Vissza a Főoldalra
 

Hírek
Mi is az a Shadowrun?
Chat, üzenõfal
Fórumok
Shadowland
Szavazások
Ismertetők, írások
Kaladmodulok
Novellák
Cikkek a Krónikából
Shadowrun könyvek
Linkek
Letöltés
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
A pillanat képe
Arc
Küldd el képeslapként!
Az arc az árnyak simanyelvű harcosa. Számára semmit sem jelentek a fegyverek, a mágia, vagy a kiberverek. Az ő eszközei a stílus és a karizma.
Nézz szét a galériában!
Könyvismertető - Nigel D. Findley: A nap háza
Könyvismertető - Mel Odom: Hajtóvadászat
Könyvismertető - Robert N. Charrette: Jogos kárpótlás
Könyvismertető - Stephen Kenson: Keresztutak

A lista folytatása...
A gyűrű - Shadowrun novella (2)
Játékost keresek! (105)
Robert N. Charrette: Sose kezdj sárkánnyal (15)
Online Shadowrun project (69)
Shadowrun 4. kiadás (151)
Magyar Shadowland (2074)

További témák...
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
 | 1 | 2 | 3 |
Nézet:
hát igen, erre a botos megoldásra én is gondoltam, mondjuk szerintem egy csati nem lenne elég, mert lehet hogy egyszerre nem csak egy parti menne, szoval egy kisebb IRC szerver nagyon fasza lenne, bár azt én pl nem tudnám éjjel-nappal üzemeltetni, max reggeltől éjfélig, ha lenne valaki akinek nem probléma egy kis rendszer-erőforrás ráfordítás és ugyis mindig megy a gépe az szolhatna
 
Elméletileg ha msn jó akkor a chat is. Én pedig tudok egy csetszobát mIRCen, ahol orrvérzésig rendelkezésünkre áll egy bot, amivel a kockadobásokat emg lehet ejteni, meg persze másra is használható(Pl.: sör, pálinka rendelés, kinek mit gusztusa szerint )
 
hát igen végülis megoldható, hogy a honlap csak a partyk szervezésére lenne használva, és akkor minden kari fentlenne a szerveren meg a vadászatok is (hogy szemmel tudjuk követni egymás fejlődését). esetleg az msn logokat is fel lehetne tölteni, hasonlók, szerintem igy pár nap alatt elkészülhetne az egész oldal, persze béta verzióban aztán lehetne rajta finomítani! szerintem teamspeak szervert tudnék szerezni ha valaki élőszóban szeret játszani, de az msn-es megoldás is jo lehet. a kockadobásokat meg meg valahogy meg lehet oldani biztos, hát írjatok ötlet
 
Hali! sztem a chat túl lassú! Ha kell tok segíteni, +tanulok bármit az SR kedvéért! Chat helyett használhatnánk mikrofont! Bár a kockadobás és a térképek azon nem +jeleníthető, de gyors, van hozzá ingyenes progi: MSN, TeamSpeak! mit szólnátok hozzá??
 
szevasztok! arra gondoltam mi lenne ha PHP lenne? merthogy ahhoz nagyjából konyítok valamennyit, csak kicsit bonyolult lenne a vadászatok szétválasztása, de meg lehetne csinálni hogy mindenkinek van 1 karija, és "hirdetések"-re válaszolva jelentkezik egy partiba vadászni, meg lennének külön mesélők akik csak ezzel foglalkoznak, persze lehet valaki egyszerre két acc-al mind2. Nem tul rég kezdtem a Shadowrunt, viszont nagyon tetszik, szóval ha sokaknak tetszik az ötlet, akkor pár ember segítségével (adatbevitel, történelmi háttér, ilyesmik...) megcsinálhatnánk. már ki is találtam nagyjából az alapokat, persze szöveges alapu lenne az egész, ne várjon senki többet ilyen chat-féle megoldás lenne, közös térképpel, dobókockákkal és mindennel ami jó.
 
Hejjjjj ltáom pang ez a forum, de miért én AKAROK sr-zni, ez az életem, ezért megyek németországba ojan egyetemre, ahol foglalkozhatok biokibernetikával és netfejlesztéssel az istenit éljen a shadowrun életem szerelme (tok segíteni az oldalban, és örömmle tenném, html apró php, oldalgraf stb, de ha kell bármit megtanulok 2 hét alatt )
 
Zero G! Mi is így szoktunk... MSN-en... és képzeld...
mi rendesen írkáljuk a dobáseredményeket kicsit furcsa, de ha nagyon nem tudunk más megoldást egy partyra akkor tökéletes.... De természetesen 100%-ig mellette vagyok az online verziónak! És lesz PC-s game is!?!?! :O
 
Sziasztok!

Ha nagyon neten szeretnétek játszani. Megtudjátok oldani, ha nagyon akarjátok, mig el nem készül az igazi játék!

Vannak telefonos progik amikkel anyit beszéltek amenyit csak akartok (konferenciába akár 6an is!!!!), söt file-t is lehet vele küldeni (térképet, rajzokat stb...)

Ha netán kicsit vastagabb a kábel és jobban jön a derce, meg lehet oldani vebkamerás akcioval (föleg a mesélönek, ö rajzol és mindenki látja)

Csak ötlet!!!!!!
 
Az nem lehet hogy Flash az az így vadásznak őkböl mert a végén torkonlövik.
 
Halihó!

Nos ami azt illeti nem lenne halott ötlet, csakhogy a fórum alapján kissé leállt a dolog. Nem tom ki hogy van vele, de szerintem be lehetne indítani a dolgot újra, bár nem én lennék az, aki leprogramozza a cuccot.
Gondolom van benne "némi" meló meg vérizzadás, meg hasonlók, de a végeredmény mindenképp megérné. Nem tom hogyan lehetne újraéleszteni a dolgot, de ha bárkinek bármilyen erőforrás rendelkezésére áll a témával kapcsolatban az jelezzen nekem. Ha elegen össze jövünk, akkor neki lehet állni, és talán lesz belőle valami.

Címem: chabmann@mailbox.hu

Ja amit elfelejtettem: esetleg 3d Studióban lemodellezném a stukkereket, meg a cuccokat, bár ez egy picit húúúúzós lenne... ;)
 
Helló mindenki!

Előre is sok sikert... a Shadowrunt köztudottan elnyomja a többi szerepjáték, de egy ilyen project nagyot lendítene a népszerűségén... Vmit konyítok Pascal-hoz. Ha segíthetnek vmiben szólj Flash. Ja: és a béta tesztben benne leszek, az biztos...
mail: mynamecb@freemail.hu

AdjonIsten mindenkinek!
 
Üdvözlöm ezt a kezdeményezést és kivánok sok iskert(a saját érdekemben is)
 
Csááááááááááááááááá Mindenkinek____-----_____
 
Hali!!!!Légyszi engem is értesitsetek!Nagyon érdekelne a cucc!Megvan a Shadow 3,de csak 1-edül szoktam vele játszani mert nincs hawer ki kamázná!Szoljatok,ok?Te Flash,nem te vagy az a csaj az alaptörténetben az a mátrixos csaj?Mármint a 3. kiadás elején az:Igy Vadásznak Ők cimszó alatt????????Küldjetek a cimemre,heroin17@freemail.hu!És ne aggodjatok,nem élek vele!Chao!!!!!!!!!!!!!!!
 
>>>>>[Arról még nem esett szó, hogy pontosan hogyan nézne ki a játék, mert engem ez érdekelne(itt nem a grafikára gondolok, hanem arra, hogy hogyan mesélnék)?
Amúgy az ötlet tetszik, de internetem otthon az nincs.
Hááááát! programozno, éppen csak tudok v.mit pascalban, de az édeskevés! Azért ha v.miben tudok segíteni, akkor szólj. És ha kész lessz jelentkeznék mesélőnek.
Ja! Van itt még valami! Igaz nem csak az sr3 alap szabálykönyvet akarjuk leprogramorni?! A jobb kiegészítők szabályai is kellenek!
Másképpen az sr3 világa nem lessz teljes! És hol lenne a játék? utazni is tudna a karakter teszem azt Budapestről Tokyoba? Mert szerintem ilyet kéne csinálni, habár ezt sokan tudnák csak leproramozni. Mindeki kapna egy rész, és azt csinálná.
Mit szóltok?
Sok sikert!]<<<<<
-Polihisztor(12:00:00/04_06_03)
 
Helo Flash!

Az ötlet cool!
Ahogy elkészül az oldal vagy egyéb
írj 1 e-mailt: iq13@freemail.hu
 
Csá flash!
super cool az ötleted, ha kész szólj nekem is.
pc-man2@freemail.hu
 
Ázért nyugi! Ha lesz időm beindítom az Sr3-site ot, és oda felrakok egy két progit amivé könnyebbé lehet tenni a játékot akár a neten is...

-Flash-
 
Ez van.
 
Hmm....
 
Rossz hírem van árnyvadászok!
Úgylátszik én már nem fejlesztem tovább a progit... Sok falba ütköztem amelyeket egy ember nem tud kiküszöbölni.

Nagyon komplex az SR3 rendszere a leprogramozáshoz... Meg lehente csinálni de grafika nélkül szart se ér... Szóval én

feladom; egy 341 A4-es oldalakból álló szabályrendszert bizony nemkönnyű leprogramozni...
Talán az SR3-as siteot létrehozom ebben viszont tényleg segíthettek programozói tudás nélkül.

Addig is olvassatok SR-t, és nyomuljatok a többiekkel !!!

Üdv:
-Flash-
 
Ok majd akkor részletesen bevonok mindenkit
Bár ez egy kis idő de a közeljövőben ez megvalósul!
Üdv!
-Flash-
 
Szia Flash


Programozni én is tudok, bár még sosem fejeztem be egy programot sem teljesen.
Pascal és Delphi ok ezeket használom én is. A c ++-szal is probalkozom, de az még nem megy olyan jól.
Grafika: Nem tudok valami jól rajzolni, de a grafikai programozást az most próbálgatom, persze pascal és assembly nyelven, így nem Blizard grafikára kell gondolni. Kép scroll, bob mozgatás meg ilyesmi, végül is ez az alapja minden játéknak, bár a 3D egy külön világ.
Tehát szívesen segítek én is, küldj E-mailt, hogy mire gondoltál pontosan.
Babykiller@jakuza.hu

B(u)y Killer
 
Kösz hogy ennyit segítetek!
Ha lessz alkalom és szeretitek akkor egy sörre a vendégeim vagytok

-Flash-
 
Az jó lessz majd írj vagy üzenj itt ha kész van
 
Az igazi erősségem a pascal de a delphi csakkarnyujtásnyira van tőle.Szinkronizáljuk tudásunkat és meglátjuk mit tehetünk.
A pascalba megírt exe-ket talán delphivel fel tudod majd használni.Talán így menni fog.
 
Hy all!

OK-OK!
Lucas! Delphibe tudsz programozni???
Sebitar neked majd csinálok egy tárgybeviteli progit!

-Flash-
 
Az én e-mail címem pedig hodidani@freemail.hu
Remélem tok majd segíteni.
 
Hellosztok !
Ami azt illeti én tudok programozni és szívesen segítek.Én már csináltam levelezős fantasy játékot és szívesen csinálnék Shadowrunhoz is egyet vagy bármit.Ha kellek szoljatok.
címem:lorddhann@freemail.hu
 
OK! Akkor írok egy progit a bevitelhez! Kösz mindenkinek!!

-Flash-
 
 | 1 | 2 | 3 |
Nézet:
Shadowrun | Battletech | Káosz Galaktika Kártyajáték | AD&D | Vampire | Magic | PC játékok | On-line játékok | PS2 | M.A.G.U.S. | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.