Vissza a Főoldalra
 

Hírek, újdonságok
Változások listája
A számlanyitás folyamata
Árak + Jelenlét bónusz
Befizetési módok
Jelentkezési lap
Kedvezmények
Kipróbálás (10 ingyenes forduló)
Szabálykönyv
Új játékosoknak
Alanori Krónika kupon
Aukció
Beállítós UL
Bónuszok
Eseménynaptár
Hasznos Információk
Ismeretek hasonlítása
Kalandozók versenye
Karakternév-változtatás
Lemaradás vásárlása
Reinkarnáció
Megosztott fordulók
Nyilvános fordulók
Statisztikák
Szavazások
Tesztcsata
Titanitdukát aukció
Tudástár
UL küldés
Beholder Labirintus
Memóriajáték
Mini-szójáték
Puzzle
Chat, üzenõfal
Fórumok
Közös Tudatok
Közös Tudatok Listája
KT-képességfa
Levelezési lista, IRC
Olimpiák
TF találkozó
AK Archívum
GN Archívum
Írások, novellák
Linkek
TF könyvek
Letöltés
Gyakori kérdések
Felhasználási feltételek
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
A pillanat képe
Illuzionisták
Küldd el képeslapként!
Így, sok évvel a Világégés után, a mágia korában, mikor már lépten-nyomon bárki a legbölcsebb varázslók nyomdokaiba léphet, nem meglepő, hogy a nagyobb városok főterein az emberfia illuziókkal kenyerüket kereső kalandozókba botolhat. Ez a régen titkolt mesterség úgy néz ki újra divatba jöhet a ghallaiak köreiben.
Nézz szét a galériában!
58. BEHOLDER TALÁLKOZÓ 2023.06.17. PROGRAMJA
LIX. Alanori Olimpia
Yaurri bányászverseny 2.

A lista folytatása...
Aukciós statisztika
Az utolsó Aukciós Napon történtek
Túlélők Földje - Közös Tudatok listája
Mentális roncsolás II. (573. tudati képesség)

A lista folytatása...
Rekordok, érdekességek (14)
TF help (6588)
Yaurri bányászverseny 2. (8)
Jégmágus kt. alakulna (9369)
XLII. Alanori Mini Olimpia - Eredményhirdetés (4)
Morf invázió 3. (19)

További témák...

2023-05-30 00:56:39 Az UL-ek letöltésre kerültek.

Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 

XXVI. Alanori Olimpia eredményei

Elkövetkezett a nagy esemény, a díjkiosztás. Vasaltujjú Berengár, a sportügyi miniszter feláll, és a tömeg elcsendesedik. A miniszter hosszasan méltatja az eseményen résztvevő kalandozók kiváló sportteljesítményét, és köszönetét fejezi ki Alanor és a király nevében, hogy megtisztelték ezt a szerény rendezvényt. A miniszter hátralép, és feláll az uralkodó, VI. Borax. Már nagyon öreg lehet! Hangján is érződik a kor, de ugyanakkor még mindig megvan benne az uralkodóhoz méltó erő. Jól lehet az egész arénában hallani:

- Kalandozók! Minden évben különlegesebb díjakat szerzünk be, hogy a legjobbakat méltóképp tudjuk jutalmazni. Persze a verseny nem a díjakról szól elsősorban, hanem a nemes versengésről, és a dicsőségről. Mindenki, aki részt vett ezen az olimpián, már nyert valamit, és elégedett lehet magával. Most pedig lássuk, kik voltak a kategóriák legjobbjai!

Először a képesség-versenyek eredményhirdetése következik:

A mászás verseny gyõztese, Manó Qpica Kedvese átveszi jutalmát, egy tyrkiai mászógépet. Azt is megtudhatjuk, hogy a mászóverseny részpontjai alapján az Északi Druida Szövetség Közös Tudat tagjai teljesítettek legjobban.

A tolvaj-versenyt Kazimir nyerte! Díja egy nyomkeresõ talizmán. Ebben a versenyben idén is az Arnymenõk Közös Tudat tagjai teljesítettek legjobban. Talán ez nem is meglepõ.

A hercegnõt a vérmes triklem drakolder fogságából Trog A. Lien mentette meg, gigászi állóképességrõl téve tanúbizonyságot! Díja egy orvosságos zacskó. Még kihirdetik, hogy a részpontok alapján az Északi Druida Szövetség Közös Tudat tagjai teljesítettek a legjobban.

Az idén negyedszer megrendezett fõzõ- és evõversenyt Draught nyerte. Díját, egy Krugrog mama terítõjét hangos böffentés kíséretében veszi át. Még bejelentik azt is, hogy a versenybírák által adott pontok alapján a legjobbnak a Vérvörös Légió Közös Tudat tagjai bizonyultak.

A kvízversenyen ismételten Mély Bíbor diadalmaskodott. Úgy látszik tudása messze a többieké fölé magasodik. Díját, egy moa varázsdobozt, teljes mértékig megérdemli, hiszen minden kérdésre jól válaszolt. A részpontok alapján a versenyben legjobban szintén a Kvazársziklák Népe Közös Tudat tagjai szerepeltek.

A futóverseny gyõztese Vetrox is átveszi jutalmát, egy dalegbad kristálycsizmát. A legjobban az Északi Druida Szövetség Közös Tudat tagjai futottak, a társaság vidáman fogadja a közönség lelkes üdvrivalgását.

Ezzel elkezdik a dobogósokat az emelvényre szólítani, ahol átvehetik nyereményüket.

Az első kategória nyertese, Laurana, fekete, hosszú hajú, barna szemű kobudera nő az erkölcsi elismerés mellett egy smaragd koszorút és 50 aranyat kap jutalmul. A második helyezett, Cerka, hosszú ezüsthajú, csillogó szemű, kecskeszakállas árnymanó férfi jutalma egy Krugrog terítője és 35 arany. A harmadik helyezett, Vakmerő Bagoly, copfos ezüsthajú, piros szemű kobudera nő is személyesen rázhat kezet a sportügyi miniszterrel, majd átveheti nyereményét, ami egy tudás gyöngye és 20 arany.

Az elsõ kategória további helyezettjei

A második kategória győztese, Little Green Snake, fekete, hosszú hajú, zöld szemű elf férfi egy hibátlan tűzopált és 80 aranyat kap fődíjként. Vasaltujjú Berengár mellett a verseny fő rendezői is kezet ráznak vele. A kalandozó, akit az utolsó fordulóban győzött le Alex Zelpher, barna, rövid hajú, szürke szemű ember férfi is értékes díjat kap, ami egy igazi gránit őrszobor és 50 arany. E kategória harmadikja, Roxxon, szőke, tüsi hajú, kék szemű, bajuszos kobudera férfi veszi át díját következőnek, ami egy nekrofun medál és 30 arany.

A második kategória további helyezettjei

Ezután következik a veteránok értékelése. Itt a győzelmet Bytoxic, kopasz, zöld szemű árnymanó férfi szerezte meg. A neki járó fődíj lélegzetállító: egy gyémánt védőgyűrűt és 100 aranyat kap! Óriási taps üdvözli a lelátóról, csakúgy, mint a második helyezettet: ő ELFelejett Álmok, szőke, copfos hajú, zöld szemű, harcsabajszos mutáns férfi - díja egy rubin koszorú és 75 arany. A harmadik helyezett, Drake Pszimaster, hosszú ezüsthajú, kék szemű ember férfi jutalma sem semmi: egy kentaurusz szőttes és 50 arany.

A harmadik kategória további helyezettjei

Moraj fut végig a tömegen, ahogy a negyedik kategória győztese, Glandyth, fekete, hosszú hajú, izzóan vörös szemű mutáns férfi fellépked az emelvényre. Az ő csatái már igencsak látványosak voltak. Nyereményként egy mágikus hátizsákot és 150 aranyat vehet át! A második helyezett, Pterois volitans, fekete hajú, barna szemű gnóm férfi sem volt kezdő. Az ő díja egy tünde gyűrű és 100 arany. Végül a mesterek közül a harmadik, Nikimanó, barna, hosszú hajú, barna szemű árnymanó nő is átveszi díját, ami egy teriadan karkötő és 75 arany.

A negyedik kategória további helyezettjei

Csend ül az arénára, ahogy a harcosok kategóriájának legjobbja, Mefisztó, hosszú ezüsthajú, zöld szemű gnóm férfi a király elé járul. Félszeg mosollyal, apró meghajlással veszi át díját, egy Élet gyűrűjét és 300 aranyat A második legjobb harcos, Sir Werzuio Muerte, szőke, hosszú hajú, félszemű, bajuszos ember férfi szintén az ellenkező nemtől származó, vágyakozó pillantások kereszttüzében lép a díszpáholyba. Az ő jutalma egy bélelt vállemez és 200 arany. Utoljára a harmadik, Goroda, rövid ősz hajú, szürke szemű ember férfi lép fel. A tapsot ő is megérdemli fantasztikus teljesítményéért. Díja egy bajnoki öv és 100 arany.

Az ötödik kategória további helyezettjei

A tökéletesek kategóriájának maximális teljesítményt nyújtó első helyezettje, Spirit O'Forest, hosszú ezüsthajú, kék szemű elf férfi büszkén lép a miniszter elé. Ő valóban TÖKÉLETESEN küzdött! Díjként egy Martian tekercsét és 500 aranyat nyújtanak át neki. A második csak egy leheletnyivel volt kevésbé tökéletes, ő Arany Macska, fekete, szöges hajú, lila szemű borzalmas varkaudar nő , nevét most mindenki megismeri. Nyereménye egy Fairlight nyaklánca és 300 arany. A harmadik helyezett, Weelean, fekete, hosszú hajú, szürke szemű elf férfi szinte bocsánatkérően néz körül, hogy nem ő lett a legjobb. Díja egy teknősbőr nadrág és 200 arany.

A hatodik kategória további helyezettjei

Az utolsó kategória résztvevői felette állnak a halandók nyomorult világának: előttük még a miniszter is meghajol. A közönség elnémul, ahogy a félelmetes külsejű Manó Qpica Kedvese, szőke, hosszú hajú, zöld szemű gnóm nő méltóságteljesen az emelvényre lépked. Látható büszkeséggel vesz át egy Elenios fülbevalóját és 800 aranyat - győzelme megérdemelt díját. Ghalla második legjobbja, Manus, barna, tüsi hajú, barna szemű ember férfi szintén elhomályosítja a király teljes udvartartását mind pompában, mind hatalomban. Az ő vacak kis díja egy csodakarkötő és 500 arany. A harmadik, Hayamu Oyabura, barna, copfos hajú, szürke szemű mutáns férfi is kegyesen átveszi a nyereményt, ami egy Harcosok Könyve és 300 arany.

A hetedik kategória további helyezettjei

A félisten kategória résztvevői halvány aura ragyogja körül, ahogy az emelvényre lépkednek. A levegő szikrázik körülöttük, mágikus szolgák hada repked körülöttük. Közülük is a leghatalmasabbnak bizonyult idén Yamamoto, barna, hosszú hajú, barna szemű, bajuszos kobudera férfi . Berengár felé nyújt apró ajándékként egy Numerinor karkötőjét - a győztes azonban csak megrázza fejét. Számára mindennél többet ér, hogy Ghalla népe ismét fejet hajt előtte, bár néhányan csak irigyen morognak. A második leghatalmasabb, Vöröshasú Eliot, kopasz, kék szemű, kecskeszakállas gnóm férfi szintén visszautasítja a díjat - ami egy varázsford. amulett - hiszen ez neki sem jelent semmit. Hihetetlen, de a két bajnok mellett szinte eltörpül az egész udvartartás. Végül a kategória harmadikja, Clod Onar, kék-zöld csíkos, rövid hajú, borostyánszemű troll férfi is az elemvényre lép, és csókot hint a közönség felé. Elfogadja a sportminiszter baráti kézfogását, de ő is csendes nemet int, amikor megpillantja a neki szánt nyereményt, ami egy kentaurusz kürt.

A nyolcadik kategória további helyezettjei

Ezzel a bajnokság véget ért! A feszültség feloldódik, és megkezdődnek a záró bemutatók és játékok. Te a többi kalandozóval együtt megindulsz a vibráló, zöld energiakapu felé, és a következő percben már újra ott vagy, ahonnét indultál! Kimerülten versz tábort, és a következő percben már alszol is, a fantasztikus olimpiáról álmodva.

Létrehozás: 2006. november 28. 13:21:45
Utolsó frissítés: 2015. május 20. 10:44:23
Nyomtatási forma


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2023
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.