Vissza a Főoldalra
 

Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Alfa pakli - Mágusok március 16.
Alfa pakli - Druidák március 16.
Alfa pakli - Boszorkányok március 16.
A pillanat képe
Dezintegráció
(Túlélők Földje varázslat)
Küldd el képeslapként!
"He-he! Csak nem porrá omlott a kis barátod? Siess összeszedni a hamut, mielőtt még elfújja a szél!" - Urgod gonoszkodásaiból
Nézz szét a galériában!
Hétvégi verseny és Legendák Viadala
XLVI. Alanori Mini Olimpia - Eredményhirdetés
Legendák Viadala paklibeküldés
HKK Kódex változások
A Sötétség Kora - helyzetjelentés

A lista folytatása...
Túlélők Földje - Közös Tudatok listája
Országjáró feladat 2023
Országjáró feladat 2022
Országjáró feladat 2020

A lista folytatása...
Hétvégi verseny és Legendák Viadala (21)
HKK online, TF online, Argum City (49)
Lapötletek (64958)
Versenybeszámolók (19284)
BEHOLDER bácsinak kérdések !!! (8133)
Versenyhirdető (1827)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Szikrázó manahal
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | ...
Nézet:
Az első 1 hónapban még bizakodó voltam, leszámítva a fölösleges köröket meg mizériát a teljes lapkészlet körül. Az utóbbi hetek után azonban kezdek kételkedni, hogy ebből bármi is lesz. A mostani társaság kb. ugyanazon a ponton bukik, mint matyee-ék - KOMMUNIKÁCIÓ.

Egyébként jelen állapotában a játék "bugosabb", mint volt, annak ellenére, hogy effektíve kevesebb bug van benne, mert számos megoldódott közben. Viszont aki követi a HKKO fórum bugfix rovatát, az belefuthat abba a kis vitába, ami a lapok olcsóbbítása körül alakult ki. Na mármost ezen a ponton perpill el van akadva a dolog, a felismerés már megvan, hogy visszakéne állítani a dolgokat, csak épp ez nem történt még meg.

A türelmetlenségről meg annyit, hogy jelen tempó és hozzáállás mellett csodálkoznék, ha idén (2015) elindulna egy végleges full verzió. Amit el tudok képzelni, hogy egy adott ponton csinálnak egy nyílt bétát, de ezt is max nyárra saccolnám, ahogy jelenleg a dolgok állnak. Illetve max. nyomásra előállnak egy fapados verzióval, ami aztán sose lesz upgrade-elve, mert a türelmetlen userek inkább választják, hogy játszanak egy félig kész szarkupaccal (csak játszhassanak már), minthogy kivárják, amíg elkészül egy normálisabb és teljesebb verzió.

Történelmi fejlődés sose lesz, ez való igaz, de talán sikerül azt elérni, hogy ne a userek anyagi lehúzásáról szóljon a game...

Egyébként van pár meglepő hiba a játékban, csak győzzük kivárni a megjavításukat.
 
Namost attol függ te tesztelő vagy, vagy csak egy türelmetlen játszani vágyó......
Első esetben ajajajjj! a második esetben egyetértek.....
 
Mindenki azt hiszi, történelmi áttörés lesz az új hkk online,de kezd hasonlítani egy működésképtelen virtuális sz.kupacra!
 
Lekvárospalacsinta
 
Kösz az infokat.
 
Tudtommal minden lap benne lesz és minden amit összegyüjtöttünk szintén megmarad.
Viszont én pl. lobbizok néhány lap update-elésért: khór, szubreális vámpír, vámpír sámán, manaforrás, illetve akmal és nerub király korlátozásáért (akmalt jelenleg vissza lehet kézbe venni).
De valszeg ezek nem valósulnak meg.
 
És az alap készletben benne lesz minden, ami a régi leállásáig bekerült?
 
Marad a régi, de vagy induláskor vagy az azt követő hetekben (értsd a jelen tempó mellett: években) jön új kieg úk lapokkal.Ez az utcsó infó, amiröl tudok.
 
Nem igazán követem a fórumot egy ideje.
Azt lehet tudni, hogy milyen lapkészlettel indul majd?
Marad a régi?
 
Remélem azért az ilyesmit nem gondoljátok komolyan...
 
Magyar mentalitás. :/ Hiába hozzáértő valaki, ha nem érti meg, hogy Magyarországon nem élnek százmillióan. Ez nem az a hely, ahol kitalálod a Facebookot,és fél év alatt milliárdos leszel belőle.

Ráadásul, az máshol sem úgy működik, hogy 'előbb fizetsz aztán dolgozom'. Az életben sem,meg sehol sem. Előbb kell a készítő(k)nek bizonyítani, csak aztán hajlandó a többség fizetni. De ez így van rendben. Mikor kijön a szerelő, ő sem kéri el előre a pénzt. Megcsinálja a munkát és utána fizetsz. Ha jól végezte a munkáját, még borravalót is adsz...
Olyan is van persze, hogy dolgozik rajta valaki fél évet, és bukta a project, mert nem játszanak vele (elegen). Ez viszont az ő kockázatuk.

Ettől függetlenül magát a HKKOt zseniális ötletnek tartom, amiért én is hajlandó vagyok fizetni, ha látom, hogy komolyan veszik a készítők.
(és csak hogy odaszúrjunk egyet)
Meg akkor, ha elindul végre.
 
Az előző fejlesztés minimális befektetéssel akart kirva nagyot kaszálni, a játékosok pedig minél olcsóbban egy über fasza profi játékkal játszani, amièrt egy bizonyos szint fölött idővel hajlandóak lettek volna egyre többet fizetni. Nos ennek a két dolognak nem lett végül közös metszéspontja, mert a fejlesztőcsapat azt akarta, hogy előbb fizess aztán fejlesztünk, a vásárlói oldal meg fordítva. A probléma az volt hogy a vásárlószámot akarta növelni a congregate-tel és abból megfinanszírozni a fenti séma alapján a további fejlesztést. De a congregate az első napján bukott a játék a második napon a fejleaztők egy kivétellel kiszálltak a buliból, ekkor jött 2-3 hónap hallgatás, majd matyee visszatért egy kieg. (Invázió) erejéig meg tett pár késöbb be nem tartott ígéretett, aztán kiköltözött Ukbe, és onnantól leszart mindent. A végén már az UR-t se írta jóvá.
Szóval nem a vesztességesség volt a probléma hanem kevesebb volta nyeresége, mint hitték. Illetve több volt vele a munka.
a mostani fejlesztés is picit alábecsülte a munkát.
 
Támogatom a ccg-vé válás ötletét. Nekem is hányingerem volt a piactól, utáltam ott üzletelni.

Viszont ha már ccg, akkor az nem lenne korrekt, ha egy erős ugyan annyit érne, mint egy szubreális. Éppen ezért sztem ha már ccg, akkor szükség lenne egy ritka és UR közötti ritkaságra mondjuk szuper-ritkákra. Ilyen szuper-ritkák lennének a tápos lapok pl erős zu'lit chloe stb. Ezeket nyilván kisebb esélyekkel bonthatnák a pakliban a játékosok. Esetleg lehetnének akkor már olyan csomagok amiben fixen lenne 1 ilyen.
Az átváltás a molluszk jó árazásával történne meg a lapok között. (persze venni is lehetne tőle lapot borsos áron). Mennyi is volt egy csomag kártya? legyen 200 gold. Abban ugye 2 ritka volt. A molluszk viszont beveszi ezeket 40/db áron és akármilyen ritkát odaad 150/db áron. A szuper ritkáknál ez legyen mondjuk 3X ennyi mindkét esetben.
Ez a rendszer más ccg-nél is működik.
 
+2

Én csak azt nem értettem,hogy az előző tulajnak ez hogy a francba lehetett veszteséges,mikor sokan költöttünk rá sok pénzt+hirdetések vannak+gondolom volt szponzor is. Ha az volt a baj, hogy a végén kevesen játszottak, hát, talán meg kellett volna hallgatni a játékosokat is, lehet nem hagyta volna abba annyi ember.

Egy kicsit tovább gondolva a veszteségességet: hogy van az, hogy egy ilyen (világi viszonylatban) kis kört vonzó játék, ami ráadásul zabálta az ember pénztárcáját, veszteségességre hivatkozva áll le, mikor más játékok, amiknek a fejlesztéséhez 4 vagy 5 év kellett, életben tudnak maradni, ráadásul teljesen ingyenesek. (az,hogy a játék milyen típusú, MMORPG,FPS,stb az mindegy)

/Egy letölthető kliensen is érdemes lenne majd elgondolkodni/
 
+1, bár kérdés, hogy egy alapvetően free2play játéknál hogy oldod meg, hogy ccg legyen, a maradékkal teljesen egyetértek!
 
Csak ennyi jut eszembe most erre:
Szeeeppp!
 
Szerintem sokkal stabilabbak a ccg játékok, és nem véletlen lettek azok. Ez az egymás közti hikihoki meg üzletileg se tesz jót a játéknak, ráadásul az eredeti könnyítő cél helyett (szerintem), csak még nehezíti a lapok beszerzését.
Nem értem miért kell ódzkodni a ccg-től, ha ez online egy mindkét fél részére jobban működő rendszer. (Kivéve Laszl)
Ja mert magyarok vagyunk és ami volt, az maradjon is úgy, és ne is legyen másképp, és egyébként is, MI AZ HOGY PILLANATNYI VESZTESÉG, A HOSSZÚTÁVÚ NYERESÉG ÉRDEKÉBEN?! Te atya ég, és megy a sírás, meg a sírás, meg itt is sírdogáltok, és sírdogáltok, a fejlesztők le se szarnak, a játékkal nem történt semmi, közben itt a 20. születésnap, és jól jönne a promóhoz, de attól még semmi sem halad, mert semmi sem halad, mert mindenki másodállásban leszarogatja az egészet.
Na így igazán lehet csinálni valamit!
Inkább dobtunk volna össze Rodnak, hogy vegye meg ezt a SZART és csináljon belőle valami kézzelfoghatót. De komolyan...
 
Bocs, ezt azt hiszem félreértettem. Ignoráld a HSZ-eimet. Bocs.

Egyébként erre írtam, hogy át lehet konvertálni őket fizetőeszközzé.
 
Más játékokban is megoldják. Egyébként én max akkor eszközölnék ilyen váltást, ha nem lehetne kordába tartani normális eszközökkel a piacot. Egyébként, amit lentebb írtam alternatíva szerintem működhet, hogy egy lapból ha van már 2 darabja egy játékosnak, nem vehet másik 3-at, max 1-et, ha meg megvan a szükséges mennyiség (max. 3, 5, 7 - kivéve ganüid és ch. fatty, de ők extrém esetek ugye), akkor kiírja a rendszer, hogy nincs szüksége újabb lapra. Ez ugyan korlátozná a kufárkodást, de nem is lenne hörgés, hogy X felvásárolta olcsón a lapokat majd drágán kiárusítja őket.
Persze ha valaki sokat játszik és nyeri, vagy bontja a paklikat az onnan jövő plusszokat el tudja adni.
És akkor itt jön az, peethew, ami máshol is működik, csak a HKKO első körben nagyon balfaszul valósította meg, hogy beolvasztja valami erőforrásba a lapokat. Itt ugye csak kredit vagy spec. esetben ezüst volt és ráadásul a kredit ajánlata molluszknak valami borzalmasan szar.
De pl. szerintem, bár ez csak most jutott eszembe, a 3 db felett, ha vannak eladhatatlan szubreális istennyiláink, akár lehetne gyémántra is konvertálni. Ezzel azért lehetne lépéseket tenni az elharapozó rúnázás ellen és nem azzal, hogy tiltjuk vagy szabályozzuk, hanem mondjuk alternatívát nyújtunk a usernek.
Persze ezt mind-mind tesztelni kellene...
 
Válasz a megfelelő fórumban.
 
A HKK(online) mindig is Tcg volt fura lenne ha egyszer csak Ccg válna belőle. Ha mégis így történne, a felesleges lapokkal mit csinálunk? Nézegetjük milyen szépek?
 
Itt inkább az a kérdés, hogy mennyire ragaszkodnak a játékosok ahhoz, hogy az asztali változathoz hasonlóan az üzletelés is részét képezze a játéknak, amit személy szerint baromságnak tartok. Mindenképpen az lesz a vége, hogy előkerül egy Lac féle arc, és bevásárol magának e-péniszből. Személy szerint minden játéktól viszketek, ami átmegy üzletelésbe a játékélmény rovására.

Vegyél lapokat a rendszertől, és kész. Ha olyan lapot bontasz, ami már megvan tudd átkonvertálni valamiféle fizetőeszközzé, ha a lap-lap alapú játékosok közti piac nem megvalósítható.

Ha megint arról fog szólni az online HKK, hogy minden 10 perc játékra jön egy órányi aljaskodás a piacon, meg nem tudok semmit elpasszolni, hogy új lapokat vegyek, mert valami gép elé gyógyult no-life ember mindig alám rak 1 kredittel, akkor inkább visszamegyek HS-ezni.
 
Egy érdekes és kényes problémára sikerült rávilágítanod. HKKO fórumon jöhetnek az ötletek, hogy miképp lehetne ezt kiküszöbölni.
A legdrasztikusabb de működő megoldás, hogy a tesztelés megkezdésétől a tényleges megjelenésig a tesztelők elveszítik a kereskedési jogukat, mondjuk ez nem oldja meg azt, hogy kiszivárog a spanoknak és azok bevásarolnak. Erre mondjuk megoldás lenne lendoo azon javaslata, hogy senki nem vehet egy lapból többet mint ami max a paklijában lehet, ez pár laptól eltekintve ugye 3. Nyerni ettől még nyerhet vagy bonthat, de venni nem vehet. De minden ilyen problémával és megoldási ötletekkel lehet jönni a HKKO fórumra.
 
Egy dologra azért majd oda kéne figyelni a tesztelés folyamatával kapcsolatban.

matyeenál ugye a játékosok voltak a tesztelők az éles verzióban is.

Emlékszek, hogy a démonölő mindig szarért-hugyért ment el, vagy még annyiért sem. Aztán ugye jött rá a kombó lap, aki tudta előre - mert tesztelő volt -, az megvette kb. 10 kredit / db áron, aztán a kiegészítő megjelenésekor 120 és 180 kredit közötti áron lehetett eladni.

Ha az éles verzióban megint cheapass módon ki lesz adva a tesztelés a játékosoknak, akkor a potenciális fizető játékosok egy részének azonnal pápát lehet mondani.
 
Vlagyi szebben megfogalmazta, én max tömörebben fogom.
A hozzászólásodhoz nem lehet mást hozzáfűzni, minthogy: rábasztál, ez egy ilyen meló, az élet szar - szokd meg, vagy ne, de azért ne légy öngyi emiatt.
Ha a bétateszterek előnyei miatt álmatlan éjszakáid lennének, hát így jártál.
 
Az online lévő lapokat szerintem minden rendes HKK-s fejből tudja,mit csinálnak...
 
Akkor most kérem minden volt top 60 játékos nyissa meg az alábbi linket: www.nem értem a logikát.hu
A hipnózis időtartalma 5 perc kérjük ne szakítsa ezt meg ezután nem fog emlékezni a játszott deckekre, lapokra, kombókra és a HKK szabályaira sem emellett kialakítunk önöknél egy alternatív múltat. Ön kedves felhasználók önök FISH-ek .
 
Ott a lapkereső! Tessék szépen keresgetni a kb időbe közel eső lapokat és voálá.
 
Lám csak lám. Nem csak az lesz az előnyötök,hogy az új rendszert ismerni fogjátok,de kedvetekre válogathattok a lapok között is. Nem játszottam még a lapok több mint felével, nektek meg az öletekbe hullik az összes kipróbálása.

De jó érzés lesz úgy újra játszani,hogy tele van beaterekkel,akiket random választottak,több hónapja játszhatnak,minden lapot ismernek.

Jó lenne ha azok számára akik nem kerültek be lenne valami kompenzáció. Mondjuk kapunk X ingyen kreditet vagy goldot vagy mit tudom én már mi volt annak idején.
 
Ehh, felfogom úgy hogy szivod a vérem és csak hülyéskedsz. Egyéb esetben piszkosul háttal ülsz eme fórumtopik mozijának. Illetve nem ment át az irónia, mivel végig azon ment a fárasztás, hogy mekkora köcsögség hogy mi játszhatunk más meg nem, és hogy így mi tesztelők előnybe kerülünk. És erre ment, amit irtam. Egyébként a sok elutasító érv közül, amit a fejlesztőktől kaptam, ez volt a legnagyobb balfaszság.
De részemről ez a téma lezárva.
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | ...
Nézet:
Hírek, változások | Kérdések | Csere-bere | Stratégiák | Versenyek | Lapötletek | Szavazások | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.