Vissza a Főoldalra
 

Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Alfa pakli - Mágusok március 16.
Alfa pakli - Druidák március 16.
Alfa pakli - Boszorkányok március 16.
A pillanat képe
Éjsólyom orgyilkos
(Könyv szereplő)
Küldd el képeslapként!
Az Éjsólymok mindig is Midkemia legrettegettebb orgyilkosai voltak. Tagjaik közé fogadnak keshieket is, és sötét hatalmakkal praktikálnak.
Nézz szét a galériában!
Legendák Viadala fontos tudnivalók
Beholderes HKK verseny április 20. - Versenybeszámoló
2. Termikrajzás – zárás
Tavaszi MondoCon 2024.Április 27-28. Budapest
Hétvégi verseny és Legendák Viadala

A lista folytatása...
Túlélők Földje - Közös Tudatok listája
Turbó turbó (581. tudati képesség)
Országjáró feladat 2023
Országjáró feladat 2022

A lista folytatása...
Lapötletek (64959)
HKK kérdés? (47085)
BEHOLDER bácsinak kérdések !!! (8137)
Legendák Viadala (41)
Beholderes HKK verseny április 20. - Versenybeszámoló (9)
Hétvégi verseny és Legendák Viadala (31)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Szikrázó manahal
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 

 | 1 |
Nézet:
Az idézési költség ilyenkor a szövegben megadott minimum lesz, az ilyen lap sajnos nem jó a Vonyító mellé (http://kodex.hkk.hu/onl/#7.7).
 
Ha a vonyító motyogó S képességével egy X-es idézési költségű lapot ahol a leírásban benne van hogy, az X minimum értéke (pl. "X min. 1") akkor a sebzés kiszámításakor a megadott minimumot kell nézni vagy az X-et 0-nak tekinteni?
 
Nem kell behúzni hozzá, telerakod kánterekkel, leszedésekkel, tempóval... egyszer majd beesik, addig elhúzod, ha tudod. De ez egy memedeck
 
Tomboló csata vagy Hatásvadászat, az igen, jópofa kombó Csak be kell hozzá húzni a vonyítót!
 
Kaoszon durrantos lehetne beferhetne egyik nagy kedvencem, a Dimenzioszureteles is!
 
Na!
 
Valószínűleg akkor működik a legjobban a Vonyító, ha építesz köré egy Tomboló csatát, és teledobod 0-s lapokkal (Lassító, időkristály, termo, motyi alku, árnyrém, ellentámadás, goblin mágia, goblin x5, stb), egyszer létrejön a képessége, és nyertél. Ráadásul ha van mellé Fagyorkán, a végén többet is tudsz sebezni.
 
Arra hívtam fel a figyelmet h néha érdemes az ellen deckjét égetni vele. Vannak deckek amik jellemzően 0 x ? es lapokat használnak pl enkala.
 
De hol van a paklidból a Vonyító motyogó?

Itt nem a legtökéletesebb Kragoru pakli megalkotása volt a cél, hanem egy olyan pakli, ami a Vonyító motyogó köré épül. Több verzióval is kísérleteztem, nekem ez működött a legjobban. Természetesen a paklinak vannak gyengéi, ahogy a cikkben írtam is, de azért mókás játszani vele.

A követő törés benne van a pakliban, de én erre mindig úgy tekintek, hogy volt egy ingyenes, kánterelhetetlen lapom, amivel lekaptam az ellenfélről 15 max ÉP-t. Azért egy sebzésre építő pakliban ez annyira nem rossz Ha lerakom a Vonyítót és leszedik (és azt nem tudtam a sok 0-s lappal kánterelni) akkor utána még mindig fel tud támadni és újra le kell szedni...

Köszönöm a visszajelzéseket és hálás vagyok mindegyikért, elég sok időt töltöttem ezzel szóval örülök, hogy van aki olvassa is! Bízom, hogy lesz, aki még a koncepciót tudja tökéletesíteni (Kragoruval vagy anélkül).
 
Ez legalábbis részben egy kombó pakli, az ilyeneknél fontos, hogy a kombó a lehető legnagyobb valószínűséggel kijöjjön. A céhek növelik a pakliméretet, ráadásul én nem tudok olyan céhaktivátort, ami ingyen vagy 5+ ért jön, bármi más pedig sajnos elrontja a kombót.

A megosztott paklidnak is ez a problémája, hogy nagyon sokszor ilyen 1-es vagy hasonló költségű lapot fogsz a Vonyítónak dobni, annak nincs semmi értelme. Ezzel kísérleteztem én is, a Vonyító mellé csak 0-s vagy drága lapokat érdemes használni.

A dobatásos mondatot nem teljesen értem, úgy érted, a pakliban több védelem kéne dobatás ellen? De hát pont a feltámadó lények meg a gyűjtőből működő lapok miatt a dobatástól kevésbé parázunk, dobasson az ellen, ha akar...
 
Ezzel a deckkel így önmagában az a problémám, hogy 4 lapos, törhető, innentől sajnos a törés / megszüntetés egy 5 lap ellen nem annyira vicces.
Pár versenyt letoltam Kraggal, és kivétel nélkül szinte mindig törték, ezért játszottam alapból már anbammal, hogy legalább némi esélyem legyen a kánterek ellen, amik követő nélkül szintén gyengepont. Értem amúgy, hogy a Vonyítóra van kihegyezve, de sajnos a legnagyobb probléma vele, hogy kijátszod, és lelövik, aztán az ellennek még mindig van +1 lapelőnye hozzád képest. Itt pedig a tempó rohadt fontos, de ezt asszem láttad te is Kecskeméten, Miklós


Én 2024-benígy tolnám:
https://www.beholder.hu/?m=hkk&in=hkk_megosztasok.php&megosztasID=777
 
A krag okozhat meglepit. Érdekes a verziód. Unortodox az biztos.
Én is összeraktam egyet, de inkább gyűjtőgen felé vittem. Counterek helyett inkább reakciódrágításra, feltámadásra és hálóra alapozom a védelmet. A céhek elengedése a kragnak luxus a várható követő lövések miatt. A tolvajok céhe még passzívan is elrettentheti az ellent eme meggondolatlan szándékától. Meg persze a kiégetés is ott lapulhat az ember kezében. A várható jelzős meta miatt könnyen kicsusszan ingyen és mehetünk diktálni. Sokan fognak veszíteni a spoilernek hitt süllyedő hajójuk időleges hatás jelzői miatt.
Egy biztos, amikor megláttam az őskáosz bajnokát tudtam h paklit érdemel
A vonyító motyi meg op ide(meg minden sideba). Azért érdemes lett volna megemlíteni h az ellen dobatásával érdemes kezdeni főleg enkala ellen. Árnytündérek mérge 1 zsz-ért jöhet?
Megosztottam a decket. Majd nézz rá ha van időd.
 
Abszolút érdekes koncepció,tetszik a cikk.Köszönjük!
 
Huhh de érdekes pakli. tetszik
 
 | 1 |
Nézet:
Hírek, újdonságok, változások | Szavazások

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.