Vissza a Főoldalra
 

Hírek, újdonságok
Változások listája
A számlanyitás folyamata
Árak + Jelenlét bónusz
Befizetési módok
Jelentkezési lap
Kedvezmények
Kipróbálás (10 ingyenes forduló)
Szabálykönyv
Új játékosoknak
Alanori Krónika kupon
Aukció
Beállítós UL
Bónuszok
Eseménynaptár
Hasznos Információk
Ismeretek hasonlítása
Kalandozók versenye
Karakternév-változtatás
Lemaradás vásárlása
Reinkarnáció
Megosztott fordulók
Nyilvános fordulók
Statisztikák
Szavazások
Tesztcsata
Titanitdukát aukció
Tudástár
UL küldés
Beholder Labirintus
Memóriajáték
Mini-szójáték
Puzzle
Chat, üzenõfal
Fórumok
Közös Tudatok
Közös Tudatok Listája
KT-képességfa
Levelezési lista, IRC
Olimpiák
TF találkozó
AK Archívum
GN Archívum
Írások, novellák
Linkek
TF könyvek
Letöltés
Gyakori kérdések
Felhasználási feltételek
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
A pillanat képe
Jégoszlop
Küldd el képeslapként!
A Jégoszlop varázslat a jégmágia csúcsa. Elmondásakor irtózatos hideg keletkezik a célpont körül, egy bizonyos sugarú környezetében szinte a szó szoros értelmében megfagy a levegő.
Nézz szét a galériában!
XLIV. Alanori Mini Olimpia
A mágia létsíkja élesítve
Őszi befizetési akció: 2023.09.12. - 2023.09.26.
A mágia létsíkja
Yasmina szoboravatás

A lista folytatása...
Túlélők Földje - Közös Tudatok listája
Aukciós statisztika
Az utolsó Aukciós Napon történtek
Túlélők Földje - Nyomtérkép az utolsó 32 játékhét nyomaiból

A lista folytatása...
Őszi befizetési akció: 2023.09.12. - 2023.09.26. (8)
TF help (6630)
A mágia létsíkja élesítve (3)
A mágia létsíkja (5)
Yasmina szoboravatás (1)
TF KÖZÖS TUDATOK (1262)

További témák...

2023-09-29 22:55:22 Az UL-ek letöltésre kerültek.

Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 

Álomharc (332. tudati képesség)

Teljes név:Álomharc
Pontérték:0

Enciklopédia:
Tharran emlékezetének könyve - Hadjáratok kora (részlet): "Harcospapok alkotta derékhad és a szárnyakon elhelyezkedő számtalan földelementál hosszú arcvonala nézett szembe a végtelen síkon a démoni hordával. Törpe harcospapok nagy pajzsukat összeakasztva, félelmetes harci kalapácsukkal a kezükben alkottak áttörhetetlen arcvonalat, mögöttük hatalmas troll harcospapok magasodtak, szinte a törpéken áthajolva duplázták meg az első sor erejét, vagy léptek hátrébb, hogy harci mágusok, kővé változtató fegyvereikkel felszerelt íjászok és dárdavetők sorai zúdíthassák a törpék feje fölött az ellenre pusztító erejüket. Az arcvonal előtt és mögött földsárkányok surrantak a földön, hátukon hosszú lándzsával, pajzzsal és karddal felszerelt mozgékony tapasztalt harcosok, hogy roham, csata vagy visszavonulás esetén le-lecsapjanak az ellenre... Démoni horda acsarkodott velük szemben. Fattyak sokasága, hatalmas bikafejű zinthurgok, robosztus sziklatestű gólemre emlékeztető tguarkhanok, póklábú tigroszlántestű taalruk, hideget és rothadást árasztó kutyafejű szarvas mnebolathok, holtak energiájával táplálkozó kosfejű embertestű nothermantik, lángoló tűzoszlopként megjelenő Orkhan Thaiok, s még számtalan borzalom képében megtestesült démon rontott volna a harcospapokra és földelementálokra a démonidézők egyetlen szavára. A horda felett hatalmat gyakorló káoszpap parancsára azonban visszahúzódtak a templomerődjükbe, s démoni mosolya árulkodott arról, hogy útban vannak újabb káoszhordák döntő túlerejük érdekében.
A harcospapok hadvezérének arcán is felváltotta a komorságot a derű, nyugodt szívvel adta ki a parancsot: "Nem méltóak a becsületes küzdelemre a férgek, kezdődhet a rituálé!" - fordult a Reménységhozóként tisztelt bajnokához, aki már mormolta is a varázst, könnyedén összetörte térdén a tyrexcsontot, majd útjára bocsátotta az elementált. A káoszerőd alatt megrengett, meghasadt föld, s magába rántotta, s eltemette mindörökre a tisztátalan építményt a benne lévőkkel együtt. Újabb veszélyről suttogott azonban a föld maga, démonhadak közeledtek, de az összecsapás váratott magára. Mindkét fél erőt gyűjtött, pihent. A káoszdémon hívei erre vártak - rémálmokat bocsátottak a harcospapokra, de csalódniuk kellett. A Földelem Urai álmukban is legyőzték félelmeiket, s végül a káoszhordák szörnyei "ébredtek" erőtlenül, s elsöpörte és kiűzte őket a megállíthatatlan frontális támadás, mert a csata már elkezdődése előtt eldőlt - ahogy a háború művészetének mesterei tanítják. Ezentúl saját fegyvere fordul a káoszdémon ellen - tartja a legenda - álmaikban is menekülhetnek reménytelenül a démonimádók, miközben ellenségeik reményt és erőt kapnak harcukhoz."
Ezentúl minden kalandozónak lesz 10 esélye, hogy táborozás alatt egy, a Földelem Urai által meghatározott álmot lát. Amennyiben táborozása alatt rálépett a Földelem Urai KT egy tagja, akkor ez az esély 50-ra nő. Más szöveget kapnak Chara-din hívei, és mást a többi kalandozó.
A képességről bővebben az Alanori Krónika 94. számában olvashatsz.
Ezt a képességet az alábbi közös tudatok fejlesztették ki: A Földelem Urai

Létrehozás: 2003. október 10. 00:50:33
Utolsó frissítés: 2023. április 26. 14:01:38
Nyomtatási forma


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2023
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.