Vissza a Főoldalra
 

Hírek, újdonságok
Változások listája
A számlanyitás folyamata
Árak + Jelenlét bónusz
Befizetési módok
Jelentkezési lap
Kedvezmények
Kipróbálás (10 ingyenes forduló)
Szabálykönyv
Új játékosoknak
Alanori Krónika kupon
Aukció
Beállítós UL
Bónuszok
Eseménynaptár
Hasznos Információk
Ismeretek hasonlítása
Kalandozók versenye
Karakternév-változtatás
Lemaradás vásárlása
Reinkarnáció
Megosztott fordulók
Nyilvános fordulók
Statisztikák
Szavazások
Tesztcsata
Titanitdukát aukció
Tudástár
UL küldés
Beholder Labirintus
Memóriajáték
Mini-szójáték
Puzzle
Chat, üzenõfal
Fórumok
Közös Tudatok
Közös Tudatok Listája
KT-képességfa
Levelezési lista, IRC
Olimpiák
TF találkozó
AK Archívum
GN Archívum
Írások, novellák
Linkek
TF könyvek
Letöltés
Gyakori kérdések
Felhasználási feltételek
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
A pillanat képe
Ghalla Közös Tudatjai
Küldd el képeslapként!
"A korlátozott telepatikus képesség Ghalla minden lakójának sajátja. Azonban a tudatok egyesítését, egymástól akár nagy távolságra levő kalandozók összehangolt mentális cselekvését csak a legtapasztaltabbak, az igazi veteránok tudják megvalósítani. Az ő vezetésükkel jönnek létre a Közös Tudatok." - részlet az Encyclopedia Fantasiából
Nézz szét a galériában!
XLII. Alanori Mini Olimpia
Morf invázió 3.
TF bónuszok - 2023.
Tavaszi befizetési akció 2023.02.27. (hétfő) - 2022.03.10.

A lista folytatása...
Aukciós statisztika
Túlélők Földje - Nyomtérkép az utolsó 32 játékhét nyomaiból
Az utolsó Aukciós Napon történtek
Túlélők Földje - Közös Tudatok listája

A lista folytatása...
Morf invázió 3. (14)
LICIT! (4846)
TF help (6580)
Tavaszi befizetési akció 2023.02.27. (hétfő) - 2022.03.10. (1)
Milyen fejlesztést látnál szívesen a TF-en? (835)
Yaurri testépítő verseny – zárás (2)

További témák...

2023-03-24 13:31:31 Az UL-ek letöltésre kerültek.

2023-03-24 13:32:01 A TF fordulók kiküldése megkezdődött!
2023-03-24 13:32:10 A TF fordulók kiküldése befejeződött!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
Újszülött3692 0. fordulója (Túlélõk Földje)

TÚLÉLÕK FÖLDJE

Betáplálva: 2022. jún. 20. 20h:18'
EZ A 0. JÁTÉKHETED, 0. FORDULÓD
1. játékheted kezdete: jún. 27.
A következõ fordulódat legkorábban a 1. játékhéten tudjuk betáplálni.
Ez a forduló ingyenes
KALANDOZÓ: #4375
SZÁMLA : #1409
ZSETONOK : 432
extraf: 15

BEVEZETÕ


Üdvözlünk a Túlélõk Földjén, kedves újszülött! Bocsánat, már egyáltalán nem vagy újszülött - az elmúlt néhány hét alatt felnõtté váltál. Ez persze nem azt jelenti, hogy rendelkezel a tapasztalattal, amellyel szüleid, azonban jóval több ismereted van, mint egy, a Kiégett Föld felõl érkezõ túlélõnek - hiszen mamád (és esetleg papád) sok dologra megtanított. A tanult és örökölt képességeken kívül rendelkezel egy speciális mentális képességgel. (ld. enc.) Ez a pszi! (ld. enc.) Kezdetben használható pszi képességeid a pszi-ernyõ (ld. enc.) és az auratranszformáció. (ld. enc.)
Ezzel a karaktered akár te, akár valamelyik barátod (esetleg a gyermek apja!) játszhat tovább. Ehhez nem kell mást tenned, mint a mellékelt JL-t kitöltened. Döntsd el, hogy milyen nevet kapjon a gyermek. A név után zárójelben írd oda a fejlécben látható karakterszámot is, és írd a név alá, hogy "újszülött". Így nem fordulhat elõ, hogy a küldött JL alapján egy új kalandozót indítunk ehelyett a fiatal, de tehetséges mentát helyett. Az sem árt, ha megadod, milyen nemû legyen a gyermek (FIÚ/LÁNY). Mint látod, külsejét (hajszín, bõrszín, stb.) részben tõled, részben apjától örökölte. Amennyiben nagyon akarod, a külsõt megváltoztathatod (részben vagy egészen), a külsõ jellemzõk beírásával. Mint láthatod, a gyermek arról a mezõrõl indul, ahol elbúcsúztál tõle, így a K spec. kódnak nincs értelme, hasonlóan az AJ-nek sem. Javaslom, hogy az A paranccsal rögtön adj át néhány tárgyat (páncélt, fegyvert) szegény kezdõnek, hogy ne kelljen teljesen meztelenül indulnia. Rögtön, a JL-el együtt küldhetsz egy kitöltött UL-t is, a gyermek 1. fordulójára.

ÚJSZÜLÖTT3692 KALANDJAI


1 nap telt el azóta, hogy letáboroztál a [-298,28] koordinátán. Az idõ esemény nélkül telt el. Elindult a Termikrajzás! Kutasd fel a termik spórával fertõzött gócokat és tisztísd meg õket a szörnyektõl, akadályozd meg a kórság terjedését, amíg még nem késõ! (ld. enc.) Új információk érkeznek az Alanori Olimpiai Bizottságtól. (ld. enc.)
Keresel egy magaslatot, ahonnét beláthatod az egész környéket. A következõ koordinátákon látsz termik fészket: (139,95) (142,95) (137,96) (143,99) (139,97) Ezeket érdemes lesz a következõ fordulóban felkeresned, mert késõbb esélyes, hogy a bábok kikelnek!
Túl fáradt vagy már, hogy tovább menj. Utolsó erõddel táborhelyet keresel. Betakaródzva, gyorsan álomba merülsz. HOPPÁ! Ismét lehet extra fordulót lépni! (ld. enc.)
Ebben a körben 0 pontod maradt. Most kapsz 110 pontot. A következõ körben tehát 110 pontot költhetsz el.

ENCYCLOPEDIA FANTASIA


PSZI KÉPESSÉGEK
A pszit, ezt a belsõ, mentális képességet az elsõk között sajátítják el a Túlélõk Földjén születõ mutánsok és egyéb fajok. Úgy látszik, a termomágikus világégésnek pozitív hatásai is voltak. Van egy másik módszer is, amellyel azok is megszerezhetik a pszit, akik nem birtokolják születésüktõl fogva, de errõl csak homályos hírek keringenek: mindegyikben valamiféle pszi-kõrõl van szó.
A pszi tudásod egyik legalapvetõbb jellemzõje a pszi pontjaid. Ezek jelképezik a mentális energiádat. Minden pszi képesség használata pszi pontokba kerül, a bonyolultabbak többe. Az elhasznált pszi pontjaidat a körök közötti pihenéssel nyerheted vissza. Kezdetben csak 1-2 pszi képességed van, de késõbb szerezhetsz újat, a pszi szakértelem növekedésekor és esetleg egyéb módon. A pszi képesség használatához a P <képesség sorszám> parancsot kell kiadnod, ez a parancs a legtöbb képesség esetén 5 TVP-be kerül. Ezek a képességek ugyanabban a listában vannak nyilvántartva, mint a varázslatok, ezért a karakterlapodon is a varázslataid között fognak szerepelni.
[Megjegyzés: bár mint tudjuk, a pszinek semmi köze a varázsláshoz, praktikus szempontokból a számítógép a pszit is egy speciális varázslási formaként tartja nyilván. Ez azt jelenti, hogy a pszi képességek használata, korlátaik, lehetõségeik nagyon hasonlítanak a varázslatokéra. Tehát a pszi képességek között is van olyan, amely egy teljes fordulón át tudja kifejteni hatását, van olyan, amely a legközelebbi harcban alkalmazható, és azután megújítható, stb. A harcban használható pszi képességek alkalmazása is tökéletesen megegyezik a varázslatokéval, tehát egy támadó varázslat helyett használhatsz egy támadó pszit, egy védekezõ varázslat helyett egy védekezõ pszit, ha úgy tartja kedved. A varázslatokhoz hasonlóan, a pszi képességek között is van olyan, amelynél 2. ill. 3. paramétert is meg kell adni a P parancs kiadásakor.]

PSZI
A pszi egy speciális mentális képesség. Mivel döbbenetes, szinte földöntúli dolgokat lehet vele megcsinálni, sokan a varázslás egyik formájának tartják - holott nem az. A pszi használója nem külsõ mágikus energiákat, nem istenétõl kapott varázserõt használ, hanem a belsõ, mentális energiáit használja fel - a kíhez hasonlóan. Minden pszi képesség használata pszi pontokat emészt fel. Azt, hogy hány pszi pontod van, alapvetõen a pszi szakértelmed szintje határozza meg, de befolyásolja intelligenciád és egészséged is. Pszi szakértelmedtõl függ még, hogy milyen gyorsan regenerálódnak pszi pontjaid. A pszi szakértelem a pszi használatával, gyakorlással fejlõdik, mutánsoknak és alakváltóknak valamivel gyorsabban, mint más fajoknak.

PSZI-ERNYÕ (64. PSZI KÉPESSÉG)
Ezzel az alapvetõ pszi-képességgel rengeteg fontos információt szerezhetsz azokról a szörnyekrõl és kalandozókról, akikkel találkozol. Láthatatlan pszi-ernyõdet rájuk bocsátva, igen részletes képet kaphatsz egyes fizikai tulajdonságaikról. A pszi-ernyõ használatához a P 64 parancsot kell kiadnod, 6 pszi pontért és 5 TVP-ért. Hatása a következõ táborozásod végéig tart. Mûködése: minden alkalommal, amikor találkozol egy kalandozóval/szörnnyel, van rá esély (pszi szakértelmedtõl függõen) hogy megtudod EGY fizikai tulajdonságát. Ilyenkor, az egyéb pszi-tulajdonságokhoz hasonlóan, egy {kapcsos zárójelben} lesz olvasható a másik tulajdonsága. Ez lehet támadás, sebzés, védettség, erõ, egészség vagy bármi más. [Megjegyzés: a szörnyek fizikai tulajdonságai csekély mértékben változhatnak az idõk folyamán, így az ezzel kapcsolatos információ nem mindig idõtálló.]

AURATRANSZFORMÁCIÓ (65. PSZI KÉPESSÉG)
Mostantól komoly mennyiségû pszi-energia felhasználásával képes vagy saját aurád formálására! Ehhez a P 65 parancsot kell kiadnod. Ha a jó irányba akarod aurádat transzformálni, akkor 2. paraméternek 1-et, ha a sötét út felé, akkor 2-t írjál. Mindez 10 pszi pontba és 10 TVP-be kerül. Amíg pszi szakértelmed alacsony, egy auratranszformációval csak egy jellempontot tudsz szerezni.

TERMIKTRAJZÁS
Õkirályi Fensége, I. Zaks Boelnir, a Varkaudarok végzete és a Thargodanok leigázója, tovább küzd az élhetõ Yaurr birodalomért. Világunkat most egy új veszély fenyegeti! A Résföldre más síkról átjutott termikeket sajnos nem sikerült megfékezni. Azok spóráikkal már a Résföldön túl is számos szörnyet megfertõztek, sõt, a spórák még a külsõ létsíkokra is átjutottak, a kalandozók ruhájára tapadva! Szerencsére, a veszélyt még sikerült idejében azonosítani! A fertõzött szörnyek termikfészkekbe vonultak vissza, sok esetben bebábozódva és megkezdve átalakulásukat vérszomjas termikekké! Ha ezeket a fészkeket még idejében sikerül purgálni a fenyegetés megállítható! A kalandozók és szörnyvadászok eredményeit számon tartják majd a gnóm kutatóállomások tudósai, így nincs szükség arra, hogy a királyi hivatalokban töltsék az értékes idõt eredményeik lejelentésével. A jutalmakat az alanori és császárvárosi mágusrendek közösen ajánlották fel és készítik el, és a Trikornis Futárszolgálat kézbesíti õket.
(Játéktechnikai információk:
- Termikfészkek bukkantak fel szerte Ghallán és a síkokon.
- Minden karakter a fordulója végén (amennyiben nem épületben vagy labirintusban tartózkodik) megkapja a közelében levõ termikfészkek koordinátáit. A termikfészkek nem fix tereptárgyak, akkor kerülnek rá a mezõre, amikor a karakter, aki kapta a koordinátát, rámozog, és lemozgáskor eltûnnek.
- A termikfészekbe a BE 2685 paranccsal lehet bemenni, és maximum 5 szörnnyel lehet csatázni egy bemenetelkor. A TVP költség 4-szer annyi, ahány szörnnyel csatázik a karakter, de max. 20 TVP.
- A BE parancsra költött TVP beleTFelõdik a beállított tulajdonságba.
- Minden megölt szörnynél van kincs, és ha mind az 5 szörnyet megöli valaki, akkor egy egyedi kincset talál.
- A szörnyek ebben az eseményben is erõsödnek, és az erõsödés csökkenthetõ az ERO paranccsal.
- 600 megölt szörny után a karakter nem tud termikfészekbe menni többet.
A mini eventekbõl az alábbi linken tájékozódhattok: Kalandozók Versenye

OLIMPIAI MEDÁLCSERE
Az Alanori Olimpiai Bizottság mostantól lehetõséget biztosít arra, hogy az olimpiai nyereményeket a kalandozók más nyereményre cseréljék. A cseréhez a H <nyereményed száma> <kívánt nyeremény száma> parancsot kell kiadni. A parancs bárhol kiadható, és mindössze 20 TVP-t igényel. Azonban van egy megkötés: mindenki csak alacsonyabb rangú nyereményre cserélheti a díját. Ez általában alacsonyabb kategóriájú és/vagy helyezésû díjat jelent. Hogy pontosan mit mire válthatsz, azt neked kell kitapasztalnod.

EXTRA FORDULÓ
Sokan lassúnak találják a 7 napos játékhetet. Mivel sok helyre még ennyi idõ alatt is nehezen jut el a posta, sajnos ezt nem rövidíthetjük le - azonban egy egészen picit megpróbálunk segíteni azokon, akik bírnák a rövidebb játékhetet. Ez a megoldás az extra forduló. A lehetõség kihasználásához semmi mást nem kell tenned, mint beírni a SPEC. KÓDOK rovatba azt, hogy EXT. Ennek hatására a számítógép az indulási dátumot visszaírja 7 nappal. Ez úgy fog kinézni, mintha 1 héttel korábban kezdtél volna játszani, tehát eggyel nagyobb lesz a játékheted, így rögtön léphetsz egy plusz fordulót. Amiért persze ugyanúgy kell fizetni, mint a rendes fordulóért. (Ha a dolog még mindig nem világos, ne kérdezz, egyszerûen csak próbáld ki! SEMMI bajod nem fog belõle származni.) Ha új játékos vagy, és még nem használtad ki a korábbi lehetõségeket, sebaj, most is megteheted! De egy fordulóban csak egy EXT-et adhatsz ki.

KARAKTERLAP

újszülött3692, egy fekete, tüsi hajú, szürke szemû mutáns nõ vagy. Bõröd sárga. Ez a 0. fordulód.

Erõ: 19 Szint: 2 Merészség: 5/5 Magasság: 139 cm
IQ: 13 Támadás: 1 Agresszió: 5 Testsúly: 45 kg
Ügyesség: 19 Védekezés: 2 Menekülés: 50 % Életkor: 1/1 év
Egészség: 13 Életpont: 65/65 Jellem: semleges (+15) Tul. pont: 0
Szerencse: 16 Varázspont: 0/0 Pénz: 0 arany Kép. pont: 0
Pszi pont: 8/8
Eddig összesen 0 szörnyet öltél meg. Ebben a fordulóban 0 TP-t kaptál. Jelenleg 30 TP-d van. A következõ szinthez még 70 TP szükséges.

HARCI ISMERETEK
víziharc: 1 ökölvívás: 1 szúrófegyverek: 1
vágófegyverek: 1 ütõfegyverek: 1 lõfegyverek: 1
dobófegyverek: 1

Óvatosság (labirintusokban): 0 KPCS: automatikusan minden kapcsolónál
140,97 mezõn táborozol

SZÁMLÁLÓK
Max életkor 116 év Átcsoportosítási és instabil keret: 400 000 TVP

EGYÉB ISMERETEK
1. rejtõzködés: 1 2. nyomkövetés: 1 3. mászás: 1
4. csapdakészítés: 1 5. csapdaészlelés: 1 6. gyógyítás: 1
7. titkosírás: 1 8. felderítés: 1 9. szörnyidomítás: 1
10. szerencsejáték: 1 11. versengés: 1 12. harcmûvészetek: 1
13. zene: 1 14. szörnyismeret: 1 15. pszi: 1
16. zárnyitás: 1 17. vadászat: 1 18. vitalitás: 1
19. bányászat: 1 20. testépítés: 1 21. fõzés: 1

PSZI KÉPESSÉGEID
Pszi képességeid
pszi-ernyõ (#64, 6 PP, 5 TVP) auratranszformáció (#65, 10 PP, 10 TVP)

NÁLAD LÉVÕ TÁRGYAK (*-gal jelöltek bekészítve)

Összsúly: 0.00 kg Megterheltség: 0%
GYJ: Tetszõleges értékû tárgyakra, ha megterheltséged 300% alatt van.
Még 170 fajta tárgynak van hely a listádon (max. 170 fajta tárgyad lehet egyszerre)

TÚLÉLÕK FÖLDJE REFERENCIA


újszülött3692 0. fordulója

Szörnyek

vadász tatu (#10) lila brekk (#11) szárnyas gömböc (#12) gonyolék (#13) rambó bogár (#14)
démontetû (#15) homokvarány (#16) bolhakutya (#17) ormánygõte (#18) kavadu (#19)
mérges pók (#20) goblin (#21) drótszõrû pincsi (#22) öreg varázsló (#23) grákó denevér (#25)
királygyík (#26) óriás sáska (#27) sakál (#28) gyilkos mókus (#29) surranó kígyó (#30)
woor-antilop (#31) gnóm boltos (#32) sünmedve (#33) kõszáli disznó (#34) acélkolosszus (#35)
manó (#36) sötét motyogó (#37) gorombilla (#38) lebegõ gomba (#39) hamupók (#40)
görgõte (#41) óriás patkány (#42) tigroszlán (#43) Baar-ork (#44) Duer-ork (#45)
Tugt-ork (#46) harcos (#47) csontváz (#48) zombi (#49) technokolin (#50)
gyíkember (#51) bakkura (#52) százfogú (#53) bo-skorpió (#54) rõtmanó (#55)
félelem-járó (#56) gátvakond (#57) rájanyék (#58) pókvadász (#59) drasmólyom (#60)
hegyi rák (#61) kõevõ (#62) umor-pióca (#63) varkaudar (#64) goldugar (#65)
vízionár (#66) húsevõ magszim (#67) móleon (#68) evaporõr (#69) vadtroll (#70)
fabontó szójer (#71) óriás skorpió (#72) garokk (#73) tintacsiga (#74) mirg (#75)
gitonga (#76) zoloboo (#77) színes dözmöng (#78) bombagoly (#79) trollfa (#80)
tazunkaróka (#81) spagulár (#82) kaszabolósáska (#83) bíborgörény (#84) gyilkos sallank (#85)
topránypolip (#86) árnyékrája (#87) kaffogó hebrencs (#88) sörényes ubuk (#89) törpe kovács (#90)
alpesi tehén (#91) púpos burástya (#92) bundás csirmáz (#93) légirozmár (#94) mérges nyukmár (#95)
szintszívó (#96) mosolygó rettenet (#97) téfea magoflux (#98) piromenyét (#99) szõrös pók (#100)
sullár (#101) uzbány (#102) mélységi grittang (#103) trikornis (#104) óriás griff (#105)
griffõniksz (#106) fekete griff (#107) vadász varkaudar (#108) kõkorszaki szaki (#109) nyuhaj karbin (#110)
ragyás burástya (#111) sóhajtó dorony (#112) süvítõ rája (#113) vérszomjas csüldõ (#114) törpemammut (#115)
gyilkos tetû (#116) mutáns pók (#117) trappoló dinymák (#118) emberevõ (#119) bibircsók-óriás (#120)
homokféreg (#121) xirnox (#122) tetemember (#123) manifesztátor (#124) büntetõ praglonc (#125)
miksziszi húsgólem (#126) Morbid (#127) varkaudar mágus (#128) útonálló (#130) orgyilkos (#131)
sötét gnóm (#132) elit palotaõr (#133) palotaõr (#134) élõholt mirg (#135) sötét fõgnóm (#136)
karmos tankány (#137) agglomerátor (#138) proteinfecske (#139) acéldarázs (#140) szõrlajhár (#141)
udvari mágus (#142) vadászkutya (#143) arató csattanat (#144) pattanóböde (#145) kardfogú fülemüle (#146)
epokitféreg (#147) vérfürdetõ magszim (#148) szõrös bozsó (#149) fémbontó szójer (#150) dehidrátor (#151)
kardszárnyú pocok (#152) quwarg királynõ (#153) autentikus vámpír (#154) nukleáris cickány (#155) tüskés harci gromak (#156)
purifikátor (#157) nómenklatúra (#158) ongóliant (#159) tyrannoszaurusz rex (#160) velociraptor (#161)
hadroszaurusz (#162) kétfejû troll (#163) jégtroll (#164) bávatag golombár (#165) borzalmas varkaudar (#166)
kvazár kovács (#167) halálosztó kain (#168) orgoró (#170) óriásféreg (#171) sírlidérc (#172)
vark. nekromanta (#173) dögkeselyû (#174) élõholt mágus (#175) óriás csontváz (#176) csontváz lord (#177)
ongóliant hadúr (#178) élõholt õsmágus (#179) Zinthurg (#180) gnóm szolgáló (#181) pöfögõ kregon (#182)
ezoterikus mardel (#184) karmazsin huhogó (#185) szeppent rákfatty (#186) részeg kalandozó (#187) kocsmai verekedõ (#188)
varkaudar behemót (#189) varkaudar bajnok (#190) szutykos remák (#191) trosnyogó szakóca (#192) vércápa (#193)
hínárevõ piranha (#194) opati polip (#195) elektromos angolna (#196) étkezési homár (#197) moszatrája (#198)
mélység fattya (#199) magnetikus praglonc (#200) quwarg harcos (#201) élõholt quwarg (#202) agyagelementál (#203)
bazaltelementál (#204) gránitelementál (#205) kacagó szépia (#206) diuretikus kráken (#207) drónkeselyû (#208)
kneopatikus mollusk (#209) degradátor (#210) joviális m.szockó (#211) Tguarkhan (#212) kisebb quwarg isten (#213)
quwarg nagymester (#214) tûzfõnix (#215) élõholt sullár (#216) massza (#217) tormikus egér (#218)
északi tûzsárkány (#219) királyi palotaõr (#220) pszi elementál (#221) aurapollátor (#222) szubreális vámpír (#223)
nanda (#224) átokmurgattyú (#225) norpadolótika (#226) kultúrmasztodon (#227) éjkornis (#228)
orbitális mackósajt (#229) zoloboo sámán (#230) woorgard (#231) ekharion (#232) alanori csatamén (#233)
adószedõ (#234) káoszteknõc (#235) Chara-din fattya (#236) Mnebolath (#237) Orkhan Thai (#238)
Raia szent lovagja (#239) sivatagi doareg (#240) vadász quwarg (#241) q. rohamosztagos (#242) áeratikus hasnyák (#243)
hegyi góliát (#244) Rughar familiárisa (#245) nagyobb vércápa (#246) kputtyintó csalán (#247) quwarg parafenomén (#248)
taalru (#249) noth szellem (#250) zombi mester (#251) lidércúr (#252) pordémon (#253)
hordóagyú mameluk (#254) õrült varázsló (#255) tüskés gigaféreg (#256) Notermanthi (#257) pszi õselementál (#258)
holle anyó (#259) kõtipró (#260) trikornis herceg (#261) zsoldoskatona (#262) bérmágus (#263)
páncélos lovag (#264) harci mágus (#265) elit gárdista (#266) mestervarázsló (#267) zoloboo törzsfõ (#268)
quwarg anyakirálynõ (#269) varkaudar hadúr (#270) varkaudar varázsló (#271) pszi elementál lord (#272) Fõmágus (#273)
õrjáratozó katona (#274) triklem drakolder (#275) tûzelementál (#276) jégelementál (#277) viharóriás (#278)
halálelementál (#279) Védõnõvér (#280) vércápa sámán (#281) õsdentor (#282) aranyfecske (#283)
molgan (#284) kronokukac (#285) kronotapír (#286) kronoelementál (#287) ezerszemû bestia (#288)
titánkolosszus (#289) manaelementál (#290) Ekhnagorhu (#291) ragadozó (#292) káoszbajnok (#293)
ében hadúr (#294) ében halálhajcsár (#295) Sötétség Hercege (#296) Thargodan csontváz (#297) Maffiózó (#298)
quwarg felderítõ (#299) õsquwarg (#300) quwarg szabotõr (#301) quwarg õsmágus (#302) óriáspók (#303)
aranygriff (#304) Banyapók (#305) méregelementál (#306) taalru herceg (#307) uchako (#308)
mópat gigász (#309) Thargodan zsoldos (#310) Thargodan légiós (#311) talriai behemót (#312) õsöreg góliát (#313)
sötét ölész (#314) Rém (#315) lidérckirály (#316) mópat fatty (#317) Thargodan mágus (#318)
lélekelementál (#319) zafír drakón (#320) smaragd drakón (#321) márvány drakón (#322) Notermanthi báró (#323)
viharóriás sámán (#324) Ovgun (#325) smaragd sárkány (#326) ében sárkány (#327) márvány sárkány (#328)
zafír sárkány (#329) rubin sárkány (#330) Folrang (#331) Ylgoroth (#332) Raia angyala (#333)
áldott okerón (#336) albinó küklopsz (#338) sziklaskorpió (#339) sárkányfajzat (#340) dûnelord (#341)
árnylord (#342) bölcs szilmill (#343) smaragd õrsárkány (#344) ork sámán (#345) szürke rinocérosz (#346)
varkaudar kósza (#347) khór darázs (#348) liumbe (#349) északi aurach (#350) halálmadár (#351)
láplidérc (#352) tesh alligátor (#353) erszényes elkarog (#354) nektoraf (#355) vörös rakolits (#356)
dûnekukac (#357) bíbor szulfagor (#358) földsárkány (#359) ryuku gárdista (#360) ryuku légiós (#361)
ryuku ostromteknõs (#362) partravetett medúza (#363) fekete amõba (#364) troll ritualista (#365) dombi yeti (#366)
dombi óriásyeti (#367) kérõdzõ etra (#368) rõtmanó berzerker (#369) Hrumagurk (#370) élõholt hadúr (#371)
átokosztó (#372) mutáns patkány (#373) oglyth (#374) bérgyilkos (#375) gorath lárva (#376)
Thargodan berzerker (#377) Eruol (#378) Zinthurg börtönõr (#379) Dornodon avatárja (#381) Raia avatárja (#382)
Chara-din avatárja (#387) bolyongó lidérc (#388) zombi mágus (#389) lélekorzó (#390) halottidézõ (#391)
csontgólem (#392) purifikátor császár (#393) ryuku gólem (#394) csápos otagi (#395) bunthar (#396)
hegyi óriás (#397) mutáns bunthar (#398) erdei rém (#399) Techiulan (#400) lidércóriás (#401)
varkaudar õslich (#402) fertõzött ent (#403) Nateilena úrnõ (#404) villámrája (#405) triton (#406)
vérkeszeg (#407) vízdémon (#408) vízbeölt ryuku (#409) óriás vízi sün (#410) hullámelementál (#411)
gh'raiton ölész (#412) rd'alv lélektipró (#413) kr'uagon pusztító (#414) ml'othag szürcsölõ (#415) vg'axtol torzító (#416)
smaragdgólem (#417) vortexmágus (#418) halálhozó (#419) korinthai amõba (#420) kék rothasztó (#421)
õsi szellem (#422) csontváz hadúr (#423) kísértetvarázsló (#424) Dl'orkhaugruk (#425) drótszõrû mópat (#426)
rothadó lián (#427) natharion gólem (#428) gothag döglidérc (#429) verg elmeszaggató (#430) esthari vérszopó (#431)
krathan csontváz (#432) trakhon (#433) homogén artikula (#434) táncoló ogre (#435) shokara bogár (#436)
sziklaelementál (#437) testzabáló (#438) Baalgarmon szolgája (#439) elemi pulzátor (#440) tarajos mandrag (#441)
vastagbõrû mutak (#442) greén örvény (#443) mennydörgõ titán (#444) animált korall (#445) veszett gorilla (#446)
õshonos sziklozug (#447) homokcápa (#448) ködmedúza (#449) pengekarú nitmák (#450) púpos zsokarg (#451)
bosszantó apróság (#452) zseléféreg (#453) hegyi yeti (#454) dögbûzös liliom (#455) szárnyaló halál (#456)
lidérctûz (#457) sötét szisszenõ (#458) chaktra vadászeb (#459) titokzatos kroa (#460) vadkos (#461)
hájas okerón (#462) ro'galhal kísértet (#463) hótarantula (#464) varkaudar remete (#465) tündöklõ griff (#466)
bo'adhun lidérc (#467) bo'adhun éjhozó (#468) türkiz sárhajító (#469) pikkelyes ptog (#470) kettéroppantó (#471)
káoszszellem (#472) algaleioda (#474) hamuelementál (#475) leviathán lárva (#476) kutyafejû medve (#477)
quwarg lázhozó (#478) dübörgõ bahrot (#479) trakatoid (#480) szellemdarázs (#481) tüskés totemblarg (#482)
rikácsoló kolibri (#483) katamán ordas (#484) harcos hárpia (#485) tarajos áspis (#486) elmeszonda (#487)
ében tigris (#488) fekélyes hernyó (#489) csupaszbõrû maclogh (#490) harci mugrath (#491) bumshir óriásmacska (#492)
kyorg szolgasárkány (#493) Kronga hadúr (#494) Koponyazúzó Emma (#495) Sshreakza (#496) Ébenuszonyú Tekla (#497)
nitmák lord (#498) Iszonyat (#499) Fehér Özvegy (#500) Tissian sámánúr (#501) Éjvadász (#502)
Toodrok Din (#503) Uthan Teriadan (#505) kreiton bûvölõ (#506) tleikan házõrzõ (#507) sötét ülnök (#508)
tleikan hadúr (#509) kreiton idézõ (#510) tleikan behemót (#511) tleikan fõbíra (#512) testzabáló rasáth (#513)
pirogólem (#514) achát gólem (#515) torz gólem (#516) bíbor tenyészet (#517) smaragd tenyészet (#518)
õstenyészet (#519) drag'kór féregûzõ (#520) drag'kór sámánúr (#521) drag'kór kolosszus (#522) Dreighatran (#523)
ro'galhal gyóntató (#524) Harmarghal (#525) zztrissh harcos (#526) zztrissh veterán (#527) Strissha (#528)
albinó féreg (#529) káoszpók (#530) tûzrája (#531) Tokan (#532) tleikan hajadon (#533)
tleikan amazon (#534) tleikan ölõmûvész (#535) kreiton lich (#536) kreiton átokmester (#537) kreiton jótündér (#538)
raskhiir szellem (#539) quwarg széltáncos (#540) selyemszárnyas (#541) vadászskorpió (#542) Garmhuun familiáris (#543)
Morghatal A'ton (#544) kémsárkány (#545) bársony gyilkos (#546) káoszdémon (#547) monumentalizmo (#548)
eszement trappoló (#549) kyorg álomherceg (#550) troglodita idézõ (#551) bûzkeselyû (#552) pszionikus entitás (#553)
mutánsféreg (#554) vérszomjas karvaly (#555) troglodita harcos (#556) élõholt pöffeteg (#557) kóbor mortag (#558)
karmos behemót (#559) groxmati varázstudó (#560) szörnyszülött-fióka (#561) bosszúálló (#562) sivatagi okerón (#563)
elfajzott enkala (#564) tengeri parduan (#565) groxmati átokmanó (#566) kyorg õrgólem (#567) kísértetvándor (#568)
moxerati mocsárlakó (#569) P. Vlagyimir (#570) troglodita hadvezér (#571) Fürge Maidena (#573) Kíméletlen Ardo (#574)
Gyorsröptû Kabol (#575) trakuun lidérc (#576) energiaelementál (#577) Alkotó (#578) Teremtõ (#579)
Thargodan fõmágus (#580) kreált kopó (#581) mutáns kopó (#582) Bropxat (#583) tlopedmuk (#584)
hártyás dermesztõ (#585) árnygólem (#586) templomos lovag (#587) baljós árny (#588) gnomori rémszolga (#589)
wayazamund szirén (#590) sötét kaszás (#591) khrak kõóriás (#592) bányászvorthag (#593) szenzoros lápi rém (#594)
homoktúró galaga (#595) nekromanta kóborló (#596) ködmágus (#597) kocsonyakígyó (#598) garmhegyi szerzetes (#599)
õsi matéria (#600) eldüeni vándor (#601) fényhozó (#602) dûneszellem (#603) dranadáni kõtörõ (#604)
smaragdvámpír (#605) tleikan áruló (#606) õsféreg (#608) takarító (#609) tl'urlang vadász (#610)
patás tanough (#611) gygyan krokodil (#612) Tobias Ak'radal (#613) Szépséges Ma'yia (#614) Lord Daramoula (#615)
Dranadáni Salamon (#616) Kromhor Xanathal (#618) garmhegyi árny (#619) tlopedmuk rémúr (#620) tlopedmuk halálbáró (#621)
ében árnylidérc (#622) õsi csontvázúr (#623) rothadó tetem (#624) Rettegés Ura (#625) tleikan rémeb (#626)
vtoeken döntõbíra (#627) élõholt drakolder (#628) árnytündér csontváz (#629) fertõzött dr.lárva (#630) végzetes szójer (#631)
kristálynyálka (#632) rothadó borzalom (#633) ezeréves lélek (#634) tollaskígyó (#635) jegesmedve (#637)
fagyféreg (#640) ulkor jéglény (#641) hópárduc (#642) rozmárember (#643) fagyelementál (#644)
dermesztõ lidérc (#645) sarki óriásteknõs (#646) lábascet (#647) eszkimó óriás (#648) jégzabáló (#649)
fagymágus (#650) animált hókutya (#651) jégdémon (#652) fagyóriás (#653) mammut zombi (#654)
rozmár sámán (#655) jégtörõ (#656) márvány fagyúr (#657) kristályförgeteg (#658) hósárkány (#659)
fagybehemót (#660) md'blatherat (#661) kisebb jégisten (#662) õsöreg hósárkány (#663) elemi hidegörvény (#664)
agyfröccsentõ (#666) iszapfaló (#667) csatornaféreg (#668) zangrozi terrier (#672) besurranó (#673)
városi sámán (#675) quwarg szellem (#676) quwarg õrparancsnok (#677) quwarg tûzköpõ (#678) troll bányász (#679)
törpe õsharcos (#680) törpe kínzómester (#681) törpe kincstáros (#682) törpe hadvezér (#683) árnyékdémon (#684)
varkaudar hírnök (#686) varkaudar íjász (#687) varkaudar iszákos (#688) nõstény varkaudar (#689) varkaudar vajákos (#690)
varkaudar katona (#691) varkaudar böllér (#692) vark. kardtáncos (#693) csataremák (#694) mópatétkû grymeth (#695)
hiperéber grymeth (#696) csattogó kígyó (#697) Õrült Montrix (#698) haprszagú Thargodan (#699) lázadó hapral (#700)
Thargodan raktfõnök (#701) vámpírdenevér (#702) púpos varkaudar (#703) varkaudar che-pap (#704) szikrázó manahal (#705)
bölcsõpolip (#706) tûzivadék (#707) tûzmadár (#708) animált tûzbestia (#709) tûzmester (#710)
Nap bírája (#711) Rüeumöeu szelleme (#712) laborkudarc (#713) kísérleti kudarc (#714) fokozott burjánzás (#715)
gõzölgõ fröccsenet (#716) õsi asszimiláció (#717) õsöreg taalruherceg (#718) õscápa (#719) mélytengeri kráken (#720)
Bondorroth (#723) õsöreg Zinthurg (#724) õsöreg Notermanthi (#725) õsöreg Orkhan Thai (#726) õsöreg Tguarkhan (#727)
õsöreg Tharg. mágus (#728) kereszteslovag (#729) árnytündér messiás (#730) ítélethozó (#731) halál csatlósa (#732)
sötétségszellem (#733) negatív elementál (#734) nt'lagod csámcsogó (#735) dr'thanox vérivó (#736) bn'oxrad szaggató (#737)
zg'umrad facsaró (#738) at'htlab rém (#739) en'trauk faló (#740) ud'mroag tépõ (#741) og'hlobn mészáros (#742)
Zt'tuzzarxn (#743) láncravert quwarg (#744) quwarg agyfürkész (#745) magger (#747) vezérfarkas (#748)
mammutóriás (#749) adamantit gólem (#750) drakolich (#760) bûbájlidérc (#761) kentaurusz (#762)
darázsfelhõ (#763) Bufa hírnöke (#764) ryuku futárbérenc (#765) élõholt tigris (#766) kamionoszaurusz (#767)
ekharion bébi (#768) mantikór (#769) umbatari bromag (#770) proteinsólyom (#771) mocsári féreg (#775)
roguena (#779) hidra (#780) ork bérgyilász (#781) vámpírféreg (#782) térfaló (#783)
méregféreg (#784) elemi rin (#786) nekrit parazita (#787) mösze uralkodó (#789) skarlátdémon (#790)
fattylord (#791) szánalmas pondró (#792) profi bérgyilkos (#793) ryuku (#795) teriád vadász (#796)
teriád ámokfutó (#797) teriád varázsló (#798) élõholt teriád (#799) teriád gyilkos (#800) teriád õrgólem (#801)
teriád íjász (#802) féregtenyészet (#803) teriád harcos (#804) teriád törzsfõ (#805) teriád nekromanta (#806)
Kyeli Intluka (#807) teriád fõmágus (#808) bíbor draklen (#809) jáde draklen (#810) topáz draklen (#811)
fekete draklen (#812) zöld draklen (#813) aszott draklen (#814) ginzerg élõsködõ (#815) tüskés hatruuq (#816)
draklen medúza (#817) képlékeny otaa (#818) élõholt draklen (#819) draklen családfõ (#820) Goachan, a Bíbor (#821)
Aurgir, a Jáde (#822) Fagyor, a topáz (#823) Méniach, a Zöld (#824) Durghal, az Aszott (#825) szívfaló (#826)
ryuku õrjáratos (#827) ryuku sorkatona (#828) ryuku kalandozó (#829) hoarián sárkánybébi (#830) sárkánylovas (#831)
Démoni Horsa (#832) hoarián barbár (#833) hoarián sámán (#834) ryuku lovas (#835) ryuku szamuráj (#836)
ryuku gólemtudós (#837) kvazárgólem (#838) rubingólem (#839) óriásmassza (#840) Moa hatalmasság (#841)
rizsgólem (#842) kithszaki orgyilkos (#843) tükördémon (#844) gömbpók (#845) lótusz-manó (#846)
Genyuku (#847) kronopók (#848) shintar pásztor (#849) quwarg b.háborító (#850) quwarg harcmágus (#851)
amõbaszerû gyík (#852) smaragd griff (#853) nyálkás genoid (#854) quwarg ölész (#855) gyökérszellem (#856)
sangin yeti (#857) cseng hósárkány (#858) mutáns hegyitroll (#859) kõvarangy (#860) hebrencs teknõs (#861)
terrorteknõs (#862) teknõs vezér (#863) yuong tûzsárkány (#864) tangi óriásféreg (#865) tûzpöfögõ (#866)
aranytigris (#867) ryuku varázsmondó (#868) képzett nindzsa (#869) Matani (#870) magh-goth párduc (#871)
ent kertész (#872) tojásrakó pöfeteg (#873) gigantoszaurusz (#874) bíbor anguaxin (#875) Gonemutlan (#876)
Zafórion (#877) Trixlizzxkit (#878) Ting Ro Ce (#879) õsöreg teknõs (#880) Moi Ro Fa (#881)
Mg'thorath (#882) ryuku tolvaj (#883) tébolyodott sellõ (#884) méretes oktopusz (#885) zugkígyó (#886)
nagyobb kaktuszhal (#887) hallgatag térdeplõ (#888) rézfogú kalmár (#889) rezisztens zsizsik (#890) ryuku kalóz (#891)
teishin keselyû (#892) tengeri parazita (#893) kaotikus õsvégzet (#894) esszenciavámpír (#895) bámulatos zombi (#896)
méregzsák (#897) dagálydémon (#898) bálnaevõ kajmán (#899) legendás godzilla (#900) kajmánevõ gargantua (#901)
dzsumbujharcos (#902) szõrös azuka (#903) vermelõ rozsomák (#904) holdkóros rozsomák (#905) vérhabzs. rozsomák (#906)
zöld ekinda (#907) arhomad varangy (#908) mélységi ent (#909) arachnid sámán (#910) monozoid (#911)
bundás yeti (#912) tarajos khazdar (#913) õsöreg világítóhal (#914) fekete albatrosz (#915) mélytengeri polip (#916)
viharrája (#917) uszonyos kagyló (#918) tengeri kígyó (#919) ében triton (#920) neidin angolna (#921)
fehér óriáscápa (#922) bálnarák (#923) gigászi teknõs (#924) Hulcarhud (#925) Ghudd'zilla (#926)
Vén Doemon (#927) Kjotoannam (#928) lidércherceg (#929) apró lidércfi (#930) szolgalidérc (#931)
árnyékfoltozó (#932) nekrobestia (#933) torz halálkeresõ (#934) csámpás pavhalka (#935) Szakamó (#936)
édesvízi narvál (#938) ryuku orgyilkos (#942) gnóm szolgáló (#943) cunami teknõs (#944) páncélfoltozó (#945)
gourry (#946) ködsárkány (#947) planktonmester (#948) szánalmas teknõs (#949) mhufexi mészáros (#950)
ghwinkeydi csahos (#951) fényes griff (#952) zsákmányvadász (#953) ódon vízköpõ (#954) Poomr Ko (#957)
Yurk, a profi (#958) Quwaxotix (#961) Kitaszított (#962) Quwargamanga (#963) Teijiyoshi (#970)
Barnega (#971) Blounther apó (#972) Ciang Csí (#978) Krogan, a pusztító (#7001) Dühöngõ (#7002)
királyi õrjáratos (#7006) Friedurgonoma (#7009) széleshátú bahrot (#7013) álomosztó õrszellem (#7014) félszemû testõr (#7015)
Zsebmester (#7016) roxati terrier (#7017) felcsermanó (#7020) nagyképû párbajhõs (#7022) elkóborolt rémeb (#7023)
menekülõ rabszolga (#7024) leleplezett teriád (#7025) ryuku õsszellem (#7026) idegenvadász (#7027) Dorhutsi (#7028)
sárkánykirálynõ (#7030) sellõ õrszem (#7033) Mamajaga kõbanya (#7034) magányos küklopsz (#7036) Kaszás Ubaron (#7040)
zsoldoskapitány (#7041) mágiafaló (#7043) gnorrathi vérfarkas (#7047) veszett vérfarkas (#7048) xh'redqen hasonuló (#7049)
sellõ városlakó (#7050) sellõ szellem (#7051) sellõkirály (#7052) Ywgerothon (#7053) õsvámpír (#7056)
vámpír õrszem (#7057) mutáns sárhajító (#7059) mutáns trakatoid (#7060) mutáns lázhozó (#7061) Tokohuke Inoue (#7062)
Keijii Kokoutso (#7063) Yoshiroi Otomono (#7064) Ukotomi Issauke (#7065) Gagauku Okybotsu (#7066) ében vágtázó (#7067)
hrutemocha inda (#7069) mélylápféreg (#7070) kalózszellem (#7071) toronyõrszellem (#7072) fertõzött entitás (#7074)
Nagy Fehér (#7075) óriás szõröspók (#7076) drakónszerû fenevad (#7081) lidércsikoly (#7082) trix kölyök (#7086)
trix vadász (#7087) trix nõstény (#7088) trix harcos (#7089) tavi piranha (#7090) trix mágustanonc (#7091)
trix vízmágus (#7093) óriás lámpáshal (#7094) kráken õsanya (#7095) várork (#7096) várvédõ (#7097)
Snafall (#7098) Virotac (#7099) Lordac (#7100) Arutac (#7101) Katrac (#7102)
Iniac (#7103) Gotac (#7104) Zortac (#7105) Baurtac (#7106) közdémon (#7107)
Cerberus (#7108) faljáró (#7109) Lagwart õrszellem (#7110) profi merénylõ (#7111) császári gárdista (#7112)
Rutgar (#7113) T'vadar (#7118) quwarg gigász (#7128) brutalizátor (#7129) Oyatame Tzutuki (#7130)
quwarg bölcs (#7131) oyotimbo (#7132) varkaudar felderítõ (#7133) varkaudar pusztító (#7134) quiss (#7135)
vérgólem (#7136) kétfejû quiss (#7137) háromfejû quiss (#7138) káoszlovag (#7139) rémlovag (#7140)
agyrém (#7141) Wrigh (#7142) élõholt szertart.m. (#7145) og'khor hentelõ (#7146) iz'gribbor daraboló (#7147)
krg'humán (#7148) ganüid ifjonc (#7149) masszaszövõ (#7150) pr'queztoor testõr (#7151) gl'gtremp kémlelõ (#7152)
zg'vzung zsarnokúr (#7153) magmaköpõ (#7154) kaptárparancsnok (#7155) ganüid vigyázó (#7156) ganüid kultivátor (#7157)
Zekhartax (#7158) csatalovas (#7160) Rogg a varkaudar (#7162) õssárkány (#7163) ganüid mágiafaló (#7165)
gron klántag (#7175) gron berserker (#7176) gron csapásvezetõ (#7177) gron szellem (#7178) gron vezér (#7179)
Gronarr (#7180) id. hegyitroll (#7181) id. sangin yeti (#7182) Mahiro Keisuke (#7183) Quinthyn Hwrx (#7184)
téfea gigaflux (#7185) nagy manaelementál (#7186) animált páncél (#7187) kék mág. förmedvény (#7188) vörös m. förmedvény (#7189)
lila m. förmedvény (#7190) fehér m. förmedvény (#7191) zöld m. förmedvény (#7192) Obarraan (#7193) lidérc (#7194)
lidércfejedelem (#7195) ryuku halálkultista (#7196) halálavatár (#7197) halálapostol (#7198) Wadnax (#7199)
császári szamuráj (#7200) kithszaki nindzsa (#7201) kamikáze orgyilkos (#7202) saraki orgyilkos (#7203) saraki nindzsa (#7204)
saraki kardmûvész (#7205) saraki méregmester (#7206) saraki nagymester (#7207) ryuku káoszhívõ (#7208) káosztenyészet (#7209)
káoszgólem (#7210) káoszgömböc (#7211) káoszavatár (#7212) Éjsárkány (#7213) Zuon (#7214)
ö. jáde draklen (#7217) ö. zöld draklen (#7218) ö. bíbor draklen (#7219) ö. aszott draklen (#7220) ö. topáz draklen (#7221)
ö. fekete draklen (#7222) Bölcs Aurgir (#7223) Bölcs Goachan (#7224) Bölcs Fagyor (#7225) Bölcs Méniach (#7226)
Bölcs Durghal (#7227) ö. draklen családfõ (#7228) nerub féreg (#7229) túlburjánzott lián (#7230) nerub méregmester (#7231)
óriási vikócmajom (#7232) dögevõ griff (#7233) nerub sámán (#7234) fényfaló lajhár (#7235) csirmázevõ denevér (#7236)
nerub cselvetõ (#7237) titánpók (#7238) nerub behemót (#7239) nerub fõnök (#7240) nerub berzerker (#7241)
bûzszalamandra (#7242) óriás szövõpók (#7243) felhõk asszonya (#7244) félelemzabáló (#7245) szing. szaggató (#7246)
Hatabubu (#7247) Kabazuka (#7248) nerub fõsámán (#7249) Fadabama (#7250) Tutupama (#7251)
nerub fogolyszedõ (#7252) Hotamopa (#7253) Putakalu (#7254) Lyonarissa (#7255) sikolyféreg (#7256)
lebernyeges zuhanó (#7257) rez. gyíkkirály (#7258) kyorg átlényegülõ (#7259) iszonyatos sárgólem (#7260) füstherceg (#7261)
nerub számûzött (#7262) gernim átokmanó (#7263) ryuku káoszutazó (#7264) lényeglátó mantikór (#7265) szánalmas vérmedve (#7266)
nerub törzsfõ (#7267) hangtalan iszapfaló (#7268) csodálatos remete (#7269) Thargodan kém (#7270) quwarg falanxharcos (#7271)
quwarg katona (#7272) quwarg kamikáze (#7273) yeti vadász (#7274) quwarkaudar (#7275) quwarg portyázó (#7276)
morzsoló yeti (#7277) õrjöngõ yeti (#7278) felébredt kõtroll (#7279) ében kardmûvész (#7280) sötét elf harcos (#7281)
sötét elf árnyidézõ (#7283) sötét árnylény (#7284) yeti ifjonc (#7285) újszülött jéglény (#7286) fejlõdõ jéglény (#7287)
kifejlett jéglény (#7288) ulkor jégisten (#7289) óriás hópárduc (#7290) Seth a párduckirály (#7291) fekete yeti (#7292)
kolonizátor (#7293) elementalista yeti (#7294) elmefagyasztó yeti (#7295) kõszalamandra (#7296) túlélõ rozsomák (#7297)
baziliszk. csemete (#7298) mutáns baziliszkusz (#7299) halálbaziliszkusz (#7300) quwarg ölészmester (#7301) óriás sziklozug (#7302)
méltóságos böde (#7303) q. rekonstruktõr (#7304) periszkóp csiga (#7305) óriászsizsik (#7306) quwarg mágusherceg (#7307)
Quttaqrua (#7308) dûneelf cserkész (#7309) dûneelf pormágus (#7310) dûneharcos (#7311) dûnelovas (#7312)
Napfénylovas (#7313) dûneelf zombi (#7314) dûneelf tûzmágus (#7315) dûneelf fõmágus (#7316) púpnélküli dromedár (#7317)
mutáns homokféreg (#7318) dûneelf herceg (#7319) Uterenth nagyherceg (#7320) gigantikus csüldõ (#7321) délceg árnylény (#7322)
evaporõr-fa (#7323) nekrit lord (#7324) óriáskeselyû (#7325) hamugólem (#7326) torz ekinda (#7327)
Khorrrn (#7328) üszökpók (#7329) halálvadász (#7330) Deassgum (#7331) vörös hínár (#7332)
haragvó pegazus (#7333) napkóros sziránusz (#7334) sziránusz diplomata (#7335) Pompous (#7336) édesvízi cápa (#7337)
draklen rozmár (#7338) sziránusz vízmágus (#7339) elfeledett öldöklõ (#7340) idõrabló (#7341) lélekgólem (#7342)
téridõ szaggató (#7343) térfaló herceg (#7344) idõrabló herceg (#7345) negátor (#7346) idõhasító (#7347)
térhasító (#7348) quwarg kapuõr (#7349) Qurqumma, a kapuõr (#7350) nerub kotorék (#7351) nerub féreglovas (#7352)
nerub fegyvermester (#7353) nerub védelmezõ (#7354) Dakotuka (#7355) moa szellem (#7356) Naso-thin szelleme (#7357)
moa szerkezet (#7358) gépszörnyeteg (#7359) yeti nagymogul (#7360) yeti matróna (#7361) õsöreg yeti (#7362)
számûzött sziránusz (#7363) elkorcs. sziránusz (#7364) Szilinosz (#7365) harcm. tanítvány (#7366) légelementál herceg (#7367)
tüskés gömbhal (#7368) áttetszõ rablóhal (#7369) sziránusz kísértet (#7370) elfajzott tintahal (#7371) robbanó medúza (#7372)
buborékvetõ (#7373) édesvízi barracuda (#7374) páncélos polip (#7375) óriás angolna (#7376) õskráken (#7377)
xenomorf poronty (#7378) fejletlen xenomorf (#7379) xenomorf dolgozó (#7380) xenomorf harcos (#7381) xenomorf vadász (#7382)
xenomorf arctámadó (#7383) xenomorf matriarcha (#7384) xenomorf ragadozó (#7385) torz xenomorf (#7386) Szlousszuonszissz (#7387)
quwarg hóhér (#7388) quwarg gyarmatúr (#7389) Mnhúmenisz (#7390) agyzúzott yeti (#7391) Ballingár (#7392)
Rabu-thin fõbiztos (#7393) alasthai kísértet (#7394) lhinami fagyszellem (#7395) óelf legenda (#7396) Ungosuliathar (#7397)
Handastye csontúr (#7398) Handastye gyermeke (#7399) éber pavhalka (#7400) gigantikus massza (#7401) mutáns purifikátor (#7402)
óriás mucugró (#7403) szellemszolga (#7404) dromaeosaurus (#7405) drakolder megváltó (#7406) óriás dehidrátor (#7407)
nukleárförmedvény (#7408) homoksárkány (#7409) Rhomtbior (#7410) antimágikus goblin (#7411) kisebb tûzisten (#7412)
Démonparázs (#7413) vámpírsárkány (#7414) moa gránátvetõ (#7416) moa tudós (#7417) moa beavatkozó (#7418)
Trepiquer (#7419) Zytan (#7420) sötét elf papnõ (#7424) sötét elf egyházfõ (#7425) Tehgnaquirotan (#7426)
maszkos kántáló (#7428) maszkos éneklõ (#7429) maszkos akarnok (#7430) Megtestesülés (#7431) Haarkon tanítványa (#7432)
Haarkon kegyeltje (#7433) Haarkon (#7434) ködlõ bajnok (#7438) opál bajnok (#7439) gomolygó bajnok (#7440)
Bajnok bajnoka (#7441) õssárkány csontváz (#7442) kocsmakirály (#7443) kvazárbehemót (#7444) Kronosz (#7452)
Õsgonosz (#7453) kyorg álomjáró (#7474) moa daraboló (#7482) parázsúr (#7500) lángúr (#7501)
lávaúr (#7502) légúr (#7506) viharúr (#7507) orkánúr (#7508) agyagúr (#7509)
bazaltúr (#7510) gránitúr (#7511) quwarg hangyabûvölõ (#7552) quwarg lidérc (#7553) quwarg orákulum (#7554)
halálos morf (#7618) harcias morf (#7619) brutális morf (#7620) lomha morf (#7621) védelmezõ morf (#7622)
mágiamorfáló (#7623) domináns morf (#7624) éltetõ morf (#7625) változatos morf (#7626) bicegõ mardel (#7900)
voidelementál (#7909) sztatikus gólem (#8006)

Tárgyak

deus ex machina (#1) kaja (#2) vizestömlõ (#3) bot (#4) bunkó (#5)
kõkés (#6) kõhegyû lándzsa (#7) szöges bunkó (#8) bunkósbot (#9) dárda (#10)
csontkés (#11) csontszurony (#12) kõkalapács (#13) sünmedve tüske (#14) vadász tatu bõr (#15)
bordacsont (#16) szögletes kõ (#17) parittya (#18) kerek kõ (#19) fúvócsõ (#20)
ormánygõte csont (#21) tüske (#22) mérgezett tüske (#23) kavadu lebeny (#24) kavadu iszák (#25)
gyenge méreg (#26) víz (#27) ököl (#28) smirglilevél (#29) varányszem (#30)
smirglibokor (#31) szeksztáns (#32) lapockacsont (#33) ásó (#34) tûzbokor (#35)
fáklya (#36) drótszõr (#37) gumifa (#38) zárnyitó készlet (#39) kis vaskulcs (#40)
grákóbõr (#41) távcsõ (#42) tükör (#43) királygyík bõr (#44) kis bõrpajzs (#45)
krómkaktusz (#46) surranó kígyó bõr (#47) antilopbõr (#48) kígyóbõr kesztyû (#49) arany (#50)
bõrpáncél (#51) patak (#52) tavacska (#53) szökõkút (#54) mákrózsa bokor (#55)
mákrózsa virág (#56) bõrsisak (#57) ködmangó cserje (#58) ködmangó (#59) ködkapu (#60)
árnyéksár (#61) ködcsillag (#62) tigroszlán fog (#63) csontszablya (#64) szöges páncél (#65)
szöges bõrpajzs (#66) kék orchideacserje (#67) kék orchidea (#68) szárnyas hernyó (#69) rézdarab (#70)
rézpáncél (#71) rézsisak (#72) rézpajzs (#73) csontkulcs (#74) rézkulcs (#75)
bronzkulcs (#76) rát-fa (#77) mászókarom (#78) korongfa (#79) lapkorong (#80)
mérleg (#81) zöld üveg (#82) ragasztó (#83) díszes rézpajzs (#84) óndarab (#85)
olvasztókemence (#86) bronzhegyû lándzsa (#87) bronzsisak (#88) bronzpajzs (#89) bronzpáncél (#90)
manilla-fa (#91) kötél (#92) mély kút (#93) bronzhegyû nyíl (#94) bakkura bõr (#95)
bakkura csizma (#96) rákpáncél (#97) rákpajzs (#98) fekete gyöngy (#99) aranyló ugarhéj (#100)
tinta (#101) vízionár szem (#102) magszim bél (#103) fémrúd (#104) evaporõr háj (#105)
fabontó (#106) rövid íj (#107) nyílvesszõ (#108) vapár cserje (#109) vapár ág (#110)
hosszú íj (#111) madártoll (#112) xantusz-kaktusz (#113) kaktusztüske (#114) móricserje (#115)
móri gyümölcs (#116) ezüst nyaklánc (#117) púderszikla (#118) púderkõ (#119) tábla (#120)
jellempróba (#121) dözmöng szív (#122) göcsörtös bunkó (#123) rókafarok (#124) mandibulapenge (#125)
bronzpenge (#126) mandibulakasza (#127) sallank karom (#128) sallank nyíl (#129) hebrencs állkapocs (#130)
ubuk tüske (#131) hóhérbimbó (#132) csuklyavirág (#133) gyöngymangó bokor (#134) gyöngymangó (#135)
rúnakõ (#136) mérg. ubuk tüske (#137) ubuk dobónyíl (#138) koponya szimbólum (#139) denevér szimbólum (#140)
nap szimbólum (#141) szem szimbólum (#142) virág szimbólum (#143) két kard szimbólum (#144) villám szimbólum (#145)
oltár (#146) hebrencs csapda (#147) mocsári penke (#148) grok-képzõdmény (#149) szent jogar (#150)
szvó-ektoplazma (#151) vasérc (#152) pirkit (#153) mély szakadék (#154) vaskohó (#155)
világítótorony (#156) nyu-shuriken (#157) ezüst karkötõ (#158) kis vaspajzs (#159) vassisak (#160)
nagy vaspajzs (#161) borostyán függõ (#162) karócsapda (#163) vasvért (#164) mászókampó (#165)
ugh méreg (#166) sziklafészek (#167) sullár hólyag (#168) uzbány csõr (#169) spiritusz (#170)
rövid kard (#171) téfea-agy (#172) nekrofun (#173) harci kalapács (#174) márványtorony (#175)
vashegyû nyíl (#176) szopógödör (#177) mínosz-kúp (#178) grifftojás (#179) ezüst gyûrû (#180)
vasalt bunkó (#181) vashegyû lándzsa (#182) vaskulcs (#183) ezüst kulcs (#184) nagy bronzkulcs (#185)
nagy vaskulcs (#186) mérgezett vasnyíl (#187) mérg. ubuk dobónyíl (#188) vas dobónyíl (#189) mérg. vas dobónyíl (#190)
aranylánc (#191) gyöngysor (#192) aranygyûrû (#193) arany karperec (#194) obszidián függõ (#195)
trófea nyaklánc (#196) igazgy. fülbevaló (#197) trikornis szarv (#198) karbin plazma (#199) gyíkfû csomó (#200)
gyíkfû (#201) amniosz-fa (#202) amniosz (#203) kazmár (#204) kazmár gyökér (#205)
ovimon-bokor (#206) ovimon-bogyó (#207) óriás lián (#208) szuperkötél (#209) fûszertartó (#210)
sáfránypor (#211) dorony tüdõ (#212) xirnox szív (#213) manifeszt.nyúlvány (#214) praglonc hártya (#215)
ketrec (#216) hurokcsapda (#217) ketrec-csapda (#218) fedett verem (#219) háló-csapda (#220)
dobóháló (#221) láncing (#222) smaragd védõgyûrû (#223) varkaudar lándzsa (#224) orgyilkos tõr (#225)
ramit kõ (#226) helytartói jogar (#228) obszidián karkötõ (#229) lánckesztyû (#230) acélpengõke (#231)
ilkin érc (#232) furulya (#233) tatu dob (#234) dorony duda (#235) lajhár csont (#236)
tankány karom (#237) lant (#238) pular kristály (#239) kis aranykulcs (#240) smaragd kulcs (#241)
tüskecsapda (#242) nyílcsapda (#243) kvazár (#244) márványkulcs (#245) nagy aranykulcs (#246)
fekete bõrcsizma (#247) pszi kõ (#248) bumeráng (#249) kvazár páncél (#251) smaragd koszorú (#252)
nekrofun medál (#253) regeneráló gyûrû (#254) tatu ködmön (#255) templom (#256) nehezék (#258)
szopókõ (#259) isteni könnycsepp (#260) bájital (#261) friss csatamezõ (#262) õsi csatamezõ (#263)
remák szív (#264) kristálygömb (#265) kvazár sisak (#266) fülemüle agyar (#267) gromak bõr (#268)
purifikátor háj (#269) gromak páncél (#270) szürke bõrkesztyû (#271) aranytû (#272) szuper dobóháló (#273)
szuper hálócsapda (#274) ametiszt medál (#275) sárga erõöv (#276) rejtõköpeny (#277) umbatari karkötõ (#278)
Mágikus Koponya (#279) tyrex csont (#280) raptor karom (#281) jégszív (#282) Fekete Kehely (#283)
sötét ital (#284) Szent Kulacs (#285) Sheran fõzete (#286) Tharr Keresztje (#287) zan indukátor (#288)
sárkányölõ kard (#289) energiapajzs (#290) bíbor erõöv (#291) sárkánypikkely (#292) drako pikkelyvért (#293)
varkaudar páncél (#294) elit csatavért (#295) kvazár pajzs (#296) kvazár kard (#297) arx formázó minta (#298)
bev formázó minta (#299) cru formázó minta (#300) din formázó minta (#301) Fairlight köpenye (#303) kõszem (#304)
varázskõ (#305) adamantit kesztyû (#306) réz papi karkötõ (#307) ezüst papi karkötõ (#308) arany papi karkötõ (#309)
galachmit (#310) borkonyó cserje (#311) borkonyó bibe (#312) gyógykenõcs (#313) roxati zárfaló (#314)
optiri agysisak (#315) Pusztítás Botja (#316) varkaudar csizma (#317) taposó tappancs (#318) ködkard (#319)
kregon zúzmó (#320) plazmacsillag (#321) ezüsttõr (#322) ezüsthegyû nyíl (#323) ezüsthegyû lándzsa (#324)
ezüstkard (#325) ezüstdarab (#326) ezüstshuriken (#327) Thargodan esszencia (#328) csontpálca (#329)
mirtuszkoszorú (#330) mutáns csont (#331) huhogó bibe (#332) rákfatty váladék (#333) acéltû (#334)
olló (#335) pukkanó tûcsapda (#336) piranha zsákvédõ (#337) királyi korona (#338) hadilobogó (#340)
alkímiázó üst (#341) fagyöngy füzér (#342) rézgolyó (#343) kincs (#344) viharfelhõ (#345)
rózsaszín bugyogó (#346) súlyzó (#347) shinai gömb (#348) lovagi tabard (#349) esszenciakristály (#350)
tolmokov-koktél (#351) mithril (#352) molluszk ház (#353) degradátor váladék (#354) szockó hólyag (#355)
Tguarkhan-csapda (#356) Baghar korbácsa (#357) vámpírkard (#358) quwarg boly (#359) quwarg tojás (#360)
káosz szimbólum (#361) árnyékköpeny (#362) ezüsttollú nyíl (#363) vámpírtõr (#364) tyrkiai mászógép (#365)
szerencsetalizmán (#366) Trákin csákánya (#367) kinemfogyó tegez (#368) gránit õrszobor (#369) vascarai csizma (#370)
Raia papi palástja (#371) phua-kúp (#372) Eldaran karkötõje (#373) fekete tû (#374) fekete csuha (#375)
fény szentélye (#376) moa smaragd (#377) moa gyöngy (#378) moa rubin (#379) moa obszidián (#380)
moa zafír (#381) moa jádekõ (#382) moa üveggömb (#383) moa burát (#384) moa gyémánt (#385)
moa katalizátor (#386) ónix piramis (#387) natali kõ (#388) szigony (#389) halcsont (#390)
polip szívóka (#391) mászó-karperec (#392) szent tölgyfa (#393) kõtorony (#394) álomvirág (#395)
álompor (#396) zafír erõöv (#397) városépítkezés (#398) fõutca (#399) ház (#400)
kristálypalota (#401) morgud hagymatõ (#402) fokhagyma (#403) rájabõr (#404) rájabõr úszógatya (#405)
réz fejpánt (#406) bronz fejpánt (#407) vas fejpánt (#408) árnyékharcos gyûrû (#409) kígyóbõr öv (#410)
királyi emlékmû (#411) vérvörös köpeny (#412) moa stuki (#413) stukilövedék (#414) aranypikkely (#415)
teknõcteknõ (#416) teknõcpajzs (#417) era formázó minta (#418) fpi formázó minta (#419) agyartõr (#420)
tyrex bunkó (#421) mágusölõ (#422) szívkeresõ (#423) csontpozdorja (#424) pengepajzs (#425)
Raia pallosa (#426) õstroll agyaló (#427) gránátkaktusz (#428) kaktuszbogyó (#429) bogyógránát (#430)
gránátcsapda (#431) Thargodan csatamezõ (#432) Vlagyimir szobra (#433) bányászcsákány (#434) törpe bánya (#435)
réz masszariasztó (#436) arany masszariasztó (#437) ónix masszavadító (#438) szent liget (#439) láthatatlan köpeny (#441)
Muezli aranykeze (#442) roxati üvegszem (#443) gór formázó minta (#444) kvazár kesztyû (#445) fekete lótusz (#446)
lótuszvirág (#447) lótuszfõzet (#448) kristályfolyadék (#449) feketekard nyaklánc (#450) zangrozi csizma (#451)
térkapu (#452) mágusköpeny (#453) krapixlon fürdõruha (#454) kampós acélszigony (#455) arany pikkelyvért (#456)
mithril láncing (#457) Rhatt páncélja (#458) Tharr pajzsa (#459) mithril pajzs (#460) szellempajzs (#461)
Urgod kesztyûje (#462) mithril kesztyû (#463) nehéz harci kesztyû (#464) mithril sisak (#465) Morgan sipkája (#466)
gyémántsisak (#467) Dantor amulettje (#468) Dantor vértje (#469) kholden kulcs (#470) norgat kulcs (#471)
dizen kulcs (#472) fiatalság itala (#473) Tilnetor kardja (#474) törpe bakancs (#475) Fairlight botja (#476)
zafír fülbevaló (#477) drakolder szem (#478) áspis védõköpeny (#479) cápaölõ tõr (#480) obszidián tüske (#481)
raptor szablya (#482) egykezes súlyzó (#483) barátság szent tüze (#484) Szent Pöröly (#485) sörsátor (#486)
rothadás szentélye (#487) erõdítmény (#488) pusztulás sírjai (#489) elefántcsont torony (#490) obszidián erõd (#491)
sárkánytanya (#492) rejtett kolostor (#493) Arénagödör (#497) Techiulan amulettje (#499) manakristály (#500)
kdole (#501) kihívás tornya (#502) Morgan pálcája (#503) aranytermõ ládikó (#504) totemoszlop (#505)
Krugrog terítõje (#507) Morgan szilánkja (#508) bûvös lant (#509) ostromlétra (#510) Eldereth kristály (#511)
Eldereth szilánk (#512) pásztorbot (#513) zafír medallion (#514) varkaudar szablya (#516) Chara-din ékköve (#517)
Rughar gyûrûje (#518) tükörpáncél (#519) Tharr kalapácsa (#520) mágusbot (#521) tudás gyöngye (#522)
Mjölborg kalapácsa (#523) drakolder kulcs (#524) moa töltõ (#525) gránátlövedék (#526) Luthius karkötõje (#527)
óriásölõ (#528) angyalok gyûrûje (#529) lordok öve (#530) lidérckorona (#531) zafír védõgyûrû (#532)
tûzúr csizmája (#533) Chara-din monolitja (#534) sötét tekercs (#535) Thargodan amulett (#536) Zu'lit tarsolya (#537)
Bufa páncélja (#538) mihlanil (#539) eknozol (#540) iknegurin (#541) mágikus pulzáns (#542)
Thargodan korona (#543) kisebb zan (#544) kristályrend (#545) gnóm nyílpuska (#546) nyílpuska lövedék (#547)
mérg. nyílp.lövedék (#548) szent nyílp.lövedék (#549) troll dorong (#550) dentor bõr (#551) tünde íj (#553)
tünde nyíl (#554) csatabárd (#555) jing-jang fejpánt (#556) árnyéktõr (#557) szélkorona (#558)
Fairlight öve (#559) õselemek köpenye (#560) Urgod fétise (#561) bûvös shuriken (#562) fõnixtoll (#563)
dalebg.kristályvért (#564) amul kulcs (#565) árnyékkulcs (#566) Tudás Könyve (#567) biami kvazárlándzsa (#568)
Martian tekercse (#569) feneketlen bugyor (#570) quwarg gödör (#571) aranytoll (#572) dentor vért (#573)
koponyalékelõ (#574) mithril kard (#575) gejzír (#576) fekete kaktusz (#577) ében toboz (#578)
kátránygödör (#579) kátrány (#580) gyilkos csalán (#581) csalánvirág (#582) mópat boly (#583)
mópat tetem (#584) mópat token (#585) áldozati oltár (#586) õsvortex (#587) Thargodan tábor (#588)
ében sziklatorony (#589) dentor szüttyõ (#590) toxyl (#591) toxyl üvegcse (#592) jégkristály (#593)
lávató (#595) mihlanil sisak (#596) mihlanil nyíl (#597) mérg. mihlanil nyíl (#598) mihlanil dobótõr (#599)
mérg.mihlan.dobótõr (#600) hro formázó minta (#601) mihlanil csizma (#602) mihlanil kesztyû (#603) mihlanil öv (#604)
csalánkoktél (#605) vörös zyel (#606) vortex amulettje (#607) õsmágus fülbevalója (#608) angyalok kesztyûje (#609)
pszi katalizátor (#610) viharamulett (#611) viharóriás barlang (#612) óriások öve (#613) óriás fülbevaló (#614)
Ovgun nyaklánca (#615) rémplazma (#616) sárkányfog (#617) pszi kristály (#618) lélekesszencia (#619)
sárkánybarlang (#620) életszikla (#621) bíborcserje (#622) tûzbimbó (#623) lovagi tábor (#624)
Démonölõ (#625) sárkánytõr (#626) adamantit (#627) adamantit páncél (#628) adamantit sisak (#629)
adamantit pajzs (#630) adamantit csizma (#631) arkog kõ (#632) törpe õskõ (#633) univerzum nektárja (#634)
Végítélet (#636) Fényhozó (#637) Káoszkígyó (#638) Fókuszpenge (#639) bronz taider (#641)
áldott kõ (#642) küklopsz szem (#643) gyémántkoponya (#644) Fortuna szentélye (#645) Eldaran ékköve (#647)
kulcskarika (#648) Huddens kesztyûje (#649) sámán erszény (#650) rinóbõr (#651) darázsszárny (#652)
varkaudar tekercs (#653) darázsfarok (#654) liumbe hajtás (#655) liumbe bimbó (#656) aurach fog (#657)
aurach bõr (#658) Morgan kristálya (#659) Tiume batyuja (#660) alligátorbõr (#661) alligátorbõr cipõ (#662)
alligátorfog (#663) elf csont (#664) elkarog szõr (#665) nektoraf faggyú (#667) sáska amulett (#668)
rakolits por (#669) lápi hajlék (#670) nyomkeresõ talizmán (#671) rubin fülbevaló (#673) dalb.kristálycsizma (#674)
sáfránykristály (#675) szulfin (#676) szulfagor agyar (#677) smaragdkõ (#678) hibátlan gyémánt (#680)
elf kósza háza (#681) orvosságos zacskó (#682) elf tekercs (#683) tímárkunyhó (#684) rinóbõr öv (#685)
tûzfény (#686) ryuku karvédõ (#687) ryuku sisak (#688) ryuku mellvért (#689) ryuku kesztyû (#690)
ryuku nadrág (#691) ryuku csizma (#692) ryuku köpeny (#693) ryuku kopja (#694) ryuku szablya (#695)
ryuku buzogány (#696) Ezüstmágus kürt (#697) manóodú (#698) sötét kámzsa (#699) tubarkõ (#700)
Rahn ékkõ (#701) teknõsesszencia (#702) medúzacsáp (#703) troll csont (#704) kobudera csont (#705)
gnóm csont (#706) smaragd karkötõ (#707) ritualista amulett (#708) ritualista öv (#709) yeti mokasszin (#710)
csontamulett (#711) etra hályog (#712) berzerker tüske (#713) rõtmanó kacagány (#714) csillagrubin (#715)
Zinthurg pallos (#716) kij formázó minta (#717) lélekkulcs (#718) Harcosok Könyve (#719) mûvészi porolit (#720)
Zombilapító (#721) háború gyûrûje (#722) császári kesztyû (#723) ryuku kalapács (#724) gyémánt védõgyûrû (#726)
Zu'lit fülkarikája (#727) gyémánt karperec (#728) rubin fejék (#729) smaragd orrkarika (#730) topáz erényöv (#731)
gyöngyberakásos öv (#732) bunthar bõr (#733) bunthar zsák (#734) mágikus hátizsák (#735) jegygyûrû (#736)
rémbõr tarkóvédõ (#737) Natharion karkötõ (#738) Zarknod szeme (#740) kyorg köpeny (#741) Natharion amulett (#742)
bo'adhun gyûrû (#743) bo'adhun idol (#745) natharion opál (#747) esthari rubin (#748) jáde rakshallion (#749)
türkiz karika (#750) rítusónix (#751) nyers zafír (#752) jácint díszkõ (#753) csavart smaragd (#754)
malachit füzér (#755) obszidián kereszt (#756) bo'adhun aranygömb (#757) gyémánt fétisrúd (#758) ezüstlevél (#759)
to'aghan orrkarika (#760) bronz nyakörv (#761) adamantit érme (#762) ro'galhal lánc (#763) mihlanil érme (#764)
káosztiara (#765) aranyfétis (#766) kyorg rúnakorong (#767) raskhiir bozaka (#768) trakuun napkorong (#769)
kyorg lepel (#770) idézõszõnyeg (#771) nagymesteri pálca (#772) drakolder póráz (#773) raskhiir talizmán (#774)
bûvölt kristály (#775) arany foggyûrû (#776) arx tekercs (#777) bev tekercs (#778) cru tekercs (#779)
gór tekercs (#780) hro tekercs (#781) iti tekercs (#782) jen tekercs (#783) kij tekercs (#784)
lad tekercs (#785) mul tekercs (#786) tl'urlang fiola (#788) gh'raiton származék (#789) rd'alv származék (#790)
kr'uagon származék (#791) ml'othag származék (#792) vg'axtol származék (#793) vg'axtol gyûrû (#794) gh'raiton fókusz (#795)
rd'alv amulett (#796) ml'othag abroncs (#797) gh'raiton esszencia (#798) rd'alv esszencia (#799) kr'uagon esszencia (#800)
ml'othag esszencia (#801) vg'axtol esszencia (#802) õsi karkötõ (#803) õsi csizma (#804) õsi vállvédõ (#805)
õsi nyaklánc (#806) Dl'ork. esszenciája (#808) gólem talizmán (#811) vortex talizmán (#812) halálhozó talizmán (#813)
korinthai talizmán (#814) rothasztó talizmán (#815) halálhozó karkötõje (#816) hatalom fülbevalója (#817) teremtés zsákja (#818)
aranytermõ erszény (#819) szirén köpenye (#820) Zu'lit koronája (#821) Vlagyimir gyûrûje (#822) mihlanil medál (#823)
játékmesteri palást (#824) tl'urlang erõkõ (#825) Urgol káoszpajzsa (#826) Techiulan oszlopa (#827) varázsfiola (#828)
dlathog kõzet (#829) Huddens elixírje (#830) Batharak vállemeze (#831) cápafog (#833) ogre öv (#834)
Emma köténye (#835) Sshreakza amulettje (#836) nitmák penge (#837) Iszonyat csápja (#838) õsplazma (#839)
varkaudar csésze (#841) hótarantula köpeny (#842) hókereszt (#843) teriadan karkötõ (#844) sárhajító kesztyû (#846)
Éjvadász karma (#847) ében nyílvesszõ (#848) ében dobónyíl (#849) õsi rúnatorony (#852) kreiton fókusz (#853)
krathan szablya (#854) krathan pallos (#855) nitmák kard (#856) sziklazúzó (#857) sziklozug comb (#858)
rasáth orrkarika (#859) memóriaelixír (#860) energiamembrán (#861) vörös zselé (#862) yetifog (#863)
rakshallion jogar (#864) natharion gömb (#865) gólemgyûrû (#866) natharion talizmán (#867) kyorgölõ kés (#868)
drag'kór var.könyv (#869) drag'kór lábvédõ (#870) drag'kór fülkarika (#871) drag'kór vért (#872) drag'kór bökõ (#873)
ünnepi övsál (#874) kyorgölõ penge (#875) Krossan párnája (#876) halgar kulcs (#877) hernyópete (#878)
kitintüske (#879) Tokan esszenciája (#880) kyorgölõ buzogány (#881) regeneráló öv (#882) õsi esszencia (#883)
káoszkulcs (#884) tükörtorony (#885) pókkarmok (#886) tarantulakarom (#887) kreiton palást (#888)
kreiton õsgömb (#889) agvari manafókusz (#890) rogalhal csuklópánt (#891) kreiton esszencia (#892) tleikan kesztyû (#893)
gyakorlónadrág (#894) tleikan karkötõ (#895) zyel katalizátor (#896) törp sisak (#897) Buqqe karma (#899)
örökkéval. rubinja (#900) Kabol gyûrûje (#904) troglodita fúvócsõ (#905) troglodita tüske (#906) szürke briliáns (#908)
parduanhályog (#909) gyémántplazma (#910) skorpiókarom (#911) quwarg igazgyöngy (#912) kyorg karkötõ (#913)
kockagyémánt (#914) enkala deréköv (#915) drachmor kristály (#916) kyorg hosszúpenge (#917) Teremtõ koronája (#918)
regeneráló totem (#919) Bropxat vállvédõje (#920) Alkotó kalapács (#921) nothar cserje (#922) nothar bogyó (#923)
kreommat-liliom (#924) kreommat szirom (#925) kreommat varázsital (#926) artikula bélhólyag (#927) csillagbozótos (#928)
csillagbot (#929) cápazsír (#932) pézsmatök (#933) pézsmatökmag (#934) raaba-fa (#935)
raaba-gumó (#936) bahrot bõr (#938) hajító csillag (#939) keselyûmirigy (#941) kulcsszilánk (#942)
brill azttar kulcs (#943) ében talizmán (#944) tl'urlang méreg (#946) tl'urlang termelõ (#947) sziréngyûrû (#948)
Ma'yia furulyája (#949) Daramoula pálcája (#950) vámpírölõ (#951) Salamon esszenciája (#952) Ssszissszenõ bõre (#953)
Xanathal karkötõje (#956) sötét kasza (#957) éjkristály (#958) tlopedmuk paróka (#959) Rettegés Köpenye (#960)
Holtak Könyve (#961) átkozott karkötõ (#962) tleik. törvénykönyv (#963) tleikan nyárs (#964) ytterium kõzet (#965)
drakolder csatamezõ (#966) dramoan kõ (#967) dramoan talizmán (#968) drakolder gyûrû (#969) ytter. katalizátor (#970)
angyali sisak (#971) drakolder kesztyû (#972) Olimpikon (#973) Olimposz (#974) tapasztalatkõ (#975)
barna immunitáskõ (#976) kék immunitáskõ (#977) vörös immunitáskõ (#978) sáfránykõ (#979) daleb.kristálykulcs (#980)
dramoan fõzet (#981) mélybíbor páncél (#1054) mélybíbor álarc (#1055) mélybíbor pajzs (#1056) mélybíbor kesztyû (#1057)
mélybíbor csizma (#1058) mélybíbor köpeny (#1059) mélybíbor vállpánt (#1060) mélybíbor karvédõ (#1061) mélybíbor lábvédõ (#1062)
párducbõr (#1066) jegesmedve bunda (#1067) bundás kabát (#1068) rozmárfog (#1069) yetiszív (#1070)
féregbél (#1071) ulkor gyöngy (#1072) párducszem (#1073) lidércesszencia (#1074) mágusszelence (#1076)
hókutya nyakörv (#1077) mammutbõr (#1078) jégtörõ korong (#1079) behemótköröm (#1081) hósárkány szív (#1082)
jégisten amulett (#1087) hósárkánybõr csizma (#1088) kramenta varázskõ (#1094) csodák kútja (#1096) Augur varázskönyve (#1097)
Baghar fétise (#1098) hollókristály (#1102) üllõ (#1103) törpe védõgyûrû (#1104) törpe szekerce (#1105)
õsök könyve (#1106) varkaudar látógömb (#1107) csorba csatabárd (#1108) varkaudar falu (#1109) kis ónixkulcs (#1110)
nagy ónixkulcs (#1111) varkaudar che-kard (#1112) varkaudar csont (#1113) che-vállszalag (#1114) csillogó nyakék (#1120)
csillogó karkötõ (#1121) sikamlós búvárruha (#1123) acéltûz nyílvesszõ (#1126) acéltûz dobónyíl (#1127) jégszilánk (#1128)
derit láncszem (#1129) fenékkavics (#1130) csigakagyló (#1131) acéltûz nyílhegy (#1132) moa varázsdoboz (#1133)
varkaudar korbács (#1134) inváziós amulett (#1135) tûzhaj diadém (#1136) varkaudar pálinka (#1137) sámán gyógykenõcs (#1139)
királyi õrsánc (#1140) hûségérme (#1141) kreiton agy (#1142) tleikan életkõ (#1143) tleikan manakõ (#1144)
kreiton fõzet (#1145) árnyszõttes (#1146) árnykarkötõ (#1147) torz fülkarika (#1148) Mutáns korona (#1149)
isteni fétis (#1150) tudati fétis (#1151) ryuku evezõ (#1152) ryuku amfora (#1153) ryuku védõkenõcs (#1154)
tenger gyümölcse (#1155) ryuku ökölgyolcs (#1156) ryuku kalózkendõ (#1157) ryuku vadászing (#1158) ryuku harmatgyûjtõ (#1159)
korallföveny (#1160) azúrharmat (#1161) ryuku rúnatekercs (#1162) ryuku hajóroncs (#1163) õscápa fog (#1164)
kráken gyûrû (#1165) Élet gyûrûje (#1166) Rodger kezdõ üstje (#1167) Rodger profi üstje (#1168) tûzrakó hely (#1169)
fûszerkeverék (#1170) oldalzsák (#1172) Leah szentélye (#1173) Dornodon szentélye (#1174) Raia szentélye (#1175)
Elenios szentélye (#1176) Tharr szentélye (#1178) Fairlight szentélye (#1179) Chara-din szentélye (#1180) Thargodan csont (#1181)
Thargodan koponya (#1182) Notermanthi amulett (#1183) negatív esszencia (#1184) ektoplazma (#1185) nt'lagod esszencia (#1186)
dr'thanox esszencia (#1187) bn'oxrad esszencia (#1188) zg'umrad esszencia (#1189) Urgol lángpallosa (#1190) Urgol lángdárdája (#1191)
Urgol lángbuzogánya (#1192) dr'thanox gyûrû (#1193) nt'lagod karkötõ (#1194) Zt'tuzzarxn végzete (#1195) og'lhobn fülbevaló (#1196)
ud'mroag kulcs (#1197) at'htlab esszencia (#1198) en'trauk esszencia (#1199) Istenek talizmánja (#1200) ud'mroag esszencia (#1201)
og'lhobn esszencia (#1202) éjtündér szív (#1203) malomkõ (#1205) derit láncvért (#1206) régészeti lelõhely (#1208)
Hatalom Karkötõje (#1210) csodálatos nyaklánc (#1211) moa nyaklánc (#1212) moa tértorzító (#1213) szekérkaraván (#1215)
Urgol lángkesztyûje (#1216) ztrax kulcs (#1217) megbûvölt utazóláda (#1218) vámpírfog (#1221) hattyútoll (#1222)
sólyomcsõr (#1223) ryuku tájoló (#1224) íjászkence (#1225) hattyútoll vánkos (#1226) energialándzsa (#1227)
ork csodaszer (#1228) mösze hátpáncél (#1229) bruhatagnyelv (#1230) möszehát pajzs (#1231) cirkuszi pergamen (#1233)
cirkuszi surranó (#1234) holdbõr (#1236) Hantas karperece (#1237) Yuin gyöngysora (#1238) fejsze (#1240)
vaspánt (#1241) tutaj (#1242) csónak (#1243) ladik (#1244) vitorlás hajó (#1245)
gerdraban fa (#1246) aranyrög (#1251) csillezsálya (#1252) csillezsályalevél (#1253) õsmatéria (#1254)
Leah tekercse (#1258) homokóra (#1259) viharmadár totem (#1260) tünde tegez (#1263) gyilkos méreg (#1265)
kis mágneses bigyó (#1266) hollókrist. prizma (#1268) kaleidoszkóp (#1269) Sheran cserepe (#1271) ryuku õrtorony (#1273)
Utazók Gyûrûje (#1274) destabilizátor (#1275) teriád féreg (#1276) teriád tõr (#1277) teriád edény (#1278)
teriád ékszer (#1279) teriád háló-csapda (#1280) teriád dobóháló (#1281) teriád lándzsa (#1282) teriád pöröly (#1283)
teriád kard (#1284) mágikus bizsu (#1285) teriád település (#1286) teriád nyílvesszõ (#1287) teriád íj (#1288)
Kyeli maszkja (#1289) biethlan kard (#1291) Kyeli kulcsa (#1293) Kyeli jegyzetfüzete (#1294) szaké (#1295)
teriád fétis (#1296) teriádbõr karkötõ (#1297) jáde ékszer (#1298) fagyott kalapács (#1299) draklen relikvia (#1300)
draklen csizma (#1301) draklen köpeny (#1302) draklen talizmán (#1303) Zarknod fülbevalója (#1304) bíbor drakpikkely (#1305)
jáde drakpikkely (#1306) topáz drakpikkely (#1307) fekete drakpikkely (#1308) zöld drakpikkely (#1309) aszott drakpikkely (#1310)
Durghal pörölye (#1311) Méniach kardja (#1312) Fagyor övsálja (#1313) Aurgir lándzsája (#1314) Goachan pipája (#1315)
draklen citadella (#1316) ryuku remetelak (#1317) ryuku harci dárda (#1318) ryuku csataszoknya (#1319) ryuku menetpajzs (#1320)
ryuku hüvelykgyûrû (#1321) ryuku függõ (#1322) ryuku vállvédõ (#1323) ryuku derékszíj (#1324) ryuku nyaklánc (#1325)
draklen buborék (#1326) molitár dob (#1327) moa ravatalozó (#1328) moa munkáskesztyû (#1329) moa csiptetõ (#1330)
moa szemlencse (#1331) moa kulcsmásoló (#1332) moa kémlelõ (#1333) draklen jogi kódex (#1334) hoarián béklyó (#1335)
hoarián nyereg (#1336) Horsa hagyatéka (#1337) Horsa lámpása (#1338) hoarián szentírás (#1339) immunitáskristály (#1340)
hoarián bõröv (#1341) hoarián bõrzeke (#1342) vékony ryuku kulcs (#1343) vastag ryuku kulcs (#1344) hoarián bõrnadrág (#1345)
hoarián saru (#1346) hoarián ujjkarika (#1347) moa fogaskerék (#1348) moa kártya (#1349) ezüsttöltény (#1350)
hûbéresi gyûrû (#1351) szamurájkard (#1352) szamurájvért (#1353) Toyaki csuklópántja (#1354) moa távcsõ (#1355)
lótakaró (#1356) Sárkány Amulettje (#1357) Toyaki kristálya (#1358) császári parancs (#1359) extra takarmány (#1360)
fehér immunitáskõ (#1361) fekete immunitáskõ (#1362) rizsföld (#1363) véka rizs (#1364) ryuku tál (#1365)
rizspapír-vért (#1366) haramaki (#1367) tradicionális öv (#1368) hakama (#1369) wakizashi (#1370)
naginata (#1371) nunchaku (#1372) kabuto (#1373) sode (#1374) kote (#1375)
ogwawa kulcs (#1376) draklen kulcs (#1377) pókláb (#1378) teriád méreg (#1379) mérg. teriád nyíl (#1380)
mérg. teriád tõr (#1381) anguaxin váladék (#1382) aranycsináló csáp (#1383) dinó szaru (#1385) pöfeteg tojás (#1386)
titkos teleportkõ (#1387) teriád klipsz (#1388) teriád vadászöv (#1389) szerencse gyûrûje (#1391) sárga gyöngy (#1392)
Ting Ro Ce pajzsa (#1393) hósárkány pajzs (#1394) védõtalizmán (#1395) Mg'thorath feje (#1397) Zafórion esszencia (#1398)
Mg'thorath köve (#1399) tûzsárkány ital (#1400) quwarg nyakpánt (#1401) teknõs csapda (#1402) hajóács készlet (#1403)
csodabazár (#1404) erõserkentõ (#1405) agyértágító (#1406) reflexélesítõ (#1407) sejtfiatalító (#1408)
esélynövelõ (#1409) nagyobb phua-kúp (#1410) kulcsoskönyv (#1411) titanit (#1412) kincses térkép (#1413)
kampós kéz (#1414) papagájsíp (#1415) halálfejes zászló (#1416) halálfej szimbólum (#1417) ryuku rövidkard (#1418)
rum (#1419) titanit nyílvesszõ (#1420) titanit szigony (#1424) halálfejes köpeny (#1432) ryuku kalózkalap (#1433)
elhagyott kalózhajó (#1434) draklen koponya (#1435) stabil mágiakõ (#1436) ryuku kereskedõhajó (#1437) zsizsikcsapda (#1439)
térdeplõ tülök (#1440) magányos zsizsik (#1441) húsos terrathua (#1442) terrathua levél (#1443) harmatos zergenye (#1444)
zergenye tölcsér (#1445) fényfaló galóca (#1446) galóca kalap (#1447) hoarián vállkendõ (#1448) hoarián drágakõ (#1449)
titánkóró (#1451) láprózsa (#1452) rózsatüske (#1453) gourry fészek (#1454) gourry tojás (#1455)
kyorg övcsat (#1456) kajmánhús (#1457) dzsumbujharcos bóla (#1458) õskõ (#1459) hegymélyi varázskõ (#1460)
teriád kobak (#1461) azuka vese (#1462) garling kristály (#1463) nyeldeklõ fûz (#1464) angolna szálka (#1465)
Hulcarhud öve (#1466) õsi kígyóbõr öv (#1467) rémbõr kesztyû (#1468) õsi teknõcpajzs (#1469) Doemon kõkarkötõje (#1470)
Ghudd'zilla kesztyû (#1471) triton szigony (#1472) kígyónyelv (#1473) galócapálinka (#1474) hajóács szerszám (#1475)
jokonbia fa (#1476) jokonbia ág (#1477) édesmoha (#1478) édesmoha csomó (#1479) titanitdukát (#1480)
rúnakristály (#1481) értépõ sarkantyú (#1482) kalózcsizma (#1483) finom keszkenõ (#1484) Kjotoannam plazmája (#1485)
pavhalka gumó (#1486) Szakamó fülgyûrûje (#1487) díszes tunika (#1488) nemesi vívópalást (#1489) vívónadrág (#1490)
nemesi ruhadísz (#1491) elhagyatott ház (#1492) fûzött kagylósor (#1493) füstölõ (#1494) yuong tûzpikkely (#1495)
cseng hópikkely (#1496) esszenciamágnes (#1497) reverziós prizma (#1498) életvíz (#1500) rechelonicitor (#1501)
robbanó golyóbis (#1502) gyöngykagyló (#1505) ryuku talizmán (#1506) Tsutomu amulettje (#1507) katonai kötszer (#1508)
Idõjósok Könyve (#1509) rozsomákszõr (#1510) ryuku akadálypálya (#1511) ryuku aranybánya (#1512) teknõs territórium (#1513)
teknõstojás (#1514) misztikus tojás (#1515) draklentojás (#1516) nyerskulcs (#1517) Vlagyimir-díj (#1519)
ryuku tûvetõ (#1521) precíziós vetõtû (#1522) angyali medál (#1523) angyali fétis (#1524) õskristály-szilánk (#1525)
szivárványszív (#1529) ryuku futárcsizma (#1530) quwarg teleportgömb (#1534) quwarg katalizátor (#1535) trikornis nyereg (#1536)
Raia csataszoknyája (#1537) térhajlító kavics (#1539) megsemmisítõ (#1540) kígyótoll (#1543) varázskorsó (#1546)
Blounther gyûrûje (#1548) balkezes gyûrû (#1549) Huddens alkarvédõje (#1550) aenouth ködkürt (#1554) hõsiesítõ medál (#1558)
mentát korona (#1559) légiós hátizsák (#1560) bozontfonat (#1563) fattylord deréköv (#1564) Dühöngõ nadrágja (#1565)
jégpasztilla (#1566) kentaurusz íj (#1568) Napsörény szarva (#1569) Krough fejdísze (#1570) tanulmánytekercs (#1571)
életköves gyûrû (#1572) jégcsákány (#1574) jégrúna-tekercs (#1575) ryuku pecsétgyûrû (#1580) lényegformázó gyûrû (#1581)
gyógyerejû talizmán (#1582) álcaruha (#1583) különleges tekercs (#1585) fojtóhurok (#1586) tündöklõ szobor (#1587)
manóétek (#1588) Kalmárok Kémgömbje (#1589) kábító nyilacska (#1590) kamikáze fejfedõ (#1592) lovagi sisakforgó (#1594)
illatos rózsaszál (#1595) mágikus gyertya (#1600) ezüstszelence (#1602) elmevédõ kristály (#1603) Holtak Akarata (#1604)
lélekharang (#1607) tl'urlang keresõ (#1608) isteni esszencia (#1609) mágusok itala (#1610) aranymosó serpenyõ (#1612)
vámpírkesztyû (#1613) vámpírvért (#1614) keg gomba (#1615) árnygyûrû (#1617) fenõkõ (#1618)
Tharg. varázskönyv (#1619) vérvörös rózsa (#1622) Mamajaga kõpálcája (#1624) ragyogó pelerin (#1627) Mamajaga kõcipõje (#1630)
lovagi övcsat (#1631) sárkány ékkõ (#1632) kiképzõi érdemérem (#1634) Hajózás Krónikája (#1635) kronokristály (#1636)
hajóláda (#1637) díszes fegyvertok (#1638) fejlõdéskõ (#1640) ködvesszõ (#1647) lélekkõ (#1650)
bálnaölõ szigony (#1651) bálnavadász tájoló (#1652) bátorság medálja (#1653) szithon vízfókusz (#1654) gyöngyhalász maszk (#1655)
szithon vérfókusz (#1656) muzsikus füles (#1657) telerótt rúnalap (#1661) próbakõ (#1664) kulcsgenerátor (#1665)
méregtermõ iszák (#1666) ezüstveretes pajzs (#1669) csodakarkötõ (#1671) kristályszilánk (#1673) genrath vérmedvefog (#1674)
medvebõr öv (#1675) páncélfényezõ (#1678) vadásznyakörv (#1680) különös vadászház (#1684) extra fûszerkeverék (#1686)
bányászlámpa (#1687) legendás talizmán (#1688) égig érõ pálma (#1689) Földanya gyümölcse (#1690) szerencsekocka (#1693)
apró zsákocska (#1694) mágusgyûrû (#1695) boszorkánykendõ (#1697) fénytelen gyöngy (#1698) ork sör (#1701)
feneketlen tó (#1702) trix harci totem (#1703) trix gyógypálca (#1704) trix fiola (#1705) avenir (#1706)
trix amulett (#1707) kisebb napkorong (#1708) esthar gyémántfétis (#1709) esthari gyöngykulcs (#1710) trix mágiafókusz (#1711)
Dendeitren gyûrûje (#1713) jégkulcs (#1715) Snafall jeges öve (#1716) Katrac káoszkönyve (#1717) Virotac gyûrûje (#1719)
Lordac kesztyûje (#1720) Gotac kõsisakja (#1721) krónika (#1725) Erdauin gyûrû (#1726) merénylõ köpenye (#1728)
T'vadar tõre (#1731) vérkristály (#1732) árnyékpáncél (#1737) quwarg ikerboly (#1740) rubin dragnit (#1741)
quwarg dragnit (#1742) smaragd dragnit (#1743) vörös dragnit (#1744) jég dragnit (#1745) fekete karvédõ (#1750)
lajstrom medál (#1753) aranyfaló ládikó (#1755) lebegõ erõd (#1756) leviatángumó (#1757) Lucius szerencsep. (#1759)
isteni kehely (#1760) szent kézigránát (#1761) og'khor esszencia (#1762) iz'gribbor esszenc. (#1763) krg'humán esszencia (#1764)
pr'queztoor essz. (#1765) gl'gtremp esszencia (#1766) zg'vzung esszencia (#1767) hentelõ bõr (#1768) iz'gribbor karom (#1769)
krg'humán fullánk (#1770) karomkesztyû (#1771) Thargodan agyfókusz (#1772) dimenziórés (#1773) manakút (#1774)
tl'urlang határozó (#1775) tl'urlang tájoló (#1776) éjkulcs (#1777) kristálypáncél (#1780) ganüid masszakaptár (#1781)
fekete nyílpuska (#1782) tl'urlang gömb (#1783) kristálynyíl (#1784) Mesterek érme (#1794) Harcosok érme (#1795)
kék golyó (#1802) kristály dragnit (#1803) Romboló kalapácsa (#1804) pusztító lándzsa (#1805) Romboló kesztyûje (#1806)
hatalmasoknyaklánca (#1807) mágikus hentesbárd (#1808) lovagi kard (#1809) manadefilátor (#1810) titanit kulcs (#1811)
kristály vállvédõ (#1813) ganüid származék (#1814) ganüid pulzáns (#1815) ganüid gyilok (#1816) ganüid masszapáncél (#1817)
kristály kulcs (#1818) ganüid tájológömb (#1819) vámpír talizmán (#1831) Zekhartax köpenye (#1834) Zekhartax gyûrûje (#1835)
fekete vállvédõ (#1836) sárkánypenge (#1840) éjsötét rémcsizma (#1841) törpe ékkõ (#1842) gron vállvédõ (#1843)
Qyinthyn szeme (#1844) Obarraan köpenye (#1845) névjegykártya (#1846) opál karkötõ (#1847) díszes nemesi ruha (#1850)
gyöngyfûzõs szandál (#1851) fûzött gyöngysor (#1852) zafír gyûrû (#1853) gyémánt gyûrû (#1854) opál karperec (#1855)
díszkatana (#1856) díszbuzogány (#1857) díszszai (#1858) császári kolostor (#1859) aprófaforgács (#1860)
moa harci nadrág (#1862) berzerker rablánc (#1865) dögevõ csõr (#1866) óelf csontjogar (#1867) sámándob (#1868)
nerub fúvócsõ (#1869) csonttû (#1870) nerub szemfog (#1871) behemót amulett (#1872) nerub gyógyital (#1873)
Hatabubu amulettje (#1874) bíbor orchidea (#1875) orchidea kehely (#1876) ragacsos mimóza (#1877) mimózabimbó (#1878)
nerub hasító (#1879) Fadabama hasítója (#1880) nerub csontszablya (#1881) varázsháló (#1882) nerub hálócsapda (#1883)
Putakalu karkötõje (#1884) szaggató szív (#1885) képlékeny dragnit (#1886) zuhanó lebernyeg (#1887) nerub méreg (#1888)
mérgezett csonttû (#1889) félelmetes koponya (#1890) csigolyakorbács (#1892) gernim balzsam (#1894) groxmati tekercs (#1895)
vihargyûrû (#1896) medvetalp mokasszin (#1897) Kabazuka gyûrûje (#1898) sámánmaszk (#1899) robbanó pöfeteg (#1900)
pöfeteg spóra (#1901) lila tulipán (#1902) tulipán gumó (#1903) lélegzõ tátika (#1904) tátika bibe (#1905)
holdfû csomó (#1906) holdfû (#1907) árvalányhaj tõ (#1908) árvalányhaj (#1909) thargodan hûségérme (#1910)
felleghajtó (#1912) felleggyûrû (#1913) õrjöngõ agyar (#1914) Jégisten kopjája (#1915) párduckirály karma (#1916)
sziránusz buborék (#1917) homokvihar (#1918) viharhomok (#1919) dûneelf arckendõ (#1920) hófehér nyílvesszõ (#1921)
hófehér dobónyíl (#1922) kristály dobónyíl (#1923) szörnykatalizátor (#1924) baziliszkusz tojás (#1925) periszkóp csigaház (#1926)
vihardragnit (#1930) borostyándragnit (#1932) haláldragnit (#1933) bajvívó kesztyû (#1934) idõhasító kesztyû (#1935)
sziránusz erszény (#1936) sziránusz szigony (#1937) dimenziórekesz (#1938) quwarg halálgömb (#1939) sorsfordító (#1940)
napfény karkötõ (#1941) Uterenth csizmája (#1942) tõrvetõ vállszíj (#1943) éjfekete diszkosz (#1944) célzóvíz (#1945)
árnypenge (#1946) negátortoll (#1947) Quttaqrua pörölye (#1948) öldöklõ pikkely (#1949) öldöklõ diszkosz (#1950)
téridõ stabilizátor (#1951) megmentett lélek (#1952) kronoplazma (#1953) téridõ hasadék (#1954) kõvirág (#1955)
kõvirág gyümölcs (#1956) Vércsapoló (#1958) quwarg kitindarab (#1959) quwarg testpáncél (#1960) quwarg szuperboly (#1961)
nerub település (#1962) sámángyökér (#1963) gyökérsarjadék (#1964) nerub tégely (#1965) nerub elixír (#1966)
dzsudzsu medál (#1967) nerub totemfétis (#1968) sámántarisznya (#1969) nerub sámánöv (#1970) moa relikvia (#1971)
moa csatapajzs (#1972) moa rohamsisak (#1973) moa romok (#1974) moa lábszárvédõ (#1975) mogul szemgolyó (#1976)
yeti barlang (#1977) jégkorona (#1978) tûztagadó (#1979) õsöreg yetibõr (#1980) yetibõr zsák (#1981)
Agyzúzó (#1982) yeti nektár (#1983) ryuku rúnakulcs (#1984) tanítvány öv (#1985) arénabajnoki medál (#1986)
barracuda szigony (#1988) varázskönyv (#1989) áldott fóliáns (#1990) xenomorf tojás (#1991) saválló üvegcse (#1992)
királynõ esszencia (#1993) xenomorf vér (#1994) quwarg iszák (#1995) kapuõr életnedv (#1996) quwarg védõkenõcs (#1997)
Ballingár köpenye (#1998) quwarg serkentõpor (#1999) sziránusz mutagén (#2000) óelf varázskõ (#2002) óelf hatalomjel (#2003)
Handastye karkötõje (#2004) sziránusz érme (#2005) nyelvoldó (#2006) Loronden levele (#2007) sziránusz kristály (#2008)
óriás phua-kúp (#2009) Mnhúmenisz gyûrûje (#2010) drakolder nyakörv (#2011) gyûrûfüzér (#2012) purifikátor öv (#2013)
parázsdragnit (#2015) kígyószem (#2016) rúnacsiga (#2017) õsi embléma (#2018) quwarg térváltó (#2019)
hatásnövelõ (#2020) tómélyi barlang (#2021) gyógyító szimbólum (#2022) Phaltagore gyûrûje (#2023) Uterenth medálja (#2024)
Uterenth térképe (#2025) Az idõ kódexe (#2026) kisebb rev. prizma (#2027) Songard tekercse (#2044) Pókisten nyakéke (#2046)
ében manakõ (#2047) ében mágiafókusz (#2048) hatalom szilánk (#2049) Haarkon hatalma (#2050) bajnoktalizmán (#2059)
nekromanta dragnit (#2060) Daxx igazgyöngy (#2061) Daxx kristály (#2062) Numenathi ládikája (#2063) quwarg ékkõ (#2064)
q. végbélnyúlvány (#2065) quwarg opáldragnit (#2066) q. demoralizátor (#2067) quwarg moralizátor (#2068) metazafír (#2070)
metarubin (#2071) metasmaragd (#2072) metagyémánt (#2073) képl. metadragnit (#2074) viharos metadragnit (#2077)
par. metadragnit (#2081) beomlott q. gödör (#2096) õsi térkapu (#2104) hálótábor (#2106) Fairlight szütyõje (#2108)
Arany napkorong (#2113) sziránusz térváltó (#2119) lebernyeg köpeny (#2120) Hantas karkötõje (#2123) Halálcsizma (#2128)
Sztázisköpeny (#2129) Bíbor mágiagyûrû (#2130) Lordok karkötõje (#2131) Pusztítók öve (#2132) kentaurvesszõ (#2138)
halálkúp (#2149) ryuku mágiafókusz (#2173) örökkéval. éjköve (#2181) leviatán hólyag (#2182) tûzesszencia (#2186)
vízesszencia (#2187) légesszencia (#2188) földesszencia (#2189) varázsrúna (#2190) varkaudarölõ érem (#2195)
varkaudar barlang (#2200) moa kristály (#2203) moa antigrav (#2204) moa antirad (#2205) moa molekulátor (#2206)
tirik-hun medál (#2212) kempingtûzhely (#2229) nerub teleporter (#2230) márványszobor (#2232) rúnakavics (#2233)
fekete könyv (#2234) plazmagömb (#2235) zeolitkristály (#2236) quwarg ikergömb (#2237) quwarg kristály (#2238)
relikviagyûjtõ háza (#2239) védõkristály (#2240) mind. kristálya (#2264) q. irtó medál (#2301) A Végzet kristálya (#2306)
A Végzet dragnitja (#2307) A Végzet erszénye (#2308) A Végzet kitûzõje (#2310) A Végzet gyöngye (#2311) A Végzet kulcsa (#2320)
khatiszon kristály (#2322) khatiszon kulcs (#2323) asztrális vortex (#2324) mind. topáza (#2325) vortexvesszõ (#2331)
réz végzetmedál (#2365) bomló esszencia (#2367) éjurna (#2368) éjkõ (#2369) halálbokor (#2370)
halálvirág (#2371) halálkristály (#2372) esszenciafókusz (#2373) nekrofókusz (#2374) mind. tûzopálja (#2380)
ezüst éjmedál (#2439) kék morfplazma (#2442) vörös morfplazma (#2443) zöld morfplazma (#2444) fehér morfplazma (#2445)
fekete morfplazma (#2446) sárga morfplazma (#2447) lila morfplazma (#2448) narancs morfplazma (#2449) bíbor morfplazma (#2450)
átlátszó morfplazma (#2451) morf esszencia (#2452) mind. holdköve (#2469) bronz morfmedál (#2501) õsi rúna (#2520)
tirik rúna (#2521) nefil rúna (#2522) zilak rúna (#2523) lüktetõ esszencia (#2525) keleg rúna (#2526)
nozar rúna (#2529) kharas rúna (#2530) réz végzetérem (#2541) ezüst vadászmedál (#2584) égigérõ grok (#2622)
dzéta szilánk (#2628) éta szilánk (#2629) théta szilánk (#2630) argumérc (#2632) ómatéria (#2642)
kis káoszrelikvia (#2643) káoszrelikvia (#2644) nagy káoszrelikvia (#2645) mágiaszilánk (#2668) alaprúna (#2670)
termikfészek (#2685) manaszilánk (#2686) ezüst morférem (#2709)

Parancsok

A   tárgy    kalandozó  darab       - tárgy átadása
AA  tárgy    [tárgy]   [tárgy]      - összes par. tárgy átadása
ÁL  tárgy1   tárgy2   tárgy3      20 áldozat bemutatása
BA  élõlény   [élõlény]  [élõlény]     - barátságosság
BB  tárgy    darab             - berakás bankszéfbe
BE  [épület]                 5 belépés épületbe/lab.-ba
BPB  [sorszám]                 - befejezõ parancs berakása
BPK  sorszám                  - befejezõ parancs kivétele
CIR  [beállítás]                - vándorcirkusz látogatása 
D   tárgy                   - tárgy eldobása
D   tárgy    darab    hova       6 tárgy elrejtése
DD  tárgy    [tárgy]   [tárgy]      - összes par.tárgy eldobása
DX  1-20                   - D.E.M. beállítása
É   TVP                  1-40 élelemszerzés
EA  mit     darab             - eladás boltban
EE  tárgy    [tárgy]   [tárgy]      - összes par. tárgy eladása
ÉP  épület   TVP             TVP építkezés
ERO  [százalék]				  minieseményben maximális erõsítés
EXT                       - játékhét visszadátumozási kérelem
F   tárgy                  10 kísérletezés, feltalálás
FA  tárgy    kalandozó  darab       3 futárpostának átad
FAA  tárgy    [tárgy]   [tárgy]    par*3 futárpostának átad
FÁS  TVP                   TVP felt. ásás, max. TVPért
FF  1.fegyver  2.fegyver  3.fegyver     - feltételes fegyverváltás
FFK  %      [%]     [%]        - felt. fegyverv. kockázata
FGY  életerõ%  TVP     [hányszor]   TVP feltételes gyógyítás
FKT  tárgy    darab    [1]        ? feltételes készítés
FKU  TVP                   TVP feltételes kutatás
FLH  szint    fegyver   [darab]      - felt. lõfegyver használat
FOG  szörny   csapda            ? feltételes szörnyelfogás
FM  TVP                    - feltételes mászás
FNO  képesség  [hányszor]          - fejl. pont felhasználása
FSE  TVP                   TVP feltételes segítség
FU  kalandozó                (5) feltételes udvarlás
FV  tárgy    darab    honnan      4 felvesz elrejtett tárgyat
FVK  százalék					- feltételes varázskõ használat
FTV  varázslat  élõlény            - feltételes T/V varázslat
FVH  szint                   - felt. T/V mágia használat
GO  próbaszám                10 jellempróba-gonoszság
GY  TVP                  1-40 gyógyítás
GYJ  [tárgy]   [megterh]  [érték]      - gyûjtés szelekció
GYK  fegyver   TVP            1-50 gyakorlás fegyverrel
H   tárgy                   ? használja a tárgyat
HIR  hírszám   [1. par.]  [2. par.]     - KT hír közlése
HU  [tárgy]   [tárgy]   [tárgy]      - hulladékgyûjtés
ID  szörny   TVP             TVP elfogott szörny idomítása
IM                       30 imádkozás oltárnál
IN  kalandozó  élõlény   tárgy       - információ átadás
JLK  kód                    5 jelszó kimondása
K,FK faj     lépésszám  irány      10 követi a megadott fajt
KB  tárgy    darab             - kivét bankszéfbõl
KLD  [1. par.]                 - küldetés teljesítése
KF  tárgy    [1-2]             - felvesz/felölt/kézbevesz
KF  tárgy    3-4              - õriz a tolvajok ellen
KF  lõfegyver  [lövedék]           - bekészíti a lõfegyvert
KNO  képesség  [hányszor]          - képesség növelése
KPB  [sorszám]                 - kezdeti parancs berakása
KPCS [1-3]                 0/20 kapcsoló állítása
KPK  sorszám                  - kezdeti parancs kivétele
KRE  mibõl    mit     darab     db*2 tárgy kreálása
KT  tárgy    [darab]            ? készít/begyûjt
KUT  TVP                  1-50 átkutatja a terepet
L,FL kalandozó  [tárgy]            5 lopás kalandozótól
LE  tárgy                   - letesz/elrak
LIC  sorszám   összeg            - licitálás az árverésen
LM  pont    [pont]   [pont]     5+OV labirintusban való mozgás
LOT  1.tipp   2.tipp   3.tipp      - lottózás (10 arany)
M   irány    [irány]   [irány]     10 adott irányba mozgás
OV  0-5                    - óvatosság labirintusban
P   pszi    [param1]  [param2]    5(?) pszi képesség használata
PPF  PP                    - spórolt pszi pont felszabadítás
PPS  PP                    - pszi pont letiltása, spórolása
SE  próbaszám                 ? jellempróba-segítség
SZE  szörny                  - fogoly szörny elengedése
SZK  szörny                  10 szörnykeresés
SZM  szörny                  - elfogott szörny leölése
SZV  téma	 szavazat			- szavazás
T,FT élõlény   [élõlény]  [élõlény]     - élõlény megtámadása
TF  tulajd.   TVP             TVP tulajdonság fejlesztése
TIM  TVP                   TVP titkosírás megfejtése
TNO  tulajdonság [hányszor]          - tulajdonság növelése
TPF  TVP                    - spórolt TVP felszabadítás
TPS  TVP                    - TVP letiltása, spórolása
TV  varázslat  [varázsl]  [varázsl]     - varázslat T/V listába
VE  mit     darab             - vásárlás boltban
VI  merészség  agresszió  menekülés%    - viselkedés
VIK  merészség                 - merészség kalandozókra
VPF  VP                    - spórolt VP felszabadítás
VPS  VP                    - VP letiltása, spórolása
VTN  varázslat  [varázsl]  [varázsl]    35 var. tanulása mestertõl
ZIP  mit     TVP             TVP rombolás nemes céllal

HM képességek

Acél Ököl (1)


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2023
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.