640. forduló, 642. forduló, Sauron Junior összes nyilvános fordulója
Fordulóm kinézete legyen.
Kövesd a Túlélők Földje levelezős szerepjátékot: érdekességek, friss információk a Facebook oldalunkon! http://www.facebook.com/tulelokfoldje

TÚLÉLŐK FÖLDJE

Betáplálva: 2005. dec. 20. 15h:49'
EZ A 641. JÁTÉKHETED, 641. FORDULÓD
642. játékheted kezdete: dec. 26.
A következő fordulódat legkorábbana 642. játékhéten tudjuk betáplálni.
Üzeneted jött!
EXT - Már megkaptad az extra fordulót!
E-mail!
KALANDOZÓ: #2226
SZÁMLA : XXXX

SAURON JUNIOR KALANDJAI


6 nap telt el azóta, hogy letáboroztál a [448,20] koordinátán.
Táborozásod egyik napján felkeresett az Aukciós Ház ügynöke. Átvette a felajánlott 15 angyalok gyűrűjét (1 arany kikiáltási áron), 1 zyel katalizátort (1000 arany kikiáltási áron). A felajánlási költség tételenként 100 arany.
Ez az idő nem múlt el esemény nélkül: A táborozás 1. napján összefutsz Sylvester az Elffel. Ő Elanor Dor Blazeer férje! Elenios esszenciájának örököse. Egy árnyszőttest, egy bársony övsálat, egy dr'thanox gyűrűt, egy drag'kór fülkarikát, egy drakolder gyűrűt, egy ezüsttölgy kesztyűt, egy ezüsttölgy mellényt, egy ezüsttölgy nadrágot, egy ezüsttölgy surranót, egy ezüsttölgy vállvédőt, egy hűbéresi gyűrűt, egy Istenek Talizmánját, egy jegygyűrűt, egy kamikáze fejfedőt, egy Morgan sipkáját, egy natharion talizmánt, egy Notermanthi amulettet, egy nt'lagod karkötőt, egy og'lhobn fülbevalót, egy óriások övét, egy örökkéval.kristályát, egy ősmágus fülbevalóját, egy Ovgun nyakláncát, egy rogalhal csuklópántot, egy ryuku vadászinget, egy smaragd karkötőt, egy szem szimbólumot, egy Teremtő koronáját, egy tűzhaj diadémet és egy Vlagyimir gyűrűjét visel. Fegyverzetét egy triklem drakolder trófea, egy Zt'tuzzarxn trófea és egy élőholt drakolder trófea teszi egyedivé. Egy szövetséghez tartozik, mutatja a ruhájára festett jel: szellőjárta fűzfaliget a csillagos ég alatt. Jobb kezében egy vámpírölőt, bal kezében egy naginatát tart. Lőfegyvere egy hosszú íj. Hátasállata egy szőrös azuka! Meglepődve látod, hogy egy apró erdei tündérke kukucskál ki a válla fölött. Nicsak, rád kacsintott! Mentális auráját felismered, fehér, jelezve, hogy jó. Halvány tapogatódzást érzel az agyadban. Az elf villámgyorsan céltáblát kreál, és röpke céllövő bemutatót tart neked. Ni, milyen ügyes! Aztán elbúcsúztok, és mindenki megy tovább a maga útján.
Az 1. napon találkozol Manussal. Homlokán a mágia ezüstszínű rúnáját látod. Tagja az Igaz Barátok Rendjének. Egy árnyszőttest, egy bársony övsálat, egy dr'thanox gyűrűt, egy drag'kór fülkarikát, egy drakolder gyűrűt, egy drakolder kesztyűt, egy Eldereth kristályt, egy értépő sarkantyút, egy Hantas karperecét, egy Istenek Talizmánját, egy játékmesteri palástot, egy kamikáze fejfedőt, egy kreiton palástot, egy kyorg övcsatot, egy mahagóni karvédőt, egy mahagóni lábvédőt, egy mahagóni vállvédőt, egy mihlanil medált, egy Notermanthi amulettet, egy nt'lagod karkötőt, egy og'lhobn fülbevalót, egy óriások övét, egy örökkéval. rubinját, egy őselemek köpenyét, egy quwarg nyakpántot, egy rogalhal csuklópántot, egy ryuku hüvelykgyűrűt, egy ryuku kalózkendőt, egy Sshreakza amulettjét, egy Teremtő koronáját, egy törpe bakancsot, egy troglodita gyűrűt, egy tűzhaj diadémet, egy varkaudar szimbólumot, egy villám szimbólumot, egy Vlagyimir gyűrűjét, egy Vlagyimir-díjat, egy Yuin gyöngysorát és egy Zu'lit koronáját visel. Ruházatát egy triklem drakolder trófea, egy Zt'tuzzarxn trófea és egy élőholt drakolder trófea ékesíti. Furcsa jelvénye van: két kört formázó ezüst kígyó. Övén 1 kalandozóskalp fityeg! Jobb kezében egy vámpírölőt, bal kezében egy Zarknod szemét tart. Lőfegyvere egy hosszú íj. Holmiját egy eszement trappoló cipeli. Halvány tapogatódzást érzel az agyadban. Baráti varázspárbajt vívtok. Mélyen koncentráltok, mire két manaelementál jelenik meg előttetek, majd egymásnak estek. Régóta harcoltok, lényeitek alig élnek. Végül elementálodat hatalmas ütés éri, eltűnik - vesztettél! Aztán elbúcsúztok, és mindenki megy tovább a maga útján.
Az 1. napon összefutsz egy hófehér, copfos hajú, égszínkék szemű árnymanó férfival. A bőre sötétebb az átlagosnál. Dornodon testi manifesztációja. Egy árnyszőttest, egy bársony övsálat, egy beholderfej medált, egy bozontfonatot, egy denevér szimbólumot, egy dr'thanox gyűrűt, egy drag'kór fülkarikát, egy drakolder gyűrűt, egy Eldereth kristályt, egy hűbéresi gyűrűt, egy Istenek Talizmánját, egy kamikáze fejfedőt, egy Khór maszkját, egy kreiton palástot, egy moa munkáskesztyűt, egy mordaith álarcot, egy mordaith karkötőt, egy mordaith mellényt, egy mordaith nadrágot, egy mordaith vállvédőt, egy Notermanthi amulettet, egy nt'lagod karkötőt, egy og'lhobn fülbevalót, egy örökkéval.tűzopálját, egy ősi csizmát, egy ősi nyakláncot, egy rogalhal csuklópántot, egy Rughar gyűrűjét, egy ryuku kalózkendőt, egy ryuku ökölgyolcsot, egy ryuku vadászinget, egy Sshreakza amulettjét, egy Teremtő koronáját, egy tradicionális övet, egy troglodita gyűrűt és egy tűzhaj diadémet visel. Fegyverzetét egy Zt'tuzzarxn trófea, egy triklem drakolder trófea és egy élőholt drakolder trófea díszíti. Hovatartozását apró jelvény mutatja: Kardra tekeredő, kitárt szárnyú háromfejű sárkány. Övén 19 kalandozóskalp fityeg! Jobb kezében egy biethlan lándzsát, bal kezében egy naginatát tart. Lőfegyvere egy hosszú íj. Hátasállata egy pikkelyes ptog! Málhásállata egy sivatagi doareg. Elég egy mentális pillantás aurájára: feketén vibrál. Egy alattomos gonosz! Határozatlanul biccent feléd, de Te nem viszonzod a köszönését. Otthagyod a másik kalandozót.
Az 1. napon összefutsz Warttal. Egy arany papi karkötőt, egy bársony övsálat, egy dr'thanox gyűrűt, egy drag'kór fülkarikát, egy draklen talizmánt, egy drakolder gyűrűt, egy Eldereth kristályt, egy Élet gyűrűjét, egy értépő sarkantyút, egy hűbéresi gyűrűt, egy Istenek Talizmánját, egy játékmesteri palástot, egy kamikáze fejfedőt, egy kreiton palástot, egy mordaith karkötőt, egy mordaith kesztyűt, egy mordaith köpenyt, egy mordaith nadrágot, egy mordaith vállvédőt, egy Notermanthi amulettet, egy óriás fülbevalót, egy örökkéval. rubinját, egy ősi csizmát, egy rogalhal csuklópántot, egy ryuku hüvelykgyűrűt, egy Teremtő koronáját, egy tradicionális övet, egy tűzhaj diadémet, egy védőtalizmánt, egy Yuin gyöngysorát és egy Zu'lit koronáját visel. Fegyverzetét egy élőholt drakolder trófea, egy triklem drakolder trófea és egy Zt'tuzzarxn trófea díszíti. Hovatartozását apró jelvény mutatja: MOSOLYGÓ RETTENET RÓZSASZÍN BUGYIBAN. Jobb kezében egy ősi kardot, bal kezében egy nitmák pengét tart. Lőfegyvere egy vas dobónyíl. Hátasa egy idomított spagulár. Komoran végigméritek egymást, majd egyszerre fegyvert rántotok. Kezdetét veszi a harc.

Ellenfeled varázstudó! Elmond magára egy számodra ismeretlen védekező varázslatot. A másik mormol valamit: egy fürgülés varázslat! Öregedett 1 évet. Néhány elegáns kézmozdulat után már süvít is ellenfeled felé egy tűzeső. 48 életpontot sebeztél. A szilánk működik (+2 életpont). Ellenfeled néhány elegáns kézmozdulata után már süvít is feléd egy istenítélet. 397 életpontot vesztettél. (ő is sebződik 50 ép-t.) Vas dobónyilat markolva becéloz ellenfeled. Feléd repül 10 vas dobónyíl. Alaposan megsorozza a bal karodat. (10 támadástól 744 életpontot vesztesz.) Túl sok sebet kaptál. Rohansz, ahogy csak bírsz. Áldod az eget, hogy ellenfeled lustább annál, hogy kövessen. Megújítod az áldomás II varázslatot. [-29 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont). {Csatastatisztika; sebzés: 98, sebződés: 1141, gyógyulás: 4, összesen: -1137 ÉP}

Az 1. napon összeakadsz Bohmer Kairral. Raia képviselője (az istenek tanácsában). Egy bársony övsálat, egy dr'thanox gyűrűt, egy drag'kór fülkarikát, egy drakolder gyűrűt, egy értépő sarkantyút, egy Istenek Talizmánját, egy kreiton palástot, egy kyorg övcsatot, egy Luthius karkötőjét, egy mahagóni kesztyűt, egy mahagóni köpenyt, egy mahagóni koronát, egy mahagóni lábvédőt, egy mahagóni vállvédőt, egy mahagóni vértet, egy mihlanil medált, egy nap szimbólumot, egy natharion talizmánt, egy Notermanthi amulettet, egy nt'lagod karkötőt, egy og'lhobn fülbevalót, egy óriások övét, egy ősi csizmát, egy ősmágus fülbevalóját, egy rogalhal csuklópántot, egy ryuku hüvelykgyűrűt, egy Teremtő koronáját, egy troglodita gyűrűt, egy tűzhaj diadémet, egy Vlagyimir gyűrűjét és egy Yuin gyöngysorát visel. A Pöröly Olimpia arany emlékérmét viseli. Ruházatát egy élőholt drakolder trófea, egy Zt'tuzzarxn trófea és egy og'hlobn mészáros trófea színesíti. Egy szövetséghez tartozik, mutatja a ruhájára festett jel: egy halványan vibráló nyunyónyűvő vikócmajom. Jobb kezében egy ősi kardot, bal kezében egy nitmák pengét tart. Lőfegyvere egy hosszú íj. Hátasállata egy trikornis! Érzékeled auráját: tiszta fehérrel ragyog, jelezve, hogy ő jó. A másik kalandozó aurája gyógyított rajtad. (+7 életpont.) Egymásra mosolyogtok, híreket cseréltek. A mentális kapcsolat megerősítése után elbúcsúztok egymástól.
A 2. napon megintcsak összeakadsz Manussal. Érzékeled auráját: semleges, mint a Tiéd. Halvány tapogatódzást érzel az agyadban. Időmúlatás gyanánt mágikus párviadalt vívtok. Gyűlik és formálódik az energia, míg végül megjelenik két manaelementál, és küzdeni kezdenek. Hosszú a küzdelem. Fejed már majd szétrobban, amikor végül elementálod megadja magát, és szétrobban. Gratulálsz ellenfelednek. Egy végső búcsú, aztán mindegyikőtök megy tovább. Az 5. napon megintcsak találkozol Manussal. Baráti varázspárbajt vívtok. Mélyen koncentráltok, mire két manaelementál jelenik meg előttetek, majd egymásnak estek. Régóta harcoltok, lényeitek alig élnek. Végül elementálodat hatalmas ütés éri, eltűnik - vesztettél! Köszöntitek egymást, aztán tovább. A 6. napon összefutsz egy kopasz, teljesen vak, borzasztó hosszú szakállas ember férfival. Egy arany sárk. kesztyűt, egy arany sárkánynadrágot, egy arany sárkányvállapot, egy bársony övsálat, egy díszes tunikát, egy drag'kór fülkarikát, egy drakolder gyűrűt, egy háború gyűrűjét, egy káosz szimbólumot, egy kreiton palástot, egy Morgan sipkáját, egy natharion talizmánt, egy óriás fülbevalót, egy örökkéval. rubinját, egy őselemek köpenyét, egy ősi csizmát, egy ősi karkötőt, egy ősmágus fülbevalóját, egy rogalhal csuklópántot, egy ryuku derékszíjat, egy ryuku nyakláncot, egy smaragd karkötőt, egy Sshreakza amulettjét, egy Teremtő koronáját és egy Vlagyimir gyűrűjét visel. Felszerelését egy triklem drakolder trófea, egy ryuku sorkatona trófea és egy élőholt drakolder trófea színesíti. Valamilyen szövetség tagja, jelvénye: Idős asszonyt szopógödörbe segítő ifjú harcos. Bal kezében egy Urgol káoszpajzsát tart. Lőfegyvere egy vas dobónyíl. Nem kell gyalog mászkálnia: pacija egy szelíd élőholt sullár. Számodra jól felismerhető a körülötte lebegő láthatatlan aura: fekete, jelezve hogy gonosz. Jó lesz vigyázni! Kérdőn néz Rád, de Te csak távolról végigméred. Ez ám a balsors! (-2 szerencse forduló végéig.) Halvány tapogatódzást érzel az agyadban. Folytatod utadat.
A 6. napon összefutsz egy tüsi ősz hajú, szürke szemű kobudera férfival. Bőre bronzként csillog. Leah teljhatalmú megbízottja és jobbkeze. Egy árnyszőttest, egy beholderfej medált, egy bozontfonatot, egy dr'thanox gyűrűt, egy drag'kór fülkarikát, egy drakolder gyűrűt, egy Eldereth kristályt, egy Elenios fülbevalóját, egy Fairlight övét, egy Hantas karperecét, egy hűbéresi gyűrűt, egy Hulcarhud övét, egy Istenek Talizmánját, egy játékmesteri palástot, egy kamikáze fejfedőt, egy Khór maszkját, egy koponya szimbólumot, egy kreiton palástot, egy Luthius karkötőjét, egy mihlanil medált, egy moa nyakláncot, egy nemesi ruhadíszt, egy Notermanthi amulettet, egy og'lhobn fülbevalót, egy örökkéval.kristályát, egy quwarg nyakpántot, egy rizspapír-vértet, egy rogalhal csuklópántot, egy ryuku csataszoknyát, egy ryuku hüvelykgyűrűt, egy ryuku kalózkendőt, egy ryuku ökölgyolcsot, egy ryuku vadászinget, egy Teremtő koronáját, egy Tharr koronáját, egy troglodita gyűrűt, egy tűzhaj diadémet, egy tűzúr csizmáját, egy Vlagyimir gyűrűjét, egy Vlagyimir-díjat, egy yiang csuklópántot, egy yiang kesztyűt, egy yiang nadrágot, egy yiang vállvédőt és egy Zu'lit koronáját visel. Ruházatát egy triklem drakolder trófea, egy élőholt drakolder trófea és egy Zt'tuzzarxn trófea teszi egyedivé. Furcsa jelvénye van: denevérek gyűrűjében fekete obszidián koponya. Jobb kezében egy biethlan lándzsát, bal kezében egy naginatát tart. Lőfegyvere egy teriád íj. Egy tangi óriásféreg a hátasa. Holmiját egy mutáns hegyitroll cipeli. Auráját érzékelve máris tudod, fekete, jelezve hogy gonosz. Jó lesz vigyázni! Mosolyogni próbál, de Te csak komoran végigméred. Odébbállsz.
Az aranytermő erszény 138 aranyat termelt.
A táborozás alatt próbáltál minél többet pihenni. Ennek köszönhetően visszanyerted erőd egy részét. (+490 életerő.) Varázserőd regenerálódik. (+1339 varázspont.) Időt cserélsz (+10 TVP, -5 VP). Pszi energiáid is töltődnek. (+26 pszi pont.) Erőt merítesz a Közös Tudatból. (+3 tudatpont.)
(Szörnykeresés: ilyen terepen a keresett szörny nem él, ezért nem is pazarolsz most kutatásra TVP-t.)

* 1. KP: elmormolod az 53. varázslatot a 188. varázslatot a 26. varázslatot
Szupersebesen mormolsz. Csapásaid erősebbek lesznek! (+19 sebzés támadásonként.) [-24 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). [2 pontot használtál fel, van még 768. Kapsz 3 VP-t.]
Hihetetlen sebességgel varázsolsz. Kékes fény vonja be bőröd. [-15 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). [2 pontot használtál fel, van még 766. Kapsz 3 VP-t.]
Gyorsvarázsolsz! A varázslat működésbe lép, láthatatlanul védelmezve testedet. [-16 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). [2 pontot használtál fel, van még 764. Kapsz 3 VP-t.]

* 2. KP: elmormolod a 165. varázslatot a 88. varázslatot a 209. varázslatot
Hihetetlen sebességgel varázsolsz. Esszenciavédelem vonja be tested. [-15 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont). [2 pontot használtál fel, van még 762. Kapsz 3 VP-t.]
Sajnos nincs a birtokodban valamilyen komponens, ami feltétlenül szükséges lenne a varázslat elmondásához (1 szopókő). [0 pontot használtál fel, van még 762.]
Hihetetlen sebességgel varázsolsz. Felkészülsz a vadászatra. [-40 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). [2 pontot használtál fel, van még 760. Kapsz 3 VP-t.]

* 3. KP: leveszed/lerakod az 511. tárgyat
Sajnos nincs a birtokodban az a tárgy. [0 pontot használtál fel, van még 760.]

* 4. KP: kézbeveszed/felveszed a 608. tárgyat
A füledre akasztod az ősmágus fülbevalóját. [0 pontot használtál fel, van még 760.]

* 5. KP: elmormolod a 224. varázslatot a 220. varázslatot a 28. varázslatot
Hihetetlen sebességgel varázsolsz. Munkád gyümölcsözni fog! [-29 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). [0 pontot használtál fel, van még 760.]
Fürgén varázsolsz! (+2 minden tulajdonságodra.) [-25 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). [2 pontot használtál fel, van még 758. Kapsz 3 VP-t.]
Szupersebesen mormolsz. Izmaid megnőnek, megdagadnak (+23 erő). [-29 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). [2 pontot használtál fel, van még 756. Kapsz 3 VP-t.]

* 6. KP: kézbeveszed/felveszed az 1041. tárgyat
Ezt már megtetted korábban. [0 pontot használtál fel, van még 756.]

vv 71 11 64 elmormolod a 71. varázslatot a 11. varázslatot a 64. varázslatot
Gyorsvarázsolsz! Újabb lehetőségek nyílnak meg előtted szürkeállományod kihasználására. [-20 pszi pont.] [2 pontot használtál fel, van még 754. Kapsz 3 VP-t.]
Gyorsvarázsolsz! Enyhe zápor kerekedik. Na végre, egy kis víz! Tátott szájjal, felfelé fordított fejjel, csukott szemmel állsz, és kortyokban nyeled az életet adó nedűt. Vizestömlődet is az ég felé fordítod, hogy feltöltődjön. Amilyen gyorsan jött, olyan hamar a zápor véget is ér. Kicsit megfáztál a hideg víztől (-2 életerő). [-27 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). [2 pontot használtál fel, van még 752. Kapsz 3 VP-t.]
Szupersebesen mormolsz. [-6 pszi pont.] [2 pontot használtál fel, van még 750. Kapsz 3 VP-t.]
(Feltételes gyógyítás:) Befejezted az ősi gyógyítás varázslatot! [-5 TVP] Ősi energiák regenerálják tested (+450 életerő). [-30 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont).
(Feltételes gyógyítás:) Létrehoztad az ősi gyógyítás varázslatot! [-5 TVP] Ősi energiák regenerálják tested (+450 életerő). [-30 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). A sok gyakorlás növelte tudásodat (+1 teológia).
(Feltételes gyógyítás:) Elmondtad az ősi gyógyítás varázslatot! [-5 TVP] Ősi energiák regenerálják tested (+450 életerő). [-30 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont).
(Feltételes gyógyítás:) Megidézted az ősi gyógyítás varázslatot! [-5 TVP] Ősi energiák regenerálják tested (+450 életerő). [-30 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). [20 pontot használtál fel, van még 730. Kapsz 32 VP-t.]

h 1546 használod az 1546. tárgyat
Teremtesz egy adag varkaudar pálinkát a varázskorsóba, majd felhajtod a mágikusan létrehozott löttyöt. Megborzongsz az alkohol hatásától. (+4 támadás, -8 védekezés - a kör végéig.) [1 pontot használtál fel, van még 729. Kapsz 1 VP-t.]

kf 1322 1277 kézbeveszed/felveszed az 1322. tárgyat az 1277. tárggyal
Kiveszed a füledből a Zu'lit fülkarikáját, majd a füledre akasztod a ryuku függőt. [0 pontot használtál fel, van még 729.]
Előkészíted a teriád tőrt. [0 pontot használtál fel, van még 729.]

be 725 2 bemész a 725. épületbe
Nagy peckesen besétálsz egészen az aréna középpontjáig. Most is lenyűgöznek a formái, a pompázatos küllemű uralkodói tribün, valamint a teljesen szabályos, kör alakú nézőtér. Kicsit mintha elhagyatottnak tűnne, bár gyakorlatozik itt pár ferdeszemű ryuku, vannak köztük, akik eléggé bénácskán fogják a kardjaikat, de vannak egész profi harcosok is. Te ennél azért jártasabb vagy a harcban. Aztán kiszúrsz egyet közülük, aki tényleg remekül vív. Ő lesz a helyi oktató. Kicsit kétkedve ugyan a ryuku mesterharcos kellő mértékű tudásában, azért végül csak elmondod neki, miért is jöttél: szúrófegyverek szakértelem terén szeretnél néhány új trükköt ellesni. Tévedtél! A ryuku mester sok olyan fogásra megtanít, amit a vadonban autodidakta módon nem sajátíthatnál el! Alaposan megizzaszt a fickó, mire végeztek (+1 szúrófegyverek.) Hálásan megköszönöd a segítséget, majd kifizeted a mestert. 560 aranyat kér a szolgáltatásért! De hiszen ennyi aranyért Ghallán két oktatáson is részt vehettél volna! Most már nincs mit tenni, de legközelebb tuti kétszer is meggondolod, hogy betérj e ide. Köszönsz és távozol. [50 pontot használtál fel, van még 679. Kapsz 80 VP-t.]

m 2 mozogsz keletre
[449,20] Továbbmész a város utcáján. Ahogy tovább baktatsz, észreveszed, hogy valami hivatal előtt hosszú embersor kígyózik. magad fölött látsz egy viharfelhőt, benne a következő név rajzolódik ki: Weasel. A sarok mögött csosszanó léptek figyelmeztetnek a veszélyre. Egy nagyképű párbajhős nem ijeszthet meg. Nyugodtan várod a találkozást. (ld. enc.) A szörny a halálodat akarja, és neked ront.

Ellenfeled ujjai a levegőben táncolnak, ajkai hangtalanul mozognak. Varázsol! Aha, egy számodra ismeretlen védekező mágia... Az elnyelés kiolt minden védekező varázslatot. Egy kézmozdulatot teszel, majd ellősz egy bo'adhun csapás varázslatot. 575 életpontot sebeztél. A szilánk működik (+2 életpont). Távolról Tharr haragja varázslatot lő rád a másik. 40 életpontot vesztettél. Teriád tőrt markolva becélzod a mozgó célpontot. Elrepül 2 teriád tőr. Alaposan megsorozod a nagyképű párbajhős nyakát. (2 támadással 156 életpontot sebezve.) Meglengetve a tleikan nyársat ellenfeledre rontasz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Tleikan nyárssal nagy lendületekkel át- meg átszúrod a nagyképű párbajhős testét. (8 támadással 928 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+186 életerő). Mormolsz, majd ujjaidból kirepül egy jégcsóva varázslat. 34 életpontot sebeztél. Kyorg tőrrel többször eltalálod a nagyképű párbajhős bal lábát. (6 támadással 362 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+73 életerő). Jobbra-balra szökkenve osztja a nagyképű párbajhős nehezen védhető csapásait. (2 támadástól 236 életpontot vesztesz.) Sajnos nem sikerült a nagyképű párbajhős minden csapását hárítanod. (2 támadástól 284 életpontot vesztesz.) Tleikan nyárssal nagy lendületekkel át- meg átszúrod a nagyképű párbajhős jobb lábát. (6 támadással 713 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+143 életerő). Mélyen koncentrálva, megidézel egy jégcsóva varázslatot, majd ellenfeledre küldöd. 33 életpontot sebeztél. Kyorg tőrrel megérinted a nagyképű párbajhős jobb lábát. (1 támadással 79 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+16 életerő). A nagyképű párbajhős fegyverével több sebet ejt a bal válladon és karodon. (2 támadástól 260 életpontot vesztesz.) Elegáns támadássorozat eredményeként több vágást kapsz az oldaladra és a lábadra. (2 támadástól 256 életpontot vesztesz.) Ennyi! A másik kigúvadt szemmel borul a földre. Meghalt.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 2 teriád tőrt találsz meg, amelyet még használni tudsz. Szereztél 3 katonai kötszert. 16813 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-27 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). Megújítod az áldomás II varázslatot. [-29 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 2880, sebződés: 1076, gyógyulás: 424, összesen: -652 ÉP}


(Feltételes gyógyítás:) Egy végső mozdulattal előhívod az ősi gyógyítás varázslatot! [-5 TVP] Ősi energiák regenerálják tested (+450 életerő). [-30 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont). Valamilyen épületet látsz! Felismered, egy szörnyaréna (745. épület.).
(láthatatlan észlelése:)
Találkozol egy tüsi ősz hajú, szürke szemű kobudera férfival. Bőre bronzként csillog. Leah teljhatalmú megbízottja és jobbkeze. Egy árnyszőttest, egy beholderfej medált, egy bozontfonatot, egy dr'thanox gyűrűt, egy drag'kór fülkarikát, egy drakolder gyűrűt, egy Eldereth kristályt, egy Elenios fülbevalóját, egy Fairlight övét, egy Hantas karperecét, egy hűbéresi gyűrűt, egy Hulcarhud övét, egy Istenek Talizmánját, egy játékmesteri palástot, egy kamikáze fejfedőt, egy Khór maszkját, egy koponya szimbólumot, egy kreiton palástot, egy Luthius karkötőjét, egy mihlanil medált, egy moa nyakláncot, egy nemesi ruhadíszt, egy Notermanthi amulettet, egy og'lhobn fülbevalót, egy örökkéval.kristályát, egy quwarg nyakpántot, egy rizspapír-vértet, egy rogalhal csuklópántot, egy ryuku csataszoknyát, egy ryuku hüvelykgyűrűt, egy ryuku kalózkendőt, egy ryuku ökölgyolcsot, egy ryuku vadászinget, egy Teremtő koronáját, egy Tharr koronáját, egy troglodita gyűrűt, egy tűzhaj diadémet, egy tűzúr csizmáját, egy Vlagyimir gyűrűjét, egy Vlagyimir-díjat, egy yiang csuklópántot, egy yiang kesztyűt, egy yiang nadrágot, egy yiang vállvédőt és egy Zu'lit koronáját visel. Ruházatát egy triklem drakolder trófea, egy élőholt drakolder trófea és egy Zt'tuzzarxn trófea ékesíti. Valamilyen szövetség tagja, jelvénye: denevérek gyűrűjében fekete obszidián koponya. Jobb kezében egy biethlan lándzsát, bal kezében egy naginatát tart. Lőfegyvere egy teriád íj. Egy tangi óriásféreg a hátasa. Málhásállata egy mutáns hegyitroll. {ereje: 127.} Tisztán érzed auráját: sötét, akárcsak a lelke. Kérdőn néz Rád, de Te csak távolról végigméred. Továbbmész.
[14 pontot használtál fel, van még 665. Kapsz 22 VP-t.]

be 745 4 bemész a 745. épületbe
Belépsz a ryukuk olimpiai arénájába. A tömeggel teli tribünök, az ütemes buzdítás, és a vívótérben zajló ádáz csata hamar felpezsdítenek. A legszívesebben már te is ott harcolnál, csak hogy megmutasd a ryuku csőcseléknek, hogyan vív egy igazi, Ghalláról érkezett hősszerzet. Yudangi szerencsére a közelben van, intesz neki, hogy megérkeztél, harcra fel.
- 4 ellenfelet vállalni, bátor lenni - mondja a ferdeszemű, majd int, hogy kövesd. Hamar meg is érkeztek egy kisebb öltözőbe. - Gong jelezni, te következni - mondja még kísérőd, majd magadra hagy.
Szíved tombol, miközben várakozol, a percek ólomlassúsággal telnek. Ezután nem is kell sokáig várnod, megszólal a gong, és indulhatsz a csatába...
A nézőtér őrjöng, új hős (vagy húscafat) érkezett a kedvenc arénájukba. A kiabálástól részegen a magasba emeled a kezed, s nem is marad el jutalmad, a lelátóról a halálbaindulóknak kijáró üdvrivalgással köszöntenek. Rendben, már csak az ellenfél hiányzik. Nyitják is a kiskaput a túloldalon, te pedig elborzadva figyeled, mi lép ki rajta: egy amőbaszerű gyík! (ld. enc.) {támadása: 170.}

Egy bo'adhun csapás varázslatot dobsz ellenfeledre. 575 életpontot sebeztél. Gyógyulsz (+2 életpont). Ellenfeled kitátja pofáját, és savat böfög rád. Nincs időd félrehajolni. (354 életpontot vesztettél.) A szörny nagy levegőt vesz, majd savfelhőt okád. Eláraszt a sav. (254 életpontot vesztettél.) Megmarkolva a tleikan nyársat ellenfeledre rontasz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Tleikan nyárssal többször eltalálod az amőbaszerű gyík bal oldalát. (8 támadással 965 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+194 életerő). Mélyen koncentrálva, megidézel egy jégcsóva varázslatot, majd ellenfeledre küldöd. 42 életpontot sebeztél. Kyorg tőrrel jól megszurkálod az amőbaszerű gyík ráncos bőrét. (6 támadással 468 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+94 életerő). Nyelvével az amőbaszerű gyík úgy osztja a csapásokat, mint más egy ostorral. (2 támadástól 265 életpontot vesztesz.) Érzed, ahogy a csápok a tested víztartalmát szívják el. A szörny több karmával is a lábadra csap. (2 támadástól 389 életpontot vesztesz.) Rosszullét fog el. (-6 minden tulajdonságodra kör végéig.) Tleikan nyárssal megdöfködöd az amőbaszerű gyík testét. (9 támadással 1036 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+208 életerő). Egy jégcsóva varázslattal köszöntöd a másikat. 53 életpontot sebeztél. Kyorg tőrrel jól megszurkálod az amőbaszerű gyík jobb vállát. (6 támadással 402 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+81 életerő). Nyelvével az amőbaszerű gyík úgy osztja a csapásokat, mint más egy ostorral. (2 támadástól 279 életpontot vesztesz.) A szörny szenzoraival vizet szív el a testedből. Karmával néhányszor az amőbaszerű gyík megcsapja a fejedet. (2 támadástól 457 életpontot vesztesz.) Majdnem elhányod magad, annyira rosszul leszel. (-6 minden tulajdonságodra kör végéig.) Tleikan nyárssal többször eltalálod az amőbaszerű gyík testét. (5 támadással 607 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+122 életerő). Támadó varázslatot alkalmazol: ellenfeledre jégcsóva varázslatot lősz. 45 életpontot sebeztél. Kyorg tőrrel meghorzsolod az amőbaszerű gyík jobb hátsó lábát. (1 támadással 78 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+16 életerő). Az amőbaszerű gyík jobb combodat és térdedet célozta a nyelvével, és méghozzá milyen hatékonyan! (2 támadástól 312 életpontot vesztesz.) Érzed, ahogy a csápok a tested víztartalmát szívják el. Az amőbaszerű gyík néhányszor belevágja karmát a bal válladba. (2 támadástól 343 életpontot vesztesz.) Majdnem elhányod magad, annyira rosszul leszel. (-6 minden tulajdonságodra kör végéig.)
Az amőbaszerű gyík szemében félelem villan, aztán lassan lehunyja, miközben lelke kitör testének fogságából.
23648 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-27 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont). Megújítod az áldomás II varázslatot. [-29 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 4271, sebződés: 2653, gyógyulás: 721, összesen: -1932 ÉP}


Mire valamelyest magadhoz térsz, máris itt az újabb ellenfél, egy quwarg harcmágus! {max. életpontja: 3061-3820.} Huh, túlságosan kimerült vagy most egy újabb csatához, a biztos halál várna itt rád. Inkább a szégyennel mit sem törődve kirohansz az arénából. [25 pontot használtál fel, van még 640. Kapsz 40 VP-t.]
(Feltételes gyógyítás:) Egy végső mozdulattal előhívod az ősi gyógyítás varázslatot! [-5 TVP] Ősi energiák regenerálják tested (+450 életerő). [-30 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont).
(Feltételes gyógyítás:) Megidézted az ősi gyógyítás varázslatot! [-5 TVP] Ősi energiák regenerálják tested (+450 életerő). [-30 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont).
(Feltételes gyógyítás:) Egy végső mozdulattal előhívod az ősi gyógyítás varázslatot! [-5 TVP] Ősi energiák regenerálják tested (+450 életerő). [-30 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont).
(Feltételes gyógyítás:) Kimondva az utolsó varázsszót, létrehoztad az ősi gyógyítás varázslatot! [-5 TVP] Ősi energiák regenerálják tested (+450 életerő). [-30 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). [20 pontot használtál fel, van még 620. Kapsz 32 VP-t.]

m 3 mozogsz délkeletre
[450,21] Még mindig a városban vagy. A kikötő környékét úgy uralja a hatalmas őrbástya, ahogy vigyázó juhász fürkészi a nyáját. A sarok mögött csosszanó léptek figyelmeztetnek a veszélyre. Hmm, csak egy csapat elkóborolt rémeb. Ettől nincs semmi félnivalód. {védettsége: 85 szúró, 85 vágó, 85 ütő ellen.} Felkészülsz, hogy minél jobban el tudd kalapálni az agresszort.

Üdvözlésképpen egy bo'adhun csapás varázslatot eresztesz meg ellenfeled irányába. 575 életpontot sebeztél. A szilánk működik (+2 életpont). Teriád tőrt küldesz ellenfeled felé. Elrepül 2 teriád tőr. Több lövedéked átfúrja az elkóborolt rémeb jobb oldalát. (2 támadással 145 életpontot sebezve.) Vad csatakiáltással, felemelve a tleikan nyársat a másikra támadsz. Tleikan nyárssal többször eltalálod az elkóborolt rémeb jobb első lábát. (9 támadással 1134 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+227 életerő). Mormolsz, majd ujjaidból kirepül egy jégcsóva varázslat. 39 életpontot sebeztél. Kyorg tőrrel többször eltalálod az elkóborolt rémeb bal vállát. (6 támadással 509 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+102 életerő). A 7 elkóborolt rémeb harapásai nyomán sebek nyílnak a lábadon és karodon. (7 támadástól 518 életpontot vesztesz.) A lény óriási darabot tép ki belőled. Még 373 életpontot vesztettél. Többször beletép húsodba a 7 elkóborolt rémeb. (7 támadástól 673 életpontot vesztesz.) Tleikan nyárssal tökéletesen perforálod az elkóborolt rémeb bal hátsó lábát. (9 támadással 1203 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+241 életerő). Egy kézmozdulatot teszel, majd ellősz egy jégcsóva varázslatot. 36 életpontot sebeztél. Kyorg tőrrel néhányszor megkarcolod az elkóborolt rémeb bal vállát. (4 támadással 320 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+65 életerő). A szörny néhányszor beléd mar, főként az oldaladat és a mellkasodat részesítve előnyben. (4 támadástól 245 életpontot vesztesz.) A lény óriási darabot tép ki belőled. Még 320 életpontot vesztettél. A 4 elkóborolt rémeb néhányszor belevágja karmát a jobb válladba. (4 támadástól 355 életpontot vesztesz.) Yeeee! Lenyomtad az ellenfeledet, esélye sem volt.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 2 teriád tőrt találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva a kőkést, szereztél 10 bordacsontot. 17521 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-27 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). Megújítod az áldomás II varázslatot. [-29 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 3961, sebződés: 2484, gyógyulás: 641, összesen: -1843 ÉP}


(Feltételes gyógyítás:) Egy utolsó kézmozdulattal kisütöd az ősi gyógyítás varázslatot! [-5 TVP] Ősi energiák regenerálják tested (+450 életerő). [-30 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont).
(Feltételes gyógyítás:) Elmondtad az ősi gyógyítás varázslatot! [-5 TVP] Ősi energiák regenerálják tested (+450 életerő). [-30 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont).
(Feltételes gyógyítás:) Elmormoltad az ősi gyógyítás varázslatot! [-5 TVP] Ősi energiák regenerálják tested (+450 életerő). [-30 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont).
(Feltételes gyógyítás:) Elmormoltad az ősi gyógyítás varázslatot! [-5 TVP] Ősi energiák regenerálják tested (+450 életerő). [-30 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). Valamilyen épületet látsz! Felismered, egy kikötő (729. épület.).
Találkozol Bean-sidhével. Ő Givangel felesége! Egy bársony övsálat, egy dr'thanox gyűrűt, egy drag'kór fülkarikát, egy drakolder gyűrűt, egy gyémánt védőgyűrűt, egy Istenek Talizmánját, egy jegygyűrűt, egy kamikáze fejfedőt, egy koponya szimbólumot, egy kreiton palástot, egy Luthius karkötőjét, egy mordaith kesztyűt, egy mordaith köpenyt, egy mordaith mellényt, egy mordaith nadrágot, egy mordaith vállvédőt, egy natharion talizmánt, egy Notermanthi amulettet, egy nt'lagod karkötőt, egy og'lhobn fülbevalót, egy óriások övét, egy örökkéval.tűzopálját, egy ősi csizmát, egy ősmágus fülbevalóját, egy rogalhal csuklópántot, egy ryuku hüvelykgyűrűt, egy ryuku ökölgyolcsot, egy Teremtő koronáját, egy Urgod fétisét és egy Zu'lit koronáját visel. Felszerelését egy triklem drakolder trófea, egy élőholt drakolder trófea és egy Zt'tuzzarxn trófea teszi egyedivé. Furcsa jelvénye van: Kardra tekeredő, kitárt szárnyú háromfejű sárkány. Övén 30 kalandozóskalp fityeg! Jobb kezében egy ősi kardot, bal kezében egy wakizashit tart. Lőfegyvere egy vas dobónyíl. Hátasállata egy pikkelyes ptog! {ereje: 127.} Számodra jól felismerhető a körülötte lebegő láthatatlan aura: ő is semleges. Üdvözlitek egymást, mint két régi jóbarát. Rövid trécselés után folytatod utadat.
[29 pontot használtál fel, van még 591. Kapsz 46 VP-t.]

v 84 798 elmormolod a 84. varázslatot
Ujjaid táncba kezdenek, ahogy hozzálátsz az idézéshez. Pezsgő mágikus energia terjed szét benned. Elmondtad a szörnyidézés varázslatot! Megidézel egy teriád varázsló! Szegény gyámoltalanul pislog, nem egészen érti, hogy hol van.
(Feltételes támadás:) Egy teriád varázsló! Ezt kerested. {max. életpontja: 2425-2864.} Mivel minden egyéb kommunikációs lehetőséget kizár a szörny agresszív magatartása, felkészülsz a csatára.

Egy bo'adhun csapás varázslattal köszöntöd a másikat. 575 életpontot sebeztél. Gyógyulsz (+2 életpont). Ellenfeled egy kézmozdulatot tesz, majd ellő egy ősi hurrikán varázslatot. 382 életpontot vesztettél. Üdvözlésképpen egy ősi hurrikán varázslatot ereszt meg irányodba ellenfeled. 721 életpontot vesztettél. Teriád tőrt küldesz ellenfeled felé. Elrepül 2 teriád tőr. Pár lövedéked átjárja a teriád varázsló testét. (2 támadással 127 életpontot sebezve.) A lény igéző tekintetét rád emeli. Nyálad csöpög, ahogy engedelmesen átnyújtod a nálad levő 1 sullár hólyagot. Hirtelen félelem lesz rajtad úrrá: hogy mertél szembeszegülni egy ilyen csodálatos teremtménnyel? Te itt életveszélyben vagy. Szerencsédre a futás jobban megy a bújócskánál. Megújítod az áldomás II varázslatot. [-29 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 702, sebződés: 1103, gyógyulás: 4, összesen: -1099 ÉP}

[-72 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont). [10 pontot használtál fel, van még 581. Kapsz 16 VP-t.]
(Feltételes gyógyítás:) Sikerült elmondanod az ősi gyógyítás varázslatot! [-5 TVP] Ősi energiák regenerálják tested (+450 életerő). [-30 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont).
(Feltételes gyógyítás:) Megidézted az ősi gyógyítás varázslatot! [-5 TVP] Ősi energiák regenerálják tested (+450 életerő). [-30 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont).
(Feltételes gyógyítás:) Megidézted az ősi gyógyítás varázslatot! [-5 TVP] Ősi energiák regenerálják tested (+450 életerő). [-30 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). [15 pontot használtál fel, van még 566. Kapsz 24 VP-t.]

kld 6 küldetés végrehajtása 6
Amint belépsz a kikötő területére, egy marcona izomkolosszus fogad - ő a biztonsági őrök egyike. Amikor elmondod, hogy Hayatinak dolgozol, és az éjszakai műszakra jelentkezel, a férfi elmagyarázza, mi is a teendőd.
- Nem árt, ha körbejársz a ládák körül. Ha szerencséd van, még tolvajt is foghatsz! - a férfi arcán sejtelmes mosoly suhan át a gondolatra.
Megkezdődik hát az őrködés, sétálni kezdesz a ládák között, majd végig a molón. Már épp kezdenél beleunni, hogy ilyen csendes az éjszaka, amikor váratlanul történik valami. Az egyik hajó fedélzetén egy kisebb csapat ryuku tolvajt pillantasz meg. Biztos, hogy rosszban sántikálnak! Ideje, hogy elvégezd, amire felbéreltek! {támadása: 145.}

Egy halálos érintés varázslatot dobsz ellenfeledre. 10075 életpontot sebeztél. Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). Yeeee! Lenyomtad az ellenfeledet, esélye sem volt.
Szereztél 3 mérg.mihlan.dobótőrt. 20312 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál.
{Csatastatisztika; sebzés: 10075, sebződés: 0, gyógyulás: 2, összesen: +2 ÉP}

Újabb csapat ryuku tolvaj támad rád. {max. életpontja: 5302-5921.}

Egy kézmozdulatot teszel, majd ellősz egy bo'adhun csapás varázslatot. 575 életpontot sebeztél. Gyógyulsz (+2 életpont). Az ellenfél néhány ryuku harci dárdát hajít feléd. Sajnos nincs időd félreugrani előlük. 219 életpontot vesztettél. Az ellenfél néhány mérg.mihlan.dobótőrt hajít feléd. 275 életpontot sebződsz. A lény dobófegyverként ryuku harci dárdát használ. Már repül is belőlük feléd pár. Sajnos nincs időd félreugrani előlük. 241 életpontot vesztettél. Megmarkolva a tleikan nyársat a másikra rontasz. Tleikan nyárssal megdöfködöd a ryuku tolvaj jobb lábát. (8 támadással 742 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+149 életerő). Távolról jégcsóva varázslatot lősz a másikra. 37 életpontot sebeztél. Kyorg tőrrel néhány helyen meghorzsolod a ryuku tolvaj testét. (5 támadással 194 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+39 életerő). A 7 ryuku tolvaj fegyverével több sebet ejt a jobb válladon és karodon. (7 támadástól 25 életpontot vesztesz.) Bár ügyesen védekezel, a 7 ryuku tolvaj sem kezdő, és megdöfködi a mellkasodat. (7 támadástól 32 életpontot vesztesz.) Sajnos nem sikerült a 7 ryuku tolvaj minden csapását hárítanod. (7 támadástól 53 életpontot vesztesz.) A 7 ryuku tolvaj kemény csapásokat osztogatva kényszerít védekezésre. (7 támadástól 25 életpontot vesztesz.) Szúrásokat kapsz a válladba és a felkarodba. (7 támadástól 93 életpontot vesztesz.) Tleikan nyárssal többször eltalálod a ryuku tolvaj fejét. (6 támadással 569 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+114 életerő). Egy kézmozdulatot teszel, majd ellősz egy jégcsóva varázslatot. 47 életpontot sebeztél. Kyorg tőrrel gyengén megszurkálod a ryuku tolvaj bal lábát. (6 támadással 277 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+56 életerő). Elegáns támadássorozat eredményeként több vágást kapsz az oldaladra és a lábadra. (5 támadástól 18 életpontot vesztesz.) Szúrásokat kapsz a válladba és a felkarodba. (5 támadástól 17 életpontot vesztesz.) Sajnos nem sikerült az 5 ryuku tolvaj minden csapását hárítanod. (5 támadástól 43 életpontot vesztesz.) Az 5 ryuku tolvaj pusztító erejű támadást indít, félresöpörve védekezésedet. (5 támadástól 24 életpontot vesztesz.) Az 5 ryuku tolvaj megrohamoz, és hátrébb taszít. Ahogy megperdülsz, fegyverét többször a hátadba döfi. (5 támadástól 60 életpontot vesztesz.) Tleikan nyárssal jól megszurkálod a ryuku tolvaj testét. (8 támadással 739 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+148 életerő). Egy jégcsóva varázslattal köszöntöd a másikat. 41 életpontot sebeztél. Kyorg tőrrel párszor épp hogy megérintgeted a ryuku tolvaj bal lábát. (6 támadással 235 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+48 életerő). A 4 ryuku tolvaj fegyverével több sebet ejt a bal válladon és karodon. (4 támadástól 22 életpontot vesztesz.) Bár ügyesen védekezel, a 4 ryuku tolvaj sem kezdő, és megdöfködi a mellkasodat. (4 támadástól 17 életpontot vesztesz.) Pengéjét vadul forgatva, a 4 ryuku tolvaj újra meg újra lecsap. (4 támadástól 21 életpontot vesztesz.) A 4 ryuku tolvaj nem hagy pihenőt: lesújt a karodra és a mellkasodra. (4 támadástól 16 életpontot vesztesz.) Bár ügyesen védekezel, a 4 ryuku tolvaj sem kezdő, és megdöfködi a mellkasodat. (4 támadástól 64 életpontot vesztesz.)
Tleikan nyárssal többször eltalálod a ryuku tolvaj jobb vállát. (7 támadással 673 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+135 életerő). Üdvözlésképpen egy jégcsóva varázslatot eresztesz meg ellenfeled irányába. 44 életpontot sebeztél. Kyorg tőrrel kicsit megbökdösöd a ryuku tolvaj jobb lábát. (4 támadással 184 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+37 életerő). A 2 ryuku tolvaj fegyverével több sebet ejt a jobb válladon és karodon. (2 támadástól 9 életpontot vesztesz.) A 2 ryuku tolvaj megrohamoz, és hátrébb taszít. Ahogy megperdülsz, fegyverét többször a hátadba döfi. (2 támadástól 8 életpontot vesztesz.) Jobbra-balra szökkenve osztja a 2 ryuku tolvaj nehezen védhető csapásait. (2 támadástól 7 életpontot vesztesz.) A 2 ryuku tolvaj pusztító erejű támadást indít, félresöpörve védekezésedet. (2 támadástól 7 életpontot vesztesz.) A 2 ryuku tolvaj megrohamoz, és hátrébb taszít. Ahogy megperdülsz, fegyverét többször a hátadba döfi. (2 támadástól 70 életpontot vesztesz.) Ennyi! A másik kigúvadt szemmel borul a földre. Meghalt.
Szereztél 3 mérg.mihlan.dobótőrt. 19778 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-27 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). Megújítod az áldomás II varázslatot. [-29 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 4357, sebződés: 1366, gyógyulás: 732, összesen: -634 ÉP}

A biztonsági őr, aki a kikötőbe beengedett, most érkezik a mólóhoz.
- Ezért méltán számíthatsz Hayati elismerésére! - veregeti meg a vállad. - Jól csináltad! Mindenképp jelentkezz nála honlap!
Int néhány, időközben összecsődült éjjeliőrnek, s a tolvajok holttestét magukkal vonszolják. A szolgálat hátralevő részében még körbejársz a ládák között - egyikbe másikba bele is kukkantasz: gyapot, takarmány, mindenféle ruhanemű, bőrdarabok, kagyló, különféle ércek képezik tartalmukat. Hát ebben a kikötőben aztán tényleg sokszínű árukészletet raktároznak. Az éjszaka a továbbiakban eseménytelenül telik, több tolvajhoz nem lesz szerencséd. A nap első kósza sugarainak megjelenésével véget érnek itt teendőid, így hát továbbállsz. [100 pontot használtál fel, van még 466. Kapsz 160 VP-t.]
(Feltételes gyógyítás:) Sikerült elmondanod az ősi gyógyítás varázslatot! [-5 TVP] Ősi energiák regenerálják tested (+450 életerő). [-30 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont). [5 pontot használtál fel, van még 461. Kapsz 8 VP-t.]

v 84 798 elmormolod a 84. varázslatot
Varázsolni kezdesz. A földből energia áramlik testedbe. Kimondva az utolsó varázsszót, létrehoztad a szörnyidézés varázslatot! Megidézel egy teriád varázsló! Szegény gyámoltalanul pislog, nem egészen érti, hogy hol van. [-72 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont). [10 pontot használtál fel, van még 451. Kapsz 16 VP-t.]

fog 903 1280 elfogod a 903. szörnyet az 1280. tárggyal
Már be van telve a feltételes parancs listád - több feltételes parancsot nem adhatsz ki. [0 pontot használtál fel, van még 451.]

m 3 3 5 mozogsz délkeletre, délkeletre, délnyugatra
Gyomorkavaró érzés vesz erőt rajtad: a teleport varázslat befejezéseképp most visszarepít a kiinduló mezőre. Hushhh, elteleportálsz!
[488,95] A síkság itt véget ér, és egy ritka erdő kezdődik. Miközben fütyörészve sétálsz, megpillantasz a közelben egy teriád települést.
(Feltételes kutatás:) Valahol előtted széles lyuk tátong a teriád települést övező sziklafalon, ez lehet a bejárat! Mindenfelé sasolva, a falak közé lépsz. Sziklafalak mindenütt. A teriád települést nagyon egyszerűre építették, majdhogynem minden épület ugyanolyan. Könnyű lesz eltévedni, gondolod, miközben elindulsz előre. Szisztematikusan végigjárod a teriád település utcáit. Nem vennél ugyan mérget erre a kijelentésre, de mintha spirálban befelé haladnának. Vajon mi lehet a középpontjában? A települést védő őrszemek egyike hirtelen bukkan fel előtted. Egy féregtenyészet támad rád.

Egy bo'adhun csapás varázslattal köszöntöd a másikat. 575 életpontot sebeztél. Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). Marokra fogva a tleikan nyársat ellenfeledre rohansz. Tleikan nyárssal jól megszurkálod a féregtenyészet testét. (9 támadással 705 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+142 életerő). Néhány elegáns kézmozdulat után már süvít is ellenfeled felé egy jégcsóva. 41 életpontot sebeztél. Kyorg tőrrel többször eltalálod a féregtenyészet testét. (6 támadással 286 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+58 életerő). A féregtenyészet kitátja pofáját, és többször belemar a testedbe. (2 támadástól 57 életpontot vesztesz.) Csápok tekergődznek feléd. Megpróbálod elkerülni őket, de néhány lecsap a testedre. (2 támadástól 63 életpontot vesztesz.) Ellenfeled vámpirizál rajtad. 52 életpontot vesztettél. A féregtenyészet megharapdálja a jobb lábfejedet és a combodat. (2 támadástól 50 életpontot vesztesz.) Öregedtél 5 évet. Csápjaival a féregtenyészet lecsap a jobb karodra. (2 támadástól 54 életpontot vesztesz.) Maga az idő szivárog el (-14 TVP). Harapásokat kapsz a jobb karodba és kezedbe! (2 támadástól 61 életpontot vesztesz.) A tőled elszívott varázsenergiát saját regenerálására fordítja. (-8 varázspont.) Tleikan nyárssal jól megszurkálod a féregtenyészet fejét. (9 támadással 689 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+138 életerő). Távolról jégcsóva varázslatot lősz a másikra. 41 életpontot sebeztél. Kyorg tőrrel többször eltalálod a féregtenyészet jobb lábát. (6 támadással 297 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+60 életerő). A féregtenyészet harapásai nyomán sebek nyílnak a lábadon és karodon. (2 támadástól 70 életpontot vesztesz.) Csápjaival a féregtenyészet csapásokat mér a hasadra. (2 támadástól 60 életpontot vesztesz.) A lény kacagva szívja el életnedveidet. 49 életpontot vesztettél. A féregtenyészet megharapdálja a jobb lábfejedet és a combodat. (2 támadástól 49 életpontot vesztesz.) Szerencsére nem öregszel. Csápok szívnak vért a combjaidból. (2 támadástól 64 életpontot vesztesz.) Kronoérintette aurádat (-17 TVP). A féregtenyészet kitátja pofáját, és többször belemar a testedbe. (2 támadástól 49 életpontot vesztesz.) Varázsenergiát vesztesz. (-12 varázspont.) Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-27 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). Megújítod az áldomás II varázslatot. [-29 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 2634, sebződés: 678, gyógyulás: 404, összesen: -274 ÉP}

Menekülsz, mint akit sóspuskával lőttek fenékbe.
Téged még az erdőben sem lephet meg buta szörny. Már gyerekkorodban sem ijedtél meg, ha egy magh-goth párduc közeledett feléd. Most sem aggódsz különösebben. {támadása: 170.} Mivel meglepni nem sikerült, ezért gondolkodás nélkül neked ront a szörny. Persze te sem maradsz tétlen.

Ellenfeled varázstudó! Elmond magára egy láthatatlan védekező varázslatot. Egy bo'adhun csapás varázslatot dobsz ellenfeledre. Semmi hatás! (úgy látszik elektromos pajzs védte a csupasz testét.) Gyógyulsz (+2 életpont). Ellenfeled néhány elegáns kézmozdulata után már süvít is feléd egy izomernyesztés. Elernyedsz! (Kevesebbszer fogsz támadni.) A rém borzalmasat üvölt. Hopp - megállt a szíved! Úgy döntesz, ebből elég volt. Olyan gyorsan futsz el, hogy ellenfeled csak döbbenten áll és bambán bámul utánad.

Megszűnik a látás és hallás köznapi értelme: a másodperc törtrésze alatt leperegnek lelki szemeid előtt életed fontosabb pillanatai. Ez a halál... [109 pontot használtál fel, van még 311. Kapsz 174 VP-t.]
Beleegyezéssel várod, hogy lelked elhagyja a megkínzott tested. Ehelyett azonban egészen furcsa dolog történik: olyan érzésed van, mintha felemelne valaki, és egy hatalmasat lódítana rajtad. Pillanatnyi kábaság után kinyitod a szemed: a mennyország nagyon is hasonlít a halandók világára... vagy pedig még mindig élsz! Ez utóbbi lehetőséget igazolja az is, hogy a deus ex machina eltűnt oldaladról. Tehát működött! Azon kívül, hogy elrepített a veszély helyszínéről, még gyógyított is rajtad. (+1722 életerő.)
[20 pontot használtál fel, van még 291. Kapsz 32 VP-t.]
(Feltételes gyógyítás:) Sikerült elmondanod az ősi gyógyítás varázslatot! [-5 TVP] Ősi energiák regenerálják tested (+450 életerő). [-30 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont).
(Feltételes gyógyítás:) Megidézted az ősi gyógyítás varázslatot! [-5 TVP] Ősi energiák regenerálják tested (+450 életerő). [-30 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont).
Összefutsz LeChuckkal. Tharr halandók felett uralkodó helyettese. Tagja az Igaz Barátok Rendjének. Egy bársony övsálat, egy bozontfonatot, egy dr'thanox gyűrűt, egy drag'kór fülkarikát, egy drakolder gyűrűt, egy drakolit kesztyűt, egy drakolit köpenyt, egy drakolit lábvédőt, egy drakolit sisakot, egy drakolit vállvédőt, egy inváziós amulettet, egy Istenek Talizmánját, egy játékmesteri palástot, egy két kard szimbólumot, egy Khór maszkját, egy Luthius karkötőjét, egy natharion talizmánt, egy Notermanthi amulettet, egy nt'lagod karkötőt, egy og'lhobn fülbevalót, egy óriások övét, egy örökkéval. zafírját, egy ősi csizmát, egy ősmágus fülbevalóját, egy rogalhal csuklópántot, egy Rughar gyűrűjét, egy Teremtő koronáját, egy troglodita gyűrűt és egy tűzhaj diadémet visel. Felszerelését egy élőholt drakolder trófea, egy Zt'tuzzarxn trófea és egy triklem drakolder trófea színesíti. Furcsa jelvénye van: hatalmas hegyek ormai mögött lenyugvó Nap. Övén 2 kalandozóskalp fityeg! Jobb kezében egy Daramoula pálcáját, bal kezében egy Zarknod szemét tart. Lőfegyvere egy hosszú íj. Egy pikkelyes ptog a hátasa. {védettsége: 111 szúró, 111 vágó, 111 ütő ellen.} Üdvözlitek egymást, mint két régi jóbarát. Rövid trécselés után folytatod utadat.
(Feltételes készítés:) Legyártottál 1 nyílvesszőt. Erőd TF-elődött.

(Továbbmész...) [489,96] A fák ritkulnak, az aljnövényzet sűrűsödik - ez már csak bozótos. Nagy vartyogás közepette egy csapat szárnyas gömböc húz el a magasban. Egy pillanat alatt megérzed, hogy már nem vagy egyedül. Megpróbálsz beolvadni a környezetedbe. Miután sikerült elbújnod, kíváncsi leszel. Elővigyázatosan kinézel rejtekedből. Azonnal rájössz, hogy egy gyökérszellem ijesztett meg. {védettsége: 1 szúró, 1 vágó, 1 ütő ellen.} Amikor elhal a zaj, előmászol.


(Továbbmész...) [488,97] A bokrok megritkulnak, most sík terepen vagy. A zöld mező egyhangúságát csak néha töri meg egy-egy szomorúfűz. Szerencsédre hamar észreveszed a fűben feléd lopakodó valamit. Úgy gondolod, hogy a közeledő szőrös azuka nem jelenthet komoly veszélyt. {támadása: 119.} A lény nem tűnik éhesnek. Határozatlanul biccentesz felé, nem tudva, mit kezdj vele, aztán továbbállsz.

Megérezve a magas fűből érződő szagot, rájössz, hogy valami rád leselkedik. Már majdnem megijedtél, de aztán felismered, hogy ez egy bámulatos zombi. {védettsége: 1 szúró, 1 vágó, 1 ütő ellen.} Végre egy kis testmozgás. Fincsi!

Mélyen koncentrálva, megidézel egy bo'adhun csapás varázslatot, majd ellenfeledre küldöd. 345 életpontot sebeztél. A szilánk működik (+2 életpont). Félelmet nem ismerve a másikra támadsz. Tleikan nyárssal több döféssel felnyársalod a bámulatos zombi rotható húsát. (9 támadással 703 életpontot sebezve.) Ellenfeledre jégcsóva varázslatot lősz. 22 életpontot sebeztél. Kyorg tőrrel jól megszurkálod a bámulatos zombi testét. (6 támadással 297 életpontot sebezve.) A bámulatos zombi karmait belevágja a jobb lábszáradba. (1 támadástól 211 életpontot vesztesz.) Rosszullét fog el. (-4 minden tulajdonságodra kör végéig.) Tleikan nyárssal néhányszor teljesen átdöföd a bámulatos zombi foszladozó testét. (9 támadással 714 életpontot sebezve.) Mélyen koncentrálva, megidézel egy jégcsóva varázslatot, majd ellenfeledre küldöd. 23 életpontot sebeztél. Kyorg tőrrel többször eltalálod a bámulatos zombi rotható húsát. (6 támadással 294 életpontot sebezve.) Karmait végighúzza a bámulatos zombi a bal oldaladon. (1 támadástól 243 életpontot vesztesz.) Majdnem elhányod magad, annyira rosszul leszel. (-4 minden tulajdonságodra kör végéig.) A másik elterül, rángatózik egy kicsit, majd csendben meghal.
9067 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál. Megújítod az áldomás II varázslatot. [-29 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 2398, sebződés: 454, gyógyulás: 4, összesen: -450 ÉP}


(Feltételes gyógyítás:) Sikerült elmondanod az ősi gyógyítás varázslatot! [-5 TVP] Ősi energiák regenerálják tested (+450 életerő). [-30 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). Előpakolod a kaját, és eszel. (-1 kaja.) Megvizsgálod a talajt. Elég régi (kb. 3 hetes) elf nyomok vezetnek délkeletre. Találsz még kb. 1 hetes alakváltó nyomokat, amelyek északra vezetnek. [37 pontot használtál fel, van még 254. Kapsz 59 VP-t.]

h 697 8888 használod a 697. tárgyat
Megfújod az Ezüstmágusok kürtjét. Életenergiád mágikus energiává alakul! (+1059 varázspont, -2118 életpont.) [0 pontot használtál fel, van még 254.]
(Feltételes gyógyítás:) Egy végső mozdulattal előhívod az ősi gyógyítás varázslatot! [-5 TVP] Ősi energiák regenerálják tested (+450 életerő). [-30 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont).
(Feltételes gyógyítás:) Elmondtad az ősi gyógyítás varázslatot! [-5 TVP] Ősi energiák regenerálják tested (+450 életerő). [-30 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont).
(Feltételes gyógyítás:) Kimondva az utolsó varázsszót, létrehoztad az ősi gyógyítás varázslatot! [-5 TVP] Ősi energiák regenerálják tested (+450 életerő). [-30 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont).
(Feltételes gyógyítás:) Létrehoztad az ősi gyógyítás varázslatot! [-5 TVP] Ősi energiák regenerálják tested (+450 életerő). [-30 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont).
(Feltételes gyógyítás:) Létrehoztad az ősi gyógyítás varázslatot! [-5 TVP] Ősi energiák regenerálják tested (+450 életerő). [-30 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont). [25 pontot használtál fel, van még 229. Kapsz 40 VP-t.]

v 198 466 103 elmormolod a 198. varázslatot
Megfelelő mozdulatok kíséretében mormolni kezdesz. A földből energia áramlik testedbe. Kimondva az utolsó varázsszót, létrehoztad a tiltott teleport varázslatot! Vuuush, elteleportálsz!

A TELEPORTÁLÁS PILLANATA ELŐTTI TÉRKÉPED


(488,95) féregtenyészet (#803), teriád település (#1286), magh-goth párduc (#871), LeChuck (4810. kalandozó)
(488,97) szőrös azukák (#903), bámulatos zombi (#896)
(489,96) gyökérszellem (#856)

[466,103] A síkság után kisebb hegyek következnek. Ghaurdashi hegyén jársz - legalábbis a draklenek körében így nevezik e helyet. Találsz egy ryuku aranybányát. Ahogy cammogsz, egyszercsak hogy, hogy nem: kiszúrsz egy oltárt. Dornodon híveié. Ki nyitott szemmel jár, talál: esetedben egy olvasztókemencét. Érzékeled, hogy valamilyen fémszerű anyag (aranyrög) van alattad. Némi ásással hozzájuthatnál. Néhány lefelé guruló kő figyelmeztet a veszélyre. Amint közelebb ér rögtön tudod, hogy mi az! Egy sangin yeti. {védettsége: 40 szúró, 40 vágó, 40 ütő ellen.} Az ellenfeled úgy döntött, eljött a halálod napja. Szerinted pedig az övé.

Egy bo'adhun csapás varázslattal köszöntöd a másikat. 575 életpontot sebeztél. Gyógyulsz (+2 életpont). A szörny hideget lehel! Csontodig hatol a hideg. (332 életpontot vesztettél.) A következő tárgyaid váltak hasznavehetetlenné a szörnyű fagytól: 5 gyöngymangó, Thargodan csont, 2 xirnox szív, hoarián saru. Vad csatakiáltással, felemelve a tleikan nyársat a másikra ugrasz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Tleikan nyárssal jól megszurkálod a sangin yeti nyakát. (9 támadással 1128 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+226 életerő). Egy jégcsóva varázslatot dobsz ellenfeledre. A lény immúnis erre a varázslatra! Kyorg tőrrel jól megszurkálod a sangin yeti fejét. (6 támadással 486 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+98 életerő). A sangin yeti megüti a jobb karodat a mancsával. (1 támadástól 488 életpontot vesztesz.) A szörny kitárja karjait, és megpróbál átölelni. Egymásnak feszültök, de te bizonyulsz az erősebbnek. Egy tockost nyomat Neked a sangin yeti! (1 támadástól 242 életpontot vesztesz.) Tleikan nyárssal jól megszurkálod a sangin yeti testét. (9 támadással 1130 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+227 életerő). Támadó varázslatot alkalmazol: ellenfeledre jégcsóva varázslatot lősz. A lény immúnis erre a varázslatra! Kyorg tőrrel többször eltalálod a sangin yeti testét. (6 támadással 483 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+97 életerő). A sangin yeti lekever egyet a mancsával. (1 támadástól 506 életpontot vesztesz.) Megpróbál karjaival összeroppantani. Azonban te erősebbnek bizonyulsz - ellököd magadtól. A sangin yeti megüti a bal karodat a mancsával. (1 támadástól 268 életpontot vesztesz.) Az ütés kábító erejű. 268 életpontot vesztettél. Tleikan nyárssal megdöfködöd a sangin yeti jobb oldalát. (4 támadással 506 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+102 életerő). Egy jégcsóva varázslatot dobsz ellenfeledre. A lény immúnis erre a varázslatra! Kyorg tőrrel kicsit megsebzed a sangin yeti testét. (1 támadással 78 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+16 életerő). A sangin yeti lekever egyet a mancsával. (1 támadástól 337 életpontot vesztesz.) Megpróbál karjaival összeroppantani. Lerázod magadról! A sangin yeti mancsával eltalálja a jobb lábadat. (1 támadástól 324 életpontot vesztesz.) Véres nyál csordul ki a sangin yeti száján, majd halk hörgéssel a porba hull.
25237 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-27 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). Megújítod az áldomás II varázslatot. [-29 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 4386, sebződés: 2765, gyógyulás: 772, összesen: -1993 ÉP}


(Feltételes gyógyítás:) Elmormoltad az ősi gyógyítás varázslatot! [-5 TVP] Ősi energiák regenerálják tested (+450 életerő). [-30 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont).
(Feltételes gyógyítás:) Kimondva az utolsó varázsszót, létrehoztad az ősi gyógyítás varázslatot! [-5 TVP] Ősi energiák regenerálják tested (+450 életerő). [-30 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont).
(Feltételes gyógyítás:) Egy végső mozdulattal előhívod az ősi gyógyítás varázslatot! [-5 TVP] Ősi energiák regenerálják tested (+450 életerő). [-30 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont).
(Feltételes gyógyítás:) Sikerült elmondanod az ősi gyógyítás varázslatot! [-5 TVP] Ősi energiák regenerálják tested (+450 életerő). [-30 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). Alaposan körülnézel a földön. Aránylag régi (kb. 2 hetes) alakváltó nyomok vezetnek északra.
(Feltételes készítés:) Begyűjtöttél 10 szögletes követ. Erőd TF-elődött.
(Feltételes készítés:) Begyűjtöttél 20 kerek követ. Erőd TF-elődött.
[-100 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). [70 pontot használtál fel, van még 159. Kapsz 112 VP-t.]

be 1512 bemész az 1512. épületbe
Belülről is megtekinted az aranybányát. Ami legelőször feltűnik, hogy a járatok sötétek, a falak nyirkosak. Az imbolygó fény, ami feléd közelít, arra utal, hogy nem vagy egyedül. Valószínűleg egy csapat ryuku kalandor teszi próbára szerencséjét ezen az elhagyatott helyen. A csendes megfigyelés mellett döntesz, úgyhogy beveted magad az egyik oldaljáratba. Jól választottál, derül ki, amikor az idegenek lámpásának fénye megcsillan a lábaidnál fekvő 2 aranyrög felületén. Elégedett vagy a zsákmánnyal! Felpakolsz, majd mikor senki nem látja, elhagyod a bányát. [10 pontot használtál fel, van még 149. Kapsz 16 VP-t.]

kt 50 5 elkészíted az 50. tárgyat (5 darabot)
Legyártottál 351 aranyat. Erőd TF-elődött. [10 pontot használtál fel, van még 139. Kapsz 16 VP-t.]

v 84 798 elmormolod a 84. varázslatot
Arkánum-jeleket rajzolva a levegőbe, mormolni kezdesz. A kitörni készülő energia már az ujjaidban is van! Létrehoztad a szörnyidézés varázslatot! Megidézel egy teriád varázsló! Szegény gyámoltalanul pislog, nem egészen érti, hogy hol van.
(Feltételes támadás:) Egy teriád varázsló! Ezt kerested. {védettsége: 102 szúró, 102 vágó, 102 ütő ellen.} Az ellenfeled láthatólag harcra készül. Te felkészülten várod.

Ki tudja, mire készül a másik - jobb az óvatosság! A biztonság kedvéért felraksz egy agytaposás varázst. Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). Mormolsz, majd ujjaidból kirepül egy bo'adhun csapás varázslat. 575 életpontot sebeztél. Gyógyulsz (+2 életpont). Távolról ősi hurrikán varázslatot lő rád a másik. 428 életpontot vesztettél. Egy ősi hurrikán varázslattal köszönt csatapartnered. 359 életpontot vesztettél. A lény igéző tekintetét rád emeli. Megbabonázva, minden teketória nélkül átnyújtod a birtokodban levő 1 aranyrögöt. Hirtelen félelem lesz rajtad úrrá: hogy mertél szembeszegülni egy ilyen csodálatos teremtménnyel? Te itt életveszélyben vagy. Szerencsédre a futás jobban megy a bújócskánál.
{Csatastatisztika; sebzés: 575, sebződés: 787, gyógyulás: 4, összesen: -783 ÉP}

[-72 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont). [10 pontot használtál fel, van még 129. Kapsz 16 VP-t.]
(Feltételes gyógyítás:) Létrehoztad az ősi gyógyítás varázslatot! [-5 TVP] Ősi energiák regenerálják tested (+450 életerő). [-30 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont).
(Feltételes gyógyítás:) Kimondva az utolsó varázsszót, létrehoztad az ősi gyógyítás varázslatot! [-5 TVP] Ősi energiák regenerálják tested (+450 életerő). [-30 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). [10 pontot használtál fel, van még 119. Kapsz 16 VP-t.]

ek 227 488 110 t. energia kisütése: 227 488 110
Elhatározod, hogy visszatérsz erőd központjába. Mentálisan kapcsolatba lépsz Hófarkassal, és segítségéért fohászkodsz. Környezeted rohamosan elhalványul körülötted, majd ligeted ismerős formái bontakoznak ki szemeid előtt. Szerencsésen hazatértél...

A TELEPORTÁLÁS PILLANATA ELŐTTI TÉRKÉPED


(466,103) ryuku aranybánya (#1512), Dornodon oltár, olvasztókemence (#86), érclelőhely, sangin yetik (#857), teriád varázsló (#798)

[488,110] A sziklák elmaradoznak mögötted. Bozótos területre érkeztél. Ki nyitott szemmel jár, talál: esetedben egy litu-puka páfrányt.
(Feltételes kutatás:) Kíváncsiskodva lesed meg, mit rejt a litu-puka páfrány összefüggő levélkoronája. Ejha, tényleg rejlik itt valami! Egy hoarián bőröv.
Egyszercsak megtorpansz. Hohó, nicsak, mit fedeztél fel: egy jokonbia fát. Megtorpansz, mert valami felkelti a figyelmedet. Aha! Találtál egy oltárt. Tharr hívői építették. Megtorpansz, mert valami felkelti a figyelmedet. Aha! Találtál egy szent ligetet. A természet tökéletes összhangja feléd is a béke érzetét sugározza.

Megvizsgálod a talajt. Még egész friss alakváltó nyomok vezetnek délnyugatra. Találsz még friss kobudera nyomokat, amelyek északnyugatra vezetnek.
(Feltételes készítés:) Begyűjtöttél 1 jokonbia ágat. Erőd TF-elődött.
[-1 TU.] [15 pontot használtál fel, van még 104. Kapsz 24 VP-t.]

szk 828 keresed a 828. szörnyet
A táborozás ideje alatt majd megpróbálsz nyomokat kutatni, hátha találsz egy ryuku sorkatonát. [0 pontot használtál fel, van még 104.]

ef 10 energia fejlesztése 10
Tudati koncentrációval járulsz hozzá egy új tudati képesség kifejlesztéséhez. [-10 TU.] A befejezéshez még 1809 TU szükséges. Erőd TF-elődött. [100 pontot használtál fel, van még 4. Kapsz 160 VP-t.]

* 1. BP: leveszed/lerakod a 608. tárgyat
Kiveszed a füledből az ősmágus fülbevalóját. [0 pontot használtál fel, van még 4.]

* 2. BP: kézbeveszed/felveszed az 511. tárgyat
Sajnos nincs a birtokodban az a tárgy. [0 pontot használtál fel, van még 4.]

* 3. BP: használod a 892. tárgyat
Sajnos nincs a birtokodban az a tárgy. [0 pontot használtál fel, van még 4.]

* 4. BP: használod a 305. tárgyat
Sajnos nincs a birtokodban az a tárgy. [0 pontot használtál fel, van még 4.]

* 5. BP: visszadátumozás kérelem
Még nem telt el három hónap (legutóbb 2005. évben 12. hónapban adtad ki) a parancs utolsó használata óta. [0 pontot használtál fel, van még 4.]

* 6. BP: elmormolod a 208. varázslatot
Nincs elég pontod ahhoz, hogy ezt a parancsot végre tudd hajtani. [0 pontot használtál fel, van még 4.]
Rövid meditációs formula segítségével elmélyedsz tudatod legmélyén, és merítesz az örök, kiapadhatatlan kupából: az Élet Forrásából. (+1 max. ép.) Figyelem: 1 forduló múlva az EFelésed nullázódik! Energiáid már fogytán vannak, tested pihenésért kiált. A környéket felderítve, találsz egy helyet, amely táborozásra alkalmasnak tűnik. Percek sem kellenek hozzá, hogy mély álomba merülj. Némi fejlődést jelentenek az e héten szerzett tapasztalatok. (+1 max. életerő.) Elmúlt az esszenciavédelem 2 hatása. Elmúlt a tulajdonságpajzs hatása. Elmúlt az esszenciavédelem hatása. Elmúlt a vadászat hatása. Elmúlt a munka gyümölcse hatása. Elmúlt a hatalomvarázs hatása. Elmúlt a szürkeáll. aktiv hatása. Elmúlt a pszi-ernyő hatása.
Ebben a körben 4 pontod maradt, ebből a következő körre 4 pontot vihetsz át. Kapsz még 780 pontot. A következő körben tehát 784 pontot költhetsz el.

ENCYCLOPEDIA FANTASIA


NAGYKÉPŰ PÁRBAJHŐS (7022. ELLENFÉL)
A ryuku nagyvárosokban épúgy tiltott párbajozni, ahogyan a Yaurr Királyság egész területén, ám az itteni városőrség nem veszi túl komolyan ezt a rendszabályt. A tehetős nemesi ifjoncok pedig (talán épp emiatt), minden kínálkozó alkalmat megragadnak a pengeváltásra. Bár ezek az összecsapások a legtöbbször csak az "első vérig" tartanak, mitsem számít a helyszín, a napszak, és a kiváltó ok. Ha szembetalálkozol egy cifra tunikás, hibátlan tradícionális fegyverzetben feszítő, nagyképű párbajhőssel, elegendő csupán az óvatlan szemkontaktus, és ő máris beléd köt majd! Természetesen nem láthat át az álcádon, mivel azonban te egyáltalán nem ismered az itteniek igencsak bonyolult párbajszabályait, jobb, ha halálig küzdesz ellene, nehogy kiderüljön a turpisság!

AMŐBASZERŰ GYÍK (852. SZÖRNY)
Már eddig is találkoztál olyan gyíkokkal, amelyek képesek voltak színüket, bőrük mintázatát megváltoztatni, hogy jobban beleolvadjanak a környezetbe. Ez a lény azonban több, jóval több. Képes testét is átalakítani, hogy alkalmazkodjon. Akár egy tócsává is át tud alakulni, vagy egy korhadt fává... Az álcázás igazi mesterei, hiába nagy testűek, általában csak akkor veszed észre, ha már egész közel értél hozzá, ezért aztán lehetetlen lőfegyvert alkalmazni vele szemben.

KARAKTERLAP

Sauron Junior, egy fekete, hosszú hajú, csillogó szemű alakváltó férfi vagy. Fekete a bőröd. Tharr első számú avatárja vagy. A Hófarkas Klán (#9117) K.T. tagjai közé tartozol. Ez a 641. fordulód.

Erő: 82 (124) Szint: 54 Merészség: 10/3 Magasság: 180 cm
IQ: 77 (100) Támadás: 80 (81) Agresszió: 5 Testsúly: 60 kg
Ügyesség: 75 (96) Védekezés: 135 (137) Menekülés: 15 % Életkor: 51/77 év
Egészség: 74 (99) Életpont: 2447/2212 Jellem: semleges Tul. pont: 2
Szerencse: 82 (99) Varázspont: 4145/2333 Pénz: 1258 arany Kép. pont: 2
Tudatpont: 21/3 Pszi pont: 108/295 Halhatatlanság: 30 % EFejl: 30
Eddig összesen 7731 szörnyet (7 ebben a körben) öltél meg. Ebben a fordulóban 132376 TP-t kaptál. Jelenleg 53749306 TP-d van. A következő szinthez még 11250694 TP szükséges. Trófeáid: triklem drakolder, ryuku sorkatona, tleikan rémeb. A Hófarkas tetoválását viseled.

HARCI ISMERETEK
víziharc: 11/58 ökölvívás: 7/98 szúrófegyverek: 56/4 (+4%)
vágófegyverek: 35/2 ütőfegyverek: 38/32 lőfegyverek: 16/60 (+3%)
dobófegyverek: 44/84

Feltételes fegyverváltás: Daramoula pálcája (#950) (120%) << kyorg hosszúpenge (#917) (120%) << ököl (#28) (100%)
Feltételes lőfegyver használat: semmi (0 -13.); mérg. ubuk dobónyíl (#188) (14 -37.); bogyógránát (#430) (38 -996.); bűvös shuriken (#562) (997 .); hajító csillag (#939) (998 -);
Óvatosság (labirintusokban): 5 KPCS: automatikusan minden kapcsolónál

EGYÉB ISMERETEK
1. rejtőzködés: 59/80 (+11%) 2. nyomkövetés: 171/62 (+14%) 3. lopás: 2/92
4. mászás: 47/16 5. hajózás: 17/77 6. csapdakészítés: 15/10
7. csapdaészlelés: 24/52 8. gyógyítás: 133/63 9. titkosírás: 7/98
10. felderítés: 33/24 (+13%) 11. szörnyidomítás: 2/88 12. teológia: 305/98 (-485%)
13. taumaturgia: 104/46 (-595%) 14. szerencsejáték: 7/32 15. versengés: 24/71
16. harcművészetek: 4/7 17. zene: 12/12 18. szörnyismeret: 29/36
19. pszi: 67/15 20. zárnyitás: 17/42 21. vadászat: 12/66
22. vitalitás: 10/50 (+8%) 23. bányászat: 60/21 (+1%) 24. úszás: 12/78
25. főzés: 6/45 26. ősteológia: 7/93

FEJLESZTÉSI PONTOK
Felhasználatlan fejlesztési pont: 69
1. sebzés bónusz: 3 2. támadás bónusz: 1 3. védekezés: 1 5. varázslat sebzés: 5
6. regeneráció: 3(4) 8. képességpont: 4 9. gyors fejlődés: 4 10. vp regeneráció: 6(8)
11. kincskeresés: 3

FELTÉTELES PARANCSOK (még 0 lehet)
deus ex machinád 0 mezőre repítsen
totem 80% életpont alatt (ősi gyógyítás (#267))
gyógyítasz 60% életerő alatt 40 TVP-ért (max. 6 alkalommal)
kutatsz max. 300 TVP-ért
ásol max. 80 TVP-ért
készítesz szögletes követ (#17) (max. 10 darabot ), ében tobozt (#578) (max. 100 darabot ), kerek követ (#19) (max. 20 darabot ), nyílvesszőt (#108) (max. 12 darabot ), tüskét (#22) (max. 10 darabot ), pézsmatökmagot (#934) (max. 10 darabot ), hajító csillagot (#939) (max. 10 darabot ), kőkést (#6) (max. 2 darabot ), jokonbia ágat (#1477) (max. 5 darabot ), gourry tojást (#1455) (max. 999 darabot )
elfogod szutykos remákot (#191) hurokcsapdával (#217)
mászol max. 400 TVP-ért
cirkusz: céllövölde, ötpróba, küldetés, kártyabarlang, labirintus, szellemkastély (63)
maradék TVP-dből az erő (1) tulajdonságodat TF-eled
Feltételes támadás (aktív: 14, max: 16)
armageddont lövő lények (#9099), halált okozó lények (#9098), Rém (#315), éjfattyak (#9096), 9955. szövetség (#9955), purifikátor császár (#393), öregedést okozó lények (#9095), északi tűzsárkány (#219), Dl'orkhaugruk (#425), manaelementál (#290), vámpírféreg (#782) (csak egyszer), ősöreg taalruherceg (#718), teriád varázsló (#798), teriád gyilkos (#800)
Barátságosság (aktív: 14, max: 16)
semlegesek (#989), jók (#990), nagyobb vércápa (#246), élőholt ősmágus (#179), mélység fattya (#199), rothadó lián (#427), kémsárkány (#545), Garmhuun familiáris (#543), bosszúálló (#562), káoszdémon (#547), kronotapír (#286), sötét kaszás (#591), bűbájlidérc (#761), Bondorroth (#723)

VARÁZSLATAID ÉS PSZI KÉPESSÉGEID
Varázslói varázslataid
energiatüskék (#29, 5 VP) lángcsóva (#31, 5 VP) izomernyesztés (#33, 6 VP)
varázsvédelem (#34, 8 VP) mágiatörés (#35, 10 VP) védelem sav ellen (#36, 12 VP)
tompítás (#40, 8 VP) fehér glóbusz (#47, 13 VP) villámcsapás (#50, 18 VP)
elektromos pajzs (#51, 14 VP) mágiafeloldás (#75, 5 VP, 5 TVP) fúzió (#77, 25 VP, 5 TVP)
láth. észlelése (#78, 7 VP, 5 TVP) varázsital főzése (#100, 30 VP) tükörpajzs (#101, 26 VP)
savhurrikán (#107, 40 VP) varázsvédelem II (#108, 18 VP) felszínre ugrás (#109, 25 VP, 5 TVP)
varázslatfelejtés (#130, 20 VP, 5 TVP) tűzgolyó (#155, 25 VP) tűzmágia (#157, 24 VP, 5 TVP)
familiáris idézése (#159, 40 VP, 20 TVP) varázskő készítés (#160, 120 VP, 10 TVP) dimenzióugrás (#163, 55 VP, 5 TVP)
városi teleport II (#181, 60 VP, 10 TVP) Symulf rúnája (#182, 12 VP, 5 TVP) vízlélegzés (#185, 15 VP, 5 TVP)
háló (#186, 24 VP) tiltott teleport (#198, 100 VP, 10 TVP) a munka gyümölcse (#224, 10 VP)
jégoszlop (#231, 24 VP) minta formázása (#237, 120 VP, 10 TVP) Thargodan illúzió (#242, 50 VP)
éjfattyak végzete (#260, 100 VP) tl'urlang formázás (#262, 500 VP) filofaxáció (#277, 20 VP, 10 TVP)
időcsere (#285, 5 VP)
Papi varázslataid
vámpirizáció (#1, 8 VP, 5 TVP) éber kakukk (#3, 6 VP) áldomás (#6, 5 VP, 5 TVP)
alkímia (#7, 7 VP, 3 TVP) esőidézés (#11, 8 VP, 5 TVP) erőpajzs I (#12, 6 VP, 5 TVP)
hadiszerencse I (#13, 4 VP, 5 TVP) méregsemlegesítés (#14, 10 VP, 5 TVP) vak őrület (#18, 3 VP, 5 TVP)
kitartó ló (#19, 10 VP, 5 TVP) korgó gyomor, huss (#21, 3 VP, 5 TVP) unkreáció (#22, 0 VP, 5 TVP)
hadiszerencse II (#24, 6 VP, 5 TVP) tündérfény (#25, 1 VP) tulajdonságpajzs (#26, 16 VP, 5 TVP)
harmadik szem (#27, 12 VP, 5 TVP) csupasz izom (#28, 10 VP, 5 TVP) méregfelhő (#37, 12 VP)
óriáserő (#53, 24 VP, 5 TVP) a lélek védelme (#57, 32 VP) azonnali gyógyítás (#58, 15 VP, 5 TVP)
hadiszerencse III (#59, 15 VP, 5 TVP) puha ütés (#60, 18 VP) tűzeső (#61, 16 VP)
erőpajzs II (#63, 24 VP, 5 TVP) oltár eltörlése (#79, 60 VP, 10 TVP) vadítás (#81, 8 VP, 5 TVP)
szörnyészlelés I (#82, 8 VP, 5 TVP) szörnycsábítás (#83, 14 VP, 3 TVP) szörnyidézés (#84, 72 VP, 10 TVP)
vasszervezet (#86, 8 VP) szopókőpusztítás (#88, 21 VP, 5 TVP) agyburok (#90, 11 VP)
fürgülés (#92, 22 VP) rúnapukkasztás (#94, 0 VP) DEM kreálása (#95, 50 VP, 10 TVP)
pusztító végzet (#106, 30 VP) erőpajzs III (#127, 30 VP, 5 TVP) élőholt pozdorja (#134, 40 VP)
tárgyészlelés (#135, 30 VP, 10 TVP) földelem idézése (#144, 70 VP, 20 TVP) Tharr haragja (#145, 16 VP)
ongóliant tombolás (#146, 40 VP) mágikus ütés (#147, 18 VP) becsületjel (#158, 14 VP)
esszenciavédelem (#165, 15 VP, 5 TVP) oltár teremtése (#167, 50 VP, 10 TVP) áldomás II (#169, 10 VP, 5 TVP)
planetáris őrdémon (#172, 18 VP) szopógödöreltörlés (#173, 30 VP, 10 TVP) tárgyvédelem (#178, 14 VP, 5 TVP)
gyorsvarázslás (#179, 0 VP) agytaposás (#180, 12 VP) kényszerport (#183, 8 VP)
esszenciavédelem 2 (#188, 15 VP, 5 TVP) méregfelhő II (#193, 18 VP) megfejtés (#199, 28 VP, 5 TVP)
Pörhemór köre (#205, 30 VP, 5 TVP) kisebb kívánság (#208, 300 VP, 30 TVP) vadászat (#209, 40 VP, 5 TVP)
áldomás III (#217, 15 VP, 5 TVP) hatalomvarázs (#220, 25 VP, 5 TVP) földrengés (#221, 160 VP, 20 TVP)
csapdaészlelés (#222, 12 VP, 5 TVP) a mágia megértése (#226, 0 VP) meditáció (#250, 0 VP)
pajzszúzás (#251, 24 VP) bo'adhun csapás (#266, 60 VP) ősi gyógyítás (#267, 30 VP, 5 TVP)
kiszáradás (#268, 70 VP) árnyak segítsége (#270, 24 VP) bo'adhun gyógyítás (#272, 0 VP)
kyorg tudás (#273, 0 VP)
Pszi képességeid
pszi-ernyő (#64, 6 PP, 5 TVP) auratranszformáció (#65, 10 PP, 10 TVP) pszi-regeneráció (#66, 12 PP, 5 TVP)
felejtés (#68, 5 PP, 5 TVP) kí koncentráció (#69, 14 PP, 5 TVP) agyletapogatás (#70, 16 PP, 2 TVP)
szürkeáll. aktiv (#71, 20 PP, 5 TVP) mentális pajzs (#72, 9 PP, 5 TVP) pszi fejlesztés (#73, 20 PP, 10 TVP)
molekulaátrendezés (#74, 10 PP, 5 TVP) agykorbács (#97, 6 PP) pszi-acéltorony (#98, 8 PP)
tudatkutatás (#99, 20 PP, 10 TVP) térképelemzés (#104, 20 PP, 10 TVP) kontinuum-tágítás (#105, 60 PP, 10 TVP)
tudatrombolás (#111, 25 PP) pszi-gyűjtés (#112, 300 PP, 30 TVP) pszi-ernyő II (#113, 10 PP, 3 TVP)
agybénítás (#114, 10 PP) pszi-konverzió (#115, 50 PP, 20 TVP) az elme fölénye (#116, 10 PP, 5 TVP)
szuperpszi kif. (#117, 400 PP, 60 TVP) teljes őrület (#118, 12 PP) térképelemzés II (#119, 80 PP, 40 TVP)
nagyobb agypajzs (#120, 15 PP, 5 TVP) direkt kontaktus I (#121, 35 PP) direkt kontakt. II (#122, 45 PP)
az elme hatalma (#123, 15 PP, 5 TVP) a möszék kiirtása (#189, 8 PP, 5 TVP) igazlátás (#190, 3 PP)
ragály (#191, 5 PP, 5 TVP) gyors pihenés (#194, 0 PP) pszi-konverzió II (#195, 20 PP, 15 TVP)
az agy kifacsarása (#197, 14 PP) agybénítás II (#246, 15 PP) elme dominanciája (#247, 20 PP, 5 TVP)
fehérál.roncsolása (#248, 22 PP) spirituális ext. (#249, 0 PP)
Alakváltó és tudati képességeid
kisebb tűzlehelet (#110, 2 ÉP) nagyobb tűzlehelet (#150, 5 ÉP) pszi kő kreálása (#151, 30 ÉP, 30 TVP)
Ősteológia varázslataid
megifjodás (#309, 200 VP, 10 TVP) isteni eledel (#326, 70 VP, 6 TVP)
Butaság ára beállítás: teológia: +19 vp 15 költség alatt; taumaturgia: +19 vp 15 költség alatt;
A varázslatok tanulására elkölthető: 260 kör eleji VP regeneráció.

JELENLEG RAJTAD LEVŐ AKTÍV VARÁZSLATOK ÉS PSZI HATÁSOK
Pörhemór köre (#205) (138,45,3) vámpirizáció (#1) áldomás II (#169) méregsemlegesítés (#14)
óriáserő (#53) csupasz izom (#28)

TÁMADÓ ÉS VÉDEKEZŐ VARÁZSLATOK LISTÁJA
Feltételes varázslat-használat
30. és magasabb szintűek ellen
Támadó varázslatok (aktív: 3, max: 10)
puha ütés (#60), éjfattyak végzete (#260), bo'adhun csapás (#266)
Védekező varázslatok (aktív: 2, max: 10)
agytaposás (#180), tompítás (#40)
Feltételes támadó varázslatok (aktív: 52, max: 59 - védekező varázslatokkal együtt)
pusztító végzet (#106) >> káoszszellem (#472) pusztító végzet (#106) >> tleikan házőrző (#507)
pusztító végzet (#106) >> sötét ülnök (#508) pusztító végzet (#106) >> kreiton idéző (#510)
pusztító végzet (#106) >> tleikan hajadon (#533) pusztító végzet (#106) >> tleikan ölőművész (#535)
pusztító végzet (#106) >> kreiton jótündér (#538) pusztító végzet (#106) >> shokara bogár (#436)
pusztító végzet (#106) >> kreiton lich (#536) nagyobb tűzlehelet (#150) >> tleikan hadúr (#509)
pusztító végzet (#106) >> szellemdarázs (#481) pajzszúzás (#251) >> pszionikus entitás (#553)
direkt kontakt. II (#122) >> részeg kalandozó (#187) bo'adhun csapás (#266) >> kisebb jégisten (#662)
bo'adhun csapás (#266) >> ősöreg hósárkány (#663) puha ütés (#60) >> férfiak (#998)
puha ütés (#60) >> nők (#999) bo'adhun csapás (#266) >> tleikan behemót (#511)
tűzgolyó (#155) >> fagybehemót (#660) bo'adhun csapás (#266) >> ezerszemű bestia (#288)
bo'adhun csapás (#266) >> sötét kaszás (#591) halálos érintés (#271) >> tl'urlang vadász (#610)
halálos érintés (#271) >> ml'othag szürcsölő (#415) halálos érintés (#271) >> árnytündér csontváz (#629)
halálos érintés (#271) >> végzetes szójer (#631) pusztító végzet (#106) >> garmhegyi szerzetes (#599)
halálos érintés (#271) >> tleikan rémeb (#626) bo'adhun csapás (#266) >> takarító (#609)
halálos érintés (#271) >> eldüeni vándor (#601) halálos érintés (#271) >> baljós árny (#588)
bo'adhun csapás (#266) >> ősöreg Tguarkhan (#727) jégoszlop (#231) >> ősöreg taalruherceg (#718)
halálos érintés (#271) >> ryuku orgyilkos (#942) tűzeső (#61) >> Wart (#5667)
jégoszlop (#231) >> gnóm szolgáló (#943) halálos érintés (#271) >> ryuku tolvaj (#883)
halálos érintés (#271) >> teriád törzsfő (#805) halálos érintés (#271) >> ryuku sorkatona (#828)
halálos érintés (#271) >> féregtenyészet (#803)
Feltételes védekező varázslatok (aktív: 52, max: 59 - támadó varázslatokkal együtt)
agytaposás (#180) >> hoarián sámán (#834) fürgülés (#92) >> gnóm szolgáló (#943)
árnyak segítsége (#270) >> ősöreg taalruherceg (#718) árnyak segítsége (#270) >> ősi asszimiláció (#717)
varázsvédelem II (#108) >> tlopedmuk (#584) agytaposás (#180) >> energiaelementál (#577)
fürgülés (#92) >> ősöreg hósárkány (#663) agytaposás (#180) >> kisebb jégisten (#662)
fürgülés (#92) >> fagybehemót (#660) pszi-acéltorony (#98) >> pszionikus entitás (#553)
agytaposás (#180) >> márvány fagyúr (#657) varázsvédelem (#34) >> elemi pulzátor (#440)
varázsvédelem (#34) >> shokara bogár (#436)

ISTENI KÜLDETÉSEID
1.) Fosztogass végig tíz drakolder csatamezőt! (számláló: 1)
2.) Immunitáskövek? Bah, ilyesmire nincs szükségünk! Áldozz fel hármat a szívemtől legmesszebb állóból oltáromnál!
3.) Várlak audenciára - kerülj hozzám olyan közel, mint még soha életedben!

HŐSTETTEID
A quwarg rajzásban leölt quwargjaid: 1 élőholt, 6 rohamosztagos, 4 ősmágus, 1 anyakirálynő, 1 ősquwarg.
Olimpiai helyezéseid: harmadik hely az 5. kategóriában a XI. olimpián.
Eddigi legjobb helyezésed az alanori íjász- és dobóversenyen: 21. Legjobb pontszámod: 144.

A FORDULÓ ELEJÉN MÉG MEGVOLT...
71 arany (#50) 4 aranyrög (#1251) 1 deus ex machina (#1)
5 gyöngymangó (#135) 1 hoarián saru (#1346) 2 isteni könnycsepp (#260)
31 kaja (#2) 1 madártoll (#112) 5 pirkit (#153)
1 sallank karom (#128) 1 sullár hólyag (#168) 3 teriád féreg (#1276)
2 teriád tőr (#1277) 1 Thargodan csont (#1181) 33 víz (#27)
2 xirnox szív (#213)

EBBEN A FORDULÓBAN KERÜLT HOZZÁD...
10 bordacsont (#16) 1 hoarián bőröv (#1341) 1 jokonbia ág (#1477)
3 katonai kötszer (#1508) 19 kerek kő (#19) 6 mérg.mihlan.dobótőr (#600)
10 szögletes kő (#17)


Üzenet küldése a karakternek