Vissza a Főoldalra
 

Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Hány darabos asztali Puzzle a kedvenced? (33)
Melyik képből legyen puzzle... (45)
Hány darabos internetes puzzle a legjobb? (34)
Hatalom Kártyái Puzzle (97)
Elindult ingyenes, internetes puzzle játékunk! (21)

További témák...
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
  ... | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | ...
Nézet:
Hagyjuk már azt a lapot! Inkább írjátok meg a maradék lapokat!
 
Én valahogy a "minimális" kicsit sokkal nagyobbnak érzem. Egy nekron hordába dobni szinte biztos, hogy nem fogsz neki. Áldozni 2 lapot meg kicsit luxusnak érzek, egy bizonytalan nyerésre. De még, ha akkor jön fel, ha már csak 8 sebzés hiányzik hagyján, de ha nem... No mindegy, te tesztelted, jobban tudod, de engem így nem fogott meg.
 
igazából ha 1 nekronba kerülne,és a sikeres kijátszása után kellene neki áldozni vagy dobni+ pakli és gyűjtő,úgy korrekt lenne
de valahogy annyira nagy a rizikófaktora,hogy eszméletlen...3 lapért kitolod és lehet elsütnek rá egy gyengét 0-ért.
Vagy nem újításnak kellett volna lennie,hanem egy tárgynak,ugyanilyen IK-val,de a harcmágusok előtte rendet tettek volna
 
Itt vannak az új lapok és csak a sííííííííráááááááásssssss megy már megint .
 
jól írta Zomar,ütsz újra,de a most vagy sohával se pakli,se gyűjtő
 
Viccet félre téve egy járjas nekron hordába mindenképp kipróbálható,de más egyébbe helyre nemigen látom a helyét.
 
Egy ingyenestől elég lenne,de egy "ingyenestől" nem biztos....:P
 
Egy "ingyenes" laptól nem elég hogy 8-at sebez? Mennyit kellene?
 
Mivel az agro deckek kivégző lapja volt, sosem jött rosszul (nyilván a többi lap sebez mint állat egyébként is), így a nekron horda is ki tudott végezni 2-3. körre stabilan, abból a néhány manából aligha fért ki az ellennek a countere járj mellett (és ha nem jött létre a decked megmarad...).
Nyilván a tesztelés kicsit más környezetet szül, de nem véletlenül írtam, hogy jó a lap, rengetegszer döntött el meccseket. Van persze amikor nem a legjobb ütemben jön, de ez melyik lapról nem mondható el amúgy? Áramlás egy ilyen kaliberű lapra felesleges, nem véletlen, hogy nem került rá, különben akkor ez a minimális kockázati tényező sem lenne benne.
 
Igazad van Balázs, nem is tudok erre megoldást mondani, s nem is igazán tartozott a témához. (Amúgy a játék lényege tényleg a csere-bere/gyűjtögetés.) Szóval bocsi ezért az off-ért.

Krisztián: Köszi a válaszod, tényleg kiöntöttem a lelkem Nem akartam én olyan csúnyán neked menni.
Én csak azt sajnálom, hogy teljesen háttérbe szorult a játék társasjáték jellege, s szinte csak a versenyszempontok dominálnak.
Akiknek a szerepjátékos/társasjátékos élmény volt a fontos, már mind abbahagyták a HKK követését, s a 2005, vagy 2000 előtti lapokkal játszanak baráti körükben (nem egy ilyen személyt ismerek), vagy csak szimplán abbahagyták az egészet. Szóval a "társadalmilag széles bázis" a játék mögött már felmorzsolódott, s jellemzően csak a kemény versenyzői mag dominál, s az ő elvárásaiknak kell megfelelnie a Behónak is. S ahhoz, hogy megfeleljen, olyan lapokat kell kiadnia, melyek az erősségük és bonyolultságuk miatt pont azt akadályozza meg, hogy a játék ismét széles fogyasztói kört legyen képes megcélozni.
Ezt a folyamatot, s az ebből eredő laperősítési kényszert már csak nagy rizikó árán, drasztikus lépésekkel lehetne visszafordítani (pl. versenyeken korlátozni a 2005-2012-es lapok használatát 30-50%-ra, az újabb lapokat a 2005-ös szintről kezdve lassabban erősítve adni ki, ezáltal visszatérhetnénk egy korábbi játékosbarát szinre, de úgy, hogy az új lapokat sem kellene kidobni-mert még továbbra is, bár korlátozva, de használhatóak maradnak). De ha ez, vagy vmi hasonló lépés még korainak vélt, akkor legalább tompítani azért jó lenne a folyamaton.
Ha pl. több versenybe lenne beleépítve valamilyen korlátozás (pl. a 100 pontos versenyhez hasonló), akkor talán nem kellene egyre több jobban felerősített lapot kiadni.
 
Most vagy soha: 1 nekronért 2 áldozásért és 1 lapért és az egész paklinkért CSAK 8 ÉP-t sebez?
Ez vicc? Ha az az 1. körben felhúzok 1 et akkor ott szorongatom a kezemben míg jól nem jön?, és még akkor se biztos, hogy nem fogják meg.
 
annak
 
Nem figyeltél Robi ;). Nem a kiegről írtunk véleményt, hanem anak egyetlen lapjáról .
 
Ez jó! És sok benne az igazság!

Amúgy a Most vagy sohára visszatérve, annyi kellett volna annak a lapnak, hogy ÁRAMLÁS!!!! Hiszen, egy olyan lapról van szó, ami egyetlen pillanatban jó, ha az ellenfél 8nál kevesebben él és nem tud gyógyulni, valamint jó eséllyel sikeres lesz a lapunk. Egészen eddig semmi értelme. Pont az ilyen lapokra kellene áramlást rakni (pl kör végén egy lap, esetleg visszaadja a manát is), hogy akkor is legyen minimális értelmük, amikor maga a lap használhatatlan.

Viktor le is írta, hogy egy éve tesztelték a lapot és, hogy 2szer is nyert vele... Kérdésem, hogy hányszor jött rosszul? Van egy olyan érzésem, hogy többször...
 
min is megy a vita? egy 400 ft-os kiegnek a lapja vajon a 100 ft-os felejtős kategóriába vagy a 200 ft-os használható kategóriába esik-e? ne vicceljünk már

(más téma hogy a zanszilánkok ritkáinak a 90%-a mért esik a fenti 100-200 ft-os kategóriába)

inkább várjuk meg mi a maradék 4 lap, és utána írjunk véleményt a kiegről
 
Ha már ennyire vetted a fáradtságot, hogy ennyire kiöntsd a lelked a fórumra akkor nem árt válaszolnom rá Valamit. Ki kell, hogy ábrándítsalak az rólam alkotott képet illetően. Mind a mai napig élvezem és anyagi lehetőségeim szerint aktívan játszom a HKK-t. Sőt tovább megyek, kizárólag a Te kedvedért. Szeretek olyan paklikkal játszani, amikkel gondolkodni kell és még tudni kell velük játszani is. Nem bírom mikor ellenfelem a 3 UR bűbája, a 2 Reprója, meg a kézben lévő Thauja mögül már-már gúnyosan vigyorog, hogy Ő pedig jó játékos, vagy épp a kézben lévő 5 lap countere miatt hátradőlve, szinte dölyfösen játszik. De mivel a nagy többség olyan lapokkal játszik, amiket nagyrészt a spoiler kategóriába sorolunk, ezért nem lehet elindulni egy etnikum dekkel egy hagyományos versenyen (mert hiába lett Baross Feri élőholtakkal és Csető Zsolt xenókkal a top 4-ben, ezek egyedi esetek, már-már HKK legendák) mert szénné szopatja szinte az összes profi mezőnyös dekk. Ezek miatt szinte kötelező olyan dekkel menni komolyabb versenyre, amivel nagyon jó esély van nyerni legalább 1 kieget. Ezen okok miatt merem azt mondani, hogy a Most vagy soha hiába kreatív lap, nem fog a verseny asztalok közelébe kerülni.
 
Nem teszek fel pénzt rá, mert van olyan gyarló az ember, hogy ha feltennének x ezer forintot, hogy ezzel a lappal nem fog senki játszani, Én kizárólag ezért fél éven keresztül használnám a paklimban, ráadásul hármasával, vagy akár Misztikussal is. Szóval nem azért kell Valamit használni, mert Valaki feltett az utolsó mondatra egy komolyabb összeget, hanem, mert a lap használható versenyeken is, és bizony össze lehet majd számolni, hogy ez hányszor lesz használva verseny pakliban...
 
Én nem tudom, mi a baj a Most vagy sohával. Sztem teljessen korrekt lap és még hangulata is van. Na mindegy.
 
Az utolso mondatodra komolyabb penzt is feltennel? Csak mert pl. Erdos Viktor eleg jol ert a jatekhoz szerintem, es maskepp latja... persze ettol is szep a HKK, hogy nem egyertelmu egy lap ereje. Pl. Baross Ferinek az uj orglingok annyira nem jottek be, masok szerint meg giga-spoilerek...
 
A hsz-ed nagy reszevel egyetertek.

Kerdes: ezt a 'felszamolast' hogy erted? Itt arrol van szo, hogy boltok ill. emberek laponkent adnak-vesznek. Ezt felszamolni nem lehet, nem is erdemes, ezen gondolkodni sem igazan. Plusz ott a kolcsonkeres, ami regen is letezett, csak az internet ezt is felerositette.

Arra torekszunk, hogy minel tobb jatszhato, eros koncepcio legyen parhuzamosan (etnikumok igenis! ), es igy, ha van mondjuk 15-20 ilyen, es mindhez sikerul 4-5 jo lapot kiadnunk, plusz side-lapok, plusz esetleg egy uj koncepcio lapjai, akkor mar a kieg. nagy resze 'jo' lapokbol all, es megsem az van, hogy a paklid 2/3-at csereled le az uj kieg lapjaival, es a 2-vel ezelottibol meg nem hasznalsz semmit.

Szerintem a Zanszilankokban pont igen sok jol hasznalhato lap van. Persze ha valaki csak 1 konkret versenypaklihoz gyujt, es nem erdeklik pl. az oriasok, orglingok, targyak, Zanszilank pakli, stb., akkor nyilvan kevesebb lap is eleg.
 
Pont az ilyen hozzáállásal van tele a hócipőm!

Mert az ilyen "nem veszek kiegészítőt, mert majdnem minden lap szar" emberek miatt nem a spoilerek hajnala jön el, hanem a játék alkonya!

Meg is értem a Beholdert, hogy kénytelen kelletlen az ilyen emberek miatt kell (vagy inkább hiszi hogy kell!) erősítenie látástól vakulásig az újabb lapokat. Azonban ez a folyamat a játék élvezhetőségének az erőteljes leromlásához vezet, s már vezetett is!
Csak hát vagyunk olyanok sokan, akik hűségből, s a játék szeretete miatt továbbra is vesszük a lapokat mindezen folyamatok ellenére (ne feledjük azonban, hogy rengetegen viszont pont emiatt hagyták abba!); s vannak olyan kevesek is, akik hangadóként itt a fórumokon szinte kikényszerítik ezt a fokozott laperősítést.
Még soha az életben nem adtak ki még olyan kieget, ahol ne jelentek volna meg ilyen hozzászólások egyesektől. Szar lehet már neked, ha ennyire nem élvezed magát a játékot...

S mindezt én is halálosan komolyan írtam.

(A Beholdernek annyit azért javasolnék, hogy rohamtempóban számolja fel ezt a "dealer" rendszert, mert nekem nem tűnik jó üzletpolitikának, hogy itt a fórumon szinte féláron lehet venni bármely kieget...)
 
megdumáltuk
 
Ha egy nekron horda úgy rak el, hogy a kivégző lapja egy Most vagy soha lesz, Te leszel az első aki erről tudni fog
 
Azért majd szólj amikor pl a nekron hordátol kikapsz és a most vagy soha fogja rárakni a pontot a játékra amikor nem számítasz rá... egyébként igazad van tényleg csicskák a lapok mindig is jobban megérte darabra venni neppertöl.
 
Csak ez a két lap a következő körben újra fog ütni 25-öt, a következőben meg újra, és újra, és újra....De ennek nem fog Senki fenntartani egy helyet, hogy hátha, egyszer talán bejön és akkor pont ez kell a győzelemhez.
 
igen ellenem is mutogatták amikor 25épket ütögettem vérkeszeggel+zu'lital ettől független nem fogom kivenni őket pakliból.
 
Ha komoly hangnemet ütsz meg, nem várj mást Te magad sem. Beszéljünk komolyan? Rendben. Akár tetszik, akár nem az elmúlt x év, úgy fog bevonulni a HKK történelmébe mint a spoilerek hajnala. Minden kiegészítőben van egy két olyan lap, ami karriert fog befutni és van sok másik, ami eltűnik a süllyesztőben. A Most vagy soha pontosan egy olyan lap, ami a süllyesztőben fogja végezni, mert ahhoz is gyenge, hogy Valaki akár egy ilyent is berakjon a paklijába, mikor helyette sok száz, klasszisokkal jobb lap sorakozik a mappában. Pont az ilyen töltelék lapok miatt gondolkodnak el a pénzből élő kis játékosok, hogy vegyenek-e kiegészítőt vagy nem, és bármilyen hihetetlen, ha sok ilyen van egy kiegészítőben, bizony nem fognak venni, inkább a nepperektől összeszedik az eredeti ár töredékért azt a pár használhatót. Ezen megfontolás alapján, nem vagyok hajlandó venni Zanszilánk kiegészítőt, mert azt a 30 használható lapot (a gyak-nemgyakot is beleszámolva!!!!) egy hozzáértő neppertől, a bontások értékének töredékéért összeszedem. Félreértés ne essék. Az Örökkévalóságból, alsó hangon 100.000 Ft értékben vásároltam kiegészítőt és bizony csak így lett meg minden használható lapból a 3. Összehasonlítva a Zanszilánkkal, ha azt a 30 használható lapot veszem hármasával és adok minden darabért 1.000 Ft-ot, akkor is csak 90.000-et csesztem el kártyára, DE akkor még a leghitványabb, de még használható gyakért is 1.000 Ft-ot adtam!! Szóval itt nem azzal van a gond, hogy van ellene ellen lap, mivel minden ellen van ellen lap, hanem az, hogy ezt a lapot a büdös életbe nem fogja használni SENKI, maximum az amatőr mezőny utolsó asztalainál, az utolsó helyért döntőző 2 delikvens, de Ők is csak azért, mert más értelmes lapjuk nincs.
 
Volt egy ilyen is:

(Tárgy) 1csont
p: Célpont játékos kap 3 csontot.
Ezután elkölthet X vp-t: X csontja megsemmisül.
Majd a játékos sérül annyit, amennyi csontja maradt.
 
Kíváncsi leszek melyik paklidba fogod betenni ezt a lapot:P
 
Hát szerintem a pontacot az orglingoknak találták ki mivel sok ép-t áldoznak az edra eddig eltett és ez biztosítja a túlélést addig amíg ki nem pottyannak az asztalra. Szerintem túl erős lesz hozzájuk.
 
  ... | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | ...
Nézet:
Hírek, változások | Kérdések | Csere-bere | Stratégiák | Versenyek | Lapötletek | Szavazások | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.