Vissza a Főoldalra
 

Hírek, újdonságok
Változások listája
A számlanyitás folyamata
Árak + Jelenlét bónusz
Befizetési módok
Jelentkezési lap
Kedvezmények
Kipróbálás (10 ingyenes forduló)
Szabálykönyv
Új játékosoknak
Alanori Krónika kupon
Aukció
Beállítós UL
Bónuszok
Eseménynaptár
Hasznos Információk
Ismeretek hasonlítása
Kalandozók versenye
Karakternév-változtatás
Lemaradás vásárlása
Reinkarnáció
Megosztott fordulók
Nyilvános fordulók
Statisztikák
Szavazások
Tesztcsata
Titanitdukát aukció
Tudástár
UL küldés
Beholder Labirintus
Memóriajáték
Mini-szójáték
Puzzle
Chat, üzenõfal
Fórumok
Közös Tudatok
Közös Tudatok Listája
KT-képességfa
Levelezési lista, IRC
Olimpiák
TF találkozó
AK Archívum
GN Archívum
Írások, novellák
Linkek
TF könyvek
Letöltés
Gyakori kérdések
Felhasználási feltételek
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
A pillanat képe
Jégviharos emlékek
Küldd el képeslapként!
Azért mégiscsak volt valami hasznos abban, hogy a múltban - egyik napról a másikra - ránk köszöntött a Nagy Hóvihar időszaka. A Túlélők Földjének mágiatudósai még soha nem haladtak annyit a jég alapú varázslatok elsajátítása terén, mint amennyire a jéglények váratlan megjelenése óta jutottak. Új varázslatok, új, nemcsak a hidegben használható tárgyak jelentek meg... bizony, ebből is látszik, hogy a Hóviharnak nagy hatása volt Ghalla történelmére.
Nézz szét a galériában!
58. BEHOLDER TALÁLKOZÓ 2023.06.17. PROGRAMJA
LIX. Alanori Olimpia
Yaurri bányászverseny 2.

A lista folytatása...
Aukciós statisztika
Az utolsó Aukciós Napon történtek
Túlélők Földje - Közös Tudatok listája
Mentális roncsolás II. (573. tudati képesség)

A lista folytatása...
Rekordok, érdekességek (14)
TF help (6588)
Yaurri bányászverseny 2. (8)
Jégmágus kt. alakulna (9369)
XLII. Alanori Mini Olimpia - Eredményhirdetés (4)
Morf invázió 3. (19)

További témák...

2023-05-30 00:30:59 Az UL-ek letöltésre kerültek.

Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 

XXIX. Alanori Olimpia eredményei

Elkövetkezett a nagy esemény, a díjkiosztás. Vasaltujjú Berengár, a sportügyi miniszter feláll, és a tömeg elcsendesedik. A miniszter hosszasan méltatja az eseményen résztvevo kalandozók kiváló sportteljesítményét, és köszönetét fejezi ki Alanor és a király nevében, hogy megtisztelték ezt a szerény rendezvényt. A miniszter hátralép, és feláll az uralkodó, VI. Borax. Már nagyon öreg lehet! Hangján is érzodik a kor, de ugyanakkor még mindig megvan benne az uralkodóhoz méltó ero. Jól lehet az egész arénában hallani:

- Kalandozók! Minden évben különlegesebb díjakat szerzünk be, hogy a legjobbakat méltóképp tudjuk jutalmazni. Persze a verseny nem a díjakról szól elsosorban, hanem a nemes versengésrol, és a dicsoségrol. Mindenki, aki részt vett ezen az olimpián, már nyert valamit, és elégedett lehet magával. Most pedig lássuk, kik voltak a kategóriák legjobbjai!

Először a képesség-versenyek eredményhirdetése következik:

A mászás verseny győztese, Gipsz Jakab átveszi jutalmát, egy tyrkiai mászógépet. Azt is megtudhatjuk, hogy a mászóverseny részpontjai alapján az Északi Druida Szövetség Szövetség Közös Tudat tagjai teljesítettek legjobban.

A tolvaj-versenyt Authoricus nyerte! Díja egy nyomkereső talizmán. Ebben a versenyben idén is a MAFFIA Közös Tudat tagjai teljesítettek legjobban. Talán ez nem is meglepő.

A hercegnőt a vérmes triklem drakolder fogságából Asmodee mentette meg, gigászi állóképességről téve tanúbizonyságot! Díja egy orvosságos zacskó. Még kihirdetik, hogy a részpontok alapján az Északi Druida Szövetség Közös Tudat tagjai teljesítettek a legjobban.

Az idén megrendezett főző- és evőversenyt Lopez de Francon nyerte. Díját, egy Krugrog terítojét hangos böffentés kíséretében veszi át. Még bejelentik azt is, hogy a versenybírák által adott pontok alapján a legjobbnak az Ars Magica Közös Tudat tagjai bizonyultak.

A kvízversenyen Benedict diadalmaskodott. Úgy látszik tudása messze a többieké fölé magasodik. Díját, egy moa varázsdobozt, teljes mértékig megérdemli, hiszen minden kérdésre jól válaszolt. A részpontok alapján a versenyben legjobban szintén az Ars Magica Közös Tudat tagjai szerepeltek.

A futóverseny győztese Hegyek Királya is átveszi jutalmát, egy dalegbad kristálycsizmát. A legjobban az Északi Druida Szövetség Közös Tudat tagjai futottak, a társaság vidáman fogadja a közönség lelkes üdvrivalgását.

Ezzel elkezdik a dobogósokat az emelvényre szólítani, ahol átvehetik nyereményüket.

Az elso kategória nyertese, Tc Mayer, fekete, tüsi hajú, piros szemu ember férfi az erkölcsi elismerés mellett egy smaragd koszorút és 100 aranyat kap jutalmul. A második helyezett, Vortexia 'el Amid, hosszú aranyhajú, zöld szemu elf no jutalma egy tudás gyöngye és 75 arany. A harmadik helyezett, Gumi Rudi, barna hajú, zöld szemu alakváltó férfi is személyesen rázhat kezet a sportügyi miniszterrel, majd átveheti nyereményét, ami egy fenoko és 50 arany.

A második kategória gyoztese, HóKinn,CsendBenn, barna, hosszú hajú, kék szemu mutáns no egy olimpiaiezüstmedált és 200 aranyat kap fodíjként. Vasaltujjú Berengár mellett a verseny fo rendezoi is kezet ráznak vele. A kalandozó, akit az utolsó fordulóban gyozött le Majtika, tüsi aranyhajú, félszemu árnymanó férfi is értékes díjat kap, ami egy igazi olimpiairézmedál és 150 arany. E kategória harmadikja, Kalhid, barna, copfos hajú, kék szemu ember férfi veszi át díját következonek, ami egy olimpiaivasmedál és 120 arany.

Ezután következik a veteránok értékelése. Itt a gyozelmet Choler, szoke, hosszú hajú, csillogó szemu elf férfi szerezte meg. A neki járó fodíj lélegzetállító: egy rubin koszorút és 500 aranyat kap! Óriási taps üdvözli a lelátóról, csakúgy, mint a második helyezettet: o Scott Jordo Lee, fekete hajú, kék szemu kobudera férfi - díja egy gyémánt védogyuru és 400 arany. A harmadik helyezett, Wolf Einstein, fekete hajú, zöld szemu, rövid bajszú troll férfi jutalma sem semmi: egy hibátlan tuzopál és 300 arany.

Moraj fut végig a tömegen, ahogy a negyedik kategória gyoztese, Kharizmosz, kopasz, szürke szemu troll férfi fellépked az emelvényre. Az o csatái már igencsak látványosak voltak. Nyereményként egy Mesterek érmet és 1000 aranyat vehet át! A második helyezett, Sexy Mckiller, hosszú aranyhajú, kék szemu mutáns no sem volt kezdo. Az o díja egy olimpiai aranymedál és 800 arany. Végül a mesterek közül a harmadik, Ködbeveszo Bambusz, copfos ezüsthajú, szürke szemu alakváltó férfi is átveszi díját, ami egy mágikus hátizsák és 600 arany.

Csend ül az arénára, ahogy a harcosok kategóriájának legjobbja, Fekete Köpeny, hosszú osz hajú, szürke szemu alakváltó férfi a király elé járul. Félszeg mosollyal, apró meghajlással veszi át díját, egy Harcosok érmét és 2800 aranyat A második legjobb harcos, Ramirez Espanza, barna, copfos hajú, barna szemu, körszakállas ember férfi szintén az ellenkezo nemtol származó, vágyakozó pillantások kereszttüzében lép a díszpáholyba. Az o jutalma egy olimpiai titanit és 2200 arany. Utoljára a harmadik, Elena Merdarogh, barna, copfos hajú, barna szemu mutáns no lép fel. A tapsot o is megérdemli fantasztikus teljesítményéért. Díja egy bajnoki öv és 1500 arany.

A tökéletesek kategóriájának maximális teljesítményt nyújtó elso helyezettje, Lüke Szálybaver, vörös, tüsi hajú, csillogó szemu kobudera férfi büszkén lép a miniszter elé. O valóban TÖKÉLETESEN küzdött! Díjként egy Tökéletesség érmét és 5000 aranyat nyújtanak át neki. A második csak egy leheletnyivel volt kevésbé tökéletes, o Askim Grumir, barna, rövid hajú, barna szemu alakváltó férfi , nevét most mindenki megismeri. Nyereménye egy olimpiai rubinmedál és 4000 arany. A harmadik helyezett, Czuccbanma-That, fekete, kontyos hajú, csillogó szemu árnymanó férfi szinte bocsánatkéroen néz körül, hogy nem o lett a legjobb. Díja egy Martian tekercse és 3000 arany.

Az utolsó kategória résztvevoi felette állnak a halandók nyomorult világának: elottük még a miniszter is meghajol. A közönség elnémul, ahogy a félelmetes külseju Chris Huff, copfos aranyhajú, csillogó szemu troll férfi méltóságteljesen az emelvényre lépked. Látható büszkeséggel vesz át egy tuzopál érmét és 10000 aranyat - gyozelme megérdemelt díját. Ghalla második legjobbja, Lopez de Francon, kopasz, szürke szemu árnymanó férfi szintén elhomályosítja a király teljes udvartartását mind pompában, mind hatalomban. Az o vacak kis díja egy olimpiai gyémánt és 8000 arany. A harmadik, Gorhud, hófehér, hosszú hajú, izzóan vörös szemu alakváltó férfi is kegyesen átveszi a nyereményt, ami egy topáz dragnit és 6000 arany.

A félisten kategória résztvevoi halvány aura ragyogja körül, ahogy az emelvényre lépkednek. A levego szikrázik körülöttük, mágikus szolgák hada repked körülöttük. Közülük is a leghatalmasabbnak bizonyult idén Bean-sidhe, fekete, rövid hajú, zöld szemu árnymanó no . Berengár felé nyújt apró ajándékként egy Félisteni érmet és 18000 aranyat - a gyoztes elfogadja, bár számára mindennél többet ér, hogy Ghalla népe ismét fejet hajt elotte, bár néhányan csak irigyen morognak. A második leghatalmasabb, Rizi-Bizi, fekete hajú, szürke szemu kobudera férfi is átveszi a díját - ami egy olimpiai smaragd és 15000 arany. Hihetetlen, de a két bajnok mellett szinte eltörpül az egész udvartartás. Végül a kategória harmadikja, Yamamoto, barna, hosszú hajú, barna szemu, bajuszos kobudera férfi is az elemvényre lép, és csókot hint a közönség felé. Elfogadja a sportminiszter baráti kézfogását, és átveszi a neki szánt nyereményt, ami egy taumaturgikus öv és 12000 arany.

Ezzel a bajnokság véget ért! A feszültség feloldódik, és megkezdodnek a záró bemutatók és játékok. Te a többi kalandozóval együtt megindulsz a vibráló, zöld energiakapu felé, és a következo percben már újra ott vagy, ahonnét indultál! Kimerülten versz tábort, és a következo percben már alszol is, a fantasztikus olimpiáról álmodva.

Létrehozás: 2013. július 1. 16:51:41
Utolsó frissítés: 2015. május 20. 10:44:20
Nyomtatási forma


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2023
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.