Vissza a Főoldalra
 

Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Alfa pakli - Mágusok március 16.
Alfa pakli - Druidák március 16.
Alfa pakli - Boszorkányok március 16.
A pillanat képe
Nagyobb tűzféreg
(Ősök Városa szörnyeteg)
Küldd el képeslapként!
A tűzférgek apró, főként a Rúvel hegy alsó szintjein megtalálható szörnyetegek. Feljebb ugyanis már mindet kiirtották közülük. Eredetileg össze akarták őket fogdosni, hogy állandó tűzgyújtó lényként szolgáljanak a barlangokban, de fogságban hamar elpusztultak a törékeny lények. Azóta azonban felfedezték egy új generációjukat, csakhogy ezeknek a több méter magas és széles bestiáknak nemhogy a foglyulejtése, de még a legyőzése is komoly gondot okoz.
Nézz szét a galériában!
Hétvégi verseny és Legendák Viadala
XLVI. Alanori Mini Olimpia - Eredményhirdetés
Legendák Viadala paklibeküldés
HKK Kódex változások
A Sötétség Kora - helyzetjelentés

A lista folytatása...
Túlélők Földje - Közös Tudatok listája
Országjáró feladat 2023
Országjáró feladat 2022
Országjáró feladat 2020

A lista folytatása...
Hétvégi verseny és Legendák Viadala (9)
Lapötletek (64956)
Versenybeszámolók (19284)
BEHOLDER bácsinak kérdések !!! (8133)
Versenyhirdető (1827)
[HKK Piac] Eladó gyűjtemény (9481)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Szikrázó manahal
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | ...
Nézet:
Nincs összefüggés, más cég.
 
Az ellenfél körébe beleszólás olyan alapvető eleme a HKK-nak, ami nélkül egy teljesen más (tucat- ?) játék lenne. Ha ez tényleg limit nélkül bennemarad a mobil/online játékban, akkor azt úgy lehet szerintem megoldani, ha az ellenfélnek minden cselekvés után jeleznie kell, hogy nem kíván cselekedni, ami kicsit idegesítő. Alternatívaként lehet olyan is, hogy mondjuk egy cselekvés után az ellenfélnek X másodperce van bejelenteni a cselekvés szándékát, különben ismét én jövök (ez végül is a valóságban is így van). Én nem emlékszem, anno hogy volt a HKK Online-ban, de szerintem ez csak valamiféle sakkórás koncepcióban működhet visszaélések (vagy eszméletlenül hosszúra nyúló meccsek) nélkül. Ami viszont nem feltétlenül baj, mert azért az ellenfél lassú játéka vagy értelmetlenül hosszúnak tűnő pasziánszozása az igazi meccseken is gyakran szül bosszúságot. (Jól emlékszem, hogy volt is nemrég sakkórás verseny?)
Az, hogy a beleszólás lehetősége sok embert elriaszt, mert túl komplex, szerintem egy kicsit beképzelt gondolat. Bőven lehetnek, akiket pont ez vonzana mondjuk a HS-nal szemben. Az persze kérdés, hogy mennyi esély van a HS és társai mellett, de szerintem ez pont egy olyan markáns elütés lehetne a HS-tól, ami egyedivé tenné a mobil HKK-t. Mert ha valami, akkor a túlságosan HS-ná egyszerűsített HKK az tényleg az, amire nem sok igény lenne (arra ott a HS, ugye...).
Az alfa paklik amúgy elég jó kezdőpont lehetnek tényleg, mert egyszerűek, játékra készek, nagyjából balanszoltak egymással szemben, de a játék lényegi elemeit tartalmazzák.

Mondjuk nyilván ezek a kisebb kérdések, a lényegesebb a monetizálhatóság és az üzleti modell, amibe nyilván a kiadó/fejlesztő lát bele. Azt viszont én sem hiszem, hogy egy alapból fizetős játék nagy sikereket tudna elérni.
 
Örülök hogy reagáltál,hátha ezt is elolvasod.
Én azt javasolnám a Beholder ne kövessen el még egy akkora baklövést mint az Online HKK -val.Nem arra gondolok hogy a ti hibátok, hogy az online becsődölt hanem ami már mondtam hogy a HKK név annyira megbizhato márka volt hogy az emberek (köztük én is) számolatlanul tették bele a pénzt.Senki nem gondolta ,mert sehol nem volt leirva hogy NEM a Beho csinálja az Online-t ,hanem valami külső cég.
Ez kb olyan mintha valaki csinálna egy ONLINE NIKE céget és cipőket vehetnél kb annyiért mint a boltban ,ezután mindenkitől benyulnának 30-40-50 ezer ft-ot mondván hogy csődbe mentünk.....Aki igy elbukott 2-3 pár cipő árát az jogosan kérhetné számon hogy hol a pénzem? Ezért még egyszer kérem hogy nevezzétek meg az ONLINE HKK üzemeltetőit!
Ki vagy kik nyulták le a pénzünket?
Névvel címmel elérhetőséggel.
És miért nem történt meg ez eddig?


Még egyszer leírom azt is hogy a telefonos verzioért pénzt (legalábbis magyarjátékosoktol) ne is várjanak mert senki nem fog fizetni egy fillért se! (J.J. féle brés hasonlat)
 
*Egész pontosan, Augusztus 7.-én írtam nekik, a Behotól az e-mail pedig 15.-én jött.
 
Lenne egy kérdésem.
Lehet, hogy csak véletlen, de 2 nappal az előtt írtam a Blizzardnak egy e-mailt ezzel kapcsolatban (már, hogy élesszék fel a játékot), hogy megjött a hírlevél az új cégről aki készítene egy ilyen játékot mobilra.
Ők azok, és én vagyok ilyen marhazseniális, vagy ne keressek összefüggést ott ahol nincs?
 
Az új cég, aki a fejlesztés iránt érdeklődik is abban gondolkodik, hogy a játékot már a kezdetektől a nemzetközi közönséget is megcélozná vele.

A játékon lehet sokat egyszerűsíteni úgy, hogy HKK maradjon, ezen én már nagyon sokat gondolkodtam.

A leghúzosabb rész a beleszólás az ellenfél játékába, ezt nehéz megoldani jól, nem véletlenül maradt ki a HS-ből is, de erre is van ötletünk.
 
A HKKonline-val nem feltétlenül a komplikáltság volt a baj. Ha jól emlékszem, tutorial is volt benne.
Inkább az, hogy nem voltak updatek, nem jöttek újítások.
Éovábbra is kiállok amellett, hogy az online verzió a játék jövője. A táblás játékok felett eljárt az idő. Lehet van még 60-100 ember aki veszi, élvezi, mégis, a HKK ennél úgy érzem többre hivatott. Online messze sokkal több emberrel találkozhat az ember, paklikból is sokkal több fajta áll így össze, hisz 0-24ben meg lehet osztani az ötleteket, kidolgozni a koncepciót.
Viszont magyarországi piacra egy ekkora játék egyszerűen nem való. Fel kell venni a kapcsolatot egy nagyobb céggel, és elintézni hogy a játék kijusson nemzetközi szintre. Máshogy ez nem megy.
Arról nem is beszélve, hogy jómagam sem szívesen áldoznék egy ilyenre, mert nem látom a garanciát rá hogy 5 év múlva is köztünk marad, és akkor huss a pénznek amit az ember beleölt.
Baromi kidolgozott és élvezhető, kár lenne ha veszendőbe menne csak azért, mert nincs elég játékos kis hazánkban.
 
A telefonos verzió mindenképp jóval egyszerűbb lenne, mint az offline. A korábbi online verzió egyik problémája talán pont az volt, hogy megpróbálta átültetni az összes szabályt, és emiatt sokan túl komplikáltnak tartották. A fejlesztőnek/üzemeltetőnek nem hozott elég bevételt (licenszdijat sem tudott nekünk fizetni) ezért állította le.

Elchicco = Sass Tamás, sok-sok éve egy top HKK játékos volt, de aztán a dolgok megváltoztak. Én nagyon remélem, hogy nem volt minden igaz, amit a vége felé a hkk berkekben mondtak róla, mert az nagyon szomorúl lett volna. Miután külföldre ment, a rendőrség még nálunk is kérdezősködött róla Mindenesetre én azt gondolom, hogy aki egyszer ennyire benne volt a játékban, a lelke mélyén sok szép emléket őriz róla, és még mindig nagy HKK-fan, erről tanúskodik az is, hogy a mai napig látogatja a fórumokat, kíváncsian, hogy mi történik a játékban. Írni mindig csak abszolút negatív dolgokat ír, de aki annak idején ismerte, tudta, élőben is ilyen volt, csak egy pszichológus tudná megmondani, miért ilyen.
 
Összefoglalva : ingyen jöhet bármi onlinehkk ,telefonos app (vagymiaz) .Fizetősen kár a gőzért ......
 
Sztem a mav monnyon le.
 
Szerintem a HKK online-nak lehetne jövője, de nem lesz. A magyar piac túl kicsi ahhoz, hogy egy ennyire bonyolult szabályrendszerű játékot megérje leprogramozni és letesztelni. Ha nemzetközi piacra menne, angol nyelven, akkor már nagyobb lenne a potenciális felhasználók köre és nagyobb bevételre lehetne számítani, de akkor is ott a probléma, hogy ilyen bonyolult szabályrendszerrel elvesztené a játék a játékosait, mielőtt azok megtanulnának vele játszani. Ennek a kiküszöbölésére lehetne egy nagyon jól kitalált tutorial-t és/vagy egy lebutított szabályrendszert kitalálni. De ezt a kommentet teljesen feleselgesen írtam le, mert legnagyobb bánatomra sosem lesz belőle semmi. Nem kivitelezhető.
 
Csak akkor tudod kihozni nullára, ha nyersz.
BKV min 700 ft, de mivel a metróról már nem szállhatsz át a villamosra, 1400, ha mindent szabályt betartasz.
Nevezési díjjal együtt Pécsről egy verseny (Oszkárral 5000, ha nem akarsz 7 órát utazni) így 7-8000, és otthonról hoztad a kaját-üdítőt, s semmi másra nem költöttél közben.
 
A bp központúság meg nem gond,érthető, csak a versenyekre felutazást nem tudja mindenki megoldani,plusz a pesti "nagyágyuk" is főleg a közeli (fvár és kecsó) néznek le, messzebb kevesen merészkednek.


Mint ahogy fordítva se jönnek nagyon játszani, hacsak nincs az illetőnek valami egyéb dolga az adott helyen.

Néhány retúr vonatjegyár Budapestről, diákok nyugodtan felezzék:

Eger: min. 5450 Ft
Debrecen: min. 7900 Ft
Nyíregyháza: min. 8860 Ft
Pécs: min. 7900 Ft
Kaposvár: min. 7380 Ft (közvetlen járat versenykezdésre nincs, még busszal is húzós)
Szeged: min. 7410 Ft

És akkor versenynevezés, helyi közlekedés, kaja-pia még nincs benne az árban. Ki lehet számolni, hogy kb. milyen helyezéssel, nyereménnyel jön ki nullszaldósra a dolog - ha kijön egyáltalán.
 
Néha úgy beszélsz a pestiekről, mintha az valami pusztítóan alpári dolog lenne, hogy valaki itt él.
 
"ők nem fizetnek megint a Behónak (igen a pénzetek jó része licenszdíj formájában oda került)"

Wow, szóval, ha kölcsönadsz nekem egy ezrest én meg eliszom, akkor te az ezresedet a kocsárostól követelheted vissza???

Pont az oldhatná meg a "a nutellás brés" problémát, ha ezúttal a Beho csinálná, mert így tőle lehetne visszakövetelni.
 
Katu:
Ha én lemásolom a Harry Pottert, akkor író vagyok???

Kétlem. Mind a TF, mind a HKK egy másolat.
A TF töretlenségéről talán az aktív játékosok száma mindent elmond, anno amikor még én is toltam kb. 1000-en lehettünk (és ez egy nagyon enyhe becslés).

A HKK-ban ez azért nem annyira durván jelenik meg, mert fizikai megjelenése van, lassan retro, most fut, amíg csinálják az egyre erősebb lapokat, fog is (az hogy a versenyekkel mi lesz, más téma).

Dani79:
Ilyen tartalmas és értelmes hozzászólásra csak annyit tudok javasolni, hogy húzz vissza a barlangodba, kérd meg anyukádat, hogy főzzön banánt ebédre, azt osszad az észt a többi primitív tahónak.

Lehet osztani az észt (fórumokon könnyű eljátszani, hogy van is), ettől függetlenül egy mobilon játszható TCG/CCG megvalósítása nem egyszerű (tapasztalat) a különböző platformok közötti kompatibilitás hiányosságai miatt (nekünk pl. éppen most nem sikerült egy játék szerverein megoldani hogy az IOS-s, Androidos, Wins játékosok egymással játszhassanak, éppen a mikrotranzakciók miatt, és nem egy ember dolgozott rajta...)

Aztán ott van a célközönség: Már egyszer át lettek baszva, ők nem fizetnek megint a Behónak (igen a pénzetek jó része licenszdíj formájában oda került)

Plusz akad néhány (száz) hasonló játék, amivel versenyezni kellene.

Szóval tippre el sem készül (mint a TF-Online), vagy hasonló sorsra jut, mint a KGK meg az álomfogó.
 
Magyarország nem nagy piac ezért is dőlt be az álomfogó, és a Káosz galaktika, kártyajátékok.
próbálkozni mindég lehet itt nem az a gond hogy nem értenek a játékkészítéshez.

az onlyne hkk ne csak telefonon legyen elérhető.legyen pcn is és a steamen jó lenne elérhetővé tenni ami így sokk emberhez eltudna jutni. majd mi magyarok jol felpontozzuk és így vonzóbb lesz az embereknek.
 
Chiko(-nak) sok mindenben igazad van.... csak nem jol fogalmazod meg a kritikáidat... én tudom kivagy és hidd el tisztellek (anno játszottunk is egy Szegedi versenyen HKK-t ,persze jol elvertél.... utána olyan paklit akartam csinálni mint a tiéd volt).
A többieknek ha Elchiko (aki tudja ki van a nicknév mögött érti) ma játszana HKK-t benne lenne a topban ez tuti.Azota már nem két nemzetit nyert volna hanem vagy ötöt.(sztm)
És amugy (chikonak) miben nincs igaza ? miért maszturbálás ha megirja véleményét?

A HKKonline -rol,, ti talán elfelejtettétek azt a sok pénzt amit ráköltöttetek?Persze nem a Beho tette zsebre a pénzeteket ,de a Beho meg tudná nevezni azokat az embereket én szivesen rákérdeznék hogy öcsém aztán hol van a 30ezrem? add máá vissza ha meg nem sértelek!

Ezek után nem csoda ha a játékosok azt mondák majd:- mivan,, mobillal játszhato hkk na hagyjáá máá pénzt azt tuti nem költök rá.....(és nem is fog......)
 
Ne ide járj maszturbálni,köszi.
 
Örvendetes, hogy a 20 fórumozónak mindössze 10%-a csökött.

Zsírdrakula és meglepő módon mégvalaki aki talán ért is kicsit (egy db) játékhoz.

Nyugodtan le lehet ugatni valakit, aki 5 éve a játékiparban dolgozik, de nem érdemes, persze 60-as IQ-val meg fogják tenni...

Jósolgathatsz hülyeségeket, de a tények elég kemény dolgok.

Ugye-ugye, Álomfosó, Káosz Galaktika kártya.
 
Én meg jól megjósolom, hogy esni fog. Aztán kitartóan mondogatom, és lám csak, előbb-utóbb esik is majd. Ekkor szélesen elvigyorodok, és kijelentem, hogy próféta vagyok, mert hát ugye én előre megmondtam.

Ilyen prófétákkal tele a padlás.

Nem az online verzió messze nem volt tökéletes, de betöltött egy rést a lámpa elleni pasziánsz és a versenyjáték között. Ez sokaknak hiányzik, és ha sikerül feltámasztani a felületet, amíg csak létezni fog az a bizonyos szakadék, lesz olyan is, aki játszani fog vele.

...és semmi nem tart örökké. Ezt én most nyilvánosan megjósoltam...
 
Kedves Csikó!

Nem látom, nem kérdezem meg. Megteheted.

De ha más nem, akkor már csak a HKK hosszú élete ami rád cáfol.
 
Természetesen én könnyen beszélek, persze megteszem.

Totál döglött ötlet.

Ha bárkit érdekel miért (és annyira csökött, hogy magától nem látja), lesz szíves nem megkérdezni, úgyse fogja megérteni/felfogni...

 
Tőlem jöhet online bármilyen formában...
Csak egyszer lehet rácsalni a nutellás brére.

Most meg már úgysem férnék oda a gyerekektől
 
Én is kaptam.
 
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdL7SB8jx8JJxiLgO1JRoeHI2mBhY9ccuwJrA1pHOmsZ9asdA/viewform?c= 0&w=1&includes_info_params=true
 
Hírlevélre fel vagy iratkozva? Én kb. 2005 óta.

http://i92.photobucket.com/albums/l2/v_n22/Beho.jpg
 
E-mailben a beholder e-mailcíméről
 
Kedves Játékostársunk!

Felmerült a lehetőség, hogy egy fejlesztőcsapat elkészítse a Hatalom Kártyái mobilról játszható verzióját. A korábbi HKK online-nal ellentétben itt bizonyos szabályok egyszerűsödnének a könnyebb megtanulhatóság, játszhatóság érdekében. Kérjük segíts nekünk az alábbi kérdések megválaszolásával!
A kérdőív linkje

Köszönettel,
A Beholder csapata


Pár hete írtam a Blizzardnak egy hivatalos e-mailt hogy ne hagyják már veszni a cuccot. pénz is van benne meg energia is. véletlen lenne?
 
mikor a leginkább benne voltam az asztali verzióban, versenyre jártam és volt egy egészen használható lapkészletem (top lapok, min. 200k huf), mindent eladtam bagóért, mert az online elindult.

jó volt a játék, pont azt tudta volna amit elvártam tőle. ha lett volna elég játékos...

sok energiám volt az asztali játékban, de gondolkodás nélkül cseréltem.

soha többet nem költenék a beho online játékára, mindegy ki üzemelteti...
kidobott pénz volt.
és már az asztali versenyektől is elment a kedvem.
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | ...
Nézet:
Hírek, változások | Kérdések | Csere-bere | Stratégiák | Versenyek | Lapötletek | Szavazások | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.