Vissza a Főoldalra
 

Hírek, újdonságok
Változások listája
A számlanyitás folyamata
Árak + Jelenlét bónusz
Befizetési módok
Jelentkezési lap
Kedvezmények
Kipróbálás (10 ingyenes forduló)
Szabálykönyv
Új játékosoknak
Alanori Krónika kupon
Aukció
Beállítós UL
Bónuszok
Eseménynaptár
Hasznos Információk
Ismeretek hasonlítása
Kalandozók versenye
Karakternév-változtatás
Lemaradás vásárlása
Reinkarnáció
Statisztikák
Szavazások
Tesztcsata
Titanitdukát aukció
Tudástár
UL küldés
Beholder Labirintus
Memóriajáték
Mini-szójáték
Puzzle
Chat, üzenõfal
Fórumok
Közös Tudatok
Közös Tudatok Listája
KT-képességfa
Levelezési lista, IRC
Megosztott fordulók
Nyilvános fordulók
Miniolimpiák
Olimpiák
TF találkozó
AK Archívum
GN Archívum
Írások, novellák
Linkek
TF könyvek
Letöltés
Gyakori kérdések
Felhasználási feltételek
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
A pillanat képe
Augur varázskönyve
Küldd el képeslapként!
"Augur rég elveszettnek hitt rúnakönyve állítólag a sebezhetetlenné tévő varázslat leírását tartalmazza... De miután megtalálták, kiderült hogy a könyvben rejlő írás megértéséhez nem létezik ma már elég éles elme a világban." - részlet Treem feljegyzéseiből
Nézz szét a galériában!
XLVI. Alanori Mini Olimpia
Tavaszi befizetési akció 2024.03.01. (péntek) - 2024.03.18.

A lista folytatása...
Túlélők Földje - Közös Tudatok listája
Aukciós statisztika
Túlélők Földje - Nyomtérkép az utolsó 32 játékhét nyomaiból
Az utolsó Aukciós Napon történtek

A lista folytatása...
Olimpiák eredmémyei (9)
A Sötétség Kora - retró történelmi esemény (17)
Épülettervezői pályázat 2. (10)
Tavaszi befizetési akció 2024.03.01. (péntek) - 2024.03.18. (1)
Tavaszi befizetési akció 2023.02.27. (hétfő) - 2022.03.10. (2)
TF KÖZÖS TUDATOK (1277)

További témák...

2024-03-28 14:03:30 Az UL-ek letöltésre kerültek.

Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | ...
Nézet:
Nyugat legaktívabb KT-ja, akik keleten is képviseltetik magukat, a Szabad Kompánia.
Írj! A kapitánnyal együtt várunk mindenkit zsoldos csapatunkba.
 
Szia.

Mindkettő karaktered megfelel arra, hogy belépess a Jégmágusok Szövetségébe (#9169), keress nyugodtan minket, itt a behón lévő fórumunkon (Jégmágus KT alakulna címen fut), vagy írj nekem pm-ben.

Üdv Majtika
 
Sziasztok!

Pár év után folytatom két karakteremmel (a magasabb szintűvel tuti, a másikkal még meglátom, hogy alakul, mindenesetre most elkezdek vele is lépni), de úgy tűnik, hogy a KT-m (Csontbrigád) teljesen inaktív lett.
Keresek egy olyan KT-t, ahova mindkét karakterem beléphet.

29. szintű elf keleten
Elenios hívő

19. szintű mutáns nyugaton
Fairlight hívő
 
Az acélkolosszus nem azonnal érkezik, ha nem lépsz állandóan, akkor bőven megjön a pénzed az aukcióról, mire számonkérik rajtad.

Vagy valaki betesz a számládra 15 aranyat, úgyis mint leendő kt-társnak nyújtott segítség
(Te meg, nagyon ki akarod fizetni neki és nem tartasz tőle, hogy megsértődik, veszel tőle az első keresményedből 30-ért egy tárgyat aukción, vagy visszaadod, amint éred...)
 
Egy bölcs tanács útmutatása szerint aukcióznom kellene, mert ahogy látom egyszerű tárgyakért is brutál összegeket fizetnek, amik megoldanák a kezdeti aranyszükségleteimet, de ha jól értettem az infót, 15 aranyba kerül feltenni bármit. Most azt nem tudom, hogy ha felteszek valamit, de nincs egy rézpenzem sem, akkor jön az acélkolosszus és pá szép világ, vagy elég ha az elkelt összegből vonják le az aukciós díjjat, vagy nyitnak automatice egy számlát nekem egy Fairlight bankban és ott leszek mínuszban, vagy oda utalódik a befolyt pénz és a mínusz is. Hogy működik ez ha semmim nincs?
 
Egyrészt nagyon jól hangzik amiket irsz és köszi a bölcs tanácsaidat, tényleg! Emlékszem amikor pld. Wow-oztam, ha olyanom volt, csak úgy megdobtam valami brutális ôsszeggel egy 1. szintűt, hogy neki ne kelljen annyit kínlódni az elején.
Úgy tűnik itt is van pár jó szívű ember, aki segítene és persze tuti örülne a karakterem is, ha valaki megdobná olyan cuccokkal amitől sikeresebb lehetne.
Én azonban a tanácsokon kívűl más dolgokat nem kérek.
Azt már most látom hogy az olimpián esélytelen vagyok. A játéknak nincs kifejezetten végcélja. Ezért nincs mifelé törekednem más, mint a mindennapi érvényesülés, közben minél hatalmasabbá válás.
Nekem meg, mint irányítónak az a célom, hogy sikert éljek meg. 20 éve ehhez elég volt egy bíbor erőöv infója is. Most sok infó elérhető és előre tudhatok mindent, ami elrabolja a felfedezés és újdonság örömét.
Szerintem a sok tápos elveszti idővel emiatt a kitartást és abba hagyják. Lehet én meg amiatt, mert már most van olya első szintű, aki lenyomná a karim. De bárhogy is lesz, a játék kezdeti stílusában szeretnék játszani. Tehát ha lesz rá pénzem megveszem, ha meg tudom csinálni megcsinálom. Addig meg vereked ököllel és kőkéssel, ha csak ez van.
 
Nem tudom, hogy mi adja számodra a játék igazi élményét, és nem is akarom elrontani. Viszont ha nem ragaszkodsz hozzá, hogy minden fűszálat magad nézz meg, rengeteg mindenben tudnak segíteni, akik már régen a környéket róják - felszereléssel, tanáccsal egyaránt.

Értsd: teljesen jó és érthető, ha a küldetéseket legalább egyszer végig akarod csinálgatni és magad megszerezgetni mindent - én, és még sokan mások is ezt csináltuk anno. A skála túlvégén viszont az is működik, hogy benyargalsz a városba, megállsz, és rádborul egy teherautónyi cucc, aztán csak nézel, hogy milyen könnyen átsétálsz a csatornán

Szerintem érdemes valahol a kettő között játszani első karakterrel, de ez végül a te döntésed.
 
Köszi a tippet! Fehérbérc tényleg közelebb van az x tengelyen. Kb. most még egy vonalban vagyok vele, de ha a jóságos küldiket és áldozati tárgyakat meg akarom csinálni, mire végzek azokkal az y tengelyen, már kb. ugyanolyan messze lesz mint Xantrox. Most meg még nincs rá... semmi pénzem konkrétan. Most léptem 3. szintre.
Talán ha a Raia-val és a KT-ba való belépéssel végzek Shaddar környékén, addigra talán már meg lesz a fele összeg a többit meg össze kaparom út közben Xantrox felé.
Nem szeretnék nagyon előre sietni, mert arra felé a fordulóm bujkálásból állna és gyógyítgatásból. Akkor kb. bőrpáncél és bronz nagypajzs, bőrsisak szerelésem lesz, ahogy néztem a labikat.
De tök izgi így is a sok kaland ami vár még rám.
Látom lehet már főzni is. Gondolom általában van mindig valami event is. Nekünk anno még Vlagyimír volt a téma, meg talán Chara-din, de már nem emlékszem. Közel húsz éve volt... vagy több, nem tudom.
 
A jellemed semleges (+20) után vált jóra, tehát semleges (+21) helyett jó (1) lesz. Varázsolni másik kalandozó nem tud megtanítani, de Fehér Bérc Ezüst mágustornyában meg tudod tanulni 25 aranyért a lángcsóvát, persze előbb valami olyan varázslatot kell megtanulnod, amihez nem kell 2-es taumaturgia (energiatüskék vagy tüskepajzs).
 
Jól hangzik, hogy egyből a legerősebb Raia KT tagja lehetek!
Kérlek beszéld meg a többiekkel is ezt, ahogy majd időd engedni. A 25. fordulóig még van 10 fordulóm és azt sem tudom, mikortól vált a jellemem jóvá. Igyekszem majd csinálni a jellempróbákat is és a jóság pontot adó küldiket is. Már meg van az útirány is, ahol minden áldozási tárgyat meg tudok szerezni és amelyik rúnakőnél az áldozatot be tudom mutatni Raia-nak.
A legoptimálisabb becslésem szerint kb. 20 forduló múlva leszek Shaddarban Raia-nak beáldozva, készen.
Ezt az időt csak akkor tudom lerövidíteni kb. 6 fordulóval, ha kapok kölcsön aranyló ugarhéjat a beáldozáshoz, amit a Városháza küldi után tudnék vissza adni.
Iszonyú mennyiségű órát fordítottam már TF-es infók olvasására, de már felejtek is a rengeteg adat miatt.
Úgy tudom van városi teleport és aki jön beajánlani engem a KT-ba, annak így könnyebb Shaddar közelébe jutni, ezért javasoltam ezt. (és mert erre van minden küldit adó ház, ami a beáldozási tárgyakkal segít engem )
Ez még 1-2 hónap az ext. fordulókkal, így van még idő mindent megbeszélni és megszervezni, ha elnyerem a bizalmatokat.
Valahol olyasmit olvastam, hogy van olyan szint, amikor a varázsló már képes tanítani mást is varázsolni. (Bocsi ha rosszul tudom!) Ha volna a KT-ben olyan, aki ilyenre képes és rám szánná az idejét, hogy megtanítson nekem egy taumaturgiás varázslatot (lángcsóvát), azzal óriási szívességet tenne nekem, amit nyilván sose tudnék viszonozni a szintkülönbség miatt.
Xantrox nagyon messze van és esélytelen vagyok össze gyűjteni 105 aranyat, mégha el is kutyagolnék odáig, hogy megtanuljam ezt a varázslatot (ami nem mellékesen Isteni küldi is, bár nekem a minél hamarábbi taumaturgia gyakorlás miatt kell). Persze ez még a jövő és nem is biztos hogy jól emlékszem ilyenre, stb.
Addig is jó játékot és köszi hogy reménykedhetek! Már azt hittem nincs működő Raia KT.
 
No para, szerintem csinálunk neked helyet.
Nem mindenki aktív.
 
Szimpatikus a Jégmágusok név. Szerepjátékokban mindig mágust indítok és szinte mindig a Jég mágiát részesítem előnyben.
Ezzel a karival egyenlőre csak azt határoztam el, hogy a Fény útját fogom járni, de ennél többet nem. Leginkább ez az "út" szimpi, ahol ilyen sorrendben szeretnék erős lenni az adott területeken: Taumaturgia- Teológia- Harc- Pszi
Egyenlőre így néz ki a karim:

Erő: 11 (14) Szint: 2
IQ: 15 (1 Támadás: 9
Ügyesség: 11 (14) Védekezés: 0
Egészség: 20 (23)
Szerencse: 13 (16)
Életpont: 151/145
Varázspont: 90/24
Jellem: semleges (+2)
Pénz: 0 arany

Úgy tudom a spec közös tudatok jobbak valamiben. Persze örülnék aktív tagoknak. A gonoszokkal nem szeretnék együtt "dolgozni", bármennyit nyernék is ezzel. Ezért csak jó jellemű KT, vagy kifejezetten Raia KT érdekel.

Az Aranysárkány KT 60 tagból áll, sajnos.
 
Hello,
Ha Raia, akkor Aranysárkány.
 
Szia.

De 1 KT max létszáma pontosan 60 fő, se több se kevesebb
Ha érdekel tudok javasolni egy általános KT-t, nézz körbe a Jégmágusok Szövettsége KT-nál:
http://www.jegmagus.hu
vagy itt a TF-es fórumok között megtalálhatod a fórumunkat.

Üdv Majtika
 
Nem lehet, hogy a KT-t maximális létszáma 60? Mert több magas FA pontértékű KT érdekes módon pont 60 főből áll.
Ha volna jó vagy Raia KT, ami befogadna, szeretnék csatlakozni, amint tudok.
Már nem tudom hogy van ez, de az sem érdekel ha egyedül kell kifejlesztenem minden képességet!
 
Köszönöm!
 
Hi!

Először is, ahol még benn áll a "csere" képesség, az tuti inaktív KT. Ezt itt tudod megnézni.

Aztán nézd meg a közös tudatok listáját (link), és állítsd fás képesség szerinti sorrendbe. Minél több a fás képesség, annál aktívabb. Amelyik szimpatikus, annak keresd meg a vezetőjét.
 
Üdv mindenkinek.
Lehet tudni, mely KT-k aktívak?
Elenios hitű alakváltó bandát keres jeligére
 
Szerintem keresd az Aranysárkányokat, ha jól tudom, akkor a vezetőjüket a zagyizoltan kukac invitel pont hu címen találod.
 
Sziasztok!
(Újra)kezdő játékos, nyugati telephelyű karakterrel "jó" vagy "Raia" - beáldozás 4-5 forduló távlatában esedékes - Közös Tudatba lépne.
Inkább játékos, mint szerepjátékos vagy tápos.
Üdv,
V
 
Jjaj de jó,már majdnem azt írtam hazug,de ha ezek megvannak,akkor jóóóó
 
Előkerült. A fokhagymákkal, a szopókőpusztítással, a TNO-kal, a 7 PP taggal, az 1-nél több FNO-val és a többivel (mindennel) együtt!
 
Ja,lehet ezt rövidebben is.
Elloptad más pénzét,kt-ját és még Istenre hivatkozva erre vered is magad.
Tényleg,most hogy állítólag borsodi megnézte a fordulóid,előkerült a 16 kristályfolyadék?
 
Mexi! Te egy irodalmar lehetsz, hogy ezt ilyen szépen meg tudtad fogalmazni! Nekem nem ment volna...
 
Szóval az új PP képesség a 201-es?
Gondolom albertussal megbeszélted,hogy ez olyan pofás,kt arculathoz illő képesség.
Persze tudatcsata ellen nem véd,de mi az neked.
Mondjuk amilyen tempóban fejleszted az 506-ost....
 
Úristen, te tényleg nem vagy normális, egyszerűen elkeserítő mennyire hülye vagy És ez már nagyon nem vicces...
Az a baj, hogy hiába mondjuk, nem fogod felfogni, azért egy utolsó próbát megteszek. Én normális voltam veled. Nagyon sokáig. Beszavaztunk, nagyon sok lehetőséget adtunk. Én is. Amit viszont tettél a játékos társaiddal - és pont leszarom, hogy megmagyarázod, meg szabályos, meg azért viselkedsz undorító módon mert más is az, meg kiváltképpen, a magánéleti krízisedet ide vetíted ki elképesztő agresszív módon - ez ezekkel nem magyarázható. Így én is megpróbáltam másféleképpen hatni rád, de igazából az sem működik... Se a szép szó, se a csúnya, ez így elég meredek, maradjunk annyiban...
A TF fórumon nem hoztunk téged szóba. Direkt nem, mert megalázó lett volna, hogy a közös játékunk megbeszélésén egy olyan emberről van szó, akit megvet a társadalmunk. Elfelejtettünk. Egy mondat sem eset rólad. Már ezt sem érdemelted meg. Sajnálom.
A KT képességek "resetje" kérdés volt a JV részéről, nem kijelentés... Maradjunk annyiban, hogy nem csak bennem merült fel, hogy ezzel valszeg' te fogsz a legjobban járni - DE! nem mondtuk azt, hogy ne legyen, pedig nekünk erre (Holtidők) pont semmi szükségünk nincs, csak macera lesz vele...
Mi nem akartunk téged kizárni a játékból, soha senkit nem zártunk ki eddig. te zárattad ki magad, kiprovokáltad azt, hogy a korábban veled normális hangvételű emberek se nézzenek téged semmibe.
Magánéleti gondok? Kt-ba kellene TU? Tudod mennyit kellett volna tenned? Kérni fórumokon, írni 1-2 mailt és kész. Pont nem került volna semmibe.
Amikor meg undorító módon megcsináltad a PP-ben aljasul a dolgaidat, akkor is simán visszaléphettél volna - persze, pár ember akkor is ekézett volna, de ezen már nem tudsz változtatni, nah de a többség, az max. passzívan csendben hagyott volna a francba...
És igen, szépen idővel ha nem is mindenki, de befogadott volna a közeg.
És most? Állsz egyedül egy kurva nagy pusztában, nézed messziről - és láthatóan irigykedsz és zavar - ahogy mi együtt tudunk játszani és szórakozni... Örülsz annak, hogy egyedül vagy, örülsz neki, hogy szánnak, megvetnek és sajnálnak. Azt hiszed, hogy elfogad bárki is, miközben csak azért hagyunk már békén, amiért a hajléktalant sem piszkálják a buszon, hogy üljön már arrébb. Szabályosan neki is joga van ott ülni, csak hát ez a fura társadalom, meg az orr ugye.....
Nem tudom milyen ember lehetsz, de valami nagyon borzalmas dolgon kellett átmenned, ha így viselkedsz, ennyire nem veszed magad észre és ennyire elképesztő módon antiszociálisan kifordult az értékrended. Nem bírod abbahagyni, kapaszkodsz egy olyan dologba, amitől még lejjebb süllyedsz...
Mi itt nagy részben trollkodtunk. De te sajnos ezt végig komolyan toltad... Elképzelni nem tudom mennyire lehet semmilyen az életed amit próbálsz ugyan másképpen feltüntetni, de azért maradjunk annyiban, hogy nem megy...
És végig elég lett volna bármikor, ha abbahagyod.

Én sem fogok veled már foglalkozni, semmilyen időt nem érdemelsz meg. Még a csúnya szavakat sem.

Mint egy TF játékos, én ezt nagyon sajnálom. 22 év alatt te vagy az első és remélem a köv. 22 évben nem fogok hasonlóval sem találkozni.
 
És van Isten.

Köszönet Atyám mindenért. ;-)
 
Ha ezt te komolyan megkérdezed akkor jól értesz a játékhoz.

Na megkaptam az "ítéletet"

"Szia!

Én nem akarok ebbe beleszólni. Szerintem egyszertűen hagyj fel azzal, hogy a fórumon vitatkozol mindenkivel. Ne írj, ne vitatkozz, sőt adott esetben ne is olvasd. Csak játssz, ahogy szeretnél."

Játssz ahogy szeretnél. Én ezt úgy értelmezem, hogy nem lettem kitíltva a Tf-ről bármennyire is ígértétek, hogy szombaton eltávolítotok.

Úgyhogy ezennel elköszönök, mindenre választ kaptam, örömmel várom a kt-kal kapcsolatos változtatásokat és hogy a PP-t ezáltal megújítsam (201, 112, stb.)

További kellemes időtöltést és jó játékot.

Üdvözlettel: Lord Constant, a Tf nemezise ;-)
 
Mi köze az újszülötteknek és a PP-s karaktereknek ahhoz, hogy az első 20 forduló lesz ingyenes?
 
És szerinted ez nálam akadály volt valaha mikor 4 karim is utódot szült? :-)

Ha a PP-seket kivonom már eleve van vagy 28 elfem.

Kérdezd meg borsodit, ő belépett hozzám jogtalanul, látta, tehát ebben sem hazudok.

plusz az újszülöttek...

Nem aggódom a kt-k miatt. :-)

Pláne így, hogy a kt képességeket simán összeállíthatom a Prófétáknál. ;-)
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | ...
Nézet:
Infók | Hírek, változások | Segítség kezdôknek | Fejlesztési ötletek | Közös Tudatok | Bugok | Csere-bere | Átadó karakterek | Szavazások | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.