459. forduló, 461. forduló, Cshi-Cshi a Cica összes nyilvános fordulója
Fordulóm kinézete legyen.
Kövesd a Túlélők Földje levelezős szerepjátékot: érdekességek, friss információk a Facebook oldalunkon! http://www.facebook.com/tulelokfoldje

TÚLÉLŐK FÖLDJE

Betáplálva: 2010. júl. 8. 9h:16'
EZ A 623. JÁTÉKHETED, 460. FORDULÓD
624. játékheted kezdete: júl. 10.
A következő fordulódat azonnal betápláljuk, amint megkapjuk.
E-mail!
KALANDOZÓ: #2765
SZÁMLA : XXXX

CSHI-CSHI A CICA KALANDJAI


13 nap telt el azóta, hogy letáboroztál a [186,61] koordinátán.
Táborozásod egyik napján felkeresett az Aukciós Ház ügynöke. Felmutatod a hűségérmédet. Átvette a felajánlott 4 manakristályt (3200 arany kikiáltási áron), 2 pszi követ (1600 arany kikiáltási áron). A felajánlási költség tételenként 15 arany. Kifizetted a megvett 100 kaját (199 arany).
A táborozás 3. napján összefutsz A Tűzhajúval. E különös alak páncélzata a nap fényével ragyog. Mellvértjén látsz egy izzó jelet: Sötét fellegek közül előtörő hajnali fénysugár. Raia személyes testőrként szolgáló avatárja. Egy drag'kór fülkarikát, egy drakolder gyűrűt, egy Eldaran karkötőjét, egy fűzött kagylósort, egy hakamát, egy halálhozó karkötőjét, egy hókeresztet, egy lajstrom medált, egy mágusköpenyt, egy nap szimbólumot, egy natharion talizmánt, egy örökkévaló holdkőjét, egy Ovgun nyakláncát, egy ryuku derékszíjat, egy ryuku függőt, egy ryuku hüvelykgyűrűt, egy sodét és egy Vlagyimir gyűrűjét visel. Felszerelését egy bosszantó apróság trófea, egy Techiulan trófea és egy triklem drakolder trófea teszi egyedivé. Jobb kezében egy ent pásztorbotot, bal kezében egy Din cséphadaróját tart. Lőfegyvere egy hosszú íj. Hátasállata egy sullár! Tárgyainak egy részét egy csillagapród viszi. Tisztán érzed auráját: jelleme jó, valószínűleg nem akar rosszat. Köszöntitek egymást, aztán tovább.
A 3. napon találkozol egy copfos ezüsthajú, kék szemű kobudera férfival. Fekete a bőre. Leah főpapja. Egy bakkura csizmát, egy értépő sarkantyút, egy gyémánt védőgyűrűt, egy Huddens kesztyűjét, egy Khór maszkját, egy koponya szimbólumot, egy nodonrod kitűzőt, egy obszidián karkötőt, egy örökkéval. rubinját, egy Rhatt páncélját, egy Rughar gyűrűjét, egy ryuku ökölgyolcsot, egy varkaudar szimbólumot, egy ryuku nadrágot, egy Urgod fétisét, egy Huddens alkarvédőjét, egy ritualista övet, egy mágusköpenyt és egy rémbőr tarkóvédőt visel. Felszerelését egy trikornis herceg trófea, egy ongóliant trófea és egy varkaudar iszákos trófea színesíti. Furcsa jelvénye van: egy kasza. Bal kezében egy agyartőrt tart. Lőfegyvere egy hosszú íj. Tárgyainak egy részét egy zombi viszi. Mentális auráját felismered, fekete, jelezve hogy gonosz. Jó lesz vigyázni! Összebarátkoztok egymással. Az ő neve Szigorú. Mentális kapcsolatot vesztek fel egymással.
A 3. napon egy fekete, copfos hajú, félszemű kobudera férfi lopni próbált tőled, szerencsére sikertelenül. Rögtön elszaladt a sunyi. Feltehetően a csapdád okozta kudarcát. Rögvest segítségért kiáltasz. Szerencsére egy őrjárat épp a közelben van, és a tolvaj után ered. Mentális auráját felismered, semleges jellemű, mint ahogy Te is. Bemutatkoztok egymásnak. Az ő neve Naomi Atlantini. Homlokérintéssel biztosítjátok a későbbi telepatikus összeköttetést.
Az 5. napon egy fekete, hosszú hajú, kék szemű árnymanó nő lopni próbált tőled, szerencsére sikertelenül. Látva felsülését, elinalt a gyáva. Azonnal kiáltozni kezdesz: "Tolvaj, fogják meg!" A városi őrök rövidesen kézrekerítik a fickót, és magukkal viszik.
Az 5. napon összefutsz Gronkh-kal. Tharr félisten hatalmú szolgája. Egy Batharak vállemezét, egy csodálatos nyakláncot, egy dalebg.kristályvértet, egy drakolder gyűrűt, egy értépő sarkantyút, egy fejvadász medált, egy hakamát, egy hatalom fülbevalóját, egy hósárkánybőr csizmát, egy gránit szimbólumot, egy koponya gyűrűt, egy kyorg övcsatot, egy Luthius karkötőjét, egy moa munkáskesztyűt, egy örökkéval.smaragdját, egy Ovgun nyakláncát, egy rémbőr tarkóvédőt, egy ryuku függőt, egy ryuku hüvelykgyűrűt, egy smaragd karkötőt, egy szirén köpenyét, egy tradicionális övet, egy varkaudar szimbólumot és egy Vlagyimir gyűrűjét visel. Ruházatát egy Friedurgonoma trófea, egy triklem drakolder trófea és egy Ylgoroth trófea színesíti. Valamilyen szövetség tagja, jelvénye: Izzó magmából előtörő gránit monolit. Jobb kezében egy ent pásztorbotot, bal kezében egy Din cséphadaróját tart. Hátasa egy idomított élőholt sullár. Teherhordója is van: egy sivatagi doareg! Szegény állat majd megszakad. Üdvözlitek egymást, mint két régi jóbarát. Rövid trécselés után folytatod utadat.
Táborozásod egyik napján felkeresett az Aukciós Ház ügynöke. Felmutatod a hűségérmédet. Átveszed a sikeresen eladott 4 manakristály (eladási ár: 3200 arany, ebből a kezelési költség: 256 arany), 2 pszi kő (eladási ár: 1600 arany, ebből a kezelési költség: 128 arany) ellenértékét.
A 6. napon összeakadsz Joachim Siegheillel. Mozgása könnyed, szinte már légies. Ahogy a szemébe nézel, egy pillanatra mintha elvesztenéd az irányítást tested felett... Elég egy mentális pillantás aurájára: sötét, akárcsak a lelke. Egy meleg kézfogás, rövid hírcsere, aztán újból elváltok. Percekkel később is a különös találkozás hatása alatt állsz... de már nem vagy képes felidézni a részleteket.
A 7. napon összefutsz Ashymmal. Fairlight személyes testőrként szolgáló avatárja. Homlokán a mágia ezüstszínű rúnáját látod. Egy arany sárkányvállapot, egy bársony övsálat, egy csodálatos nyakláncot, egy derit láncvértt, egy drag'kór fülkarikát, egy drakolder gyűrűt, egy gárdista övcsatot, egy gyakorlónadrágot, egy Hantas karperecét, egy Hatalom Karkötőjét, egy kisebb napkorongot, egy lajstrom medált, egy Luthius karkötőjét, egy mágusgyűrűt, egy mihlanil medált, egy mihlanil övet, egy őselemek köpenyét, egy ősmágus fülbevalóját, egy rogalhal csuklópántot, egy Rughar gyűrűjét, egy ryuku csataszoknyát, egy ryuku hüvelykgyűrűt, egy ryuku ökölgyolcsot, egy Sshreakza amulettjét, egy Teremtő koronáját, egy torz fülkarikát, egy tűzhaj diadémet, egy tűzúr csizmáját, egy vámpírkesztyűt, egy villám szimbólumot és egy Zu'lit koronáját visel. Felszerelését egy triklem drakolder trófea, egy quwarg gigász trófea és egy quwarg ölész trófea ékesíti. Valamilyen szövetség tagja, jelvénye: két kört formázó ezüst kígyó. Bal kezében egy T'vadar tőrét tart. Lőfegyvere egy hosszú íj. Hátasállata egy tüskés gigaféreg! Teherhordója is van: egy sivatagi doareg! Szegény állat majd megszakad. Mentális auráját felismered, az ő jelleme is semleges. Baráti varázspárbajt vívtok. Mélyen koncentráltok, mire két manaelementál jelenik meg előttetek, majd egymásnak estek. Hosszú a küzdelem. Fejed már majd szétrobban, amikor végül elementálod megadja magát, és szétrobban. Gratulálsz ellenfelednek.
Köszöntitek egymást, aztán tovább.
Nem minden időt töltesz pihenéssel, míg táborozol, hiszen mostra egy többszemélyes kaland lett kijelölve a terveidben. A csapat többi tagja egymás után érkezik meg a helyszínre: Crysania, Durazbar Grun, Boldfellow, a lovag, Caramon, Blyth the Surviver, Pipacs, Gronkh, Chaotic Sunstroke és Koponyalékelő Gork. Gyorsan megismerkedsz azokkal, akikkel eddig még nem találkoztál. Gronkh előkap egy lélekkövet, és babrálni kezdi. A kristályba zárt szellem testet ölt, és pont úgy néz ki, mint megidézője! Mostantól e másolat is részt vesz a kalandban. Néhány veszett gorilla... ugyan már! Az nem is egy komoly szörny. Mit kell tőle így berezelni... - morfondírozol, miközben Boldfellow, a lovag a nagy TERV-et részletezi. "Megkeressük, követjük, elfogjuk, visszavisszük..." Pha! Ennyi erővel akár te is lehettél volna a vezető! Persze meg kell beszélni a többi a részletet is. A vadonban minden kalandozó ezerféle talpraesett és frappáns módját tudja a szörnyek csapdába ejtésének, csakhogy most a fővárosban vagytok! Ez bizony szokatlan körülmény, minden szörnyismereti tapasztalatotokra szükségetek lesz. A sok felmerülő ötlet közül nehéz választani. Végül felmerül a nagy kérdés: egyáltalán látott már valamelyikőtök veszett gorillát? Az ötlet nem elég, azt meg is kell valósítani! Ha netán sikerülne felkutatnotok egy gorillát, azt el is kellene ám fogni valamivel! Puszta kézzel ez nem fog menni, valamilyen szörnycsapda mindenkinél kellene (persze a macskakövön a fedett verem sem igazán hatékony). Természetesen van nálad csapda, anélkül igazán nehéz volna elkapni azt a gorillát, ugye. Gyorsan előkészítesz egy dobóhálót. Crysania egy szuper dobóhálót, Durazbar Grun egy teriád dobóhálót, Boldfellow, a lovag egy teriád dobóhálót, Caramon egy dobóhálót, Blyth the Surviver egy szuper dobóhálót, Pipacs egy dobóhálót, Gronkh egy ketrecet, Chaotic Sunstroke egy teriád dobóhálót, Koponyalékelő Gork egy teriád dobóhálót, Gronkh másolat egy ketrecet vesz elő, így kell felkészülni rendesen a feladatra. Akkor most jöhet a hajtás! Felosztjátok egymás között a környező, néhány négyzetmérföldes területet. Kérdezősködtök, és nyomok után kutattok. Egy-egy karmolásnyom egy bezárt kapun vagy az ajtófélfán, egy jól felismerhető talpnyom a kiszáradt pocsolyában például sokat segíthet. Egy romos épület közelében pár aprócska jelből arra következtettek, hogy a padláson húzta meg magát az egyik nőstény! Micsoda felfedezés! Gyerünk, kapjuk el! - suttogja egyikőtök izgatottan. Több oldalról közelítetek a romos házhoz, aztán mászni kezdtek, miközben a legalkalmasabbnak ítélt csapdával egyikőtök a padláskijárónál foglal helyet. Ez az! A megriasztott gorilla előront a padlásról, és épp, egyenest a csapdába ugrik! Remek időzítés... De mi ez? Hisz ezek... EZEK KETTEN VANNAK!!
Crysaniával, Boldfellow, a lovaggal, Blyth the Surviverrel, Gronkh-kal és Gronkh másolattal csapatban küzdesz. Egy veszett gorilla az ellenfeletek! Blyth the Surviver eddig bírta csupán, most inkább elmenekül.

Crysania egy hhaar burka II védekező rúna felrakásával nyit. Gronkh gyorsan felrak egy hhaar burka II varázslatot. Hatalmadat demonstrálandó, mormolni kezdesz. Létrejött egy hhaar burka. A szilánk működik (+2 életpont). Gronkh másolat mormolni kezd. Létrejött egy hhaar burka II körülötte.
Crysania távolról villámcsapás varázslatot lő a másikra. 88 életpontot sebzett. Gronkh egy kézmozdulatot tesz, majd ellő egy izomernyesztés varázslatot. Az ellenfél elernyed. Egy istenítélet varázslattal köszöntöd a másikat. 864 életpontot sebeztél. (50 ép-t sebződsz te is.) Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont).
Gronkh másolat egy izomernyesztés varázslattal köszönti a másikat. Az ellenfél elernyed.
Crysania a hosszú íjjal az ellenfélre céloz és lő. Elrepül 1 bronzhegyű nyíl. A lövedék becsapódik! Eltalálja a veszett gorilla megtépázott szőrét. (1 támadással 16 életpontot sebezve.) Gronkh vas dobónyilat küld az ellenfél felé. Elrepül 6 vas dobónyíl. Lövedékeivel perforálja a veszett gorilla bal oldalát. (6 támadással 275 életpontot sebezve.) Teli erőből vas dobónyilat dobsz az ellenfeledre. Megszáll a Muo-Tie féle nyugalom. Elrepül 6 vas dobónyíl. Lövedékeiddel perforálod a veszett gorilla csapzott bundáját. (6 támadással 573 életpontot sebezve.) Gronkh másolat vas dobónyilat markolva becélozza a mozgó célpontot. Elrepül 2 vas dobónyíl. Több lövedéke átfúrja a veszett gorilla testét. (2 támadással 94 életpontot sebezve.) Egy pukkanást hallasz, és a következő pillanatban émelyítő bűz ölel körül. Majdnem elhányod magad, de aztán megacélozod magad. A veszett gorilla szemében félelem villan, aztán lassan lehunyja, miközben lelke kitör testének fogságából.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 6 vas dobónyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. 2389 tapasztalati pontot kaptál. {Lőfegyver fejlődés: 33% esély:+1; össz: 1%} Közös döntés alapján te kutatod át a szörnyet. {Csatastatisztika; sebzés: 1437, sebződés: 50, gyógyulás: 4, összesen: -46 ÉP, összes sebzés: 1910, összes sebződés: 50}


Durazbar Grun, Caramon, Pipacs, Chaotic Sunstroke és Koponyalékelő Gork egy veszett gorilla életét vette időközben. Blyth the Surviver újra csatlakozik a csapathoz a veszély elmúltával. Nem éreztek diadalt. Elfogni kellett volna ezeket a szerencsétlen óriásmajmokat, nem elpusztítani. De talán az egyikben még mintha pislákolna némi élet... Sajnos csak az egyik gorillát sikerül úgy-ahogy életre keltenetek, a másik visszavonhatatlanul kimúlt. De nem baj. Diadalittasan emelitek a vállatokra a csendesen nyöszörgő óriásmajmot, és gyorsan elvonultok a szörnypiachoz. Mielőbb fel kell markolnotok a jutalmat, még azelőtt, hogy elvérzik ez a szerencsétlen jószág! A gondozónő elmond benneteket mindenféle barbárnak, meg gyilkosnak de azért végül állja a szavát, és elétek tesz egy hatalmas utazóládát. Itt az idő, hogy kiszolgáljátok magatokat, míg ő ellátja a "szegény" sebesültet. A kincs szétosztását követően neked 3 bunthar bőr és 5 extra takarmány jut. (Crysania 3 bunthar bőrrel , Durazbar Grun 3 bunthar bőrrel, 5 extra takarmánnyal és 1 teriád dobóhálóval , Boldfellow, a lovag 3 bunthar bőrrel és 5 extra takarmánnyal , Caramon 3 bunthar bőrrel és 5 extra takarmánnyal , Pipacs 3 bunthar bőrrel, 5 extra takarmánnyal és 1 nyomkereső talizmánnal , Gronkh 3 bunthar bőrrel, 5 extra takarmánnyal és 1 ryuku vadászinggel , Chaotic Sunstroke 3 bunthar bőrrel és 5 extra takarmánnyal , Koponyalékelő Gork 3 bunthar bőrrel és 5 extra takarmánnyal , Blyth the Surviver 3 bunthar bőrrel és 5 extra takarmánnyal gazdagodott.) Az osztozás után neked 1 extra takarmány lett. (Caramon 1 extra takarmánnyal , Chaotic Sunstroke 1 extra takarmánnyal , Koponyalékelő Gork 1 extra takarmánnyal
, Blyth the Surviver 1 extra takarmánnyal lett gazdagabb.) Hát ez bizony nagyszerű kaland volt! - Gyerünk a fogadóba! - kiáltja valaki, és legszívesebben tényleg így tennél, de tudod, hogy holnap hideg főre lesz szükséged a további kalandjaidhoz, ezért inkább visszatérsz a szállásodra. A sok gyakorlás növelte tudásodat (+1 csapatmunka). 69000 tapasztalati pontot kaptál. [90 pontot használtál fel, van még 514. Kapsz 54 VP-t.]
A 7. napon találkozol egy fekete, copfos hajú, zöld szemű kobudera férfival. Körszakálla és rövid bajsza van. A bőre kreolszínű. A kalandozó aurájában mágikus energiák örvénylenek. Tagja az Igaz Barátok Rendjének. Az elementalisták rendjének varázstárgykészítő mester rangú tagja. Egy árnyszőttest, egy bársony övsálat, egy dr'thanox gyűrűt, egy drag'kór fülkarikát, egy drakolder gyűrűt, egy Élet gyűrűjét, egy Hantas karperecét, egy Hatalom Karkötőjét, egy hűbéresi gyűrűt, egy Istenek Talizmánját, egy játékmesteri palástot, egy kreiton palástot, egy kyorg övcsatot, egy lajstrom medált, egy Luthius karkötőjét, egy mihlanil medált, egy Notermanthi amulettet, egy og'lhobn fülbevalót, egy óriások övét, egy örökkéval.gyémántját, egy ősmágus fülbevalóját, egy rizspapír-vértet, egy rogalhal csuklópántot, egy ryuku csataszoknyát, egy ryuku hüvelykgyűrűt, egy ryuku kalózkendőt, egy ryuku ökölgyolcsot, egy ryuku vadászinget, egy Teremtő koronáját, egy törpe bakancsot, egy tűzhaj diadémet, egy védőtalizmánt, egy vívónadrágot, egy yiang kesztyűt, egy yiang sapkát és egy yiang vállvédőt visel. Felszerelését egy Moi Ro Fa trófea, egy Genyuku trófea és egy ódon vízköpő trófea ékesíti. Furcsa jelvénye van: egy mágikus viharban meditáló varázsló. Lőfegyvere egy vas dobónyíl. Egy hoarián sárkánybébi a hátasa. Tárgyainak egy részét egy mutáns hegyitroll viszi. Érzékeled auráját: tiszta fehérrel ragyog, jelezve, hogy ő jó. Bemutatkoztok egymásnak. Az ő neve Zicho. Bizalmas homlokérintésetek lehetővé teszi, hogy a későbbiekben is kapcsolatot tarthassatok fenn.
A 10. napon összefutsz Crysaniával. Fairlight püspöke. Homlokán a mágia ezüstszínű rúnáját látod. Egy arany papi karkötőt, egy Batharak vállemezét, egy bíbor erőövet, egy gyémánt védőgyűrűt, egy háború gyűrűjét, egy hatalom fülbevalóját, egy Huddens alkarvédőjét, egy mithril láncinget, egy nehéz harci kesztyűt, egy örökkéval.gyémántját, egy ősplazmát, egy Ovgun nyakláncát, egy rémbőr tarkóvédőt, egy ryuku hüvelykgyűrűt, egy ryuku kalózkendőt, egy szirén köpenyét, egy törpe bakancsot, egy varkaudar szimbólumot és egy villám szimbólumot visel. Felszerelését egy vark. kardtáncos trófea, egy varkaudar che-pap trófea és egy csataremák trófea díszíti. Jelet látsz a ruhájára festve: két kört formázó ezüst kígyó. Jobb kezében egy ent pásztorbotot, bal kezében egy Zarknod szemét tart. Lőfegyvere egy hosszú íj. Hátasa egy idomított szőrös azuka. Időmúlatás gyanánt mágikus párviadalt vívtok. Gyűlik és formálódik az energia, míg végül megjelenik két manaelementál, és küzdeni kezdenek. Keményen feszültök egymásnak, míg végül a te lényed arat győzelmet. Ellenfeled gratulál neked.
Üdvözlitek egymást, mint két régi jóbarát. Rövid trécselés után folytatod utadat.
Nyakadon két apró pont van. Vért szívtak tőled! (-162 életerő.) Már éppen indulnál, amikor egy vérvörös rózsát veszel észre a hátizsákodra fektetve. Vajon hogyan kerülhetett oda? Nem tudsz ellenállni élénk színének és illatának, így óvatosan elteszed. Betolakodók vannak a területeden. Szolgáid már harcolnak ellenük, érzed, ahogy sorban elbuknak. A támadók arcán undor és gyűlölet, lerázzák magukról elméd erejét. Védekeznél, fogaddal marnál beléjük, hogy vérükből nyerjél erőt; de testedet átjárja fegyverük. A lándzsa szíveddel együtt a földhöz szögez - ez hát a vég. Az utolsó kép egy csizma, mely fejedre tapos, amikor kihúzzák belőled a fegyvert... a kalandozók már kincseid kutatják. Te csak a felkelő nap pusztító tüzét érzed, s az évszázadok tapasztalatából egy szakadt fekete köpeny és a csatamező sarával keveredő hamu marad...
Egy ismeretlen lovag jön veled szembe, sötét vértje tündököl a napfényben. Büszkén ül lova hátán, miközben a horizontot kémleli. Mikor melléd ér, Te udvariasan meghajolsz, és jó utat kívánsz neki. Ő megállítja lovát, és rád néz, majd felnyitva sisakrostélyát, visszaköszön: "Üdvözöllek vándor! Régen hallottam már emberi szót, nagyon jól esett. Engedd meg, hogy egy csekély szívességgel viszonozzam." azzal kezét válladra teszi. A következő pillanatban érzed, hogy különös belső tűz árad szét tagjaidban, izmaid felfrissülnek, felébredsz.
Zu'lit tarsolya termel 2 mocsári penkét. [mocsári penke ládikóba-> (185,60)-> 2 arany, -2 ÉP] A méregtermő iszák termelt 1 ugh mérget.
A táborozás alatt próbáltál minél többet pihenni. Ennek köszönhetően visszanyerted erőd egy részét. (+227 életerő.) Varázserőd regenerálódik. (+908 varázspont.) Időt cserélsz (+10 TVP, -5 VP). Mély meditáció segít a pszid regenerálásában. (+95 pszi pont.) A poszogó möszék csámcsogva habzsolják pszi energiáidat. (-4 pszi pont.) A jóltápláltság következtében szaporodtak a kis aranyosak! (+1 poszogó mösze.) Erőt merítesz a Közös Tudatból. (+4 tudatpont.) Megfejed a tüskés harci gromakot. (+1 kaja.) A lottó 874. hetének nyerőszámai: 5, 20, 13. 1 db 0 találatos szelvényed volt. 8 tanítványod van, akik mindenhová követnek, lesik minden mozdulatodat. Elpárolgott a fejedből a tudás, melyet a moa varázsdoboz kinyitásának különleges élményei ültettek oda.
Sok időt töltöttél azzal, hogy egy őrjáratozó katona nyomára bukkanj. Már majdnem feladod, amikor egy kifejlett példányra bukkansz!

Távolról izomernyesztés varázslatot lő rád a másik. Semmi eredménye! Mélyen koncentrálva, ellenfeled megidéz egy puha ütés varázslatot, majd rád küldi. Semmi eredménye! Ellenfeled vakító fény varázslatot lő rád. A támadása szerencsére hatástalan volt. Mentális támadást alkalmaznak ellened: ellenfeled rád zuhogtat egy agybénítás pszit. Semmi eredménye! Fegyvert váltasz: előkapod a kígyópengét. Félelmet nem ismerve ellenfeledre támadsz. Kígyópengével kegyetlenül összevagdalod az őrjáratozó katona testét. (6 támadással 908 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+182 életerő). Egy méregfelhő II varázslatot dobsz ellenfeledre. 141 életpontot sebeztél. Ellenfeled hányni kezd. A 12 őrjáratozó katona gyenge döfése nem tudott megsebezni. A varázsló kezéből apró villámok repülnek ki. Félig megúsztad. 19 életpontot vesztettél. A másik elterül, rángatózik egy kicsit, majd csendben meghal.
Alaposan átvizsgálod a tetemet. Nemhiába, alkalmas tápszereket találsz! Nézzük, milyen kincsre bukkantál: egy aranylánc [aranylánc ládikóba-> (186,61)-> 20 arany, -2 ÉP], egy vas dobónyíl, egy gyöngymangó és egy vasérc. 8000 tapasztalati pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-8 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 1049, sebződés: 21, gyógyulás: 184, összesen: +163 ÉP}

A sok gyakorlás növelte tudásodat (+1 szörnyismeret). [7 pontot használtál fel, van még 517. Kapsz 4 VP-t.]

* 1. KP: elmormolod a 12. varázslatot a 28. varázslatot a 188. varázslatot
Hihetetlen sebességgel varázsolsz. Az erőpajzs láthatatlanul vibrálni kezd körülötted. [-6 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). [2 pontot használtál fel, van még 515. Kapsz 1 VP-t.]
Gyorsvarázsolsz! Izmaid megnőnek, megdagadnak (+14 erő). [-10 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). [2 pontot használtál fel, van még 513. Kapsz 1 VP-t.]
Szupersebesen mormolsz. Kékes fény vonja be bőröd. [-15 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont). [2 pontot használtál fel, van még 511. Kapsz 1 VP-t.]

* 2. KP: t. energia kisütése: 145 2
Felkészülsz a kasztroplanáris transzformáció förtelmesen undorító szertartására. [-1 TU.] [10 pontot használtál fel, van még 501. Kapsz 6 VP-t.]

* 3. KP: elmormolod a 182. varázslatot a 220. varázslatot
Fürgén varázsolsz! Zöldes fényű erőtér kezd körülötted vibrálni. [-12 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont). [2 pontot használtál fel, van még 499. Kapsz 1 VP-t.]
Beizzik a turbómágia. (+2 minden tulajdonságodra.) [-25 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). [2 pontot használtál fel, van még 497. Kapsz 1 VP-t.]

* 4. KP: elmormolod az 53. varázslatot a 224. varázslatot a 86. varázslatot
Fürgén varázsolsz! Csapásaid erősebbek lesznek! (+11 sebzés támadásonként.) [-24 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). [2 pontot használtál fel, van még 495. Kapsz 1 VP-t.]
Hihetetlen sebességgel varázsolsz. Munkád gyümölcsözni fog! [-10 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). [0 pontot használtál fel, van még 495.]
Gyorsvarázsolsz! Optimalizálod szervezeted energiafelhasználását. [-8 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). [0 pontot használtál fel, van még 495.]

* 5. KP: használod a 745. tárgyat az 1101. tárgyat az 1100. tárgyat
Használod a bo'adhun idolt. A varázslat működésbe lép, láthatatlanul védelmezve testedet. [1 pontot használtál fel, van még 494.]
Használod a Niagren pálcáját. Leheletvékony mágikus aura jelenik meg a tárgyaid körül. [1 pontot használtál fel, van még 493.]
Használod az Éjmágus tükrét. A hatás azonnal érezhető. (+2 szerencse következő táborozásod végéig.) [1 pontot használtál fel, van még 492.]

* 6. KP: elmormolod a 377. varázslatot a 88. varázslatot a 138. varázslatot
Hihetetlen sebességgel varázsolsz. Aranyszín ragyogás jelenik meg körülötted. [-50 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). [2 pontot használtál fel, van még 490. Kapsz 1 VP-t.]
Sajnos nincs a birtokodban valamilyen komponens, ami feltétlenül szükséges lenne a varázslat elmondásához (1 szopókő). [0 pontot használtál fel, van még 490.]
Fürgén varázsolsz! Lépteid könnyűvé, légiessé válnak. [-15 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont). [2 pontot használtál fel, van még 488. Kapsz 1 VP-t.]

* 7. KP: t. energia kisütése: 37 39
Érzed, hogy nagyobb a kontrollod a testedben buzgó kí felett. [0 pontot használtál fel, van még 488.]

* 8. KP: elmormolod a 90. varázslatot a 385. varázslatot a 71. varázslatot
Beizzik a turbómágia. Agyburok feszül a tudatod köré. [-11 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). [0 pontot használtál fel, van még 488.]
Beizzik a turbómágia. Megidéztél egy földelementált, most egy darabig téged fog szolgálni. [-80 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont). [10 pontot használtál fel, van még 478. Kapsz 6 VP-t.]
Hihetetlen sebességgel varázsolsz. Újabb lehetőségek nyílnak meg előtted szürkeállományod kihasználására. [-20 pszi pont.] [2 pontot használtál fel, van még 476. Kapsz 1 VP-t.]

* 9. KP: használod az 1133. tárgyat az 1253. tárgyat az 1534. tárgyat
Kinyitod a moa varázsdobozt. Hirtelen feltárul előtted a moák hihetetlen bölcsességének egy parányi szeletje. (IQ-d a következő kör elejéig megnőtt 15-tel.) [21 pontot használtál fel, van még 455. Kapsz 12 VP-t.]
Sajnos nincs a birtokodban az a tárgy. [0 pontot használtál fel, van még 455.]
Próbát teszel a quwarg teleportgömbbel. Az történik, amire számítani lehet, a teleport egy quwarg boly kellős közepébe repít. Nyögve körbepillantasz. Száraz, tág helyen vagy, de minden zsizseg a rovaroktól. És a sok csípés, iszonyú fájdalmas! (-8 életerő). Hirtelen ráébredsz, hogy miért van itt ekkora hely: egy óriási test mozdul el a fal mellől. Egy quwarg nagymester!

Durranás, és máris bűzfelhővel vagy körülvéve! Visszafojtod lélegzetedet. Fegyvert váltasz: előkapod a kígyópengét. Elszántan a másikra ugrasz. {HD:} Kígyópengével hatalmas csapásokat adva felmetszed a quwarg nagymester potrohát. (2 támadással 288 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+58 életerő). Transzformálsz! (+28 varázspont.) Földelementálod totálisan porba burkolja ellenfeled. (57 életpontot sebezve.) Mélyen koncentrálva, megidézel egy méregfelhő II varázslatot, majd ellenfeledre küldöd. 150 életpontot sebeztél. Ellenfeled hányni kezd. A quwarg nagymester csáprágói a közeledben csápolnak, de eredménytelenül. A quwarg nagymester csáprágói a közeledben csápolnak, de eredménytelenül. A quwarg nagymester csáprágói a közeledben csápolnak, de eredménytelenül. A quwarg nagymester most már meggondolná a harcot, de egy kicsit elkésett. Megölted!
Felhasználva a vadászkést, szereztél 1 fekete gyöngyöt. [fekete gyöngy ládikóba-> (185,60)-> 6 arany, -2 ÉP] 1794 tapasztalati pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-8 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 495, sebződés: 2, gyógyulás: 60, összesen: +58 ÉP}

Morgást hallasz magad mögül, rosszat sejtve fordulsz meg. Egy quwarg szabotőr!

Ellenfeled vérbeli borzongás varázslatot lő rád. Semmi eredménye! A szörny ragacsos lét öklend rád. Rémülten félrehajolsz. Fegyvert váltasz: előkapod a kígyópengét. Meglengetve a kígyópengét ellenfeledre rohansz. Ellenfeled nem menekülhet: a kí döbbenetes Haláltáncába kezdesz. {FM:} Kígyópengével alaposan megvágod a quwarg szabotőr fekete torát. (1 támadással 140 életpontot sebezve.) (Nincs értelme vámpirizálni.) Transzformálsz! (+14 varázspont.) Földelementálod támad. (57 életpontot sebezve.) Üdvözlésképpen egy méregfelhő II varázslatot eresztesz meg ellenfeled irányába. 138 életpontot sebeztél. Ellenfeled hányni kezd. A quwarg szabotőr feléd sújt csáprágóival, de mellé! Yeeee! Lenyomtad az ellenfeledet, esélye sem volt.
Felhasználva a sullár hólyagot, szereztél 3 csepp spirituszt. 770 tapasztalati pontot kaptál.
{Csatastatisztika; sebzés: 335, sebződés: 0, gyógyulás: 0, összesen: +0 ÉP}

Söprögetni kezded a quwargokat, de még így is néhány fürtnyi a nyakadba esik. Észreveszel valamit. Éljen! Találtál 1 csontpálcát. [csontpálca ládikóba-> (185,60)-> 15 arany, -2 ÉP] Eddig tartott a csodálatos utazás, ahogy a teleportgömb energiája kimerül, te visszakerülsz az induló koordinátára. [41 pontot használtál fel, van még 414. Kapsz 24 VP-t.]

kt 190 10 elkészíted a 190. tárgyat (10 darabot)
Legyártottál 10 mérg. vas dobónyilat. Erőd TF-elődött. [20 pontot használtál fel, van még 394. Kapsz 12 VP-t.]

bb 2 50 beraksz a bankba a 2. tárgyat (50 darabot)
Beraksz a bank széfjébe 50 kaját. [0 pontot használtál fel, van még 394.]

vv 127 72 227 elmormolod a 127. varázslatot a 72. varázslatot a 227. varázslatot
Fürgén varázsolsz! Az erőpajzs láthatatlanul vibrálni kezd körülötted. [-30 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). [2 pontot használtál fel, van még 392. Kapsz 1 VP-t.]
Beizzik a turbómágia. Agyad köré mentális pajzsot vonsz. [-9 pszi pont.] [2 pontot használtál fel, van még 390. Kapsz 1 VP-t.]
Beizzik a turbómágia. [-36 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). [2 pontot használtál fel, van még 388. Kapsz 1 VP-t.]

m 5 mozogsz délnyugatra
[185,62] Még mindig a városban vagy. Ki nyitott szemmel jár, talál: esetedben egy csodák kútját. északnyugatra látsz egy viharfelhőt, benne a következő név rajzolódik ki: De'Cugel.

[7 pontot használtál fel, van még 381. Kapsz 4 VP-t.]

hh 1096 1096 979 használod az 1096. tárgyat az 1096. tárgyat a 979. tárgyat
Babonából előbb összedörzsölöd két tenyered, majd előkotorsz egy aranyérmét a hátizsákod aljáról. Fél lábra állsz, úgy hajítod be a kútba. Vársz pár pillanatot, de semmi nem történik... Aztán szabadon lévő alkarodra pillantasz, ahol egy pillanatra vörös betűs felirat jelenik meg: "Innen nyugatra 99, északra 150 mérföldre van egy kristálypalota. Valószínűleg kóbor szörnyektől nyüzsög a környék. Ideális hely a megmérettetésre." Hihetetlen, hogy ezt pont így kell megtudnod. Na de ha már így alakult, elégedett vagy a hallottakkal. [4 pontot használtál fel, van még 377. Kapsz 2 VP-t.]
Elegáns mozdulattal 1 aranyérmét hajítasz a kútba. Hirtelen tör rád az érzés, hogy láthatatlan ujjak matatnak az agyadban. Szörföznek az tudásbázisodban. Aztán megszűnik az érzés. Vele egyidőben azonban a kút belsejéből suttogó hangok törnek a felszínre, a következő információval szolgálva: "Érdemes lenne felkeresni Roóklóptúrhhum boltját. Az utolsó 16 Snafall jeges övét most reklámáron lehet ott megvásárolni." Ennél izgalmasabb dologról nem is hallhattál volna. Majd jobban oda kell rá figyelned, amikor a jövődet tervezed. [4 pontot használtál fel, van még 373. Kapsz 2 VP-t.]
Összemorzsolod a sáfránykristályt. 100 tevékenységpontot kaptál! [1 pontot használtál fel, van még 472.]

m 5 mozogsz délnyugatra
Gyomorkavaró érzés vesz erőt rajtad: a teleport varázslat befejezéseképp most visszarepít a kiinduló mezőre. Hushhh, elteleportálsz!
[270,57] A síkság "meggyűrődik", dombos vidékre vált. A Küzdelem Dombság szélénél jársz. Állítólag csak az válhatott a kyorg máguskirály katonájává, aki a dombság területén lévő iskolákban elsajátította a közelharc minden csínját-bínját. Ahogy sétálsz, egyszercsak megragadja valami a figyelmedet. Megvizsgálod közelebbről: találtál egy kazmárt. Valami érdekesre bukkantál: azonosítasz magad előtt egy oltárt. Dornodon híveié. Egy kisebb csoportosulást pillantasz meg. Hét törpe és egy alakváltó herceg álldogál egy üvegkoporsó mellett. Mindnyájan könnyeznek, mintha gyászolnának. A koporsóban egy gyönyörűséges ember nő fekszik. Nyilvánvalóan halott. Ha segíteni akarsz, 24 TVP-t kell elköltened (45. jellempróba). Azanya! Olyan szobrot fedeztél fel, aminek láttán nem hiszel a szemednek. Alaposabb nézelődés után inkább mégis. Látod, hogy Analotha egy győztes csata után jóízűen falatozik egy Thargodan hercegből. Az étvágygerjesztő alkotást nézve a te szádban is összefut a nyál... Mindenesetre kicsit elborult lehetett a művész. Oopsz, e mellett nehogy elmenj! Éles szemeddel kiszúrtál egy vaskohót. Furcsa megérzéseid nem hagynak cserben: fém (óndarab) jelenlétét érzed a föld alól. A munkában a roguena segít.
(Feltételes ásás:) Kiásol egy nagy gödröt. Eredményes volt a munkád. Kiástál 2 óndarabot! [óndarab ládikóba-> (185,60)-> 4 arany, -2 ÉP] Felemeled a távcsövedet, és körülnézel. Messze északkeletre látsz egy épületet. Keletre nézve látsz egy Tharr oltárt. Délkeletre egy vaskohó van. Délre egy vaskohó van. Északnyugatra egy Fairlight oltár van. Északra egy púderszikla van. Leereszted a távcsövet, és továbbindulsz. Úgy érzed mintha valami kellemetlenség közeledne hozzád. Egy selyemszárnyas nem ijeszthet meg. Nyugodtan várod a találkozást. Itt csata lesz.

Néhány mozdulatot teszel, mormolsz, és a következő másodpercben már hhaar burka vibrál körülötted. Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). Mélyen koncentrálva, megidézel egy bo'adhun csapás varázslatot, majd ellenfeledre küldöd. 635 életpontot sebeztél. Gyógyulsz (+2 életpont). Távolról pszi ragyogás varázslatot lő rád a másik. A támadásnak - hála az égnek - semmi eredménye sem volt. Mérg. vas dobónyilat hajítasz a másik védtelen testébe. Megszáll a Muo-Tie féle nyugalom. Elrepül 6 mérg. vas dobónyíl. Pár lövedéked átjárja a selyemszárnyas bal karját. (6 támadással 601 életpontot sebezve.) Földelementálod szinte kővé dermeszti ellenfeledet végtagjait. (51 életpontot sebezve.) Fegyvert váltasz: előkapod a kígyópengét. Marokra fogva a kígyópengét a másikra rohansz. {HD:} Kígyópengével többször mélyen végigmetszed a selyemszárnyas selyempikkelyeit. (6 támadással 935 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+188 életerő). Transzformálsz! (+93 varázspont.) Földelementálod totálisan porba burkolja ellenfeled. (39 életpontot sebezve.) Üdvözlésképpen egy méregfelhő II varázslatot eresztesz meg ellenfeled irányába. A támadásnak sajnos semmi eredménye sem volt. Karmait felemelve, a selyemszárnyas meglegyinti a bal lábadat. (1 támadástól 127 életpontot vesztesz.) A lény elhuhogja magát. 104 életpontot vesztettél. {KCC:} Kígyópengével néhányszor megcsapod a selyemszárnyas jobb lábát. (4 támadással 609 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+122 életerő). Transzformálsz! (+60 varázspont.) Földelementálod támad. (53 életpontot sebezve.) Mormolsz, majd ujjaidból kirepül egy méregfelhő II varázslat. Semmi hatás! A selyemszárnyas karmait belevágja a bal lábszáradba. (1 támadástól 147 életpontot vesztesz.) A lény huhog! 101 életpontot vesztettél. A selyemszárnyas szemében félelem villan, aztán lassan lehunyja, miközben lelke kitör testének fogságából.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 6 mérg. vas dobónyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. 17270 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál. {Lőfegyver fejlődés: 33% esély:0; össz: 0%} Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-8 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). Megújítod az áldomás II varázslatot. [-10 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 2923, sebződés: 479, gyógyulás: 318, összesen: -161 ÉP}


(Feltételes készítés:) Begyűjtöttél 7 szögletes követ. Erőd TF-elődött.
[26 pontot használtál fel, van még 446. Kapsz 15 VP-t.]

be 111 bemész a 111. titkos labirintusba
Egy meglazult kő alatt mély üregre bukkansz. Minden bizonnyal ez lehet a bánya bejárata... most már érthető miért nem szaladgál mindenki kockagyémánttal a zsebében. A járatban sötétség van. Mély, misztikus hangon kántálni kezdesz. A mágia tűzként árad szét tagjaidban. Létrehoztad a tündérfény varázslatot! A kézfejed halványan világítani kezd. [-1 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). Leereszkedsz a mélybe. Sziklába vájt utakra bukkansz, már csak az irányt kell eldönteni. [5 pontot használtál fel, van még 441. Kapsz 3 VP-t.]

h 1525 578 579 használod az 1525. tárgyat
Nekikészülsz az őskristály-szilánkkal történő művelethez. Mindkét tenyeredet a kristályhoz tapasztod, és lehunyt szemmel várod a csodát. Egyszer csak egy szörny képe bontakozik ki lelki szemeid előtt. A kép részleteit nyilazott, nehezen kivehető feliratok magyarázzák. Most már tudod, milyen is egy Alkotó. (ld. enc.) Ezután egy másik szörny is megjelenik a kristályban. Most már egy Teremtőt is láttál. (ld. enc.) Az őskristály-szilánk használhatatlanná vált. Gyorsan megválsz tőle. [3 pontot használtál fel, van még 438. Kapsz 1 VP-t.]

ftv 229 578 felt. tám/véd. varázslat a 229. varázslatot az 578. szörnyet
Ok, ezt a támadó varázslatot fogod használni, ha a megadott lénnyel szembekerülsz. [0 pontot használtál fel, van még 438.]

ftv 229 579 felt. tám/véd. varázslat a 229. varázslatot az 579. szörnyet
Ok, ezt a támadó varázslatot fogod használni, ha a megadott lénnyel szembekerülsz. [0 pontot használtál fel, van még 438.]

lm 900 2 mozogsz 900 2
Mostantól nem foglalkozol a csapdákkal. Haladsz előre. A talajt alkotó éles kövek között óvatosan navigálsz. [2. PONT.]
[5 pontot használtál fel, van még 433. Kapsz 3 VP-t.]

v 205 2 elmormolod a 205. varázslatot
Kezed lágy mozdulatokba kezd, miközben a varázsigét mormolod. Pezsgő mágikus energia terjed szét benned. Egy utolsó kézmozdulattal kisütöd a Pörhemór köre varázslatot! Elmúlt a Pörhemór köre hatása. Elhelyezed Pörhemór körét. [-30 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). [5 pontot használtál fel, van még 428. Kapsz 3 VP-t.]

lm 42 46 47 mozogsz 42 46 47
Egy kereszteződésbe érkezel. A fény komor és csupasz falakat világít meg körülötted. [35. PONT.]
Az út enyhén lejt a lábad alatt. [37. PONT.]
Egy elágazás. Eltöprengsz és a térképet vizsgálgatod: vajon merre tovább? [38. PONT.] egy energiaelementált pillantasz meg. (ld. enc.) Rögtön látod, hogy ez nem lesz békés találkozó. Felkészülsz az összecsapásra.

Ki tudja, mire készül a másik - jobb az óvatosság! A biztonság kedvéért felraksz egy hhaar burka varázst. Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). A mészárlásra kiszemelt áldozat számodra ismeretlen védekező varázst lök magára. Az elnyelés besül. Egy bo'adhun csapás varázslattal köszöntöd a másikat. 635 életpontot sebeztél. Gyógyulsz (+2 életpont). Üdvözlésképpen egy energiacsóva varázslatot ereszt meg irányodba ellenfeled. 320 életpontot vesztettél. Mérg. vas dobónyilat küldesz ellenfeled felé. Hogy pontosabban célozhass, Muo-Tie Nyugalmának technikáját alkalmazod. Elrepül 6 mérg. vas dobónyíl. Pár lövedéked átjárja az energiaelementál bal oldalát. (6 támadással 606 életpontot sebezve.) Földelementálod támad. (39 életpontot sebezve.) A szörny hősugarat lő ki rád! Villámgyorsan félrepördülsz. Elszántan a másikra ugrasz. A kí nagymesterek precizitásával hajtasz végre egy Sziklazuhatag manővert. Ököllel borzalmas ütéseket mérve rá összetöröd az energiaelementál tölcséralakját. (8 támadással 1137 életpontot sebezve.) Földelementálod szinte kővé dermeszti ellenfeledet végtagjait. (53 életpontot sebezve.) Egy energiaspirál varázslatot dob rád a másik. 130 életpontot vesztettél. Yeeee! Lenyomtad az ellenfeledet, esélye sem volt.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 6 mérg. vas dobónyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. Átkutatod a tetemet. Úgy tűnik, alkalmasan betápoltál. Szerzeményed: 1 angyalok gyűrűje. 17690 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál. {Lőfegyver fejlődés: 33% esély:0; össz: 0%} Megújítod az áldomás II varázslatot. [-10 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 2470, sebződés: 450, gyógyulás: 6, összesen: -444 ÉP}


(Feltételes gyógyítás:) Befejezted az ősi gyógyítás varázslatot! [-5 TVP] Ősi energiák regenerálják tested (+300 életerő). [-30 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont).
Egy elágazás. Megcsodálod az út mellett nőtt cseppköveket. [41. PONT.]
A járat kiszélesedik, egy magas üreg bontakozik ki előtted. A magasban nyíló réseken levegő és fény szűrődik a helyiségbe. [42. PONT.] egy Alkotó lakik itt. A szörny a halálodat akarja, és neked ront.

Megfontoltan felméred a helyzeted, majd elmormolsz egy hhaar burka varázslatot. A szilánk működik (+2 életpont). Ellenfeled ujjai a levegőben táncolnak, ajkai hangtalanul mozognak. Varázsol! Aha, egy láthatatlan védekező mágia... Üdvözlésképpen egy méregfelhő III varázslatot eresztesz meg ellenfeled irányába. 220 életpontot sebeztél. Ellenfeled rosszul lesz. Gyógyulsz (+2 életpont). Ellenfeled egy kézmozdulatot tesz, majd ellő egy kiszáradás varázslatot. 350 életpontot vesztettél. Összeaszalódsz. Teli erőből mérg. vas dobónyilat dobsz az ellenfeledre. Lecsillapítod légzésed, felkészülve Muo-Tie Nyugalmának bevetésére. Elrepül 6 mérg. vas dobónyíl. Pár lövedéked átjárja az Alkotó bal oldalát. (6 támadással 400 életpontot sebezve.) Földelementálod szinte kővé dermeszti ellenfeledet végtagjait. (48 életpontot sebezve.) A parafenomén sejtelmes mosollyal rádnéz, majd tekintetével gúzsba köti a holmidat! És igen, sikerült neki! Egy áldott kő tökéletesen átstruktúrálódott molekulárisan! Na, ennek sem veszed már hasznát: eldobod. Elszántan a másikra rohansz. Ellenfeled nem menekülhet: a kí döbbenetes Haláltáncába kezdesz. A helyzetet kihasználva, egy Kobraharapással szaporítod támadásaid számát. Ököllel többször eltalálod az Alkotó testét. (7 támadással 656 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+132 életerő). Transzformálsz! (+65 varázspont.) Földelementálod totálisan porba burkolja ellenfeled. (43 életpontot sebezve.) Végighúz rajtad az Alkotó a csápjával. (1 támadástól 137 életpontot vesztesz.) A kí nagymesterek precizitásával hajtasz végre egy Sziklazuhatag manővert. Ököllel párszor keményen megütöd az Alkotó bal oldalát. (8 támadással 746 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+150 életerő). Transzformálsz! (+74 varázspont.) Földelementálod támad. (58 életpontot sebezve.) Az Alkotó csápja rátapad a karodra. Amikor lerántod, vér ömlik a sebből. (1 támadástól 137 életpontot vesztesz.) Kritikus az ütés! (Felizzik a drakolder gyűrű, és elfüstöl egy angyalok gyűrűje!) Gyors, pergő támadásokkal útjára indítasz egy Sziklazuhatagot. Ököllel többször eltalálod az Alkotó testét. (5 támadással 469 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+94 életerő). Transzformálsz! (+46 varázspont.) Földelementálod támad. (40 életpontot sebezve.) A szörny csápja feléd sújt, de Te fürgén félreugrasz. Csak súrol az ütés. (1 támadástól 91 életpontot vesztesz.) A szörny még egy utolsó halálüvöltést hallat, majd eldől.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 6 mérg. vas dobónyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. 16790 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál. {Lőfegyver fejlődés: 33% esély:+1; össz: 1%} Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-8 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). Megújítod az áldomás II varázslatot. [-10 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 2680, sebződés: 715, gyógyulás: 384, összesen: -331 ÉP}

Alapos vizsgálódásod meghozza eredményét. Zsákmányod: 1 dlathog kőzet [dlathog kőzet ládikóba-> (185,60)-> 50 arany, -2 ÉP]. Felpakolsz.
(Feltételes gyógyítás:) Egy végső mozdulattal előhívod az ősi gyógyítás varázslatot! [-5 TVP] Ősi energiák regenerálják tested (+300 életerő). [-30 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). Teleeszed magad. (-3 kaja.)
Egy elágazás. Megcsodálod az út mellett nőtt cseppköveket. [41. PONT.] Már majdnem éhen haltál! Az ételre veted magad. (-2 kaja.)
Egy elágazás. Eltöprengsz és a térképet vizsgálgatod: vajon merre tovább? [38. PONT.] Eszel valamit. (-1 kaja.)
Egy újabb elágazás. [44. PONT.] Valami mozog előtted! Közelebb lopódzol. egy kyorg őrgólem! Itt csata lesz.

Megfontoltan felméred a helyzeted, majd elmormolsz egy hhaar burka varázslatot. Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). Sajnos ellenfeled sem kezdő: felhelyez egy láthatatlan védekező varázslatot. A lényt antimágikus aura védi, ezért nem is próbálsz rá varázsolni. Ellenfeled néhány elegáns kézmozdulata után már süvít is feléd egy Tharr haragja. 32 életpontot vesztettél. Bűvös shurikent markolva becélzod a mozgó célpontot. Hogy pontosabban célozhass, Muo-Tie Nyugalmának technikáját alkalmazod. Elrepül 6 bűvös shuriken. A lény megpróbálja félreütni, de elügyetlenkedi. Pár lövedéked átjárja a kyorg őrgólem testét. (6 támadással 394 életpontot sebezve.) Földelementálod totálisan porba burkolja ellenfeled. (46 életpontot sebezve.) Félelmet nem ismerve a másikra támadsz. A kí zenél testedben, ahogy fókuszálódik egy Sziklazuhatag megindításához. Ököllel többször kegyetlenül megütöd a kyorg őrgólem testét. (8 támadással 788 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+158 életerő). Transzformálsz! (+39 varázspont.) Földelementálod támad. (46 életpontot sebezve.) A kyorg őrgólem mancsával eltalálja a bal lábadat. (1 támadástól 142 életpontot vesztesz.) Emberfeletti gyorsaságot kölcsönöz számodra a kí, de ez szükséges is a Sziklazuhataghoz. Ököllel borzalmas ütéseket mérve rá összetöröd a kyorg őrgólem jobb lábát. (8 támadással 790 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+159 életerő). Transzformálsz! (+39 varázspont.) Földelementálod támad. (47 életpontot sebezve.) A kyorg őrgólem Neked esik, és mancsaival püfölni kezd. (2 támadástól 310 életpontot vesztesz.) Elmegy a kedved a harctól. Rohansz, ahogy csak bírsz. Áldod az eget, hogy ellenfeled lustább annál, hogy kövessen. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 6 bűvös shurikent találsz meg, amelyet még használni tudsz. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-8 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). Megújítod az áldomás II varázslatot. [-10 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 2111, sebződés: 484, gyógyulás: 323, összesen: -161 ÉP}

Ismét a térkép szerinti 38. pontnál vagy. Eszel valamit. (-1 kaja.)
Egy újabb elágazás. [44. PONT.] Szörnyet pillantasz meg - innét úgy tűnik, hogy egy kyorg őrgólem. Az ellenséges teremtmény a földbe akar döngölni. Nem hagyod magad.

Gyorsan felraksz egy hhaar burka varázslatot. Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). Ellenfeled ujjai a levegőben táncolnak, ajkai hangtalanul mozognak. Varázsol! Aha, egy láthatatlan védekező mágia... A lényt antimágikus aura védi, ezért nem is próbálsz rá varázsolni. Egy Tharr haragja varázslattal köszönt csatapartnered. 26 életpontot vesztettél. Bűvös shurikent küldesz ellenfeled felé. Hogy pontosabban célozhass, Muo-Tie Nyugalmának technikáját alkalmazod. Elrepül 6 bűvös shuriken. Ellenfeled megpróbálja félreütni a lövedéket, sikertelenül. Több lövedéked átfúrja a kyorg őrgólem fejét. (6 támadással 384 életpontot sebezve.) Földelementálod totálisan porba burkolja ellenfeled. (66 életpontot sebezve.) Félelmet nem ismerve ellenfeledre rontasz. A kí nagymesterek precizitásával hajtasz végre egy Sziklazuhatag manővert. Ököllel halálos csapásokat osztva péppé vered a kyorg őrgólem acélkemény testét. (8 támadással 782 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+157 életerő). Transzformálsz! (+39 varázspont.) Földelementálod totálisan porba burkolja ellenfeled. (37 életpontot sebezve.) A kyorg őrgólem mancsával eltalálja a bal lábadat. (1 támadástól 172 életpontot vesztesz.) Gyors, pergő támadásokkal útjára indítasz egy Sziklazuhatagot. Ököllel halálos csapásokat osztva péppé vered a kyorg őrgólem testét. (8 támadással 789 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+158 életerő). Transzformálsz! (+21 varázspont.) Földelementálod szinte kővé dermeszti ellenfeledet végtagjait. (45 életpontot sebezve.) A kyorg őrgólem lekever egyet a mancsával. (1 támadástól 147 életpontot vesztesz.) Nem akarsz kinyúlni. A lábizmaid talán még segíthetnek. Megindulsz, mint a tájfun, és reménykedsz. Sikerült! Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 6 bűvös shurikent találsz meg, amelyet még használni tudsz. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-8 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). Megújítod az áldomás II varázslatot. [-10 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 2103, sebződés: 345, gyógyulás: 321, összesen: -24 ÉP}

Ismét a térkép szerinti 38. pontnál vagy.
[55 pontot használtál fel, van még 373. Kapsz 33 VP-t.]

lm 54 905 55 mozogsz 54 905 55
Egy újabb elágazás. [44. PONT.] Valami mozog előtted! Közelebb lopódzol. egy kyorg őrgólem! Mivel minden egyéb kommunikációs lehetőséget kizár a szörny agresszív magatartása, felkészülsz a csatára.

Gyorsan felraksz egy hhaar burka varázslatot. A szilánk működik (+2 életpont). A halálraítélt, aki veled szemben áll, küszködik életéért: elmormol egy láthatatlan védekező varázst. A lényt antimágikus aura védi, ezért nem is próbálsz rá varázsolni. Ellenfeled mormol, majd ujjaiból kirepül egy Tharr haragja varázslat. 28 életpontot vesztettél. Bűvös shurikent hajítasz a másik védtelen testébe. Elrepül 6 bűvös shuriken. A lény megpróbálja félreütni, de elügyetlenkedi. Pár lövedéked átjárja a kyorg őrgólem bal lábát. (6 támadással 390 életpontot sebezve.) Földelementálod szinte kővé dermeszti ellenfeledet végtagjait. (53 életpontot sebezve.) Elszántan ellenfeledre ugrasz. Gyors, pergő támadásokkal útjára indítasz egy Sziklazuhatagot. Ököllel borzalmas ütéseket mérve rá összetöröd a kyorg őrgólem jókora mancsát. (8 támadással 785 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+158 életerő). Földelementálod támad. (61 életpontot sebezve.) A kyorg őrgólem mancsával csapásokat mér karjaidra. (2 támadástól 294 életpontot vesztesz.) A kí nagymesterek precizitásával hajtasz végre egy Sziklazuhatag manővert. Ököllel gyilkos csapásokat szórva összezúzod a kyorg őrgólem jobb oldalát. (8 támadással 786 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+158 életerő). Földelementálod szinte kővé dermeszti ellenfeledet végtagjait. (50 életpontot sebezve.) A kyorg őrgólem mancsával eltalálja a bal lábadat. (1 támadástól 140 életpontot vesztesz.) Ez egy halálos csapás volt. (Felizzik a drakolder gyűrű, és elfüstöl egy angyalok gyűrűje!) Te itt életveszélyben vagy. A lábizmaid talán még segíthetnek. Megindulsz, mint a tájfun, és reménykedsz. Sikerült! Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 6 bűvös shurikent találsz meg, amelyet még használni tudsz. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-8 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). Megújítod az áldomás II varázslatot. [-10 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 2125, sebződés: 462, gyógyulás: 322, összesen: -140 ÉP}

Ismét a térkép szerinti 38. pontnál vagy.
(Feltételes gyógyítás:) Elmormoltad az ősi gyógyítás varázslatot! [-5 TVP] Ősi energiák regenerálják tested (+300 életerő). [-30 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont).
Minden lépés után igen alaposan körbevizsgálódsz, hogy nem csapdagyanús-e a környék, minden ismert típus után kutatsz. Egy újabb elágazás. [44. PONT.] egy kyorg őrgólemet veszel észre magad előtt. Úgy tűnik ma Te vagy a főfogás a szörny étlapján. Mivel szavakkal úgy sem tudnád meggyőzni, jöhetnek a fegyverek.

Úgy ítéled meg, hogy nem árt egy hhaar burka védekező rúna felrakása. A következő pillanatban már meg is idézted. Gyógyulsz (+2 életpont). Ellenfeled ujjai a levegőben táncolnak, ajkai hangtalanul mozognak. Varázsol! Aha, egy láthatatlan védekező mágia... A lényt antimágikus aura védi, ezért nem is próbálsz rá varázsolni. Ellenfeled egy kézmozdulatot tesz, majd ellő egy Tharr haragja varázslatot. 29 életpontot vesztettél. Bűvös shurikent markolva becélzod a mozgó célpontot. Hogy pontosabban célozhass, Muo-Tie Nyugalmának technikáját alkalmazod. Elrepül 6 bűvös shuriken. Lövedékeiddel perforálod a kyorg őrgólem testét. (6 támadással 393 életpontot sebezve.) Földelementálod totálisan porba burkolja ellenfeled. (56 életpontot sebezve.) Elszántan a másikra ugrasz. Haláltáncba kezdesz ellenfeled körül. A Kobraharapás alkalmazására összpontosítasz. Ököllel néhányszor megcsapod a kyorg őrgólem bal oldalát. (7 támadással 696 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+140 életerő). Földelementálod támad. (45 életpontot sebezve.) A kyorg őrgólem mancsával eltalálja a bal lábadat. (1 támadástól 171 életpontot vesztesz.) Gyors, pergő támadásokkal útjára indítasz egy Sziklazuhatagot. Ököllel halálos csapásokat osztva péppé vered a kyorg őrgólem testét. (8 támadással 789 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+158 életerő). Földelementálod totálisan porba burkolja ellenfeled. (44 életpontot sebezve.) A kyorg őrgólem mancsával eltalálja a bal lábadat. (1 támadástól 163 életpontot vesztesz.) Kritikus pontot ért a találat. (Felizzik a drakolder gyűrű, és elfüstöl egy angyalok gyűrűje!) Mint a harcművészetek igazi mestere, megpróbálkozol az Erő Öklével. Ököllel párszor keményen megütöd a kyorg őrgólem testét. (4 támadással 472 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+95 életerő). Földelementálod támad. (46 életpontot sebezve.) Egy tockost nyomat Neked a kyorg őrgólem! (1 támadástól 132 életpontot vesztesz.) A kyorg őrgólem még megpróbál elszaladni, de két-három lépés után összeesik, és nem mozdul többet.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 6 bűvös shurikent találsz meg, amelyet még használni tudsz. 16670 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál. {Lőfegyver fejlődés: 33% esély:0; össz: 0%} Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-8 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). Megújítod az áldomás II varázslatot. [-10 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 2541, sebződés: 495, gyógyulás: 399, összesen: -96 ÉP}


Elágazás. Mindhárom irányban erősen lejtő járatok vezetnek tovább. [48. PONT.]
Az út három irányban elágazik. [50. PONT.] egy energiaelementál lakik itt. Úgy döntesz, itt az ideje, hogy demonstráld hatalmadat. Rárontasz a szörnyre.

Megfontoltan felméred a helyzeted, majd elmormolsz egy hhaar burka varázslatot. Gyógyulsz (+2 életpont). Potenciális célpontod gyorsan felrak egy számodra ismeretlen védekező mágiát. Az elnyelés besül. Néhány elegáns kézmozdulat után már süvít is ellenfeled felé egy bo'adhun csapás. 635 életpontot sebeztél. Gyógyulsz (+2 életpont). Egy energiacsóva varázslatot dob rád a másik. 145 életpontot vesztettél. Mielőtt közelharcba bocsátkoznál, mérg. vas dobónyilat ragadva megsorozod ellenfeledet. Lecsillapítod légzésed, felkészülve Muo-Tie Nyugalmának bevetésére. Elrepül 6 mérg. vas dobónyíl. Pár lövedéked átjárja az energiaelementál masszáját. (6 támadással 623 életpontot sebezve.) Földelementálod támad. (34 életpontot sebezve.) A szörny hősugarat lő ki rád! Az összes nálad levő víz elpárolgott! Fegyvert váltasz: előkapod a kígyópengét. Marokra fogva a kígyópengét ellenfeledre ugrasz. {GYD:} Kígyópengével irtózatos ütéseket osztva több helyen felvágod az energiaelementál testét. (6 támadással 941 életpontot sebezve.) Földelementálod szinte kővé dermeszti ellenfeledet végtagjait. (43 életpontot sebezve.) Mélyen koncentrálva, megidézel egy méregfelhő II varázslatot, majd ellenfeledre küldöd. Semmi eredménye! Mélyen koncentrálva, ellenfeled megidéz egy energiaspirál varázslatot, majd rád küldi. 132 életpontot vesztettél. Ellenfeled regenerálódik! {GYD:} Kígyópengével végigvagdosod az energiaelementál testét. (2 támadással 310 életpontot sebezve.) Földelementálod szinte kővé dermeszti ellenfeledet végtagjait. (48 életpontot sebezve.) Egy méregfelhő II varázslatot dobsz ellenfeledre. 150 életpontot sebeztél. Ellenfeled hányni kezd. Mélyen koncentrálva, ellenfeled megidéz egy energiaspirál varázslatot, majd rád küldi. 134 életpontot vesztettél. Az energiaelementál szemében félelem villan, aztán lassan lehunyja, miközben lelke kitör testének fogságából.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 5 mérg. vas dobónyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. Alaposan átvizsgálod a tetemet. A következő kincseket találtad: 1 angyalok gyűrűje. 17690 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál. {Lőfegyver fejlődés: 33% esély:+1; össz: 1%} Megújítod az áldomás II varázslatot. [-10 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 2784, sebződés: 411, gyógyulás: 6, összesen: -405 ÉP}


Teljesen összekavarodva egy újabb kereszteződésbe jutsz. Talán a térkép még segít eligazodni. [53. PONT.]
Egy elágazáshoz érkezel. [54. PONT.] Szörnnyel találkoztál. Közel osonva látod, hogy egy Alkotó. Az ellenfeled úgy döntött, eljött a halálod napja. Szerinted pedig az övé.

Néhány mozdulatot teszel, mormolsz, és a következő másodpercben már hhaar burka vibrál körülötted. A szilánk működik (+2 életpont). A halálraítélt, aki veled szemben áll, küszködik életéért: elmormol egy láthatatlan védekező varázst. Üdvözlésképpen egy méregfelhő III varázslatot eresztesz meg ellenfeled irányába. 259 életpontot sebeztél. Ellenfeled rosszul lesz. Gyógyulsz (+2 életpont). Ellenfeled egy kézmozdulatot tesz, majd ellő egy kiszáradás varázslatot. 350 életpontot vesztettél. Összeaszalódsz. Mielőtt közelharcba bocsátkoznál, mérg. vas dobónyilat ragadva megsorozod ellenfeledet. A pontosabb célzás érdekében lenyugtatod érzékeidet. Elrepül 6 mérg. vas dobónyíl. Lövedékeiddel perforálod az Alkotó testét. (6 támadással 396 életpontot sebezve.) Földelementálod szinte kővé dermeszti ellenfeledet végtagjait. (43 életpontot sebezve.) A parafenomén sejtelmes mosollyal rádnéz, majd tekintetével gúzsba köti a holmidat! És igen, sikerült neki! Egy bűvös shuriken tökéletesen átstruktúrálódott molekulárisan! Na, ennek sem veszed már hasznát: eldobod. Elszántan ellenfeledre ugrasz. Félelmetes Haláltáncba kezdesz, elvágva ellenfeled menekülésének útját. Mozgásod felgyorsul, emberi szem számára követhetetlenné válik, ahogy a Sziklazuhataggal bombázod ellenfeledet. Ököllel néhányszor megcsapod az Alkotó testét. (8 támadással 752 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+151 életerő). Földelementálod szinte kővé dermeszti ellenfeledet végtagjait. (54 életpontot sebezve.) Az Alkotó csápol, de mindhiába. A helyzetet kihasználva, egy Kobraharapással szaporítod támadásaid számát. Ököllel párszor keményen megütöd az Alkotó egyik csápját. (7 támadással 666 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+134 életerő). Földelementálod totálisan porba burkolja ellenfeled. (14 életpontot sebezve.) Végighúz rajtad az Alkotó a csápjával. (1 támadástól 156 életpontot vesztesz.) Felkészülsz, hogy lesújts az Erő Öklével. Ököllel többször eltalálod az Alkotó testét. (4 támadással 443 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+89 életerő). Földelementálod totálisan porba burkolja ellenfeled. (37 életpontot sebezve.) Az Alkotó csápja lecsap a jobb karodra. (1 támadástól 139 életpontot vesztesz.) Az Alkotó szemében félelem villan, aztán lassan lehunyja, miközben lelke kitör testének fogságából.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 5 mérg. vas dobónyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. 16790 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál. {Lőfegyver fejlődés: 33% esély:+1; össz: 1%} Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-8 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont). Megújítod az áldomás II varázslatot. [-10 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 2664, sebződés: 645, gyógyulás: 382, összesen: -263 ÉP}

Szörnyet pillantasz meg - innét úgy tűnik, hogy egy kyorg őrgólem. Nyugodtan várod, hogy megleckéztethessed a pimasz lényt.

Hatalmadat demonstrálandó, mormolni kezdesz. Létrejött egy hhaar burka. Gyógyulsz (+2 életpont). A halálraítélt, aki veled szemben áll, küszködik életéért: elmormol egy láthatatlan védekező varázst. A lényt antimágikus aura védi, ezért nem is próbálsz rá varázsolni. Ellenfeled mormol, majd ujjaiból kirepül egy Tharr haragja varázslat. 28 életpontot vesztettél. Mielőtt közelharcba bocsátkoznál, bűvös shurikent ragadva megsorozod ellenfeledet. A pontosabb célzás érdekében lenyugtatod érzékeidet. Elrepül 6 bűvös shuriken. A lény megpróbálja félreütni, de elügyetlenkedi. Alaposan megsorozod a kyorg őrgólem testét. (6 támadással 391 életpontot sebezve.) Földelementálod szinte kővé dermeszti ellenfeledet végtagjait. (46 életpontot sebezve.) Elszántan ellenfeledre támadsz. Emberfeletti gyorsaságot kölcsönöz számodra a kí, de ez szükséges is a Sziklazuhataghoz. Ököllel többször kegyetlenül megütöd a kyorg őrgólem acélkemény testét. (8 támadással 795 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+160 életerő). Földelementálod totálisan porba burkolja ellenfeled. (35 életpontot sebezve.) A kyorg őrgólem mancsai a bordázatod épségét veszélyeztetik! (2 támadástól 325 életpontot vesztesz.) A kí energiák mesterfokú alkalmazása lehetővé tesz számodra egy Élet-Halál Érintést. Ököllel párszor keményen megütöd a kyorg őrgólem jobb oldalát. (6 támadással 599 életpontot sebezve.) Te 74 ép-t gyógyultál, a kí-érintésnek köszönhetően. Vámpirizálsz (+120 életerő). Földelementálod totálisan porba burkolja ellenfeled. (62 életpontot sebezve.) Egy tockost nyomat Neked a kyorg őrgólem! (1 támadástól 178 életpontot vesztesz.) Úgy döntesz, ebből elég volt. Most már csak a lábadban bízhatsz, meg abban, hogy a másik mégsem olyan vérszomjas. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 6 bűvös shurikent találsz meg, amelyet még használni tudsz. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-8 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). Megújítod az áldomás II varázslatot. [-10 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 1928, sebződés: 531, gyógyulás: 360, összesen: -171 ÉP}

Ismét a térkép szerinti 53. pontnál vagy. Már majdnem éhen haltál! Az ételre veted magad. (-3 kaja.)
[60 pontot használtál fel, van még 313. Kapsz 36 VP-t.]

kpcs 3 55 kapcsoló 3
Itt sajnos nem találtál semmilyenfajta kapcsolót. [0 pontot használtál fel, van még 313.]

lm 900 mozogsz 900
Mostantól nem foglalkozol a csapdákkal. [0 pontot használtál fel, van még 313.]

v 205 1 elmormolod a 205. varázslatot
Huss, visszateleportálsz a körre! (2. referenciapontra érkezel.) [0 pontot használtál fel, van még 313.]

lm 14 16 12 mozogsz 14 16 12
Tétovázás nélkül továbbindulsz. Néhány lépés, és egy éles kanyarhoz érkezel. [3. PONT.] Már rég láttál kaját, nem csoda, hogy ennyire örülsz az ételnek. (-2 kaja.)
Hamarosan egy újabb kanyarulat következik. [4. PONT.] Bekapsz pár falatot. (-1 kaja.)
Nemsokára a járat elkanyarodik. [5. PONT.] Bekapsz pár falatot. (-1 kaja.)
Elszántan lépdelsz tovább. [6. PONT.]
Kacskaringós ez a járat! A mennyezetről évszázados cseppkövek lógnak. [7. PONT.]
A járat teljesen összeszűkül, majd elkanyarodik. Alig tudod átpréselni méretes vállizmaidat a sötét résen. [8. PONT.]
Követed az enyhén lejtő járat vonalát. [9. PONT.]
Egy elágazás! Az egyik fal mellett halmokban áll a kőtörmelék. [10. PONT.] Szörnnyel találkoztál. Közel osonva látod, hogy egy energiaelementál. Végre egy kis testmozgás. Fincsi!

Még megfelelő a távolság - felhúzol egy hhaar burka varázslatot. A szilánk működik (+2 életpont). Ellenfeled ujjai a levegőben táncolnak, ajkai hangtalanul mozognak. Varázsol! Aha, egy számodra ismeretlen védekező mágia... Az elnyelés besül. Támadó varázslatot alkalmazol: ellenfeledre bo'adhun csapás varázslatot lősz. 635 életpontot sebeztél. Gyógyulsz (+2 életpont). Ellenfeled energiacsóva varázslatot lő rád. 270 életpontot vesztettél. Hideg veríték folyik végig a hátadon - ez a támadás egy öngyilkos vállalkozás volt! Elmegy a kedved a harctól. Szerencsédre a futás jobban megy a bújócskánál.
{Csatastatisztika; sebzés: 635, sebződés: 270, gyógyulás: 4, összesen: -266 ÉP}

Ismét a térkép szerinti 9. pontnál vagy.
(Feltételes gyógyítás:) Egy végső mozdulattal előhívod a gyógymógy varázslatot! [-5 TVP] A gyógyító energia a testedbe áramlik (+26 életerő). [-6 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont).
(Feltételes gyógyítás:) Létrehoztad a gyógymógy varázslatot! [-5 TVP] A gyógyító energia a testedbe áramlik (+29 életerő). [-6 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont).
(Feltételes gyógyítás:) Elmondtad a gyógymógy varázslatot! [-5 TVP] A gyógyító energia a testedbe áramlik (+25 életerő). [-6 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont).
(Feltételes gyógyítás:) Létrehoztad a gyógymógy varázslatot! [-5 TVP] A gyógyító energia a testedbe áramlik (+19 életerő). [-6 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). A sok gyakorlás növelte tudásodat (+1 teológia).
(Feltételes gyógyítás:) Elmondtad a gyógymógy varázslatot! [-5 TVP] A gyógyító energia a testedbe áramlik (+23 életerő). [-6 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont).
(Feltételes gyógyítás:) Elmormoltad a gyógymógy varázslatot! [-5 TVP] A gyógyító energia a testedbe áramlik (+25 életerő). [-6 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont).
(Feltételes gyógyítás:) Megidézted a gyógymógy varázslatot! [-5 TVP] A gyógyító energia a testedbe áramlik (+21 életerő). [-6 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont).
(Feltételes gyógyítás:) Egy utolsó kézmozdulattal kisütöd a gyógymógy varázslatot! [-5 TVP] A gyógyító energia a testedbe áramlik (+23 életerő). [-6 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont).
(Feltételes gyógyítás:) Létrehoztad a gyógymógy varázslatot! [-5 TVP] A gyógyító energia a testedbe áramlik (+17 életerő). [-6 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont).
(Feltételes gyógyítás:) Létrehoztad a gyógymógy varázslatot! [-5 TVP] A gyógyító energia a testedbe áramlik (+22 életerő). [-6 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont).
(Feltételes gyógyítás:) Befejezted a gyógymógy varázslatot! [-5 TVP] A gyógyító energia a testedbe áramlik (+26 életerő). [-6 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont).
Egy elágazás! Az egyik fal mellett halmokban áll a kőtörmelék. [10. PONT.] Szörnnyel találkoztál. Közel osonva látod, hogy egy energiaelementál. Végre egy kis testmozgás. Fincsi!

Nem árt az elővigyázatosság! Egy hhaar burka varázslattal készülsz a csatára. Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). A mészárlásra kiszemelt áldozat számodra ismeretlen védekező varázst lök magára. Az elnyelés besül. Támadó varázslatot alkalmazol: ellenfeledre bo'adhun csapás varázslatot lősz. 636 életpontot sebeztél. A szilánk működik (+2 életpont). Egy energiacsóva varázslatot dob rád a másik. 145 életpontot vesztettél. Mérg. vas dobónyilat küldesz ellenfeled felé. Megszáll a Muo-Tie féle nyugalom. Elrepül 6 mérg. vas dobónyíl. Alaposan megsorozod az energiaelementál masszáját. (6 támadással 613 életpontot sebezve.) Földelementálod támad. (42 életpontot sebezve.) A lény szeméből hősugár lövell ki feléd. Villámgyorsan félrepördülsz. Elszántan ellenfeledre támadsz. Félelmetes Haláltáncba kezdesz, elvágva ellenfeled menekülésének útját. Mint a kí mesteri alkalmazója, felkészültél egy Kabal-sújtásra. Ököllel többször kegyetlenül megütöd az energiaelementál testét. (6 támadással 873 életpontot sebezve.) Földelementálod szinte kővé dermeszti ellenfeledet végtagjait. (48 életpontot sebezve.) Ellenfeled támadó varázslatot alkalmaz: energiaspirál varázslatot lő rád. 134 életpontot vesztettél. Ellenfeled regenerálódik! Túl erős az ellenfeled. A lábizmaid talán még segíthetnek. Megindulsz, mint a tájfun, és reménykedsz. Sikerült! Megújítod az áldomás II varázslatot. [-10 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 2212, sebződés: 279, gyógyulás: 6, összesen: -273 ÉP}

Ismét a térkép szerinti 9. pontnál vagy.
(Feltételes gyógyítás:) Befejezted a gyógymógy varázslatot! [-5 TVP] A gyógyító energia a testedbe áramlik (+33 életerő). [-6 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont).
(Feltételes gyógyítás:) Az utolsó ige kiejtésével elmondtad a gyógymógy varázslatot! [-5 TVP] A gyógyító energia a testedbe áramlik (+26 életerő). [-6 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont).
(Feltételes gyógyítás:) Az utolsó ige kiejtésével elmondtad a gyógymógy varázslatot! [-5 TVP] A gyógyító energia a testedbe áramlik (+26 életerő). [-6 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont).
(Feltételes gyógyítás:) Sikerült elmondanod a gyógymógy varázslatot! [-5 TVP] A gyógyító energia a testedbe áramlik (+31 életerő). [-6 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont).
(Feltételes gyógyítás:) Elmondtad a gyógymógy varázslatot! [-5 TVP] A gyógyító energia a testedbe áramlik (+27 életerő). [-6 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont).
(Feltételes gyógyítás:) Egy végső mozdulattal előhívod a gyógymógy varázslatot! [-5 TVP] A gyógyító energia a testedbe áramlik (+27 életerő). [-6 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont).
(Feltételes gyógyítás:) Egy utolsó kézmozdulattal kisütöd a gyógymógy varázslatot! [-5 TVP] A gyógyító energia a testedbe áramlik (+22 életerő). [-6 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont).
(Feltételes gyógyítás:) Kimondva az utolsó varázsszót, létrehoztad a gyógymógy varázslatot! [-5 TVP] A gyógyító energia a testedbe áramlik (+22 életerő). [-6 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont).
(Feltételes gyógyítás:) Egy végső mozdulattal előhívod a gyógymógy varázslatot! [-5 TVP] A gyógyító energia a testedbe áramlik (+21 életerő). [-6 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont).
(Feltételes gyógyítás:) Elmormoltad a gyógymógy varázslatot! [-5 TVP] A gyógyító energia a testedbe áramlik (+22 életerő). [-6 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont).
Egy elágazás! Az egyik fal mellett halmokban áll a kőtörmelék. [10. PONT.] Szörnnyel találkoztál. Közel osonva látod, hogy egy energiaelementál. Az ellenfeled láthatólag harcra készül. Te felkészülten várod.

Néhány mozdulatot teszel, mormolsz, és a következő másodpercben már hhaar burka vibrál körülötted. A szilánk működik (+2 életpont). A csata nem lesz könnyű: célpontod számodra ismeretlen védekező varázslatot rak magára. Az elnyelés besül. Néhány elegáns kézmozdulat után már süvít is ellenfeled felé egy bo'adhun csapás. 636 életpontot sebeztél. A szilánk működik (+2 életpont). Egy energiacsóva varázslattal köszönt csatapartnered. 291 életpontot vesztettél. Ráébredsz, hogy ez a csata öngyilkosság lenne. Nem akarsz kinyúlni. Beintesz neki, majd olajra lépsz. Ellenfeled egy darabig üldöz, de aztán ráun a dologra.
{Csatastatisztika; sebzés: 636, sebződés: 291, gyógyulás: 4, összesen: -287 ÉP}

Ismét a térkép szerinti 9. pontnál vagy.
(Feltételes gyógyítás:) Elmondtad a gyógymógy varázslatot! [-5 TVP] A gyógyító energia a testedbe áramlik (+24 életerő). [-6 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont).
(Feltételes gyógyítás:) Megidézted a gyógymógy varázslatot! [-5 TVP] A gyógyító energia a testedbe áramlik (+31 életerő). [-6 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont).
(Feltételes gyógyítás:) Elmondtad a gyógymógy varázslatot! [-5 TVP] A gyógyító energia a testedbe áramlik (+23 életerő). [-6 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont).
(Feltételes gyógyítás:) Befejezted a gyógymógy varázslatot! [-5 TVP] A gyógyító energia a testedbe áramlik (+20 életerő). [-6 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont).
(Feltételes gyógyítás:) Egy végső mozdulattal előhívod a gyógymógy varázslatot! [-5 TVP] A gyógyító energia a testedbe áramlik (+25 életerő). [-6 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont).
(Feltételes gyógyítás:) Megidézted a gyógymógy varázslatot! [-5 TVP] A gyógyító energia a testedbe áramlik (+24 életerő). [-6 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont).
(Feltételes gyógyítás:) Kimondva az utolsó varázsszót, létrehoztad a gyógymógy varázslatot! [-5 TVP] A gyógyító energia a testedbe áramlik (+27 életerő). [-6 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont).
(Feltételes gyógyítás:) Elmormoltad a gyógymógy varázslatot! [-5 TVP] A gyógyító energia a testedbe áramlik (+31 életerő). [-6 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont).
(Feltételes gyógyítás:) Elmormoltad a gyógymógy varázslatot! [-5 TVP] A gyógyító energia a testedbe áramlik (+28 életerő). [-6 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont).
(Feltételes gyógyítás:) Egy végső mozdulattal előhívod a gyógymógy varázslatot! [-5 TVP] A gyógyító energia a testedbe áramlik (+25 életerő). [-6 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont).
[205 pontot használtál fel, van még 108. Kapsz 123 VP-t.]

lm 19 25 30 mozogsz 19 25 30
Egy elágazás! Az egyik fal mellett halmokban áll a kőtörmelék. [10. PONT.] egy energiaelementál lakik itt. Úgy tűnik ma Te vagy a főfogás a szörny étlapján. Mivel szavakkal úgy sem tudnád meggyőzni, jöhetnek a fegyverek.

Néhány mozdulatot teszel, mormolsz, és a következő másodpercben már hhaar burka vibrál körülötted. A szilánk működik (+2 életpont). Ellenfeled számodra ismeretlen védekező varázslattal készül a csatára. Az elnyelés besül. Támadó varázslatot alkalmazol: ellenfeledre bo'adhun csapás varázslatot lősz. 636 életpontot sebeztél. Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). Mélyen koncentrálva, ellenfeled megidéz egy energiacsóva varázslatot, majd rád küldi. 160 életpontot vesztettél. Mérg. vas dobónyilat hajítasz a másik védtelen testébe. Hogy pontosabban célozhass, Muo-Tie Nyugalmának technikáját alkalmazod. Elrepül 2 mérg. vas dobónyíl. Alaposan megsorozod az energiaelementál testét. (2 támadással 204 életpontot sebezve.) Földelementálod támad. (25 életpontot sebezve.) A lény szeméből hősugár lövell ki feléd. Nincs semmi hatása. Elszántan ellenfeledre támadsz. Kí energiáidat fókuszálva, készen állsz egy Kabal-Sújtásra. Ököllel borzalmas ütéseket mérve rá összetöröd az energiaelementál jobb oldalát. (6 támadással 857 életpontot sebezve.) Földelementálod támad. (50 életpontot sebezve.) Egy energiaspirál varázslattal köszönt csatapartnered. 139 életpontot vesztettél. Ellenfeled regenerálódik! Elmegy a kedved a harctól. Megpróbálsz lelécelni. Ellenfeled jó kedvében lehet, mert negyedórányi üldözés után úgy dönt, hogy vége a reggeli tornának, és megáll. Megújítod az áldomás II varázslatot. [-10 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 1772, sebződés: 299, gyógyulás: 6, összesen: -293 ÉP}

Ismét a térkép szerinti 9. pontnál vagy.
(Feltételes gyógyítás:) Létrehoztad a gyógymógy varázslatot! [-5 TVP] A gyógyító energia a testedbe áramlik (+29 életerő). [-6 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont).
(Feltételes gyógyítás:) Sikerült elmondanod a gyógymógy varázslatot! [-5 TVP] A gyógyító energia a testedbe áramlik (+25 életerő). [-6 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont).
(Feltételes gyógyítás:) Egy utolsó kézmozdulattal kisütöd a gyógymógy varázslatot! [-5 TVP] A gyógyító energia a testedbe áramlik (+21 életerő). [-6 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont).
(Feltételes gyógyítás:) Az utolsó ige kiejtésével elmondtad a gyógymógy varázslatot! [-5 TVP] A gyógyító energia a testedbe áramlik (+27 életerő). [-6 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont).
(Feltételes gyógyítás:) Az utolsó ige kiejtésével elmondtad a gyógymógy varázslatot! [-5 TVP] A gyógyító energia a testedbe áramlik (+25 életerő). [-6 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont).
(Feltételes gyógyítás:) Sikerült elmondanod a gyógymógy varázslatot! [-5 TVP] A gyógyító energia a testedbe áramlik (+25 életerő). [-6 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont).
(Feltételes gyógyítás:) Megidézted a gyógymógy varázslatot! [-5 TVP] A gyógyító energia a testedbe áramlik (+26 életerő). [-6 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont).
(Feltételes gyógyítás:) Egy utolsó kézmozdulattal kisütöd a gyógymógy varázslatot! [-5 TVP] A gyógyító energia a testedbe áramlik (+30 életerő). [-6 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont).
(Feltételes gyógyítás:) Sikerült elmondanod a gyógymógy varázslatot! [-5 TVP] A gyógyító energia a testedbe áramlik (+17 életerő). [-6 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont).
(Feltételes gyógyítás:) Egy végső mozdulattal előhívod a gyógymógy varázslatot! [-5 TVP] A gyógyító energia a testedbe áramlik (+19 életerő). [-6 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont).
(Feltételes gyógyítás:) Létrehoztad a gyógymógy varázslatot! [-5 TVP] A gyógyító energia a testedbe áramlik (+27 életerő). [-6 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont).
Egy elágazás! Az egyik fal mellett halmokban áll a kőtörmelék. [10. PONT.] Szoborrá dermedsz, amikor észreveszed, hogy egy energiaelementál van előtted! Mivel meglepni nem sikerült, ezért gondolkodás nélkül neked ront a szörny. Persze te sem maradsz tétlen.

Ki tudja, mire készül a másik - jobb az óvatosság! A biztonság kedvéért felraksz egy hhaar burka varázst. Gyógyulsz (+2 életpont). A halálraítélt, aki veled szemben áll, küszködik életéért: elmormol egy számodra ismeretlen védekező varázst. Az elnyelés besül. Egy kézmozdulatot teszel, majd ellősz egy bo'adhun csapás varázslatot. 636 életpontot sebeztél. Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). Mélyen koncentrálva, ellenfeled megidéz egy energiacsóva varázslatot, majd rád küldi. 322 életpontot vesztettél. Ráébredsz, hogy ez a csata öngyilkosság lenne. Nem akarsz kinyúlni. Rohansz, ahogy csak bírsz. Áldod az eget, hogy ellenfeled lustább annál, hogy kövessen.
{Csatastatisztika; sebzés: 636, sebződés: 322, gyógyulás: 4, összesen: -318 ÉP}

Ismét a térkép szerinti 9. pontnál vagy.
(Feltételes gyógyítás:) Elmormoltad a gyógymógy varázslatot! [-5 TVP] A gyógyító energia a testedbe áramlik (+17 életerő). [-6 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont).
(Feltételes gyógyítás:) Egy utolsó kézmozdulattal kisütöd a gyógymógy varázslatot! [-5 TVP] A gyógyító energia a testedbe áramlik (+26 életerő). [-6 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont).
(Feltételes gyógyítás:) Sikerült elmondanod a gyógymógy varázslatot! [-5 TVP] A gyógyító energia a testedbe áramlik (+25 életerő). [-6 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont).
(Feltételes gyógyítás:) Elmondtad a gyógymógy varázslatot! [-5 TVP] A gyógyító energia a testedbe áramlik (+22 életerő). [-6 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont).
(Feltételes gyógyítás:) Elmondtad a gyógymógy varázslatot! [-5 TVP] A gyógyító energia a testedbe áramlik (+26 életerő). [-6 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont).
(Feltételes gyógyítás:) Kimondva az utolsó varázsszót, létrehoztad a gyógymógy varázslatot! [-5 TVP] A gyógyító energia a testedbe áramlik (+26 életerő). [-6 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont).
(Feltételes gyógyítás:) Befejezted a gyógymógy varázslatot! [-5 TVP] A gyógyító energia a testedbe áramlik (+26 életerő). [-6 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont).
(Feltételes gyógyítás:) Egy utolsó kézmozdulattal kisütöd a gyógymógy varázslatot! [-5 TVP] A gyógyító energia a testedbe áramlik (+23 életerő). [-6 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). Magadra kensz egy adag gyógykenőcsöt. Már érzed is a hatást. ( +86 életerő.) Magadra kensz egy adag gyógykenőcsöt. Már érzed is a hatást. ( +93 életerő.)
Nincs elég pontod ahhoz, hogy tovább tudj menni. [105 pontot használtál fel, van még 3. Kapsz 63 VP-t.]

lm 34 51 51 mozogsz 34 51 51
Nincs elég pontod ahhoz, hogy tovább tudj menni. [0 pontot használtál fel, van még 3.]

vv 109 161 elmormolod a 109. varázslatot a 161. varázslatot
Hihetetlen sebességgel varázsolsz. Elhagyva a sötét labirintust, kiteleportálsz a felszínre. [-25 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont). A sok gyakorlás növelte tudásodat (+1 taumaturgia). Varázsenergiád fejlődik. (+6 max. varázspont.) [2 pontot használtál fel, van még 1. Kapsz 1 VP-t.]
Nincs elég pontod ahhoz, hogy ezt a parancsot végre tudd hajtani. [0 pontot használtál fel, van még 1.]

kb 152 30 kiveszel a bankból a 152. tárgyat (30 darabot)
Kiveszel a bank széfjéből 30 vasércet. [0 pontot használtál fel, van még 1.]

kb 153 40 kiveszel a bankból a 153. tárgyat (40 darabot)
Kiveszel a bank széfjéből 40 pirkitet. [0 pontot használtál fel, van még 1.]

kt 1270 1 elkészíted az 1270. tárgyat (1 darabot)
Sajnos nincs nálad víz, pedig elengedhetetlenül szükséges lenne ahhoz, hogy gyémánt okulárét készíthess/gyűjthess.
[0 pontot használtál fel, van még 1.]

m 4 4 5 mozogsz délre, délre, délnyugatra
Nincs elég pontod ahhoz, hogy ezt a parancsot végre tudd hajtani. [0 pontot használtál fel, van még 1.]

m 4 4 3 mozogsz délre, délre, délkeletre
Nincs elég pontod ahhoz, hogy ezt a parancsot végre tudd hajtani. [0 pontot használtál fel, van még 1.]

h 1168 1 használod az 1168. tárgyat
Nincs elég pontod ahhoz, hogy ezt a parancsot végre tudd hajtani. [0 pontot használtál fel, van még 1.]

szk 398 keresed a 398. szörnyet
Sajnos nem ismered azt a szörnyet. [0 pontot használtál fel, van még 1.]

* 1. BP: használod a 396. tárgyat a 243. tárgyat
Békésebb álom reményében belélegzel egy adag álomport. [Lopás parancsaid, nem szörnyekre vonatkozó támadás parancsaid törlődtek, agressziód 3 lett, kaptál egy BA parancsot jókra és semlegesekre.] [1 pontot használtál fel, van még 0.]
(Felhasználsz a következő forduló TVP-jéből:) Felállítod a csapdát úgy, hogy a közeledbe lopódzkodók ne vehessék észre, csak akkor, ha már késő. [6 pontot használtál fel, van még -6. Kapsz 3 VP-t.]

* 2. BP: elmormolod a 3. varázslatot a 83. varázslatot
Gyorsvarázsolsz! Kakukk! Kakukk! [-6 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont). [0 pontot használtál fel, van még -6.]
Nincs elég pontod ahhoz, hogy ezt a parancsot végre tudd hajtani. [0 pontot használtál fel, van még -6.]
- Vizet! Vizet! - nyögöd. (-54 életerő.) [KT képesség hatása:] Üzenetet kapsz a Fairlight banktól: mivel ebben a körben elfelejtettél lottót vásárolni, megtették helyetted, 1 szelvénnyel, általuk választott számokkal játszották meg neked. A 10 arany költséget a bank fizette. Vásárolsz egy lottószelvényt, amelyen a tippjeid: 3, 13, 28.
Kimerített a gyorsvágta. (-3 életerő.) Etetési idő! Megeteted a szörnyeidet. 3 kaját töm magába a sivatagi doareg. Egy szögletes követ töm magába az agyagelementál. Egy kaját nyel le a roguena. Egy kaját bezabál a Rughar familiárisa. 4 kaját töm magába a pikkelyes ptog. Kezd sötétedni, ideje lepihenni. Kiliheged magad, majd táborozásra alkalmas helyet keresel. Egyet fordulsz fektedben, és már alszol is. A kalandozás közben szerzett tapasztalatok jó hatással voltak. (+1 max. életerő.) Földelementálod elhagy. Elmúlt a munka gyümölcse hatása. Elmúlt a vasszervezet hatása. Elmúlt a széljárás hatása.
Ebben a körben -6 pontod maradt, ebből a következő körre -6 pontot vihetsz át. Kapsz még 601 pontot. A következő körben tehát 595 pontot költhetsz el.

ENCYCLOPEDIA FANTASIA


ALKOTÓ (578. SZÖRNY)
Csak nem! Az nem lehet, hogy azok az álmaid, melyben a techno-manó férfi határozott kontúrokkal megjelent előtted, a valóság talaján gyökereződtek. Amikor megpillantod magad előtt a tömzsi testet, melyet két még tömzsibb láb cipel látszólag céltalanul előre, kettéáll mindkét füled a meglepődéstől. A tizenkét előre tapogatózó széles csáp csupán ráadás a furcsaságok sorában. Az Alkotók a kyorgok által meghurcolt rabszolgák mágikus módszerekkel felturbózott, "agyatlan" változatai, akiket arra a célra fejlesztettek tovább, hogy a mindennapos teendőkkel (pl. varázstárgy és mindenféle kütyük készítése) ne a nemes uraknak kelljen bajlódniuk. Ezek a biorobotok remekül el is látták a feladataikat egészen az ominózus, kyorgokat kipusztító balesetig, akkor viszont mintha hiba támadt volna a programjaikban, a békés lényekből mindenkit megtámadó vérszomjas fenevadak lettek. A kinézetük és billegő járásuk alapján nehéz ezt elképzelni, ugye? Akkor várjuk meg, mi lesz a véleményed az első találkozás élményei után. Csak akkor fogod megtámadni, ha T parancsot adsz ki rá.

TEREMTŐ (579. SZÖRNY)
Milyen nagyszerű ötlet! Miért kellene a kyorgoknak az Alkotók létrehozásával bajlódniuk, akik aztán ellátják a mindennapos teendőket, ha ezt megteheti helyettük egy mágikus módszerekkel alkotott szolgalény is (egy Alkotó-Alkotó)? Nem kell, a Teremtőnek pont az a feladata, amiről a nevét kapta. Az öt széles lábon támaszkodó lénynek hordószerű teste, és abból szerteágazó 25 darab (plusz-mínusz 3, nehéz megszámolni, ugyanis nem hagyja) csápja van. Bohókás kinézete, és az Alkotókra való hasonlatossága ellenére sokkal veszélyesebb náluk, de ez majd ki fog derülni, mikor az első összecsapás után szégyenkezve, vagy jobbik esetben csupán kimerülten sikerül ezt végiggondolni.

ENERGIAELEMENTÁL (577. SZÖRNY)
Az energiaelementálok egy idegen létsík szülöttei. Tiszta, vakító fény-energiából áll a testük, semmi másból. Csupán eggyé fókuszált tömegmágiával lehet őket az anyagi síkra csábítani, ha viszont sikerül, nincs az a hatalom, ami visszaküldhetné őket. Talán a kyorgok is így jártak velük, talán arra szánták őket, hogy sírjaik felett őrködjenek tovább, ki tudja... Az anyagi sík energiaelementáljai továbbra is a kyorg labirintusok mélyén élnek, minden bizonnyal csak a pillanatra várva, hogy más életformák energiáit magukba szipolyozhassák. A vámpirizációra immúnisak, csak mágikus fegyver sebezheti őket.

KARAKTERLAP

Cshi-Cshi a Cica, egy fekete, hosszú hajú, zöld szemű kobudera nő vagy. Bőröd a sírok márvány fehérjét idézi. Tharr félisten hatalmú szolgája vagy. Az Acél Öklök (#9123) K.T. tagjai közé tartozol. Ez a 460. fordulód.

Erő: 62 (84) Szint: 50 Merészség: 8/5 Magasság: 134 cm
IQ: 61 (82) Támadás: 129 (134) Agresszió: 3 Testsúly: 45 kg
Ügyesség: 63 (83) Védekezés: 196 (206) Menekülés: 20 % Életkor: 37/46 év
Egészség: 62 (89) Életpont: 1629/535 Jellem: semleges Tul. pont: 7
Szerencse: 63 (90) Varázspont: 2851/1631 Pénz: 11136 arany Kép. pont: 11
Tudatpont: 30/1 Pszi pont: 205/81 Halhatatlanság: 12 %
Eddig összesen 5542 szörnyet (9 ebben a körben) öltél meg. Ebben a fordulóban 113464 TP-t kaptál. Jelenleg 21382491 TP-d van. A következő szinthez még 3617509 TP szükséges. Trófeáid: trakuun lidérc, varkaudar őslich, triklem drakolder. A 439. fordulódban 5170 arany került a bankszámládra. 5712 aranyat vehetsz fel a kamatokat is beleszámítva. Eddig 12 többszemélyes kalandot teljesítettél.

HARCI ISMERETEK
víziharc: 7/52 ökölvívás: 38/41 (+3%) szúrófegyverek: 33/65
vágófegyverek: 36/51 (+1%) ütőfegyverek: 9/46 lőfegyverek: 9/3
dobófegyverek: 39/26 (+3%)

Feltételes fegyverváltás: kígyópenge (#955) << bronz taider (#641) << ököl (#28)
Feltételes lőfegyver használat: semmi (0 -29.); vas dobónyíl (#189) (30 -37.); vas dobónyíl (#189) (38 -40.); mérg. vas dobónyíl (#190) (41 -996.); ezüstshuriken (#327) (997 .); bűvös shuriken (#562) (998 -);
Óvatosság (labirintusokban): 0 KPCS: automatikusan minden kapcsolónál

EGYÉB ISMERETEK
1. rejtőzködés: 53/69 2. nyomkövetés: 107/53 3. mászás: 34/35
4. csapdakészítés: 39/58 (+6%) 5. csapdaészlelés: 32/49 6. gyógyítás: 39/79 (-500%)
7. titkosírás: 4/31 8. felderítés: 24/90 9. szörnyidomítás: 21/61
10. teológia: 150/25 (+66%) 11. taumaturgia: 122/0 (+17%) 12. szerencsejáték: 4/51
13. versengés: 19/78 14. harcművészetek: 42/28 15. zene: 7/23
16. szörnyismeret: 55/11 (+34%) 17. pszi: 23/12 (+4%) 18. zárnyitás: 7/38
19. vadászat: 8/60 20. vitalitás: 5/48 21. bányászat: 41/59 (+4%)
22. úszás: 9/42 23. főzés: 10/46 24. csapatmunka: 8/51

FEJLESZTÉSI PONTOK
Felhasználatlan fejlesztési pont: 104
1. sebzés bónusz: 3 5. varázslat sebzés: 1 10. vp regeneráció: 3 11. kincskeresés: 1

FELTÉTELES PARANCSOK (még 3 lehet)
deus ex machinád 0 mezőre repítsen
totem 75% életpont alatt (ősi gyógyítás (#267))
gyógyítasz 30% életerő alatt 40 TVP-ért (max. 2 alkalommal)
kutatsz max. 250 TVP-ért
ásol max. 40 TVP-ért csak 70. fémet, vagy jobbat
készítesz tükröt (#43) (max. 5 darabot ), szögletes követ (#17) (max. 15 darabot ), csalánvirágot (#582) (max. 10 darabot ), ében tobozt (#578) (max. 10 darabot ), lótuszvirágot (#447) (max. 5 darabot ), kreommat szirmot (#925) (max. 5 darabot ), csillezsályalevelet (#1253) (max. 50 darabot, csak egyszer), fokhagymát (#403) (max. 20 darabot )
mászol max. 200 TVP-ért
cirkusz: céllövölde, ötpróba, kártyabarlang, labirintus, szellemkastély (59)
maradék TVP-dből az erő (1) tulajdonságodat TF-eled
Feltételes támadás (aktív: 13, max: 16)
szubreális vámpír (#223), lidércúr (#252), élőholt ősmágus (#179), halálelementál (#279), szintszívó lények (#9097), öregedést okozó lények (#9095), ezerszemű bestia (#288), eszement trappoló (#549), Rém (#315), purifikátor császár (#393), rubin sárkány (#330), halált okozó lények (#9098), trakuun lidérc (#576)
Barátságosság (aktív: 5, max: 16)
bűbájlidérc (#761), Acél Öklök (#9123), éjfattyak (#9096), semlegesek (#989), jók (#990), Igaz Barátok (9141. KT)

VARÁZSLATAID ÉS PSZI KÉPESSÉGEID
Varázslói varázslataid
hhaar burka (#32, 6 VP) izomernyesztés (#33, 6 VP) varázsvédelem (#34, 8 VP)
jégcsóva (#41, 15 VP) fehér glóbusz (#47, 13 VP) villámcsapás (#50, 18 VP)
elektromos pajzs (#51, 14 VP) varázslat olvasása (#67, 30 VP, 20 TVP) mágiafeloldás (#75, 5 VP, 5 TVP)
varázsital főzése (#100, 30 VP) tükörpajzs (#101, 26 VP) felszínre ugrás (#109, 25 VP, 5 TVP)
tűzgolyó (#155, 25 VP) familiáris idézése (#159, 40 VP, 20 TVP) varázskő készítés (#160, 120 VP, 10 TVP)
varázsenergia (#161, 35 VP, 5 TVP) hhaar burka II (#162, 10 VP) dimenzióugrás (#163, 55 VP, 5 TVP)
városi teleport II (#181, 60 VP, 10 TVP) Symulf rúnája (#182, 12 VP, 5 TVP) háló (#186, 24 VP)
állatvédelem (#192, 25 VP, 5 TVP) tiltott teleport (#198, 100 VP, 10 TVP) a munka gyümölcse (#224, 10 VP)
villámmágia (#227, 36 VP, 5 TVP) jégoszlop (#231, 24 VP) minta formázása (#237, 120 VP, 10 TVP)
Thargodan illúzió (#242, 50 VP) filofaxáció (#277, 20 VP, 10 TVP) jégmágia (#279, 25 VP, 5 TVP)
időcsere (#285, 5 VP) mágikus gyorsítás (#330, 0 VP) jégvihar (#353, 45 VP)
vízelem-idézés (#383, 80 VP, 20 TVP) földelem-idézés (#385, 80 VP, 20 TVP)
Papi varázslataid
vámpirizáció (#1, 8 VP, 5 TVP) éber kakukk (#3, 6 VP) gyógymógy (#5, 6 VP, 5 TVP)
áldomás (#6, 5 VP, 5 TVP) alkímia (#7, 7 VP, 3 TVP) erőpajzs I (#12, 6 VP, 5 TVP)
hadiszerencse I (#13, 4 VP, 5 TVP) méregsemlegesítés (#14, 10 VP, 5 TVP) vak őrület (#18, 3 VP, 5 TVP)
kitartó ló (#19, 10 VP, 5 TVP) korgó gyomor, huss (#21, 3 VP, 5 TVP) unkreáció (#22, 0 VP, 5 TVP)
hadiszerencse II (#24, 6 VP, 5 TVP) tündérfény (#25, 1 VP) tulajdonságpajzs (#26, 16 VP, 5 TVP)
harmadik szem (#27, 12 VP, 5 TVP) csupasz izom (#28, 10 VP, 5 TVP) méregfelhő (#37, 12 VP)
védelem tűz ellen (#38, 12 VP) óriáserő (#53, 24 VP, 5 TVP) a lélek védelme (#57, 32 VP)
azonnali gyógyítás (#58, 15 VP, 5 TVP) hadiszerencse III (#59, 15 VP, 5 TVP) puha ütés (#60, 18 VP)
tűzeső (#61, 16 VP) erőpajzs II (#63, 24 VP, 5 TVP) oltár eltörlése (#79, 60 VP, 10 TVP)
vadítás (#81, 8 VP, 5 TVP) szörnyészlelés I (#82, 8 VP, 5 TVP) szörnycsábítás (#83, 14 VP, 3 TVP)
szörnyidézés (#84, 72 VP, 10 TVP) vasszervezet (#86, 8 VP) szopókőpusztítás (#88, 21 VP, 5 TVP)
agyburok (#90, 11 VP) fürgülés (#92, 22 VP) rúnapukkasztás (#94, 0 VP)
DEM kreálása (#95, 50 VP, 10 TVP) erőpajzs III (#127, 30 VP, 5 TVP) élőholt pozdorja (#134, 40 VP)
tárgyészlelés (#135, 30 VP, 10 TVP) széljárás (#138, 15 VP, 5 TVP) földelem idézése (#144, 70 VP, 20 TVP)
Tharr haragja (#145, 16 VP) ongóliant tombolás (#146, 40 VP) mágikus ütés (#147, 18 VP)
becsületjel (#158, 14 VP) esszenciavédelem (#165, 15 VP, 5 TVP) oltár teremtése (#167, 50 VP, 10 TVP)
feltámadás (#168, 50 VP, 5 TVP) áldomás II (#169, 10 VP, 5 TVP) planetáris őrdémon (#172, 18 VP)
szopógödöreltörlés (#173, 30 VP, 10 TVP) tárgyvédelem (#178, 14 VP, 5 TVP) gyorsvarázslás (#179, 0 VP)
agytaposás (#180, 12 VP) kényszerport (#183, 8 VP) esszenciavédelem 2 (#188, 15 VP, 5 TVP)
méregfelhő II (#193, 18 VP) megfejtés (#199, 28 VP, 5 TVP) Pörhemór köre (#205, 30 VP, 5 TVP)
kisebb kívánság (#208, 300 VP, 30 TVP) vadászat (#209, 40 VP, 5 TVP) áldomás III (#217, 15 VP, 5 TVP)
hatalomvarázs (#220, 25 VP, 5 TVP) földrengés (#221, 160 VP, 20 TVP) csapdaészlelés (#222, 12 VP, 5 TVP)
mágia megértése (#226, 0 VP) méregfelhő III (#229, 25 VP) meditáció (#250, 0 VP)
bo'adhun csapás (#266, 60 VP) ősi gyógyítás (#267, 30 VP, 5 TVP) istenítélet (#284, 50 VP)
papi aura (#377, 50 VP, 5 TVP)
Pszi képességeid
pszi-ernyő (#64, 6 PP, 5 TVP) auratranszformáció (#65, 10 PP, 10 TVP) pszi-regeneráció (#66, 12 PP, 5 TVP)
felejtés (#68, 5 PP, 5 TVP) kí koncentráció (#69, 14 PP, 5 TVP) agyletapogatás (#70, 16 PP, 2 TVP)
szürkeáll. aktiv (#71, 20 PP, 5 TVP) mentális pajzs (#72, 9 PP, 5 TVP) pszi fejlesztés (#73, 20 PP, 10 TVP)
molekulaátrendezés (#74, 10 PP, 5 TVP) agykorbács (#97, 6 PP) pszi-acéltorony (#98, 8 PP)
tudatkutatás (#99, 20 PP, 10 TVP) térképelemzés (#104, 20 PP, 10 TVP) kontinuum-tágítás (#105, 60 PP, 10 TVP)
tudatrombolás (#111, 25 PP) pszi-gyűjtés (#112, 300 PP, 30 TVP) pszi-ernyő II (#113, 10 PP, 3 TVP)
agybénítás (#114, 10 PP)
A varázslatok tanulására elkölthető: 30 kör eleji VP regeneráció.

JELENLEG RAJTAD LEVŐ AKTÍV VARÁZSLATOK ÉS PSZI HATÁSOK
vámpirizáció (#1) áldomás II (#169) állatvédelem (#192) méregsemlegesítés (#14)
csupasz izom (#28) esszenciavédelem 2 (#188) Symulf rúnája (#182) hatalomvarázs (#220)
óriáserő (#53) tulajdonságpajzs (#26) tárgyvédelem (#178) hadiszerencse II (#24)
papi aura (#377) szürkeáll. aktiv (#71) erőpajzs III (#127) mentális pajzs (#72)
villámmágia (#227) Pörhemór köre (#205) (111,2,1) éber kakukk (#3)

TÁMADÓ ÉS VÉDEKEZŐ VARÁZSLATOK LISTÁJA
Feltételes varázslat-használat
32. és magasabb szintűek ellen
Támadó varázslatok (aktív: 4, max: 10)
élőholt pozdorja (#134), villámcsapás (#50), jégcsóva (#41), tűzgolyó (#155)
Védekező varázslatok (aktív: 6, max: 10)
hhaar burka (#32), pszi-acéltorony (#98), fehér glóbusz (#47), elektromos pajzs (#51), tükörpajzs (#101), védelem tűz ellen (#38)
Feltételes támadó varázslatok (aktív: 43, max: 59 - védekező varázslatokkal együtt)
Tharr haragja (#145) >> Mnebolath (#237) Tharr haragja (#145) >> Notermanthi (#257)
méregfelhő II (#193) >> taalru (#249) háló (#186) >> ryuku csapásvezető (#778)
élőholt pozdorja (#134) >> élőholt ősmágus (#179) háló (#186) >> molgan (#284)
méregfelhő II (#193) >> elemi rin (#786) izomernyesztés (#33) >> lidérckirály (#316)
méregfelhő II (#193) >> taalru herceg (#307) tűzgolyó (#155) >> Thargodan légiós (#311)
tűzgolyó (#155) >> halálelementál (#279) tűzgolyó (#155) >> Thargodan mágus (#318)
tűzgolyó (#155) >> Thargodan berzerker (#377) jégoszlop (#231) >> Eruol (#378)
izomernyesztés (#33) >> szutykos remák (#191) izomernyesztés (#33) >> nómenklatúra (#158)
izomernyesztés (#33) >> quwarg parafenomén (#248) jégoszlop (#231) >> ro'galhal gyóntató (#524)
jégoszlop (#231) >> Harmarghal (#525) jégoszlop (#231) >> zztrissh harcos (#526)
jégoszlop (#231) >> zztrissh veterán (#527) bo'adhun csapás (#266) >> albinó féreg (#529)
bo'adhun csapás (#266) >> lidérctűz (#457) bo'adhun csapás (#266) >> greén örvény (#443)
méregfelhő III (#229) >> Thargodan raktfőnök (#701) jégoszlop (#231) >> zafír sárkány (#329)
jégvihar (#353) >> több ellenfél elleni harcban (#985) istenítélet (#284) >> társak oldalán harcolva (#986)
bo'adhun csapás (#266) >> 43. szintű lényekre bo'adhun csapás (#266) >> 40. szintű lényekre
méregfelhő III (#229) >> Alkotó (#578) méregfelhő III (#229) >> Teremtő (#579)
Feltételes védekező varázslatok (aktív: 43, max: 59 - támadó varázslatokkal együtt)
elektromos pajzs (#51) >> káoszdémon (#547) elektromos pajzs (#51) >> vérszomjas karvaly (#555)
elektromos pajzs (#51) >> tengeri parduan (#565) varázsvédelem (#34) >> Techiulan (#400)
fehér glóbusz (#47) >> ében tigris (#488) fehér glóbusz (#47) >> Éjvadász (#502)
pszi-acéltorony (#98) >> Eruol (#378) pszi-acéltorony (#98) >> varkaudar vajákos (#690)
pszi-acéltorony (#98) >> csápos otagi (#395) pszi-acéltorony (#98) >> pszi őselementál (#258)
pszi-acéltorony (#98) >> pszi elementál (#221)

ELFOGOTT SZÖRNYEID
sivatagi doareg (#240) (málhás: +40 kg teher) státusz: éhes
pikkelyes ptog (#470) (hátas: 10 lépés/kör; 6 TVP/lépés; +8 védettség;) státusz: OK
Rughar familiárisa (#245) státusz: OK
roguena (#779) (ásó: ásás csak 5 TVP-be kerül) státusz: OK
tüskés harci gromak (#156) (tejet ad) státusz: OK
agyagelementál (#203) (őrzi a holmidat: +32 lopás ellen) státusz: OK

ISTENI KÜLDETÉSEID
1.) Imádkozz, amikor már félisten hatalmú felszentelt főpapom vagy!
2.) A viharóriások irtása a legszebb móka. Hozz számomra egy óriás fülbevalót vagy két Ovgun nyakláncot!
3.) Keress magadnak tanítványt, aki legalább 10-zel alacsonyabb szintű nálad (de 20-nál nem alacsonyabb szintű), és add át neki szent szimbólumodat, majd ő adja vissza. Ha tanítványod legalább 3 szintet lépett, IMádkozz oltáramnál! (A valódi, szintszívás nélküli szint számít).

KT-d eddig kifejlesztett képességei:
gyógyító totem (116)
konc. könnyítés (132)
a Mester hívása (143)
kasztropl. trafó (145)
kaszt.kiteljesedés (166)
gyalog-galopp (169)
legjobb védekezés (186)
kasztrop.kitágulás (197)
sárkánybölcsesség (230)
önismeret (236)
tolvajfelismerés (243)
a butaság ára (273)
tanítványok (284)
kedvenc táborhely (395)
Tudati képességfa:
tudati portya (501) OK
auraerősítés (502) OK
kőbőr (507) belefejlesztettél: 35 TU. szükséges még: 0 TU. (KT-d jelenleg ezt fejleszti, kifejlesztéséhez még 243 TU szükséges.)
Maradék TU, amit a következő fejlesztéseknél használhattok el: 2461.

A FORDULÓ ELEJÉN MÉG MEGVOLT...
1 áldott kő (#642) 1 álompor (#396) 1 angyalok gyűrűje (#529)
1 bűvös shuriken (#562) 2 ezüstdarab (#326) 2 gyógykenőcs (#313)
2 isteni könnycsepp (#260) 96 kaja (#2) 1 madártoll (#112)
1 őskristály-szilánk (#1525) 1 quwarg tojás (#360) 1 sáfránykő (#979)
1 sallank karom (#128) 2 toxyl (#591) 1 tükör (#43)
9 ugh méreg (#166) 9 vas dobónyíl (#189) 214 víz (#27)

EBBEN A FORDULÓBAN KERÜLT HOZZÁD...
95 arany (#50) 1 gyöngymangó (#135) 40 pirkit (#153)
3 spiritusz (#170) 31 vasérc (#152) 1 vérvörös rózsa (#1622)

E KÖRBEN TETT LÉPÉSEID TÉRKÉPE


(270,57) a 111. labirintus bejárata, kazmár (#204, belőle készíthető: #205), Dornodon oltár, 45. jellempróba, művészi porolit (#720), vaskohó (#155), érclelőhely, selyemszárnyas (#541), energiaelementál (#577), Alkotó (#578), kyorg őrgólem (#567)

Változások a Túlélők Földjén a legutóbbi fordulód óta...


* Módosult a fekete nyílpuska, kristálynyíl és kristálydobónyíl elkészítése és statisztikái.

TÚLÉLŐK FÖLDJE REFERENCIA


Cshi-Cshi a Cica 460. fordulója

Szörnyek

vadász tatu (#10) lila brekk (#11) szárnyas gömböc (#12) gonyolék (#13) rambó bogár (#14)
démontetű (#15) homokvarány (#16) bolhakutya (#17) ormánygőte (#18) kavadu (#19)
mérges pók (#20) goblin (#21) drótszőrű pincsi (#22) öreg varázsló (#23) gazda (#24)
grákó denevér (#25) királygyík (#26) óriás sáska (#27) sakál (#28) gyilkos mókus (#29)
surranó kígyó (#30) woor-antilop (#31) sünmedve (#33) kőszáli disznó (#34) acélkolosszus (#35)
manó (#36) sötét motyogó (#37) gorombilla (#38) lebegő gomba (#39) hamupók (#40)
görgőte (#41) óriás patkány (#42) tigroszlán (#43) Baar-ork (#44) Duer-ork (#45)
Tugt-ork (#46) csontváz (#48) zombi (#49) technokolin (#50) gyíkember (#51)
bakkura (#52) százfogú (#53) bo-skorpió (#54) rőtmanó (#55) félelem-járó (#56)
gátvakond (#57) rájanyék (#58) pókvadász (#59) drasmólyom (#60) hegyi rák (#61)
kőevő (#62) varkaudar (#64) vízionár (#66) húsevő magszim (#67) móleon (#68)
evaporőr (#69) vadtroll (#70) fabontó szójer (#71) garokk (#73) tintacsiga (#74)
mirg (#75) zoloboo (#77) színes dözmöng (#78) trollfa (#80) spagulár (#82)
kaszabolósáska (#83) bíborgörény (#84) gyilkos sallank (#85) árnyékrája (#87) kaffogó hebrencs (#88)
sörényes ubuk (#89) törpe kovács (#90) alpesi tehén (#91) púpos burástya (#92) bundás csirmáz (#93)
légirozmár (#94) mérges nyukmár (#95) szintszívó (#96) mosolygó rettenet (#97) téfea magoflux (#98)
piromenyét (#99) szőrös pók (#100) sullár (#101) uzbány (#102) mélységi grittang (#103)
trikornis (#104) griffőniksz (#106) fekete griff (#107) vadász varkaudar (#108) kőkorszaki szaki (#109)
nyuhaj karbin (#110) ragyás burástya (#111) sóhajtó dorony (#112) süvítő rája (#113) vérszomjas csüldő (#114)
törpemammut (#115) gyilkos tetű (#116) mutáns pók (#117) trappoló dinymák (#118) emberevő (#119)
bibircsók-óriás (#120) homokféreg (#121) xirnox (#122) tetemember (#123) manifesztátor (#124)
büntető praglonc (#125) Morbid (#127) varkaudar mágus (#128) útonálló (#130) orgyilkos (#131)
sötét gnóm (#132) elit palotaőr (#133) palotaőr (#134) élőholt mirg (#135) sötét főgnóm (#136)
karmos tankány (#137) agglomerátor (#138) proteinfecske (#139) acéldarázs (#140) szőrlajhár (#141)
udvari mágus (#142) vadászkutya (#143) arató csattanat (#144) pattanóböde (#145) kardfogú fülemüle (#146)
epokitféreg (#147) vérfürdető magszim (#148) szőrös bozsó (#149) fémbontó szójer (#150) dehidrátor (#151)
kardszárnyú pocok (#152) quwarg királynő (#153) autentikus vámpír (#154) nukleáris cickány (#155) tüskés harci gromak (#156)
purifikátor (#157) nómenklatúra (#158) ongóliant (#159) tyrannoszaurusz rex (#160) velociraptor (#161)
kétfejű troll (#163) jégtroll (#164) bávatag golombár (#165) borzalmas varkaudar (#166) halálosztó kain (#168)
orgoró (#170) óriásféreg (#171) sírlidérc (#172) vark. nekromanta (#173) dögkeselyű (#174)
élőholt mágus (#175) óriás csontváz (#176) csontváz lord (#177) ongóliant hadúr (#178) élőholt ősmágus (#179)
Zinthurg (#180) gnóm szolgáló (#181) pöfögő kregon (#182) ezoterikus mardel (#184) karmazsin huhogó (#185)
szeppent rákfatty (#186) részeg kalandozó (#187) varkaudar behemót (#189) varkaudar bajnok (#190) szutykos remák (#191)
trosnyogó szakóca (#192) vércápa (#193) hínárevő piranha (#194) opati polip (#195) elektromos angolna (#196)
moszatrája (#198) magnetikus praglonc (#200) quwarg harcos (#201) élőholt quwarg (#202) agyagelementál (#203)
bazaltelementál (#204) gránitelementál (#205) kacagó szépia (#206) diuretikus kráken (#207) drónkeselyű (#208)
kneopatikus mollusk (#209) degradátor (#210) joviális m.szockó (#211) Tguarkhan (#212) kisebb quwarg isten (#213)
quwarg nagymester (#214) tűzfőnix (#215) élőholt sullár (#216) massza (#217) tormikus egér (#218)
északi tűzsárkány (#219) királyi palotaőr (#220) pszi elementál (#221) aurapollátor (#222) szubreális vámpír (#223)
nanda (#224) átokmurgattyú (#225) norpadolótika (#226) kultúrmasztodon (#227) éjkornis (#228)
orbitális mackósajt (#229) zoloboo sámán (#230) woorgard (#231) ekharion (#232) alanori csatamén (#233)
adószedő (#234) káoszteknőc (#235) Chara-din fattya (#236) Mnebolath (#237) Orkhan Thai (#238)
Raia szent lovagja (#239) sivatagi doareg (#240) vadász quwarg (#241) qwarg rohamosztagos (#242) áeratikus hasnyák (#243)
hegyi góliát (#244) Rughar familiárisa (#245) nagyobb vércápa (#246) kputtyintó csalán (#247) quwarg parafenomén (#248)
taalru (#249) noth szellem (#250) zombi mester (#251) lidércúr (#252) pordémon (#253)
hordóagyú mameluk (#254) őrült varázsló (#255) tüskés gigaféreg (#256) Notermanthi (#257) pszi őselementál (#258)
trikornis herceg (#261) zoloboo törzsfő (#268) quwarg anyakirálynő (#269) varkaudar hadúr (#270) varkaudar varázsló (#271)
őrjáratozó katona (#274) triklem drakolder (#275) tűzelementál (#276) jégelementál (#277) viharóriás (#278)
halálelementál (#279) ősdentor (#282) aranyfecske (#283) molgan (#284) kronokukac (#285)
kronotapír (#286) kronoelementál (#287) ezerszemű bestia (#288) manaelementál (#290) Ekhnagorhu (#291)
ragadozó (#292) káoszbajnok (#293) ében hadúr (#294) ében halálhajcsár (#295) Sötétség Hercege (#296)
quwarg felderítő (#299) ősquwarg (#300) quwarg szabotőr (#301) quwarg ősmágus (#302) óriáspók (#303)
Banyapók (#305) méregelementál (#306) taalru herceg (#307) uchako (#308) mópat gigász (#309)
Thargodan zsoldos (#310) Thargodan légiós (#311) talriai behemót (#312) ősöreg góliát (#313) sötét ölész (#314)
Rém (#315) lidérckirály (#316) mópat fatty (#317) Thargodan mágus (#318) lélekelementál (#319)
zafír drakón (#320) smaragd drakón (#321) márvány drakón (#322) Notermanthi báró (#323) viharóriás sámán (#324)
smaragd sárkány (#326) ében sárkány (#327) márvány sárkány (#328) zafír sárkány (#329) rubin sárkány (#330)
Folrang (#331) Ylgoroth (#332) Raia angyala (#333) áldott okerón (#336) küklopsz (#337)
albinó küklopsz (#338) sziklaskorpió (#339) sárkányfajzat (#340) dűnelord (#341) árnylord (#342)
ork sámán (#345) szürke rinocérosz (#346) khór darázs (#348) liumbe (#349) északi aurach (#350)
tesh alligátor (#353) erszényes elkarog (#354) nektoraf (#355) vörös rakolits (#356) dűnekukac (#357)
földsárkány (#359) ryuku gárdista (#360) ryuku légiós (#361) ryuku ostromteknős (#362) partravetett medúza (#363)
fekete amőba (#364) troll ritualista (#365) dombi yeti (#366) dombi óriásyeti (#367) kérődző etra (#368)
rőtmanó berzerker (#369) Hrumagurk (#370) élőholt hadúr (#371) átokosztó (#372) mutáns patkány (#373)
oglyth (#374) bérgyilkos (#375) gorath lárva (#376) Thargodan berzerker (#377) Eruol (#378)
Zinthurg börtönőr (#379) bolyongó lidérc (#388) zombi mágus (#389) lélekorzó (#390) halottidéző (#391)
csontgólem (#392) purifikátor császár (#393) ryuku gólem (#394) csápos otagi (#395) bunthar (#396)
erdei rém (#399) Techiulan (#400) varkaudar őslich (#402) fertőzött ent (#403) Nateilena úrnő (#404)
rd'alv lélektipró (#413) kr'uagon pusztító (#414) ml'othag szürcsölő (#415) vg'axtol torzító (#416) smaragdgólem (#417)
vortexmágus (#418) halálhozó (#419) korinthai amőba (#420) kék rothasztó (#421) ősi szellem (#422)
csontváz hadúr (#423) kísértetvarázsló (#424) drótszőrű mópat (#426) rothadó lián (#427) natharion gólem (#428)
gothag döglidérc (#429) verg elmeszaggató (#430) esthari vérszopó (#431) krathan csontváz (#432) homogén artikula (#434)
táncoló ogre (#435) testzabáló (#438) elemi pulzátor (#440) tarajos mandrag (#441) vastagbőrű mutak (#442)
greén örvény (#443) animált korall (#445) veszett gorilla (#446) őshonos sziklozug (#447) homokcápa (#448)
pengekarú nitmák (#450) púpos zsokarg (#451) bosszantó apróság (#452) zseléféreg (#453) hegyi yeti (#454)
dögbűzös liliom (#455) szárnyaló halál (#456) lidérctűz (#457) sötét szisszenő (#458) chaktra vadászeb (#459)
titokzatos kroa (#460) vadkos (#461) hájas okerón (#462) ro'galhal kísértet (#463) hótarantula (#464)
varkaudar remete (#465) bo'adhun lidérc (#467) bo'adhun éjhozó (#468) pikkelyes ptog (#470) káoszszellem (#472)
rubin góliát (#473) hamuelementál (#475) leviathán lárva (#476) kutyafejű medve (#477) quwarg lázhozó (#478)
dübörgő bahrot (#479) szellemdarázs (#481) tüskés totemblarg (#482) katamán ordas (#484) harcos hárpia (#485)
tarajos áspis (#486) ében tigris (#488) fekélyes hernyó (#489) bumshir óriásmacska (#492) kyorg szolgasárkány (#493)
Kronga hadúr (#494) Iszonyat (#499) Éjvadász (#502) Toodrok Din (#503) kreiton bűvölő (#506)
tleikan házőrző (#507) sötét ülnök (#508) tleikan hadúr (#509) kreiton idéző (#510) tleikan behemót (#511)
tleikan főbíra (#512) testzabáló rasáth (#513) pirogólem (#514) achát gólem (#515) torz gólem (#516)
bíbor tenyészet (#517) smaragd tenyészet (#518) őstenyészet (#519) drag'kór féregűző (#520) drag'kór sámánúr (#521)
drag'kór kolosszus (#522) Dreighatran (#523) ro'galhal gyóntató (#524) Harmarghal (#525) zztrissh harcos (#526)
zztrissh veterán (#527) Strissha (#528) albinó féreg (#529) káoszpók (#530) tűzrája (#531)
Tokan (#532) raskhiir szellem (#539) quwarg széltáncos (#540) selyemszárnyas (#541) vadászskorpió (#542)
Garmhuun familiáris (#543) kémsárkány (#545) bársony gyilkos (#546) káoszdémon (#547) monumentalizmo (#548)
eszement trappoló (#549) troglodita idéző (#551) pszionikus entitás (#553) mutánsféreg (#554) vérszomjas karvaly (#555)
troglodita harcos (#556) kóbor mortag (#558) karmos behemót (#559) groxmati varázstudó (#560) bosszúálló (#562)
sivatagi okerón (#563) elfajzott enkala (#564) tengeri parduan (#565) groxmati átokmanó (#566) kyorg őrgólem (#567)
kísértetvándor (#568) P. Vlagyimir (#570) Buqqe (#572) Fürge Maidena (#573) Gyorsröptű Kabol (#575)
trakuun lidérc (#576) energiaelementál (#577) Alkotó (#578) Teremtő (#579) Thargodan főmágus (#580)
tlopedmuk (#584) árnygólem (#586) templomos lovag (#587) gnomori rémszolga (#589) sötét kaszás (#591)
szenzoros lápi rém (#594) nekromanta kóborló (#596) ködmágus (#597) ősi matéria (#600) fényhozó (#602)
dranadáni kőtörő (#604) smaragdvámpír (#605) tleikan áruló (#606) takarító (#609) tl'urlang vadász (#610)
patás tanough (#611) gygyan krokodil (#612) Tobias Ak'radal (#613) Lord Daramoula (#615) Dranadáni Salamon (#616)
Ssszissszenő (#617) kristálynyálka (#632) rothadó borzalom (#633) ezeréves lélek (#634) tollaskígyó (#635)
jegesmedve (#637) fagyféreg (#640) hópárduc (#642) rozmárember (#643) fagyelementál (#644)
dermesztő lidérc (#645) sarki óriásteknős (#646) fagymágus (#650) animált hókutya (#651) jégdémon (#652)
fagyóriás (#653) mammut zombi (#654) rozmár sámán (#655) jégtörő (#656) márvány fagyúr (#657)
hósárkány (#659) fagybehemót (#660) mouthlan (#665) iszapfaló (#667) quwarg őrparancsnok (#677)
varkaudar hírnök (#686) varkaudar íjász (#687) varkaudar iszákos (#688) nőstény varkaudar (#689) varkaudar vajákos (#690)
varkaudar katona (#691) csataremák (#694) mópatétkű grymeth (#695) hiperéber grymeth (#696) csattogó kígyó (#697)
Őrült Montrix (#698) haprszagú Thargodan (#699) lázadó hapral (#700) Thargodan raktfőnök (#701) vámpírdenevér (#702)
púpos varkaudar (#703) varkaudar che-pap (#704) magger (#747) vezérfarkas (#748) mammutóriás (#749)
adamantit gólem (#750) kék rakolits (#754) bandita (#758) drakolich (#760) bűbájlidérc (#761)
kentaurusz (#762) darázsfelhő (#763) Bufa hírnöke (#764) ryuku futárbérenc (#765) élőholt tigris (#766)
kamionoszaurusz (#767) ekharion bébi (#768) mantikór (#769) umbatari bromag (#770) mocsári ácsorgó (#774)
Tyriel (#777) ryuku csapásvezető (#778) roguena (#779) hidra (#780) ork bérgyilász (#781)
vámpírféreg (#782) méregféreg (#784) kiütéses negátor (#785) elemi rin (#786) nekrit parazita (#787)
mösze uralkodó (#789) skarlátdémon (#790) fattylord (#791) szánalmas pondró (#792) profi bérgyilkos (#793)
csáp entitás (#794) ryuku lovas (#835) ryuku szamuráj (#836) shintar pásztor (#849) quwarg b.háborító (#850)
Quwaxotix (#961) Kitaszított (#962) Quwargamanga (#963) Arsa (#964) Ayagira Tanaka (#965)
Tiestichlaq (#968) Barnega (#971) Blounther apó (#972) Droma Shelagoru (#973) Quirov (#975)
Ek'Hor (#977) Ciang Csí (#978) Shear'niz'il (#7005) királyi őrjáratos (#7006) Friedurgonoma (#7009)
sárkánykirálynő (#7030) Bargvundgandendi (#7035) mágiafaló (#7043) gnorrathi vérfarkas (#7047) veszett vérfarkas (#7048)
vámpír őrszem (#7057) fertőzött entitás (#7074) drakónszerű fenevad (#7081) profi merénylő (#7111) klánharcos (#7114)
fegyvermester (#7115) méregkeverő (#7116) entitás manifesztum (#7173)

Tárgyak

deus ex machina (#1) kaja (#2) vizestömlő (#3) bot (#4) bunkó (#5)
kőkés (#6) kőhegyű lándzsa (#7) $szöges bunkó (#8) $bunkósbot (#9) dárda (#10)
$csontkés (#11) csontszurony (#12) kőkalapács (#13) $sünmedve tüske (#14) vadász tatu bőr (#15)
$bordacsont (#16) szögletes kő (#17) parittya (#18) kerek kő (#19) $fúvócső (#20)
ormánygőte csont (#21) tüske (#22) mérgezett tüske (#23) kavadu lebeny (#24) kavadu iszák (#25)
gyenge méreg (#26) víz (#27) ököl (#28) smirglilevél (#29) $varányszem (#30)
smirglibokor (#31) szeksztáns (#32) $lapockacsont (#33) ásó (#34) tűzbokor (#35)
fáklya (#36) drótszőr (#37) gumifa (#38) zárnyitó készlet (#39) $kis vaskulcs (#40)
grákóbőr (#41) távcső (#42) tükör (#43) királygyík bőr (#44) kis bőrpajzs (#45)
krómkaktusz (#46) surranó kígyó bőr (#47) antilopbőr (#48) $kígyóbőr kesztyű (#49) arany (#50)
bőrpáncél (#51) patak (#52) tavacska (#53) szökőkút (#54) mákrózsa bokor (#55)
$mákrózsa virág (#56) $bőrsisak (#57) ködmangó cserje (#58) ködmangó (#59) ködkapu (#60)
árnyéksár (#61) ködcsillag (#62) $tigroszlán fog (#63) $csontszablya (#64) $szöges páncél (#65)
$szöges bőrpajzs (#66) kék orchideacserje (#67) kék orchidea (#68) szárnyas hernyó (#69) rézdarab (#70)
$rézpáncél (#71) $rézsisak (#72) $rézpajzs (#73) csontkulcs (#74) $rézkulcs (#75)
$bronzkulcs (#76) rát-fa (#77) mászókarom (#78) korongfa (#79) $lapkorong (#80)
mérleg (#81) zöld üveg (#82) ragasztó (#83) $díszes rézpajzs (#84) $óndarab (#85)
olvasztókemence (#86) $bronzhegyű lándzsa (#87) $bronzsisak (#88) $bronzpajzs (#89) $bronzpáncél (#90)
manilla-fa (#91) kötél (#92) mély kút (#93) $bronzhegyű nyíl (#94) $bakkura bőr (#95)
$bakkura csizma (#96) rákpáncél (#97) $rákpajzs (#98) $fekete gyöngy (#99) aranyló ugarhéj (#100)
tinta (#101) $vízionár szem (#102) $magszim bél (#103) fémrúd (#104) evaporőr háj (#105)
$fabontó (#106) $rövid íj (#107) nyílvessző (#108) vapár cserje (#109) vapár ág (#110)
$hosszú íj (#111) madártoll (#112) xantusz-kaktusz (#113) kaktusztüske (#114) móricserje (#115)
móri gyümölcs (#116) $ezüst nyaklánc (#117) púderszikla (#118) púderkő (#119) tábla (#120)
jellempróba (#121) $dözmöng szív (#122) $göcsörtös bunkó (#123) rókafarok (#124) $mandibulapenge (#125)
$bronzpenge (#126) mandibulakasza (#127) sallank karom (#128) $sallank nyíl (#129) hebrencs állkapocs (#130)
$ubuk tüske (#131) hóhérbimbó (#132) $csuklyavirág (#133) gyöngymangó bokor (#134) gyöngymangó (#135)
rúnakő (#136) $mérg. ubuk tüske (#137) $ubuk dobónyíl (#138) $koponya szimbólum (#139) $denevér szimbólum (#140)
$nap szimbólum (#141) $szem szimbólum (#142) virág szimbólum (#143) két kard szimbólum (#144) villám szimbólum (#145)
oltár (#146) hebrencs csapda (#147) $mocsári penke (#148) grok-képződmény (#149) $szent jogar (#150)
$szvó-ektoplazma (#151) vasérc (#152) pirkit (#153) mély szakadék (#154) vaskohó (#155)
világítótorony (#156) $nyu-shuriken (#157) $ezüst karkötő (#158) $kis vaspajzs (#159) $vassisak (#160)
$nagy vaspajzs (#161) $borostyán függő (#162) karócsapda (#163) $vasvért (#164) mászókampó (#165)
ugh méreg (#166) sziklafészek (#167) sullár hólyag (#168) uzbány csőr (#169) spiritusz (#170)
$rövid kard (#171) $téfea-agy (#172) nekrofun (#173) $harci kalapács (#174) márványtorony (#175)
$vashegyű nyíl (#176) szopógödör (#177) mínosz-kúp (#178) grifftojás (#179) $ezüst gyűrű (#180)
$vasalt bunkó (#181) $vashegyű lándzsa (#182) $vaskulcs (#183) $ezüst kulcs (#184) $nagy bronzkulcs (#185)
$nagy vaskulcs (#186) $mérgezett vasnyíl (#187) $mérg. ubuk dobónyíl (#188) vas dobónyíl (#189) mérg. vas dobónyíl (#190)
$aranylánc (#191) $gyöngysor (#192) $aranygyűrű (#193) $arany karperec (#194) $obszidián függő (#195)
$trófea nyaklánc (#196) $igazgy. fülbevaló (#197) $trikornis szarv (#198) karbin plazma (#199) gyíkfű csomó (#200)
$gyíkfű (#201) amniosz-fa (#202) amniosz (#203) kazmár (#204) kazmár gyökér (#205)
ovimon-bokor (#206) $ovimon-bogyó (#207) óriás lián (#208) szuperkötél (#209) fűszertartó (#210)
sáfránypor (#211) dorony tüdő (#212) $xirnox szív (#213) $manifeszt.nyúlvány (#214) praglonc hártya (#215)
ketrec (#216) hurokcsapda (#217) ketrec-csapda (#218) fedett verem (#219) háló-csapda (#220)
dobóháló (#221) $láncing (#222) $smaragd védőgyűrű (#223) $varkaudar lándzsa (#224) $orgyilkos tőr (#225)
ramit kő (#226) helytartói jogar (#228) $obszidián karkötő (#229) $lánckesztyű (#230) acélpengőke (#231)
ilkin érc (#232) furulya (#233) $tatu dob (#234) dorony duda (#235) lajhár csont (#236)
$tankány karom (#237) lant (#238) pular kristály (#239) $kis aranykulcs (#240) $smaragd kulcs (#241)
tüskecsapda (#242) nyílcsapda (#243) $kvazár (#244) márványkulcs (#245) nagy aranykulcs (#246)
$fekete bőrcsizma (#247) pszi kő (#248) $bumeráng (#249) $kvazár páncél (#251) smaragd koszorú (#252)
nekrofun medál (#253) $regeneráló gyűrű (#254) tatu ködmön (#255) templom (#256) szent kehely (#257)
nehezék (#258) szopókő (#259) isteni könnycsepp (#260) $bájital (#261) friss csatamező (#262)
ősi csatamező (#263) $remák szív (#264) $kristálygömb (#265) $kvazár sisak (#266) fülemüle agyar (#267)
gromak bőr (#268) purifikátor háj (#269) gromak páncél (#270) $szürke bőrkesztyű (#271) $aranytű (#272)
szuper dobóháló (#273) szuper hálócsapda (#274) $ametiszt medál (#275) $sárga erőöv (#276) $rejtőköpeny (#277)
$umbatari karkötő (#278) $Mágikus Koponya (#279) tyrex csont (#280) $raptor karom (#281) $jégszív (#282)
Fekete Kehely (#283) sötét ital (#284) Szent Kulacs (#285) Sheran főzete (#286) $Tharr Keresztje (#287)
sárkányölő kard (#289) $bíbor erőöv (#291) sárkánypikkely (#292) drako pikkelyvért (#293) $varkaudar páncél (#294)
$elit csatavért (#295) $kvazár pajzs (#296) $kvazár kard (#297) $arx formázó minta (#298) $bev formázó minta (#299)
$cru formázó minta (#300) $din formázó minta (#301) $kőszem (#304) varázskő (#305) $adamantit kesztyű (#306)
$réz papi karkötő (#307) $ezüst papi karkötő (#308) $arany papi karkötő (#309) $galachmit (#310) borkonyó cserje (#311)
borkonyó bibe (#312) gyógykenőcs (#313) roxati zárfaló (#314) $optiri agysisak (#315) Pusztítás Botja (#316)
$varkaudar csizma (#317) taposó tappancs (#318) $ezüsttőr (#322) $ezüsthegyű nyíl (#323) $ezüsthegyű lándzsa (#324)
ezüstkard (#325) ezüstdarab (#326) ezüstshuriken (#327) Thargodan esszencia (#328) $csontpálca (#329)
$mutáns csont (#331) $acéltű (#334) pukkanó tűcsapda (#336) piranha zsákvédő (#337) $királyi korona (#338)
alkímiázó üst (#341) $rézgolyó (#343) rózsaszín bugyogó (#346) súlyzó (#347) shinai gömb (#348)
lovagi tabard (#349) esszenciakristály (#350) $tolmokov-koktél (#351) mithril (#352) molluszk ház (#353)
$degradátor váladék (#354) $szockó hólyag (#355) quwarg boly (#359) quwarg tojás (#360) ezüsttollú nyíl (#363)
$vámpírtőr (#364) $szerencsetalizmán (#366) Trákin csákánya (#367) phua-kúp (#372) $Eldaran karkötője (#373)
fekete tű (#374) $moa smaragd (#377) $moa gyöngy (#378) $moa rubin (#379) $moa obszidián (#380)
$moa zafír (#381) $moa jádekő (#382) moa üveggömb (#383) moa burát (#384) moa gyémánt (#385)
moa katalizátor (#386) natali kő (#388) $szigony (#389) $halcsont (#390) polip szívóka (#391)
mászó-karperec (#392) szent tölgyfa (#393) álomvirág (#395) álompor (#396) $zafír erőöv (#397)
főutca (#399) ház (#400) kristálypalota (#401) morgud hagymatő (#402) fokhagyma (#403)
rájabőr (#404) $rájabőr úszógatya (#405) $vas fejpánt (#408) királyi emlékmű (#411) vérvörös köpeny (#412)
$moa stuki (#413) aranypikkely (#415) teknőcteknő (#416) teknőcpajzs (#417) $era formázó minta (#418)
$fpi formázó minta (#419) $agyartőr (#420) tyrex bunkó (#421) $szívkereső (#423) $csontpozdorja (#424)
$pengepajzs (#425) őstroll agyaló (#427) gránátkaktusz (#428) kaktuszbogyó (#429) bogyógránát (#430)
Thargodan csatamező (#432) Vlagyimir szobra (#433) bányászcsákány (#434) törpe bánya (#435) $réz masszariasztó (#436)
$arany masszariasztó (#437) ónix masszavadító (#438) szent liget (#439) Muezli aranykeze (#442) $roxati üvegszem (#443)
$gór formázó minta (#444) $kvazár kesztyű (#445) fekete lótusz (#446) lótuszvirág (#447) lótuszfőzet (#448)
kristályfolyadék (#449) $zangrozi csizma (#451) térkapu (#452) mágusköpeny (#453) $krapixlon fürdőruha (#454)
$kampós acélszigony (#455) Rhatt páncélja (#458) mithril pajzs (#460) $Urgod kesztyűje (#462) $mithril kesztyű (#463)
$nehéz harci kesztyű (#464) mithril sisak (#465) Dantor amulettje (#468) Dantor vértje (#469) kholden kulcs (#470)
norgat kulcs (#471) dizen kulcs (#472) fiatalság itala (#473) $Tilnetor kardja (#474) törpe bakancs (#475)
Fairlight botja (#476) $zafír fülbevaló (#477) drakolder szem (#478) cápaölő tőr (#480) barátság szent tüze (#484)
sörsátor (#486) erődítmény (#488) pusztulás sírjai (#489) sárkánytanya (#492) rejtett kolostor (#493)
Techiulan amulettje (#499) manakristály (#500) kdole (#501) kihívás tornya (#502) $Morgan pálcája (#503)
aranytermő ládikó (#504) totemoszlop (#505) Morgan szilánkja (#508) Eldereth kristály (#511) Eldereth szilánk (#512)
$varkaudar szablya (#516) tudás gyöngye (#522) drakolder kulcs (#524) $moa töltő (#525) gránátlövedék (#526)
Luthius karkötője (#527) $óriásölő (#528) angyalok gyűrűje (#529) lidérckorona (#531) zafír védőgyűrű (#532)
$tűzúr csizmája (#533) Chara-din monolitja (#534) sötét tekercs (#535) Zu'lit tarsolya (#537) mihlanil (#539)
eknozol (#540) iknegurin (#541) $Thargodan korona (#543) kisebb zan (#544) $dentor bőr (#551)
csatabárd (#555) $jing-jang fejpánt (#556) őselemek köpenye (#560) bűvös shuriken (#562) főnixtoll (#563)
dalebg.kristályvért (#564) amul kulcs (#565) árnyékkulcs (#566) Tudás Könyve (#567) $biami kvazárlándzsa (#568)
Martian tekercse (#569) gejzír (#576) fekete kaktusz (#577) ében toboz (#578) kátránygödör (#579)
kátrány (#580) gyilkos csalán (#581) csalánvirág (#582) mópat boly (#583) $mópat tetem (#584)
mópat token (#585) áldozati oltár (#586) ősvortex (#587) Thargodan tábor (#588) ében sziklatorony (#589)
dentor szüttyő (#590) toxyl (#591) toxyl üvegcse (#592) jégkristály (#593) lávató (#595)
mihlanil nyíl (#597) mihlanil dobótőr (#599) $hro formázó minta (#601) csalánkoktél (#605) vörös zyel (#606)
vortex amulettje (#607) ősmágus fülbevalója (#608) angyalok kesztyűje (#609) pszi katalizátor (#610) $viharamulett (#611)
viharóriás barlang (#612) Ovgun nyaklánca (#615) rémplazma (#616) $sárkányfog (#617) $pszi kristály (#618)
lélekesszencia (#619) sárkánybarlang (#620) életszikla (#621) bíborcserje (#622) tűzbimbó (#623)
lovagi tábor (#624) sárkánytőr (#626) adamantit (#627) arkog kő (#632) $törpe őskő (#633)
univerzum nektárja (#634) Fókuszpenge (#639) bronz taider (#641) áldott kő (#642) $küklopsz szem (#643)
gyémántkoponya (#644) Fortuna szentélye (#645) kulcskarika (#648) Huddens kesztyűje (#649) sámán erszény (#650)
$rinóbőr (#651) $darázsszárny (#652) liumbe hajtás (#655) liumbe bimbó (#656) $aurach fog (#657)
alligátorbőr (#661) $elf csont (#664) $elkarog szőr (#665) $nektoraf faggyú (#667) sáska amulett (#668)
rakolits por (#669) lápi hajlék (#670) nyomkereső talizmán (#671) hibátlan gyémánt (#680) elf kósza háza (#681)
orvosságos zacskó (#682) elf tekercs (#683) tímárkunyhó (#684) rinóbőr öv (#685) tűzfény (#686)
ryuku karvédő (#687) ryuku sisak (#688) ryuku mellvért (#689) ryuku kesztyű (#690) ryuku nadrág (#691)
ryuku csizma (#692) ryuku köpeny (#693) ryuku kopja (#694) ryuku szablya (#695) ryuku buzogány (#696)
Ezüstmágus kürt (#697) manóodú (#698) sötét kámzsa (#699) tubarkő (#700) Rahn ékkő (#701)
teknősesszencia (#702) medúzacsáp (#703) $troll csont (#704) smaragd karkötő (#707) csontamulett (#711)
etra hályog (#712) berzerker tüske (#713) $rőtmanó kacagány (#714) csillagrubin (#715) $Zinthurg pallos (#716)
kij formázó minta (#717) lélekkulcs (#718) Harcosok Könyve (#719) művészi porolit (#720) háború gyűrűje (#722)
gyémánt védőgyűrű (#726) rubin fejék (#729) $smaragd orrkarika (#730) $topáz erényöv (#731) $gyöngyberakásos öv (#732)
bunthar bőr (#733) bunthar zsák (#734) mágikus hátizsák (#735) $Batharak vértje (#739) kyorg köpeny (#741)
Natharion amulett (#742) bo'adhun tiara (#744) bo'adhun idol (#745) $natharion opál (#747) $esthari rubin (#748)
türkiz karika (#750) $rítusónix (#751) $jácint díszkő (#753) $csavart smaragd (#754) obszidián kereszt (#756)
$gyémánt fétisrúd (#758) ezüstlevél (#759) $bronz nyakörv (#761) $káosztiara (#765) kyorg rúnakorong (#767)
kyorg lepel (#770) $nagymesteri pálca (#772) $drakolder póráz (#773) $raskhiir talizmán (#774) arany foggyűrű (#776)
tl'urlang fiola (#788) kr'uagon származék (#791) ml'othag származék (#792) gólem talizmán (#811) vortex talizmán (#812)
halálhozó talizmán (#813) korinthai talizmán (#814) rothasztó talizmán (#815) halálhozó karkötője (#816) hatalom fülbevalója (#817)
teremtés zsákja (#818) aranytermő erszény (#819) szirén köpenye (#820) mihlanil medál (#823) tl'urlang erőkő (#825)
$dlathog kőzet (#829) $Batharak vállemeze (#831) ogre öv (#834) Emma köténye (#835) nitmák penge (#837)
Éjvadász karma (#847) ében nyílvessző (#848) ében dobónyíl (#849) ősi rúnatorony (#852) kreiton fókusz (#853)
$krathan szablya (#854) $krathan pallos (#855) $nitmák kard (#856) sziklozug comb (#858) rasáth orrkarika (#859)
memóriaelixír (#860) energiamembrán (#861) vörös zselé (#862) yetifog (#863) rakshallion jogar (#864)
natharion gömb (#865) gólemgyűrű (#866) natharion talizmán (#867) $kyorgölő kés (#868) drag'kór var.könyv (#869)
drag'kór lábvédő (#870) drag'kór fülkarika (#871) drag'kór vért (#872) $drag'kór bökő (#873) ünnepi övsál (#874)
$kyorgölő penge (#875) Krossan párnája (#876) halgar kulcs (#877) $hernyópete (#878) $kitintüske (#879)
Tokan esszenciája (#880) $kyorgölő buzogány (#881) regeneráló öv (#882) ősi esszencia (#883) káoszkulcs (#884)
agvari manafókusz (#890) rogalhal csuklópánt (#891) kreiton esszencia (#892) tleikan kesztyű (#893) bűzölgő csizma (#898)
örökkéval. rubinja (#900) szürke briliáns (#908) parduanhályog (#909) gyémántplazma (#910) skorpiókarom (#911)
quwarg igazgyöngy (#912) kyorg karkötő (#913) $kyorg hosszúpenge (#917) nothar cserje (#922) nothar bogyó (#923)
kreommat-liliom (#924) kreommat szirom (#925) kreommat varázsital (#926) artikula bélhólyag (#927) csillagbozótos (#928)
$csillagbot (#929) bo'adhun nyílpuska (#930) $cápazsír (#932) pézsmatök (#933) pézsmatökmag (#934)
raaba-fa (#935) raaba-gumó (#936) hajító csillag (#939) Salamon esszenciája (#952) kígyópenge (#955)
Xanathal karkötője (#956) drakolder csatamező (#966) $dramoan kő (#967) dramoan talizmán (#968) drakolder gyűrű (#969)
sáfránykő (#979) daleb.kristálykulcs (#980) dramoan főzet (#981) örökkéval.gyémántja (#1065) $párducbőr (#1066)
$jegesmedve bunda (#1067) bundás kabát (#1068) $rozmárfog (#1069) $lidércesszencia (#1074) mágusszelence (#1076)
hókutya nyakörv (#1077) $mammutbőr (#1078) jégisten amulett (#1087) $ulkor kötény (#1089) cetbőr válltömés (#1091)
bíborarany tőr (#1095) csodák kútja (#1096) Éjmágus tükre (#1100) Niagren pálcája (#1101) varkaudar látógömb (#1107)
varkaudar falu (#1109) nagy ónixkulcs (#1111) varkaudar che-kard (#1112) $varkaudar csont (#1113) che-vállszalag (#1114)
párducbőr pénztárca (#1118) derit sodronynadrág (#1119) csontzúzó diszkosz (#1124) bőrkantár (#1125) jégszilánk (#1128)
$derit láncszem (#1129) moa varázsdoboz (#1133) királyi őrsánc (#1140) hűségérme (#1141) torz fülkarika (#1148)
ryuku védőkenőcs (#1154) ryuku ökölgyolcs (#1156) ryuku vadászing (#1158) ryuku rúnatekercs (#1162) Élet gyűrűje (#1166)
Rodger kezdő üstje (#1167) Rodger profi üstje (#1168) tűzrakó hely (#1169) fűszerkeverék (#1170) $vark. pecsétgyűrű (#1171)
oldalzsák (#1172) $Thargodan csont (#1181) malom (#1204) régészeti lelőhely (#1208) Hatalom Karkötője (#1210)
csodálatos nyaklánc (#1211) szekérkaraván (#1215) megbűvölt utazóláda (#1218) $vámpírfog (#1221) hattyútoll (#1222)
$íjászkence (#1225) hattyútoll vánkos (#1226) energialándzsa (#1227) ork csodaszer (#1228) $mösze hátpáncél (#1229)
$holdbőr (#1236) fejsze (#1240) vaspánt (#1241) gerdraban fa (#1246) csillezsálya (#1252)
csillezsályalevél (#1253) viharmadár totem (#1260) Ramirez feszítővasa (#1261) Halatir kalapja (#1262) vadászkés (#1264)
$gyilkos méreg (#1265) gyémánt okuláré (#1270) Sheran cserepe (#1271) destabilizátor (#1275) $teriád dobóháló (#1281)
teriádbőr karkötő (#1297) ryuku csataszoknya (#1319) ryuku menetpajzs (#1320) ryuku hüvelykgyűrű (#1321) ryuku függő (#1322)
extra takarmány (#1360) rizspapír-vért (#1366) haramaki (#1367) tradicionális öv (#1368) hakama (#1369)
kabuto (#1373) sode (#1374) kote (#1375) ogwawa kulcs (#1376) hósárkány pajzs (#1394)
csodabazár (#1404) agyértágító (#1406) sejtfiatalító (#1408) esélynövelő (#1409) kyorg övcsat (#1456)
dzsumbujharcos bóla (#1458) édesmoha (#1478) édesmoha csomó (#1479) értépő sarkantyú (#1482) díszes tunika (#1488)
Shengoroth karma (#1520) őskristály-szilánk (#1525) quwarg teleportgömb (#1534) trikornis nyereg (#1536) térhajlító kavics (#1539)
megsemmisítő (#1540) Arsa potrohgyűrűje (#1541) varázskorsó (#1546) Blounther gyűrűje (#1548) $balkezes gyűrű (#1549)
$Huddens alkarvédője (#1550) holdezüst fejpánt (#1555) légiós hátizsák (#1560) bozontfonat (#1563) $életköves gyűrű (#1572)
jégrúna-tekercs (#1575) fülemüle síp (#1576) tündöklő szobor (#1587) Kalmárok Kémgömbje (#1589) illatos rózsaszál (#1595)
mágikus gyertya (#1600) elmevédő kristály (#1603) Ouitmlen esszencia (#1606) lélekharang (#1607) mágusok itala (#1610)
$vérvörös rózsa (#1622) sárkány ékkő (#1632) alakformáló főzet (#1644) lélekkő (#1650) szithon vérfókusz (#1656)
Korrissh sisakja (#1658) telerótt rúnalap (#1661) próbakő (#1664) méregtermő iszák (#1666) ezüstveretes pajzs (#1669)
agori szegecscsizma (#1676) oázis (#1682) ork kunyhó (#1683) égig érő pálma (#1689) Földanya gyümölcse (#1690)
ork sör (#1701) feneketlen tó (#1702) quwarg ikerboly (#1740) vörös dragnit (#1744) lajstrom medál (#1753)
dimenziórés (#1773) manakút (#1774) varkaudar fellegvár (#1821) kvatáns pajzs (#1829) névjegykártya (#1846)

Receptek

főtt étel (#1) buggyantott tojás (#2) fokhagymás oldalas (#8) bátrak eledele (#11) zselés lótuszszirup (#12)
ropogós rókafarok (#16)

Parancsok

A    tárgy     kalandozó darab        -  tárgy átadása
AA   tárgy     [tárgy]   [tárgy]      -  összes par. tárgy átadása
ÁL   tárgy1    tárgy2    tárgy3      20  áldozat bemutatása
AMT  kalandozó MXTU                   -  MXTU átadása
AT   kalandozó TU                     -  TU átadása
BA   élőlény   [élőlény] [élőlény]    -  barátságosság
BB   tárgy     darab                  -  berakás bankszéfbe
BE   [épület]                         5  belépés épületbe/lab.-ba
BEAJ kalandozó                        -  beajánlás Közös Tudatba
BEEN kalandozó                       20  belépés engedélyezése
BPB  [sorszám]                        -  befejező parancs berakása
BPK  sorszám                          -  befejező parancs kivétele
CIR  [beállítás]                      -  vándorcirkusz látogatása  
D    tárgy                            -  tárgy eldobása
D    tárgy     darab     hova         6  tárgy elrejtése
DD   tárgy     [tárgy]   [tárgy]      -  összes par.tárgy eldobása
DX   1-20                             -  D.E.M. beállítása
É    TVP                           1-40  élelemszerzés
EA   mit       darab                  -  eladás boltban
EE   tárgy     [tárgy]   [tárgy]      -  összes par. tárgy eladása
EF   TU                           10*TU  Tudati Energia Fejlesztés
EK   sorszám   ?         ?            ?  tudati energia kisütése
ÉP   épület    TVP                  TVP  építkezés
ERKI [kaland.]                       20  erőszakos kilép(tet)és
ESK  kaland.   [kaland.]             30  esküvő
EXT                                   -  játékhét visszadátumozási kérelem
F    tárgy                           10  kísérletezés, feltalálás
FA   tárgy     kalandozó darab        3  futárpostának átad
FAA  tárgy     [tárgy]   [tárgy]  par*3  futárpostának átad
FÁS  TVP                            TVP  felt. ásás, max. TVPért
FF   1.fegyver 2.fegyver 3.fegyver    -  feltételes fegyverváltás
FFK  %         [%]       [%]          -  felt. fegyverv. kockázata
FGY  életerő%  TVP    [hányszor]    TVP  feltételes gyógyítás
FKÉR [kaland.]                        -  feloszl/felfügg. kérése
FKT  tárgy     darab     [1]          ?  feltételes készítés
FKU  TVP                            TVP  feltételes kutatás
FLH  szint     fegyver                -  felt. lőfegyver használat
FOG  szörny    csapda                 ?  feltételes szörnyelfogás
FOK  tágy      tárgy                 10  fókuszkristály behelyezése
FM   TVP                              -  feltételes mászás
FNO  képesség  [hányszor]             -  fejl. pont felhasználása
FSE  TVP                            TVP  feltételes segítség
FU   kalandozó                      (5)  feltételes udvarlás
FV   tárgy     darab     honnan       4  felvesz elrejtett tárgyat
FTV  varázslat élőlény                -  feltételes T/V varázslat
FVH  szint                            -  felt. T/V mágia használat
GO   próbaszám                       10  jellempróba-gonoszság
GY   TVP                           1-40  gyógyítás
GYJ  [tárgy]   [megterh] [érték]      -  gyűjtés szelekció
GYK  fegyver   TVP                 1-50  gyakorlás fegyverrel
H    tárgy                            ?  használja a tárgyat
HH   tárgy [tárgy] [tárgy]    par*(?+1)  gyors tárgyhasználat
HIR  hírszám   [1. par.] [2. par.]    -  KT hír közlése
HU   [tárgy]   [tárgy]   [tárgy]      -  hulladékgyűjtés
ID   szörny    TVP                  TVP  elfogott szörny idomítása
IM                                   30  imádkozás oltárnál
IN   kalandozó élőlény   tárgy        -  információ átadás
JLK  kód                              5  jelszó kimondása
K,FK faj       lépésszám irány       10  követi a megadott fajt
KB   tárgy     darab                  -  kivét bankszéfből
KIEN kalandozó                        -  K.T.-ból kilépés enged.
KF   tárgy     [1-2]	   	      -  felvesz/felölt/kézbevesz
KF   tárgy     3		      -  őriz a tolvajok ellen
KF   lőfegyver [lövedék]              -  bekészíti a lőfegyvert
KNO  képesség  [hányszor]             -  képesség növelése
KÖKI                                  -  Közös Tudatból kilépés
KÖTB K.Tudat                          -  Közös Tudatba belépés
KÖTL létszám   vezető                 -  Közös Tudat létrehozása
KPB  [sorszám]                        -  kezdeti parancs berakása
KPCS [1-3]                         0/20  kapcsoló állítása
KPK  sorszám                          -  kezdeti parancs kivétele
KT   tárgy     [darab]                ?  készít/begyűjt
KUT  TVP                           1-50  átkutatja a terepet
L,FL kalandozó [tárgy]                5  lopás kalandozótól
LE   tárgy                            -  letesz/elrak
LM   pont      [pont]     [pont]   5+OV  labirintusban való mozgás
LOT  1.tipp    2.tipp     3.tipp      -  lottózás (10 arany)
M    irány     [irány]    [irány]    10  adott irányba mozgás
OV   0-5                              -  óvatosság labirintusban
P    pszi      [param1]  [param2]  5(?)  pszi képesség használata
PBE  pénz                             -  pénz berakása bankba
PKI  pénz                             -  pénz kivétele bankból
SE   próbaszám                        ?  jellempróba-segítség
SZE  szörny                           -  fogoly szörny elengedése
SZK  szörny                          10  szörnykeresés
SZM  szörny                           -  elfogott szörny leölése
T,FT élőlény   [élőlény] [élőlény]    -  élőlény megtámadása
TF   tulajd.   TVP                  TVP  tulajdonság fejlesztése
TIM  TVP                            TVP  titkosírás megfejtése
TK   kaland kalandozó                 ?  többszemélyes kalandra indulás
TKB  beállítás beállítás              -  többszemélyes kaland beállítása
TNO  tulajdonság [hányszor]           -  tulajdonság növelése
TPF  TVP                              -  spórolt TVP felszabadítás
TPS  TVP                              -  TVP letiltása, spórolása
TV   varázslat [varázsl] [varázsl]    -  varázslat T/V listába
USZ  TVP                            TVP  úszás
V    varázslat [param1]  [param2]  5(?)  varázslás
VE   mit       darab                  -  vásárlás boltban
VI   merészség agresszió menekülés%   -  viselkedés
VIK  merészség                        -  merészség kalandozókra
VPF  VP                               -  spórolt VP felszabadítás
VPS  VP                               -  VP letiltása, spórolása
VTN  varázslat                       35  var. tanulása mestertől
VV   varázslat [varázsl] [varázsl]    -  gyors varázslás
ZIP  mit        TVP                 TVP  rombolás nemes céllal

Üzenet küldése a karakternek