Vissza a Főoldalra
 
Hatalom Kártyái

Milyen legyen a májusi páros verseny formátuma?

1) hagyományos új nemzedék
2) tiltott mágia új nemzedék
3) hagyományos káosz
4) tiltott mágia káosz

(A szavazáshoz be kell jelentkezned!)
További szavazások...
Fórum a témához...

Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Alfa pakli - Mágusok március 16.
Alfa pakli - Druidák március 16.
Alfa pakli - Boszorkányok március 16.
A pillanat képe
Vérzékenység
(Túlélők Földje életkép)
Küldd el képeslapként!
"Csak egy quwarg csípte meg, nem lesz semmi baja!..." - Zén: hogyan fogyott el az expedíciónk c. feljegyzéseiből
Nézz szét a galériában!
XLVI. Alanori Mini Olimpia
Board Game Expo 2024.05.18-19.
HKK Tiltott mágia döntő videó
Májusi verseny formátuma
Beholderes HKK verseny március 16. - Versenybeszámoló

A lista folytatása...
Túlélők Földje - Közös Tudatok listája
Országjáró feladat 2022
Országjáró feladat 2020
Országjáró feladat 2019

A lista folytatása...
HKK kérdés? (47066)
Excelsior (1002)
A májusi verseny páros legyen vagy egyéni? (ÚN-ről és formátumról 2-3. körben szavazunk) (30)
Lapötletek (64943)
[HKK Piac] Régi lapok (1521)
[HKK Piac] Eladó gyűjtemény (9480)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Szikrázó manahal
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 

 | 1 | 2 |
Nézet:
A "mindenrol" nem tudok nyilatkozni (nem is tudom, mit jelent itt), azonban amellett kitartok, hogy nem volt ordogtol valo tavaly a (potencialis es valodi) bejutok megszavaztatasa. Azt sem gondolnam, hogy a tavalyi nemzeti 2. nap katasztrofalis lett volna, ellentetben a megelozo evek 2. napjaival, amelyek sokkal jobbak lettek volna.
Mindenesetre az iden a "jatekosok" helyett "szakavatott kepviseloik", a tesztelok szavazata dontott (az enyem is egy volt ebben). Ezt sem tartom ordogtol valonak, idenre ez volt a dontesem, vallalom.
Jovore meglatjuk, hogy lesz (nagyban fugg attol, megvalosithato-e olyan szavazas, amit jonak tartok).
Ha sikerulne egy olyan versenyformat talalni, amire a resztvevok >=55%-a azt mondja, hogy ez jo volt, az mar igen nagy siker lenne, akar meg is tarthatnank, es egyszerusodne a helyzet.
Fontosnak tartom a jatekosok bevonasat egyes dontesekbe (nehany mas dontesbe meg nem) - ennek formaja es hogy kik vesznek reszt benne, az sosem konnyu dontes.
Mindenesetre erdekes, hogy a formatumok ennyire megosztjak a jatekostarsadalmat (ahogy pl. a FB-n is latszik).
 
Ez Miklósék hatáskörébe tartozik, és nemet mondtak.
 
Bubu nem tudtam hogy hónapokat kell tesztelni egy nemzetire és akinek vagy egy kicsi rálàtása simán csinal egy listát pár óra alatt nem nagy dolgok ezek régen is meglehetett oldani Te is tudod. De a màsodik nap majd kidobjuk kockàval ki nyer
 
Mellesleg a GDPR a célhoz nem kötött adatkezelést tiltja és tájékoztatási kötelezettséget ír elő. Magyarán ha írsz egy sort, úgy, hogy mindenki láthassa, aki belé a fórumra, valami olyasmit, hogy kedves népek, tájékoztatlak titeket, hogy itten adatkezelés folyik, aminek a célja, hogy megállapítsuk, hogy ki mit szeretne vagy nem szeretne és a szavazás lezártát követően, ekkor meg ekkor az összes adatot töröljük, akkor az rendben van.
 
Nem, nem voltam a Blogos tiltott mágián. Ugyanakkor azt gondolom, hogy egy hkk blogos versenyre csinálni egy alkalomra egy tiltólistát egy valamennyire kialakult hagyományos meta után nem ugyanaz, mint egy teljesen újat csinálni egy nemzeti 2. napra, 2-3 héttel egy új kieg megjelenése után (mert ugyebár ha a lista augusztus közepén készül el, akkor kb. nem lehet tesztelni). Ha az első nem sikerül, akkor lett egy élvezhetetlen verseny, amiből nem tartanak többet, ha a másik, akkor egy teljesen torz képet adhat a nemzeti vége.
 
Nem akarok faszságot mondani. De ha itt nem, akkor miért nem Facebook-on szavaztunk?
Egyébként miért nincs 1. napra is ugyanez?
 
De egyèbként amikor majd elkezded épiteni az epikus dekked amivel nemzetire jossz es kivettèl a mappábol 60-70 lapot es ràjössz hogy baszki ezen jo lesz faragni akkor az epikus mester 7es lapokat fogod kitépni először mert a megteszi vonalnál lesz sokkal jobb is.
 
En aztán ertem hogy epikushoz elég 6lap DE ez nem egy hagyi ahol 3bilincsmester meg 3eldobos xenod van hanem 6olyan ami csak megteszi kategória ami miatt pont hogy nem éri meg a kockázatot hogy 4lappal is kezdhetsz akár.A blokkolo ugyan ez bár ott kicsit tobb a hasznos lap. Kontrollba meg te nemtudom milyen olesel fogsz jàtszani de minden kontroll lény elég nagy méretekkel rendelkezik szerintem. De ha fluxisgenerátor vagy kert vagy bármirol is van szo az is elég gyors lesz.
 
"egyszinun" -> "egylaposon"
 
Nem. A tiltott lista az egyszinun megszokott, a kiirasban megtekintheto.
 
Az a 4 nálam alsó hangon 7 xenó, és ha már nem csináltál mást, mint lehoztad 1 zsz-ért a bábot is megérte.

A blokkolónál meg szintén igaz ez: játszod a good stuff lapokat, és ha nem is blokkolod le az ellenfeled, már elértél annyit, hogy beaktivizáltad a bölcsek kívánságát és a csodafegyverből is több value-t nyertél ki.

Egylaposon pedig 1 ozmid van, lassabb a környezet, nem fog egy kontroll leütni 3-4 kör alatt.
 
Xenobol van kb 4db ami értelmes (gondolom sokat nem fog valtozni) a blokkolo elhiszem hogy jo lesz PÀROSON a környezet meg annyira lassu h 1ert röpködnek a 6/6os kontroll lények de viccet félretève lassan bármi megöl 3-4kör alatt. Ha átgondolod hogy a kontrol mivel öl mostanábsa biztos rájossz h nem blokkolasal fogsz nyerni még blokkolo dekkbe is hamarabb leutöd az ellenfelet sztem.
 
Xenó ès Blokkoló amennyire nèztem simàn kifèr (nyilván előbbi nem 15+ fáj lappal, de 10 körül igen). Hogy mennyire lesz jó, azt persze a gyakorlat donti el, de én egyiket se érzem esèlytelennek jelen lapkèszkettel sem (pláne hogy a lassabb játék miatt konkrétan számíthat a blokkolás, nem csak a szinergiàk miatt).
 
Sziasztok!
Az epikus pegazus tiltva lesz a sokszínűség jutalmán?
 
Melyik az a két epikus amivel Te jàtszanâl?
 
Pedig egyáltalán nincs kizárva a nyári kieg újabb lapjai által+eleve most is van pár követő még, ami sztem simán előjöhet
 
Lássuk be, nem értesz hozzá.
 
Igen majd pont az epikusok lesznek jok soxin formaton. Egyébkent belehalgattam de miután kifejtetted h itt a jatektudas fog számitani ki is kapcsoltam. Nekem valahogy magas amikröl beszélni szoktál.
 
Ugyan videóban már említettem, de ha nem láttad volna: az epikusok rendesen felkavarhatják az egylapost. Már most van szerintem kb 2, amit simán össze lehet rakni erre a formatra, a nyári lapok és érkező epikusok tudatában pedig nyugodt szívvel mondhatom, hogy ez a szám bővülhet is.

Innentől a mező - ami max a poén kategória volt ezen a formaton - simán bejöhet, ezzel felborítva a metát.
 
Bubu te nem voltál a blogos tiltottmàgián? Nem ertem ezt a lista paràd azert kérdem. Miert ne lehetne csinàlni? a blogoson is jo volt csak pár lappal lehetett volna kiegészìteni. A soxines szerencsejàték miert jobb kiváncsi vagyok. Nekem ne mond azt hogy a 20életenergia kulonbozo képpen lesz összerakva.
 
én csak a lapokat előszedni meg verseny után elrakni nem szeretem egylapos esetén, de amúgy szerintem teljesen jó formátum
 
Én például egy tiltott mágiát pont nem támogattam volna. Nagyon nehéz ma már úgy kitalálni egy tiltólistát, hogy abban nem maradjon meg 1-2 olyan pakli, ami egyértelműen a többi fölé nő. Régebben én is szerettem, de akkor egy folyamat volt, hogy időről időre revizionáltak egy listát és így alakult a metához igazodva. De egy nemzetiig van 4 hónap, ezt nem lehetne megcsinálni.
 
A format a nevetséges nem az hogy nincs szavazas. Amugy meg miért is ne lehetett volna? Arra azert kivancsi lettem volna ha van adott 3format a soxin nyert volna kozulok de kotvehiszem.
 
Nevetséges, hogy a kiadó hoz egy döntést, és utána számon van kérve az, hogy miért nem volt szavazás.

Na pont ezért volt rossz döntés annak idején elkezdeni mindenről szavazgatni...
 
Nyilvánosság nélkül jöhetett volna a feltételezés, hogy a kiadó a saját elképzelését legitimálja csak, mintha az lett volna a többség kérése. Még nyeremény sorsolásnál is volt ilyen gond
 
Ugyan mi szükség lett volna a nyilvánosságra?
 
Az email sajnos nem ellenőrizhető a közösség által,nem nyilvános.
 
Pedig csak annyi kellett volna, hogy most nem nyilvánosan szabazunk a forumon, hanem e-mailben. A tiltott mágia vs. 1lap esetén esélye se lett vola az 1 lapnak.
 
Annak, hogy idén nem tartottunk szavazást, a fő oka az volt, hogy űgy nem lehetett, mint tavaly, a gdpr miatt. Más módon lehetett volna, de azt nem tartottam elég árnyaltnak, szerintem torz eredményt kaptunk volna.
 
Lassan mostmár ott tartunk hogy az is kijut nemzetire aki nem is akar. Szép... A másik meg miert nem lehetett szavazni megint vissza jon egy kula formátum amin en pl kb fél éve nem is voltam de szerintem senki más se.Az a tiltott mágia miert nem volt jo mindenkinek tetszett sokan is voltak rajta es még gondolkodni is kellett kicsit. Régen is működöt nekem pl egyik kedvenc formatom volt.
 
 | 1 | 2 |
Nézet:
Hírek, újdonságok, változások | Szavazások

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.