661. forduló, 663. forduló, Sauron Junior összes nyilvános fordulója
Fordulóm kinézete legyen.
Kövesd a Túlélők Földje levelezős szerepjátékot: érdekességek, friss információk a Facebook oldalunkon! http://www.facebook.com/tulelokfoldje

TÚLÉLŐK FÖLDJE

Betáplálva: 2006. máj. 10. 10h:03'
EZ A 663. JÁTÉKHETED, 662. FORDULÓD
664. játékheted kezdete: máj. 15.
A következő fordulódat azonnal betápláljuk, amint megkapjuk.
E-mail!
KALANDOZÓ: #2226
SZÁMLA : XXXX

SAURON JUNIOR KALANDJAI


12 nap telt el azóta, hogy letáboroztál a [277,99] koordinátán. Ez az idő nem múlt el esemény nélkül:
A táborozás 5. napján összefutsz egy ősz hajú, zöld szemű árnymanó férfival. Bőre a sírok márvány fehérjét idézi. A kalandozó aurájában mágikus energiák örvénylenek. Dornodon személyes testőrként szolgáló avatárja. Egy árnyszőttest, egy bársony övsálat, egy denevér szimbólumot, egy dr'thanox gyűrűt, egy drag'kór fülkarikát, egy drakolder gyűrűt, egy Istenek Talizmánját, egy kyorg övcsatot, egy Luthius karkötőjét, egy mihlanil medált, egy mordaith álarcot, egy mordaith kesztyűt, egy mordaith mellényt, egy mordaith nadrágot, egy mordaith vállvédőt, egy nodonrod kitűzőt, egy Notermanthi amulettet, egy nt'lagod karkötőt, egy og'lhobn fülbevalót, egy örökkéval. zafírját, egy ősmágus fülbevalóját, egy Ovgun nyakláncát, egy regeneráló övet, egy Rettegés Köpenyét, egy rogalhal csuklópántot, egy ryuku kalózkendőt, egy Teremtő koronáját, egy törpe bakancsot, egy tűzhaj diadémet és egy Vlagyimir gyűrűjét visel. Ruházatát egy élőholt drakolder trófea, egy Zt'tuzzarxn trófea és egy triklem drakolder trófea színesíti. Furcsa jelvénye van: egy mágikus viharban meditáló varázsló. Övén 3 kalandozóskalp fityeg! Jobb kezében egy biethlan pörölyt, bal kezében egy mordaith pajzsot tart. Lőfegyvere egy bo'adhun nyílpuska. Holmiját egy sivatagi doareg cipeli. Auráját érzékelve máris tudod, feketén vibrál. Egy alattomos gonosz! Kérdőn néz Rád, de Te csak távolról végigméred. Továbbmész.
Az 5. napon összefutsz egy vörös, hosszú hajú, izzóan vörös szemű törpe férfival. Hosszú szakálla és bajsza van. Fekete a bőre. Chara-din első számú avatárja. Egy adamantit kesztyűt, egy Batharak vállemezét, egy drakolder gyűrűt, egy ében talizmánt, egy fattylord derékövet, egy hatalom fülbevalóját, egy játékmesteri palástot, egy jegygyűrűt, egy kabutót, egy káosz szimbólumot, egy Luthius karkötőjét, egy natharion gömböt, egy örökkéval.tűzopálját, egy őselemek köpenyét, egy ryuku függőt, egy törpe bakancsot, egy ulkor kötényt, egy Vlagyimir gyűrűjét és egy Xanathal karkötőjét visel. Felszerelését egy triklem drakolder trófea, egy Techiulan trófea és egy selyemszárnyas trófea ékesíti. Hovatartozását apró jelvény mutatja: prédára leső drónkeselyű. Jobb kezében egy óriásölőt, bal kezében egy sárkánytőrt tart. Lőfegyvere egy hosszú íj. Teherhordója is van: egy Thargodan csontváz! Szegény állat majd megszakad. Auráját érzékelve máris tudod, feketén vibrál. Egy alattomos gonosz! Végre itt az alkalom a leszámolásra! Dühödt ordítással egymásnak estek.

Nem árt valamilyen védekező mágiát alkalmazni: agytaposás létrehozásához szükséges szavakat mormolsz. Gyógyulsz (+4 életpont). Ellenfeled ujjai a levegőben táncolnak, ajkai hangtalanul mozognak. Varázsol! Aha, egy fürgülés mágia... Öregedett 1 évet. Üdvözlésképpen egy puha ütés varázslatot eresztesz meg ellenfeled irányába. Ellenfeled csapásai puhábbak lesznek. Gyógyulsz (+4 életpont). Üdvözlésképpen egy armageddon varázslatot ereszt meg irányodba ellenfeled. Az agytaposásnak köszönhetően a varázslat kudarcot vallott! Ellenfeled hibázott: túl távol van tőled. Ezért lőhetsz rá a hosszú íjjal. A közelharc előtt ellenfeled még megereszt hosszú íjjal néhány lövedéket. Elrepül 3 ezüsttollú nyíl. Több lövedéked átfúrja a törpe testét. (3 támadással 171 életpontot sebezve.) Feléd repül 7 vashegyű nyíl. A lövedékek perforálják a bal lábadat. (7 támadástól 155 életpontot vesztesz.) Meglengetve a tleikan nyársat ellenfeledre rontasz. Tleikan nyárssal nagy lendületekkel át- meg átszúrod a törpe jobb karját. (9 támadással 1147 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+230 életerő). Üdvözlésképpen egy jégcsóva varázslatot eresztesz meg ellenfeled irányába. 24 életpontot sebeztél. Naginatával néhányszor teljesen átdöföd a törpe jobb oldalát. (6 támadással 523 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+105 életerő). Óriásölővel a törpe kissé megkarcolgatja a bal lábadat. (6 támadástól 251 életpontot vesztesz.) Ellenfeled regenerálódik! Sárkánytőrrel a törpe néhányszor megkarcolja a jobb oldaladat. (6 támadástól 175 életpontot vesztesz.) Ellenfeled regenerálódik! Pestisaura sebez téged (-17 ép). Ellenfeled holtan rogy össze. Végeztél vele! A mosoly azonban lehervad az arcodról, amikor ellenfeled teste köddé válik. Kereket oldott az utolsó pillanatban valamilyen varázslat segítségével! 10416 tapasztalati pontot kaptál. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 3 ezüsttollú nyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-20 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont). Megújítod az áldomás varázslatot. [-17 varázspont.] Gyógyulsz (+4 életpont). {Csatastatisztika; sebzés: 1865, sebződés: 598, gyógyulás: 351, összesen: -247 ÉP}


Az 5. napon összeakadsz Fehér Kelduinnal. Furcsán, betegesen sápadtnak tűnik. Ő Lukavan Hercegnő férje! Raia lényeként az univerzum felett uralkodó ősistenség. Egy arany sárk. kesztyűt, egy arany sárkánynadrágot, egy bársony övsálat, egy drag'kór fülkarikát, egy drakolder gyűrűt, egy gólemgyűrűt, egy jegygyűrűt, egy kreiton palástot, egy Luthius karkötőjét, egy mihlanil medált, egy Morgan sipkáját, egy nap szimbólumot, egy óriás fülbevalót, egy ősi csizmát, egy ősi karkötőt, egy ősi nyakláncot, egy ősi páncélt, egy ősi vállvédőt, egy ősmágus fülbevalóját, egy Ovgun nyakláncát, egy Rettegés Köpenyét, egy rogalhal csuklópántot, egy Rughar gyűrűjét, egy ryuku hüvelykgyűrűt és egy Teremtő koronáját visel. Büszkén hordja a varkaudar invázió vas emlékérmét. Ruházatát egy triklem drakolder trófea, egy Dl'orkhaugruk trófea és egy tleikan rémeb trófea színesíti. Hovatartozását apró jelvény mutatja: egy halványan vibráló nyunyónyűvő vikócmajom. Jobb kezében egy biethlan pörölyt, bal kezében egy nunchakut tart. Lőfegyvere egy hosszú íj. Mentális auráját felismered, tiszta fehérrel ragyog, jelezve, hogy ő jó. Üdvözlitek egymást, mint két régi jóbarát. Rövid trécselés után folytatod utadat.
A 6. napon találkozol Ved-Smillonnal. Raia lényeként az univerzum felett uralkodó ősistenség. Tagja az Igaz Barátok Rendjének. Egy bársony övsálat, egy bozontfonatot, egy dr'thanox gyűrűt, egy drag'kór fülkarikát, egy drakolder gyűrűt, egy drakolder kesztyűt, egy ezüsttölgy karkötőt, egy ezüsttölgy köpenyt, egy ezüsttölgy nadrágot, egy ezüsttölgy sapkát, egy ezüsttölgy surranót, egy ezüsttölgy vállvédőt, egy Hantas karperecét, egy Istenek Talizmánját, egy játékmesteri palástot, egy kamikáze fejfedőt, egy kreiton palástot, egy Luthius karkötőjét, egy mihlanil medált, egy nap szimbólumot, egy natharion talizmánt, egy nemesi ruhadíszt, egy Notermanthi amulettet, egy og'lhobn fülbevalót, egy örökkéval. rubinját, egy ősmágus fülbevalóját, egy rogalhal csuklópántot, egy Teremtő koronáját, egy tradicionális övet, egy tűzhaj diadémet és egy Vlagyimir gyűrűjét visel. Büszkén hordja a varkaudar invázió vas emlékérmét. Ruházatát egy ryuku sorkatona trófea, egy Zt'tuzzarxn trófea és egy élőholt drakolder trófea díszíti. Valamilyen szövetség tagja, jelvénye: egy halványan vibráló nyunyónyűvő vikócmajom. Övén 2 kalandozóskalp fityeg! Jobb kezében egy vámpírölőt, bal kezében egy naginatát tart. Lőfegyvere egy tünde íj. Tárgyainak egy részét egy sivatagi doareg viszi. Számodra jól felismerhető a körülötte lebegő láthatatlan aura: tiszta fehérrel ragyog, jelezve, hogy ő jó.
Üdvözlitek egymást, mint két régi jóbarát. Rövid trécselés után folytatod utadat.
A 7. napon megintcsak találkozol Ved-Smillonnal. Mentális auráját felismered, tisztán tündököl. Egy jó jelleművel állsz szemben! Üdvözlitek egymást, aztán ki-ki folytatja a maga útját.
A 10. napon összefutsz egy világoskék, copfos hajú, kék szemű alakváltó nővel. Fekete a bőre. Tagja az Igaz Barátok Rendjének. Egy arany sárkányköpenyt, egy arany sárkánynadrágot, egy arany sárkánysisakot, egy arany sárkányvállapot, egy bársony övsálat, egy beholderfej medált, egy bozontfonatot, egy dr'thanox gyűrűt, egy drag'kór fülkarikát, egy drakolder gyűrűt, egy drakolder kesztyűt, egy Eldereth kristályt, egy értépő sarkantyút, egy Istenek Talizmánját, egy isteni gyöngysort, egy játékmesteri palástot, egy jegygyűrűt, egy Khór maszkját, egy kreiton palástot, egy Luthius karkötőjét, egy mihlanil medált, egy Notermanthi amulettet, egy nt'lagod karkötőt, egy og'lhobn fülbevalót, egy óriások övét, egy örökkéval.tűzopálját, egy ryuku kalózkendőt, egy Teremtő koronáját, egy törpe bakancsot, egy troglodita gyűrűt, egy tűzhaj diadémet, egy Vlagyimir gyűrűjét és egy ryuku hüvelykgyűrűt visel. Fegyverzetét egy Zt'tuzzarxn trófea, egy triklem drakolder trófea és egy élőholt drakolder trófea teszi egyedivé. Hovatartozását apró jelvény mutatja: egy sújtásra emelt pöröly. Jobb kezében egy biethlan kardot, bal kezében egy wakizashit tart. Lőfegyvere egy vas dobónyíl. Teherhordója is van: egy eszement trappoló! Szegény állat majd megszakad. A harc elkerülhetetlen, ezt mindketten tudjátok. Akkor essünk túl rajta minél hamarabb!

Sajnos ellenfeled sem kezdő: felhelyez egy számodra ismeretlen védekező varázslatot. Még megfelelő a távolság - felhúzol egy tompítás varázslatot. Gyógyulsz (+4 életpont). A másik mormol valamit: egy láthatatlan védekező varázslat! Egy őstűz varázslatot dob rád a másik. 91 életpontot vesztettél. Mormolsz, majd ujjaidból kirepül egy puha ütés varázslat. Az Istenek Talizmánja semlegesíti a varázslatot. A szilánk működik (+4 életpont). Ellenfeled egy kézmozdulatot tesz, majd ellő egy bo'adhun csapás varázslatot. 393 életpontot vesztettél. A hosszú íjjal célzol és lősz. Elrepül 3 ezüsttollú nyíl. Lövedékeiddel perforálod az alakváltó testét. (3 támadással 158 életpontot sebezve.) Mielőtt közelharcba bocsátkozna, vas dobónyilat ragadva megsoroz ellenfeled. Feléd repül 9 vas dobónyíl. Alaposan megsorozza a testedet. (9 támadástól 578 életpontot vesztesz.) Hatalmasat kiált rád a másik: "Ezt kapd ki!" 98 ép-nyi sebzést okozott a hangcsapás! Meglengetve a tleikan nyársat a másikra ugrasz. Tleikan nyárssal jól megszurkálod az alakváltó testét. (9 támadással 1111 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+223 életerő). Támadó varázslatot alkalmazol: ellenfeledre jégcsóva varázslatot lősz. 26 életpontot sebeztél. Naginatával jól megszurkálod az alakváltó jobb karját. (6 támadással 504 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+101 életerő). Biethlan karddal az alakváltó párszor kilyukasztja a testedet. (13 támadástól 1873 életpontot vesztesz.) Ellenfeled regenerálódik! Távolról őselemi savcsapás varázslatot lő rád a másik. 472 életpontot vesztettél. Wakizashival az alakváltó irtózatos ütéseket osztva több helyen felvágja a nyakadat. (9 támadástól 847 életpontot vesztesz.) Ellenfeled regenerálódik! Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-20 varázspont.] Megújítod az áldomás varázslatot. [-17 varázspont.] {Csatastatisztika; sebzés: 1799, sebződés: 4352, gyógyulás: 332, összesen: -4020 ÉP}


Ahogy minden elsötétedik előtted, lelked öntudatlanul is kapaszkodik mihaszna testedbe. Utolsó gondolatoddal görcsösen tiltakozol a halál ellen. Aztán mintha hideg vízzel teli vödörbe mártottad volna a fejed, miközben a lábad alól kirúgták a talajt: szédelegve tántorogsz, majd kinyitod a szemed. Túlélted! Hisz ez lehetetlen... Aztán, a deus ex machina hűlt helyét látva, rájössz, hogy mi is történt. A fantasztikus varázstárgy megmentett, és elrepített a veszély helyszínéről! Ráadásul még egy keveset gyógyított is rajtad. (+3069 életerő.) [20 pontot használtál fel.] A táborozás hátralevő részét azzal töltöd, hogy visszacammogsz a táborozásod eredeti helyszínére.
Az egyik napon összefutsz egy kék egyenruhát viselő, tintacsigán lovagló ember nővel. Ruháján egy zöld korona jelvényt látsz, raja aranyló "Yaurr" felirattal. Már messziről integet, és ahogy közelebb ér, beszélni kezd.
- Üdv! Az Alanori Olimpiai játékok követe vagyok. Mindenkit megkeresünk, akinek van (volt) deus ex machinája. Szeretnék átnyújtani egy meghívót a közeljövőben megrendezendő bajnokságra. köszönettel elfogadod a meghívást.
- Még egy kérdés - jegyzed meg. - hogyan juthatok el az Arénába?
- Ó, mi sem egyszerűbb ennél! A központi magoflex teleturbulátor a szabványos deus ex machinák varázsrezgéseire van hangolva. Csak megfogod a deus ex machinát, megforgatod háromszor, kimondod az "Alanor" szót, és megnyílik egy teleport-kapu, egyenesen az Arénába! Átlépsz rajta, és azonnal regisztrálják a jelentkezést. És még a D.E.M. is megmarad! (ld. enc.) A mostani olimpián is lehetőség van arra, hogy csak a játékos versenyeken vegyél részt, ha H 1 <tárgy> 9 parancsot írsz, azaz kilencet adsz meg 3. paraméternek. Ezenkívül kérheted azt is, hogy a fordulódat kizárólag emailben kapd meg, a találkozó utáni hétfőn. Ehhez 3. paraméternek 10-et írj, ha base64, 20-at, ha uuencode-val kódolva kéred. Ha nyomtatva és base64-ben is kéred a fordulót, 30-at, ha nyomtatva és uuencode-vel is kéred a fordulót, 40-et írj. Ha mindkét opciót igénybe veszed, tehát az emailes fordulót is kéred, és csak a játékos versenyekben akarsz részt venni, akkor 9-et adj a fenti paraméterekhez (19, 29, 39, 49). [Az Olimpiára való jelentkezés határideje 2006. június 13., kedd. Nem árt azonban, ha a jelentkezést MÁR JÓVAL A HATÁRIDŐ ELŐTT megteszed, mert esetleg lemaradsz a nagy eseményről! Az olimpiai fordulókat a június 17-i találkozón veheted át, ill. ha nem tudsz eljönni, postán ill. emailben elküldjük. FIGYELEM: A védettséget nem osztjuk le úgy, mint a normál játékban.]
Miután elbúcsúztál a hírvivőtől, rögtön tervezgetni kezded a részleteket.
Fura érzésed van: mintha valamid hiányozna...
Megpróbálod megállapítani a nyomok alapján, hogy ki volt a tolvaj. Aprócska, teszi-toszi árnymanó nyomok vannak a tábor közelében. Arra is rájössz, hogy férfi volt az illető. Kicsit távolabb észreveszel egy, a nagy sietségben elvesztett normál ősz hajszálat. Az aranytermő erszény 137 aranyat termelt.
A táborozás alatt próbáltál minél többet pihenni. Ennek köszönhetően visszanyerted erőd egy részét. (+381 életerő.) Varázserőd regenerálódik. (+1315 varázspont.) Időt cserélsz (+10 TVP, -5 VP). Mély meditáció segít a pszid regenerálásában. (+61 pszi pont.) Erőt merítesz a Közös Tudatból. (+3 tudatpont.)

* 1. KP: elmormolod az 53. varázslatot a 188. varázslatot a 26. varázslatot
Gyorsvarázsolsz! Csapásaid erősebbek lesznek! (+18 sebzés támadásonként.) [-24 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont). [2 pontot használtál fel, van még 788. Kapsz 3 VP-t.]
Fürgén varázsolsz! Kékes fény vonja be bőröd. [-15 varázspont.] Gyógyulsz (+4 életpont). [2 pontot használtál fel, van még 786. Kapsz 3 VP-t.]
Gyorsvarázsolsz! A varázslat működésbe lép, láthatatlanul védelmezve testedet. [-16 varázspont.] Gyógyulsz (+4 életpont). [2 pontot használtál fel, van még 784. Kapsz 3 VP-t.]

* 2. KP: elmormolod a 165. varázslatot a 88. varázslatot a 209. varázslatot
Szupersebesen mormolsz. Esszenciavédelem vonja be tested. [-15 varázspont.] Gyógyulsz (+4 életpont). [2 pontot használtál fel, van még 782. Kapsz 3 VP-t.]
Sajnos nincs a birtokodban valamilyen komponens, ami feltétlenül szükséges lenne a varázslat elmondásához (1 szopókő). [0 pontot használtál fel, van még 782.]
Fürgén varázsolsz! Felkészülsz a vadászatra. [-40 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont). [2 pontot használtál fel, van még 780. Kapsz 3 VP-t.]

* 3. KP: leveszed/lerakod az 511. tárgyat
Sajnos nincs a birtokodban az a tárgy. [0 pontot használtál fel, van még 780.]

* 4. KP: kézbeveszed/felveszed a 608. tárgyat
A füledre akasztod az ősmágus fülbevalóját. [0 pontot használtál fel, van még 780.]

* 5. KP: elmormolod a 224. varázslatot a 220. varázslatot a 28. varázslatot
Gyorsvarázsolsz! Munkád gyümölcsözni fog! [-22 varázspont.] Gyógyulsz (+4 életpont). [0 pontot használtál fel, van még 780.]
Beizzik a turbómágia. (+2 minden tulajdonságodra.) [-25 varázspont.] A szilánk működik (+4 életpont). [2 pontot használtál fel, van még 778. Kapsz 3 VP-t.]
Beizzik a turbómágia. Izmaid megnőnek, megdagadnak (+22 erő). [-22 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont). [2 pontot használtál fel, van még 776. Kapsz 3 VP-t.]

* 6. KP: kézbeveszed/felveszed az 1041. tárgyat
Ezt már megtetted korábban. [0 pontot használtál fel, van még 776.]

ek 7 24 4 t. energia kisütése: 7 24 4
Erőt kölcsönözve a Közös Tudattól, megnöveled szakértelmedet. (+4 úszás.) [-4 TU.] [0 pontot használtál fel, van még 776.]

at 5039 15 TU-t adsz át az 5039. kalandozónak 15
Koncentrálsz, akaratotok összekapcsolódik. 15 TU árán átcsúsztatsz 15 TU-t. [0 pontot használtál fel, van még 776.]

p 195 10 használod a 195. pszi képességet
Mélyen koncentrálni kezdesz. Megtelsz energiával. Akaratoddal irányítva, létrehozod a pszi-konverzió II pszi képességet. Pszi energiáidat konvertálva, előállítottál 10 Tudatpontot. [-200 pszi pont.] [15 pontot használtál fel, van még 761. Kapsz 27 VP-t.]

h 1546 használod az 1546. tárgyat
Teremtesz egy adag varkaudar pálinkát a varázskorsóba, majd felhajtod a mágikusan létrehozott löttyöt. Megborzongsz az alkohol hatásától. (+4 támadás, -8 védekezés - a kör végéig.) [1 pontot használtál fel, van még 760. Kapsz 1 VP-t.]

vv 309 377 147 elmormolod a 309. varázslatot a 377. varázslatot a 147. varázslatot
Ennek a varázslatnak most nem lenne értelme. [0 pontot használtál fel, van még 760.]
Gyorsvarázsolsz! Aranyszín ragyogás jelenik meg körülötted. [-50 varázspont.] A szilánk működik (+4 életpont). [2 pontot használtál fel, van még 758. Kapsz 3 VP-t.]
Beizzik a turbómágia. Csillogó energiafelhő jelzi, hogy képes vagy a mágikus teremtmények megsebzésére. [-18 varázspont.] A szilánk működik (+4 életpont). [0 pontot használtál fel, van még 758.]

v 21 80 elmormolod a 21. varázslatot
Mély koncentrációban hozzálátsz a varázslat elmondásának. A kitörni készülő energia már az ujjaidban is van! Elmormoltad a korgó gyomor, huss varázslatot! Terülj, terülj, asztalkám! És íme, előtted van 80 kaja. [-240 varázspont.] Gyógyulsz (+4 életpont). [5 pontot használtál fel, van még 753. Kapsz 9 VP-t.]

lm 1 mozogsz 1
Ez a parancs csak labirintusokban működik. [0 pontot használtál fel, van még 753.]

v 84 290 elmormolod a 84. varázslatot
Varázsolni kezdesz. Érzed, ahogy erő áramlik a tagjaidba. Elmormoltad a szörnyidézés varázslatot! Megidézel egy manaelementált! Szegény gyámoltalanul pislog, nem egészen érti, hogy hol van.
(Feltételes támadás:) Egy manaelementál! Ezt kerested. Végre egy kis testmozgás. Fincsi!

Még elég távol vagytok egymástól ahhoz, hogy a hosszú íjjal beleereszthess néhány lövedéket. Elrepül 2 ezüsttollú nyíl. Alaposan megsorozod a manaelementál hullámzó masszáját. (2 támadással 107 életpontot sebezve.) Megmarkolva a tleikan nyársat a másikra ugrasz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Tleikan nyárssal megdöfködöd a manaelementál hullámzó masszáját. (9 támadással 1132 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+227 életerő). Ellenfeledre jégcsóva varázslatot lősz. 69 életpontot sebeztél. Naginatával néhány helyen meghorzsolod a manaelementál testét. (6 támadással 494 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+99 életerő). Csápok szívnak vért a combjaidból. (4 támadástól 4 életpontot vesztesz.) Csiklandozó az érintés (+7 vp). Tleikan nyárssal többször eltalálod a manaelementál hullámzó masszáját. (9 támadással 1078 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+216 életerő). Ellenfeledre jégcsóva varázslatot lősz. 78 életpontot sebeztél. Naginatával párszor épp hogy megérintgeted a manaelementál lebernyegét. (6 támadással 511 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+103 életerő). A manaelementál csápjai a jobb lábad köré tekerednek. Kikászálódsz, de milyen áron! (4 támadástól 4 életpontot vesztesz.) Bizsergető érzésed van (+5 vp). Tleikan nyárssal megdöfködöd a manaelementál hullámzó masszáját. (9 támadással 1137 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+228 életerő). Ellenfeledre jégcsóva varázslatot lősz. 91 életpontot sebeztél. Naginatával kicsit megbökdösöd a manaelementál testét. (4 támadással 350 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+71 életerő). A manaelementál csápjai a jobb lábad köré tekerednek. Kikászálódsz, de milyen áron! (4 támadástól 4 életpontot vesztesz.) Varázsenergiát kapsz (+6 vp). Véres nyál csordul ki a manaelementál száján, majd halk hörgéssel a porba hull.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 2 ezüsttollú nyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva a kőkést, szereztél 4 varázskövet. (Ez idézett szörny volt, TP sajnos nem jár érte.) A gyakorlástól megnőtt tudásod (+1 lőfegyver). Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-20 varázspont.] Gyógyulsz (+4 életpont). Megújítod az áldomás varázslatot. [-17 varázspont.] Gyógyulsz (+4 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 5047, sebződés: 12, gyógyulás: 952, összesen: +940 ÉP}

[-72 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont). [10 pontot használtál fel, van még 743. Kapsz 18 VP-t.]

v 198 292 124 elmormolod a 198. varázslatot
Kántálni kezdesz. Az erő gyűlik, egyre csak gyűlik benned. Elmondtad a tiltott teleport varázslatot! Vuuush, elteleportálsz!

A TELEPORTÁLÁS PILLANATA ELŐTTI TÉRKÉPED


(277,99) a 173. labirintus bejárata, manaelementál (#290)

[292,124] Hegyvidékre értél. Oopsz, e mellett nehogy elmenj! Éles szemeddel kiszúrtál egy olvasztókemencét. Ki nyitott szemmel jár, talál: esetedben egy oltárt. Leah híveié. Látsz egy vaskohót. Speciális mentális képességed segítségével megérzed, hogy fém (vasérc) közelében vagy.
(Feltételes ásás:) Egy jó nagy lukat ástál. Sikeres volt a földtúrás: Kiástál 1 vasércet! Keresel egy magasabb pontot, és onnét körbenézel a távcsöveddel. Ahogy a szemedet erőlteted, észreveszel északkeletre egy Sheran oltárt. Délkeletre nézve látsz egy ryuku hajóroncsot. Nyugatra egy Tharr oltár van. Leereszted a távcsövet, és továbbindulsz.

Megvizsgálod a talajt. Még egész friss gnóm nyomok vezetnek délkeletre. Találsz még kb. 1 hetes kobudera nyomokat, amelyek északkeletre, friss gnóm nyomokat, amelyek nyugatra vezetnek. Lepihensz, és eszel. (-1 kaja.)
(Feltételes készítés:) Begyűjtöttél 1 szögletes követ. Erőd TF-elődött.
(Feltételes készítés:) Begyűjtöttél 20 kerek követ. Erőd TF-elődött.
[-100 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont). [44 pontot használtál fel, van még 699. Kapsz 79 VP-t.]

vv 185 11 73 elmormolod a 185. varázslatot a 11. varázslatot a 73. varázslatot
Szupersebesen mormolsz. [-15 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont). [2 pontot használtál fel, van még 697. Kapsz 3 VP-t.]
Fürgén varázsolsz! Váratlanul csepegni, majd zuhogni kezd az eső. Végre! Tátott szájjal, felfelé fordított fejjel, csukott szemmel állsz, és kortyokban nyeled az életet adó nedűt. Vizestömlődet is az ég felé fordítod, hogy feltöltődjön. Amilyen gyorsan jött, olyan hamar a zápor véget is ér. Kicsit megfáztál a hideg víztől (-2 életerő). [-20 varázspont.] Gyógyulsz (+4 életpont). [2 pontot használtál fel, van még 695. Kapsz 3 VP-t.]
Gyorsvarázsolsz! Hosszasan meditálsz, pszi gyakorlatokat hajtasz végre. [-20 pszi pont.] [5 pontot használtál fel, van még 690. Kapsz 9 VP-t.]

m 3 mozogsz délkeletre
[293,125] Homokos tengerpartra érkeztél. Délről a tenger hullámai nyaldossák a homokos fövenyt. Ezek Ram partjai, széleit az óceán iszonyatos hullámai mossák. VALAMIT megpillantasz egy parti bokor mögött. A feléd közeledő wayazamund szirén mosolyt csal ajkaidra. Nagyot ásítasz, amíg vársz rá. Mivel meglepni nem sikerült, ezért gondolkodás nélkül neked ront a szörny. Persze te sem maradsz tétlen.

Még megfelelő a távolság - felhúzol egy agytaposás varázslatot. Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont). Ellenfeled varázstudó! Elmond magára egy számodra ismeretlen védekező varázslatot. Néhány elegáns kézmozdulat után már süvít is ellenfeled felé egy bo'adhun csapás. 575 életpontot sebeztél. Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont). Ellenfeled néhány elegáns kézmozdulata után már süvít is feléd egy izomernyesztés. Az agytaposásnak köszönhetően a varázslat kudarcot vallott! Mielőtt közelharcba bocsátkoznál, vas dobónyilat ragadva megsorozod ellenfeledet. Elrepül 1 vas dobónyíl. Lövedéked becsapódik! Eltaláltad a wayazamund szirén fejét. (1 támadással 64 életpontot sebezve.) A lény elbűvölően rád mosolyog! Ellenállsz a gonosz bűbájnak! Elszántan a másikra rontasz. Tleikan nyárssal tökéletesen perforálod a wayazamund szirén síkos testét. (9 támadással 1149 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+230 életerő). Mormolsz, majd ujjaidból kirepül egy jégcsóva varázslat. 48 életpontot sebeztél. Naginatával jól megszurkálod a wayazamund szirén síkos testét. (6 támadással 546 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+110 életerő). Karmával néhányszor a wayazamund szirén megcsapja a fejedet. (2 támadástól 322 életpontot vesztesz.) Bizsergető érzésed van (+9 vp). Tleikan nyárssal többször eltalálod a wayazamund szirén hosszú, fehér haját. (7 támadással 911 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+183 életerő). Távolról jégcsóva varázslatot lősz a másikra. 36 életpontot sebeztél. Naginatával épp hogy megszúrod a wayazamund szirén testét. (1 támadással 101 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+21 életerő). A wayazamund szirén néhányszor belevágja karmát a bal válladba. (2 támadástól 335 életpontot vesztesz.) Bizsergető érzésed van (+9 vp). A wayazamund szirén most már meggondolná a harcot, de egy kicsit elkésett. Megölted!
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 1 vas dobónyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. 30932 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-20 varázspont.] Gyógyulsz (+4 életpont). Megújítod az áldomás varázslatot. [-17 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 3430, sebződés: 657, gyógyulás: 560, összesen: -97 ÉP}

Egyszercsak megtorpansz. Hohó, nicsak, mit fedeztél fel: egy ryuku hajóroncsot.
(Feltételes kutatás:) Találsz egy remek rejtekhelyet nem vízhatlan tárgyaidnak, majd belegázolsz a tengervízbe. Nem túl meleg a víz, állapíthatod meg, remélhetőleg nem fogsz megfázni a nagy lubickolásban. Aztán lebuksz a mélybe. Ledugod a fejed a víz alá, hogy szemügyre vedd, lentről mi leselkedik rád. Elbűvölve figyeled, amint egy görényteknőc úszik el előtted. Csupán egy érdeklődő pillantásra méltat, majd folytatja útját lefelé, időnként egy kisebb hal után kinyújtva hosszú nyakát, és bajusszal keretezett száját. Egy vízdémon készül a lemészárlásodra. [védettséged: 40]

Ellenfeled végigsöpör rajtad egy az agy kifacsarása pszi támadással. A támadásnak - hála az égnek - semmi eredménye sem volt. Meglengetve a naginatát a másikra támadsz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Naginatával nagy lendületekkel át- meg átszúrod a vízdémon nyakát. (2 támadással 147 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+30 életerő). A vízdémon jobb combodat és térdedet célozta a nyelvével, és méghozzá milyen hatékonyan! (2 támadástól 23 életpontot vesztesz.) Maga az idő szivárog el (-3 TVP). Naginatával teljesen átszúrod a vízdémon jobb oldalát. (1 támadással 68 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+14 életerő). Nyelvével a vízdémon úgy osztja a csapásokat, mint más egy ostorral. (2 támadástól 34 életpontot vesztesz.) Elszenveded a kronoérintést (-2 TVP). Ellenfeled némi rángatózás után bugyborékolva leheli ki a lelkét!
2988 tapasztalati pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-20 varázspont.] Gyógyulsz (+4 életpont). Megújítod az áldomás varázslatot. [-17 varázspont.] Gyógyulsz (+4 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 215, sebződés: 57, gyógyulás: 52, összesen: -5 ÉP}

Remek viadal volt, hiszen te győzedelmeskedtél. Az egyik vízinövény ágas-bogas száraiba gabalyodva néhány értékes tárgyat fedezel fel. A következő kincseket találtad: egy ryuku kopja. Egy szikrázó manahal védelmezi a vadászterületét. [védettséged: 40]

Félelmet nem ismerve ellenfeledre ugrasz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Naginatával néhányszor teljesen átdöföd a szikrázó manahal testét. (2 támadással 162 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+33 életerő). A szörny néhányszor beléd mar, főként az oldaladat és a mellkasodat részesítve előnyben. (2 támadástól 106 életpontot vesztesz.) A lény varázsenergiádat szívja, ezáltal erősítve magát. (-10 varázspont.) Naginatával teljesen átszúrod a szikrázó manahal jobb oldalát. (1 támadással 75 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+16 életerő). Harapásokat kapsz a bal karodba és kezedbe! (2 támadástól 111 életpontot vesztesz.) Ezek után ellenfeled teste már csak élettelenül lebeg a vízben.
3959 tapasztalati pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-20 varázspont.] Gyógyulsz (+4 életpont). Megújítod az áldomás varázslatot. [-17 varázspont.] A szilánk működik (+4 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 237, sebződés: 217, gyógyulás: 57, összesen: -160 ÉP}

A sok gyakorlás növelte tudásodat (+1 úszás). Még el sem süllyedt az előző ellenfeled, már újra bizonyítanod kell, hogy a tenger holmi teremtményei nem állíthatnak meg. Egy szikrázó manahal készül a lemészárlásodra. [védettséged: 40]

Vad csatakiáltással, felemelve a naginatát ellenfeledre rohansz. Naginatával több döféssel felnyársalod a szikrázó manahal testét. (2 támadással 150 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+31 életerő). A szörny néhányszor beléd mar, főként az oldaladat és a mellkasodat részesítve előnyben. (2 támadástól 107 életpontot vesztesz.) Varázsenergiád szökik! (-10 varázspont.) Naginatával teljesen átdöföd a szikrázó manahal bal oldalát. (1 támadással 75 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+16 életerő). Harapásokat kapsz a bal karodba és kezedbe! (2 támadástól 102 életpontot vesztesz.) Ezek után ellenfeled teste már csak élettelenül lebeg a vízben.
3959 tapasztalati pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-20 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont). Megújítod az áldomás varázslatot. [-17 varázspont.] Gyógyulsz (+4 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 225, sebződés: 209, gyógyulás: 55, összesen: -154 ÉP}

Átpréseled magad a kajütablakon, hogy beúszhass a ryuku hajóroncs belsejébe. Bosszankodva fedezed fel, hogy a hajó szemközti fala teljesen hiányzik, kár volt ezen az oldalon nyomorognod. Valami itt jókora pusztítást végzett. Hatalmas testű szörnyeteg bukkan fel előtted! Csak nem ő volt a felelős a hajó legénységének haláláért? Egy vérkeszeg támad rád. [védettséged: 40]

Vad csatakiáltással, felemelve a naginatát a másikra rohansz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Naginatával néhányszor teljesen átdöföd a vérkeszeg testét. (2 támadással 225 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+46 életerő). A vérkeszeg fogai végigkarcolják a jobb combodat. (1 támadástól 134 életpontot vesztesz.) Kritikus az ütés! Kivégeztek! 2464 életpontot vesztettél. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-20 varázspont.] Megújítod az áldomás varázslatot. [-17 varázspont.]
{Csatastatisztika; sebzés: 225, sebződés: 2598, gyógyulás: 46, összesen: -2552 ÉP}

Futsz, mint az őrült, átugrálva az akadályokon. Megúsztad! Lihegsz, huhuhu.
Egy különös szoborra leszel figyelmes. Apró, színes homokszemek kavargása alkotja. Magát Chara-dint ábrázolja, amint egy nála hatalmasabb lény, Anram Salle lábát masszírozza. Egy quwargot látsz odébb iparkodni. Átgyalogolsz rajta. 1 tapasztalati pontot kaptál. Megszűnik a látás és hallás köznapi értelme: a másodperc törtrésze alatt leperegnek lelki szemeid előtt életed fontosabb pillanatai. Ez a halál... [44 pontot használtál fel, van még 641. Kapsz 79 VP-t.]
Beleegyezéssel várod, hogy lelked elhagyja a megkínzott tested. Ehelyett azonban egészen furcsa dolog történik: olyan érzésed van, mintha felemelne valaki, és egy hatalmasat lódítana rajtad. Pillanatnyi kábaság után kinyitod a szemed: a mennyország nagyon is hasonlít a halandók világára... vagy pedig még mindig élsz! Ez utóbbi lehetőséget igazolja az is, hogy a deus ex machina eltűnt oldaladról. Tehát működött! Azon kívül, hogy elrepített a veszély helyszínéről, még gyógyított is rajtad. (+1589 életerő.)
[20 pontot használtál fel, van még 621. Kapsz 36 VP-t.]
(Feltételes gyógyítás:) Befejezted az ősi gyógyítás varázslatot! [-5 TVP] Ősi energiák regenerálják tested (+450 életerő). [-30 varázspont.] Gyógyulsz (+4 életpont).
(Feltételes gyógyítás:) Egy végső mozdulattal előhívod az ősi gyógyítás varázslatot! [-5 TVP] Ősi energiák regenerálják tested (+450 életerő). [-30 varázspont.] A szilánk működik (+4 életpont). Öreg nyomkövetőként körbeszaglászol. Nem túl friss (kb. 1 hetes) mutáns nyomok vezetnek északra. Találsz még kb. 1 hetes kobudera nyomokat, amelyek északra, kb. 1 hetes emberi nyomokat, amelyek északra, friss gnóm nyomokat, amelyek északnyugatra, friss gnóm nyomokat, amelyek északra vezetnek. [10 pontot használtál fel, van még 611. Kapsz 18 VP-t.]

m 1 1 1 mozogsz északkeletre, északkeletre, északkeletre
[294,124] Továbbgyalogolsz a homokos fövenyen. Délről a tenger végtelenje kéklik. Jelez a hatodik érzéked! Egy szörny közeledik feléd. Egy gygyan krokodil nem ijeszthet meg. Nyugodtan várod a találkozást. Legjobb védekezés a támadás, kiáltod, és már ugrasz is.

Egy kézmozdulatot teszel, majd ellősz egy bo'adhun csapás varázslatot. 575 életpontot sebeztél. A szilánk működik (+4 életpont). Még elég távol vagytok egymástól ahhoz, hogy a hosszú íjjal beleereszthess néhány lövedéket. Elrepül 2 ezüsttollú nyíl. Alaposan megsorozod a gygyan krokodil jobb hátsó lábát. (2 támadással 110 életpontot sebezve.) Elszántan a másikra ugrasz. Tleikan nyárssal nagy lendületekkel át- meg átszúrod a gygyan krokodil bal hátsó lábát. (9 támadással 1182 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+237 életerő). Támadó varázslatot alkalmazol: ellenfeledre jégcsóva varázslatot lősz. 41 életpontot sebeztél. Naginatával megdöfködöd a gygyan krokodil fejét. (6 támadással 542 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+109 életerő). Előremozdulva, a gygyan krokodil kitátja a pofáját és beléd harap! (1 támadástól 420 életpontot vesztesz.) Hideg markol a szívedbe (-5 erő forduló végéig). Tleikan nyárssal többször eltalálod a gygyan krokodil sötétzöld bőrét. (3 támadással 389 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+78 életerő). Mormolsz, majd ujjaidból kirepül egy jégcsóva varázslat. 44 életpontot sebeztél. Naginatával meghorzsolod a gygyan krokodil jobb oldalát. (1 támadással 93 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+19 életerő). Előremozdulva, a gygyan krokodil kitátja a pofáját és beléd harap! (1 támadástól 432 életpontot vesztesz.) Borzasztó hideg hatol a csontjaidba (-5 erő forduló végéig). Ennyi! A másik kigúvadt szemmel borul a földre. Meghalt.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 2 ezüsttollú nyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. Átkutatod a tetemet. Úgy tűnik, alkalmasan betápoltál. Szerzeményed: 1 dramoan kő. 21316 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-20 varázspont.] A szilánk működik (+4 életpont). Megújítod az áldomás varázslatot. [-17 varázspont.] A szilánk működik (+4 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 2976, sebződés: 852, gyógyulás: 455, összesen: -397 ÉP}


(Feltételes gyógyítás:) Egy végső mozdulattal előhívod az ősi gyógyítás varázslatot! [-5 TVP] Ősi energiák regenerálják tested (+450 életerő). [-30 varázspont.] A szilánk működik (+4 életpont). Felkapaszkodsz egy magasabb pontra, ahonnét jó kilátás nyílik, és körbevizsgálódsz a távcsővel. Amikor északnyugatra nézel, észreveszel egy Sheran oltárt. Elteszed a látcsövet. Egy satnya hangyauborka-bokrot találsz. Van rajta néhány érett gumó. (+1 kaja.)

(Továbbmész...) [295,123] Továbbgyalogolsz a homokos fövenyen. Délről a tenger végtelenje kéklik. Jelez a hatodik érzéked! Egy szörny közeledik feléd. Egy dűneszellem nem ijeszthet meg. Nyugodtan várod a találkozást. Úgy tűnik ma Te vagy a főfogás a szörny étlapján. Mivel szavakkal úgy sem tudnád meggyőzni, jöhetnek a fegyverek.

Gyorsan felraksz egy agytaposás varázslatot. Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont). Sajnos ellenfeled sem kezdő: felhelyez egy számodra ismeretlen védekező varázslatot. Üdvözlésképpen egy bo'adhun csapás varázslatot eresztesz meg ellenfeled irányába. 575 életpontot sebeztél. A szilánk működik (+4 életpont). Ellenfeled néhány elegáns kézmozdulata után már süvít is feléd egy kiszáradás. Az agytaposásnak köszönhetően a varázslat kudarcot vallott! Mielőtt közelharcba bocsátkoznál, vas dobónyilat ragadva megsorozod ellenfeledet. Elrepül 1 vas dobónyíl. Lövedéked átfúrja a dűneszellem bal karját. (1 támadással 61 életpontot sebezve.) A szörny megpróbálja pillantás-fegyverét alkalmazni. Ellenállsz a kővéváltoztató varázsnak. Félelmet nem ismerve a másikra rontasz. Tleikan nyárssal néhányszor teljesen átdöföd a dűneszellem testét. (9 támadással 1106 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+222 életerő). Üdvözlésképpen egy jégcsóva varázslatot eresztesz meg ellenfeled irányába. 192 életpontot sebeztél. Naginatával megdöfködöd a dűneszellem testét. (6 támadással 523 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+105 életerő). Mielőtt észbe kapnál, a dűneszellem megsorozza az oldaladat és a hasadat mancsával. (2 támadástól 70 életpontot vesztesz.) A mágus kezéből elektromos szikrák repülnek elő! Félig megúsztad. 22 életpontot vesztettél. Karmával néhányszor a dűneszellem megcsapja a fejedet. (2 támadástól 74 életpontot vesztesz.) A csípés nyomán a szervezetedbe bénító méreg is jutott. (-7 támadás.) Ellenfeled néhány elegáns kézmozdulata után már süvít is feléd egy sivatagi vihar. Az agytaposásnak köszönhetően a varázslat kudarcot vallott! Ellenfeled regenerálódik! Tleikan nyárssal többször eltalálod a dűneszellem testét. (4 támadással 488 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+98 életerő). Egy jégcsóva varázslattal köszöntöd a másikat. 144 életpontot sebeztél. Naginatával megérinted a dűneszellem homoktestét. (1 támadással 82 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+17 életerő). A dűneszellem mancsával csapásokat mér karjaidra. (2 támadástól 35 életpontot vesztesz.) A mágus kinyújtja a kezét, és a következő pillanatban apró villámok cikáznak feléd. Alig pörkölődsz. 17 életpontot vesztettél. Karmával néhányszor a dűneszellem megcsapja a fejedet. (2 támadástól 108 életpontot vesztesz.) A csípés nyomán a szervezetedbe bénító méreg is jutott. (-7 támadás.) Ellenfeled egy kézmozdulatot tesz, majd ellő egy sivatagi vihar varázslatot. 66 életpontot vesztettél. A dűneszellem most már meggondolná a harcot, de egy kicsit elkésett. Megölted!
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 1 vas dobónyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. 24906 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-20 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont). Megújítod az áldomás varázslatot. [-17 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont). (Varázsolsz:) Gyorsan semlegesíted a mérget. Mély koncentrációban hozzálátsz a varázslat elmondásának. A mágia tűzként árad szét tagjaidban. Kimondva az utolsó varázsszót, létrehoztad a méregsemlegesítés varázslatot! A varázslat az agyadban lapul, használatra készen. [-22 varázspont.] A szilánk működik (+4 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 3171, sebződés: 392, gyógyulás: 462, összesen: +70 ÉP}


(Továbbmész...) [296,122] Továbbgyalogolsz a homokos fövenyen. Délről a tenger végtelenje kéklik. Egy szörnyet veszel észre a parton, amint éppen feléd indul. Egy wayazamund szirén nem ijeszthet meg. Nyugodtan várod a találkozást. Az ellenséges teremtmény a földbe akar döngölni. Nem hagyod magad.

Hatalmadat demonstrálandó, mormolni kezdesz. Létrejött egy agytaposás. A szilánk működik (+4 életpont). A másik mormol valamit: egy számodra ismeretlen védekező varázslat! Egy bo'adhun csapás varázslatot dobsz ellenfeledre. 575 életpontot sebeztél. A szilánk működik (+4 életpont). Távolról izomernyesztés varázslatot lő rád a másik. Semmi eredménye! Vas dobónyilat hajítasz a másik védtelen testébe. Elrepül 1 vas dobónyíl. Lövedéked átfúrja a wayazamund szirén testét. (1 támadással 58 életpontot sebezve.) A lény igéző tekintetét rád emeli. Akaratodat kasztroplanáris pajzsba tömörítve, ellenállsz. Meglengetve a tleikan nyársat ellenfeledre rontasz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Tleikan nyárssal több döféssel felnyársalod a wayazamund szirén jobb karját. (9 támadással 1136 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+228 életerő). Mormolsz, majd ujjaidból kirepül egy jégcsóva varázslat. 54 életpontot sebeztél. Naginatával jól megszurkálod a wayazamund szirén síkos testét. (6 támadással 537 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+108 életerő). A wayazamund szirén néhányszor belevágja karmát a bal válladba. (2 támadástól 303 életpontot vesztesz.) Varázsenergiát kapsz (+5 vp). Tleikan nyárssal jól megszurkálod a wayazamund szirén testét. (7 támadással 881 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+177 életerő). Támadó varázslatot alkalmazol: ellenfeledre jégcsóva varázslatot lősz. 48 életpontot sebeztél. Naginatával megkarcolod a wayazamund szirén testét. (1 támadással 93 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+19 életerő). A szörny több karmával is a lábadra csap. (2 támadástól 316 életpontot vesztesz.) Varázsenergiát kapsz (+7 vp). Yeeee! Lenyomtad az ellenfeledet, esélye sem volt.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 1 vas dobónyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. 30932 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-20 varázspont.] Gyógyulsz (+4 életpont). Megújítod az áldomás varázslatot. [-17 varázspont.] Gyógyulsz (+4 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 3382, sebződés: 619, gyógyulás: 548, összesen: -71 ÉP}

Leszüretelsz egy bozótra való mákvirágot (most már csak egy kis tészta kéne...). (+1 kaja.) [32 pontot használtál fel, van még 579. Kapsz 57 VP-t.]

v 84 393 elmormolod a 84. varázslatot
Kezed lágy mozdulatokba kezd, miközben a varázsigét mormolod. Bizsergető, csípős érzés fut végig rajtad. Létrehoztad a szörnyidézés varázslatot! Megidézel egy purifikátor császárt! Szegény gyámoltalanul pislog, nem egészen érti, hogy hol van.
(Feltételes támadás:) Egy purifikátor császár! Ezt kerested. Ha a szörny harcolni akar, ám legyen. Majd megmutatod neki.

Szemöldöködet ráncolva, lélegzetedet visszafojtva koncentrálsz, hogy a hosszú íjjal célba találj. Elrepül 2 ezüsttollú nyíl. Lövedékeiddel perforálod a purifikátor császár testét. (2 támadással 78 életpontot sebezve.) Fegyvert váltasz: előkapod a kyorg hosszúpengét. Vad csatakiáltással, felemelve a kyorg hosszúpengét ellenfeledre rontasz. Kyorg hosszúpengével hatalmas csapásokat adva felmetszed a purifikátor császár testét. (6 támadással 445 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+90 életerő). Naginatával többször eltalálod a purifikátor császár testét. (3 támadással 190 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+39 életerő). Néhány döfést kapsz a bal karodba. (3 támadástól 5 életpontot vesztesz.) A purifikátor császár összeesik, és nem mozdul többé. Megölted!
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 2 ezüsttollú nyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva a kőkést, szereztél 3 purifikátor hájat. (Ez idézett szörny volt, TP sajnos nem jár érte.) Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-20 varázspont.] Gyógyulsz (+4 életpont). Megújítod az áldomás varázslatot. [-17 varázspont.] A szilánk működik (+4 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 713, sebződés: 5, gyógyulás: 137, összesen: +132 ÉP}

[-72 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont). [10 pontot használtál fel, van még 569. Kapsz 18 VP-t.]

v 84 219 elmormolod a 84. varázslatot
Szemöldöködet ráncolva gyors ujjmozdulatokba és kántálásba kezdesz. Bizsergető, csípős érzés fut végig rajtad. Kimondva az utolsó varázsszót, létrehoztad a szörnyidézés varázslatot! Megidézel egy északi tűzsárkányt! Szegény gyámoltalanul pislog, nem egészen érti, hogy hol van.
(Feltételes támadás:) Egy északi tűzsárkány! Ezt kerested. No, ma sem fognak berozsdálni az izmaid. Felkészülten várod ellenfeled.

Megfontoltan felméred a helyzeted, majd elmormolsz egy agytaposás varázslatot. Gyógyulsz (+4 életpont). A halálraítélt, aki veled szemben áll, küszködik életéért: elmormol egy számodra ismeretlen védekező varázst. Támadó varázslatot alkalmazol: ellenfeledre bo'adhun csapás varázslatot lősz. 575 életpontot sebeztél. A szilánk működik (+4 életpont). Ellenfeled mormol, majd ujjaiból kirepül egy savhurrikán varázslat. 47 életpontot vesztettél. Távolról savhurrikán varázslatot lő rád a másik. 47 életpontot vesztettél. Egy energiafolyam varázslatot dob rád a másik. A támadásnak - hála az égnek - semmi eredménye sem volt. Ellenfeled hibázott: túl távol van tőled. Ezért lőhetsz rá a hosszú íjjal. Elrepül 2 ezüsttollú nyíl. Több lövedéked átfúrja az északi tűzsárkány bal oldalát. (2 támadással 99 életpontot sebezve.) A szörny nagy levegőt vesz, majd tüzed okád. Villámgyorsan lehajolsz - a tűz csak megpörköl. (96 életpontot vesztettél.) Ököllel fogsz harcolni. Elszántan ellenfeledre rontasz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Ököllel többször eltalálod az északi tűzsárkány testét. (3 támadással 217 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+44 életerő). Naginatával megérinted az északi tűzsárkány jobb szárnyát. (1 támadással 84 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+17 életerő). Karmával néhányszor az északi tűzsárkány megcsapja a fejedet. (2 támadástól 85 életpontot vesztesz.) Az északi tűzsárkány fogai megkarcolják kézfejedet. (1 támadástól 99 életpontot vesztesz.) Siralmas támadást intéz farkával az északi tűzsárkány, épp csak megsuhint. (1 támadástól 9 életpontot vesztesz.) Az északi tűzsárkány összeesik, és nem mozdul többé. Megölted!
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 2 ezüsttollú nyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. Átvizsgálod a testet. Kincs! KIIINCS! Lássuk, mire bukkantál: egy ezüst karkötő [ezüst karkötő ládikóba-> (187,107)-> 14 arany, -2 ÉP], egy pular kristály [pular kristály ládikóba-> (186,106)-> 8 arany, -2 ÉP], 34 arany, egy nagy bronzkulcs [nagy bronzkulcs ládikóba-> (186,106)-> 14 arany, -2 ÉP], 3 vas dobónyíl és egy ametiszt medál [ametiszt medál ládikóba-> (187,107)-> 28 arany, -2 ÉP]. Felhasználva a kőkést, szereztél 8 sárkánypikkelyt. (Ez idézett szörny volt, TP sajnos nem jár érte.) Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-20 varázspont.] Gyógyulsz (+4 életpont). Megújítod az áldomás varázslatot. [-17 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 975, sebződés: 391, gyógyulás: 77, összesen: -314 ÉP}

[-72 varázspont.] A szilánk működik (+4 életpont). [10 pontot használtál fel, van még 559. Kapsz 18 VP-t.]

m 7 8 1 mozogsz északnyugatra, északra, északkeletre
[295,121] Továbbgyalogolsz a homokos fövenyen. Délről a tenger végtelenje kéklik. Egy szörnyet veszel észre a parton, amint éppen feléd indul. Egy picit sem remegsz meg, amikor felismered, hogy egy wayazamund szirén közeledik. Végre egy kis testmozgás. Fincsi!

Nem árt az elővigyázatosság! Egy agytaposás varázslattal készülsz a csatára. A szilánk működik (+4 életpont). Potenciális célpontod gyorsan felrak egy számodra ismeretlen védekező mágiát. Egy kézmozdulatot teszel, majd ellősz egy bo'adhun csapás varázslatot. 575 életpontot sebeztél. Gyógyulsz (+4 életpont). Ellenfeled egy kézmozdulatot tesz, majd ellő egy izomernyesztés varázslatot. Az agytaposásnak köszönhetően a varázslat kudarcot vallott! Vas dobónyilat küldesz ellenfeled felé. Elrepül 4 vas dobónyíl. Pár lövedéked átjárja a wayazamund szirén testét. (4 támadással 237 életpontot sebezve.) A lény elbűvölően rád mosolyog! Ellenállsz a gonosz bűbájnak! Félelmet nem ismerve ellenfeledre támadsz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Tleikan nyárssal néhányszor teljesen átdöföd a wayazamund szirén hosszú, fehér haját. (9 támadással 1159 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+232 életerő). Támadó varázslatot alkalmazol: ellenfeledre jégcsóva varázslatot lősz. 36 életpontot sebeztél. Naginatával megdöfködöd a wayazamund szirén testét. (6 támadással 518 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+104 életerő). A wayazamund szirén néhányszor belevágja karmát a jobb válladba. (2 támadástól 335 életpontot vesztesz.) Energia áramlik beléd (+8 vp). Tleikan nyárssal megdöfködöd a wayazamund szirén bal vállát. (6 támadással 758 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+152 életerő). Távolról jégcsóva varázslatot lősz a másikra. 52 életpontot sebeztél. Naginatával épp hogy megszúrod a wayazamund szirén testét. (1 támadással 82 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+17 életerő). A szörny több karmával is a lábadra csap. (2 támadástól 302 életpontot vesztesz.) Energia áramlik beléd (+6 vp). A wayazamund szirén összeesik, és nem mozdul többé. Megölted!
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 4 vas dobónyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. 30932 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-20 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont). Megújítod az áldomás varázslatot. [-17 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 3417, sebződés: 637, gyógyulás: 521, összesen: -116 ÉP}


(Feltételes gyógyítás:) Kimondva az utolsó varázsszót, létrehoztad az ősi gyógyítás varázslatot! [-5 TVP] Ősi energiák regenerálják tested (+450 életerő). [-30 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont). A sok gyakorlás növelte tudásodat (+1 teológia). Jóízűen falatozol. (-1 kaja.) Alaposan körülnézel a földön. Még egész friss gnóm nyomok vezetnek északra.

(Továbbmész...) [295,120] Továbbgyalogolsz a homokos fövenyen. Délről a tenger végtelenje kéklik. Észreveszel egy korallfövenyt.
(Vándorcirkusz:) Már messziről észreveszed a felhúzott sátrak égnek meredő csúcsait, majd hamarosan a cirkuszosok kiabálását is meghallod, amint fennhangon hirdetik mennyi-mennyi próba vár a bátor kalandozókra náluk. Örömmel vegyes érdeklődéssel kezded szemlélni a ténykedésüket, míg egy törpe eléd nem lép, hogy elkérje szórakozásod árát. Csak addig foglalkozik veled, amíg kifizeted a neki járó 20 aranyat, majd eltűnik a tömegben.
Már messziről kiszúrod a boszorka sátrát, és abba az irányba indulsz.
- Látom tárgyak nélkül jöttél - köszönt a boszorka dühösen, de csodálkozni sincs időd azon, hogy ezt honnan tudhatja, már kifelé tessékel az ajtón. A boszorka utánad szól, mielőtt távoznál:
- Lehet, hogy meghaladja a tudásod ezeket a tárgyakat idehozni. Akkor adok másik feladatot, hozd a következőket: 1 súlyzó, 7 kazmár gyökér, 9 sünmedve tüske, 1 rézsisak, 1 igazgy. fülbevaló.
Felemeled a távcsövedet, és körülnézel. Ahogy a szemedet erőlteted, észreveszel északkeletre egy ryuku hajóroncsot. Északnyugatra nézve látsz egy Tharr oltárt. Elégedetten elrakod a távcsövet, és továbbmész. VALAMIT megpillantasz egy parti bokor mögött. Amint közelebb ér rögtön tudod, hogy mi az! Egy dűneszellem. Úgy döntesz, itt az ideje, hogy demonstráld hatalmadat. Rárontasz a szörnyre.

Még megfelelő a távolság - felhúzol egy agytaposás varázslatot. Gyógyulsz (+4 életpont). Potenciális célpontod gyorsan felrak egy számodra ismeretlen védekező mágiát. Egy kézmozdulatot teszel, majd ellősz egy bo'adhun csapás varázslatot. 575 életpontot sebeztél. A szilánk működik (+4 életpont). Ellenfeled néhány elegáns kézmozdulata után már süvít is feléd egy kiszáradás. 233 életpontot vesztettél. Összeaszalódsz. Mielőtt közelharcba bocsátkoznál, vas dobónyilat ragadva megsorozod ellenfeledet. Elrepül 4 vas dobónyíl. Pár lövedéked átjárja a dűneszellem homoktestét. (4 támadással 250 életpontot sebezve.) A szörny megpróbálja pillantás-fegyverét alkalmazni. Agyadat megfeszítve, ellenállsz a kővéváltoztató varázsnak. Vad csatakiáltással, felemelve a tleikan nyársat ellenfeledre rohansz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Tleikan nyárssal nagy lendületekkel át- meg átszúrod a dűneszellem kiszáradt karját. (9 támadással 1118 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+224 életerő). Egy kézmozdulatot teszel, majd ellősz egy jégcsóva varázslatot. 188 életpontot sebeztél. Naginatával jól megszurkálod a dűneszellem kiszáradt karját. (6 támadással 530 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+107 életerő). A dűneszellem mancsával csapásokat mér karjaidra. (2 támadástól 55 életpontot vesztesz.) A mágus kezéből láng csap feléd. Alig pörkölődsz. 20 életpontot vesztettél. A dűneszellem néhányszor belevágja karmát a bal válladba. (2 támadástól 54 életpontot vesztesz.) A csípéssel együtt bénító mérget is kaptál. (-7 támadás.) Távolról sivatagi vihar varázslatot lő rád a másik. 66 életpontot vesztettél. Ellenfeled regenerálódik! Tleikan nyárssal kicsit megbökdösöd a dűneszellem fejét. (2 támadással 251 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+51 életerő). Egy jégcsóva varázslattal köszöntöd a másikat. 212 életpontot sebeztél. Naginatával megérinted a dűneszellem testét. (1 támadással 85 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+18 életerő). Mielőtt észbe kapnál, a dűneszellem megsorozza az oldaladat és a hasadat mancsával. (2 támadástól 78 életpontot vesztesz.) A varázsló kitárja kezét, néhány szót mormol, és pusztító tüzet lő rád. Félig megúsztad. 18 életpontot vesztettél. A dűneszellem csapásokat oszt a jobb karodra karmaival. (2 támadástól 66 életpontot vesztesz.) A csípéssel együtt bénító mérget is kaptál. (-7 támadás.) Egy sivatagi vihar varázslattal köszönt csatapartnered. 66 életpontot vesztettél. Yeeee! Lenyomtad az ellenfeledet, esélye sem volt.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 4 vas dobónyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. Alaposan átvizsgálod a tetemet. A következő kincseket találtad: 1 dramoan kő. 24906 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-20 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont). Megújítod az áldomás varázslatot. [-17 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont). (Varázsolsz:) Gyorsan semlegesíted a mérget. Miközben a varázsigéket mormolod, kezeddel fura mozdulatokat teszel. Pezsgő mágikus energia terjed szét benned. Egy végső mozdulattal előhívod a méregsemlegesítés varázslatot! A varázslat az agyadban lapul, használatra készen. [-22 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 3209, sebződés: 656, gyógyulás: 420, összesen: -236 ÉP}

Öreg nyomkövetőként körbeszaglászol. Még egész friss gnóm nyomok vezetnek északkeletre. Találsz még kb. 2 hetes alakváltó nyomokat, amelyek északkeletre, kb. 1 hetes kobudera nyomokat, amelyek északkeletre, kb. 2 hetes alakváltó nyomokat, amelyek északnyugatra vezetnek. Mohón zabálni kezdesz. (-3 kaja.)

(Továbbmész...) [296,119] Továbbgyalogolsz a homokos fövenyen. Délről a tenger végtelenje kéklik. Jelez a hatodik érzéked! Egy szörny közeledik feléd. Úgy gondolod, hogy a közeledő wayazamund szirén nem jelenthet komoly veszélyt. Az ellenséges teremtmény a földbe akar döngölni. Nem hagyod magad.

Nem árt az elővigyázatosság! Egy agytaposás varázslattal készülsz a csatára. Gyógyulsz (+4 életpont). Sajnos ellenfeled sem kezdő: felhelyez egy számodra ismeretlen védekező varázslatot. Támadó varázslatot alkalmazol: ellenfeledre bo'adhun csapás varázslatot lősz. 575 életpontot sebeztél. Gyógyulsz (+4 életpont). Ellenfeled néhány elegáns kézmozdulata után már süvít is feléd egy izomernyesztés. Szerencsére nem hatott rád. Vas dobónyilat küldesz ellenfeled felé. Elrepül 4 vas dobónyíl. Pár lövedéked átjárja a wayazamund szirén bal vállát. (4 támadással 243 életpontot sebezve.) A lény igéző tekintetét rád emeli. Akaratodat kasztroplanáris pajzsba tömörítve, ellenállsz. Meglengetve a tleikan nyársat a másikra támadsz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Tleikan nyárssal néhányszor teljesen átdöföd a wayazamund szirén hosszú, fehér haját. (9 támadással 1108 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+222 életerő). Mélyen koncentrálva, megidézel egy jégcsóva varázslatot, majd ellenfeledre küldöd. 42 életpontot sebeztél. Naginatával jól megszurkálod a wayazamund szirén hosszú, fehér haját. (6 támadással 548 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+110 életerő). Karmával néhányszor a wayazamund szirén megcsapja a fejedet. (2 támadástól 363 életpontot vesztesz.) Energia áramlik beléd (+9 vp). Tleikan nyárssal megdöfködöd a wayazamund szirén hosszú, fehér haját. (6 támadással 751 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+151 életerő). Támadó varázslatot alkalmazol: ellenfeledre jégcsóva varázslatot lősz. 42 életpontot sebeztél. Naginatával meghorzsolod a wayazamund szirén bal oldalát. (1 támadással 84 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+17 életerő). A wayazamund szirén csapásokat oszt a jobb karodra karmaival. (2 támadástól 324 életpontot vesztesz.) Energia áramlik beléd (+7 vp). A másik elterül, rángatózik egy kicsit, majd csendben meghal.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 4 vas dobónyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. 30932 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-20 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont). Megújítod az áldomás varázslatot. [-17 varázspont.] A szilánk működik (+4 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 3393, sebződés: 687, gyógyulás: 516, összesen: -171 ÉP}


(Feltételes gyógyítás:) Sikerült elmondanod az ősi gyógyítás varázslatot! [-5 TVP] Ősi energiák regenerálják tested (+450 életerő). [-30 varázspont.] Gyógyulsz (+4 életpont). Valami érdekesre bukkantál: azonosítasz magad előtt egy ryuku hajóroncsot.
(Feltételes kutatás:) Találsz egy remek rejtekhelyet nem vízhatlan tárgyaidnak, majd belegázolsz a tengervízbe. Nem túl meleg a víz, állapíthatod meg, remélhetőleg nem fogsz megfázni a nagy lubickolásban. Aztán lebuksz a mélybe. Még látod a tenger fenekét, csak le kell dugnod hozzá a fejed a víz alá. Helyenként kisebb-nagyobb sziklák fedik, arrébb, összefüggő növénytakaró uralja. Egy villámrája jön feléd. [védettséged: 40]

Vad csatakiáltással, felemelve a naginatát a másikra rohansz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Naginatával nagy lendületekkel át- meg átszúrod a villámrája testét. (2 támadással 152 életpontot sebezve.) Karmával néhányszor a villámrája megcsapja a fejedet. (4 támadástól 4 életpontot vesztesz.) Ennyi! A szörny végre a halálát lelte!
2046 tapasztalati pontot kaptál. Megújítod az áldomás varázslatot. [-17 varázspont.] Gyógyulsz (+4 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 152, sebződés: 4, gyógyulás: 4, összesen: +0 ÉP}

Elégedetten tekintesz a legyőzött ellenfél lassan süllyedő teteme után. Egy hatalmas szikla repedésében különös zsákmányt fedezel fel. Kincs! KIIINCS! Lássuk, mire bukkantál: egy ezüsthegyű nyíl [ezüsthegyű nyíl ládikóba-> (186,106)-> 4 arany, -2 ÉP], egy vas dobónyíl és egy tolmokov-koktél [Betelt a hátizsákod, így ezt a tárgyat már nem veheted fel.]. Egy szikrázó manahal intéz feléd kihívást. [védettséged: 40]

Megmarkolva a naginatát a másikra ugrasz. Naginatával néhányszor teljesen átdöföd a szikrázó manahal jobb oldalát. (2 támadással 146 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+30 életerő). Harapásokat kapsz a jobb karodba és kezedbe! (2 támadástól 102 életpontot vesztesz.) A lény varázsenergiádat szívja, ezáltal erősítve magát. (-13 varázspont.) Naginatával teljesen átdöföd a szikrázó manahal bal oldalát. (1 támadással 62 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+13 életerő). Harapásokat kapsz a bal karodba és kezedbe! (2 támadástól 129 életpontot vesztesz.) Ellenfelednek annyi! A víz tovasodorja holttestét.
3959 tapasztalati pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-20 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont). Megújítod az áldomás varázslatot. [-17 varázspont.] Gyógyulsz (+4 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 208, sebződés: 231, gyógyulás: 51, összesen: -180 ÉP}

Még el sem süllyedt az előző ellenfeled, már újra bizonyítanod kell, hogy a tenger holmi teremtményei nem állíthatnak meg. Egy vízbeölt ryuku támad rád. [védettséged: 40]

Ellenfeled támadó varázslatot alkalmaz: ryuku átokvarázs varázslatot lő rád. 449 életpontot vesztettél. Marokra fogva a naginatát ellenfeledre ugrasz. Naginatával néhányszor teljesen átdöföd a vízbeölt ryuku testét. (2 támadással 154 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+31 életerő). A vízbeölt ryuku megvágja a bal lábadat. (1 támadástól 11 életpontot vesztesz.) Ellenfelednek annyi! A víz tovasodorja holttestét.
2298 tapasztalati pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-20 varázspont.] Gyógyulsz (+4 életpont). Megújítod az áldomás varázslatot. [-17 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 154, sebződés: 460, gyógyulás: 39, összesen: -421 ÉP}

Átpréseled magad a kajütablakon, hogy beúszhass a ryuku hajóroncs belsejébe. Bosszankodva fedezed fel, hogy a hajó szemközti fala teljesen hiányzik, kár volt ezen az oldalon nyomorognod. Valami itt jókora pusztítást végzett. Hatalmas testű szörnyeteg bukkan fel előtted! Csak nem ő volt a felelős a hajó legénységének haláláért? Egy hullámelementál támad rád. [védettséged: 40]

Ellenfeled fullasztás varázslatot lő rád. Elmúlt a vízlélegzés hatása. Megmarkolva a naginatát a másikra rohansz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Naginatával tökéletesen perforálod a hullámelementál lengedező haját. (2 támadással 136 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+28 életerő). Üdvözlésképpen egy hullámkeltés varázslatot ereszt meg irányodba ellenfeled. 161 életpontot vesztettél. Naginatával több döféssel felnyársalod a hullámelementál fejét. (2 támadással 154 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+31 életerő). Ellenfeled egy kézmozdulatot tesz, majd ellő egy hullámkeltés varázslatot. 141 életpontot vesztettél. Naginatával jól megszúrod a hullámelementál bal vállát. (1 támadással 70 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+15 életerő). Ellenfeled támadó varázslatot alkalmaz: hullámkeltés varázslatot lő rád. 160 életpontot vesztettél. Ellenfeled némi rángatózás után bugyborékolva leheli ki a lelkét!
5598 tapasztalati pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-20 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont). Megújítod az áldomás varázslatot. [-17 varázspont.] Gyógyulsz (+4 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 360, sebződés: 462, gyógyulás: 82, összesen: -380 ÉP}

Lassan az utolsó levegőbuborékok is elfogynak a tüdődből. Nincs időd a felszínre úszni, ahhoz túl mélyen vagy... vízlégzés varázslat nélkül lehetetlen a túlélés - sajnos itt, a víz alatt viszont nem tudod a mágia megújításához szükséges szavakat elmormolni. Megszűnik a látás és hallás köznapi értelme: a másodperc törtrésze alatt leperegnek lelki szemeid előtt életed fontosabb pillanatai. Ez a halál... [47 pontot használtál fel, van még 512. Kapsz 84 VP-t.]
Beleegyezéssel várod, hogy lelked elhagyja a megkínzott tested. Ehelyett azonban egészen furcsa dolog történik: olyan érzésed van, mintha felemelne valaki, és egy hatalmasat lódítana rajtad. Pillanatnyi kábaság után kinyitod a szemed: a mennyország nagyon is hasonlít a halandók világára... vagy pedig még mindig élsz! Ez utóbbi lehetőséget igazolja az is, hogy a deus ex machina eltűnt oldaladról. Tehát működött! Azon kívül, hogy elrepített a veszély helyszínéről, még gyógyított is rajtad. (+1255 életerő.)
[20 pontot használtál fel, van még 492. Kapsz 36 VP-t.]
(Feltételes gyógyítás:) Egy végső mozdulattal előhívod az ősi gyógyítás varázslatot! [-5 TVP] Ősi energiák regenerálják tested (+450 életerő). [-30 varázspont.] Gyógyulsz (+4 életpont).
(Feltételes gyógyítás:) Elmondtad az ősi gyógyítás varázslatot! [-5 TVP] Ősi energiák regenerálják tested (+450 életerő). [-30 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont). Mohón a kajára veted magad. (-2 kaja.) Éles szemeddel azonnal kiszúrod, hogy van valami a földön... Épphogy megismerhető (kb. 2 hetes) alakváltó nyomok vezetnek délnyugatra. [45 pontot használtál fel, van még 447. Kapsz 81 VP-t.]

h 697 8888 használod a 697. tárgyat
Megfújod az Ezüstmágusok kürtjét. Életenergiád mágikus energiává alakul! (+1076 varázspont, -2153 életpont.) [0 pontot használtál fel, van még 447.]
(Feltételes gyógyítás:) Sikerült elmondanod az ősi gyógyítás varázslatot! [-5 TVP] Ősi energiák regenerálják tested (+450 életerő). [-30 varázspont.] Gyógyulsz (+4 életpont).
(Feltételes gyógyítás:) Az utolsó ige kiejtésével elmondtad az ősi gyógyítás varázslatot! [-5 TVP] Ősi energiák regenerálják tested (+450 életerő). [-30 varázspont.] A szilánk működik (+4 életpont).
(Feltételes gyógyítás:) Befejezted az ősi gyógyítás varázslatot! [-5 TVP] Ősi energiák regenerálják tested (+450 életerő). [-30 varázspont.] A szilánk működik (+4 életpont).
(Feltételes gyógyítás:) Egy végső mozdulattal előhívod az ősi gyógyítás varázslatot! [-5 TVP] Ősi energiák regenerálják tested (+450 életerő). [-30 varázspont.] Gyógyulsz (+4 életpont).
(Feltételes gyógyítás:) Kimondva az utolsó varázsszót, létrehoztad az ősi gyógyítás varázslatot! [-5 TVP] Ősi energiák regenerálják tested (+450 életerő). [-30 varázspont.] Gyógyulsz (+4 életpont). [25 pontot használtál fel, van még 422. Kapsz 45 VP-t.]

m 2 2 2 mozogsz keletre, keletre, keletre
[297,119] Kezedbe veszed az Utazók Gyűrűjét, és elmormolod a varázsigéket, utána már minden megy a maga útján: a vitorlás hajód rendben megjelenik előtted. Pompás szerkezetnek tűnik, ahogy a tengerpartot mosó hullámokon ringatózik - állapítod meg. Felcuccolsz rá, majd a vitorlát felvonva nekivágsz a tengernek.

Lepihensz, és eszel. (-1 kaja.)

(Továbbmész...) [298,119] Kezded megszokni a hullámzást és a hajód billegését. Közben lassan haladsz előre. A sok gyakorlás növelte tudásodat (+1 hajózás).

Jóízűen falatozol. (-1 kaja.)

(Továbbmész...) [299,119] A szél kitart, a vitorlásod himbálózva szeli tovább a tenger hullámait.

Itt az ebéd ideje. (-1 kaja.) [27 pontot használtál fel, van még 395. Kapsz 48 VP-t.]

ek 227 220 68 t. energia kisütése: 227 220 68
Érzed társaid hívó szavát, ideje indulnod! Elkezded kántálni a Hófarkastól tanult varázséneket, miközben iszákodból port hintesz a levegőbe. Mozdulataid nyomán ismerős formák kezdenek kibontakozni, elégedetten ismered fel bennük a Totemoszlop körvonalait. Minden idegszáladdal a Falka hívására összpontosítasz, nehogy kiess a dal ritmusából. A dallam egyre gyorsul, lassan teljesen magával ragad, érzékeid egy pillanatra eltompulnak, s mire az ének véget ér, a Totemoszlop oltalmában várakozó társaid között találod magad.

A TELEPORTÁLÁS PILLANATA ELŐTTI TÉRKÉPED


(292,124) olvasztókemence (#86), Leah oltár, vaskohó (#155), érclelőhely
(293,125) wayazamund szirén (#590), vízdémon (#408), szikrázó manahal (#705), vérkeszeg (#407), ryuku hajóroncs (#1163), művészi porolit (#720)
(294,124) gygyan krokodil (#612)
(295,120) korallföveny (#1160, belőle készíthető: #1161), dűneszellem (#603)
(295,121) wayazamund szirén (#590)
(295,123) dűneszellem (#603)
(296,119) wayazamund szirén (#590), villámrája (#405), szikrázó manahal (#705), vízbeölt ryuku (#409), hullámelementál (#411), ryuku hajóroncs (#1163)
(296,122) wayazamund szirén (#590), purifikátor császár (#393), északi tűzsárkány (#219)

[220,68] Vége a hajóútnak! Vitorlásod gyorsan elrejted az Utazók Gyűrűjében, majd zsebre vágod. Változik a terep: ritka erdőben vagy. Itt húzódik a hajdan létezett bo'adhun birodalom nyugati határa.

Megtorpansz, mert valami felkelti a figyelmedet. Aha! Találtál egy ősi rúnatornyot. Miközben fütyörészve sétálsz, megpillantasz a közelben egy szent ligetet. A természet tökéletes összhangja feléd is a béke érzetét sugározza. Egy elkínzott arcú gnóm közeledik feléd. Megszólít: - Testvér! Nincsen nálad véletlenül egy felesleges móri gyümölcs? Nagyon sürgős lenne! - Hogy segíthess rajta, egy móri gyümölcsre és 3 TVP-re van szükség (40. jellempróba). Miközben fütyörészve sétálsz, megpillantasz a közelben egy gyöngymangó bokrot. Felfedeztél egy borkonyó cserjét. Miközben fütyörészve sétálsz, megpillantasz a közelben egy amniosz-fát. Észreveszel egy ovimon-bokrot. Ahogy cammogsz, egyszercsak hogy, hogy nem: kiszúrsz egy smirglibokrot. Észreveszel egy fekete lótuszt. Miközben fütyörészve sétálsz, megpillantasz a közelben egy gyilkos csalánt. Valami érdekesre bukkantál: azonosítasz magad előtt egy teljesen lerombolt oltárt. A rombolás csak valami alattomos lény műve lehet. Utad során felfedezel egy kreommat-liliomot. Oopsz, e mellett nehogy elmenj! Éles szemeddel kiszúrtál egy totemoszlopot. Ahogy sétálsz, egyszercsak megragadja valami a figyelmedet. Megvizsgálod közelebbről: találtál egy csillagbozótost. Találsz egy barátság szent tüzét. Megtorpansz, mert valami felkelti a figyelmedet. Aha! Találtál egy szent tölgyfát. Jóízűen falatozol. (-1 kaja.) Öreg nyomkövetőként körbeszaglászol. Épphogy megismerhető (kb. 2 hetes) troll nyomok vezetnek keletre.
Találkozol Tenogi Cloagunnal. Tagja az Igaz Barátok Rendjének. Egy árnyszőttest, egy bozontfonatot, egy drag'kór fülkarikát, egy drakolder gyűrűt, egy Eldereth kristályt, egy háború gyűrűjét, egy hatalom fülbevalóját, egy játékmesteri palástot, egy kyorg karkötőt, egy Luthius karkötőjét, egy mahagóni kesztyűt, egy mahagóni köpenyt, egy mahagóni koronát, egy mahagóni lábvédőt, egy mahagóni vállvédőt, egy Natharion amulettet, egy natharion talizmánt, egy Ovgun nyakláncát, egy regeneráló övet, egy rogalhal csuklópántot, egy Rughar gyűrűjét, egy ryuku ökölgyolcsot, egy Teremtő koronáját, egy tűzúr csizmáját és egy zafír erőövet visel. Fegyverzetét egy élőholt drakolder trófea, egy zg'umrad facsaró trófea és egy triklem drakolder trófea díszíti. Ugyanabba a K.T.-be tartozik, mint te. Jobb kezében egy vámpírölőt, bal kezében egy cápafogat tart. Lőfegyvere egy vas dobónyíl. Tisztán érzed auráját: fekete, jelezve hogy gonosz. Jó lesz vigyázni! Egy meleg kézfogás, rövid hírcsere, aztán újból elváltok.
Összefutsz Atrix-szal. Ő McSivaat felesége! Tharr korlátlan hatalmú főpapja. Tagja az Igaz Barátok Rendjének. Egy Batharak vértjét, egy che-vállszalagot, egy drakolder gyűrűt, egy gyémánt védőgyűrűt, egy hakamát, egy hókeresztet, egy jégisten amulettet, egy jegygyűrűt, egy két kard szimbólumot, egy lidérckoronát, egy mágusköpenyt, egy mászó-karperecet, egy natharion gömböt, egy örökkéval. rubinját, egy regeneráló övet, egy rogalhal csuklópántot, egy Rughar gyűrűjét, egy sárhajító kesztyűt, egy tűzúr csizmáját, egy Xanathal karkötőjét és egy zafír fülbevalót visel. Ruházatát egy kreiton jótündér trófea, egy triklem drakolder trófea és egy Őrült Montrix trófea díszíti. Ő is a te K.T.-dbe tartozik. Jobb kezében egy Daramoula pálcáját, bal kezében egy Zarknod szemét tart. Lőfegyvere egy hosszú íj.
Találkozol egy rubinvörös szemű, kékesszürke bundájú, óriás termetű farkassal. Magatartása barátságos, úgy tűnik telepatikus képességeivel kommunikál. Ekkor tudod meg, hogy ő nem más, mint sauron Junior, csak átváltozott. Üdvözlitek egymást, mint két régi jóbarát. Rövid trécselés után folytatod utadat.
Összeakadsz egy fekete, tüsi hajú, kék szemű kobudera férfival. Körszakálla és bajsza van. Bőre bronzként csillog. Dornodon félisten hatalmú szolgája. Egy bozontfonatot, egy che-vállszalagot, egy csodálatos nyakláncot, egy denevér szimbólumot, egy drakolder gyűrűt, egy ében talizmánt, egy gyakorlónadrágot, egy háború gyűrűjét, egy haramakit, egy hatalom fülbevalóját, egy hósárkánybőr csizmát, egy Huddens kesztyűjét, egy kreiton palástot, egy lidérckoronát, egy mászó-karperecet, egy örökkéval.gyémántját, egy őselemek köpenyét, egy regeneráló övet, egy rizspapír-vértet, egy rogalhal csuklópántot, egy ryuku függőt, egy ryuku ökölgyolcsot, egy Vlagyimir gyűrűjét és egy Xanathal karkötőjét visel. Felszerelését egy tleikan főbíra trófea, egy Morghatal A'ton trófea és egy triklem drakolder trófea ékesíti. Jelet látsz a ruhájára festve: Otthonát védelmező Jáde-sárkány. Lőfegyvere egy hosszú íj. Egy pikkelyes ptog a hátasa. Elég egy mentális pillantás aurájára: fekete, jelezve hogy gonosz. Jó lesz vigyázni!
Hirtelen egy rubinvörös szemű, kékesszürke bundájú, óriás termetű farkast veszel észre. Foga fehérjét kimutatva harap feléd! Lehet, hogy gyorsan el kellene tűnnöd? Mentális auráját felismered, semleges a nyomorult. Kérdőn néz Rád, de Te csak távolról végigméred. 8 tanítvány kíséri, lesi minden mozdulatát. Mikor elhaladsz mellettük, egy tanítvány megszólít: Már megbocsáss, de olyan sután vonszolod magad! Gyere és tanuld el Te is a Mesterünktől, hogyan lép egy igazi, büszke harcos! Az ifjoncok elköszönnek tőled, és te magadra maradsz a gondolataiddal. Elfordulsz, és tovább totyogsz.
(Feltételes készítés:) Legyártottál 1 nyílvesszőt. Erőd TF-elődött.
[-1 TU.] [9 pontot használtál fel, van még 386. Kapsz 16 VP-t.]

im 0 2 imádkozol
Itt nincs oltár ill. templom! (A templomkereső imához az IM parancs helyett az IM 1 -et kell kiadni.) [0 pontot használtál fel, van még 386.]

szk 230 10 keresed a 230. szörnyet a 10. szörnyet
Felkészülsz a terepgyakorlatra: táborozás után megpróbálsz keresni egy zoloboo sámánt. [0 pontot használtál fel, van még 386.]

* 1. BP: leveszed/lerakod a 608. tárgyat
Kiveszed a füledből az ősmágus fülbevalóját. [0 pontot használtál fel, van még 386.]

* 2. BP: kézbeveszed/felveszed az 511. tárgyat
Sajnos nincs a birtokodban az a tárgy. [0 pontot használtál fel, van még 386.]

* 3. BP: használod a 892. tárgyat
Sajnos nincs a birtokodban az a tárgy. [0 pontot használtál fel, van még 386.]

* 4. BP: használod a 305. tárgyat
Összetörsz 1 varázskövet. (+100 varázspont.) [0 pontot használtál fel, van még 386.]

* 5. BP: visszadátumozás kérelem
Még nem telt el három hónap (legutóbb 2006. évben 3. hónapban adtad ki) a parancs utolsó használata óta. [0 pontot használtál fel, van még 386.]

* 6. BP: elmormolod a 208. varázslatot
Kezed lágy mozdulatokba kezd, miközben a varázsigét mormolod. A kitörni készülő energia már az ujjaidban is van! Kimondva az utolsó varázsszót, létrehoztad a kisebb kívánság varázslatot! Istened meghallgatta imád! (+1 képességpont). Öregedtél 5 évet. [-300 varázspont.] A szilánk működik (+4 életpont). [30 pontot használtál fel, van még 356. Kapsz 54 VP-t.]

Több pontod maradt, mint amennyit a következő körre át tudsz vinni. Ebből automatikusan gyógyítasz / gyakorolsz / élelmet szerzel.

tf 1 40 fejleszted az 1. tulajdonságodat 40 pontért
Száz guggolást-felállást, és száz fekvőtámaszt csinálsz. Huh, huh! Már nem is olyan sok gyakorlás kell ahhoz, hogy az erőd érezhetően megnövekedjen. [Még 141 TVP-t kell elköltened.] Az ágak reccsenése idejében jelzi a közelgő veszélyt. Csak egy Toodrok Din. Megvető mosollyal várod a találkozást. Nyugodtan várod, hogy megleckéztethessed a pimasz lényt.

Ellenfeled varázstudó! Elmond magára egy számodra ismeretlen védekező varázslatot. Távolról bo'adhun csapás varázslatot lősz a másikra. 575 életpontot sebeztél. Gyógyulsz (+4 életpont). Szemöldöködet ráncolva, lélegzetedet visszafojtva koncentrálsz, hogy a hosszú íjjal célba találj. Elrepül 2 ezüsttollú nyíl. Több lövedéked átfúrja a Toodrok Din izmos karját. (2 támadással 83 életpontot sebezve.) A szörny egy savból formált csóvát vet feléd! Eltalált téged. (30 életpontot vesztettél.) Megmarkolva a tleikan nyársat a másikra támadsz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Tleikan nyárssal néhányszor teljesen átdöföd a Toodrok Din jobb lábát. (9 támadással 852 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+171 életerő). Egy kézmozdulatot teszel, majd ellősz egy jégcsóva varázslatot. 42 életpontot sebeztél. Naginatával jól megszurkálod a Toodrok Din izmos karját. (6 támadással 411 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+83 életerő). A Toodrok Din pusztító erejű támadást indít, félresöpörve védekezésedet. (3 támadástól 251 életpontot vesztesz.) Hideg markol a szívedbe (-4 erő forduló végéig). Tleikan nyárssal párszor épp hogy megérintgeted a Toodrok Din testét. (2 támadással 189 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+38 életerő). Egy jégcsóva varázslattal köszöntöd a másikat. 85 életpontot sebeztél. Naginatával megkarcolod a Toodrok Din testét. (1 támadással 68 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+14 életerő). Nem sikerült a Toodrok Din ravasz és erős ütései közül mindet hárítanod. (3 támadástól 281 életpontot vesztesz.) Borzasztó hideg hatol a csontjaidba (-4 erő forduló végéig). A Toodrok Din még megpróbál elszaladni, de két-három lépés után összeesik, és nem mozdul többet.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 2 ezüsttollú nyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. Átvizsgálod a testet. Úgy tűnik, alkalmasan betápoltál. Szerzeményed: 1 Din cséphadarója (ld. enc.) [Betelt a hátizsákod, így ezt a tárgyat már nem veheted fel.]. 17224 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-20 varázspont.] A szilánk működik (+4 életpont). Megújítod az áldomás varázslatot. [-17 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 2305, sebződés: 562, gyógyulás: 318, összesen: -244 ÉP}

[40 pontot használtál fel, van még 316. Kapsz 72 VP-t.]

tf 1 40 fejleszted az 1. tulajdonságodat 40 pontért
Találsz egy hatalmas sziklát, és nyomban nekilátsz, hogy erősíts: mellmagasságig, majd a fejed fölé emeled a nehéz súlyt! Már csak egész keveset kell gyakorolnod, hogy az erőd komolyan megnőjön. [Még 101 TVP-t kell elköltened.] [40 pontot használtál fel, van még 276. Kapsz 72 VP-t.]

tf 1 40 fejleszted az 1. tulajdonságodat 40 pontért
Gondos edzéstervet állítasz össze, majd gyakorolni kezdesz. Fekvőtámaszokkal, helybenfutással, guggolásokkal gyötröd testedet. Már nem is olyan sok gyakorlás kell ahhoz, hogy az erőd érezhetően megnövekedjen. [Még 61 TVP-t kell elköltened.] Téged még az erdőben sem lephet meg buta szörny. Egy bo'adhun lidérc nem lehet ellenfél a hozzád hasonló profinak. Nyugodtan várod a találkozást. Ha a szörny harcolni akar, ám legyen. Majd megmutatod neki.

Nem árt az elővigyázatosság! Egy agytaposás varázslattal készülsz a csatára. A szilánk működik (+4 életpont). A mészárlásra kiszemelt áldozat számodra ismeretlen védekező varázst lök magára. Üdvözlésképpen egy bo'adhun csapás varázslatot eresztesz meg ellenfeled irányába. 575 életpontot sebeztél. Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont). Mélyen koncentrálva, ellenfeled megidéz egy sorvasztás varázslatot, majd rád küldi. Semmi eredménye! A hosszú íjjal ellenfeledre célzol és lősz. Elrepül 2 ezüsttollú nyíl. Pár lövedéked átjárja a bo'adhun lidérc jobb oldalát. (2 támadással 103 életpontot sebezve.) Fegyvert váltasz: előkapod a Daramoula pálcáját. Félelmet nem ismerve ellenfeledre ugrasz. Daramoula pálcájával gyilkos csapásokat szórva összezúzod a bo'adhun lidérc áttetsző mellkasát. (7 támadással 648 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+130 életerő). Néhány elegáns kézmozdulat után már süvít is ellenfeled felé egy nekromanta csókja. 96 életpontot sebeztél. 96 életpontot gyógyultál. Naginatával jól megszurkálod a bo'adhun lidérc nyakát. (6 támadással 491 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+99 életerő). Üdvözlésképpen egy jégcsóva varázslatot ereszt meg irányodba ellenfeled. 14 életpontot vesztettél. Távolról sorvasztás varázslatot lő rád a másik. A támadása szerencsére hatástalan volt. Ellenfeled ütését nem sikerült teljesen hárítanod. (1 támadástól 66 életpontot vesztesz.) A szörny hatalmas detonáció közepette darabokra robban (-61 életerő). A bo'adhun lidérc szemében félelem villan, aztán lassan lehunyja, miközben lelke kitör testének fogságából.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 2 ezüsttollú nyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. 15945 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-20 varázspont.] A szilánk működik (+4 életpont). Megújítod az áldomás varázslatot. [-17 varázspont.] Gyógyulsz (+4 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 1913, sebződés: 141, gyógyulás: 341, összesen: +200 ÉP}

[40 pontot használtál fel, van még 236. Kapsz 72 VP-t.]

tf 1 36 fejleszted az 1. tulajdonságodat 36 pontért
Gondos edzéstervet állítasz össze, majd gyakorolni kezdesz. Fekvőtámaszokkal, helybenfutással, guggolásokkal gyötröd testedet. Már csak egész keveset kell gyakorolnod, hogy az erőd komolyan megnőjön. [Még 25 TVP-t kell elköltened.] Az ágak reccsenése idejében jelzi a közelgő veszélyt. Egy bo'adhun lidérc nem ijeszthet meg. Nyugodtan várod a találkozást. Rögtön látod, hogy ez nem lesz békés találkozó. Felkészülsz az összecsapásra.

Megfontoltan felméred a helyzeted, majd elmormolsz egy agytaposás varázslatot. A szilánk működik (+4 életpont). Potenciális célpontod gyorsan felrak egy számodra ismeretlen védekező mágiát. Néhány elegáns kézmozdulat után már süvít is ellenfeled felé egy bo'adhun csapás. 575 életpontot sebeztél. Gyógyulsz (+4 életpont). Üdvözlésképpen egy sorvasztás varázslatot ereszt meg irányodba ellenfeled. Az agytaposásnak köszönhetően a varázslat kudarcot vallott! Mielőtt ellenfeled a közeledbe érhetne, megcélzod a hosszú íjjal. Elrepül 2 ezüsttollú nyíl. Alaposan megsorozod a bo'adhun lidérc nyakát. (2 támadással 101 életpontot sebezve.) Fegyvert váltasz: előkapod a Daramoula pálcáját. Elszántan a másikra rohansz. Daramoula pálcájával többször kegyetlenül megütöd a bo'adhun lidérc testét. (7 támadással 666 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+134 életerő). Néhány elegáns kézmozdulat után már süvít is ellenfeled felé egy nekromanta csókja. 105 életpontot sebeztél. 105 életpontot gyógyultál. Naginatával megdöfködöd a bo'adhun lidérc szellemalakját. (5 támadással 407 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+82 életerő). Ellenfeled néhány elegáns kézmozdulata után már süvít is feléd egy jégcsóva. Az agytaposásnak köszönhetően a varázslat kudarcot vallott! Egy sorvasztás varázslatot dob rád a másik. Az agytaposásnak köszönhetően a varázslat kudarcot vallott! A bo'adhun lidérc vadul, minden technika nélkül támad: csak apró sebet ejt a jobb kezeden. (1 támadástól 51 életpontot vesztesz.) A teremtmény fülsiketítő robbanással szakad darabokra (-59 életerő). A bo'adhun lidérc összeesik, és nem mozdul többé. Megölted!
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 2 ezüsttollú nyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. 15945 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-20 varázspont.] A szilánk működik (+4 életpont). Megújítod az áldomás varázslatot. [-17 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 1854, sebződés: 110, gyógyulás: 337, összesen: +227 ÉP}

[36 pontot használtál fel, van még 200. Kapsz 64 VP-t.]
Lassan visszatér az erő bénult tagjaidba. Egy pillanatra a "testen kívüliség" érzete fut át tudatodon, ahogy kapcsolatba lépsz az Élet Forrásával. (+1 max. ép.) Kasztroplanáris energiáid a csordulásig töltődtek! EF-elésed újra a kezdetektől indul. Viszont az energiák kicsapódása nyomán kaptál 1 tulajdonságpontot és 1 képességpontot. Túl fáradt vagy már, hogy tovább menj. Utolsó erőddel keresel egy helyet, ahol letáborozhatsz. A fáradtság a legjobb altatómester: szinte azonnal elalszol. A megpróbáltatások egyre szívósabbá tesznek. (+1 max. életerő.) Elmúlt a vadászat hatása. Elmúlt a munka gyümölcse hatása.
Ebben a körben 200 pontod maradt, ebből a következő körre 200 pontot vihetsz át. Kapsz még 780 pontot. A következő körben tehát 980 pontot költhetsz el.

ENCYCLOPEDIA FANTASIA


KATEGÓRIÁK AZ OLIMPIÁN
Az idei Olimpián a kategóriabesorolás rendszere megegyezik az előző olimpián használttal. Ezúttal is 7 kategória lesz, plusz 1 kategória azoknak, akik már benne voltak az első háromban a legfelső kategóriában egy korábbi olimpián.
Nincsenek előre meghatározott kategóriák, amelyekre optimalizálgatnod kell a karakteredet, védettség korlátok meg hasonlók. Egyszerűen csak készülj fel az Olimpiára legjobb tudásod szerint, és kész. Rakd fel a legjobb páncélzatot, fegyvert, stb. Az Olimpiai bizottság speciális teszt elé fog majd állítani, harci tudásod összessége fogja eldönteni, hogy végül melyik kategóriában fogsz indulni a hat közül. Azok, akik az előző olimpián helyezettek voltak valamelyik kategóriában, legalább eggyel feljebb fognak indulni. A legmagasabb kategória korábbi helyezettjei számára szokás szerint egy speciális, "felsőligás" kategóriát rendezünk, komoly díjak nélkül.
Minden egyes párviadal előtt pontosan ugyanúgy indulsz, mint ahogy beneveztél. Tehát ha az előző harcban lemágiatörték rólad a varázslatokat, megsemmisült a páncélod, nem számít, minden újra meglesz a következő csatában. Ezenkívül a varázspontod és a lőfegyvered sem fog így elfogyni, tehát nem szükséges 20 varázskővel vagy 40 mérgezett vasnyíllal rendelkezned ahhoz, hogy esélyed legyen. Elindulhatsz tehát a kedvenc lőfegyvereddel, a legbrutálisabb varázslataiddal, nem fogysz ki az erőforrásokból. Következménye azonban, hogy a lőfegyverek közül tiltott az esszenciakristály használata.
Itt említjük még meg, hogy a menekülés varázslat az olimpián nem működik, és a háló varázslat hatékonyságát csakis a verseny időtartamára csökkentve van, a lőfegyver használat helyett a hálóból mindenképp kikászálódsz. Az Istenek Talizmánja nevű tárgy agytaposás nevű képessége nem működik.
Megjegyzés: Az Olimpia során a Tudatturbó tudati képesség nem használható, ha ilyen van rajtad, leoldják rólad. Nem szeretnénk, ha a Közös Tudatok vezetői jogtalan előnyhöz jutnának. Az Olimpián azt a lő/dobófegyvert fogod használni, amelyet a KF <lő/dobófegyver> paranccsal bekészítettél. Az FLH 999 parancsnak nincs jelentősége.
FONTOS!!! Az idei olimpián is lehetőség van arra, hogy többször jelentkezhess, ha esetleg a korábbi jelentkezésedet elrontod. Az újabb jelentkezéshez ugyanazt a parancsot kell kiadni, és ugyanúgy aranyba kerül. Az olimpián a legutolsó jelentkezésedet fogjuk figyelembe venni.

DIN CSÉPHADARÓJA (840. TÁRGY)
Ha sikerült szert tenned Toodrok Din csillogó fényességű ütőfegyverére, ez minden bizonnyal csak azután történhetett, hogy ártatlanná tetted a gazdáját. Ez azért túl valószínű, mert a varkaudar remete önként sosem vált volna meg a fegyverétől, állítólag még alvás közben is mindig a keze ügyében tartotta. Nem is csoda, hiszen ilyen tudással bíró mágikus fegyvertől vétek megválni: amellett, hogy minden ütésed 4D7+3 sebzést okoz, +1 támadást és +4 védettséget ad. Időnként tűzesőt lőhetsz vele ellenfeledre. Csak akkor veheted a kezedbe, ha ütőfegyver szakértelmed legalább 25. szintű, de ekkor akár a bal kezedben is forgathatod.

KARAKTERLAP

Sauron Junior, egy fekete, hosszú hajú, csillogó szemű alakváltó férfi vagy. Fekete a bőröd. Tharr első számú avatárja vagy. A Hófarkas Klán (#9117) K.T. tagjai közé tartozol. Ez a 662. fordulód.

Erő: 78 (116) Szint: 54 Merészség: 10/3 Magasság: 180 cm
IQ: 77 (101) Támadás: 85 (87) Agresszió: 5 Testsúly: 60 kg
Ügyesség: 77 (99) Védekezés: 128 (130) Menekülés: 15 % Életkor: 51/25 év
Egészség: 76 (102) Életpont: 2513/2469 Jellem: semleges Tul. pont: 1
Szerencse: 79 (106) Varázspont: 4163/2362 Pénz: 2066 arany Kép. pont: 2
Tudatpont: 21/11 Pszi pont: 134/179 Halhatatlanság: 30 %
Eddig összesen 8060 szörnyet (20 ebben a körben) öltél meg. Ebben a fordulóban 268778 TP-t kaptál. Jelenleg 56014858 TP-d van. A következő szinthez még 8985142 TP szükséges. Trófeáid: triklem drakolder, ryuku sorkatona, ryuku gólemtudós. A Hófarkas tetoválását viseled.

HARCI ISMERETEK
víziharc: 11/86 (+28%) ökölvívás: 11/51 (+15%) szúrófegyverek: 57/35 (+6%)
vágófegyverek: 35/59 (+1%) ütőfegyverek: 38/54 (+1%) lőfegyverek: 17/19 (+21%)
dobófegyverek: 45/42 (+1%)

Feltételes fegyverváltás: ököl (#28) (120%) << kyorg hosszúpenge (#917) (120%) << Daramoula pálcája (#950) (100%)
Feltételes lőfegyver használat: semmi (0 -4.); ezüsttollú nyíl (#363) (5 -13.); mérg. ubuk dobónyíl (#188) (14 -37.); bogyógránát (#430) (38 -44.); vas dobónyíl (#189) (45 -996.); bűvös shuriken (#562) (997 .); hajító csillag (#939) (998 -);
Óvatosság (labirintusokban): 0 KPCS: automatikusan minden kapcsolónál

EGYÉB ISMERETEK
1. rejtőzködés: 61/95 2. nyomkövetés: 175/26 (+24%) 3. lopás: 2/92
4. mászás: 47/16 5. hajózás: 18/9 (+21%) 6. csapdakészítés: 15/68
7. csapdaészlelés: 26/7 8. gyógyítás: 140/15 9. titkosírás: 7/98
10. felderítés: 35/39 (+3%) 11. szörnyidomítás: 3/90 12. teológia: 336/57 (+142%)
13. taumaturgia: 115/57 (+6%) 14. szerencsejáték: 7/32 15. versengés: 24/88 (+4%)
16. harcművészetek: 4/7 17. zene: 12/12 18. szörnyismeret: 30/80
19. pszi: 69/6 (+2%) 20. zárnyitás: 18/96 21. vadászat: 12/66
22. vitalitás: 11/78 23. bányászat: 61/12 (+3%) 24. úszás: 17/55 (+471%)
25. főzés: 6/45 26. ősteológia: 9/19

FEJLESZTÉSI PONTOK
Felhasználatlan fejlesztési pont: 39
1. sebzés bónusz: 3 2. támadás bónusz: 2 3. védekezés: 1 5. varázslat sebzés: 5
6. regeneráció: 3(4) 8. képességpont: 4 9. gyors fejlődés: 4 10. vp regeneráció: 7(9)
11. kincskeresés: 3

FELTÉTELES PARANCSOK (még 3 lehet)
deus ex machinád 0 mezőre repítsen
totem 80% életpont alatt (ősi gyógyítás (#267))
gyógyítasz 60% életerő alatt 40 TVP-ért (max. 6 alkalommal)
kutatsz max. 200 TVP-ért
ásol max. 80 TVP-ért
készítesz szögletes követ (#17) (max. 10 darabot ), kerek követ (#19) (max. 20 darabot ), nyílvesszőt (#108) (max. 12 darabot ), pézsmatökmagot (#934) (max. 10 darabot ), hajító csillagot (#939) (max. 10 darabot ), kőkést (#6) (max. 2 darabot ), jokonbia ágat (#1477) (max. 5 darabot ), gourry tojást (#1455) (max. 999 darabot )
mászol max. 400 TVP-ért
cirkusz: céllövölde, ötpróba, küldetés, kártyabarlang, labirintus, szellemkastély (63)
maradék TVP-dből az erő (1) tulajdonságodat TF-eled
Feltételes támadás (aktív: 16, max: 16)
armageddont lövő lények (#9099), halált okozó lények (#9098), Rém (#315), éjfattyak (#9096), 9955. szövetség (#9955), purifikátor császár (#393), öregedést okozó lények (#9095), északi tűzsárkány (#219), Dl'orkhaugruk (#425), manaelementál (#290), vámpírféreg (#782) (csak egyszer), ősöreg taalruherceg (#718), teriád varázsló (#798), teriád gyilkos (#800), 9944. szövetség (#9944), Sötétség Hercege (#296)
Barátságosság (aktív: 12, max: 16)
semlegesek (#989), jók (#990), élőholt ősmágus (#179), rothadó lián (#427), Garmhuun familiáris (#543), bosszúálló (#562), kronotapír (#286), bűbájlidérc (#761), Bondorroth (#723), magh-goth párduc (#871), Wart (#5667), hoarián barbár (#833)

VARÁZSLATAID ÉS PSZI KÉPESSÉGEID
Varázslói varázslataid
energiatüskék (#29, 5 VP) lángcsóva (#31, 5 VP) izomernyesztés (#33, 6 VP)
varázsvédelem (#34, 8 VP) mágiatörés (#35, 10 VP) védelem sav ellen (#36, 12 VP)
tompítás (#40, 8 VP) jégcsóva (#41, 15 VP) fehér glóbusz (#47, 13 VP)
villámcsapás (#50, 18 VP) elektromos pajzs (#51, 14 VP) mágiafeloldás (#75, 5 VP, 5 TVP)
fúzió (#77, 25 VP, 5 TVP) láth. észlelése (#78, 7 VP, 5 TVP) varázsital főzése (#100, 30 VP)
tükörpajzs (#101, 26 VP) savhurrikán (#107, 40 VP) varázsvédelem II (#108, 18 VP)
felszínre ugrás (#109, 25 VP, 5 TVP) varázslatfelejtés (#130, 20 VP, 5 TVP) tűzgolyó (#155, 25 VP)
tűzmágia (#157, 24 VP, 5 TVP) familiáris idézése (#159, 40 VP, 20 TVP) varázskő készítés (#160, 120 VP, 10 TVP)
dimenzióugrás (#163, 55 VP, 5 TVP) városi teleport II (#181, 60 VP, 10 TVP) Symulf rúnája (#182, 12 VP, 5 TVP)
vízlélegzés (#185, 15 VP, 5 TVP) háló (#186, 24 VP) tiltott teleport (#198, 100 VP, 10 TVP)
a munka gyümölcse (#224, 10 VP) jégoszlop (#231, 24 VP) minta formázása (#237, 120 VP, 10 TVP)
Thargodan illúzió (#242, 50 VP) éjfattyak végzete (#260, 100 VP) tl'urlang formázás (#262, 500 VP)
filofaxáció (#277, 20 VP, 10 TVP) jégmágia (#279, 25 VP, 5 TVP) időcsere (#285, 5 VP)
ősi harcmodor (#287, 120 VP)
Papi varázslataid
vámpirizáció (#1, 8 VP, 5 TVP) éber kakukk (#3, 6 VP) áldomás (#6, 5 VP, 5 TVP)
alkímia (#7, 7 VP, 3 TVP) esőidézés (#11, 8 VP, 5 TVP) erőpajzs I (#12, 6 VP, 5 TVP)
hadiszerencse I (#13, 4 VP, 5 TVP) méregsemlegesítés (#14, 10 VP, 5 TVP) vak őrület (#18, 3 VP, 5 TVP)
kitartó ló (#19, 10 VP, 5 TVP) korgó gyomor, huss (#21, 3 VP, 5 TVP) unkreáció (#22, 0 VP, 5 TVP)
hadiszerencse II (#24, 6 VP, 5 TVP) tündérfény (#25, 1 VP) tulajdonságpajzs (#26, 16 VP, 5 TVP)
harmadik szem (#27, 12 VP, 5 TVP) csupasz izom (#28, 10 VP, 5 TVP) méregfelhő (#37, 12 VP)
óriáserő (#53, 24 VP, 5 TVP) a lélek védelme (#57, 32 VP) azonnali gyógyítás (#58, 15 VP, 5 TVP)
hadiszerencse III (#59, 15 VP, 5 TVP) puha ütés (#60, 18 VP) tűzeső (#61, 16 VP)
erőpajzs II (#63, 24 VP, 5 TVP) oltár eltörlése (#79, 60 VP, 10 TVP) vadítás (#81, 8 VP, 5 TVP)
szörnyészlelés I (#82, 8 VP, 5 TVP) szörnycsábítás (#83, 14 VP, 3 TVP) szörnyidézés (#84, 72 VP, 10 TVP)
vasszervezet (#86, 8 VP) szopókőpusztítás (#88, 21 VP, 5 TVP) agyburok (#90, 11 VP)
fürgülés (#92, 22 VP) rúnapukkasztás (#94, 0 VP) DEM kreálása (#95, 50 VP, 10 TVP)
pusztító végzet (#106, 30 VP) erőpajzs III (#127, 30 VP, 5 TVP) élőholt pozdorja (#134, 40 VP)
tárgyészlelés (#135, 30 VP, 10 TVP) földelem idézése (#144, 70 VP, 20 TVP) Tharr haragja (#145, 16 VP)
ongóliant tombolás (#146, 40 VP) mágikus ütés (#147, 18 VP) becsületjel (#158, 14 VP)
esszenciavédelem (#165, 15 VP, 5 TVP) oltár teremtése (#167, 50 VP, 10 TVP) áldomás II (#169, 10 VP, 5 TVP)
planetáris őrdémon (#172, 18 VP) szopógödöreltörlés (#173, 30 VP, 10 TVP) tárgyvédelem (#178, 14 VP, 5 TVP)
gyorsvarázslás (#179, 0 VP) agytaposás (#180, 12 VP) kényszerport (#183, 8 VP)
esszenciavédelem 2 (#188, 15 VP, 5 TVP) méregfelhő II (#193, 18 VP) megfejtés (#199, 28 VP, 5 TVP)
Pörhemór köre (#205, 30 VP, 5 TVP) kisebb kívánság (#208, 300 VP, 30 TVP) vadászat (#209, 40 VP, 5 TVP)
áldomás III (#217, 15 VP, 5 TVP) hatalomvarázs (#220, 25 VP, 5 TVP) földrengés (#221, 160 VP, 20 TVP)
csapdaészlelés (#222, 12 VP, 5 TVP) mágia megértése (#226, 0 VP) meditáció (#250, 0 VP)
pajzszúzás (#251, 24 VP) bo'adhun csapás (#266, 60 VP) ősi gyógyítás (#267, 30 VP, 5 TVP)
kiszáradás (#268, 70 VP) árnyak segítsége (#270, 24 VP) bo'adhun gyógyítás (#272, 0 VP)
kyorg tudás (#273, 0 VP) papi aura (#377, 50 VP, 5 TVP) fájdalomtükör (#379, 130 VP)
Pszi képességeid
pszi-ernyő (#64, 6 PP, 5 TVP) auratranszformáció (#65, 10 PP, 10 TVP) pszi-regeneráció (#66, 12 PP, 5 TVP)
felejtés (#68, 5 PP, 5 TVP) kí koncentráció (#69, 14 PP, 5 TVP) agyletapogatás (#70, 16 PP, 2 TVP)
szürkeáll. aktiv (#71, 20 PP, 5 TVP) mentális pajzs (#72, 9 PP, 5 TVP) pszi fejlesztés (#73, 20 PP, 10 TVP)
molekulaátrendezés (#74, 10 PP, 5 TVP) agykorbács (#97, 6 PP) pszi-acéltorony (#98, 8 PP)
tudatkutatás (#99, 20 PP, 10 TVP) térképelemzés (#104, 20 PP, 10 TVP) kontinuum-tágítás (#105, 60 PP, 10 TVP)
tudatrombolás (#111, 25 PP) pszi-gyűjtés (#112, 300 PP, 30 TVP) pszi-ernyő II (#113, 10 PP, 3 TVP)
agybénítás (#114, 10 PP) pszi-konverzió (#115, 50 PP, 20 TVP) az elme fölénye (#116, 10 PP, 5 TVP)
szuperpszi kif. (#117, 400 PP, 60 TVP) teljes őrület (#118, 12 PP) térképelemzés II (#119, 80 PP, 40 TVP)
nagyobb agypajzs (#120, 15 PP, 5 TVP) direkt kontaktus I (#121, 35 PP) direkt kontakt. II (#122, 45 PP)
az elme hatalma (#123, 15 PP, 5 TVP) a möszék kiirtása (#189, 8 PP, 5 TVP) igazlátás (#190, 3 PP)
ragály (#191, 5 PP, 5 TVP) gyors pihenés (#194, 0 PP) pszi-konverzió II (#195, 20 PP, 15 TVP)
az agy kifacsarása (#197, 14 PP) agybénítás II (#246, 15 PP) elme dominanciája (#247, 20 PP, 5 TVP)
fehérál.roncsolása (#248, 22 PP) spirituális ext. (#249, 0 PP)
Alakváltó és tudati képességeid
kisebb tűzlehelet (#110, 2 ÉP) nagyobb tűzlehelet (#150, 5 ÉP) pszi kő kreálása (#151, 30 ÉP, 30 TVP)
Ősteológia varázslataid
megifjodás (#309, 200 VP, 10 TVP) isteni eledel (#326, 70 VP, 6 TVP)
Butaság ára beállítás: teológia: +12 vp 15 költség alatt; taumaturgia: +12 vp 15 költség alatt;
A varázslatok tanulására elkölthető: 250 kör eleji VP regeneráció.

JELENLEG RAJTAD LEVŐ AKTÍV VARÁZSLATOK ÉS PSZI HATÁSOK
Pörhemór köre (#205) (171,5,2) vámpirizáció (#1) áldomás (#6) óriáserő (#53)
esszenciavédelem 2 (#188) tulajdonságpajzs (#26) esszenciavédelem (#165) hatalomvarázs (#220)
csupasz izom (#28) papi aura (#377) mágikus ütés (#147) méregsemlegesítés (#14)

TÁMADÓ ÉS VÉDEKEZŐ VARÁZSLATOK LISTÁJA
Feltételes varázslat-használat
30. és magasabb szintűek ellen
Támadó varázslatok (aktív: 3, max: 10)
puha ütés (#60), éjfattyak végzete (#260), bo'adhun csapás (#266)
Védekező varázslatok (aktív: 2, max: 10)
agytaposás (#180), tompítás (#40)
Feltételes támadó varázslatok (aktív: 54, max: 59 - védekező varázslatokkal együtt)
pusztító végzet (#106) >> káoszszellem (#472) pusztító végzet (#106) >> tleikan házőrző (#507)
pusztító végzet (#106) >> sötét ülnök (#508) pusztító végzet (#106) >> kreiton idéző (#510)
pusztító végzet (#106) >> tleikan hajadon (#533) pusztító végzet (#106) >> tleikan ölőművész (#535)
pusztító végzet (#106) >> kreiton jótündér (#538) pusztító végzet (#106) >> shokara bogár (#436)
pusztító végzet (#106) >> kreiton lich (#536) nagyobb tűzlehelet (#150) >> tleikan hadúr (#509)
pusztító végzet (#106) >> szellemdarázs (#481) pajzszúzás (#251) >> pszionikus entitás (#553)
direkt kontakt. II (#122) >> részeg kalandozó (#187) bo'adhun csapás (#266) >> kisebb jégisten (#662)
bo'adhun csapás (#266) >> ősöreg hósárkány (#663) puha ütés (#60) >> férfiak (#998)
puha ütés (#60) >> nők (#999) bo'adhun csapás (#266) >> tleikan behemót (#511)
tűzgolyó (#155) >> fagybehemót (#660) bo'adhun csapás (#266) >> ezerszemű bestia (#288)
bo'adhun csapás (#266) >> sötét kaszás (#591) halálos érintés (#271) >> tl'urlang vadász (#610)
halálos érintés (#271) >> ml'othag szürcsölő (#415) halálos érintés (#271) >> árnytündér csontváz (#629)
halálos érintés (#271) >> végzetes szójer (#631) pusztító végzet (#106) >> garmhegyi szerzetes (#599)
halálos érintés (#271) >> tleikan rémeb (#626) bo'adhun csapás (#266) >> takarító (#609)
halálos érintés (#271) >> eldüeni vándor (#601) halálos érintés (#271) >> baljós árny (#588)
bo'adhun csapás (#266) >> ősöreg Tguarkhan (#727) jégoszlop (#231) >> ősöreg taalruherceg (#718)
halálos érintés (#271) >> ryuku orgyilkos (#942) tűzeső (#61) >> Wart (#5667)
jégoszlop (#231) >> gnóm szolgáló (#943) halálos érintés (#271) >> ryuku tolvaj (#883)
halálos érintés (#271) >> teriád törzsfő (#805) halálos érintés (#271) >> kithszaki orgyilkos (#843)
halálos érintés (#271) >> ryuku sorkatona (#828) halálos érintés (#271) >> ryuku szamuráj (#836)
Feltételes védekező varázslatok (aktív: 54, max: 59 - támadó varázslatokkal együtt)
elektromos pajzs (#51) >> fényes griff (#952) agytaposás (#180) >> hoarián sámán (#834)
fürgülés (#92) >> gnóm szolgáló (#943) fájdalomtükör (#379) >> ősöreg taalruherceg (#718)
árnyak segítsége (#270) >> ősi asszimiláció (#717) varázsvédelem II (#108) >> tlopedmuk (#584)
agytaposás (#180) >> energiaelementál (#577) fürgülés (#92) >> ősöreg hósárkány (#663)
agytaposás (#180) >> kisebb jégisten (#662) fürgülés (#92) >> fagybehemót (#660)
pszi-acéltorony (#98) >> pszionikus entitás (#553) agytaposás (#180) >> márvány fagyúr (#657)
varázsvédelem (#34) >> elemi pulzátor (#440) varázsvédelem (#34) >> shokara bogár (#436)

ISTENI KÜLDETÉSEID
1.) Fosztogass végig tíz drakolder csatamezőt! (számláló: 4)
2.) Immunitáskövek? Bah, ilyesmire nincs szükségünk! Áldozz fel hármat a szívemtől legmesszebb állóból oltáromnál!
3.) Várlak audenciára - kerülj hozzám olyan közel, mint még soha életedben!

HŐSTETTEID
A quwarg rajzásban leölt quwargjaid: 1 élőholt, 6 rohamosztagos, 4 ősmágus, 1 anyakirálynő, 1 ősquwarg.
Olimpiai helyezéseid: harmadik hely az 5. kategóriában a XI. olimpián.
Eddigi legjobb helyezésed az alanori íjász- és dobóversenyen: 21. Legjobb pontszámod: 144.

A FORDULÓ ELEJÉN MÉG MEGVOLT...
2 deus ex machina (#1) 1 halcsont (#390) 12 isteni könnycsepp (#260)
1 madártoll (#112) 1 sallank karom (#128)

EBBEN A FORDULÓBAN KERÜLT HOZZÁD...
219 arany (#50) 2 dramoan kő (#967) 38 kaja (#2)
11 kerek kő (#19) 1 purifikátor háj (#269) 1 ryuku kopja (#694)
7 sárkánypikkely (#292) 1 szögletes kő (#17) 2 varázskő (#305)
4 vas dobónyíl (#189) 1 vasérc (#152) 63 víz (#27)


Változások a Túlélők Földjén a legutóbbi fordulód óta...


* Az épületekben való küldetéseknél ha a kért tárgy KF-elve van a karakternél, nem fogja azt leadni a küldetés teljesítése érdekében.
* A ryuku ökölgyolcs által adott bónusz sebzést eddig nem figyelte a program a Feltételes Fegyverváltáskor, mostantól fogja.
* Mivel a közeljövőben, ha a többszemélyes kalandok a játékba kerülnek, nagy jelentősége lesz majd annak, milyen varázslatok vannak a táborozás alatt a karaktereken, ezért több, a forduló végéig tartó varázslatot megváltoztattunk a következő táborozás elejéig tartóra. A megváltozott varázslatok a következők: erőpajzs, hadiszerencse, tulajdonságpajzs, lélek védelme, pszi-ernyő, szürkeállomány aktivizálása, mágiadagály, mágikus ütés, esszenciavédelem, tárgyvédelem, Symulf rúnája, fürkésző szemek, hatalomvarázs, csapdaészlelés, Techiulan aurája, ősi harcmodor, önanalízis, isteni bölcsesség, hangzatos melódia, általános komponens, Morgan rúnája, tolvajvér, varázsvédő varázs, isteni kegy, papi aura. A változásnak további következményei az olimpián lesznek tapasztalhatók, ahol - a korábbi évekkel ellentétben - ezek a varázslatok a karakteren maradnak.

Üzenet küldése a karakternek