648. forduló, 650. forduló, Sauron Junior összes nyilvános fordulója
Fordulóm kinézete legyen.
Kövesd a Túlélők Földje levelezős szerepjátékot: érdekességek, friss információk a Facebook oldalunkon! http://www.facebook.com/tulelokfoldje

TÚLÉLŐK FÖLDJE

Betáplálva: 2006. febr. 14. 16h:05'
EZ A 649. JÁTÉKHETED, 649. FORDULÓD
650. játékheted kezdete: febr. 20.
A következő fordulódat legkorábbana 650. játékhéten tudjuk betáplálni.
E-mail!
KALANDOZÓ: #2226
SZÁMLA : XXXX

SAURON JUNIOR KALANDJAI


7 nap telt el azóta, hogy letáboroztál a [446,19] koordinátán.
A táborozás 1. napján összeakadsz Valheruval. Ő Vanessa hysteria férje! Egy bársony övsálat, egy drag'kór fülkarikát, egy drakolder gyűrűt, egy ezüsttölgy karkötőt, egy ezüsttölgy kesztyűt, egy ezüsttölgy köpenyt, egy ezüsttölgy nadrágot, egy ezüsttölgy surranót, egy ezüsttölgy vállvédőt, egy fűzött kagylósort, egy gólemgyűrűt, egy játékmesteri palástot, egy jegygyűrűt, egy kráken gyűrűt, egy kreiton palástot, egy mihlanil medált, egy Morgan sipkáját, egy óriás fülbevalót, egy óriások övét, egy örökkéval. rubinját, egy ősmágus fülbevalóját, egy rogalhal csuklópántot, egy ryuku nyakláncot, egy smaragd karkötőt és egy Teremtő koronáját visel. Ruházatát egy triklem drakolder trófea, egy ryuku sorkatona trófea és egy élőholt teriád trófea színesíti. Hovatartozását apró jelvény mutatja: Táguló téridő kontinuum. Jobb kezében egy biethlan kardot, bal kezében egy ezüsttölgy pajzsot tart. Lőfegyvere egy tünde íj. Egy pikkelyes ptog a hátasa. Holmiját egy sivatagi doareg cipeli. Egymásra mosolyogtok, híreket cseréltek. A mentális kapcsolat megerősítése után elbúcsúztok egymástól.
Az 1. napon összefutsz egy tüsi ősz hajú, szürke szemű kobudera férfival. Bőre bronzként csillog. Leah földi és égi helytartója. Egy árnyszőttest, egy beholderfej medált, egy bozontfonatot, egy Doemon kőkarkötőjét, egy dr'thanox gyűrűt, egy drag'kór fülkarikát, egy draklen csizmát, egy drakolder gyűrűt, egy Elenios fülbevalóját, egy értépő sarkantyút, egy Fagyor övsálját, egy Hantas karperecét, egy hűbéresi gyűrűt, egy Hulcarhud övét, egy Istenek Talizmánját, egy játékmesteri palástot, egy kamikáze fejfedőt, egy Khór maszkját, egy koponya szimbólumot, egy kreiton palástot, egy kyorg övcsatot, egy Luthius karkötőjét, egy moa nyakláncot, egy nemesi ruhadíszt, egy Notermanthi amulettet, egy og'lhobn fülbevalót, egy örökkéval.kristályát, egy ősmágus fülbevalóját, egy quwarg nyakpántot, egy Rettegés Köpenyét, egy rizspapír-vértet, egy rogalhal csuklópántot, egy ryuku csataszoknyát, egy ryuku hüvelykgyűrűt, egy ryuku kalózkendőt, egy ryuku ökölgyolcsot, egy Teremtő koronáját, egy Tharr koronáját, egy troglodita gyűrűt, egy tűzhaj diadémet, egy védőtalizmánt, egy Vlagyimir gyűrűjét, egy Vlagyimir-díjat, egy yiang kesztyűt, egy yiang nadrágot, egy yiang sapkát és egy yiang vállvédőt visel. Fegyverzetét egy Moi Ro Fa trófea, egy Genyuku trófea és egy ódon vízköpő trófea színesíti. Valamilyen szövetség tagja, jelvénye: denevérek gyűrűjében fekete obszidián koponya. Jobb kezében egy Aurgir lándzsáját, bal kezében egy naginatát tart. Lőfegyvere egy teriád íj. Egy tangi óriásféreg a hátasa. Málhásállata egy mutáns hegyitroll. Érzékeled auráját: sötét, akárcsak a lelke. Mosolyogni próbál, de Te csak komoran végigméred. Otthagyod a másik kalandozót.
Az 1. napon találkozol Kispál és a Borzzal. Leah földi és égi helytartója. Egy árnyszőttest, egy beholderfej medált, egy bozontfonatot, egy Doemon kőkarkötőjét, egy dr'thanox gyűrűt, egy drag'kór fülkarikát, egy draklen csizmát, egy drakolder gyűrűt, egy Elenios fülbevalóját, egy értépő sarkantyút, egy Fagyor övsálját, egy Hantas karperecét, egy hűbéresi gyűrűt, egy Hulcarhud övét, egy Istenek Talizmánját, egy játékmesteri palástot, egy kamikáze fejfedőt, egy Khór maszkját, egy koponya szimbólumot, egy kreiton palástot, egy kyorg övcsatot, egy Luthius karkötőjét, egy moa nyakláncot, egy nemesi ruhadíszt, egy Notermanthi amulettet, egy og'lhobn fülbevalót, egy örökkéval.kristályát, egy ősmágus fülbevalóját, egy quwarg nyakpántot, egy Rettegés Köpenyét, egy rizspapír-vértet, egy rogalhal csuklópántot, egy ryuku csataszoknyát, egy ryuku hüvelykgyűrűt, egy ryuku kalózkendőt, egy ryuku ökölgyolcsot, egy Teremtő koronáját, egy Tharr koronáját, egy troglodita gyűrűt, egy tűzhaj diadémet, egy védőtalizmánt, egy Vlagyimir gyűrűjét, egy Vlagyimir-díjat, egy yiang kesztyűt, egy yiang nadrágot, egy yiang sapkát és egy yiang vállvédőt visel. Felszerelését egy Moi Ro Fa trófea, egy Genyuku trófea és egy ódon vízköpő trófea díszíti. Valamilyen szövetség tagja, jelvénye: denevérek gyűrűjében fekete obszidián koponya. Jobb kezében egy Aurgir lándzsáját, bal kezében egy naginatát tart. Lőfegyvere egy teriád íj. Egy tangi óriásféreg a hátasa. Málhásállata egy mutáns hegyitroll. Mentális auráját felismered, sötét, mert gonosz. Barátságosnak néz ki, de Te nem vagy túl barátkozós kedvedben. Folytatod utadat.
Az 1. napon összefutsz Lexendorinnal. Elenios kisebb avatárja. Tagja az Igaz Barátok Rendjének. Egy dr'thanox gyűrűt, egy drag'kór fülkarikát, egy drakolder gyűrűt, egy drakolder kesztyűt, egy értépő sarkantyút, egy fűzött kagylósort, egy Istenek Talizmánját, egy játékmesteri palástot, egy kamikáze fejfedőt, egy kreiton palástot, egy Luthius karkötőjét, egy moa köntöst, egy moa nadrágot, egy moa sisakot, egy moa vállapot, egy natharion talizmánt, egy Notermanthi amulettet, egy nt'lagod karkötőt, egy og'lhobn fülbevalót, egy óriások övét, egy örökkéval.gyémántját, egy ősmágus fülbevalóját, egy rogalhal csuklópántot, egy Rughar gyűrűjét, egy szem szimbólumot, egy Teremtő koronáját és egy törpe bakancsot visel. Ruházatát egy élőholt drakolder trófea, egy ryuku sorkatona trófea és egy Zt'tuzzarxn trófea színesíti. Hovatartozását apró jelvény mutatja: egy sújtásra emelt pöröly. Övén 1 kalandozóskalp fityeg! Jobb kezében egy Aurgir lándzsáját, bal kezében egy naginatát tart. Lőfegyvere egy vas dobónyíl. Mentális auráját felismered, tiszta fehérrel ragyog, jelezve, hogy ő jó.
Egymásra mosolyogtok, híreket cseréltek. A mentális kapcsolat megerősítése után elbúcsúztok egymástól.
Az 1. napon megintcsak összefutsz Lexendorinnal. Érzékeled auráját: a jó ártatlan tisztaságával ragyog. Köszöntitek egymást, aztán tovább.
A 2. napon találkozol Kispál és a Borzzal. Leah földi és égi helytartója. Egy árnyszőttest, egy beholderfej medált, egy bozontfonatot, egy Doemon kőkarkötőjét, egy dr'thanox gyűrűt, egy drag'kór fülkarikát, egy draklen csizmát, egy drakolder gyűrűt, egy Elenios fülbevalóját, egy értépő sarkantyút, egy Fagyor övsálját, egy Ghudd'zilla kesztyűt, egy Hantas karperecét, egy hűbéresi gyűrűt, egy Hulcarhud övét, egy Istenek Talizmánját, egy játékmesteri palástot, egy kamikáze fejfedőt, egy Khór maszkját, egy koponya szimbólumot, egy kreiton palástot, egy kyorg övcsatot, egy Luthius karkötőjét, egy moa nyakláncot, egy nemesi ruhadíszt, egy Notermanthi amulettet, egy og'lhobn fülbevalót, egy örökkéval.kristályát, egy ősmágus fülbevalóját, egy quwarg nyakpántot, egy Rettegés Köpenyét, egy rizspapír-vértet, egy rogalhal csuklópántot, egy ryuku csataszoknyát, egy ryuku hüvelykgyűrűt, egy ryuku kalózkendőt, egy ryuku ökölgyolcsot, egy Teremtő koronáját, egy Tharr koronáját, egy troglodita gyűrűt, egy tűzhaj diadémet, egy védőtalizmánt, egy Vlagyimir gyűrűjét, egy Vlagyimir-díjat, egy yiang nadrágot, egy yiang sapkát és egy yiang vállvédőt visel. Fegyverzetét egy Moi Ro Fa trófea, egy Genyuku trófea és egy ódon vízköpő trófea díszíti. Jelet látsz a ruhájára festve: denevérek gyűrűjében fekete obszidián koponya. Jobb kezében egy Aurgir lándzsáját, bal kezében egy naginatát tart. Lőfegyvere egy teriád íj. Hátasa egy idomított tangi óriásféreg. Holmiját egy mutáns hegyitroll cipeli. Érzékeled auráját: sötét, akárcsak a lelke. Határozatlanul biccent feléd, de Te nem viszonzod a köszönését. Otthagyod a másik kalandozót.
A 3. napon találkozol Kispál és a Borzzal. Leah földi és égi helytartója. Egy árnyszőttest, egy beholderfej medált, egy bozontfonatot, egy Doemon kőkarkötőjét, egy dr'thanox gyűrűt, egy drag'kór fülkarikát, egy draklen csizmát, egy drakolder gyűrűt, egy Elenios fülbevalóját, egy Fagyor övsálját, egy Hantas karperecét, egy hűbéresi gyűrűt, egy Hulcarhud övét, egy Istenek Talizmánját, egy játékmesteri palástot, egy kamikáze fejfedőt, egy Khór maszkját, egy koponya szimbólumot, egy kreiton palástot, egy kyorg övcsatot, egy Luthius karkötőjét, egy moa nyakláncot, egy nemesi ruhadíszt, egy Notermanthi amulettet, egy og'lhobn fülbevalót, egy örökkéval.kristályát, egy ősmágus fülbevalóját, egy quwarg nyakpántot, egy Rettegés Köpenyét, egy rizspapír-vértet, egy rogalhal csuklópántot, egy ryuku csataszoknyát, egy ryuku hüvelykgyűrűt, egy ryuku kalózkendőt, egy ryuku ökölgyolcsot, egy Teremtő koronáját, egy Tharr koronáját, egy troglodita gyűrűt, egy tűzhaj diadémet, egy védőtalizmánt, egy Vlagyimir gyűrűjét, egy Vlagyimir-díjat, egy yiang kesztyűt, egy yiang nadrágot, egy yiang sapkát és egy yiang vállvédőt visel. Ruházatát egy Moi Ro Fa trófea, egy Genyuku trófea és egy ódon vízköpő trófea teszi egyedivé. Jelet látsz a ruhájára festve: denevérek gyűrűjében fekete obszidián koponya. Jobb kezében egy Aurgir lándzsáját, bal kezében egy naginatát tart. Lőfegyvere egy teriád íj. Nem kell gyalog mászkálnia: pacija egy szelíd tangi óriásféreg. Teherhordója is van: egy mutáns hegyitroll! Szegény állat majd megszakad. Tisztán érzed auráját: sötét, akárcsak a lelke. Mosolyogni próbál, de Te csak komoran végigméred. Otthagyod a másik kalandozót.
A 6. napon összeakadsz Kispál és a Borzzal. Leah földi és égi helytartója. Egy árnyszőttest, egy beholderfej medált, egy bozontfonatot, egy Doemon kőkarkötőjét, egy dr'thanox gyűrűt, egy drag'kór fülkarikát, egy draklen csizmát, egy drakolder gyűrűt, egy Elenios fülbevalóját, egy Fagyor övsálját, egy Hantas karperecét, egy hűbéresi gyűrűt, egy Hulcarhud övét, egy Istenek Talizmánját, egy játékmesteri palástot, egy kamikáze fejfedőt, egy Khór maszkját, egy koponya szimbólumot, egy kreiton palástot, egy kyorg övcsatot, egy Luthius karkötőjét, egy moa nyakláncot, egy nemesi ruhadíszt, egy Notermanthi amulettet, egy og'lhobn fülbevalót, egy örökkéval.kristályát, egy ősmágus fülbevalóját, egy quwarg nyakpántot, egy Rettegés Köpenyét, egy rizspapír-vértet, egy rogalhal csuklópántot, egy ryuku csataszoknyát, egy ryuku hüvelykgyűrűt, egy ryuku kalózkendőt, egy ryuku ökölgyolcsot, egy Teremtő koronáját, egy Tharr koronáját, egy troglodita gyűrűt, egy tűzhaj diadémet, egy védőtalizmánt, egy Vlagyimir gyűrűjét, egy Vlagyimir-díjat, egy yiang kesztyűt, egy yiang nadrágot, egy yiang sapkát és egy yiang vállvédőt visel. Ruházatát egy Moi Ro Fa trófea, egy Genyuku trófea és egy ódon vízköpő trófea ékesíti. Furcsa jelvénye van: denevérek gyűrűjében fekete obszidián koponya. Jobb kezében egy Aurgir lándzsáját, bal kezében egy naginatát tart. Lőfegyvere egy teriád íj. Egy tangi óriásféreg a hátasa. Teherhordója is van: egy mutáns hegyitroll! Szegény állat majd megszakad. Érzékeled auráját: feketén vibrál. Egy alattomos gonosz! Mosolyogni próbál, de Te csak komoran végigméred. Odébbállsz. Táborozásod egyik napján felkeresett az Aukciós Ház ügynöke. Átvette a felajánlott 5 ryuku evezőt (1 arany kikiáltási áron), 60 purifikátor hájat (1 arany kikiáltási áron). A felajánlási költség tételenként 100 arany.
A legutóbbi forduló óta sok érdekes dolgot tanultál. Most már tudod, hogy hogyan kell szerezni (készíteni) sólyomcsőrt (ld. enc.). Az aranytermő erszény 135 aranyat termelt.
A táborozás alatt próbáltál minél többet pihenni. Ennek köszönhetően visszanyerted erőd egy részét. (+169 életerő.) Varázserőd regenerálódik. (+1297 varázspont.) Időt cserélsz (+10 TVP, -5 VP). Mentális erőd regenerálódik. (+127 pszi pont.) Erőt merítesz a Közös Tudatból. (+3 tudatpont.)

* 1. KP: elmormolod az 53. varázslatot a 188. varázslatot a 26. varázslatot
Hihetetlen sebességgel varázsolsz. Csapásaid erősebbek lesznek! (+18 sebzés támadásonként.) [-24 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). [2 pontot használtál fel, van még 943. Kapsz 3 VP-t.]
Sajnos nincs a birtokodban valamilyen komponens, ami feltétlenül szükséges lenne a varázslat elmondásához (1 isteni könnycsepp). [0 pontot használtál fel, van még 943.]
Beizzik a turbómágia. A varázslat működésbe lép, láthatatlanul védelmezve testedet. [-16 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). [2 pontot használtál fel, van még 941. Kapsz 3 VP-t.]

* 2. KP: elmormolod a 165. varázslatot a 88. varázslatot a 209. varázslatot
Sajnos nincs a birtokodban valamilyen komponens, ami feltétlenül szükséges lenne a varázslat elmondásához (1 isteni könnycsepp). [0 pontot használtál fel, van még 941.]
Sajnos nincs a birtokodban valamilyen komponens, ami feltétlenül szükséges lenne a varázslat elmondásához (1 szopókő). [0 pontot használtál fel, van még 941.]
Fürgén varázsolsz! Felkészülsz a vadászatra. [-40 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). [2 pontot használtál fel, van még 939. Kapsz 3 VP-t.]

* 3. KP: leveszed/lerakod az 511. tárgyat
Sajnos nincs a birtokodban az a tárgy. [0 pontot használtál fel, van még 939.]

* 4. KP: kézbeveszed/felveszed a 608. tárgyat
A füledre akasztod az ősmágus fülbevalóját. [0 pontot használtál fel, van még 939.]

* 5. KP: elmormolod a 224. varázslatot a 220. varázslatot a 28. varázslatot
Szupersebesen mormolsz. Munkád gyümölcsözni fog! [-22 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont). [0 pontot használtál fel, van még 939.]
Hihetetlen sebességgel varázsolsz. (+2 minden tulajdonságodra.) [-25 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). [2 pontot használtál fel, van még 937. Kapsz 3 VP-t.]
Fürgén varázsolsz! Izmaid megnőnek, megdagadnak (+22 erő). [-22 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont). [2 pontot használtál fel, van még 935. Kapsz 3 VP-t.]

* 6. KP: kézbeveszed/felveszed az 1041. tárgyat
Ezt már megtetted korábban. [0 pontot használtál fel, van még 935.]

h 1546 használod az 1546. tárgyat
Teremtesz egy adag varkaudar pálinkát a varázskorsóba, majd felhajtod a mágikusan létrehozott löttyöt. Megborzongsz az alkohol hatásától. (+4 támadás, -8 védekezés - a kör végéig.) [1 pontot használtál fel, van még 934. Kapsz 1 VP-t.]

vv 309 71 377 elmormolod a 309. varázslatot a 71. varázslatot a 377. varázslatot
Szupersebesen mormolsz. 8 évet fiatalodtál! [-200 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). [5 pontot használtál fel, van még 929. Kapsz 8 VP-t.]
Beizzik a turbómágia. Újabb lehetőségek nyílnak meg előtted szürkeállományod kihasználására. [-20 pszi pont.] [2 pontot használtál fel, van még 927. Kapsz 3 VP-t.]
Szupersebesen mormolsz. Aranyszín ragyogás jelenik meg körülötted. [-50 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). [2 pontot használtál fel, van még 925. Kapsz 3 VP-t.]

v 21 80 elmormolod a 21. varázslatot
Varázsolni kezdesz. A földből energia áramlik testedbe. Elmondtad a korgó gyomor, huss varázslatot! Terülj, terülj, asztalkám! És íme, előtted van 80 kaja. [-240 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont). [5 pontot használtál fel, van még 920. Kapsz 8 VP-t.]

p 195 10 használod a 195. pszi képességet
Mentális relaxációba kezdesz. A pszi energia pezsegve tódul szét testedben! Az erőt egyetlen csomóba sűrítve, kilövöd a pszi-konverzió II pszi képességet. Pszi energiáidat konvertálva, előállítottál 10 Tudatpontot. [-200 pszi pont.] [15 pontot használtál fel, van még 905. Kapsz 24 VP-t.]

at 5039 6 TU-t adsz át az 5039. kalandozónak 6
Koncentrálsz, akaratotok összekapcsolódik. 6 TU árán átcsúsztatsz 6 TU-t. [0 pontot használtál fel, van még 905.]

v 84 798 elmormolod a 84. varázslatot
Mormolni kezdesz. Az erő gyűlik, egyre csak gyűlik benned. Elmormoltad a szörnyidézés varázslatot! Megidézel egy teriád varázslót! Szegény gyámoltalanul pislog, nem egészen érti, hogy hol van.
(Feltételes támadás:) Egy teriád varázsló! Ezt kerested. Mivel minden egyéb kommunikációs lehetőséget kizár a szörny agresszív magatartása, felkészülsz a csatára.

Védekezésképp villámgyorsan felhúzol egy agytaposás varázst. Gyógyulsz (+2 életpont). Néhány elegáns kézmozdulat után már süvít is ellenfeled felé egy bo'adhun csapás. 575 életpontot sebeztél. Gyógyulsz (+2 életpont). Ellenfeled támadó varázslatot alkalmaz: ősi hurrikán varázslatot lő rád. 727 életpontot vesztettél. Ellenfeled ősi hurrikán varázslatot lő rád. 352 életpontot vesztettél. Vas dobónyilat hajítasz a másik védtelen testébe. Elrepül 7 vas dobónyíl. Pár lövedéked átjárja a teriád varázsló bal oldalát. (7 támadással 361 életpontot sebezve.) A lény elbűvölően rád mosolyog! Akaratodat kasztroplanáris pajzsba tömörítve, ellenállsz. Félelmet nem ismerve ellenfeledre ugrasz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Tleikan nyárssal több döféssel felnyársalod a teriád varázsló mágiavédett testét. (9 támadással 940 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+189 életerő). Egy jégcsóva varázslattal köszöntöd a másikat. 39 életpontot sebeztél. Angolna szálkával jól megszurkálod a teriád varázsló mágiavédett testét. (6 támadással 513 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+103 életerő). Fegyvered 54 ép-t sebzett rajtad. Néhány elegáns kézmozdulat után már süvít is ellenfeled felé egy villámsújtás. 70 életpontot sebeztél. Ellenfeled őstűz varázslatot lő rád. 82 életpontot vesztettél. Üdvözlésképpen egy ősjég varázslatot ereszt meg irányodba ellenfeled. 371 életpontot vesztettél. Tleikan nyárssal többször eltalálod a teriád varázsló mágiavédett testét. (5 támadással 549 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+110 életerő). Támadó varázslatot alkalmazol: ellenfeledre jégcsóva varázslatot lősz. 45 életpontot sebeztél. Angolna szálkával épp hogy megszúrod a teriád varázsló mágiavédett testét. (1 támadással 88 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+18 életerő). Fegyvered 20 ép-t sebzett rajtad. Egy kézmozdulatot teszel, majd ellősz egy villámsújtás varázslatot. 75 életpontot sebeztél. Mélyen koncentrálva, ellenfeled megidéz egy őstűz varázslatot, majd rád küldi. 162 életpontot vesztettél. Ellenfeled támadó varázslatot alkalmaz: ősjég varázslatot lő rád. 319 életpontot vesztettél. A teriád varázsló szemében félelem villan, aztán lassan lehunyja, miközben lelke kitör testének fogságából.
Elvesztette a varázserejét az angolna szálka. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 7 vas dobónyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva a kőkést, szereztél 3 teriád férget. (Ez idézett szörny volt, TP sajnos nem jár érte.) Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-20 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). Megújítod az áldomás II varázslatot. [-22 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 3255, sebződés: 2087, gyógyulás: 428, összesen: -1659 ÉP}

[-72 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). [10 pontot használtál fel, van még 895. Kapsz 16 VP-t.]
(Feltételes gyógyítás:) Kimondva az utolsó varázsszót, létrehoztad az ősi gyógyítás varázslatot! [-5 TVP] Ősi energiák regenerálják tested (+450 életerő). [-30 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont).
(Feltételes gyógyítás:) Elmondtad az ősi gyógyítás varázslatot! [-5 TVP] Ősi energiák regenerálják tested (+450 életerő). [-30 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont).
(Feltételes gyógyítás:) Kimondva az utolsó varázsszót, létrehoztad az ősi gyógyítás varázslatot! [-5 TVP] Ősi energiák regenerálják tested (+450 életerő). [-30 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). [15 pontot használtál fel, van még 880. Kapsz 24 VP-t.]

v 205 1 elmormolod a 205. varázslatot
Huss, visszateleportálsz a körre! (9. referenciapontra érkezel.) [0 pontot használtál fel, van még 880.]

lm 31 36 mozogsz 31 36
Megérkezel egy széles, magas kőoszlopokkal teli terembe. Gyorsan, szakszerűen felméred: innen több irányban is folytathatod utad. [1. SZINT 23. PONT]
Töredezett padlójú folyosószakaszra érkeztél, helyenként szélesebb repedésekkel. Ezeken keresztül lelátni a mélybe. Igen, a mélybe. Több méternyit zuhan, aki itt leesik, úgyhogy jó lesz vigyáznod. Alaposan megfontolod, hova lépsz. [1. SZINT 29. PONT] Upsz, hirtelen beszakad alattad a föld. Egy kétségbeesett pillantással fel tudod mérni a veszély valódi mivoltát, miután le se látni a verem aljáig. Aztán egy emberfeletti mozdulattal elkapod a verem szélét. Percekig ott lógsz teljesen kiszolgáltatva, amíg a fogást keresed, és kiötlöd a felmászás módját. Egyszer csak a hátizsákodból kiesik valami, és hangos csörömpölés kíséretében lezuhan a mélységbe. Fokozatosan halkulnak el a hangok, nem hallod, a tárgy mikor érte el a verem alját. Ha elérte egyáltalán. Mivel minden egyes mozdulat a lezuhanás kockázatával jár, nem tudtál hátrapillantani, hogy megtudd: mi lehetett az. Hosszú percekig lógsz így, aztán minden erődet és tudásodat összeszedve felrugaszkodsz. Csak amikor már újra teljes talppal érinted a talajt, nyugodsz meg kicsit.
Nemsokára újra döntened kell, merre indulsz tovább: északra, nyugatra vagy keletre? [1. SZINT 30. PONT]
A folyosó végén egy kör alakú, magas mennyezetű helyiséget találsz. Tetemes adagnyi denevérürülék gyűlt össze az aljában. Felnézel a sötétbe vesző mennyezetre, de sajnos nem tudod megállapítani, milyen magas a terem. Azt viszont látod, hogy pár méterrel feljebb egy újabb járat kezdődik. Nekiállsz hát, hogy megmászd a falat, s kisvártatva már azon a folyosón állsz. Hasonlóképp baljóslatú hely, mint az alattad lévő szinten lévő járatok voltak. [1. SZINT 31. PONT -> 2. SZINT 39. PONT]
A folyosó elágazik. A mennyezet itt olyan magasan van, hogy szinte sötétségbe veszik. [2. SZINT 38. PONT]
Elszántan haladsz előre. A földön talált nyomokból ítélve rég járhatott erre előtted bárki is. [2. SZINT 37. PONT]
A folyosót kisebb bemélyedések tarkítják. Vagy a víz alakította ki őket, vagy emberi kéz. Most már nehéz megállapítani. [2. SZINT 36. PONT]
[42 pontot használtál fel, van még 838. Kapsz 67 VP-t.]

vv 205 267 elmormolod a 205. varázslatot a 267. varázslatot
Szupersebesen mormolsz. Elmúlt a Pörhemór köre hatása. Elhelyezed Pörhemór körét. [-30 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont). [2 pontot használtál fel, van még 836. Kapsz 3 VP-t.]
Beizzik a turbómágia. Ősi energiák regenerálják tested (+281 életerő). [-30 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). [2 pontot használtál fel, van még 834. Kapsz 3 VP-t.]

kf 600 kézbeveszed/felveszed a 600. tárgyat
Elrakod a vas dobónyilat, majd előkészíted a mérg.mihlan.dobótőrt. [0 pontot használtál fel, van még 834.]

lm 33 mozogsz 33
Vízpatakok csordogálnak a lábaidnál, te pedig végigtocsogsz rajtuk, ahogy haladsz előre. Az se zavar, hogy így tuti felvered a csatorna lakóit. A terv, hogy legyőzöd őket, ha megjelennek. [2. SZINT 35. PONT] Egy szörnnyel találkoztál. Közel osonva látod, hogy egy ryuku szamuráj. Nem tetszik a szörny képe. Úgy döntesz, kiplasztikázod egy kicsit.

Nem árt az elővigyázatosság! Egy agytaposás varázslattal készülsz a csatára. A szilánk működik (+2 életpont). Távolról bo'adhun csapás varázslatot lősz a másikra. 575 életpontot sebeztél. Gyógyulsz (+2 életpont). Ellenfeled támadó varázslatot alkalmaz: Tharr haragja varázslatot lő rád. 40 életpontot vesztettél. Ellenfeled néhány elegáns kézmozdulata után már süvít is feléd egy puha ütés. Kevesebbet fognak csapásaid sebezni! Mérg.mihlan.dobótőrt hajítasz a másik védtelen testébe. Elrepül 7 mérg.mihlan.dobótőr. Ellenfeled könnyedén félreüti! Megmarkolva a tleikan nyársat ellenfeledre rohansz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Tleikan nyárssal jól megszurkálod a ryuku szamuráj jobb karját. (8 támadással 514 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+103 életerő). Üdvözlésképpen egy jégcsóva varázslatot eresztesz meg ellenfeled irányába. 39 életpontot sebeztél. Angolna szálkával néhányszor megkarcolod a ryuku szamuráj testét. (6 támadással 198 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+40 életerő). Fegyvered 54 ép-t sebzett rajtad. Mélyen koncentrálva, megidézel egy villámsújtás varázslatot, majd ellenfeledre küldöd. 72 életpontot sebeztél. Ütések érik a válladat és a karodat. (2 támadástól 215 életpontot vesztesz.) Félig lebénul a bal oldalad az ütéstől. 215 életpontot vesztettél. A ryuku szamuráj ügyes kí-fókuszálással több sikeres támadást is bevisz. (2 támadástól 228 életpontot vesztesz.) Félig lebénul a bal oldalad az ütéstől. 228 életpontot vesztettél. Tleikan nyárssal megdöfködöd a ryuku szamuráj testét. (8 támadással 411 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+83 életerő). Távolról jégcsóva varázslatot lősz a másikra. 44 életpontot sebeztél. Angolna szálkával néhány helyen meghorzsolod a ryuku szamuráj bal lábát. (6 támadással 226 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+46 életerő). Fegyvered 4 ép-t sebzett rajtad. Távolról villámsújtás varázslatot lősz a másikra. 80 életpontot sebeztél. Ütések érik a mellkasodat. (2 támadástól 194 életpontot vesztesz.) Az ütés kábító erejű. 194 életpontot vesztettél. A ryuku szamuráj a Kobraharapás technikáját alkalmazva, megsoroz öklével. (2 támadástól 230 életpontot vesztesz.) Tleikan nyárssal többször eltalálod a ryuku szamuráj nyakát. (8 támadással 496 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+100 életerő). Ellenfeledre jégcsóva varázslatot lősz. 48 életpontot sebeztél. Angolna szálkával kicsit megbökdösöd a ryuku szamuráj fényes páncélját. (6 támadással 175 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+36 életerő). Fegyvered 8 ép-t sebzett rajtad. Távolról villámsújtás varázslatot lősz a másikra. 69 életpontot sebeztél. Ütések érik a válladat és a karodat. (2 támadástól 222 életpontot vesztesz.) Félig lebénul a bal oldalad az ütéstől. 222 életpontot vesztettél. A ryuku szamuráj ügyes kí-fókuszálással több sikeres támadást is bevisz. (2 támadástól 232 életpontot vesztesz.) Az ütés kábító erejű. 232 életpontot vesztettél.
Elmegy a kedved a harctól. A lábizmaid talán még segíthetnek. Megindulsz, mint a tájfun, és reménykedsz. Sikerült! Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-20 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont). Megújítod az áldomás II varázslatot. [-22 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 2947, sebződés: 2518, gyógyulás: 416, összesen: -2102 ÉP}

Ismét a térkép szerinti 36. pontnál vagy.
(Feltételes gyógyítás:) Kimondva az utolsó varázsszót, létrehoztad az ősi gyógyítás varázslatot! [-5 TVP] Ősi energiák regenerálják tested (+450 életerő). [-30 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont).
(Feltételes gyógyítás:) Egy utolsó kézmozdulattal kisütöd az ősi gyógyítás varázslatot! [-5 TVP] Ősi energiák regenerálják tested (+450 életerő). [-30 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont).
(Feltételes gyógyítás:) Kimondva az utolsó varázsszót, létrehoztad az ősi gyógyítás varázslatot! [-5 TVP] Ősi energiák regenerálják tested (+450 életerő). [-30 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont).
(Feltételes gyógyítás:) Egy végső mozdulattal előhívod az ősi gyógyítás varázslatot! [-5 TVP] Ősi energiák regenerálják tested (+450 életerő). [-30 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont).
[26 pontot használtál fel, van még 808. Kapsz 41 VP-t.]

vv 109 elmormolod a 109. varázslatot
Fürgén varázsolsz! Elhagyva a sötét labirintust, kiteleportálsz a felszínre. [-25 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). [2 pontot használtál fel, van még 806. Kapsz 3 VP-t.]

m 8 mozogsz északra
Gyomorkavaró érzés vesz erőt rajtad: a teleport varázslat befejezéseképp most visszarepít a kiinduló mezőre. Hushhh, elteleportálsz!
[458,17] Ritkul a növényzet, és meredek kapatató áll előtted. Hegyvidéken vagy. Oopsz, e mellett nehogy elmenj! Éles szemeddel kiszúrtál egy ryuku aranybányát. Valami érdekesre bukkantál: azonosítasz magad előtt egy oltárt. Dornodon híveié. Megtorpansz: valami azt súgja, hogy a földfelszín közelében fémet (aranyrög) találsz. Felkapaszkodsz egy magasabb pontra, ahonnét jó kilátás nyílik, és körbevizsgálódsz a távcsővel. Amikor délkeletre nézel, észreveszel egy gourry fészket. Elteszed a látcsövet. A feléd lépkedő lény meg sem próbál rejtőzni, ezért hamar kiszúrod. Amint közelebb ér rögtön tudod, hogy mi az! Egy sangin yeti. Felkészülsz, hogy minél jobban el tudd kalapálni az agresszort.

Támadó varázslatot alkalmazol: ellenfeledre bo'adhun csapás varázslatot lősz. 575 életpontot sebeztél. Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). Mérg.mihlan.dobótőrt hajítasz a másik védtelen testébe. Elrepül 3 mérg.mihlan.dobótőr. Több lövedéked átfúrja a sangin yeti bal karját. (3 támadással 235 életpontot sebezve.) A lény jeget köp rád. Iszonyatos fagyási sérüléseket szenvedsz. (288 életpontot vesztettél.) A következő tárgyaid váltak hasznavehetetlenné a szörnyű fagytól: 7 extra takarmány, pézsmatökmag, fokhagyma. Marokra fogva a tleikan nyársat a másikra támadsz. Tleikan nyárssal megdöfködöd a sangin yeti bal lábát. (9 támadással 1221 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+245 életerő). Üdvözlésképpen egy jégcsóva varázslatot eresztesz meg ellenfeled irányába. A lény immúnis erre a varázslatra! Angolna szálkával megdöfködöd a sangin yeti bal lábát. (6 támadással 624 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+125 életerő). Fegyvered 34 ép-t sebzett rajtad. Ellenfeledre villámsújtás varázslatot lősz. 66 életpontot sebeztél. Egy tockost nyomat Neked a sangin yeti! (1 támadástól 261 életpontot vesztesz.) Megpróbál karjaival összeroppantani. Lerázod magadról! A sangin yeti lekever egyet a mancsával. (1 támadástól 358 életpontot vesztesz.) Félig lebénul a bal oldalad az ütéstől. 358 életpontot vesztettél. Tleikan nyárssal jól megszurkálod a sangin yeti testét. (9 támadással 1206 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+242 életerő). Ellenfeledre jégcsóva varázslatot lősz. A lény immúnis erre a varázslatra! Angolna szálkával többször eltalálod a sangin yeti bal lábát. (6 támadással 658 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+132 életerő). Fegyvered 76 ép-t sebzett rajtad. Üdvözlésképpen egy villámsújtás varázslatot eresztesz meg ellenfeled irányába. 61 életpontot sebeztél. A sangin yeti mancsával eltalálja a bal lábadat. (1 támadástól 479 életpontot vesztesz.) Megpróbál karjaival összeroppantani. Lerázod magadról! A sangin yeti megüti a jobb karodat a mancsával. (1 támadástól 450 életpontot vesztesz.) Az ütés kábító erejű. 450 életpontot vesztettél. Úgy döntesz, ebből elég volt. Beintesz neki, majd olajra lépsz. Ellenfeled egy darabig üldöz, de aztán ráun a dologra. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-20 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). Megújítod az áldomás II varázslatot. [-22 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 4646, sebződés: 2754, gyógyulás: 750, összesen: -2004 ÉP}


(Feltételes gyógyítás:) Kimondva az utolsó varázsszót, létrehoztad az ősi gyógyítás varázslatot! [-5 TVP] Ősi energiák regenerálják tested (+450 életerő). [-30 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont).
(Feltételes gyógyítás:) Befejezted az ősi gyógyítás varázslatot! [-5 TVP] Ősi energiák regenerálják tested (+450 életerő). [-30 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont).
(Feltételes gyógyítás:) Sikerült elmondanod az ősi gyógyítás varázslatot! [-5 TVP] Ősi energiák regenerálják tested (+450 életerő). [-30 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont).
(Feltételes gyógyítás:) Sikerült elmondanod az ősi gyógyítás varázslatot! [-5 TVP] Ősi energiák regenerálják tested (+450 életerő). [-30 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont).
(Feltételes gyógyítás:) Egy végső mozdulattal előhívod az ősi gyógyítás varázslatot! [-5 TVP] Ősi energiák regenerálják tested (+450 életerő). [-30 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont). Itt az ebéd ideje. (-1 kaja.)
(Feltételes készítés:) Begyűjtöttél 13 kerek követ. Erőd TF-elődött.
[47 pontot használtál fel, van még 759. Kapsz 75 VP-t.]

be 1512 bemész az 1512. épületbe
Hideg levegő fúj szembe, amikor az aranybánya belsejébe lépsz. Fel sem tűnik, mennyi idő eltelt már, csak az, hogy valamelyik belső járat padlóján caplatsz előre. A falakat különböző irányú csákánynyomok borítják, a földön törmelék. KINCS! A törmelék között felfedezel 3 aranyrögöt is. Remek! Legalább nem kell üres kézzel távoznod. [10 pontot használtál fel, van még 749. Kapsz 16 VP-t.]

v 84 798 elmormolod a 84. varázslatot
Mély koncentrációban hozzálátsz a varázslat elmondásának. Energia árad testedbe. Az utolsó ige kiejtésével elmondtad a szörnyidézés varázslatot! Megidézel egy teriád varázslót! Szegény gyámoltalanul pislog, nem egészen érti, hogy hol van.
(Feltételes támadás:) Egy teriád varázsló! Ezt kerested. Az ellenséges teremtmény a földbe akar döngölni. Nem hagyod magad.

Gyorsan felraksz egy agytaposás varázslatot. Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). Ellenfeledre bo'adhun csapás varázslatot lősz. 575 életpontot sebeztél. A szilánk működik (+2 életpont). Üdvözlésképpen egy ősi hurrikán varázslatot ereszt meg irányodba ellenfeled. 712 életpontot vesztettél. Üdvözlésképpen egy ősi hurrikán varázslatot ereszt meg irányodba ellenfeled. 376 életpontot vesztettél. A lény igéző tekintetét rád emeli. Kacagsz: rajtad nem fog a bűbáj! Meglengetve a tleikan nyársat a másikra rontasz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Tleikan nyárssal több döféssel felnyársalod a teriád varázsló jobb lábát. (9 támadással 945 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+190 életerő). Néhány elegáns kézmozdulat után már süvít is ellenfeled felé egy jégcsóva. 45 életpontot sebeztél. Angolna szálkával megdöfködöd a teriád varázsló testét. (6 támadással 498 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+100 életerő). Fegyvered 66 ép-t sebzett rajtad. Egy villámsújtás varázslatot dobsz ellenfeledre. 72 életpontot sebeztél. Távolról őstűz varázslatot lő rád a másik. 142 életpontot vesztettél. Ellenfeled ősjég varázslatot lő rád. 335 életpontot vesztettél. Tleikan nyárssal néhányszor teljesen átdöföd a teriád varázsló bal lábát. (9 támadással 944 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+189 életerő). Üdvözlésképpen egy jégcsóva varázslatot eresztesz meg ellenfeled irányába. 42 életpontot sebeztél. Angolna szálkával meghorzsolod a teriád varázsló testét. (1 támadással 84 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+17 életerő). Fegyvered 49 ép-t sebzett rajtad. Egy kézmozdulatot teszel, majd ellősz egy villámsújtás varázslatot. 69 életpontot sebeztél. Ellenfeled mormol, majd ujjaiból kirepül egy őstűz varázslat. 81 életpontot vesztettél. Ellenfeled egy kézmozdulatot tesz, majd ellő egy ősjég varázslatot. 337 életpontot vesztettél. A teriád varázsló összecsuklik, majd megpróbál feltápászkodni, de végleg elhagyja az ereje, és elterül. Megölted.
Elvesztette a varázserejét az angolna szálka. Felhasználva a kőkést, szereztél 5 teriád férget. (Ez idézett szörny volt, TP sajnos nem jár érte.) Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-20 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). Megújítod az áldomás II varázslatot. [-22 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 3274, sebződés: 2098, gyógyulás: 504, összesen: -1594 ÉP}

[-72 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont). [10 pontot használtál fel, van még 739. Kapsz 16 VP-t.]
(Feltételes gyógyítás:) Az utolsó ige kiejtésével elmondtad az ősi gyógyítás varázslatot! [-5 TVP] Ősi energiák regenerálják tested (+450 életerő). [-30 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont).
(Feltételes gyógyítás:) Befejezted az ősi gyógyítás varázslatot! [-5 TVP] Ősi energiák regenerálják tested (+450 életerő). [-30 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont).
(Feltételes gyógyítás:) Egy végső mozdulattal előhívod az ősi gyógyítás varázslatot! [-5 TVP] Ősi energiák regenerálják tested (+450 életerő). [-30 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). [15 pontot használtál fel, van még 724. Kapsz 24 VP-t.]

h 697 8888 használod a 697. tárgyat
Megfújod az Ezüstmágusok kürtjét. Életenergiád mágikus energiává alakul! (+1080 varázspont, -2161 életpont.) [0 pontot használtál fel, van még 724.]
(Feltételes gyógyítás:) Az utolsó ige kiejtésével elmondtad az ősi gyógyítás varázslatot! [-5 TVP] Ősi energiák regenerálják tested (+450 életerő). [-30 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont).
(Feltételes gyógyítás:) Kimondva az utolsó varázsszót, létrehoztad az ősi gyógyítás varázslatot! [-5 TVP] Ősi energiák regenerálják tested (+450 életerő). [-30 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont).
(Feltételes gyógyítás:) Az utolsó ige kiejtésével elmondtad az ősi gyógyítás varázslatot! [-5 TVP] Ősi energiák regenerálják tested (+450 életerő). [-30 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont).
(Feltételes gyógyítás:) Létrehoztad az ősi gyógyítás varázslatot! [-5 TVP] Ősi energiák regenerálják tested (+450 életerő). [-30 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont).
(Feltételes gyógyítás:) Létrehoztad az ősi gyógyítás varázslatot! [-5 TVP] Ősi energiák regenerálják tested (+450 életerő). [-30 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). [25 pontot használtál fel, van még 699. Kapsz 40 VP-t.]

v 198 475 40 elmormolod a 198. varázslatot
Énekbe kezdesz a mágia különös nyelvén. A mágia tűzként árad szét tagjaidban. Egy végső mozdulattal előhívod a tiltott teleport varázslatot! Vuuush, elteleportálsz!

A TELEPORTÁLÁS PILLANATA ELŐTTI TÉRKÉPED


(458,17) ryuku aranybánya (#1512), Dornodon oltár, érclelőhely, sangin yetik (#857), teriád varázsló (#798)

[475,40] Még mindig hegyvidéken vagy. A sziklák mögül kibukkanó lény nem tudott meglepni. Hmm, csak egy mutáns hegyitroll. Ettől nincs semmi félnivalód. Úgy tűnik ma Te vagy a főfogás a szörny étlapján. Mivel szavakkal úgy sem tudnád meggyőzni, jöhetnek a fegyverek.

Még megfelelő a távolság - felhúzol egy tompítás varázslatot. Gyógyulsz (+2 életpont). Támadó varázslatot alkalmazol: ellenfeledre bo'adhun csapás varázslatot lősz. 575 életpontot sebeztél. A szilánk működik (+2 életpont). A lény egy savdárdát dob rád. Jól célzott! (244 életpontot vesztettél.) Félelmet nem ismerve ellenfeledre ugrasz. Tleikan nyárssal nagy lendületekkel át- meg átszúrod a mutáns hegyitroll fejét. (9 támadással 1209 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+242 életerő). Egy jégcsóva varázslattal köszöntöd a másikat. 36 életpontot sebeztél. Angolna szálkával többször eltalálod a mutáns hegyitroll testét. (6 támadással 597 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+120 életerő). Fegyvered 3 ép-t sebzett rajtad. Támadó varázslatot alkalmazol: ellenfeledre villámsújtás varázslatot lősz. 69 életpontot sebeztél. A mutáns hegyitroll újból meg újból lesújt rád. (2 támadástól 197 életpontot vesztesz.) A mutáns hegyitroll leken néhány pofont. (2 támadástól 138 életpontot vesztesz.) Csápok tekergődznek feléd. Megpróbálod elkerülni őket, de néhány lecsap a testedre. (2 támadástól 137 életpontot vesztesz.) A szörny megtipor. 133 életpontot vesztettél. Ellenfeled regenerálódik! Tleikan nyárssal több döféssel felnyársalod a mutáns hegyitroll testét. (9 támadással 1176 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+236 életerő). Támadó varázslatot alkalmazol: ellenfeledre jégcsóva varázslatot lősz. 48 életpontot sebeztél. Angolna szálkával megkarcolod a mutáns hegyitroll testét. (1 támadással 110 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+23 életerő). Fegyvered 45 ép-t sebzett rajtad. Mélyen koncentrálva, megidézel egy villámsújtás varázslatot, majd ellenfeledre küldöd. 76 életpontot sebeztél. A mutáns hegyitroll kemény csapásokat osztogatva kényszerít védekezésre. (2 támadástól 194 életpontot vesztesz.) A mutáns hegyitroll leken néhány pofont. (2 támadástól 147 életpontot vesztesz.) Csápok tekergődznek feléd. Megpróbálod elkerülni őket, de néhány lecsap a testedre. (2 támadástól 142 életpontot vesztesz.) A teremtmény rád tapos. 117 életpontot vesztettél. A mutáns hegyitroll most már meggondolná a harcot, de egy kicsit elkésett. Megölted!
20049 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-20 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). Megújítod az áldomás II varázslatot. [-22 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). A sok gyakorlás növelte tudásodat (+1 teológia).
{Csatastatisztika; sebzés: 3896, sebződés: 1497, gyógyulás: 629, összesen: -868 ÉP}


(Feltételes gyógyítás:) Sikerült elmondanod az ősi gyógyítás varázslatot! [-5 TVP] Ősi energiák regenerálják tested (+450 életerő). [-30 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont).
(Feltételes gyógyítás:) Az utolsó ige kiejtésével elmondtad az ősi gyógyítás varázslatot! [-5 TVP] Ősi energiák regenerálják tested (+450 életerő). [-30 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). Oldalt pillantva, meglátsz egy ryuku aranybányát. Ahogy cammogsz, egyszercsak hogy, hogy nem: kiszúrsz egy oltárt. Leah híveié. Séta közben felkapod az orrodat: semmi kétség, itt valahol a föld alatt fém (ramit kő) van!
(Feltételes ásás:) Kiásol egy nagy gödröt. Eredményes volt a munkád. Kiástál 2 ramit követ! Keresel egy magasabb pontot, és onnét körbenézel a távcsöveddel. Ahogy a szemedet erőlteted, észreveszel északnyugatra egy világítótornyot. Elteszed a látcsövet.
(Feltételes készítés:) Begyűjtöttél 1 szögletes követ. Erőd TF-elődött.
(Feltételes készítés:) Begyűjtöttél 1 kerek követ. Erőd TF-elődött.
[-100 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). [35 pontot használtál fel, van még 664. Kapsz 56 VP-t.]

vv 11 309 elmormolod a 11. varázslatot a 309. varázslatot
Gyorsvarázsolsz! Enyhe zápor kerekedik. Na végre, egy kis víz! Tátott szájjal, felfelé fordított fejjel, csukott szemmel állsz, és kortyokban nyeled az életet adó nedűt. Vizestömlődet is az ég felé fordítod, hogy feltöltődjön. Amilyen gyorsan jött, olyan hamar a zápor véget is ér. Kicsit megfáztál a hideg víztől (-2 életerő). [-20 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). [2 pontot használtál fel, van még 662. Kapsz 3 VP-t.]
Szupersebesen mormolsz. 8 évet fiatalodtál! [-200 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). [5 pontot használtál fel, van még 657. Kapsz 8 VP-t.]

be 1512 bemész az 1512. épületbe
Ebben a körben jártál már aranybányában, többször nincs értelme ezt megtenni (úgysem lehet akkora szerencséd, hogy még egyszer ekkora zsákmányhoz jutsz). [0 pontot használtál fel, van még 657.]

m 7 1 1 mozogsz északnyugatra, északkeletre, északkeletre
[474,39] Homokos tengerpartra érkeztél. Északról a tenger hullámai nyaldossák a homokos fövenyt. Ahogy cammogsz, egyszercsak hogy, hogy nem: kiszúrsz egy félig kész világítótornyot. (Ahhoz, hogy felépüljön, még 80 pontot kell rákölteni.) Felemeled a távcsövedet, és körülnézel. Néhány mérföldre északkeletre megpillantasz egy patakot. Délnyugatra nézve látsz egy nagyobb phua-kúpot. Leereszted a távcsövet, és továbbindulsz. Egy szörnyet veszel észre a parton, amint éppen feléd indul. Hmm, csak egy legendás godzilla. Ettől nincs semmi félnivalód. Nem tetszik a szörny képe. Úgy döntesz, kiplasztikázod egy kicsit.

Támadó varázslatot alkalmazol: ellenfeledre bo'adhun csapás varázslatot lősz. 575 életpontot sebeztél. A szilánk működik (+2 életpont). Meglengetve a tleikan nyársat a másikra támadsz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Tleikan nyárssal többször eltalálod a legendás godzilla testét. (9 támadással 1192 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+239 életerő). Üdvözlésképpen egy jégcsóva varázslatot eresztesz meg ellenfeled irányába. 37 életpontot sebeztél. Angolna szálkával megdöfködöd a legendás godzilla testét. (6 támadással 625 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+126 életerő). Fegyvered 1 ép-t sebzett rajtad. Egy villámsújtás varázslatot dobsz ellenfeledre. 74 életpontot sebeztél. A legendás godzilla beleharap a kezedbe. (1 támadástól 309 életpontot vesztesz.) A legendás godzilla farka a lábad közé vág! (1 támadástól 744 életpontot vesztesz.) Összetipor lábával. 147 életpontot vesztettél. Tleikan nyárssal többször eltalálod a legendás godzilla bal oldalát. (9 támadással 1246 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+250 életerő). Ellenfeledre jégcsóva varázslatot lősz. 47 életpontot sebeztél. Angolna szálkával megdöfködöd a legendás godzilla bal oldalát. (6 támadással 613 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+123 életerő). Fegyvered 37 ép-t sebzett rajtad. Távolról villámsújtás varázslatot lősz a másikra. 75 életpontot sebeztél. A legendás godzilla belemar jobb oldaladba, de jó reflexeidnek köszönhetően csak gyenge sebet ejt. (1 támadástól 195 életpontot vesztesz.) Farkát a lábad köré tekerve, a legendás godzilla a földre lök! Gyorsan megpróbálsz felállni. (1 támadástól 734 életpontot vesztesz.) Ordítasz, ahogy a szörnyeteg rád tapos. 142 életpontot vesztettél. Tleikan nyárssal néhány helyen meghorzsolod a legendás godzilla testét. (2 támadással 262 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+53 életerő). Egy kézmozdulatot teszel, majd ellősz egy jégcsóva varázslatot. 42 életpontot sebeztél. Angolna szálkával megérinted a legendás godzilla testét. (1 támadással 117 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+24 életerő). Fegyvered 6 ép-t sebzett rajtad. Üdvözlésképpen egy villámsújtás varázslatot eresztesz meg ellenfeled irányába. 78 életpontot sebeztél. Ellenfeled fogaival elkapja a bal lábadat. (1 támadástól 289 életpontot vesztesz.) A legendás godzilla farkával halálos csapást mér a fejedre! (1 támadástól 674 életpontot vesztesz.) A teremtmény rád tapos. 139 életpontot vesztettél.
A legendás godzilla összeesik, és nem mozdul többé. Megölted!
Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-20 varázspont.] Megújítod az áldomás II varázslatot. [-22 varázspont.]
{Csatastatisztika; sebzés: 4983, sebződés: 3417, gyógyulás: 817, összesen: -2600 ÉP}

Ahogy minden elsötétedik előtted, lelked öntudatlanul is kapaszkodik mihaszna testedbe. Utolsó gondolatoddal görcsösen tiltakozol a halál ellen. [9 pontot használtál fel, van még 648. Kapsz 14 VP-t.]
Az örökkévalóságnak tűnő pillanat után azonban furcsa dolog történik: gyomrod a torkodba, lábad a fejed fölé ugrik - igen furcsa érzések egy halott számára! Aztán, a füstölve eltűnő deus ex machina helyére pillantva rádöbbensz, hogy mi is történt: az utolsó pillanatban a csodálatos varázstárgy nemcsak hogy megmentett a biztos pusztulástól, hanem még valamennyit gyógyított is rajtad. (+1510 életerő.)
[20 pontot használtál fel, van még 628. Kapsz 32 VP-t.]
(Feltételes gyógyítás:) Létrehoztad az ősi gyógyítás varázslatot! [-5 TVP] Ősi energiák regenerálják tested (+450 életerő). [-30 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont).
(Feltételes gyógyítás:) Befejezted az ősi gyógyítás varázslatot! [-5 TVP] Ősi energiák regenerálják tested (+450 életerő). [-30 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). Hogy kerül ide egy csokivirág? Na mindegy, no problemo, lehántod az édes héját. Igazi ínyencfalat! (+1 kaja.)

(Továbbmész...) [475,38] A tengerpart után hegyvidékre tévedsz. Megpillantasz egy felfelé kapaszkodó élőlényt. A feléd közeledő sangin yeti mosolyt csal ajkaidra. Nagyot ásítasz, amíg vársz rá. Az ellenfeled úgy döntött, eljött a halálod napja. Szerinted pedig az övé.

Egy bo'adhun csapás varázslatot dobsz ellenfeledre. 575 életpontot sebeztél. Gyógyulsz (+2 életpont). Ellenfeled kitátja pofáját, és iszonyatos hideget fúj rád. Nincs időd félrehajolni. (150 életpontot vesztettél.) A következő tárgyaid váltak hasznavehetetlenné a szörnyű fagytól: 4 xirnox szív, 2 kerek kő, 2 kaja. Félelmet nem ismerve ellenfeledre rohansz. Tleikan nyárssal több döféssel felnyársalod a sangin yeti fejét. (9 támadással 1200 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+241 életerő). Mélyen koncentrálva, megidézel egy jégcsóva varázslatot, majd ellenfeledre küldöd. A lény immúnis erre a varázslatra! Angolna szálkával kicsit megsebzed a sangin yeti bal oldalát. (1 támadással 107 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+22 életerő). Fegyvered 57 ép-t sebzett rajtad. Támadó varázslatot alkalmazol: ellenfeledre villámsújtás varázslatot lősz. 69 életpontot sebeztél. A sangin yeti lekever egyet a mancsával. (1 támadástól 370 életpontot vesztesz.) Megpróbál megragadni. Azonban te erősebbnek bizonyulsz - ellököd magadtól. A sangin yeti mancsával oldalba lök. (1 támadástól 150 életpontot vesztesz.) Félig lebénul a bal oldalad az ütéstől. 150 életpontot vesztettél. A másik elterül, rángatózik egy kicsit, majd csendben meghal.
10774 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-20 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). Megújítod az áldomás II varázslatot. [-22 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 1951, sebződés: 877, gyógyulás: 269, összesen: -608 ÉP}


(Feltételes gyógyítás:) Elmormoltad az ősi gyógyítás varázslatot! [-5 TVP] Ősi energiák regenerálják tested (+450 életerő). [-30 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont).
(Feltételes gyógyítás:) Elmormoltad az ősi gyógyítás varázslatot! [-5 TVP] Ősi energiák regenerálják tested (+450 életerő). [-30 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). Előtted csörgedezik egy kis patak, amely délről folyik északkeletre. Valamit visz a víz! Szemedet meresztgeted, hogy beazonosíthasd, igen, ez egy ryuku szablya. Pont hiányzik egy a gyűjteményedből, mondod, majd utánaugrasz. Szenzációs, ahogy cselekedsz, mintha csak világéletedben ezt csináltad volna. A zsákmány a hátizsákodba kerül. Feltöltöd a vizestömlőt. Megtorpansz: valami azt súgja, hogy a földfelszín közelében fémet (ezüstdarab) találsz.
(Feltételes ásás:) Kiásol egy nagy gödröt. Az ásás eredménnyel járt! Találtál 2 ezüstdarabot! Megállsz pihenésképpen, és azért, hogy a távcsővel körbevizsgálódj. Amikor északkeletre nézel, észreveszel egy patakot. Elteszed a látcsövet.
(Feltételes készítés:) Begyűjtöttél 2 kerek követ. Erőd TF-elődött.

(Továbbmész...) [476,37] Továbbra is alacsonyhegység. A sziklák mögül kibukkanó lény nem tudott meglepni. Csak egy csapat ryuku kalandozó. Megvető mosollyal várod a találkozást. Az ellenfeled úgy döntött, eljött a halálod napja. Szerinted pedig az övé.

Néhány mozdulatot teszel, mormolsz, és a következő másodpercben már agytaposás vibrál körülötted. Gyógyulsz (+2 életpont). Döbbenten érzékeled, hogy ravasz ellenfeled kifeszít egy láthatatlan védekező pszit. Néhány elegáns kézmozdulat után már süvít is ellenfeled felé egy bo'adhun csapás. 575 életpontot sebeztél. A szilánk működik (+2 életpont). Üdvözlésképpen egy ryuku átokvarázs varázslatot ereszt meg irányodba ellenfeled. Az agytaposásnak köszönhetően a varázslat kudarcot vallott! Ellenfeled ryuku átokvarázs varázslatot lő rád. 646 életpontot vesztettél. Ellenfeled mentális energiáit gyűrűbe gyűjti, majd útjának ereszt egy fehérál.roncsolása pszi támadást. 252 életpontot vesztettél. A lény igéző tekintetét rád emeli. Megbabonázva, minden teketória nélkül átnyújtod a birtokodban levő 1 ektoplazmát. Hirtelen félelem lesz rajtad úrrá: hogy mertél szembeszegülni egy ilyen csodálatos teremtménnyel? Túl erős az ellenfeled. A lábizmaid talán még segíthetnek. Megindulsz, mint a tájfun, és reménykedsz. Sikerült!
{Csatastatisztika; sebzés: 575, sebződés: 898, gyógyulás: 4, összesen: -894 ÉP}


(Feltételes gyógyítás:) Egy végső mozdulattal előhívod az ősi gyógyítás varázslatot! [-5 TVP] Ősi energiák regenerálják tested (+450 életerő). [-30 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). Előtted csörgedezik egy kis patak, amely délnyugatról folyik északra. Feltöltöd a vizestömlőt. Szemedet összehúzva előrekémlelsz: igen, jól látod, találtál egy oltárt. Elenios hívei emelték. Különleges érzékeid megállítanak: a közelben fém (ezüstdarab) kell, hogy legyen!
(Feltételes ásás:) Kiásol egy nagy gödröt. Az ásás eredménnyel járt! Találtál 2 ezüstdarabot! Felkapaszkodsz egy magasabb pontra, ahonnét jó kilátás nyílik, és körbevizsgálódsz a távcsővel. Messze északkeletre látsz egy nagyobb phua-kúpot. Keletre nézve látsz egy patakot. Elteszed a látcsövet.
(Feltételes készítés:) Begyűjtöttél 1 kerek követ. Erőd TF-elődött. [70 pontot használtál fel, van még 558. Kapsz 112 VP-t.]

m 1 1 3 mozogsz északkeletre, északkeletre, délkeletre
[477,36] A hegység kopársága után üdítő a szemnek az élettel teli síkság. Szerencsédre hamar észreveszed a fűben feléd lopakodó valamit. Amint közelebb ér rögtön tudod, hogy mi az! Egy quwarg b.háborító. Legjobb védekezés a támadás, kiáltod, és már ugrasz is.

Néhány elegáns kézmozdulat után már süvít is ellenfeled felé egy bo'adhun csapás. 575 életpontot sebeztél. A szilánk működik (+2 életpont). Megmarkolva a tleikan nyársat ellenfeledre támadsz. Tleikan nyárssal több döféssel felnyársalod a quwarg b.háborító bal vállát. (9 támadással 1145 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+230 életerő). Mormolsz, majd ujjaidból kirepül egy jégcsóva varázslat. 52 életpontot sebeztél. Angolna szálkával jól megszurkálod a quwarg b.háborító testét. (6 támadással 600 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+121 életerő). Fegyvered 48 ép-t sebzett rajtad. Mormolsz, majd ujjaidból kirepül egy villámsújtás varázslat. 61 életpontot sebeztél. Akárhogyan is védekezel, itt is, ott is csáprágók marják húsodat! (2 támadástól 289 életpontot vesztesz.) A szörny kiszakít belőled egy kis húst, és hamm, bekapja! Még 269 életpontot vesztettél. Tleikan nyárssal többször eltalálod a quwarg b.háborító testét. (5 támadással 675 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+136 életerő). Támadó varázslatot alkalmazol: ellenfeledre jégcsóva varázslatot lősz. 39 életpontot sebeztél. Angolna szálkával épp hogy megszúrod a quwarg b.háborító testét. (1 támadással 103 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+21 életerő). Fegyvered 3 ép-t sebzett rajtad. Egy villámsújtás varázslatot dobsz ellenfeledre. 72 életpontot sebeztél. Csípéseket kapsz a lábaidba. (2 támadástól 302 életpontot vesztesz.) A lény kiszakít belőled egy részt, és gyorsan behabzsolja. Még 344 életpontot vesztettél. A quwarg b.háborító most már meggondolná a harcot, de egy kicsit elkésett. Megölted!
14740 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-20 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont). Megújítod az áldomás II varázslatot. [-22 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 3322, sebződés: 1255, gyógyulás: 514, összesen: -741 ÉP}


(Feltételes gyógyítás:) Elmondtad az ősi gyógyítás varázslatot! [-5 TVP] Ősi energiák regenerálják tested (+450 életerő). [-30 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont).
(Feltételes gyógyítás:) Megidézted az ősi gyógyítás varázslatot! [-5 TVP] Ősi energiák regenerálják tested (+450 életerő). [-30 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont). Egyszercsak megtorpansz. Hohó, nicsak, mit fedeztél fel: egy nagyobb phua-kúpot.
(Feltételes kutatás:) Hmm! Hiszen itt van a feladvány rögtön az orrod előtt, a kúp oldalán:

Látsz egy quwargot. Gyorsan eltaposod a kártevőt. 1 tapasztalati pontot kaptál. A távcsővel lassan körülnézel. Messze délkeletre látsz egy tavacskát. Délre nézve látsz egy patakot. Északra egy ryuku őrtorony van. Elrakod a távcsövet. Szerencsédre hamar észreveszed a fűben feléd lopakodó valamit. Már majdnem megijedtél, de aztán felismered, hogy ez egy kronopók. Ha a szörny harcolni akar, ám legyen. Majd megmutatod neki.

Egy bo'adhun csapás varázslatot dobsz ellenfeledre. 575 életpontot sebeztél. A szilánk működik (+2 életpont). Meglengetve a tleikan nyársat a másikra ugrasz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Tleikan nyárssal több döféssel felnyársalod a kronopók jobb első lábát. (9 támadással 1173 életpontot sebezve.) Mormolsz, majd ujjaidból kirepül egy jégcsóva varázslat. 30 életpontot sebeztél. Angolna szálkával jól megszurkálod a kronopók testét. (6 támadással 616 életpontot sebezve.) Fegyvered 58 ép-t sebzett rajtad. Távolról villámsújtás varázslatot lősz a másikra. 67 életpontot sebeztél. Ellenfeled feléd csápol, de csak apró sebet ejt a jobb bokádon. (1 támadástól 36 életpontot vesztesz.) A kronopók megkarcolja csáprágójával a karodat. (1 támadástól 39 életpontot vesztesz.) Ez kronoérintés volt (-10 TVP). Csáprágójával a kronopók megsebzi a jobb combodat. (1 támadástól 47 életpontot vesztesz.) A lény idődet lopja (-17 TVP). Tleikan nyárssal megdöfködöd a kronopók testét. (3 támadással 410 életpontot sebezve.) Mélyen koncentrálva, megidézel egy jégcsóva varázslatot, majd ellenfeledre küldöd. 44 életpontot sebeztél. Angolna szálkával épp hogy megszúrod a kronopók testét. (1 támadással 103 életpontot sebezve.) Fegyvered 68 ép-t sebzett rajtad. Támadó varázslatot alkalmazol: ellenfeledre villámsújtás varázslatot lősz. 59 életpontot sebeztél. Csáprágójával a kronopók megsebzi a bal combodat. (1 támadástól 39 életpontot vesztesz.) Csáprágójával a kronopók megsebzi a jobb combodat. (1 támadástól 44 életpontot vesztesz.) Elszenveded a kronoérintést (-15 TVP). A kronopók csáprágója kisebb sebet ejt a bal kezeden. (1 támadástól 36 életpontot vesztesz.) Elszenveded a kronoérintést (-19 TVP). A kronopók még megpróbál elszaladni, de két-három lépés után összeesik, és nem mozdul többet.
Elvesztette a varázserejét az angolna szálka. Felhasználva a kőkést, szereztél 3 póklábat. 12180 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál. Megújítod az áldomás II varázslatot. [-22 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 3077, sebződés: 367, gyógyulás: 4, összesen: -363 ÉP}


(Feltételes gyógyítás:) Az utolsó ige kiejtésével elmondtad az ősi gyógyítás varázslatot! [-5 TVP] Ősi energiák regenerálják tested (+450 életerő). [-30 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont). Lepihensz, és eszel. (-1 kaja.) Megvizsgálod a talajt. Kicsit régi (kb. 1 hetes) törpe nyomok vezetnek északkeletre.

(Továbbmész...) [478,35] A sík vidék bozótos terepbe vált át. Már messziről meghallod a feléd tartó lényt. Már távolról sem tűnik túl veszélyesnek a szörny. Amint közelebb ér, rá is ismersz. Egy csapat ryuku sorkatona. Ha a szörny harcolni akar, ám legyen. Majd megmutatod neki.

Ki tudja, mire készül a másik - jobb az óvatosság! A biztonság kedvéért felraksz egy tompítás varázst. A szilánk működik (+2 életpont). A sok gyakorlás növelte tudásodat (+1 taumaturgia). Varázsenergiád fejlődik. (+6 max. varázspont.) A mészárlásra kiszemelt áldozat agytaposás varázst lök magára. Távolról bo'adhun csapás varázslatot lősz a másikra. 575 életpontot sebeztél. Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). Ellenfeled egy kézmozdulatot tesz, majd ellő egy energiaspirál varázslatot. 97 életpontot vesztettél. A lény dobófegyverként ryuku harci dárdát használ. Már repül is belőlük feléd pár. 521 életpontot sebződsz. Marokra fogva a tleikan nyársat a másikra rohansz. Tleikan nyárssal többször eltalálod a ryuku sorkatona testét. (9 támadással 1218 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+244 életerő). Néhány elegáns kézmozdulat után már süvít is ellenfeled felé egy jégcsóva. 45 életpontot sebeztél. Angolna szálkával megdöfködöd a ryuku sorkatona testét. (6 támadással 599 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+120 életerő). Fegyvered 20 ép-t sebzett rajtad. Ellenfeledre villámsújtás varázslatot lősz. Az agytaposásnak köszönhetően a varázslat kudarcot vallott! A 8 ryuku sorkatona fegyverével több sebet ejt a jobb válladon és karodon. (8 támadástól 81 életpontot vesztesz.) A mágus kinyújtja a kezét, és a következő pillanatban apró villámok cikáznak feléd. Félig megúsztad. 21 életpontot vesztettél. Nem vagy felkészülve a 8 ryuku sorkatona gyors oldaltámadására. Többször eltalálja a jobb karodat. (8 támadástól 94 életpontot vesztesz.) A csípéssel együtt bénító mérget is kaptál. (-7 támadás.) Egy energiaspirál varázslattal köszönt csatapartnered. 92 életpontot vesztettél. A 8 ryuku sorkatona újból meg újból lesújt rád. (8 támadástól 90 életpontot vesztesz.) Távolról jégoszlop varázslatot lő rád a másik. 58 életpontot vesztettél. (-20 védekezés.) Tleikan nyárssal jól megszurkálod a ryuku sorkatona bal lábát. (9 támadással 1161 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+233 életerő). Ellenfeledre jégcsóva varázslatot lősz. Az agytaposásnak köszönhetően a varázslat kudarcot vallott! Angolna szálkával jól megszurkálod a ryuku sorkatona könnyűvértes testét. (6 támadással 615 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+124 életerő). Fegyvered 59 ép-t sebzett rajtad. Mormolsz, majd ujjaidból kirepül egy villámsújtás varázslat. 69 életpontot sebeztél. Az 5 ryuku sorkatona fegyverével több sebet ejt a jobb válladon és karodon. (5 támadástól 83 életpontot vesztesz.) A mágus kezéből elektromos szikrák repülnek elő! Félig megúsztad. 20 életpontot vesztettél. Szúrásokat kapsz a válladba és a felkarodba. (5 támadástól 73 életpontot vesztesz.) Testedbe bénító méreg áramlik! (-7 támadás.) Üdvözlésképpen egy méregfelhő III varázslatot ereszt meg irányodba ellenfeled. Szerencsére nem hatott rád. Az 5 ryuku sorkatona újból meg újból lesújt rád. (5 támadástól 56 életpontot vesztesz.) Üdvözlésképpen egy méregfelhő III varázslatot ereszt meg irányodba ellenfeled. Semmi eredménye!
Tleikan nyárssal megdöfködöd a ryuku sorkatona jobb karját. (9 támadással 1158 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+232 életerő). Távolról jégcsóva varázslatot lősz a másikra. 46 életpontot sebeztél. Angolna szálkával megbököd a ryuku sorkatona fejét. (1 támadással 97 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+20 életerő). Fegyvered 48 ép-t sebzett rajtad. Néhány elegáns kézmozdulat után már süvít is ellenfeled felé egy villámsújtás. Az agytaposásnak köszönhetően a varázslat kudarcot vallott! Jobbra-balra szökkenve osztja a 2 ryuku sorkatona nehezen védhető csapásait. (2 támadástól 39 életpontot vesztesz.) A varázsló kitárja kezét, néhány szót mormol, és pusztító tüzet lő rád. Alig pörkölődsz. 17 életpontot vesztettél. Szúrásokat kapsz a válladba és a felkarodba. (2 támadástól 33 életpontot vesztesz.) A csípéssel együtt bénító mérget is kaptál. (-7 támadás.) Ellenfeled támadó varázslatot alkalmaz: ryuku átokvarázs varázslatot lő rád. 454 életpontot vesztettél. Nem sikerült a 2 ryuku sorkatona ravasz és erős ütései közül mindet hárítanod. (2 támadástól 27 életpontot vesztesz.) Ellenfeled egy kézmozdulatot tesz, majd ellő egy jégoszlop varázslatot. 127 életpontot vesztettél. (-20 védekezés.) A 2 ryuku sorkatona szemében félelem villan, aztán lassan lehunyja, miközben lelke kitör testének fogságából.
Alaposan átvizsgálod a tetemet. Érdemes volt keresni: kincsre bukkansz! A zsákmány egy ezüst kulcs [ezüst kulcs ládikóba-> (448,19)-> 12 arany, -2 ÉP], egy pszi kő, egy trófea nyaklánc [trófea nyaklánc ládikóba-> (450,19)-> 30 arany, -2 ÉP] és egy arany papi karkötő [arany papi karkötő ládikóba-> (450,19)-> 80 arany, -2 ÉP], ezenkívül 1 ryuku vállvédő és 1 ryuku védőkenőcs. Szereztél 4 katonai kötszert. 38611 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-20 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). Megújítod az áldomás II varázslatot. [-22 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). (Varázsolsz:) Gyorsan semlegesíted a mérget. Varázsolni kezdesz. Hamarosan összegyűlik a szükséges varázsenergia. Megidézted a méregsemlegesítés varázslatot! A varázslat az agyadban lapul, használatra készen. [-22 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 5583, sebződés: 2116, gyógyulás: 983, összesen: -1133 ÉP}


(Feltételes gyógyítás:) Elmormoltad az ősi gyógyítás varázslatot! [-5 TVP] Ősi energiák regenerálják tested (+450 életerő). [-30 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont).
(Feltételes gyógyítás:) Kimondva az utolsó varázsszót, létrehoztad az ősi gyógyítás varázslatot! [-5 TVP] Ősi energiák regenerálják tested (+450 életerő). [-30 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). Öreg nyomkövetőként körbeszaglászol. Nem valami friss (kb. 1 hetes) törpe nyomok vezetnek északra. Találsz még kb. 1 hetes törpe nyomokat, amelyek délkeletre vezetnek.
(Feltételes készítés:) Legyártottál 6 nyílvesszőt. Erőd TF-elődött.

(Továbbmész...) [479,36] Az aljnövényzet megritkul, megszaporodnak a fák: ritka erdőben vagy. Felfedeztél egy teriád települést.
(Feltételes kutatás:) Rövid felderítés után találsz egy bejáratot a teriád települést körbevevő sziklafalon. Fegyvereidet előkészítve, Óvatosan átléped a küszöböt. Egy teremtett lélek sem ront rád, mint ahogy azt remélted. A település csendes, csupán az eléd táruló folyosón végigszáguldó, kelet-nyugati szellő borzolja kicsit az idegeid. Némi séta eredményeképp megtalálod a település főterét. Hatalmas bronz totemoszlop áll itt, melyen függőleges irányban elolvashatatlan jelek sorakoznak. Némi szemlélődés után felfedezed, hogy a szobor körül szabályos távolságra a földön is megtalálhatóak ugyanezek a szimbólumok. Mintha valamiféle csoportos imádkozóhely lenne ez itt. Na de miféle istent tisztelnének a teriádok? Esetleg egy eddig még ismeretlen halhatatlan entitást, aki nem tartozik a Ghallát óvó istenek közé. Hirtelen pördülsz meg a hátad mögött felhangzó váratlan neszre. Egy féregtenyészet támad rád.

Néhány elegáns kézmozdulat után már süvít is ellenfeled felé egy bo'adhun csapás. 575 életpontot sebeztél. Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). Meglengetve a tleikan nyársat a másikra támadsz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Tleikan nyárssal többször eltalálod a féregtenyészet sziklaszerű törzsét. (9 támadással 716 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+144 életerő). Egy jégcsóva varázslattal köszöntöd a másikat. 45 életpontot sebeztél. Angolna szálkával jól megszurkálod a féregtenyészet bal lábát. (6 támadással 363 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+73 életerő). Fegyvered 5 ép-t sebzett rajtad. Ellenfeledre villámsújtás varázslatot lősz. 58 életpontot sebeztél. A féregtenyészet harapásai nyomán sebek nyílnak a lábadon és karodon. (2 támadástól 60 életpontot vesztesz.) A féregtenyészet csápjai a bal lábad köré tekerednek. Kikászálódsz, de milyen áron! (2 támadástól 63 életpontot vesztesz.) A teremtmény kiszívja életenergiádat, magát gyógyítva. 54 életpontot vesztettél. A féregtenyészet megharapdálja a jobb lábfejedet és a combodat. (2 támadástól 51 életpontot vesztesz.) Öregedtél 3 évet. Csápjaival a féregtenyészet lecsap a bal karodra. (2 támadástól 60 életpontot vesztesz.) Maga az idő szivárog el (-16 TVP). Harapásokat kapsz a bal karodba és kezedbe! (2 támadástól 55 életpontot vesztesz.) Varázsenergiát vesztesz. (-12 varázspont.) Tleikan nyárssal többször eltalálod a féregtenyészet testét. (9 támadással 715 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+144 életerő). Mélyen koncentrálva, megidézel egy jégcsóva varázslatot, majd ellenfeledre küldöd. 48 életpontot sebeztél. Angolna szálkával megdöfködöd a féregtenyészet bal vállát. (6 támadással 372 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+75 életerő). Fegyvered 8 ép-t sebzett rajtad. Mormolsz, majd ujjaidból kirepül egy villámsújtás varázslat. 63 életpontot sebeztél. Harapásokat kapsz a bal karodba és kezedbe! (2 támadástól 53 életpontot vesztesz.) A féregtenyészet csápjai a bal lábad köré tekerednek. Kikászálódsz, de milyen áron! (2 támadástól 65 életpontot vesztesz.) Ellenfeled vámpirizál belőled. 62 életpontot vesztettél. A szörny néhányszor beléd mar, főként az oldaladat és a mellkasodat részesítve előnyben. (2 támadástól 55 életpontot vesztesz.) Öregedtél 4 évet. Kezded megérezni a korod súlyát. Csápjaival a féregtenyészet lecsap a jobb karodra. (2 támadástól 65 életpontot vesztesz.) Elszenveded a kronoérintést (-17 TVP). A féregtenyészet harapásai nyomán sebek nyílnak a lábadon és karodon. (2 támadástól 49 életpontot vesztesz.) Varázsenergiád szökik! (-13 varázspont.)
Tleikan nyárssal megdöfködöd a féregtenyészet fejét. (5 támadással 403 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+81 életerő). Ellenfeledre jégcsóva varázslatot lősz. 38 életpontot sebeztél. Angolna szálkával épp hogy megszúrod a féregtenyészet jobb lábát. (1 támadással 64 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+13 életerő). Fegyvered 29 ép-t sebzett rajtad. Egy kézmozdulatot teszel, majd ellősz egy villámsújtás varázslatot. 75 életpontot sebeztél. A szörny néhányszor beléd mar, főként az oldaladat és a mellkasodat részesítve előnyben. (2 támadástól 56 életpontot vesztesz.) A féregtenyészet csápjai a jobb lábad köré tekerednek. Kikászálódsz, de milyen áron! (2 támadástól 57 életpontot vesztesz.) A szörny néhányszor beléd mar, főként az oldaladat és a mellkasodat részesítve előnyben. (2 támadástól 54 életpontot vesztesz.) Öregedtél 3 évet. Csápok tekergődznek feléd. Megpróbálod elkerülni őket, de néhány lecsap a testedre. (2 támadástól 77 életpontot vesztesz.) Maga az idő szivárog el (-22 TVP). Harapásokat kapsz a bal karodba és kezedbe! (2 támadástól 36 életpontot vesztesz.) A féregtenyészet összecsuklik, majd megpróbál feltápászkodni, de végleg elhagyja az ereje, és elterül. Megölted.
Szereztél 12 teriád férget. 18305 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-20 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). Megújítod az áldomás II varázslatot. [-22 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 3535, sebződés: 1014, gyógyulás: 536, összesen: -478 ÉP}

Rövid pihenőt engedélyezel magadnak, majd folytatod a település felderítését. Egy közeli térre tévedsz, melynek díszéül egy szökőkút szolgál. A folyadék, ami benne csordogál, fehér és rendkívül sűrű. Ezzel bizony nem töltöd meg a kulacsodat! Valami azonban úszik a felszín alatt. A következő kincseket találtad: egy vastag ryuku kulcs. Egy teriád őrgólem védelmezi a vadászterületét.

A lényt antimágikus aura védi, ezért nem is próbálsz rá varázsolni. Félelmet nem ismerve ellenfeledre rontasz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Tleikan nyárssal több döféssel felnyársalod a teriád őrgólem sziklaszerű törzsét. (9 támadással 1185 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+238 életerő). Angolna szálkával megdöfködöd a teriád őrgólem testét. (6 támadással 599 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+120 életerő). Fegyvered 41 ép-t sebzett rajtad. A teriád őrgólem mancsával csapásokat mér karjaidra. (2 támadástól 184 életpontot vesztesz.) Mielőtt észbe kapnál, a teriád őrgólem megsorozza az oldaladat és a hasadat mancsával. (2 támadástól 198 életpontot vesztesz.) Tleikan nyárssal több döféssel felnyársalod a teriád őrgólem bal karját. (9 támadással 1222 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+245 életerő). Angolna szálkával megérinted a teriád őrgólem jobb vállát. (1 támadással 106 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+22 életerő). Fegyvered 34 ép-t sebzett rajtad. A teriád őrgólem mancsával csapásokat mér karjaidra. (2 támadástól 168 életpontot vesztesz.) A teriád őrgólem mancsával csapásokat mér karjaidra. (2 támadástól 186 életpontot vesztesz.) A teriád őrgólem összecsuklik, majd megpróbál feltápászkodni, de végleg elhagyja az ereje, és elterül. Megölted.
Elvesztette a varázserejét az angolna szálka. 14941 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-20 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). Megújítod az áldomás II varázslatot. [-22 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 3112, sebződés: 811, gyógyulás: 629, összesen: -182 ÉP}

A teriádok nem hagyják, hogy csak úgy elfoglald a településüket. Újabb ellenfél áll eléd! Egy teriád őrgólem védelmezi a vadászterületét.

A lényt antimágikus aura védi, ezért nem is próbálsz rá varázsolni. Marokra fogva a tleikan nyársat ellenfeledre rohansz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Tleikan nyárssal tökéletesen perforálod a teriád őrgólem testét. (9 támadással 1183 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+237 életerő). Angolna szálkával megdöfködöd a teriád őrgólem jobb oldalát. (6 támadással 604 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+121 életerő). Fegyvered 42 ép-t sebzett rajtad. Mielőtt észbe kapnál, a teriád őrgólem megsorozza az oldaladat és a hasadat mancsával. (2 támadástól 175 életpontot vesztesz.) A teriád őrgólem mancsával csapásokat mér karjaidra. (2 támadástól 200 életpontot vesztesz.) Tleikan nyárssal több döféssel felnyársalod a teriád őrgólem testét. (9 támadással 1198 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+240 életerő). Angolna szálkával meghorzsolod a teriád őrgólem nyakát. (1 támadással 110 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+23 életerő). Fegyvered 7 ép-t sebzett rajtad. A teriád őrgólem leken néhány pofont. (2 támadástól 170 életpontot vesztesz.) A teriád őrgólem Neked esik, és mancsaival püfölni kezd. (2 támadástól 206 életpontot vesztesz.) A teriád őrgólem szemében félelem villan, aztán lassan lehunyja, miközben lelke kitör testének fogságából.
14941 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-20 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). Megújítod az áldomás II varázslatot. [-22 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 3095, sebződés: 800, gyógyulás: 625, összesen: -175 ÉP}

Úgy tűnik, még egy megmérettetés vár rád. Valahogy ez másnak tűnik, mint az előzőek. A település urával, egy képzett teriáddal lesz dolgod. Egy teriád nekromanta jön feléd.

Védekezésképp villámgyorsan felhúzol egy agytaposás varázst. Gyógyulsz (+2 életpont). A halálraítélt, aki veled szemben áll, küszködik életéért: elmormol egy számodra ismeretlen védekező varázst. Megjelenik egy lidérc! Üdvözlésképpen egy bo'adhun csapás varázslatot eresztesz meg ellenfeled irányába. 575 életpontot sebeztél. Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). Ellenfeled mormol, majd ujjaiból kirepül egy pusztító végzet varázslat. 390 életpontot vesztettél. Hirtelen valami iszonyatos dolog érint meg: a szörny halál-aurája! Iszonyatos! Sejtjeid velejéig hat a szörnyű érzés. Öregedtél 10 évet. Marokra fogva a tleikan nyársat a másikra ugrasz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Tleikan nyárssal több döféssel felnyársalod a teriád nekromanta testét. (9 támadással 1231 életpontot sebezve.) Mormolsz, majd ujjaidból kirepül egy jégcsóva varázslat. 42 életpontot sebeztél. Angolna szálkával jól megszurkálod a teriád nekromanta bal lábát. (6 támadással 653 életpontot sebezve.) Fegyvered 44 ép-t sebzett rajtad. Üdvözlésképpen egy villámsújtás varázslatot eresztesz meg ellenfeled irányába. 69 életpontot sebeztél. A szörny több karmával is a lábadra csap. (2 támadástól 262 életpontot vesztesz.) Ellenfeled vámpirizál rajtad. 62 életpontot vesztettél. A lidérc rád támad! (3 támadással 71 ép-t sebzett.) Ellenfeled negatív csapás varázslatot lő rád. 314 életpontot vesztettél. Megújítod az áldomás II varázslatot. [-22 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 2570, sebződés: 1143, gyógyulás: 6, összesen: -1137 ÉP}

Menekülsz, mint akit sóspuskával lőttek fenékbe. A sok gyakorlás növelte tudásodat (+1 felderítés).
Azonnal észreveszed a feléd tartó lényt. Észrevétlenül meglapulsz egy hatalmas fatörzs mögött. Hiába, a tapasztalat. Ezúttal is megúsztad harc nélkül. Persze kíváncsi vagy, mi is volt az ellenfeled. Amint meglátod, rögtön rájössz, hogy ez egy ent kertész. Hamarosan elmúlik a veszély. Megnyugodva ugrasz elő.


(Feltételes gyógyítás:) Elmondtad az ősi gyógyítás varázslatot! [-5 TVP] Ősi energiák regenerálják tested (+450 életerő). [-30 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont).
(Feltételes gyógyítás:) Az utolsó ige kiejtésével elmondtad az ősi gyógyítás varázslatot! [-5 TVP] Ősi energiák regenerálják tested (+450 életerő). [-30 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont).
(Feltételes gyógyítás:) Elmormoltad az ősi gyógyítás varázslatot! [-5 TVP] Ősi energiák regenerálják tested (+450 életerő). [-30 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont).
(Feltételes gyógyítás:) Megidézted az ősi gyógyítás varázslatot! [-5 TVP] Ősi energiák regenerálják tested (+450 életerő). [-30 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont).
(Feltételes gyógyítás:) Létrehoztad az ősi gyógyítás varázslatot! [-5 TVP] Ősi energiák regenerálják tested (+450 életerő). [-30 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). Oppsz, itt járt már valaki! Nem valami friss (kb. 1 hetes) törpe nyomok vezetnek nyugatra. [206 pontot használtál fel, van még 236. Kapsz 329 VP-t.]

v 84 798 elmormolod a 84. varázslatot
Kezed lágy mozdulatokba kezd, miközben a varázsigét mormolod. Az erő gyűlik, egyre csak gyűlik benned. Elmormoltad a szörnyidézés varázslatot! Megidézel egy teriád varázslót! Szegény gyámoltalanul pislog, nem egészen érti, hogy hol van.
(Feltételes támadás:) Egy teriád varázsló! Ezt kerested. Úgy tűnik ma Te vagy a főfogás a szörny étlapján. Mivel szavakkal úgy sem tudnád meggyőzni, jöhetnek a fegyverek.

Gyorsan felraksz egy agytaposás varázslatot. A szilánk működik (+2 életpont). Egy bo'adhun csapás varázslatot dobsz ellenfeledre. 575 életpontot sebeztél. A szilánk működik (+2 életpont). Ellenfeled mormol, majd ujjaiból kirepül egy ősi hurrikán varázslat. 391 életpontot vesztettél. Ellenfeled támadó varázslatot alkalmaz: ősi hurrikán varázslatot lő rád. 802 életpontot vesztettél. A lény elbűvölően rád mosolyog! Ellenállsz a gonosz bűbájnak! Félelmet nem ismerve a másikra ugrasz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Tleikan nyárssal tökéletesen perforálod a teriád varázsló jobb karját. (9 támadással 954 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+191 életerő). Egy jégcsóva varázslatot dobsz ellenfeledre. 42 életpontot sebeztél. Angolna szálkával többször eltalálod a teriád varázsló testét. (6 támadással 479 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+96 életerő). Fegyvered 19 ép-t sebzett rajtad. Egy villámsújtás varázslatot dobsz ellenfeledre. 66 életpontot sebeztél. Mélyen koncentrálva, ellenfeled megidéz egy őstűz varázslatot, majd rád küldi. 162 életpontot vesztettél. Üdvözlésképpen egy ősjég varázslatot ereszt meg irányodba ellenfeled. 325 életpontot vesztettél. Tleikan nyárssal tökéletesen perforálod a teriád varázsló testét. (9 támadással 972 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+195 életerő). Üdvözlésképpen egy jégcsóva varázslatot eresztesz meg ellenfeled irányába. 39 életpontot sebeztél. Angolna szálkával meghorzsolod a teriád varázsló jobb karját. (1 támadással 87 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+18 életerő). Fegyvered 63 ép-t sebzett rajtad. Távolról villámsújtás varázslatot lősz a másikra. 67 életpontot sebeztél. Ellenfeled egy kézmozdulatot tesz, majd ellő egy őstűz varázslatot. 72 életpontot vesztettél. Ellenfeled egy kézmozdulatot tesz, majd ellő egy ősjég varázslatot. 162 életpontot vesztettél. A teriád varázsló még megpróbál elszaladni, de két-három lépés után összeesik, és nem mozdul többet.
Elvesztette a varázserejét az angolna szálka. Felhasználva a kőkést, szereztél 3 teriád férget. (Ez idézett szörny volt, TP sajnos nem jár érte.) Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-20 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). Megújítod az áldomás II varázslatot. [-22 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 3281, sebződés: 1996, gyógyulás: 508, összesen: -1488 ÉP}

[-72 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). [10 pontot használtál fel, van még 226. Kapsz 16 VP-t.]
(Feltételes gyógyítás:) Egy végső mozdulattal előhívod az ősi gyógyítás varázslatot! [-5 TVP] Ősi energiák regenerálják tested (+450 életerő). [-30 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont).
(Feltételes gyógyítás:) Egy utolsó kézmozdulattal kisütöd az ősi gyógyítás varázslatot! [-5 TVP] Ősi energiák regenerálják tested (+450 életerő). [-30 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont).
(Feltételes gyógyítás:) Befejezted az ősi gyógyítás varázslatot! [-5 TVP] Ősi energiák regenerálják tested (+450 életerő). [-30 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont). [15 pontot használtál fel, van még 211. Kapsz 24 VP-t.]

m 4 3 mozogsz délre, délkeletre
[479,37] Fák, mindenütt csak fák. Egy ismeretlen madár kezd csivitelni a közelben. Azonnal észreveszed a feléd tartó lényt. Ráismersz a lényre. Egy teriád vadász. Mivel esélytelen veled szemben, nyugodtan várod. Felkészülsz, hogy minél jobban el tudd kalapálni az agresszort.

Néhány mozdulatot teszel, mormolsz, és a következő másodpercben már agytaposás vibrál körülötted. Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). Egy bo'adhun csapás varázslatot dobsz ellenfeledre. 575 életpontot sebeztél. A szilánk működik (+2 életpont). Üdvözlésképpen egy háló varázslatot ereszt meg irányodba ellenfeled. Teljesen körbeölel a ragacsos háló. Megpróbálsz kibújni a hálóból. Huh, végre sikerült! A lény gyors egymásutánban néhány nyílvesszőt lő ki rád. A becsapódástól 222 életpontot vesztettél. Megmarkolva a tleikan nyársat ellenfeledre rohansz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Tleikan nyárssal néhányszor teljesen átdöföd a teriád vadász testét. (9 támadással 1177 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+236 életerő). Egy kézmozdulatot teszel, majd ellősz egy jégcsóva varázslatot. 39 életpontot sebeztél. Angolna szálkával megdöfködöd a teriád vadász jobb lábát. (6 támadással 581 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+117 életerő). Fegyvered 57 ép-t sebzett rajtad. Egy kézmozdulatot teszel, majd ellősz egy villámsújtás varázslatot. 69 életpontot sebeztél. A teriád vadász csapásokat oszt a jobb karodra karmaival. (6 támadástól 236 életpontot vesztesz.) Az ütés ereje elsöprő, izmaid tovább sajognak tőle. 236 életpontot vesztettél. A teriád vadász megrohamoz, és hátrébb taszít. Ahogy megperdülsz, fegyverét többször a hátadba döfi. (4 támadástól 251 életpontot vesztesz.) Nehezen teszed túl magad a kábító erejű csapáson! 251 életpontot vesztettél. Tleikan nyárssal megdöfködöd a teriád vadász testét. (3 támadással 373 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+75 életerő). Támadó varázslatot alkalmazol: ellenfeledre jégcsóva varázslatot lősz. 42 életpontot sebeztél. Angolna szálkával kicsit megsebzed a teriád vadász testét. (1 támadással 106 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+22 életerő). Fegyvered 12 ép-t sebzett rajtad. Egy villámsújtás varázslatot dobsz ellenfeledre. 60 életpontot sebeztél. A teriád vadász többször végigkarmolja a derekadat. (6 támadástól 199 életpontot vesztesz.) Az ütés kábító erejű. 199 életpontot vesztettél. A teriád vadász megrohamoz, és hátrébb taszít. Ahogy megperdülsz, fegyverét többször a hátadba döfi. (4 támadástól 236 életpontot vesztesz.) A másik elterül, rángatózik egy kicsit, majd csendben meghal.
Átvizsgálod a testet. Úgy tűnik, alkalmasan betápoltál. Szerzeményed: 1 teriád dobóháló és 1 teriád kobak. Felhasználva a kőkést, szereztél 2 teriád férget. 23173 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-20 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont). Megújítod az áldomás II varázslatot. [-22 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 3022, sebződés: 1899, gyógyulás: 458, összesen: -1441 ÉP}


(Feltételes gyógyítás:) Sikerült elmondanod az ősi gyógyítás varázslatot! [-5 TVP] Ősi energiák regenerálják tested (+450 életerő). [-30 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). A sok gyakorlás növelte tudásodat (+1 teológia).
(Feltételes gyógyítás:) Sikerült elmondanod az ősi gyógyítás varázslatot! [-5 TVP] Ősi energiák regenerálják tested (+450 életerő). [-30 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). Ahogy cammogsz, egyszercsak hogy, hogy nem: kiszúrsz egy fényfaló galócát.

(Továbbmész...) [480,38] Még mindig az erdőben vagy. Egy ismeretlen madár kezd csivitelni a közelben. Azonnal észreveszed a feléd tartó lényt. Hamar rájössz, hogy a feléd közeledő szörny egy csapat ryuku kalandozó. Az ellenséges teremtmény a földbe akar döngölni. Nem hagyod magad.

Gyorsan felraksz egy tompítás varázslatot. Gyógyulsz (+2 életpont). Döbbenten érzékeled, hogy ravasz ellenfeled kifeszít egy láthatatlan védekező pszit. Mentális támadást alkalmaznak ellened: ellenfeled rád zuhogtat egy fehérál.roncsolása pszit. 232 életpontot vesztettél. Egy ryuku átokvarázs varázslatot dob rád a másik. 370 életpontot vesztettél. Mentális támadást alkalmaznak ellened: ellenfeled rád zuhogtat egy az agy kifacsarása pszit. Semmi hatás! A lény elbűvölően rád mosolyog! Nyálad csöpög, ahogy engedelmesen átnyújtod a nálad levő 1 hoarián vállkendőt. Félelem markol a szívedbe: ilyen csodás teremtménynek akartál ártani? Túl sok sebet kaptál. Most már csak a lábadban bízhatsz, meg abban, hogy a másik mégsem olyan vérszomjas.
{Csatastatisztika; sebzés: 0, sebződés: 602, gyógyulás: 2, összesen: -600 ÉP}


(Feltételes gyógyítás:) Egy darab bőrrel elkötöd a kezedet, majd egy óvatos mozdulattal eret vágsz magadon. Örömmel figyeled, hogyan távozik belőled a rossz, beteg vér. Bekötözöd a sebet, s máris sokkal jobban vagy. (+371 életerő.)
(Feltételes gyógyítás:) Minden tapasztalatodat latba vetve megtalálod az ideális helyet az ásáshoz. Kezeddel beletúrsz a földbe, majd kiemeled az áhított terlom-gyökeret. Óvatosan lehántod a külső burkát, majd piciket harapdálva elfogyasztod. Rögtön rájössz, hogy a faludbéli kuruzslónak ebben is igaza volt. (+363 életerő.) A sok gyakorlás növelte tudásodat (+1 gyógyítás). [108 pontot használtál fel, van még 103. Kapsz 172 VP-t.]
(Feltételes gyógyítás:) Sikerült elmondanod az ősi gyógyítás varázslatot! [-5 TVP] Ősi energiák regenerálják tested (+450 életerő). [-30 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont). [5 pontot használtál fel, van még 98. Kapsz 8 VP-t.]

h 1477 3 5 használod az 1477. tárgyat
Elhatározod, hogy most repülni fogsz egyet. Előveszed a jokonbia ágat, a lábad közé kapod, elől jól megmarkolod aztán. Juhéjj! A levegőbe szökkensz. Minden figyelmed leköti, hogy ülve maradj, ezért fogalmad sincs, merre jársz. Hiába, nem születtél madárnak, így megütöd magad érkezéskor. (-106 életerő.) [10 pontot használtál fel, van még 88. Kapsz 16 VP-t.]

AZ UTAZÁS MEGKEZDÉSE ELŐTTI TÉRKÉPED


(474,39) világítótorony (#156), legendás godzillák (#900)
(475,38) sangin yetik (#857), patak, érclelőhely
(475,40) mutáns hegyitrollok (#859), ryuku aranybánya (#1512), Leah oltár, érclelőhely
(476,37) ryuku kalandozó (#829), patak, Elenios oltár, érclelőhely
(477,36) quwarg b.háborítók (#850), nagyobb phua-kúp (#1410), kronopók (#848)
(478,35) ryuku sorkatona (#828)
(479,36) féregtenyészet (#803), teriád őrgólem (#801), teriád nekromanta (#806), teriád település (#1286), ent kertészek (#872), teriád varázsló (#798)
(479,37) teriád vadász (#796), fényfaló galóca (#1446, belőle készíthető: #1447)
(480,38) ryuku kalandozó (#829)

[485,43] Az erdő fái mögötted maradnak, bozótos terepen vagy. Az apróbb rovarok ijedten szaladnak szét a lábad elől. Ki nyitott szemmel jár, talál: esetedben egy ryuku akadálypályát. Szemedet összehúzva előrekémlelsz: igen, jól látod, találtál egy jokonbia fát.

Lepihensz, és eszel. (-1 kaja.)
(Feltételes készítés:) Begyűjtöttél 1 jokonbia ágat. Erőd TF-elődött.
[5 pontot használtál fel, van még 83. Kapsz 8 VP-t.]

ek 227 488 110 t. energia kisütése: 227 488 110
Elhatározod, hogy visszatérsz erőd központjába. Mentálisan kapcsolatba lépsz Hófarkassal, és segítségéért fohászkodsz. Környezeted rohamosan elhalványul körülötted, majd ligeted ismerős formái bontakoznak ki szemeid előtt. Szerencsésen hazatértél...

A TELEPORTÁLÁS PILLANATA ELŐTTI TÉRKÉPED


(485,43) ryuku akadálypálya (#1511), jokonbia fa (#1476, belőle készíthető: #1477)

[488,110] Még mindig bozótos. Azonnal felfigyelsz az ismerős zajra. Valaki a közelben varázsolni készül, és valamiféle idéző litániát kántál fennhangon. Nyilván egy hoarián sámán lesz az. Megpróbálod becserkészni, hisz biztos van nála némi varázskomponens, vagy más érték, amit szívesen elszednél tőle. Majdnem fél órán keresztül bolyongsz a környéken, mire a kántálás abbamarad, és rájössz, hogy ugyanoda jutottál vissza, ahol a keresést elkezdted.

Ki nyitott szemmel jár, talál: esetedben egy litu-puka páfrányt.
(Feltételes kutatás:) Bekukkantasz a litu-puka páfrány egymásba fonódó levelei alá. Kutatásod sikeresnek tűnik, találtál egy hoarián drágakövet.
Ahogy sétálsz, egyszercsak megragadja valami a figyelmedet. Megvizsgálod közelebbről: találtál egy jokonbia fát. Oldalt pillantva, meglátsz egy oltárt. Elenios hívei emelték. Felfedeztél egy szent ligetet. A természet tökéletes összhangja feléd is a béke érzetét sugározza. Nocsak, itt van valami érdekes! Még egész friss alakváltó nyomok vezetnek délkeletre.
(Feltételes készítés:) Begyűjtöttél 1 jokonbia ágat. Erőd TF-elődött.
[-3 TU.] [15 pontot használtál fel, van még 68. Kapsz 24 VP-t.]

ef 20 energia fejlesztése 20
Nem sajnálva az áldozatot, tudati energiáidat a KT elmetavába döntöd, az új tudati képesség kifejlesztése végett. [-4 TU.] A befejezéshez még 1588 TU szükséges. Erőd TF-elődött. [40 pontot használtál fel, van még 28. Kapsz 64 VP-t.]

szk 828 keresed a 828. szörnyet
Úgy készülsz, hogy a táborozási időd egy részében keresni próbálsz egy ryuku sorkatonát. [0 pontot használtál fel, van még 28.]

in 5039 203 61 leírod az 5039. kalandozónak a 203. szörnyet a 61. tárgyat
Mentálisan üzensz. Leírod pontosan, hogy milyen is egy agyagelementál. Elmeséled, hogy hogyan lehet szerezni (készíteni) árnyéksarat. [0 pontot használtál fel, van még 28.]

in 5039 204 480 leírod az 5039. kalandozónak a 204. szörnyet a 480. tárgyat
Mentálisan üzensz. Leírod pontosan, hogy milyen is egy bazaltelementál. Elmeséled, hogy hogyan lehet szerezni (készíteni) cápaölő tőrt. [0 pontot használtál fel, van még 28.]

in 5039 210 350 leírod az 5039. kalandozónak a 210. szörnyet a 350. tárgyat
Mentálisan üzensz. Leírod pontosan, hogy milyen is egy degradátor. Elmeséled, hogy hogyan lehet szerezni (készíteni) esszenciakristályt. [0 pontot használtál fel, van még 28.]

in 5039 207 374 leírod az 5039. kalandozónak a 207. szörnyet a 374. tárgyat
Szemöldöködet ráncolva, mentális kapcsolatot keresel tudattársaddal. Leírod pontosan, hogy milyen is egy diuretikus kráken. Elmeséled, hogy hogyan lehet szerezni (készíteni) fekete tűt. [0 pontot használtál fel, van még 28.]

in 5039 205 283 leírod az 5039. kalandozónak a 205. szörnyet a 283. tárgyat
Mentálisan üzensz. Leírod pontosan, hogy milyen is egy gránitelementál. Elmeséled, hogy hogyan lehet szerezni (készíteni) Fekete Kehelyt. [0 pontot használtál fel, van még 28.]

in 5039 208 501 leírod az 5039. kalandozónak a 208. szörnyet az 501. tárgyat
Információt küldesz tudattársadnak. Leírod pontosan, hogy milyen is egy drónkeselyű. Elmeséled, hogy hogyan lehet szerezni (készíteni) kdolét. [0 pontot használtál fel, van még 28.]

in 5039 211 62 leírod az 5039. kalandozónak a 211. szörnyet a 62. tárgyat
Szemöldöködet ráncolva, mentális kapcsolatot keresel tudattársaddal. Leírod pontosan, hogy milyen is egy joviális m.szockó. Elmeséled, hogy hogyan lehet szerezni (készíteni) ködcsillagot. [0 pontot használtál fel, van még 28.]

in 5039 206 59 leírod az 5039. kalandozónak a 206. szörnyet az 59. tárgyat
Információt küldesz tudattársadnak. Leírod pontosan, hogy milyen is egy kacagó szépia. Elmeséled, hogy hogyan lehet szerezni (készíteni) ködmangót. [0 pontot használtál fel, van még 28.]

in 5350 561 673 leírod az 5350. kalandozónak az 561. szörnyet a 673. tárgyat
Mentálisan üzensz. Leírod pontosan, hogy milyen is egy szörnyszülött-fióka. Elmeséled, hogy hogyan lehet szerezni (készíteni) rubin fülbevalót. [0 pontot használtál fel, van még 28.]

in 5350 585 696 leírod az 5350. kalandozónak az 585. szörnyet a 696. tárgyat
Információt küldesz tudattársadnak. Leírod pontosan, hogy milyen is egy hártyás dermesztő. Elmeséled, hogy hogyan lehet szerezni (készíteni) ryuku buzogányt. [0 pontot használtál fel, van még 28.]

in 5350 595 713 leírod az 5350. kalandozónak az 595. szörnyet a 713. tárgyat
Mentálisan üzensz. Leírod pontosan, hogy milyen is egy homoktúró galaga. Elmeséled, hogy hogyan lehet szerezni (készíteni) berzerker tüskét. [0 pontot használtál fel, van még 28.]

in 5350 613 739 leírod az 5350. kalandozónak a 613. szörnyet a 739. tárgyat
Információt küldesz tudattársadnak. Leírod pontosan, hogy milyen is egy Tobias Ak'radal. Elmeséled, hogy hogyan lehet szerezni (készíteni) Batharak vértjét. [0 pontot használtál fel, van még 28.]

in 5350 616 741 leírod az 5350. kalandozónak a 616. szörnyet a 741. tárgyat
Mentálisan üzensz. Leírod pontosan, hogy milyen is egy Dranadáni Salamon. Elmeséled, hogy hogyan lehet szerezni (készíteni) kyorg köpenyt. [0 pontot használtál fel, van még 28.]

* 1. BP: leveszed/lerakod a 608. tárgyat
Kiveszed a füledből az ősmágus fülbevalóját. [0 pontot használtál fel, van még 28.]

* 2. BP: kézbeveszed/felveszed az 511. tárgyat
Sajnos nincs a birtokodban az a tárgy. [0 pontot használtál fel, van még 28.]

* 3. BP: használod a 892. tárgyat
Sajnos nincs a birtokodban az a tárgy. [0 pontot használtál fel, van még 28.]

* 4. BP: használod a 305. tárgyat
Sajnos nincs a birtokodban az a tárgy. [0 pontot használtál fel, van még 28.]

* 5. BP: visszadátumozás kérelem
Még nem telt el három hónap (legutóbb 2005. évben 12. hónapban adtad ki) a parancs utolsó használata óta. [0 pontot használtál fel, van még 28.]

* 6. BP: elmormolod a 208. varázslatot
Nincs elég pontod ahhoz, hogy ezt a parancsot végre tudd hajtani. [0 pontot használtál fel, van még 28.]
Tested megpihen fárasztó kalandjaid után, lelked szomját oltod az Élet Forrásával... (+1 max. ép.) Fáradtan a napi megpróbáltatásoktól, táborozásra alkalmas helyet keresel. Betakaródzva, gyorsan álomba merülsz. A megpróbáltatások egyre szívósabbá tesznek. (+1 max. életerő.) Elmúlt a tulajdonságpajzs hatása. Elmúlt a vadászat hatása. Elmúlt a munka gyümölcse hatása. Elmúlt a hatalomvarázs hatása. Elmúlt a szürkeáll. aktiv hatása. Elmúlt a papi aura hatása.
Ebben a körben 28 pontod maradt, ebből a következő körre 28 pontot vihetsz át. Kapsz még 780 pontot. A következő körben tehát 808 pontot költhetsz el.

ENCYCLOPEDIA FANTASIA


SÓLYOMCSŐR (1223. TÁRGY)
Ha legyőztél egy sólymot, törvényszerű, hogy valamilyen trófeát magaddal vigyél belőle. Mondjuk a csőrét. Metszd le tőből egy vágófegyverrel, és rakd csak el a hátizsákodba, hátha később még nagy szükséged lehet rá. Például lehetne benne valamilyen folyadékot tartani, mint más, már korábban is ismert csőrökben. De ha mégsem, akkor még mindig ott a helyi vegyesbolt, ahol minden kacatot megvesznek.

KARAKTERLAP

Sauron Junior, egy fekete, hosszú hajú, csillogó szemű alakváltó férfi vagy. Fekete a bőröd. Tharr első számú avatárja vagy. A Hófarkas Klán (#9117) K.T. tagjai közé tartozol. Ez a 649. fordulód.

Erő: 77 (115) Szint: 54 Merészség: 10/3 Magasság: 180 cm
IQ: 77 (95) Támadás: 94 (96) Agresszió: 5 Testsúly: 60 kg
Ügyesség: 75 (96) Védekezés: 139 (141) Menekülés: 15 % Életkor: 51/113 év
Egészség: 76 (101) Életpont: 2443/2104 Jellem: semleges Tul. pont: 0
Szerencse: 80 (93) Varázspont: 4051/264 Pénz: 2724 arany Kép. pont: 1
Tudatpont: 21/0 Pszi pont: 121/47 Halhatatlanság: 30 % EFejl: 7
Eddig összesen 7840 szörnyet (13 ebben a körben) öltél meg. Ebben a fordulóban 167715 TP-t kaptál. Jelenleg 53254822 TP-d van. A következő szinthez még 11745178 TP szükséges. Trófeáid: triklem drakolder, ryuku sorkatona, sangin yeti. A Hófarkas tetoválását viseled.

HARCI ISMERETEK
víziharc: 11/58 ökölvívás: 7/98 szúrófegyverek: 56/56 (+10%)
vágófegyverek: 35/2 ütőfegyverek: 38/43 lőfegyverek: 16/66
dobófegyverek: 45/1

Feltételes fegyverváltás: Daramoula pálcája (#950) (120%) << kyorg hosszúpenge (#917) (120%) << ököl (#28) (100%)
Feltételes lőfegyver használat: semmi (0 -13.); mérg. ubuk dobónyíl (#188) (14 -37.); bogyógránát (#430) (38 -996.); bűvös shuriken (#562) (997 .); hajító csillag (#939) (998 -);
Óvatosság (labirintusokban): 0 KPCS: automatikusan minden kapcsolónál

EGYÉB ISMERETEK
1. rejtőzködés: 60/45 (+11%) 2. nyomkövetés: 172/51 (+18%) 3. lopás: 2/92
4. mászás: 47/16 5. hajózás: 17/88 6. csapdakészítés: 15/68
7. csapdaészlelés: 24/74 (+6%) 8. gyógyítás: 134/23 (+60%) 9. titkosírás: 7/98
10. felderítés: 34/3 (+15%) 11. szörnyidomítás: 3/90 12. teológia: 319/3 (+192%)
13. taumaturgia: 105/2 (+11%) 14. szerencsejáték: 7/32 15. versengés: 24/71
16. harcművészetek: 4/7 17. zene: 12/12 18. szörnyismeret: 29/84
19. pszi: *68/100 20. zárnyitás: 18/30 21. vadászat: 12/66
22. vitalitás: 11/33 (+18%) 23. bányászat: 60/67 (+11%) 24. úszás: 12/78
25. főzés: 6/45 26. ősteológia: 8/21 (+14%)

FEJLESZTÉSI PONTOK
Felhasználatlan fejlesztési pont: 45
1. sebzés bónusz: 3 2. támadás bónusz: 2 3. védekezés: 1 5. varázslat sebzés: 5
6. regeneráció: 3(4) 8. képességpont: 4 9. gyors fejlődés: 4 10. vp regeneráció: 6(8)
11. kincskeresés: 3

FELTÉTELES PARANCSOK (még 2 lehet)
deus ex machinád 0 mezőre repítsen
totem 80% életpont alatt (ősi gyógyítás (#267))
gyógyítasz 60% életerő alatt 40 TVP-ért (max. 6 alkalommal)
kutatsz max. 300 TVP-ért
ásol max. 80 TVP-ért
készítesz szögletes követ (#17) (max. 10 darabot ), kerek követ (#19) (max. 20 darabot ), nyílvesszőt (#108) (max. 12 darabot ), pézsmatökmagot (#934) (max. 10 darabot ), hajító csillagot (#939) (max. 10 darabot ), kőkést (#6) (max. 2 darabot ), jokonbia ágat (#1477) (max. 5 darabot ), gourry tojást (#1455) (max. 999 darabot )
elfogod szutykos remákot (#191) hurokcsapdával (#217)
mászol max. 400 TVP-ért
cirkusz: céllövölde, ötpróba, küldetés, kártyabarlang, labirintus, szellemkastély (63)
maradék TVP-dből az erő (1) tulajdonságodat TF-eled
Feltételes támadás (aktív: 15, max: 16)
armageddont lövő lények (#9099), halált okozó lények (#9098), Rém (#315), éjfattyak (#9096), 9955. szövetség (#9955), purifikátor császár (#393), öregedést okozó lények (#9095), északi tűzsárkány (#219), Dl'orkhaugruk (#425), manaelementál (#290), vámpírféreg (#782) (csak egyszer), ősöreg taalruherceg (#718), teriád varázsló (#798), teriád gyilkos (#800), szőrös azuka (#903) (csak egyszer)
Barátságosság (aktív: 16, max: 16)
semlegesek (#989), jók (#990), nagyobb vércápa (#246), élőholt ősmágus (#179), mélység fattya (#199), rothadó lián (#427), kémsárkány (#545), Garmhuun familiáris (#543), bosszúálló (#562), káoszdémon (#547), kronotapír (#286), sötét kaszás (#591), bűbájlidérc (#761), Bondorroth (#723), magh-goth párduc (#871), Wart (#5667)

VARÁZSLATAID ÉS PSZI KÉPESSÉGEID
Varázslói varázslataid
energiatüskék (#29, 5 VP) lángcsóva (#31, 5 VP) izomernyesztés (#33, 6 VP)
varázsvédelem (#34, 8 VP) mágiatörés (#35, 10 VP) védelem sav ellen (#36, 12 VP)
tompítás (#40, 8 VP) fehér glóbusz (#47, 13 VP) villámcsapás (#50, 18 VP)
elektromos pajzs (#51, 14 VP) mágiafeloldás (#75, 5 VP, 5 TVP) fúzió (#77, 25 VP, 5 TVP)
láth. észlelése (#78, 7 VP, 5 TVP) varázsital főzése (#100, 30 VP) tükörpajzs (#101, 26 VP)
savhurrikán (#107, 40 VP) varázsvédelem II (#108, 18 VP) felszínre ugrás (#109, 25 VP, 5 TVP)
varázslatfelejtés (#130, 20 VP, 5 TVP) tűzgolyó (#155, 25 VP) tűzmágia (#157, 24 VP, 5 TVP)
familiáris idézése (#159, 40 VP, 20 TVP) varázskő készítés (#160, 120 VP, 10 TVP) dimenzióugrás (#163, 55 VP, 5 TVP)
városi teleport II (#181, 60 VP, 10 TVP) Symulf rúnája (#182, 12 VP, 5 TVP) vízlélegzés (#185, 15 VP, 5 TVP)
háló (#186, 24 VP) tiltott teleport (#198, 100 VP, 10 TVP) a munka gyümölcse (#224, 10 VP)
jégoszlop (#231, 24 VP) minta formázása (#237, 120 VP, 10 TVP) Thargodan illúzió (#242, 50 VP)
éjfattyak végzete (#260, 100 VP) tl'urlang formázás (#262, 500 VP) filofaxáció (#277, 20 VP, 10 TVP)
időcsere (#285, 5 VP)
Papi varázslataid
vámpirizáció (#1, 8 VP, 5 TVP) éber kakukk (#3, 6 VP) áldomás (#6, 5 VP, 5 TVP)
alkímia (#7, 7 VP, 3 TVP) esőidézés (#11, 8 VP, 5 TVP) erőpajzs I (#12, 6 VP, 5 TVP)
hadiszerencse I (#13, 4 VP, 5 TVP) méregsemlegesítés (#14, 10 VP, 5 TVP) vak őrület (#18, 3 VP, 5 TVP)
kitartó ló (#19, 10 VP, 5 TVP) korgó gyomor, huss (#21, 3 VP, 5 TVP) unkreáció (#22, 0 VP, 5 TVP)
hadiszerencse II (#24, 6 VP, 5 TVP) tündérfény (#25, 1 VP) tulajdonságpajzs (#26, 16 VP, 5 TVP)
harmadik szem (#27, 12 VP, 5 TVP) csupasz izom (#28, 10 VP, 5 TVP) méregfelhő (#37, 12 VP)
óriáserő (#53, 24 VP, 5 TVP) a lélek védelme (#57, 32 VP) azonnali gyógyítás (#58, 15 VP, 5 TVP)
hadiszerencse III (#59, 15 VP, 5 TVP) puha ütés (#60, 18 VP) tűzeső (#61, 16 VP)
erőpajzs II (#63, 24 VP, 5 TVP) oltár eltörlése (#79, 60 VP, 10 TVP) vadítás (#81, 8 VP, 5 TVP)
szörnyészlelés I (#82, 8 VP, 5 TVP) szörnycsábítás (#83, 14 VP, 3 TVP) szörnyidézés (#84, 72 VP, 10 TVP)
vasszervezet (#86, 8 VP) szopókőpusztítás (#88, 21 VP, 5 TVP) agyburok (#90, 11 VP)
fürgülés (#92, 22 VP) rúnapukkasztás (#94, 0 VP) DEM kreálása (#95, 50 VP, 10 TVP)
pusztító végzet (#106, 30 VP) erőpajzs III (#127, 30 VP, 5 TVP) élőholt pozdorja (#134, 40 VP)
tárgyészlelés (#135, 30 VP, 10 TVP) földelem idézése (#144, 70 VP, 20 TVP) Tharr haragja (#145, 16 VP)
ongóliant tombolás (#146, 40 VP) mágikus ütés (#147, 18 VP) becsületjel (#158, 14 VP)
esszenciavédelem (#165, 15 VP, 5 TVP) oltár teremtése (#167, 50 VP, 10 TVP) áldomás II (#169, 10 VP, 5 TVP)
planetáris őrdémon (#172, 18 VP) szopógödöreltörlés (#173, 30 VP, 10 TVP) tárgyvédelem (#178, 14 VP, 5 TVP)
gyorsvarázslás (#179, 0 VP) agytaposás (#180, 12 VP) kényszerport (#183, 8 VP)
esszenciavédelem 2 (#188, 15 VP, 5 TVP) méregfelhő II (#193, 18 VP) megfejtés (#199, 28 VP, 5 TVP)
Pörhemór köre (#205, 30 VP, 5 TVP) kisebb kívánság (#208, 300 VP, 30 TVP) vadászat (#209, 40 VP, 5 TVP)
áldomás III (#217, 15 VP, 5 TVP) hatalomvarázs (#220, 25 VP, 5 TVP) földrengés (#221, 160 VP, 20 TVP)
csapdaészlelés (#222, 12 VP, 5 TVP) a mágia megértése (#226, 0 VP) meditáció (#250, 0 VP)
pajzszúzás (#251, 24 VP) bo'adhun csapás (#266, 60 VP) ősi gyógyítás (#267, 30 VP, 5 TVP)
kiszáradás (#268, 70 VP) árnyak segítsége (#270, 24 VP) bo'adhun gyógyítás (#272, 0 VP)
kyorg tudás (#273, 0 VP) papi aura (#377, 50 VP, 5 TVP)
Pszi képességeid
pszi-ernyő (#64, 6 PP, 5 TVP) auratranszformáció (#65, 10 PP, 10 TVP) pszi-regeneráció (#66, 12 PP, 5 TVP)
felejtés (#68, 5 PP, 5 TVP) kí koncentráció (#69, 14 PP, 5 TVP) agyletapogatás (#70, 16 PP, 2 TVP)
szürkeáll. aktiv (#71, 20 PP, 5 TVP) mentális pajzs (#72, 9 PP, 5 TVP) pszi fejlesztés (#73, 20 PP, 10 TVP)
molekulaátrendezés (#74, 10 PP, 5 TVP) agykorbács (#97, 6 PP) pszi-acéltorony (#98, 8 PP)
tudatkutatás (#99, 20 PP, 10 TVP) térképelemzés (#104, 20 PP, 10 TVP) kontinuum-tágítás (#105, 60 PP, 10 TVP)
tudatrombolás (#111, 25 PP) pszi-gyűjtés (#112, 300 PP, 30 TVP) pszi-ernyő II (#113, 10 PP, 3 TVP)
agybénítás (#114, 10 PP) pszi-konverzió (#115, 50 PP, 20 TVP) az elme fölénye (#116, 10 PP, 5 TVP)
szuperpszi kif. (#117, 400 PP, 60 TVP) teljes őrület (#118, 12 PP) térképelemzés II (#119, 80 PP, 40 TVP)
nagyobb agypajzs (#120, 15 PP, 5 TVP) direkt kontaktus I (#121, 35 PP) direkt kontakt. II (#122, 45 PP)
az elme hatalma (#123, 15 PP, 5 TVP) a möszék kiirtása (#189, 8 PP, 5 TVP) igazlátás (#190, 3 PP)
ragály (#191, 5 PP, 5 TVP) gyors pihenés (#194, 0 PP) pszi-konverzió II (#195, 20 PP, 15 TVP)
az agy kifacsarása (#197, 14 PP) agybénítás II (#246, 15 PP) elme dominanciája (#247, 20 PP, 5 TVP)
fehérál.roncsolása (#248, 22 PP) spirituális ext. (#249, 0 PP)
Alakváltó és tudati képességeid
kisebb tűzlehelet (#110, 2 ÉP) nagyobb tűzlehelet (#150, 5 ÉP) pszi kő kreálása (#151, 30 ÉP, 30 TVP)
Ősteológia varázslataid
megifjodás (#309, 200 VP, 10 TVP) isteni eledel (#326, 70 VP, 6 TVP)
Butaság ára beállítás: teológia: +12 vp 13 költség alatt; taumaturgia: +12 vp 13 költség alatt;
A varázslatok tanulására elkölthető: 250 kör eleji VP regeneráció.

JELENLEG RAJTAD LEVŐ AKTÍV VARÁZSLATOK ÉS PSZI HATÁSOK
vámpirizáció (#1) áldomás II (#169) óriáserő (#53) csupasz izom (#28)
Pörhemór köre (#205) (144,36,2) méregsemlegesítés (#14)

TÁMADÓ ÉS VÉDEKEZŐ VARÁZSLATOK LISTÁJA
Feltételes varázslat-használat
30. és magasabb szintűek ellen
Támadó varázslatok (aktív: 3, max: 10)
puha ütés (#60), éjfattyak végzete (#260), bo'adhun csapás (#266)
Védekező varázslatok (aktív: 2, max: 10)
agytaposás (#180), tompítás (#40)
Feltételes támadó varázslatok (aktív: 52, max: 59 - védekező varázslatokkal együtt)
pusztító végzet (#106) >> káoszszellem (#472) pusztító végzet (#106) >> tleikan házőrző (#507)
pusztító végzet (#106) >> sötét ülnök (#508) pusztító végzet (#106) >> kreiton idéző (#510)
pusztító végzet (#106) >> tleikan hajadon (#533) pusztító végzet (#106) >> tleikan ölőművész (#535)
pusztító végzet (#106) >> kreiton jótündér (#538) pusztító végzet (#106) >> shokara bogár (#436)
pusztító végzet (#106) >> kreiton lich (#536) nagyobb tűzlehelet (#150) >> tleikan hadúr (#509)
pusztító végzet (#106) >> szellemdarázs (#481) pajzszúzás (#251) >> pszionikus entitás (#553)
direkt kontakt. II (#122) >> részeg kalandozó (#187) bo'adhun csapás (#266) >> kisebb jégisten (#662)
bo'adhun csapás (#266) >> ősöreg hósárkány (#663) puha ütés (#60) >> férfiak (#998)
puha ütés (#60) >> nők (#999) bo'adhun csapás (#266) >> tleikan behemót (#511)
tűzgolyó (#155) >> fagybehemót (#660) bo'adhun csapás (#266) >> ezerszemű bestia (#288)
bo'adhun csapás (#266) >> sötét kaszás (#591) halálos érintés (#271) >> tl'urlang vadász (#610)
halálos érintés (#271) >> ml'othag szürcsölő (#415) halálos érintés (#271) >> árnytündér csontváz (#629)
halálos érintés (#271) >> végzetes szójer (#631) pusztító végzet (#106) >> garmhegyi szerzetes (#599)
halálos érintés (#271) >> tleikan rémeb (#626) bo'adhun csapás (#266) >> takarító (#609)
halálos érintés (#271) >> eldüeni vándor (#601) halálos érintés (#271) >> baljós árny (#588)
bo'adhun csapás (#266) >> ősöreg Tguarkhan (#727) jégoszlop (#231) >> ősöreg taalruherceg (#718)
halálos érintés (#271) >> ryuku orgyilkos (#942) tűzeső (#61) >> Wart (#5667)
jégoszlop (#231) >> gnóm szolgáló (#943) halálos érintés (#271) >> ryuku tolvaj (#883)
halálos érintés (#271) >> teriád törzsfő (#805) halálos érintés (#271) >> kithszaki orgyilkos (#843)
Feltételes védekező varázslatok (aktív: 52, max: 59 - támadó varázslatokkal együtt)
elektromos pajzs (#51) >> fényes griff (#952) agytaposás (#180) >> hoarián sámán (#834)
fürgülés (#92) >> gnóm szolgáló (#943) árnyak segítsége (#270) >> ősöreg taalruherceg (#718)
árnyak segítsége (#270) >> ősi asszimiláció (#717) varázsvédelem II (#108) >> tlopedmuk (#584)
agytaposás (#180) >> energiaelementál (#577) fürgülés (#92) >> ősöreg hósárkány (#663)
agytaposás (#180) >> kisebb jégisten (#662) fürgülés (#92) >> fagybehemót (#660)
pszi-acéltorony (#98) >> pszionikus entitás (#553) agytaposás (#180) >> márvány fagyúr (#657)
varázsvédelem (#34) >> elemi pulzátor (#440) varázsvédelem (#34) >> shokara bogár (#436)

ISTENI KÜLDETÉSEID
1.) Fosztogass végig tíz drakolder csatamezőt! (számláló: 1)
2.) Immunitáskövek? Bah, ilyesmire nincs szükségünk! Áldozz fel hármat a szívemtől legmesszebb állóból oltáromnál!
3.) Várlak audenciára - kerülj hozzám olyan közel, mint még soha életedben!

HŐSTETTEID
A quwarg rajzásban leölt quwargjaid: 1 élőholt, 6 rohamosztagos, 4 ősmágus, 1 anyakirálynő, 1 ősquwarg.
Olimpiai helyezéseid: harmadik hely az 5. kategóriában a XI. olimpián.
Eddigi legjobb helyezésed az alanori íjász- és dobóversenyen: 21. Legjobb pontszámod: 144.

A FORDULÓ ELEJÉN MÉG MEGVOLT...
1 deus ex machina (#1) 1 ektoplazma (#1185) 7 extra takarmány (#1360)
1 fokhagyma (#403) 1 hoarián vállkendő (#1448) 45 madártoll (#112)
10 mérg.mihlan.dobótőr (#600) 1 pézsmatökmag (#934) 1 sallank karom (#128)
2 szögletes kő (#17) 4 xirnox szív (#213)

EBBEN A FORDULÓBAN KERÜLT HOZZÁD...
257 arany (#50) 3 aranyrög (#1251) 3 ezüstdarab (#326)
1 hoarián drágakő (#1449) 1 jokonbia ág (#1477) 26 kaja (#2)
4 katonai kötszer (#1508) 8 kerek kő (#19) 5 nyílvessző (#108)
3 pókláb (#1378) 1 pszi kő (#248) 2 ramit kő (#226)
1 ryuku szablya (#695) 1 ryuku vállvédő (#1323) 1 ryuku védőkenőcs (#1154)
1 teriád dobóháló (#1281) 22 teriád féreg (#1276) 1 teriád kobak (#1461)
1 vastag ryuku kulcs (#1344) 30 víz (#27)


Változások a Túlélők Földjén a legutóbbi fordulód óta...


* Mostantól az öregedéstől meghaláskor nem veszti el a karakter az összes deux machináját, mint korábban. Az ezutáni halál persze továbbra is megtörténik (a karakter tulajdonságot és Tapasztalati Pontot veszít). A másik változás, hogy a TP vesztés nem lehet több, mint az adott szinten szintlépéshez szükséges TP 20%-a.

Üzenet küldése a karakternek