Vissza a Főoldalra
 
Hatalom Kártyái

Milyen legyen a májusi páros verseny formátuma?

1) hagyományos új nemzedék
2) tiltott mágia új nemzedék
3) hagyományos káosz
4) tiltott mágia káosz

(A szavazáshoz be kell jelentkezned!)
További szavazások...
Fórum a témához...

Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Alfa pakli - Mágusok március 16.
Alfa pakli - Druidák március 16.
Alfa pakli - Boszorkányok március 16.
A pillanat képe
Összeesküvés
(Könyv)
Küldd el képeslapként!
Janny Wurts A fény szövetsége könyvsorozatának története az Összeesküvés kötetben bonyolódik tovább. A fenti képen ennek a borítóját láthatod.
Nézz szét a galériában!
XLVI. Alanori Mini Olimpia
Board Game Expo 2024.05.18-19.
HKK Tiltott mágia döntő videó
Májusi verseny formátuma
Beholderes HKK verseny március 16. - Versenybeszámoló

A lista folytatása...
Túlélők Földje - Közös Tudatok listája
Makróbővítés II. (582. tudati képesség)
Országjáró feladat 2023
Országjáró feladat 2022

A lista folytatása...
HKK kérdés? (47067)
Excelsior (1002)
A májusi verseny páros legyen vagy egyéni? (ÚN-ről és formátumról 2-3. körben szavazunk) (30)
Lapötletek (64943)
[HKK Piac] Régi lapok (1521)
[HKK Piac] Eladó gyűjtemény (9480)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Szikrázó manahal
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 

 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
Nézet:
Azért időről időre küzdesz itt rendesen
 
Szerintem ez a játék így is jó, de online talán még jobb lenne.
Lehetne egy grafikus felület, ami a térkép volna. nem kell semmi 3D, jó a mostani is. Mondjuk jobb oldalon lehetne egy kezelő felület, baj oldalon meg egy szöveges ablak rész, ahol a történések olvashatók.
Minden tevékenység azonnali lehetne. Tehát adott a heti egy lépés és a forduló TVP kerete. Minden utasítás azonnal levonódik a TVP-ből és megtörténik az utasítás, amiről a szöveges részben leírást is kapnánk. (az enc. fantasy-val együtt, ha van) Tehát pld. M 2 -Keletre mozogsz. A füves síkságot, itt-ott dombok váltják fel. Távolról észreveszed a közeledő szörnyet, ami egy Homokvarány. (harc) A közelben észre veszel egy sérült vikócmajmot. Ahhoz hogy segíthess rajta, 10TVért gyógyfüveket keresel neki, hogy bekötözd. (25.jellempróba)
Így azonnal kiadhatod az SE 25-öt a következő parancsként, nem kell mondjuk 10 lépés után vissza jönnöd, hogy segíts neki. (tudom van feltételes parancs is erre) De ott van a BE 500, ahol pld. két féle küldetést is adhat, így egy forduló elmegy, nem tudsz felkészülni rá. Vagy a Phua-kúp, bér ott még nem tartok, de láttam térképen, hogy ott is előbb meg kell ismerni a megfejtést és ti tuti több ilyet is ismertek, ahol a feltételes parancsok nem segítenek.
Bár a játék szerintem szinte tökéletes! Ha mondjuk haza vihetném a gépemre és egyedül is tudnék rajta játszani, minden eddiginél többet fizetnék érte.
Nekem nagyon tetszik ez a túlélős és jöjj rá magad mindenre stílus! Kőkésnél tartok és kőhegyű lándzsánál és oda kell figyelnem a kajára és hogy legyen vizem is. Egyszer pedig félisten lehetek.
Régen tényleg családias is volt. Ezer éve nem voltam TF találkozón sem, de most nagyon várom. A játék előnye szerintem ez is, hogy nem olyan online, mint a Wow, ahol szintén van egy csomó magyar, de senki nem ismer senkit szinte. Ez így ember közelebbi. Nem baj ha valaki Dornodon hívő, attól még ember. Persze csakis Raia az Egyetlen!
Szóval jó ez így, de azért kíváncsi leszek az online-ra is.
 
Az online táplálás nekem nagyon tetsző ötlet. Ha nem is óránkénti, de gyakoribb (vagy jobban elosztott) letöltést el bírnék viselni.
 
Időközbe gondolkodtam. Az is elég lenne ha a mostani TF-et fejlesztenék fel hogy "online" menjen a táplálás és ne manuálisan az operátorok által. Akkor lehetne azonnali vagy óránkénti táplálás, nem tudom ez mennyire nagy meló ezt megoldani.

Más.
Nem tudom jelenleg mennyi az aktív játékos állomány, mennyire mérték fel esetleges árcsökkentés esetén mennyi játékos jönne vissza illetve gondolkodta-e már havi előfizetéses rendszerben(engem biztos érdekelne).
 
Én sem hinném hogy nyílt levéllel meg aláírással kéne itt szórakozni. Ez itt egy családi/baráti közösség, ha kiírnák hogy lehet béta tesztelni százan mozdulnának rá. Amit írtam nem számonkérésnek szántam. Tudom attól hogy valaki "hőzöng" nem lesz hamarább kész semmi. Hanem csak figyelemkeltésnek szántam a Miklósék részére hogy érdemes dolgozniuk mert még mindig van aki várja. Csak néha kell némi morzsa a jónépnek, nem mindenki kap belső infókat.

u.i.: Alfa/Béta programban szívesen résztveszek !!!
 
Csak annyi, hogy régen kaptunk itt is információmorzsákat (2010 felé biztos), úgy gondolom, hogy lehetne ilyen most is, mindenféle nyílt levél és aláírás nélkül.

Annak viszont örülök, hogy Te tudsz róla, mert akkor előbb - utóbb talán tényleg belőle valami.
 
Vannak információk ami szerint csinálják (most mindegy honnan), javaslom írjatok nyílt levelet Miklóshoz legalább 20-30 aláírással, és kérjétek meg, hogy nyilatkozzon a játék jelenlegi helyzetéről, mit gondol mikor indulhat az open béta, vagy akár zárt ha még csak a nyugat van kész eddig.
Ott ugye lehetne reszetelés mellet már most is tesztelni, ha van mikrotranzakció akkor költeni is (ami elveszik, de cserébe szoktak adni az open megindításakor valamit cserébe ami jó), a lényeg, hogy gyűjtsétek össze a kérdéseket, ne számonkérjetek, és ha normális hangnembe megy a levél, akkor szerintem Miklós válaszolni fog..
 
Hát igen, hivatalos információ hiányában nem is nagyon lehet benne reménykedni...
 
Gyakorlatilag ugyanez az én történetem is, kb. 3 hónapja elfogyott nálam is ismét a lendület. Csak én már nem igazán reménykedem benne, hogy lesz ebből valami.
 
Már kezdetek óta játszom a Tf-el.
Nálam ez ilyen se veled se nélküled kapcsolat.
Kezdetben 2 évig játszottam majd csóró középiskolásként eladtam haveroknak a karit,
illetve a cuccait mert csak arra kellett nekik.
Majd pár év múlva mikor elkezdtem dolgozni
vettem egy frissen átúszott karaktert amivel 2-3 évig játszottam. Majd jött a nagy törés (wow). Itt egy nagy szünet lett, jött a házasság + gyerekek. De valahogy nem feledkeztem meg a TF-ről. Mindig bennem motoszkált, jó lenne egy online változat. Amikor megtudtam hogy lesz tf-online fellelkesültem. Annyira hogy a hosszú várakozást nem bírtam így indítottam egy új karaktert. 95 fordulóig tartott a lendület, ahogy elmaradtam az infók az online fejlesztéséről úgy ment el a kedvem is.
Aztán megint jött egy adag infó a programozóktól mennyi mindent leprogramoztak, tárgyakat, varázslatokat, stb és szinte látni lehetett az alagút végét, talán fél-egy éven belül lesz belőle valami.
Kezdtem is egy új karaktert mert a régieket átolvasva nehéz lett volna felvenni a fonalat, így visszatértem a kezdetekhez. Lemásoltam legelső karakteremet és azt próbáltam megvalósítani, 250 fordulóig jutottam, mert megint elmaradtak az infók illetve kicsit több mint egy év alatt léptem le ezt a fordulószámot és kicsit drágáltam még így bónusszal is.
Azóta eltelt megint egy év, semmi infó, de a kedv és lendület meglenne, hogy lépjek. Zseton is van a számlán, de mindig a de.....
Várok türelmesen bár kitudja van-e értelme.

Kérem a kedves fejlesztőket a hozzám hasonló játékosok számára fél évente egy kis információt hogy mi történik az online projektel.
Még az is jó hogy " Sajnos nem haladtunk vele mert TF-et kellet átprogramoznunk, újításokat csinálni, HKK-t tervezni stb..."
Ezt is megérti az ember de a legrosszabb a bizonytalanság.


Haj rá sok sikert és sok erőt a fejlesztéshez, ha megvalósul akkor biztos lesz részemről legalább 1
karakter vagy több ami csak az árától függ.
 
Bízzunk benne!
 
Remélem annyira überkirály lesz hogy azt mondhassam megérte várni!
 
Szerintem sosem lesz ez már kész... Csak a mézesmadzagot húzzák az orrunk előtt...
 
Folyamatban van a programozása.
 
Gondolom talin nem volt semmi info...
 
Áh, valóban lemaradtam erről az infóról, de köszi hogy szóltál. És mikor lesz 2011? Jah, hogy elmúlt?!?!
 
A Blizzard mennyit is tökölt a Diablo 2-vel?
 
A kedvedért idézek, mert biztos lemaradtál róla!

"
9. Miklós 2010.07.30. 10:53


Természetesen ez a leggyakoribb kérdés, hogy mikor indul el a játék, de kb. ez az egyetlen kérdés, amire sajnos nem tudok konkrét választ adni
A cél természetesen az, hogy a játék a jövő év (2011) első felében el tudjon indulni.
A fejlesztés jól halad, mostanra nagyjából befejeződött az összes tárgyképesség leprogramozása és a tárgylista rutinok (tárgyak bekészítése, őrzése, bankba rakás stb), a következő nagy falat a varázslat rendszer implementálása, a dokumentációja nagyjából már elkészült."

 
Remélem a találkozón kapunk egy kis hivatalos információt, hogy mikor lesz.
 
Besírok. :-D
 
Jaj, hogy örülnék egy kis hírecske morzsának, hogy mikor lesz (ha lesz) online TF...
 
Lol, majdnem komolyan vettem, ennyi erővel lehetne : http://tf.hu/ is
 
https://www.tfonline.cz/NetImexWeb/HttpGateWay
 
Atyavilág! Úgy osztod az észt a játék 'élvezetéről' hogy még életedben nem jártál 220+/ryuku magaslatokban de biztosan csak a játék kihalt nyugati része 'élvezetes'...
 
Megértelek. '96 októberében a szerepjáték szeretet miatt kezdtem TF-ezni.
Ami sajnos a Tf-ből is kiveszett nem csak a HKK-ból (sok régi játékos ezért is hagyta abba a Tf-et).

Amúgy az eleje még igen jó, főleg a nyugati rész ott még lehet KALANDOZNI.

A helyedben havi 4 fordulót lépnék mert nyugaton az első 100 forduló igen változatos főleg ha nem Táp Béla vagy hanem szerepjátékos.

Ha úgy gondolod, hogy komolyabban is Tf-eznél írj üzit nyugodtan szívesen segítek bár a fordulók és az Ul-ek írása a 0-150 fordulóban igen könnyű.
 
Szia! Azért az igazat megvallva, én HKK-zom, úgy kerültem ide. Nagyon vonz ez a fantasy világ, sok-sok éve elolvastam a hozzá íródott regényeket és többször is átböngésztem a Ghalla Népe oldalt.
Sajnos a hkk-ból kikopott lassan a fantasy szerepjátékos feeling, azonban maga a TF nekem túl bonyolultnak tűnik (másrészt bizonyára pont ez teszi olyan változatossá és egyedülállóvá).

Sajnálom, hogy végül nem lett/lesz (?) TF online, mert lehet, hogy annak kissé egyszerűbb kezelése esetén belevágtam volna.
Amúgy érthető a Behós döntés is, hiszen ma már nem biztos a megtérülése egy ilyen befektetésnek. Az is érthető, ha ezt nyíltan nem írják le, mert az meg demoralizálóan hatna.

Szóval inkább BÚÉK!
 
Hát Dr. Gabesz: üdv a klubban. ;)
 
Én akkor kezdtem el a klasszikus TF-en játszani, mikor az ehhez a fórumhoz tartozó hírben bejelentették, hogy hamarosan lesz online verzió (2010).

Azóta már három fordulón vagyok túl lord Gabru-val, ha a 0. is beleszámítom. Igazán megfontoltan tolom, csak páros esztendőkben lépek, és kb. egy éve tervezem a harmadik körömet, mellyel már sajnos lecsúsztam a tervezett 2014-es esztendőről.
Emiatt így 2015-ös lépésem után egyből 2016-ban is lépnem kell, hogy tartani tudjam a fejlődési ütemtervet, de már most tudom, hogy ez átgondolatlan lesz így.

Félek, az online játék fejlesztői is hasonló megfontoltságot mutatnak, mint én...
 
Most találtam rá, és raktam ki a TF Online borítóképét a puzzle játékban. Nagyon jól fog kinézni a játék dizájnja, csak így tovább!
 
Engem tényleg - és tényleg - csak az zavar a dologban, hogy 1 gramm infót nem mondanak, hogy hol tart a projekt és igazából már ígérni sem ígérgetnek.

Anno amikor 2008-ban elkészült az azóta már megszűnt Hadvezérek (olyan volt mint a VÚ meg a Hódító) a fejlesztő gárda minden lépésről beszámolt (tesztelőként pedig az a megtiszteltetés ért, hogy a játék végső formáját az észrevételeim alapján készítették el).

Amíg fejlesztés alatt állt a játék minden héten dátummal ellátva közölték, hogy mi készült el, mi került be a játékba, stb.

Szóval egy pár ilyen morzsa sokak számára örömhír lenne (képekkel együtt).
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
Nézet:
Hírek, újdonságok, változások | Szavazások

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.