Vissza a Főoldalra
 

Hírek, változások
Mi is az a HKK?
Hogyan kezdjek játszani?
Megjelent kiegészítők
Teljes szabálykönyv
HKK Kódex
Sorsoló program
Őslich szabályok
HKK-t forgalmazó boltok
HKK klubok
Lapkereső (új)
Lapkereső (régi)
Új Nemzedék lapok
Tiltott és módosított lapok
Versenykiírások
Lezajlott versenyek
Mai versenyek
Profi pontok és versenyzők
Szintlépés
Hatalom Szövetsége
Hatalom Szövetsége tabella
Nemzeti bajnokság
Kiemelt vidéki versenyek
Versenyszabályok
Versenyszervezőknek
Chat, üzenõfal
Fórumok
Szavazások
HKK találkozó
Legendás cél
Toplisták
Pakliszerkesztő (új)
Pakliszerkesztő (régi)
Pakliszerkesztő (régi mobilos verzió)
Megosztások
Memóriajáték
Memóriajáték - Alfa
Kerátor Műhelye
HKK 20 Puzzle
HKK Puzzle
Beholder Labirintus
Mini-szójáték
HKK Blog
HKK Toborzás
HKK Védnöki Program
AK Archívum
Paklileírások
Írások, novellák
TF és ŐV könyvek
Letöltés
HKK Videók
Gyakori kérdések
Kérdezz-felelek
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Alfa pakli - Mágusok március 16.
Alfa pakli - Druidák március 16.
Alfa pakli - Boszorkányok március 16.
A pillanat képe
Véres csatabárd
(Túlélők Földje varázstárgy)
Küldd el képeslapként!
A Túlélők Földjén csakis a Kvazársziklák népének, Ghalla első, Trollokat tömörítő Közös Tudatának tagjai használják ezt a félelmetes varázsfegyvert.
Nézz szét a galériában!
Hétvégi verseny és Legendák Viadala
Legendák Viadala paklibeküldés
HKK Kódex változások
Hatalom Szövetsége - 54. félév végeredmény
Ajándéksorsolás április + márciusi eredményhirdetés

A lista folytatása...
Országjáró feladat 2023
Országjáró feladat 2022
Országjáró feladat 2020
Országjáró feladat 2019

A lista folytatása...
Versenybeszámolók (19284)
BEHOLDER bácsinak kérdések !!! (8133)
Hétvégi verseny és Legendák Viadala (7)
Versenyhirdető (1827)
Lapötletek (64955)
[HKK Piac] Eladó gyűjtemény (9481)

További témák...
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 

 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 |
Nézet:
Termeszetesen. A "gondosan be fogjuk loni az aranyt a Behos versenyeken" az nem a 0% vs. 100% -ot fogja jelenteni .
 
Azért évi 1 wild formátumú versenyt a beholder is rendezni fog? Vagy ez kizárólag külsősökön fog múlni?
 
Azzal nincs baj, ahogy Silentkill is írta, viszont, ha tovább megy az ember valamelyik menüpontra, akkor eljut a beholder.hu-ra ami egészen ijesztő
 
Sziasztok! Az utóbbi hetekben idő illetve kedvhiány miatt erősen gondolkodtam rajta hogy az utolsó paklim is eladom a francba amíg még ér valamit, hiszen lehet hogy mire oda jutok az életben hogy megint tudnék játszani, már úgyis túl gyenge lesz majd.? Most nagyon megörültem, hogy vad formátumokon akár évek múlva is tudom majd pörgetni relatíve sikerrel (már ha sikeres lesz a játék visszagyengítése). Jó döntés, abszolúte támogatom!
 
Szavadon leszel fogva, legkesobb 2026-ban tali!
 
A "wild" (mi csak Kaoszmetanak hivjuk egymas kozt) versenyek aranyat (legalabbis a Behos versenyek kozott) nagyon gondosan fogjuk beloni.
A cel az lesz, hogy megfelelo lehetoseget adjunk a "regi", kirotalt lapok hasznalatara is, de sok lehetoseg legyen az "uj", "rota-meta" -ban valo jatekra is.
 
Természetesen kimaradt egy összekötés. Helyesen:

2020 van, mindenki online rendel/fogyaszt mindent. MÉGIS a személyes kipróbálás konvertál a legjobban
 
Srácok és lányok,

mégis mikor voltatok utoljára trafikban?

2020 van, mindenki online rendel/fogyaszt mindent. A személyes kipróbálás konvertál a legjobban, iskolákban, Mondoconon, ezt a vonalat viszi a Beholder és a játékosok is, szerintem sikerrel.
Ha igazán nagy kampányt szeretnének csinálni a HKK-nak, akkor vagy Facebook-hirdetést (hello Raid Shadow Legends ) kellene vásárolni és nyomni a magyar nyelvű férfi célcsoportnak, 6 és 30 év között (vagy még szűkebben mérve), előtte természetesen legyárta(t)ni a kreatívo(ka)t; vagy gerillakampányt folytatni: elhagyni lapokat iskolákhoz közeli buszmegállókban, iskolákban, egyetemeken, hátha valaki rámegy a hkk.hu-ra.
A Facebook-kampány marha drága és nem tudjuk, hogy mennyire konvertál (értsd új vásárló), a gerillakampány pedig több szempontból necces és/vagy illegális. És nem tudjuk, hogy mennyire konvertál.

A pakliépítő program szuper lesz, tekintettel arra, hogy a nagy online TCG-knek már mind van. A listák is könnyebben leadhatóak lesznek, illetve legalább lesznek (helló DK! ).

Rotáció: legyen. Az elmúlt időszak versenyein leadott paklilistákból érdemes összenézni, hogy a használt lapok mikori kiadásúak. Így be lehet lőni, hogy mekkora időszakot felölelő rotációt kell alkalmazni (2-3-4-5 év). Ebből a szempontból a szavazás szerintem értelmetlen, beszédesebbek a tények. Így ki lehet számolni, hogy hol nem fog annyira fájni az ÚN határ meghúzása. A régi lapok meg... ahogy látom a licites és adásvételi csoportokat, köszönik, jól vannak, talán soha nem keltek el ennyiért, mint mostanság.
Egy félelmem van a rotációval kapcsolatban: lehet, hogy már most késő van hozzá, annyira univerzálisak és olcsóak a lapok, és ezt már nem lehet visszacsinálni. De ezt majd az aktívan játszók megcáfolják. Játéktervezői szempontból fontosabb a változatosság, illetve a kő-papír-olló meta fenntartása.

Tetszik az irány, amin halad a HKK, de sajnos olyan 2026-ig nem jön szóba, hogy újrakezdjem a játékot. Addig pedig még meglátjuk, hogy mi lesz.
 
Ez a pakliepito program megoldas jol hangzik. De a program csak annyit fog tudni, amennyit beleokositunk. A regi es uj verziok kozti apro kulonbsegek miatt a keszletet folyamatosan figyelemmel kell kiserni. Nem is beszelve az elore kikeszitett lapokrol. De nem kekeckedni akarok. Tamogatom az otletet.

Egyszerubb lenne valoban ha csak a lap aljan levo szamot kene nezni, de ez tul nagy beka lenne, amit nagyon nehez lenyelni. (Nekem pl. kreatoros Gomakom van. Ha a rotacio miatt be kellene szereznem az ujabb verziot, nyilvan huznam a szamat.) De mi tortenik, ha mar az ujabb kiadas is kirotalodik? Kuka a lap? Vagy jon majd par ev mulva egy meg ujabb kiadas, ami miatt a regi verziok mind hasznalhatok maradnak?

Vannak bennem ketelyek... pl. ha az uj lapok nem lesznek erosebbek/jobbak, akkor a csak kaosz versenyre jarok nem fogjak venni oket. Kerdes persze h lesznek-e csak oda jaro versenyzok...

Osszessegeben szuksegesnek latom a kezdemenyezest. A lapok erossegenek visszafogasa nelkel ez nem lenne tobb, mint egy uj versenyformatum. Vele egyutt azonban ez mar reform.
 
hkk.hu -val mint landing page-dzsel mi a baj?
 
Az internetes reklámozásban egy a mai kornak megfelelő minőségű weboldal is sokat segítene.
 
Szeretnénk az új kieg megjelenése után, a karácsonyi időszakban egy rendes reklámkampányt csinálni, már tervezzük is a reklámfilmet egy szakemberrel. Ez persze nem oldja meg, hogy a sarki traffikban is legyen HKK, csak a neten lesz több érdekődő. De ha naponta öten odamennek a trafikoshoz, hogy van-e HKK, akkor biztos meg fogja oldani, hogy legyen.

János: abban egyetértek, hogy sokkal egyszerűbb lenne csak az évszámot nézni. De erre már 2 éve is elég hathatós érveket hoztak, nem véletlenül került be ez a szabályokba. Pl. 10-11. kiadásban egy rakás lap újra ki lett adva, akinek már ezek megvoltak, nem feltétlenül gyűjtötte le őket újra, mert minek. Viszont ha megvalósul a pakliszerkesztő programunk, az remélhetőleg a versenyformátumot is tudja automatikusan ellenőrizni, tehát eleve csak olyan paklit enged majd behúzni, ami tournament legal.
Egyébként az algoritmus maga annyira nem bonyolult talán, ilyen, hogy változatlanul kiadtunk lapokat emlékeim szerint csak az alapkiadásokban voltak (ill. pár foilos UR esetén). De egy szavazást feldobhatunk majd erről, úgy lesz, ahogy szeretnétek.
 
Szerintem ezt csak azért írta így Miklós (zárójelben), hogy ebben a kérdésben ne foglaljon azonnal állást. Itt a hangsúly azon van, hogy az elképzelést mennyire pártolják a játékosok és mennyire nem.


Egyébként igazad van, a taxatív felsorolás, egyértelmű definiálás egy ilyen rendszernek az alfája és omegája.
 
Pontositas: Szegeden Amator Liga van es nem Kezdo Liga (nem jol remlett fejbol). Egyelore nem sok emberrel meg, de nagyon dicseretes a kezdemenyezes, es nagyon drukkolok nekik!
 
Szegeden is indult kezdeményezés, ott is van liga. Remélem egy év múlva látszik is majd eredmény. Akkor talán az a jövő, nem az újságos bódé.

Amúgy én vidéki versenyeken a kezdő liga mintájára megpróbálnám a 2. Formatot fix-en erre belőni. Akár pár ott kölcsönözhető előre összerakott paklival is, hogy aki ismerkedne ki tudja próbálni.
Vagy valami hasonló
 
A bölcsi pontosan akkor jött, amikor az ajándékozó, a pokol kutyája meg szerintem egészen konkrétan nem jó lap, engem nagyon meglep, hogy ennyiért megy, le fog menni az ára, amint erre más is rájön.
 
A zarojeles reszt nem igazan ertem. Ha arra gondolsz, hogy a fairlight bolcsessegen es a mardakor ajandekozon kivul nem jott ki broken UR, akkor az igaz.
 
Engem egyetlen dolog aggaszt, megpedig ez a mondat:

"ami azt jelentené, hogy csak az előző 4 évben kiadott lapokat lehetne használni (vagy ezek ugyan korábban kiadott, de azonos jelentésű megfelelőjét)"

Emlekezetes h micsoda problemat vetett fel anno par eve, mikor probakepp volt ilyen verseny, hogy most akkor mit lehet, es mit nem lehet hasznalni?

Sehogy mashogy elkepzelni ezt nem tudom, csak taxative felsorolassal. Melyik lap hasznalhato, es melyik nem. Barmilyen korulirassal is probalunk szabalyt alkotni erre a mondatra, mindig lesznek kivetelek. Es az a remalmom, hogy azert ovnak be egy versenyen mert egy lapnak rossz verziojat hasznalom.

Szoval en osszessegeben udvozlom a dolgot, es ha kello korultekintessel keszul el a szabalyozas, nagyobb gondot nem latok belole.
 
Ezeket örömmel olvasom, az én saját tapasztalatom sajnos negatívabb (Debrecen+ Kelet-Mo. általánosságban).
 
Na azért csak becsusszant egy bölcsi, de valamiért a piros vau-vau is megszaladt(gondolom a színe miatt). Nem résmentes, de valóban látszik, hogy jobb az irány
 
Hal'istennek a Facebookon mostanaban gyakran futok bele uj jatekosba, amint tanacsot ker es kap is (koszi mindenkinek!), es a HKK Ligan a kezdoben is mindig latok uj neveket. Szegeden is van Kezdo Liga mar ! biztosan ott is vannak.

Ezt nem arra mondom, hogy nem kellene / jo jobban promozni, csak hogy lassuk, hogy van ilyen.
 
Kicsit off, de ha szeretnétek, hogy a játék hosszútávon fennmaradjon, ideje lenne elkezdeni erősebben promózni (főleg vidéken). Nagyon rég nem láttam olyan “új” játékost, aki régebben nem hkk-zott.
 
Koszonjuk! (SilentKill-nek is )
 
Ha megnézed az elmúlt éveket, viszonylag régre kell visszanyúlni must have ultráért (sztem az emelkedő sem, tehát előtte lévő ajádnékozós időszak), szóval igyekszünk már egy ideje figyelni erre.
 
Nagyon jó ötlet, ez nem csak a lapok erősödésére lenne megoldás, hanem az elhibázott mehanizmusok is kikophatnának a játékból(pl. a semlegesítés).


Viszont arra érdemes lenne oda figyelni, hogy a lapok ésszerű áron legyenek beszerezhetők és ne keljen évente/fél évente akár több 100 ezret rákölteni a paklikra. Itt főleg az UR lapokra gondolok, ami jó lenne ha a jövőben főleg gyűjtői értéket képviselne és nem kvázi megkerülhetetlen spolert...

Én támogatom és nagyon egyet értek a rotációval

Üdv.:
Kristóf
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 |
Nézet:
Hírek, újdonságok, változások | Szavazások

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.