649. forduló, 651. forduló, Sauron Junior összes nyilvános fordulója
Fordulóm kinézete legyen.
Kövesd a Túlélők Földje levelezős szerepjátékot: érdekességek, friss információk a Facebook oldalunkon! http://www.facebook.com/tulelokfoldje

TÚLÉLŐK FÖLDJE

Betáplálva: 2006. febr. 21. 14h:58'
EZ A 650. JÁTÉKHETED, 650. FORDULÓD
651. játékheted kezdete: febr. 27.
A következő fordulódat legkorábbana 651. játékhéten tudjuk betáplálni.
E-mail!
KALANDOZÓ: #2226
SZÁMLA : XXXX

SAURON JUNIOR KALANDJAI


7 nap telt el azóta, hogy letáboroztál a [488,110] koordinátán.
A táborozás 1. napján összefutsz egy kopasz, kék szemű, kecskeszakállas gnóm férfival. A bőre kreolszínű. Tagja az Igaz Barátok Rendjének. Egy bársony övsálat, egy csodálatos nyakláncot, egy dr'thanox gyűrűt, egy drag'kór fülkarikát, egy drakolder gyűrűt, egy Istenek Talizmánját, egy játékmesteri palástot, egy kreiton palástot, egy kyorg övcsatot, egy Luthius karkötőjét, egy moa cipőt, egy moa köntöst, egy moa nadrágot, egy moa sisakot, egy moa vállapot, egy moa védőkesztyűt, egy Notermanthi amulettet, egy nt'lagod karkötőt, egy og'lhobn fülbevalót, egy örökkéval. rubinját, egy ősmágus fülbevalóját, egy rogalhal csuklópántot, egy ryuku hüvelykgyűrűt, egy Teremtő koronáját, egy tradicionális övet, egy troglodita gyűrűt, egy tűzhaj diadémet, egy Urgod fétisét és egy Vlagyimir gyűrűjét visel. Fegyverzetét egy Zt'tuzzarxn trófea, egy ryuku sorkatona trófea és egy élőholt drakolder trófea színesíti. Jelet látsz a ruhájára festve: egy kristálygömb belsejében épülő mágustorony. Jobb kezében egy biethlan pörölyt, bal kezében egy nunchakut tart. Lőfegyvere egy hosszú íj. Hátasállata egy pikkelyes ptog! Teherhordója is van: egy sivatagi doareg! Szegény állat majd megszakad. Tisztán érzed auráját: ő is semleges. Bemutatkoztok egymásnak. Az ő neve Vöröshasú Eliot. Homlokérintéssel biztosítjátok a későbbi telepatikus összeköttetést.
Az 1. napon összeakadsz Rizi-Bizivel. Tharr földi és égi helytartója. Egy bársony övsálat, egy bozontfonatot, egy derit láncvértt, egy dr'thanox gyűrűt, egy drag'kór fülkarikát, egy drakolder gyűrűt, egy hűbéresi gyűrűt, egy Istenek Talizmánját, egy isteni gyöngysort, egy jáde ékszert, egy kamikáze fejfedőt, egy két kard szimbólumot, egy Khór maszkját, egy kreiton palástot, egy Luthius karkötőjét, egy moa nyakláncot, egy Notermanthi amulettet, egy og'lhobn fülbevalót, egy örökkéval.tűzopálját, egy ősi csizmát, egy ősmágus fülbevalóját, egy Rettegés Köpenyét, egy rizspapír-vértet, egy rogalhal csuklópántot, egy ryuku csataszoknyát, egy ryuku hüvelykgyűrűt, egy ryuku kalózkendőt, egy szerencse gyűrűjét, egy Teremtő koronáját, egy tradicionális övet, egy troglodita gyűrűt, egy tűzhaj diadémet, egy varkaudar szimbólumot, egy yiang csuklópántot, egy yiang kesztyűt, egy yiang nadrágot, egy yiang sapkát és egy yiang vállvédőt visel. Ruházatát egy ködsárkány trófea, egy Zt'tuzzarxn trófea és egy élőholt drakolder trófea ékesíti. Valamilyen szövetség tagja, jelvénye: Táguló téridő kontinuum. Jobb kezében egy biethlan pörölyt, bal kezében egy Zarknod szemét tart. Lőfegyvere egy hosszú íj. Hátasa egy idomított élőholt sullár. Tárgyainak egy részét egy sivatagi doareg viszi. Nyilvánvalóan harcias kedvében van. Legyen, ahogy akarja.

Ellenfeled ujjai a levegőben táncolnak, ajkai hangtalanul mozognak. Varázsol! Aha, egy számodra ismeretlen védekező mágia... Nem árt valamilyen védekező mágiát alkalmazni: agytaposás létrehozásához szükséges szavakat mormolsz. Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). A másik mormol valamit: egy láthatatlan védekező varázslat! Ellenfeled egy kézmozdulatot tesz, majd ellő egy őstűz varázslatot. 216 életpontot vesztettél. Egy kézmozdulatot teszel, majd ellősz egy puha ütés varázslatot. Az Istenek Talizmánja semlegesíti a varázslatot. Gyógyulsz (+2 életpont). Egy tűzgolyó varázslatot dob rád a másik. Az agytaposásnak köszönhetően a varázslat kudarcot vallott! Hosszú íjjal lő Rád ellenfeled. Feléd repül 9 vashegyű nyíl. A lövedékek perforálják a bal oldaladat. (9 támadástól 611 életpontot vesztesz.) Elszántan a másikra támadsz. Tleikan nyárssal tökéletesen perforálod Rizi-Bizi nyakát. (9 támadással 1117 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+224 életerő). Mormolsz, majd ujjaidból kirepül egy jégcsóva varázslat. Az Istenek Talizmánja semlegesíti a varázslatot. Angolna szálkával többször eltalálod Rizi-Bizi bal lábát. (6 támadással 560 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+113 életerő). Fegyvered 6 ép-t sebzett rajtad. Támadó varázslatot alkalmazol: ellenfeledre villámsújtás varázslatot lősz. Semmi hatás! (Immunitáskő védte meg.) Biethlan pöröllyel Rizi-Bizi gyilkos csapásokat szórva összezúzza a testedet. (12 támadástól 1742 életpontot vesztesz.) Ellenfeled egy kézmozdulatot tesz, majd ellő egy őselemi savcsapás varázslatot. 457 életpontot vesztettél. Zarknod szemével Rizi-Bizi párszor keményen megüti a jobb válladat. (9 támadástól 738 életpontot vesztesz.) Ellenfeled néhány elegáns kézmozdulata után már süvít is feléd egy káoszcsapás. 48 életpontot vesztettél. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-20 varázspont.] Megújítod az áldomás II varázslatot. [-22 varázspont.] {Csatastatisztika; sebzés: 1677, sebződés: 3818, gyógyulás: 341, összesen: -3477 ÉP}

Megszűnik a látás és hallás köznapi értelme: a másodperc törtrésze alatt leperegnek lelki szemeid előtt életed fontosabb pillanatai. Ez a halál... Aztán mintha hideg vízzel teli vödörbe mártottad volna a fejed, miközben a lábad alól kirúgták a talajt: szédelegve tántorogsz, majd kinyitod a szemed. Túlélted! Hisz ez lehetetlen... Aztán, a deus ex machina hűlt helyét látva, rájössz, hogy mi is történt. A fantasztikus varázstárgy megmentett, és elrepített a veszély helyszínéről! Ráadásul még egy keveset gyógyított is rajtad. (+2594 életerő.) [20 pontot használtál fel.] A táborozás hátralevő részét azzal töltöd, hogy visszacammogsz a táborozásod eredeti helyszínére.
A 2. napon összeakadsz Killerrel. Raia hírvivője az univerzumban. Tagja az Igaz Barátok Rendjének. Egy bársony övsálat, egy bozontfonatot, egy dr'thanox gyűrűt, egy drag'kór fülkarikát, egy drakolder gyűrűt, egy Istenek Talizmánját, egy játékmesteri palástot, egy Khór maszkját, egy kreiton palástot, egy kyorg övcsatot, egy nap szimbólumot, egy natharion talizmánt, egy Notermanthi amulettet, egy nt'lagod karkötőt, egy og'lhobn fülbevalót, egy ogre övet, egy örökkéval. topázát, egy ősi csizmát, egy ősi karkötőt, egy ősi nyakláncot, egy ősmágus fülbevalóját, egy Rettegés Köpenyét, egy rizspapír-vértet, egy rogalhal csuklópántot, egy ryuku hüvelykgyűrűt, egy ryuku kalózkendőt, egy ryuku ökölgyolcsot, egy Teremtő koronáját, egy troglodita gyűrűt, egy tűzhaj diadémet, egy varkaudar szimbólumot, egy Vlagyimir gyűrűjét, egy yiang kesztyűt, egy yiang nadrágot, egy yiang sapkát és egy yiang vállvédőt visel. Felszerelését egy élőholt drakolder trófea, egy Zt'tuzzarxn trófea és egy ködsárkány trófea színesíti. Jelet látsz a ruhájára festve: egy halványan vibráló nyunyónyűvő vikócmajom. Övén 1 kalandozóskalp fityeg! Lőfegyvere egy vas dobónyíl. Egy pikkelyes ptog a hátasa. Holmiját egy eszement trappoló cipeli. Tisztán érzed auráját: tiszta fehérrel ragyog, jelezve, hogy ő jó. A másik kalandozó aurája gyógyított rajtad. (+8 életpont.)
Üdvözlitek egymást, aztán ki-ki folytatja a maga útját.
A 2. napon összeakadsz Vöröshasú Eliottal. Tagja az Igaz Barátok Rendjének. Egy bársony övsálat, egy csodálatos nyakláncot, egy dr'thanox gyűrűt, egy drag'kór fülkarikát, egy drakolder gyűrűt, egy Istenek Talizmánját, egy játékmesteri palástot, egy kreiton palástot, egy kyorg övcsatot, egy Luthius karkötőjét, egy moa cipőt, egy moa köntöst, egy moa nadrágot, egy moa sisakot, egy moa vállapot, egy moa védőkesztyűt, egy Notermanthi amulettet, egy nt'lagod karkötőt, egy og'lhobn fülbevalót, egy örökkéval. rubinját, egy ősmágus fülbevalóját, egy rogalhal csuklópántot, egy ryuku hüvelykgyűrűt, egy Teremtő koronáját, egy tradicionális övet, egy troglodita gyűrűt, egy tűzhaj diadémet, egy Urgod fétisét és egy Vlagyimir gyűrűjét visel. Ruházatát egy Zt'tuzzarxn trófea, egy ködsárkány trófea és egy élőholt drakolder trófea díszíti. Egy szövetséghez tartozik, mutatja a ruhájára festett jel: egy kristálygömb belsejében épülő mágustorony. Jobb kezében egy biethlan pörölyt, bal kezében egy nunchakut tart. Lőfegyvere egy hosszú íj. Hátasállata egy pikkelyes ptog! Málhásállata egy sivatagi doareg. Mentális auráját felismered, ő is semleges. Köszöntitek egymást, aztán tovább.
A 3. napon összeakadsz Vöröshasú Eliottal. Tagja az Igaz Barátok Rendjének. Egy bársony övsálat, egy csodálatos nyakláncot, egy dr'thanox gyűrűt, egy drag'kór fülkarikát, egy drakolder gyűrűt, egy Istenek Talizmánját, egy játékmesteri palástot, egy kreiton palástot, egy kyorg övcsatot, egy Luthius karkötőjét, egy moa cipőt, egy moa köntöst, egy moa nadrágot, egy moa sisakot, egy moa vállapot, egy moa védőkesztyűt, egy Notermanthi amulettet, egy nt'lagod karkötőt, egy og'lhobn fülbevalót, egy örökkéval. rubinját, egy ősmágus fülbevalóját, egy rogalhal csuklópántot, egy ryuku hüvelykgyűrűt, egy Teremtő koronáját, egy tradicionális övet, egy troglodita gyűrűt, egy tűzhaj diadémet, egy Urgod fétisét és egy Vlagyimir gyűrűjét visel. Felszerelését egy Zt'tuzzarxn trófea, egy ködsárkány trófea és egy élőholt drakolder trófea színesíti. Valamilyen szövetség tagja, jelvénye: egy kristálygömb belsejében épülő mágustorony. Jobb kezében egy biethlan pörölyt, bal kezében egy nunchakut tart. Lőfegyvere egy hosszú íj. Nem kell gyalog mászkálnia: pacija egy szelíd pikkelyes ptog. Tárgyainak egy részét egy sivatagi doareg viszi.
Egy meleg kézfogás, rövid hírcsere, aztán újból elváltok.
A 6. napon találkozol LeChuckkal. Tharr halandók felett uralkodó helyettese. Tagja az Igaz Barátok Rendjének. Egy bársony övsálat, egy bozontfonatot, egy csodálatos nyakláncot, egy dr'thanox gyűrűt, egy drag'kór fülkarikát, egy drakolder gyűrűt, egy drakolit karvédőt, egy drakolit kesztyűt, egy drakolit lábvédőt, egy drakolit sisakot, egy drakolit vállvédőt, egy hűbéresi gyűrűt, egy Istenek Talizmánját, egy játékmesteri palástot, egy kamikáze fejfedőt, egy két kard szimbólumot, egy Khór maszkját, egy moa nyakláncot, egy nemesi vívópalástot, egy Notermanthi amulettet, egy nt'lagod karkötőt, egy og'lhobn fülbevalót, egy óriások övét, egy örökkéval. zafírját, egy ősi csizmát, egy ősmágus fülbevalóját, egy rogalhal csuklópántot, egy Rughar gyűrűjét, egy ryuku kalózkendőt, egy Teremtő koronáját, egy troglodita gyűrűt és egy tűzhaj diadémet visel. Fegyverzetét egy élőholt drakolder trófea, egy Zt'tuzzarxn trófea és egy ryuku sorkatona trófea teszi egyedivé. Furcsa jelvénye van: hatalmas hegyek ormai mögött lenyugvó Nap. Övén 2 kalandozóskalp fityeg! Jobb kezében egy Daramoula pálcáját, bal kezében egy Zarknod szemét tart. Lőfegyvere egy hosszú íj. Hátasállata egy szőrös azuka! Egymásra mosolyogtok, híreket cseréltek. A mentális kapcsolat megerősítése után elbúcsúztok egymástól.
A 6. napon találkozol Vöröshasú Eliottal. Tagja az Igaz Barátok Rendjének. Egy bársony övsálat, egy csodálatos nyakláncot, egy dr'thanox gyűrűt, egy drag'kór fülkarikát, egy drakolder gyűrűt, egy Istenek Talizmánját, egy játékmesteri palástot, egy kreiton palástot, egy kyorg övcsatot, egy Luthius karkötőjét, egy moa cipőt, egy moa köntöst, egy moa nadrágot, egy moa sisakot, egy moa vállapot, egy moa védőkesztyűt, egy Notermanthi amulettet, egy nt'lagod karkötőt, egy og'lhobn fülbevalót, egy örökkéval. rubinját, egy ősmágus fülbevalóját, egy rogalhal csuklópántot, egy ryuku hüvelykgyűrűt, egy Teremtő koronáját, egy tradicionális övet, egy troglodita gyűrűt, egy tűzhaj diadémet, egy Urgod fétisét, egy Vlagyimir gyűrűjét és egy Yuin gyöngysorát visel. Fegyverzetét egy Zt'tuzzarxn trófea, egy ködsárkány trófea és egy élőholt drakolder trófea színesíti. Valamilyen szövetség tagja, jelvénye: egy kristálygömb belsejében épülő mágustorony. Jobb kezében egy biethlan pörölyt, bal kezében egy nunchakut tart. Lőfegyvere egy hosszú íj. Hátasállata egy pikkelyes ptog! Holmiját egy sivatagi doareg cipeli.
Üdvözlitek egymást, mint két régi jóbarát. Rövid trécselés után folytatod utadat. Táborozásod egyik napján felkeresett az Aukciós Ház ügynöke. Átvette a felajánlott 2 pszi követ (1 arany kikiáltási áron). A felajánlási költség tételenként 100 arany. Kifizetted a megvett 1 ryuku függőt (667 arany), 1 ryuku függőt (570 arany), 1 ryuku függőt (600 arany), 1 ryuku függőt (556 arany). Átveszed a sikeresen eladott 5 ryuku evező (eladási ár: 2010 arany, ebből a kezelési költség: 201 arany), 60 purifikátor háj (eladási ár: 5000 arany, ebből a kezelési költség: 500 arany) ellenértékét.
A legutóbbi forduló óta sok érdekes dolgot tanultál. Elmondták neked, milyen is az ekharion bébi (ld. enc.) és a proteinsólyom (ld. enc.). Most már tudod, hogy hogyan kell szerezni (készíteni) smaragdkövet (ld. enc.). Az aranytermő erszény 120 aranyat termelt.
A táborozás alatt próbáltál minél többet pihenni. Ennek köszönhetően visszanyerted erőd egy részét. (+283 életerő.) Varázserőd regenerálódik. (+1796 varázspont.) Időt cserélsz (+10 TVP, -5 VP). Mély meditáció segít a pszid regenerálásában. (+258 pszi pont.) Erőt merítesz a Közös Tudatból. (+3 tudatpont.)
Reménykedsz, hogy a táborozás alatt nyomolvasással töltött idő egy ryuku sorkatona nyomára vezet. Megérte kutatni - találsz egy kifejlett példányt.

Nem árt valamilyen védekező mágiát alkalmazni: tompítás létrehozásához szükséges szavakat mormolsz. Gyógyulsz (+2 életpont). A csata nem lesz könnyű: célpontod agytaposás varázslatot rak magára. Támadó varázslatot alkalmazol: ellenfeledre bo'adhun csapás varázslatot lősz. 575 életpontot sebeztél. A szilánk működik (+2 életpont). Ellenfeled mormol, majd ujjaiból kirepül egy méregfelhő III varázslat. 131 életpontot vesztettél. Iszonyú rosszullét fog el (-15 támadás). A lény dobófegyverként ryuku harci dárdát használ. Már repül is belőlük feléd pár. A becsapódástól 573 életpontot vesztettél. Megmarkolva a tleikan nyársat a másikra rontasz. Tleikan nyárssal megdöfködöd a ryuku sorkatona bal karját. (9 támadással 1165 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+234 életerő). Egy jégcsóva varázslatot dobsz ellenfeledre. Az agytaposásnak köszönhetően a varázslat kudarcot vallott! Angolna szálkával megdöfködöd a ryuku sorkatona bal oldalát. (6 támadással 606 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+122 életerő). Fegyvered 48 ép-t sebzett rajtad. Támadó varázslatot alkalmazol: ellenfeledre villámsújtás varázslatot lősz. Az agytaposásnak köszönhetően a varázslat kudarcot vallott! Sajnos nem sikerült a 8 ryuku sorkatona minden csapását hárítanod. (8 támadástól 81 életpontot vesztesz.) A varázsló kitárja kezét, néhány szót mormol, és pusztító tüzet lő rád. Félig megúsztad. 24 életpontot vesztettél. Ellenfeled nagyon fürge: döféseket kapsz a lábadba és a lábfejedbe. (8 támadástól 133 életpontot vesztesz.) A csípés nyomán a szervezetedbe bénító méreg is jutott. (-7 támadás.) Ellenfeled jégoszlop varázslatot lő rád. 56 életpontot vesztettél. (-20 védekezés.) A 8 ryuku sorkatona pusztító erejű támadást indít, félresöpörve védekezésedet. (8 támadástól 137 életpontot vesztesz.) Üdvözlésképpen egy méregfelhő III varázslatot ereszt meg irányodba ellenfeled. 130 életpontot vesztettél. Iszonyú rosszullét fog el (-15 támadás). Tleikan nyárssal többször eltalálod a ryuku sorkatona testét. (9 támadással 1153 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+231 életerő). Egy jégcsóva varázslattal köszöntöd a másikat. 31 életpontot sebeztél. Angolna szálkával többször eltalálod a ryuku sorkatona nyakát. (6 támadással 625 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+126 életerő). Fegyvered 26 ép-t sebzett rajtad. Egy villámsújtás varázslatot dobsz ellenfeledre. 69 életpontot sebeztél. Sajnos nem sikerült az 5 ryuku sorkatona minden csapását hárítanod. (5 támadástól 60 életpontot vesztesz.) A varázsló kitárja kezét, néhány szót mormol, és pusztító tüzet lő rád. Félig megúsztad. 21 életpontot vesztettél. Ellenfeled nagyon fürge: döféseket kapsz a lábadba és a lábfejedbe. (5 támadástól 79 életpontot vesztesz.) A csípéssel együtt bénító mérget is kaptál. (-7 támadás.) Ellenfeled egy kézmozdulatot tesz, majd ellő egy pusztító végzet varázslatot. 243 életpontot vesztettél. Nem sikerült az 5 ryuku sorkatona ravasz és erős ütései közül mindet hárítanod. (5 támadástól 69 életpontot vesztesz.) Távolról jégoszlop varázslatot lő rád a másik. 64 életpontot vesztettél. (-20 védekezés.)
Úgy döntesz, ebből elég volt. A mennydörgő istennyila hibernált lajhár hozzád képest. Te is meglepődsz, hogy milyen gyorsan magad mögött hagyod a lényt. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-20 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). Megújítod az áldomás II varázslatot. [-22 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). (Varázsolsz:) Gyorsan semlegesíted a mérget. Varázsolni kezdesz. A forró energia testedbe áramlik. Elmormoltad a méregsemlegesítés varázslatot! A varázslat az agyadban lapul, használatra készen. [-22 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 4224, sebződés: 1875, gyógyulás: 723, összesen: -1152 ÉP}

A sok gyakorlás növelte tudásodat (+1 szörnyismeret). [7 pontot használtál fel, van még 791. Kapsz 11 VP-t.]

* 1. KP: elmormolod az 53. varázslatot a 188. varázslatot a 26. varázslatot
Beizzik a turbómágia. Csapásaid erősebbek lesznek! (+18 sebzés támadásonként.) [-24 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont). [2 pontot használtál fel, van még 789. Kapsz 3 VP-t.]
Sajnos nincs a birtokodban valamilyen komponens, ami feltétlenül szükséges lenne a varázslat elmondásához (1 isteni könnycsepp). [0 pontot használtál fel, van még 789.]
Hihetetlen sebességgel varázsolsz. A varázslat működésbe lép, láthatatlanul védelmezve testedet. [-16 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont). [2 pontot használtál fel, van még 787. Kapsz 3 VP-t.]

* 2. KP: elmormolod a 165. varázslatot a 88. varázslatot a 209. varázslatot
Sajnos nincs a birtokodban valamilyen komponens, ami feltétlenül szükséges lenne a varázslat elmondásához (1 isteni könnycsepp). [0 pontot használtál fel, van még 787.]
Sajnos nincs a birtokodban valamilyen komponens, ami feltétlenül szükséges lenne a varázslat elmondásához (1 szopókő). [0 pontot használtál fel, van még 787.]
Fürgén varázsolsz! Felkészülsz a vadászatra. [-40 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). [2 pontot használtál fel, van még 785. Kapsz 3 VP-t.]

* 3. KP: leveszed/lerakod az 511. tárgyat
Sajnos nincs a birtokodban az a tárgy. [0 pontot használtál fel, van még 785.]

* 4. KP: kézbeveszed/felveszed a 608. tárgyat
A füledre akasztod az ősmágus fülbevalóját. [0 pontot használtál fel, van még 785.]

* 5. KP: elmormolod a 224. varázslatot a 220. varázslatot a 28. varázslatot
Hihetetlen sebességgel varázsolsz. Munkád gyümölcsözni fog! [-22 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). [0 pontot használtál fel, van még 785.]
Szupersebesen mormolsz. (+2 minden tulajdonságodra.) [-25 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont). [2 pontot használtál fel, van még 783. Kapsz 3 VP-t.]
Hihetetlen sebességgel varázsolsz. Izmaid megnőnek, megdagadnak (+22 erő). [-22 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont). [2 pontot használtál fel, van még 781. Kapsz 3 VP-t.]

* 6. KP: kézbeveszed/felveszed az 1041. tárgyat
Ezt már megtetted korábban. [0 pontot használtál fel, van még 781.]

h 1546 használod az 1546. tárgyat
Teremtesz egy adag varkaudar pálinkát a varázskorsóba, majd felhajtod a mágikusan létrehozott löttyöt. Megborzongsz az alkohol hatásától. (+4 támadás, -8 védekezés - a kör végéig.) [1 pontot használtál fel, van még 780. Kapsz 1 VP-t.]
(Feltételes gyógyítás:) Befejezted az ősi gyógyítás varázslatot! [-5 TVP] Ősi energiák regenerálják tested (+450 életerő). [-30 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont).
(Feltételes gyógyítás:) Egy utolsó kézmozdulattal kisütöd az ősi gyógyítás varázslatot! [-5 TVP] Ősi energiák regenerálják tested (+450 életerő). [-30 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont).
(Feltételes gyógyítás:) Létrehoztad az ősi gyógyítás varázslatot! [-5 TVP] Ősi energiák regenerálják tested (+450 életerő). [-30 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont).
(Feltételes gyógyítás:) Megidézted az ősi gyógyítás varázslatot! [-5 TVP] Ősi energiák regenerálják tested (+450 életerő). [-30 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). [20 pontot használtál fel, van még 760. Kapsz 32 VP-t.]

kut 5 kutatsz 5 pontért
Bekukkantasz a litu-puka páfrány egymásba fonódó levelei alá. Nocsak, van itt valami: egy hoarián bőröv. [5 pontot használtál fel, van még 755. Kapsz 8 VP-t.]

ftv 271 813 felt. tám/véd. varázslat a 271. varázslatot a 813. szörnyet
Sajnos nem ismered azt a szörnyet. [0 pontot használtál fel, van még 755.]

vv 309 71 377 elmormolod a 309. varázslatot a 71. varázslatot a 377. varázslatot
Hihetetlen sebességgel varázsolsz. 8 évet fiatalodtál! [-200 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont). [5 pontot használtál fel, van még 750. Kapsz 8 VP-t.]
Fürgén varázsolsz! Újabb lehetőségek nyílnak meg előtted szürkeállományod kihasználására. [-20 pszi pont.] [2 pontot használtál fel, van még 748. Kapsz 3 VP-t.]
Gyorsvarázsolsz! Aranyszín ragyogás jelenik meg körülötted. [-50 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont). [2 pontot használtál fel, van még 746. Kapsz 3 VP-t.]

v 21 80 elmormolod a 21. varázslatot
Arkánum-jeleket rajzolva a levegőbe, mormolni kezdesz. Az erő gyűlik, egyre csak gyűlik benned. Egy utolsó kézmozdulattal kisütöd a korgó gyomor, huss varázslatot! Terülj, terülj, asztalkám! És íme, előtted van 80 kaja. [-240 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). [5 pontot használtál fel, van még 741. Kapsz 8 VP-t.]

p 195 12 használod a 195. pszi képességet
Koncentrálsz. Pszi energia árad szét testedben. Elcsattintod a pszi-konverzió II pszi képességet. Pszi energiáidat konvertálva, előállítottál 12 Tudatpontot. [-240 pszi pont.] [15 pontot használtál fel, van még 726. Kapsz 24 VP-t.]

ek 7 13 10 t. energia kisütése: 7 13 10
Erőt kölcsönözve a Közös Tudattól, megnöveled szakértelmedet. (+10 taumaturgia.) [-10 TU.] [0 pontot használtál fel, van még 726.]

at 5039 5 TU-t adsz át az 5039. kalandozónak 5
Koncentrálsz, akaratotok összekapcsolódik. 5 TU árán átcsúsztatsz 5 TU-t. [0 pontot használtál fel, van még 726.]

kno 13 1 képesség-növelés 13
Hosszú időt töltesz gyakorlással. (+1 taumaturgia.) Varázsenergiád fejlődik. (+6 max. varázspont.)
[0 pontot használtál fel, van még 726.]

kf 189 kézbeveszed/felveszed a 189. tárgyat
Előkészíted a vas dobónyilat. [0 pontot használtál fel, van még 726.]

m 8 5 5 mozogsz északra, délnyugatra, délnyugatra
Gyomorkavaró érzés vesz erőt rajtad: a teleport varázslat befejezéseképp most visszarepít a kiinduló mezőre. Hushhh, elteleportálsz!
[485,43] Még mindig bozótos. Fehér nyárfavirág szállong a levegőben. Megtorpansz, mert valami felkelti a figyelmedet. Aha! Találtál egy ryuku akadálypályát. Oopsz, e mellett nehogy elmenj! Éles szemeddel kiszúrtál egy jokonbia fát. Már messziről meghallod a feléd tartó lényt. Egy picit sem remegsz meg, amikor felismered, hogy egy smaragd griff közeledik. No, ma sem fognak berozsdálni az izmaid. Felkészülten várod ellenfeled.

Nem árt valamilyen védekező mágiát alkalmazni: agytaposás létrehozásához szükséges szavakat mormolsz. Gyógyulsz (+2 életpont). Sunyi ellenfeled, egy láthatatlan védekező pszi felrakásával szöszmötöl! Egy kézmozdulatot teszel, majd ellősz egy bo'adhun csapás varázslatot. A lény immúnis erre a varázslatra! Gyógyulsz (+2 életpont). Ellenfeled Asylux csapdája varázslatot lő rád. Az agytaposásnak köszönhetően a varázslat kudarcot vallott! Üdvözlésképpen egy Asylux csapdája varázslatot ereszt meg irányodba ellenfeled. (-20 támadás). Vas dobónyilat markolva becélzod a mozgó célpontot. Elrepül 7 vas dobónyíl. Pár lövedéked átjárja a smaragd griff fejét. (7 támadással 434 életpontot sebezve.) A szörny nagy levegőt vesz, majd mérgező párát lehel feléd. Nincs időd félrehajolni. (237 életpontot vesztettél.) Meglengetve a tleikan nyársat ellenfeledre rohansz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Tleikan nyárssal néhányszor teljesen átdöföd a smaragd griff fénylő testét. (9 támadással 1186 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+238 életerő). Ellenfeledre jégcsóva varázslatot lősz. 39 életpontot sebeztél. Angolna szálkával megdöfködöd a smaragd griff jobb szárnyát. (6 támadással 621 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+125 életerő). Fegyvered 26 ép-t sebzett rajtad. Néhány elegáns kézmozdulat után már süvít is ellenfeled felé egy villámsújtás. A lény immúnis erre a varázslatra! A smaragd griff beleharap a kezedbe. (1 támadástól 201 életpontot vesztesz.) Tagjaid ledermednek (-13 védettség). A smaragd griff megcsípi a bal füledet. (1 támadástól 116 életpontot vesztesz.) Félig lebénul a bal oldalad az ütéstől. 116 életpontot vesztettél. A smaragd griff néhányszor belevágja karmát a jobb válladba. (2 támadástól 161 életpontot vesztesz.) Az ütés ereje elsöprő, izmaid tovább sajognak tőle. 161 életpontot vesztettél. Tleikan nyárssal megdöfködöd a smaragd griff fénylő testét. (5 támadással 660 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+133 életerő). Távolról jégcsóva varázslatot lősz a másikra. 48 életpontot sebeztél. Angolna szálkával épp hogy megszúrod a smaragd griff fénylő testét. (1 támadással 100 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+21 életerő). Fegyvered 10 ép-t sebzett rajtad. Üdvözlésképpen egy villámsújtás varázslatot eresztesz meg ellenfeled irányába. A lény immúnis erre a varázslatra! A smaragd griff belemar jobb oldaladba, de jó reflexeidnek köszönhetően csak gyenge sebet ejt. (1 támadástól 184 életpontot vesztesz.) Végtagjaid lefagynak (-13 védettség). A smaragd griff megcsípi a bal füledet. (1 támadástól 117 életpontot vesztesz.) Az ütés kábító erejű. 117 életpontot vesztettél. A smaragd griff csapásokat oszt a jobb karodra karmaival. (2 támadástól 182 életpontot vesztesz.) Az ütés ereje elsöprő, izmaid tovább sajognak tőle. 182 életpontot vesztettél.
A smaragd griff összecsuklik, majd megpróbál feltápászkodni, de végleg elhagyja az ereje, és elterül. Megölted.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 7 vas dobónyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. 17932 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-20 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). Megújítod az áldomás II varázslatot. [-22 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 3088, sebződés: 1810, gyógyulás: 525, összesen: -1285 ÉP}


(Feltételes gyógyítás:) Megidézted az ősi gyógyítás varázslatot! [-5 TVP] Ősi energiák regenerálják tested (+450 életerő). [-30 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont).
(Feltételes gyógyítás:) Az utolsó ige kiejtésével elmondtad az ősi gyógyítás varázslatot! [-5 TVP] Ősi energiák regenerálják tested (+450 életerő). [-30 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont).
(Feltételes gyógyítás:) Sikerült elmondanod az ősi gyógyítás varázslatot! [-5 TVP] Ősi energiák regenerálják tested (+450 életerő). [-30 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont).
(Feltételes készítés:) Legyártottál 1 nyílvesszőt. Erőd TF-elődött.
(Feltételes készítés:) Begyűjtöttél 1 jokonbia ágat. Erőd TF-elődött.

(Továbbmész...) [484,44] A terep továbbra is bokrokkal, bozóttal teli. Néhol hólyagkaktuszok emelkednek ki a zöld tengerből. Egy pillanat alatt megérzed, hogy már nem vagy egyedül. Egy hozzád hasonló profinak igazán gyerekjáték ebben a sűrűben elbújni. Még szerencse, hogy az elrejtőzés mellett döntöttél. Azonnal tudod, hogy egy gyökérszellem volt a rémület okozója. A szörny távoztával előkerülsz búvóhelyedről.


(Továbbmész...) [483,45] A bozótost sűrű erdő váltja fel. Az ágak reccsenése idejében jelzi a közelgő veszélyt. A sűrű aljnövényzet megbízhatóan rejt el a figyelő szemek elől. Szerencsére sikerült észrevétlennek maradnod. Kiváncsian kinézel, mi is zavarta meg nyugalmadat. Ahogy ellépked a rejtekhelyed mellett, megismered. Egy magh-goth párduc. Amint megtisztul a terep, Te is előkerülsz.

Utad során felfedezel egy teriád települést.
(Feltételes kutatás:) Lenyűgöző építészeti remekműnek tűnik ez a teriád település, gondolod magadban, miközben megközelíted bejáratát. Tulajdonképpen azt tekinted bejáratnak, ahol a sziklafalban egy épp akkora rést találsz, amin átférsz minden cuccoddal együtt. Sziklafalak mindenütt. A teriád települést nagyon egyszerűre építették, majdhogynem minden épület ugyanolyan. Könnyű lesz eltévedni, gondolod, miközben elindulsz előre. A halk neszre lenézel a lábad elé. Egy teriád féreg vonaglik ott, már az utolsókat rúgja. Ezek az ocsmányságok csak a teriádok agyában maradhatnak életben. Undorral taposol rá, mire az minden evilági mozgását beszünteti. Hirtelen egy ellenséges teremtmény toppan eléd. Egy teriád őrgólem védelmezi a vadászterületét.

A lényt antimágikus aura védi, ezért nem is próbálsz rá varázsolni. Megmarkolva a tleikan nyársat a másikra támadsz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Tleikan nyárssal nagy lendületekkel át- meg átszúrod a teriád őrgólem testét. (9 támadással 1169 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+234 életerő). Angolna szálkával többször eltalálod a teriád őrgólem testét. (6 támadással 627 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+126 életerő). Fegyvered 26 ép-t sebzett rajtad. A teriád őrgólem mancsával csapásokat mér karjaidra. (2 támadástól 189 életpontot vesztesz.) A teriád őrgólem leken néhány pofont. (2 támadástól 191 életpontot vesztesz.) Tleikan nyárssal tökéletesen perforálod a teriád őrgólem bal karját. (9 támadással 1228 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+246 életerő). Angolna szálkával megbököd a teriád őrgólem bal oldalát. (1 támadással 101 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+21 életerő). Fegyvered 13 ép-t sebzett rajtad. A teriád őrgólem Neked esik, és mancsaival püfölni kezd. (2 támadástól 191 életpontot vesztesz.) A teriád őrgólem leken néhány pofont. (2 támadástól 219 életpontot vesztesz.) A teriád őrgólem most már meggondolná a harcot, de egy kicsit elkésett. Megölted!
14941 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-20 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). Megújítod az áldomás II varázslatot. [-22 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 3125, sebződés: 829, gyógyulás: 631, összesen: -198 ÉP}

Nyújtózol egyet. Izmaid már nagyon követelték ezt a kis testgyakorlást, és nagyon sajnálják, hogy ilyen hamar vége. A helytől kicsit távolabb, a földön fekve találsz végre valamit. Kincs! KIIINCS! Lássuk, mire bukkantál: egy ryuku harci dárda (ld. enc.). Egy teriád íjász intéz feléd kihívást.

Ki tudja, mire készül a másik - jobb az óvatosság! A biztonság kedvéért felraksz egy agytaposás varázst. Gyógyulsz (+2 életpont). Ellenfeledre bo'adhun csapás varázslatot lősz. 575 életpontot sebeztél. Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). Egy bo'adhun csapás varázslatot dob rád a másik. Az agytaposásnak köszönhetően a varázslat kudarcot vallott! A lény gyors egymásutánban néhány teriád nyílvesszőt lő ki rád. Sajnos nincs időd félreugrani előlük. 478 életpontot vesztettél. Megmarkolva a tleikan nyársat ellenfeledre rontasz. Tleikan nyárssal több döféssel felnyársalod a teriád íjász jobb lábát. (9 támadással 1197 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+240 életerő). Támadó varázslatot alkalmazol: ellenfeledre jégcsóva varázslatot lősz. 40 életpontot sebeztél. Angolna szálkával többször eltalálod a teriád íjász bal lábát. (6 támadással 604 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+121 életerő). Fegyvered 22 ép-t sebzett rajtad. Mormolsz, majd ujjaidból kirepül egy villámsújtás varázslat. 60 életpontot sebeztél. Ütéseket mér a teriád íjász a farkával a jobb válladra. (2 támadástól 257 életpontot vesztesz.) Tleikan nyárssal többször eltalálod a teriád íjász testét. (4 támadással 503 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+101 életerő). Ellenfeledre jégcsóva varázslatot lősz. 42 életpontot sebeztél. Angolna szálkával megbököd a teriád íjász bal karját. (1 támadással 111 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+23 életerő). Fegyvered 74 ép-t sebzett rajtad. Távolról villámsújtás varázslatot lősz a másikra. 72 életpontot sebeztél. A teriád íjász hosszú farkával rávág a bokádra és a térdedre. (2 támadástól 201 életpontot vesztesz.) A szörny még egy utolsó halálüvöltést hallat, majd eldől.
Átvizsgálod a testet. Nemhiába, alkalmas tápszereket találsz! Nézzük, milyen kincsre bukkantál: 1 teriád íj (ld. enc.) és 1 teriád nyílvessző. Felhasználva a kőkést, szereztél 3 teriád férget. 18000 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-20 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). Megújítod az áldomás II varázslatot. [-22 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 3204, sebződés: 1032, gyógyulás: 493, összesen: -539 ÉP}

Szusszanni sincs időd, máris egy újabb ellenfél tör rád. Egy teriád őrgólem készül a lemészárlásodra.

A lényt antimágikus aura védi, ezért nem is próbálsz rá varázsolni. Elszántan ellenfeledre rontasz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Tleikan nyárssal néhányszor teljesen átdöföd a teriád őrgólem sziklaszerű törzsét. (9 támadással 1258 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+252 életerő). Angolna szálkával megdöfködöd a teriád őrgólem fejét. (6 támadással 619 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+124 életerő). Fegyvered 48 ép-t sebzett rajtad. A teriád őrgólem mancsai a bordázatod épségét veszélyeztetik! (2 támadástól 166 életpontot vesztesz.) A teriád őrgólem Neked esik, és mancsaival püfölni kezd. (2 támadástól 198 életpontot vesztesz.) Tleikan nyárssal néhányszor teljesen átdöföd a teriád őrgólem testét. (9 támadással 1186 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+238 életerő). Angolna szálkával megkarcolod a teriád őrgólem bal karját. (1 támadással 100 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+21 életerő). Fegyvered 10 ép-t sebzett rajtad. A teriád őrgólem mancsával csapásokat mér karjaidra. (2 támadástól 170 életpontot vesztesz.) A teriád őrgólem mancsával csapásokat mér karjaidra. (2 támadástól 204 életpontot vesztesz.) A másik elterül, rángatózik egy kicsit, majd csendben meghal.
14941 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-20 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). Megújítod az áldomás II varázslatot. [-22 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 3163, sebződés: 796, gyógyulás: 639, összesen: -157 ÉP}

Úgy tűnik, a település ura megunta, hogy fajtársait öldöklöd. Most teljes harci pompájában ő is megjelenik a színen. Egy teriád főmágus intéz feléd kihívást.

Hatalmadat demonstrálandó, mormolni kezdesz. Létrejött egy agytaposás. Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). Potenciális célpontod gyorsan felrak egy számodra ismeretlen védekező mágiát. Az elnyelés kiolt minden védekező varázslatot. Üdvözlésképpen egy bo'adhun csapás varázslatot eresztesz meg ellenfeled irányába. A lény immúnis erre a varázslatra! Gyógyulsz (+2 életpont). Egy őselemi savcsapás varázslattal köszönt csatapartnered. 666 életpontot vesztettél. A lény ítéletet hirdet fölötted. BŰNÖS! Borzalmas fájdalmat érzel (-233 életerő). Reménytelenség lesz rajtad úrrá, a harcnak nincs értelme, hisz bűnös vagy!
{Csatastatisztika; sebzés: 0, sebződés: 899, gyógyulás: 4, összesen: -895 ÉP}

Jó stratéga módjára a megfontolt visszavonulást választod.
(Feltételes gyógyítás:) Megidézted az ősi gyógyítás varázslatot! [-5 TVP] Ősi energiák regenerálják tested (+450 életerő). [-30 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont).
(Feltételes gyógyítás:) Kimondva az utolsó varázsszót, létrehoztad az ősi gyógyítás varázslatot! [-5 TVP] Ősi energiák regenerálják tested (+450 életerő). [-30 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont).
(Feltételes gyógyítás:) Sikerült elmondanod az ősi gyógyítás varázslatot! [-5 TVP] Ősi energiák regenerálják tested (+450 életerő). [-30 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont).
(Feltételes gyógyítás:) Elmormoltad az ősi gyógyítás varázslatot! [-5 TVP] Ősi energiák regenerálják tested (+450 életerő). [-30 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). Egy bokor tövében elkapsz egy szarvasbogarat. Túl lassú volt a fiú! (+1 kaja.) [171 pontot használtál fel, van még 555. Kapsz 273 VP-t.]

v 84 794 elmormolod a 84. varázslatot
Az a lény nem idézhető. [0 pontot használtál fel, van még 555.]

le 287 1322 leveszed/lerakod a 287. tárgyat az 1322. tárgyat
Leveszed a Tharr Keresztjét.
Kiveszed a füledből a ryuku függőt. [0 pontot használtál fel, van még 555.]

kf 531 533 853 kézbeveszed/felveszed az 531. tárgyat az 533. tárggyal a 853. tárgyat
Leveszed az arany sárkánysisakot, majd a fejedre teszed a lidérckoronát. [0 pontot használtál fel, van még 555.]
Leveszed az arany sárkánycsizmát, majd felhúzod a tűzúr csizmáját. [0 pontot használtál fel, van még 555.]
A nyakadba akasztod a kreiton fókuszt. [0 pontot használtál fel, van még 555.]

v 198 490 111 elmormolod a 198. varázslatot
Mormolni kezdesz. A földből energia áramlik testedbe. Kimondva az utolsó varázsszót, létrehoztad a tiltott teleport varázslatot! Vuuush, elteleportálsz!

A TELEPORTÁLÁS PILLANATA ELŐTTI TÉRKÉPED


(483,45) magh-goth párduc (#871), teriád őrgólem (#801), teriád íjász (#802), teriád főmágus (#808), teriád település (#1286)
(484,44) gyökérszellem (#856)
(485,43) ryuku akadálypálya (#1511), jokonbia fa (#1476, belőle készíthető: #1477), smaragd griff (#853)

[490,111] Az erdőt síkság váltja fel. A terep egyhangúságát csak néha töri meg egy-egy fehér szikla. Virágzó orchidea illatát hozza a szél. Találsz egy oltárt. Elenios hívei emelték.

Leszüretelsz egy bozótra való mákvirágot (most már csak egy kis tészta kéne...). (+1 kaja.) Megpillantasz egy épületet. Közelebbről látod, hogy egy hoarián falu (726. épület.). Öreg nyomkövetőként körbeszaglászol. Még egész friss gnóm nyomok vezetnek északnyugatra.
(láthatatlan észlelése:)
Összeakadsz Killerrel. Raia hírvivője az univerzumban. Tagja az Igaz Barátok Rendjének. Egy bársony övsálat, egy bozontfonatot, egy dr'thanox gyűrűt, egy drag'kór fülkarikát, egy drakolder gyűrűt, egy Istenek Talizmánját, egy játékmesteri palástot, egy Khór maszkját, egy kreiton palástot, egy kyorg övcsatot, egy nap szimbólumot, egy natharion talizmánt, egy Notermanthi amulettet, egy nt'lagod karkötőt, egy og'lhobn fülbevalót, egy ogre övet, egy örökkéval. topázát, egy ősi csizmát, egy ősi karkötőt, egy ősi nyakláncot, egy ősmágus fülbevalóját, egy rizspapír-vértet, egy rogalhal csuklópántot, egy ryuku hüvelykgyűrűt, egy ryuku kalózkendőt, egy ryuku ökölgyolcsot, egy ryuku vadászinget, egy Teremtő koronáját, egy troglodita gyűrűt, egy tűzhaj diadémet, egy varkaudar szimbólumot, egy Vlagyimir gyűrűjét, egy yiang kesztyűt, egy yiang nadrágot, egy yiang sapkát és egy yiang vállvédőt visel. Fegyverzetét egy élőholt drakolder trófea, egy Zt'tuzzarxn trófea és egy ködsárkány trófea díszíti. Jelet látsz a ruhájára festve: egy halványan vibráló nyunyónyűvő vikócmajom. Övén 1 kalandozóskalp fityeg! Lőfegyvere egy vas dobónyíl. Egy pikkelyes ptog a hátasa. Teherhordója is van: egy eszement trappoló! Szegény állat majd megszakad. Auráját érzékelve máris tudod, jelleme jó, valószínűleg nem akar rosszat. A másik kalandozó aurája gyógyított rajtad. (+5 életpont.) Köszöntitek egymást, aztán tovább.
Összeakadsz Limorral. Dornodon testi manifesztációja. Egy arany sárk. kesztyűt, egy arany sárkánynadrágot, egy arany sárkányvállapot, egy árnyszőttest, egy bársony övsálat, egy denevér szimbólumot, egy dr'thanox gyűrűt, egy drag'kór fülkarikát, egy drakolder gyűrűt, egy értépő sarkantyút, egy Istenek Talizmánját, egy játékmesteri palástot, egy kreiton palástot, egy kyorg karkötőt, egy Luthius karkötőjét, egy mihlanil medált, egy Notermanthi amulettet, egy og'lhobn fülbevalót, egy ősmágus fülbevalóját, egy regeneráló övet, egy rogalhal csuklópántot, egy ryuku hüvelykgyűrűt, egy ryuku vadászinget, egy Sshreakza amulettjét, egy Teremtő koronáját, egy troglodita gyűrűt, egy tűzhaj diadémet, egy tűzúr csizmáját, egy Vlagyimir gyűrűjét és egy Zu'lit koronáját visel. Fegyverzetét egy triklem drakolder trófea, egy Zt'tuzzarxn trófea és egy élőholt drakolder trófea díszíti. Jelet látsz a ruhájára festve: Táguló téridő kontinuum. Övén 2 kalandozóskalp fityeg! Jobb kezében egy Olimposzt, bal kezében egy Baghar korbácsát tart. Nem kell gyalog mászkálnia: pacija egy szelíd élőholt sullár. Tárgyainak egy részét egy sivatagi doareg viszi. Érzékeled auráját: sötét, jelezve, hogy a másik gonosz. Bizalmatlanul végigméred, de nem tetszik igazán a képe. Továbbmész.
Jóízűen falatozol. (-1 kaja.)
[-100 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). [10 pontot használtál fel, van még 545. Kapsz 16 VP-t.]

v 84 798 elmormolod a 84. varázslatot
Koncentrálsz, majd hozzálátsz a mágia megidézésének. Hamarosan összegyűlik a szükséges varázsenergia. Létrehoztad a szörnyidézés varázslatot! Megidézel egy teriád varázslót! Szegény gyámoltalanul pislog, nem egészen érti, hogy hol van.
(Feltételes támadás:) Egy teriád varázsló! Ezt kerested. Ha a szörny harcolni akar, ám legyen. Majd megmutatod neki.

Gyorsan felraksz egy agytaposás varázslatot. Gyógyulsz (+2 életpont). Mormolsz, majd ujjaidból kirepül egy bo'adhun csapás varázslat. 575 életpontot sebeztél. A szilánk működik (+2 életpont). Ellenfeled néhány elegáns kézmozdulata után már süvít is feléd egy ősi hurrikán. 726 életpontot vesztettél. Ellenfeled ősi hurrikán varázslatot lő rád. 740 életpontot vesztettél. Mielőtt közelharcba bocsátkoznál, vas dobónyilat ragadva megsorozod ellenfeledet. Elrepül 7 vas dobónyíl. Lövedékeiddel perforálod a teriád varázsló testét. (7 támadással 343 életpontot sebezve.) A lény elbűvölően rád mosolyog! Ellenállsz a gonosz bűbájnak! Marokra fogva a tleikan nyársat ellenfeledre rohansz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Tleikan nyárssal több döféssel felnyársalod a teriád varázsló testét. (9 támadással 933 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+187 életerő). Mormolsz, majd ujjaidból kirepül egy jégcsóva varázslat. 48 életpontot sebeztél. Angolna szálkával többször eltalálod a teriád varázsló jobb oldalát. (6 támadással 480 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+97 életerő). Fegyvered 72 ép-t sebzett rajtad. Mormolsz, majd ujjaidból kirepül egy villámsújtás varázslat. 63 életpontot sebeztél. Mélyen koncentrálva, ellenfeled megidéz egy őstűz varázslatot, majd rád küldi. 80 életpontot vesztettél. Üdvözlésképpen egy ősjég varázslatot ereszt meg irányodba ellenfeled. 332 életpontot vesztettél. Tleikan nyárssal megdöfködöd a teriád varázsló testét. (5 támadással 554 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+111 életerő). Támadó varázslatot alkalmazol: ellenfeledre jégcsóva varázslatot lősz. 37 életpontot sebeztél. Angolna szálkával kicsit megsebzed a teriád varázsló testét. (1 támadással 86 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+18 életerő). Fegyvered 26 ép-t sebzett rajtad. Üdvözlésképpen egy villámsújtás varázslatot eresztesz meg ellenfeled irányába. 65 életpontot sebeztél. Ellenfeled támadó varázslatot alkalmaz: őstűz varázslatot lő rád. 154 életpontot vesztettél. Ellenfeled néhány elegáns kézmozdulata után már süvít is feléd egy ősjég. 351 életpontot vesztettél. Ennyi! A másik kigúvadt szemmel borul a földre. Meghalt.
Elvesztette a varázserejét az angolna szálka. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 7 vas dobónyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva a kőkést, szereztél 4 teriád férget. (Ez idézett szörny volt, TP sajnos nem jár érte.) Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-20 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). Megújítod az áldomás II varázslatot. [-22 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 3184, sebződés: 2481, gyógyulás: 421, összesen: -2060 ÉP}

[-72 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont). [10 pontot használtál fel, van még 535. Kapsz 16 VP-t.]
(Feltételes gyógyítás:) Az utolsó ige kiejtésével elmondtad az ősi gyógyítás varázslatot! [-5 TVP] Ősi energiák regenerálják tested (+450 életerő). [-30 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont).
(Feltételes gyógyítás:) Befejezted az ősi gyógyítás varázslatot! [-5 TVP] Ősi energiák regenerálják tested (+450 életerő). [-30 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont).
(Feltételes gyógyítás:) Létrehoztad az ősi gyógyítás varázslatot! [-5 TVP] Ősi energiák regenerálják tested (+450 életerő). [-30 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont).
(Feltételes gyógyítás:) Elmormoltad az ősi gyógyítás varázslatot! [-5 TVP] Ősi energiák regenerálják tested (+450 életerő). [-30 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). [20 pontot használtál fel, van még 515. Kapsz 32 VP-t.]

be 726 bemész a 726. épületbe
Elszántságod odáig terjed, hogy megkockáztatod a hoarián falu megközelítését. Alig érsz be a falak közé, máris körbevesznek a barbár férfiak és nők, s míg egyesek lándzsáik hegyét egyenesen a mellkasodnak szegezik, mások a bunkóikat készenlétben tartva árgus szemekkel figyelnek. Hirtelen átfut az érzés az agyadon, hogy a te hatalmad talán nem is lesz elég ahhoz, hogy a többtucat barbáron átverekedd magad. Aztán szétnyílik a körülötted állók gyűrűje, és a falu törzsfőnöke lép eléd. Biccent egyet a többieknek, mire a főtér legalább olyan gyorsan kiürül, mint amilyen gyorsan megtelt érkeztedre. A törzsfőnök a kunyhója felé indul, és te követed. Arckifejezése rendkívül szigorú. Elmondod neki, hogy mi minden történt veled az utóbbi időben. Miután megtudja, hogy a feladatot ilyen rövid idő alatt megoldottad, széles mosoly terül szét arcán. [20000 tapasztalati pontot kaptál.] A következő percben már a kunyhójában ültök, étellel kínál. Elhárítod a felajánlást, hiszen a tálcán sasoló bogarak elfogyasztására nincs gusztusod.
- Azt hiszem, még be sem mutatkoztam - vált témát a hoarián törzsfőnök, és megmondja nevét: Kartavanh. - Talán megbízhatom benned - folytatja a férfi, jól kihangsúlyozva, ezáltal nyomatékosítva a mondatban a "talán" szó jelentését. - Egy akcióra készülünk a ryukuk ellen. Hogy konkrétan hol és mi lesz a feladat, azt egyelőre nem árulom el. Hat legjobb harcosomat küldöm oda. Velük tarthatsz. Annyit nem árt tudnod, hogy a ryuku császárság szívébe készülünk, amit viszont nem tehetünk meg extra segítség nélkül. - Kartavanh a háta mögül egy tárgyat húz elő, tenyérnyi fémes szerkezetet, ami amúgy nem tűnik különlegesnek. - Ez egy teriád fétis - mondja, és te érdeklődve hallgatod, hova akar kilyukadni. - A tárgy varázshatalma abban áll, hogy bárkit ryukuvá tud varázsolni egy rövid időre. Ez kell ahhoz, hogy a kijelölt csapat észrevétlenül megközelíthesse a kiszemelt célállomást. A fétist a teriádoktól szereztük, két darabot, két csapatunk is odaveszett az ütközet során. Nos, mivel a küldetés-végrehajtó osztag veled együtt hét főből fog állni, még ötre lesz szükségünk. Számítok rád, hogy besegítesz a megszerzésükbe.
A csöndből ítélve elmondta Kartavanh, amit jónak látott. Hm, ha a teriád fétiseket sem tudják megszerezni, akkor tényleg segítségre szorulnak. Na majd meglátod, mit tehetsz. Sietve távozol a faluból. Amint eltávolodsz valamennyire, mosolyogva előveszed a kért tárgyakat. Vársz egy ideig, aztán visszafelé indulsz. Ez könnyű feladat volt!
Miután megtudja, hogy a feladatot ilyen rövid idő alatt megoldottad, széles mosoly terül szét arcán. [50000 tapasztalati pontot kaptál.]
- Időközben volt egy összecsapásunk a teriádokkal - ecseteli Kartavanh nem kevés büszkeséggel a hangjában. - Legalábbis páran a törzsből találkoztak velük, és megrövidítették őket egy újabb fétissel. Így az általad hozottak közül csak négyre lesz szükség (három a küldetésre induló barbároknak, egy neked). Akkor most elmondom, hogy mi lesz a feladat - folytatja a házigazda, majd egy összehajtogatott pergament vesz elő a kunyhó sarkában álló fiókból. A papírost kihajtogatva eléd teríti. Kíváncsian veszed szemügyre a térképet, amelyet sietve firkált rá valaki. Kartavanh következő mondataiban felfedi, mit is látsz rajta. - Ez egy ryuku gólemgyártó üzem alaprajza. Egy, a népéhez nem, az arany csillogásához viszont annál inkább lojális ryuku kémünk szerezte. Ennek a lerombolása a célunk, melyet hetedmagaddal végre kell hajtanod.
- Biztos jól őrzik - hagyja el szádat a megjegyzés, de aztán rögtön meg is bánod. Úgy hangzik, mintha kétségeid lennének. Szerencsére ebből Kartavanh semmit nem vett észre.
- Igen. Főleg mostanában. A gyárat mielőbb le kell rombolni! Add a teriád fétiseket, és találkozz társaiddal a helyszínen. Jobb, ha külön mentek odáig, kerülve mindenféle feltűnést.
Bólintasz, mindent megértettél.

22 23 25 27 29 31 48
47
21 20 24 26 28 30
49
18 17 41 42 43 44
45
46
19 16 40 39 35 36 37
50
38 34 33 32
14 13 51
11 9 8 5 3 2
15 12 10 7 6 4 1 52
lépcsõk hova visznek:
1: bejárat/kijárat

Ez a 142. labirintus térképe. A bejárat innét nyugatra 45, északra 54 mérföldre található.

Sietve távozol a faluból. [5 pontot használtál fel, van még 510. Kapsz 8 VP-t.]

kf 1037 1040 287 kézbeveszed/felveszed az 1037. tárgyat az 1040. tárggyal a 287. tárgyat
Leveszed a lidérckoronát, majd a fejedre teszed az arany sárkánysisakot. [0 pontot használtál fel, van még 510.]
Leveszed a tűzúr csizmáját, majd felhúzod az arany sárkánycsizmát. [0 pontot használtál fel, van még 510.]
Leveszed a natharion talizmánt, majd a nyakadba akasztod a Tharr Keresztjét. [0 pontot használtál fel, van még 510.]

m 6 mozogsz nyugatra
[489,111] A talaj süppedős, nedves: mocsaras terepen vagy. Néhány bennszülött kölyök tűnik fel előtted. Nem akarod az ágyékkötős, vörös bőrű gyerekeket elijeszteni, ezért inkább lekuporodsz a fűbe, és figyeled őket. Gourry-ra vadásznak! Érdekes, még alig tűnnek 4-5 évesnek, de már milyen ügyesen lopakodnak! A madarat ügyesen bekerítik, aztán az egyikük a lesben álló társai közé ijeszti azt. Kedved lenne megtapsolni őket, mikor diadalmasan elvonszolják a szerencsétlen gourry-t. Ösztönöd hamarabb jelzi a feléd közeledőt, mint ahogy a szemeddel észrevehetnéd. Csak egy csapat hoarián barbár. Megvető mosollyal várod a találkozást. Már éppen kezdted elunni a céltalan bóklászást. Egy kis csata éppen jól jön.

Ellenfeledre bo'adhun csapás varázslatot lősz. 575 életpontot sebeztél. Gyógyulsz (+2 életpont). Vas dobónyilat küldesz ellenfeled felé. Elrepül 7 vas dobónyíl. Lövedékeiddel perforálod a hoarián barbár bal lábát. (7 támadással 419 életpontot sebezve.) A lény gyors egymásutánban néhány kőkést lő ki rád. Sajnos nincs időd félreugrani előlük. 243 életpontot vesztettél. Meglengetve a tleikan nyársat ellenfeledre támadsz. Tleikan nyárssal nagy lendületekkel át- meg átszúrod a hoarián barbár testét. (9 támadással 1166 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+234 életerő). Üdvözlésképpen egy jégcsóva varázslatot eresztesz meg ellenfeled irányába. 42 életpontot sebeztél. Angolna szálkával jól megszurkálod a hoarián barbár fejét. (6 támadással 582 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+117 életerő). Fegyvered 33 ép-t sebzett rajtad. Mélyen koncentrálva, megidézel egy villámsújtás varázslatot, majd ellenfeledre küldöd. 72 életpontot sebeztél. A 7 hoarián barbár kemény csapásokat osztogatva kényszerít védekezésre. (14 támadástól 218 életpontot vesztesz.) A 7 hoarián barbár kemény csapásokat osztogatva kényszerít védekezésre. (14 támadástól 202 életpontot vesztesz.) Tleikan nyárssal megdöfködöd a hoarián barbár nyakát. (6 támadással 790 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+159 életerő). Egy kézmozdulatot teszel, majd ellősz egy jégcsóva varázslatot. 45 életpontot sebeztél. Angolna szálkával megbököd a hoarián barbár bal lábát. (1 támadással 113 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+23 életerő). Fegyvered 70 ép-t sebzett rajtad. Egy villámsújtás varázslattal köszöntöd a másikat. 60 életpontot sebeztél. Nem sikerült a 2 hoarián barbár ravasz és erős ütései közül mindet hárítanod. (4 támadástól 66 életpontot vesztesz.) Nem sikerült a 2 hoarián barbár ravasz és erős ütései közül mindet hárítanod. (4 támadástól 79 életpontot vesztesz.) A 2 hoarián barbár összeesik, és nem mozdul többé. Megölted!
Hasznavehetetlenné vált az angolna szálka. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 7 vas dobónyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. 17507 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál. Ezzel a tetteddel minden bizonnyal elvesztetted a hoariánok barátságát. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-20 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). Megújítod az áldomás II varázslatot. [-22 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 3864, sebződés: 911, gyógyulás: 539, összesen: -372 ÉP}


(Feltételes gyógyítás:) Elmondtad az ősi gyógyítás varázslatot! [-5 TVP] Ősi energiák regenerálják tested (+450 életerő). [-30 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). [14 pontot használtál fel, van még 496. Kapsz 22 VP-t.]

h 1477 5 5 használod az 1477. tárgyat
Elhatározod, hogy most repülni fogsz egyet. Előveszed a jokonbia ágat, a lábad közé kapod, elől jól megmarkolod aztán. Juhéjj! A levegőbe szökkensz. Minden figyelmed leköti, hogy ülve maradj, ezért fogalmad sincs, merre jársz. Nagyot nyekkenve, bukfencezve érsz földet. (-197 életerő.) [10 pontot használtál fel, van még 486. Kapsz 16 VP-t.]

AZ UTAZÁS MEGKEZDÉSE ELŐTTI TÉRKÉPED


(489,111) hoarián barbár (#833)
(490,111) hoarián falu (#726), Elenios oltár, Killer (1304. kalandozó), Limorr (5761. kalandozó), teriád varázsló (#798)

[484,116] Bozótos terepre értél. Egy pillanat alatt megérzed, hogy már nem vagy egyedül. Egy hozzád hasonló profinak igazán gyerekjáték ebben a sűrűben elbújni. No, igen a profizmus. Teljesen észrevehetetlen voltál. Nos, lássuk mi volt az ellenfél. Ez nem lehet más, mint egy gyökérszellem. Most már nincs semmi gáz. Előbújsz.


(Feltételes gyógyítás:) Egy végső mozdulattal előhívod az ősi gyógyítás varázslatot! [-5 TVP] Ősi energiák regenerálják tested (+450 életerő). [-30 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). Szemedet összehúzva előrekémlelsz: igen, jól látod, találtál egy litu-puka páfrányt.
(Feltételes kutatás:) Letérdelsz, hogy nagykíváncsian a litu-puka páfránysátor lombja alá nézhess. Kutatásod sikeresnek tűnik, találtál egy hoarián sarut.
Oldalt pillantva, meglátsz egy oltárt. Dornodon híveié. Éles szemeddel azonnal kiszúrod, hogy van valami a földön... Nagyon régi (kb. 3 hetes) árnymanó nyomok vezetnek délnyugatra.
[10 pontot használtál fel, van még 476. Kapsz 16 VP-t.]

m 5 6 6 mozogsz délnyugatra, nyugatra, nyugatra
[483,117] A bozótost újra a nyílt síkság váltja fel. A végtelen síkság egyhangúságát csak néha töri meg egy-egy csupasz kenyérfa. Ananászvirág illatát hozza a szél. Keresel egy magasabb pontot, és onnét körbenézel a távcsöveddel. Messze délre látsz egy ryuku remetelakot. Nyugatra nézve látsz egy Leah oltárt. Elégedetten elrakod a távcsövet, és továbbmész. A feléd lopakodó szörny nem volt elég óvatos, ezért már messziről kiszúrod. Megörülsz, amikor rájössz, hogy egy csapat ryuku sorkatona került az utadba. Végre egy kis testmozgás. Fincsi!

Hatalmadat demonstrálandó, mormolni kezdesz. Létrejött egy tompítás. Gyógyulsz (+2 életpont). A halálraítélt, aki veled szemben áll, küszködik életéért: elmormol egy agytaposás varázst. Egy bo'adhun csapás varázslatot dobsz ellenfeledre. 575 életpontot sebeztél. Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). Távolról pusztító végzet varázslatot lő rád a másik. 790 életpontot vesztettél. Vas dobónyilat hajítasz a másik védtelen testébe. Elrepül 7 vas dobónyíl. Több lövedéked átfúrja a ryuku sorkatona testét. (7 támadással 416 életpontot sebezve.) Ellenfeled nagy erővel hozzád vág néhány ryuku harci dárdát. A becsapódástól 512 életpontot vesztettél. Megmarkolva a tleikan nyársat ellenfeledre rohansz. Tleikan nyárssal megdöfködöd a ryuku sorkatona könnyűvértes testét. (9 támadással 1121 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+225 életerő). Távolról jégcsóva varázslatot lősz a másikra. 34 életpontot sebeztél. Angolna szálkával megdöfködöd a ryuku sorkatona nyakát. (6 támadással 606 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+122 életerő). Fegyvered 72 ép-t sebzett rajtad. Egy villámsújtás varázslatot dobsz ellenfeledre. 61 életpontot sebeztél. Sajnos nem sikerült a 8 ryuku sorkatona minden csapását hárítanod. (8 támadástól 127 életpontot vesztesz.) A mágus kezéből elektromos szikrák repülnek elő! Félig megúsztad. 17 életpontot vesztettél. Nem vagy felkészülve a 8 ryuku sorkatona gyors oldaltámadására. Többször eltalálja a bal karodat. (8 támadástól 138 életpontot vesztesz.) Testedbe bénító méreg áramlik! (-7 támadás.) Ellenfeled néhány elegáns kézmozdulata után már süvít is feléd egy pusztító végzet. 354 életpontot vesztettél. A 8 ryuku sorkatona nem hagy pihenőt: lesújt a karodra és a mellkasodra. (8 támadástól 124 életpontot vesztesz.) Mélyen koncentrálva, ellenfeled megidéz egy pusztító végzet varázslatot, majd rád küldi. Szerencsére nem hatott rád. Tleikan nyárssal megdöfködöd a ryuku sorkatona könnyűvértes testét. (9 támadással 1117 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+224 életerő). Egy jégcsóva varázslattal köszöntöd a másikat. 39 életpontot sebeztél. Angolna szálkával gyengén megszurkálod a ryuku sorkatona könnyűvértes testét. (6 támadással 597 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+120 életerő). Fegyvered 20 ép-t sebzett rajtad. Egy kézmozdulatot teszel, majd ellősz egy villámsújtás varázslatot. 78 életpontot sebeztél. Jobbra-balra szökkenve osztja az 5 ryuku sorkatona nehezen védhető csapásait. (5 támadástól 101 életpontot vesztesz.) A varázsló kezéből apró villámok repülnek ki. Félig megúsztad. 21 életpontot vesztettél. Szúrásokat kapsz a válladba és a felkarodba. (5 támadástól 83 életpontot vesztesz.) A csípés nyomán a szervezetedbe bénító méreg is jutott. (-7 támadás.) Távolról jégoszlop varázslatot lő rád a másik. 58 életpontot vesztettél. (-20 védekezés.) Nem sikerült az 5 ryuku sorkatona ravasz és erős ütései közül mindet hárítanod. (5 támadástól 107 életpontot vesztesz.) Egy energiaspirál varázslattal köszönt csatapartnered. 92 életpontot vesztettél.
Tleikan nyárssal megdöfködöd a ryuku sorkatona könnyűvértes testét. (9 támadással 1138 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+228 életerő). Egy jégcsóva varázslatot dobsz ellenfeledre. 48 életpontot sebeztél. Angolna szálkával épp hogy megszúrod a ryuku sorkatona testét. (1 támadással 96 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+20 életerő). Fegyvered 12 ép-t sebzett rajtad. Támadó varázslatot alkalmazol: ellenfeledre villámsújtás varázslatot lősz. Az agytaposásnak köszönhetően a varázslat kudarcot vallott! Jobbra-balra szökkenve osztja a 2 ryuku sorkatona nehezen védhető csapásait. (2 támadástól 44 életpontot vesztesz.) A varázsló kékes villámokat küld rád. Alig pörkölődsz. 17 életpontot vesztettél. A 2 ryuku sorkatona megrohamoz, és hátrébb taszít. Ahogy megperdülsz, fegyverét többször a hátadba döfi. (2 támadástól 44 életpontot vesztesz.) Testedbe bénító méreg áramlik! (-7 támadás.) Egy méregfelhő III varázslatot dob rád a másik. Semmi eredménye! A 2 ryuku sorkatona kemény csapásokat osztogatva kényszerít védekezésre. (2 támadástól 28 életpontot vesztesz.) Távolról méregfelhő III varázslatot lő rád a másik. 147 életpontot vesztettél. Iszonyú rosszullét fog el (-15 támadás). Ennyi! A másik kigúvadt szemmel borul a földre. Meghalt.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 7 vas dobónyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. Átkutatod a tetemet. Nemhiába, alkalmas tápszereket találsz! Nézzük, milyen kincsre bukkantál: egy nagy bronzkulcs [nagy bronzkulcs ládikóba-> (475,94)-> nem kaptál semmit! -2 ÉP], egy szent jogar [szent jogar ládikóba-> (475,94)-> 50 arany, -2 ÉP], egy sárga erőöv [sárga erőöv ládikóba-> (475,94)-> 25 arany, -2 ÉP], 2 fűszertartó, 27 arany, egy aranytű, egy trófea nyaklánc [trófea nyaklánc ládikóba-> (476,95)-> 30 arany, -2 ÉP] és egy ezüstshuriken, ezenkívül 1 ryuku védőkenőcs. Szereztél 3 katonai kötszert. 40240 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-20 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). Megújítod az áldomás II varázslatot. [-22 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont). (Varázsolsz:) Gyorsan semlegesíted a mérget. Elkezdesz a mágia mítikus nyelvén mormolni. Ereidben a vér forrón lendül előre. Az utolsó ige kiejtésével elmondtad a méregsemlegesítés varázslatot! A varázslat az agyadban lapul, használatra készen. [-22 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 5926, sebződés: 2916, gyógyulás: 949, összesen: -1967 ÉP}


(Feltételes gyógyítás:) Egy végső mozdulattal előhívod az ősi gyógyítás varázslatot! [-5 TVP] Ősi energiák regenerálják tested (+450 életerő). [-30 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). A sok gyakorlás növelte tudásodat (+1 teológia).
(Feltételes gyógyítás:) Sikerült elmondanod az ősi gyógyítás varázslatot! [-5 TVP] Ősi energiák regenerálják tested (+450 életerő). [-30 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont).
(Feltételes gyógyítás:) Egy végső mozdulattal előhívod az ősi gyógyítás varázslatot! [-5 TVP] Ősi energiák regenerálják tested (+450 életerő). [-30 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont).
(Feltételes gyógyítás:) Megidézted az ősi gyógyítás varázslatot! [-5 TVP] Ősi energiák regenerálják tested (+450 életerő). [-30 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). Körbevizsgálódsz. Elég régi (kb. 3 hetes) árnymanó nyomok vezetnek délre.

(Továbbmész...) [482,117] Szűnni nem akar a zöld síkság. Egyszercsak megtorpansz. Hohó, nicsak, mit fedeztél fel: egy oltárt. Leah hívei emelték. Megállsz pihenésképpen, és azért, hogy a távcsővel körbevizsgálódj. Ahogy a szemedet erőlteted, észreveszel délkeletre egy ryuku remetelakot. Nyugatra nézve látsz egy világítótornyot. Elégedetten elrakod a távcsövet, és továbbmész.
(Feltételes támadás:) Egy teriád gyilkos! Ezt kerested. A szörny a halálodat akarja, és neked ront.

Úgy ítéled meg, hogy nem árt egy agytaposás védekező rúna felrakása. A következő pillanatban már meg is idézted. Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). Ellenfeled számodra ismeretlen védekező varázslattal készül a csatára. Egy bo'adhun csapás varázslattal köszöntöd a másikat. 460 életpontot sebeztél. Gyógyulsz (+2 életpont). Ellenfeled támadó varázslatot alkalmaz: tűzgolyó varázslatot lő rád. 56 életpontot vesztettél. Vas dobónyilat markolva becélzod a mozgó célpontot. Elrepül 7 vas dobónyíl. Több lövedéked átfúrja a teriád gyilkos véres karját. (7 támadással 382 életpontot sebezve.) Az ellenfél néhány teriád tőrt hajít feléd. 350 életpontot sebződsz. Vad csatakiáltással, felemelve a tleikan nyársat a másikra támadsz. Tleikan nyárssal néhányszor teljesen átdöföd a teriád gyilkos bal lábát. (9 támadással 1156 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+232 életerő). Egy jégcsóva varázslattal köszöntöd a másikat. 36 életpontot sebeztél. Angolna szálkával többször eltalálod a teriád gyilkos bal lábát. (6 támadással 589 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+118 életerő). Fegyvered 63 ép-t sebzett rajtad. Távolról villámsújtás varázslatot lősz a másikra. 47 életpontot sebeztél. Nagyot húz a teriád gyilkos farka a lábadra! (1 támadástól 325 életpontot vesztesz.) Jeges érzés járja át tested (-6 erő forduló végéig). A teriád gyilkos többször végigkarmolja a derekadat. (3 támadástól 165 életpontot vesztesz.) Félig lebénul a bal oldalad az ütéstől. 165 életpontot vesztettél. A teriád gyilkos néhányszor belevágja karmát a bal válladba. (3 támadástól 165 életpontot vesztesz.) Tleikan nyárssal többször eltalálod a teriád gyilkos bal lábát. (5 támadással 641 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+129 életerő). Távolról jégcsóva varázslatot lősz a másikra. 29 életpontot sebeztél. Angolna szálkával kicsit megsebzed a teriád gyilkos testét. (1 támadással 104 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+21 életerő). Fegyvered 47 ép-t sebzett rajtad. Mélyen koncentrálva, megidézel egy villámsújtás varázslatot, majd ellenfeledre küldöd. 56 életpontot sebeztél. Farkával végigüt a teriád gyilkos a hátadon. (1 támadástól 325 életpontot vesztesz.) Hideg markol a szívedbe (-6 erő forduló végéig). Karmával néhányszor a teriád gyilkos megcsapja a fejedet. (3 támadástól 165 életpontot vesztesz.) Az ütés kábító erejű. 165 életpontot vesztettél. Karmával néhányszor a teriád gyilkos megcsapja a fejedet. (3 támadástól 165 életpontot vesztesz.) Az ütés kábító erejű. 165 életpontot vesztettél.
A szörny hatalmas detonáció közepette darabokra robban (-576 életerő). A teriád gyilkos szemében félelem villan, aztán lassan lehunyja, miközben lelke kitör testének fogságából.
Hasznavehetetlenné vált az angolna szálka. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-20 varázspont.] Elmúlt az áldomás II hatása.
{Csatastatisztika; sebzés: 3500, sebződés: 2897, gyógyulás: 504, összesen: -2393 ÉP}

Amint minden elfeketedik előtted, rádöbbensz, hogy életed utolsó pillanatához érkeztél. Csak a Halál vigyorát látod... [38 pontot használtál fel, van még 438. Kapsz 60 VP-t.]
Hirtelen valami hatalmas erő ragad a magasba. Ilyen lenne a halál? A földre huppanva, sokáig várod a fanfárok zenéjét. Aztán félve kinyitod a szemed. A jelek szerint még mindig élsz! Néhány percbe telik, amíg rájössz, hogy hogyan menekültél meg: a deus ex machina, amely nálad volt, mentette meg az életedet. A varázstárgy, mielőtt végleg eltűnt volna, még néhány sebedet is begyógyította... (+1405 életerő.)
[20 pontot használtál fel, van még 418. Kapsz 32 VP-t.]
(Feltételes gyógyítás:) Sikerült elmondanod az ősi gyógyítás varázslatot! [-5 TVP] Ősi energiák regenerálják tested (+450 életerő). [-30 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont).
(Feltételes gyógyítás:) Egy végső mozdulattal előhívod az ősi gyógyítás varázslatot! [-5 TVP] Ősi energiák regenerálják tested (+450 életerő). [-30 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont).

(Továbbmész...) [481,117] Homokos tengerpartra érkeztél. Délről a tenger hullámai nyaldossák a homokos fövenyt. A víz fölött sirályok köröznek. Egyszercsak megmozdul alattad a talaj! Ráismersz a lényre. Egy bálnaevő kajmán. Mivel esélytelen veled szemben, nyugodtan várod. (ld. enc.) Legjobb védekezés a támadás, kiáltod, és már ugrasz is.

Mormolsz, majd ujjaidból kirepül egy puha ütés varázslat. Ellenfeled csapásai puhábbak lesznek. A szilánk működik (+2 életpont). Ellenfeled ragasztót köp! Rémülten félrehajolsz. Egy pukkanást hallasz, és a következő pillanatban émelyítő bűz ölel körül. Kiöklendezel mindent, amit az elmúlt időszakban ettél. Megmarkolva a tleikan nyársat ellenfeledre rontasz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Tleikan nyárssal tökéletesen perforálod a bálnaevő kajmán testét. (9 támadással 892 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+179 életerő). Ellenfeledre jégcsóva varázslatot lősz. 19 életpontot sebeztél. Angolna szálkával többször eltalálod a bálnaevő kajmán testét. (6 támadással 455 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+92 életerő). Fegyvered 68 ép-t sebzett rajtad. Néhány elegáns kézmozdulat után már süvít is ellenfeled felé egy villámsújtás. 37 életpontot sebeztél. Ellenfeled fogaival elkapja a bal lábadat. (1 támadástól 263 életpontot vesztesz.) A lény kiszakít belőled egy részt, és gyorsan behabzsolja. Még 346 életpontot vesztettél. A bálnaevő kajmán nyelvét a nyakad köré tekeri, de Te gyorsan kiszabadítod magad. (1 támadástól 70 életpontot vesztesz.) Tleikan nyárssal nagy lendületekkel át- meg átszúrod a bálnaevő kajmán kérges bőrét. (9 támadással 920 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+185 életerő). Távolról jégcsóva varázslatot lősz a másikra. 22 életpontot sebeztél. Angolna szálkával többször eltalálod a bálnaevő kajmán testét. (6 támadással 482 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+97 életerő). Fegyvered 10 ép-t sebzett rajtad. Támadó varázslatot alkalmazol: ellenfeledre villámsújtás varázslatot lősz. 31 életpontot sebeztél. Előremozdulva, a bálnaevő kajmán kitátja a pofáját és beléd harap! (1 támadástól 227 életpontot vesztesz.) A szörny hatalmas darabot tép ki húsodból, és bekebelezi. Még 331 életpontot vesztettél. A bálnaevő kajmán ostorszerű nyelve véres csíkot hagy maga után bőrödön. (1 támadástól 84 életpontot vesztesz.) Tleikan nyárssal párszor épp hogy megérintgeted a bálnaevő kajmán testét. (2 támadással 216 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+44 életerő). Üdvözlésképpen egy jégcsóva varázslatot eresztesz meg ellenfeled irányába. 27 életpontot sebeztél. Angolna szálkával megérinted a bálnaevő kajmán testét. (1 támadással 84 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+17 életerő). Fegyvered 73 ép-t sebzett rajtad. Mélyen koncentrálva, megidézel egy villámsújtás varázslatot, majd ellenfeledre küldöd. 29 életpontot sebeztél. Ellenfeled fogaival elkapja a jobb lábadat. (1 támadástól 251 életpontot vesztesz.) A szörny kiszakít belőled egy kis húst, és hamm, bekapja! Még 287 életpontot vesztettél. Válladon apró sebet ejt a szörny nyelvével. (1 támadástól 77 életpontot vesztesz.)
Véres nyál csordul ki a bálnaevő kajmán száján, majd halk hörgéssel a porba hull.
Felhasználva a kőkést, szereztél 1 kajmánhúst. 19191 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-20 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 3214, sebződés: 2087, gyógyulás: 618, összesen: -1469 ÉP}


(Feltételes gyógyítás:) Gyanús mozgásra figyelsz fel egy bokor levelein. Ahogy közelebbről megvizsgálod, látod, hogy szürke roppantó bogarak roppantják a bokor ágait. Nagyapád tanácsát követve, óvatosan megfogsz egyet, és mielőtt ő roppantaná el az ujjadat, te roppantod össze őt. Vigyázva befalod, és várod a gyógyhatást. (+563 életerő.)
(Feltételes gyógyítás:) Megpillantasz egy hasadékot, amiből kis gőzfelhő tör elő. Hatalmas rutinoddal azonnal megállapítod, hogy egy kénes mini-gyógyforrásra bukkantál. Gyorsan inhalálsz egy kicsit, majd könyékig belemártod a két kezed. Egy órányi áztatás után sokkal jobban érzed magad. (+358 életerő.) Egyszercsak megtorpansz. Hohó, nicsak, mit fedeztél fel: egy félig kész világítótornyot. (Ahhoz, hogy felépüljön, még 80 pontot kell rákölteni.) Megtorpansz, mert valami felkelti a figyelmedet. Aha! Találtál egy nyeldeklő fűzet. (ld. enc.) Mohón a kajára veted magad. (-3 kaja.) [99 pontot használtál fel, van még 319. Kapsz 158 VP-t.]
(Feltételes gyógyítás:) Sikerült elmondanod az ősi gyógyítás varázslatot! [-5 TVP] Ősi energiák regenerálják tested (+450 életerő). [-30 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). [5 pontot használtál fel, van még 314. Kapsz 8 VP-t.]

h 1037 használod az 1037. tárgyat
Használod az arany sárkánysisakot. Sebeid gyógyulnak (+414 életerő). [0 pontot használtál fel, van még 314.]

h 697 8888 használod a 697. tárgyat
Megfújod az Ezüstmágusok kürtjét. Életenergiád mágikus energiává alakul! (+1216 varázspont, -2433 életpont.) [0 pontot használtál fel, van még 314.]
(Feltételes gyógyítás:) Az utolsó ige kiejtésével elmondtad az ősi gyógyítás varázslatot! [-5 TVP] Ősi energiák regenerálják tested (+450 életerő). [-30 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont).
(Feltételes gyógyítás:) Elmormoltad az ősi gyógyítás varázslatot! [-5 TVP] Ősi energiák regenerálják tested (+450 életerő). [-30 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont).
(Feltételes gyógyítás:) Kimondva az utolsó varázsszót, létrehoztad az ősi gyógyítás varázslatot! [-5 TVP] Ősi energiák regenerálják tested (+450 életerő). [-30 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont).
(Feltételes gyógyítás:) Elmondtad az ősi gyógyítás varázslatot! [-5 TVP] Ősi energiák regenerálják tested (+450 életerő). [-30 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont).
(Feltételes gyógyítás:) Elmondtad az ősi gyógyítás varázslatot! [-5 TVP] Ősi energiák regenerálják tested (+450 életerő). [-30 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). [25 pontot használtál fel, van még 289. Kapsz 40 VP-t.]

vv 11 309 elmormolod a 11. varázslatot a 309. varázslatot
Szupersebesen mormolsz. Váratlanul csepegni, majd zuhogni kezd az eső. Végre! Tátott szájjal, felfelé fordított fejjel, csukott szemmel állsz, és kortyokban nyeled az életet adó nedűt. Vizestömlődet is az ég felé fordítod, hogy feltöltődjön. Néhány perc múlva az eső eláll, csak a szivárvány marad, a szomjazástól viszont megmenekültél! Kicsit megfáztál a hideg víztől (-2 életerő). [-20 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). [2 pontot használtál fel, van még 287. Kapsz 3 VP-t.]
Beizzik a turbómágia. 8 évet fiatalodtál! [-200 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). [5 pontot használtál fel, van még 282. Kapsz 8 VP-t.]

v 181 476 94 elmormolod a 181. varázslatot
Varázsolni kezdesz. Az erő gyűlik, egyre csak gyűlik benned. Egy végső mozdulattal előhívod a városi teleport II varázslatot! Használod a teriád fétist. Bőröd besárgul, termeted megváltozik. Magadra öltötted gyűlölt ellenségeid alakját. A teriád fétis ezután megsemmisül. Vuuush, elteleportálsz!

A TELEPORTÁLÁS PILLANATA ELŐTTI TÉRKÉPED


(481,117) bálnaevő kajmán (#899), világítótorony (#156), nyeldeklő fűz (#1464)
(482,117) Leah oltár, teriád gyilkos (#800)
(483,117) ryuku sorkatonák (#828)
(484,116) gyökérszellem (#856), litu-puka páfrány (#1438), Dornodon oltár

[476,94] Épületek tűnnek fel. Kíváncsian a környező házakra nyitod a harmadik szemed. Elszörnyedsz. Mennyi őrszellem?!

Valamilyen épületet látsz! Felismered, egy fegyverkereskedés (742. épület.). Mohón zabálni kezdesz. (-3 kaja.)
[-60 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). [10 pontot használtál fel, van még 272. Kapsz 16 VP-t.]

be 742 bemész a 742. épületbe
Belépsz a fegyverboltba. Izmos, könnyű vértet viselő ryuku siet elő a hátsó helyiségből érkeztedre. Hátrébb néhány másik fickó is sertepertél. Körbevezet. Megtudod a kipakolt fegyverekről és páncélokról, melyiknek mi a neve, mire is való, hol hordható, hogyan forgatható a leghatékonyabban.
Nézzük hát a listát:

szöges bunkó (#8) 20 ap /db, dárda (#10) 1 ap /db, csontkés (#11) 4 ap /db, fúvócső (#20) 8 ap /db,
mérgezett tüske (#23) 2 ap /db, ásó (#34) 10 ap /db, kígyóbőr kesztyű (#49) 10 ap /db, bőrpáncél (#51) 10 ap /db,
bőrsisak (#57) 10 ap /db, csontszablya (#64) 4 ap /db, szöges páncél (#65) 48 ap /db, rézpáncél (#71) 48 ap /db,
rézsisak (#72) 14 ap /db, mászókarom (#78) 20 ap /db, díszes rézpajzs (#84) 30 ap /db, bronzhegyű lándzsa (#87) 20 ap /db,
bronzsisak (#88) 18 ap /db, bronzpajzs (#89) 32 ap /db, bronzpáncél (#90) 64 ap /db, bronzhegyű nyíl (#94) 10 ap /db,
bakkura csizma (#96) 22 ap /db, rákpajzs (#98) 20 ap /db, rövid íj (#107) 16 ap /db, nyílvessző (#108) 2 ap /db,
hosszú íj (#111) 40 ap /db, göcsörtös bunkó (#123) 16 ap /db, bronzpenge (#126) 24 ap /db, mandibulakasza (#127) 50 ap /db,
sallank nyíl (#129) 6 ap /db, ubuk tüske (#131) 2 ap /db, mérg. ubuk tüske (#137) 4 ap /db, ubuk dobónyíl (#138) 10 ap /db,
nyu-shuriken (#157) 24 ap /db, kis vaspajzs (#159) 32 ap /db, vassisak (#160) 36 ap /db, nagy vaspajzs (#161) 44 ap /db,
vasvért (#164) 120 ap /db, rövid kard (#171) 32 ap /db, harci kalapács (#174) 40 ap /db, vasalt bunkó (#181) 70 ap /db,
vashegyű lándzsa (#182) 36 ap /db, mérgezett vasnyíl (#187) 16 ap /db, mérg. ubuk dobónyíl (#188) 14 ap /db, vas dobónyíl (#189) 14 ap /db,
mérg. vas dobónyíl (#190) 20 ap /db, láncing (#222) 400 ap /db, varkaudar lándzsa (#224) 10 ap /db, orgyilkos tőr (#225) 16 ap /db,
lánckesztyű (#230) 300 ap /db, tankány karom (#237) 20 ap /db, fekete bőrcsizma (#247) 32 ap /db, bumeráng (#249) 8 ap /db,
kvazár sisak (#266) 140 ap /db, szürke bőrkesztyű (#271) 24 ap /db, rejtőköpeny (#277) 28 ap /db, Mágikus Koponya (#279) 800 ap /db,
elit csatavért (#295) 60 ap /db, kvazár pajzs (#296) 200 ap /db, optiri agysisak (#315) 250 ap /db, Pusztítás Botja (#316) 2700 ap /db,
ezüsttőr (#322) 16 ap /db, ezüsthegyű nyíl (#323) 8 ap /db, ezüsthegyű lándzsa (#324) 30 ap /db, ezüstshuriken (#327) 16 ap /db,
csontpálca (#329) 75 ap /db, királyi korona (#338) 250 ap /db, rézgolyó (#343) 2 ap /db, tolmokov-koktél (#351) 16 ap /db,
ezüsttollú nyíl (#363) 300 ap /db, moa stuki (#413) 20 ap /db, agyartőr (#420) 1500 ap /db, kvazár kesztyű (#445) 120 ap /db,
zangrozi csizma (#451) 250 ap /db, mithril láncing (#457) 5920 ap /db, mithril pajzs (#460) 4200 ap /db, Urgod kesztyűje (#462) 8800 ap /db,
mithril kesztyű (#463) 4000 ap /db, mithril sisak (#465) 4640 ap /db, Morgan sipkája (#466) 8800 ap /db, pásztorbot (#513) 1200 ap /db,
gránátlövedék (#526) 8 ap /db, lidérckorona (#531) 12000 ap /db, mérg. nyílp.lövedék (#548) 12 ap /db, bűvös shuriken (#562) 40 ap /db,
Végítélet (#636) 12000 ap /db, ryuku kesztyű (#690) 170 ap /db, ryuku kopja (#694) 140 ap /db, ryuku szablya (#695) 140 ap /db,
ryuku buzogány (#696) 140 ap /db, császári kesztyű (#723) 400 ap /db, ryuku kalapács (#724) 80 ap /db, rubin fejék (#729) 280 ap /db,
topáz erényöv (#731) 220 ap /db, törp sisak (#897) 1350 ap /db, kyorg vállpánt (#901) 1440 ap /db, kyorg tőr (#902) 7840 ap /db,
troglodita fúvócső (#905) 1350 ap /db, Daramoula pálcája (#950) 2400 ap /db, Olimposz (#974) 20000 ap /db, csorba csatabárd (#1108) 100 ap /db,
varkaudar che-kard (#1112) 1500 ap /db, ryuku evező (#1152) 60 ap /db, fejsze (#1240) 36 ap /db, teriád tőr (#1277) 200 ap /db,
teriád lándzsa (#1282) 600 ap /db, teriád pöröly (#1283) 600 ap /db, teriád kard (#1284) 600 ap /db, teriád nyílvessző (#1287) 140 ap /db,
teriád íj (#1288) 1800 ap /db, ryuku harci dárda (#1318) 70 ap /db, ryuku menetpajzs (#1320) 375 ap /db, ryuku vállvédő (#1323) 330 ap /db,
moa munkáskesztyű (#1329) 960 ap /db, hoarián bőrzeke (#1342) 32 ap /db, hoarián saru (#1346) 30 ap /db, mérg. teriád nyíl (#1380) 260 ap /db,
mérg. teriád tőr (#1381) 260 ap /db, ryuku rövidkard (#1418) 42 ap /db, hoarián vállkendő (#1448) 20 ap /db, dzsumbujharcos bóla (#1458) 33 ap /db,
rémbőr kesztyű (#1468) 2220 ap /db, kalózcsizma (#1483) 60 ap /db, finom keszkenő (#1484) 36 ap /db, díszes tunika (#1488) 1500 ap /db,
robbanó golyóbis (#1502) 105 ap /db, ryuku tűvető (#1521) 2300 ap /db, precíziós vetőtű (#1522) 46 ap /db.

A boltos sóvárogva veszi szemügyre fegyvereidet. Látható a csalódás az arcán, miután megbizonyosodott róla, hogy mindet jól ismeri, semmi számára új nincs a hátizsákodban. Valamennyit persze ezekért is adna:
angolna szálka (#1465) 31 ap /db, bányászcsákány (#434) 10 ap /db, bo'adhun tiara (#744) 800 ap /db, Daramoula pálcája (#950) 600 ap /db,
ezüsttollú nyíl (#363) 60 ap /db, fejsze (#1240) 18 ap /db, hoarián bőrnadrág (#1345) 12 ap /db, hoarián bőrzeke (#1342) 16 ap /db,
hoarián saru (#1346) 15 ap /db, kampós acélszigony (#455) 45 ap /db, Khór maszkja (#1138) 500 ap /db, kyorg hosszúpenge (#917) 30 ap /db,
kyorg tőr (#902) 980 ap /db, lidérckorona (#531) 800 ap /db, mérg. teriád nyíl (#1380) 65 ap /db, mérg. vas dobónyíl (#190) 10 ap /db,
moa munkáskesztyű (#1329) 320 ap /db, nyílvessző (#108) 1 ap /db, őselemek köpenye (#560) 700 ap /db, Pusztítás Botja (#316) 180 ap /db,
rubin fejék (#729) 140 ap /db, ryuku buzogány (#696) 70 ap /db, ezüstshuriken (#327) 8 ap /db, ryuku kalapács (#724) 40 ap /db,
ryuku kopja (#694) 70 ap /db, ryuku szablya (#695) 70 ap /db, ryuku vállvédő (#1323) 110 ap /db, szigony (#389) 14 ap /db,
teriád nyílvessző (#1287) 35 ap /db, teriád pöröly (#1283) 200 ap /db, teriád tőr (#1277) 50 ap /db, Trákin csákánya (#367) 80 ap /db,
tűzúr csizmája (#533) 555 ap /db, vas dobónyíl (#189) 7 ap /db, vasalt bunkó (#181) 35 ap /db, teriád íj (#1288) 600 ap /db áron.

[Megjegyzés: azokról a tárgyakról, amelyeket esetleg nem ismersz, 20 arany árán információt kérhetsz a BE <boltszám> <tárgy> paranccsal.] [5 pontot használtál fel, van még 267. Kapsz 8 VP-t.]

m 6 mozogsz nyugatra
[475,94] Folytatod sétádat a házak közt. A tartomány minden tiltott vagy igen-igen keresett áruja gazdát cserélhet ezen a főtéren. Egy kapualjban gyanús árnyat pillantasz meg. Már gyerekkorodban sem ijedtél meg, ha egy nagyképű párbajhős közeledett feléd. Most sem aggódsz különösebben. Kicsit sokat tud ez az állat. Majd Te megtanítod a jómodorra...

Nem árt az elővigyázatosság! Egy agytaposás varázslattal készülsz a csatára. Gyógyulsz (+2 életpont). A mészárlásra kiszemelt áldozat számodra ismeretlen védekező varázst lök magára. Az elnyelés kiolt minden védekező varázslatot. Üdvözlésképpen egy bo'adhun csapás varázslatot eresztesz meg ellenfeled irányába. 575 életpontot sebeztél. Gyógyulsz (+2 életpont). Mélyen koncentrálva, ellenfeled megidéz egy pajzszúzás varázslatot, majd rád küldi. 206 életpontot vesztettél. Vas dobónyilat küldesz ellenfeled felé. Elrepül 7 vas dobónyíl. Lövedékeiddel perforálod a nagyképű párbajhős bal lábát. (7 támadással 388 életpontot sebezve.) Vad csatakiáltással, felemelve a tleikan nyársat a másikra rohansz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Tleikan nyárssal tökéletesen perforálod a nagyképű párbajhős testét. (8 támadással 885 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+178 életerő). Néhány elegáns kézmozdulat után már süvít is ellenfeled felé egy jégcsóva. 49 életpontot sebeztél. Angolna szálkával többször eltalálod a nagyképű párbajhős testét. (6 támadással 510 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+103 életerő). Fegyvered 6 ép-t sebzett rajtad. Távolról villámsújtás varázslatot lősz a másikra. 69 életpontot sebeztél. Elegáns támadássorozat eredményeként több vágást kapsz az oldaladra és a lábadra. (2 támadástól 256 életpontot vesztesz.) A nagyképű párbajhős fegyverével több sebet ejt a jobb válladon és karodon. (2 támadástól 265 életpontot vesztesz.) Tleikan nyárssal jól megszurkálod a nagyképű párbajhős bal oldalát. (4 támadással 439 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+88 életerő). Mélyen koncentrálva, megidézel egy jégcsóva varázslatot, majd ellenfeledre küldöd. 46 életpontot sebeztél. Angolna szálkával kicsit megsebzed a nagyképű párbajhős jobb karját. (1 támadással 64 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+13 életerő). Fegyvered 29 ép-t sebzett rajtad. Ellenfeledre villámsújtás varázslatot lősz. 73 életpontot sebeztél. Elegáns támadássorozat eredményeként több vágást kapsz az oldaladra és a lábadra. (2 támadástól 276 életpontot vesztesz.) Pengéjét vadul forgatva, a nagyképű párbajhős újra meg újra lecsap. (2 támadástól 309 életpontot vesztesz.) A szörny még egy utolsó halálüvöltést hallat, majd eldől.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 7 vas dobónyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. Szereztél 3 katonai kötszert. 17490 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-20 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 3098, sebződés: 1347, gyógyulás: 388, összesen: -959 ÉP}


(Feltételes gyógyítás:) Egy utolsó kézmozdulattal kisütöd az ősi gyógyítás varázslatot! [-5 TVP] Ősi energiák regenerálják tested (+450 életerő). [-30 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont).
(Feltételes gyógyítás:) Sikerült elmondanod az ősi gyógyítás varázslatot! [-5 TVP] Ősi energiák regenerálják tested (+450 életerő). [-30 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). Előtted bújik ki egy lukból egy ürge. Puff, nincs gond a kajára! (+1 kaja.) Előpakolod a kaját, és eszel. (-1 kaja.) Valamilyen épületet látsz! Felismered, egy piac (740. épület.). [22 pontot használtál fel, van még 245. Kapsz 35 VP-t.]

be 740 bemész a 740. épületbe
Elvegyülsz a tömegben. A nagy tolakodásban csak lépésben tudsz haladni. Körbejárod a sorokat, szóba elegyedsz a portékáikat kínáló árusokkal. Hamar megtudod, hogy régebben árultak ugyan itt fegyvereket, és értékesebb ékszereket is, de egy császári rendelet ezt azóta betiltotta. Azért persze vannak helyek a városban, ahol ilyeneket is be lehet szerezni. Sebaj, ha már itt vagy, azért még összeszeded, hogy mi mindent tudnál itt megvenni:

deus ex machina (#1) 50 ap /db, kaja (#2) 2 ap /db, bordacsont (#16) 4 ap /db, ormánygőte csont (#21) 6 ap /db,
gyenge méreg (#26) 2 ap cseppje, varányszem (#30) 2 ap /db, lapockacsont (#33) 8 ap /db, drótszőr (#37) 4 ap /db,
zárnyitó készlet (#39) 24 ap /db, kis vaskulcs (#40) 6 ap /db, távcső (#42) 32 ap /db, tükör (#43) 1 ap /db,
mákrózsa virág (#56) 1 ap /db, tigroszlán fog (#63) 2 ap /db, kék orchidea (#68) 8 ap /db, rézdarab (#70) 2 ap /db,
rézkulcs (#75) 12 ap /db, bronzkulcs (#76) 18 ap /db, lapkorong (#80) 4 ap /db, mérleg (#81) 16 ap /db,
zöld üveg (#82) 6 ap /db, ragasztó (#83) 2 ap cseppje, kötél (#92) 2 ap /db, bakkura bőr (#95) 4 ap /db,
rákpáncél (#97) 8 ap /db, fekete gyöngy (#99) 12 ap /db, magszim bél (#103) 10 ap /db, fabontó (#106) 10 ap /db,
madártoll (#112) 2 ap /db, dözmöng szív (#122) 6 ap /db, rókafarok (#124) 6 ap /db, mandibulapenge (#125) 6 ap /db,
csuklyavirág (#133) 2 ap /db, gyöngymangó (#135) 4 ap /db, mocsári penke (#148) 2 ap /db, szent jogar (#150) 100 ap /db,
szvó-ektoplazma (#151) 20 ap /db, vasérc (#152) 4 ap /db, pirkit (#153) 4 ap /db, mászókampó (#165) 24 ap /db,
ugh méreg (#166) 4 ap cseppje, uzbány csőr (#169) 12 ap /db, spiritusz (#170) 2 ap cseppje, téfea-agy (#172) 16 ap /db,
vaskulcs (#183) 20 ap /db, ezüst kulcs (#184) 24 ap /db, nagy bronzkulcs (#185) 28 ap /db, nagy vaskulcs (#186) 32 ap /db,
trikornis szarv (#198) 24 ap /db, karbin plazma (#199) 20 ap /db, amniosz (#203) 2 ap /db, kazmár gyökér (#205) 8 ap /db,
szuperkötél (#209) 4 ap /db, dorony tüdő (#212) 16 ap /db, xirnox szív (#213) 20 ap /db, manifeszt.nyúlvány (#214) 20 ap /db,
dobóháló (#221) 16 ap /db, acélpengőke (#231) 6 ap /db, furulya (#233) 14 ap /db, tatu dob (#234) 8 ap /db,
pular kristály (#239) 16 ap /db, kis aranykulcs (#240) 32 ap /db, smaragd kulcs (#241) 48 ap /db, tüskecsapda (#242) 16 ap /db,
kvazár (#244) 22 ap /db, márványkulcs (#245) 32 ap /db, nagy aranykulcs (#246) 48 ap /db, remák szív (#264) 24 ap /db,
kristálygömb (#265) 20 ap /db, fülemüle agyar (#267) 10 ap /db, aranytű (#272) 8 ap /db, szuper dobóháló (#273) 16 ap /db,
sárga erőöv (#276) 250 ap /db, rejtőköpeny (#277) 28 ap /db, tyrex csont (#280) 60 ap /db, jégszív (#282) 30 ap /db,
sötét ital (#284) 100 ap kortyonként, Szent Kulacs (#285) 1000 ap /db, bíbor erőöv (#291) 600 ap /db, sárkánypikkely (#292) 40 ap /db,
arx formázó minta (#298) 50 ap /db, bev formázó minta (#299) 50 ap /db, cru formázó minta (#300) 50 ap /db, din formázó minta (#301) 50 ap /db,
kőszem (#304) 10 ap /db, galachmit (#310) 300 ap /db, gyógykenőcs (#313) 10 ap /db, huhogó bibe (#332) 16 ap /db,
acéltű (#334) 2 ap /db, olló (#335) 14 ap /db, súlyzó (#347) 18 ap /db, shinai gömb (#348) 240 ap /db,
quwarg tojás (#360) 4 ap /db, moa smaragd (#377) 50 ap /db, moa gyöngy (#378) 40 ap /db, moa rubin (#379) 60 ap /db,
moa obszidián (#380) 24 ap /db, moa zafír (#381) 80 ap /db, moa jádekő (#382) 32 ap /db, moa üveggömb (#383) 10 ap /db,
moa burát (#384) 24 ap /db, moa gyémánt (#385) 160 ap /db, moa katalizátor (#386) 80 ap /db, polip szívóka (#391) 4 ap /db,
álompor (#396) 2 ap /db, zafír erőöv (#397) 15000 ap /db, fokhagyma (#403) 8 ap /db, rájabőr (#404) 6 ap /db,
teknőcteknő (#416) 24 ap /db, era formázó minta (#418) 50 ap /db, fpi formázó minta (#419) 50 ap /db, gránátcsapda (#431) 40 ap /db,
gór formázó minta (#444) 50 ap /db, lótuszvirág (#447) 8 ap /db, mágusköpeny (#453) 3200 ap /db, norgat kulcs (#471) 48 ap /db,
fiatalság itala (#473) 400 ap /db, moa töltő (#525) 200 ap /db, őselemek köpenye (#560) 28000 ap /db, kátrány (#580) 2 ap cseppje,
csalánvirág (#582) 16 ap /db, toxyl (#591) 16 ap cseppje, jégkristály (#593) 40 ap /db, hro formázó minta (#601) 50 ap /db,
rémplazma (#616) 100 ap /db, arkog kő (#632) 2 ap /db, küklopsz szem (#643) 60 ap /db, aurach fog (#657) 2 ap /db,
rakolits por (#669) 14 ap /db, szulfin (#676) 40 ap /db, ryuku köpeny (#693) 170 ap /db, teknősesszencia (#702) 90 ap /db,
kobudera csont (#705) 8 ap /db, gnóm csont (#706) 8 ap /db, lélekkulcs (#718) 100 ap /db, topáz erényöv (#731) 220 ap /db,
gyöngyberakásos öv (#732) 260 ap /db, bunthar bőr (#733) 10 ap /db, tl'urlang fiola (#788) 100 ap /db, tl'urlang erőkő (#825) 200 ap /db,
dlathog kőzet (#829) 100 ap /db, vörös zselé (#862) 10 ap /db, yetifog (#863) 8 ap /db, ünnepi övsál (#874) 1400 ap /db,
kitintüske (#879) 8 ap /db, szürke briliáns (#908) 60 ap /db, skorpiókarom (#911) 8 ap /db, quwarg igazgyöngy (#912) 8 ap /db,
kreommat szirom (#925) 8 ap /db, cápazsír (#932) 8 ap /db, raaba-gumó (#936) 8 ap /db, bahrot bőr (#938) 10 ap /db,
keselyűmirigy (#941) 10 ap /db, yetiszív (#1070) 16 ap /db, párducszem (#1073) 4 ap /db, lidércesszencia (#1074) 14 ap /db,
mammutbőr (#1078) 12 ap /db, szélgömb (#1080) 60 ap /db, bőrkantár (#1125) 60 ap /db, varkaudar pálinka (#1137) 44 ap /db,
tenger gyümölcse (#1155) 32 ap /db, ryuku harmatgyűjtő (#1159) 58 ap /db, azúrharmat (#1161) 4 ap /db, Thargodan csont (#1181) 30 ap /db,
Thargodan koponya (#1182) 60 ap /db, ektoplazma (#1185) 93 ap /db, ryuku tájoló (#1224) 900 ap /db, ork csodaszer (#1228) 54 ap /db,
mösze hátpáncél (#1229) 22 ap /db, holdbőr (#1236) 28 ap /db, vaspánt (#1241) 20 ap /db, gyilkos méreg (#1265) 120 ap kortyonként,
teriád edény (#1278) 140 ap /db, teriád ékszer (#1279) 2000 ap /db, teriád dobóháló (#1281) 80 ap /db, szaké (#1295) 51 ap /db,
bíbor drakpikkely (#1305) 120 ap /db, jáde drakpikkely (#1306) 120 ap /db, topáz drakpikkely (#1307) 120 ap /db, fekete drakpikkely (#1308) 120 ap /db,
zöld drakpikkely (#1309) 120 ap /db, aszott drakpikkely (#1310) 120 ap /db, vékony ryuku kulcs (#1343) 27 ap /db, vastag ryuku kulcs (#1344) 36 ap /db,
hoarián bőrnadrág (#1345) 24 ap /db, extra takarmány (#1360) 36 ap /db, véka rizs (#1364) 2 ap /db, ryuku tál (#1365) 10 ap /db,
pókláb (#1378) 2 ap /db, teriád méreg (#1379) 24 ap cseppje, anguaxin váladék (#1382) 28 ap /db, aranycsináló csáp (#1383) 60 ap /db,
dinó szaru (#1385) 22 ap /db, teriád vadászöv (#1389) 5000 ap /db, Mg'thorath feje (#1397) 6000 ap /db, halálfejes zászló (#1416) 4000 ap /db,
zsizsikcsapda (#1439) 75 ap /db, gourry tojás (#1455) 6 ap /db, teriád kobak (#1461) 39 ap /db, kígyónyelv (#1473) 12 ap /db,
yuong tűzpikkely (#1495) 75 ap /db, cseng hópikkely (#1496) 75 ap /db, katonai kötszer (#1508) 108 ap /db, rozsomákszőr (#1510) 2 ap /db.

A tárgyak pedig, amelyeket el tudnál itt adni a ryukuknak, a következők:
áldott kő (#642) 20 ap /db, álompor (#396) 1 ap /db, aranyrög (#1251) 12 ap /db, aranytermő ládikó (#504) 250 ap /db,
aranytű (#272) 4 ap /db, arkog kő (#632) 1 ap /db, bahrot bőr (#938) 5 ap /db, bo'adhun idol (#745) 400 ap /db,
bordacsont (#16) 2 ap /db, csalánvirág (#582) 8 ap /db, csillezsályalevél (#1253) 10 ap /db, destabilizátor (#1275) 250 ap /db,
deus ex machina (#1) 25 ap /db, dinó szaru (#1385) 11 ap /db, dlathog kőzet (#829) 50 ap /db, ében toboz (#578) 5 ap /db,
extra takarmány (#1360) 12 ap /db, ezüstdarab (#326) 4 ap /db, Fekete Kehely (#283) 110 ap /db, fokhagyma (#403) 4 ap /db,
fűszerkeverék (#1170) 10 ap /db, fűszertartó (#210) 6 ap /db, gyógykenőcs (#313) 5 ap /db, gyöngymangó (#135) 2 ap /db,
halcsont (#390) 2 ap /db, halgar kulcs (#877) 50 ap /db, hoarián bőrnadrág (#1345) 12 ap /db, hoarián bőröv (#1341) 10 ap /db,
kaja (#2) 1 ap /db, kaktuszbogyó (#429) 4 ap /db, karbin plazma (#199) 10 ap /db, katonai kötszer (#1508) 36 ap /db,
kholden kulcs (#470) 20 ap /db, küklopsz szem (#643) 30 ap /db, kulcsszilánk (#942) 7 ap /db, kvazár (#244) 11 ap /db,
lélekesszencia (#619) 45 ap /db, madártoll (#112) 1 ap /db, mágusszelence (#1076) 25 ap /db, mithril (#352) 8 ap /db,
norgat kulcs (#471) 24 ap /db, nothar bogyó (#923) 4 ap /db, ogwawa kulcs (#1376) 80 ap /db, óndarab (#85) 2 ap /db,
őselemek köpenye (#560) 700 ap /db, pirkit (#153) 2 ap /db, pöfeteg tojás (#1386) 13 ap /db, pókláb (#1378) 1 ap /db,
polip szívóka (#391) 2 ap /db, purifikátor háj (#269) 18 ap /db, quwarg igazgyöngy (#912) 4 ap /db, ragasztó (#83) 1 ap cseppje,
ramit kő (#226) 3 ap /db, rókafarok (#124) 3 ap /db, roxati zárfaló (#314) 100 ap /db, rozsomákszőr (#1510) 1 ap /db,
ryuku derékszíj (#1324) 65 ap /db, ryuku védőkenőcs (#1154) 24 ap /db, sáfránypor (#211) 20 ap cseppje, sallank karom (#128) 2 ap /db,
skorpiókarom (#911) 4 ap /db, sötét ital (#284) 50 ap kortyonként, spiritusz (#170) 1 ap cseppje, sullár hólyag (#168) 7 ap /db,
szaké (#1295) 17 ap /db, szeksztáns (#32) 20 ap /db, szent kehely (#257) 16 ap /db, szvó-ektoplazma (#151) 10 ap /db,
távcső (#42) 16 ap /db, teknősesszencia (#702) 45 ap /db, teknőstojás (#1514) 15 ap /db, teriád dobóháló (#1281) 40 ap /db,
teriád fétis (#1296) 100 ap /db, teriád kobak (#1461) 13 ap /db, terrathua levél (#1443) 2 ap /db, Thargodan csont (#1181) 10 ap /db,
Thargodan koponya (#1182) 15 ap /db, tl'urlang erőkő (#825) 100 ap /db, toxyl üvegcse (#592) 25 ap /db, ugh méreg (#166) 2 ap cseppje,
uzbány csőr (#169) 6 ap /db, varázskorsó (#1546) 270 ap /db, vasérc (#152) 2 ap /db, vastag ryuku kulcs (#1344) 12 ap /db,
vékony ryuku kulcs (#1343) 9 ap /db, vizestömlő (#3) 7 ap /db, vörös zselé (#862) 5 ap /db, xirnox szív (#213) 10 ap /db,
zárnyitó készlet (#39) 12 ap /db, zöld üveg (#82) 3 ap /db áron.

[Megjegyzés: azokról a tárgyakról, amelyeket esetleg nem ismersz, 20 arany árán információt kérhetsz a BE <boltszám> <tárgy> paranccsal.] [5 pontot használtál fel, van még 240. Kapsz 8 VP-t.]

m 8 mozogsz északra
[475,93] Folytatod sétádat a házak közt. A ryuku közrendűek nem csak odabenn, a piciny lakásokban, hanem az utcán is élik az életük. Egy kapualjban gyanús árnyat pillantasz meg. Egy csapat idegenvadász nem lehet ellenfél a hozzád hasonló profinak. Nyugodtan várod a találkozást. Végre egy kis testmozgás. Fincsi!

Védekezésképp villámgyorsan felhúzol egy agytaposás varázst. Gyógyulsz (+2 életpont). Egy számodra ismeretlen védekező rúnavarázst mormol el ellenfeled. Támadó varázslatot alkalmazol: ellenfeledre bo'adhun csapás varázslatot lősz. 402 életpontot sebeztél. A szilánk működik (+2 életpont). Ellenfeled néhány elegáns kézmozdulata után már süvít is feléd egy sötét rítus. 46 életpontot vesztettél. Darabokra robban egy birtokodban levő deus ex machina. Vas dobónyilat markolva becélzod a mozgó célpontot. Elrepül 7 vas dobónyíl. Ellenfeled könnyedén félreüti! Máris repül feléd néhány precíziós vetőtű. A becsapódástól 102 életpontot vesztettél. Vad csatakiáltással, felemelve a tleikan nyársat a másikra támadsz. Tleikan nyárssal megdöfködöd az idegenvadász testét. (8 támadással 962 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+193 életerő). Egy jégcsóva varázslatot dobsz ellenfeledre. 29 életpontot sebeztél. Angolna szálkával jól megszurkálod az idegenvadász könnyűvértes testét. (6 támadással 576 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+116 életerő). Fegyvered 45 ép-t sebzett rajtad. Egy villámsújtás varázslatot dobsz ellenfeledre. 44 életpontot sebeztél. Ütések érik a válladat és a karodat. (6 támadástól 179 életpontot vesztesz.) Nem vagy felkészülve a 6 idegenvadász gyors oldaltámadására. Többször eltalálja a bal karodat. (6 támadástól 211 életpontot vesztesz.) Ütések érik a mellkasodat. (6 támadástól 248 életpontot vesztesz.) A 6 idegenvadász nem hagy pihenőt: lesújt a karodra és a mellkasodra. (6 támadástól 247 életpontot vesztesz.) Ütések érik a mellkasodat. (6 támadástól 179 életpontot vesztesz.) A 6 idegenvadász fegyverével több sebet ejt a bal válladon és karodon. (6 támadástól 231 életpontot vesztesz.) Tleikan nyárssal többször eltalálod az idegenvadász nyakát. (9 támadással 1071 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+215 életerő). Egy kézmozdulatot teszel, majd ellősz egy jégcsóva varázslatot. 30 életpontot sebeztél. Angolna szálkával megdöfködöd az idegenvadász bal vállát. (6 támadással 589 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+118 életerő). Fegyvered 72 ép-t sebzett rajtad. Egy villámsújtás varázslattal köszöntöd a másikat. 46 életpontot sebeztél. A 3 idegenvadász ügyes kí-fókuszálással több sikeres támadást is bevisz. (3 támadástól 103 életpontot vesztesz.) Szúrásokat kapsz a válladba és a felkarodba. (3 támadástól 125 életpontot vesztesz.) Ellenfeled a Kobraharapás technikáját alkalmazza. Csapások érik a jobb oldaladat. (3 támadástól 147 életpontot vesztesz.) A 3 idegenvadász kemény csapásokat osztogatva kényszerít védekezésre. (3 támadástól 116 életpontot vesztesz.) Ütések érik a válladat és a karodat. (3 támadástól 75 életpontot vesztesz.) A 3 idegenvadász fegyverével több sebet ejt a bal válladon és karodon. (3 támadástól 120 életpontot vesztesz.)
Tleikan nyárssal kicsit megbökdösöd az idegenvadász bal karját. (3 támadással 336 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+68 életerő). Néhány elegáns kézmozdulat után már süvít is ellenfeled felé egy jégcsóva. 29 életpontot sebeztél. Angolna szálkával megbököd az idegenvadász testét. (1 támadással 91 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+19 életerő). Fegyvered 39 ép-t sebzett rajtad. Mormolsz, majd ujjaidból kirepül egy villámsújtás varázslat. 46 életpontot sebeztél. Ellenfeled épphogy megpöccint. (1 támadástól 34 életpontot vesztesz.) Az 1 idegenvadász megböki fegyverével az oldaladat. (1 támadástól 25 életpontot vesztesz.) Ellenfeled épphogy megpöccint. (1 támadástól 16 életpontot vesztesz.) Az 1 idegenvadász vadul, minden technika nélkül támad: csak apró sebet ejt a bal kezeden. (1 támadástól 41 életpontot vesztesz.) Ellenfeled épphogy megpöccint. (1 támadástól 36 életpontot vesztesz.) Ellenfeled ügyetlen csapása csak apró vágást ejt a válladon. (1 támadástól 33 életpontot vesztesz.) Az 1 idegenvadász szemében félelem villan, aztán lassan lehunyja, miközben lelke kitör testének fogságából.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 7 vas dobónyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. Átkutatod a tetemet. Kincs! KIIINCS! Lássuk, mire bukkantál: 2 gyöngymangó, egy ezüst karkötő [ezüst karkötő ládikóba-> (476,95)-> 14 arany, -2 ÉP], egy réz papi karkötő [réz papi karkötő ládikóba-> (476,95)-> 20 arany, -2 ÉP], egy nagy bronzkulcs [nagy bronzkulcs ládikóba-> (475,94)-> nem kaptál semmit! -2 ÉP], egy szent jogar [szent jogar ládikóba-> (475,94)-> 50 arany, -2 ÉP] és egy fűszertartó. Szereztél 3 katonai kötszert. 23704 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-20 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 4251, sebződés: 2478, gyógyulás: 735, összesen: -1743 ÉP}


(Feltételes gyógyítás:) Egy utolsó kézmozdulattal kisütöd az ősi gyógyítás varázslatot! [-5 TVP] Ősi energiák regenerálják tested (+450 életerő). [-30 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont).
(Feltételes gyógyítás:) Kimondva az utolsó varázsszót, létrehoztad az ősi gyógyítás varázslatot! [-5 TVP] Ősi energiák regenerálják tested (+450 életerő). [-30 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont).
(Feltételes gyógyítás:) Egy végső mozdulattal előhívod az ősi gyógyítás varázslatot! [-5 TVP] Ősi energiák regenerálják tested (+450 életerő). [-30 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont).
(Feltételes gyógyítás:) Kimondva az utolsó varázsszót, létrehoztad az ősi gyógyítás varázslatot! [-5 TVP] Ősi energiák regenerálják tested (+450 életerő). [-30 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). Csillapítod az éhségedet. (-1 kaja.) [32 pontot használtál fel, van még 208. Kapsz 51 VP-t.]

be 142 bemész a 142. titkos labirintusba
Hamar megtalálod az épületet, hiába álcáztak afféle középületnek a ryukuk. Aki biztos forrásból tudja, hogy odabent titkos, gólemgyártó üzelmek folynak, az nem tévesztheti el a helyet. Bejáratánál ryuku katonák strázsálnak. Végülis most te is közülük valónak látszol, egy koszos kis csavargónak, miért ne mehetnél közelebb, mintha csak arra járnál? Feltűnésmentesen elsétálsz a katonák orra előtt, így alaposan szemügyre veheted őket: nem tűnnek túlságosan katonásnak és fegyelmezettnek, ruhájuk a tiedhez hasonlóan szakadt és helyenként lyukas. Ijedt szempillantásokkal vizsgálgatnak. Hé, támad hirtelen egy gondolatod, ezek az álcázott barbárok lesznek! Ha tévednél, simán megvívsz velük. Szóval vakmerően bemutatkozol. Rögvest kiderül, hogy ők azok.
- Téged vártunk - jelent neked egy, a ryukuk termetéhez mérten hórihorgas katona, mintha csak te lennél a vezetőjük. - Nincs itt senki. Az épületet éjszakára üresen hagyták. Nyugodtan behatolhatunk.
Jé, tényleg, most tűnik csak fel, hogy sötét van, csupán a bíborhold fénye világítja meg az előttetek magasodó épületet. Ha tényleg üres, miért nem mentek még be? No mindegy, ezen most ne töprengjünk, indulás befelé. Semmi fényt nem látsz odabent. Mély, misztikus hangon kántálni kezdesz. A földből energia áramlik testedbe. Sikerült elmondanod a tündérfény varázslatot! A kézfejed halványan világítani kezd. [-13 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont). Dobogó szívvel indulsz előre. Egy folyosóra érkeztetek. Semmi zaj. Lehet, hogy tényleg nincs itt senki? Nem tudja elkerülni a figyelmedet, hogy a barbárok láthatóan a hátad mögött szeretnek jönni. Mintha csak tolnának előre maguk előtt. Úgy tűnik, mégsem annyira bátrak ezek a hoariánok, mint amilyen a hírük. Na mindegy, ha kell majd megvéded őket, hadd tiszteljenek. [5 pontot használtál fel, van még 203. Kapsz 8 VP-t.]

lm 2 mozogsz 2
Egy elágazáshoz érkeztek. [2. PONT] Csillapítod az éhségedet. (-1 kaja.)
[7 pontot használtál fel, van még 196. Kapsz 11 VP-t.]

vv 205 elmormolod a 205. varázslatot
Gyorsvarázsolsz! Elmúlt a Pörhemór köre hatása. Elhelyezed Pörhemór körét. [-30 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont). [2 pontot használtál fel, van még 194. Kapsz 3 VP-t.]

lm 4 7 10 mozogsz 4 7 10
Megpihentek egy ajtó előtt. A délre nyíló szobából világosság szűrődik ki, ezek szerint nem vagytok egyedül az épületben. [3. PONT]
Elszántan mész előre. Egy robosztus, irtó vastagnak tűnő ajtó! Lenyomod a kilincset: Sajnos be van zárva. Kis keresgélés, próbálkozás után rájössz, hogy a nálad levő vastag ryuku kulcs nyitja az ajtót. Az ajtó ráérősen csusszan el utadból [-3 TVP]. A terem egyfajta laboratórium, ahol ryuku tudósok dolgoznak. A bal oldalt sorakozó polcrendszeren különös eszközök sorakoznak. Az egyik barbár megpróbál leemelni egy eszközt, de a polcot védő mágikus csapda egyszerűen leszeli a kezét. Fájdalmas lecke volt ez neki. Már csak azon aggódhatsz, hogy fájdalmas ordítása kit fog idecsődíteni. Jobb lesz semmihez sem nyúlni. [4. PONT] Egy ryuku gólemtudós lakik itt. (ld. enc.) Felkészülsz, hogy minél jobban el tudd kalapálni az agresszort.

Gyorsan felraksz egy agytaposás varázslatot. A szilánk működik (+2 életpont). Támadó varázslatot alkalmazol: ellenfeledre bo'adhun csapás varázslatot lősz. 575 életpontot sebeztél. Gyógyulsz (+2 életpont). Ellenfeled támadó varázslatot alkalmaz: ősi sorvasztás varázslatot lő rád. Ellenfeled támadó varázslatot alkalmaz: savhurrikán II varázslatot lő rád. Az agytaposásnak köszönhetően a varázslat kudarcot vallott! Mélyen koncentrálva, ellenfeled megidéz egy káosz szava varázslatot, majd rád küldi. 504 életpontot vesztettél. Egy isteni átok varázslattal köszönt csatapartnered. (-25 szerencse a harc időtartamára.) Mielőtt közelharcba bocsátkoznál, vas dobónyilat ragadva megsorozod ellenfeledet. Elrepül 7 vas dobónyíl. Alaposan megsorozod a ryuku gólemtudós zöldköpenyes testét. (7 támadással 425 életpontot sebezve.) Meglengetve a tleikan nyársat ellenfeledre ugrasz. Tleikan nyárssal nagy lendületekkel át- meg átszúrod a ryuku gólemtudós testét. (9 támadással 1091 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+219 életerő). Távolról jégcsóva varázslatot lősz a másikra. 48 életpontot sebeztél. Angolna szálkával többször eltalálod a ryuku gólemtudós testét. (6 támadással 603 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+121 életerő). Fegyvered 70 ép-t sebzett rajtad. Ellenfeledre villámsújtás varázslatot lősz. 73 életpontot sebeztél. Ellenfeled mormol, majd ujjaiból kirepül egy ősi sorvasztás varázslat. Az agytaposásnak köszönhetően a varázslat kudarcot vallott! Ellenfeled sebfertőzés varázslatot lő rád. (Az ártó varázslat hatása alatt az ellenfél csapásai nyomán nyíló sebek sokkal fájdalmasabbak lesznek majd.) Ellenfeled koncentrál, majd megindít egy tudatrombolás pszi támadást. Az agytaposásnak köszönhetően a varázslat kudarcot vallott! Ellenfeled mentális energiáit gyűrűbe gyűjti, majd útjának ereszt egy tudatrombolás pszi támadást. Az agytaposásnak köszönhetően a varázslat kudarcot vallott! Távolról lassulás varázslatot lő rád a másik. (Hatása alatt lassabban tudsz mozogni.) Tleikan nyárssal jól megszurkálod a ryuku gólemtudós testét. (4 támadással 489 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+98 életerő). Üdvözlésképpen egy jégcsóva varázslatot eresztesz meg ellenfeled irányába. 47 életpontot sebeztél. Angolna szálkával megkarcolod a ryuku gólemtudós testét. (1 támadással 101 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+21 életerő). Fegyvered 56 ép-t sebzett rajtad. Mélyen koncentrálva, megidézel egy villámsújtás varázslatot, majd ellenfeledre küldöd. 70 életpontot sebeztél. Ellenfeled mentális energiáit gyűrűbe gyűjti, majd útjának ereszt egy tudatrombolás pszi támadást. Az agytaposásnak köszönhetően a varázslat kudarcot vallott! Üdvözlésképpen egy savhurrikán II varázslatot ereszt meg irányodba ellenfeled. Az agytaposásnak köszönhetően a varázslat kudarcot vallott! Ellenfeled egy kézmozdulatot tesz, majd ellő egy káosz szava varázslatot. Az agytaposásnak köszönhetően a varázslat kudarcot vallott! Ellenfeled koncentrál, majd megindít egy tudatrombolás pszi támadást. Az agytaposásnak köszönhetően a varázslat kudarcot vallott! Távolról isteni átok varázslatot lő rád a másik. (-25 szerencse a harc időtartamára.)
A ryuku gólemtudós összecsuklik, majd megpróbál feltápászkodni, de végleg elhagyja az ereje, és elterül. Megölted.
Hasznavehetetlenné vált az angolna szálka. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 7 vas dobónyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. Eldobod az értéktelenné vált sangin yeti trófeát, és diadalmasan beszerzel egy ryuku gólemtudós trófeát. 28835 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-20 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 3522, sebződés: 630, gyógyulás: 465, összesen: -165 ÉP}

Komposzttá sorvadsz (-118 életerő). Lassan mozogsz. (-5 TVP.)
Megpihentek egy ajtó előtt. A délre nyíló szobából világosság szűrődik ki, ezek szerint nem vagytok egyedül az épületben. [3. PONT] Komposzttá sorvadsz (-116 életerő).
(Feltételes gyógyítás:) Egy utolsó kézmozdulattal kisütöd az ősi gyógyítás varázslatot! [-5 TVP] Ősi energiák regenerálják tested (+450 életerő). [-30 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). Ártó mágia nehezedik végtagjaidra. (-5 TVP.)
A folyosón haladtok előre. Kénytelen vagy azon mérgelődni, hogy a hoariánok milyen bénák, nem képesek halkan közlekedni. De a törzsfőnök jóindulata érdekében kénytelen vagy őket magaddal vinni. [5. PONT] Komposzttá sorvadsz (-116 életerő). Lassan mozogsz. (-5 TVP.)
Bátran haladsz tovább. Egy robosztus, irtó vastagnak tűnő ajtóban végződik az út. Megvizsgálod: Sajnos be van zárva. Kis keresgélés, próbálkozás után rájössz, hogy a nálad levő vastag ryuku kulcs nyitja az ajtót. Az ajtó ráérősen csusszan el utadból [-3 TVP]. A terem valamiféle előszoba, a túlsó oldalon ajtó nyílik a következő helyiségbe. [6. PONT] Működik a borzalmas sorvasztás (-114 életerő). Lassan mozogsz. (-5 TVP.)
Az előtérből a következő terembe léptek. Valamiféle könyvtárszobának tűnik, a polcokon könyvek sorakoznak. [7. PONT] Mielőtt utánanézhetnél, milyen tudásanyag sajátítható el belőlük, az egyik hoarián már ott is terem a teli polcnál, és egy lángcsóva varázslattal felgyújtja azt. Hát, ha nem figyelsz jobban, kincsek nélkül kell távoznod innen. Túlságosan célorientáltak ezek a hoariánok. A fal mellett találsz egy vasalt faládát. Sajnos zárva van. Rövid próbálkozás után kiderül, hogy a birtokodban levő vékony ryuku kulcs nyitja a ládát. Megnézed, hogy mi a zsákmány: 1 ryuku csizma. Gyorsan kiüríted a ládát. Iszonyatosan sorvadozol (-116 életerő). Ártó mágia nehezedik végtagjaidra. (-5 TVP.)
A terem valamiféle előszoba, a túlsó oldalon ajtó nyílik a következő helyiségbe. [6. PONT] Iszonyatosan sorvadozol (-113 életerő).
(Feltételes gyógyítás:) Befejezted az ősi gyógyítás varázslatot! [-5 TVP] Ősi energiák regenerálják tested (+450 életerő). [-30 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). Lassan mozogsz. (-5 TVP.)
A folyosón haladtok előre. Kénytelen vagy azon mérgelődni, hogy a hoariánok milyen bénák, nem képesek halkan közlekedni. De a törzsfőnök jóindulata érdekében kénytelen vagy őket magaddal vinni. [5. PONT] Iszonyatosan sorvadozol (-123 életerő). Mágikus erők lassítják testedet. (-5 TVP.)
Puha szőnyegen vonultok előre - ez legalább elnyeli a ryuku csizmák surranását. [8. PONT] Tested aggasztó sebességgel sorvad (-112 életerő). Ártó mágia nehezedik végtagjaidra. (-5 TVP.)
A folyosó déli oldalán végig ajtók sorakoznak. [9. PONT] Szorgalmazod a szétválást a hoariánoknak, de valahogy jobb ötletnek tartják, ha együttmaradtok. Hát... ők tudják. Egy szörnnyel találkoztál. Közel osonva látod, hogy egy rubingólem. (ld. enc.) Legjobb védekezés a támadás, kiáltod, és már ugrasz is.

Egy kézmozdulatot teszel, majd ellősz egy bo'adhun csapás varázslatot. 575 életpontot sebeztél. Gyógyulsz (+2 életpont). Mielőtt közelharcba bocsátkoznál, vas dobónyilat ragadva megsorozod ellenfeledet. Elrepül 7 vas dobónyíl. Lövedékeiddel perforálod a rubingólem testét. (7 támadással 435 életpontot sebezve.) A seb azonnal beforr! A lény tüzet köp rád. Telibe kapod a lángcsóvát. (468 életpontot vesztettél.) A következő tárgyaid elégtek az iszonyatos tűzben: 4 mákrózsa virág, bordacsont, fokhagyma, polip szívóka. Fegyvert váltasz: előkapod a Daramoula pálcáját. Vad csatakiáltással, felemelve a Daramoula pálcáját ellenfeledre ugrasz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Daramoula pálcájával néhányszor megcsapod a rubingólem testét. (7 támadással 727 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+146 életerő). Néhány elegáns kézmozdulat után már süvít is ellenfeled felé egy nekromanta csókja. 100 életpontot sebeztél. 100 életpontot gyógyultál. Angolna szálkával jól megszurkálod a rubingólem jobb karját. (6 támadással 611 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+123 életerő). Fegyvered 27 ép-t sebzett rajtad. Egy kézmozdulatot teszel, majd ellősz egy villámsújtás varázslatot. 67 életpontot sebeztél. A rubingólem megüti a bal karodat a mancsával. (1 támadástól 447 életpontot vesztesz.) A varázsló kezéből apró villámok repülnek ki. Alig pörkölődsz. 17 életpontot vesztettél. Egy tockost nyomat Neked a rubingólem! (1 támadástól 444 életpontot vesztesz.) Ellenfeled regenerálódik! Daramoula pálcájával többször eltalálod a rubingólem bal karját. (7 támadással 692 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+139 életerő). Néhány elegáns kézmozdulat után már süvít is ellenfeled felé egy nekromanta csókja. 115 életpontot sebeztél. 115 életpontot gyógyultál. Angolna szálkával megdöfködöd a rubingólem fejét. (6 támadással 567 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+114 életerő). Fegyvered 22 ép-t sebzett rajtad. Üdvözlésképpen egy villámsújtás varázslatot eresztesz meg ellenfeled irányába. 59 életpontot sebeztél. A rubingólem megüti a jobb karodat a mancsával. (1 támadástól 439 életpontot vesztesz.) A varázsló kitárja kezét, néhány szót mormol, és pusztító tüzet lő rád. Félig megúsztad. 18 életpontot vesztettél. Egy tockost nyomat Neked a rubingólem! (1 támadástól 448 életpontot vesztesz.) Ellenfeled regenerálódik! Daramoula pálcájával többször eltalálod a rubingólem jobb lábát. (7 támadással 722 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+145 életerő). Egy kézmozdulatot teszel, majd ellősz egy nekromanta csókja varázslatot. 111 életpontot sebeztél. 111 életpontot gyógyultál. Angolna szálkával megkarcolod a rubingólem vörös sziklabőrét. (1 támadással 99 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+20 életerő). Fegyvered 41 ép-t sebzett rajtad. Egy kézmozdulatot teszel, majd ellősz egy villámsújtás varázslatot. 68 életpontot sebeztél. Egy tockost nyomat Neked a rubingólem! (1 támadástól 447 életpontot vesztesz.) A varázsló tenyeréből lángnyelvek csapnak elő. Alig pörkölődsz. 21 életpontot vesztettél. A rubingólem mancsával végső csapást mér koponyádra. (1 támadástól 435 életpontot vesztesz.)
Véres nyál csordul ki a rubingólem száján, majd halk hörgéssel a porba hull.
Sajnos nincs a birtokodban az a tárgy. [0 pontot használtál fel, van még 194.]
Hasznavehetetlenné vált az angolna szálka. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-20 varázspont.]
{Csatastatisztika; sebzés: 4514, sebződés: 3274, gyógyulás: 1015, összesen: -2259 ÉP}

Amint minden elfeketedik előtted, rádöbbensz, hogy életed utolsó pillanatához érkeztél. Csak a Halál vigyorát látod... [131 pontot használtál fel, van még 63. Kapsz 209 VP-t.]
Aztán mintha hideg vízzel teli vödörbe mártottad volna a fejed, miközben a lábad alól kirúgták a talajt: szédelegve tántorogsz, majd kinyitod a szemed. Túlélted! Hisz ez lehetetlen... Aztán, a deus ex machina hűlt helyét látva, rájössz, hogy mi is történt. A fantasztikus varázstárgy megmentett, és elrepített a veszély helyszínéről! Ráadásul még egy keveset gyógyított is rajtad. (+1381 életerő.)
[20 pontot használtál fel, van még 43. Kapsz 32 VP-t.]
[0 pontot használtál fel, van még 43.]
(Feltételes gyógyítás:) Létrehoztad az ősi gyógyítás varázslatot! [-5 TVP] Ősi energiák regenerálják tested (+450 életerő). [-30 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont).
(Feltételes gyógyítás:) Befejezted az ősi gyógyítás varázslatot! [-5 TVP] Ősi energiák regenerálják tested (+450 életerő). [-30 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). [10 pontot használtál fel, van még 33. Kapsz 16 VP-t.]

lm 12 15 19 mozogsz 12 15 19
Ez a parancs csak labirintusokban működik. [0 pontot használtál fel, van még 33.]

lm 22 23 25 mozogsz 22 23 25
Ez a parancs csak labirintusokban működik. [0 pontot használtál fel, van még 33.]

lm 27 29 31 mozogsz 27 29 31
Ez a parancs csak labirintusokban működik. [0 pontot használtál fel, van még 33.]

v 205 1 elmormolod a 205. varázslatot
Huss, visszateleportálsz a körre! (2. referenciapontra érkezel.) [0 pontot használtál fel, van még 33.]

lm 37 39 49 mozogsz 37 39 49
Kiléptek kicsit, hogy még napfelkelte előtt végezhessetek a feladatotokkal. [32. PONT] Ártó mágia nehezedik végtagjaidra. (-5 TVP.)
Senki sem lep meg benneteket, miközben elszántan haladtok előre. [33. PONT] Ártó mágia nehezedik végtagjaidra. (-5 TVP.)
Miközben lépésről lépésre megközelítitek az épület központi termeit, azon töprengsz, vajon hogyan pusztíthatnátok el annyira az épületet, hogy a ryukuk később már egyetlen gólemet se gyárthassanak benne. [34. PONT] Mágikus erők lassítják testedet. (-5 TVP.)
Nincs elég pontod ahhoz, hogy tovább tudj menni. [36 pontot használtál fel, van még -3. Kapsz 57 VP-t.]

lm 46 52 52 mozogsz 46 52 52
Nincs elég pontod ahhoz, hogy tovább tudj menni. [0 pontot használtál fel, van még -3.]

in 5039 900 701 leírod az 5039. kalandozónak a 900. szörnyet a 701. tárgyat
Mentálisan üzensz. Leírod pontosan, hogy milyen is egy legendás godzilla. Elmeséled, hogy hogyan lehet szerezni (készíteni) Rahn ékkövet. [0 pontot használtál fel, van még -3.]

* 1. BP: leveszed/lerakod a 608. tárgyat
Kiveszed a füledből az ősmágus fülbevalóját. [0 pontot használtál fel, van még -3.]

* 2. BP: kézbeveszed/felveszed az 511. tárgyat
Sajnos nincs a birtokodban az a tárgy. [0 pontot használtál fel, van még -3.]

* 3. BP: használod a 892. tárgyat
Sajnos nincs a birtokodban az a tárgy. [0 pontot használtál fel, van még -3.]

* 4. BP: használod a 305. tárgyat
Sajnos nincs a birtokodban az a tárgy. [0 pontot használtál fel, van még -3.]

* 5. BP: visszadátumozás kérelem
Még nem telt el három hónap (legutóbb 2005. évben 12. hónapban adtad ki) a parancs utolsó használata óta. [0 pontot használtál fel, van még -3.]

* 6. BP: elmormolod a 208. varázslatot
Nincs elég pontod ahhoz, hogy ezt a parancsot végre tudd hajtani. [0 pontot használtál fel, van még -3.]
Végtagjaid felengednek, ahogy a dermedtség elmúlik. Lassan visszatér az erő bénult tagjaidba. Tested megpihen fárasztó kalandjaid után, lelked szomját oltod az Élet Forrásával... (+1 max. ép.) Túl fáradt vagy már, hogy tovább menj. Utolsó erőddel keresel egy helyet, ahol letáborozhatsz. Egyet fordulsz fektedben, és már alszol is. A kalandozás közben szerzett tapasztalatok jó hatással voltak. (+1 max. életerő.) Elmúlt a tulajdonságpajzs hatása. Elmúlt a vadászat hatása. Elmúlt a munka gyümölcse hatása. Elmúlt a hatalomvarázs hatása. Elmúlt a szürkeáll. aktiv hatása. Elmúlt a papi aura hatása. Elmúlt a ryuku álca hatása.
Ebben a körben -3 pontod maradt, ebből a következő körre -3 pontot vihetsz át. Kapsz még 780 pontot. A következő körben tehát 777 pontot költhetsz el.

ENCYCLOPEDIA FANTASIA


EKHARION BÉBI (768. SZÖRNY)
A kicsi ekharionok (persze csak ha kicsinek lehet nevezni egy tíz ember magas groteszk csecsemőt) nagyon szeretnek játszani. Általában megtermett parasztlegényekkel babáznak, mert azoknak jól lehet csavargatni a karját. Alapvetően az emberek szagát nem nagyon szeretik, így gyakran fürdetik őket folyókban, nagyobb tavakban és különböző pocsolyákban. További dolog, ami a kalandozókkal kapcsolatban zavarja őket, hogy sokat rugdalnak, miközben ők az apjuk hőstetteit játsszák el a kedvenc "babáikkal". Általában ezek a hőstettek olyanok szoktak lenni, hogy a papa fejével kettétört egy nagy sziklát, vagy hogy megevett harminc bárányt és három szűz elflányt reggelire. Szüleikhez képest a pszi képességük még elenyésző így nem is használják igazán, csak különböző dolgokra (például, hogy a szemben álló, következő babának mi a gyenge pontja és hol érdemes megmarkolni ahhoz, hogy könnyebben lehessen lóbálni). Ha sikerülne egy ekharion bébit beidomítanod a saját céljaidra, a kirakókockák iránt is érdeklődő "csöppség" minden bizonnyal pillanatok alatt képes lenne felhúzni neked egy-két épületet.

PROTEINSÓLYOM (771. SZÖRNY)
Néha, mikor kapaszkodsz fel a magashegységekben, egy zöld villanást látsz csak, ahogy valami elsuhan a magasban. Ha szerencséd van a lény nem vesz észre és folytathatod az utadat rendületlenül. Ám, ha a proteinsólyom fészke felé veszed az irányt, kíméletlenül lecsap rád! Hegyes csőrével pillanatok alatt szivacsot csinál a fejedből, már ami a lyukakat illeti. Varázslatokat használni esztelenség ellene, mivel lénye taszítja a mágikus energiákat. Azt mondják, a proteinsólyom tojásából remek rántottát lehet készíteni, combja megfűszerezve pedig mennyei étek, bár Te senkivel nem találkoztál még, aki eljutott volna a fészkéig, vagy sikerrel elejtett volna egy proteinsólymot. A szerencsésebbek megúszták némi koponyasérüléssel és örök életükre gurgulázó rongybabákká váltak az agykárosodás miatt, míg a kevésbé szerencsések párszáz méter zuhanás után szétloccsantak egy nagyobb kődarabon a proteinsólyom támadása után. D.E.M. nélkül ez egész kellemetlen tud lenni.

SMARAGDKŐ (678. TÁRGY)
A különlegesen ritka smaragdköveket a jelenkor törpéi már nem képesek a föld felszínére hozni - talán már soha nem tudják újjáépíteni őseik hihetetlenül mélyen, a föld alá nyúló tárnarendszereit. Az egyetlen mód, ahogy a nyers smaragdkő a felszínre bukkanhat, ha legyőzöl egy földsárkányt, és megtalálod a gyomrában. Nem csoda, hogy minden kalandozó úgy vigyáz a smaragdkőre, hogy gyakorlatilag lehetetlen tőle ellopni.

RYUKU HARCI DÁRDA (1318. TÁRGY)
Ez a hosszú, vékony, a ryuku páncéldarabokkal megegyező anyagból kovácsolt dárda a ryukukéhoz hasonló testfelépítésű kobuderák kedvence lesz. E remek fegyver súlyozását pont úgy alakították ki, hogy a ryuku harcosok alacsony termetéhez tökéletesen igazodjon. Persze ha annak idején más fajba nemzettek, akkor is megpróbálkozhatsz a fegyver használatával. A ryuku harci dárda sebzése nem mágikus, számszerűleg 2D10+10. A kobudera kalandorok gyakran (kb. minden második csatában) eggyel többet hajíthatnak belőle ellenfelükre, mint egyébként. A tárgy nem átadható.

TERIÁD ÍJ (1288. TÁRGY)
Igazi kincshez jutottál, most, hogy sikerült épségben megszerezned egy teriád íjász féltve őrzött fegyverét. Igen! A teriád íj állítva mért magassága kb. másfélszerese a hagyományos hosszú íjénak. Bár ez a háromméteres teriádok kezében nem tűnt jelentősnek, ha te használod, valószínűleg lesznek gondjaid vele. Persze egy kis gyakorlás e fegyverrel, és már át is hidaltad ezeket a nehézségeket. A teriád íjhoz teriád nyílvesszőt használhatsz a KF 1288 <nyílvessző száma> parancs kiadásával. Ehhez lőfegyver szakértelmednek legalább 40. szintűnek kell lennie.

BÁLNAEVŐ KAJMÁN (899. SZÖRNY)
Gyerekkorodban, ha a tengerek teremtményei kerültek szóba, szüleid azt sulykolták beléd: a világ legnagyobb állata a bálna. Pedig ez nem teljesen igaz, sőt, vannak szörnyek, amelyek kifejezetten a bálnákra vadásznak! A bálnaevő kajmán egy igazi páncélos lovag. Testhossza ritkán kisebb 15 méternél, és kitátott szája akkora, hogy egy felnőtt troll, állva is simán elfér a két állkapcsa között. Általában csak sütkérezni jön ki a partra, hogy a napfény melegét magába gyűjtve legyen elég energiája a vadászathoz. Te is így találkozhatsz vele, amint békésen, mozdulatlanul szundikál a homokfövenyen. Bár valószínűleg nem törődik veled (hisz ugyan milyen veszélyt jelenthetnél rá nézve), azért jó, ha vigyázol. Irdatlan testét vaskos izomkötegek mozgatják, így képes lehet meglepően gyors, váratlan támadásra is.

NYELDEKLŐ FŰZ (1464. NÖVÉNY)
A földig hulló, vékony, hajlékony fűzfavesszők között igazán békés álomra hajthatod a fejed. Itt ugyan nem fog háborgatni senki. A víz csobogása, és a hűs szellő elandalít. Feltűnik ugyan, hogy elkerülik a madarak, és az egyébként jól idomított jószágaid is ódzkodnak a közelébe menni, de elhessegeted magadtól a gondolatot. Ugyan, mi történhet egy közönséges fűzfa lombkoronája alatt? Semmi, de azért csak légy résen! Nem véletlenül kapta ez a növény a nyeldeklő nevet.

RYUKU GÓLEMTUDÓS (837. ELLENFÉL)
A gólemgyártó üzemben tevékenykedő ryukuk egytől-egyig híres tudósok. Ez egyben kitűnő varázstudásukra is garancia, hiszen a gólemgyurmázás inkább mágikus, mint fizikai tevékenységek gyűjteménye. Szóval ezek a vézna, zöldköpenyes férfiak védekezni fognak, ha hoarián szövetségeseid élén megtámadod a helyet, hiszen az üzemet és a benn dolgozókat őrző ryuku katonák híján, kénytelenek saját maguk elűzni a behatolókat.

RUBINGÓLEM (839. SZÖRNY)
A rubingólemet úgy alkották meg, hogy tűz ne árthasson neki, ő viszont annál inkább uralja a lángokat. A ryuku tudósok igazából, mint a gólemeknél általában, mindenféle mágikus támadásra való immunitásra törekedtek, de mint azt tudjuk, az efféle képességeknek ismert módszer van a lebontására. Persze az is lehet, hogy az alkotók nem voltak tisztában az ősmágus fülbevalójának működésével, vagy igen, mégsem voltak képesek többre. A bíborszínű óriás irdatlan mancsaival, rubinkemény izomzatával, és hatékony tűzleheletével kiváló ellenfél lehet még a magadfajta félisteni hatalmú kalandozók számára is.

KARAKTERLAP

Sauron Junior, egy fekete, hosszú hajú, csillogó szemű alakváltó férfi vagy. Fekete a bőröd. Tharr első számú avatárja vagy. A Hófarkas Klán (#9117) K.T. tagjai közé tartozol. Ez a 650. fordulód.

Erő: 77 (114) Szint: 54 Merészség: 10/3 Magasság: 180 cm
IQ: 77 (96) Támadás: 83 (85) Agresszió: 5 Testsúly: 60 kg
Ügyesség: 75 (95) Védekezés: 136 (138) Menekülés: 15 % Életkor: 51/97 év
Egészség: 76 (100) Életpont: 2445/2127 Jellem: semleges Tul. pont: 0
Szerencse: 80 (92) Varázspont: 4057/694 Pénz: 6876 arany Kép. pont: 0
Tudatpont: 21/0 Pszi pont: 121/45 Halhatatlanság: 30 % EFejl: 7
Eddig összesen 7853 szörnyet (13 ebben a körben) öltél meg. Ebben a fordulóban 282781 TP-t kaptál. Jelenleg 53537603 TP-d van. A következő szinthez még 11462397 TP szükséges. Trófeáid: triklem drakolder, ryuku sorkatona, ryuku gólemtudós. A Hófarkas tetoválását viseled.

HARCI ISMERETEK
víziharc: 11/58 ökölvívás: 7/98 szúrófegyverek: 56/65 (+9%)
vágófegyverek: 35/2 ütőfegyverek: 38/43 lőfegyverek: 16/66
dobófegyverek: 45/1

Feltételes fegyverváltás: Daramoula pálcája (#950) (120%) << kyorg hosszúpenge (#917) (120%) << ököl (#28) (100%)
Feltételes lőfegyver használat: semmi (0 -13.); mérg. ubuk dobónyíl (#188) (14 -37.); bogyógránát (#430) (38 -996.); bűvös shuriken (#562) (997 .); hajító csillag (#939) (998 -);
Óvatosság (labirintusokban): 0 KPCS: automatikusan minden kapcsolónál

EGYÉB ISMERETEK
1. rejtőzködés: 60/78 (+33%) 2. nyomkövetés: 172/65 (+14%) 3. lopás: 2/92
4. mászás: 47/16 5. hajózás: 17/88 6. csapdakészítés: 15/68
7. csapdaészlelés: 24/74 8. gyógyítás: 134/83 (+60%) 9. titkosírás: 7/98
10. felderítés: 34/18 (+15%) 11. szörnyidomítás: 3/90 12. teológia: 321/59 (+251%)
13. taumaturgia: 117/13 (+1211%) 14. szerencsejáték: 7/32 15. versengés: 24/71
16. harcművészetek: 4/7 17. zene: 12/12 18. szörnyismeret: 30/14 (+30%)
19. pszi: *68/100 20. zárnyitás: 18/30 21. vadászat: 12/66
22. vitalitás: 11/33 23. bányászat: 60/67 24. úszás: 12/78
25. főzés: 6/45 26. ősteológia: 8/35 (+14%)

FEJLESZTÉSI PONTOK
Felhasználatlan fejlesztési pont: 55
1. sebzés bónusz: 3 2. támadás bónusz: 2 3. védekezés: 1 5. varázslat sebzés: 5
6. regeneráció: 3(4) 8. képességpont: 4 9. gyors fejlődés: 4 10. vp regeneráció: 6(8)
11. kincskeresés: 3

FELTÉTELES PARANCSOK (még 2 lehet)
deus ex machinád 0 mezőre repítsen
totem 80% életpont alatt (ősi gyógyítás (#267))
gyógyítasz 60% életerő alatt 40 TVP-ért (max. 6 alkalommal)
kutatsz max. 300 TVP-ért
ásol max. 80 TVP-ért
készítesz szögletes követ (#17) (max. 10 darabot ), kerek követ (#19) (max. 20 darabot ), nyílvesszőt (#108) (max. 12 darabot ), pézsmatökmagot (#934) (max. 10 darabot ), hajító csillagot (#939) (max. 10 darabot ), kőkést (#6) (max. 2 darabot ), jokonbia ágat (#1477) (max. 5 darabot ), gourry tojást (#1455) (max. 999 darabot )
elfogod szutykos remákot (#191) hurokcsapdával (#217)
mászol max. 400 TVP-ért
cirkusz: céllövölde, ötpróba, küldetés, kártyabarlang, labirintus, szellemkastély (63)
maradék TVP-dből az erő (1) tulajdonságodat TF-eled
Feltételes támadás (aktív: 15, max: 16)
armageddont lövő lények (#9099), halált okozó lények (#9098), Rém (#315), éjfattyak (#9096), 9955. szövetség (#9955), purifikátor császár (#393), öregedést okozó lények (#9095), északi tűzsárkány (#219), Dl'orkhaugruk (#425), manaelementál (#290), vámpírféreg (#782) (csak egyszer), ősöreg taalruherceg (#718), teriád varázsló (#798), teriád gyilkos (#800), szőrös azuka (#903) (csak egyszer)
Barátságosság (aktív: 16, max: 16)
semlegesek (#989), jók (#990), nagyobb vércápa (#246), élőholt ősmágus (#179), mélység fattya (#199), rothadó lián (#427), kémsárkány (#545), Garmhuun familiáris (#543), bosszúálló (#562), káoszdémon (#547), kronotapír (#286), sötét kaszás (#591), bűbájlidérc (#761), Bondorroth (#723), magh-goth párduc (#871), Wart (#5667)

VARÁZSLATAID ÉS PSZI KÉPESSÉGEID
Varázslói varázslataid
energiatüskék (#29, 5 VP) lángcsóva (#31, 5 VP) izomernyesztés (#33, 6 VP)
varázsvédelem (#34, 8 VP) mágiatörés (#35, 10 VP) védelem sav ellen (#36, 12 VP)
tompítás (#40, 8 VP) fehér glóbusz (#47, 13 VP) villámcsapás (#50, 18 VP)
elektromos pajzs (#51, 14 VP) mágiafeloldás (#75, 5 VP, 5 TVP) fúzió (#77, 25 VP, 5 TVP)
láth. észlelése (#78, 7 VP, 5 TVP) varázsital főzése (#100, 30 VP) tükörpajzs (#101, 26 VP)
savhurrikán (#107, 40 VP) varázsvédelem II (#108, 18 VP) felszínre ugrás (#109, 25 VP, 5 TVP)
varázslatfelejtés (#130, 20 VP, 5 TVP) tűzgolyó (#155, 25 VP) tűzmágia (#157, 24 VP, 5 TVP)
familiáris idézése (#159, 40 VP, 20 TVP) varázskő készítés (#160, 120 VP, 10 TVP) dimenzióugrás (#163, 55 VP, 5 TVP)
városi teleport II (#181, 60 VP, 10 TVP) Symulf rúnája (#182, 12 VP, 5 TVP) vízlélegzés (#185, 15 VP, 5 TVP)
háló (#186, 24 VP) tiltott teleport (#198, 100 VP, 10 TVP) a munka gyümölcse (#224, 10 VP)
jégoszlop (#231, 24 VP) minta formázása (#237, 120 VP, 10 TVP) Thargodan illúzió (#242, 50 VP)
éjfattyak végzete (#260, 100 VP) tl'urlang formázás (#262, 500 VP) filofaxáció (#277, 20 VP, 10 TVP)
időcsere (#285, 5 VP)
Papi varázslataid
vámpirizáció (#1, 8 VP, 5 TVP) éber kakukk (#3, 6 VP) áldomás (#6, 5 VP, 5 TVP)
alkímia (#7, 7 VP, 3 TVP) esőidézés (#11, 8 VP, 5 TVP) erőpajzs I (#12, 6 VP, 5 TVP)
hadiszerencse I (#13, 4 VP, 5 TVP) méregsemlegesítés (#14, 10 VP, 5 TVP) vak őrület (#18, 3 VP, 5 TVP)
kitartó ló (#19, 10 VP, 5 TVP) korgó gyomor, huss (#21, 3 VP, 5 TVP) unkreáció (#22, 0 VP, 5 TVP)
hadiszerencse II (#24, 6 VP, 5 TVP) tündérfény (#25, 1 VP) tulajdonságpajzs (#26, 16 VP, 5 TVP)
harmadik szem (#27, 12 VP, 5 TVP) csupasz izom (#28, 10 VP, 5 TVP) méregfelhő (#37, 12 VP)
óriáserő (#53, 24 VP, 5 TVP) a lélek védelme (#57, 32 VP) azonnali gyógyítás (#58, 15 VP, 5 TVP)
hadiszerencse III (#59, 15 VP, 5 TVP) puha ütés (#60, 18 VP) tűzeső (#61, 16 VP)
erőpajzs II (#63, 24 VP, 5 TVP) oltár eltörlése (#79, 60 VP, 10 TVP) vadítás (#81, 8 VP, 5 TVP)
szörnyészlelés I (#82, 8 VP, 5 TVP) szörnycsábítás (#83, 14 VP, 3 TVP) szörnyidézés (#84, 72 VP, 10 TVP)
vasszervezet (#86, 8 VP) szopókőpusztítás (#88, 21 VP, 5 TVP) agyburok (#90, 11 VP)
fürgülés (#92, 22 VP) rúnapukkasztás (#94, 0 VP) DEM kreálása (#95, 50 VP, 10 TVP)
pusztító végzet (#106, 30 VP) erőpajzs III (#127, 30 VP, 5 TVP) élőholt pozdorja (#134, 40 VP)
tárgyészlelés (#135, 30 VP, 10 TVP) földelem idézése (#144, 70 VP, 20 TVP) Tharr haragja (#145, 16 VP)
ongóliant tombolás (#146, 40 VP) mágikus ütés (#147, 18 VP) becsületjel (#158, 14 VP)
esszenciavédelem (#165, 15 VP, 5 TVP) oltár teremtése (#167, 50 VP, 10 TVP) áldomás II (#169, 10 VP, 5 TVP)
planetáris őrdémon (#172, 18 VP) szopógödöreltörlés (#173, 30 VP, 10 TVP) tárgyvédelem (#178, 14 VP, 5 TVP)
gyorsvarázslás (#179, 0 VP) agytaposás (#180, 12 VP) kényszerport (#183, 8 VP)
esszenciavédelem 2 (#188, 15 VP, 5 TVP) méregfelhő II (#193, 18 VP) megfejtés (#199, 28 VP, 5 TVP)
Pörhemór köre (#205, 30 VP, 5 TVP) kisebb kívánság (#208, 300 VP, 30 TVP) vadászat (#209, 40 VP, 5 TVP)
áldomás III (#217, 15 VP, 5 TVP) hatalomvarázs (#220, 25 VP, 5 TVP) földrengés (#221, 160 VP, 20 TVP)
csapdaészlelés (#222, 12 VP, 5 TVP) mágia megértése (#226, 0 VP) meditáció (#250, 0 VP)
pajzszúzás (#251, 24 VP) bo'adhun csapás (#266, 60 VP) ősi gyógyítás (#267, 30 VP, 5 TVP)
kiszáradás (#268, 70 VP) árnyak segítsége (#270, 24 VP) bo'adhun gyógyítás (#272, 0 VP)
kyorg tudás (#273, 0 VP) papi aura (#377, 50 VP, 5 TVP)
Pszi képességeid
pszi-ernyő (#64, 6 PP, 5 TVP) auratranszformáció (#65, 10 PP, 10 TVP) pszi-regeneráció (#66, 12 PP, 5 TVP)
felejtés (#68, 5 PP, 5 TVP) kí koncentráció (#69, 14 PP, 5 TVP) agyletapogatás (#70, 16 PP, 2 TVP)
szürkeáll. aktiv (#71, 20 PP, 5 TVP) mentális pajzs (#72, 9 PP, 5 TVP) pszi fejlesztés (#73, 20 PP, 10 TVP)
molekulaátrendezés (#74, 10 PP, 5 TVP) agykorbács (#97, 6 PP) pszi-acéltorony (#98, 8 PP)
tudatkutatás (#99, 20 PP, 10 TVP) térképelemzés (#104, 20 PP, 10 TVP) kontinuum-tágítás (#105, 60 PP, 10 TVP)
tudatrombolás (#111, 25 PP) pszi-gyűjtés (#112, 300 PP, 30 TVP) pszi-ernyő II (#113, 10 PP, 3 TVP)
agybénítás (#114, 10 PP) pszi-konverzió (#115, 50 PP, 20 TVP) az elme fölénye (#116, 10 PP, 5 TVP)
szuperpszi kif. (#117, 400 PP, 60 TVP) teljes őrület (#118, 12 PP) térképelemzés II (#119, 80 PP, 40 TVP)
nagyobb agypajzs (#120, 15 PP, 5 TVP) direkt kontaktus I (#121, 35 PP) direkt kontakt. II (#122, 45 PP)
az elme hatalma (#123, 15 PP, 5 TVP) a möszék kiirtása (#189, 8 PP, 5 TVP) igazlátás (#190, 3 PP)
ragály (#191, 5 PP, 5 TVP) gyors pihenés (#194, 0 PP) pszi-konverzió II (#195, 20 PP, 15 TVP)
az agy kifacsarása (#197, 14 PP) agybénítás II (#246, 15 PP) elme dominanciája (#247, 20 PP, 5 TVP)
fehérál.roncsolása (#248, 22 PP) spirituális ext. (#249, 0 PP)
Alakváltó és tudati képességeid
kisebb tűzlehelet (#110, 2 ÉP) nagyobb tűzlehelet (#150, 5 ÉP) pszi kő kreálása (#151, 30 ÉP, 30 TVP)
Ősteológia varázslataid
megifjodás (#309, 200 VP, 10 TVP) isteni eledel (#326, 70 VP, 6 TVP)
Butaság ára beállítás: teológia: +12 vp 13 költség alatt; taumaturgia: +12 vp 13 költség alatt;
A varázslatok tanulására elkölthető: 250 kör eleji VP regeneráció.

JELENLEG RAJTAD LEVŐ AKTÍV VARÁZSLATOK ÉS PSZI HATÁSOK
vámpirizáció (#1) óriáserő (#53) csupasz izom (#28) méregsemlegesítés (#14)
Pörhemór köre (#205) (142,2,1) sebfertőzés (#333) lassulás (#291)

TÁMADÓ ÉS VÉDEKEZŐ VARÁZSLATOK LISTÁJA
Feltételes varázslat-használat
30. és magasabb szintűek ellen
Támadó varázslatok (aktív: 3, max: 10)
puha ütés (#60), éjfattyak végzete (#260), bo'adhun csapás (#266)
Védekező varázslatok (aktív: 2, max: 10)
agytaposás (#180), tompítás (#40)
Feltételes támadó varázslatok (aktív: 52, max: 59 - védekező varázslatokkal együtt)
pusztító végzet (#106) >> káoszszellem (#472) pusztító végzet (#106) >> tleikan házőrző (#507)
pusztító végzet (#106) >> sötét ülnök (#508) pusztító végzet (#106) >> kreiton idéző (#510)
pusztító végzet (#106) >> tleikan hajadon (#533) pusztító végzet (#106) >> tleikan ölőművész (#535)
pusztító végzet (#106) >> kreiton jótündér (#538) pusztító végzet (#106) >> shokara bogár (#436)
pusztító végzet (#106) >> kreiton lich (#536) nagyobb tűzlehelet (#150) >> tleikan hadúr (#509)
pusztító végzet (#106) >> szellemdarázs (#481) pajzszúzás (#251) >> pszionikus entitás (#553)
direkt kontakt. II (#122) >> részeg kalandozó (#187) bo'adhun csapás (#266) >> kisebb jégisten (#662)
bo'adhun csapás (#266) >> ősöreg hósárkány (#663) puha ütés (#60) >> férfiak (#998)
puha ütés (#60) >> nők (#999) bo'adhun csapás (#266) >> tleikan behemót (#511)
tűzgolyó (#155) >> fagybehemót (#660) bo'adhun csapás (#266) >> ezerszemű bestia (#288)
bo'adhun csapás (#266) >> sötét kaszás (#591) halálos érintés (#271) >> tl'urlang vadász (#610)
halálos érintés (#271) >> ml'othag szürcsölő (#415) halálos érintés (#271) >> árnytündér csontváz (#629)
halálos érintés (#271) >> végzetes szójer (#631) pusztító végzet (#106) >> garmhegyi szerzetes (#599)
halálos érintés (#271) >> tleikan rémeb (#626) bo'adhun csapás (#266) >> takarító (#609)
halálos érintés (#271) >> eldüeni vándor (#601) halálos érintés (#271) >> baljós árny (#588)
bo'adhun csapás (#266) >> ősöreg Tguarkhan (#727) jégoszlop (#231) >> ősöreg taalruherceg (#718)
halálos érintés (#271) >> ryuku orgyilkos (#942) tűzeső (#61) >> Wart (#5667)
jégoszlop (#231) >> gnóm szolgáló (#943) halálos érintés (#271) >> ryuku tolvaj (#883)
halálos érintés (#271) >> teriád törzsfő (#805) halálos érintés (#271) >> kithszaki orgyilkos (#843)
Feltételes védekező varázslatok (aktív: 52, max: 59 - támadó varázslatokkal együtt)
elektromos pajzs (#51) >> fényes griff (#952) agytaposás (#180) >> hoarián sámán (#834)
fürgülés (#92) >> gnóm szolgáló (#943) árnyak segítsége (#270) >> ősöreg taalruherceg (#718)
árnyak segítsége (#270) >> ősi asszimiláció (#717) varázsvédelem II (#108) >> tlopedmuk (#584)
agytaposás (#180) >> energiaelementál (#577) fürgülés (#92) >> ősöreg hósárkány (#663)
agytaposás (#180) >> kisebb jégisten (#662) fürgülés (#92) >> fagybehemót (#660)
pszi-acéltorony (#98) >> pszionikus entitás (#553) agytaposás (#180) >> márvány fagyúr (#657)
varázsvédelem (#34) >> elemi pulzátor (#440) varázsvédelem (#34) >> shokara bogár (#436)

ISTENI KÜLDETÉSEID
1.) Fosztogass végig tíz drakolder csatamezőt! (számláló: 1)
2.) Immunitáskövek? Bah, ilyesmire nincs szükségünk! Áldozz fel hármat a szívemtől legmesszebb állóból oltáromnál!
3.) Várlak audenciára - kerülj hozzám olyan közel, mint még soha életedben!

HŐSTETTEID
A quwarg rajzásban leölt quwargjaid: 1 élőholt, 6 rohamosztagos, 4 ősmágus, 1 anyakirálynő, 1 ősquwarg.
Olimpiai helyezéseid: harmadik hely az 5. kategóriában a XI. olimpián.
Eddigi legjobb helyezésed az alanori íjász- és dobóversenyen: 21. Legjobb pontszámod: 144.

A FORDULÓ ELEJÉN MÉG MEGVOLT...
1 bordacsont (#16) 3 deus ex machina (#1) 1 ezüstdarab (#326)
1 fokhagyma (#403) 8 kerek kő (#19) 2 madártoll (#112)
4 mákrózsa virág (#56) 1 polip szívóka (#391) 6 ryuku függő (#1322)
1 sallank karom (#128) 2 szögletes kő (#17) 4 teriád fétis (#1296)
14 vas dobónyíl (#189)

EBBEN A FORDULÓBAN KERÜLT HOZZÁD...
336 arany (#50) 1 aranytű (#272) 1 ezüstshuriken (#327)
3 fűszertartó (#210) 2 gyöngymangó (#135) 1 hoarián bőröv (#1341)
1 hoarián saru (#1346) 33 kaja (#2) 1 kajmánhús (#1457)
9 katonai kötszer (#1508) 1 ryuku csizma (#692) 1 ryuku harci dárda (#1318)
1 ryuku védőkenőcs (#1154) 6 teriád féreg (#1276) 1 teriád íj (#1288)
1 teriád nyílvessző (#1287) 18 víz (#27)

E KÖRBEN TETT LÉPÉSEID TÉRKÉPE


(475,93) a 142. labirintus bejárata, idegenvadász (#7027), ryuku gólemtudós (#837), rubingólem (#839)
(475,94) nagyképű párbajhős (#7022), piac (#740)
(476,94) fegyverkereskedés (#742)

TÚLÉLŐK FÖLDJE REFERENCIA


Sauron Junior 650. fordulója

Szörnyek

vadász tatu (#10) lila brekk (#11) szárnyas gömböc (#12) gonyolék (#13) rambó bogár (#14)
démontetű (#15) homokvarány (#16) bolhakutya (#17) ormánygőte (#18) kavadu (#19)
mérges pók (#20) goblin (#21) drótszőrű pincsi (#22) gazda (#24) grákó denevér (#25)
királygyík (#26) óriás sáska (#27) sakál (#28) gyilkos mókus (#29) surranó kígyó (#30)
woor-antilop (#31) gnóm boltos (#32) sünmedve (#33) kőszáli disznó (#34) acélkolosszus (#35)
manó (#36) sötét motyogó (#37) gorombilla (#38) lebegő gomba (#39) hamupók (#40)
görgőte (#41) óriás patkány (#42) tigroszlán (#43) Baar-ork (#44) Duer-ork (#45)
Tugt-ork (#46) harcos (#47) csontváz (#48) zombi (#49) technokolin (#50)
gyíkember (#51) bakkura (#52) százfogú (#53) bo-skorpió (#54) rőtmanó (#55)
félelem-járó (#56) gátvakond (#57) rájanyék (#58) pókvadász (#59) drasmólyom (#60)
hegyi rák (#61) kőevő (#62) umor-pióca (#63) varkaudar (#64) goldugar (#65)
vízionár (#66) húsevő magszim (#67) móleon (#68) evaporőr (#69) vadtroll (#70)
fabontó szójer (#71) óriás skorpió (#72) garokk (#73) tintacsiga (#74) mirg (#75)
gitonga (#76) zoloboo (#77) színes dözmöng (#78) bombagoly (#79) trollfa (#80)
tazunkaróka (#81) spagulár (#82) kaszabolósáska (#83) bíborgörény (#84) gyilkos sallank (#85)
topránypolip (#86) árnyékrája (#87) kaffogó hebrencs (#88) sörényes ubuk (#89) törpe kovács (#90)
alpesi tehén (#91) púpos burástya (#92) bundás csirmáz (#93) légirozmár (#94) mérges nyukmár (#95)
szintszívó (#96) mosolygó rettenet (#97) téfea magoflux (#98) piromenyét (#99) szőrös pók (#100)
sullár (#101) uzbány (#102) mélységi grittang (#103) trikornis (#104) óriás griff (#105)
griffőniksz (#106) fekete griff (#107) vadász varkaudar (#108) kőkorszaki szaki (#109) nyuhaj karbin (#110)
ragyás burástya (#111) sóhajtó dorony (#112) süvítő rája (#113) vérszomjas csüldő (#114) törpemammut (#115)
gyilkos tetű (#116) mutáns pók (#117) trappoló dinymák (#118) emberevő (#119) bibircsók-óriás (#120)
homokféreg (#121) xirnox (#122) tetemember (#123) manifesztátor (#124) büntető praglonc (#125)
miksziszi húsgólem (#126) Morbid (#127) varkaudar mágus (#128) Lord Kovács József (#129) útonálló (#130)
orgyilkos (#131) sötét gnóm (#132) elit palotaőr (#133) palotaőr (#134) élőholt mirg (#135)
sötét főgnóm (#136) karmos tankány (#137) agglomerátor (#138) proteinfecske (#139) acéldarázs (#140)
szőrlajhár (#141) udvari mágus (#142) vadászkutya (#143) arató csattanat (#144) pattanóböde (#145)
kardfogú fülemüle (#146) epokitféreg (#147) vérfürdető magszim (#148) szőrös bozsó (#149) fémbontó szójer (#150)
dehidrátor (#151) kardszárnyú pocok (#152) quwarg királynő (#153) autentikus vámpír (#154) nukleáris cickány (#155)
tüskés harci gromak (#156) purifikátor (#157) nómenklatúra (#158) ongóliant (#159) tyrannoszaurusz rex (#160)
velociraptor (#161) hadroszaurusz (#162) kétfejű troll (#163) jégtroll (#164) bávatag golombár (#165)
borzalmas varkaudar (#166) kvazár kovács (#167) halálosztó kain (#168) orgoró (#170) óriásféreg (#171)
sírlidérc (#172) vark. nekromanta (#173) dögkeselyű (#174) élőholt mágus (#175) óriás csontváz (#176)
csontváz lord (#177) ongóliant hadúr (#178) élőholt ősmágus (#179) Zinthurg (#180) gnóm szolgáló (#181)
pöfögő kregon (#182) elf mesterharcos (#183) ezoterikus mardel (#184) karmazsin huhogó (#185) szeppent rákfatty (#186)
részeg kalandozó (#187) kocsmai verekedő (#188) varkaudar behemót (#189) varkaudar bajnok (#190) szutykos remák (#191)
trosnyogó szakóca (#192) vércápa (#193) hínárevő piranha (#194) opati polip (#195) elektromos angolna (#196)
étkezési homár (#197) moszatrája (#198) mélység fattya (#199) magnetikus praglonc (#200) quwarg harcos (#201)
élőholt quwarg (#202) agyagelementál (#203) bazaltelementál (#204) gránitelementál (#205) kacagó szépia (#206)
diuretikus kráken (#207) drónkeselyű (#208) kneopatikus mollusk (#209) degradátor (#210) joviális m.szockó (#211)
Tguarkhan (#212) kisebb quwarg isten (#213) quwarg nagymester (#214) tűzfőnix (#215) élőholt sullár (#216)
massza (#217) tormikus egér (#218) északi tűzsárkány (#219) királyi palotaőr (#220) pszi elementál (#221)
aurapollátor (#222) szubreális vámpír (#223) nanda (#224) átokmurgattyú (#225) norpadolótika (#226)
kultúrmasztodon (#227) éjkornis (#228) orbitális mackósajt (#229) zoloboo sámán (#230) woorgard (#231)
ekharion (#232) alanori csatamén (#233) adószedő (#234) káoszteknőc (#235) Chara-din fattya (#236)
Mnebolath (#237) Orkhan Thai (#238) Raia szent lovagja (#239) sivatagi doareg (#240) vadász quwarg (#241)
qwarg rohamosztagos (#242) áeratikus hasnyák (#243) hegyi góliát (#244) Rughar familiárisa (#245) nagyobb vércápa (#246)
kputtyintó csalán (#247) quwarg parafenomén (#248) taalru (#249) noth szellem (#250) zombi mester (#251)
lidércúr (#252) pordémon (#253) hordóagyú mameluk (#254) őrült varázsló (#255) tüskés gigaféreg (#256)
Notermanthi (#257) pszi őselementál (#258) holle anyó (#259) kőtipró (#260) trikornis herceg (#261)
zsoldoskatona (#262) bérmágus (#263) páncélos lovag (#264) harci mágus (#265) elit gárdista (#266)
mestervarázsló (#267) zoloboo törzsfő (#268) quwarg anyakirálynő (#269) varkaudar hadúr (#270) varkaudar varázsló (#271)
pszi elementál lord (#272) Főmágus (#273) őrjáratozó katona (#274) triklem drakolder (#275) tűzelementál (#276)
jégelementál (#277) viharóriás (#278) halálelementál (#279) Védőnővér (#280) vércápa sámán (#281)
ősdentor (#282) aranyfecske (#283) molgan (#284) kronokukac (#285) kronotapír (#286)
kronoelementál (#287) ezerszemű bestia (#288) titánkolosszus (#289) manaelementál (#290) Ekhnagorhu (#291)
ragadozó (#292) káoszbajnok (#293) ében hadúr (#294) ében halálhajcsár (#295) Sötétség Hercege (#296)
Thargodan csontváz (#297) Maffiózó (#298) quwarg felderítő (#299) ősquwarg (#300) quwarg szabotőr (#301)
quwarg ősmágus (#302) óriáspók (#303) aranygriff (#304) Banyapók (#305) méregelementál (#306)
taalru herceg (#307) uchako (#308) mópat gigász (#309) Thargodan zsoldos (#310) Thargodan légiós (#311)
talriai behemót (#312) ősöreg góliát (#313) sötét ölész (#314) Rém (#315) lidérckirály (#316)
mópat fatty (#317) Thargodan mágus (#318) lélekelementál (#319) zafír drakón (#320) smaragd drakón (#321)
márvány drakón (#322) Notermanthi báró (#323) viharóriás sámán (#324) Ovgun (#325) smaragd sárkány (#326)
ében sárkány (#327) márvány sárkány (#328) zafír sárkány (#329) rubin sárkány (#330) Folrang (#331)
Ylgoroth (#332) Raia angyala (#333) Sir Rasolphius (#334) Thargodan kufár (#335) áldott okerón (#336)
küklopsz (#337) albinó küklopsz (#338) sziklaskorpió (#339) sárkányfajzat (#340) dűnelord (#341)
árnylord (#342) bölcs szilmill (#343) smaragd őrsárkány (#344) ork sámán (#345) szürke rinocérosz (#346)
varkaudar kósza (#347) khór darázs (#348) liumbe (#349) északi aurach (#350) halálmadár (#351)
láplidérc (#352) tesh alligátor (#353) erszényes elkarog (#354) nektoraf (#355) vörös rakolits (#356)
dűnekukac (#357) bíbor szulfagor (#358) földsárkány (#359) ryuku gárdista (#360) ryuku légiós (#361)
ryuku ostromteknős (#362) partravetett medúza (#363) fekete amőba (#364) troll ritualista (#365) dombi yeti (#366)
dombi óriásyeti (#367) kérődző etra (#368) rőtmanó berzerker (#369) Hrumagurk (#370) élőholt hadúr (#371)
átokosztó (#372) mutáns patkány (#373) oglyth (#374) bérgyilkos (#375) gorath lárva (#376)
Thargodan berzerker (#377) Eruol (#378) Zinthurg börtönőr (#379) Leah avatárja (#380) Dornodon avatárja (#381)
Raia avatárja (#382) Elenios avatárja (#383) Sheran avatárja (#384) Tharr avatárja (#385) Fairlight avatárja (#386)
Chara-din avatárja (#387) bolyongó lidérc (#388) zombi mágus (#389) lélekorzó (#390) halottidéző (#391)
csontgólem (#392) purifikátor császár (#393) ryuku gólem (#394) csápos otagi (#395) bunthar (#396)
hegyi óriás (#397) mutáns bunthar (#398) erdei rém (#399) Techiulan (#400) lidércóriás (#401)
varkaudar őslich (#402) fertőzött ent (#403) Nateilena úrnő (#404) villámrája (#405) triton (#406)
vérkeszeg (#407) vízdémon (#408) vízbeölt ryuku (#409) óriás vízi sün (#410) hullámelementál (#411)
gh'raiton ölész (#412) rd'alv lélektipró (#413) kr'uagon pusztító (#414) ml'othag szürcsölő (#415) vg'axtol torzító (#416)
smaragdgólem (#417) vortexmágus (#418) halálhozó (#419) korinthai amőba (#420) kék rothasztó (#421)
ősi szellem (#422) csontváz hadúr (#423) kísértetvarázsló (#424) Dl'orkhaugruk (#425) drótszőrű mópat (#426)
rothadó lián (#427) natharion gólem (#428) gothag döglidérc (#429) verg elmeszaggató (#430) esthari vérszopó (#431)
krathan csontváz (#432) trakhon (#433) homogén artikula (#434) táncoló ogre (#435) shokara bogár (#436)
sziklaelementál (#437) testzabáló (#438) Baalgarmon szolgája (#439) elemi pulzátor (#440) tarajos mandrag (#441)
vastagbőrű mutak (#442) greén örvény (#443) mennydörgő titán (#444) animált korall (#445) veszett gorilla (#446)
őshonos sziklozug (#447) homokcápa (#448) ködmedúza (#449) pengekarú nitmák (#450) púpos zsokarg (#451)
bosszantó apróság (#452) zseléféreg (#453) hegyi yeti (#454) dögbűzös liliom (#455) szárnyaló halál (#456)
lidérctűz (#457) sötét szisszenő (#458) chaktra vadászeb (#459) titokzatos kroa (#460) vadkos (#461)
hájas okerón (#462) ro'galhal kísértet (#463) hótarantula (#464) varkaudar remete (#465) tündöklő griff (#466)
bo'adhun lidérc (#467) bo'adhun éjhozó (#468) türkiz sárhajító (#469) pikkelyes ptog (#470) kettéroppantó (#471)
káoszszellem (#472) rubin góliát (#473) algaleioda (#474) hamuelementál (#475) leviathán lárva (#476)
kutyafejű medve (#477) quwarg lázhozó (#478) dübörgő bahrot (#479) trakatoid (#480) szellemdarázs (#481)
tüskés totemblarg (#482) rikácsoló kolibri (#483) katamán ordas (#484) harcos hárpia (#485) tarajos áspis (#486)
elmeszonda (#487) ében tigris (#488) fekélyes hernyó (#489) csupaszbőrű maclogh (#490) harci mugrath (#491)
bumshir óriásmacska (#492) kyorg szolgasárkány (#493) Kronga hadúr (#494) Koponyazúzó Emma (#495) Sshreakza (#496)
Ébenuszonyú Tekla (#497) nitmák lord (#498) Fehér Özvegy (#500) Tissian sámánúr (#501) Éjvadász (#502)
Toodrok Din (#503) Uthan Teriadan (#505) kreiton bűvölő (#506) tleikan házőrző (#507) sötét ülnök (#508)
tleikan hadúr (#509) kreiton idéző (#510) tleikan behemót (#511) tleikan főbíra (#512) testzabáló rasáth (#513)
pirogólem (#514) achát gólem (#515) torz gólem (#516) bíbor tenyészet (#517) smaragd tenyészet (#518)
őstenyészet (#519) drag'kór féregűző (#520) drag'kór sámánúr (#521) drag'kór kolosszus (#522) Dreighatran (#523)
ro'galhal gyóntató (#524) Harmarghal (#525) zztrissh harcos (#526) zztrissh veterán (#527) Strissha (#528)
albinó féreg (#529) káoszpók (#530) tűzrája (#531) Tokan (#532) tleikan hajadon (#533)
tleikan amazon (#534) tleikan ölőművész (#535) kreiton lich (#536) kreiton átokmester (#537) kreiton jótündér (#538)
raskhiir szellem (#539) quwarg széltáncos (#540) selyemszárnyas (#541) vadászskorpió (#542) Garmhuun familiáris (#543)
Morghatal A'ton (#544) kémsárkány (#545) bársony gyilkos (#546) káoszdémon (#547) monumentalizmo (#548)
eszement trappoló (#549) kyorg álomherceg (#550) troglodita idéző (#551) bűzkeselyű (#552) pszionikus entitás (#553)
mutánsféreg (#554) vérszomjas karvaly (#555) troglodita harcos (#556) élőholt pöffeteg (#557) kóbor mortag (#558)
karmos behemót (#559) groxmati varázstudó (#560) szörnyszülött-fióka (#561) bosszúálló (#562) sivatagi okerón (#563)
elfajzott enkala (#564) tengeri parduan (#565) groxmati átokmanó (#566) kyorg őrgólem (#567) kísértetvándor (#568)
moxerati mocsárlakó (#569) P. Vlagyimir (#570) troglodita hadvezér (#571) Buqqe (#572) Fürge Maidena (#573)
Kíméletlen Ardo (#574) Gyorsröptű Kabol (#575) trakuun lidérc (#576) energiaelementál (#577) Alkotó (#578)
Teremtő (#579) Thargodan főmágus (#580) kreált kopó (#581) mutáns kopó (#582) Bropxat (#583)
tlopedmuk (#584) hártyás dermesztő (#585) árnygólem (#586) templomos lovag (#587) baljós árny (#588)
gnomori rémszolga (#589) wayazamund szirén (#590) sötét kaszás (#591) khrak kőóriás (#592) bányászvorthag (#593)
homoktúró galaga (#595) nekromanta kóborló (#596) ködmágus (#597) kocsonyakígyó (#598) garmhegyi szerzetes (#599)
ősi matéria (#600) eldüeni vándor (#601) fényhozó (#602) dűneszellem (#603) dranadáni kőtörő (#604)
smaragdvámpír (#605) tleikan áruló (#606) ősféreg (#608) takarító (#609) tl'urlang vadász (#610)
patás tanough (#611) gygyan krokodil (#612) Tobias Ak'radal (#613) Lord Daramoula (#615) Dranadáni Salamon (#616)
garmhegyi árny (#619) tlopedmuk rémúr (#620) tlopedmuk halálbáró (#621) ében árnylidérc (#622) ősi csontvázúr (#623)
rothadó tetem (#624) Rettegés Ura (#625) tleikan rémeb (#626) vtoeken döntőbíra (#627) élőholt drakolder (#628)
árnytündér csontváz (#629) fertőzött dr.lárva (#630) végzetes szójer (#631) kristálynyálka (#632) rothadó borzalom (#633)
ezeréves lélek (#634) tollaskígyó (#635) sarki róka (#636) jegesmedve (#637) hópárduc (#642)
fagyelementál (#644) dermesztő lidérc (#645) eszkimó óriás (#648) jégzabáló (#649) fagymágus (#650)
animált hókutya (#651) jégdémon (#652) fagyóriás (#653) mammut zombi (#654) rozmár sámán (#655)
jégtörő (#656) márvány fagyúr (#657) kristályförgeteg (#658) hósárkány (#659) fagybehemót (#660)
kisebb jégisten (#662) ősöreg hósárkány (#663) agyfröccsentő (#666) troll bányász (#679) varkaudar hírnök (#686)
varkaudar íjász (#687) varkaudar iszákos (#688) nőstény varkaudar (#689) varkaudar vajákos (#690) varkaudar katona (#691)
varkaudar böllér (#692) vark. kardtáncos (#693) csataremák (#694) mópatétkű grymeth (#695) hiperéber grymeth (#696)
csattogó kígyó (#697) Őrült Montrix (#698) haprszagú Thargodan (#699) lázadó hapral (#700) Thargodan raktfőnök (#701)
vámpírdenevér (#702) púpos varkaudar (#703) varkaudar che-pap (#704) szikrázó manahal (#705) Nap bírája (#711)
Rüeumöeu szelleme (#712) laborkudarc (#713) kísérleti kudarc (#714) fokozott burjánzás (#715) gőzölgő fröccsenet (#716)
ősi asszimiláció (#717) ősöreg taalruherceg (#718) őscápa (#719) mélytengeri kráken (#720) Bondorroth (#723)
ősöreg Zinthurg (#724) ősöreg Notermanthi (#725) ősöreg Orkhan Thai (#726) ősöreg Tguarkhan (#727) ősöreg Tharg. mágus (#728)
magger (#747) vezérfarkas (#748) mammutóriás (#749) adamantit gólem (#750) kék rakolits (#754)
drakolich (#760) bűbájlidérc (#761) kentaurusz (#762) darázsfelhő (#763) élőholt tigris (#766)
ekharion bébi (#768) mantikór (#769) proteinsólyom (#771) ryuku csapásvezető (#778) roguena (#779)
ork bérgyilász (#781) vámpírféreg (#782) térfaló (#783) méregféreg (#784) kiütéses negátor (#785)
elemi rin (#786) nekrit parazita (#787) keyrasi démonlidérc (#788) mösze uralkodó (#789) skarlátdémon (#790)
fattylord (#791) szánalmas pondró (#792) csáp entitás (#794) teriád vadász (#796) teriád ámokfutó (#797)
teriád varázsló (#798) élőholt teriád (#799) teriád gyilkos (#800) teriád őrgólem (#801) teriád íjász (#802)
féregtenyészet (#803) teriád harcos (#804) teriád törzsfő (#805) teriád nekromanta (#806) teriád főmágus (#808)
draklen medúza (#817) szívfaló (#826) ryuku sorkatona (#828) ryuku kalandozó (#829) hoarián sárkánybébi (#830)
sárkánylovas (#831) hoarián barbár (#833) hoarián sámán (#834) ryuku lovas (#835) ryuku szamuráj (#836)
ryuku gólemtudós (#837) kvazárgólem (#838) rubingólem (#839) óriásmassza (#840) kithszaki orgyilkos (#843)
gömbpók (#845) kronopók (#848) shintar pásztor (#849) quwarg b.háborító (#850) quwarg harcmágus (#851)
amőbaszerű gyík (#852) smaragd griff (#853) nyálkás genoid (#854) quwarg ölész (#855) gyökérszellem (#856)
sangin yeti (#857) mutáns hegyitroll (#859) kővarangy (#860) hebrencs teknős (#861) magh-goth párduc (#871)
ent kertész (#872) tojásrakó pöfeteg (#873) gigantoszaurusz (#874) bíbor anguaxin (#875) Mg'thorath (#882)
ryuku tolvaj (#883) hallgatag térdeplő (#888) teishin keselyű (#892) tengeri parazita (#893) bámulatos zombi (#896)
méregzsák (#897) bálnaevő kajmán (#899) legendás godzilla (#900) kajmánevő gargantua (#901) szőrös azuka (#903)
vermelő rozsomák (#904) fekete albatrosz (#915) tengeri kígyó (#919) ryuku orgyilkos (#942) gnóm szolgáló (#943)
cunami teknős (#944) páncélfoltozó (#945) ködsárkány (#947) szánalmas teknős (#949) fényes griff (#952)
zsákmányvadász (#953) Yurk, a profi (#958) Teijiyoshi (#970) Barnega (#971) Blounther apó (#972)
királyi őrjáratos (#7006) Friedurgonoma (#7009) széleshátú bahrot (#7013) nagyképű párbajhős (#7022) elkóborolt rémeb (#7023)
menekülő rabszolga (#7024) leleplezett teriád (#7025) ryuku ősszellem (#7026) idegenvadász (#7027) magányos küklopsz (#7036)

Tárgyak

deus ex machina (#1) kaja (#2) vizestömlő (#3) bot (#4) bunkó (#5)
kőkés (#6) $kőhegyű lándzsa (#7) $szöges bunkó (#8) bunkósbot (#9) dárda (#10)
csontkés (#11) $csontszurony (#12) kőkalapács (#13) sünmedve tüske (#14) vadász tatu bőr (#15)
bordacsont (#16) szögletes kő (#17) parittya (#18) kerek kő (#19) fúvócső (#20)
ormánygőte csont (#21) tüske (#22) mérgezett tüske (#23) kavadu lebeny (#24) kavadu iszák (#25)
gyenge méreg (#26) víz (#27) ököl (#28) smirglilevél (#29) $varányszem (#30)
smirglibokor (#31) szeksztáns (#32) $lapockacsont (#33) ásó (#34) tűzbokor (#35)
fáklya (#36) $drótszőr (#37) gumifa (#38) zárnyitó készlet (#39) kis vaskulcs (#40)
$grákóbőr (#41) távcső (#42) tükör (#43) királygyík bőr (#44) kis bőrpajzs (#45)
krómkaktusz (#46) surranó kígyó bőr (#47) antilopbőr (#48) $kígyóbőr kesztyű (#49) arany (#50)
bőrpáncél (#51) patak (#52) tavacska (#53) szökőkút (#54) mákrózsa bokor (#55)
mákrózsa virág (#56) $bőrsisak (#57) ködmangó cserje (#58) ködmangó (#59) ködkapu (#60)
árnyéksár (#61) ködcsillag (#62) tigroszlán fog (#63) csontszablya (#64) $szöges páncél (#65)
szöges bőrpajzs (#66) kék orchideacserje (#67) $kék orchidea (#68) szárnyas hernyó (#69) $rézdarab (#70)
$rézpáncél (#71) $rézsisak (#72) $rézpajzs (#73) csontkulcs (#74) rézkulcs (#75)
bronzkulcs (#76) rát-fa (#77) mászókarom (#78) korongfa (#79) lapkorong (#80)
mérleg (#81) zöld üveg (#82) ragasztó (#83) $díszes rézpajzs (#84) óndarab (#85)
olvasztókemence (#86) $bronzhegyű lándzsa (#87) $bronzsisak (#88) $bronzpajzs (#89) $bronzpáncél (#90)
manilla-fa (#91) kötél (#92) mély kút (#93) $bronzhegyű nyíl (#94) $bakkura bőr (#95)
$bakkura csizma (#96) $rákpáncél (#97) $rákpajzs (#98) $fekete gyöngy (#99) aranyló ugarhéj (#100)
$tinta (#101) vízionár szem (#102) $magszim bél (#103) fémrúd (#104) evaporőr háj (#105)
fabontó (#106) $rövid íj (#107) nyílvessző (#108) vapár cserje (#109) vapár ág (#110)
$hosszú íj (#111) madártoll (#112) xantusz-kaktusz (#113) kaktusztüske (#114) móricserje (#115)
móri gyümölcs (#116) $ezüst nyaklánc (#117) púderszikla (#118) púderkő (#119) tábla (#120)
jellempróba (#121) dözmöng szív (#122) $göcsörtös bunkó (#123) rókafarok (#124) mandibulapenge (#125)
$bronzpenge (#126) $mandibulakasza (#127) sallank karom (#128) $sallank nyíl (#129) hebrencs állkapocs (#130)
$ubuk tüske (#131) hóhérbimbó (#132) $csuklyavirág (#133) gyöngymangó bokor (#134) gyöngymangó (#135)
rúnakő (#136) $mérg. ubuk tüske (#137) $ubuk dobónyíl (#138) koponya szimbólum (#139) denevér szimbólum (#140)
nap szimbólum (#141) $szem szimbólum (#142) virág szimbólum (#143) két kard szimbólum (#144) $villám szimbólum (#145)
oltár (#146) hebrencs csapda (#147) $mocsári penke (#148) grok-képződmény (#149) $szent jogar (#150)
szvó-ektoplazma (#151) vasérc (#152) pirkit (#153) mély szakadék (#154) vaskohó (#155)
világítótorony (#156) nyu-shuriken (#157) $ezüst karkötő (#158) $kis vaspajzs (#159) $vassisak (#160)
$nagy vaspajzs (#161) $borostyán függő (#162) karócsapda (#163) $vasvért (#164) mászókampó (#165)
ugh méreg (#166) sziklafészek (#167) sullár hólyag (#168) uzbány csőr (#169) spiritusz (#170)
$rövid kard (#171) $téfea-agy (#172) nekrofun (#173) $harci kalapács (#174) márványtorony (#175)
$vashegyű nyíl (#176) szopógödör (#177) mínosz-kúp (#178) grifftojás (#179) $ezüst gyűrű (#180)
vasalt bunkó (#181) $vashegyű lándzsa (#182) vaskulcs (#183) $ezüst kulcs (#184) $nagy bronzkulcs (#185)
$nagy vaskulcs (#186) $mérgezett vasnyíl (#187) mérg. ubuk dobónyíl (#188) vas dobónyíl (#189) mérg. vas dobónyíl (#190)
$aranylánc (#191) $gyöngysor (#192) $aranygyűrű (#193) $arany karperec (#194) $obszidián függő (#195)
$trófea nyaklánc (#196) $igazgy. fülbevaló (#197) $trikornis szarv (#198) karbin plazma (#199) gyíkfű csomó (#200)
gyíkfű (#201) amniosz-fa (#202) amniosz (#203) kazmár (#204) kazmár gyökér (#205)
ovimon-bokor (#206) ovimon-bogyó (#207) óriás lián (#208) szuperkötél (#209) fűszertartó (#210)
sáfránypor (#211) $dorony tüdő (#212) xirnox szív (#213) $manifeszt.nyúlvány (#214) $praglonc hártya (#215)
$ketrec (#216) $hurokcsapda (#217) ketrec-csapda (#218) fedett verem (#219) háló-csapda (#220)
dobóháló (#221) $láncing (#222) $smaragd védőgyűrű (#223) $varkaudar lándzsa (#224) $orgyilkos tőr (#225)
ramit kő (#226) helytartói jogar (#228) $obszidián karkötő (#229) $lánckesztyű (#230) acélpengőke (#231)
$ilkin érc (#232) furulya (#233) tatu dob (#234) dorony duda (#235) lajhár csont (#236)
tankány karom (#237) lant (#238) $pular kristály (#239) $kis aranykulcs (#240) $smaragd kulcs (#241)
tüskecsapda (#242) nyílcsapda (#243) kvazár (#244) $márványkulcs (#245) nagy aranykulcs (#246)
$fekete bőrcsizma (#247) pszi kő (#248) bumeráng (#249) $kvazár páncél (#251) smaragd koszorú (#252)
nekrofun medál (#253) $regeneráló gyűrű (#254) $tatu ködmön (#255) templom (#256) szent kehely (#257)
$nehezék (#258) szopókő (#259) isteni könnycsepp (#260) bájital (#261) friss csatamező (#262)
ősi csatamező (#263) remák szív (#264) $kristálygömb (#265) $kvazár sisak (#266) $fülemüle agyar (#267)
$gromak bőr (#268) purifikátor háj (#269) gromak páncél (#270) szürke bőrkesztyű (#271) aranytű (#272)
szuper dobóháló (#273) szuper hálócsapda (#274) $ametiszt medál (#275) $sárga erőöv (#276) $rejtőköpeny (#277)
$umbatari karkötő (#278) $Mágikus Koponya (#279) $tyrex csont (#280) $raptor karom (#281) $jégszív (#282)
Fekete Kehely (#283) sötét ital (#284) $Szent Kulacs (#285) Sheran főzete (#286) Tharr Keresztje (#287)
zan indukátor (#288) sárkányölő kard (#289) energiapajzs (#290) $bíbor erőöv (#291) $sárkánypikkely (#292)
drako pikkelyvért (#293) $varkaudar páncél (#294) elit csatavért (#295) $kvazár pajzs (#296) $kvazár kard (#297)
$arx formázó minta (#298) $bev formázó minta (#299) cru formázó minta (#300) din formázó minta (#301) $Fairlight köpenye (#303)
$kőszem (#304) varázskő (#305) $adamantit kesztyű (#306) $réz papi karkötő (#307) $ezüst papi karkötő (#308)
$arany papi karkötő (#309) $galachmit (#310) borkonyó cserje (#311) borkonyó bibe (#312) gyógykenőcs (#313)
roxati zárfaló (#314) $optiri agysisak (#315) Pusztítás Botja (#316) varkaudar csizma (#317) taposó tappancs (#318)
ködkard (#319) kregon zúzmó (#320) plazmacsillag (#321) $ezüsttőr (#322) $ezüsthegyű nyíl (#323)
$ezüsthegyű lándzsa (#324) ezüstkard (#325) ezüstdarab (#326) ezüstshuriken (#327) Thargodan esszencia (#328)
$csontpálca (#329) mirtuszkoszorú (#330) $mutáns csont (#331) huhogó bibe (#332) rákfatty váladék (#333)
acéltű (#334) olló (#335) pukkanó tűcsapda (#336) piranha zsákvédő (#337) $királyi korona (#338)
hadilobogó (#340) alkímiázó üst (#341) fagyöngy füzér (#342) $rézgolyó (#343) kincs (#344)
viharfelhő (#345) rózsaszín bugyogó (#346) súlyzó (#347) $shinai gömb (#348) lovagi tabard (#349)
esszenciakristály (#350) tolmokov-koktél (#351) mithril (#352) molluszk ház (#353) degradátor váladék (#354)
szockó hólyag (#355) Tguarkhan-csapda (#356) Baghar korbácsa (#357) vámpírkard (#358) quwarg boly (#359)
quwarg tojás (#360) káosz szimbólum (#361) árnyékköpeny (#362) ezüsttollú nyíl (#363) vámpírtőr (#364)
tyrkiai mászógép (#365) szerencsetalizmán (#366) Trákin csákánya (#367) kinemfogyó tegez (#368) gránit őrszobor (#369)
vascarai csizma (#370) Raia papi palástja (#371) phua-kúp (#372) $Eldaran karkötője (#373) fekete tű (#374)
fekete csuha (#375) fény szentélye (#376) $moa smaragd (#377) $moa gyöngy (#378) $moa rubin (#379)
$moa obszidián (#380) moa zafír (#381) $moa jádekő (#382) $moa üveggömb (#383) $moa burát (#384)
moa gyémánt (#385) $moa katalizátor (#386) ónix piramis (#387) natali kő (#388) szigony (#389)
halcsont (#390) polip szívóka (#391) mászó-karperec (#392) szent tölgyfa (#393) kőtorony (#394)
álomvirág (#395) álompor (#396) $zafír erőöv (#397) városépítkezés (#398) főutca (#399)
ház (#400) kristálypalota (#401) morgud hagymatő (#402) fokhagyma (#403) $rájabőr (#404)
rájabőr úszógatya (#405) réz fejpánt (#406) bronz fejpánt (#407) vas fejpánt (#408) árnyékharcos gyűrű (#409)
kígyóbőr öv (#410) királyi emlékmű (#411) vérvörös köpeny (#412) moa stuki (#413) stukilövedék (#414)
$aranypikkely (#415) $teknőcteknő (#416) teknőcpajzs (#417) $era formázó minta (#418) $fpi formázó minta (#419)
agyartőr (#420) tyrex bunkó (#421) mágusölő (#422) $szívkereső (#423) csontpozdorja (#424)
pengepajzs (#425) $Raia pallosa (#426) $őstroll agyaló (#427) gránátkaktusz (#428) kaktuszbogyó (#429)
bogyógránát (#430) gránátcsapda (#431) Thargodan csatamező (#432) Vlagyimir szobra (#433) bányászcsákány (#434)
törpe bánya (#435) $réz masszariasztó (#436) $arany masszariasztó (#437) $ónix masszavadító (#438) szent liget (#439)
$láthatatlan köpeny (#441) Muezli aranykeze (#442) $roxati üvegszem (#443) $gór formázó minta (#444) $kvazár kesztyű (#445)
fekete lótusz (#446) $lótuszvirág (#447) lótuszfőzet (#448) kristályfolyadék (#449) feketekard nyaklánc (#450)
zangrozi csizma (#451) térkapu (#452) mágusköpeny (#453) krapixlon fürdőruha (#454) kampós acélszigony (#455)
arany pikkelyvért (#456) mithril láncing (#457) Rhatt páncélja (#458) Tharr pajzsa (#459) mithril pajzs (#460)
szellempajzs (#461) Urgod kesztyűje (#462) mithril kesztyű (#463) nehéz harci kesztyű (#464) mithril sisak (#465)
Morgan sipkája (#466) gyémántsisak (#467) Dantor amulettje (#468) Dantor vértje (#469) kholden kulcs (#470)
norgat kulcs (#471) dizen kulcs (#472) fiatalság itala (#473) Tilnetor kardja (#474) törpe bakancs (#475)
Fairlight botja (#476) zafír fülbevaló (#477) drakolder szem (#478) áspis védőköpeny (#479) cápaölő tőr (#480)
obszidián tüske (#481) raptor szablya (#482) egykezes súlyzó (#483) barátság szent tüze (#484) Szent Pöröly (#485)
sörsátor (#486) rothadás szentélye (#487) erődítmény (#488) pusztulás sírjai (#489) elefántcsont torony (#490)
sárkánytanya (#492) rejtett kolostor (#493) $Techiulan amulettje (#499) manakristály (#500) kdole (#501)
kihívás tornya (#502) Morgan pálcája (#503) aranytermő ládikó (#504) totemoszlop (#505) bolondok aranya (#506)
Krugrog terítője (#507) Morgan szilánkja (#508) bűvös lant (#509) ostromlétra (#510) Eldereth kristály (#511)
Eldereth szilánk (#512) $pásztorbot (#513) $zafír medallion (#514) $varkaudar szablya (#516) Chara-din ékköve (#517)
Rughar gyűrűje (#518) tükörpáncél (#519) Tharr kalapácsa (#520) mágusbot (#521) tudás gyöngye (#522)
Mjölborg kalapácsa (#523) drakolder kulcs (#524) moa töltő (#525) gránátlövedék (#526) Luthius karkötője (#527)
óriásölő (#528) angyalok gyűrűje (#529) lordok öve (#530) lidérckorona (#531) zafír védőgyűrű (#532)
tűzúr csizmája (#533) Chara-din monolitja (#534) sötét tekercs (#535) Thargodan amulett (#536) Zu'lit tarsolya (#537)
Bufa páncélja (#538) mihlanil (#539) eknozol (#540) iknegurin (#541) mágikus pulzáns (#542)
$Thargodan korona (#543) kisebb zan (#544) kristályrend (#545) gnóm nyílpuska (#546) $nyílpuska lövedék (#547)
mérg. nyílp.lövedék (#548) szent nyílp.lövedék (#549) troll dorong (#550) $dentor bőr (#551) troll klopfoló (#552)
tünde íj (#553) $tünde nyíl (#554) csatabárd (#555) jing-jang fejpánt (#556) árnyéktőr (#557)
szélkorona (#558) Fairlight öve (#559) őselemek köpenye (#560) Urgod fétise (#561) $bűvös shuriken (#562)
főnixtoll (#563) $dalebg.kristályvért (#564) amul kulcs (#565) árnyékkulcs (#566) Tudás Könyve (#567)
biami kvazárlándzsa (#568) Martian tekercse (#569) feneketlen bugyor (#570) aranytoll (#572) dentor vért (#573)
koponyalékelő (#574) mithril kard (#575) gejzír (#576) fekete kaktusz (#577) ében toboz (#578)
kátránygödör (#579) kátrány (#580) gyilkos csalán (#581) csalánvirág (#582) mópat boly (#583)
$mópat tetem (#584) mópat token (#585) áldozati oltár (#586) ősvortex (#587) Thargodan tábor (#588)
ében sziklatorony (#589) dentor szüttyő (#590) toxyl (#591) toxyl üvegcse (#592) jégkristály (#593)
gravia öve (#594) lávató (#595) mihlanil sisak (#596) mihlanil nyíl (#597) mérg. mihlanil nyíl (#598)
mihlanil dobótőr (#599) mérg.mihlan.dobótőr (#600) $hro formázó minta (#601) mihlanil csizma (#602) mihlanil kesztyű (#603)
mihlanil öv (#604) csalánkoktél (#605) vörös zyel (#606) vortex amulettje (#607) ősmágus fülbevalója (#608)
angyalok kesztyűje (#609) pszi katalizátor (#610) viharamulett (#611) viharóriás barlang (#612) óriások öve (#613)
óriás fülbevaló (#614) Ovgun nyaklánca (#615) rémplazma (#616) $sárkányfog (#617) pszi kristály (#618)
lélekesszencia (#619) sárkánybarlang (#620) életszikla (#621) bíborcserje (#622) tűzbimbó (#623)
lovagi tábor (#624) Démonölő (#625) sárkánytőr (#626) adamantit (#627) adamantit páncél (#628)
adamantit sisak (#629) adamantit pajzs (#630) adamantit csizma (#631) arkog kő (#632) törpe őskő (#633)
univerzum nektárja (#634) Halálpöröly (#635) Végítélet (#636) Káoszkígyó (#638) Fókuszpenge (#639)
Thór pörölye (#640) bronz taider (#641) áldott kő (#642) küklopsz szem (#643) gyémántkoponya (#644)
légiós nadrág (#646) Eldaran ékköve (#647) kulcskarika (#648) Huddens kesztyűje (#649) sámán erszény (#650)
rinóbőr (#651) darázsszárny (#652) varkaudar tekercs (#653) darázsfarok (#654) liumbe hajtás (#655)
aurach fog (#657) alligátorbőr (#661) elf csont (#664) elkarog szőr (#665) nektoraf faggyú (#667)
rakolits por (#669) nyomkereső talizmán (#671) rubin fülbevaló (#673) szulfin (#676) smaragdkő (#678)
orvosságos zacskó (#682) elf tekercs (#683) tímárkunyhó (#684) rinóbőr öv (#685) tűzfény (#686)
ryuku karvédő (#687) ryuku sisak (#688) ryuku mellvért (#689) ryuku kesztyű (#690) ryuku nadrág (#691)
ryuku csizma (#692) ryuku köpeny (#693) ryuku kopja (#694) ryuku szablya (#695) ryuku buzogány (#696)
Ezüstmágus kürt (#697) sötét kámzsa (#699) tubarkő (#700) Rahn ékkő (#701) teknősesszencia (#702)
gnóm csont (#706) smaragd karkötő (#707) berzerker tüske (#713) $rőtmanó kacagány (#714) csillagrubin (#715)
$Zinthurg pallos (#716) kij formázó minta (#717) lélekkulcs (#718) Harcosok Könyve (#719) művészi porolit (#720)
Zombilapító (#721) háború gyűrűje (#722) ryuku kalapács (#724) Zu'lit fülkarikája (#727) rubin fejék (#729)
smaragd orrkarika (#730) $topáz erényöv (#731) gyöngyberakásos öv (#732) bunthar bőr (#733) bunthar zsák (#734)
mágikus hátizsák (#735) Natharion karkötő (#738) $Batharak vértje (#739) kyorg köpeny (#741) bo'adhun gyűrű (#743)
bo'adhun tiara (#744) bo'adhun idol (#745) natharion opál (#747) esthari rubin (#748) jáde rakshallion (#749)
türkiz karika (#750) $rítusónix (#751) nyers zafír (#752) jácint díszkő (#753) $csavart smaragd (#754)
$malachit füzér (#755) $obszidián kereszt (#756) bo'adhun aranygömb (#757) gyémánt fétisrúd (#758) ezüstlevél (#759)
to'aghan orrkarika (#760) bronz nyakörv (#761) adamantit érme (#762) $ro'galhal lánc (#763) mihlanil érme (#764)
káosztiara (#765) $aranyfétis (#766) kyorg rúnakorong (#767) raskhiir bozaka (#768) trakuun napkorong (#769)
kyorg lepel (#770) idézőszőnyeg (#771) nagymesteri pálca (#772) drakolder póráz (#773) raskhiir talizmán (#774)
bűvölt kristály (#775) arany foggyűrű (#776) arx tekercs (#777) $bev tekercs (#778) $cru tekercs (#779)
$gór tekercs (#780) $hro tekercs (#781) iti tekercs (#782) $jen tekercs (#783) kij tekercs (#784)
lad tekercs (#785) $mul tekercs (#786) tl'urlang fiola (#788) $gh'raiton származék (#789) $rd'alv származék (#790)
$kr'uagon származék (#791) $ml'othag származék (#792) $vg'axtol származék (#793) gh'raiton fókusz (#795) rd'alv amulett (#796)
ml'othag abroncs (#797) $gh'raiton esszencia (#798) rd'alv esszencia (#799) kr'uagon esszencia (#800) $ml'othag esszencia (#801)
vg'axtol esszencia (#802) ősi vállvédő (#805) ősi nyaklánc (#806) gólem talizmán (#811) vortex talizmán (#812)
halálhozó talizmán (#813) korinthai talizmán (#814) rothasztó talizmán (#815) halálhozó karkötője (#816) hatalom fülbevalója (#817)
teremtés zsákja (#818) aranytermő erszény (#819) szirén köpenye (#820) Zu'lit koronája (#821) Vlagyimir gyűrűje (#822)
mihlanil medál (#823) játékmesteri palást (#824) tl'urlang erőkő (#825) varázsfiola (#828) dlathog kőzet (#829)
Huddens elixírje (#830) Batharak vállemeze (#831) cápafog (#833) ogre öv (#834) hótarantula köpeny (#842)
hókereszt (#843) teriadan karkötő (#844) Éjvadász karma (#847) ében nyílvessző (#848) ében dobónyíl (#849)
Éjvadász bundája (#850) ősi rúnatorony (#852) kreiton fókusz (#853) $krathan szablya (#854) $krathan pallos (#855)
nitmák kard (#856) sziklozug comb (#858) $rasáth orrkarika (#859) memóriaelixír (#860) energiamembrán (#861)
vörös zselé (#862) $yetifog (#863) rakshallion jogar (#864) natharion gömb (#865) gólemgyűrű (#866)
natharion talizmán (#867) kyorgölő kés (#868) drag'kór var.könyv (#869) drag'kór lábvédő (#870) drag'kór fülkarika (#871)
drag'kór vért (#872) $drag'kór bökő (#873) $ünnepi övsál (#874) $kyorgölő penge (#875) Krossan párnája (#876)
halgar kulcs (#877) hernyópete (#878) $kitintüske (#879) Tokan esszenciája (#880) $kyorgölő buzogány (#881)
regeneráló öv (#882) ősi esszencia (#883) káoszkulcs (#884) tükörtorony (#885) pókkarmok (#886)
tarantulakarom (#887) kreiton palást (#888) kreiton ősgömb (#889) agvari manafókusz (#890) rogalhal csuklópánt (#891)
kreiton esszencia (#892) $tleikan kesztyű (#893) $gyakorlónadrág (#894) $tleikan karkötő (#895) zyel katalizátor (#896)
örökkéval. rubinja (#900) kyorg tőr (#902) $Kabol irhája (#903) Kabol gyűrűje (#904) szürke briliáns (#908)
parduanhályog (#909) $gyémántplazma (#910) skorpiókarom (#911) quwarg igazgyöngy (#912) kyorg karkötő (#913)
kockagyémánt (#914) $enkala deréköv (#915) drachmor kristály (#916) kyorg hosszúpenge (#917) Teremtő koronája (#918)
regeneráló totem (#919) $Bropxat vállvédője (#920) Alkotó kalapács (#921) nothar cserje (#922) nothar bogyó (#923)
kreommat-liliom (#924) kreommat szirom (#925) kreommat varázsital (#926) artikula bélhólyag (#927) csillagbozótos (#928)
csillagbot (#929) bo'adhun nyílpuska (#930) csillaglövedék (#931) $cápazsír (#932) pézsmatök (#933)
pézsmatökmag (#934) raaba-fa (#935) raaba-gumó (#936) raaba-főzet (#937) bahrot bőr (#938)
hajító csillag (#939) $keselyűmirigy (#941) kulcsszilánk (#942) brill azttar kulcs (#943) Daramoula pálcája (#950)
vámpírölő (#951) sötét kasza (#957) éjkristály (#958) tlopedmuk paróka (#959) Rettegés Köpenye (#960)
Holtak Könyve (#961) tleik. törvénykönyv (#963) tleikan nyárs (#964) ytterium kőzet (#965) drakolder csatamező (#966)
dramoan kő (#967) dramoan talizmán (#968) drakolder gyűrű (#969) ytter. katalizátor (#970) tapasztalatkő (#975)
sáfránykő (#979) daleb.kristálykulcs (#980) dramoan főzet (#981) arany sárkánysisak (#1037) arany sárkánypajzs (#1038)
arany sárk. kesztyű (#1039) arany sárkánycsizma (#1040) arany sárkányköpeny (#1041) arany sárkányvállap (#1042) arany sárk.karperec (#1043)
arany sárkánynadrág (#1044) Síkok Kulcsa (#1063) tl'urlang konverter (#1064) örökkéval.gyémántja (#1065) párducbőr (#1066)
$jegesmedve bunda (#1067) $rozmárfog (#1069) $lidércesszencia (#1074) cetuszony (#1075) mágusszelence (#1076)
hókutya nyakörv (#1077) mammutbőr (#1078) $jégtörő korong (#1079) szélgömb (#1080) $behemótköröm (#1081)
hósárkány szív (#1082) jégisten amulett (#1087) hósárkánybőr csizma (#1088) ulkor kötény (#1089) cetbőr válltömés (#1091)
csodák kútja (#1096) varkaudar látógömb (#1107) varkaudar falu (#1109) nagy ónixkulcs (#1111) varkaudar che-kard (#1112)
varkaudar csont (#1113) che-vállszalag (#1114) örökkéval.smaragdja (#1115) örökkéval. zafírja (#1116) jégszilánk (#1128)
derit láncszem (#1129) csigakagyló (#1131) acéltűz nyílhegy (#1132) varkaudar korbács (#1134) varkaudar pálinka (#1137)
Khór maszkja (#1138) sámán gyógykenőcs (#1139) királyi őrsánc (#1140) hűségérme (#1141) kreiton agy (#1142)
tleikan életkő (#1143) kreiton főzet (#1145) Mutáns korona (#1149) tudati fétis (#1151) ryuku evező (#1152)
ryuku amfora (#1153) ryuku védőkenőcs (#1154) ryuku ökölgyolcs (#1156) ryuku kalózkendő (#1157) ryuku vadászing (#1158)
ryuku harmatgyűjtő (#1159) korallföveny (#1160) azúrharmat (#1161) ryuku rúnatekercs (#1162) ryuku hajóroncs (#1163)
Rodger kezdő üstje (#1167) Rodger profi üstje (#1168) tűzrakó hely (#1169) fűszerkeverék (#1170) oldalzsák (#1172)
Tharr szentélye (#1178) Fairlight szentélye (#1179) Thargodan csont (#1181) Thargodan koponya (#1182) Notermanthi amulett (#1183)
ektoplazma (#1185) örökkéval.kristálya (#1207) vámpírfog (#1221) sólyomcsőr (#1223) íjászkence (#1225)
ork csodaszer (#1228) $mösze hátpáncél (#1229) holdbőr (#1236) fejsze (#1240) vaspánt (#1241)
tutaj (#1242) csónak (#1243) ladik (#1244) vitorlás hajó (#1245) gerdraban fa (#1246)
örökkéval. topáza (#1247) aranyrög (#1251) csillezsálya (#1252) csillezsályalevél (#1253) homokóra (#1259)
Utazók Gyűrűje (#1274) destabilizátor (#1275) teriád féreg (#1276) teriád tőr (#1277) teriád háló-csapda (#1280)
teriád dobóháló (#1281) teriád pöröly (#1283) teriád település (#1286) teriád nyílvessző (#1287) teriád íj (#1288)
szaké (#1295) teriád fétis (#1296) ryuku remetelak (#1317) ryuku harci dárda (#1318) $ryuku menetpajzs (#1320)
ryuku hüvelykgyűrű (#1321) ryuku függő (#1322) ryuku vállvédő (#1323) ryuku derékszíj (#1324) moa munkáskesztyű (#1329)
hoarián bőröv (#1341) hoarián bőrzeke (#1342) vékony ryuku kulcs (#1343) vastag ryuku kulcs (#1344) hoarián bőrnadrág (#1345)
hoarián saru (#1346) lótakaró (#1356) extra takarmány (#1360) rizsföld (#1363) véka rizs (#1364)
ogwawa kulcs (#1376) pókláb (#1378) teriád méreg (#1379) mérg. teriád nyíl (#1380) mérg. teriád tőr (#1381)
dinó szaru (#1385) pöfeteg tojás (#1386) agyértágító (#1406) nagyobb phua-kúp (#1410) elhagyott kalózhajó (#1434)
litu-puka páfrány (#1438) húsos terrathua (#1442) terrathua levél (#1443) fényfaló galóca (#1446) galóca kalap (#1447)
hoarián vállkendő (#1448) hoarián drágakő (#1449) gourry fészek (#1454) gourry tojás (#1455) kajmánhús (#1457)
teriád kobak (#1461) nyeldeklő fűz (#1464) angolna szálka (#1465) kígyónyelv (#1473) jokonbia fa (#1476)
jokonbia ág (#1477) édesmoha (#1478) édesmoha csomó (#1479) titanitdukát (#1480) finom keszkenő (#1484)
fűzött kagylósor (#1493) Tsutomu amulettje (#1507) katonai kötszer (#1508) rozsomákszőr (#1510) ryuku akadálypálya (#1511)
ryuku aranybánya (#1512) teknős territórium (#1513) teknőstojás (#1514) misztikus tojás (#1515) örökkéval.tűzopálja (#1518)
Arsa potrohgyűrűje (#1541) varázskorsó (#1546) balkezes gyűrű (#1549) Huddens alkarvédője (#1550) tanulmánytekercs (#1571)
jégrúna-tekercs (#1575) tündöklő szobor (#1587)

Receptek

főtt étel (#1) omlós szerencsemassza (#6) istenek eledele (#7) halászlé (#9)

Parancsok

A    tárgy     kalandozó darab        -  tárgy átadása
AA   tárgy     [tárgy]   [tárgy]      -  összes par. tárgy átadása
ÁL   tárgy1    tárgy2    tárgy3      20  áldozat bemutatása
AMT  kalandozó MXTU                   -  MXTU átadása
AT   kalandozó TU                     -  TU átadása
AV   forma                            ?  alakváltás
BA   élőlény   [élőlény] [élőlény]    -  barátságosság
BB   tárgy     darab                  -  berakás bankszéfbe
BE   [épület]                         5  belépés épületbe/lab.-ba
BEAJ kalandozó                        -  beajánlás Közös Tudatba
BEEN kalandozó                       20  belépés engedélyezése
BPB  [sorszám]                        -  befejező parancs berakása
BPK  sorszám                          -  befejező parancs kivétele
CIR  [beállítás]                      -  vándorcirkusz látogatása  
D    tárgy                            -  tárgy eldobása
D    tárgy     darab     hova         6  tárgy elrejtése
DD   tárgy     [tárgy]   [tárgy]      -  összes par.tárgy eldobása
DX   1-20                             -  D.E.M. beállítása
É    TVP                           1-40  élelemszerzés
EA   mit       darab                  -  eladás boltban
EE   tárgy     [tárgy]   [tárgy]      -  összes par. tárgy eladása
EF   TU                           10*TU  Tudati Energia Fejlesztés
EK   sorszám   ?         ?            ?  tudati energia kisütése
ÉP   épület    TVP                  TVP  építkezés
ERKI [kaland.]                       20  erőszakos kilép(tet)és
ESK  kaland.   [kaland.]             30  esküvő
EXT                                   -  játékhét visszadátumozási kérelem
F    tárgy                           10  kísérletezés, feltalálás
FÁS  TVP                            TVP  felt. ásás, max. TVPért
FELV KT/szövetség                     -  szövetségi felvétel
FF   1.fegyver 2.fegyver 3.fegyver    -  feltételes fegyverváltás
FFK  %         [%]       [%]          -  felt. fegyverv. kockázata
FGY  életerő%  TVP    [hányszor]    TVP  feltételes gyógyítás
FKÉR [kaland.]                        -  feloszl/felfügg. kérése
FKT  tárgy     darab     [1]          ?  feltételes készítés
FKU  TVP                            TVP  feltételes kutatás
FLH  szint     fegyver                -  felt. lőfegyver használat
FOG  szörny    csapda                 ?  feltételes szörnyelfogás
FM   TVP                              -  feltételes mászás
FNO  képesség  [hányszor]             -  fejl. pont felhasználása
FSE  TVP                            TVP  feltételes segítség
FU   kalandozó                      (5)  feltételes udvarlás
FV   tárgy     darab     honnan       4  felvesz elrejtett tárgyat
FTV  varázslat élőlény                -  feltételes T/V varázslat
FVH  szint                            -  felt. T/V mágia használat
GO   próbaszám                       10  jellempróba-gonoszság
GY   TVP                           1-40  gyógyítás
GYJ  [tárgy]   [megterh] [érték]      -  gyűjtés szelekció
GYK  fegyver   TVP                 1-50  gyakorlás fegyverrel
H    tárgy                            ?  használja a tárgyat
HIR  hírszám   [1. par.] [2. par.]    -  KT hír közlése
HU   [tárgy]   [tárgy]   [tárgy]      -  hulladékgyűjtés
ID   szörny    TVP                  TVP  elfogott szörny idomítása
IM                                   30  imádkozás oltárnál
IN   kalandozó élőlény   tárgy        -  információ átadás
JLK  kód                              5  jelszó kimondása
K,FK faj       lépésszám irány       10  követi a megadott fajt
KB   tárgy     darab                  -  kivét bankszéfből
KLD  [1. par.]                        -  küldetés teljesítése
KIEN kalandozó                        -  K.T.-ból kilépés enged.
KF   tárgy     [1-2]	   	      -  felvesz/felölt/kézbevesz
KF   tárgy     3		      -  őriz a tolvajok ellen
KF   lőfegyver [lövedék]              -  bekészíti a lőfegyvert
KNO  képesség  [hányszor]             -  képesség növelése
KÖKI                                  -  Közös Tudatból kilépés
KÖTB K.Tudat                          -  Közös Tudatba belépés
KÖTL létszám   vezető                 -  Közös Tudat létrehozása
KPB  [sorszám]                        -  kezdeti parancs berakása
KPCS [1-3]                         0/20  kapcsoló állítása
KPK  sorszám                          -  kezdeti parancs kivétele
KT   tárgy     [darab]                ?  készít/begyűjt
KUT  TVP                           1-50  átkutatja a terepet
L,FL kalandozó [tárgy]                5  lopás kalandozótól
LE   tárgy                            -  letesz/elrak
LIC  sorszám   összeg                 -  licitálás az árverésen
LM   pont      [pont]     [pont]   5+OV  labirintusban való mozgás
LOT  1.tipp    2.tipp     3.tipp      -  lottózás (10 arany)
M    irány     [irány]    [irány]    10  adott irányba mozgás
OV   0-5                              -  óvatosság labirintusban
P    pszi      [param1]  [param2]  5(?)  pszi képesség használata
PBE  pénz                             -  pénz berakása bankba
PKI  pénz                             -  pénz kivétele bankból
PPF  PP                               -  spórolt pszi pont felszabadítás
PPS  PP                               -  pszi pont letiltása, spórolása
SE   próbaszám                        ?  jellempróba-segítség
SZE  szörny                           -  fogoly szörny elengedése
SZK  szörny                          10  szörnykeresés
SZM  szörny                           -  elfogott szörny leölése
T,FT élőlény   [élőlény] [élőlény]    -  élőlény megtámadása
TAN  tippszám  [tárgy]               10  tanulás bölcstől
TF   tulajd.   TVP                  TVP  tulajdonság fejlesztése
TIM  TVP                            TVP  titkosírás megfejtése
TNO  tulajdonság [hányszor]           -  tulajdonság növelése
TPF  TVP                              -  spórolt TVP felszabadítás
TPS  TVP                              -  TVP letiltása, spórolása
TV   varázslat [varázsl] [varázsl]    -  varázslat T/V listába
USZ  TVP                            TVP  úszás
V    varázslat [param1]  [param2]  5(?)  varázslás
VE   mit       darab                  -  vásárlás boltban
VI   merészség agresszió menekülés%   -  viselkedés
VIK  merészség                        -  merészség kalandozókra
VPF  VP                               -  spórolt VP felszabadítás
VPS  VP                               -  VP letiltása, spórolása
VTN  varázslat                       35  var. tanulása mestertől
VV   varázslat [varázsl] [varázsl]    -  gyors varázslás
ZIP  mit        TVP                 TVP  rombolás nemes céllal

Üzenet küldése a karakternek