Vissza a Főoldalra
 

Hírek, újdonságok
Változások listája
A számlanyitás folyamata
Árak + Jelenlét bónusz
Befizetési módok
Jelentkezési lap
Kedvezmények
Kipróbálás (10 ingyenes forduló)
Szabálykönyv
Új játékosoknak
Alanori Krónika kupon
Aukció
Beállítós UL
Bónuszok
Eseménynaptár
Hasznos Információk
Ismeretek hasonlítása
Kalandozók versenye
Karakternév-változtatás
Lemaradás vásárlása
Reinkarnáció
Megosztott fordulók
Nyilvános fordulók
Statisztikák
Szavazások
Tesztcsata
Titanitdukát aukció
Tudástár
UL küldés
Beholder Labirintus
Memóriajáték
Mini-szójáték
Puzzle
Chat, üzenõfal
Fórumok
Közös Tudatok
Közös Tudatok Listája
KT-képességfa
Levelezési lista, IRC
Olimpiák
TF találkozó
AK Archívum
GN Archívum
Írások, novellák
Linkek
TF könyvek
Letöltés
Gyakori kérdések
Felhasználási feltételek
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
A pillanat képe
A pusztulás sírjai
Küldd el képeslapként!
"Az igaz, hogy nappal van, de ezt a helyet mintha elkerülnék a nap sugarai. A bejárati kovácsolt vaskapu kicsavarva, széttépve hever a bejárat mellett, mintha valamilyen démoni erő szaggatta volna szét. Beljebb sírokat látsz. A növények kiszáradva, megfeketedve meredeznek. Az orrodat eltömi a szörnyűséges dögszag." - az Encyclopedia Fantasia a pusztulás sírjairól, melynek közelében csak a Leah papok pihenhetik ki magukat igazán
Nézz szét a galériában!
58. BEHOLDER TALÁLKOZÓ 2023.06.17. PROGRAMJA
LIX. Alanori Olimpia
Yaurri bányászverseny 2.

A lista folytatása...
Aukciós statisztika
Az utolsó Aukciós Napon történtek
Túlélők Földje - Közös Tudatok listája
Mentális roncsolás II. (573. tudati képesség)

A lista folytatása...
Rekordok, érdekességek (14)
TF help (6588)
Yaurri bányászverseny 2. (8)
Jégmágus kt. alakulna (9369)
XLII. Alanori Mini Olimpia - Eredményhirdetés (4)
Morf invázió 3. (19)

További témák...

2023-05-30 00:23:10 Az UL-ek letöltésre kerültek.

Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 

XXVIII. Alanori Olimpia eredményei

Elkövetkezett a nagy esemény, a díjkiosztás. Vasaltujjú Berengár, a sportügyi miniszter feláll, és a tömeg elcsendesedik. A miniszter hosszasan méltatja az eseményen résztvevo kalandozók kiváló sportteljesítményét, és köszönetét fejezi ki Alanor és a király nevében, hogy megtisztelték ezt a szerény rendezvényt. A miniszter hátralép, és feláll az uralkodó, VI. Borax. Már nagyon öreg lehet! Hangján is érzodik a kor, de ugyanakkor még mindig megvan benne az uralkodóhoz méltó ero. Jól lehet az egész arénában hallani:

- Kalandozók! Minden évben különlegesebb díjakat szerzünk be, hogy a legjobbakat méltóképp tudjuk jutalmazni. Persze a verseny nem a díjakról szól elsosorban, hanem a nemes versengésrol, és a dicsoségrol. Mindenki, aki részt vett ezen az olimpián, már nyert valamit, és elégedett lehet magával. Most pedig lássuk, kik voltak a kategóriák legjobbjai!

Először a képesség-versenyek eredményhirdetése következik:

A mászás verseny győztese, Atomvillanás átveszi jutalmát, egy tyrkiai mászógépet. Azt is megtudhatjuk, hogy a mászóverseny részpontjai alapján az Üdvhadsereg Szövetség Közös Tudat tagjai teljesítettek legjobban.

A tolvaj-versenyt Nikimanó nyerte! Díja egy nyomkereső talizmán. Ebben a versenyben idén is a MAFFIA Közös Tudat tagjai teljesítettek legjobban. Talán ez nem is meglepő.

A hercegnőt a vérmes triklem drakolder fogságából Bitang Barnabás mentette meg, gigászi állóképességről téve tanúbizonyságot! Díja egy orvosságos zacskó. Még kihirdetik, hogy a részpontok alapján az Északi Druida Szövetség Közös Tudat tagjai teljesítettek a legjobban.

Az idén megrendezett főző- és evőversenyt Mély Bíbor nyerte. Díját, egy Krugrog mama terítőjét hangos böffentés kíséretében veszi át. Még bejelentik azt is, hogy a versenybírák által adott pontok alapján a legjobbnak az Üdvhadsereg Közös Tudat tagjai bizonyultak.

A kvízversenyen Mély Bíbor diadalmaskodott. Úgy látszik tudása messze a többieké fölé magasodik. Díját, egy moa varázsdobozt, teljes mértékig megérdemli, hiszen minden kérdésre jól válaszolt. A részpontok alapján a versenyben legjobban szintén a Holtido Társaság Közös Tudat tagjai szerepeltek.

A futóverseny győztese Tohony a Melák is átveszi jutalmát, egy dalegbad kristálycsizmát. A legjobban az Üdvhadsereg Közös Tudat tagjai futottak, a társaság vidáman fogadja a közönség lelkes üdvrivalgását.

Ezzel elkezdik a dobogósokat az emelvényre szólítani, ahol átvehetik nyereményüket.

Az elso kategória nyertese, Dulmina, szoke, copfos hajú, csillogó szemu elf no az erkölcsi elismerés mellett egy smaragd koszorút és 100 aranyat kap jutalmul. A második helyezett, Sumák Simon, fekete, tüsi hajú, kék szemu alakváltó férfi jutalma egy tudás gyöngye és 75 arany. A harmadik helyezett, Maverick, tüsi ezüsthajú, piros szemu alakváltó férfi is személyesen rázhat kezet a sportügyi miniszterrel, majd átveheti nyereményét, ami egy fenoko és 50 arany.

A második kategória gyoztese, Danubius Friend, göndör ezüsthajú, kék szemu, rövid bajszú kobudera férfi egy olimpiaiezüstmedált és 200 aranyat kap fodíjként. Vasaltujjú Berengár mellett a verseny fo rendezoi is kezet ráznak vele. A kalandozó, akit az utolsó fordulóban gyozött le Nyuszi, kék-zöld csíkos, hosszú hajú, homokóra szemu alakváltó férfi is értékes díjat kap, ami egy igazi olimpiairézmedál és 150 arany. E kategória harmadikja, Musashi Akira , fekete, copfos hajú, szürke szemu mutáns férfi veszi át díját következonek, ami egy olimpiaivasmedál és 120 arany.

Ezután következik a veteránok értékelése. Itt a gyozelmet Szorös Karom, szoke, copfos hajú, barna szemu, harcsabajszos ember férfi szerezte meg. A neki járó fodíj lélegzetállító: egy rubin koszorút és 500 aranyat kap! Óriási taps üdvözli a lelátóról, csakúgy, mint a második helyezettet: o Touchrawag, kopasz, félszemu troll férfi - díja egy gyémánt védogyuru és 400 arany. A harmadik helyezett, Dan McGee, barna, rövid hajú, barna szemu alakváltó férfi jutalma sem semmi: egy hibátlan tuzopál és 300 arany.

Moraj fut végig a tömegen, ahogy a negyedik kategória gyoztese, Arrakis, rövid ezüsthajú, zöld szemu gnóm férfi fellépked az emelvényre. Az o csatái már igencsak látványosak voltak. Nyereményként egy Mesterek érmet és 1000 aranyat vehet át! A második helyezett, Mirtill Maxima, vörös, hosszú hajú, zöld szemu gnóm no sem volt kezdo. Az o díja egy olimpiai aranymedál és 800 arany. Végül a mesterek közül a harmadik, Á la Moucie, hosszú aranyhajú, csillogó szemu árnymanó no is átveszi díját, ami egy mágikus hátizsák és 600 arany.

Csend ül az arénára, ahogy a harcosok kategóriájának legjobbja, Mély Bíbor, göndör ezüsthajú, szürke szemu gnóm férfi a király elé járul. Félszeg mosollyal, apró meghajlással veszi át díját, egy Harcosok érmét és 2800 aranyat A második legjobb harcos, Vad Dáin Xantox, hosszú ezüsthajú, izzóan vörös szemu kobudera férfi szintén az ellenkezo nemtol származó, vágyakozó pillantások kereszttüzében lép a díszpáholyba. Az o jutalma egy olimpiai titanit és 2200 arany. Utoljára a harmadik, Aranyszem, szoke hajú, csillogó szemu ember férfi lép fel. A tapsot o is megérdemli fantasztikus teljesítményéért. Díja egy bajnoki öv és 1500 arany.

A tökéletesek kategóriájának maximális teljesítményt nyújtó elso helyezettje, Llanfariad, fekete, copfos hajú, szürke szemu elf férfi büszkén lép a miniszter elé. O valóban TÖKÉLETESEN küzdött! Díjként egy Tökéletesség érmét és 5000 aranyat nyújtanak át neki. A második csak egy leheletnyivel volt kevésbé tökéletes, o Radul Renier, vörös, hosszú hajú, izzóan vörös szemu törpe férfi , nevét most mindenki megismeri. Nyereménye egy olimpiai rubinmedál és 4000 arany. A harmadik helyezett, Zanarchista, fekete, copfos hajú, csillogó szemu, kecskeszakállas árnymanó férfi szinte bocsánatkéroen néz körül, hogy nem o lett a legjobb. Díja egy Martian tekercse és 3000 arany.

Az utolsó kategória résztvevoi felette állnak a halandók nyomorult világának: elottük még a miniszter is meghajol. A közönség elnémul, ahogy a félelmetes külseju Kasul Herolf, fekete, rövid hajú, szürke szemu kobudera férfi méltóságteljesen az emelvényre lépked. Látható büszkeséggel vesz át egy tuzopál érmét és 10000 aranyat - gyozelme megérdemelt díját. Ghalla második legjobbja, Ved-Smillon, barna, hosszú hajú, zöld szemu elf férfi szintén elhomályosítja a király teljes udvartartását mind pompában, mind hatalomban. Az o vacak kis díja egy olimpiai gyémánt és 8000 arany. A harmadik, Tirkiz Azor, fekete, hosszú hajú, zöld szemu, harcsabajszos ember férfi is kegyesen átveszi a nyereményt, ami egy topáz dragnit és 6000 arany.

A félisten kategória résztvevoi halvány aura ragyogja körül, ahogy az emelvényre lépkednek. A levego szikrázik körülöttük, mágikus szolgák hada repked körülöttük. Közülük is a leghatalmasabbnak bizonyult idén Lexendorin, kopasz, csillogó szemu gnóm no . Berengár felé nyújt apró ajándékként egy Félisteni érmet és 18000 aranyat - a gyoztes elfogadja, bár számára mindennél többet ér, hogy Ghalla népe ismét fejet hajt elotte, bár néhányan csak irigyen morognak. A második leghatalmasabb, Yamamoto, barna, hosszú hajú, barna szemu, bajuszos kobudera férfi is átveszi a díját - ami egy olimpiai smaragd és 15000 arany. Hihetetlen, de a két bajnok mellett szinte eltörpül az egész udvartartás. Végül a kategória harmadikja, Vöröshasú Eliot, kopasz, kék szemu, kecskeszakállas gnóm férfi is az elemvényre lép, és csókot hint a közönség felé. Elfogadja a sportminiszter baráti kézfogását, és átveszi a neki szánt nyereményt, ami egy taumaturgikus öv és 12000 arany.

Ezzel a bajnokság véget ért! A feszültség feloldódik, és megkezdodnek a záró bemutatók és játékok. Te a többi kalandozóval együtt megindulsz a vibráló, zöld energiakapu felé, és a következo percben már újra ott vagy, ahonnét indultál! Kimerülten versz tábort, és a következo percben már alszol is, a fantasztikus olimpiáról álmodva.

Létrehozás: 2013. július 1. 16:50:45
Utolsó frissítés: 2015. május 20. 10:44:20
Nyomtatási forma


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2023
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.