Vissza a Főoldalra
 
Hatalom Kártyái

Milyen legyen a májusi páros verseny formátuma?

1) hagyományos új nemzedék
2) tiltott mágia új nemzedék
3) hagyományos káosz
4) tiltott mágia káosz

(A szavazáshoz be kell jelentkezned!)
További szavazások...
Fórum a témához...

Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Alfa pakli - Mágusok március 16.
Alfa pakli - Druidák március 16.
Alfa pakli - Boszorkányok március 16.
A pillanat képe
Szörnycsábulás
(Túlélők Földje)
Küldd el képeslapként!
Egy jótanács kalandozóknak: jó ugyan, ha a befogott szörnyeid ragaszkodnak hozzád, de soha ne engedd, hogy túlzásba vigyék!
Nézz szét a galériában!
XLVI. Alanori Mini Olimpia
Board Game Expo 2024.05.18-19.
HKK Tiltott mágia döntő videó
Májusi verseny formátuma
Beholderes HKK verseny március 16. - Versenybeszámoló

A lista folytatása...
Túlélők Földje - Közös Tudatok listája
Makróbővítés II. (582. tudati képesség)
Országjáró feladat 2023
Országjáró feladat 2022

A lista folytatása...
HKK kérdés? (47067)
Excelsior (1002)
A májusi verseny páros legyen vagy egyéni? (ÚN-ről és formátumról 2-3. körben szavazunk) (30)
Lapötletek (64943)
[HKK Piac] Régi lapok (1521)
[HKK Piac] Eladó gyűjtemény (9480)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Szikrázó manahal
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 

 | 1 |
Nézet:
Koszonjuk szepen, szerintem ez igy teljesen elfogadhato lett.
 
A játékos versenyek díjait nem osztjuk kii újra, mivel azokkal az első futtatásban nem volt gond.
 
Megszületett a döntés:
- Futtatunk egy új olimpiát a jó kategória besorolással.
- A későbbiekben minden szempontból az első futtatás marad érvényben.
- Az új futtatást mindenki megkapja e-mailen, a honlapra nem kerül fel.
- Az, aki a 2. futtatásban nyer valamit, megkapja, kivéve, ha az elsőben ugyanolyan díjat, vagy jobbat kapott. Ha valaki az elsőben gyengébbet kapott, annak jobbra cseréljük a díját.
- TP és TU nem jár az új futtatásért.
- Nem vonunk zsetont az új futtatásért.

Bízunk benne, hogy ez mindenkinek megfelel!
 
Ez így korrekt lenne.
Megemlítem engem nem ért kár, se a 7ben se a 8ban nem nyerek az újrafuttatással, ez most így alakult, grt a győzteseknek.

Sőt, ha rosszkor van az 1-1 vereség még a 2. hely se biztos ugye.
 
Szerintem mi is ezt mondtuk, legyen meg egy olimpia, de az elozoben nyertesek ne szivjanak, en max annyiban modositanam, hogy ha valaki az uj olimpian is nyer, akkor a ket olimpiabol a jobb dijat kapja (ha korabban rosszabb helyezett volt, akkor kapja meg az ujat, a regit vegyetek el, ha viszont a korabbiban jobb helyezett volt, akkor tarthassa meg azt, ujat ne kapjon).

En azert gondolkoztam Miniben + dijazassal a fentiek alapjan. Igy mindenki megkaphatja a fordulot is (orulnenk is neki szerintem, tp-re sincs szukseg, futtassatok a teszt kornyezetben, hogy ne kavarjon bele elesbe).

Ez nagyon korrekt megoldas lenne. Koszi.
 
Szerintem ez nagyon korrekt lenne.
 
A teljes újrafuttatással az a probléma, hogy aki nyert az előzőben és az újban nem, az jogosan fog felháborodni. Arról lehet szó esetleg - mintha már a múltban lett volna ilyen - hogy az olimpiát lefuttatjuk még egyszer (természetesen zseton költség nélkül!), de az nem lesz hivatalos, csak aki abban helyezést ér el, és az előzőben nem, az megkapja a dijakat, és akár a fordulót is elküldhetjük neki, de erről Zoli fog dönteni.
 
Az a helyzet, hogy bármilyen újrafuttatás csak ingyenesen lehetne korrekt, hiszen nem várható el, hogy mindenki a hiba miatt újra fizessen. Lehet van, aki nem is akarna fizetni, mert ő X+1. lett és teljesen mindegy neki a helyezés.
Másrészt nem feltétlenül a dobogósokat érintheti a dolog, meg az éppen lemaradókat. Adott a játékos, aki az 1. és 2. fordulójában nyer egy meccset, ezért innentől fixen erősebb ellenfeleket kap, közte olyat is, akinek már nem ott lett volna a helye, így becsúszik 2-3 vereség, amivel a dobogótól is távol kerül, holott ha nincs ott az, akinek már 1 kategóriával fentebb kellene lennie, akkor lehet, hogy az csak 1 vereség és máris dobogós lesz az egyébkénti 15. helye helyett. A svájci rendszerben ugye ez elég gyakran előfordulhat. Másik véglet, hogy valaki pont az 1. körben kap ki egy nem odavalótól, ezért hátracsúszik és relatíve könnyebb ellenfeleken verekszi vissza magát, akár dobogóig és így felkerül egy kategóriával. Ez az eredmény se normális.
Nyilván nehéz - ha nem lehetetlen - jó megoldást találni, talán valóban az a legjobb, hogy aki úgy érzi, hogy nem korrekt az eredménye, az ír (azért nem írom, hogy hátrány érte, mert lehet becsületből, jó eredményre is azt mondani, hogy nem korrekt).
Annak viszont örülök, hogy nekem elég okoskodni, a döntés nem az enyém
 
Új olimpiai futtatás sajnos nem lesz. A miniolimpiát se tartom jó ötletnek, bár ezt majd Miklós eldönti. Itt arra gondoltam, hogy konkrétan az írjon nekünk, akit kár ért. A dobogósokon, vagy az onnan emiatt lecsúszottakon kívül mást azért nem ért olyan nagy kár...
 
Azt ne feledjétek (még ha ritka is), visszaesés nem csak a 8-asból lehet... A 7es elég rég óta gyűjtő kategória és egyre magasabb a léc.
Én pl. KH-val egészen biztosan elvettem valakitől a 3. helyet a 6-osban, pedig egyáltalán nem állt szándékában és korrektnek sem tartom. Én ezért tartanám jogosnak az újrafuttatást. Lehet, hogy másnak viszont így bukna a helyezése, ezért meg lehetne tartani a jelen eredményeket is, ahogy Chan is írja, LI/II. Néven. Vagy egy olyan miniolimpia, aminek díjazása van.
Szerintem ennyi beleférhetne.
 
Hm, erdekes, en ugy lattam Hollo verte meg Izsakot, de nekem tok mindegy. Senki sem akarja elvenni az elso helyedet! Csak kerjuk az ujrafuttatast. 2 karakternek is vissza kellett volna esnie, es a mar gyoztesek kavarasa sem hianyzott.
 
Ez bullshit egyik karim se verte meg Izsákot (Se Holló se Hayamu), csak Pikeman, de Ő nem visszaeső kari, gondolkodj mielőtt írsz please...
 
Szerintem vagy miniolimpiát kellene futtatni az eredeti nevezésekkel, vagy egy új (!) rendeset az eredeti nevezésekkel új, rendes olimpia sorszámmal. Tehát vagy LII. vagy LI/II. számmal. Viszont az eredetileg futtatott Olimpia eredményeihez nem szabad hozzányúlni. Van akinek érinti a kategóriáját a hiba, van akinek nem, nincs igazságos megoldás. Viszont azoktól akik a hiba miatt lettek dobogósak, elvenni a dicsőséget és a nyereményt egy rosszabb eredmény esetén, nagyon nem lenne fair. Azok érdekében akin dobogósak lehettek volna, de a hiba miatt nem jutottak fel, én egy rendes, hivatalos újrafuttatott Olimpia pártján vagyok, de LI/II. számmal.

A hiba miatt nem szabad játékost büntetni.
Plusz korrekt kompenzáció lenne, ha az újrafuttatás nem kerülne zsetonba.

Chan
 
Nem hiszem hogy jogos az hogy a 2. helyezettet megverte a tavalyi gyoztes a 7.-esben. Nem lehetett volna ott, igy a 7-es vegso sorrendje midnen csak nem korrekt.
 
Én egy miniolimpiai kompenzációt elfogadnék, de úgy hogy akik eddig nyertek az maradjon, én senkinek nem szeretném elvenni amit kapott nagyon lerontaná az élményt és több kategóriában is OK volt a dolog. Nekem lett 4db első helyem ebből mind a 4 szerintem jogos, nem BUG nem csalás, normál futtatás, had ne szopjam be azért ha netán reset lesz...

Szerintem kell egy hasonló Mini O és aki ott dobogós lett az kapja meg AHOL van változás, ahol nincs azt meg úgysem érte kár, szerintem ez lenne a legkorrektebb.

Danair
 
Mindegy, mert jogtalanul került hozzám. Egy tiszta újrafuttatásnak jobban örülnék. Kérdéses, hogy ez lehetséges-e...
 
Az ermet at tudod valtani kisebbre.
 
Kis Halállal :
harmadik hely a 6. kategóriában a L. olimpián.
harmadik hely a 6. kategóriában a LI. olimpián.

Ha nem megint a 3. hely jött volna tök ugyanolyan éremmel, egy szavam nem lenne (najó az is unfair), de így ?
Szóval egy újrafuttatást én is támogatnék, de ha az nem lehetséges, kapja meg a 4. helyezett az érmemet (ha kéri), mert nekem nem kell.
 
Egy hibát én is jeleznék. A kategóriabesorolás utáni szövegrészben benne maradt az előző, 50. olimpiára betett szinesítő szöveg.
 
Egy kárpótlás minioli szerintem jó ötlet. Mindenki jól jár
 
Szerintem az olimpiára lementett múlt heti adatbázissal lehetne lefuttatni a bónusz miniolimpiát, kiküszöbölve a hibát és persze költség nélkül.
 
Vagy esetleg egy normalt nyeremenyekkel, ha valaki ugyanott vegez az nem kapja meg ujra a nyeremenyt, igy nincs duplazas
 
Szerintem futtassatok egy alternativ olimpiat a kategoriavaltasok utan a mostani adatbazissal egy miniolimpiakent
 
 | 1 |
Nézet:
Hírek, újdonságok, változások | Szavazások

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.