Vissza a Főoldalra
 
Hatalom Kártyái

Milyen legyen a májusi páros verseny formátuma?

1) hagyományos új nemzedék
2) tiltott mágia új nemzedék
3) hagyományos káosz
4) tiltott mágia káosz

(A szavazáshoz be kell jelentkezned!)
További szavazások...
Fórum a témához...

Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Alfa pakli - Mágusok március 16.
Alfa pakli - Druidák március 16.
Alfa pakli - Boszorkányok március 16.
A pillanat képe
Utcai sámán
(Shadowrun archetípus)
Küldd el képeslapként!
A Patkányt követő utcai sámán a társadalom kifosztottjai között él. Igénytelensége miatt szinte bármit meg tud szerezni, amire szüksége van.
Nézz szét a galériában!
XLVI. Alanori Mini Olimpia
Board Game Expo 2024.05.18-19.
HKK Tiltott mágia döntő videó
Májusi verseny formátuma
Beholderes HKK verseny március 16. - Versenybeszámoló

A lista folytatása...
Túlélők Földje - Közös Tudatok listája
Országjáró feladat 2022
Országjáró feladat 2020
Országjáró feladat 2019

A lista folytatása...
Excelsior (1002)
A májusi verseny páros legyen vagy egyéni? (ÚN-ről és formátumról 2-3. körben szavazunk) (30)
HKK kérdés? (47065)
Lapötletek (64943)
[HKK Piac] Régi lapok (1521)
[HKK Piac] Eladó gyűjtemény (9480)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Szikrázó manahal
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | ...
Nézet:
Eso utan koponyeg, de olyan targyba szokas dragnitot rakni ami nem foglal slotot. Azokat ritkabban - vagy sosem - kell cserelgetni.
 
Mondjuk, hogy feature.
 
Wao, kösz! Jó tudni. Ez bug vagy feature?
 
Azzal vigyazz. Asszem alkimiazo ust is mukodik de ha valahogy elveszted a dragnitos targyat nem tudsz ugyanolyan dragnitot tenni valami masba. JV-nek kell irni ilyen esetben de kiszedni o sem fogja, csak visszairja az elveszett cuccod
 
Kösz! Vagy DD
 
Ryukun tanulhato a kristalykinyeres varazslat, majd azzal ki tudod. A targyat nem tudod bankolni / eladni / atadni / mas targy keszitesehez felhasznalni ha dragnit van benne, cipelni kell addig.
 
Sziasztok,

dragnit-ot ki lehet szedni egy tárgyból? Illetve ha nem, akkor többé nem is tudom berakni bankba, legalábbis most azt írja mikor megpróbáltam.

Kösz!
 
A vonatkozó isteni küldetést gondolom már letudtad. Ez esetben mehet a hu a könyvre. EE nem jó a faji tárgyak alkotóelemeire (nem átadható tárgyakat nem lehet boltban eladni). Be lehet dobálni őket hollókristály prizmába, vagy alkímia és társai.
 
Sziasztok,

megint kérdezek... Van 1db A tudás könyvém. Ezt egyszer elolvastam (100-as IQ-val) és ki is nyertem belőle amit lehet, de megmaradt. Ezzel mit lehet kezdeni még? Kuka, HU? Azt hittem olyan mint a Tleikan törvénykönyv.

Másik: a faji tárgyakat ha legyártottam, az ilyenekkel mint iti tekercs, arany foggyűrű etc. mit lehet csinálni, jó valamire? Vagy EE?

Kösz!
 
Alkimiazo ust (#341) a baratod, sztm barhol kaphato. Nem kell HU-val vacakolni, ritkabban sul be mint a hokuszpokusz es BUL-bol is hasznalhato.

Trinigan rúnája (#453) barmelyik varazslonal tanulhato, ha beallitod es H 504-el hasznalod a ladikot bedobalod a folosleget. A tobbit utana automatikusan dobalja ha limit fole kerulsz.
 
Köszönöm! Van Aranytermő ládikó meg Alkimia, kipróbálom ez utóbbit.
 
Boltban nem veszik meg, de ez nem jelenti azt, hogy el kell dobni őket. Ha van alkímia varázslatod, megpróbálhatsz aranyat csinálni belőle, dobhatod alkímiázó üstbe, ha van/lesz olyanod, illetve dobhatod aranytermő ládikóba, de ehhez már trükközni kell. Ha a palást kf-elve van, adj ki rá hu-t, a fölös darabokat rakd be a bankba, majd vedd ki. A végzet tárgyaknál ugyanez az eljárás, azzal a különbséggel, hogy a kivétel után töröld róluk a hu-t, hogy még csak véletlenül se dobd el őket a későbbiekben (pl. ha betelne a hátizsákod.).
 
Sziasztok,

vannak fölösleges Végzet dragnitjaim meg Végzet erszényeim meg Kreiton palástjaim. Ezekre azt írja, hogy nem átadható, mit lehet csinálni velük? Csak bolt vagy DD?
 
Köszönöm!!
 
Nem kell a választott képességeket kifejleszteni, miután a játékvezető jóváhagyta a listát, és bekerültek a kt-hoz, azonnal használhatóak.
Feltámadás varázslat volt rajtad.
 
Ja,így akkor észnél kell lenni.

Esetleg azt megtudnátok írni -ebben a "csere" mizériában-,hogy cserekor,ha belefér a ponthatárba,az új vagy régi megmaradó képességet újra ki kell fejleszteni tudatponttal vagy csak csere lesz és kész,használható?
Szerintem az első lenne a korrekt,ha újra kellene akkor hol van az addig beleölt tudatpont/tvp.?

+történt vmi az egyik fórdulómban.. :-/ Bug lehet vagy vmi más?

".....Távolról gömbvillám varázslatot lő rád a másik. 247 életpontot vesztettél. Ráébredsz, hogy ez a csata öngyilkosság lenne.

{Csatastatisztika; sebzés: 31, sebződés: 662, gyógyulás: 0, összesen: -662 ÉP}

Megszűnik a látás és hallás köznapi értelme: a másodperc törtrésze alatt leperegnek lelki szemeid előtt életed fontosabb pillanatai. Ez a halál... [27 pontot használtál fel, van még 350.]
Feltámadsz! (+540 életpont.) [0 pontot használtál fel, van még 350.]
Észreveszel egy sziklafészket. Valami érdekesre bukkantál:....."

Ez mitől lehetett??Dem nem ment el.
 
Csak kt-képességgel.
 
Kár.Viszont tf-elni lehet ha jól olvastam vhol.
 
Nem lehet mxtu-ra átcsoportosítani.
 
Annyira nem variálnám meg a dolgot.Elég tápos képességek voltak bent:

https://kephost.net/p/OTUxNDA3.png

Szerintem mindegyik tökéletes.
A totemre hívást most nagyon hiányoltam,mert azt törölték. :-/

https://kephost.net/p/OTUxNDA4.png

Az átcsoportosítás is nagy kedvencem.Olvastam róla,hogy mxtu-ra már nem lehet.Ez most is így van vagy megint lehet?

Regisztrálok oda,bár lehet,hogy vagyok is.

Köszi Mindent! :-)
 
GN-en fent vagy amugy? Manapsag ezeket a regi forumokat nem sokan nezzuk mar, a maradek aktiv jatekosok jobbara ott cserelnek infokat egymassal. Epp itt a masik topicba irta be Yoro Ery cimet, neki irhatsz regisztracio ugyben!
 
Igazan nincs mit! Ha elerted a regi vezetot, akkor akar egyutt is osszevalogathatjatok a KT kepessegeit. (nem muszaj ugyanazokat amik regen voltak) Vagy sajat kezedbe veszed a KT iranyitasat es osszevalogatod te magad, a JV biztosan segiteni fog. Javaslom azert elotte nezd at a "nagy" KT-k milyen kepessegeket valogattak ossze, vannak olyanok amik mar alapnak szamitanak, persze lehet full szerepjatekos fun kepessegeket is osszeszedni, ezt te/ti dontitek el. Viszont ezutan cserelgetni csak ugy nem lehet oket szoval jol gondoljatok meg mik legyenek!
 
Bocs,az előző hsz-t már régebben megírtam,de csak az előbb küldtem el. :-/

Rendben.
Nagyon köszönöm!! Természetesen neked is Radul!!
 
A Hófarkas Klánban vagyok.
Igen,volt olyan képességünk.
Akkor az lehet,az élet forrása. :-(
Végül az visszakerült a képességek közé?
Vhogyan vissza kellene csináltatnom mindent ha lehet.A kt vezető nagyon korrekt ember,rajta nem múlna,ez 100%.
Egyébként miért kellett nyugaton is megvariálni,tudja vki?
 
Közös Tudatok a menüpont, nem a Közös Tudatok Listája.
 
Ahogy Radul is írta, 2015-ben volt egy kt-képesség reform. (Közben rájöttem, hogy a Hófarkas Klánnál vagy, ezt elfelejtetted megemlíteni .) A kt-vezetőd már akkor sem volt aktív, ahogy most sem az, így nem tudja, hogy a kt akkor elvesztette minden "lecserélhető" képességét. Lehet újra visszakérni a régieket, vagy lehet helyettük kérni újakat, összesen 70 pont értékben (a kt-képességek jelenlegi pontértékei megtalálható a baloldali menüben a Közös Tudatok Listája menü Kt-képességek almenüjében). Ezt a vezető teheti meg, ha inaktív, akkor akár te is, ha írsz az Ügyfélszolgálatra. Szintén itt kérheted vissza az elvesztett max. ép-ket. Addig ne lépj, amíg nem egyeztettél ezekkel kapcsolatban a játékvezetővel. Jelenleg 110 forintig lehet csökkenteni egy forduló árát.
 
Melyik KT-ban vagy? Volt jopar eve egy KT kepesseg reform, amikor ujra kellett/lehetett osztani a pontokat es a kepessegeket. Lehet volt valami elet forrasa vagy hasonlo kepessegetek ami mivel megszunt igy levonogatja a kapott +mxepket is.
 
Sajnos gond van. :-(
Megkerestem a vezetőt és nem ő kérte a cseréket.
Ilyenkor mi lehet?
Addig nem szeretnék lépni -főleg ennek tudatában-,amíg veszegeti lefelé a max. ép-ket pedig szeretném beindítani a kis "csapatom".

Addig nem írnék a játékvezetőnek,amíg ki nem derül,hogy mitől lehet ez.Ha fixre kiderülne,hogy vmi hiba akkor zaklatnám őt/őket.

Egyébként gondolkozom vmin...Mivel normálisabb árba kerül/t/ egy forduló és ha jól értelmezem akkor akár 100Ft. is lehet egy,így valóban érdemes lenne feléleszteni a TF-et.
Tudom,szinte biztos,hogy elkéstek kicsit ezzel a csökkentéssel (amiről semmi Nagy Hír nem jött :-/ ) és szinte lehetetlen lenne újra dübörögtetni a játékot,de ha vmennyi kis esély is lenne rá,meg kellene próbálni.
A játék még megy és ez Hatalmas dolog,így fektetnék bele energiát.
Nagy pozitívum még a forduló azonnali táplálása is.Erről sem volt szó egyetlen Beholder hírlevélben. :-/

Egy biztos,ehhez hasonló játék nem létezik a világon -vagy nem tudok róla-,nagyon kár lenne veszni hagyni.
Ne értsetek félre,nem temetem,de biztosabb lenne,ha megtudná más is,hogy valóban mennyire Isteni játék ez. 0 grafika,9999999 fantázia és játékélmény.
Tudott vmit az A Miklós amikor megalkotta.Nem azt érdemelné ami most van.
 
Köszi szépen!!
 
Szia!

Képesség(ek) cseréjét csak a vezető kérhette, szerencsés esetben megbeszélve ezt a tagsággal, így megmondani is ő tudja, hogy mit miért mire, stb. A max. életerő levonás addig folytatódik, amíg az összes +max. életerő levonásra kerül, amit a lecserélt képesség adott.
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | ...
Nézet:
Infók | Hírek, változások | Segítség kezdôknek | Fejlesztési ötletek | Közös Tudatok | Bugok | Csere-bere | Átadó karakterek | Szavazások | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.