641. forduló, 643. forduló, Sauron Junior összes nyilvános fordulója
Fordulóm kinézete legyen.
Kövesd a Túlélők Földje levelezős szerepjátékot: érdekességek, friss információk a Facebook oldalunkon! http://www.facebook.com/tulelokfoldje

TÚLÉLŐK FÖLDJE

Betáplálva: 2006. jan. 4. 15h:28'
EZ A 643. JÁTÉKHETED, 642. FORDULÓD
644. játékheted kezdete: jan. 9.
A következő fordulódat azonnal betápláljuk, amint megkapjuk.
Üzeneted jött!
E-mail!
KALANDOZÓ: #2226
SZÁMLA : XXXX

SAURON JUNIOR KALANDJAI


15 nap telt el azóta, hogy letáboroztál a [488,110] koordinátán.
Táborozásod egyik napján felkeresett az Aukciós Ház ügynöke. Átvette a felajánlott 1 ryuku menetpajzsot (444 arany kikiáltási áron), 1 hoarián bőrövet (1 arany kikiáltási áron), 1 hoarián bőrnadrágot (1 arany kikiáltási áron), 1 hoarián bőrnadrágot (2 arany kikiáltási áron), 1 hoarián sarut (1 arany kikiáltási áron). A felajánlási költség tételenként 100 arany. Átveszed a sikeresen eladott 15 angyalok gyűrűje (eladási ár: 2235 arany, ebből a kezelési költség: 223 arany) ellenértékét. Táborozásod egyik napján felkeresett az Aukciós Ház ügynöke. Átveszed a sikeresen eladott 1 zyel katalizátor (eladási ár: 1500 arany, ebből a kezelési költség: 150 arany) ellenértékét. Tenogi Cloagun átadott neked a 15. napon 15 TU-t. [75 TVP-t használtál fel.]
A táborozás 1. napján összefutsz Manussal. Homlokán a mágia ezüstszínű rúnáját látod. Tagja az Igaz Barátok Rendjének. Egy árnyszőttest, egy bársony övsálat, egy dr'thanox gyűrűt, egy drag'kór fülkarikát, egy drakolder gyűrűt, egy Eldereth kristályt, egy értépő sarkantyút, egy Hantas karperecét, egy hűbéresi gyűrűt, egy Istenek Talizmánját, egy játékmesteri palástot, egy kamikáze fejfedőt, egy kreiton palástot, egy kyorg övcsatot, egy mahagóni csizmát, egy mahagóni karvédőt, egy mahagóni kesztyűt, egy mahagóni lábvédőt, egy mahagóni vállvédőt, egy mihlanil medált, egy Notermanthi amulettet, egy nt'lagod karkötőt, egy og'lhobn fülbevalót, egy óriások övét, egy örökkéval. rubinját, egy őselemek köpenyét, egy quwarg nyakpántot, egy rogalhal csuklópántot, egy ryuku hüvelykgyűrűt, egy ryuku kalózkendőt, egy Sshreakza amulettjét, egy Teremtő koronáját, egy troglodita gyűrűt, egy tűzhaj diadémet, egy varkaudar szimbólumot, egy villám szimbólumot, egy Vlagyimir gyűrűjét, egy Vlagyimir-díjat, egy Yuin gyöngysorát és egy Zu'lit koronáját visel. Felszerelését egy triklem drakolder trófea, egy Zt'tuzzarxn trófea és egy élőholt drakolder trófea színesíti. Jelet látsz a ruhájára festve: két kört formázó ezüst kígyó. Övén 1 kalandozóskalp fityeg! Jobb kezében egy vámpírölőt, bal kezében egy Zarknod szemét tart. Lőfegyvere egy hosszú íj. Nem kell gyalog mászkálnia: pacija egy szelíd pikkelyes ptog. Málhásállata egy eszement trappoló. Auráját érzékelve máris tudod, semleges, mint a Tiéd. Időmúlatás gyanánt mágikus párviadalt vívtok. Gyűlik és formálódik az energia, míg végül megjelenik két manaelementál, és küzdeni kezdenek. Régóta harcoltok, lényeitek alig élnek. Végül elementálodat hatalmas ütés éri, eltűnik - vesztettél! Üdvözlitek egymást, mint két régi jóbarát. Rövid trécselés után folytatod utadat.
Az 1. napon valaki a táborod közelébe keveredett: felismered, ő Tirkiz Azor. Elenios esszenciájának örököse. Tagja az Igaz Barátok Rendjének. Egy dr'thanox gyűrűt, egy drag'kór fülkarikát, egy drakolder gyűrűt, egy hósárkánybőr csizmát, egy hűbéresi gyűrűt, egy Istenek Talizmánját, egy játékmesteri palástot, egy Khór maszkját, egy kreiton palástot, egy mahagóni karvédőt, egy mahagóni kesztyűt, egy mahagóni lábvédőt, egy mahagóni vállvédőt, egy mihlanil medált, egy moa nyakláncot, egy Notermanthi amulettet, egy nt'lagod karkötőt, egy og'lhobn fülbevalót, egy örökkéval. rubinját, egy ősmágus fülbevalóját, egy regeneráló övet, egy rogalhal csuklópántot, egy ryuku hüvelykgyűrűt, egy ryuku vadászinget, egy szem szimbólumot, egy Teremtő koronáját, egy tradicionális övet, egy tűzhaj diadémet, egy Vlagyimir gyűrűjét és egy Zu'lit koronáját visel. Felszerelését egy triklem drakolder trófea, egy élőholt drakolder trófea és egy Zt'tuzzarxn trófea díszíti. Egy szövetséghez tartozik, mutatja a ruhájára festett jel: egy sújtásra emelt pöröly. Jobb kezében egy vámpírölőt, bal kezében egy angolna szálkát tart. Lőfegyvere egy hosszú íj. Érzékeled auráját: a jó ártatlan tisztaságával ragyog. Nálad ő jóval tapasztaltabbnak látszik - a harcban biztos, hogy alulmaradnál. Villámgyorsan elrejtőztél a másik kalandozó elől.
Az 1. napon összeakadsz egy fekete, hosszú hajú, izzóan vörös szemű mutáns nővel. Pikkelyes a bőre. Ő Durazbar Grun felesége! Leah első számú avatárja. Egy árnyszőttest, egy csillogó fülbevalót, egy dr'thanox gyűrűt, egy drag'kór fülkarikát, egy drakolder gyűrűt, egy haramakit, egy hűbéresi gyűrűt, egy jegygyűrűt, egy Khór maszkját, egy koponya szimbólumot, egy kotét, egy mélybíbor karvédőt, egy mélybíbor kesztyűt, egy mélybíbor lábvédőt, egy mélybíbor vállpántot, egy mihlanil medált, egy natharion talizmánt, egy Notermanthi amulettet, egy örökkéval.smaragdját, egy ősi csizmát, egy ősmágus fülbevalóját, egy Ovgun nyakláncát, egy regeneráló övet, egy Rettegés Köpenyét, egy rogalhal csuklópántot, egy ryuku hüvelykgyűrűt, egy ryuku kalózkendőt, egy Teremtő koronáját, egy tradicionális övet, egy Vlagyimir gyűrűjét és egy Zu'lit koronáját visel. Ruházatát egy triklem drakolder trófea, egy élőholt drakolder trófea és egy zg'umrad facsaró trófea színesíti. Jelet látsz a ruhájára festve: denevérek gyűrűjében fekete obszidián koponya. Jobb kezében egy ent pásztorbotot, bal kezében egy fagyott kalapácsot tart. Nem kell gyalog mászkálnia: pacija egy szelíd pikkelyes ptog. Tisztán érzed auráját: sötét, akárcsak a lelke. Barátságosnak néz ki, de Te nem vagy túl barátkozós kedvedben. Folytatod utadat.
Az 1. napon találkozol Curanandunéval. Elenios hírvivője az univerzumban. Egy bársony övsálat, egy díszes tunikát, egy drag'kór fülkarikát, egy drakolder gyűrűt, egy ezüsttölgy kesztyűt, egy ezüsttölgy nadrágot, egy ezüsttölgy vállvédőt, egy fűzött kagylósort, egy hűbéresi gyűrűt, egy kamikáze fejfedőt, egy kreiton palástot, egy mihlanil medált, egy Morgan sipkáját, egy óriás fülbevalót, egy ősi csizmát, egy ősi karkötőt, egy rogalhal csuklópántot, egy Rughar gyűrűjét, egy ryuku csataszoknyát, egy ryuku derékszíjat, egy ryuku függőt, egy ryuku vadászinget, egy smaragd karkötőt, egy Sshreakza amulettjét, egy szem szimbólumot és egy Vlagyimir gyűrűjét visel. Fegyverzetét egy élőholt drakolder trófea, egy triklem drakolder trófea és egy ryuku sorkatona trófea teszi egyedivé. Egy szövetséghez tartozik, mutatja a ruhájára festett jel: szellőjárta fűzfaliget a csillagos ég alatt. Jobb kezében egy vámpírölőt, bal kezében egy Urgol káoszpajzsát tart. Lőfegyvere egy hosszú íj. Málhásállata egy mutáns hegyitroll. Nini! Egy kis erdei tündér lógázza a lábát a hátizsákján! Ez meg hogy került ide? Érzékeled auráját: jelleme jó, valószínűleg nem akar rosszat. Halvány tapogatódzást érzel az agyadban. Az elf villámgyorsan céltáblát kreál, és röpke céllövő bemutatót tart neked. Ni, milyen ügyes! Egy végső búcsú, aztán mindegyikőtök megy tovább.
Az 1. napon összefutsz egy kopasz, teljesen vak, borzasztó hosszú szakállas ember férfival. Egy arany sárk. kesztyűt, egy arany sárkánynadrágot, egy arany sárkányvállapot, egy bársony övsálat, egy díszes tunikát, egy drag'kór fülkarikát, egy drakolder gyűrűt, egy háború gyűrűjét, egy káosz szimbólumot, egy kreiton palástot, egy Morgan sipkáját, egy natharion talizmánt, egy óriás fülbevalót, egy örökkéval. rubinját, egy őselemek köpenyét, egy ősi csizmát, egy ősi karkötőt, egy ősmágus fülbevalóját, egy rogalhal csuklópántot, egy ryuku derékszíjat, egy smaragd karkötőt, egy Sshreakza amulettjét, egy Teremtő koronáját és egy Vlagyimir gyűrűjét visel. Ruházatát egy triklem drakolder trófea, egy ryuku sorkatona trófea és egy élőholt drakolder trófea ékesíti. Valamilyen szövetség tagja, jelvénye: Idős asszonyt szopógödörbe segítő ifjú harcos. Bal kezében egy Urgol káoszpajzsát tart. Nem kell gyalog mászkálnia: pacija egy szelíd élőholt sullár. Tisztán érzed auráját: feketén vibrál. Egy alattomos gonosz! Mosolyogni próbál, de Te csak komoran végigméred. Ez ám a balsors! (-2 szerencse forduló végéig.) Halvány tapogatódzást érzel az agyadban. Elfordulsz, és tovább totyogsz.
Az 1. napon ismét összefutsz egy fekete, hosszú hajú, izzóan vörös szemű mutáns nővel. Pikkelyes a bőre. Számodra jól felismerhető a körülötte lebegő láthatatlan aura: fekete, jelezve hogy gonosz. Jó lesz vigyázni! Barátságosnak néz ki, de Te nem vagy túl barátkozós kedvedben. Otthagyod a másik kalandozót. Az 1. napon újból látod, hogy valaki közeledik feléd: felismered, ő Tirkiz Azor. Tisztán érzed auráját: tisztán tündököl. Egy jó jelleművel állsz szemben! Rögtön látod, hogy senki és semmi vagy az ő hatalmához képest. Semmi esélyed sem lenne harcban. Villámgyorsan elrejtőztél a másik kalandozó elől. A 2. napon megintcsak összefutsz Manussal. Időmúlatás gyanánt mágikus párviadalt vívtok. Gyűlik és formálódik az energia, míg végül megjelenik két manaelementál, és küzdeni kezdenek. Hosszú a küzdelem. Fejed már majd szétrobban, amikor végül elementálod megadja magát, és szétrobban. Gratulálsz ellenfelednek. Üdvözlitek egymást, mint két régi jóbarát. Rövid trécselés után folytatod utadat. A 2. napon összeakadsz Erynome Killmasterrel. Ő Chisho férje! Dornodon lényének egy nagyobb része. Egy bársony övsálat, egy beholderfej medált, egy denevér szimbólumot, egy díszes tunikát, egy Dornodon talizmánját, egy drag'kór fülkarikát, egy drakolder gyűrűt, egy értépő sarkantyút, egy hósárkánybőr csizmát, egy hűbéresi gyűrűt, egy Huddens alkarvédőjét, egy jegygyűrűt, egy kabutót, egy Khór maszkját, egy kotét, egy kráken gyűrűt, egy kreiton palástot, egy lordok övét, egy moa nyakláncot, egy nemesi ruhadíszt, egy örökkéval.tűzopálját, egy ősmágus fülbevalóját, egy rizspapír-vértet, egy rogalhal csuklópántot, egy ryuku kalózkendőt, egy ryuku ökölgyolcsot, egy ryuku vadászinget, egy szerencse gyűrűjét, egy Teremtő koronáját, egy torz fülkarikát, egy védőtalizmánt, egy yiang kesztyűt, egy yiang nadrágot és egy yiang vállvédőt visel. Ruházatát egy triklem drakolder trófea, egy ryuku sorkatona trófea és egy dagálydémon trófea teszi egyedivé. Furcsa jelvénye van: koponyák gyűrűjében fekete obszidián denevér. Övén 1 kalandozóskalp fityeg! Bal kezében egy yiang hárítópajzsot tart. Lőfegyvere egy hosszú íj. Elég egy mentális pillantás aurájára: sötét, jelezve, hogy a másik gonosz. Mosolyogni próbál, de Te csak komoran végigméred. Továbbmész.
A 2. napon újból összeakadsz egy kopasz, teljesen vak, borzasztó hosszú szakállas ember férfival. Számodra jól felismerhető a körülötte lebegő láthatatlan aura: sötét, akárcsak a lelke. Mosolyogni próbál, de Te csak komoran végigméred. Igazi pech ezt a kalandozót látni (-2 szerencse forduló végéig.) Halvány tapogatódzást érzel az agyadban. Otthagyod a másik kalandozót. Az aranytermő erszény 128 aranyat termelt.
A táborozás alatt próbáltál minél többet pihenni. Ennek köszönhetően visszanyerted erőd egy részét. (+235 életerő.) Minden varázserőd visszatért. (+1812 varázspont.) Időt cserélsz (+10 TVP, -5 VP). Mély meditáció segít a pszid regenerálásában. (+26 pszi pont.) Erőt merítesz a Közös Tudatból. (+3 tudatpont.)
Sok időt töltöttél azzal, hogy egy ryuku sorkatona nyomára bukkanj. Hiába az elszántság, a szorgalom - ilyen lény nem él a környéken. [7 pontot használtál fel, van még 712. Kapsz 5 VP-t.]

* 1. KP: elmormolod az 53. varázslatot a 188. varázslatot a 26. varázslatot
Gyorsvarázsolsz! Csapásaid erősebbek lesznek! (+19 sebzés támadásonként.) [-24 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont). [2 pontot használtál fel, van még 710. Kapsz 3 VP-t.]
Hihetetlen sebességgel varázsolsz. Kékes fény vonja be bőröd. [-15 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). A sok gyakorlás növelte tudásodat (+1 teológia). [2 pontot használtál fel, van még 708. Kapsz 3 VP-t.]
Hihetetlen sebességgel varázsolsz. A varázslat működésbe lép, láthatatlanul védelmezve testedet. [-16 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont). [2 pontot használtál fel, van még 706. Kapsz 3 VP-t.]

* 2. KP: elmormolod a 165. varázslatot a 88. varázslatot a 209. varázslatot
Hihetetlen sebességgel varázsolsz. Esszenciavédelem vonja be tested. [-15 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). [2 pontot használtál fel, van még 704. Kapsz 3 VP-t.]
Sajnos nincs a birtokodban valamilyen komponens, ami feltétlenül szükséges lenne a varázslat elmondásához (1 szopókő). [0 pontot használtál fel, van még 704.]
Gyorsvarázsolsz! Felkészülsz a vadászatra. [-40 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). [2 pontot használtál fel, van még 702. Kapsz 3 VP-t.]

* 3. KP: leveszed/lerakod az 511. tárgyat
Sajnos nincs a birtokodban az a tárgy. [0 pontot használtál fel, van még 702.]

* 4. KP: kézbeveszed/felveszed a 608. tárgyat
A füledre akasztod az ősmágus fülbevalóját. [0 pontot használtál fel, van még 702.]

* 5. KP: elmormolod a 224. varázslatot a 220. varázslatot a 28. varázslatot
Gyorsvarázsolsz! Munkád gyümölcsözni fog! [-29 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). [0 pontot használtál fel, van még 702.]
Gyorsvarázsolsz! (+2 minden tulajdonságodra.) [-25 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont). [2 pontot használtál fel, van még 700. Kapsz 3 VP-t.]
Fürgén varázsolsz! Izmaid megnőnek, megdagadnak (+23 erő). [-29 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont). [2 pontot használtál fel, van még 698. Kapsz 3 VP-t.]

* 6. KP: kézbeveszed/felveszed az 1041. tárgyat
Ezt már megtetted korábban. [0 pontot használtál fel, van még 698.]

vv 71 11 64 elmormolod a 71. varázslatot a 11. varázslatot a 64. varázslatot
Beizzik a turbómágia. Újabb lehetőségek nyílnak meg előtted szürkeállományod kihasználására. [-20 pszi pont.] [2 pontot használtál fel, van még 696. Kapsz 3 VP-t.]
Szupersebesen mormolsz. Esni kezd az eső. Nem bújsz el, hisz a víz nagy kincs! Tátott szájjal, felfelé fordított fejjel, csukott szemmel állsz, és kortyokban nyeled az életet adó nedűt. Vizestömlődet is az ég felé fordítod, hogy feltöltődjön. Amilyen gyorsan jött, olyan hamar a zápor véget is ér. Kicsit megfáztál a hideg víztől (-2 életerő). [-27 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). [2 pontot használtál fel, van még 694. Kapsz 3 VP-t.]
Hihetetlen sebességgel varázsolsz. [-6 pszi pont.] [2 pontot használtál fel, van még 692. Kapsz 3 VP-t.]

kt 1477 1 elkészíted az 1477. tárgyat (1 darabot)
Begyűjtöttél 1 jokonbia ágat. Erőd TF-elődött. [5 pontot használtál fel, van még 687. Kapsz 8 VP-t.]

kut 5 kutatsz 5 pontért
Nagy hévvel felhajtod a litu-puka páfrány leveleit, hogy a lombkorona alá nézhess. Kutatásod sikeresnek tűnik, találtál egy hoarián vállkendőt. [5 pontot használtál fel, van még 682. Kapsz 8 VP-t.]

ek 7 5 20 t. energia kisütése: 7 5 20
Erőt kölcsönözve a Közös Tudattól, megnöveled szakértelmedet. (+20 hajózás.) [-20 TU.] [0 pontot használtál fel, van még 682.]

h 1546 használod az 1546. tárgyat
Teremtesz egy adag varkaudar pálinkát a varázskorsóba, majd felhajtod a mágikusan létrehozott löttyöt. Megborzongsz az alkohol hatásától. (+4 támadás, -8 védekezés - a kör végéig.) [1 pontot használtál fel, van még 681. Kapsz 1 VP-t.]

kf 600 kézbeveszed/felveszed a 600. tárgyat
Előkészíted a mérg.mihlan.dobótőrt. [0 pontot használtál fel, van még 681.]

ba 871 nem támadod a 871. szörnyet
BA 871 parancs tárolva. [0 pontot használtál fel, van még 681.]

v 84 798 elmormolod a 84. varázslatot
Miközben a varázsigéket mormolod, kezeddel fura mozdulatokat teszel. Az utolsó szavakra megtelsz energiával. Kimondva az utolsó varázsszót, létrehoztad a szörnyidézés varázslatot! Megidézel egy teriád varázsló! Szegény gyámoltalanul pislog, nem egészen érti, hogy hol van.
(Feltételes támadás:) Egy teriád varázsló! Ezt kerested. {támadása: 120.} Már éppen kezdted elunni a céltalan bóklászást. Egy kis csata éppen jól jön.

Úgy ítéled meg, hogy nem árt egy agytaposás védekező rúna felrakása. A következő pillanatban már meg is idézted. Gyógyulsz (+2 életpont). Ellenfeledre bo'adhun csapás varázslatot lősz. 575 életpontot sebeztél. A szilánk működik (+2 életpont). Üdvözlésképpen egy ősi hurrikán varázslatot ereszt meg irányodba ellenfeled. 362 életpontot vesztettél. Távolról ősi hurrikán varázslatot lő rád a másik. 375 életpontot vesztettél. Teli erőből mérg.mihlan.dobótőrt dobsz az ellenfeledre. Elrepül 6 mérg.mihlan.dobótőr. Pár lövedéked átjárja a teriád varázsló nyakát. (6 támadással 376 életpontot sebezve.) A lény igéző tekintetét rád emeli. Ellenállsz a gonosz bűbájnak! Megmarkolva a tleikan nyársat a másikra rontasz. Tleikan nyárssal tökéletesen perforálod a teriád varázsló mágiavédett testét. (9 támadással 923 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+185 életerő). Egy kézmozdulatot teszel, majd ellősz egy jégcsóva varázslatot. 46 életpontot sebeztél. Kyorg tőrrel többször eltalálod a teriád varázsló testét. (6 támadással 410 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+83 életerő). Egy őstűz varázslattal köszönt csatapartnered. 142 életpontot vesztettél. Ellenfeled támadó varázslatot alkalmaz: ősjég varázslatot lő rád. 323 életpontot vesztettél. Tleikan nyárssal jól megszurkálod a teriád varázsló testét. (7 támadással 755 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+152 életerő). Támadó varázslatot alkalmazol: ellenfeledre jégcsóva varázslatot lősz. 39 életpontot sebeztél. Kyorg tőrrel megbököd a teriád varázsló testét. (1 támadással 61 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+13 életerő). Üdvözlésképpen egy őstűz varázslatot ereszt meg irányodba ellenfeled. 143 életpontot vesztettél. Egy ősjég varázslattal köszönt csatapartnered. 344 életpontot vesztettél. A teriád varázsló összecsuklik, majd megpróbál feltápászkodni, de végleg elhagyja az ereje, és elterül. Megölted.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 6 mihlanil dobótőrt találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva a kőkést, szereztél 2 teriád férget. (Ez idézett szörny volt, TP sajnos nem jár érte.) Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-27 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). Megújítod az áldomás II varázslatot. [-29 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 3185, sebződés: 1689, gyógyulás: 441, összesen: -1248 ÉP}

[-72 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). [10 pontot használtál fel, van még 671. Kapsz 16 VP-t.]
(Feltételes gyógyítás:) Megidézted az ősi gyógyítás varázslatot! [-5 TVP] Ősi energiák regenerálják tested (+450 életerő). [-30 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont).
(Feltételes gyógyítás:) Egy utolsó kézmozdulattal kisütöd az ősi gyógyítás varázslatot! [-5 TVP] Ősi energiák regenerálják tested (+450 életerő). [-30 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). [10 pontot használtál fel, van még 661. Kapsz 16 VP-t.]

m 8 mozogsz északra
Gyomorkavaró érzés vesz erőt rajtad: a teleport varázslat befejezéseképp most visszarepít a kiinduló mezőre. Hushhh, elteleportálsz!
[466,103] Vált a terep, bozótos után most hegyvidéken vagy. Ghaurdashi hegyén jársz - legalábbis a draklenek körében így nevezik e helyet. Miközben fütyörészve sétálsz, megpillantasz a közelben egy ryuku aranybányát. Látsz egy oltárt. Dornodon hívői építették. Ahogy sétálsz, egyszercsak megragadja valami a figyelmedet. Megvizsgálod közelebbről: találtál egy olvasztókemencét. Megállsz, és koncentrálni kezdesz: semmi kétség, a talaj fémtartalmú anyagot (ramit kő) rejt!
(Feltételes ásás:) Egy szép, mély gödröt ástál. Eredményes volt a munkád. Kiástál 1 ramit követ!
(Feltételes támadás:) Egy teriád varázsló! Ezt kerested. {max. életpontja: 1865-2304.} Úgy tűnik ma Te vagy a főfogás a szörny étlapján. Mivel szavakkal úgy sem tudnád meggyőzni, jöhetnek a fegyverek.

Még megfelelő a távolság - felhúzol egy agytaposás varázslatot. A szilánk működik (+2 életpont). Mélyen koncentrálva, megidézel egy bo'adhun csapás varázslatot, majd ellenfeledre küldöd. 575 életpontot sebeztél. Gyógyulsz (+2 életpont). Mélyen koncentrálva, ellenfeled megidéz egy ősi hurrikán varázslatot, majd rád küldi. 406 életpontot vesztettél. Ellenfeled mormol, majd ujjaiból kirepül egy ősi hurrikán varázslat. 738 életpontot vesztettél. Mihlanil dobótőrt markolva becélzod a mozgó célpontot. Elrepül 6 mihlanil dobótőr. Több lövedéked átfúrja a teriád varázsló mágiavédett testét. (6 támadással 323 életpontot sebezve.) A lény igéző tekintetét rád emeli. Ellenállsz a gonosz bűbájnak! Megmarkolva a tleikan nyársat ellenfeledre ugrasz. Tleikan nyárssal több döféssel felnyársalod a teriád varázsló testét. (9 támadással 973 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+195 életerő). Egy jégcsóva varázslattal köszöntöd a másikat. 35 életpontot sebeztél. Kyorg tőrrel megdöfködöd a teriád varázsló testét. (6 támadással 409 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+82 életerő). Ellenfeled egy kézmozdulatot tesz, majd ellő egy őstűz varázslatot. 136 életpontot vesztettél. Távolról ősjég varázslatot lő rád a másik. 346 életpontot vesztettél. A szörny még egy utolsó halálüvöltést hallat, majd eldől.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 6 mihlanil dobótőrt találsz meg, amelyet még használni tudsz. Átvizsgálod a testet. Kincs! KIIINCS! Lássuk, mire bukkantál: 1 teriád fétis. Felhasználva a kőkést, szereztél 3 teriád férget. (Ez idézett szörny volt, TP sajnos nem jár érte.) Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-27 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont). Megújítod az áldomás II varázslatot. [-29 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 2315, sebződés: 1626, gyógyulás: 285, összesen: -1341 ÉP}


(Feltételes gyógyítás:) Egy végső mozdulattal előhívod az ősi gyógyítás varázslatot! [-5 TVP] Ősi energiák regenerálják tested (+450 életerő). [-30 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont).
(Feltételes gyógyítás:) Egy utolsó kézmozdulattal kisütöd az ősi gyógyítás varázslatot! [-5 TVP] Ősi energiák regenerálják tested (+450 életerő). [-30 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont).
(Feltételes gyógyítás:) Az utolsó ige kiejtésével elmondtad az ősi gyógyítás varázslatot! [-5 TVP] Ősi energiák regenerálják tested (+450 életerő). [-30 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont).
(Feltételes készítés:) Begyűjtöttél 3 kerek követ. Erőd TF-elődött.
[39 pontot használtál fel, van még 622. Kapsz 62 VP-t.]

v 84 798 elmormolod a 84. varázslatot
Arkánum-jeleket rajzolva a levegőbe, mormolni kezdesz. Hamarosan összegyűlik a szükséges varázsenergia. Egy utolsó kézmozdulattal kisütöd a szörnyidézés varázslatot! Megidézel egy teriád varázsló! Szegény gyámoltalanul pislog, nem egészen érti, hogy hol van. [-72 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). [10 pontot használtál fel, van még 612. Kapsz 16 VP-t.]

be 1512 bemész az 1512. épületbe
Hideg levegő fúj szembe, amikor az aranybánya belsejébe lépsz. Nemsokára sikerül felméred, hogy a hely elhagyatott. Egy csille áll csupán a fal mellett, melyen a kibányászott aranyat szállították a ryukuk a bányajáratoktól a bejáratig. A ládaszerű eszköz alján még 4 aranyrög hever. Szuper! Felpakolod, majd távozol. [10 pontot használtál fel, van még 602. Kapsz 16 VP-t.]

kt 50 20 elkészíted az 50. tárgyat (20 darabot)
Csak 8 aranyrög beolvasztásához van elegendő alapanyagod. Legyártottál 590 aranyat. Erőd TF-elődött. [16 pontot használtál fel, van még 586. Kapsz 25 VP-t.]

fkt 578 100 1 felt. készítesz az 578. tárgyat (100 darabot)
fkt 578 100 parancs törölve. [0 pontot használtál fel, van még 586.]

fkt 22 10 1 felt. készítesz a 22. tárgyat (10 darabot)
fkt 22 10 parancs törölve. [0 pontot használtál fel, van még 586.]

fog 903 1280 elfogod a 903. szörnyet az 1280. tárggyal
Úgy lesz, ahogy akarod - amint a parancs feltétele teljesül, végrehajtódik. [0 pontot használtál fel, van még 586.]

v 198 488 97 elmormolod a 198. varázslatot
Szemöldöködet ráncolva gyors ujjmozdulatokba és kántálásba kezdesz. A kisülni készülő varázslat a következő pillanatban már benned van. Megidézted a tiltott teleport varázslatot! Vuuush, elteleportálsz!

A TELEPORTÁLÁS PILLANATA ELŐTTI TÉRKÉPED


(466,103) ryuku aranybánya (#1512), Dornodon oltár, olvasztókemence (#86), érclelőhely, teriád varázsló (#798)

[488,97] A váltás hirtelen, de nem kellemetlen: újra sík terepen vagy.
(Feltételes foglyul ejtés:) Hatodik érzéked egy szőrös azuka jelenlétét jelzi. A teriád dobóhálódat a kezeidbe fogod, majd megkeresed a szörnyet. Csendben megpróbálod a hálót rádobni. Ügyes voltál, a háló teljesen a szőrös azuka köré tekeredett, esélye sincs a szabadulásra. Miután gondoskodsz róla, hogy a lény ne tudjon lelépni, óvatosan, új fogásod minden mozdulatát figyelve kezded vizsgálgatni. Ujjé, ez a szörny meglovagolható, ha eléggé megszelidíted! Vajon mennyivel lesz így kényelmesebb az utazás? Kifújod magad, megveregeted a lény hátát, és továbbindultok. [20 TVP-t emésztett fel ez a móka.]

Egy bokrot találsz, tele félig érett egressel. (+1 kaja.) Észreveszel valamit a földön. Nagyon régi (kb. 3 hetes) alakváltó nyomok vezetnek északra.
[-100 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). [30 pontot használtál fel, van még 556. Kapsz 48 VP-t.]

v 84 798 elmormolod a 84. varázslatot
Koncentrálsz, majd hozzálátsz a mágia megidézésének. Érzed, ahogy erő áramlik a tagjaidba. Befejezted a szörnyidézés varázslatot! Megidézel egy teriád varázsló! Szegény gyámoltalanul pislog, nem egészen érti, hogy hol van.
(Feltételes támadás:) Egy teriád varázsló! Ezt kerested. Legjobb védekezés a támadás, kiáltod, és már ugrasz is.

Nem árt az elővigyázatosság! Egy agytaposás varázslattal készülsz a csatára. A szilánk működik (+2 életpont). Mormolsz, majd ujjaidból kirepül egy bo'adhun csapás varázslat. 575 életpontot sebeztél. Gyógyulsz (+2 életpont). Távolról ősi hurrikán varázslatot lő rád a másik. 715 életpontot vesztettél. Ellenfeled ősi hurrikán varázslatot lő rád. 375 életpontot vesztettél. Mielőtt közelharcba bocsátkoznál, mihlanil dobótőrt ragadva megsorozod ellenfeledet. Elrepül 6 mihlanil dobótőr. Pár lövedéked átjárja a teriád varázsló bal lábát. (6 támadással 325 életpontot sebezve.) A lény elbűvölően rád mosolyog! Ellenállsz a gonosz bűbájnak! Elszántan a másikra ugrasz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Tleikan nyárssal tökéletesen perforálod a teriád varázsló mágiavédett testét. (9 támadással 935 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+188 életerő). Mormolsz, majd ujjaidból kirepül egy jégcsóva varázslat. 38 életpontot sebeztél. Kyorg tőrrel megdöfködöd a teriád varázsló jobb lábát. (6 támadással 417 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+84 életerő). Ellenfeled támadó varázslatot alkalmaz: őstűz varázslatot lő rád. 139 életpontot vesztettél. Távolról ősjég varázslatot lő rád a másik. 172 életpontot vesztettél. Tleikan nyárssal jól megszurkálod a teriád varázsló testét. (7 támadással 798 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+160 életerő). Egy kézmozdulatot teszel, majd ellősz egy jégcsóva varázslatot. 32 életpontot sebeztél. Kyorg tőrrel megkarcolod a teriád varázsló fejét. (1 támadással 68 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+14 életerő). Ellenfeled mormol, majd ujjaiból kirepül egy őstűz varázslat. 83 életpontot vesztettél. Ellenfeled ősjég varázslatot lő rád. 164 életpontot vesztettél. A másik elterül, rángatózik egy kicsit, majd csendben meghal.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 6 mihlanil dobótőrt találsz meg, amelyet még használni tudsz. Átkutatod a tetemet. Érdemes volt keresni: kincsre bukkansz! A zsákmány 1 teriád fétis. Felhasználva a kőkést, szereztél 3 teriád férget. (Ez idézett szörny volt, TP sajnos nem jár érte.) Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-27 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). Megújítod az áldomás II varázslatot. [-29 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 3188, sebződés: 1648, gyógyulás: 454, összesen: -1194 ÉP}

[-72 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). [10 pontot használtál fel, van még 546. Kapsz 16 VP-t.]
(Feltételes gyógyítás:) Egy utolsó kézmozdulattal kisütöd az ősi gyógyítás varázslatot! [-5 TVP] Ősi energiák regenerálják tested (+450 életerő). [-30 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont).
(Feltételes gyógyítás:) Egy végső mozdulattal előhívod az ősi gyógyítás varázslatot! [-5 TVP] Ősi energiák regenerálják tested (+450 életerő). [-30 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont).
(Feltételes gyógyítás:) Elmormoltad az ősi gyógyítás varázslatot! [-5 TVP] Ősi energiák regenerálják tested (+450 életerő). [-30 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont). [15 pontot használtál fel, van még 531. Kapsz 24 VP-t.]

m 7 7 7 mozogsz északnyugatra, északnyugatra, északnyugatra
[487,96] A síkság nyíltsága után valamivel bátrabban érzed magad egy ritka erdőbe belépve. Oopsz, e mellett nehogy elmenj! Éles szemeddel kiszúrtál egy fényfaló galócát. Téged még az erdőben sem lephet meg buta szörny. Felismered a közeledőt. Csak egy gigantoszaurusz. Nem jelenthet különösebb problémát. {max. életpontja: 4414-5403.} Úgy döntesz, itt az ideje, hogy demonstráld hatalmadat. Rárontasz a szörnyre.

Távolról bo'adhun csapás varázslatot lősz a másikra. A lény immúnis erre a varázslatra! A szilánk működik (+2 életpont). Mihlanil dobótőrt hajítasz a másik védtelen testébe. Elrepül 6 mihlanil dobótőr. Több lövedéked átfúrja a gigantoszaurusz vastag bőrét. (6 támadással 411 életpontot sebezve.) Marokra fogva a tleikan nyársat ellenfeledre rontasz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Tleikan nyárssal megdöfködöd a gigantoszaurusz testét. (9 támadással 1237 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+248 életerő). Egy kézmozdulatot teszel, majd ellősz egy jégcsóva varázslatot. A lény immúnis erre a varázslatra! Kyorg tőrrel valamennyire megsebezgeted a gigantoszaurusz testét. (6 támadással 529 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+106 életerő). Farkával végigüt a gigantoszaurusz a hátadon. (1 támadástól 448 életpontot vesztesz.) Egy hibás mozdulat, és máris a gigantoszaurusz belerúg a kezedbe! (1 támadástól 372 életpontot vesztesz.) A szörny megtipor. 149 életpontot vesztettél. Tleikan nyárssal jól megszurkálod a gigantoszaurusz fejét. (9 támadással 1261 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+253 életerő). Mormolsz, majd ujjaidból kirepül egy jégcsóva varázslat. A lény immúnis erre a varázslatra! Kyorg tőrrel gyengén megszurkálod a gigantoszaurusz testét. (6 támadással 519 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+104 életerő). A gigantoszaurusz hosszú farka lesújt a mellkasodra. (1 támadástól 432 életpontot vesztesz.) A gigantoszaurusz beléd rúg patájával. (1 támadástól 422 életpontot vesztesz.) A szörny megtipor. 141 életpontot vesztettél. Tleikan nyárssal jól megszurkálod a gigantoszaurusz jobb oldalát. (9 támadással 1202 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+241 életerő). Üdvözlésképpen egy jégcsóva varázslatot eresztesz meg ellenfeled irányába. A lény immúnis erre a varázslatra! Kyorg tőrrel néhányszor megkarcolod a gigantoszaurusz vastag oszloplábát. (3 támadással 255 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+52 életerő). Farkával végigüt a gigantoszaurusz a hátadon. (1 támadástól 413 életpontot vesztesz.) A gigantoszaurusz beléd rúg patájával. (1 támadástól 436 életpontot vesztesz.) A lény összetapos! 158 életpontot vesztettél. A másik elterül, rángatózik egy kicsit, majd csendben meghal.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 6 mihlanil dobótőrt találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva a kőkést, szereztél 1 dinó szarut. (ld. enc.) 30090 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-27 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). Megújítod az áldomás II varázslatot. [-29 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 5414, sebződés: 2971, gyógyulás: 1010, összesen: -1961 ÉP}


(Feltételes gyógyítás:) Kimondva az utolsó varázsszót, létrehoztad az ősi gyógyítás varázslatot! [-5 TVP] Ősi energiák regenerálják tested (+450 életerő). [-30 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont).
(Feltételes gyógyítás:) Egy végső mozdulattal előhívod az ősi gyógyítás varázslatot! [-5 TVP] Ősi energiák regenerálják tested (+450 életerő). [-30 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont).
(Feltételes gyógyítás:) Az utolsó ige kiejtésével elmondtad az ősi gyógyítás varázslatot! [-5 TVP] Ősi energiák regenerálják tested (+450 életerő). [-30 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont).
(Feltételes gyógyítás:) Az utolsó ige kiejtésével elmondtad az ősi gyógyítás varázslatot! [-5 TVP] Ősi energiák regenerálják tested (+450 életerő). [-30 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). Jóízűen falatozol. (-1 kaja.)
(Feltételes készítés:) Legyártottál 1 nyílvesszőt. Erőd TF-elődött.

(Továbbmész...) [486,95] Az erdőnek vége, dombvidéken vagy. Néhány lefelé guruló kő figyelmeztet a veszélyre. Hmm, csak egy kvazárgólem. Ettől nincs semmi félnivalód. (ld. enc.) {támadása: 180.} Nyugodtan várod, hogy megleckéztethessed a pimasz lényt.

Mormolsz, majd ujjaidból kirepül egy bo'adhun csapás varázslat. 575 életpontot sebeztél. A szilánk működik (+2 életpont). Mielőtt közelharcba bocsátkoznál, mihlanil dobótőrt ragadva megsorozod ellenfeledet. Elrepül 6 mihlanil dobótőr. Lövedékeiddel perforálod a kvazárgólem ellenálló bőrét. (6 támadással 410 életpontot sebezve.) Fegyvert váltasz: előkapod a Daramoula pálcáját. Megmarkolva a Daramoula pálcáját ellenfeledre támadsz. Daramoula pálcájával néhányszor megcsapod a kvazárgólem testét. (7 támadással 768 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+154 életerő). Üdvözlésképpen egy nekromanta csókja varázslatot eresztesz meg ellenfeled irányába. 118 életpontot sebeztél. 118 életpontot gyógyultál. Kyorg tőrrel megdöfködöd a kvazárgólem érctestét. (6 támadással 508 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+102 életerő). A kvazárgólem megüti a jobb karodat a mancsával. (1 támadástól 630 életpontot vesztesz.) Megpróbál karjaival összeroppantani. Iszonyatos erővel kezdi el a szörny a testedet összepréselni. 1263 életpontot vesztettél. Ellenfeled regenerálódik! Daramoula pálcájával párszor keményen megütöd a kvazárgólem ellenálló bőrét. (7 támadással 785 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+158 életerő). Távolról nekromanta csókja varázslatot lősz a másikra. 115 életpontot sebeztél. 115 életpontot gyógyultál. Kyorg tőrrel többször eltalálod a kvazárgólem jobb lábát. (6 támadással 512 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+103 életerő). A kvazárgólem lekever egyet a mancsával. (1 támadástól 634 életpontot vesztesz.) A szörny kitárja karjait, és megpróbál átölelni. Iszonyatos erővel kezdi el a szörny a testedet összepréselni. 505 életpontot vesztettél. Ellenfeled regenerálódik! Elmegy a kedved a harctól. Rohansz, ahogy csak bírsz. Áldod az eget, hogy ellenfeled lustább annál, hogy kövessen. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-27 varázspont.] Megújítod az áldomás II varázslatot. [-29 varázspont.]
{Csatastatisztika; sebzés: 3791, sebződés: 3032, gyógyulás: 752, összesen: -2280 ÉP}

Minden elsötétül előtted... Ez már bizonyosan a halál. [42 pontot használtál fel, van még 489. Kapsz 67 VP-t.]
Hirtelen valami hatalmas erő ragad a magasba. Ilyen lenne a halál? A földre huppanva, sokáig várod a fanfárok zenéjét. Aztán félve kinyitod a szemed. A jelek szerint még mindig élsz! Néhány percbe telik, amíg rájössz, hogy hogyan menekültél meg: a deus ex machina, amely nálad volt, mentette meg az életedet. A varázstárgy, mielőtt végleg eltűnt volna, még néhány sebedet is begyógyította... (+1352 életerő.)
[20 pontot használtál fel, van még 469. Kapsz 32 VP-t.]
(Feltételes gyógyítás:) Létrehoztad az ősi gyógyítás varázslatot! [-5 TVP] Ősi energiák regenerálják tested (+450 életerő). [-30 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont).
(Feltételes gyógyítás:) Az utolsó ige kiejtésével elmondtad az ősi gyógyítás varázslatot! [-5 TVP] Ősi energiák regenerálják tested (+450 életerő). [-30 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont).
(Feltételes készítés:) Begyűjtöttél 1 kerek követ. Erőd TF-elődött.

(Továbbmész...) [485,94] A dombvidék után ismét sík terepen vagy. Megérezve a magas fűből érződő szagot, rájössz, hogy valami rád leselkedik. A feléd közeledő teriád ámokfutó mosolyt csal ajkaidra. Nagyot ásítasz, amíg vársz rá. {egyik sebzési módja: 2x 22d7+70.} Felkészülsz, hogy minél jobban el tudd kalapálni az agresszort.

Hatalmadat demonstrálandó, mormolni kezdesz. Létrejött egy agytaposás. Gyógyulsz (+2 életpont). Mormolsz, majd ujjaidból kirepül egy bo'adhun csapás varázslat. 575 életpontot sebeztél. A szilánk működik (+2 életpont). Egy ryuku átokvarázs varázslattal köszönt csatapartnered. Az agytaposásnak köszönhetően a varázslat kudarcot vallott! Meglengetve a tleikan nyársat a másikra rohansz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Tleikan nyárssal nagy lendületekkel át- meg átszúrod a teriád ámokfutó jobb lábát. (9 támadással 1240 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+249 életerő). Mélyen koncentrálva, megidézel egy jégcsóva varázslatot, majd ellenfeledre küldöd. 37 életpontot sebeztél. Kyorg tőrrel többször eltalálod a teriád ámokfutó testét. (6 támadással 497 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+100 életerő). A teriád ámokfutó megharapdálja a jobb lábfejedet és a combodat. (2 támadástól 246 életpontot vesztesz.) Lehet, hogy a csípés mérgező volt? Karmával néhányszor a teriád ámokfutó megcsapja a fejedet. (4 támadástól 350 életpontot vesztesz.) A csípéssel együtt bénító mérget is kaptál. (-7 támadás.) Távolról káoszcsapás varázslatot lő rád a másik. Az agytaposásnak köszönhetően a varázslat kudarcot vallott! Tleikan nyárssal több döféssel felnyársalod a teriád ámokfutó jobb lábát. (8 támadással 1076 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+216 életerő). Egy jégcsóva varázslattal köszöntöd a másikat. 45 életpontot sebeztél. Kyorg tőrrel épp hogy megszúrod a teriád ámokfutó fejét. (1 támadással 79 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+16 életerő). A szörny néhányszor beléd mar, főként az oldaladat és a mellkasodat részesítve előnyben. (2 támadástól 250 életpontot vesztesz.) Reménykedsz, hogy a csípéssel nem került méreg a szervezetedbe. A teriád ámokfutó csapásokat oszt a bal karodra karmaival. (4 támadástól 367 életpontot vesztesz.) A csípéssel együtt bénító mérget is kaptál. (-7 támadás.) Távolról káoszcsapás varázslatot lő rád a másik. 31 életpontot vesztettél. A teriád ámokfutó még megpróbál elszaladni, de két-három lépés után összeesik, és nem mozdul többet.
Felhasználva a kőkést, szereztél 2 teriád férget. 28224 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-27 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont). Megújítod az áldomás II varázslatot. [-29 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). (Varázsolsz:) Gyorsan semlegesíted a mérget. Ujjaid táncba kezdenek, ahogy hozzálátsz az idézéshez. A kitörni készülő energia már az ujjaidban is van! Egy végső mozdulattal előhívod a méregsemlegesítés varázslatot! Semlegesíted a szervezetedbe jutott mérget. A varázslat az agyadban lapul, használatra készen. [-39 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 3549, sebződés: 1244, gyógyulás: 591, összesen: -653 ÉP}


(Feltételes gyógyítás:) Megidézted az ősi gyógyítás varázslatot! [-5 TVP] Ősi energiák regenerálják tested (+450 életerő). [-30 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont).
(Feltételes gyógyítás:) Kimondva az utolsó varázsszót, létrehoztad az ősi gyógyítás varázslatot! [-5 TVP] Ősi energiák regenerálják tested (+450 életerő). [-30 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont). Lábánál kapsz el két tízcentis remetepókot. Zamatos, ízletes csemegék. (+2 kaja.) [30 pontot használtál fel, van még 439. Kapsz 48 VP-t.]

m 7 7 7 mozogsz északnyugatra, északnyugatra, északnyugatra
[484,93] Síkság, továbbra is csak síkság. Egyszercsak megmozdul alattad a talaj! Már gyerekkorodban sem ijedtél meg, ha egy szívfaló közeledett feléd. Most sem aggódsz különösebben. {max. életpontja: 2943-3442.} Úgy tűnik ma Te vagy a főfogás a szörny étlapján. Mivel szavakkal úgy sem tudnád meggyőzni, jöhetnek a fegyverek.

Egy bo'adhun csapás varázslatot dobsz ellenfeledre. 575 életpontot sebeztél. A szilánk működik (+2 életpont). A szörny mentális energiáit összegyűjtve megpróbálja összeroppantani a szívedet. Bár a támadás iszonytató, szíved ellenáll. (Csak később jössz rá, hogy ellenfeled végül megelégedett 2 remák szív elpusztításával.) Meglengetve a tleikan nyársat ellenfeledre rontasz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Tleikan nyárssal tökéletesen perforálod a szívfaló testét. (9 támadással 1211 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+243 életerő). Egy jégcsóva varázslatot dobsz ellenfeledre. 40 életpontot sebeztél. Kyorg tőrrel többször eltalálod a szívfaló testét. (6 támadással 503 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+101 életerő). A szívfaló átharapja a bal válladat! (1 támadástól 712 életpontot vesztesz.) Tleikan nyárssal tökéletesen perforálod a szívfaló csőtestét. (9 támadással 1228 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+246 életerő). Távolról jégcsóva varázslatot lősz a másikra. 50 életpontot sebeztél. Kyorg tőrrel megkarcolod a szívfaló jobb vállát. (1 támadással 93 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+19 életerő). A szívfaló a torkodba harap! (1 támadástól 712 életpontot vesztesz.) A szörny még egy utolsó halálüvöltést hallat, majd eldől.
19131 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-27 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). Megújítod az áldomás II varázslatot. [-29 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 3700, sebződés: 1424, gyógyulás: 615, összesen: -809 ÉP}


(Feltételes gyógyítás:) Kimondva az utolsó varázsszót, létrehoztad az ősi gyógyítás varázslatot! [-5 TVP] Ősi energiák regenerálják tested (+450 életerő). [-30 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). Keresel egy magasabb pontot, és onnét körbenézel a távcsöveddel. Messze északra látsz egy ryuku remetelakot. Elrakod a távcsövet.

(Továbbmész...) [483,92] A sík vidék mocsarassá válik. Ez itt a Kitimiyoa láp. Ha hinni lehet a legendának, gyilkos egy hely, amit jobb elkerülni. Amúgy semmi különlegeset nem látsz benne, csak egy közönséges mocsár, semmi több. Ösztönöd hamarabb jelzi a feléd közeledőt, mint ahogy a szemeddel észrevehetnéd. Hmm, csak egy kővarangy. Ettől nincs semmi félnivalód. (ld. enc.) {védettsége: 130 szúró, 130 vágó, 130 ütő ellen.} Itt csata lesz.

Mormolsz, majd ujjaidból kirepül egy puha ütés varázslat. Ellenfeled csapásai puhábbak lesznek. Gyógyulsz (+2 életpont). A szörny szemeivel rád bámul. Bőröd, majd húsod, csontjaid megkeményednek. Kővéváltál a lény pillantásától! Bekerüsz a szörny személyes lakosztályának szoborgyűjteményébe. Örökkévalóságnak tűnő várakozás következik. (-80 TVP.) Elfek érkeznek, akik a KÖVGEO alkalmazottaiként mutatkoznak be. Visszaváltoztatnak, amiért végtelenül hálás vagy. Túl sok sebet kaptál. A mennydörgő istennyila hibernált lajhár hozzád képest. Te is meglepődsz, hogy milyen gyorsan magad mögött hagyod a lényt.

Felkapaszkodsz egy magasabb pontra, ahonnét jó kilátás nyílik, és körbevizsgálódsz a távcsővel. Amint a kukkert keletre fordítod, megpillantasz egy ryuku remetelakot. Északnyugatra nézve látsz egy teknős territóriumot. Leereszted a távcsövet, és továbbindulsz.

(Továbbmész...) [482,91] Véget nem akar érni a dögletes bűzű mocsár. Nyomasztó hangulatot nyújt a sötét víz felett ülő szürke köd. Felfedeztél egy teknős territóriumot.
(Feltételes kutatás:) Ez a mocsár valahogy más, mint azok, amiket eddig láttál. Nem tudnád meghatározni, hogy miért az, de hogy különleges, ahhoz kétség sem férhet. Tehát ez a teknősök mocsara! Ebben az istenverte mocsárban nem sok fa él. Sőt, ahogy így jobban körülnézel, rájössz, hogy itt egyáltalán nincsenek fák, csak bozót, és éles levelű sás mindenütt. Amikor a lábbelid telefolyik bűzös iszappal, rögtön megérzed, hogy a trutyival együtt éhes piócák is érkeztek. Bosszankodva próbálsz tőlük megszabadulni. Sosem hitted volna, hogy egy ekkora szörnyeteg képes lehet ilyen hangtalanul lopakodni. Csak a sokéves kalandozó-tapasztalat ment meg a hátba támadástól. Egy ryuku ostromteknős intéz feléd kihívást. {védettsége: 30 szúró, 30 vágó, 30 ütő ellen.}

Fegyvert váltasz: előkapod a Daramoula pálcáját. Meglengetve a Daramoula pálcáját a másikra rontasz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Daramoula pálcájával halálos csapásokat osztva péppé vered a ryuku ostromteknős testét. (3 támadással 169 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+34 életerő). Néhány elegáns kézmozdulat után már süvít is ellenfeled felé egy nekromanta csókja. 105 életpontot sebeztél. 105 életpontot gyógyultál. Kyorg tőrrel megdöföd a ryuku ostromteknős kőkemény páncélját. (1 támadással 40 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+9 életerő). A ryuku ostromteknős megpróbál patáival letaposni, de sikertelenül. A ryuku ostromteknős melléd csap a farkával! A szörny még egy utolsó halálüvöltést hallat, majd eldől.
Átkutatod a tetemet. Kincs! KIIINCS! Lássuk, mire bukkantál: 1 teknősesszencia. 1278 tapasztalati pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-27 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). A sok gyakorlás növelte tudásodat (+1 teológia). Megújítod az áldomás II varázslatot. [-29 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 314, sebződés: 0, gyógyulás: 152, összesen: +152 ÉP}

Csak most veszed észre, hogy épp egy teknősfészek közepében toporogsz. Aha, itt akár alaposabban is körülnézhetnél. Elszántan túrod át a közeli trigiola-kötegeket, míg végül kitartásodat siker koronázza. Érdemes volt keresni: kincsre bukkansz! A zsákmány egy teknőstojás és egy misztikus tojás. Egy szánalmas teknős készül a lemészárlásodra. {védettsége: 95 szúró, 95 vágó, 95 ütő ellen.}

Néhány mozdulatot teszel, mormolsz, és a következő másodpercben már agytaposás vibrál körülötted. Gyógyulsz (+2 életpont). A lényt antimágikus aura védi, ezért nem is próbálsz rá varázsolni. Egy puha ütés varázslattal köszönt csatapartnered. Az agytaposásnak köszönhetően a varázslat kudarcot vallott! Marokra fogva a tleikan nyársat a másikra támadsz. Tleikan nyárssal tökéletesen perforálod a szánalmas teknős testét. (9 támadással 1246 életpontot sebezve.) Kyorg tőrrel többször eltalálod a szánalmas teknős testét. (6 támadással 515 életpontot sebezve.) Egy gyenge harapást kapsz a jobb válladba. (1 támadástól 136 életpontot vesztesz.) Tleikan nyárssal néhányszor teljesen átdöföd a szánalmas teknős testét. (8 támadással 1078 életpontot sebezve.) Kyorg tőrrel épp hogy megszúrod a szánalmas teknős testét. (1 támadással 77 életpontot sebezve.) Egy gyenge harapást kapsz a bal válladba. (1 támadástól 141 életpontot vesztesz.) A szánalmas teknős szemében félelem villan, aztán lassan lehunyja, miközben lelke kitör testének fogságából.
13983 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál. Megújítod az áldomás II varázslatot. [-29 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 2916, sebződés: 277, gyógyulás: 4, összesen: -273 ÉP}

Előbb csak a vaskos lábakat pillantod meg. Feljebb emeled a tekinteted, és nyelsz egy nagyot. Egy hebrencs teknős készül a lemészárlásodra.

Nem árt az elővigyázatosság! Egy tompítás varázslattal készülsz a csatára. Gyógyulsz (+2 életpont). A lényt antimágikus aura védi, ezért nem is próbálsz rá varázsolni. A lény szörnyű sugárzása káros az egészségedre! (-27 életerő.) Ezenkívül elkorrodált 7 aranyad. A teremtmény öblösen felkacag, majd tesz egy apró ujjmozdulatot. Molekulákra dezintegrálódik kedvenc tárgyad, egy gyöngyberakásos öv. Ezért megfizetsz, rém! Elszántan ellenfeledre támadsz. Tleikan nyárssal több döféssel felnyársalod a hebrencs teknős nyakát. (9 támadással 1224 életpontot sebezve.) Kyorg tőrrel megdöfködöd a hebrencs teknős bal lábát. (6 támadással 497 életpontot sebezve.) Szúrásokat kapsz a válladba és a felkarodba. (2 támadástól 397 életpontot vesztesz.) A szörny sugárzása sejtjeidet roncsolja. (-46 életerő.) Ezenkívül elkorrodált 8 aranyad. Tleikan nyárssal néhányszor teljesen átdöföd a hebrencs teknős jobb karját. (9 támadással 1177 életpontot sebezve.) Kyorg tőrrel kicsit megsebzed a hebrencs teknős testét. (1 támadással 85 életpontot sebezve.) Ellenfeled nagyon fürge: döféseket kapsz a lábadba és a lábfejedbe. (2 támadástól 432 életpontot vesztesz.) A lényből áradó sugarak sejtjeidet pusztítják. (-2 életerő.) Ezenkívül elkorrodált 23 aranyad. A hebrencs teknős összecsuklik, majd megpróbál feltápászkodni, de végleg elhagyja az ereje, és elterül. Megölted.
15483 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál. Megújítod az áldomás II varázslatot. [-29 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 2983, sebződés: 904, gyógyulás: 4, összesen: -900 ÉP}

Mikor megérzed a szörny tekintetét a hátadon, úgy teszel, mintha nem vennéd észre. Hátha békén hagy. Ajaj! Ez nem nagyon vált be. Egy cunami teknős jön feléd. (ld. enc.) {max. életpontja: 4289-5054.}

Néhány mozdulatot teszel, mormolsz, és a következő másodpercben már agytaposás vibrál körülötted. A szilánk működik (+2 életpont). A lényt antimágikus aura védi, ezért nem is próbálsz rá varázsolni. Ellenfeled mormol, majd ujjaiból kirepül egy izomernyesztés varázslat. Elernyedsz! (Kevesebbszer fogsz támadni.) Ellenfeled ősi hurrikán varázslatot lő rád. 376 életpontot vesztettél. Ellenfeled néhány elegáns kézmozdulata után már süvít is feléd egy izomernyesztés. Elernyedsz! (Kevesebbszer fogsz támadni.) Marokra fogva a tleikan nyársat a másikra ugrasz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Tleikan nyárssal jól megszurkálod a cunami teknős kemény hátpáncélját. (8 támadással 943 életpontot sebezve.) Kyorg tőrrel néhányszor megkarcolod a cunami teknős nyakát. (5 támadással 312 életpontot sebezve.) Mélyen koncentrálva, ellenfeled megidéz egy ősi hurrikán varázslatot, majd rád küldi. 373 életpontot vesztettél. Ellenfeled mentális energiáit gyűrűbe gyűjti, majd útjának ereszt egy fehérál.roncsolása pszi támadást. 272 életpontot vesztettél. Ellenfeled ősi hurrikán varázslatot lő rád. 397 életpontot vesztettél. Megújítod az áldomás II varázslatot. [-29 varázspont.]
{Csatastatisztika; sebzés: 1255, sebződés: 1418, gyógyulás: 2, összesen: -1416 ÉP}

Menekülsz, mint akit sóspuskával lőttek fenékbe.
Ahogy minden elsötétedik előtted, lelked öntudatlanul is kapaszkodik mihaszna testedbe. Utolsó gondolatoddal görcsösen tiltakozol a halál ellen. [112 pontot használtál fel, van még 247. Kapsz 179 VP-t.]
Aztán mintha hideg vízzel teli vödörbe mártottad volna a fejed, miközben a lábad alól kirúgták a talajt: szédelegve tántorogsz, majd kinyitod a szemed. Túlélted! Hisz ez lehetetlen... Aztán, a deus ex machina hűlt helyét látva, rájössz, hogy mi is történt. A fantasztikus varázstárgy megmentett, és elrepített a veszély helyszínéről! Ráadásul még egy keveset gyógyított is rajtad. (+1637 életerő.)
[20 pontot használtál fel, van még 227. Kapsz 32 VP-t.]
(Feltételes gyógyítás:) Az utolsó ige kiejtésével elmondtad az ősi gyógyítás varázslatot! [-5 TVP] Ősi energiák regenerálják tested (+450 életerő). [-30 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont).
(Feltételes gyógyítás:) Az utolsó ige kiejtésével elmondtad az ősi gyógyítás varázslatot! [-5 TVP] Ősi energiák regenerálják tested (+450 életerő). [-30 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont). [10 pontot használtál fel, van még 217. Kapsz 16 VP-t.]

m 1 mozogsz északkeletre
[483,90] Egyre több bokor tűnik fel, az aljnövényzet sűrűsödik. Ki nyitott szemmel jár, talál: esetedben egy jokonbia fát. Oldalt pillantva, meglátsz egy ryuku akadálypályát. (ld. enc.) A sűrű bozótban a szörnynek esélye sem volt arra, hogy meglepjen. Egy hozzád hasonló profinak igazán gyerekjáték ebben a sűrűben elbújni. Kikukucskálsz rejtekedből, és felsóhajtasz. Még szerencse, hogy elbújtál. Felismered. Ez egy gyökérszellem. {védettsége: 1 szúró, 1 vágó, 1 ütő ellen.} Amikor elhal a zaj, előmászol.


(Feltételes készítés:) Begyűjtöttél 1 jokonbia ágat. Erőd TF-elődött. (+1 erő.) [14 pontot használtál fel, van még 203. Kapsz 22 VP-t.]

h 697 8888 használod a 697. tárgyat
Megfújod az Ezüstmágusok kürtjét. Életenergiád mágikus energiává alakul! (+1058 varázspont, -2117 életpont.) [0 pontot használtál fel, van még 203.]
(Feltételes gyógyítás:) Megidézted az ősi gyógyítás varázslatot! [-5 TVP] Ősi energiák regenerálják tested (+450 életerő). [-30 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont).
(Feltételes gyógyítás:) Sikerült elmondanod az ősi gyógyítás varázslatot! [-5 TVP] Ősi energiák regenerálják tested (+450 életerő). [-30 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont).
(Feltételes gyógyítás:) Sikerült elmondanod az ősi gyógyítás varázslatot! [-5 TVP] Ősi energiák regenerálják tested (+450 életerő). [-30 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont).
(Feltételes gyógyítás:) Az utolsó ige kiejtésével elmondtad az ősi gyógyítás varázslatot! [-5 TVP] Ősi energiák regenerálják tested (+450 életerő). [-30 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont).
(Feltételes gyógyítás:) Az utolsó ige kiejtésével elmondtad az ősi gyógyítás varázslatot! [-5 TVP] Ősi energiák regenerálják tested (+450 életerő). [-30 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). [25 pontot használtál fel, van még 178. Kapsz 40 VP-t.]

be 1511 bemész az 1511. épületbe
Bár a terep eléggé gazos, te ennek kifejezetten örülsz, hisz ez csak tovább nehezíti a feladatot. Egy furcsa tákolmányról félméteres kötéldarabok csüngnek alá, jó karnyújtásnyira egymástól. Kicsit vakargatod a kobakod, hogy hogyan is kell vajon ezt használni, de végül felidézed gyermekkori emlékeidből a vikócmajom-technikát, és máris mászni kezdesz. A végén már úgy lendülsz egyik kötélről a másikra, hogy még egy született veszett gorilla is tanulhatna tőled egyet, s mást. Nagyszerű érzés, ahogy minden tagodat egyszerre átmozgatod! Felfrissülve, tettre készen hagyod hátra az akadálypályát. [30 pontot használtál fel, van még 148. Kapsz 48 VP-t.]

v 181 450 21 elmormolod a 181. varázslatot
Koncentrálsz, majd hozzálátsz a mágia megidézésének. Bizsergető, csípős érzés fut végig rajtad. Kimondva az utolsó varázsszót, létrehoztad a városi teleport II varázslatot! Használod a teriád fétist. Bőröd besárgul, termeted megváltozik. Magadra öltötted gyűlölt ellenségeid alakját. A teriád fétis ezután megsemmisül. Vuuush, elteleportálsz!

A TELEPORTÁLÁS PILLANATA ELŐTTI TÉRKÉPED


(482,91) ryuku ostromteknős (#362), szánalmas teknős (#949), hebrencs teknős (#861), cunami teknős (#944), teknős territórium (#1513)
(483,90) jokonbia fa (#1476, belőle készíthető: #1477), ryuku akadálypálya (#1511), gyökérszellem (#856)
(483,92) kővarangy (#860)
(484,93) szívfaló (#826)
(485,94) teriád ámokfutó (#797)
(486,95) kvazárgólem (#838)
(487,96) fényfaló galóca (#1446, belőle készíthető: #1447), gigantoszaurusz (#874)
(488,97) szőrös azukák (#903), teriád varázsló (#798)

[450,21] Lakott területre érkeztél. A kikötő környékét úgy uralja a hatalmas őrbástya, ahogy vigyázó juhász fürkészi a nyáját. északnyugatra látsz egy viharfelhőt, benne a következő név rajzolódik ki: Weasel.

Van itt egy kikötő (729. épület.).
[-60 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont). [10 pontot használtál fel, van még 138. Kapsz 16 VP-t.]

be 729 bemész a 729. épületbe
Belépsz a kikötő területére. Berakodásra váró ládákat, s körülöttük szorgoskodó munkásokat látsz mindenfelé. Odébb egy-két hajó is horgonyozik. Hamarosan előkerül Hayati is. Nagy munkában van éppen, erről tanúskodik a kezében fogott, adatokkal teljesen telefirkált jegyzettömb, s pattogós viselkedése is. Elmondod neki, hogy mi minden történt veled az utóbbi időben. Hayati elégedett mosollyal fogadja a híreket. [15000 tapasztalati pontot kaptál. Jutalmad 200 arany.]
- Az eddig ledolgozott napok után járó fizetésed - mondja a kezedbe nyomott aranyérmékre utalva. - Megtoldva egy kis pótlékkal, amiért sikeresen elkaptad azokat a tolvajokat. Nagy szükségem van a hozzád hasonló munkaerőre! Este újra várunk.
Ábrázatod savanyúra vált. A közemberek mindennapi munkájából már nagyon eleged van. Ezt meg is említed Hayatinak.
- Aham, szóval valami izgalmasabbat szeretnél. Mit szólnál hozzá, ha kiküldenélek a nyílt tengerre? Hamarosan indul egy hajó - krákent fognak halászni -, akik matrózokat keresnek a fedélzetre. A fizetség 250 arany a sikeresen elejtett zsákmány árából.
- Ez jól hangzik - mondod a munkára, s nem a fizettségre utalva - az éjjeliőrség után bármi felüdülés lenne.
- Rendben, később jelentkezz majd annál a hajónál - itt Hayati egy kétárbócos bárkára mutat, amely jelenleg elhagyatva ringatózik a kikötői dokkban - és mondd meg, hogy én küldtelek.
Megígéred, hogy így teszel. [A jelentkezéshez a KLD 7 parancsot add ki.] Búcsút intesz, majt magad mögött hagyod a kikötőt. [5 pontot használtál fel, van még 133. Kapsz 8 VP-t.]

kld 7 küldetés végrehajtása 7
Megközelíted a hajót, s ekkor már a nevét is megtudod: a bárka oldalára festett szöveg alapján Krákenhalásznak hívják. Milyen ötletes! A hajó körül már több matróz is sürgölődik: némelyik a vitorlát igazgatja, mások a hajó fedélzetét mossák fel. Hamarosan előkerül a kapitány is, lehelete és a kellőnél nagyobb ingatagsága alkoholos befolyásoltságára utal. Sebaj, az ő hajója, nem szólhatja meg érte senki. Elfoglalod a helyed a matrózok között, segítesz a vitorlavászon kibontásában, s a hajó már útra is kel! Némi idő elteltével olyan érzéseid támadnak, hogy ez az útvonal nem éppen a krákenek élőhelyére vezet. Túlságosan zöld itt a víz - vagyis viszonylag sekély tengeren hajóztok. Annyit már megtanultál a hajózással töltött idő folyamán, hogy a krákenek nem ezt szeretik. Sem a matrózoknak, sem a kapitánynak nem tűnt volna fel, hogy itt nem találkoztok eggyel sem? Kénytelen vagy szólni. A kapitányt szerencsére jókedvében találod véleményeddel, mély, kiszáradt hangja először ugyan gyanakodásról és flegmaságról árulkodik, de tanácsaid aztán felkeltik érdeklődését. Oda is int a kormányosnak, hogy változtassa meg az irányt. Reméled, igazad lesz.
Rövid időn belül megpillantjátok az első óriáskrákent. Majdnem felborítja a hozzá képest piciny hajót. Most meglakol azért a pusztításért, amit korábban a ryuku hadi- és kereskedőflottákban tett! A matrózok tudják módját, hogyan kell az ilyet elejteni. Előkerülnek a kampós acélszigonyok, horgonyszerű dobófegyverek, s a krákenhalászat elmaradhatatlan kelléke: sok-sok feltekercselt kötél és háló. A kráken nem adja könnyen magát, a halászok mégis gyorsan leterítik (közben csupán néhány tucat matróz veszik oda - testük kettéharapva hull alá a habokba). Főleg, hogy te is segédkezel benne: a kampós acélszigonyt nem okoz gondot a kráken leglágyabb testrészeibe állítani, s ahogy a kíntól forgolódik, a hálóba is menthetetlenül belegabalyodik. A gúzs hamarosan olyan szorosan fogja, hogy már mozdulni sem tud. Ezután könnyű a partra vontatni.
A halászat tehát így ér véget, mindenfelé örömteli arcokat látsz. Hát igen, végre ezek a halászok is megkaphatják a beígért bónuszt a zsákmány elejtéséért. Még megtudod, hogy a pénzért Hayatinál kell jelentkezni, s azt is, hogy a Krákenhalász most egy ideig nem fut ki a tengerre. Aztán magad mögött hagyod őket, s ezt az életet. [80 pontot használtál fel, van még 53. Kapsz 128 VP-t.]

m 7 mozogsz északnyugatra
[449,20] Folytatod sétádat a házak közt. Ahogy tovább baktatsz, észreveszed, hogy valami hivatal előtt hosszú embersor kígyózik. A sarok mögött csosszanó léptek figyelmeztetnek a veszélyre. Egy csapat idegenvadász nem ijeszthet meg. Nyugodtan várod a találkozást. {védettsége: 122 szúró, 122 vágó, 122 ütő ellen.} Már éppen kezdted elunni a céltalan bóklászást. Egy kis csata éppen jól jön.

Ki tudja, mire készül a másik - jobb az óvatosság! A biztonság kedvéért felraksz egy agytaposás varázst. Gyógyulsz (+2 életpont). Ellenfeled ujjai a levegőben táncolnak, ajkai hangtalanul mozognak. Varázsol! Aha, egy számodra ismeretlen védekező mágia... Egy puha ütés varázslattal köszöntöd a másikat. Ellenfeled csapásai puhábbak lesznek. Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). Ellenfeled támadó varázslatot alkalmaz: méregfelhő III varázslatot lő rád. 123 életpontot vesztettél. Iszonyú rosszullét fog el (-15 támadás). Máris repül feléd néhány precíziós vetőtű. A becsapódástól 142 életpontot vesztettél. Vad csatakiáltással, felemelve a tleikan nyársat ellenfeledre rontasz. Tleikan nyárssal többször eltalálod az idegenvadász könnyűvértes testét. (8 támadással 836 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+168 életerő). Támadó varázslatot alkalmazol: ellenfeledre jégcsóva varázslatot lősz. 27 életpontot sebeztél. Kyorg tőrrel jól megszurkálod az idegenvadász bal lábát. (6 támadással 373 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+75 életerő). A 6 idegenvadász ügyes kí-fókuszálással több sikeres támadást is bevisz. (6 támadástól 18 életpontot vesztesz.) Ellenfeled nagyon fürge: döféseket kapsz a lábadba és a lábfejedbe. (6 támadástól 39 életpontot vesztesz.) Ellenfeled a Kobraharapás technikáját alkalmazza. Csapások érik a jobb oldaladat. (6 támadástól 31 életpontot vesztesz.) A 6 idegenvadász nem hagy pihenőt: lesújt a karodra és a mellkasodra. (6 támadástól 27 életpontot vesztesz.) Ütések érik a válladat és a karodat. (6 támadástól 31 életpontot vesztesz.) Sajnos nem sikerült a 6 idegenvadász minden csapását hárítanod. (6 támadástól 33 életpontot vesztesz.) Tleikan nyárssal megdöfködöd az idegenvadász bal vállát. (8 támadással 824 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+165 életerő). Mélyen koncentrálva, megidézel egy jégcsóva varázslatot, majd ellenfeledre küldöd. 25 életpontot sebeztél. Kyorg tőrrel kicsit megbökdösöd az idegenvadász testét. (6 támadással 329 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+66 életerő). Ellenfeled a Kobraharapás technikáját alkalmazza. Csapások érik a jobb oldaladat. (4 támadástól 22 életpontot vesztesz.) Ellenfeled nagyon fürge: döféseket kapsz a lábadba és a lábfejedbe. (4 támadástól 21 életpontot vesztesz.) Ütések érik a válladat és a karodat. (4 támadástól 21 életpontot vesztesz.) Nem sikerült a 4 idegenvadász ravasz és erős ütései közül mindet hárítanod. (4 támadástól 16 életpontot vesztesz.) A 4 idegenvadász a Kobraharapás technikáját alkalmazva, megsoroz öklével. (4 támadástól 17 életpontot vesztesz.) Jobbra-balra szökkenve osztja a 4 idegenvadász nehezen védhető csapásait. (4 támadástól 23 életpontot vesztesz.)
Tleikan nyárssal többször eltalálod az idegenvadász testét. (8 támadással 848 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+170 életerő). Egy kézmozdulatot teszel, majd ellősz egy jégcsóva varázslatot. 33 életpontot sebeztél. Kyorg tőrrel kicsit megbökdösöd az idegenvadász jobb lábát. (6 támadással 309 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+62 életerő). A 2 idegenvadász a Kobraharapás technikáját alkalmazva, megsoroz öklével. (2 támadástól 8 életpontot vesztesz.) Szúrásokat kapsz a válladba és a felkarodba. (2 támadástól 12 életpontot vesztesz.) Ütések érik a válladat és a karodat. (2 támadástól 7 életpontot vesztesz.) A 2 idegenvadász kemény csapásokat osztogatva kényszerít védekezésre. (2 támadástól 31 életpontot vesztesz.) Ellenfeled a Kobraharapás technikáját alkalmazza. Csapások érik a jobb oldaladat. (2 támadástól 10 életpontot vesztesz.) A 2 idegenvadász fegyverével több sebet ejt a bal válladon és karodon. (2 támadástól 21 életpontot vesztesz.) Tleikan nyárssal épp hogy megszúrod az idegenvadász könnyűvértes testét. (1 támadással 83 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+17 életerő). Távolról jégcsóva varázslatot lősz a másikra. 30 életpontot sebeztél. Kyorg tőrrel kicsit megsebzed az idegenvadász testét. (1 támadással 73 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+15 életerő). Ellenfeled épphogy megpöccint. (1 támadástól 5 életpontot vesztesz.) Az 1 idegenvadász megböki fegyverével az oldaladat. (1 támadástól 20 életpontot vesztesz.) Ellenfeled épphogy megpöccint. (1 támadástól 3 életpontot vesztesz.) Elhajolsz az 1 idegenvadász ütése elől, de a fejed tetejét így is horzsolja. (1 támadástól 1 életpontot vesztesz.) Az 1 idegenvadász egy picit megüti a jobb karodat. (1 támadástól 6 életpontot vesztesz.) Ellenfeled ügyetlen csapása csak apró vágást ejt a válladon. (1 támadástól 8 életpontot vesztesz.) A szörny még egy utolsó halálüvöltést hallat, majd eldől.
Átkutatod a tetemet. Úgy tűnik, alkalmasan betápoltál. Szerzeményed: egy nagy bronzkulcs [nagy bronzkulcs ládikóba-> (448,19)-> 14 arany, -2 ÉP], egy fűszertartó, 3 vasérc, egy ezüstshuriken, 18 arany és egy aranylánc [aranylánc ládikóba-> 20 arany, -2 ÉP]. Szereztél 4 katonai kötszert. 21760 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-27 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). Megújítod az áldomás II varázslatot. [-29 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 3790, sebződés: 700, gyógyulás: 746, összesen: +46 ÉP}

magad fölött látsz egy viharfelhőt, benne a következő név rajzolódik ki: Weasel. Valamilyen épületet látsz! Felismered, egy szörnyaréna (745. épület.). [9 pontot használtál fel, van még 44. Kapsz 14 VP-t.]

be 745 4 bemész a 745. épületbe
Sajnos nincs elég TVP-d az általad megadott viadalra! [0 pontot használtál fel, van még 44.]

h 1477 2 2 használod az 1477. tárgyat
Elhatározod, hogy most repülni fogsz egyet. Előveszed a jokonbia ágat, a lábad közé kapod, elől jól megmarkolod aztán. Juhéjj! A levegőbe szökkensz. Minden figyelmed leköti, hogy ülve maradj, ezért fogalmad sincs, merre jársz. Egy közelben pislogó gourry ijedten rebben odébb, amikor a földbe csapódsz. (-53 életerő.) [10 pontot használtál fel, van még 34. Kapsz 16 VP-t.]

AZ UTAZÁS MEGKEZDÉSE ELŐTTI TÉRKÉPED


(449,20) idegenvadász (#7027), szörnyaréna (#745)
(450,21) kikötő (#729)

[451,20] Folytatod sétádat a házak közt. Vagy egy tucat ryuku férfi egy hatalmas, kifeszített vitorlavászont visz el az orrod előtt.

Hangos kalapálás és fűrészelés hangja üti meg füled, hát persze, hogy arra fordulsz, hogy megtudd, mi lehet ez. Odébb egy műhely áll, odabent egy jókora hajó. Nocsak, itt hajókat gyártanak! Talán érdemes lesz majd benézned. (730. épület.)
[0 pontot használtál fel, van még 34.]

be 148 bemész a 148. titkos labirintusba
Hosszasan kutatsz bármilyen fajta bejárat után. Hogy csak Te nem voltál elég figyelmes, vagy teljesen rossz nyomon jársz, nem tudhatod. Végül feladod a dolgot. [0 pontot használtál fel, van még 34.]

ek 116 70 1508 t. energia kisütése: 116 70 1508
Katonai kötszer gyógyító tárgyat fogsz használni, ha életerőd 70 százalék alá zuhan. [0 pontot használtál fel, van még 34.]

lm 4 4 7 mozogsz 4 4 7
Ez a parancs csak labirintusokban működik. [0 pontot használtál fel, van még 34.]

lm 7 11 11 mozogsz 7 11 11
Ez a parancs csak labirintusokban működik. [0 pontot használtál fel, van még 34.]

lm 18 18 20 mozogsz 18 18 20
Ez a parancs csak labirintusokban működik. [0 pontot használtál fel, van még 34.]

lm 20 22 22 mozogsz 20 22 22
Ez a parancs csak labirintusokban működik. [0 pontot használtál fel, van még 34.]

lm 23 22 25 mozogsz 23 22 25
Ez a parancs csak labirintusokban működik. [0 pontot használtál fel, van még 34.]

lm 25 28 28 mozogsz 25 28 28
Ez a parancs csak labirintusokban működik. [0 pontot használtál fel, van még 34.]

lm 28 28 28 mozogsz 28 28 28
Ez a parancs csak labirintusokban működik. [0 pontot használtál fel, van még 34.]

ef 20 energia fejlesztése 20
Egy parányi tégla berakásával te is hozzájárulsz a KT új tudati képességének kifejlesztéséhez: tudati energiát ölsz a fejlesztésbe. [-1 TU.] A befejezéshez még 1800 TU szükséges. Erőd TF-elődött. [10 pontot használtál fel, van még 24. Kapsz 16 VP-t.]

vv 205 109 elmormolod a 205. varázslatot a 109. varázslatot
Ez a varázslat csak labirintusokban alkalmazható. [0 pontot használtál fel, van még 24.]
Ez a varázslat csak labirintusokban alkalmazható. [0 pontot használtál fel, van még 24.]

szk 7023 keresed a 7023. szörnyet
A két forduló között kutatni fogsz, mert nagy szükséged van arra, hogy találj egy elkóborolt rémebet. [0 pontot használtál fel, van még 24.]

* 1. BP: leveszed/lerakod a 608. tárgyat
Kiveszed a füledből az ősmágus fülbevalóját. [0 pontot használtál fel, van még 24.]

* 2. BP: kézbeveszed/felveszed az 511. tárgyat
Sajnos nincs a birtokodban az a tárgy. [0 pontot használtál fel, van még 24.]

* 3. BP: használod a 892. tárgyat
Sajnos nincs a birtokodban az a tárgy. [0 pontot használtál fel, van még 24.]

* 4. BP: használod a 305. tárgyat
Sajnos nincs a birtokodban az a tárgy. [0 pontot használtál fel, van még 24.]

* 5. BP: visszadátumozás kérelem
Még nem telt el három hónap (legutóbb 2005. évben 12. hónapban adtad ki) a parancs utolsó használata óta. [0 pontot használtál fel, van még 24.]

* 6. BP: elmormolod a 208. varázslatot
Nincs elég pontod ahhoz, hogy ezt a parancsot végre tudd hajtani. [0 pontot használtál fel, van még 24.]
Egy pillanatra a "testen kívüliség" érzete fut át tudatodon, ahogy kapcsolatba lépsz az Élet Forrásával. (+1 max. ép.) Kasztroplanáris energiáid a csordulásig töltődtek! EF-elésed újra a kezdetektől indul. Viszont az energiák kicsapódása nyomán kaptál 1 tulajdonságpontot és 1 képességpontot. Etetési idő! Sajnos egy szem kajád sincsen, amit kioszthatnál az éhes szörnyeid között! Kissé nyúzott állapotban a mai fáradalmaktól, találsz egy pontot, ahol tábort verhetsz. Amint ledőlsz, szemeid lecsukódnak, és a következő percben már a lóbőrt húzod. Karaktered megállíthatatlanul fejlődik, a tapasztalatoknak köszönhetően. (+1 max. életerő.) Elmúlt az esszenciavédelem 2 hatása. Elmúlt a tulajdonságpajzs hatása. Elmúlt az esszenciavédelem hatása. Elmúlt a vadászat hatása. Elmúlt a munka gyümölcse hatása. Elmúlt a hatalomvarázs hatása. Elmúlt a szürkeáll. aktiv hatása. Elmúlt a pszi-ernyő hatása. Elmúlt a ryuku álca hatása.
Ebben a körben 24 pontod maradt, ebből a következő körre 24 pontot vihetsz át. Kapsz még 780 pontot. A következő körben tehát 804 pontot költhetsz el.

ENCYCLOPEDIA FANTASIA


DINÓ SZARU (1385. TÁRGY)
Ez a bőrdarab különösen kemény és ellenálló, egészen biztos vagy benne, hogy hamarosan valami hasznos dolgot fogsz tudni belőle készíteni. És mivel nem romlandó, addig is, amíg megszáll az ihlet, nyugodtan tárolhatod.

KVAZÁRGÓLEM (838. SZÖRNY)
A kvazárgólem létrehozásához több száz kvazárra, és töménytelen mágikus esszenciára volt szüksége a ryuku tudósoknak. A gólembe több fogságban tartott vadállat előnyös tulajdonságát plántálták, kitűnő szaglása, éles látása, agresszív jelleme, és a bezártságtól való irtózása mind-mind ennek köszönhető. Zabolátlan természetét csupán a formázás során, a készítői által elhelyezett mágikus béklyó tartja féken, ennek köszönhető, hogy ryuku katonára ő sosem támadna. Draklenekre annál inkább, hiszen ezt a gólemtípust pont az ellenük való védekezésre fejlesztették ki. Neked a kvazárgólem mindenképp egy ellenség, hiszen olyan tökéletesen ryukunak álcázni magad, hogy a kvazárgólemet és a benne mélyen elhelyezett béklyóvarázst átverhesd, nem vagy képes. Szerencse, hogy a kvazárgólemek szállítása hajóval túl körülményes lenne, ezek a lények valószínűleg győzelemre vihették volna a ryuku inváziót.

KŐVARANGY (860. SZÖRNY)
A kővarangyok a mocsár undorító kétéltűi. Nem, nem igazán kőből vannak - de messzire hordó köpetük célpontjukat gyakran "kővé" változtatja. Az áldozat vére megszilárdul, és ha rövid időn belül nem kap segítséget - és ezalatt mágikus gyógyítókat érts - a folyamat visszafordíthatatlan lesz, beáll a halál. Az ilyen "szobrokba" rakja a kővarangy petéit, és az elfolyósodó belső szervek kiváló keltetőtavat jelentenek az apró ebihalak számára.

CUNAMI TEKNŐS (944. SZÖRNY)
A teknősök közül csak igen kevés él a szárazföldön, a többségük inkább a végtelen óceán mélységeit kedveli. A cunami teknős azonban mindkét területen jól elboldogul, találkozhatsz vele a nyílt tengeren, és az eldugott mocsarak mélyén egyaránt. Általában meglepetésből támad, hatalmas teste szinte kirobban a vízből, óriási hullámokat keltve, innen ered az elnevezése is. Ha összeakasztod vele a bajszod, igen hatékony varázslataival kell számolnod. Fajtársaival ellentétben az ő esetében felesleges a legmegfelelőbb fegyverekre szót vesztegetni, ugyanis egyaránt jól védett minden típusukkal szemben. Mivel páncéljáról leperegnek a varázslatok, így taktika gyanánt csak azt tanácsolhatom: jobb, ha elkerülöd őt!

RYUKU AKADÁLYPÁLYA (1511. TEREPTÁRGY)
A ryuku hódoltság peremvidékén rengeteg kisebb sziget található, amit a Császár gigantikus hadigépezete tartós megszállásra nem tartott érdemesnek. Ezeket a területeket a légió általában csak támaszpontként használja egy rövid ideig. Ha netán jártodban-keltedben egy elhagyatott, gazzal benőtt tisztásra bukkansz, ahol furcsa, tengelyen forgó fabábokat, kötélhágcsókat, mászókákat, vizes árkot, és más egyéb, első látásra teljességgel haszontalan építményeket találsz, biztos lehetsz benne, hogy valahol a közelben nemrég még létezett egy ilyen, ideiglenes légiós laktanya is. A katonák ezeken az eszközökön gyakorolták a harc fortélyait, edzették a testük, és az akaraterejüket, hogy ne hozzanak szégyent a szigetvilág legerősebb hadseregére. Szerencsére a ryuku flotta csak ritkán tér vissza az egyszer már hátrahagyott területekre, így te is bátran kipróbálhatod magad az akadálypályán! [Ehhez a BE 1511 parancsot kell kiadnod 30 TVP árán (fordulónként max. egyszer). Mivel itt minden izmodat, minden porcikádat egyszerre terheled, az elköltött TVP mind az öt alaptulajdonságodat úgy fejleszti, mint egy normál TF parancs esetében. Ha esetleg rendelkezel valamilyen, a TF parancsot befolyásoló képességgel, az az akadálypályán nem működik.]

KARAKTERLAP

Sauron Junior, egy fekete, hosszú hajú, csillogó szemű alakváltó férfi vagy. Fekete a bőröd. Tharr első számú avatárja vagy. A Hófarkas Klán (#9117) K.T. tagjai közé tartozol. Ez a 642. fordulód.

Erő: 83 (125) Szint: 54 Merészség: 10/3 Magasság: 180 cm
IQ: 77 (100) Támadás: 80 (81) Agresszió: 5 Testsúly: 60 kg
Ügyesség: 75 (96) Védekezés: 135 (137) Menekülés: 15 % Életkor: 51/77 év
Egészség: 74 (99) Életpont: 2449/2267 Jellem: semleges Tul. pont: 3
Szerencse: 82 (99) Varázspont: 4145/3525 Pénz: 5052 arany Kép. pont: 3
Tudatpont: 21/0 Pszi pont: 108/295 Halhatatlanság: 30 %
Eddig összesen 7741 szörnyet (10 ebben a körben) öltél meg. Ebben a fordulóban 144949 TP-t kaptál. Jelenleg 53894255 TP-d van. A következő szinthez még 11105745 TP szükséges. Trófeáid: triklem drakolder, ryuku sorkatona, tleikan rémeb. A Hófarkas tetoválását viseled.

HARCI ISMERETEK
víziharc: 11/58 ökölvívás: 7/98 szúrófegyverek: 56/9 (+5%)
vágófegyverek: 35/2 ütőfegyverek: 38/32 lőfegyverek: 16/63 (+3%)
dobófegyverek: 44/86 (+2%)

Feltételes fegyverváltás: Daramoula pálcája (#950) (120%) << kyorg hosszúpenge (#917) (120%) << ököl (#28) (100%)
Feltételes lőfegyver használat: semmi (0 -13.); mérg. ubuk dobónyíl (#188) (14 -37.); bogyógránát (#430) (38 -996.); bűvös shuriken (#562) (997 .); hajító csillag (#939) (998 -);
Óvatosság (labirintusokban): 5 KPCS: automatikusan minden kapcsolónál

EGYÉB ISMERETEK
1. rejtőzködés: 59/91 (+11%) 2. nyomkövetés: 171/67 (+5%) 3. lopás: 2/92
4. mászás: 47/16 5. hajózás: 37/88 (+2011%) 6. csapdakészítés: 15/68 (+58%)
7. csapdaészlelés: 24/52 8. gyógyítás: 133/63 9. titkosírás: 7/98
10. felderítés: 33/26 (+2%) 11. szörnyidomítás: 2/88 12. teológia: 307/33 (+135%)
13. taumaturgia: 104/57 (+11%) 14. szerencsejáték: 7/32 15. versengés: 24/71
16. harcművészetek: 4/7 17. zene: 12/12 18. szörnyismeret: 29/54 (+18%)
19. pszi: 67/16 (+1%) 20. zárnyitás: 17/42 21. vadászat: 12/66
22. vitalitás: 10/50 23. bányászat: 60/26 (+5%) 24. úszás: 12/78
25. főzés: 6/45 26. ősteológia: 7/93

FEJLESZTÉSI PONTOK
Felhasználatlan fejlesztési pont: 75
1. sebzés bónusz: 3 2. támadás bónusz: 1 3. védekezés: 1 5. varázslat sebzés: 5
6. regeneráció: 3(4) 8. képességpont: 4 9. gyors fejlődés: 4 10. vp regeneráció: 6(8)
11. kincskeresés: 3

FELTÉTELES PARANCSOK (még 2 lehet)
deus ex machinád 0 mezőre repítsen
totem 70% életpont alatt (katonai kötszer (#1508))
gyógyítasz 60% életerő alatt 40 TVP-ért (max. 6 alkalommal)
kutatsz max. 300 TVP-ért
ásol max. 80 TVP-ért
készítesz szögletes követ (#17) (max. 10 darabot ), kerek követ (#19) (max. 20 darabot ), nyílvesszőt (#108) (max. 12 darabot ), pézsmatökmagot (#934) (max. 10 darabot ), hajító csillagot (#939) (max. 10 darabot ), kőkést (#6) (max. 2 darabot ), jokonbia ágat (#1477) (max. 5 darabot ), gourry tojást (#1455) (max. 999 darabot )
elfogod szutykos remákot (#191) hurokcsapdával (#217)
mászol max. 400 TVP-ért
cirkusz: céllövölde, ötpróba, küldetés, kártyabarlang, labirintus, szellemkastély (63)
maradék TVP-dből az erő (1) tulajdonságodat TF-eled
Feltételes támadás (aktív: 14, max: 16)
armageddont lövő lények (#9099), halált okozó lények (#9098), Rém (#315), éjfattyak (#9096), 9955. szövetség (#9955), purifikátor császár (#393), öregedést okozó lények (#9095), északi tűzsárkány (#219), Dl'orkhaugruk (#425), manaelementál (#290), vámpírféreg (#782) (csak egyszer), ősöreg taalruherceg (#718), teriád varázsló (#798), teriád gyilkos (#800)
Barátságosság (aktív: 15, max: 16)
semlegesek (#989), jók (#990), nagyobb vércápa (#246), élőholt ősmágus (#179), mélység fattya (#199), rothadó lián (#427), kémsárkány (#545), Garmhuun familiáris (#543), bosszúálló (#562), káoszdémon (#547), kronotapír (#286), sötét kaszás (#591), bűbájlidérc (#761), Bondorroth (#723), magh-goth párduc (#871)

VARÁZSLATAID ÉS PSZI KÉPESSÉGEID
Varázslói varázslataid
energiatüskék (#29, 5 VP) lángcsóva (#31, 5 VP) izomernyesztés (#33, 6 VP)
varázsvédelem (#34, 8 VP) mágiatörés (#35, 10 VP) védelem sav ellen (#36, 12 VP)
tompítás (#40, 8 VP) fehér glóbusz (#47, 13 VP) villámcsapás (#50, 18 VP)
elektromos pajzs (#51, 14 VP) mágiafeloldás (#75, 5 VP, 5 TVP) fúzió (#77, 25 VP, 5 TVP)
láth. észlelése (#78, 7 VP, 5 TVP) varázsital főzése (#100, 30 VP) tükörpajzs (#101, 26 VP)
savhurrikán (#107, 40 VP) varázsvédelem II (#108, 18 VP) felszínre ugrás (#109, 25 VP, 5 TVP)
varázslatfelejtés (#130, 20 VP, 5 TVP) tűzgolyó (#155, 25 VP) tűzmágia (#157, 24 VP, 5 TVP)
familiáris idézése (#159, 40 VP, 20 TVP) varázskő készítés (#160, 120 VP, 10 TVP) dimenzióugrás (#163, 55 VP, 5 TVP)
városi teleport II (#181, 60 VP, 10 TVP) Symulf rúnája (#182, 12 VP, 5 TVP) vízlélegzés (#185, 15 VP, 5 TVP)
háló (#186, 24 VP) tiltott teleport (#198, 100 VP, 10 TVP) a munka gyümölcse (#224, 10 VP)
jégoszlop (#231, 24 VP) minta formázása (#237, 120 VP, 10 TVP) Thargodan illúzió (#242, 50 VP)
éjfattyak végzete (#260, 100 VP) tl'urlang formázás (#262, 500 VP) filofaxáció (#277, 20 VP, 10 TVP)
időcsere (#285, 5 VP)
Papi varázslataid
vámpirizáció (#1, 8 VP, 5 TVP) éber kakukk (#3, 6 VP) áldomás (#6, 5 VP, 5 TVP)
alkímia (#7, 7 VP, 3 TVP) esőidézés (#11, 8 VP, 5 TVP) erőpajzs I (#12, 6 VP, 5 TVP)
hadiszerencse I (#13, 4 VP, 5 TVP) méregsemlegesítés (#14, 10 VP, 5 TVP) vak őrület (#18, 3 VP, 5 TVP)
kitartó ló (#19, 10 VP, 5 TVP) korgó gyomor, huss (#21, 3 VP, 5 TVP) unkreáció (#22, 0 VP, 5 TVP)
hadiszerencse II (#24, 6 VP, 5 TVP) tündérfény (#25, 1 VP) tulajdonságpajzs (#26, 16 VP, 5 TVP)
harmadik szem (#27, 12 VP, 5 TVP) csupasz izom (#28, 10 VP, 5 TVP) méregfelhő (#37, 12 VP)
óriáserő (#53, 24 VP, 5 TVP) a lélek védelme (#57, 32 VP) azonnali gyógyítás (#58, 15 VP, 5 TVP)
hadiszerencse III (#59, 15 VP, 5 TVP) puha ütés (#60, 18 VP) tűzeső (#61, 16 VP)
erőpajzs II (#63, 24 VP, 5 TVP) oltár eltörlése (#79, 60 VP, 10 TVP) vadítás (#81, 8 VP, 5 TVP)
szörnyészlelés I (#82, 8 VP, 5 TVP) szörnycsábítás (#83, 14 VP, 3 TVP) szörnyidézés (#84, 72 VP, 10 TVP)
vasszervezet (#86, 8 VP) szopókőpusztítás (#88, 21 VP, 5 TVP) agyburok (#90, 11 VP)
fürgülés (#92, 22 VP) rúnapukkasztás (#94, 0 VP) DEM kreálása (#95, 50 VP, 10 TVP)
pusztító végzet (#106, 30 VP) erőpajzs III (#127, 30 VP, 5 TVP) élőholt pozdorja (#134, 40 VP)
tárgyészlelés (#135, 30 VP, 10 TVP) földelem idézése (#144, 70 VP, 20 TVP) Tharr haragja (#145, 16 VP)
ongóliant tombolás (#146, 40 VP) mágikus ütés (#147, 18 VP) becsületjel (#158, 14 VP)
esszenciavédelem (#165, 15 VP, 5 TVP) oltár teremtése (#167, 50 VP, 10 TVP) áldomás II (#169, 10 VP, 5 TVP)
planetáris őrdémon (#172, 18 VP) szopógödöreltörlés (#173, 30 VP, 10 TVP) tárgyvédelem (#178, 14 VP, 5 TVP)
gyorsvarázslás (#179, 0 VP) agytaposás (#180, 12 VP) kényszerport (#183, 8 VP)
esszenciavédelem 2 (#188, 15 VP, 5 TVP) méregfelhő II (#193, 18 VP) megfejtés (#199, 28 VP, 5 TVP)
Pörhemór köre (#205, 30 VP, 5 TVP) kisebb kívánság (#208, 300 VP, 30 TVP) vadászat (#209, 40 VP, 5 TVP)
áldomás III (#217, 15 VP, 5 TVP) hatalomvarázs (#220, 25 VP, 5 TVP) földrengés (#221, 160 VP, 20 TVP)
csapdaészlelés (#222, 12 VP, 5 TVP) a mágia megértése (#226, 0 VP) meditáció (#250, 0 VP)
pajzszúzás (#251, 24 VP) bo'adhun csapás (#266, 60 VP) ősi gyógyítás (#267, 30 VP, 5 TVP)
kiszáradás (#268, 70 VP) árnyak segítsége (#270, 24 VP) bo'adhun gyógyítás (#272, 0 VP)
kyorg tudás (#273, 0 VP)
Pszi képességeid
pszi-ernyő (#64, 6 PP, 5 TVP) auratranszformáció (#65, 10 PP, 10 TVP) pszi-regeneráció (#66, 12 PP, 5 TVP)
felejtés (#68, 5 PP, 5 TVP) kí koncentráció (#69, 14 PP, 5 TVP) agyletapogatás (#70, 16 PP, 2 TVP)
szürkeáll. aktiv (#71, 20 PP, 5 TVP) mentális pajzs (#72, 9 PP, 5 TVP) pszi fejlesztés (#73, 20 PP, 10 TVP)
molekulaátrendezés (#74, 10 PP, 5 TVP) agykorbács (#97, 6 PP) pszi-acéltorony (#98, 8 PP)
tudatkutatás (#99, 20 PP, 10 TVP) térképelemzés (#104, 20 PP, 10 TVP) kontinuum-tágítás (#105, 60 PP, 10 TVP)
tudatrombolás (#111, 25 PP) pszi-gyűjtés (#112, 300 PP, 30 TVP) pszi-ernyő II (#113, 10 PP, 3 TVP)
agybénítás (#114, 10 PP) pszi-konverzió (#115, 50 PP, 20 TVP) az elme fölénye (#116, 10 PP, 5 TVP)
szuperpszi kif. (#117, 400 PP, 60 TVP) teljes őrület (#118, 12 PP) térképelemzés II (#119, 80 PP, 40 TVP)
nagyobb agypajzs (#120, 15 PP, 5 TVP) direkt kontaktus I (#121, 35 PP) direkt kontakt. II (#122, 45 PP)
az elme hatalma (#123, 15 PP, 5 TVP) a möszék kiirtása (#189, 8 PP, 5 TVP) igazlátás (#190, 3 PP)
ragály (#191, 5 PP, 5 TVP) gyors pihenés (#194, 0 PP) pszi-konverzió II (#195, 20 PP, 15 TVP)
az agy kifacsarása (#197, 14 PP) agybénítás II (#246, 15 PP) elme dominanciája (#247, 20 PP, 5 TVP)
fehérál.roncsolása (#248, 22 PP) spirituális ext. (#249, 0 PP)
Alakváltó és tudati képességeid
kisebb tűzlehelet (#110, 2 ÉP) nagyobb tűzlehelet (#150, 5 ÉP) pszi kő kreálása (#151, 30 ÉP, 30 TVP)
Ősteológia varázslataid
megifjodás (#309, 200 VP, 10 TVP) isteni eledel (#326, 70 VP, 6 TVP)
Butaság ára beállítás: teológia: +19 vp 15 költség alatt; taumaturgia: +19 vp 15 költség alatt;
A varázslatok tanulására elkölthető: 260 kör eleji VP regeneráció.

JELENLEG RAJTAD LEVŐ AKTÍV VARÁZSLATOK ÉS PSZI HATÁSOK
Pörhemór köre (#205) (138,45,3) vámpirizáció (#1) áldomás II (#169) óriáserő (#53)
csupasz izom (#28) méregsemlegesítés (#14)

TÁMADÓ ÉS VÉDEKEZŐ VARÁZSLATOK LISTÁJA
Feltételes varázslat-használat
30. és magasabb szintűek ellen
Támadó varázslatok (aktív: 3, max: 10)
puha ütés (#60), éjfattyak végzete (#260), bo'adhun csapás (#266)
Védekező varázslatok (aktív: 2, max: 10)
agytaposás (#180), tompítás (#40)
Feltételes támadó varázslatok (aktív: 52, max: 59 - védekező varázslatokkal együtt)
pusztító végzet (#106) >> káoszszellem (#472) pusztító végzet (#106) >> tleikan házőrző (#507)
pusztító végzet (#106) >> sötét ülnök (#508) pusztító végzet (#106) >> kreiton idéző (#510)
pusztító végzet (#106) >> tleikan hajadon (#533) pusztító végzet (#106) >> tleikan ölőművész (#535)
pusztító végzet (#106) >> kreiton jótündér (#538) pusztító végzet (#106) >> shokara bogár (#436)
pusztító végzet (#106) >> kreiton lich (#536) nagyobb tűzlehelet (#150) >> tleikan hadúr (#509)
pusztító végzet (#106) >> szellemdarázs (#481) pajzszúzás (#251) >> pszionikus entitás (#553)
direkt kontakt. II (#122) >> részeg kalandozó (#187) bo'adhun csapás (#266) >> kisebb jégisten (#662)
bo'adhun csapás (#266) >> ősöreg hósárkány (#663) puha ütés (#60) >> férfiak (#998)
puha ütés (#60) >> nők (#999) bo'adhun csapás (#266) >> tleikan behemót (#511)
tűzgolyó (#155) >> fagybehemót (#660) bo'adhun csapás (#266) >> ezerszemű bestia (#288)
bo'adhun csapás (#266) >> sötét kaszás (#591) halálos érintés (#271) >> tl'urlang vadász (#610)
halálos érintés (#271) >> ml'othag szürcsölő (#415) halálos érintés (#271) >> árnytündér csontváz (#629)
halálos érintés (#271) >> végzetes szójer (#631) pusztító végzet (#106) >> garmhegyi szerzetes (#599)
halálos érintés (#271) >> tleikan rémeb (#626) bo'adhun csapás (#266) >> takarító (#609)
halálos érintés (#271) >> eldüeni vándor (#601) halálos érintés (#271) >> baljós árny (#588)
bo'adhun csapás (#266) >> ősöreg Tguarkhan (#727) jégoszlop (#231) >> ősöreg taalruherceg (#718)
halálos érintés (#271) >> ryuku orgyilkos (#942) tűzeső (#61) >> Wart (#5667)
jégoszlop (#231) >> gnóm szolgáló (#943) halálos érintés (#271) >> ryuku tolvaj (#883)
halálos érintés (#271) >> teriád törzsfő (#805) halálos érintés (#271) >> ryuku sorkatona (#828)
halálos érintés (#271) >> féregtenyészet (#803)
Feltételes védekező varázslatok (aktív: 52, max: 59 - támadó varázslatokkal együtt)
agytaposás (#180) >> hoarián sámán (#834) fürgülés (#92) >> gnóm szolgáló (#943)
árnyak segítsége (#270) >> ősöreg taalruherceg (#718) árnyak segítsége (#270) >> ősi asszimiláció (#717)
varázsvédelem II (#108) >> tlopedmuk (#584) agytaposás (#180) >> energiaelementál (#577)
fürgülés (#92) >> ősöreg hósárkány (#663) agytaposás (#180) >> kisebb jégisten (#662)
fürgülés (#92) >> fagybehemót (#660) pszi-acéltorony (#98) >> pszionikus entitás (#553)
agytaposás (#180) >> márvány fagyúr (#657) varázsvédelem (#34) >> elemi pulzátor (#440)
varázsvédelem (#34) >> shokara bogár (#436)

ELFOGOTT SZÖRNYEID
szőrös azuka (#903) státusz: éhes

ISTENI KÜLDETÉSEID
1.) Fosztogass végig tíz drakolder csatamezőt! (számláló: 1)
2.) Immunitáskövek? Bah, ilyesmire nincs szükségünk! Áldozz fel hármat a szívemtől legmesszebb állóból oltáromnál!
3.) Várlak audenciára - kerülj hozzám olyan közel, mint még soha életedben!

HŐSTETTEID
A quwarg rajzásban leölt quwargjaid: 1 élőholt, 6 rohamosztagos, 4 ősmágus, 1 anyakirálynő, 1 ősquwarg.
Olimpiai helyezéseid: harmadik hely az 5. kategóriában a XI. olimpián.
Eddigi legjobb helyezésed az alanori íjász- és dobóversenyen: 21. Legjobb pontszámod: 144.

A FORDULÓ ELEJÉN MÉG MEGVOLT...
4 aranyrög (#1251) 2 deus ex machina (#1) 1 gyöngyberakásos öv (#732)
2 isteni könnycsepp (#260) 19 kaja (#2) 3 kerek kő (#19)
3 madártoll (#112) 6 mérg.mihlan.dobótőr (#600) 8 pirkit (#153)
2 remák szív (#264) 1 sallank karom (#128) 1 szögletes kő (#17)

EBBEN A FORDULÓBAN KERÜLT HOZZÁD...
932 arany (#50) 1 dinó szaru (#1385) 1 ezüstshuriken (#327)
1 fűszertartó (#210) 1 hoarián vállkendő (#1448) 1 jokonbia ág (#1477)
4 katonai kötszer (#1508) 1 misztikus tojás (#1515) 1 ramit kő (#226)
1 teknősesszencia (#702) 1 teknőstojás (#1514) 7 teriád féreg (#1276)
1 teriád fétis (#1296) 3 vasérc (#152) 21 víz (#27)

E KÖRBEN TETT LÉPÉSEID TÉRKÉPE


(451,20) kikötői ácsműhely (#730)

Üzenet küldése a karakternek