Vissza a Főoldalra
 

Hírek, újdonságok
Változások listája
A számlanyitás folyamata
Árak + Jelenlét bónusz
Befizetési módok
Jelentkezési lap
Kedvezmények
Kipróbálás (10 ingyenes forduló)
Szabálykönyv
Új játékosoknak
Alanori Krónika kupon
Aukció
Beállítós UL
Bónuszok
Eseménynaptár
Hasznos Információk
Ismeretek hasonlítása
Kalandozók versenye
Karakternév-változtatás
Lemaradás vásárlása
Reinkarnáció
Megosztott fordulók
Nyilvános fordulók
Statisztikák
Szavazások
Tesztcsata
Titanitdukát aukció
Tudástár
UL küldés
Beholder Labirintus
Memóriajáték
Mini-szójáték
Puzzle
Chat, üzenõfal
Fórumok
Közös Tudatok
Közös Tudatok Listája
KT-képességfa
Levelezési lista, IRC
Olimpiák
TF találkozó
AK Archívum
GN Archívum
Írások, novellák
Linkek
TF könyvek
Letöltés
Gyakori kérdések
Felhasználási feltételek
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
A pillanat képe
A vadászkutya
Küldd el képeslapként!
"A vadászat mellett a harcra is be vannak idomítva, gazdájuk füttyentésére pillanatok alatt széttépnek akár egy két méter magas fegyveres embert is! Persze a páncéllal védett torkot ők sem bírják átharapni. Legalábbis általában." - Encyclopedia Fantasia a vadászkutyákról
Nézz szét a galériában!
58. BEHOLDER TALÁLKOZÓ 2023.06.17. PROGRAMJA
LIX. Alanori Olimpia
Yaurri bányászverseny 2.

A lista folytatása...
Túlélők Földje - Közös Tudatok listája
Mentális roncsolás II. (573. tudati képesség)
Aukciós statisztika
Túlélők Földje - Nyomtérkép az utolsó 32 játékhét nyomaiból

A lista folytatása...
Rekordok, érdekességek (14)
TF help (6588)
Yaurri bányászverseny 2. (8)
Jégmágus kt. alakulna (9369)
XLII. Alanori Mini Olimpia - Eredményhirdetés (4)
Morf invázió 3. (19)

További témák...

2023-05-30 00:00:26 Az UL-ek letöltésre kerültek.

Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 

XXII. Alanori Olimpia - Eredményhirdetés

Elkövetkezett a nagy esemény, a díjkiosztás. Vasaltujjú Berengár, a sportügyi miniszter feláll, és a tömeg elcsendesedik. A miniszter hosszasan méltatja az eseményen résztvevõ kalandozók kiváló sportteljesítményét, és köszönetét fejezi ki Alanor és a király nevében, hogy megtisztelték ezt a szerény rendezvényt. A miniszter hátralép, és feláll az uralkodó, VI. Borax.

Már nagyon öreg lehet! Hangján is érzõdik a kor, de ugyanakkor még mindig megvan benne az uralkodóhoz méltó erõ. Jól lehet az egész arénában hallani:

- Kalandozók! Minden évben különlegesebb díjakat szerzünk be, hogy a legjobbakat méltóképp tudjuk jutalmazni. Persze a verseny nem a díjakról szól elsõsorban, hanem a nemes versengésrõl, és a dicsõségrõl. Mindenki, aki részt vett ezen az olimpián, már nyert valamit, és elégedett lehet magával. Most pedig lássuk az eredményeket!

Elõször a képesség-versenyek eredményhirdetése következik:

A mászás verseny gyõztese, Pug átveszi jutalmát, egy tyrkiai mászógépet. Azt is megtudhatjuk, hogy a mászóverseny részpontjai alapján a MAFFIA Közös Tudat tagjai teljesítettek legjobban.

A tolvaj-versenyt Jo-Lee a Mágus nyerte! Díja egy nyomkeresõ talizmán. Ebben a versenyben az Ĺrnymenõk Közös Tudat tagjai teljesítettek legjobban. Talán ez nem is meglepõ.

A hercegnõt a vérmes triklem drakolder fogságából Vörös Heringné mentette meg, gigászi állóképességrõl téve tanúbizonyságot! Díja egy orvosságos zacskó. Még kihirdetik, hogy a részpontok alapján a MAFFIA Közös Tudat tagjai teljesítettek a legjobban.

Az idén másodszor megrendezett fõzõ- és evõversenyt Lüke Szálybaver nyerte. Díját, egy Krugrog mama terítõjét hangos böffentés kíséretében veszi át. Még bejelentik azt is, hogy a versenybírák által adott pontok alapján a legjobbnak a Lélektisztító Irgalmas Nõvérek Közös Tudat tagjai bizonyultak.

A kvízversenyen Thoron - Laure diadalmaskodott. Díját, egy moa varázsdobozt, teljes mértékig megérdemli, hiszen minden kérdésre jól válaszolt. A részpontok alapján a versenyben legjobban a MAFFIA Közös Tudat tagjai szerepeltek. Társaságuk neve már harmadszor hangzik el ezen az estén.

A futóverseny gyõztese Pumuk-Lee is átveszi jutalmát, egy dalegbad kristálycsizmát. A legjobban a MAFFIA Közös Tudat tagjai futottak, a társaság a mai nap már sokadszor, vidáman fogadja a közönség lelkes üdvrivalgását.

Ezután elkezdik a harcverseny dobogósait az emelvényre szólítani, ahol átvehetik nyereményeiket.

Az elsõ kategória nyertese, Tûz, fekete, copfos hajú, piros szemû kobudera férfi az erkölcsi elismerés mellett egy smaragd koszorút és 50 aranyat kap jutalmul.

A második helyezett, Meckanor, hosszú ezüsthajú, piros szemû ember férfi jutalma egy Krugrog terítôje és 35 arany.

A harmadik helyezett, Laiole Ilehniae, hosszú aranyhajú, barna szemû alakváltó nõ is személyesen rázhat kezet a sportügyi miniszterrel, majd átveheti nyereményét, ami egy tudás gyöngye és 20 arany.

Az elsõ kategória további helyezettjei

A második kategória gyõztese, Jókorjött Esõ, hosszú ezüsthajú, kék szemű alakváltó férfi egy yeti mokasszint és 80 aranyat kap fõdíjként. Vasaltujjú Berengár mellett a verseny fõ rendezõi is kezet ráznak vele.

A kalandozó, akit az utolsó fordulóban gyõzött le Lopez de Francon, kopasz, szürke szemű árnymanó férfi is értékes díjat kap, ami egy igazi brakkara és 50 arany.

E kategória harmadikja, Apa Tifusz, rövid aranyhajú, szürke szemű, bajuszos alakváltó férfi veszi át díját következõnek, ami egy Niagren pálcája és 30 arany.

A második kategória további helyezettjei

Ezután következik a veteránok értékelése. Itt a gyõzelmet Wulg a hontalan, meghatározhatatlan színű, rövid hajú, izzóan vörös szemű, rövid bajszú árnymanó férfi szerezte meg. A neki járó fõdíj lélegzetállító: egy rémbõr tarkóvédõ és 100 aranyat kap! Õriási taps üdvözli a lelátóról.

Csakúgy, mint a második helyezettet: õ Sundéra, aranyat kap! ňriási taps üdvözli a lelátóról, csakúgy, mint a második helyezettet: ô (1020XSundéra(1090X, fekete, hosszú hajú, kék szemű, bajuszos árnymanó férfi - díja egy dalebgad kristálycsizma és 75 arany.

A harmadik helyezett, Morehin, barna hajú, barna szemű, elf férfi jutalma sem semmi: egy rubin fülbevaló és 50 arany.

A harmadik kategória további helyezettjei

Moraj fut végig a tömegen, ahogy a negyedik kategória gyõztese, Zanarchista, fekete, copfos hajú, csillogó szemű, kecskeszakállas árnymanó férfi fellépked az emelvényre. Az õ csatái már igencsak látványosak voltak. Nyereményként egy mágikus hátizsákot és 150 aranyat vehet át!

A második helyezett, Vikimanó, barna, hosszú hajú, barna szemű árnymanó nõ sem volt kezdõ. Az õ díja egy dalebgad kristálykesztyû és 100 arany.

Végül a mesterek közül a harmadik, Godness, tüsi ôsz hajú, csillogó szemű troll nõ is átveszi díját, ami egy gyémánt védõgyûrû és 75 arany.

A negyedik kategória további helyezettjei

Csend ül az arénára, ahogy a harcosok kategóriájának legjobbja, Enrico Caravadallo, fekete, copfos hajú, szürke szemû, bajuszos kobudera férfi a király elé járul. Félszeg mosollyal, apró meghajlással veszi át díját, egy Thargodan karkötõt és 300 aranyat.

A második legjobb harcos, Tilia, barna, copfos hajú, zöld szemû ember nõ szintén az ellenkezõ nemtõl származó, vágyakozó pillantások kereszttüzében lép a díszpáholyba. Az õ jutalma egy teriadan karkötõ és 200 arany.

Utoljára a harmadik, Rõtszakállú Kaldor, vörös, copfos hajú, zöld szemû törpe férfi lép fel. A tapsot õ is megérdemli fantasztikus teljesítményéért. Díja egy Emma köténye és 100 arany.

Az ötödik kategória további helyezettjei

A tökéletesek kategóriájának maximális teljesítményt nyújtó elsõ helyezettje, After Hut, barna, hosszú hajú, zöld szemû törpe férfi büszkén lép a miniszter elé. ş valóban TÖKÉLETESEN küzdött! Díjként egy Martian tekercsét és 500 aranyat nyújtanak át neki.

A második csak egy leheletnyivel volt kevésbé tökéletes, õ Szürke Ilanor, szõke, hosszú hajú, szürke szemû elf férfi, nevét most mindenki megismeri. Nyereménye egy õsplazma és 300 arany.

A harmadik helyezett, Magiszter, fekete, hosszú hajú, piros szemû ember férfi szinte bocsánatkérõen néz körül, hogy nem õ lett a legjobb. Díja egy Fairlight öve és 200 arany.

A hatodik kategória további helyezettjei

Az utolsó kategória résztvevõi felette állnak a halandók nyomorult világának: elõttük még a miniszter is meghajol. A közönség elnémul, ahogy a félelmetes külsejű Win &2, fekete, hosszú hajú, csillogó szemű, hosszú szakállas kobudera férfi méltóságteljesen az emelvényre lépked. Látható büszkeséggel veszi át Fairlight nyakláncát és 800 aranyat - gyõzelme megérdemelt díját.

Ghalla második legjobbja, Benedict, szôke, göndör hajú, szürke szemű, kecskeszakállas gnóm férfi szintén elhomályosítja a király teljes udvartartását mind pompában, mind hatalomban. Az õ vacak kis díja a Hatalom Karkötõje és 500 arany.

A harmadik, Big G, hollófekete, hosszú hajú, izzóan vörös szemű ember férfi is kegyesen átveszi a nyereményt, ami az Élet Gyűrűje és 300 arany.

A hetedik kategória további helyezettjei

A félisten kategória résztvevõi halvány aura ragyogja körül, ahogy az emelvényre lépkednek. A levegõ szikrázik körülöttük, mágikus szolgák hada repked körülöttük. Közülük is a leghatalmasabbnak bizonyult idén Clod Onar, kék-zöld csíkos, rövid hajú, borostyánszemű troll férfi. Berengár felé nyújtja apró ajándékként az Élet Gyûrûjét - a gyõztes azonban csak megrázza fejét.

Számára mindennél többet ér, hogy Ghalla népe ismét fejet hajt elõtte, bár néhányan csak irigyen morognak. A második leghatalmasabb, Yamamoto, barna, hosszú hajú, barna szemű, bajuszos kobudera férfi szintén visszautasítja a díjat - ami egy varázsfordító amulett - hiszen ez neki sem jelent semmit. Hihetetlen, de a két bajnok mellett szinte eltörpül az egész udvartartás.

Végül a kategória harmadikja, Tamarinai Geodrin, hosszú aranyhajú, piros szemű ember férfi is az elemvényre lép, és csókot hint a közönség felé. Elfogadja a sportminiszter baráti kézfogását, de õ is csendes nemet int, amikor megpillantja a neki szánt nyereményt, ami egy démonesszencia.

A nyolcadik kategória további helyezettjei

Ezzel a bajnokság véget ért! A feszültség feloldódik, és megkezdõdnek a záró bemutatók és játékok.

Létrehozás: 2004. november 26. 11:36:59
Utolsó frissítés: 2015. május 20. 10:44:19
Nyomtatási forma


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2023
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.