652. forduló, 654. forduló, Sauron Junior összes nyilvános fordulója
Fordulóm kinézete legyen.
Kövesd a Túlélők Földje levelezős szerepjátékot: érdekességek, friss információk a Facebook oldalunkon! http://www.facebook.com/tulelokfoldje

TÚLÉLŐK FÖLDJE

Betáplálva: 2006. márc. 22. 14h:36'
EZ A 656. JÁTÉKHETED, 653. FORDULÓD
657. játékheted kezdete: márc. 27.
A következő fordulódat azonnal betápláljuk, amint megkapjuk.
E-mail!
KALANDOZÓ: #2226
SZÁMLA : XXXX
ingyenf: 2

SAURON JUNIOR KALANDJAI


15 nap telt el azóta, hogy letáboroztál a [488,110] koordinátán. Ez az idő nem múlt el esemény nélkül:
Táborozásod egyik napján felkeresett az Aukciós Ház ügynöke. Átveszed a sikeresen eladott 5 ryuku evező (eladási ár: 1019 arany, ebből a kezelési költség: 101 arany) ellenértékét.
A táborozás 1. napján összefutsz Bean-sidhével. Ő Givangel felesége! Egy bársony övsálat, egy dr'thanox gyűrűt, egy drag'kór fülkarikát, egy drakolder gyűrűt, egy gyémánt védőgyűrűt, egy Istenek Talizmánját, egy jegygyűrűt, egy kamikáze fejfedőt, egy koponya szimbólumot, egy kreiton palástot, egy értépő sarkantyút, egy Luthius karkötőjét, egy mordaith kesztyűt, egy mordaith köpenyt, egy mordaith mellényt, egy mordaith nadrágot, egy mordaith vállvédőt, egy Morgan sipkáját, egy Notermanthi amulettet, egy nt'lagod karkötőt, egy og'lhobn fülbevalót, egy óriások övét, egy örökkéval.tűzopálját, egy rogalhal csuklópántot, egy ryuku függőt, egy ryuku hüvelykgyűrűt, egy ryuku ökölgyolcsot, egy Teremtő koronáját, egy törpe bakancsot, egy Urgod fétisét és egy védőtalizmánt visel. Felszerelését egy ryuku sorkatona trófea, egy élőholt drakolder trófea és egy Zt'tuzzarxn trófea díszíti. Jelet látsz a ruhájára festve: Kardra tekeredő, kitárt szárnyú háromfejű sárkány. Övén 30 kalandozóskalp fityeg! Jobb kezében egy biethlan kardot, bal kezében egy wakizashit tart. Lőfegyvere egy vas dobónyíl. Hátasállata egy pikkelyes ptog! Köszöntitek egymást, aztán tovább.
Az 1. napon összeakadsz Valheruval. Ő Vanessa hysteria férje! Egy bársony övsálat, egy drag'kór fülkarikát, egy drakolder gyűrűt, egy ezüsttölgy karkötőt, egy ezüsttölgy kesztyűt, egy ezüsttölgy köpenyt, egy ezüsttölgy nadrágot, egy ezüsttölgy surranót, egy ezüsttölgy vállvédőt, egy fűzött kagylósort, egy gólemgyűrűt, egy hűbéresi gyűrűt, egy játékmesteri palástot, egy jegygyűrűt, egy kráken gyűrűt, egy kreiton palástot, egy mihlanil medált, egy Morgan sipkáját, egy óriások övét, egy örökkéval. rubinját, egy ősmágus fülbevalóját, egy rogalhal csuklópántot, egy ryuku nyakláncot, egy smaragd karkötőt, egy Teremtő koronáját és egy torz fülkarikát visel. Ruházatát egy triklem drakolder trófea, egy ryuku sorkatona trófea és egy kaotikus ősvégzet trófea díszíti. Jelet látsz a ruhájára festve: Táguló téridő kontinuum. Jobb kezében egy biethlan kardot, bal kezében egy ezüsttölgy pajzsot tart. Lőfegyvere egy tünde íj. Egy pikkelyes ptog a hátasa. Holmiját egy sivatagi doareg cipeli.
Üdvözlitek egymást, aztán ki-ki folytatja a maga útját. Táborozásod egyik napján felkeresett az Aukciós Ház ügynöke. Átveszed a sikeresen eladott 1 ryuku kesztyű (eladási ár: 1717 arany, ebből a kezelési költség: 171 arany) ellenértékét.
A 6. napon újból összefutsz Bean-sidhével. Üdvözlitek egymást, mint két régi jóbarát. Rövid trécselés után folytatod utadat.
A 7. napon ismét összefutsz Bean-sidhével. Egymásra mosolyogtok, híreket cseréltek. A mentális kapcsolat megerősítése után elbúcsúztok egymástól.
A 7. napon összeakadsz Win &2-vel. Tharr lényének egy apró része. Egy átkozott karkötőt, egy bársony övsálat, egy dr'thanox gyűrűt, egy drag'kór fülkarikát, egy drakolder gyűrűt, egy értépő sarkantyút, egy Fagyor övsálját, egy Fairlight nyakláncát, egy Hantas karperecét, egy hűbéresi gyűrűt, egy Istenek Talizmánját, egy játékmesteri palástot, egy Kabol gyűrűjét, egy kamikáze fejfedőt, egy gránit szimbólumot, egy Khór maszkját, egy kreiton palástot, egy Luthius karkötőjét, egy moa nyakláncot, egy Notermanthi amulettet, egy og'lhobn fülbevalót, egy örökkéval.gyémántját, egy ősi csizmát, egy ősmágus fülbevalóját, egy rizspapír-vértet, egy rogalhal csuklópántot, egy ryuku hüvelykgyűrűt, egy ryuku kalózkendőt, egy ryuku ökölgyolcsot, egy Teremtő koronáját, egy troglodita gyűrűt, egy tűzhaj diadémet, egy yiang kesztyűt, egy yiang köpenyt, egy yiang nadrágot, egy yiang sapkát és egy yiang vállvédőt visel. Ruházatát egy Zt'tuzzarxn trófea, egy Kyeli Intluka trófea és egy élőholt drakolder trófea teszi egyedivé. Hovatartozását apró jelvény mutatja: Izzó magmából előtörő gránit monolit. Övén 1 kalandozóskalp fityeg! Bal kezében egy yiang hárítópajzsot tart. Lőfegyvere egy hosszú íj. Teherhordója is van: egy bazaltelementál! Szegény állat majd megszakad. Auráját érzékelve máris tudod, semleges, mint a Tiéd. Üdvözlitek egymást, mint két régi jóbarát. Rövid trécselés után folytatod utadat.
A 9. napon összefutsz Egy Istennel. Tharr halandók felett uralkodó helyettese. Tagja az Igaz Barátok Rendjének. Egy bársony övsálat, egy dr'thanox gyűrűt, egy drag'kór fülkarikát, egy drakolder gyűrűt, egy drakolit csizmát, egy drakolit kesztyűt, egy drakolit lábvédőt, egy drakolit páncélt, egy drakolit sisakot, egy drakolit vállvédőt, egy értépő sarkantyút, egy Fagyor övsálját, egy hűbéresi gyűrűt, egy Istenek Talizmánját, egy kamikáze fejfedőt, egy két kard szimbólumot, egy kreiton palástot, egy Luthius karkötőjét, egy nemesi vívópalástot, egy Notermanthi amulettet, egy og'lhobn fülbevalót, egy örökkéval.tűzopálját, egy ősi karkötőt, egy ősi nyakláncot, egy ősmágus fülbevalóját, egy rogalhal csuklópántot, egy ryuku hüvelykgyűrűt, egy Teremtő koronáját, egy védőtalizmánt és egy Vlagyimir gyűrűjét visel. Fegyverzetét egy Zt'tuzzarxn trófea, egy élőholt drakolder trófea és egy ködsárkány trófea ékesíti. Furcsa jelvénye van: hatalmas hegyek ormai mögött lenyugvó Nap. Jobb kezében egy Aurgir lándzsáját, bal kezében egy naginatát tart. Lőfegyvere egy moa stuki. Egy pikkelyes ptog a hátasa. Málhásállata egy sivatagi doareg.
Egy meleg kézfogás, rövid hírcsere, aztán újból elváltok.
A 9. napon megintcsak összefutsz Bean-sidhével. Elég egy mentális pillantás aurájára: ő is semleges. Egy meleg kézfogás, rövid hírcsere, aztán újból elváltok.
A 9. napon újból találkozol Egy Istennel. Egy meleg kézfogás, rövid hírcsere, aztán újból elváltok.
A 9. napon megintcsak összefutsz Bean-sidhével. Üdvözlitek egymást, aztán ki-ki folytatja a maga útját.
A 9. napon találkozol Warttal. Furcsán, betegesen sápadtnak tűnik. Egy bársony övsálat, egy dr'thanox gyűrűt, egy drag'kór fülkarikát, egy draklen talizmánt, egy drakolder gyűrűt, egy Élet gyűrűjét, egy értépő sarkantyút, egy Fagyor övsálját, egy hűbéresi gyűrűt, egy Istenek Talizmánját, egy játékmesteri palástot, egy kamikáze fejfedőt, egy kreiton palástot, egy mordaith álarcot, egy mordaith karkötőt, egy mordaith kesztyűt, egy mordaith köpenyt, egy mordaith nadrágot, egy mordaith vállvédőt, egy Notermanthi amulettet, egy nt'lagod karkötőt, egy óriás fülbevalót, egy örökkéval. rubinját, egy ősi csizmát, egy ősmágus fülbevalóját, egy rogalhal csuklópántot, egy Teremtő koronáját, egy tűzhaj diadémet, egy védőtalizmánt és egy Yuin gyöngysorát visel. Felszerelését egy élőholt drakolder trófea, egy yuong tűzsárkány trófea és egy Zt'tuzzarxn trófea díszíti. Jelet látsz a ruhájára festve: MOSOLYGÓ RETTENET RÓZSASZÍN BUGYIBAN. Jobb kezében egy ősi kardot, bal kezében egy nitmák pengét tart. Lőfegyvere egy vas dobónyíl. Hátasállata egy spagulár! A gyűlölet kölcsönös - vad csatakiáltással támadtok egymásra.

Még megfelelő a távolság - felhúzol egy agytaposás varázslatot. Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). A halálraítélt, aki veled szemben áll, küszködik életéért: elmormol egy tükörpajzs varázst. Egy tűzeső varázslatot dobsz ellenfeledre. Az Istenek Talizmánja semlegesíti a varázslatot. Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). Üdvözlésképpen egy izomernyesztés varázslatot ereszt meg irányodba ellenfeled. A támadása szerencsére hatástalan volt. Teli erőből vas dobónyilat dob Rád az ellenfeled. Feléd repül 10 vas dobónyíl. Alaposan megsorozza a bal oldaladat. (10 támadástól 722 életpontot vesztesz.) Megmarkolva a tleikan nyársat ellenfeledre támadsz. Tleikan nyárssal megdöfködöd Wart bal lábát. (9 támadással 1003 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+201 életerő). (istene védelmezi.) Távolról jégcsóva varázslatot lősz a másikra. Az Istenek Talizmánja semlegesíti a varázslatot. Angolna szálkával többször eltalálod Wart testét. (6 támadással 497 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+100 életerő). (istene védelmezi.) Fegyvered 68 ép-t sebzett rajtad. Távolról villámsújtás varázslatot lősz a másikra. 34 életpontot sebeztél. Ősi karddal Wart irtózatos ütéseket osztva több helyen felvágja a bal karodat. (13 támadástól 2111 életpontot vesztesz.) Ellenfeled regenerálódik! Nitmák pengével Wart hatalmas csapásokat adva felmetszi a fejedet. (10 támadástól 893 életpontot vesztesz.) Ellenfeled regenerálódik! Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-20 varázspont.] Megújítod az áldomás varázslatot. [-17 varázspont.] {Csatastatisztika; sebzés: 1534, sebződés: 3794, gyógyulás: 305, összesen: -3489 ÉP}


Ahogy minden elsötétedik előtted, lelked öntudatlanul is kapaszkodik mihaszna testedbe. Utolsó gondolatoddal görcsösen tiltakozol a halál ellen. Hirtelen valami hatalmas erő ragad a magasba. Ilyen lenne a halál? A földre huppanva, sokáig várod a fanfárok zenéjét. Aztán félve kinyitod a szemed. A jelek szerint még mindig élsz! Néhány percbe telik, amíg rájössz, hogy hogyan menekültél meg: a deus ex machina, amely nálad volt, mentette meg az életedet. A varázstárgy, mielőtt végleg eltűnt volna, még néhány sebedet is begyógyította... (+2425 életerő.) [20 pontot használtál fel.] A táborozás hátralevő részét azzal töltöd, hogy visszacammogsz a táborozásod eredeti helyszínére.
A legutóbbi forduló óta sok érdekes dolgot tanultál. Éppen vacsorádat próbálod becserkészni, amikor az egyik bokorból egy hatalmas farkas vágódik ki, egyenesen feléd. Ledönt a lábadról. A melleden állva a szemedbe néz. Te elmerülsz a smaragdzöld lángokban, majd elsötétül minden előtted... Mikor felébredsz, új dolgokat tudsz. Elmondták neked, milyen is a zg'umrad facsaró (ld. enc.) és a Zt'tuzzarxn (ld. enc.). Most már tudod, hogy hogyan kell szerezni (készíteni) szulfagor agyart (ld. enc.) és medúzacsápot (ld. enc.). Ennivalód fogytán van, elindulsz vadászni, hogy legyen valami vacsorára. Ahogy próbálod becserkészni a kiszemelt vadat, egyszer csak valami különös érzés kerít hatalmába: mintha túlvilági erők töltenék be a levegőt. Megállsz. Monoton mormogásra leszel figyelmes. A hang irányába fordítod a fejed. Egy harcost látsz - imádkozik. Ruháját furcsa szimbólum ékesíti: izzó magmából előtörő gránit monolit. Nagy harcban vehetett részt - árulkodnak a testét borító, vérző sebek. Próbálsz halkan elosonni, nehogy megzavard a meditációban, amikor szemed hirtelen megakad valamin a földön: egy, a sártól alig felismerhető, széttört káosz szimbólum...
Az aranytermő erszény 101 aranyat termelt.
A táborozás alatt próbáltál minél többet pihenni. Ennek köszönhetően visszanyerted erőd egy részét. (+285 életerő.) Varázserőd regenerálódik. (+1796 varázspont.) Időt cserélsz (+10 TVP, -5 VP). Mentális erőd regenerálódik. (+256 pszi pont.) Erőt merítesz a Közös Tudatból. (+3 tudatpont.)
Reménykedsz, hogy a táborozás alatt nyomolvasással töltött idő egy ryuku sorkatona nyomára vezet. Sajnos sikertelenül. [7 pontot használtál fel, van még 759. Kapsz 11 VP-t.]

* 1. KP: elmormolod az 53. varázslatot a 188. varázslatot a 26. varázslatot
Gyorsvarázsolsz! Csapásaid erősebbek lesznek! (+18 sebzés támadásonként.) [-24 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). [2 pontot használtál fel, van még 757. Kapsz 3 VP-t.]
Sajnos nincs a birtokodban valamilyen komponens, ami feltétlenül szükséges lenne a varázslat elmondásához (1 isteni könnycsepp). [0 pontot használtál fel, van még 757.]
Beizzik a turbómágia. A varázslat működésbe lép, láthatatlanul védelmezve testedet. [-16 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). [2 pontot használtál fel, van még 755. Kapsz 3 VP-t.]

* 2. KP: elmormolod a 165. varázslatot a 88. varázslatot a 209. varázslatot
Sajnos nincs a birtokodban valamilyen komponens, ami feltétlenül szükséges lenne a varázslat elmondásához (1 isteni könnycsepp). [0 pontot használtál fel, van még 755.]
Sajnos nincs a birtokodban valamilyen komponens, ami feltétlenül szükséges lenne a varázslat elmondásához (1 szopókő). [0 pontot használtál fel, van még 755.]
Fürgén varázsolsz! Felkészülsz a vadászatra. [-40 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). [2 pontot használtál fel, van még 753. Kapsz 3 VP-t.]

* 3. KP: leveszed/lerakod az 511. tárgyat
Sajnos nincs a birtokodban az a tárgy. [0 pontot használtál fel, van még 753.]

* 4. KP: kézbeveszed/felveszed a 608. tárgyat
A füledre akasztod az ősmágus fülbevalóját. [0 pontot használtál fel, van még 753.]

* 5. KP: elmormolod a 224. varázslatot a 220. varázslatot a 28. varázslatot
Gyorsvarázsolsz! Munkád gyümölcsözni fog! [-22 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). [0 pontot használtál fel, van még 753.]
Gyorsvarázsolsz! (+2 minden tulajdonságodra.) [-25 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). [2 pontot használtál fel, van még 751. Kapsz 3 VP-t.]
Beizzik a turbómágia. Izmaid megnőnek, megdagadnak (+22 erő). [-22 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont). [2 pontot használtál fel, van még 749. Kapsz 3 VP-t.]

* 6. KP: kézbeveszed/felveszed az 1041. tárgyat
Ezt már megtetted korábban. [0 pontot használtál fel, van még 749.]

h 1546 használod az 1546. tárgyat
Teremtesz egy adag varkaudar pálinkát a varázskorsóba, majd felhajtod a mágikusan létrehozott löttyöt. Megborzongsz az alkohol hatásától. (+4 támadás, -8 védekezés - a kör végéig.) [1 pontot használtál fel, van még 748. Kapsz 1 VP-t.]
(Feltételes gyógyítás:) Elmondtad az ősi gyógyítás varázslatot! [-5 TVP] Ősi energiák regenerálják tested (+450 életerő). [-30 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont).
(Feltételes gyógyítás:) Befejezted az ősi gyógyítás varázslatot! [-5 TVP] Ősi energiák regenerálják tested (+450 életerő). [-30 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). [10 pontot használtál fel, van még 738. Kapsz 16 VP-t.]

h 1253 használod az 1253. tárgyat
Beszippantod a csillezsálya levelének illatát, mely rövid ideig különösen intenzív hatást kelt benned. De aztán a bódulat elmúlik. (Hatása a kör végéig maradandó: +241 max. életerő, +241 életerő.) [5 pontot használtál fel, van még 733. Kapsz 8 VP-t.]

v 21 30 elmormolod a 21. varázslatot
Megfelelő mozdulatok kíséretében mormolni kezdesz. A kitörni készülő energia már az ujjaidban is van! Megidézted a korgó gyomor, huss varázslatot! Terülj, terülj, asztalkám! És íme, előtted van 30 kaja. [-90 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). [5 pontot használtál fel, van még 728. Kapsz 8 VP-t.]

p 195 13 használod a 195. pszi képességet
Lemész alfába. Érzed, hogy testedben szétáramlik az erő! Az erőt egyetlen csomóba sűrítve, kilövöd a pszi-konverzió II pszi képességet. Pszi energiáidat konvertálva, előállítottál 13 Tudatpontot. [-260 pszi pont.] [15 pontot használtál fel, van még 713. Kapsz 24 VP-t.]

le 532 leveszed/lerakod az 532. tárgyat
Lehúzod az ujjadról a zafír védőgyűrűt. [0 pontot használtál fel, van még 713.]

kf 1391 608 1039 kézbeveszed/felveszed az 1391. tárgyat a 608. tárggyal az 1039. tárgyat
Az ujjadra húzod a szerencse gyűrűjét. [0 pontot használtál fel, van még 713.]
Ezt már megtetted korábban. [0 pontot használtál fel, van még 713.]
Leveszed a moa munkáskesztyűt, majd felhúzod a kezedre az arany sárk. kesztyűt. [0 pontot használtál fel, van még 713.]

at 5039 14 TU-t adsz át az 5039. kalandozónak 14
Koncentrálsz, akaratotok összekapcsolódik. 14 TU árán átcsúsztatsz 14 TU-t. [0 pontot használtál fel, van még 713.]

vv 309 71 11 elmormolod a 309. varázslatot a 71. varázslatot a 11. varázslatot
Gyorsvarázsolsz! 8 évet fiatalodtál! [-200 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). [5 pontot használtál fel, van még 708. Kapsz 8 VP-t.]
Fürgén varázsolsz! Újabb lehetőségek nyílnak meg előtted szürkeállományod kihasználására. [-20 pszi pont.] [2 pontot használtál fel, van még 706. Kapsz 3 VP-t.]
Gyorsvarázsolsz! Enyhe zápor kerekedik. Na végre, egy kis víz! Tátott szájjal, felfelé fordított fejjel, csukott szemmel állsz, és kortyokban nyeled az életet adó nedűt. Vizestömlődet is az ég felé fordítod, hogy feltöltődjön. Néhány perc múlva az eső eláll, csak a szivárvány marad, a szomjazástól viszont megmenekültél! Kicsit megfáztál a hideg víztől (-2 életerő). [-20 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). [2 pontot használtál fel, van még 704. Kapsz 3 VP-t.]

ftv 271 836 felt. tám/véd. varázslat a 271. varázslatot a 836. szörnyet
Ok, ezt a támadó varázslatot fogod használni, ha a megadott lénnyel szembekerülsz. [0 pontot használtál fel, van még 704.]

kut 5 kutatsz 5 pontért
Letérdelsz, hogy nagykíváncsian a litu-puka páfránysátor lombja alá nézhess. Ez jó ötlet volt, szereztél egy hoarián bőrövet. [5 pontot használtál fel, van még 699. Kapsz 8 VP-t.]

m 8 4 mozogsz északra, délre
Gyomorkavaró érzés vesz erőt rajtad: a teleport varázslat befejezéseképp most visszarepít a kiinduló mezőre. Hushhh, elteleportálsz!
[466,102] Dombok, majd hegyek jelennek meg, a bokrok sűrűjét elhagyva. Alacsonyhegység. Megpillantasz egy felfelé kapaszkodó élőlényt. Egy picit sem remegsz meg, amikor felismered, hogy egy csapat ryuku kalandozó közeledik. Kicsit sokat tud ez az állat. Majd Te megtanítod a jómodorra...

Ki tudja, mire készül a másik - jobb az óvatosság! A biztonság kedvéért felraksz egy agytaposás varázst. A szilánk működik (+2 életpont). Alattomos ellenfeled láthatatlan védekező pszivel bohóckodik. Támadó varázslatot alkalmazol: ellenfeledre bo'adhun csapás varázslatot lősz. 575 életpontot sebeztél. Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). Ellenfeled néhány elegáns kézmozdulata után már süvít is feléd egy ryuku átokvarázs. Az agytaposásnak köszönhetően a varázslat kudarcot vallott! Ellenfeled nekromanta csókja varázslatot lő rád. Az agytaposásnak köszönhetően a varázslat kudarcot vallott! Ellenfeled koncentrál, majd megindít egy fehérál.roncsolása pszi támadást. Az agytaposásnak köszönhetően a varázslat kudarcot vallott! Az árnyak megnyúlnak, megelevenednek, életre kelnek körülötted! A hideg, fekete, anyagtalan karmok érintése hideg, mint a kripták lehellete. Életerődet úgy szívják el, mint a grákó denevér a véredet... Mentális energiáidat összegyűjtve, az agykérgedet védetté teszed a külső beavatkozással szemben. A következő pillanatban a kép kitisztul, az illúzió eltűnik! Elszántan a másikra rontasz. Tleikan nyárssal több döféssel felnyársalod a ryuku kalandozó jobb lábát. (9 támadással 1145 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+230 életerő). Mélyen koncentrálva, megidézel egy jégcsóva varázslatot, majd ellenfeledre küldöd. 39 életpontot sebeztél. Angolna szálkával jól megszurkálod a ryuku kalandozó bal karját. (6 támadással 616 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+124 életerő). Fegyvered 11 ép-t sebzett rajtad. Egy kézmozdulatot teszel, majd ellősz egy villámsújtás varázslatot. 75 életpontot sebeztél. Jobbra-balra szökkenve osztja a 4 ryuku kalandozó nehezen védhető csapásait. (8 támadástól 484 életpontot vesztesz.) Varázsenergiát vesztesz. (-115 varázspont.) Ellenfeled speciális támadást alkalmaz: harsogva csattan rajtad egy fehérál.roncsolása pszi hatás. Az agytaposásnak köszönhetően a varázslat kudarcot vallott! Tleikan nyárssal nagy lendületekkel át- meg átszúrod a ryuku kalandozó jobb karját. (9 támadással 1145 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+230 életerő). Üdvözlésképpen egy jégcsóva varázslatot eresztesz meg ellenfeled irányába. 39 életpontot sebeztél. Angolna szálkával kicsit megsebzed a ryuku kalandozó testét. (1 támadással 103 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+21 életerő). Fegyvered 69 ép-t sebzett rajtad. Támadó varázslatot alkalmazol: ellenfeledre villámsújtás varázslatot lősz. 69 életpontot sebeztél. Pengéjét vadul forgatva, a 2 ryuku kalandozó újra meg újra lecsap. (4 támadástól 264 életpontot vesztesz.) Ellenfeled mormol, majd ujjaiból kirepül egy nekromanta csókja varázslat. 59 életpontot vesztettél. Az ellenfél gyógyult.
A 2 ryuku kalandozó szemében félelem villan, aztán lassan lehunyja, miközben lelke kitör testének fogságából.
Átkutatod a tetemet. Érdemes volt keresni: kincsre bukkansz! A zsákmány egy igazgy. fülbevaló [igazgy. fülbevaló ládikóba-> (476,95)-> 20 arany, -2 ÉP], egy réz papi karkötő [réz papi karkötő ládikóba-> (476,95)-> nem kaptál semmit! -2 ÉP], 45 arany, 4 aranylánc [aranylánc ládikóba-> (476,95)-> 80 arany, -2 ÉP], 3 vasérc, egy trófea nyaklánc [trófea nyaklánc ládikóba-> (476,95)-> 30 arany, -2 ÉP] és egy Eldaran karkötője [Eldaran karkötője ládikóba-> (476,95)-> 50 arany, -2 ÉP], ezenkívül 1 ryuku függő. Szereztél 4 katonai kötszert. 22893 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-20 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). Megújítod az áldomás varázslatot. [-17 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 3806, sebződés: 897, gyógyulás: 613, összesen: -284 ÉP}

Különleges érzékeid megállítanak: a közelben fém (ezüstdarab) kell, hogy legyen!
(Feltételes ásás:) Egy szép, mély gödröt ástál. Sikeres volt a földtúrás: Kiástál 2 ezüstdarabot! Felemeled a távcsövedet, és körülnézel. Messze délre látsz egy ryuku aranybányát. Elteszed a látcsövet. Jóízűen falatozol. (-1 kaja.)
(Feltételes készítés:) Begyűjtöttél 2 kerek követ. Erőd TF-elődött.

(Továbbmész...) [466,103] Még mindig hegyvidéken vagy. Ghaurdashi hegyén jársz - legalábbis a draklenek körében így nevezik e helyet. Megtorpansz, mert valami felkelti a figyelmedet. Aha! Találtál egy ryuku aranybányát. Ahogy sétálsz, egyszercsak megragadja valami a figyelmedet. Megvizsgálod közelebbről: találtál egy oltárt. Dornodon hívei emelték. Oopsz, e mellett nehogy elmenj! Éles szemeddel kiszúrtál egy olvasztókemencét. Séta közben felkapod az orrodat: semmi kétség, itt valahol a föld alatt fém (aranyrög) van! Néhány lefelé guruló kő figyelmeztet a veszélyre. Ráismersz a lényre. Egy sangin yeti. Mivel esélytelen veled szemben, nyugodtan várod. Mivel meglepni nem sikerült, ezért gondolkodás nélkül neked ront a szörny. Persze te sem maradsz tétlen.

Egy bo'adhun csapás varázslattal köszöntöd a másikat. 575 életpontot sebeztél. Gyógyulsz (+2 életpont). A szörny nagy levegőt vesz, majd borzalmasan hideg levegőt okád. Nincs időd félrehajolni. (164 életpontot vesztettél.) A következő tárgyaid váltak hasznavehetetlenné a szörnyű fagytól: 3 kerek kő, fokhagyma, kreiton fókusz, 2 katonai kötszer, hoarián saru, 4 ugh méreg. Elszántan ellenfeledre rohansz. Tleikan nyárssal több döféssel felnyársalod a sangin yeti fejét. (2 támadással 273 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+55 életerő). Mormolsz, majd ujjaidból kirepül egy jégcsóva varázslat. A lény immúnis erre a varázslatra! Angolna szálkával megdöföd a sangin yeti jobb vállát. (1 támadással 88 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+18 életerő). Fegyvered 1 ép-t sebzett rajtad. Ellenfeledre villámsújtás varázslatot lősz. 60 életpontot sebeztél. A sangin yeti mancsával oldalba lök. (1 támadástól 165 életpontot vesztesz.) Megpróbál megragadni. Lerázod magadról! A sangin yeti lekever egyet a mancsával. (1 támadástól 348 életpontot vesztesz.) Félig lebénul a bal oldalad az ütéstől. 348 életpontot vesztettél. A szörny még egy utolsó halálüvöltést hallat, majd eldől.
4998 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-20 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). Megújítod az áldomás varázslatot. [-17 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 996, sebződés: 1026, gyógyulás: 79, összesen: -947 ÉP}


(Feltételes gyógyítás:) Egy utolsó kézmozdulattal kisütöd az ősi gyógyítás varázslatot! [-5 TVP] Ősi energiák regenerálják tested (+450 életerő). [-30 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont).
(Feltételes gyógyítás:) Befejezted az ősi gyógyítás varázslatot! [-5 TVP] Ősi energiák regenerálják tested (+450 életerő). [-30 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). Néhány lefelé guruló kő figyelmeztet a veszélyre. Már távolról sem tűnik túl veszélyesnek a szörny. Amint közelebb ér, rá is ismersz. Egy csapat ryuku kalandozó. Rögtön látod, hogy ez nem lesz békés találkozó. Felkészülsz az összecsapásra.

Úgy ítéled meg, hogy nem árt egy agytaposás védekező rúna felrakása. A következő pillanatban már meg is idézted. Gyógyulsz (+2 életpont). Ellenfeled felkészül egy esetleges mentális támadásra egy láthatatlan védekező pszi felhúzásával. Mélyen koncentrálva, megidézel egy bo'adhun csapás varázslatot, majd ellenfeledre küldöd. 575 életpontot sebeztél. Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). Ellenfeled mormol, majd ujjaiból kirepül egy ősvillám varázslat. 175 életpontot vesztettél. Mentális támadást alkalmaznak ellened: ellenfeled rád zuhogtat egy fehérál.roncsolása pszit. Az agytaposásnak köszönhetően a varázslat kudarcot vallott! Ellenfeled támadó varázslatot alkalmaz: ryuku átokvarázs varázslatot lő rád. Az agytaposásnak köszönhetően a varázslat kudarcot vallott! A lény elbűvölően rád mosolyog! Ellenállsz a gonosz bűbájnak! Meglengetve a tleikan nyársat a másikra ugrasz. Tleikan nyárssal több döféssel felnyársalod a ryuku kalandozó bal karját. (9 támadással 1169 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+234 életerő). Mormolsz, majd ujjaidból kirepül egy jégcsóva varázslat. 33 életpontot sebeztél. Angolna szálkával megdöfködöd a ryuku kalandozó fejét. (6 támadással 637 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+128 életerő). Fegyvered 74 ép-t sebzett rajtad. Mormolsz, majd ujjaidból kirepül egy villámsújtás varázslat. 73 életpontot sebeztél. Pengéjét vadul forgatva, a 4 ryuku kalandozó újra meg újra lecsap. (8 támadástól 515 életpontot vesztesz.) A tőled elszívott varázsenergiát saját regenerálására fordítja. (-82 varázspont.) Ellenfeled néhány elegáns kézmozdulata után már süvít is feléd egy nekromanta csókja. 73 életpontot vesztettél. Az ellenfél gyógyult. Tleikan nyárssal több döféssel felnyársalod a ryuku kalandozó nyakát. (9 támadással 1154 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+231 életerő). Támadó varázslatot alkalmazol: ellenfeledre jégcsóva varázslatot lősz. 50 életpontot sebeztél. Angolna szálkával meghorzsolod a ryuku kalandozó bal karját. (1 támadással 107 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+22 életerő). Fegyvered 54 ép-t sebzett rajtad. Néhány elegáns kézmozdulat után már süvít is ellenfeled felé egy villámsújtás. 60 életpontot sebeztél. A 2 ryuku kalandozó fegyverével több sebet ejt a jobb válladon és karodon. (4 támadástól 273 életpontot vesztesz.) Ellenfeled végigsöpör rajtad egy az agy kifacsarása pszi támadással. Az agytaposásnak köszönhetően a varázslat kudarcot vallott! A 2 ryuku kalandozó még megpróbál elszaladni, de két-három lépés után összeesik, és nem mozdul többet.
Elvesztette a varázserejét az angolna szálka. Alaposan átvizsgálod a tetemet. Úgy tűnik, alkalmasan betápoltál. Szerzeményed: egy Eldaran karkötője [Eldaran karkötője ládikóba-> (476,95)-> 50 arany, -2 ÉP], egy ezüst papi karkötő [ezüst papi karkötő ládikóba-> (476,95)-> 30 arany, -2 ÉP], egy pszi kő, 2 aranytű, egy ezüst karkötő [ezüst karkötő ládikóba-> (476,95)-> 14 arany, -2 ÉP], egy réz papi karkötő [réz papi karkötő ládikóba-> (476,95)-> 20 arany, -2 ÉP], 2 vasérc és egy kristálygömb [kristálygömb ládikóba-> (475,94)-> 10 arany, -2 ÉP]. Szereztél 4 katonai kötszert. 23352 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-20 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). Megújítod az áldomás varázslatot. [-17 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 3858, sebződés: 1174, gyógyulás: 623, összesen: -551 ÉP}


(Feltételes gyógyítás:) Az utolsó ige kiejtésével elmondtad az ősi gyógyítás varázslatot! [-5 TVP] Ősi energiák regenerálják tested (+450 életerő). [-30 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). Alaposan körülnézel a földön. Épphogy megismerhető (kb. 2 hetes) alakváltó nyomok vezetnek északra.
(Feltételes készítés:) Begyűjtöttél 4 kerek követ. Erőd TF-elődött. [51 pontot használtál fel, van még 648. Kapsz 81 VP-t.]

be 1512 bemész az 1512. épületbe
Belülről is megtekinted az aranybányát. Ami legelőször feltűnik, hogy a járatok sötétek, a falak nyirkosak. Távoli kőfejtés hangja, veszett csákánycsattogás és gyorsan elhadart ryuku szitkok tömkelege szűrödik a mélyből feléd. Szóval a bánya mégsem annyira elhagyatott, mint gondoltad! Odalent bányászok dolgoznak! Mivel nem akarod megzavarni őket, a másik irányba indulsz egy oldaljáraton. Addig mész, míg egy fejtéshez nem érkezel, ahol a fal aranyszínben csillog. Egy bányászcsákány is fekszik a földön. Felkapod és egy kis bemelegítő munka után máris 5 aranyröggel lettél gazdagabb. A gond csak az, hogy a ryukuk felfigyeltek a zajra, hogy más is bányászik itt! Menekülőre fogod, s bár sokáig bolyongsz még a földalatti járatokban, előbb-utóbb a felszínre érsz. [10 pontot használtál fel, van még 638. Kapsz 16 VP-t.]

kt 50 50 elkészíted az 50. tárgyat (50 darabot)
Csak 5 aranyrög beolvasztásához van elegendő alapanyagod. Legyártottál 459 aranyat. Erőd TF-elődött. [10 pontot használtál fel, van még 628. Kapsz 16 VP-t.]

v 84 798 elmormolod a 84. varázslatot
Varázsolni kezdesz. A kitörni készülő energia már az ujjaidban is van! Létrehoztad a szörnyidézés varázslatot! Megidézel egy teriád varázslót! Szegény gyámoltalanul pislog, nem egészen érti, hogy hol van.
(Feltételes támadás:) Egy teriád varázsló! Ezt kerested. Éhes szörny kalandozóval álmodik. Ez viszont nem alszik, hanem éppen neked akar ugrani.

Gyorsan felraksz egy agytaposás varázslatot. A szilánk működik (+2 életpont). Támadó varázslatot alkalmazol: ellenfeledre bo'adhun csapás varázslatot lősz. 575 életpontot sebeztél. Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). Ellenfeled néhány elegáns kézmozdulata után már süvít is feléd egy ősi hurrikán. 325 életpontot vesztettél. Üdvözlésképpen egy ősi hurrikán varázslatot ereszt meg irányodba ellenfeled. 340 életpontot vesztettél. A lény elbűvölően rád mosolyog! Akaratodat kasztroplanáris pajzsba tömörítve, ellenállsz. Félelmet nem ismerve ellenfeledre támadsz. Tleikan nyárssal több döféssel felnyársalod a teriád varázsló mágiavédett testét. (9 támadással 967 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+194 életerő). Egy jégcsóva varázslattal köszöntöd a másikat. 33 életpontot sebeztél. Angolna szálkával jól megszurkálod a teriád varázsló mágiavédett testét. (6 támadással 483 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+97 életerő). Fegyvered 64 ép-t sebzett rajtad. Távolról villámsújtás varázslatot lősz a másikra. 63 életpontot sebeztél. Ellenfeled mormol, majd ujjaiból kirepül egy őstűz varázslat. 152 életpontot vesztettél. Ellenfeled néhány elegáns kézmozdulata után már süvít is feléd egy ősjég. 167 életpontot vesztettél. Tleikan nyárssal többször eltalálod a teriád varázsló bal karját. (9 támadással 887 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+178 életerő). Néhány elegáns kézmozdulat után már süvít is ellenfeled felé egy jégcsóva. 45 életpontot sebeztél. Angolna szálkával megkarcolod a teriád varázsló testét. (1 támadással 80 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+17 életerő). Fegyvered 42 ép-t sebzett rajtad. Néhány elegáns kézmozdulat után már süvít is ellenfeled felé egy villámsújtás. 71 életpontot sebeztél. Egy őstűz varázslattal köszönt csatapartnered. 78 életpontot vesztettél. Egy ősjég varázslatot dob rád a másik. 348 életpontot vesztettél. A teriád varázsló még megpróbál elszaladni, de két-három lépés után összeesik, és nem mozdul többet.
Felhasználva a kőkést, szereztél 2 teriád férget. (Ez idézett szörny volt, TP sajnos nem jár érte.) Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-20 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). Megújítod az áldomás varázslatot. [-17 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 3204, sebződés: 1516, gyógyulás: 494, összesen: -1022 ÉP}

[-72 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). [10 pontot használtál fel, van még 618. Kapsz 16 VP-t.]
(Feltételes gyógyítás:) Egy végső mozdulattal előhívod az ősi gyógyítás varázslatot! [-5 TVP] Ősi energiák regenerálják tested (+450 életerő). [-30 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont).
(Feltételes gyógyítás:) Sikerült elmondanod az ősi gyógyítás varázslatot! [-5 TVP] Ősi energiák regenerálják tested (+450 életerő). [-30 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont).
(Feltételes gyógyítás:) Befejezted az ősi gyógyítás varázslatot! [-5 TVP] Ősi energiák regenerálják tested (+450 életerő). [-30 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). [15 pontot használtál fel, van még 603. Kapsz 24 VP-t.]

v 181 446 19 elmormolod a 181. varázslatot
Szemöldöködet ráncolva gyors ujjmozdulatokba és kántálásba kezdesz. Hamarosan összegyűlik a szükséges varázsenergia. Elmormoltad a városi teleport II varázslatot! Használod a teriád fétist. Bőröd besárgul, termeted megváltozik. Magadra öltötted gyűlölt ellenségeid alakját. A teriád fétis ezután megsemmisül. Vuuush, elteleportálsz!

A TELEPORTÁLÁS PILLANATA ELŐTTI TÉRKÉPED


(466,102) ryuku kalandozó (#829), érclelőhely
(466,103) ryuku aranybánya (#1512), Dornodon oltár, olvasztókemence (#86), érclelőhely, sangin yetik (#857), ryuku kalandozó (#829), teriád varázsló (#798)

[446,19] Lakott területre érkeztél. Azon tűnődsz, vajon miből élhet ez a rengeteg közrendű ryuku, mert semmit sem dolgoznak.

[-60 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont). [10 pontot használtál fel, van még 593. Kapsz 16 VP-t.]

be 144 bemész a 144. titkos labirintusba
Követve lord Toyaki instrukcióit, hamar megleled a vízmosást, amin keresztül bejuthatsz Kotobanu palotájába. A piciny csatorna szája, melyből valamilyen föld alatti patakocska vize távozik a szabadba, némán ásítozik előtted. Odabent sötét honol. Mély koncentrációban hozzálátsz a varázslat elmondásának. Az utolsó szavakra megtelsz energiával. Megidézted a tündérfény varázslatot! A kézfejed halványan világítani kezd. [-13 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). Hamarosan magad mögött hagyod a vízmosást, a járat másik irányba lejt. Rövid idő alatt elveszted a tájékozódókészségedet. Már mélyen a föld alatt jársz. Furcsa, azt hitted, innen a palotába fogsz majd feljutni, de mintha folyamatosan távolodnál tőle. Sebaj, még haladsz előre, majdcsak kilyukadsz valahol. [5 pontot használtál fel, van még 588. Kapsz 8 VP-t.]

lm 31 38 mozogsz 31 38
Előveszed a térképet, és beazonosítod a pontot, ahol most jársz. Örömmel tapasztalatod, hogy a csatornarendszer itteni része egyáltalán rajta van a Toyuki által adott rajzon. A kijárat közelében jársz. [1. SZINT 2. PONT] Klikk! Döbbenten nézel a lábad alá, a kőlapra, amire elővigyázatlanul ráléptél. A következő pillanatban már nyílvesszők repülnek feléd. 100 nyílvessző talált el. 714 életpontot vesztettél. A különösen maró fájdalom oka a nyílvesszők hegyére kent méreg lehetett.
(Feltételes gyógyítás:) Kimondva az utolsó varázsszót, létrehoztad az ősi gyógyítás varázslatot! [-5 TVP] Ősi energiák regenerálják tested (+450 életerő). [-30 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont).
Elágazáshoz érkezel. A lábaidnál egy keskeny csíkban víz csorgadozik. Lassan halad nyugati irányba. [1. SZINT 3. PONT]
Folytatod utad az éles kanyarokkal kacskaringózó folyosón keresztül. [1. SZINT 5. PONT]
Megpihensz az egyik kanyarulatban. Csak valamilyen távoli neszt, csöpögő víz hangját hallod. [1. SZINT 6. PONT] Rövid szisszenés, de mire felkapod a fejed, már egy apró, nedves tüskékkel teli finom háló zuhant rád. Nem okoz komoly sebet, kacagsz. Aztán érezni kezded a bénító mérget, amely a tüskékre volt kenve... [-6 támadás]
Egy elágazás tűnik fel előtted. Két irány közül választhatsz. [1. SZINT 7. PONT]
Bátran haladsz tovább. Egy vastag rácsokból álló ajtóban végződik az út. Lenyomod a kilincset: Nyitva van! Rövid séta után egy újabb elágazásban találod magad. A délre nyíló rácsos ajtóból ítélve jó helyen jársz. Kicsit odébb, északra a földön fekszik egy másik is (látszik, hogy megrongálták). Ez már nem állhatja utad. [1. SZINT 9. PONT]
Megérkezel egy széles, magas kőoszlopokkal teli terembe. Gyorsan, szakszerűen felméred: innen több irányban is folytathatod utad. [1. SZINT 23. PONT]
Töredezett padlójú folyosószakaszra érkeztél, helyenként szélesebb repedésekkel. Ezeken keresztül lelátni a mélybe. Igen, a mélybe. Több méternyit zuhan, aki itt leesik, úgyhogy jó lesz vigyáznod. Alaposan megfontolod, hova lépsz. [1. SZINT 29. PONT] Upsz, hirtelen beszakad alattad a föld. Egy kétségbeesett pillantással fel tudod mérni a veszély valódi mivoltát, miután le se látni a verem aljáig. Aztán egy emberfeletti mozdulattal elkapod a verem szélét. Percekig ott lógsz teljesen kiszolgáltatva, amíg a fogást keresed, és kiötlöd a felmászás módját. Egyszer csak a hátizsákodból kiesik valami, és hangos csörömpölés kíséretében lezuhan a mélységbe. Fokozatosan halkulnak el a hangok, nem hallod, a tárgy mikor érte el a verem alját. Ha elérte egyáltalán. Mivel minden egyes mozdulat a lezuhanás kockázatával jár, nem tudtál hátrapillantani, hogy megtudd: mi lehetett az. Hosszú percekig lógsz így, aztán minden erődet és tudásodat összeszedve felrugaszkodsz. Csak amikor már újra teljes talppal érinted a talajt, nyugodsz meg kicsit.
Nemsokára újra döntened kell, merre indulsz tovább: északra, nyugatra vagy keletre? [1. SZINT 30. PONT]
A folyosó végén egy kör alakú, magas mennyezetű helyiséget találsz. Tetemes adagnyi denevérürülék gyűlt össze az aljában. Felnézel a sötétbe vesző mennyezetre, de sajnos nem tudod megállapítani, milyen magas a terem. Azt viszont látod, hogy pár méterrel feljebb egy újabb járat kezdődik. Nekiállsz hát, hogy megmászd a falat, s kisvártatva már azon a folyosón állsz. Hasonlóképp baljóslatú hely, mint az alattad lévő szinten lévő járatok voltak. [1. SZINT 31. PONT -> 2. SZINT 39. PONT]
A folyosó elágazik. A mennyezet itt olyan magasan van, hogy szinte sötétségbe veszik. [2. SZINT 38. PONT]
[71 pontot használtál fel, van még 517. Kapsz 113 VP-t.]

vv 205 elmormolod a 205. varázslatot
Beizzik a turbómágia. Elmúlt a Pörhemór köre hatása. Elhelyezed Pörhemór körét. [-30 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). [2 pontot használtál fel, van még 515. Kapsz 3 VP-t.]

lm 27 mozogsz 27
Elszántan haladsz előre. A földön talált nyomokból ítélve rég járhatott erre előtted bárki is. [2. SZINT 37. PONT]
A folyosót kisebb bemélyedések tarkítják. Vagy a víz alakította ki őket, vagy emberi kéz. Most már nehéz megállapítani. [2. SZINT 36. PONT]
Vízpatakok csordogálnak a lábaidnál, te pedig végigtocsogsz rajtuk, ahogy haladsz előre. Az se zavar, hogy így tuti felvered a csatorna lakóit. A terv, hogy legyőzöd őket, ha megjelennek. [2. SZINT 35. PONT] Egy szörnyet pillantasz meg - innét úgy tűnik, hogy egy ryuku szamuráj. Kicsit sokat tud ez az állat. Majd Te megtanítod a jómodorra...

Megfontoltan felméred a helyzeted, majd elmormolsz egy agytaposás varázslatot. A szilánk működik (+2 életpont). Mormolsz, majd ujjaidból kirepül egy halálos érintés varázslat. 10075 életpontot sebeztél. Gyógyulsz (+2 életpont). Mélyen koncentrálva, ellenfeled megidéz egy izomernyesztés varázslatot, majd rád küldi. Elernyedsz! (Kevesebbszer fogsz támadni.) Ellenfeled néhány elegáns kézmozdulata után már süvít is feléd egy izomernyesztés. Elernyedsz! (Kevesebbszer fogsz támadni.) A másik elterül, rángatózik egy kicsit, majd csendben meghal.
Átkutatod a tetemet. Nemhiába, alkalmas tápszereket találsz! Nézzük, milyen kincsre bukkantál: 1 naginata (ld. enc.). 21335 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál. (Varázsolsz:) Gyorsan semlegesíted a mérget. Arkánum-jeleket rajzolva a levegőbe, mormolni kezdesz. Pezsgő mágikus energia terjed szét benned. Megidézted a méregsemlegesítés varázslatot! A varázslat az agyadban lapul, használatra készen. [-22 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 10075, sebződés: 0, gyógyulás: 6, összesen: +6 ÉP}


Hamarost elérsz egy elágazást. [2. SZINT 33. PONT]
A távoli, s közeli neszekre ügyet sem vetve lépdelsz előre. Nincs itt olyan szörnyike, aki megijeszthetne. [2. SZINT 32. PONT] Egy gömbpókot pillantasz meg. Nyugodtan várod, hogy megleckéztethessed a pimasz lényt.

Távolról bo'adhun csapás varázslatot lősz a másikra. 287 életpontot sebeztél. A szilánk működik (+2 életpont). A lény bűzfelhőt lő rád! Kiöklendezel mindent, amit az elmúlt időszakban ettél. Meglengetve a tleikan nyársat a másikra rontasz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Tleikan nyárssal tökéletesen perforálod a gömbpók fejét. (9 támadással 1277 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+256 életerő). Néhány elegáns kézmozdulat után már süvít is ellenfeled felé egy jégcsóva. 24 életpontot sebeztél. Angolna szálkával többször eltalálod a gömbpók testét. (6 támadással 660 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+133 életerő). Fegyvered 49 ép-t sebzett rajtad. Egy kézmozdulatot teszel, majd ellősz egy villámsújtás varázslatot. 36 életpontot sebeztél. A gömbpók fogai végigkarcolják a bal combodat. (1 támadástól 174 életpontot vesztesz.) Egy gyenge harapást kapsz a bal válladba. (1 támadástól 176 életpontot vesztesz.) Szörnyű fejfájás vesz erőt rajtad. (-5 minden tulajdonságodra kör végéig.) Tleikan nyárssal nagy lendületekkel át- meg átszúrod a gömbpók testét. (9 támadással 1279 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+256 életerő). Ellenfeledre jégcsóva varázslatot lősz. 22 életpontot sebeztél. Angolna szálkával néhány helyen meghorzsolod a gömbpók jobb oldalát. (4 támadással 414 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+83 életerő). Fegyvered 14 ép-t sebzett rajtad. Egy villámsújtás varázslattal köszöntöd a másikat. 32 életpontot sebeztél. A gömbpók fogai végigkarcolják a jobb combodat. (1 támadástól 170 életpontot vesztesz.) A gömbpók fogai megkarcolják kézfejedet. (1 támadástól 159 életpontot vesztesz.) Majdnem elhányod magad, annyira rosszul leszel. (-5 minden tulajdonságodra kör végéig.) A gömbpók összeesik, és nem mozdul többé. Megölted!
Felhasználva a kőkést, szereztél 3 póklábat. 18896 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-20 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). Megújítod az áldomás varázslatot. [-17 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 4031, sebződés: 742, gyógyulás: 734, összesen: -8 ÉP}

Már majdnem éhen haltál! Az ételre veted magad. (-3 kaja.)
Átvágsz egy egyenes folyosószakaszon. Semmi váratlan nem történik. [2. SZINT 31. PONT] Mohón a kajára veted magad. (-3 kaja.)
Haladsz előre, bátor harcoshoz illően. Egy vastag rácsokból álló ajtó állja utadat. Megpróbálod a kilincset: Sajnos be van zárva. Kis keresgélés, próbálkozás után rájössz, hogy a nálad levő vastag ryuku kulcs nyitja az ajtót. Pár lépés után egy elágazáshoz érkezel. [2. SZINT 27. PONT] Halk, zümmögő hangot hallasz, amint rálépsz az előtted levő kőlapra, majd a következő pillanatban valami borzasztó szívóerő tapad rád! Dermedten tapasztalod, hogy mágikus energiaforrásaid kimerültek (-1586 varázspont).
Előpakolod a kaját, és eszel. (-1 kaja.)
[42 pontot használtál fel, van még 473. Kapsz 67 VP-t.]

vv 205 109 elmormolod a 205. varázslatot a 109. varázslatot
Beizzik a turbómágia. Elmúlt a Pörhemór köre hatása. Elhelyezed Pörhemór körét. [-30 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont). [2 pontot használtál fel, van még 471. Kapsz 3 VP-t.]
Gyorsvarázsolsz! Elhagyva a sötét labirintust, kiteleportálsz a felszínre. [-25 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont). [2 pontot használtál fel, van még 469. Kapsz 3 VP-t.]

m 1 mozogsz északkeletre
[447,18] Továbbmész a város utcáján. A szélesebb utcákon áruval rakott, kétkerekű kordékat vonszolnak gazdáik a piac felé. A sarok mögött csosszanó léptek figyelmeztetnek a veszélyre. Már távolról sem tűnik túl veszélyesnek a szörny. Amint közelebb ér, rá is ismersz. Egy ryuku ősszellem. Éhes szörny kalandozóval álmodik. Ez viszont nem alszik, hanem éppen neked akar ugrani.

Sunyi ellenfeled, egy láthatatlan védekező pszi felrakásával szöszmötöl! Egy puha ütés varázslatot dobsz ellenfeledre. Semmi eredménye! Gyógyulsz (+2 életpont). Egy Asylux átka varázslattal köszönt csatapartnered. Kaptál egy szopókövet! Az áldott kő és a szopókő semlegesítik egymást. Ellenfeled mormol, majd ujjaiból kirepül egy vérbeli borzongás varázslat. Iszonyatos rettegés lesz rajtad úrrá. Hirtelen felülkerekedik benned az életösztön. Túl sok sebet kaptál. Beintesz neki, majd olajra lépsz. Ellenfeled egy darabig üldöz, de aztán ráun a dologra.

Csillapítod az éhségedet. (-1 kaja.) Valamilyen épületet látsz! Felismered, egy fegyverkereskedés (723. épület.). [12 pontot használtál fel, van még 457. Kapsz 19 VP-t.]

ve 189 40 megveszed a 189. tárgyat 40
Vásároltál 40 vas dobónyilat. 560 aranyat fizettél. [0 pontot használtál fel, van még 457.]

m 3 mozogsz délkeletre
[448,19] Továbbmész a város utcáján. A környező kerületekből minden út ide, a hatalmas piactérre fut. Egy kapualjban gyanús árnyat pillantasz meg. Pár lépést teszel a szörny felé, és felismered. Egy csapat idegenvadász. Felkészülsz, hogy minél jobban el tudd kalapálni az agresszort.

Ellenfeled varázstudó! Elmond magára egy számodra ismeretlen védekező varázslatot. Mormolsz, majd ujjaidból kirepül egy puha ütés varázslat. Ellenfeled csapásai puhábbak lesznek. A szilánk működik (+2 életpont). Ellenfeled mormol, majd ujjaiból kirepül egy sötét rítus varázslat. 23 életpontot vesztettél. Darabokra robban egy birtokodban levő deus ex machina. Máris repül feléd néhány precíziós vetőtű. Sajnos nincs időd félreugrani előlük. 109 életpontot vesztettél. Vad csatakiáltással, felemelve a tleikan nyársat a másikra támadsz. Tleikan nyárssal néhányszor teljesen átdöföd az idegenvadász testét. (9 támadással 1086 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+218 életerő). Támadó varázslatot alkalmazol: ellenfeledre jégcsóva varázslatot lősz. 21 életpontot sebeztél. Angolna szálkával megdöfködöd az idegenvadász bal lábát. (6 támadással 602 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+121 életerő). Fegyvered 72 ép-t sebzett rajtad. Támadó varázslatot alkalmazol: ellenfeledre villámsújtás varázslatot lősz. 43 életpontot sebeztél. Ellenfeled a Kobraharapás technikáját alkalmazza. Csapások érik a jobb oldaladat. (6 támadástól 37 életpontot vesztesz.) A 6 idegenvadász megrohamoz, és hátrébb taszít. Ahogy megperdülsz, fegyverét többször a hátadba döfi. (6 támadástól 42 életpontot vesztesz.) A 6 idegenvadász a Kobraharapás technikáját alkalmazva, megsoroz öklével. (6 támadástól 47 életpontot vesztesz.) A 6 idegenvadász pusztító erejű támadást indít, félresöpörve védekezésedet. (6 támadástól 37 életpontot vesztesz.) Ütések érik a válladat és a karodat. (6 támadástól 34 életpontot vesztesz.) Sajnos nem sikerült a 6 idegenvadász minden csapását hárítanod. (6 támadástól 21 életpontot vesztesz.) Tleikan nyárssal néhányszor teljesen átdöföd az idegenvadász testét. (9 támadással 1114 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+223 életerő). Mormolsz, majd ujjaidból kirepül egy jégcsóva varázslat. 37 életpontot sebeztél. Angolna szálkával többször eltalálod az idegenvadász testét. (6 támadással 594 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+119 életerő). Fegyvered 18 ép-t sebzett rajtad. Mélyen koncentrálva, megidézel egy villámsújtás varázslatot, majd ellenfeledre küldöd. 44 életpontot sebeztél. Ütések érik a mellkasodat. (3 támadástól 22 életpontot vesztesz.) Ellenfeled nagyon fürge: döféseket kapsz a lábadba és a lábfejedbe. (3 támadástól 13 életpontot vesztesz.) Ütések érik a mellkasodat. (3 támadástól 25 életpontot vesztesz.) A 3 idegenvadász pusztító erejű támadást indít, félresöpörve védekezésedet. (3 támadástól 22 életpontot vesztesz.) Ellenfeled a Kobraharapás technikáját alkalmazza. Csapások érik a bal oldaladat. (3 támadástól 10 életpontot vesztesz.) Pengéjét vadul forgatva, a 3 idegenvadász újra meg újra lecsap. (3 támadástól 21 életpontot vesztesz.)
Tleikan nyárssal gyengén megszurkálod az idegenvadász testét. (3 támadással 365 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+74 életerő). Támadó varázslatot alkalmazol: ellenfeledre jégcsóva varázslatot lősz. 32 életpontot sebeztél. Angolna szálkával megbököd az idegenvadász könnyűvértes testét. (1 támadással 105 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+22 életerő). Fegyvered 73 ép-t sebzett rajtad. Néhány elegáns kézmozdulat után már süvít is ellenfeled felé egy villámsújtás. 44 életpontot sebeztél. Az 1 idegenvadász megpróbál bevinni egy komolyabb ütést, de majdnem teljesen hárítod. (1 támadástól 6 életpontot vesztesz.) Az 1 idegenvadász fegyvere végigkarcolja a bal válladat. (1 támadástól 4 életpontot vesztesz.) Ellenfeled épphogy megpöccint. (1 támadástól 5 életpontot vesztesz.) Az 1 idegenvadász vadul, minden technika nélkül támad: csak apró sebet ejt a bal kezeden. (1 támadástól 8 életpontot vesztesz.) Ellenfeled épphogy megpöccint. (1 támadástól 5 életpontot vesztesz.) Nem sikerült tökéletesen félreszökkenned: az 1 idegenvadász vágásával megsebezte a jobb oldaladat. (1 támadástól 9 életpontot vesztesz.) Az 1 idegenvadász összecsuklik, majd megpróbál feltápászkodni, de végleg elhagyja az ereje, és elterül. Megölted.
Alaposan átvizsgálod a tetemet. A következő kincseket találtad: egy ezüst karkötő [ezüst karkötő ládikóba-> (450,19)-> 14 arany, -2 ÉP], egy aranytű, egy réz papi karkötő [réz papi karkötő ládikóba-> (450,19)-> nem kaptál semmit! -2 ÉP], egy nagy bronzkulcs [nagy bronzkulcs ládikóba-> (448,19)-> nem kaptál semmit! -2 ÉP] és egy obszidián karkötő [obszidián karkötő ládikóba-> (450,19)-> 30 arany, -2 ÉP], ezenkívül 1 ryuku derékszíj és 1 ryuku nyaklánc. Szereztél 3 katonai kötszert. 22607 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál. Elmúlt a vámpirizáció hatása. Elmúlt az áldomás hatása.
{Csatastatisztika; sebzés: 4087, sebződés: 671, gyógyulás: 779, összesen: +108 ÉP}

Kajaszünetet tartasz. (-1 kaja.) Van itt egy piac (722. épület.). [12 pontot használtál fel, van még 445. Kapsz 19 VP-t.]

ve 305 3 megveszed a 305. tárgyat 3
Egyetlen boltot sem találsz a környéken, ahol azt a tárgyat árulnák. [0 pontot használtál fel, van még 445.]

m 3 mozogsz délkeletre
[449,20] Még mindig a városban vagy. A túldíszített paloták között itt-ott feltűnik néhány egyszerű, közönséges hivatalépület is. A sarok mögött csosszanó léptek figyelmeztetnek a veszélyre. Megörülsz, amikor rájössz, hogy egy leleplezett teriád került az utadba. A szörny a halálodat akarja, és neked ront.

Nem árt az elővigyázatosság! Egy tompítás varázslattal készülsz a csatára. A szilánk működik (+2 életpont). Ellenfeled varázstudó! Elmond magára egy számodra ismeretlen védekező varázslatot. Ellenfeled elméje körül vékony asztrálháló fénylik fel egy pillanatra. Egy manarobbantás varázslattal köszönt csatapartnered. 540 életpontot vesztettél. Ellenfeled nagy erővel hozzád vág néhány teriád tőrt. Sajnos nincs időd félreugrani előlük. 393 életpontot vesztettél. Félelmet nem ismerve a másikra támadsz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Tleikan nyárssal tökéletesen perforálod a leleplezett teriád jobb karját. (8 támadással 970 életpontot sebezve.) Mélyen koncentrálva, megidézel egy jégcsóva varázslatot, majd ellenfeledre küldöd. 29 életpontot sebeztél. A varázslat létrejöttekor tudatodba égető fájdalom hasít. (-15 életerő.) Angolna szálkával megdöfködöd a leleplezett teriád bal vállát. (6 támadással 574 életpontot sebezve.) Fegyvered 63 ép-t sebzett rajtad. Távolról villámsújtás varázslatot lősz a másikra. 53 életpontot sebeztél. Tudatodba égető fájdalom mar! (-15 életerő.) Ütéseket mér a leleplezett teriád a farkával a jobb válladra. (4 támadástól 561 életpontot vesztesz.) Félig lebénul a bal oldalad az ütéstől. 561 életpontot vesztettél. Túl sok sebet kaptál. Olyan gyorsan futsz el, hogy ellenfeled csak döbbenten áll és bambán bámul utánad.
{Csatastatisztika; sebzés: 1626, sebződés: 2148, gyógyulás: 2, összesen: -2146 ÉP}


(Feltételes gyógyítás:) A könnyek gyógyító erejében kevesen hisznek, TE azonban ezzel is kiemelkedsz a tudatlan csőcselékből. Eleinte kicsit nehezen indulnak meg könnyeid, de amikor egy fej szétpréselt hagymára gondolsz, már nincs probléma. Ahogy szétkened arcodon a könnypatakokat, érzed jótékony erejét. (+528 életerő.) A sok gyakorlás növelte tudásodat (+1 gyógyítás).
(Feltételes gyógyítás:) Végre hosszas kutatás után sikerült találnod egy blaszterpók-hálót. Miután a pókot sikerült kilakoltatnod, a hálót óvatosan az arcodra rakod. A bőröd azonnal bizseregni kezd, majd ez az érzés lassan szétfut a testeden. Amikor már a bal lábad kisujja is bizsereg, hirtelen letéped a hálót és csinálsz húsz gyors fejkörzést. A szédülés elmúltával jelentős javulást érzel. (+542 életerő.)
(Feltételes gyógyítás:) Minden tapasztalatodat latba vetve megtalálod az ideális helyet az ásáshoz. Kezeddel beletúrsz a földbe, majd kiemeled az áhított terlom-gyökeret. Óvatosan lehántod a külső burkát, majd piciket harapdálva elfogyasztod. Rögtön rájössz, hogy a faludbéli kuruzslónak ebben is igaza volt. (+371 életerő.) Ráakadsz néhány elszórt tárgyra: 14 fáklya[*]. (A [*]-al jelölt tárgyakat egyáltalán nem vagy nem mind vetted fel, a GYJ parancs miatt, vagy azért, mert betelt a hátizsákod.) Megpillantasz egy épületet. Közelebbről látod, hogy egy szörnyaréna (745. épület.).
(láthatatlan észlelése:)
Találkozol Rizi-Bizivel. Tharr esszenciájának örököse. Egy árnyszőttest, egy bársony övsálat, egy bozontfonatot, egy derit láncvértt, egy dr'thanox gyűrűt, egy drag'kór fülkarikát, egy drakolder gyűrűt, egy Eldereth kristályt, egy értépő sarkantyút, egy hűbéresi gyűrűt, egy Istenek Talizmánját, egy jáde ékszert, egy kamikáze fejfedőt, egy két kard szimbólumot, egy Khór maszkját, egy kreiton palástot, egy Luthius karkötőjét, egy moa nyakláncot, egy Notermanthi amulettet, egy og'lhobn fülbevalót, egy örökkéval.tűzopálját, egy rizspapír-vértet, egy rogalhal csuklópántot, egy ryuku csataszoknyát, egy ryuku hüvelykgyűrűt, egy ryuku kalózkendőt, egy ryuku vadászinget, egy szerencse gyűrűjét, egy Teremtő koronáját, egy tradicionális övet, egy troglodita gyűrűt, egy tűzhaj diadémet, egy varkaudar szimbólumot, egy védőtalizmánt, egy yiang csuklópántot, egy yiang kesztyűt, egy yiang nadrágot, egy yiang sapkát, egy yiang surranót és egy yiang vállvédőt visel. Felszerelését egy ködsárkány trófea, egy Zt'tuzzarxn trófea és egy élőholt drakolder trófea ékesíti. Valamilyen szövetség tagja, jelvénye: Táguló téridő kontinuum. Jobb kezében egy biethlan pörölyt, bal kezében egy fagyott kalapácsot tart. Lőfegyvere egy hosszú íj. Hátasállata egy élőholt sullár! Málhásállata egy sivatagi doareg. Üdvözlitek egymást, mint két régi jóbarát. Rövid trécselés után folytatod utadat.
Összeakadsz Yamamotoval. Tharr halandók felett uralkodó helyettese. Egy bársony övsálat, egy csodálatos nyakláncot, egy dr'thanox gyűrűt, egy drag'kór fülkarikát, egy drakolder gyűrűt, egy Eldereth kristályt, egy értépő sarkantyút, egy fattylord derékövet, egy Hantas karperecét, egy hűbéresi gyűrűt, egy Istenek Talizmánját, egy játékmesteri palástot, egy kamikáze fejfedőt, egy két kard szimbólumot, egy Khór maszkját, egy kreiton palástot, egy Luthius karkötőjét, egy moa nyakláncot, egy Notermanthi amulettet, egy og'lhobn fülbevalót, egy örökkéval.tűzopálját, egy Rettegés Köpenyét, egy rizspapír-vértet, egy rogalhal csuklópántot, egy ryuku csataszoknyát, egy ryuku futárcsizmát, egy ryuku hüvelykgyűrűt, egy ryuku kalózkendőt, egy ryuku ökölgyolcsot, egy Teremtő koronáját, egy teriád klipszet, egy troglodita gyűrűt, egy tűzhaj diadémet, egy Vlagyimir gyűrűjét, egy yiang csuklópántot, egy yiang kesztyűt, egy yiang nadrágot, egy yiang sapkát és egy yiang vállvédőt visel. Ruháján a Quwarg Invázió Smaragd Keresztjét viseli. Ruházatát egy ködsárkány trófea, egy élőholt drakolder trófea és egy Zt'tuzzarxn trófea teszi egyedivé. Egy szövetséghez tartozik, mutatja a ruhájára festett jel: Idős asszonyt szopógödörbe segítő ifjú harcos. Övén 1 kalandozóskalp fityeg! Jobb kezében egy moa ravatalozót, bal kezében egy wakizashit tart. Lőfegyvere egy kentaurusz íj. Hátasállata egy élőholt sullár! Tárgyainak egy részét egy sivatagi doareg viszi. Mentális auráját felismered, az ő jelleme is semleges. Köszöntitek egymást, aztán tovább.
(láthatatlan észlelése:)
Összeakadsz egy tüsi ősz hajú, szürke szemű kobudera férfival. Bőre bronzként csillog. Leah esszenciájának örököse. Egy árnyszőttest, egy beholderfej medált, egy bozontfonatot, egy Doemon kőkarkötőjét, egy dr'thanox gyűrűt, egy drag'kór fülkarikát, egy drakolder gyűrűt, egy Eldereth kristályt, egy Elenios fülbevalóját, egy Fairlight övét, egy Hantas karperecét, egy hűbéresi gyűrűt, egy Hulcarhud övét, egy Istenek Talizmánját, egy jáde ékszert, egy játékmesteri palástot, egy kamikáze fejfedőt, egy Khór maszkját, egy koponya szimbólumot, egy kreiton palástot, egy kyorg övcsatot, egy Luthius karkötőjét, egy mihlanil medált, egy moa nyakláncot, egy nemesi ruhadíszt, egy Notermanthi amulettet, egy örökkéval.kristályát, egy ősmágus fülbevalóját, egy quwarg nyakpántot, egy rizspapír-vértet, egy rogalhal csuklópántot, egy ryuku csataszoknyát, egy ryuku hüvelykgyűrűt, egy ryuku kalózkendőt, egy ryuku ökölgyolcsot, egy ryuku vadászinget, egy teknős mágiapáncélt, egy Teremtő koronáját, egy Tharr koronáját, egy troglodita gyűrűt, egy tűzhaj diadémet, egy tűzúr csizmáját, egy Vlagyimir gyűrűjét, egy Vlagyimir-díjat, egy yiang kesztyűt, egy yiang nadrágot, egy yiang vállvédőt és egy Zu'lit koronáját visel. Felszerelését egy Moi Ro Fa trófea, egy Genyuku trófea és egy ódon vízköpő trófea díszíti. Egy szövetséghez tartozik, mutatja a ruhájára festett jel: denevérek gyűrűjében fekete obszidián koponya. Jobb kezében egy Aurgir lándzsáját, bal kezében egy naginatát tart. Lőfegyvere egy teriád íj. Nem kell gyalog mászkálnia: pacija egy szelíd hoarián sárkánybébi. Málhásállata egy mutáns hegyitroll. Elég egy mentális pillantás aurájára: feketén vibrál. Egy alattomos gonosz! Kérdőn néz Rád, de Te csak távolról végigméred. Folytatod utadat.
(láthatatlan észlelése:)
Találkozol LeChuckkal. Tharr halandók felett uralkodó helyettese. Tagja az Igaz Barátok Rendjének. Egy bársony övsálat, egy bozontfonatot, egy csodálatos nyakláncot, egy dr'thanox gyűrűt, egy drag'kór fülkarikát, egy drakolder gyűrűt, egy drakolit karvédőt, egy drakolit kesztyűt, egy drakolit lábvédőt, egy drakolit sisakot, egy drakolit vállvédőt, egy hatalom fülbevalóját, egy hűbéresi gyűrűt, egy Istenek Talizmánját, egy játékmesteri palástot, egy kamikáze fejfedőt, egy két kard szimbólumot, egy Khór maszkját, egy moa nyakláncot, egy nemesi vívópalástot, egy Notermanthi amulettet, egy nt'lagod karkötőt, egy og'lhobn fülbevalót, egy óriások övét, egy örökkéval. zafírját, egy ősi csizmát, egy rogalhal csuklópántot, egy Rughar gyűrűjét, egy ryuku hüvelykgyűrűt, egy ryuku kalózkendőt, egy Teremtő koronáját, egy troglodita gyűrűt és egy tűzhaj diadémet visel. Fegyverzetét egy élőholt drakolder trófea, egy Zt'tuzzarxn trófea és egy Kyeli Intluka trófea díszíti. Hovatartozását apró jelvény mutatja: Táguló téridő kontinuum. Övén 2 kalandozóskalp fityeg! Jobb kezében egy Daramoula pálcáját, bal kezében egy fagyott kalapácsot tart. Lőfegyvere egy hosszú íj. Egy szőrös azuka a hátasa. Számodra jól felismerhető a körülötte lebegő láthatatlan aura: ő is semleges. Egy meleg kézfogás, rövid hírcsere, aztán újból elváltok.
[132 pontot használtál fel, van még 313. Kapsz 211 VP-t.]
(Feltételes gyógyítás:) Elmormoltad az ősi gyógyítás varázslatot! [-5 TVP] Ősi energiák regenerálják tested (+450 életerő). [-30 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont).
(Feltételes gyógyítás:) Az utolsó ige kiejtésével elmondtad az ősi gyógyítás varázslatot! [-5 TVP] Ősi energiák regenerálják tested (+450 életerő). [-30 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont). [10 pontot használtál fel, van még 303. Kapsz 16 VP-t.]

h 697 8888 használod a 697. tárgyat
Megfújod az Ezüstmágusok kürtjét. Életenergiád mágikus energiává alakul! (+1305 varázspont, -2610 életpont.) [0 pontot használtál fel, van még 303.]
(Feltételes gyógyítás:) Kimondva az utolsó varázsszót, létrehoztad az ősi gyógyítás varázslatot! [-5 TVP] Ősi energiák regenerálják tested (+450 életerő). [-30 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont).
(Feltételes gyógyítás:) Megidézted az ősi gyógyítás varázslatot! [-5 TVP] Ősi energiák regenerálják tested (+450 életerő). [-30 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont).
(Feltételes gyógyítás:) Egy végső mozdulattal előhívod az ősi gyógyítás varázslatot! [-5 TVP] Ősi energiák regenerálják tested (+450 életerő). [-30 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont).
(Feltételes gyógyítás:) Sikerült elmondanod az ősi gyógyítás varázslatot! [-5 TVP] Ősi energiák regenerálják tested (+450 életerő). [-30 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont).
(Feltételes gyógyítás:) Elmormoltad az ősi gyógyítás varázslatot! [-5 TVP] Ősi energiák regenerálják tested (+450 életerő). [-30 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). [25 pontot használtál fel, van még 278. Kapsz 40 VP-t.]

v 84 290 elmormolod a 84. varázslatot
Sajnos nincs a birtokodban valamilyen komponens, ami feltétlenül szükséges lenne a varázslat elmondásához (1 varázskő). [0 pontot használtál fel, van még 278.]

be 745 5 bemész a 745. épületbe
Belépsz a ryukuk olimpiai arénájába. A tömeggel teli tribünök, az ütemes buzdítás, és a vívótérben zajló ádáz csata hamar felpezsdítenek. A legszívesebben már te is ott harcolnál, csak hogy megmutasd a ryuku csőcseléknek, hogyan vív egy igazi, Ghalláról érkezett hősszerzet. Yudangi szerencsére a közelben van, intesz neki, hogy megérkeztél, harcra fel.
- 5 ellenfelet vállalni, bátor lenni - mondja a ferdeszemű, majd int, hogy kövesd. Hamar meg is érkeztek egy kisebb öltözőbe. - Gong jelezni, te következni - mondja még kísérőd, majd magadra hagy.
Szíved tombol, miközben várakozol, a percek ólomlassúsággal telnek. Ezután nem is kell sokáig várnod, megszólal a gong, és indulhatsz a csatába...
A nézőtér őrjöng, új hős (vagy húscafat) érkezett a kedvenc arénájukba. A kiabálástól részegen a magasba emeled a kezed, s nem is marad el jutalmad, a lelátóról a halálbaindulóknak kijáró üdvrivalgással köszöntenek. Rendben, már csak az ellenfél hiányzik. Nyitják is a kiskaput a túloldalon, te pedig elborzadva figyeled, mi lép ki rajta: egy magh-goth párduc! Huh, túlságosan kimerült vagy most egy újabb csatához, a biztos halál várna itt rád. Inkább a szégyennel mit sem törődve kirohansz az arénából. [15 pontot használtál fel, van még 263. Kapsz 24 VP-t.]

m 4 4 mozogsz délre, délre
[449,21] Még mindig a városban vagy. Sosem hitted volna, hogy raktárakból, mólókból és horgonyzó hajókból is állhat egy város. A sarok mögött csosszanó léptek figyelmeztetnek a veszélyre. Hamar rájössz, hogy a feléd közeledő szörny egy nagyképű párbajhős. Legjobb védekezés a támadás, kiáltod, és már ugrasz is.

Nem árt az elővigyázatosság! Egy agytaposás varázslattal készülsz a csatára. Gyógyulsz (+2 életpont). Ellenfeled számodra ismeretlen védekező varázslattal készül a csatára. Az elnyelés kiolt minden védekező varázslatot. Támadó varázslatot alkalmazol: ellenfeledre bo'adhun csapás varázslatot lősz. 575 életpontot sebeztél. Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). Egy Tharr haragja varázslattal köszönt csatapartnered. 36 életpontot vesztettél. Meglengetve a tleikan nyársat ellenfeledre rontasz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Tleikan nyárssal tökéletesen perforálod a nagyképű párbajhős jobb lábát. (8 támadással 959 életpontot sebezve.) Mormolsz, majd ujjaidból kirepül egy jégcsóva varázslat. 36 életpontot sebeztél. Angolna szálkával jól megszurkálod a nagyképű párbajhős testét. (6 támadással 564 életpontot sebezve.) Fegyvered 36 ép-t sebzett rajtad. Egy kézmozdulatot teszel, majd ellősz egy villámsújtás varázslatot. 72 életpontot sebeztél. Sajnos nem sikerült a nagyképű párbajhős minden csapását hárítanod. (2 támadástól 300 életpontot vesztesz.) Sajnos nem sikerült a nagyképű párbajhős minden csapását hárítanod. (2 támadástól 267 életpontot vesztesz.) Tleikan nyárssal nagy lendületekkel át- meg átszúrod a nagyképű párbajhős jobb vállát. (8 támadással 979 életpontot sebezve.) Mélyen koncentrálva, megidézel egy jégcsóva varázslatot, majd ellenfeledre küldöd. 42 életpontot sebeztél. Angolna szálkával meghorzsolod a nagyképű párbajhős fényes páncélját. (1 támadással 96 életpontot sebezve.) Fegyvered 45 ép-t sebzett rajtad. Távolról villámsújtás varázslatot lősz a másikra. 66 életpontot sebeztél. Pengéjét vadul forgatva, a nagyképű párbajhős újra meg újra lecsap. (2 támadástól 278 életpontot vesztesz.) Jobbra-balra szökkenve osztja a nagyképű párbajhős nehezen védhető csapásait. (2 támadástól 275 életpontot vesztesz.) Ennyi! A másik kigúvadt szemmel borul a földre. Meghalt.
Elvesztette a varázserejét az angolna szálka. Szereztél 3 katonai kötszert. 19298 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál.
{Csatastatisztika; sebzés: 3389, sebződés: 1237, gyógyulás: 4, összesen: -1233 ÉP}


(Feltételes gyógyítás:) Az utolsó ige kiejtésével elmondtad az ősi gyógyítás varázslatot! [-5 TVP] Ősi energiák regenerálják tested (+450 életerő). [-30 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont).
(Feltételes gyógyítás:) Egy végső mozdulattal előhívod az ősi gyógyítás varázslatot! [-5 TVP] Ősi energiák regenerálják tested (+450 életerő). [-30 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont). A sok gyakorlás növelte tudásodat (+1 teológia).
(Feltételes gyógyítás:) Az utolsó ige kiejtésével elmondtad az ősi gyógyítás varázslatot! [-5 TVP] Ősi energiák regenerálják tested (+450 életerő). [-30 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). Valamilyen épületet látsz! Felismered, egy fogadó a Mélabús Godzillához. (735. épület.).

(Továbbmész...) Gyomorkavaró érzés vesz erőt rajtad: a teleport varázslat befejezéseképp most visszarepít a kiinduló mezőre. Hushhh, elteleportálsz!
[466,103] Ritkul a növényzet, és meredek kapatató áll előtted. Hegyvidéken vagy. Egyszercsak megtorpansz. Hohó, nicsak, mit fedeztél fel: egy ryuku aranybányát. Ahogy cammogsz, egyszercsak hogy, hogy nem: kiszúrsz egy oltárt. Dornodon hívői építették. Ahogy cammogsz, egyszercsak hogy, hogy nem: kiszúrsz egy olvasztókemencét. Megállsz, és koncentrálni kezdesz: semmi kétség, a talaj fémtartalmú anyagot (aranyrög) rejt! Nyomok után kutatsz, sikeresen! Aránylag régi (kb. 2 hetes) alakváltó nyomok vezetnek északra.
(Feltételes készítés:) Begyűjtöttél 1 szögletes követ. Erőd TF-elődött.
(Feltételes készítés:) Begyűjtöttél 3 kerek követ. Erőd TF-elődött.
[44 pontot használtál fel, van még 219. Kapsz 70 VP-t.]

fku felt. kutatás
Minden fku parancs törölve. [0 pontot használtál fel, van még 219.]

v 198 477 58 elmormolod a 198. varázslatot
Mormolni kezdesz. A kisülni készülő varázslat a következő pillanatban már benned van. Elmormoltad a tiltott teleport varázslatot! Vuuush, elteleportálsz!

A TELEPORTÁLÁS PILLANATA ELŐTTI TÉRKÉPED


(466,103) ryuku aranybánya (#1512), Dornodon oltár, olvasztókemence (#86), érclelőhely, sangin yetik (#857), ryuku kalandozó (#829), teriád varázsló (#798)

[477,58] Ritka erdő váltja fel a hegyvidéki terepet.

Ahogy sétálsz, egyszercsak megragadja valami a figyelmedet. Megvizsgálod közelebbről: találtál egy teriád települést. Itt az ebéd ideje. (-1 kaja.)
(Feltételes készítés:) Legyártottál 3 nyílvesszőt. Erőd TF-elődött.
[-100 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont). [22 pontot használtál fel, van még 197. Kapsz 35 VP-t.]

v 84 290 elmormolod a 84. varázslatot
Sajnos nincs a birtokodban valamilyen komponens, ami feltétlenül szükséges lenne a varázslat elmondásához (1 varázskő). [0 pontot használtál fel, van még 197.]

kut 100 kutatsz 100 pontért
Rövid felderítés után találsz egy bejáratot a teriád települést körbevevő sziklafalon. Fegyvereidet előkészítve, Óvatosan átléped a küszöböt. Sziklafalak mindenütt. A teriád települést nagyon egyszerűre építették, majdhogynem minden épület ugyanolyan. Könnyű lesz eltévedni, gondolod, miközben elindulsz előre. Némi séta eredményeképp megtalálod a település főterét. Hatalmas bronz totemoszlop áll itt, melyen függőleges irányban elolvashatatlan jelek sorakoznak. Némi szemlélődés után felfedezed, hogy a szobor körül szabályos távolságra a földön is megtalálhatóak ugyanezek a szimbólumok. Mintha valamiféle csoportos imádkozóhely lenne ez itt. Na de miféle istent tisztelnének a teriádok? Esetleg egy eddig még ismeretlen halhatatlan entitást, aki nem tartozik a Ghallát óvó istenek közé. Ekkor megpillantod a település egyik lakóját. Közvetlen előtted! Viselkedéséből ítélve úgy tűnik, nem lesztek jóbarátok! Egy teriád íjász intéz feléd kihívást.

Úgy ítéled meg, hogy nem árt egy agytaposás védekező rúna felrakása. A következő pillanatban már meg is idézted. Gyógyulsz (+2 életpont). Üdvözlésképpen egy bo'adhun csapás varázslatot eresztesz meg ellenfeled irányába. 575 életpontot sebeztél. Gyógyulsz (+2 életpont). Üdvözlésképpen egy bo'adhun csapás varázslatot ereszt meg irányodba ellenfeled. 333 életpontot vesztettél. A lény gyors egymásutánban néhány teriád nyílvesszőt lő ki rád. 494 életpontot sebződsz. Meglengetve a tleikan nyársat a másikra ugrasz. Tleikan nyárssal néhányszor teljesen átdöföd a teriád íjász fejét. (9 támadással 1147 életpontot sebezve.) Üdvözlésképpen egy jégcsóva varázslatot eresztesz meg ellenfeled irányába. 36 életpontot sebeztél. Angolna szálkával többször eltalálod a teriád íjász testét. (6 támadással 633 életpontot sebezve.) Fegyvered 14 ép-t sebzett rajtad. Támadó varázslatot alkalmazol: ellenfeledre villámsújtás varázslatot lősz. 63 életpontot sebeztél. A teriád íjász hosszú farkával rávág a bokádra és a térdedre. (2 támadástól 272 életpontot vesztesz.) Tleikan nyárssal megdöfködöd a teriád íjász testét. (4 támadással 533 életpontot sebezve.) Ellenfeledre jégcsóva varázslatot lősz. 48 életpontot sebeztél. Angolna szálkával megkarcolod a teriád íjász izmos karját. (1 támadással 103 életpontot sebezve.) Fegyvered 2 ép-t sebzett rajtad. Mormolsz, majd ujjaidból kirepül egy villámsújtás varázslat. 68 életpontot sebeztél. A teriád íjász farka bal karodra és kezedre csap le. (2 támadástól 235 életpontot vesztesz.) A teriád íjász összecsuklik, majd megpróbál feltápászkodni, de végleg elhagyja az ereje, és elterül. Megölted.
Átvizsgálod a testet. Úgy tűnik, alkalmasan betápoltál. Szerzeményed: 1 teriád nyílvessző és 1 íjászkence. Felhasználva a kőkést, szereztél 3 teriád férget. 17540 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál.
{Csatastatisztika; sebzés: 3206, sebződés: 1350, gyógyulás: 4, összesen: -1346 ÉP}

Ez a csata pont megfelelt bemelegítésül. Ha minden ellenség csak ennyit tud a teriád településen, nem lesz gond a hely kikutatásával. Egy közeli térre tévedsz, melynek díszéül egy szökőkút szolgál. A folyadék, ami benne csordogál, fehér és rendkívül sűrű. Ezzel bizony nem töltöd meg a kulacsodat! Valami azonban úszik a felszín alatt. A következő kincseket találtad: egy teriád méreg. Egy teriád harcos készül a lemészárlásodra.

Úgy ítéled meg, hogy nem árt egy agytaposás védekező rúna felrakása. A következő pillanatban már meg is idézted. Gyógyulsz (+2 életpont). Sajnos ellenfeled sem kezdő: felhelyez egy agytaposás varázslatot. Egy bo'adhun csapás varázslatot dobsz ellenfeledre. 575 életpontot sebeztél. Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). Ellenfeled mormol, majd ujjaiból kirepül egy Tharr haragja varázslat. 40 életpontot vesztettél. Ellenfeled mormol, majd ujjaiból kirepül egy Tharr haragja varázslat. 43 életpontot vesztettél. Ellenfeled támadó varázslatot alkalmaz: Tharr haragja varázslatot lő rád. 36 életpontot vesztettél. Ellenfeled kitátja pofáját, és máris gyilkos méregfelhő repül feléd. Küzdesz a méreg ellen, a siker részleges. (81 életpontot vesztettél.) Marokra fogva a tleikan nyársat ellenfeledre rohansz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Tleikan nyárssal megdöfködöd a teriád harcos jobb lábát. (7 támadással 575 életpontot sebezve.) Egy jégcsóva varázslattal köszöntöd a másikat. 46 életpontot sebeztél. Angolna szálkával néhányszor megkarcolod a teriád harcos testét. (3 támadással 152 életpontot sebezve.) Fegyvered 19 ép-t sebzett rajtad. Egy villámsújtás varázslattal köszöntöd a másikat. 66 életpontot sebeztél. A teriád harcos hosszú farkával rávág a bokádra és a térdedre. (2 támadástól 127 életpontot vesztesz.) Megpróbál karjaival összeroppantani. Lerázod magadról! A szörny több karmával is a lábadra csap. (2 támadástól 186 életpontot vesztesz.) Tárgyaid ellenállnak. Tleikan nyárssal megdöfködöd a teriád harcos testét. (8 támadással 640 életpontot sebezve.) Ellenfeledre jégcsóva varázslatot lősz. 40 életpontot sebeztél. Angolna szálkával kicsit megbökdösöd a teriád harcos bal oldalát. (5 támadással 320 életpontot sebezve.) Fegyvered 38 ép-t sebzett rajtad. Egy kézmozdulatot teszel, majd ellősz egy villámsújtás varázslatot. Az agytaposásnak köszönhetően a varázslat kudarcot vallott! Farokcsapások csattannak a hasadon. (2 támadástól 125 életpontot vesztesz.) Megpróbál karjaival összeroppantani. Egymásnak feszültök, de te bizonyulsz az erősebbnek. A teriád harcos többször végigkarmolja a derekadat. (2 támadástól 142 életpontot vesztesz.) Tárgyaid ezúttal megúszták! Hasznavehetetlenné vált az angolna szálka.
{Csatastatisztika; sebzés: 2414, sebződés: 837, gyógyulás: 4, összesen: -833 ÉP}

Futsz, mint az őrült, átugrálva az akadályokon. Megúsztad! Lihegsz, huhuhu. [100 pontot használtál fel, van még 97. Kapsz 160 VP-t.]
(Feltételes gyógyítás:) Elmondtad az ősi gyógyítás varázslatot! [-5 TVP] Ősi energiák regenerálják tested (+450 életerő). [-30 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont).
(Feltételes gyógyítás:) Kimondva az utolsó varázsszót, létrehoztad az ősi gyógyítás varázslatot! [-5 TVP] Ősi energiák regenerálják tested (+450 életerő). [-30 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont).
(Feltételes gyógyítás:) Egy utolsó kézmozdulattal kisütöd az ősi gyógyítás varázslatot! [-5 TVP] Ősi energiák regenerálják tested (+450 életerő). [-30 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont).
(Feltételes gyógyítás:) Létrehoztad az ősi gyógyítás varázslatot! [-5 TVP] Ősi energiák regenerálják tested (+450 életerő). [-30 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont).
(Feltételes gyógyítás:) Kimondva az utolsó varázsszót, létrehoztad az ősi gyógyítás varázslatot! [-5 TVP] Ősi energiák regenerálják tested (+450 életerő). [-30 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). [25 pontot használtál fel, van még 72. Kapsz 40 VP-t.]

v 84 798 elmormolod a 84. varázslatot
Kezed lágy mozdulatokba kezd, miközben a varázsigét mormolod. A kisülni készülő varázslat a következő pillanatban már benned van. Kimondva az utolsó varázsszót, létrehoztad a szörnyidézés varázslatot! Megidézel egy teriád varázslót! Szegény gyámoltalanul pislog, nem egészen érti, hogy hol van.
(Feltételes támadás:) Egy teriád varázsló! Ezt kerested. Úgy döntesz, itt az ideje, hogy demonstráld hatalmadat. Rárontasz a szörnyre.

Még megfelelő a távolság - felhúzol egy agytaposás varázslatot. Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). Mormolsz, majd ujjaidból kirepül egy bo'adhun csapás varázslat. 575 életpontot sebeztél. A szilánk működik (+2 életpont). Ellenfeled egy kézmozdulatot tesz, majd ellő egy ősi hurrikán varázslatot. 352 életpontot vesztettél. Ellenfeled egy kézmozdulatot tesz, majd ellő egy ősi hurrikán varázslatot. 730 életpontot vesztettél. A lény igéző tekintetét rád emeli. Kacagsz: rajtad nem fog a bűbáj! Megmarkolva a tleikan nyársat a másikra ugrasz. Tleikan nyárssal néhányszor teljesen átdöföd a teriád varázsló jobb lábát. (9 támadással 924 életpontot sebezve.) Egy jégcsóva varázslatot dobsz ellenfeledre. 33 életpontot sebeztél. Angolna szálkával megdöfködöd a teriád varázsló mágiavédett testét. (6 támadással 469 életpontot sebezve.) Fegyvered 20 ép-t sebzett rajtad. Néhány elegáns kézmozdulat után már süvít is ellenfeled felé egy villámsújtás. 68 életpontot sebeztél. Ellenfeled mormol, majd ujjaiból kirepül egy őstűz varázslat. 154 életpontot vesztettél. Ellenfeled néhány elegáns kézmozdulata után már süvít is feléd egy ősjég. 181 életpontot vesztettél. Tleikan nyárssal több döféssel felnyársalod a teriád varázsló bal vállát. (9 támadással 924 életpontot sebezve.) Mormolsz, majd ujjaidból kirepül egy jégcsóva varázslat. 45 életpontot sebeztél. Angolna szálkával megkarcolod a teriád varázsló bal lábát. (1 támadással 87 életpontot sebezve.) Fegyvered 26 ép-t sebzett rajtad. Egy villámsújtás varázslatot dobsz ellenfeledre. 62 életpontot sebeztél. Egy őstűz varázslattal köszönt csatapartnered. 81 életpontot vesztettél. Ellenfeled ősjég varázslatot lő rád. 307 életpontot vesztettél. A teriád varázsló még megpróbál elszaladni, de két-három lépés után összeesik, és nem mozdul többet.
Felhasználva a kőkést, szereztél 3 teriád férget. (Ez idézett szörny volt, TP sajnos nem jár érte.)
{Csatastatisztika; sebzés: 3187, sebződés: 1851, gyógyulás: 4, összesen: -1847 ÉP}

[-72 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). [10 pontot használtál fel, van még 62. Kapsz 16 VP-t.]
(Feltételes gyógyítás:) Létrehoztad az ősi gyógyítás varázslatot! [-5 TVP] Ősi energiák regenerálják tested (+450 életerő). [-30 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont).
(Feltételes gyógyítás:) Egy utolsó kézmozdulattal kisütöd az ősi gyógyítás varázslatot! [-5 TVP] Ősi energiák regenerálják tested (+450 életerő). [-30 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont).
(Feltételes gyógyítás:) Sikerült elmondanod az ősi gyógyítás varázslatot! [-5 TVP] Ősi energiák regenerálják tested (+450 életerő). [-30 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont).
(Feltételes gyógyítás:) Elmormoltad az ősi gyógyítás varázslatot! [-5 TVP] Ősi energiák regenerálják tested (+450 életerő). [-30 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont). [20 pontot használtál fel, van még 42. Kapsz 32 VP-t.]

m 6 6 7 mozogsz nyugatra, nyugatra, északnyugatra
[476,58] Tovább barangolsz a fák között. A madarak már messziről jelzik VALAMI érkezését. Egy bíbor anguaxin nem ijeszthet meg. Nyugodtan várod a találkozást. Úgy tűnik ma Te vagy a főfogás a szörny étlapján. Mivel szavakkal úgy sem tudnád meggyőzni, jöhetnek a fegyverek.

Nem árt valamilyen védekező mágiát alkalmazni: agytaposás létrehozásához szükséges szavakat mormolsz. A szilánk működik (+2 életpont). Ellenfeled varázstudó! Elmond magára egy agytaposás varázslatot. Ellenfeledre bo'adhun csapás varázslatot lősz. A lény immúnis erre a varázslatra! Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). Ellenfeled támadó varázslatot alkalmaz: nagyobb pajzszúzás varázslatot lő rád. 645 életpontot vesztettél. A szörny szemeivel rád bámul. Iszonyodva érzed, hogy tagjaid megmerevenednek. Bármilyen hihetetlen, de kővé váltál! Hosszú várakozásra vagy ítélve. (-80 TVP.) Szerencséd van: erre téved néhány KÖVGEO varázsló, és visszaváltoztat. Megköszönöd nekik. Túl sok sebet kaptál. Megpróbálsz lelécelni. Ellenfeled jó kedvében lehet, mert negyedórányi üldözés után úgy dönt, hogy vége a reggeli tornának, és megáll.
{Csatastatisztika; sebzés: 0, sebződés: 645, gyógyulás: 4, összesen: -641 ÉP}


(Továbbmész...)
Nincs elég pontod ahhoz, hogy ezt a parancsot végre tudd hajtani. [12 pontot használtál fel, van még -50. Kapsz 19 VP-t.]

h 1477 7 4 használod az 1477. tárgyat
Nincs elég pontod ahhoz, hogy ezt a parancsot végre tudd hajtani. [0 pontot használtál fel, van még -50.]

ek 227 488 110 t. energia kisütése: 227 488 110
Nincs elég pontod ahhoz, hogy ezt a parancsot végre tudd hajtani. [0 pontot használtál fel, van még -50.]

im 0 1 imádkozol
Nincs elég pontod ahhoz, hogy ezt a parancsot végre tudd hajtani. [0 pontot használtál fel, van még -50.]

ef 10 energia fejlesztése 10
Nincs elég pontod ahhoz, hogy ezt a parancsot végre tudd hajtani. [0 pontot használtál fel, van még -50.]

szk 828 keresed a 828. szörnyet
A két forduló között kutatni fogsz, mert nagy szükséged van arra, hogy találj egy ryuku sorkatonát. Bár nem emlékszel, hogy ilyen tereptípuson találkoztál-e azzal a szörnnyel. [0 pontot használtál fel, van még -50.]

* 1. BP: leveszed/lerakod a 608. tárgyat
Kiveszed a füledből az ősmágus fülbevalóját. [0 pontot használtál fel, van még -50.]

* 2. BP: kézbeveszed/felveszed az 511. tárgyat
Sajnos nincs a birtokodban az a tárgy. [0 pontot használtál fel, van még -50.]

* 3. BP: használod a 892. tárgyat
Sajnos nincs a birtokodban az a tárgy. [0 pontot használtál fel, van még -50.]

* 4. BP: használod a 305. tárgyat
Sajnos nincs a birtokodban az a tárgy. [0 pontot használtál fel, van még -50.]

* 5. BP: visszadátumozás kérelem
Ez a 656. játékheted és a 653. fordulód. Nem használhatod a parancsot, hiszen lemaradásod van a játékhetedhez képest. [0 pontot használtál fel, van még -50.]

* 6. BP: elmormolod a 208. varázslatot
Nincs elég pontod ahhoz, hogy ezt a parancsot végre tudd hajtani. [0 pontot használtál fel, van még -50.]
Elmúlt a csillezsályalevél hatása (-241 max. életerő). Tested megpihen fárasztó kalandjaid után, lelked szomját oltod az Élet Forrásával... (+1 max. ép.) Fáradtan a napi megpróbáltatásoktól, találsz egy pontot, ahol tábort verhetsz. Hamarosan alámerülsz az álom tengerébe. Némi fejlődést jelentenek az e héten szerzett tapasztalatok. (+1 max. életerő.) Elmúlt a tulajdonságpajzs hatása. Elmúlt a vadászat hatása. Elmúlt a munka gyümölcse hatása. Elmúlt a hatalomvarázs hatása. Elmúlt a szürkeáll. aktiv hatása. Elmúlt a ryuku álca hatása.
Ebben a körben -50 pontod maradt, ebből a következő körre -50 pontot vihetsz át. Kapsz még 780 pontot. A következő körben tehát 730 pontot költhetsz el.

ENCYCLOPEDIA FANTASIA


ZG'UMRAD FACSARÓ (738. SZÖRNY)
A zg'umrad facsaró egy megfoghatatlan látomás, mely ha végigzúdul az égbolton, a teljes látóteret képes betölteni. Ezért is ilyen nehéz ellene a harc, sose tudod, hogy melyik pontjára szúrj, hol lenne hatásos megsebezni. Aztán, amikor ő támad, és végigsimítja rajtad láthatatlan nyelvét, majd nyakad vagy tested köré kulcsolja, hogy egyszerűen kiszorítsa belőled a szuszt, na ilyenkor fogd a D.E.M.-ed és imádkozz. Mást úgysem tehetsz. (A szörny érintése öregít, így csak akkor támadod meg, ha kiadsz rá egy konkrét FT 738, vagy az öregítő lények csoportjára egy FT 9095 parancsot.)

ZT'TUZZARXN, A VILÁGOK MEGSEMMISÍTŐJE (743. SZÖRNY)
Zt'tuzzarxn, minden éjfatty ura! A legendák szerint két élete van, de ez a tény még megerősítésre vár, hiszen még senkinek nem sikerült egyszer sem végeznie vele. Toborzásgátló Vlagyimir a múltban megvívta ugyan a maga harcát az éjfattyak urával, majd több sebből vérezve adta fel, másra hagyva likvidálásának végrehajtását. Talán pont rád. Na de majd Deus ex machinád működésbe lépésének pillanatában eldöntöd, van-e kedved a továbbiakban iszonyatos erejű varázslatainak útjába állni! Ha hihetünk a mendemondáknak, és mégis sikerül végezned Zt'tuzzarxnnal, az éjfattyak ura egy másik helyen, egy másik testben materializálódik újra. Ha unod a félmunkákat, kutasd fel és öld meg újra! Hiszen, ha nem teszed feladatod, hamarosan új haderő szivárog át a dimenzióréseken, újabb halált és pusztítást hozva a Túlélők Földjére.

SZULFAGOR AGYAR (677. TÁRGY)
Leölve a bíbor szulfagort, trófeaként elteheted hatalmas agyarait. A kemény, tűznek tökéletesen ellenálló csont bizonyára felkelti majd valamelyik faragómester érdeklődését.

MEDÚZACSÁP (703. TÁRGY)
Néha egy partravetett medúza teteme még elég ép ahhoz, hogy lemetszd a csápját. Mivel a medúza testének nagy része víz, a rongyba, amibe tekered, csak egy kis nyálka szokott maradni - de talán ez is elég lesz bizonyos mágikus rítusokhoz.

NAGINATA (1371. TÁRGY)
A naginata a lándzsához hasonló, de annál nehezebb, többnyire ovális nyelű fegyver. Gyakorlatilag egy kard pengéjével meghosszabbított bot. Hossza többnyire az őt birtokló ryuku testmagasságával egyenlő, amelyre általában két vagy három hosszú, nehéz, ívelt pengét erősítettek. Most egy ennél rövidebb darabot, egy balkézben is forgatható szúrófegyvert találtál. Ha szakértelmed szintje elég magas (legalább 40), a kezedbe veheted. Sebzése 5D9+3, nem mágikus, használatakor -3 támadást kapsz.

KARAKTERLAP

Sauron Junior, egy fekete, hosszú hajú, csillogó szemű alakváltó férfi vagy. Fekete a bőröd. Tharr első számú avatárja vagy. A Hófarkas Klán (#9117) K.T. tagjai közé tartozol. Ez a 653. fordulód.

Erő: 77 (114) Szint: 54 Merészség: 10/3 Magasság: 180 cm
IQ: 77 (94) Támadás: 86 (88) Agresszió: 5 Testsúly: 60 kg
Ügyesség: 77 (97) Védekezés: 133 (135) Menekülés: 15 % Életkor: 51/75 év
Egészség: 76 (100) Életpont: 2451/1800 Jellem: semleges Tul. pont: 0
Szerencse: 78 (100) Varázspont: 4057/806 Pénz: 12282 arany Kép. pont: 0
Tudatpont: 21/2 Pszi pont: 121/36 Halhatatlanság: 30 % EFejl: 7
Eddig összesen 7881 szörnyet (10 ebben a körben) öltél meg. Ebben a fordulóban 150919 TP-t kaptál. Jelenleg 54037252 TP-d van. A következő szinthez még 10962748 TP szükséges. Trófeáid: triklem drakolder, ryuku sorkatona, ryuku gólemtudós. A Hófarkas tetoválását viseled.

HARCI ISMERETEK
víziharc: 11/58 ökölvívás: 7/98 szúrófegyverek: 56/84 (+6%)
vágófegyverek: 35/2 ütőfegyverek: 38/43 lőfegyverek: 16/66
dobófegyverek: 45/7

Feltételes lőfegyver használat: semmi (0 -13.); mérg. ubuk dobónyíl (#188) (14 -37.); bogyógránát (#430) (38 -996.); bűvös shuriken (#562) (997 .); hajító csillag (#939) (998 -);
Óvatosság (labirintusokban): 0 KPCS: automatikusan minden kapcsolónál

EGYÉB ISMERETEK
1. rejtőzködés: 61/55 2. nyomkövetés: 173/32 (+8%) 3. lopás: 2/92
4. mászás: 47/16 5. hajózás: 17/88 6. csapdakészítés: 15/68
7. csapdaészlelés: 24/98 (+24%) 8. gyógyítás: 135/73 (+90%) 9. titkosírás: 7/98
10. felderítés: 34/56 (+13%) 11. szörnyidomítás: 3/90 12. teológia: 324/39 (+123%)
13. taumaturgia: 106/41 (+12%) 14. szerencsejáték: 7/32 15. versengés: 24/71
16. harcművészetek: 4/7 17. zene: 12/12 18. szörnyismeret: 30/62 (+18%)
19. pszi: *68/100 20. zárnyitás: 18/30 21. vadászat: 12/66
22. vitalitás: 11/53 23. bányászat: 60/78 (+5%) 24. úszás: 12/78
25. főzés: 6/45 26. ősteológia: 8/63 (+7%)

FEJLESZTÉSI PONTOK
Felhasználatlan fejlesztési pont: 80
1. sebzés bónusz: 3 2. támadás bónusz: 2 3. védekezés: 1 5. varázslat sebzés: 5
6. regeneráció: 3(4) 8. képességpont: 4 9. gyors fejlődés: 4 10. vp regeneráció: 6(8)
11. kincskeresés: 3

FELTÉTELES PARANCSOK (még 4 lehet)
deus ex machinád 0 mezőre repítsen
totem 80% életpont alatt (ősi gyógyítás (#267))
gyógyítasz 60% életerő alatt 40 TVP-ért (max. 6 alkalommal)
ásol max. 80 TVP-ért
készítesz szögletes követ (#17) (max. 10 darabot ), kerek követ (#19) (max. 20 darabot ), nyílvesszőt (#108) (max. 12 darabot ), pézsmatökmagot (#934) (max. 10 darabot ), hajító csillagot (#939) (max. 10 darabot ), kőkést (#6) (max. 2 darabot ), jokonbia ágat (#1477) (max. 5 darabot ), gourry tojást (#1455) (max. 999 darabot )
mászol max. 400 TVP-ért
cirkusz: céllövölde, ötpróba, küldetés, kártyabarlang, labirintus, szellemkastély (63)
maradék TVP-dből az erő (1) tulajdonságodat TF-eled
Feltételes támadás (aktív: 15, max: 16)
armageddont lövő lények (#9099), halált okozó lények (#9098), Rém (#315), éjfattyak (#9096), 9955. szövetség (#9955), purifikátor császár (#393), öregedést okozó lények (#9095), északi tűzsárkány (#219), Dl'orkhaugruk (#425), manaelementál (#290), vámpírféreg (#782) (csak egyszer), ősöreg taalruherceg (#718), teriád varázsló (#798), teriád gyilkos (#800), szőrös azuka (#903) (csak egyszer)
Barátságosság (aktív: 12, max: 16)
semlegesek (#989), jók (#990), élőholt ősmágus (#179), rothadó lián (#427), Garmhuun familiáris (#543), bosszúálló (#562), kronotapír (#286), bűbájlidérc (#761), Bondorroth (#723), magh-goth párduc (#871), Wart (#5667), hoarián barbár (#833)

VARÁZSLATAID ÉS PSZI KÉPESSÉGEID
Varázslói varázslataid
energiatüskék (#29, 5 VP) lángcsóva (#31, 5 VP) izomernyesztés (#33, 6 VP)
varázsvédelem (#34, 8 VP) mágiatörés (#35, 10 VP) védelem sav ellen (#36, 12 VP)
tompítás (#40, 8 VP) fehér glóbusz (#47, 13 VP) villámcsapás (#50, 18 VP)
elektromos pajzs (#51, 14 VP) mágiafeloldás (#75, 5 VP, 5 TVP) fúzió (#77, 25 VP, 5 TVP)
láth. észlelése (#78, 7 VP, 5 TVP) varázsital főzése (#100, 30 VP) tükörpajzs (#101, 26 VP)
savhurrikán (#107, 40 VP) varázsvédelem II (#108, 18 VP) felszínre ugrás (#109, 25 VP, 5 TVP)
varázslatfelejtés (#130, 20 VP, 5 TVP) tűzgolyó (#155, 25 VP) tűzmágia (#157, 24 VP, 5 TVP)
familiáris idézése (#159, 40 VP, 20 TVP) varázskő készítés (#160, 120 VP, 10 TVP) dimenzióugrás (#163, 55 VP, 5 TVP)
városi teleport II (#181, 60 VP, 10 TVP) Symulf rúnája (#182, 12 VP, 5 TVP) vízlélegzés (#185, 15 VP, 5 TVP)
háló (#186, 24 VP) tiltott teleport (#198, 100 VP, 10 TVP) a munka gyümölcse (#224, 10 VP)
jégoszlop (#231, 24 VP) minta formázása (#237, 120 VP, 10 TVP) Thargodan illúzió (#242, 50 VP)
éjfattyak végzete (#260, 100 VP) tl'urlang formázás (#262, 500 VP) filofaxáció (#277, 20 VP, 10 TVP)
időcsere (#285, 5 VP)
Papi varázslataid
vámpirizáció (#1, 8 VP, 5 TVP) éber kakukk (#3, 6 VP) áldomás (#6, 5 VP, 5 TVP)
alkímia (#7, 7 VP, 3 TVP) esőidézés (#11, 8 VP, 5 TVP) erőpajzs I (#12, 6 VP, 5 TVP)
hadiszerencse I (#13, 4 VP, 5 TVP) méregsemlegesítés (#14, 10 VP, 5 TVP) vak őrület (#18, 3 VP, 5 TVP)
kitartó ló (#19, 10 VP, 5 TVP) korgó gyomor, huss (#21, 3 VP, 5 TVP) unkreáció (#22, 0 VP, 5 TVP)
hadiszerencse II (#24, 6 VP, 5 TVP) tündérfény (#25, 1 VP) tulajdonságpajzs (#26, 16 VP, 5 TVP)
harmadik szem (#27, 12 VP, 5 TVP) csupasz izom (#28, 10 VP, 5 TVP) méregfelhő (#37, 12 VP)
óriáserő (#53, 24 VP, 5 TVP) a lélek védelme (#57, 32 VP) azonnali gyógyítás (#58, 15 VP, 5 TVP)
hadiszerencse III (#59, 15 VP, 5 TVP) puha ütés (#60, 18 VP) tűzeső (#61, 16 VP)
erőpajzs II (#63, 24 VP, 5 TVP) oltár eltörlése (#79, 60 VP, 10 TVP) vadítás (#81, 8 VP, 5 TVP)
szörnyészlelés I (#82, 8 VP, 5 TVP) szörnycsábítás (#83, 14 VP, 3 TVP) szörnyidézés (#84, 72 VP, 10 TVP)
vasszervezet (#86, 8 VP) szopókőpusztítás (#88, 21 VP, 5 TVP) agyburok (#90, 11 VP)
fürgülés (#92, 22 VP) rúnapukkasztás (#94, 0 VP) DEM kreálása (#95, 50 VP, 10 TVP)
pusztító végzet (#106, 30 VP) erőpajzs III (#127, 30 VP, 5 TVP) élőholt pozdorja (#134, 40 VP)
tárgyészlelés (#135, 30 VP, 10 TVP) földelem idézése (#144, 70 VP, 20 TVP) Tharr haragja (#145, 16 VP)
ongóliant tombolás (#146, 40 VP) mágikus ütés (#147, 18 VP) becsületjel (#158, 14 VP)
esszenciavédelem (#165, 15 VP, 5 TVP) oltár teremtése (#167, 50 VP, 10 TVP) áldomás II (#169, 10 VP, 5 TVP)
planetáris őrdémon (#172, 18 VP) szopógödöreltörlés (#173, 30 VP, 10 TVP) tárgyvédelem (#178, 14 VP, 5 TVP)
gyorsvarázslás (#179, 0 VP) agytaposás (#180, 12 VP) kényszerport (#183, 8 VP)
esszenciavédelem 2 (#188, 15 VP, 5 TVP) méregfelhő II (#193, 18 VP) megfejtés (#199, 28 VP, 5 TVP)
Pörhemór köre (#205, 30 VP, 5 TVP) kisebb kívánság (#208, 300 VP, 30 TVP) vadászat (#209, 40 VP, 5 TVP)
áldomás III (#217, 15 VP, 5 TVP) hatalomvarázs (#220, 25 VP, 5 TVP) földrengés (#221, 160 VP, 20 TVP)
csapdaészlelés (#222, 12 VP, 5 TVP) mágia megértése (#226, 0 VP) meditáció (#250, 0 VP)
pajzszúzás (#251, 24 VP) bo'adhun csapás (#266, 60 VP) ősi gyógyítás (#267, 30 VP, 5 TVP)
kiszáradás (#268, 70 VP) árnyak segítsége (#270, 24 VP) bo'adhun gyógyítás (#272, 0 VP)
kyorg tudás (#273, 0 VP) papi aura (#377, 50 VP, 5 TVP)
Pszi képességeid
pszi-ernyő (#64, 6 PP, 5 TVP) auratranszformáció (#65, 10 PP, 10 TVP) pszi-regeneráció (#66, 12 PP, 5 TVP)
felejtés (#68, 5 PP, 5 TVP) kí koncentráció (#69, 14 PP, 5 TVP) agyletapogatás (#70, 16 PP, 2 TVP)
szürkeáll. aktiv (#71, 20 PP, 5 TVP) mentális pajzs (#72, 9 PP, 5 TVP) pszi fejlesztés (#73, 20 PP, 10 TVP)
molekulaátrendezés (#74, 10 PP, 5 TVP) agykorbács (#97, 6 PP) pszi-acéltorony (#98, 8 PP)
tudatkutatás (#99, 20 PP, 10 TVP) térképelemzés (#104, 20 PP, 10 TVP) kontinuum-tágítás (#105, 60 PP, 10 TVP)
tudatrombolás (#111, 25 PP) pszi-gyűjtés (#112, 300 PP, 30 TVP) pszi-ernyő II (#113, 10 PP, 3 TVP)
agybénítás (#114, 10 PP) pszi-konverzió (#115, 50 PP, 20 TVP) az elme fölénye (#116, 10 PP, 5 TVP)
szuperpszi kif. (#117, 400 PP, 60 TVP) teljes őrület (#118, 12 PP) térképelemzés II (#119, 80 PP, 40 TVP)
nagyobb agypajzs (#120, 15 PP, 5 TVP) direkt kontaktus I (#121, 35 PP) direkt kontakt. II (#122, 45 PP)
az elme hatalma (#123, 15 PP, 5 TVP) a möszék kiirtása (#189, 8 PP, 5 TVP) igazlátás (#190, 3 PP)
ragály (#191, 5 PP, 5 TVP) gyors pihenés (#194, 0 PP) pszi-konverzió II (#195, 20 PP, 15 TVP)
az agy kifacsarása (#197, 14 PP) agybénítás II (#246, 15 PP) elme dominanciája (#247, 20 PP, 5 TVP)
fehérál.roncsolása (#248, 22 PP) spirituális ext. (#249, 0 PP)
Alakváltó és tudati képességeid
kisebb tűzlehelet (#110, 2 ÉP) nagyobb tűzlehelet (#150, 5 ÉP) pszi kő kreálása (#151, 30 ÉP, 30 TVP)
Ősteológia varázslataid
megifjodás (#309, 200 VP, 10 TVP) isteni eledel (#326, 70 VP, 6 TVP)
Butaság ára beállítás: teológia: +12 vp 13 költség alatt; taumaturgia: +12 vp 13 költség alatt;
A varázslatok tanulására elkölthető: 250 kör eleji VP regeneráció.

JELENLEG RAJTAD LEVŐ AKTÍV VARÁZSLATOK ÉS PSZI HATÁSOK
óriáserő (#53) csupasz izom (#28) méregsemlegesítés (#14) Pörhemór köre (#205) (144,27,2)

TÁMADÓ ÉS VÉDEKEZŐ VARÁZSLATOK LISTÁJA
Feltételes varázslat-használat
30. és magasabb szintűek ellen
Támadó varázslatok (aktív: 3, max: 10)
puha ütés (#60), éjfattyak végzete (#260), bo'adhun csapás (#266)
Védekező varázslatok (aktív: 2, max: 10)
agytaposás (#180), tompítás (#40)
Feltételes támadó varázslatok (aktív: 54, max: 59 - védekező varázslatokkal együtt)
pusztító végzet (#106) >> káoszszellem (#472) pusztító végzet (#106) >> tleikan házőrző (#507)
pusztító végzet (#106) >> sötét ülnök (#508) pusztító végzet (#106) >> kreiton idéző (#510)
pusztító végzet (#106) >> tleikan hajadon (#533) pusztító végzet (#106) >> tleikan ölőművész (#535)
pusztító végzet (#106) >> kreiton jótündér (#538) pusztító végzet (#106) >> shokara bogár (#436)
pusztító végzet (#106) >> kreiton lich (#536) nagyobb tűzlehelet (#150) >> tleikan hadúr (#509)
pusztító végzet (#106) >> szellemdarázs (#481) pajzszúzás (#251) >> pszionikus entitás (#553)
direkt kontakt. II (#122) >> részeg kalandozó (#187) bo'adhun csapás (#266) >> kisebb jégisten (#662)
bo'adhun csapás (#266) >> ősöreg hósárkány (#663) puha ütés (#60) >> férfiak (#998)
puha ütés (#60) >> nők (#999) bo'adhun csapás (#266) >> tleikan behemót (#511)
tűzgolyó (#155) >> fagybehemót (#660) bo'adhun csapás (#266) >> ezerszemű bestia (#288)
bo'adhun csapás (#266) >> sötét kaszás (#591) halálos érintés (#271) >> tl'urlang vadász (#610)
halálos érintés (#271) >> ml'othag szürcsölő (#415) halálos érintés (#271) >> árnytündér csontváz (#629)
halálos érintés (#271) >> végzetes szójer (#631) pusztító végzet (#106) >> garmhegyi szerzetes (#599)
halálos érintés (#271) >> tleikan rémeb (#626) bo'adhun csapás (#266) >> takarító (#609)
halálos érintés (#271) >> eldüeni vándor (#601) halálos érintés (#271) >> baljós árny (#588)
bo'adhun csapás (#266) >> ősöreg Tguarkhan (#727) jégoszlop (#231) >> ősöreg taalruherceg (#718)
halálos érintés (#271) >> ryuku orgyilkos (#942) tűzeső (#61) >> Wart (#5667)
jégoszlop (#231) >> gnóm szolgáló (#943) halálos érintés (#271) >> ryuku tolvaj (#883)
halálos érintés (#271) >> teriád törzsfő (#805) halálos érintés (#271) >> kithszaki orgyilkos (#843)
halálos érintés (#271) >> ryuku sorkatona (#828) halálos érintés (#271) >> ryuku szamuráj (#836)
Feltételes védekező varázslatok (aktív: 54, max: 59 - támadó varázslatokkal együtt)
elektromos pajzs (#51) >> fényes griff (#952) agytaposás (#180) >> hoarián sámán (#834)
fürgülés (#92) >> gnóm szolgáló (#943) árnyak segítsége (#270) >> ősöreg taalruherceg (#718)
árnyak segítsége (#270) >> ősi asszimiláció (#717) varázsvédelem II (#108) >> tlopedmuk (#584)
agytaposás (#180) >> energiaelementál (#577) fürgülés (#92) >> ősöreg hósárkány (#663)
agytaposás (#180) >> kisebb jégisten (#662) fürgülés (#92) >> fagybehemót (#660)
pszi-acéltorony (#98) >> pszionikus entitás (#553) agytaposás (#180) >> márvány fagyúr (#657)
varázsvédelem (#34) >> elemi pulzátor (#440) varázsvédelem (#34) >> shokara bogár (#436)

ISTENI KÜLDETÉSEID
1.) Fosztogass végig tíz drakolder csatamezőt! (számláló: 1)
2.) Immunitáskövek? Bah, ilyesmire nincs szükségünk! Áldozz fel hármat a szívemtől legmesszebb állóból oltáromnál!
3.) Várlak audenciára - kerülj hozzám olyan közel, mint még soha életedben!

HŐSTETTEID
A quwarg rajzásban leölt quwargjaid: 1 élőholt, 6 rohamosztagos, 4 ősmágus, 1 anyakirálynő, 1 ősquwarg.
Olimpiai helyezéseid: harmadik hely az 5. kategóriában a XI. olimpián.
Eddigi legjobb helyezésed az alanori íjász- és dobóversenyen: 21. Legjobb pontszámod: 144.

A FORDULÓ ELEJÉN MÉG MEGVOLT...
1 áldott kő (#642) 1 csillezsályalevél (#1253) 1 deus ex machina (#1)
1 fokhagyma (#403) 1 hoarián saru (#1346) 14 kaja (#2)
3 kerek kő (#19) 1 kreiton fókusz (#853) 5 madártoll (#112)
5 pirkit (#153) 1 sallank karom (#128) 1 teriád fétis (#1296)
4 ugh méreg (#166) 5 xirnox szív (#213)

EBBEN A FORDULÓBAN KERÜLT HOZZÁD...
393 arany (#50) 3 aranytű (#272) 1 hoarián bőröv (#1341)
1 íjászkence (#1225) 12 katonai kötszer (#1508) 1 naginata (#1371)
2 nyílvessző (#108) 3 pókláb (#1378) 1 pszi kő (#248)
1 ryuku derékszíj (#1324) 1 ryuku függő (#1322) 1 ryuku nyaklánc (#1325)
6 teriád féreg (#1276) 1 teriád méreg (#1379) 1 teriád nyílvessző (#1287)
40 vas dobónyíl (#189) 5 vasérc (#152) 30 víz (#27)

E KÖRBEN TETT LÉPÉSEID TÉRKÉPE


(476,58) bíbor anguaxin (#875)
(477,58) teriád település (#1286), teriád íjász (#802), teriád harcos (#804), teriád varázsló (#798)

Üzenet küldése a karakternek