462. forduló, 464. forduló, Cshi-Cshi a Cica összes nyilvános fordulója
Fordulóm kinézete legyen.
Kövesd a Túlélők Földje levelezős szerepjátékot: érdekességek, friss információk a Facebook oldalunkon! http://www.facebook.com/tulelokfoldje

TÚLÉLŐK FÖLDJE

Betáplálva: 2010. júl. 26. 9h:30'
EZ A 626. JÁTÉKHETED, 463. FORDULÓD
627. játékheted kezdete: júl. 31.
A következő fordulódat azonnal betápláljuk, amint megkapjuk.
E-mail!
KALANDOZÓ: #2765
SZÁMLA : XXXX

CSHI-CSHI A CICA KALANDJAI


7 nap telt el azóta, hogy letáboroztál a [187,28] koordinátán.
A táborozás 1. napján összefutsz Sir John Kite-tel. Mozgása könnyed, szinte már légies. Jeges borzongás fut végig gerinced mentén, ahogy ajkai mosolyra húzódnak... Köszöntitek egymást, aztán tovább. Percekkel később is a különös találkozás hatása alatt állsz... de már nem vagy képes felidézni a részleteket.
Az 1. napon találkozol Yabbagabb-bal. Mozgása könnyed, szinte már légies. Valahogy az az érzésed támad, mintha kiválasztott volna valamire... Mentális auráját felismered, sötét, akárcsak a lelke. Üdvözlitek egymást, mint két régi jóbarát. Rövid trécselés után folytatod utadat. Percekkel később is a különös találkozás hatása alatt állsz... de már nem vagy képes felidézni a részleteket.
A 2. napon összeakadsz Sir John Kite-tel. Mozgása könnyed, szinte már légies. Valahogy az az érzésed támad, mintha kiválasztott volna valamire... Üdvözlitek egymást, mint két régi jóbarát. Rövid trécselés után folytatod utadat. Percekkel később is a különös találkozás hatása alatt állsz... de már nem vagy képes felidézni a részleteket.
A tervezett kaland helyszínére pontosan érkezel, és meglepődve tapasztalod, hogy már mindenki itt van. Gyorsan körbenézel, kik ezek: Bon-less, Pterois volitans, A Tűzhajú, Chaotic Sunstroke, Ilinir Doaron, Koponyalékelő Gork és Hajnalcsillag. Gyorsan üdvözlitek egymást Ilinir Doaronnal, most látjátok egymást először. Hajnalcsillag vezetésével elindultok felderíteni a palotát. Az épület még nagyobb mint vártátok, mérete lentről nézve vetekszik a felhők nagyságával. Leginkább azonban nem is ez, hanem az alakja döbbent meg benneteket. Nehezen akartok hinni a szemeteknek, de be kell látnotok, hogy ez egy óriási, repülő teknős. Azt ugyan nem tudjátok megállapítani, hogy valódi teknős-e, de biztosan egy teknős alakú valami. Elképesztő. Miután kinézelődtétek magatokat, el kell indulnotok felfelé. Nincs túl magasan, legalábbis kalandozó mércével nézve, csupán húsz troll magasra kell feldobnotok a kötélre erősített mászókampókat. Előveszed a mászókampót, megforgatod a fejed fölött és magasra hajítod. Remek dobás, nagy ívben magasra repül, majd odafönt megakad valamiben. Megrángatod a kötelet, hogy ellenőrizd, elbírja-e a súlyodat, majd elindulsz rajta felfelé. Felmásztok a kötélen, lassacskán szédítően magasra juttok. A szél is feltámad, így aztán néha annyira himbálóztok, hogy attól lehet félni, össze is akadtok. De kitartó mászással feljuttok a palotáig, amelynek alapja közelről nézve is egy teknős páncéljára hasonlít. A kampók a páncél szelvényeibe akadtak bele. Innen kiszeditek és még egy hajításra van szükségetek, hogy elérjétek vele a teknős hátán álló díszes épülettegyüttest. Újra dobtok, majd a kötelekbe kapaszkodva másztok tovább. A palotát övező, fából faragott kerítéshez értek, mely mögött egy a zöld mindenféle árnyalataiban pompázó kertet láthattok. A kertből ekkor sikoly hallatszik, majd egy apró, tarka ruhás hölgyet vesztek észre, aki érthetetlen nyelven visítozik. Úgy tűnik, felfedeztek benneteket. A hölgy védelmére egy nagybajuszú, talpig vértbe öltözött alak rohan elő a fák közül!
Bon-lessszel, Pterois volitansszal, A Tűzhajúval, Chaotic Sunstroke-kal, Ilinir Doaronnal, Koponyalékelő Gorkkal és Hajnalcsillaggal vállvetve harcolsz. Ellenfeletek egy ryuku szamuráj!

Bon-less néhány mozdulatot tesz, mormol, és a következő másodpercben már ongóliant tombolás vibrál körülötte. Pterois volitans elmormol egy hhaar burka II varázslatot. A Tűzhajú néhány mozdulatot tesz, mormol, és a következő másodpercben már hhaar burka II vibrál körülötte. Chaotic Sunstroke egy fizikai pajzs védekező rúna felrakásával nyit. Chaotic Sunstroke felhúz egy hhaar burka II varázslatot. Ilinir Doaron egy fizikai pajzs II védekező rúna felrakásával nyit. Ilinir Doaron mormolni kezd. Létrejött egy védelem tűz ellen körülötte. Koponyalékelő Gork védekezésképp villámgyorsan felhúz egy fizikai pajzs varázst. Koponyalékelő Gork egy hhaar burka II varázslattal készül a csatára.
Hajnalcsillag egy fizikai pajzs varázslattal készül a csatára. Hajnalcsillag elmormol egy ongóliant tombolás varázslatot. Megfontoltan felméred a helyzeted, majd elmormolsz egy hhaar burka varázslatot. Gyógyulsz (+2 életpont).
Bon-less ellenfelére villámcsapás varázslatot lő. 57 életpontot sebzett. Pterois volitans egy kézmozdulatot tesz, majd ellő egy tűzgolyó varázslatot. 189 életpontot sebzett. A Tűzhajú egy kézmozdulatot tesz, majd ellő egy bo'adhun csapás varázslatot. 550 életpontot sebzett. Rosszul helyezkedsz, társad előtted áll, így támadó varázslatra most nem lesz lehetőséged. Az ellenfél mormol, majd ujjaiból kirepül egy pajzszúzás varázslat, ami Bon-lesst célozza. 420 életpontot vesztett. Egy izomernyesztés varázslatot dob Bon-less felé a másik. Társad elernyed.
Bon-less vas dobónyilat markolva becélozza a mozgó célpontot. Elrepül 5 vas dobónyíl. Pterois volitans lő a gnóm nyílpuskával. Elrepül 6 nyílpuska lövedék. A Tűzhajú az ellenfélre lő a hosszú íjjal. Elrepül 5 vashegyű nyíl. Ilinir Doaron vas dobónyilat markolva becélozza a mozgó célpontot. Elrepül 5 vas dobónyíl. Az ellenfelet eltakarja társad előled, így most nem tudsz nyilazni. A kí fantasztikus tánclépéseket ad: Haláltáncba kezdesz.
Bon-less mormol, majd ujjaiból kirepül egy nekromanta csókja varázslat. 90 életpontot sebzett. Társad gyógyult. Bon-less támadása... oopssz, mellément! Ent pásztorbottal A Tűzhajú párszor keményen megüti a ryuku szamuráj testét. (6 támadással 656 életpontot sebezve.) A Tűzhajú üdvözlésképpen egy rovarfelhő II varázslatot ereszt meg az ellenfél irányába. [ryuku szamuráj:] 18 életpontot sebzett. Az ellenfelet különösen vérszomjas darazsak veszik körül, hogy jól megcsipkedjék. [Bon-less:] 18 életpontot vesztett. (Társad különösen vérszomjas darazsak veszik körül, s itt-ott belé is csípnek!) [Pterois volitans:] 18 életpontot vesztett. (Társad különösen vérszomjas darazsak veszik körül, s itt-ott belé is csípnek!) [Chaotic Sunstroke:] 17 életpontot vesztett. (Társad különösen vérszomjas darazsak veszik körül, s itt-ott belé is csípnek!) [Ilinir Doaron:] 13 életpontot vesztett. (Társad különösen vérszomjas darazsak veszik körül, s itt-ott belé is csípnek!) [Koponyalékelő Gork:] 17 életpontot vesztett. (Társad különösen vérszomjas darazsak veszik körül, s itt-ott belé is csípnek!) [Hajnalcsillag:] 16 életpontot vesztett. (Társad különösen vérszomjas darazsak veszik körül, s itt-ott belé is csípnek!) 20 életpontot vesztettél. (Különösen vérszomjas darazsak vesznek körül, és itt-ott beléd csípnek!) Din cséphadarójával A Tűzhajú néhány helyen meghorzsolja a ryuku szamuráj jobb oldalát. (4 támadással 220 életpontot sebezve.) Ököllel Chaotic Sunstroke párszor keményen megüti a ryuku szamuráj lábát. (9 támadással 1207 életpontot sebezve.) Chaotic Sunstroke üdvözlésképpen egy rovarfelhő II varázslatot ereszt meg az ellenfél irányába. 166 életpontot sebzett. Az ellenfelet különösen vérszomjas darazsak veszik körül, hogy jól megcsipkedjék. Ököllel Chaotic Sunstroke néhányszor megcsapja a ryuku szamuráj fényes páncélját. (9 támadással 1108 életpontot sebezve.) Chaotic Sunstroke mélyen koncentrálva megidéz egy tűzkéz varázslatot, majd az ellenfélre küldi. 96 életpontot sebzett. Többen már nem férnek az ellenfélhez, így te nem tudsz támadni. Újabb és újabb támadásokat visz be sikeresen a ryuku szamuráj a Sziklazuhatag kí-képesség alkalmazásával Bon-less gyomrába. (2 támadástól 256 életpontot vesztett.) Társad kábán ténfereg a csapástól. Még 256 életpontot vesztett. A ryuku szamuráj kemény ütésekkel sorozza Bon-less mellkasát. Hangos reccsenést hallasz, ami jelzi, hogy valami megrepedt odabent. (2 támadástól 253 életpontot vesztett.) Társad bal oldala félig lebénul az ütéstől. Még 253 életpontot vesztett. Az ellenfél támadó varázslatot alkalmaz: rovarfelhő II varázslatot lő.
[Bon-less:] 14 életpontot vesztett. (Társad különösen vérszomjas darazsak veszik körül, s itt-ott belé is csípnek!) [Pterois volitans:] 18 életpontot vesztett. (Társad különösen vérszomjas darazsak veszik körül, s itt-ott belé is csípnek!) [A Tűzhajú:] 13 életpontot vesztett. (Társad különösen vérszomjas darazsak veszik körül, s itt-ott belé is csípnek!) [Chaotic Sunstroke:] 14 életpontot vesztett. (Társad különösen vérszomjas darazsak veszik körül, s itt-ott belé is csípnek!) [Ilinir Doaron:] 11 életpontot vesztett. (Társad különösen vérszomjas darazsak veszik körül, s itt-ott belé is csípnek!) [Koponyalékelő Gork:] 14 életpontot vesztett. (Társad különösen vérszomjas darazsak veszik körül, s itt-ott belé is csípnek!) [Hajnalcsillag:] 17 életpontot vesztett. (Társad különösen vérszomjas darazsak veszik körül, s itt-ott belé is csípnek!) 16 életpontot vesztettél. (Különösen vérszomjas darazsak vesznek körül, és itt-ott beléd csípnek!) Egy kentaurusz kürt öblös hangja járja be a csatateret. Bon-less gyógyult. A Tűzhajú gyógyult. Hajnalcsillag gyógyult. Gyógyultál 12 ÉP-t. Bon-less meghal.
Vámpírölővel Pterois volitans kicsit megbökdösi a ryuku szamuráj jobb karját. (6 támadással 200 életpontot sebezve.) Pterois volitans támadó varázslatot alkalmaz: az ellenfélre nekromanta csókja varázslatot lő. 85 életpontot sebzett. Társad gyógyult. Pterois volitans mormol, majd ujjaiból kirepül egy rovarfelhő II varázslat. [ryuku szamuráj:] 21 életpontot sebzett. Az ellenfelet különösen vérszomjas darazsak veszik körül, hogy jól megcsipkedjék. [A Tűzhajú:] 21 életpontot vesztett. (Társad különösen vérszomjas darazsak veszik körül, s itt-ott belé is csípnek!) [Chaotic Sunstroke:] 21 életpontot vesztett. (Társad különösen vérszomjas darazsak veszik körül, s itt-ott belé is csípnek!) [Ilinir Doaron:] 15 életpontot vesztett. (Társad különösen vérszomjas darazsak veszik körül, s itt-ott belé is csípnek!) [Koponyalékelő Gork:] 20 életpontot vesztett. (Társad különösen vérszomjas darazsak veszik körül, s itt-ott belé is csípnek!) [Hajnalcsillag:] 21 életpontot vesztett. (Társad különösen vérszomjas darazsak veszik körül, s itt-ott belé is csípnek!) 19 életpontot vesztettél. (Különösen vérszomjas darazsak vesznek körül, és itt-ott beléd csípnek!) Naginatával Pterois volitans párszor épp hogy megérintgeti a ryuku szamuráj lábát. (3 támadással 62 életpontot sebezve.) Ököllel Chaotic Sunstroke súrolja a ryuku szamuráj testét. (1 támadással 124 életpontot sebezve.) Chaotic Sunstroke egy rovarfelhő II varázslatot hoz létre. 172 életpontot sebzett. Az ellenfelet különösen vérszomjas darazsak veszik körül, hogy jól megcsipkedjék. Ököllel Chaotic Sunstroke meghorzsolja a ryuku szamuráj lábát. (1 támadással 60 életpontot sebezve.) Chaotic Sunstroke néhány elegáns kézmozdulata után már süvít is az ellenfél felé egy tűzkéz. 93 életpontot sebzett. Ököllel Ilinir Doaron csak érinti a ryuku szamuráj bal oldalát. (1 támadással 193 életpontot sebezve.) Ilinir Doaron üdvözlésképpen egy rovarfelhő II varázslatot ereszt meg az ellenfél irányába. [ryuku szamuráj:] 25 életpontot sebzett. Az ellenfelet különösen vérszomjas darazsak veszik körül, hogy jól megcsipkedjék. [Pterois volitans:] 21 életpontot vesztett. (Társad különösen vérszomjas darazsak veszik körül, s itt-ott belé is csípnek!) [A Tűzhajú:] 26 életpontot vesztett. (Társad különösen vérszomjas darazsak veszik körül, s itt-ott belé is csípnek!) [Chaotic Sunstroke:] 21 életpontot vesztett. (Társad különösen vérszomjas darazsak veszik körül, s itt-ott belé is csípnek!)
[Koponyalékelő Gork:] 22 életpontot vesztett. (Társad különösen vérszomjas darazsak veszik körül, s itt-ott belé is csípnek!) [Hajnalcsillag:] 27 életpontot vesztett. (Társad különösen vérszomjas darazsak veszik körül, s itt-ott belé is csípnek!) 23 életpontot vesztettél. (Különösen vérszomjas darazsak vesznek körül, és itt-ott beléd csípnek!) Sajnos te nem férsz oda az ellenfélhez. A ryuku szamuráj ügyes kí-fókuszálással több sikeres támadást is bevisz Pterois volitans testére. (2 támadástól 254 életpontot vesztett.) Társad kábán ténfereg a csapástól. Még 254 életpontot vesztett. A ryuku szamuráj ütései elérik Pterois volitans vállát és karját. (2 támadástól 268 életpontot vesztett.) Társad bal oldala félig lebénul az ütéstől. Még 268 életpontot vesztett. Az ellenfél támadó varázslatot alkalmaz: rovarfelhő II varázslatot lő. [Pterois volitans:] 14 életpontot vesztett. (Társad különösen vérszomjas darazsak veszik körül, s itt-ott belé is csípnek!) [A Tűzhajú:] 18 életpontot vesztett. (Társad különösen vérszomjas darazsak veszik körül, s itt-ott belé is csípnek!) [Chaotic Sunstroke:] 17 életpontot vesztett. (Társad különösen vérszomjas darazsak veszik körül, s itt-ott belé is csípnek!) [Ilinir Doaron:] 10 életpontot vesztett. (Társad különösen vérszomjas darazsak veszik körül, s itt-ott belé is csípnek!) [Koponyalékelő Gork:] 20 életpontot vesztett. (Társad különösen vérszomjas darazsak veszik körül, s itt-ott belé is csípnek!) [Hajnalcsillag:] 16 életpontot vesztett. (Társad különösen vérszomjas darazsak veszik körül, s itt-ott belé is csípnek!) 15 életpontot vesztettél. (Különösen vérszomjas darazsak vesznek körül, és itt-ott beléd csípnek!) Egy kentaurusz kürt öblös hangja járja be a csatateret. Pterois volitans gyógyult. Hajnalcsillag gyógyult. Gyógyultál 57 ÉP-t. A szörny még egy utolsó halálüvöltést hallat, majd eldől.
5389 tapasztalati pontot kaptál. Mindannyian egyetértetek, hogy Koponyalékelő Gork kutat át a szörnyet. Talál valamit (egy rizspapír-vértet). {Csatastatisztika; sebzés: 0, sebződés: 93, gyógyulás: 2, összesen: -91 ÉP, összes sebzés: 5577, összes sebződés: 3085}

Bon-less csatlakozik a csapathoz, most hogy végetért a csata. A kertből több kivezető utat is láttok, de a legígéretesebbnek egy felfelé vezető lépcső tűnik, amely biztosan a palota belsejébe vezet. Felrohantok a lépcsőn, ahol azonban kellemetlen meglepetésben van részetek. Egy csapat ryuku fegyveres vár rátok a lépcső tetején, és nem tűnnek túl barátságosnak.
Pterois volitansszal, A Tűzhajúval, Chaotic Sunstroke-kal, Ilinir Doaronnal, Koponyalékelő Gorkkal, Hajnalcsillaggal és Bon-lessszel együtt indulsz küzdelemre. Egy ryuku sorkatona az ellenfeletek! (ld. enc.)

Pterois volitans felhúz egy hhaar burka II varázslatot. A Tűzhajú néhány mozdulatot tesz, mormol, és a következő másodpercben már hhaar burka II vibrál körülötte. Chaotic Sunstroke néhány mozdulatot tesz, mormol, és a következő másodpercben már fizikai pajzs vibrál körülötte. Chaotic Sunstroke egy hhaar burka II védekező rúna felrakásával nyit. Ilinir Doaron egy fizikai pajzs II védekező rúna felrakásával nyit. Ilinir Doaron egy tompítás varázslattal készül a csatára. Koponyalékelő Gork gyorsan felrak egy fizikai pajzs varázslatot. Koponyalékelő Gork felhúz egy hhaar burka II varázslatot. Hajnalcsillag néhány mozdulatot tesz, mormol, és a következő másodpercben már fizikai pajzs vibrál körülötte. Hajnalcsillag mormolni kezd. Létrejött egy ongóliant tombolás körülötte.
Néhány mozdulatot teszel, mormolsz, és a következő másodpercben már hhaar burka vibrál körülötted. A szilánk működik (+2 életpont). Bon-less a biztonság kedvéért felrak egy ongóliant tombolás varázst. Potenciális célpontod gyorsan felrak egy agytaposás mágiát.
Pterois volitans egy tűzgolyó varázslattal köszönti a másikat. A Tűzhajú üdvözlésképpen egy bo'adhun csapás varázslatot ereszt meg az ellenfél irányába. 550 életpontot sebzett. Ilinir Doaron egy őstűz varázslatot dob az ellenfélre. 192 életpontot sebzett. Ilinir Doaron egy izomernyesztés varázslattal köszönti a másikat. Szinte nem is látod az ellenfelet társadtól, így támadóvarázslatot sem tudsz rá lőni. Üdvözlésképpen egy pusztító végzet varázslatot ereszt meg Pterois volitans irányába az ellenfél. A támadása hatástalan volt.
Pterois volitans a gnóm nyílpuskával megereszt néhány lövedéket. Elrepül 6 nyílpuska lövedék. Lövedékeivel perforálja a ryuku sorkatona testét. (6 támadással 217 életpontot sebezve.) A Tűzhajú a hosszú íjjal céloz és lő. Elrepül 5 vashegyű nyíl. Pár lövedéke átjárja a ryuku sorkatona könnyűvértes testét. (5 támadással 196 életpontot sebezve.) Te nem tudsz támadni a távfegyvereddel, társad előtted áll. A közös ellenfél nagy erővel Pterois volitans irányába hajít néhány ryuku harci dárdát. Társad 534 életpontot sebződik. Pterois volitans - mint akit a csata már abszolút nem érdekel - gyorsan lelép. A kí mesterfokát jelenti a Haláltánc, amelybe döbbent ellenfeled körül kezdesz.
Ent pásztorbottal A Tűzhajú néhány helyen meghorzsolja a ryuku sorkatona testét. (6 támadással 693 életpontot sebezve.) A Tűzhajú távolról rovarfelhő II varázslatot használ. [ryuku sorkatona:] 19 életpontot sebzett. Az ellenfelet különösen vérszomjas darazsak veszik körül, hogy jól megcsipkedjék. [Chaotic Sunstroke:] 21 életpontot vesztett. (Társad különösen vérszomjas darazsak veszik körül, s itt-ott belé is csípnek!) [Ilinir Doaron:] 18 életpontot vesztett. (Társad különösen vérszomjas darazsak veszik körül, s itt-ott belé is csípnek!) [Koponyalékelő Gork:] 23 életpontot vesztett. (Társad különösen vérszomjas darazsak veszik körül, s itt-ott belé is csípnek!) [Hajnalcsillag:] 20 életpontot vesztett. (Társad különösen vérszomjas darazsak veszik körül, s itt-ott belé is csípnek!) 20 életpontot vesztettél. (Különösen vérszomjas darazsak vesznek körül, és itt-ott beléd csípnek!) [Bon-less:] 19 életpontot vesztett. (Társad különösen vérszomjas darazsak veszik körül, s itt-ott belé is csípnek!) Din cséphadarójával A Tűzhajú néhányszor súrolja a ryuku sorkatona könnyűvértes testét. (4 támadással 264 életpontot sebezve.)  üdvözlésképpen egy tűzeső varázslatot ereszt meg az ellenfél irányába. [ryuku sorkatona:] [Chaotic Sunstroke:] 3 életpontot vesztett. [Ilinir Doaron:] 3 életpontot vesztett. [Koponyalékelő Gork:] 4 életpontot vesztett. [Hajnalcsillag:] Az Istenek Talizmánja semlegesíti a varázslatot. 4 életpontot vesztettél. [Bon-less:] 3 életpontot vesztett. Ököllel Chaotic Sunstroke többször eltalálja a ryuku sorkatona könnyűvértes testét. (10 támadással 1762 életpontot sebezve.) Chaotic Sunstroke távolról rovarfelhő II varázslatot használ. 175 életpontot sebzett. Az ellenfelet különösen vérszomjas darazsak veszik körül, hogy jól megcsipkedjék. Ököllel Chaotic Sunstroke párszor súrolva eltalálja a ryuku sorkatona bal karját. (9 támadással 677 életpontot sebezve.) Chaotic Sunstroke egy tűzkéz varázslattal köszönti a másikat. 97 életpontot sebzett. Sajnos te már nem férsz az ellenfélhez.
A Tűzhajú mellett jobbra-balra szökkenve osztja a ryuku sorkatona nehezen védhető csapásait. (10 támadástól 380 életpontot vesztett.) A varázsló tenyeréből lángnyelvek csapnak elő. A Tűzhajú csak félig ússza meg. 20 életpontot vesztett. A Tűzhajú nincs felkészülve a ryuku sorkatona gyors oldaltámadására. Többször eltalálja a jobb karját. (10 támadástól 390 életpontot vesztett.) Társad a csípéssel együtt bénító mérget is kapott. Támadása csökken. Üdvözlésképpen egy jégoszlop varázslatot ereszt meg felétek az ellenfél. [A Tűzhajú:] 12 életpontot vesztett. Társad védettsége csökkent. [Chaotic Sunstroke:] 12 életpontot vesztett. Társad védettsége csökkent. [Ilinir Doaron:] 11 életpontot vesztett. Társad védettsége csökkent. [Koponyalékelő Gork:] 11 életpontot vesztett. Társad védettsége csökkent. [Hajnalcsillag:] 14 életpontot vesztett. Társad védettsége csökkent. 10 életpontot vesztettél. (-20 védekezés.) [Bon-less:] 29 életpontot vesztett. Társad védettsége csökkent. A Tűzhajú hiába profi, nem sikerült a ryuku sorkatona ravasz és erős ütései közül mindet hárítania. (10 támadástól 406 életpontot vesztett.) Üdvözlésképpen egy energiaspirál varázslatot ereszt meg A Tűzhajú irányába az ellenfél. 142 életpontot vesztett. Egy kentaurusz kürt öblös hangja járja be a csatateret. A Tűzhajú gyógyult. Hajnalcsillag gyógyult. Gyógyultál 32 ÉP-t. Bon-less gyógyult.
Ent pásztorbottal A Tűzhajú néhány helyen meghorzsolja a ryuku sorkatona fejét. (6 támadással 710 életpontot sebezve.) A Tűzhajú egy rovarfelhő II varázslatot dob az ellenfél irányába. [ryuku sorkatona:] 23 életpontot sebzett. Az ellenfelet különösen vérszomjas darazsak veszik körül, hogy jól megcsipkedjék. [Chaotic Sunstroke:] 24 életpontot vesztett. (Társad különösen vérszomjas darazsak veszik körül, s itt-ott belé is csípnek!) [Ilinir Doaron:] 17 életpontot vesztett. (Társad különösen vérszomjas darazsak veszik körül, s itt-ott belé is csípnek!) [Koponyalékelő Gork:] 16 életpontot vesztett. (Társad különösen vérszomjas darazsak veszik körül, s itt-ott belé is csípnek!) [Hajnalcsillag:] 19 életpontot vesztett. (Társad különösen vérszomjas darazsak veszik körül, s itt-ott belé is csípnek!) 20 életpontot vesztettél. (Különösen vérszomjas darazsak vesznek körül, és itt-ott beléd csípnek!) [Bon-less:] 19 életpontot vesztett. (Társad különösen vérszomjas darazsak veszik körül, s itt-ott belé is csípnek!) A Tűzhajú egy kézmozdulatot tesz, majd ellő egy rovarfelhő II varázslatot. [ryuku sorkatona:] 25 életpontot sebzett. Az ellenfelet különösen vérszomjas darazsak veszik körül, hogy jól megcsipkedjék. [Chaotic Sunstroke:] 21 életpontot vesztett. (Társad különösen vérszomjas darazsak veszik körül, s itt-ott belé is csípnek!) [Ilinir Doaron:] 16 életpontot vesztett. (Társad különösen vérszomjas darazsak veszik körül, s itt-ott belé is csípnek!) [Koponyalékelő Gork:] 19 életpontot vesztett. (Társad különösen vérszomjas darazsak veszik körül, s itt-ott belé is csípnek!) [Hajnalcsillag:] 20 életpontot vesztett. (Társad különösen vérszomjas darazsak veszik körül, s itt-ott belé is csípnek!) 18 életpontot vesztettél. (Különösen vérszomjas darazsak vesznek körül, és itt-ott beléd csípnek!) [Bon-less:] 21 életpontot vesztett. (Társad különösen vérszomjas darazsak veszik körül, s itt-ott belé is csípnek!) Din cséphadarójával A Tűzhajú gyengén megütögeti a ryuku sorkatona fejét. (4 támadással 244 életpontot sebezve.) A Tűzhajú néhány elegáns kézmozdulata után már létre is jött egy tűzeső. [ryuku sorkatona:] 4 életpontot sebzett.
[Chaotic Sunstroke:] 4 életpontot vesztett. [Ilinir Doaron:] 3 életpontot vesztett. [Koponyalékelő Gork:] 3 életpontot vesztett. [Hajnalcsillag:] 5 életpontot vesztett. 4 életpontot vesztettél. [Bon-less:] 4 életpontot vesztett. Ököllel Chaotic Sunstroke többször eltalálja a ryuku sorkatona könnyűvértes testét. (11 támadással 1504 életpontot sebezve.) Chaotic Sunstroke néhány elegáns kézmozdulata után már létre is jött egy rovarfelhő II. 157 életpontot sebzett. Az ellenfelet különösen vérszomjas darazsak veszik körül, hogy jól megcsipkedjék. Ököllel Chaotic Sunstroke meghorzsolja a ryuku sorkatona lábát. (1 támadással 73 életpontot sebezve.) Chaotic Sunstroke támadó varázslatot alkalmaz: az ellenfélre tűzkéz varázslatot lő. 107 életpontot sebzett. Ököllel Ilinir Doaron csak érinti a ryuku sorkatona testét. (1 támadással 226 életpontot sebezve.) Ilinir Doaron támadó varázslatot alkalmaz, méghozzá egy rovarfelhő II varázst. [ryuku sorkatona:] 22 életpontot sebzett. Az ellenfelet különösen vérszomjas darazsak veszik körül, hogy jól megcsipkedjék. [A Tűzhajú:] 25 életpontot vesztett. (Társad különösen vérszomjas darazsak veszik körül, s itt-ott belé is csípnek!) [Chaotic Sunstroke:] 24 életpontot vesztett. (Társad különösen vérszomjas darazsak veszik körül, s itt-ott belé is csípnek!) [Koponyalékelő Gork:] 21 életpontot vesztett. (Társad különösen vérszomjas darazsak veszik körül, s itt-ott belé is csípnek!) [Hajnalcsillag:] 24 életpontot vesztett. (Társad különösen vérszomjas darazsak veszik körül, s itt-ott belé is csípnek!) 22 életpontot vesztettél. (Különösen vérszomjas darazsak vesznek körül, és itt-ott beléd csípnek!) [Bon-less:] 22 életpontot vesztett. (Társad különösen vérszomjas darazsak veszik körül, s itt-ott belé is csípnek!) Nagy a nyüzsgés az ellenfél körül, te már nem férsz oda. A ryuku sorkatona végső csapása jobb válltól bal derékig szinte kettémetszi A Tűzhajú testét. (10 támadástól 382 életpontot vesztett.) A mágus kinyújtja a kezét, és a lángok elborítják társadat! A Tűzhajú csak félig ússza meg. 19 életpontot vesztett. A ryuku sorkatona átdöfi A Tűzhajú torkát fegyverével. (10 támadástól 413 életpontot vesztett.) Társad testébe bénító méreg áramlik! Támadása csökken. Az ellenfél energiaspirál varázslatot lő A Tűzhajú irányába. 141 életpontot vesztett. Egy pontos és nagy erejű ütéssel a ryuku sorkatona bezúzza A Tűzhajú koponyáját. (10 támadástól 410 életpontot vesztett.) Az ellenfél pusztító végzet varázslatot lő A Tűzhajú irányába. A támadásnak semmi eredménye sem volt. Egy rovarfelhő II varázslattal köszönt az ellenfél benneteket. [A Tűzhajú:] 19 életpontot vesztett. (Társad különösen vérszomjas darazsak veszik körül, s itt-ott belé is csípnek!) [Chaotic Sunstroke:] 17 életpontot vesztett. (Társad különösen vérszomjas darazsak veszik körül, s itt-ott belé is csípnek!) [Ilinir Doaron:] 13 életpontot vesztett. (Társad különösen vérszomjas darazsak veszik körül, s itt-ott belé is csípnek!) [Koponyalékelő Gork:] 16 életpontot vesztett. (Társad különösen vérszomjas darazsak veszik körül, s itt-ott belé is csípnek!) [Hajnalcsillag:] 21 életpontot vesztett. (Társad különösen vérszomjas darazsak veszik körül, s itt-ott belé is csípnek!) 17 életpontot vesztettél. (Különösen vérszomjas darazsak vesznek körül, és itt-ott beléd csípnek!) [Bon-less:] 17 életpontot vesztett. (Társad különösen vérszomjas darazsak veszik körül, s itt-ott belé is csípnek!)
Egy kentaurusz kürt öblös hangja járja be a csatateret. A Tűzhajú gyógyult. Hajnalcsillag gyógyult. Gyógyultál 81 ÉP-t. Bon-less gyógyult. A ryuku sorkatona szemében félelem villan, aztán lassan lehunyja, miközben lelke kitör testének fogságából.
8646 tapasztalati pontot kaptál. Mindannyian egyetértetek, hogy Koponyalékelő Gork kutat át a szörnyet. Talál valamit (egy ezüst karkötőt, 12 aranyat, egy ezüst papi karkötőt, 6 fekete gyöngyöt, egy szent jogart, egy fűszertartót, egy obszidián függőt, egy sárga erőövet, egy ryuku vállvédőt, egy ryuku védőkenőcsöt, 3 katonai kötszert). {Csatastatisztika; sebzés: 0, sebződés: 115, gyógyulás: 2, összesen: -113 ÉP, összes sebzés: 8126, összes sebződés: 3995}

Pterois volitans csatlakozik a csapathoz, most hogy végetért a csata. A katonákat legyőzve már érzitek hogy jó úton jártok, ahol ekkora őrség van, ott biztosan értékes dolgokat tartanak. Rohantok tovább, majd egy pillanatra megtorpantok a fölétek tornyosuló épület előtt. Egy nagyon díszes, faragásokkal és ragyogó színekkel ékített, több emeletes torony áll előttetek, lentről nem látszott, hogy az óriási teknős hátán még ilyen magas épület állna. A toronyba egy szépen lakozott, kétszárnyú ajtón keresztül juttok be. Egy mozaikpadlós csarnokba értek, körben a falakat szobrok és festmények díszítik. De nincs időtök gyönyörködni, mert máris két marcona, talpig felfegyverzett, ráadásul igen veszedelmesnek tűnő ryuku harcos ront rátok!
Chaotic Sunstroke-kal, Koponyalékelő Gorkkal és Pterois volitansszal harcolsz. Ellenfeletek egy császári gárdista! (ld. enc.)

Chaotic Sunstroke egy fizikai pajzs varázslattal készül a csatára. Chaotic Sunstroke egy hhaar burka II védekező rúna felrakásával nyit. Koponyalékelő Gork néhány mozdulatot tesz, mormol, és a következő másodpercben már fizikai pajzs vibrál körülötte. Koponyalékelő Gork elmormol egy hhaar burka II varázslatot. Megfontoltan felméred a helyzeted, majd elmormolsz egy hhaar burka varázslatot. Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). Pterois volitans egy hhaar burka II varázslattal készül a csatára.
Chaotic Sunstroke támadó varázslatot alkalmaz: az ellenfélre fekete energia varázslatot lő. 71 életpontot sebzett. Chaotic Sunstroke egy tűzgolyó varázslatot dob az ellenfélre. 91 életpontot sebzett. Koponyalékelő Gork üdvözlésképpen egy őstűz varázslatot ereszt meg az ellenfél irányába. 23 életpontot sebzett. Mormolsz, majd ujjaidból kirepül egy istenítélet varázslat. A támadásnak sajnos semmi eredménye sem volt. A szilánk működik (+2 életpont). Az ellenfél nagyobb pajzszúzás varázslatot lő Chaotic Sunstroke irányába. 1336 életpontot vesztett.
Chaotic Sunstroke teli erőből vas dobónyilat dob az ellenfélre. Elrepül 9 vas dobónyíl. Alaposan megsorozza a császári gárdista lábát. (9 támadással 680 életpontot sebezve.) Koponyalékelő Gork, mielőtt az ellenfél a közelbe érhetne, megcélozza a hosszú íjjal. Elrepül 6 vashegyű nyíl. Több lövedéke átfúrja a császári gárdista fejét. (6 támadással 521 életpontot sebezve.) Teli erőből mérg. vas dobónyilat dobsz az ellenfeledre. A pontosabb célzás érdekében lenyugtatod érzékeidet. Elrepül 6 mérg. vas dobónyíl. Lövedékeiddel perforálod a császári gárdista fejét. (6 támadással 601 életpontot sebezve.) A lény dobófegyverként ryuku harci dárdát használ. Már repül is belőlük Chaotic Sunstroke felé pár. Társad 726 életpontot sebződik.
A kí fantasztikus tánclépéseket ad: Haláltáncba kezdesz.
Ököllel Chaotic Sunstroke többször eltalálja a császári gárdista bal oldalát. (9 támadással 1231 életpontot sebezve.) Ököllel Chaotic Sunstroke többször eltalálja a császári gárdista jobb oldalát. (9 támadással 675 életpontot sebezve.) Chaotic Sunstroke néhány elegáns kézmozdulata után már süvít is az ellenfél felé egy tűzkéz. 26 életpontot sebzett. A helyzetet kihasználva, egy Kobraharapással szaporítod támadásaid számát. Ököllel többször eltalálod a császári gárdista díszes vértezetét. (7 támadással 966 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+194 életerő). Vámpírölővel Pterois volitans gyengén megszurkálja a császári gárdista díszes vértezetét. (6 támadással 391 életpontot sebezve.) Pterois volitans távolról nekromanta csókja varázslatot lő a másikra. 24 életpontot sebzett. Társad gyógyult. Naginatával Pterois volitans párszor épp hogy megérintgeti a császári gárdista lábát. (5 támadással 178 életpontot sebezve.) Chaotic Sunstroke mellett jobbra-balra szökkenve osztja a császári gárdista nehezen védhető csapásait. (2 támadástól 370 életpontot vesztett.) A császári gárdista megrohamozza Chaotic Sunstroke-ot, és hátrébb taszítja. Közben fegyverét többször a hátába döfi. (2 támadástól 387 életpontot vesztett.) Egy kentaurusz kürt öblös hangja járja be a csatateret. Chaotic Sunstroke gyógyult.
Ököllel Chaotic Sunstroke néhányszor épp csak megérinti a császári gárdista testét. (4 támadással 544 életpontot sebezve.) Ököllel Chaotic Sunstroke gyengén megüti a császári gárdista lábát. (1 támadással 74 életpontot sebezve.) Chaotic Sunstroke támadó varázslatot alkalmaz: az ellenfélre tűzkéz varázslatot lő. 33 életpontot sebzett. A kí nagymesterek precizitásával hajtasz végre egy Sziklazuhatag manővert. Ököllel megpöccinted a császári gárdista testét. (1 támadással 142 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+29 életerő). Vámpírölővel Pterois volitans kicsit megsebzi a császári gárdista lábát. (1 támadással 77 életpontot sebezve.)Pterois volitans ellenfelére nekromanta csókja varázslatot lő. 23 életpontot sebzett. Társad gyógyult. Naginatával Pterois volitans meghorzsolja a császári gárdista testét. (1 támadással 18 életpontot sebezve.) Chaotic Sunstroke nem tudta a császári gárdista minden csapását hárítani. (2 támadástól 400 életpontot vesztett.) A császári gárdista megrohamozza Chaotic Sunstroke-ot, és hátrébb taszítja. Közben fegyverét többször a hátába döfi. (2 támadástól 434 életpontot vesztett.) Egy kentaurusz kürt öblös hangja járja be a csatateret. Chaotic Sunstroke gyógyult. A császári gárdista összecsuklik, majd megpróbál feltápászkodni, de végleg elhagyja az ereje, és elterül. Megölted.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 6 mérg. vas dobónyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. 8875 tapasztalati pontot kaptál. {Lőfegyver fejlődés: 33% esély:0; össz: 0%} Mindannyian egyetértetek, hogy Chaotic Sunstroke kutat át a szörnyet. Talál valamit (2 ryuku harci dárdát). Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-8 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). Megújítod az áldomás II varázslatot. [-10 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont). {Csatastatisztika; sebzés: 1709, sebződés: 50, gyógyulás: 231, összesen: +181 ÉP, összes sebzés: 6489, összes sebződés: 3703}


Chaotic Sunstroke, Koponyalékelő Gork, Cshi-Cshi a Cica és Pterois volitans egy császári gárdista vérét vette.
A Tűzhajú a csata végeztével újra csatlakozik a csapathoz. A hosszú évek során kifejlődött, csalhatatlan kalandozóösztönötök vezet tovább bennetek a kincsek felé. A torony belsejében, felfelé tekergő lépcsőn trappoltok fel egyre magasabbra. A fordulókban elhelyezett ablakokon kinézve elképesztő látvány tárul elétek, látjátok a díszes palotát, körben a kertet, a felhőket, valamint száz mérföldnyi távolságban végig a vidéket.
A torony tetején egy kis terasz áll, melynek egyik végében egy törhetetlen vortex ajtó látható, biztosan sok értékes dolog lehet mögötte. Mivel törhetetlennek tűnik, a zárja pedig felettébb erős és bonyolult, kinyitásához mindenképpen nagy szakértelemre lesz szükség. A feladatot Hajnalcsillag fogja teljesíteni, ő a leginkább szakértő a témában. Nekiáll a nagy műveletnek. A helyzet megkívánja, hogy siessen a munkával, de az egyre hangosabb ryuku nyelvű kiáltozás sürgető hangjai nem könnyítik meg a feladatot. Ennek ellenére némi bíbelődés után kattan a zár. Arcán dicsőséges mosollyal nyomj le a kilincset és kitárja az ajtót.
- Rablók! - hallatszik hirtelen egy kiáltás. Rosszat sejtve fordultok hátra, ahol egy kivont karddal álló, félelmetes maszkot viselő ryukut pillantotok meg.
Chaotic Sunstroke-kal, Ilinir Doaronnal, Koponyalékelő Gorkkal, Hajnalcsillaggal, Bon-lessszel, Pterois volitansszal és A Tűzhajúval közösen harcoltok majd. Egy Oyatame Tzutuki az ellenfeletek! (ld. enc.)

Chaotic Sunstroke mormolni kezd. Létrejött egy fizikai pajzs körülötte. Chaotic Sunstroke elmormol egy hhaar burka II varázslatot. Ilinir Doaron elmormol egy fizikai pajzs II varázslatot. Ilinir Doaron védekezésképp villámgyorsan felhúz egy árnyak segítsége varázst. Koponyalékelő Gork mormolni kezd. Létrejött egy fizikai pajzs körülötte. Koponyalékelő Gork elmormol egy hhaar burka II varázslatot. Hajnalcsillag fizikai pajzs létrehozásához szükséges szavakat mormol. Hajnalcsillag a biztonság kedvéért felrak egy kitartás varázst. Védekezésképp villámgyorsan felhúzol egy hhaar burka varázst. Gyógyulsz (+2 életpont). Bon-less egy ongóliant tombolás varázslattal készül a csatára. Pterois volitans elmormol egy hhaar burka II varázslatot. A Tűzhajú védekezésképp villámgyorsan felhúz egy hhaar burka II varázst. Ellenfeled csendvarázs varázslattal készül a csatára.
Mágikus némaság borul rátok. (Varázsolni sem tudsz.) Chaotic Sunstroke vas dobónyilat markolva becélozza a mozgó célpontot. Elrepül 9 vas dobónyíl. Ilinir Doaron vas dobónyilat hajít a másik védtelen testébe. Elrepül 5 vas dobónyíl. Koponyalékelő Gork, mielőtt az ellenfél a közelbe érhetne, megcélozza a hosszú íjjal. Elrepül 6 vashegyű nyíl. Alaposan megsorozza az Oyatame Tzutuki lábát. (6 támadással 512 életpontot sebezve.) Te nem tudsz támadni a távfegyvereddel, társad előtted áll. A kí mesterfokát jelenti a Haláltánc, amelybe döbbent ellenfeled körül kezdesz.
Ököllel Chaotic Sunstroke párszor keményen megüti az Oyatame Tzutuki lábát. (10 támadással 1323 életpontot sebezve.) Ököllel Chaotic Sunstroke néhány helyen meghorzsolja az Oyatame Tzutuki bal oldalát. (9 támadással 668 életpontot sebezve.) Chaotic Sunstroke támadó varázslatot alkalmaz: az ellenfélre tűzkéz varázslatot lő. 23 életpontot sebzett. Ököllel Ilinir Doaron halálos csapásokat osztva péppé veri az Oyatame Tzutuki testét. (13 támadással 2979 életpontot sebezve.) Lovagi karddal Hajnalcsillag néhányszor megcsapja az Oyatame Tzutuki testét. (11 támadással 1570 életpontot sebezve.) Sárkánypengével Hajnalcsillag megkarcolja az Oyatame Tzutuki nyakát. (1 támadással 46 életpontot sebezve.) Sajnos te már nem férsz az ellenfélhez. Gyilkos csapásokat oszt az Oyatame Tzutuki fegyverével - a célpont Chaotic Sunstroke. (8 támadástól 2164 életpontot vesztett.) Társad szívébe egy hideg kéz markol - ereje csökken. Az Oyatame Tzutuki végső csapása jobb válltól bal derékig szinte kettémetszi Chaotic Sunstroke testét. (6 támadástól 1285 életpontot vesztett.) Az Oyatame Tzutuki végső csapása jobb válltól bal derékig szinte kettémetszi Chaotic Sunstroke testét. (4 támadástól 903 életpontot vesztett.)
Egy kentaurusz kürt öblös hangja járja be a csatateret. Chaotic Sunstroke gyógyult. Bon-less gyógyult. Az Oyatame Tzutuki összecsuklik, majd megpróbál feltápászkodni, de végleg elhagyja az ereje, és elterül. Megölted.
7142 tapasztalati pontot kaptál. Mindannyian egyetértetek, hogy A Tűzhajú kutat át a szörnyet. Talál valamit (egy tradicionális övet). {Csatastatisztika; sebzés: 0, sebződés: 0, gyógyulás: 2, összesen: +2 ÉP, összes sebzés: 7320, összes sebződés: 4352}

Végre ismét a kincskeresésnek fordíthatjátok a figyelmeteket. Beléptek az ajtón. Nem kell csalódnotok, valóban kincseskamrába jutottatok! Az osztozás után neked 1 ryuku kopja, 1 tenger gyümölcse (ld. enc.), 1 ryuku kalapács (ld. enc.), 1 gyógykenőcs, 1 ryuku amfora (ld. enc.), 1 fehér immunitáskő (ld. enc.), 1250 arany és 1 smaragd dragnit (ld. enc.) jut. (Chaotic Sunstroke 1 ryuku kopjával, 1 tenger gyümölcsével, 1 ryuku kalapáccsal, 1 gyógykenőccsel, 1 ryuku amforával, 1 fehér immunitáskővel, 1250 arannyal és 1 smaragd dragnittal , Ilinir Doaron 1 ryuku kopjával, 1 tenger gyümölcsével, 1 ryuku kalapáccsal, 1 gyógykenőccsel, 1 ryuku amforával, 1 fehér immunitáskővel, 1250 arannyal és 1 smaragd dragnittal , Koponyalékelő Gork 1 ryuku kopjával, 1 tenger gyümölcsével, 1 ryuku kalapáccsal, 1 gyógykenőccsel, 1 ryuku amforával, 1 fehér immunitáskővel, 1250 arannyal és 1 smaragd dragnittal , Hajnalcsillag 1 ryuku kopjával, 1 tenger gyümölcsével, 1 ryuku kalapáccsal, 1 gyógykenőccsel, 1 ryuku amforával, 1 fehér immunitáskővel, 1250 arannyal és 1 smaragd dragnittal , Bon-less 1 ryuku kopjával, 1 tenger gyümölcsével, 1 ryuku kalapáccsal, 1 gyógykenőccsel, 1 ryuku amforával, 1 fehér immunitáskővel, 1250 arannyal és 1 smaragd dragnittal , Pterois volitans 1 ryuku kopjával, 1 tenger gyümölcsével, 1 ryuku kalapáccsal, 1 gyógykenőccsel, 1 ryuku amforával, 1 fehér immunitáskővel, 1250 arannyal és 1 smaragd dragnittal , A Tűzhajú 1 ryuku kopjával, 1 tenger gyümölcsével, 1 ryuku kalapáccsal, 1 gyógykenőccsel, 1 ryuku amforával, 1 fehér immunitáskővel, 1250 arannyal és 1 smaragd dragnittal lett gazdagabb.)
Annyi kincset vesztek magatokhoz, amennyit tudtok, majd siettek elhagyni a palotát, mert mindenfelől hallatszik a ryukuk kiáltozása és fegyvercsörgése. A terasz szélébe akasztjátok a kampókat, majd lecsúsztok a kertig, ahol a kerítést átugorva leszánkáztok a teknős hátán, majd ismét a köteleket használva lemásztok a földig, és igyekeztek eltűnni a fák között. A sok gyakorlás növelte tudásodat (+1 csapatmunka). Tapasztalataid alapján újabb dolgokat vagy képes megállapítani a többszemélyes kalandokról. (ld. enc.) 150000 tapasztalati pontot kaptál. [100 pontot használtál fel, van még 508. Kapsz 60 VP-t.]
Nyakadon két apró pont van. Vért szívtak tőled! (-165 életerő.) Már éppen indulnál, amikor egy vérvörös rózsát veszel észre a hátizsákodra fektetve. Vajon hogyan kerülhetett oda? Nem tudsz ellenállni élénk színének és illatának, így óvatosan elteszed. Sötét van, bíbor színeivel tündököl a telihold. Megbabonázva figyeled ragyogását, mindent betölt a lüktető ragyogás. Kis fájdalmat érzel, majd határtalan szenvedélyt, végül aléltan zuhansz a földre. Felébredsz, megkönnyebbülve, de sóvárogva is gondolod: hisz ez csak álom volt! - Akkor mi ez a seb a nyakamon?!
Már csak két kajád maradt. Nem baj, az egyiket odaadod örökké éhes szörnyecskédnek. De amikor odaérsz a fához, amelyhez kötötted, döbbenten látod, hogy a kötél el van szakítva, s a lény sehol. Dühösen követed a nyomait, de azok elvesznek az aljnövényzetben. Rosszkedvűen térsz nyugovóra. Éjszaka elered az eső, arcodat verik a cseppek. Arra ébredsz, látod, hogy elcsavargott társad nyalogatja az arcodat.
Zu'lit tarsolya termel 1 fokhagymát. A méregtermő iszák termelt 5 gyenge mérget. (Nincs mibe rakni 5 gyenge mérget.) Megöntözöd a szent tölgyet (-5 korty víz). Varázserőd regenerálódik. (+912 varázspont.) Időt cserélsz (+10 TVP, -5 VP). Mély meditáció segít a pszid regenerálásában. (+94 pszi pont.) A poszogó möszék csámcsogva habzsolják pszi energiáidat. (-6 pszi pont.) Erőt merítesz a Közös Tudatból. (+4 tudatpont.) Megfejed a tüskés harci gromakot. (+2 kaja.) Itt az ebéd ideje. (-1 kaja.) A lottó 878. hetének nyerőszámai: 17, 12, 30. 1 db 0 találatos szelvényed volt. 8 tanítványod van, akik mindenhová követnek, lesik minden mozdulatodat. Elpárolgott a fejedből a tudás, melyet a moa varázsdoboz kinyitásának különleges élményei ültettek oda. [A két forduló között 10 új/megváltoztatott Encyclopedia Fantasia-t kaptál. (ld. enc.)]
Időközben sokat nézelődtél, keresgéltél, hátha egy purifikátor császár nyomára bukkansz. Táborhelyedhez egészen közel találsz egyet!

Fegyvert váltasz: előkapod a kígyópengét. Elszántan ellenfeledre rontasz. Haláltáncba kezdesz ellenfeled körül. {HD:} Kígyópengével párszor kilyukasztod a purifikátor császár testét. (6 támadással 690 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+139 életerő). Mormolsz, majd ujjaidból kirepül egy méregfelhő II varázslat. A támadás sajnos hatástalan volt. Utolsó pillanatban ugrasz félre a purifikátor császár öklelő szarvai elől. {HD:} Kígyópengével megcsapod a purifikátor császár jobb oldalát. (1 támadással 119 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+24 életerő). Üdvözlésképpen egy méregfelhő II varázslatot eresztesz meg ellenfeled irányába. A támadás sajnos hatástalan volt. A purifikátor császár feléd döf szarvaival, de félrehajolsz. Yeeee! Lenyomtad az ellenfeledet, esélye sem volt.
Felhasználva a vadászkést, szereztél 3 purifikátor hájat. 3451 tapasztalati pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-8 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 809, sebződés: 0, gyógyulás: 165, összesen: +165 ÉP}

[7 pontot használtál fel, van még 511. Kapsz 4 VP-t.]

* 1. KP: elmormolod a 12. varázslatot a 28. varázslatot a 188. varázslatot
Beizzik a turbómágia. Az erőpajzs láthatatlanul vibrálni kezd körülötted. [-6 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). [2 pontot használtál fel, van még 509. Kapsz 1 VP-t.]
Gyorsvarázsolsz! Izmaid megnőnek, megdagadnak (+14 erő). [-10 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). [2 pontot használtál fel, van még 507. Kapsz 1 VP-t.]
Fürgén varázsolsz! Kékes fény vonja be bőröd. [-15 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). [2 pontot használtál fel, van még 505. Kapsz 1 VP-t.]

* 2. KP: t. energia kisütése: 145 2
Felkészülsz a kasztroplanáris transzformáció förtelmesen undorító szertartására. [-1 TU.] [10 pontot használtál fel, van még 495. Kapsz 6 VP-t.]

* 3. KP: elmormolod a 182. varázslatot a 220. varázslatot
Hihetetlen sebességgel varázsolsz. Zöldes fényű erőtér kezd körülötted vibrálni. [-12 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont). [2 pontot használtál fel, van még 493. Kapsz 1 VP-t.]
Hihetetlen sebességgel varázsolsz. (+2 minden tulajdonságodra.) [-25 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). [2 pontot használtál fel, van még 491. Kapsz 1 VP-t.]

* 4. KP: elmormolod az 53. varázslatot a 224. varázslatot a 86. varázslatot
Gyorsvarázsolsz! Csapásaid erősebbek lesznek! (+12 sebzés támadásonként.) [-24 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). [2 pontot használtál fel, van még 489. Kapsz 1 VP-t.]
Szupersebesen mormolsz. Munkád gyümölcsözni fog! [-10 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). [0 pontot használtál fel, van még 489.]
Hihetetlen sebességgel varázsolsz. Optimalizálod szervezeted energiafelhasználását. [-8 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont). [0 pontot használtál fel, van még 489.]

* 5. KP: használod a 745. tárgyat az 1101. tárgyat az 1100. tárgyat
Használod a bo'adhun idolt. A varázslat működésbe lép, láthatatlanul védelmezve testedet. [1 pontot használtál fel, van még 488.]
Használod a Niagren pálcáját. Leheletvékony mágikus aura jelenik meg a tárgyaid körül. [1 pontot használtál fel, van még 487.]
Használod az Éjmágus tükrét. A hatás azonnal érezhető. (+2 szerencse következő táborozásod végéig.) [1 pontot használtál fel, van még 486.]

* 6. KP: elmormolod a 377. varázslatot a 88. varázslatot a 138. varázslatot
Gyorsvarázsolsz! Aranyszín ragyogás jelenik meg körülötted. [-50 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). [2 pontot használtál fel, van még 484. Kapsz 1 VP-t.]
Sajnos nincs a birtokodban valamilyen komponens, ami feltétlenül szükséges lenne a varázslat elmondásához (1 szopókő). [0 pontot használtál fel, van még 484.]
Szupersebesen mormolsz. Lépteid könnyűvé, légiessé válnak. [-15 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont). [2 pontot használtál fel, van még 482. Kapsz 1 VP-t.]

* 7. KP: t. energia kisütése: 37 39
Érzed, hogy nagyobb a kontrollod a testedben buzgó kí felett. [0 pontot használtál fel, van még 482.]

* 8. KP: elmormolod a 90. varázslatot a 385. varázslatot a 71. varázslatot
Gyorsvarázsolsz! Agyburok feszül a tudatod köré. [-11 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). [0 pontot használtál fel, van még 482.]
Hihetetlen sebességgel varázsolsz. Megidéztél egy földelementált, most egy darabig téged fog szolgálni. [-80 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont). [10 pontot használtál fel, van még 472. Kapsz 6 VP-t.]
Fürgén varázsolsz! Újabb lehetőségek nyílnak meg előtted szürkeállományod kihasználására. [-20 pszi pont.] [2 pontot használtál fel, van még 470. Kapsz 1 VP-t.]

* 9. KP: használod az 1133. tárgyat az 1253. tárgyat az 1534. tárgyat
Kinyitod a moa varázsdobozt. Hirtelen feltárul előtted a moák hihetetlen bölcsességének egy parányi szeletje. (IQ-d a következő kör elejéig megnőtt 15-tel.) Élesen, logikusabban látod az összefüggéseket olyan dolgok között, amire eddig semmi időt nem fecséreltél. Például gyerekjátéknak tűnik egy csillaglövedék elkészítése. (ld. enc.) [21 pontot használtál fel, van még 449. Kapsz 12 VP-t.]
Az orrod alá dugod, és belélegzed a csillezsályalevélből áradó kellemes illataromát. Egy rövid időre teljesen el is bódulsz tőle. (Nem volt maradandó hatása.) [6 pontot használtál fel, van még 443. Kapsz 3 VP-t.]
Működésbe hozod a quwarg teleportgömböt. Hirtelen a környezeted megváltozik, elhomályosodik, majd újra kitisztul. Zárt helyre, egy quwarg boly belsejébe érkeztél! Nyögve körbepillantasz. Száraz, tág helyen vagy, de minden zsizseg a rovaroktól. És a sok csípés, iszonyú fájdalmas! (-9 életerő). A fosztogatás előtt meg kell küzdened a boly jól megtermett lakójával. Egy quwarg királynő!

Fegyvert váltasz: előkapod a kígyópengét. Vad csatakiáltással, felemelve a kígyópengét a másikra rontasz. {FM:} Kígyópengével párszor kilyukasztod a quwarg királynő fejét. (2 támadással 268 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+54 életerő). Transzformálsz! (+26 varázspont.) Földelementálod szinte kővé dermeszti ellenfeledet végtagjait. (49 életpontot sebezve.) Néhány elegáns kézmozdulat után már süvít is ellenfeled felé egy méregfelhő II. 150 életpontot sebeztél. Ellenfeled hányni kezd. A quwarg királynő feléd sújt csáprágóival, de mellé! Ennyi! A másik kigúvadt szemmel borul a földre. Meghalt.
Felhasználva az uzbány csőrt, szereztél 4 csepp ugh mérget. 1163 tapasztalati pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-8 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 467, sebződés: 0, gyógyulás: 56, összesen: +56 ÉP}

Ez könnyű volt! - porolod le magad. Velőtrázó üvöltést hallasz magad mögött. Az ütő is megáll, amikor sarkon pördülsz. Egy quwarg ősmágus!

Potenciális célpontod gyorsan felrak egy számodra ismeretlen védekező mágiát. A lényt antimágikus aura védi, ezért nem is próbálsz rá varázsolni. Mélyen koncentrálva, ellenfeled megidéz egy sötét halál varázslatot, majd rád küldi. Semmi eredménye! Ellenfeled tűzeső varázslatot lő rád. 31 életpontot vesztettél. Fegyvert váltasz: előkapod a kígyópengét. Meglengetve a kígyópengét ellenfeledre rohansz. Haláltáncba kezdesz ellenfeled körül. {HD:} Kígyópengével irtózatos ütéseket osztva több helyen felvágod a quwarg ősmágus jobb hátsó lábát. (2 támadással 306 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+62 életerő). Transzformálsz! (+30 varázspont.) Földelementálod szinte kővé dermeszti ellenfeledet végtagjait. (50 életpontot sebezve.) Ellenfeled néhány elegáns kézmozdulata után már süvít is feléd egy éhínség. A támadása szerencsére hatástalan volt. Ellenfeled támadó varázslatot alkalmaz: villámcsapás varázslatot lő rád. 40 életpontot vesztettél. A szörny még egy utolsó halálüvöltést hallat, majd eldől.
Kincs! KIIINCS! Lássuk, mire bukkantál: 5 gyenge méreg (Nincs mibe rakni 5 gyenge mérget.) és 2 sallank karom. 2700 tapasztalati pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-8 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 356, sebződés: 71, gyógyulás: 64, összesen: -7 ÉP}

Szétrugdosod a quwargokat, és kincs után kutatsz. Eredménnyel! A földön találsz 1 ezüsttőrt. [ezüsttőr ládikóba-> (183,31)-> 8 arany, -2 ÉP] Elégedetlenül konstatálod, hogy pont most, amikor a legizgalmasabb, ránt vissza a teleportgömb a jelenbe, a biztonságos helyre, ahonnan az utazásodat megkezdted. [41 pontot használtál fel, van még 402. Kapsz 24 VP-t.]

fkt 582 10 1 felt. készítesz az 582. tárgyat (10 darabot)
fkt 582 10 parancs törölve. [0 pontot használtál fel, van még 402.]

vv 161 168 elmormolod a 161. varázslatot a 168. varázslatot
Beizzik a turbómágia. Következő fordulódban varázsenergiát nyersz ki. [-35 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). [2 pontot használtál fel, van még 400. Kapsz 1 VP-t.]
Fürgén varázsolsz! Nem kell félned Leah birodalmától... [-50 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). [2 pontot használtál fel, van még 398. Kapsz 1 VP-t.]

a 582 3530 10 átadod az 582. tárgyat a 3530. kalandozónak (10 darabot)
Ok, sikeresen átadtál 10 csalánvirágot Bon-less részére. [0 pontot használtál fel, van még 398.]

le 866 leveszed/lerakod a 866. tárgyat
Lehúzod az ujjadról a gólemgyűrűt. [0 pontot használtál fel, van még 398.]

kf 822 kézbeveszed/felveszed a 822. tárgyat
Az ujjadra húzod a Vlagyimir gyűrűjét. [0 pontot használtál fel, van még 398.]

fok 1743 1367 összerendeled az 1743. tárgyat az 1367. tárggyal
A smaragd dragnitot beleilleszted a kiválasztott tárgyadba. [10 pontot használtál fel, van még 388. Kapsz 6 VP-t.]

hh 522 473 473 használod az 522. tárgyat a 473. tárgyat a 473. tárgyat
Elnyeled a gyöngyöt, és kíváncsian várod a hatást. Agyad bizseregni kezd! (+1 IQ.) [1 pontot használtál fel, van még 387.]
Megiszol egy adagnyi fiatalság italát. Már érzed is a hatást. ( fiatalodtál 2 évet.) [1 pontot használtál fel, van még 386.]
Megiszol egy adagnyi fiatalság italát. Már érzed is a hatást. ( fiatalodtál 1 évet.) [1 pontot használtál fel, van még 385.]

hu 862 750 908 hulladék: 862 750 908
Hulladék, ezért nem gyűjtesz vörös zselét. Hulladék, ezért nem gyűjtesz türkiz karikát. Hulladék, ezért nem gyűjtesz szürke briliánst. [0 pontot használtál fel, van még 385.]

hu 912 911 910 hulladék: 912 911 910
Hulladék, ezért nem gyűjtesz quwarg igazgyöngyöt. Hulladék, ezért nem gyűjtesz skorpiókarmot. Hulladék, ezért nem gyűjtesz gyémántplazmát. [0 pontot használtál fel, van még 385.]

hh 1546 473 504 használod az 1546. tárgyat a 473. tárgyat az 504. tárgyat
Teremtesz egy adag varkaudar pálinkát a varázskorsóba, majd felhajtod a mágikusan létrehozott löttyöt. Megborzongsz az alkohol hatásától. (+4 támadás, -8 védekezés - a kör végéig.) [2 pontot használtál fel, van még 383. Kapsz 1 VP-t.]
Némi tétovázás után leöntesz a torkodon egy adag fiatalság italát. A hatás szinte azonnal jelentkezik. ( fiatalodtál 2 évet.) [1 pontot használtál fel, van még 382.]
Nekilátsz, hogy minden szemetet beledobálj az aranytermő ládikóba: gyémántplazma (8 ap), quwarg igazgyöngy (183,31)-> (4 ap), skorpiókarom (183,31)-> (8 ap), szürke briliáns (183,31)-> (180 ap), türkiz karika (184,32)-> (50 ap), vörös zselé (183,31)-> (40 ap), összesen 290 arany, 12 ÉP veszteség, 0 VP veszteség. [6 pontot használtál fel, van még 376. Kapsz 3 VP-t.]

m 8 1 2 mozogsz északra, északkeletre, keletre
[187,27] Az erdőt bozótos vidék váltja fel. Egy-két magányos fa töri meg a nehezen járható terep egyhangúságát. Valamiért úgy érzed, mint ha valami lesne rád. Hamar rájössz, hogy a feléd közeledő szörny egy csapat qwarg rohamosztagos. Mivel meglepni nem sikerült, ezért gondolkodás nélkül neked ront a szörny. Persze te sem maradsz tétlen.

Fegyvert váltasz: előkapod a kígyópengét. Félelmet nem ismerve a másikra támadsz. Félelmetes Haláltáncba kezdesz, elvágva ellenfeled menekülésének útját. {HD:} Kígyópengével kegyetlenül összevagdalod a qwarg rohamosztagos bal középső lábát. (3 támadással 468 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+94 életerő). Transzformálsz! (+46 varázspont.) Földelementálod szinte kővé dermeszti ellenfeledet végtagjait. (33 életpontot sebezve.) Egy méregfelhő II varázslattal köszöntöd a másikat. 128 életpontot sebeztél. Ellenfeled hányni kezd. A 10 qwarg rohamosztagos feléd sújt csáprágóival, de mellé! Yeeee! Lenyomtad az ellenfeledet, esélye sem volt.
2000 tapasztalati pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-8 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 629, sebződés: 0, gyógyulás: 96, összesen: +96 ÉP}

Találsz egy Thargodan csatamezőt.
(Feltételes kutatás:) Nem foglalkozva a Thargodan csatamező baljóslatú hangulatával, ásni kezdesz. Egy borzalmas reccsenést hallasz, és majd összepisiled magad! De semmi nem történik. Fehér csontok, korhadt ládák kerülnek elő, de egyelőre semmi használható. Jó ideje dolgozol már, amikor a távolból sejtelmes, csikorogva zörgő hangot hallasz. Hirtelen zajra leszel figyelmes - valami közeledik! Egy pszi őselementál jön feléd.

A biztonság kedvéért mentális energiát gyűjtesz, és kifeszítesz egy pszi-acéltorony pszit. Ellenfeled speciális támadást alkalmaz: harsogva csattan rajtad egy direkt kontaktus I pszi hatás. Szerencsére nem hatott rád. Bűvös shurikent küldesz ellenfeled felé. A pontosabb célzás érdekében lenyugtatod érzékeidet. Elrepül 2 bűvös shuriken. Több lövedéked átfúrja a pszi őselementál testét. (2 támadással 202 életpontot sebezve.) Földelementálod támad. (48 életpontot sebezve.) A pszi őselementál szemében félelem villan, aztán lassan lehunyja, miközben lelke kitör testének fogságából.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 2 bűvös shurikent találsz meg, amelyet még használni tudsz. 2026 tapasztalati pontot kaptál.
{Csatastatisztika; sebzés: 250, sebződés: 0, gyógyulás: 0, összesen: +0 ÉP}

Nos, ennyit erről! Kiváló mestere vagy a csúszómászók irtásának. Most pedig ásni tovább! A gödör alján, a sok csont között valami használhatót látsz! Érdemes volt keresni: kincsre bukkansz! A zsákmány egy mérg. ubuk tüske [mérg. ubuk tüske ládikóba-> (183,31)-> 2 arany, -2 ÉP] és 4 nyílvessző. Felkapod a fejed, ahogy a szemed sarkából mozgást veszel észre. Egy Zinthurg készül a lemészárlásodra.

Egy számodra ismeretlen védekező rúnavarázst mormol el ellenfeled. Ellenfeled egy kézmozdulatot tesz, majd ellő egy sorvasztás varázslatot. Semmi hatás! Ezüstshurikent markolva becélzod a mozgó célpontot. Elrepül 1 ezüstshuriken. Lövedéked átfúrja a Zinthurg bikafejét. (1 támadással 99 életpontot sebezve.) Földelementálod totálisan porba burkolja ellenfeled. (47 életpontot sebezve.) A Zinthurg most már meggondolná a harcot, de egy kicsit elkésett. Megölted!
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 1 ezüstshurikent találsz meg, amelyet még használni tudsz. Átvizsgálod a testet. Érdemes volt keresni: kincsre bukkansz! A zsákmány egy fekete gyöngy [fekete gyöngy ládikóba-> (183,31)-> 6 arany, -2 ÉP] és egy vasérc. 995 tapasztalati pontot kaptál.
{Csatastatisztika; sebzés: 146, sebződés: 2, gyógyulás: 0, összesen: -2 ÉP}

Kicsit a vártnál nagyobb a Thargodan csatamező populációja. No sebaj! Újabb adag követ és csontot sikerül előtúrnod. Felkapod a fejed, ahogy a szemed sarkából mozgást veszel észre. Egy Mnebolath jön feléd.

Potenciális célpontod gyorsan felrak egy láthatatlan védekező mágiát. Néhány elegáns kézmozdulat után már süvít is ellenfeled felé egy Tharr haragja. 69 életpontot sebeztél. Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). Ezüstshurikent hajítasz a másik védtelen testébe. Hogy pontosabban célozhass, Muo-Tie Nyugalmának technikáját alkalmazod. Elrepül 2 ezüstshuriken. Több lövedéked átfúrja a Mnebolath jobb oldalát. (2 támadással 198 életpontot sebezve.) Földelementálod totálisan porba burkolja ellenfeled. (46 életpontot sebezve.) Yeeee! Lenyomtad az ellenfeledet, esélye sem volt.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 2 ezüstshurikent találsz meg, amelyet még használni tudsz. Átkutatod a tetemet. A következő kincseket találtad: egy borostyán függő [borostyán függő ládikóba-> (184,32)-> 6 arany, -2 ÉP] és 2 vasérc. 2084 tapasztalati pontot kaptál.
{Csatastatisztika; sebzés: 313, sebződés: 2, gyógyulás: 2, összesen: +0 ÉP}

Élvezetes volt ez a testmozgás. Azért nem bánnád, ha jönne valami komolyabb. Hangot hallasz magad mögött, mire fedezékbe ugrasz, és hátranézel. Egy Orkhan Thai készül a lemészárlásodra.

A másik mormol valamit: egy fehér glóbusz varázslat! Távolról tűzgolyó varázslatot lő rád a másik. 21 életpontot vesztettél. Teli erőből bűvös shurikent dobsz az ellenfeledre. A pontosabb célzás érdekében lenyugtatod érzékeidet. Elrepül 3 bűvös shuriken. Pár lövedéked átjárja az Orkhan Thai tűztestét. (3 támadással 303 életpontot sebezve.) Földelementálod támad. (42 életpontot sebezve.) Az Orkhan Thai összeesik, és nem mozdul többé. Megölted!
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 3 bűvös shurikent találsz meg, amelyet még használni tudsz. Átkutatod a tetemet. Érdemes volt keresni: kincsre bukkansz! A zsákmány egy arany karperec [arany karperec ládikóba-> (184,32)-> 26 arany, -2 ÉP], egy igazgy. fülbevaló [igazgy. fülbevaló ládikóba-> (184,32)-> 20 arany, -2 ÉP] és 2 obszidián függő [obszidián függő ládikóba-> (184,32)-> 20 arany, -2 ÉP]. 2680 tapasztalati pontot kaptál.
{Csatastatisztika; sebzés: 345, sebződés: 27, gyógyulás: 0, összesen: -27 ÉP}

Egy kósza gondolattól vezérelve, ott nézel körül, ahonnét a démon előugrott. A következő kincseket találtad: egy kvazár kesztyű [kvazár kesztyű ládikóba-> (183,31)-> 60 arany, -2 ÉP] és 35 arany. A távolban Chara-din fattyak százai tűnnek fel. Rettegés lesz rajtad úrrá. Igen, feléd tartanak! A csatamező széléig üldöznek, de nem tovább. Huh, szerencséd volt!
Ahogy cammogsz, egyszercsak hogy, hogy nem: kiszúrsz egy oltárt. Elenios híveié. Miközben fütyörészve sétálsz, megpillantasz a közelben egy Chara-din monolitját. Oopsz, e mellett nehogy elmenj! Éles szemeddel kiszúrtál egy gyilkos csalánt. Ráérősen sétálsz, amikor egy aprócska alakot pillantasz meg, aki - kezében egy darab sült hússal - egy hatalmas troll elől menekül lélekszakadva. Ha segíteni akarsz az árnymanó kölykön, 5 TVP-re és 2 kajára van szükséged (41. jellempróba). Találsz egy csillagbozótost. A távolban egy gigászi csatajelenetet ábrázoló szoborcsoportot látsz. A részleteket is alaposan kiértékelve feltűnik a nagy kavarodás közepén egy apró alak. Ez nem más, mint Ferro Fist, amint Chara-din hordáit szecskázza apróra. A torz lények tömege sem bírja legyűrni, mert Ghalla hét valódi istene támogatja. Oldalt pillantva, meglátsz egy pézsmatököt. Felfedeztél egy borkonyó cserjét. Felfedeztél egy fekete lótuszt. Ki nyitott szemmel jár, talál: esetedben egy smirglibokrot. Megtorpansz, mert valami felkelti a figyelmedet. Aha! Találtál egy xantusz-kaktuszt. Észreveszel valamit a földön. Nem valami friss (kb. 1 hetes) emberi nyomok vezetnek délre. Érzékeled auráját: sötét, jelezve, hogy a másik gonosz. Összebarátkoztok egymással. Az ő neve Majtika. Telepatikus kapcsolatot létesíttek. Aztán elbúcsúztok, és mindenki megy tovább a maga útján.

(Továbbmész...) [188,26] Az aljnövényzet megritkul, megszaporodnak a fák: ritka erdőben vagy.

Egy kis tavacskát látsz, amelybe egy patak ömlik. Miután ittál, megtöltöd a vizestömlődet is. Valami érdekesre bukkantál: azonosítasz magad előtt egy álomvirágot. Egyszercsak megtorpansz. Hohó, nicsak, mit fedeztél fel: egy félig kész oltárt. (Ahhoz, hogy felépüljön, még 140 pontot kell rákölteni.) Egyszercsak megtorpansz. Hohó, nicsak, mit fedeztél fel: egy Chara-din monolitját. Ez hihetetlen! A szemed elé táruló látvány nem más, minthogy egy pordémon hatalmának elenyésző morzsájával dezintegrál egy dombnyi kupac káosz-szimbólumot. Érdekes műalkotás... Talán érdemes lenne neked is megpróbálkozni egy ilyen szoborral. Utad során felfedezel egy rát-fát. Egy bokrot találsz, tele félig érett egressel. (+1 kaja.)

(Továbbmész...) [189,26] Fák, mindenütt csak fák. Felfedeztél egy friss csatamezőt.
(Feltételes kutatás:) Keresgélni kezdesz a csatamező területén. A tetemeket fürtökben lepik el a legyek. Vajon milyen homályos célért folyhatott a küzdelem? Nem mintha nagyon izgatna. Eleget nézelődtél, elkezded a hullákat felfordítgatni, értékek után kutatva. Hangot hallasz magad mögött, mire fedezékbe ugrasz, és hátranézel. Egy zombi védelmezi a vadászterületét.

Fegyvert váltasz: előkapod a kígyópengét. Félelmet nem ismerve ellenfeledre támadsz. Félelmetes Haláltáncba kezdesz, elvágva ellenfeled menekülésének útját. {FM:} Kígyópengével egy hatalmas csapással felmetszed a zombi rotható húsát. (1 támadással 168 életpontot sebezve.) (Nincs értelme vámpirizálni.) Transzformálsz! (+8 varázspont.) Földelementálod totálisan porba burkolja ellenfeled. (68 életpontot sebezve.) Egy kézmozdulatot teszel, majd ellősz egy méregfelhő II varázslatot. 147 életpontot sebeztél. Ellenfeled hányni kezd. A zombi karma a fejed mellett suhan el! A zombi még megpróbál elszaladni, de két-három lépés után összeesik, és nem mozdul többet.
27 tapasztalati pontot kaptál.
{Csatastatisztika; sebzés: 383, sebződés: 0, gyógyulás: 0, összesen: +0 ÉP}

Letörölgeted a vért, aztán folytatod a munkát, ahol abbahagytad. A becsületes munkát siker koronázza! Keresgélésed eredménye: Érdemes volt keresni: kincsre bukkansz! A zsákmány egy mutáns csont [mutáns csont ládikóba-> (183,31)-> 4 arany, -2 ÉP]. Hohó, nem úszod meg a dolgot harc nélkül, valami agresszív dolog közeleg! Egy dögkeselyű jön feléd.

Fegyvert váltasz: előkapod a kígyópengét. Megmarkolva a kígyópengét a másikra támadsz. {GYD:} Kígyópengével alaposan megvágod a dögkeselyű tollas testét. (1 támadással 164 életpontot sebezve.) (Nincs értelme vámpirizálni.) Transzformálsz! (+8 varázspont.) Földelementálod támad. (20 életpontot sebezve.) Mélyen koncentrálva, megidézel egy méregfelhő II varázslatot, majd ellenfeledre küldöd. 144 életpontot sebeztél. Ellenfeled hányni kezd. A dögkeselyű csőre feléd sújt, de Te könnyedén félrehajolsz. A dögkeselyű összeesik, és nem mozdul többé. Megölted!
Felhasználva a vadászkést, szereztél 8 madártollat. 758 tapasztalati pontot kaptál.
{Csatastatisztika; sebzés: 328, sebződés: 0, gyógyulás: 0, összesen: +0 ÉP}

Kicsit a vártnál nagyobb a csatamező populációja. No sebaj! Leszakadt karokat és lábakat hajítasz félre, ahogy keresgélsz. Az az egy pozitív dolog van ebben a kukázásban, hogy nincsenek erre igazán komoly szörnyek. Hohó, nem úszod meg a dolgot harc nélkül, valami agresszív dolog közeleg! Egy autentikus vámpír készül a lemészárlásodra.

Ellenfeled mereven rádnéz, majd megindítja mentális támadását. Mentális barikád mögé bújva, ellenállsz a félelem-sugaraknak. Fegyvert váltasz: előkapod a kígyópengét. Megmarkolva a kígyópengét ellenfeledre támadsz. A kí mesterfokát jelenti a Haláltánc, amelybe döbbent ellenfeled körül kezdesz. {FM:} Kígyópengével kilukasztod az autentikus vámpír testét. (1 támadással 158 életpontot sebezve.) (Nincs értelme vámpirizálni.) Transzformálsz! (+7 varázspont.) Földelementálod szinte kővé dermeszti ellenfeledet végtagjait. (7 életpontot sebezve.) Egy méregfelhő II varázslatot dobsz ellenfeledre. 164 életpontot sebeztél. Ellenfeled hányni kezd. Az autentikus vámpír karma a fejed mellett suhan el! Az autentikus vámpír összeesik, és nem mozdul többé. Megölted!
Felhasználva a vadászkést, szereztél 1 szvó-ektoplazmát. [szvó-ektoplazma ládikóba-> (183,31)-> 10 arany, -2 ÉP] 848 tapasztalati pontot kaptál.
{Csatastatisztika; sebzés: 329, sebződés: 2, gyógyulás: 0, összesen: -2 ÉP}

Egy kósza gondolattól vezérelve, ott nézel körül, ahonnét a szörny előugrott. No de hiába - semmit sem találsz! Eleged van a rothadó bűzű csatamezőből, gyorsan magad mögött hagyod.
(Vándorcirkusz:) Egyszercsak vidám beszéd és nyikorgó szekérkerék hangja üti meg füledet. Hamar megpillantod az út mellett táborozó cirkuszkaravánt. Hirtelen, szinte a semmiből, előtted terem egy szívélyes törpe és arra kér, vegyél részt valamelyik játékukban. Kifizeted a 20 aranyat, majd besétálsz a cirkuszi sátrak közé.
Megállsz a céllövölde előtt és bekukkantasz. Az óriási méretekkel rendelkező ceremóniamester rögtön előtted terem, és beljebb tessékel.
- Gyere, mérd össze tudásod Ghalla legkülönösebb szörnyeivel! - mondja.
- Rendben - válaszolod, és a következő pillanatban már a csatatéren találod magad. Némi mocorgásra kapod fel fejed, majd a sátor távolabbi sarkában egy árnyék bontakozik ki a sötétből. Egy smaragdgólem.

Hatalmadat demonstrálandó, mormolni kezdesz. Létrejött egy hhaar burka. Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). Néhány elegáns kézmozdulat után már süvít is ellenfeled felé egy bo'adhun csapás. 565 életpontot sebeztél. Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). Mérg. vas dobónyilat hajítasz a másik védtelen testébe. Lecsillapítod légzésed, felkészülve Muo-Tie Nyugalmának bevetésére. Elrepül 6 mérg. vas dobónyíl. Lövedékeiddel perforálod a smaragdgólem testét. (6 támadással 634 életpontot sebezve.) Földelementálod totálisan porba burkolja ellenfeled. (39 életpontot sebezve.) A smaragdgólem összeesik, és nem mozdul többé. Megölted!
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 6 mérg. vas dobónyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. Átkutatod a tetemet. Úgy tűnik, alkalmasan betápoltál. Szerzeményed: 1 gólem talizmán. 10071 tapasztalati pontot kaptál. {Lőfegyver fejlődés: 33% esély:0; össz: 0%} Megújítod az áldomás II varázslatot. [-10 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 1238, sebződés: 0, gyógyulás: 6, összesen: +6 ÉP}


Épp elhaladnál egy sátor előtt, amikor egy hangra leszel figyelmes, ami téged szólít. Egy árnymanó ül nem messze tőled egy asztal mögött, kezében egy pakli kártya mutatja, hogy békés küzdelemben szeretné próbára tenni tudásod. Kedved támad a szerencsejátékhoz, úgyhogy magabiztosan közelebb lépsz.
- Van elég pénzed? - méreget gyanús tekintettel ellenfeled, így kénytelen vagy megnyugtatni csilingelő aranyérméid látványával. 100 darabot belőlük magad elé raksz az asztalra. 1. kör: Megnézed a kezedbe kerülő lapokat: 2 A bajnok manifesztációja, 1 Sötét motyogó, 1 Orzag bilincse, 1 Mákrózsa főzet. Ez egy pár! Mielőtt még lapokat cserélnétek, néhány arannyal megemeled a tétet. Az árnymanó megadja, de ő sem akarja tovább emelni. 3 lapot cserélsz. Izgatottan megnézed mi van most a kezedben: 4 A bajnok manifesztációja, 1 Ellenvarázslat. Ez póker! Rövid licitálás után megmutatjátok a lapjaitokat. A következő lapok voltak ellenfeled kezében: 2 A bajnok manifesztációja, 1 Tisztítótűz, 1 Illúziópalota, 1 Sötét halál. Ez csak egy pár! Nyertél. 2. kör: Megvizsgálod, milyen lapokat kaptál: 1 Orzag bilincse, 1 Sötét halál, 1 Orbitális mackósajt, 1 Tisztítótűz, 1 Mákrózsa főzet. Ez sajnos semmit nem ér. Az árnymanó merészen licitál - vagy nagyon jó lapjai lehetnek, vagy csak blöfföl, de azt nagyon jól csinálja. Inkább nem kockáztatod az általa feltett összeget, az asztalra hajítod lapjaidat. 1680 tapasztalati pontot kaptál. Szomorúan állapítod meg, hogy megszabadultál 76 aranytól. Otthagyod a gonosz mosollyal téged méregető árnymanót.
Gyanús mozgást látsz a fák között. Pár lépést teszel a szörny felé, és felismered. Egy trikornis herceg. Inkább unatkozva, mint harciasan bámul rád. Te meg sem moccansz, mire ő elfordul és továbbáll.

Téged még az erdőben sem lephet meg buta szörny. Felismered a közeledőt. Csak egy bávatag golombár. Nem jelenthet különösebb problémát. Gyanakodva végigméritek egymást. Amikor a szörny nem mutat támadó szándékot, megkönnyebbülten ellazítasz. Tovább mész.

[111 pontot használtál fel, van még 265. Kapsz 66 VP-t.]

h 1168 1 használod az 1168. tárgyat
Lefőzöl egy adag főtt ételt. Nyami-fali, nagyon finomra sikeredett! Az összes ujjad megnyalod a lakoma végeztével, majd jóllakottan szedelőzködsz össze a továbbindulásra. 1008 tapasztalati pontot kaptál. [3 pontot használtál fel, van még 262. Kapsz 1 VP-t.]

v 198 148 97 elmormolod a 198. varázslatot
Koncentrálsz, majd hozzálátsz a mágia megidézésének. A mágia tűzként árad szét tagjaidban. Sikerült elmondanod a tiltott teleport varázslatot! Vuuush, elteleportálsz!

A TELEPORTÁLÁS PILLANATA ELŐTTI TÉRKÉPED


(187,27) qwarg rohamosztagosok (#242), pszi őselementál (#258), Zinthurg (#180), Mnebolath (#237), Orkhan Thai (#238), Thargodan csatamező (#432), Elenios oltár, Chara-din monolitja (#534), gyilkos csalán (#581, belőle készíthető: #582), 41. jellempróba, csillagbozótos (#928, belőle készíthető: #929), művészi porolit (#720), pézsmatök (#933, belőle készíthető: #934), borkonyó cserje (#311, belőle készíthető: #312), fekete lótusz (#446, belőle készíthető: #447), smirglibokor (#31, belőle készíthető: #29), xantusz-kaktusz (#113, belőle készíthető: #114), Majtika (5317. kalandozó)
(187,28) purifikátor császár (#393), quwarg királynő (#153), quwarg ősmágus (#302)
(188,26) tavacska, álomvirág (#395, belőle készíthető: #396), oltár, Chara-din monolitja (#534), művészi porolit (#720), rát-fa (#77, belőle készíthető: #69)
(189,26) zombi (#49), dögkeselyű (#174), autentikus vámpír (#154), friss csatamező (#262), smaragdgólem (#417), trikornis herceg (#261), bávatag golombár (#165)

[148,97] Az erdőt síkság váltja fel. A terep egyhangúságát csak néha töri meg egy-egy csupasz kenyérfa.

Látsz egy Thargodan csatamezőt.
(Feltételes kutatás:) Néma, síri csendben kezdesz el egy találomra kiválasztott helyen ásni. Idegen, nem evilági sziszegést hallasz, és egy pillanatra megdermedsz. Megizzadsz, de egyelőre csak néhány szétolvadt relikviát sikerült exkaválni. Hopplá, találtál valamit! De nem, csak egy teljesen behorpadt kvazár páncél, maga a kvazár is teljesen korrodált. Hohó, nem úszod meg a dolgot harc nélkül, valami agresszív dolog közeleg! Egy Zinthurg támad rád.

Ellenfeled varázstudó! Elmond magára egy számodra ismeretlen védekező varázslatot. Ellenfeled egy kézmozdulatot tesz, majd ellő egy pusztító végzet varázslatot. Semmi hatás! Ezüstshurikent küldesz ellenfeled felé. Hogy pontosabban célozhass, Muo-Tie Nyugalmának technikáját alkalmazod. Elrepül 2 ezüstshuriken. Több lövedéked átfúrja a Zinthurg jobb oldalát. (2 támadással 192 életpontot sebezve.) Földelementálod támad. (56 életpontot sebezve.) A szörny még egy utolsó halálüvöltést hallat, majd eldől.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 1 ezüstshurikent találsz meg, amelyet még használni tudsz. Alaposan átvizsgálod a tetemet. Nemhiába, alkalmas tápszereket találsz! Nézzük, milyen kincsre bukkantál: egy ezüst gyűrű [ezüst gyűrű ládikóba-> (143,61)-> 6 arany, -2 ÉP] és 7 arany. 995 tapasztalati pontot kaptál.
{Csatastatisztika; sebzés: 248, sebződés: 2, gyógyulás: 0, összesen: -2 ÉP}

Letörölgeted magadról a lény iszamlós testnedveit, aztán folytatod a munkát, ahol abbahagytad. A francba, még mindig nem találtál semmit! Most már juszt sem adod fel. Felkapod a fejed, ahogy a szemed sarkából mozgást veszel észre. Egy csapat Chara-din fattya intéz feléd kihívást.

Távolról varázslatlopás varázslatot lő rád a másik. A támadása szerencsére hatástalan volt. Fegyvert váltasz: előkapod a kígyópengét. Elszántan ellenfeledre rontasz. Ellenfeled nem menekülhet: a kí döbbenetes Haláltáncába kezdesz. {FM:} Kígyópengével kegyetlenül összevagdalod a Chara-din fattya bal vállát. (5 támadással 804 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+161 életerő). Transzformálsz! (+16 varázspont.) Földelementálod támad. (71 életpontot sebezve.) Mélyen koncentrálva, megidézel egy méregfelhő II varázslatot, majd ellenfeledre küldöd. 141 életpontot sebeztél. Ellenfeled hányni kezd. A 10 Chara-din fattya megpróbál beléd marni, de kudarca teljes. Véres nyál csordul ki a 10 Chara-din fattya száján, majd halk hörgéssel a porba hull.
2730 tapasztalati pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-8 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 1016, sebződés: 0, gyógyulás: 163, összesen: +163 ÉP}

Ez már igazán bosszantó! Az embert egyáltalán nem hagyják dolgozni. Újabb adag követ és csontot sikerül előtúrnod. Felkapod a fejed, ahogy a szemed sarkából mozgást veszel észre. Egy pszi őselementál jön feléd.

Felkészülsz az esetleges mentális támadásra egy pszi-acéltorony felhúzásával. Ellenfeled speciális támadást alkalmaz: harsogva csattan rajtad egy direkt kontaktus I pszi hatás. A támadásnak - hála az égnek - semmi eredménye sem volt. Bűvös shurikent küldesz ellenfeled felé. Megszáll a Muo-Tie féle nyugalom. Elrepül 2 bűvös shuriken. Alaposan megsorozod a pszi őselementál testét. (2 támadással 201 életpontot sebezve.) Földelementálod szinte kővé dermeszti ellenfeledet végtagjait. (44 életpontot sebezve.) Yeeee! Lenyomtad az ellenfeledet, esélye sem volt.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 2 bűvös shurikent találsz meg, amelyet még használni tudsz. 2026 tapasztalati pontot kaptál.
{Csatastatisztika; sebzés: 245, sebződés: 0, gyógyulás: 0, összesen: +0 ÉP}

Lassan elég lesz a bemelegítésből. Elüvöltöd magad: "HOL A FŐSZÖRNY???" Neszezést hallasz - úgy látszik, nem vagy egyedül! Egy magnetikus praglonc támad rád.

Ellenfeled inst.szingularitás varázslatot lő rád. A támadásnak - hála az égnek - semmi eredménye sem volt. Mielőtt közelharcba bocsátkoznál, bűvös shurikent ragadva megsorozod ellenfeledet. Megszáll a Muo-Tie féle nyugalom. Elrepül 6 bűvös shuriken. Alaposan megsorozod a magnetikus praglonc plazmáját. (6 támadással 503 életpontot sebezve.) Földelementálod szinte kővé dermeszti ellenfeledet végtagjait. (49 életpontot sebezve.) Fegyvert váltasz: előkapod a kígyópengét. Félelmet nem ismerve a másikra támadsz. A kí mesterfokát jelenti a Haláltánc, amelybe döbbent ellenfeled körül kezdesz. {FM:} Kígyópengével párszor kilyukasztod a magnetikus praglonc bal lábát. (2 támadással 326 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+66 életerő). Transzformálsz! (+6 varázspont.) Földelementálod szinte kővé dermeszti ellenfeledet végtagjait. (67 életpontot sebezve.) Egy kézmozdulatot teszel, majd ellősz egy méregfelhő II varázslatot. 129 életpontot sebeztél. Ellenfeled hányni kezd. A magnetikus praglonc csápjával feléd suhint, de ügyesen félrehajolsz. A szörny még egy utolsó halálüvöltést hallat, majd eldől.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 6 bűvös shurikent találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva a vadászkést, szereztél 1 praglonc hártyát. 6341 tapasztalati pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-8 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 1074, sebződés: 0, gyógyulás: 68, összesen: +68 ÉP}

Valami szöget üt a fejedbe - lehet, hogy a szörnyek összegyűjtöttek már minden kincset? Gyorsan követed az iménti támadó nyomait visszafelé. Érdemes volt keresni: kincsre bukkansz! A zsákmány egy aranytű [aranytű ládikóba-> (143,61)-> 4 arany, -2 ÉP], egy nagy bronzkulcs [nagy bronzkulcs ládikóba-> (143,61)-> 14 arany, -2 ÉP], 28 arany, egy igazgy. fülbevaló [igazgy. fülbevaló ládikóba-> (143,61)-> 20 arany, -2 ÉP] és egy gyöngymangó. A levegő remegni kezd: a teleportáció ózonillata! Nem szívesen bunyóznál most egy Thargodan herceggel, úgyhogy hanyatt-homlok menekülsz. Bah! A csatamezőn való monoton kutatás lassacskán eltompítja a felderítés szakértelmedet. (-1 felderítés.)
Felkapaszkodsz egy magasabb pontra, ahonnét jó kilátás nyílik, és körbevizsgálódsz a távcsővel. Amint a kukkert északkeletre fordítod, megpillantasz egy Dornodon oltárt. Délkeletre nézve látsz egy kihívás tornyát. Elteszed a látcsövet.
[-100 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). [60 pontot használtál fel, van még 202. Kapsz 36 VP-t.]

m 3 1 4 mozogsz délkeletre, északkeletre, délre
[149,98] Kaptatók és lejtők váltják fel a sík terepet: dombvidék.

Valami érdekesre bukkantál: azonosítasz magad előtt egy gránátkaktuszt. Ahogy cammogsz, egyszercsak hogy, hogy nem: kiszúrsz egy kihívás tornyát. Egyszercsak megtorpansz. Hohó, nicsak, mit fedeztél fel: egy oltárt. Raia híveié. Ahogy továbbmész, egyszercsak bizsergető érzés kerít hatalmába: aha, itt valahol fém (óndarab) van a föld alatt! A munkában a roguena segít.
(Feltételes ásás:) Egy szép, mély gödröt ástál. Sikeres volt a földtúrás: Kiástál 2 óndarabot! [óndarab ládikóba-> (143,61)-> 4 arany, -2 ÉP] Felemeled a távcsövedet, és körülnézel. Amikor délkeletre nézel, észreveszel egy oltárt. Délre nézve látsz egy Chara-din monolitját. Délnyugatra egy rúnakő van. Leereszted a távcsövet, és továbbindulsz.
(Feltételes készítés:) Begyűjtöttél 7 szögletes követ. Erőd TF-elődött.

(Továbbmész...) [150,97] Elmarad a göröngyös terep, sűrű bozótos váltja fel.

Ki nyitott szemmel jár, talál: esetedben egy quwarg bolyt. Egy lebegő porszemekből álló műalkotást látsz. Épp új formát ölt, mégpedig ezt: Chara-din néhány satnya híve megpróbál elmenekülni egy rájuk dőlő ocsmány monolit alól, de ez szerencsére nem sikerül nekik. Az összeomló tákolmány másik oldalán A Tűzhajú vigyorog kajánul. Találsz egy Chara-din monolitját.
(Feltételes mászás:) Ellenőrzöd, hogy a ruházatod tökéletesen zárt-e, majd mászni kezdesz fölfelé a boly oldalán. Hosszas szenvedés árán felkínlódod magad a boly tetejére. Egy szabályos alakú üreg vezet a mélybe. Leereszkedsz. Nyögve körbepillantasz. Száraz, tág helyen vagy, de minden zsizseg a rovaroktól. És a sok csípés, iszonyú fájdalmas! (-8 életerő). A fosztogatás előtt meg kell küzdened a boly jól megtermett lakójával. Egy quwarg nagymester!

Durranás, és máris bűzfelhővel vagy körülvéve! Visszafojtod lélegzetedet. Fegyvert váltasz: előkapod a kígyópengét. Meglengetve a kígyópengét ellenfeledre rontasz. A kí mesterfokát jelenti a Haláltánc, amelybe döbbent ellenfeled körül kezdesz. {FM:} Kígyópengével párszor kilyukasztod a quwarg nagymester jobb hátsó lábát. (2 támadással 299 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+60 életerő). Transzformálsz! (+5 varázspont.) Földelementálod támad. (32 életpontot sebezve.) Egy méregfelhő II varázslattal köszöntöd a másikat. 132 életpontot sebeztél. Ellenfeled hányni kezd. A quwarg nagymester csáprágói a közeledben csápolnak, de eredménytelenül. Csáprágó csattan csípőd közelében. A quwarg nagymester feléd sújt csáprágóival, de mellé! A szörny még egy utolsó halálüvöltést hallat, majd eldől.
Felhasználva a vadászkést, szereztél 1 fekete gyöngyöt. [fekete gyöngy ládikóba-> (143,61)-> 6 arany, -2 ÉP] 1794 tapasztalati pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-8 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 463, sebződés: 2, gyógyulás: 62, összesen: +60 ÉP}

Már épp kincsek után kutatnál, amikor újabb vendéglátó vereget vállon. Egy quwarg parafenomén!

Egy láthatatlan védekező rúnavarázst mormol el ellenfeled. Üdvözlésképpen egy izomernyesztés varázslatot eresztesz meg ellenfeled irányába. Ellenfeled elernyed. A szilánk működik (+2 életpont). Ellenfeled egy kézmozdulatot tesz, majd ellő egy vakító fény varázslatot. Semmi eredménye! Egy vakító fény varázslattal köszönt csatapartnered. Semmi hatás! Távolról vakító fény varázslatot lő rád a másik. A támadása szerencsére hatástalan volt. Egy vakító fény varázslatot dob rád a másik. A támadásnak - hála az égnek - semmi eredménye sem volt. A parafenomén elröhögi magát, és megpróbál meghajlítani egy birtokodban levő tárgyat. Elfehéredsz! Egy hatalmas, kusza csomó kötődött egy vas dobónyíl felületére! Hihetetlen csoda. A tárgy mindenesetre hasznavehetetlenné vált, ezért elhajítod. Fegyvert váltasz: előkapod a kígyópengét. Félelmet nem ismerve a másikra rohansz. Kígyópengével többször mélyen végigmetszed a quwarg parafenomén torát. (2 támadással 318 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+64 életerő). Transzformálsz! (+6 varázspont.) Földelementálod támad. (62 életpontot sebezve.) Mélyen koncentrálva, megidézel egy méregfelhő II varázslatot, majd ellenfeledre küldöd. 129 életpontot sebeztél. Ellenfeled hányni kezd. A quwarg parafenomén csáprágói a közeledben csápolnak, de eredménytelenül. A quwarg parafenomén még megpróbál elszaladni, de két-három lépés után összeesik, és nem mozdul többet.
1873 tapasztalati pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-8 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 509, sebződés: 0, gyógyulás: 68, összesen: +68 ÉP}

Szétrugdosod a quwargokat, és kincs után kutatsz. Eredménnyel! A földön találsz 1 ezüsttőrt. [ezüsttőr ládikóba-> (186,106)-> 8 arany, -2 ÉP] Lemászol a boly oldalán, elkerülve az újabb parányok támadását. Találsz valamit: 1 bot[*]. (A [*]-al jelölt tárgyakat egyáltalán nem vagy nem mind vetted fel, a GYJ parancs miatt, vagy azért, mert betelt a hátizsákod.)

(Továbbmész...) [150,98] Bozótok, bokrok, cserjék továbbra is mindenütt. Valami érdekesre bukkantál: azonosítasz magad előtt egy grok-képződményt. Oldalt pillantva, meglátsz egy Chara-din monolitját.
(Feltételes mászás:) Egy nagy sóhajjal feltekintesz a grok-képződményre, majd lassan, óvatosan felmászol. Felérkezve bemászol a grok-burokba egy szélesebb résen keresztül. Idebent félhomály van. Egy pillanatig vársz, hogy szemed hozzászokjon. Azonnal látod, hogy a burok nem lakatlan, és a főbérlő azonnal meg is indul feléd. Egy bundás csirmáz!

Fegyvert váltasz: előkapod a kígyópengét. Meglengetve a kígyópengét ellenfeledre rontasz. Haláltáncba kezdesz ellenfeled körül. {FM:} Kígyópengével egy hatalmas csapással felmetszed a bundás csirmáz szőrös testét. (1 támadással 168 életpontot sebezve.) (Nincs értelme vámpirizálni.) Transzformálsz! (+3 varázspont.) Földelementálod támad. (38 életpontot sebezve.) Mormolsz, majd ujjaidból kirepül egy méregfelhő II varázslat. 151 életpontot sebeztél. Ellenfeled hányni kezd. A bundás csirmáz mancsa centiméterekre az arcodtól suhan el! A bundás csirmáz feléd harap, de sikertelenül. A szörny még egy utolsó halálüvöltést hallat, majd eldől.
100 tapasztalati pontot kaptál.
{Csatastatisztika; sebzés: 357, sebződés: 0, gyógyulás: 0, összesen: +0 ÉP}

A vizsgálódás meghozza eredményét - kincs! Találtál 1 ezüst nyakláncot. [ezüst nyaklánc ládikóba-> (143,61)-> 10 arany, -2 ÉP] Elhagyod a furcsa képződményt.

[91 pontot használtál fel, van még 111. Kapsz 54 VP-t.]

m 4 5 5 mozogsz délre, délnyugatra, délnyugatra
[150,99] A bozótost dombság váltja fel.

Felfedeztél egy kazmárt. Felfedeztél egy oltárt. Bányászat képességeddel fémet (rézdarab) érzel a föld alatt. A munkában a roguena segít.
(Feltételes ásás:) Kiásol egy nagy gödröt. Eredményes volt a munkád. Kiástál 3 rézdarabot! Keresel egy magasabb pontot, és onnét körbenézel a távcsöveddel. Néhány mérföldre északkeletre megpillantasz egy Tharr oltárt. Délre nézve látsz egy mély szakadékot. Nyugatra egy Chara-din monolitja van. Északnyugatra egy kihívás tornya van. Leereszted a távcsövet, és továbbindulsz.

(Továbbmész...) [149,100] Dombra fel, dombra le. A táj nem változik. Oopsz, e mellett nehogy elmenj! Éles szemeddel kiszúrtál egy kazmárt. Csatazajra leszel figyelmes. Közelebb lopózva látod, hogy egy iszonytató ragyás burástya magasodik egy kalandozó fölé. Pajzsát az elf a feje fölé emeli, de látod, hogy nem sok esélye van, mivel a hátizsákjából egy szopókő kandikál ki, amit bizonyára még észre sem vett. Egy módon segíthetsz: ha odarohansz, és elveszed tőle a szopókövet! [ettől a szerencséd 1 lesz!] Ez 5 TVP-be kerül (44. jellempróba). Séta közben felkapod az orrodat: semmi kétség, itt valahol a föld alatt fém (ilkin érc) van! A munkában a roguena segít.
(Feltételes ásás:) Egy szép, mély gödröt ástál. Eredményes volt a munkád. Kiástál 1 ilkin ércet! Keresel egy magasabb pontot, és onnét körbenézel a távcsöveddel. Amint a kukkert keletre fordítod, megpillantasz egy mély szakadékot. Délkeletre nézve látsz egy Tharr oltárt. Délnyugatra egy kristálypalota van. Nyugatra egy Elenios oltár van. Északnyugatra egy rúnakő van. Északra egy Chara-din monolitja van. Leereszted a távcsövet, és továbbindulsz.


(Továbbmész...) [148,101] A dombvidék után ismét sík terepen vagy. A terep egyhangúságát csak néha töri meg egy-egy fehér szikla.

Egyszercsak megtorpansz. Hohó, nicsak, mit fedeztél fel: egy kristálypalotát. Oopsz, e mellett nehogy elmenj! Éles szemeddel kiszúrtál egy oltárt. Dornodon hívői építették.
(Feltételes mászás:) ÖÖ! Nyögsz, ahogy tériszonyodat leküzdve, mászni kezdesz fölfelé a megbízhatatlannak tűnő mászó-karpereccel. Hosszasan, lihegve mászol felfelé. A tapadókorongok kiválóan tartanak! Felérve, egy helyre kis kupolát találsz, amelynek ajtaját kinyitva, belépsz a palotába. Gyönyörű! Idebenn minden tündöklik, és fanfárok hangját hallod. No lássuk, van-e valami mozdítható! MÖAH! - hallod oldalról. A palota lakója! Mindjárt ismerteted vele a likviditási problémáit. Ah, már látod is, mi jön! Egy aurapollátor!

Egy pukkanást hallasz, és a következő pillanatban émelyítő bűz ölel körül. Leküzdöd a feltörő rosszullétet. Fegyvert váltasz: előkapod a kígyópengét. Marokra fogva a kígyópengét ellenfeledre rohansz. Félelmetes Haláltáncba kezdesz, elvágva ellenfeled menekülésének útját. {FM:} Kígyópengével párszor kilyukasztod az aurapollátor bal vállát. (2 támadással 336 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+68 életerő). Transzformálsz! (+6 varázspont.) Földelementálod szinte kővé dermeszti ellenfeledet végtagjait. (56 életpontot sebezve.) Mélyen koncentrálva, megidézel egy méregfelhő II varázslatot, majd ellenfeledre küldöd. 148 életpontot sebeztél. Ellenfeled hányni kezd. Az aurapollátor karma a fejed mellett suhan el! Az aurapollátor még megpróbál elszaladni, de két-három lépés után összeesik, és nem mozdul többet.
Felhasználva a vadászkést, szereztél 1 remák szivet. [remák szív ládikóba-> (186,106)-> 12 arany, -2 ÉP] 1418 tapasztalati pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-8 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 540, sebződés: 2, gyógyulás: 70, összesen: +68 ÉP}

Ráébredsz, hogy ekkora palotában többen is laknak. Már jön is az új lakó! Egy nanda!

Ellenfeled mormol, majd ujjaiból kirepül egy méregfelhő varázslat. Szerencsére nem hatott rád. A lény igéző tekintetét rád emeli. Ellenállsz a gonosz bűbájnak! Fegyvert váltasz: előkapod a kígyópengét. Meglengetve a kígyópengét a másikra rontasz. A kí mesterfokát jelenti a Haláltánc, amelybe döbbent ellenfeled körül kezdesz. {HD:} Kígyópengével hatalmas csapásokat adva felmetszed a nanda testét. (2 támadással 308 életpontot sebezve.) (Nincs értelme vámpirizálni.) Transzformálsz! (+6 varázspont.) Földelementálod totálisan porba burkolja ellenfeled. (35 életpontot sebezve.) Mormolsz, majd ujjaidból kirepül egy méregfelhő II varázslat. 137 életpontot sebeztél. Ellenfeled hányni kezd. A nanda megpróbál beléd marni, de kudarca teljes. A nanda összeesik, és nem mozdul többé. Megölted!
1920 tapasztalati pontot kaptál.
{Csatastatisztika; sebzés: 480, sebződés: 0, gyógyulás: 0, összesen: +0 ÉP}

Csak ennyi? nézel körül fitymálva. NEM! - kapod a világos választ a hely egy másik lakójától. Egy kronokukac!

Fegyvert váltasz: előkapod a kígyópengét. Marokra fogva a kígyópengét a másikra támadsz. Félelmetes Haláltáncba kezdesz, elvágva ellenfeled menekülésének útját. {FM:} Kígyópengével hatalmas csapásokat adva felmetszed a kronokukac testét. (2 támadással 305 életpontot sebezve.) (Nincs értelme vámpirizálni.) Transzformálsz! (+6 varázspont.) Földelementálod támad. (40 életpontot sebezve.) Mélyen koncentrálva, megidézel egy méregfelhő II varázslatot, majd ellenfeledre küldöd. 137 életpontot sebeztél. Ellenfeled hányni kezd. A kronokukac melléd csap a farkával! Feléd sújt a kronokukac a farkával, de elhibázta! A kronokukac összeesik, és nem mozdul többé. Megölted!
Felhasználva a fűszertartót, szereztél 1 csepp sáfrányport. 1674 tapasztalati pontot kaptál.
{Csatastatisztika; sebzés: 482, sebződés: 0, gyógyulás: 0, összesen: +0 ÉP}

Egy pillanatig sem késlekedve, nekilátsz a kristálypalota átkutatásának. Végre megtalálod a csinosan berendezett kincseskamrát. Ez az! Szereztél 1 roxati zárfalót. Lassan, vigyázva ereszkedsz le a kristálypalota oldalán. Micsoda élmény volt! A távcsővel lassan körülnézel. Messze délre látsz egy Sheran oltárt. Északra nézve látsz egy Elenios oltárt. Elteszed a látcsövet. [71 pontot használtál fel, van még 40. Kapsz 42 VP-t.]

hh 1607 392 használod az 1607. tárgyat a 392. tárgyat
Használod a lélekharangot. Türelmesen várakozol, míg a környéken kóborló szörnyek újra előmerészkednek. Nem kell soká ácsorognod, a kristálypalota ismét benépesült. [21 pontot használtál fel, van még 19. Kapsz 12 VP-t.]
Nincs elég pontod ahhoz, hogy ezt a parancsot végre tudd hajtani. [0 pontot használtál fel, van még 19.]

m 3 5 mozogsz délkeletre, délnyugatra
[149,102] A síkságot sűrű erdő váltja fel. Oopsz, e mellett nehogy elmenj! Éles szemeddel kiszúrtál egy mínosz-kúpot. Észreveszel egy teljesen lerombolt oltárt. A pusztítást biztos, hogy egy gonosz kalandozó okozta. Ez hihetetlen! A szemed elé táruló látvány nem más, minthogy Skinhead hatalmának elenyésző morzsájával dezintegrál egy dombnyi kupac káosz-szimbólumot. Érdekes műalkotás... Talán érdemes lenne neked is megpróbálkozni egy ilyen szoborral.


(Továbbmész...) [148,103] A fákat magad mögött hagyva, szelíd lejtőjű, lankás vidékre érkeztél. A sziklák mögül kibukkanó lény nem tudott meglepni. Hamar rájössz, hogy a feléd közeledő szörny egy szeppent rákfatty. Nem tetszik a szörny képe. Úgy döntesz, kiplasztikázod egy kicsit.

A szörny ragacsos lét öklend rád. Még idejében félreszökkensz. Fegyvert váltasz: előkapod a kígyópengét. Elszántan a másikra ugrasz. A kí mesterfokát jelenti a Haláltánc, amelybe döbbent ellenfeled körül kezdesz. {FM:} Kígyópengével egy irtózatos ütéssel felvágod a szeppent rákfatty testét. (1 támadással 158 életpontot sebezve.) (Nincs értelme vámpirizálni.) Transzformálsz! (+3 varázspont.) Földelementálod támad. (57 életpontot sebezve.) Üdvözlésképpen egy méregfelhő II varázslatot eresztesz meg ellenfeled irányába. 120 életpontot sebeztél. Ellenfeled hányni kezd. A szeppent rákfatty ollójával feléd sújt, de eredménytelenül. A szeppent rákfatty feléd harap, de sikertelenül. A szeppent rákfatty még megpróbál elszaladni, de két-három lépés után összeesik, és nem mozdul többet.
550 tapasztalati pontot kaptál.
{Csatastatisztika; sebzés: 335, sebződés: 0, gyógyulás: 0, összesen: +0 ÉP}

Felfedeztél egy púdersziklát. Találsz egy oltárt. Sheran híveié. Valami érdekesre bukkantál: azonosítasz magad előtt egy vaskohót. A távolban egy gigászi csatajelenetet ábrázoló szoborcsoportot látsz. A részleteket is alaposan kiértékelve feltűnik a nagy kavarodás közepén egy apró alak. Ez nem más, mint egy tűzfőnix, amint Chara-din hordáit szecskázza apróra. A torz lények tömege sem bírja legyűrni, mert Ghalla hét valódi istene támogatja. Érzékeled, hogy valamilyen fémszerű anyag (óndarab) van alattad. Némi ásással hozzájuthatnál. A munkában a roguena segít.
(Feltételes ásás:) Leásol elég mélyre. Eredményes volt a munkád. Kiástál 3 óndarabot! [óndarab ládikóba-> (186,106)-> 6 arany, -2 ÉP] Felkapaszkodsz egy magasabb pontra, ahonnét jó kilátás nyílik, és körbevizsgálódsz a távcsővel. Ahogy a szemedet erőlteted, észreveszel keletre egy kristálypalotát. Délre nézve látsz egy rúnakövet. Nyugatra egy Leah oltár van. Északra egy Sheran oltár van. Leereszted a távcsövet, és továbbindulsz. Oppsz, itt járt már valaki! Kicsit régi (kb. 1 hetes) emberi nyomok vezetnek nyugatra. [19 pontot használtál fel, van még 0. Kapsz 11 VP-t.]

kb 153 24 kiveszel a bankból a 153. tárgyat (24 darabot)
Kiveszel a bank széfjéből 24 pirkitet. [0 pontot használtál fel, van még 0.]

kt 1270 1 elkészíted az 1270. tárgyat (1 darabot)
Nincs annyi pontod, hogy akár egyetlen gyémánt okulárét is készíthess/gyűjthess. [0 pontot használtál fel, van még 0.]

ef 5 507 energia fejlesztése 5
Nincs elég pontod ahhoz, hogy ezt a parancsot végre tudd hajtani. [0 pontot használtál fel, van még 0.]

tk 30 3489 többszemélyes kaland 30 3489
Ellenőrzöd, ki ért már ide: I.Q. Howard, Emella a Bombázó. A teljes csapat Analotha vezetésével indul majd közös kalandra. [0 pontot használtál fel, van még 0.]

szk 369 keresed a 369. szörnyet
Felkészülsz a terepgyakorlatra: táborozás után megpróbálsz keresni egy rőtmanó berzerkert. [0 pontot használtál fel, van még 0.]

* 1. BP: használod a 396. tárgyat a 243. tárgyat
Békésebb álom reményében belélegzel egy adag álomport. [Lopás parancsaid, nem szörnyekre vonatkozó támadás parancsaid törlődtek, agressziód 3 lett, kaptál egy BA parancsot jókra és semlegesekre.] [1 pontot használtál fel, van még -1.]
(Felhasználsz a következő forduló TVP-jéből:) Ravasz csapdát állítasz a táborhelyed közelében. [6 pontot használtál fel, van még -7. Kapsz 3 VP-t.]

* 2. BP: elmormolod a 3. varázslatot a 83. varázslatot
Szupersebesen mormolsz. Kakukk! Kakukk! [-6 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont). [0 pontot használtál fel, van még -7.]
Nincs elég pontod ahhoz, hogy ezt a parancsot végre tudd hajtani. [0 pontot használtál fel, van még -7.]
Kiszáradt torkod mohón magába fogadja a vizet, amelyet a kulacsból beletöltesz. [KT képesség hatása:] Üzenetet kapsz a Fairlight banktól: mivel ebben a körben elfelejtettél lottót vásárolni, megtették helyetted, 1 szelvénnyel, általuk választott számokkal játszották meg neked. A 10 arany költséget a bank fizette. Vásárolsz egy lottószelvényt, amelyen a tippjeid: 11, 4, 8.
Kimerített a gyorsvágta. (-2 életerő.) Etetési idő! Megeteted a szörnyeidet. 3 kaját nyel le a sivatagi doareg. Egy kaját fal föl a roguena. Egy kaját fal föl a Rughar familiárisa. 4 kaját bezabál a pikkelyes ptog. Egy szögletes követ töm magába az agyagelementál. Energiáid már fogytán vannak, tested pihenésért kiált. A környéket felderítve, keresel egy helyet, ahol letáborozhatsz. Egyet fordulsz fektedben, és már alszol is. A heti megpróbáltatások megedzették a szervezetedet. (Szerencséd egy picit megnövekedett - kb. 5 TVP-nyi fejlesztésnek megfelelő mértékben.) Földelementálod elhagy. Elmúlt a munka gyümölcse hatása. Elmúlt a vasszervezet hatása. Elmúlt a széljárás hatása.
Ebben a körben -7 pontod maradt, ebből a következő körre -7 pontot vihetsz át. Kapsz még 604 pontot. A következő körben tehát 597 pontot költhetsz el.

ENCYCLOPEDIA FANTASIA


RYUKU MENETOSZLOP (828. ELLENFÉL)
A ryukuk annak idején, a ghallai partraszállást követően gyorsan szétszóródtak mindenfelé, és hát ez nem bizonyult elég jó taktikának a kontinens gyarmatosítása szempontjából. Úgy vélték, az óceánok viharai által megtépázott sereg hatékonyabban és gyorsabban teheti a dolgát, ha rögtön nagyobb területet fed le katonáival. A Túlélők Földje cseppet sem kezdő kalandozóinak ezután már nem volt nehéz a magányos katonákat egyesével levadászni, és így meghiúsítani a ryukuk által csupán megálmodott megszállást.
A ryuku kontinensen azonban teljesen más a helyzet. Ryukuból annyi van, mint a nyű, és sokszor elég nagy létszámú seregben járnak. Szerencsére most egy kisebb hadosztályhoz van szerencséd, közkatonákhoz, akik egyenes sorokban, fegyelmezetten vonulnak valamerre. De vigyázz, könnyen előfordulhat, hogy a katonákat varázsmondó mágusok kísérik. Persze rögtön megszűnik ez a harmónia, amint észrevesznek, hiszen bőröd színéről, ill. alkati adottságaidról egyértelműen lerí, hogy Ghalláról érkeztél. Akkor viszont csak ellenség lehetsz, egy a Túlélők Földjének hírhedt kalandozói közül, aki fenyegetést jelent a ryukuk társadalmára nézve! És mint ilyet, mielőbb el kell tenni téged láb alól, mielőtt további galibát okozhatnál.

CSÁSZÁRI GÁRDISTA (7112. ELLENFÉL)
A ryuku császár hatalma és gazdagsága magasan felülmúlja bármelyik halandó uralkodóét. Ha pedig valaki ebben kételkedne, nos azok jó eséllyel hamar szembetalálhatják magukat az uralkodó elit testőreivel, a császári gárdistákkal. Közelharcban félelmetes ellenfelek, az udvari varázslók pedig nem csak hogy megtanítottak nekik néhány harci varázslatot, hanem igencsak felvértezték őket a mágikus támadások elleni védelemmel. Ráadásul ritkán járnak egyedül, kisebb osztagokban csapnak le oda, ahol a fennséges császár ezt szükségesnek látja. A balszerencsés kalandozók főleg a császárvárosban, vagy a császár személyes tulajdonainak védelmében futhatnak össze velük. Néha ők kísérik az adószedőket is.

OYATAME TZUTUKI (7130. ELLENFÉL)
A lebegő palotában található legjobb ryuku harcos, a császár követének személyi testőre áll előtted. Arcát félelmetes, ryuku démont formázó maszk takarja, testét könnyű, mégis erős vértezet fedi. Fegyvere egy borotvaéles kard, melyet olyan mesterien forgat, hogy egy kalandozónak sem szabad őt lebecsülnie. Harci jártasságának köszönhetően vágófegyverrel szinte lehetetlen legyőzni, de egyéb eszközzel is kemény próbatétel.

TENGER GYÜMÖLCSE (1155. TÁRGY)
A tengerfenéken összegyűlt kagylók között vannak nagyok, vannak kisebbek, vannak élénk színűek, vannak szürke, a homokba olvadók, vannak girbe-gurba formájúak, vannak egyenes élű, a vízmozgás által simára csiszoltak. Ha ügyes vagy - és ugyan miért ne lennél az, hiszen már nem először jársz a víz alatt -, ki tudod választani, melyik kagyló az, melynek belsejét akár ki is szürcsölheted héjából, és sem hasfájás, sem egyéb nyavalya nem lesz torkosságod következménye. Ritkán bukkannak fel ehhez hasonló tárgyak a nagyobb városok árusainál, mégis, az ennyi vizet egy medencében soha nem látott városlakók tudják, milyen névvel kell illetni ezeket az elfogyasztható kagylókat: a "tenger gyümölcseinek" hívják őket. Nos, ha jólelkűséged nem terjed odáig, hogy efféle jóemberek életét gazdagítsd a tenger mélyéről szerzett kincseiddel, akkor pattintsd fel, majd hörpintsd fel a kagyló tartalmát a H 1155 paranccsal. A különleges ízek hatása a fordulód végéig tart: ha udvarlásod viszonzásra talál a másik nem kiszemelt tagjánál, és érzéseitek egy hihetetlen együttlétben egyesülnek, a teljes kipihentség állapotába kerülsz, sebeid fele beforr, a hiányzó manaforrásaid harmada pedig visszatöltődik. Sajnos a tenger gyümölcse csupán annak elfogyasztójára van hatással, így a megszokott mennyei érzéseken felül párod ragyogó arcod látványának élményén kívül másban nem részesül. Ezután a tenger gyümölcse hatása elmúlik.

RYUKU KALAPÁCS (724. TÁRGY)
Ez az apró kalapács minden bizonnyal a ryuku gólem karbantartására szolgált - és mint ilyen, természetesen mágikus természetű, hiszen egyébként nem lenne alkalmas a feladatra. Persze, D3-as sebzésével nem sok értelme lenne fegyverként használni, még akkor sem, ha a bal kezedben is használhatod...

RYUKU AMFORA (1153. TÁRGY)
Keskeny nyakú, díszes üveg ez a ryuku ereklye, melyet Alanor bármelyik antik-árus gnómja megirigyelhetne már kinézetéért is. Az üveg kiszélesedő száját eltorlaszolták egy megereszkedett fadugóval. Nem baj, legalább bizonyosságot nyert, hogy az amforában még benne van a tartalma, amely legalább annyira értékes, mint a köcsög maga, melybe az édes varázsitalt a ryuku kuruzslók zárták. Egyetlen módon juthatsz csak hozzá - add ki a H 1153 parancsot, melynek hatására az üveg nyakát egy jól irányzott ütéssel letöröd, tartalmát pedig leöntöd a torkodon. Ez az akció nem kerül TVP-be, hatására néhány százalékkal megnő a forduló végéig a kincstalálásaid esélye.

FEHÉR IMMUNITÁSKŐ (1361. TÁRGY)
Hát igaz a legenda, léteznek még további immunitáskövek a drakolder csatamezőkön találtakon kívül is. A fehér immunitáskő megvéd a hideg alapú támadások ellen - azonban minden alkalommal, amikor ilyen ér, van rá esély, hogy a fehér immunitáskő elhasználódik. Az immunitáskő eltűnését külön nem jelezzük. A követ nem kell KF-elned, és annyira fontosnak érzed, hogy átadni sincs kedved más kalandozónak.

SMARAGD DRAGNIT (1743. TÁRGY)
Egy smaragd színekben pompázó, apró fókuszkristály került hozzád. Ennek a kis kőnek önmagában nem sok hasznát veszed, ám ha belerakod valamely tárgyadba, akkor 10-et ad támadásodhoz, védettségedhez, valamint maximális életpontjaidhoz. A belerakás FOK paranccsal történhet, használható páncélban, pajzsban, sisakban és övben is.

FÓKUSZKRISTÁLYOK
Ezek, a Ghallán dragnitnak nevezett kövecskék leginkább a drágakövekhez hasonlítanak, egyes fajtáikra így is hivatkozunk (pl. rubindragnit). Különleges tulajdonságuk, hogy a bennük tárolt, és általában hasznos mágikus képességeik átragadnak arra a tárgyra is, amelybe beleillesztjük őket. Ha a szerencsés kalandozó hozzájut egy ilyen, hüvelyk nagyságú kőhöz, akkor mágikusan megvizsgálja (vagyis megkapja a leírását arról, hogy mit is tud a kő), majd beleteheti azt valamelyik eszközébe. Ez a játékban a FOK (dragnit száma) (tárgy száma) utasítással történik és 10 TVP-be kerül. Ezután a tárgy tulajdonságértékei megnövekednek a dragnit képességeivel, így KF esetén már ezekkel a növelt értékekkel használható.

FÓKUSZKRISTÁLYOK
Ezek, a Ghallán dragnitnak nevezett kövecskék leginkább a drágakövekhez hasonlítanak, egyes fajtáikra így is hivatkozunk (pl. rubindragnit). Különleges tulajdonságuk, hogy a bennük tárolt, és általában hasznos mágikus képességeik átragadnak arra a tárgyra is, amelybe beleillesztjük őket. Ha a szerencsés kalandozó hozzájut egy ilyen, hüvelyk nagyságú kőhöz, akkor mágikusan megvizsgálja (vagyis megkapja a leírását arról, hogy mit is tud a kő), majd beleteheti azt valamelyik eszközébe. Ez a játékban a FOK (dragnit száma) (tárgy száma) utasítással történik és 10 TVP-be kerül. Ezután a tárgy tulajdonságértékei megnövekednek a dragnit képességeivel, így KF esetén már ezekkel a növelt értékekkel használható.

ELŐNY AZ ELŐNYBŐL
Ha több társaddal az oldaladon kell szembenézned egyetlen rusnya szörnyeteggel, eddig sem féltél. Most, hogy már rutinosan veted bele magad a többszemélyes csatákba, tudod, hogyan helyezkedj úgy, hogy oldalad mások védik, épp ezért +5 védekezést kapsz ezekben a harcokban.

CSILLAGLÖVEDÉK (931. TÁRGY)
A csillagbot sérülékeny felületét némi pézsmatök-olajjal bekenve gyilkos biológiai fegyverhez juthatsz, melyet egy erre alkalmas bo'adhun nyílpuskából kilőve ellenfeledhez továbbíthatsz. A szétkent olaj meggátolja, hogy az érzékeny növény az első adandó alkalommal (netán még a te kezedben) darabjaira hulljon szét. Az elkészítéshez a KT 931 parancsot kell kiadnod 2 TVP-ért, 1 csillagbotot és 1 pézsmatökmagot kell felhasználnod, a bo'adhun nyílpuskának pedig nálad kell lennie. Az így létrehozott csillaglövedék 4D3+12 sebzést okoz, megtalálási esélye pedig 66%, hiszen ha szerencséd van, a fejében marad még néhány spóra, és így a különös növény már képes lesz újratermelődésre. Kilövésekor +6 támadást kapsz, és a csak mágikus fegyverrel sebezhető lényeket is meg tudod vele sebezni. A csillaglövedék nem átadható tárgy.

KARAKTERLAP

Cshi-Cshi a Cica, egy fekete, hosszú hajú, zöld szemű kobudera nő vagy. Bőröd a sírok márvány fehérjét idézi. Tharr félisten hatalmú szolgája vagy. Az Acél Öklök (#9123) K.T. tagjai közé tartozol. Ez a 463. fordulód.

Erő: 65 (92) Szint: 50 Merészség: 10/5 Magasság: 134 cm
IQ: 64 (85) Támadás: 144 (149) Agresszió: 3 Testsúly: 45 kg
Ügyesség: 65 (85) Védekezés: 209 (219) Menekülés: 20 % Életkor: 37/42 év
Egészség: 62 (89) Életpont: 1690/2522 Jellem: semleges Tul. pont: 0
Szerencse: 63 (90) Varázspont: 2887/1954 Pénz: 11651 arany Kép. pont: 5
Tudatpont: 30/11 Pszi pont: 205/252 Halhatatlanság: 12 %
Eddig összesen 5595 szörnyet (23 ebben a körben) öltél meg. Ebben a fordulóban 52912 TP-t kaptál. Jelenleg 21937441 TP-d van. A következő szinthez még 3062559 TP szükséges. Trófeáid: trakuun lidérc, varkaudar őslich, triklem drakolder. A 439. fordulódban 5170 arany került a bankszámládra. 5790 aranyat vehetsz fel a kamatokat is beleszámítva. Eddig 13 többszemélyes kalandot teljesítettél.

HARCI ISMERETEK
víziharc: 7/52 ökölvívás: 38/49 szúrófegyverek: 33/65
vágófegyverek: 36/63 (+5%) ütőfegyverek: 9/46 lőfegyverek: 9/3
dobófegyverek: 39/32

Feltételes fegyverváltás: kígyópenge (#955) << bronz taider (#641) << ököl (#28)
Feltételes lőfegyver használat: semmi (0 -29.); vas dobónyíl (#189) (30 -37.); vas dobónyíl (#189) (38 -40.); mérg. vas dobónyíl (#190) (41 -996.); ezüstshuriken (#327) (997 .); bűvös shuriken (#562) (998 -);
Óvatosság (labirintusokban): 0 KPCS: automatikusan minden kapcsolónál

EGYÉB ISMERETEK
1. rejtőzködés: 53/69 2. nyomkövetés: 107/70 (+10%) 3. mászás: 34/44 (+9%)
4. csapdakészítés: 39/87 (+6%) 5. csapdaészlelés: 32/79 6. gyógyítás: 39/79
7. titkosírás: 4/31 8. felderítés: 24/64 (-44%) 9. szörnyidomítás: 21/61
10. teológia: 151/79 (+14%) 11. taumaturgia: 128/46 (+9%) 12. szerencsejáték: 4/73 (+11%)
13. versengés: 20/12 (+10%) 14. harcművészetek: 42/28 15. zene: 7/23
16. szörnyismeret: 55/45 (+34%) 17. pszi: 23/21 (+2%) 18. zárnyitás: 7/38
19. vadászat: 8/60 20. vitalitás: 5/48 21. bányászat: 41/77 (+15%)
22. úszás: 9/42 23. főzés: 10/76 (+10%) 24. csapatmunka: 9/20

FEJLESZTÉSI PONTOK
Felhasználatlan fejlesztési pont: 21
1. sebzés bónusz: 3 5. varázslat sebzés: 1 6. regeneráció: 1(2) 10. vp regeneráció: 3
11. kincskeresés: 1

FELTÉTELES PARANCSOK (még 4 lehet)
deus ex machinád 8 mezőre repítsen
totem 75% életpont alatt (ősi gyógyítás (#267))
gyógyítasz 30% életerő alatt 40 TVP-ért (max. 2 alkalommal)
kutatsz max. 250 TVP-ért
ásol max. 40 TVP-ért csak 70. fémet, vagy jobbat
készítesz tükröt (#43) (max. 5 darabot ), szögletes követ (#17) (max. 15 darabot ), ében tobozt (#578) (max. 10 darabot ), lótuszvirágot (#447) (max. 5 darabot ), kreommat szirmot (#925) (max. 5 darabot ), csillezsályalevelet (#1253) (max. 50 darabot, csak egyszer), fokhagymát (#403) (max. 20 darabot )
mászol max. 200 TVP-ért
cirkusz: céllövölde, ötpróba, kártyabarlang, labirintus, szellemkastély (59)
maradék TVP-dből az erő (1) tulajdonságodat TF-eled
Feltételes támadás (aktív: 13, max: 16)
szubreális vámpír (#223), lidércúr (#252), élőholt ősmágus (#179), halálelementál (#279), szintszívó lények (#9097), öregedést okozó lények (#9095), ezerszemű bestia (#288), eszement trappoló (#549), Rém (#315), purifikátor császár (#393), rubin sárkány (#330), halált okozó lények (#9098), trakuun lidérc (#576)
Barátságosság (aktív: 5, max: 16)
bűbájlidérc (#761), Acél Öklök (#9123), éjfattyak (#9096), semlegesek (#989), jók (#990), Igaz Barátok (9141. KT)

VARÁZSLATAID ÉS PSZI KÉPESSÉGEID
Varázslói varázslataid
hhaar burka (#32, 6 VP) izomernyesztés (#33, 6 VP) varázsvédelem (#34, 8 VP)
jégcsóva (#41, 15 VP) fehér glóbusz (#47, 13 VP) villámcsapás (#50, 18 VP)
elektromos pajzs (#51, 14 VP) varázslat olvasása (#67, 30 VP, 20 TVP) mágiafeloldás (#75, 5 VP, 5 TVP)
varázsital főzése (#100, 30 VP) tükörpajzs (#101, 26 VP) felszínre ugrás (#109, 25 VP, 5 TVP)
tűzgolyó (#155, 25 VP) familiáris idézése (#159, 40 VP, 20 TVP) varázskő készítés (#160, 120 VP, 10 TVP)
varázsenergia (#161, 35 VP, 5 TVP) hhaar burka II (#162, 10 VP) dimenzióugrás (#163, 55 VP, 5 TVP)
városi teleport II (#181, 60 VP, 10 TVP) Symulf rúnája (#182, 12 VP, 5 TVP) háló (#186, 24 VP)
állatvédelem (#192, 25 VP, 5 TVP) tiltott teleport (#198, 100 VP, 10 TVP) a munka gyümölcse (#224, 10 VP)
villámmágia (#227, 36 VP, 5 TVP) jégoszlop (#231, 24 VP) minta formázása (#237, 120 VP, 10 TVP)
Thargodan illúzió (#242, 50 VP) filofaxáció (#277, 20 VP, 10 TVP) jégmágia (#279, 25 VP, 5 TVP)
időcsere (#285, 5 VP) mágikus gyorsítás (#330, 0 VP) jégvihar (#353, 45 VP)
vízelem-idézés (#383, 80 VP, 20 TVP) földelem-idézés (#385, 80 VP, 20 TVP)
Papi varázslataid
vámpirizáció (#1, 8 VP, 5 TVP) éber kakukk (#3, 6 VP) gyógymógy (#5, 6 VP, 5 TVP)
áldomás (#6, 5 VP, 5 TVP) alkímia (#7, 7 VP, 3 TVP) esőidézés (#11, 8 VP, 5 TVP)
erőpajzs I (#12, 6 VP, 5 TVP) hadiszerencse I (#13, 4 VP, 5 TVP) méregsemlegesítés (#14, 10 VP, 5 TVP)
vak őrület (#18, 3 VP, 5 TVP) kitartó ló (#19, 10 VP, 5 TVP) korgó gyomor, huss (#21, 3 VP, 5 TVP)
unkreáció (#22, 0 VP, 5 TVP) hadiszerencse II (#24, 6 VP, 5 TVP) tündérfény (#25, 1 VP)
tulajdonságpajzs (#26, 16 VP, 5 TVP) harmadik szem (#27, 12 VP, 5 TVP) csupasz izom (#28, 10 VP, 5 TVP)
méregfelhő (#37, 12 VP) védelem tűz ellen (#38, 12 VP) óriáserő (#53, 24 VP, 5 TVP)
a lélek védelme (#57, 32 VP) azonnali gyógyítás (#58, 15 VP, 5 TVP) hadiszerencse III (#59, 15 VP, 5 TVP)
puha ütés (#60, 18 VP) tűzeső (#61, 16 VP) erőpajzs II (#63, 24 VP, 5 TVP)
oltár eltörlése (#79, 60 VP, 10 TVP) vadítás (#81, 8 VP, 5 TVP) szörnyészlelés I (#82, 8 VP, 5 TVP)
szörnycsábítás (#83, 14 VP, 3 TVP) szörnyidézés (#84, 72 VP, 10 TVP) vasszervezet (#86, 8 VP)
szopókőpusztítás (#88, 21 VP, 5 TVP) agyburok (#90, 11 VP) fürgülés (#92, 22 VP)
rúnapukkasztás (#94, 0 VP) DEM kreálása (#95, 50 VP, 10 TVP) erőpajzs III (#127, 30 VP, 5 TVP)
élőholt pozdorja (#134, 40 VP) tárgyészlelés (#135, 30 VP, 10 TVP) széljárás (#138, 15 VP, 5 TVP)
földelem idézése (#144, 70 VP, 20 TVP) Tharr haragja (#145, 16 VP) ongóliant tombolás (#146, 40 VP)
mágikus ütés (#147, 18 VP) becsületjel (#158, 14 VP) esszenciavédelem (#165, 15 VP, 5 TVP)
oltár teremtése (#167, 50 VP, 10 TVP) feltámadás (#168, 50 VP, 5 TVP) áldomás II (#169, 10 VP, 5 TVP)
planetáris őrdémon (#172, 18 VP) szopógödöreltörlés (#173, 30 VP, 10 TVP) tárgyvédelem (#178, 14 VP, 5 TVP)
gyorsvarázslás (#179, 0 VP) agytaposás (#180, 12 VP) kényszerport (#183, 8 VP)
esszenciavédelem 2 (#188, 15 VP, 5 TVP) méregfelhő II (#193, 18 VP) megfejtés (#199, 28 VP, 5 TVP)
Pörhemór köre (#205, 30 VP, 5 TVP) kisebb kívánság (#208, 300 VP, 30 TVP) vadászat (#209, 40 VP, 5 TVP)
áldomás III (#217, 15 VP, 5 TVP) hatalomvarázs (#220, 25 VP, 5 TVP) földrengés (#221, 160 VP, 20 TVP)
csapdaészlelés (#222, 12 VP, 5 TVP) mágia megértése (#226, 0 VP) méregfelhő III (#229, 25 VP)
meditáció (#250, 0 VP) bo'adhun csapás (#266, 60 VP) ősi gyógyítás (#267, 30 VP, 5 TVP)
istenítélet (#284, 50 VP) papi aura (#377, 50 VP, 5 TVP)
Pszi képességeid
pszi-ernyő (#64, 6 PP, 5 TVP) auratranszformáció (#65, 10 PP, 10 TVP) pszi-regeneráció (#66, 12 PP, 5 TVP)
felejtés (#68, 5 PP, 5 TVP) kí koncentráció (#69, 14 PP, 5 TVP) agyletapogatás (#70, 16 PP, 2 TVP)
szürkeáll. aktiv (#71, 20 PP, 5 TVP) mentális pajzs (#72, 9 PP, 5 TVP) pszi fejlesztés (#73, 20 PP, 10 TVP)
molekulaátrendezés (#74, 10 PP, 5 TVP) agykorbács (#97, 6 PP) pszi-acéltorony (#98, 8 PP)
tudatkutatás (#99, 20 PP, 10 TVP) térképelemzés (#104, 20 PP, 10 TVP) kontinuum-tágítás (#105, 60 PP, 10 TVP)
tudatrombolás (#111, 25 PP) pszi-gyűjtés (#112, 300 PP, 30 TVP) pszi-ernyő II (#113, 10 PP, 3 TVP)
agybénítás (#114, 10 PP)
A varázslatok tanulására elkölthető: 20 kör eleji VP regeneráció.

JELENLEG RAJTAD LEVŐ AKTÍV VARÁZSLATOK ÉS PSZI HATÁSOK
vámpirizáció (#1) áldomás II (#169) állatvédelem (#192) méregsemlegesítés (#14)
Pörhemór köre (#205) (111,2,1) erőpajzs I (#12) csupasz izom (#28) esszenciavédelem 2 (#188)
Symulf rúnája (#182) hatalomvarázs (#220) óriáserő (#53) tulajdonságpajzs (#26)
tárgyvédelem (#178) hadiszerencse II (#24) papi aura (#377) agyburok (#90)
szürkeáll. aktiv (#71) varázsenergia (#161) feltámadás (#168) éber kakukk (#3)

TÁMADÓ ÉS VÉDEKEZŐ VARÁZSLATOK LISTÁJA
Feltételes varázslat-használat
32. és magasabb szintűek ellen
Támadó varázslatok (aktív: 4, max: 10)
élőholt pozdorja (#134), villámcsapás (#50), jégcsóva (#41), tűzgolyó (#155)
Védekező varázslatok (aktív: 6, max: 10)
hhaar burka (#32), pszi-acéltorony (#98), fehér glóbusz (#47), elektromos pajzs (#51), tükörpajzs (#101), védelem tűz ellen (#38)
Feltételes támadó varázslatok (aktív: 43, max: 59 - védekező varázslatokkal együtt)
Tharr haragja (#145) >> Mnebolath (#237) Tharr haragja (#145) >> Notermanthi (#257)
méregfelhő II (#193) >> taalru (#249) háló (#186) >> ryuku csapásvezető (#778)
élőholt pozdorja (#134) >> élőholt ősmágus (#179) háló (#186) >> molgan (#284)
méregfelhő II (#193) >> elemi rin (#786) izomernyesztés (#33) >> lidérckirály (#316)
méregfelhő II (#193) >> taalru herceg (#307) tűzgolyó (#155) >> Thargodan légiós (#311)
tűzgolyó (#155) >> halálelementál (#279) tűzgolyó (#155) >> Thargodan mágus (#318)
tűzgolyó (#155) >> Thargodan berzerker (#377) jégoszlop (#231) >> Eruol (#378)
izomernyesztés (#33) >> szutykos remák (#191) izomernyesztés (#33) >> nómenklatúra (#158)
izomernyesztés (#33) >> quwarg parafenomén (#248) jégoszlop (#231) >> ro'galhal gyóntató (#524)
jégoszlop (#231) >> Harmarghal (#525) jégoszlop (#231) >> zztrissh harcos (#526)
jégoszlop (#231) >> zztrissh veterán (#527) bo'adhun csapás (#266) >> albinó féreg (#529)
bo'adhun csapás (#266) >> lidérctűz (#457) bo'adhun csapás (#266) >> greén örvény (#443)
méregfelhő III (#229) >> Thargodan raktfőnök (#701) jégoszlop (#231) >> zafír sárkány (#329)
jégvihar (#353) >> több ellenfél elleni harcban (#985) istenítélet (#284) >> társak oldalán harcolva (#986)
bo'adhun csapás (#266) >> 43. szintű lényekre bo'adhun csapás (#266) >> 40. szintű lényekre
méregfelhő III (#229) >> Alkotó (#578) méregfelhő III (#229) >> Teremtő (#579)
Feltételes védekező varázslatok (aktív: 43, max: 59 - támadó varázslatokkal együtt)
elektromos pajzs (#51) >> káoszdémon (#547) elektromos pajzs (#51) >> vérszomjas karvaly (#555)
elektromos pajzs (#51) >> tengeri parduan (#565) varázsvédelem (#34) >> Techiulan (#400)
fehér glóbusz (#47) >> ében tigris (#488) fehér glóbusz (#47) >> Éjvadász (#502)
pszi-acéltorony (#98) >> Eruol (#378) pszi-acéltorony (#98) >> varkaudar vajákos (#690)
pszi-acéltorony (#98) >> csápos otagi (#395) pszi-acéltorony (#98) >> pszi őselementál (#258)
pszi-acéltorony (#98) >> pszi elementál (#221)

ELFOGOTT SZÖRNYEID
sivatagi doareg (#240) (málhás: +40 kg teher) státusz: éhes
pikkelyes ptog (#470) (hátas: 10 lépés/kör; 6 TVP/lépés; +8 védettség;) státusz: OK
Rughar familiárisa (#245) státusz: OK
roguena (#779) (ásó: ásás csak 5 TVP-be kerül) státusz: OK
tüskés harci gromak (#156) (tejet ad) státusz: OK
agyagelementál (#203) (őrzi a holmidat: +32 lopás ellen) státusz: OK

ISTENI KÜLDETÉSEID
1.) Imádkozz, amikor már félisten hatalmú felszentelt főpapom vagy!
2.) A viharóriások irtása a legszebb móka. Hozz számomra egy óriás fülbevalót vagy két Ovgun nyakláncot!
3.) Keress magadnak tanítványt, aki legalább 10-zel alacsonyabb szintű nálad (de 20-nál nem alacsonyabb szintű), és add át neki szent szimbólumodat, majd ő adja vissza. Ha tanítványod legalább 3 szintet lépett, IMádkozz oltáramnál! (A valódi, szintszívás nélküli szint számít).

KT-d eddig kifejlesztett képességei:
gyógyító totem (116)
konc. könnyítés (132)
a Mester hívása (143)
kasztropl. trafó (145)
kaszt.kiteljesedés (166)
gyalog-galopp (169)
legjobb védekezés (186)
kasztrop.kitágulás (197)
sárkánybölcsesség (230)
önismeret (236)
tolvajfelismerés (243)
a butaság ára (273)
tanítványok (284)
kedvenc táborhely (395)
Tudati képességfa:
tudati portya (501) OK
auraerősítés (502) OK
kőbőr (507) belefejlesztettél: 35 TU. szükséges még: 0 TU. (KT-d jelenleg ezt fejleszti, kifejlesztéséhez még 243 TU szükséges.)
Maradék TU, amit a következő fejlesztéseknél használhattok el: 2461.

A FORDULÓ ELEJÉN MÉG MEGVOLT...
1 álompor (#396) 10 csalánvirág (#582) 1 csillezsályalevél (#1253)
1 ezüstshuriken (#327) 3 fiatalság itala (#473) 2 gyémántplazma (#910)
3 isteni könnycsepp (#260) 11 kaja (#2) 1 quwarg igazgyöngy (#912)
1 quwarg tojás (#360) 2 skorpiókarom (#911) 6 szürke briliáns (#908)
1 tudás gyöngye (#522) 1 türkiz karika (#750) 1 vas dobónyíl (#189)
12 víz (#27) 8 vörös zselé (#862)

EBBEN A FORDULÓBAN KERÜLT HOZZÁD...
516 arany (#50) 1 fokhagyma (#403) 1 gólem talizmán (#811)
1 gyöngymangó (#135) 1 ilkin érc (#232) 7 madártoll (#112)
4 nyílvessző (#108) 24 pirkit (#153) 1 praglonc hártya (#215)
3 purifikátor háj (#269) 3 rézdarab (#70) 1 roxati zárfaló (#314)
1 sallank karom (#128) 4 ugh méreg (#166) 3 vasérc (#152)
1 vérvörös rózsa (#1622)

E KÖRBEN TETT LÉPÉSEID TÉRKÉPE


(148,97) Zinthurg (#180), Chara-din fattya (#236), pszi őselementál (#258), magnetikus praglonc (#200), Thargodan csatamező (#432)
(148,101) kristálypalota (#401), Dornodon oltár, aurapollátor (#222), nanda (#224), kronokukac (#285)
(148,103) szeppent rákfattyak (#186), púderszikla (#118, belőle készíthető: #119), Sheran oltár, vaskohó (#155), művészi porolit (#720), érclelőhely
(149,98) gránátkaktusz (#428, belőle készíthető: #429), kihívás tornya (#502), Raia oltár, érclelőhely
(149,100) kazmár (#204, belőle készíthető: #205), 44. jellempróba, érclelőhely
(149,102) mínosz-kúp (#178), oltár, művészi porolit (#720)
(150,97) quwarg boly (#359), művészi porolit (#720), Chara-din monolitja (#534), quwarg nagymester (#214), quwarg parafenomén (#248)
(150,98) grok-képződmény (#149), Chara-din monolitja (#534), bundás csirmáz (#93)
(150,99) kazmár (#204, belőle készíthető: #205), oltár, érclelőhely

Üzenet küldése a karakternek