Vissza a Főoldalra
 
Május 18-án szombaton részt vennél-e egy HKK versenyen, amit a Board Game Expo-n rendeznénk a ComicConon? (Belépő van, nevezési díj nincs, nyeremény van.)

1) Igen, megyek a rendezvényre, szívesen részt veszek a HKK versenyen is.
2) Megyek a rendezvényre, de a HKK versenyen nem indulok.
3) Nem megyek a rendezvényre.
4) Nem tudom még.
5) Nem érdekel.

(A szavazáshoz be kell jelentkezned!)
További szavazások...
Fórum a témához...

Hírek, változások
Mi is az a HKK?
Hogyan kezdjek játszani?
Megjelent kiegészítők
Teljes szabálykönyv
HKK Kódex
Sorsoló program
Őslich szabályok
HKK-t forgalmazó boltok
HKK klubok
Lapkereső (új)
Lapkereső (régi)
Új Nemzedék lapok
Tiltott és módosított lapok
Versenykiírások
Lezajlott versenyek
Mai versenyek
Profi pontok és versenyzők
Szintlépés
Hatalom Szövetsége
Hatalom Szövetsége tabella
Nemzeti bajnokság
Kiemelt vidéki versenyek
Versenyszabályok
Versenyszervezőknek
Chat, üzenõfal
Fórumok
Szavazások
HKK találkozó
Legendás cél
Toplisták
Pakliszerkesztő (új)
Pakliszerkesztő (régi)
Pakliszerkesztő (régi mobilos verzió)
Megosztások
Memóriajáték
Memóriajáték - Alfa
Kerátor Műhelye
HKK 20 Puzzle
HKK Puzzle
Beholder Labirintus
Mini-szójáték
HKK Blog
HKK Toborzás
HKK Védnöki Program
AK Archívum
Paklileírások
Írások, novellák
TF és ŐV könyvek
Letöltés
HKK Videók
Gyakori kérdések
Kérdezz-felelek
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Alfa pakli - Mágusok március 16.
Alfa pakli - Druidák március 16.
Alfa pakli - Boszorkányok március 16.
A pillanat képe
Zöld ekinda
(Ősök Városa szörnyeteg)
Küldd el képeslapként!
"Az ekindák óriási, rovarszerű lények, pikkelyes galetki fejjel és hatalmas csápokkal. Rettenetesen gyűlölik a galetkiket, mert azt hiszik, a galetki faj nélkül övék lehetne az uralkodó társadalom. No igen, sok faj hiszi még ezt..." - Encyclopedia Fantasia a zöld ekindáról
Nézz szét a galériában!
Board Game Expo 2024.05.18-19.
HKK Tiltott mágia döntő videó
Májusi verseny formátuma
Beholderes HKK verseny március 16. - Versenybeszámoló
Megjelentek az új Alfa paklik!

A lista folytatása...
Országjáró feladat 2022
Országjáró feladat 2020
Országjáró feladat 2019
Hatalom Kártyái - Versenykiírások

A lista folytatása...
HKK kérdés? (47065)
Lapötletek (64943)
A májusi verseny páros legyen vagy egyéni? (ÚN-ről és formátumról 2-3. körben szavazunk) (29)
[HKK Piac] Régi lapok (1521)
[HKK Piac] Eladó gyűjtemény (9480)
[HKK Piac] Eladó lapok (141662)

További témák...
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 

 | 1 | 2 |
Nézet:
Elég érdekes kezdeményezés
 
Racsos volt az asztal, 1 gyertya volt az oslich. Volt X db. racs, mindig jott feled az oslich, amikor o jott. Minden racson mast csinalt. Ha odaert hozzad, nyert.
Ezt nyilvan osszevisza lehet varialni (pl. ha 6-ost dob, lep meg 1-et, v. ha legalabb 15-ot sebzodik 1 korben, 1-et hatramegy stb.)
 
Ezt a lépkedő őslich mod-ot kicsit kifejtenéd bővebben?
 
Igen, ilyen kis butuska szegény, nem látott még Arochost .
De ha így nagyon könnyen nyertek, "okosíthatjátok" az őslichet, hogy felismerje a szituációt, és a következő legkisebb ÉP-jű játékost támadja.
 
Ha Zbrincs ellen harcol egy csapat játékos és valakinek Aracososa van, akkor az őslich mindig azt támadja lényeivel?
 
Ezt mar megszoktam (es valahol termeszetes is), az ellenkezok mindig jobban megszolalnak, barmit csinalsz .
Az 50-50% nekem keves, mar a kiiraskor eldontottem, hogy legalabb 60-40% kell, hogy folytassam. Bocsi.
Legkozelebb, ha kiirunk 1 szavazast, tessek a tamogatoknak is kampanyolni, hatha van, akit befolyasol .

Beloled pont kinezem, hogy ki tudsz talalni magadnak (1 papirra felirva pl.) jo kis oslicheket (a minta adott ). Gergoek tavaly a Nemzeti alatt az asztalon 'lepkedo' oslichet csinaltak, ami mindig jott kozelebb, mindig mast csinalt, es ha odaert, nyert. Akar kulon topicba is be lehet irni, aztan hasznalja, aki szeretne.
 
De te is látod, amióta kijelentetted, hogy nincs, hirtelen nagyon megnőtt a másik oldalon a kommentelők száma.

Szerintem, ha mérlegre tesszük az őslichek előnyét (egyéni játék, toborzásra kiváló opció, tesztelés, az is játszhat, akinek nincs közelben barátja), és a hátrányát (néha kinyitok egyet fölösbe...mintha más lapokkal nem ez lenne), szerintem elég egyértelmű a szitu. Persze elfogadom, hogy van, aki máshogy gondolja, de mint látható, a nem szavazatok között is lehet pár "hullamindegy".
 
a ZV-beliek az Bilincses es Jarjas
 
Sziasztok!

Én arra szavaztam, hogy legyen. A tanítványaim így tudnak játszani nélkülem is úgy, hogy a szülőket sem zavarják. A tematikus öslicheket ( börtön, bilincses, semleges csatamezős, korlátozásos...stb) pedig jó lenne ha megcsinálnátok mert azt én is használnám lámpa helyett. Üdv: papa
 
Az is működne, ha lecsökkentenétek az Őslichek arányát a bontható lapok között. Pl minden display-ben lenne 1db és az is bónuszban, a többi lapból pedig nem lenne miatta kevesebb.
A legnagyobb problémája a játékosoknak a bontás rontása szokott lenni. Kisebb bontási esélyek mellett indokolatlan lenne a rinyálás.
 
Őslich=Képzeletbeli barátod !====Lámpa ???? Kell???
Nooooo :P
 
A 'mindegy' az a 'nem szavazok'.

Bubu: nem a ketsegbevonas miatt dontottem igy, hanem azert, amit irtam. Tavaly, amikor meg 2/3 - 1/3 volt az 'igen' javara az arany, nem gyozott meg a 'hangos jajveszekeles' .
 
csak h árnyaljuk kicsit a képet, én pont így szavaztam a nem-re, ahogy Bubu írta: a magam részéről nem igénylek további őslicheket, de akkor sem fogok hisztizni, ha a köv kiegben is jön 1-2. lehetett volna egy mindegy kategória is
 
Tokenlapok se legyenek a jövőben a nagykiegekben, mert a századik dobótőr nagyon nem hoz már lázba, csak a helyet foglalják az értelmes lapoktól. Akinek még nincsen, az meg cseréljen.

Én sajnálom, hogy nem lesz több őslícs, én egyke gyerekként nőttem fel, és testvér híján annak idején nagyon örültem volna ennek a lehetőségnek. Ráadásul Budapesten kívül nem olyan könnyű manapság már a hkk felé nyitott fiatalnak sok kártyapartnert találni.

A szavazás eredményét úgy is lehet értelmezni, hogy a társaság fele igenis akar továbbra is őslícset!

Ha Balázs nem tervez több őslícset, az lehet hogy nagyobb csalódást fog okozni az igennel szavazóknak, mint az ha évente kijönne 1 olyan lap, amit mások nem tartanak sokra...
 
Nem azért, de ezt biztos így kell eldönteni? Ok, ha van egy szavazás, ahol egy jól látható, egyértelmű többség valami mellett voksol. De erről most az a benyomásom, hogy a hangosabban síró csapat nyert...amit elég nehezen tudok egy objektív döntéshozatalnak nevezni.

És ha előbb már belementünk abban, hogy vajon az igen szavazók közül hány olyan van, akinek hullamindegy: Vajon a nemmel szavazók közül hányan vannak, akiket igazából nem bosszant az őslich, csak mivel nem nagyon játszanak velük, ezért nekik fölösleges?

Azért eddig nem úgy működött, hogy 1-2 játékos elkezdi kétségbe vonni a szavazás eredményét és az lesz, amit ők akarnak...
 
Na,pont itt az az 50%,akiről beszéltem
 
Nem már! Mit fogok akkor hátlapnak használni?
Monnyonle!
 
Az kit zavar ha már mondjuk a 28. Időörvényt bontja ki? Vagy mondjuk a 36. Törött pajzsot? Én még nem hallottam senkitől. Nem kellene az Őslichek ellen háborogni!!!
 
Nem sikerult az elobb bolddal kiemelni:

Nem lesz tobb oslich

(nem az a cel, hogy bosszusagot okozzunk a jatekosok felenek)
 
Én még szeretnék őslicheket, olyan szép az illusztrációjuk! És szeretem azt is látni, ahogy néhány játékos felhúzza magát, amikor őslichet bont ki!
 
Lehetne azt is, hogy a nagykieg megjelenése utáni pár versenyen minden induló kapna belőle mint a tündöklésből. Így van is lich és a bontásba sem rondít bele. Akinek meg nem kell eladja annak aki szeretné őket.
 
Egyfelől kérnék mindenkit, hogy ne feltételezzük már azt, hogy a versenyjátékosok mind a nem-re szavaznak. Én is igennel szavaztam, pedig eléggé versenyjátékosnak érzem magam...és szerintem vannak még jópáran.

Egyébként nyilván a kezdőbb játékosok nem akkor vevői a játéknak, mint a versenyjátékosok, de ez nem jelenti azt, hogy őket teljesen hanyagolni kell. Az őslichek adnak egy kiváló új játéklehetőséget, ami megnövelheti a játék iránti kedvet. És mi az ára? Hogy nem 180, hanem 178 használható lap jelenik meg november végén? Őszinte leszek, pont lesz@rom. Hogy néha-néha bontok egy blank ngy-t? Ha sok kieget bontok és kijön valamiből egy 4., vagy egy követőből 2., annak se fogok jobban örülni. Egyszerűen szerintem semmi olyan nincs az őslichekben, ami annyira irtó gáz lenne, és ami olyan komoly anyagi veszteséget okozna bárkinek. Viszont ad egy tesztlehetőséget (nyilván nem mindig használható de a semminél több), és ha ezért a szinte semmiért csak azt érjük el, hogy a 6/b-s Pistike játszik szobafogság alatt, akkor azt mondom, ám legyen!
 
Nos, mivel a dolog ennyire megoszto, valamint az alternativ felhasznalasi javaslat sem igazan mozgatta meg a nepeket, ugy gondolom
felesleges akkor ezzel tovabb dolgozni.

Kitalalunk majd mast.
Az eddigi oslicheket tudja hasznalni, aki szereti.

Koszi mindenkinek a velemenyet.
 
Én magam sem hiszem el ezt az eredményt. Konkrétan semmikor nem örülsz,ha lichet bontasz. Bontotton átok,displayből bontva a 2. már fölösleges. Ha valaki hajt a teljes sorra,akkor is inkább olyat akar bontani,amiből 3-at lehet használni.
Szerintem van 50%,aki ellenzi és van 50%,akinek baromi mindegy,mert úgy sem nyit csomagot,azok meg brahiból megjelölik,hogy "igen,legyenek lichek". Én még nem láttam embert örülni,hogy lichet bont,innentől fogva számomra érthetetlen ez az eredmény.
 
De meggyőzött, csak szeretem az összeesküvés elméleteket.
 
A 'Zsolti megnezte' az nem gyozott meg?
 
@Nika:
Onnan hogy Jocika nem rendelkezik hat számjenyű rendszeres jövedelemmel. Ès a szobafogsághoz zsebpènz megvonás is jár.

@Balage:
Nem azt mondom hogy aki mást gondol az helytelenül gondolja. Csupán egy pozirív vèlemènyt se olvastam ebben a topicban róluk. Egyèbkènt azt se állítottam hogy nem valós a szavazá eredmènye. Viszont az elkèpzelheteő hogy valaki azèrt szavaz igennel, hogy másokat idegesítsen.
 
Kíváncsi vagyok ebből, mennyi lehet a tényleges játékos. Mert sajnos nem tart sokból új regisztrációt létrehozni és szavazni.
 
hihetetlen...
 
hehehe már 50-50 %

YES, WE CAN!!!

előre ősgyíkok, akarom mondani őslichek!
 
 | 1 | 2 |
Nézet:
Hírek, változások | Kérdések | Csere-bere | Stratégiák | Versenyek | Lapötletek | Szavazások | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.