Vissza a Főoldalra
 

Hírek, újdonságok
Változások listája
A számlanyitás folyamata
Árak + Jelenlét bónusz
Befizetési módok
Jelentkezési lap
Kedvezmények
Kipróbálás (10 ingyenes forduló)
Szabálykönyv
Új játékosoknak
Alanori Krónika kupon
Aukció
Beállítós UL
Bónuszok
Eseménynaptár
Hasznos Információk
Ismeretek hasonlítása
Kalandozók versenye
Karakternév-változtatás
Lemaradás vásárlása
Reinkarnáció
Statisztikák
Szavazások
Tesztcsata
Titanitdukát aukció
Tudástár
UL küldés
Beholder Labirintus
Memóriajáték
Mini-szójáték
Puzzle
Chat, üzenõfal
Fórumok
Közös Tudatok
Közös Tudatok Listája
KT-képességfa
Levelezési lista, IRC
Megosztott fordulók
Nyilvános fordulók
Miniolimpiák
Olimpiák
TF találkozó
AK Archívum
GN Archívum
Írások, novellák
Linkek
TF könyvek
Letöltés
Gyakori kérdések
Felhasználási feltételek
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
A pillanat képe
Ryuku hajóroncs felé úsztomban...
Küldd el képeslapként!
"A partról úgy tűnt, egész közel van az a ryuku hajóroncs!" - gondolatok egy nagyra nőtt vérkeszeg és egy ádáz vízdémon leölése közötti nyugalmas percekben
Nézz szét a galériában!
Titanitdukát aukció – 2024. nyár - nyertesek
TP Bónusz 2024.06.19. - 2024.07.03.
60. Beholder Találkozó 2024.06.15. - Beszámoló
Titanitdukát aukció - 2024. nyár

A lista folytatása...
Túlélők Földje - Közös Tudatok listája
Aukciós statisztika
Túlélők Földje - Nyomtérkép az utolsó 32 játékhét nyomaiból
Az utolsó Aukciós Napon történtek

A lista folytatása...
TF help (6682)
Titanitdukát aukció – 2024. nyár - nyertesek (1)
60. Beholder Találkozó 2024.06.15. - Beszámoló (3)
TP Bónusz 2024.06.19. - 2024.07.03. (1)
Befizetési Akció 2024.06.07. - 2024.06.21. (1)
A Sötétség Kora - helyzetjelentés 2. (1)

További témák...

2024-07-08 15:54:44 Az UL-ek letöltésre kerültek.

Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
  ... | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105 | 106 | 107 | ...
Nézet:
Na azert egy kis kulturat eroltessunk mar magunkra piiiz!
 
De az ilyen szemét láda szerintem megérdemli. Mi a francért nem tud kötűlnézni? Szívesen elbeszélgetnál egy-egy ilyen arccal. Mert azért azt észre lehet venni, hogy a forumozó társadalom 90%át ugyanazok a nevek teszik ki. Pont az nincs itt aki szivatja a másikat.
 
Igy mar erthetobb...
Ajanlom az FT megoldast felejtessel es agyroppantassal kombozva!! ;)
Akkor meg o fog flamelni!
 
Azért akadtam ki, mert ott van még mellette egy rakás fűszertartó, amihez senki még csak hozzá sem nyúlt, ez meg már két koppon állt, nem tudom mi a picsáért kellett akkor rámenni... nem hiszem, hogy nem volt 1 hete rádöbbeni, hogy bammeg, neki pont az a tétel kell... legalább akkor licitált volna rá előbb...
Mind1, leszarom...
 
Ha vkinek kell a rakolits por, amit tartok, viheti, mert szereztem másikat! )
 
Már megint feleslegesen akarsz flamelni?
 
Csak egy apro megjegyzes:

Ha minden igaz (bar nem vagyok biztos benne, hogy 1 v. 2 koppos volt a targy) ma en is mocskosul kocsog, goreny, szemetlada, aljas diszno voltam, mert elolvastam a fordulomat es a banya kert egy ket olyan cuccot, ami nem volt nalam es nem nezve, hogy ki hany koppon tartja ralicitaltam! Lehet, hogy volt 2 koppos is! Nem erdekelSajnos nem tudok mit csinalni!
Nincs idom varni, amig vki esetleg feltesz masikat azokbol a targyakbol!

Nem tudom, hogy mit akadsz ki ilyeneken...
 
Narehs Fo Knom #4502! Neked is csak gratulálni tudok, hogy megvártad, hogy 2 koppos legyen a fűszertartó, és csak akkor licitáltál rá... Legalább akkor licitáltál volna rám előbb, vazze!
Hipp-hipp, hurrá! Gyökér...
 
Hétfőn, ünnepnap lévén nem lesz koppanás a Túlélők Földje aukción.
 
Szerintem az FT parancs kiadásával pontosan érzékelteted, hogy Neked sokkal jobban fájt az a bizonyos eset, ami miatt kiadtad a "támadás" parancsot. Tehát Te is találkoztál már inkorrektséggel a liciten. Akkor nem értem, hogy mégis hogyan ítélhetsz el engem az alábbi "sírdogálásomért"? Én nem adom ki az FT-t emiatt, csak szomorkodom, hogy mások elrontják más játékát (igen, arra utalok, hogy "játék a játékban").

Igen, kiemeltem, hogy MAJDNEM, mert pontosan tudom, hogy MÉG nem az enyém. De elvárok annyi megértést a többi licitálótól, hogy a már MAJDNEM lekoppant tárgyra már nem licitál. De vsz. az én felfogásom a hibás, ezen módosítani is fogok. Ettől függetlenül bennem van vmi pici kis gát abban a tekintetben, hogy én nem licitálok 2 kopposra. Mert igenis úgy gondolom, hogy a másik már valamilyen szinten betervezte azt "gyermeki álmaiban" megírt fordulójába. Na mind1, biztos ezügyben is hibásan gondolkodom.

Nem hinném, hogy "habzó szájjal" írtam a korábbi megnyilvánulásaimat. Mások ennél sokkal-sokkal szappanosabb szájúak... )

Igen, nagyon szeretek lépni, ezért általában gyakran lépek, és szeretem optimalizálni is a fordulóimat, emiatt minden olyan segítségre szükségem van, amit egy tárgy adhat. De sajnos nem rendelkezem végtelen mennyiségű arannyal, ezért megpróbálok olcsón hozzájutni ezen tárgyakhoz a liciten keresztül. Talán éppen ez a licit lényege (más megközelítésből igazad van a "gyorsan kell" szemlélettel). Ezt a licitátlag/minimumemelés-bírálatodhoz írtam, mert mégegyszer szeretném hangsúlyozni: ha valakinek tényleg kell az a bizonyos tárgy, és borzasztóan szüksége van rá, akkor a te példádból is láthatóan (ezüst gyűrű) igenis adjon ki érte többet, és ne a korábbi licitáló idegeit borzolja azzal, hogy minimummal licitál a két koppos árura... Ebből nekem az csapódik le, hogy különösebben nincs szüksége a "cuccra", de azért még elég olcsó ahhoz, hogy megvegye, azt meg ki nem "csinálja le", hogy a másik miért licitált rá.

Na tényleg, megpróbálom ezt az írásomat utolsónak tekinteni a témában, mert valóban csak szócséplés az egész. Máshogy gondolkodunk, ennyi. további jó szórakozást, jó játékot!
 
Jah!

Milyen vicces lenne, ha a hirado arrol szamolna be, hogy "egy Munkacsy kepre licitalok kozott verekedes tort ki, mert az egyik ralicitalt a masik 2 koppos kepere 40. millio forintnal!
Kijottek a mentok, es a rendorok is, mert kezdett elfajulni a helyzet!" ))
 
"Azért érdekes, hogy egyesek csak 2 koppnál jutnak nethez, nem? "

Ja, meg mellette ott van 2-3 cucc *ÚJ* jelzéssel :-)
 
Sziasztok!

Azt hittem ez a téma már lerágott csont.

ssanya13!

Szerintem lépj túl ezen, úgy sem tudsz ezen személyek szokásain változtatni, csak felturbozod magad, és ne gyere azzal, hogy ha veled is megesik, milyen sz.r érzés. Én már túlléptem az egy tucatos határt, mikor a 2 koppos cuccomra minimummal licitáltak és ahogy azt mondottad is nem volt jó érzés, de sajna nem tudtam mit csinálni. Ahogy S_N mondta, addig nem a tiéd míg ki nem kézbesítették és le nem perkáltad érte a zsét. Tehát, ha rád licitálnak, vagy hagyod, vagy te is licitálsz rá, hogy milyen formában, vagy indittatásból az mindenkinek a magánügye.
Én már nem foglakozok vele. Ha megéri még nekem rálicitálok, ha neméri meg hagyom a fenébe. Egy valamit nem csinálok! Nem kezdek el habó szájjal irkálni mindenhova.
Ezennel EZT a témát lezártnak tekintem a magam részéről. Én a TF-re JÁTSZANI jövök és nem viszálykodni.

Kenji.
 
Vaaa mar megint licithiszti... Ha annyi ingyenforcsim lenne ahanyszor ez mar elojott...
 
Szerintem egy hibás felfogás ahogy Te gondolod, és még ráadásul ki is emeled: majdnem. Hát ez a lényeg, hogy a cucc csak majdnem a tied. Hogy lehet egy 2 koppos tárgyra fordulót tervezni??? Mi ez ha nem gyermeki vágyakozás? Szerintem egy licitről jövö áruval nem 2 koppnál, sőt nem is az eladva szövegnél lehet tervezni, hanem amikor az eladva után lekerül, és már nem látod mikor belépsz. Az olyan szavak mint átlagár, meg licitátlag szerintem teljesen félrevihetik a licitről való gondolkodást. Adtam már kb. 200 aranyat egy azaz 1 darab ezüst gyűrűért, mert nagyon kellett, nagyon gyorsan. De az ellenkezőjére is volt már példa. Úgyhogy kinek mi mennyit ér, nehogymár egy átlag döntse el. Amiben nagyon nem értek veled egyet az a minimum licit része. Az, hogy ki mennyit ad valamiért azt nem a lovagiasság szabályai, hanem gazdaságtan szabályai a kereslet-kinálat határozzák meg. A mostani liciten is licitálok egy olyan tárgyra ami kb 1500 Ap értékü /már többet vettem ennyiért/ és most kb. 500 Ap-ért megy. Csak nem gondolod, hogy mikor rálicitáltam akkor felraktam 1500-re? Sőt auto licitet se raktam be. Ha meglesz akkor meglesz. Ha jön valaki és rátesz 510-et akkor jöhet az autolicit akár 1500-ig, de csak szigoruan minimumonként, mert sose tudni a másik mikor adja fel. Ha nagyon-nagyon kellene a cucc, akkor 1700 elsőre és valószinüleg meg is van. Az aukció szerintem egy játék a játékban. Lehet taktikázni, nyerni, veszteni. Szerintem aki licit miatt sirdogál az nem tud veszteni. Hogy én vesztettem e már fájóan a liciten??? Persze! Ki is van adva FT xxxx parancs

Azt azért sose felejtsük el, hogy ez egy játék!!!!
 
Cifrázódik: most kaptam két másik 2 kopposomra licitálást, persze minimum-összeggel. De semmi baj, most üzenem, hogy szépen el fogunk akkor menni a reális ár végéig minimummal 2 kopponként, ha az illetők is úgy akarják.

Spawn: a korrektség hiánya mérgesít. 2 kopposnál nem licitálok más árujára, hiszen tudom, hogy milyen érzés, ha már MAJDNEM a tiéd, és tudod, hogy 2-3 óra múlva lekoppan. Akkor azt már beletervezed a fordulódba, számolsz vele, hogy van stb.

Ja, a lényeget kifelejtettem: nem nevetségesen szánalmas áron tartottam a licitet, hanem kb. licitátlagon. Természetes módon ha lenne egy vámpírölő 2kért a liciten, és vki rámlicitál akár 2 koppnál 11k-val, azt megérteném (bár vsz. ez nem jutna el 2 koppig, de ekkor is kétségbe vonnám, hogy szegény csak "akkor jutott nethez"), a példát sarkalatos szemléltetésként említettem.

Még egy dolgot kell kiemelni: a minimum-licit. Ha valakinek tényleg kell az áru, és neadjisten ÉPPEN akkor jut nethez, amikor lát egy cikket a liciten, ÉPPEN elfogadható áron látja, akkor legalább NE a minimális összeggel emelje a tétet, ha már elrontja más ember számítását.

Hát csak ennyi. Bocs a "hőbörgésért". Több ilyet nem teszek. Azért a KT-társakkal szemben továbbra is korrekt leszek.

Bye: S.
 
Ha van, akiről többször is kiderült, hogy valakivel így cseszett ki, akkor nyílván felettéb érdekes, de ha valaki csak elvétve teszi, esetleg most először, akkor azért nehéz őt hibáztatni. Ki is írtam ezzel kapcsolatban egy voksot GN-en.
 
Azért érdekes, hogy egyesek csak 2 koppnál jutnak nethez, nem?
 
No, én többek között ezért sem használom a licitet, csak kivételes esetekben, de az tény, hogy a 2 koppnál való licit megengedett. Engem ez abban az egy esetben zavarna, ha van más, aki szintén felajánlja az adott árút és annak olcsóbb az aktuális ára, ennek ellenére a drágábbra licitál. No, ez a szemétség. Ha valamiből csak egy van fenn, vagy a legolcsóbbra licitál minimummal az szerintem nem szemétség, mert nem tudhatod, hogy milyen gyakran jut egyáltalán nethez az illető.
 
Egyszer járj így Te is, hogy csak egy licites cuccra kell várnod pl. a lépéshez. Aztán amikor órákon/perceken belül leesne, licitáljanak rád MINIMUM összeggel.
Amint ezt eljátszák veled párszor, garantáltan Te is hisztizni fogsz.
Sokadszorra már leszarod az egészet és keresztbeteszel Te is egy kicsit az ilyen szemétkedőknek.
 
Ezt a licit-hisztit kezdem komolyan nem érteni. Örülnék, ha elmagyaráznád mi gyerekes viselkedésed oka????
I.
A 2 kopp azt jelenti hogy már majdnem el van adva, tehát még lehet rá licitálni. Miért lenne a tiéd 2 koppnál? Akkor már miért nem 1 koppnál!!! Sőt legyen azé a felajánlott tárgy, aki elöbb észreveszi.
II.
Miért ne lehetne minimálárral felülirni a Te ajánlatodat??? Soros György nem itt licitál, ha lehetőség van téged minimálárral kiütni, akkor miért ne tenné meg??? Autolicit???

Szóval szerintem hagyjuk ezt a hiszticirkuszt végre!!!

Spawn
 
Ne zavarjon Sauron Junior, hogy már két koppos volt a ryuku sisak, amire licitáltam... volt már rá egy kis időd, hogy licitálj, de neked persze épp most, épp ez kellett... és persze minimálárral licitáltál... gratulálok...
 
Továbbra is keresek megvételre egy szent kulacsot!
legyen az ára 2k, liciten kívül.

Mizuno Ami #3058
 
Licitre mehet az a korona?
 
Szívem minden vágya egy királyi korona lenne, nyugaton jó pénzt adnék érte!!!!!
 
Kedves vásárlók!
Új, nyugati termékek, elérhető áron.

1 db aranytű #272
1 db dorony tüdő #212
1 db ezüst papi karkötő #308
1 db mászókarom #78
1 db nagy bronzkulcs #185
1 db obszidián karkötő #229
1 db távcső #42
1 db vaskulcs #183
58 db víz #27
59 db víz #27
 
Ó igen!
Bár az túl egyszerü lenne, ugyhogy csak végső megoldásnak tartogatom... ;-)
Addig meg kipróbálom hátha jó játék, és én is eljátszogatok a figura tételeivel...
 
Meg kell nyomni azt a piros gombot ott az ónixpiramis vezérlőpultján és többet nem licitál rád .
 
Bűvös Bonyók!

Direkt várod meg, hogy mindig "2 kopp"-on licitálsz rám?!?
Ezt csinálod már egy hete. Jó játéknak tartod? Vagy csak árat akarsz emelni? Döntsd el, hogy akarod-e az adott tárgyat vagy sem...
 
Most akkor megsem...
Ossze kell kapnom magam, hogy megtartsam a helyemet! ;)

Orulok, hogy nem adtad fel!

Viktor
 
  ... | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105 | 106 | 107 | ...
Nézet:
Infók | Hírek, változások | Segítség kezdôknek | Fejlesztési ötletek | Közös Tudatok | Bugok | Csere-bere | Átadó karakterek | Szavazások | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.