Vissza a Főoldalra
 

Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Hatalom Kártyái – Császárváros június 17.
Zén Legendái: Lúcia kalózai május 18.
Alfa pakli - Tengeri rablók március 18.
Alfa pakli - Kereskedők március 18.
Alfa pakli - Felfedezők március 18.
A pillanat képe
Helyre kis varázsló
(Túlélők Földje kalandozó)
Küldd el képeslapként!
"Gandalf volt a kedvenc szereplőd a Gyűrűk Urában? Nosza, itt a helyed. A Túlélők Földje csak úgy hemzseg az ehhez hasonló alakoktól, vagy a táborozásod alatt keresnek fel téged, vagy te bukkansz táborhelyeikre egy-egy árnyas bozót menedékében. Indulj hát neki, milliónyi kaland vár." - propaganda szöveg egy Gatinhoz közeli útjelző táblán
Nézz szét a galériában!
Budapest ComicCon - 2023.06.10.-06.11.
Császárváros lapbemutató 3. hét
Kérdezz-felelek 51.
Új HKK webbolt - Grandgames
Befizetési akció 2023.06.05. - 2023.06.19.

A lista folytatása...
Túlélők Földje - Közös Tudatok listája
Országjáró feladat 2022
Országjáró feladat 2020
Országjáró feladat 2019

A lista folytatása...
Császárváros lapbemutató 1. hét (89)
Milyen lap újrakiadását szeretnéd látni? (2)
BEHOLDER bácsinak kérdések !!! (7920)
Kérdezz-felelek 51. (38)
Lapötletek (64834)
HKK kérdés? (46803)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Roncsmentés
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
Nézet:
itt hagytam abba hogy foglalkoztasson a széphajú tünde tsz, vagy lc, mert ahogy Will megmondta, ez a csávó messze nem épelméjű.
 
Szilárd komolyan veszi a szerepjátékot...

Helyes!

G. Laci
 
Javasolni kellene az online TF fejlesztőinek, hogy csináljanak neked egy külön világot. El lennél Te ott. Meg mi is a másikban.
 
Hogy nézne az ki ha egy elf kt csendben maradna a Tölgyfák kivágása láttána nem igaz?:-)
 
Jajj na kicsit láss a "humor" mögé is Will.
 
Neked megbomlott az elméd, szerintem.
 
DDD

Az Ezüstarcú Sylena Tünde Nemzet Kt közleménye.

Tisztelt kalandozók!

Tudatjuk mindnyájatokkal, hogy ma a Világégés utáni 21. évben Sheran havának Természet napján (minő véletlen... -Szilárd) párbajra hívjuk a Lord Constant névre hallgató ember férdit, Leah hívét, a Pusztítás Prófétáinak tagját.

Tesszük ezt azért mert bár semleges viszonyt ápolunk mindegyik istennel és híveivel de - a természet gyermekei lévén - nem nézhetjük tétlenül amint e gonosz személy megtorlás nélkül pusztítja a Druidák Szent Tölgy fáit ami lelkünknek is kedves.

Ezúton a nyílvánosság elött közöljük, hogy a Lord Constant nevű személyt felkutatjuk és tetteit megtoroljuk.

Tisztelettel az Ezüstarcú Sylena Tünde Nemzet nevében: Holdezüst Khítul tündenagyherceg és Kristályszem Erila tündenagyhercegnő továbbá a Tünde Tanácstagok.

(naaaa nem volt kedvem más nicken regizni ez meg eléggé szerepjátékos ahhoz hogy egy háborút kirobbantsak az ESTN és...na mindegy Nesze nektek skrizofénia )
 
Szugabornak adok igazat. Ha egy gonosz felválalná a kariszámát akkor az azt jelentené, hogy erkölcsösség lakozik benne. De mint tudjuk a gonoszok többségében nincs erkölcsösség egyik szerepjáték világban sem.

Naardal. Amit mondtam megmondtam. A kariszámom ismered a nyugati Druida társaidat küldheted. Továbbra sem fogom nyílvánossá tenni (amúgy meg aki igen nyomozni akar könnyen meg tudja). A fakivágás közzététele neked/nektek szólt (ill. a Becsület Harcosainak) és mivel a számot ismered így a bátorságomat feléd/felétek Druida/druidák felé megtettem.

Minden más ezzel kapcsolatos dolog egyéni döntésem egyéni belátásom alapján.

Mert minden csak nézőpont kérdése...szerintem
 
Azért felhívom a figyelmet, hogy egy gonosz karakterről van szó, tehát, ha úgy kérkedik a dologgal, hogy árnyékban marad, akkor az a leggonoszabb (legszerepjátékosabb) dolog.
Egy rabló sem marad a tett színhelyén, hogy esetleg elkaphatják miatta, vagy revansot vehessenek rajta, de egy saját jelet csinálhat (LC esetében pl. egy tönk fát ), ezzel jelezve, hogy ezt ő csinálta.
 
nem az a lényeg, hogy keleten van. Lehet valaki jó, vagy gonosz, persze joga van hozzá, hogy egy semleges dolgot tönkretegyen, mert ilyen szinten korlátolt. Ez az ő döntése, amit lehet szeretni meg nem szeretni. De ha valaki erre büszke, és azt fórum(ok)ban teszi közzé válalja fel a tettét karakterszámmal is, különben csak egy gyökér, alávaló pondó, aki nem érdemli meg mások megbecsülését és tiszteletét, egy oldalról sem. Ez nem csal LC-re vonatkozik hanem mindenkire.
Ha fát döntöget tegye. de ha ezzel kérkedik, az arcát is tegye mellé ne csak az üres szavakat.

Agamennon,
Fairlight szolgája.
#5811
 
Ki akar Constant-tal, a Gyávával összecsapni?! Naivitás eme gondolat...
De egyúttal meg is érthető, hiszen nem sokan értik az igazhit valós lényegét.

A gonosz eme materializálódott formáját megbüntetni kell, nem profán módon "összecsapni" vele...
A Fekete Druidák fognak büntetést mérni az aljas sunyi gyávákra. Nem egy Fekete Druida, hanem sok...!!!

Nardaal, a Róka
A Fanatikus Fekete Druida
 
Nem értem.Ha keleten vagy,akkor minek a kariszám?Úgysem tudsz vele összecsapni.
 
Mi senkit nem fogunk felbérelni/uszítani senkire. Nem alacsonyodunk le ilyen szintre (sem).

Lord Constant gyáva EMBER! Ennyi...

Nardaal, a Róka
A Fekete Druida
 
Nardaal!

Itt az idő, hogy Szövetségeseitek, a Tünde Erilla Nemzetség bebizonyítsa, hogy méltóak a szövetségre - kapják el az elfek Lord Constantot, Leah gonosz ember hívét

(amekkora skizofrén LC még meg is tenné)
 
A PP-nek igen.
 
+ én úgy tudom, hogy gonosz (80) fölött nem ad az RM parancs gonoszság pontot... de azért próbáld meg, hátha.
 
Naardal Lord Constant EMBER férfi nem elf:-)

(igen megbántam már, hogy 1 nick alatt írok az ESTN nevében azaz a tündék nevében és L.C. nevében is. Ebben a rovatban L.C-ként írtam L.C. szemszögéből)

Úgyhogy nem "Te döntesz ELF" hanem Te döntesz EMBER

Az auratrafó használata több tvp bár a pszit fejleszti, az FGO-kból meg nincs tp-m és tulajdonság TF-elésem úgyhogy marad az RM továbbra is. 1. pont kilőve. Táborozhatok én nekrofunon is (bár eleinte azokat is kivágtam de azért nem volt tp így hagytam a fenébe:-)

2: Miért ne? Felkavarom vele az állóvizet:P

Szugabornak igaza van: 999 tp az IQ-m remekül TF-elődik tőle és +15 GO bár ahogy nő a fegyverszaki és úgy csökken a tvp mennyisége úgy csökken a GO is.
 
Akkor nem tudom, hogy mit izgulsz. Ugyan elpusztítok még néhány növényt, kietlen síksággá sorvasztok területeket, lecsapom néhány hittársad fejét, de ha a végeredményben biztos vagy, akkor csak te nyerhetsz.
De ha így van, akkor begyorsítok a gonoszkodásban, hogy minél többet tudjam kiélvezni a jelenlegi létemet! Ki tudja, mikor következik be a "megtérés"

Látod, minden mindig fordítva sül el, így nincs igazad. Foglalkozz inkább a csontkezű csaj hívével, hátha megtér!

(Tudom, korábban írták már, hogy Leah férfi, de szerintem nem. Leah női név, és nem is szokták férfiaknak adni, és nem beszélve erről:

http://www.google.hu/search?hl=hu&biw=1920&bi h=923&tbm=isch&sa=1&q=leah&oq=leah&aq=f&aqi=g10&aq l=&gs_l=img.3..0l10.401730.402281.0.403560.4.4.0.0 .0.0.87.251.4.4.0...0.0.VDpzWlHhlA8
 
Nem akarok kettőtök vitájába beleszólni, de mégis megteszem
Szóval, ha rombolással akar valaki GO pontot gyűjteni, a tölgyfánál nincs jobb (nem véletlenül nem használtam a Szent szót, mert nekem nem az). Egy csomó GO pont, csomó XP is, ha kipusztult + munka gyümölcsével jó TF. Én nem váltanék át másra. Egy bajom van csak, hogy egy kicsit fejlődhetne tőle a vágó fegyó, akkor sűrűbben, és nem csak az általános kedvenc táborhelyeken pusztítanám én is.
Szóval köszönjük minden hippinek, hogy megalkották ezt a gazt, amivel elég gyorsan el lehet az abszolút gonoszságot érni!
 
És meg is térsz - halálod órájában!
 
Miért, mi lesz? A túlvilágról szellemként kitanítod a fiamat, hogy legyőzzön, vagy megtérítsen?
 
Nagyon egyszerű megoldást tudok ajánlani, ami két pontból áll. (A két feltétel egymásból következik.)

1. Több Szent Tölgyfát nem érintesz ártó szándékkal. Keresel más megoldást a GOnoszság pontok gyűjtéséhez; azaz más módon és eszközökkel éred el a kívánt 666-ot.
Minden olyan esetben, amikor megteheted, akkor a kalandnapod végén megpihensz Északi Druida testvéreink által ültetett csodálatos fák alatt és megtapasztalod/kihasználod/élvezed ennek minden jótékony előnyét.
2. Soha többé nem kérkedsz olyan förtelemmel, ami Sheran és annak hite ellen való.

Ha így teszel, a Földanya és elhivatott papjai - a Fekete Druidák - barátsággal fognak köszönteni Téged és segítenek is, ha szükséged lesz rá.Ellenben ha továbbra is folytatod a Földanya elleni akcióidat, nagyon rossz irányba fordul minden egyes kalandnapod. Tudom, hogy ki vagy (az azonosítódat felhasználom, bár hivatalosan nem merted megadni). Minden nap megérzed, hogy milyen az, amikor a Fekete Druidák összegyűjtik Sheran-tól kapott erejüket és közösen lecsapnak a Szent Hit ellenségeire. (Nem kell ahhoz egy helyen lennünk fizikailag, hogy megérezd, milyen is Sheran haragja!!!)

Te döntesz, Elf!

Sheran hatalmas és örök!

Nardaal, a Róka
A Fekete Druidák egyik alapítója
 
JUJJJ

Öm még egy bomlott eléjű pszichopatának is van veszélyérzete (na meg annyira én sem vagyok hülye, hogy kiadjam a kal számot. Mennyien is esnének L.C-nek? Kb...130 kalandozó ebből legalább két kt teljes tagsága:P - Szilárd)

Viszont borsodi és Pipacs irányítójának kihívása Bércben nincs elfelejtve teperek a város felé amint odaértem mehet a harc az Arénában uraim. Face to face.

Laci barátom talán meg fogod érteni, hogy nem kívánom a hősöm játékát tönkretenni főleg mivel büszke vagyok a fordulóira és szeretettel nevelgetem (Tamagochi rulez) úgyhogy a számot nem fedem fel. DE bármikor kiállok egy 10.-15. szintű Druidával (a merészsége 10-es VIK-nél is). Ráadásul szerintem még szerepjátékos is lenne a bosszúból megejtett harc. A Druida vs. a nekromata sűrű erdőben egy várrom mellett (jajj nemsokára Hegylakó) A fekete bőrű egykori nemes varkaudar szablyával Méregfoggal míg a mélyzöld köntösbe bújt erdőjáró Mallon botjával (tiszta Ice Wind Dale 1
 
Nincs miért félnem Tőled, botor kalandozó!

"Ha lesújtasz is Rám, nagyobb lesz a hatalmam, mint gondolnád..."

Nardaal, a Róka
A Földanya Hithű Fekete Druidája
 
A bátorság próbája nem az, Constant, hogy elküldöd privátban az azonosítót, hanem az, ha itt is megjeleníted, amikor beszámolsz aljas gaztettedről.
A hiteddel semmi bajom, elvégre helye van Leah-nak is az Igaz Halhatatlanok között. (A korcs exmágussal más a helyzet és a megtévedt talpnyalói nem fogják fel ésszel, hogy valójában önmaguk ellenségei...)
Az sem érdekel (semleges jelleműként), ha egyes KT-k teleptárgyait ritkítod, DE az már Sheran elleni bűntett, hogy a Szent Tölgyfákat irtod és még büszkén be is vallod ocsmány cselekedetedet; sőt kérkedsz vele.
Ha bátor vagy, adod - nyilvánosan - az azonosítót; senkiházi gyáva vagy, ha kikerülöd az adatszolgáltatást - szemben a bűntetted elújságolásával!

Nardaal, a Róka
Az Hithű Fekete Druida
 
Hö? ÓÓÓ összekevrtem az Imádkozással. Sebaj elöbb regenelek aztán kivágom:P
 
Azért azt ugye tudod, hogy nem csak a hippi isten hívei regenerálnak több vp-t ott táborozva, hanem még te is?

Ennek ellenére mehet fogpiszkálónak!
 
Naardal barátom az azonosítómat 1x elküldtem neked üziben, priviben. Nem emlékszel rá? Vagy már nincs meg az üzi? Direkt azért, hogy 1-2 nyugati F.Druidával harcolhassak mivel te ha jól tudom keleten vagy.

Amúgy Bércben újból áll a Tölgy kénytelen vagyok újból kivágni. Jön a tél a lakosokra gondolni kell. Egy Szent Tölgy hasáb 12 órányi hőt és meleget adDDDD

Meg aztán nehogy már tápoljanak a Sheran hívők a vp regen általD
 
Nem fogja megerősíteni, mert ez az én kari számom Gondoltam, hátha betámadsz!
A jelzőért meg menni fog a kihívás megint!

Vasvella, Dornodon (a leghatalmasabb isten) sunyi Inkvizítora
 
A Pusztítás Prófétái keleten és nyugaton is megvédi tagjait,eszközeinkben nem válogatva,akár szövetséges kt tagok segítségével is.Ez FÜGGETLEN a karaktert irányító játékostól,annak tf beli elfogadottságától,játékstílusától.stb.A szent tölgyek kiirtása Leah szívének kedves dolog,védjék meg a gyomokat a papjaik,ha tudják.
Albertus Magnus
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
Nézet:
Infók | Hírek, változások | Segítség kezdôknek | Fejlesztési ötletek | Közös Tudatok | Bugok | Csere-bere | Átadó karakterek | Szavazások | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2023
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.