669. forduló, 671. forduló, Sauron Junior összes nyilvános fordulója
Fordulóm kinézete legyen.
Kövesd a Túlélők Földje levelezős szerepjátékot: érdekességek, friss információk a Facebook oldalunkon! http://www.facebook.com/tulelokfoldje

TÚLÉLŐK FÖLDJE

Betáplálva: 2006. jún. 22. 12h:13'
EZ A 671. JÁTÉKHETED, 670. FORDULÓD
672. játékheted kezdete: jún. 26.
A következő fordulódat azonnal betápláljuk, amint megkapjuk.
EXT - Már megkaptad az extra fordulót!
TF tal. tesztcsata (-37 zseton)
E-mail!
KALANDOZÓ: #2226
SZÁMLA : XXXX

SAURON JUNIOR KALANDJAI


2 nap telt el azóta, hogy letáboroztál a [388,80] koordinátán.
A táborozás 1. napján összefutsz Tenogi Cloagunnal. Tagja az Igaz Barátok Rendjének. Egy árnyszőttest, egy bozontfonatot, egy dr'thanox gyűrűt, egy drag'kór fülkarikát, egy Eldereth kristályt, egy gólemgyűrűt, egy háború gyűrűjét, egy játékmesteri palástot, egy kyorg karkötőt, egy Luthius karkötőjét, egy mahagóni csizmát, egy mahagóni kesztyűt, egy mahagóni köpenyt, egy mahagóni koronát, egy mahagóni lábvédőt, egy mahagóni vállvédőt, egy Natharion amulettet, egy natharion talizmánt, egy Ovgun nyakláncát, egy regeneráló övet, egy rogalhal csuklópántot, egy ryuku ökölgyolcsot, egy Teremtő koronáját, egy zafír erőövet és egy og'lhobn fülbevalót visel. Fegyverzetét egy élőholt drakolder trófea, egy og'hlobn mészáros trófea és egy triklem drakolder trófea díszíti. Ugyanabba a K.T.-be tartozik, mint te. Jobb kezében egy vámpírölőt, bal kezében egy cápafogat tart. Auráját érzékelve máris tudod, sötét, akárcsak a lelke. Üdvözlitek egymást, aztán ki-ki folytatja a maga útját. Tenogi Cloagun átadott neked a 1. napon 15 TU-t.
Nem minden időt töltesz pihenéssel, míg táborozol, hiszen mostra egy többszemélyes kaland lett kijelölve a terveidben. A csapat többi tagja egymás után érkezik meg a helyszínre: Acinonyx Jubatus és Tenogi Cloagun. Vezetőtök megpróbálja megnyugtatni Bargvundgandendit, de nem jár sikerrel. A kis gnóm felettébb izgatott. Pedig láthatja, hogy helyre kis csapat gyűlt össze! Nincs az a sárkányfészek, amit ki ne fosztanátok! Sajnos a szirt oldalfala nagyon kevés kapaszkodót nyújt. Tenogi Cloagun, jó példát mutatva minden csapattagnak, indul felfelé elsőként, és minden tudására szüksége is van. Nemsokára már a sziklákon csimpaszkodsz te magad is. Az egyik alsó bejáratban lihegve felegyenesedsz, és lepillantasz a mélybe. Meg kell hagyni, kemény dolog volt felkapaszkodni idáig! És a java még csak eztán jön! A bejárat mögött, néhány lépéssel beljebb, egy kisebb barlang terpeszkedik. Drakónok egész hada gubbaszt a falak mentén! Mintha csak arra vártak volna, hogy megérkezzenek a vacsoravendégek. Amint észrevesznek, dühös sziszegéssel ugranak fel, hogy apró cafatokká szaggassanak titeket! Nem vagy túl szerencsés, három smaragd drakón, egy márvány drakón és egy zafír drakón lesz az ellenfeled.

Elsőnek első smaragd drakónt fogod támadni. Gyorsan felraksz egy agytaposás varázslatot. Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont). [első smaragd drakón:] Ellenfeled ujjai a levegőben táncolnak, ajkai hangtalanul mozognak. Varázsol! Aha, egy örvénykerítés mágia... [márvány drakón:] A halálraítélt, aki veled szemben áll, küszködik életéért: elmormol egy fehér glóbusz varázst. [második smaragd drakón:] Potenciális célpontod gyorsan felrak egy örvénykerítés mágiát. [zafír drakón:] Ellenfeled elektromos pajzs varázslattal készül a csatára. [harmadik smaragd drakón:] A csata nem lesz könnyű: célpontod örvénykerítés varázslatot rak magára.
Távolról bo'adhun csapás varázslatot lősz a másikra. 575 életpontot sebeztél. A szilánk működik (+4 életpont). [első smaragd drakón:] Ellenfeled egy kézmozdulatot tesz, majd ellő egy méregfelhő II varázslatot.
Az agytaposásnak köszönhetően a varázslat kudarcot vallott! [márvány drakón:] Távolról jégcsóva varázslatot lő rád a másik. Az agytaposásnak köszönhetően a varázslat kudarcot vallott! [második smaragd drakón:] Ellenfeled egy kézmozdulatot tesz, majd ellő egy méregfelhő II varázslatot. Az agytaposásnak köszönhetően a varázslat kudarcot vallott! [zafír drakón:] Egy villámsújtás varázslatot dob rád a másik. Az agytaposásnak köszönhetően a varázslat kudarcot vallott! [harmadik smaragd drakón:] Ellenfeled néhány elegáns kézmozdulata után már süvít is feléd egy méregfelhő II. Az agytaposásnak köszönhetően a varázslat kudarcot vallott!
Mielőtt közelharcba bocsátkoznál, vas dobónyilat ragadva megsorozod ellenfeledet. Elrepül 2 vas dobónyíl. Lövedékeiddel perforálod a smaragd drakón pikkelyes testét. (2 támadással 122 életpontot sebezve.) [első smaragd drakón:] A szörny mérgező gázt lehel! Küzdesz a méreg ellen, a siker részleges. (18 életpontot vesztettél.) [márvány drakón:] A lény jeget köp rád. A támadás kevésbé volt veszélyes, mint ahogy számítottad, de azért jégcsapok nőnek az álladon. (16 életpontot vesztettél.) [második smaragd drakón:] A szörny nagy levegőt vesz, majd mérgező párát lehel feléd. Próbálod visszatartani a lélegzetedet, de csak félig jársz sikerrel. (19 életpontot vesztettél.) [zafír drakón:] A szörny nagy levegőt vesz, és a következő pillanatban villámok repülnek feléd. Szerencsére nem kaptál telitalálatot. (18 életpontot vesztettél.) [harmadik smaragd drakón:] Ellenfeled kitátja pofáját, és máris gyilkos méregfelhő repül feléd. Félrehajolsz, így nem lélegzed be az összes gázt. (22 életpontot vesztettél.) [első smaragd drakón:] Az első smaragd drakón most már meggondolná a harcot, de egy kicsit elkésett. Megölted! Mivel márvány drakón áll legközelebb hozzád, ő lesz a következő ellenfeled. Fegyvert váltasz: előkapod a kyorg hosszúpengét. Felkészülsz a spirituális extenzióra.
Kyorg hosszúpengével többször mélyen végigmetszed a márvány drakón pikkelyes testét. (6 támadással 522 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+105 életerő). Naginatával megdöfködöd a márvány drakón testét. (2 támadással 139 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+28 életerő). [márvány drakón:] A márvány drakón fogai végigkarcolják a jobb combodat. (1 támadástól 9 életpontot vesztesz.) A márvány drakón farkával a kezedre csap. (1 támadástól 7 életpontot vesztesz.) [második smaragd drakón:] A második smaragd drakón fogai végigkarcolják a jobb combodat. (1 támadástól 20 életpontot vesztesz.) A második smaragd drakón farka végigsúrolja a jobb karodat. (1 támadástól 5 életpontot vesztesz.) [zafír drakón:] A zafír drakón belemar bal oldaladba, de jó reflexeidnek köszönhetően csak gyenge sebet ejt. (1 támadástól 10 életpontot vesztesz.) A zafír drakón farkával a kezedre csap. (1 támadástól 8 életpontot vesztesz.) [harmadik smaragd drakón:] Egy kis bőrt csippent le a lábfejedről a harmadik smaragd drakón, ahogy megpróbál megharapni. (1 támadástól 10 életpontot vesztesz.) A harmadik smaragd drakón farkával megérint. (1 támadástól 5 életpontot vesztesz.) [márvány drakón:] A márvány drakón összeesik, és nem mozdul többé. Megölted! Ellenfelet cserélsz, mostantól második smaragd drakónt támadod.
Kyorg hosszúpengével többször mélyen végigmetszed a smaragd drakón pikkelyes testét. (6 támadással 514 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+103 életerő). Naginatával megdöfködöd a smaragd drakón jobb szárnyát. (2 támadással 163 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+33 életerő).
[második smaragd drakón:] A második smaragd drakón belemar bal oldaladba, de jó reflexeidnek köszönhetően csak gyenge sebet ejt. (1 támadástól 6 életpontot vesztesz.) Siralmas támadást intéz farkával a második smaragd drakón, épp csak megsuhint. (1 támadástól 6 életpontot vesztesz.) [zafír drakón:] Egy gyenge harapást kapsz a jobb válladba. (1 támadástól 10 életpontot vesztesz.) A zafír drakón farka végigsúrolja a jobb karodat. (1 támadástól 6 életpontot vesztesz.) [harmadik smaragd drakón:] Egy kis bőrt csippent le a lábfejedről a harmadik smaragd drakón, ahogy megpróbál megharapni. (1 támadástól 7 életpontot vesztesz.) A harmadik smaragd drakón farkával meglegyinti a válladat. (1 támadástól 6 életpontot vesztesz.) [második smaragd drakón:] A második smaragd drakón még megpróbál elszaladni, de két-három lépés után összeesik, és nem mozdul többet. Következő áldozatnak zafír drakónt választod.
Kyorg hosszúpengével hatalmas csapásokat adva felmetszed a zafír drakón bal első lábát. (6 támadással 651 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+131 életerő). Naginatával eltalálod a zafír drakón pikkelyes testét. (1 támadással 73 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+15 életerő). [zafír drakón:] A zafír drakón fogai megkarcolják kézfejedet. (1 támadástól 19 életpontot vesztesz.) A zafír drakón farkával megérint. (1 támadástól 6 életpontot vesztesz.) [harmadik smaragd drakón:] A harmadik smaragd drakón belemar bal oldaladba, de jó reflexeidnek köszönhetően csak gyenge sebet ejt. (1 támadástól 13 életpontot vesztesz.) A harmadik smaragd drakón farkával meglegyinti a válladat. (1 támadástól 4 életpontot vesztesz.) [zafír drakón:] Véres nyál csordul ki a zafír drakón száján, majd halk hörgéssel a porba hull. Ellenfelet cserélsz, mostantól harmadik smaragd drakónt támadod.
Kyorg hosszúpengével párszor kilyukasztod a smaragd drakón pikkelyes testét. (6 támadással 516 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+104 életerő). Naginatával többször eltalálod a smaragd drakón bal szárnyát. (2 támadással 183 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+37 életerő). [harmadik smaragd drakón:] Egy kis bőrt csippent le a lábfejedről a harmadik smaragd drakón, ahogy megpróbál megharapni. (1 támadástól 9 életpontot vesztesz.) Siralmas támadást intéz farkával a harmadik smaragd drakón, épp csak megsuhint. (1 támadástól 6 életpontot vesztesz.) [harmadik smaragd drakón:] A szörny még egy utolsó halálüvöltést hallat, majd eldől.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 2 vas dobónyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. [első smaragd drakón:] 6305 tapasztalati pontot kaptál. Felhasználva a kőkést, szereztél 1 sárkányfogat. [sárkányfog ládikóba-> (310,64)-> 20 arany, -2 ÉP] [márvány drakón:] 6305 tapasztalati pontot kaptál. Felhasználva a kőkést, szereztél 1 sárkányfogat. [sárkányfog ládikóba-> (310,64)-> 20 arany, -2 ÉP] [második smaragd drakón:] 6305 tapasztalati pontot kaptál. Felhasználva a kőkést, szereztél 1 sárkányfogat. [sárkányfog ládikóba-> (310,64)-> nem kaptál semmit! -2 ÉP] [zafír drakón:] 6305 tapasztalati pontot kaptál. Felhasználva a kőkést, szereztél 1 sárkányfogat. [sárkányfog ládikóba-> (310,64)-> 20 arany, -2 ÉP] [harmadik smaragd drakón:] 6305 tapasztalati pontot kaptál. Felhasználva a kőkést, szereztél 1 sárkányfogat. [sárkányfog ládikóba-> (310,64)-> 20 arany, -2 ÉP] Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-23 varázspont.] Gyógyulsz (+4 életpont). Megújítod az áldomás varázslatot. [-20 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont). {Csatastatisztika; sebzés: 3458, sebződés: 275, gyógyulás: 572, összesen: +297 ÉP}


Acinonyx Jubatus két zafír drakón és három márvány drakón, Tenogi Cloagun két smaragd drakón, két zafír drakón és egy márvány drakón fölött diadalmaskodott. Óvatosan tovább haladtok, és a rövidke átjáró egy hatalmas, központi terembe torkollik. A terem közepén nagy halom kincs hever, ami pont úgy van elrendezve, mintha tényleg egy hatalmas fészek volna. Ajjaj! Úgy néz ki, a hely nem őrizetlen. Összenéztek, és gyorsan egymásnak vetitek a hátatokat. Kicsit felhördülsz, amikor meglátod, hogy ki az ellenfeled: egy smaragd sárkány és egy ében sárkány .

Indulásképp smaragd sárkányt választod ellenfélnek. Ki tudja, mire készül a másik - jobb az óvatosság! A biztonság kedvéért felraksz egy agytaposás varázst. Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont). [smaragd sárkány:] Potenciális célpontod gyorsan felrak egy varázsvédelem II mágiát. [ében sárkány:] A halálraítélt, aki veled szemben áll, küszködik életéért: elmormol egy védelem sav ellen varázst.
Mormolsz, majd ujjaidból kirepül egy bo'adhun csapás varázslat. 575 életpontot sebeztél. Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont). [smaragd sárkány:] Ellenfeled mormol, majd ujjaiból kirepül egy Asylux csapdája varázslat. Szerencsére nem hatott rád. Ellenfeled káosz szava varázslatot lő rád. Az agytaposásnak köszönhetően a varázslat kudarcot vallott! Egy méregfelhő III varázslattal köszönt csatapartnered. A támadásnak - hála az égnek - semmi eredménye sem volt. [ében sárkány:] Ellenfeled mormol, majd ujjaiból kirepül egy a hatalom szava varázslat. Ellenfeled néhány elegáns kézmozdulata után már süvít is feléd egy nekromanta csókja. Az agytaposásnak köszönhetően a varázslat kudarcot vallott! Ellenfeled egy kézmozdulatot tesz, majd ellő egy savhurrikán varázslatot. Az agytaposásnak köszönhetően a varázslat kudarcot vallott!
Mielőtt közelharcba bocsátkoznál, vas dobónyilat ragadva megsorozod ellenfeledet. Elrepül 7 vas dobónyíl. Alaposan megsorozod a smaragd sárkány jobb oldalát. (7 támadással 405 életpontot sebezve.) [smaragd sárkány:] A lény zöld felhőt fúj rád. Félrehajolsz, így nem lélegzed be az összes gázt. (45 életpontot vesztettél.) [ében sárkány:] A szörny nagy levegőt vesz, majd savfelhőt okád. A savtámadás kevésbé volt veszélyes, mint ahogy számítottad. (87 életpontot vesztettél.) Ököllel fogsz harcolni.
Ököllel párszor keményen megütöd a smaragd sárkány jobb vállát. (4 támadással 328 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+66 életerő). Naginatával megbököd a smaragd sárkány pikkelyes testét. (1 támadással 101 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+21 életerő). [smaragd sárkány:] A smaragd sárkány fogai végigkarcolják a bal combodat. (1 támadástól 14 életpontot vesztesz.) A smaragd sárkány farkával a kezedre csap. (1 támadástól 12 életpontot vesztesz.) A szörny több karmával is a lábadra csap. (2 támadástól 64 életpontot vesztesz.) [ében sárkány:] Egy gyenge harapást kapsz a bal válladba. (1 támadástól 51 életpontot vesztesz.) Az ében sárkány farkával meglegyinti a válladat. (1 támadástól 17 életpontot vesztesz.) Az ében sárkány csapásokat oszt a bal karodra karmaival. (2 támadástól 60 életpontot vesztesz.) [smaragd sárkány:] A szörny még egy utolsó halálüvöltést hallat, majd eldől. Következő áldozatnak ében sárkányt választod. Fegyvert váltasz: előkapod a Daramoula pálcáját.
Daramoula pálcájával többször kegyetlenül megütöd az ében sárkány óriási karmát. (7 támadással 738 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+148 életerő). Mormolsz, majd ujjaidból kirepül egy nekromanta csókja varázslat. 112 életpontot sebeztél. 91 életpontot gyógyultál. Naginatával több döféssel felnyársalod az ében sárkány testét. (5 támadással 433 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+87 életerő).
[ében sárkány:] Az ében sárkány fogai végigkarcolják a bal combodat. (1 támadástól 54 életpontot vesztesz.) Az ében sárkány farkával megérint. (1 támadástól 21 életpontot vesztesz.) Az ében sárkány többször végigkarmolja a derekadat. (2 támadástól 45 életpontot vesztesz.) [ében sárkány:] Ennyi! A másik kigúvadt szemmel borul a földre. Meghalt.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 7 vas dobónyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. [smaragd sárkány:] 15670 tapasztalati pontot kaptál. Átvizsgálod a testet. Érdemes volt keresni: kincsre bukkansz! A zsákmány 2 gyöngysor [gyöngysor ládikóba-> (310,64)-> 96 arany, -2 ÉP], egy rejtőköpeny [rejtőköpeny ládikóba-> (310,64)-> 14 arany, -2 ÉP], egy nagy bronzkulcs [nagy bronzkulcs ládikóba-> (310,64)-> 14 arany, -2 ÉP], egy ezüst nyaklánc [ezüst nyaklánc ládikóba-> (310,64)-> 10 arany, -2 ÉP], egy arany és egy vas dobónyíl. Felhasználva a kőkést, szereztél 6 sárkánypikkelyt. [ében sárkány:] 15670 tapasztalati pontot kaptál. Átkutatod a tetemet. Kincs! KIIINCS! Lássuk, mire bukkantál: 47 arany, egy pular kristály [pular kristály ládikóba-> (310,64)-> 8 arany, -2 ÉP], egy gyöngymangó, egy igazgy. fülbevaló [igazgy. fülbevaló ládikóba-> (310,64)-> 20 arany, -2 ÉP] és egy nagy vaskulcs [nagy vaskulcs ládikóba-> (310,64)-> nem kaptál semmit! -2 ÉP]. Felhasználva a kőkést, szereztél 5 sárkánypikkelyt. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-23 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont). Megújítod az áldomás varázslatot. [-20 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont). {Csatastatisztika; sebzés: 2692, sebződés: 484, gyógyulás: 429, összesen: -55 ÉP}


Tenogi Cloagun egy zafír sárkány és egy márvány sárkány vérét vette.
Acinonyx Jubatust egy sárkánykirálynő és egy rubin sárkány kergette el. Ideje szembefordulni az életben maradt ellenfelekkel! Egyedül kell kiállnod a rád támadó rubin sárkány ellen.

Nem árt az elővigyázatosság! Egy agytaposás varázslattal készülsz a csatára. A szilánk működik (+4 életpont). Ellenfeled elnyelés varázslattal készül a csatára. Az elnyelés kiolt minden védekező varázslatot.
Néhány elegáns kézmozdulat után már süvít is ellenfeled felé egy bo'adhun csapás. 575 életpontot sebeztél. Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont). Ellenfeled egy kézmozdulatot tesz, majd ellő egy armageddon varázslatot. 104 életpontot vesztettél. Mélyen koncentrálva, ellenfeled megidéz egy háló varázslatot, majd rád küldi. A támadása szerencsére hatástalan volt.
Vas dobónyilat hajítasz a másik védtelen testébe. Elrepül 7 vas dobónyíl. Pár lövedéked átjárja a rubin sárkány bal első lábát. (7 támadással 417 életpontot sebezve.) Ellenfeled kitátja pofáját, és tüzet fúj rád. Szerencsére nem kaptál telitalálatot. (50 életpontot vesztettél.) Fegyvert váltasz: előkapod a kyorg hosszúpengét.
Kyorg hosszúpengével többször mélyen végigmetszed a rubin sárkány jobb szárnyát. (4 támadással 450 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+91 életerő). Naginatával megbököd a rubin sárkány jobb oldalát. (1 támadással 86 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+18 életerő).
A rubin sárkány fogai végigkarcolják a bal combodat. (1 támadástól 59 életpontot vesztesz.) A rubin sárkány farkával megérint. (1 támadástól 29 életpontot vesztesz.) A rubin sárkány néhányszor belevágja karmát a jobb válladba. (2 támadástól 63 életpontot vesztesz.) A rubin sárkány összeesik, és nem mozdul többé. Megölted!
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 7 vas dobónyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. 16886 tapasztalati pontot kaptál. Átkutatod a tetemet. Nemhiába, alkalmas tápszereket találsz! Nézzük, milyen kincsre bukkantál: egy ezüstshuriken, 4 gyöngymangó, egy ezüst kulcs [ezüst kulcs ládikóba-> (310,64)-> 12 arany, -2 ÉP], egy aranytű, 2 szent jogar [szent jogar ládikóba-> (310,64)-> nem kaptál semmit! -2 ÉP], egy sárga erőöv [sárga erőöv ládikóba-> (310,64)-> 25 arany, -2 ÉP], egy arany karperec [arany karperec ládikóba-> (310,64)-> 26 arany, -2 ÉP] és egy nagy vaskulcs [nagy vaskulcs ládikóba-> (310,64)-> 16 arany, -2 ÉP]. Felhasználva a kőkést, szereztél 8 sárkánypikkelyt. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-23 varázspont.] Gyógyulsz (+4 életpont). Megújítod az áldomás varázslatot. [-20 varázspont.] A szilánk működik (+4 életpont). {Csatastatisztika; sebzés: 1528, sebződés: 315, gyógyulás: 125, összesen: -190 ÉP}


Tenogi Cloagunt egy sárkánykirálynő futtatta meg. Nem vagy egyedül, hagyott itt menekülő társad számodra ellenfelet. Egy sárkánykirálynő támad rád. (ld. enc.)

Nem árt az elővigyázatosság! Egy tompítás varázslattal készülsz a csatára. Gyógyulsz (+4 életpont). A csata nem lesz könnyű: célpontod életpajzs varázslatot rak magára.
Egy bo'adhun csapás varázslattal köszöntöd a másikat. 431 életpontot sebeztél. Gyógyulsz (+4 életpont). Ellenfeled egy kézmozdulatot tesz, majd ellő egy pusztító végzet varázslatot. 818 életpontot vesztettél. Egy pusztító végzet varázslattal köszönt csatapartnered. 545 életpontot vesztettél. Üdvözlésképpen egy negatív csapás varázslatot ereszt meg irányodba ellenfeled. 286 életpontot vesztettél.
Vas dobónyilat markolva becélzod a mozgó célpontot. Elrepül 7 vas dobónyíl. Alaposan megsorozod a sárkánykirálynő fejét. (7 támadással 198 életpontot sebezve.) Ellenfeled kitátja pofáját, és máris elektromos szikrák repülnek feléd. Füstöl és szikrázik még a hajad is! (299 életpontot vesztettél.) A következő tárgyaid semmisültek meg az elektromos tűzben: 3 ezüstshuriken, 5 sáfránypor, 2 sallank karom.
Tleikan nyárssal többször eltalálod a sárkánykirálynő fejét. (9 támadással 605 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+122 életerő). Támadó varázslatot alkalmazol: ellenfeledre jégcsóva varázslatot lősz. 29 életpontot sebeztél. Naginatával néhány helyen meghorzsolod a sárkánykirálynő pikkelyes testét. (6 támadással 271 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+55 életerő). Ellenfeled fogaival elkapja a jobb lábadat. (1 támadástól 272 életpontot vesztesz.) A sárkánykirálynő farkával meglegyinti a válladat. (1 támadástól 153 életpontot vesztesz.) A sárkánykirálynő karmaival feltépi a torkodat! (2 támadástól 287 életpontot vesztesz.) Neked annyi!
Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-23 varázspont.] Megújítod az áldomás varázslatot. [-20 varázspont.] {Csatastatisztika; sebzés: 1534, sebződés: 2660, gyógyulás: 185, összesen: -2475 ÉP}

Ahogy minden elsötétedik előtted, lelked öntudatlanul is kapaszkodik mihaszna testedbe. Utolsó gondolatoddal görcsösen tiltakozol a halál ellen. Hirtelen valami hatalmas erő ragad a magasba. Ilyen lenne a halál? A földre huppanva, sokáig várod a fanfárok zenéjét. Aztán félve kinyitod a szemed. A jelek szerint még mindig élsz! Néhány percbe telik, amíg rájössz, hogy hogyan menekültél meg: a deus ex machina, amely nálad volt, mentette meg az életedet. A varázstárgy, mielőtt végleg eltűnt volna, még néhány sebedet is begyógyította... (+1366 életerő.) Valami egészen új dolgot tanultál, egy új képességet szereztél (csapatmunka: 1. szint). (ld. enc.) Tapasztalataid alapján újabb dolgokat vagy képes megállapítani a többszemélyes kalandokról. (ld. enc.) [45 TVP-t használtál fel.]
Az aranytermő erszény 142 aranyat termelt.
A táborozás alatt próbáltál minél többet pihenni. Ennek köszönhetően visszanyerted erőd egy részét. (+382 életerő.) Minden varázserőd visszatért. (+516 varázspont.) Időt cserélsz (+10 TVP, -5 VP). Pszi energiáid is töltődnek. (+80 pszi pont.) Erőt merítesz a Közös Tudatból. (+3 tudatpont.) [A két forduló között 3 új/megváltoztatott Encyclopedia Fantasia-t kaptál.]

* 1. KP: elmormolod az 53. varázslatot a 188. varázslatot a 26. varázslatot
Beizzik a turbómágia. Csapásaid erősebbek lesznek! (+18 sebzés támadásonként.) [-24 varázspont.] A szilánk működik (+4 életpont). [2 pontot használtál fel, van még 923. Kapsz 3 VP-t.]
Fürgén varázsolsz! Kékes fény vonja be bőröd. [-15 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont). [2 pontot használtál fel, van még 921. Kapsz 3 VP-t.]
Gyorsvarázsolsz! A varázslat működésbe lép, láthatatlanul védelmezve testedet. [-16 varázspont.] Gyógyulsz (+4 életpont). [2 pontot használtál fel, van még 919. Kapsz 3 VP-t.]

* 2. KP: elmormolod a 165. varázslatot a 88. varázslatot a 209. varázslatot
Fürgén varázsolsz! Esszenciavédelem vonja be tested. [-15 varázspont.] A szilánk működik (+4 életpont). [2 pontot használtál fel, van még 917. Kapsz 3 VP-t.]
Sajnos nincs a birtokodban valamilyen komponens, ami feltétlenül szükséges lenne a varázslat elmondásához (1 szopókő). [0 pontot használtál fel, van még 917.]
Gyorsvarázsolsz! Felkészülsz a vadászatra. [-40 varázspont.] A szilánk működik (+4 életpont). [2 pontot használtál fel, van még 915. Kapsz 3 VP-t.]

* 3. KP: leveszed/lerakod az 511. tárgyat
Sajnos nincs a birtokodban az a tárgy. [0 pontot használtál fel, van még 915.]

* 4. KP: elmormolod a 224. varázslatot a 220. varázslatot a 28. varázslatot
Beizzik a turbómágia. Munkád gyümölcsözni fog! [-25 varázspont.] Gyógyulsz (+4 életpont). [0 pontot használtál fel, van még 915.]
Hihetetlen sebességgel varázsolsz. (+2 minden tulajdonságodra.) [-25 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont). [2 pontot használtál fel, van még 913. Kapsz 3 VP-t.]
Beizzik a turbómágia. Izmaid megnőnek, megdagadnak (+22 erő). [-25 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont). [2 pontot használtál fel, van még 911. Kapsz 3 VP-t.]

* 5. KP: kézbeveszed/felveszed az 1041. tárgyat
Ezt már megtetted korábban. [0 pontot használtál fel, van még 911.]

* 6. KP: kézbeveszed/felveszed a 608. tárgyat az 1040. tárggyal a 844. tárgyat
A füledre akasztod az ősmágus fülbevalóját. [0 pontot használtál fel, van még 911.]
Ezt már megtetted korábban. [0 pontot használtál fel, van még 911.]
Ezt már megtetted korábban. [0 pontot használtál fel, van még 911.]

h 1619 használod az 1619. tárgyat
Használod a Tharg. varázskönyvet. Sötéten kavargó aura kezd vibrálni körülötted. (+150 max. ÉP következő táborozásod végéig.) [0 pontot használtál fel, van még 911.]
A ryuku kötszert használod sebeid ellátására. (+710 életerő.) [1 pontot használtál fel, van még 910. Kapsz 1 VP-t.]

vv 71 377 147 elmormolod a 71. varázslatot a 377. varázslatot a 147. varázslatot
Szupersebesen mormolsz. Újabb lehetőségek nyílnak meg előtted szürkeállományod kihasználására. [-20 pszi pont.] [2 pontot használtál fel, van még 908. Kapsz 3 VP-t.]
Szupersebesen mormolsz. Aranyszín ragyogás jelenik meg körülötted. [-50 varázspont.] A szilánk működik (+4 életpont). [2 pontot használtál fel, van még 906. Kapsz 3 VP-t.]
Gyorsvarázsolsz! Csillogó energiafelhő jelzi, hogy képes vagy a mágikus teremtmények megsebzésére. [-18 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont). [0 pontot használtál fel, van még 906.]

h 1602 153 20 használod az 1602. tárgyat
Rákészülsz az ezüstszelence használatára. Beleraksz 20 pirkitet. A varázseszköz működésbe lépsz, és a haszontalan holmi helyett 6 fekete gyöngyöt kapsz. [fekete gyöngy ládikóba-> (310,64)-> 36 arany, -2 ÉP] [3 pontot használtál fel, van még 903. Kapsz 5 VP-t.]

ek 116 80 267 t. energia kisütése: 116 80 267
Ősi gyógyítás varázslatot fogsz használni, ha életerőd 80 százalék alá zuhan. [0 pontot használtál fel, van még 903.]

m 7 7 1 mozogsz északnyugatra, északnyugatra, északkeletre
[387,79] A vidék innentől kietlen, fekete pusztaság, amelyet itt-ott pettyeznek üszkösödő csontok és megfeketedett sziklák. Felemeled a távcsövedet, és körülnézel. Messze délnyugatra látsz egy lávatavat. Északra nézve látsz egy ősvortexet. Elteszed a látcsövet. Mozgást észlelsz oldalról. Csak egy rd'alv lélektipró. Megvető mosollyal várod a találkozást. Éhes szörny kalandozóval álmodik. Ez viszont nem alszik, hanem éppen neked akar ugrani.

Ki tudja, mire készül a másik - jobb az óvatosság! A biztonság kedvéért felraksz egy agytaposás varázst. Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont). Sajnos ellenfeled sem kezdő: felhelyez egy számodra ismeretlen védekező varázslatot. Az elnyelés kiolt minden védekező varázslatot. Néhány elegáns kézmozdulat után már süvít is ellenfeled felé egy bo'adhun csapás. 575 életpontot sebeztél. Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont). Ellenfeled támadó varázslatot alkalmaz: armageddon varázslatot lő rád. 445 életpontot vesztettél. Vas dobónyilat küldesz ellenfeled felé. Elrepül 7 vas dobónyíl. Alaposan megsorozod a rd'alv lélektipró izzó testét. (7 támadással 498 életpontot sebezve.) A szörny nagy levegőt vesz, majd elemi tüzed okád. Félrehajolsz, ezért csak kevésbé pörkölődsz meg. (75 életpontot vesztettél.) Elszántan a másikra rontasz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Tleikan nyárssal megdöfködöd a rd'alv lélektipró lángoló masszáját. (9 támadással 1322 életpontot sebezve.) Mélyen koncentrálva, megidézel egy jégcsóva varázslatot, majd ellenfeledre küldöd. 48 életpontot sebeztél. Naginatával jól megszurkálod a rd'alv lélektipró izzó testét. (6 támadással 578 életpontot sebezve.) Egy gyenge harapást kapsz a bal válladba. (1 támadástól 185 életpontot vesztesz.) A varázsló kezéből apró villámok repülnek ki. Alig pörkölődsz. 61 életpontot vesztettél. Tleikan nyárssal többször eltalálod a rd'alv lélektipró testét. (9 támadással 1320 életpontot sebezve.) Egy jégcsóva varázslattal köszöntöd a másikat. 49 életpontot sebeztél. Naginatával jól megszurkálod a rd'alv lélektipró testét. (6 támadással 553 életpontot sebezve.) Egy kis bőrt csippent le a lábfejedről a rd'alv lélektipró, ahogy megpróbál megharapni. (1 támadástól 150 életpontot vesztesz.) A mágus kezéből elektromos szikrák repülnek elő! Alig pörkölődsz. 55 életpontot vesztettél. A másik elterül, rángatózik egy kicsit, majd csendben meghal.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 7 vas dobónyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. Átkutatod a tetemet. Érdemes volt keresni: kincsre bukkansz! A zsákmány 1 tl'urlang erőkő. 22610 tapasztalati pontot kaptál. Megújítod az áldomás varázslatot. [-20 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 4943, sebződés: 971, gyógyulás: 12, összesen: -959 ÉP}


(Feltételes gyógyítás:) Sikerült elmondanod az ősi gyógyítás varázslatot! [-5 TVP] Ősi energiák regenerálják tested (+300 életerő). [-30 varázspont.] A szilánk működik (+4 életpont).
(Feltételes gyógyítás:) Befejezted az ősi gyógyítás varázslatot! [-5 TVP] Ősi energiák regenerálják tested (+300 életerő). [-30 varázspont.] A szilánk működik (+4 életpont).
(Feltételes gyógyítás:) Sikerült elmondanod az ősi gyógyítás varázslatot! [-5 TVP] Ősi energiák regenerálják tested (+300 életerő). [-30 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont). Körbevizsgálódsz. Szinte felismerhetetlen (kb. 3 hetes) mutáns nyomok vezetnek keletre. Találsz még kb. 3 hetes troll nyomokat, amelyek délkeletre vezetnek. A cheloniciták egymással versengve habzsolják a manatartalékodat. (-17 VP.)

(Továbbmész...) [386,78] Tovább barangolsz az élettelen pusztaságban. Egy Thargodan herceg kíséretével együtt előtted szaggat szét egy mópat bolyt! A mópatok sikítozva menekülnek, de a Thargodanok röhögve felfalják őket, majd az utolsó túlélőket acélkampóra akasztva, magukkal viszik, szórakozás gyanánt. Mozgást észlelsz oldalról. Amint közelebb ér rögtön tudod, hogy mi az! Egy smaragd sárkány. Rögtön látod, hogy ez nem lesz békés találkozó. Felkészülsz az összecsapásra.

Megfontoltan felméred a helyzeted, majd elmormolsz egy agytaposás varázslatot. Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont). Sajnos ellenfeled sem kezdő: felhelyez egy láthatatlan védekező varázslatot. Egy bo'adhun csapás varázslattal köszöntöd a másikat. 575 életpontot sebeztél. A szilánk működik (+4 életpont). Üdvözlésképpen egy Asylux csapdája varázslatot ereszt meg irányodba ellenfeled. Az agytaposásnak köszönhetően a varázslat kudarcot vallott! Ellenfeled egy kézmozdulatot tesz, majd ellő egy káosz szava varázslatot. A támadása szerencsére hatástalan volt. Egy méregfelhő III varázslatot dob rád a másik. Az agytaposásnak köszönhetően a varázslat kudarcot vallott! Vas dobónyilat hajítasz a másik védtelen testébe. Elrepül 7 vas dobónyíl. Több lövedéked átfúrja a smaragd sárkány jobb vállát. (7 támadással 411 életpontot sebezve.) Ellenfeled kitátja pofáját, és máris gyilkos méregfelhő repül feléd. Küzdesz a méreg ellen, a siker részleges. (43 életpontot vesztettél.) Ököllel fogsz harcolni. Félelmet nem ismerve a másikra ugrasz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. A helyzetet kihasználva, egy Kobraharapással szaporítod támadásaid számát. Ököllel néhányszor megcsapod a smaragd sárkány pikkelyes testét. (3 támadással 270 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+55 életerő). Naginatával meghorzsolod a smaragd sárkány fejét. (1 támadással 90 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+19 életerő). A smaragd sárkány belemar jobb oldaladba, de jó reflexeidnek köszönhetően csak gyenge sebet ejt. (1 támadástól 40 életpontot vesztesz.) A smaragd sárkány farkával meglegyinti a válladat. (1 támadástól 20 életpontot vesztesz.) A smaragd sárkány többször végigkarmolja a derekadat. (2 támadástól 51 életpontot vesztesz.) A smaragd sárkány most már meggondolná a harcot, de egy kicsit elkésett. Megölted!
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 7 vas dobónyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. Átkutatod a tetemet. Nemhiába, alkalmas tápszereket találsz! Nézzük, milyen kincsre bukkantál: egy sárga erőöv [sárga erőöv ládikóba-> (310,64)-> 25 arany, -2 ÉP], egy Eldaran karkötője [Eldaran karkötője ládikóba-> (310,64)-> 50 arany, -2 ÉP] és egy igazgy. fülbevaló [igazgy. fülbevaló ládikóba-> (310,64)-> 20 arany, -2 ÉP]. Felhasználva a kőkést, szereztél 5 sárkánypikkelyt. 15670 tapasztalati pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-23 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont). Megújítod az áldomás varázslatot. [-20 varázspont.] A szilánk működik (+4 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 1346, sebződés: 160, gyógyulás: 90, összesen: -70 ÉP}

Keresel egy magasabb pontot, és onnét körbenézel a távcsöveddel. Amikor északkeletre nézel, észreveszel egy Thargodan tábort. Keletre nézve látsz egy ősvortexet. Északnyugatra egy ősvortex van. Elrakod a távcsövet. A manád lassacskán a cheloniciták anyagtalan testébe vándorol. (-17 VP.)

(Továbbmész...) [387,77] Barangolsz az útnélküli pusztában. A repedezett, kiégett földön, a megolvadt kőzetek közt egyetlen fűszálat sem látsz. Egy kalandozó csontvázára bukkansz. A rengeteg sérülésből látszik, hogy alaposan megkínozták, és lelke valószínűleg most is itt raboskodik valamelyik Thargodan szolgálatában. Messze előtted, a kiégett bokrok közt mozdul valami. Jobban megnézed, és rájössz, hogy ez csak egy drótszőrű mópat lehet. Nyugodtan várod, hogy megleckéztethessed a pimasz lényt.

Úgy ítéled meg, hogy nem árt egy agytaposás védekező rúna felrakása. A következő pillanatban már meg is idézted. Gyógyulsz (+4 életpont). Ellenfeled felkészül egy esetleges mentális támadásra egy láthatatlan védekező pszi felhúzásával. Mélyen koncentrálva, megidézel egy bo'adhun csapás varázslatot, majd ellenfeledre küldöd. 575 életpontot sebeztél. A szilánk működik (+4 életpont). Ellenfeled koncentrál, majd megindít egy fehérál.roncsolása pszi támadást. 194 életpontot vesztettél. Teli erőből vas dobónyilat dobsz az ellenfeledre. Elrepül 7 vas dobónyíl. Alaposan megsorozod a drótszőrű mópat testét. (7 támadással 413 életpontot sebezve.) A lényből áradó sugarak sejtjeidet pusztítják. (-8 életerő.) A dolgot még 10 aranyad bánja. Fegyvert váltasz: előkapod a kyorg hosszúpengét. Elszántan ellenfeledre rohansz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Kyorg hosszúpengével többször mélyen végigmetszed a drótszőrű mópat meredező tüskéit. (6 támadással 652 életpontot sebezve.) Naginatával párszor épp hogy megérintgeted a drótszőrű mópat ocsmány testét. (2 támadással 188 életpontot sebezve.) A drótszőrű mópat agyarával feléd döf, de félrehajolsz. Rúgásokat kapsz a kezedre és a lábadra. (2 támadástól 19 életpontot vesztesz.) A szörny sugárzása sejtjeidet roncsolja. (-15 életerő.) A dolgot még 10 aranyad bánja. A drótszőrű mópat összeesik, és nem mozdul többé. Megölted!
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 7 vas dobónyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva a kőkést, szereztél 10 drótszőrt. [drótszőr ládikóba-> (310,64)-> 20 arany, -2 ÉP] 16484 tapasztalati pontot kaptál. Megújítod az áldomás varázslatot. [-20 varázspont.] A szilánk működik (+4 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 1828, sebződés: 238, gyógyulás: 12, összesen: -226 ÉP}


(Feltételes gyógyítás:) Egy végső mozdulattal előhívod az ősi gyógyítás varázslatot! [-5 TVP] Ősi energiák regenerálják tested (+300 életerő). [-30 varázspont.] A szilánk működik (+4 életpont). Ahogy sétálsz, egyszercsak megragadja valami a figyelmedet. Megvizsgálod közelebbről: találtál egy Thargodan tábort.
(Feltételes kutatás:) Elmúlt a vadászat hatása. Üvöltve, megrohamozod a tábort. Egy pillanatig elgondolkodsz, hogy helyesen cselekszel-e, de aztán magadban bólintasz. A tábor mögött gigantikus, sötét árny emelkedik. Egyetlen szavára a Thargodanok feléd kezdenek futni. Egy Notermanthi intéz feléd kihívást.

Nem árt valamilyen védekező mágiát alkalmazni: agytaposás létrehozásához szükséges szavakat mormolsz. A szilánk működik (+4 életpont). Ellenfeled ujjai a levegőben táncolnak, ajkai hangtalanul mozognak. Varázsol! Aha, egy láthatatlan védekező mágia... Egy bo'adhun csapás varázslatot dobsz ellenfeledre. Semmi hatás! (elektromos pajzs védte meg a nyomorultat.) Gyógyulsz (+4 életpont). Távolról mágiatörés varázslatot lő rád a másik. Az agytaposásnak köszönhetően a varázslat kudarcot vallott! Ellenfeled a hatalom szava varázslatot lő rád. Teli erőből vas dobónyilat dobsz az ellenfeledre. Elrepül 6 vas dobónyíl. Több lövedéked átfúrja a Notermanthi bal karját. (6 támadással 338 életpontot sebezve.) Yeeee! Lenyomtad az ellenfeledet, esélye sem volt.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 6 vas dobónyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. Átvizsgálod a testet. Úgy tűnik, alkalmasan betápoltál. Szerzeményed: 6 fekete gyöngy [fekete gyöngy ládikóba-> (310,64)-> 36 arany, -2 ÉP], 2 vasérc, egy fűszertartó, egy borostyán függő [borostyán függő ládikóba-> (310,64)-> 6 arany, -2 ÉP] és egy ezüst nyaklánc [ezüst nyaklánc ládikóba-> (310,64)-> 10 arany, -2 ÉP]. 3709 tapasztalati pontot kaptál. Megújítod az áldomás varázslatot. [-20 varázspont.] Gyógyulsz (+4 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 338, sebződés: 6, gyógyulás: 12, összesen: +6 ÉP}

A győzelmed téged felbátorít, a Thargodanok óvatosak lesznek. Kihasználod a pillanatnyi szünetet, és felragadsz a földről egy hátizsákot, nyilván egy szerencsétlenül járt kalandozóé. Érdemes volt keresni: kincsre bukkansz! A zsákmány 2 kőszem [kőszem ládikóba-> (310,64)-> 10 arany, -2 ÉP], egy karbin plazma és 7 arany. Egy Thargodan mágus támad rád.

Úgy ítéled meg, hogy nem árt egy agytaposás védekező rúna felrakása. A következő pillanatban már meg is idézted. A szilánk működik (+4 életpont). Sajnos ellenfeled sem kezdő: felhelyez egy láthatatlan védekező varázslatot. Egy bo'adhun csapás varázslatot dobsz ellenfeledre. Sajnos nem hatott ellenfeledre. (úgy látszik elektromos pajzs védte a csupasz testét.) Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont). Ellenfeled szárazság varázslatot lő rád. Az agytaposásnak köszönhetően a varázslat kudarcot vallott! Egy Asylux átka varázslattal köszönt csatapartnered. Semmi eredménye! Ellenfeled néhány elegáns kézmozdulata után már süvít is feléd egy Asylux csapdája. Az agytaposásnak köszönhetően a varázslat kudarcot vallott! Teli erőből vas dobónyilat dobsz az ellenfeledre. Elrepül 7 vas dobónyíl. Alaposan megsorozod a Thargodan mágus testét. (7 támadással 419 életpontot sebezve.) Fegyvert váltasz: előkapod a kyorg hosszúpengét. Vad csatakiáltással, felemelve a kyorg hosszúpengét ellenfeledre rohansz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Kyorg hosszúpengével hatalmas csapásokat adva felmetszed a Thargodan mágus nyakát. (4 támadással 435 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+88 életerő). Naginatával eltalálod a Thargodan mágus nyakát. (1 támadással 96 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+20 életerő). Ellenfeled mormol, majd ujjaiból kirepül egy Asylux átka varázslat. A támadásnak - hála az égnek - semmi eredménye sem volt. Mélyen koncentrálva, ellenfeled megidéz egy méregfelhő III varázslatot, majd rád küldi. Szerencsére nem hatott rád. Ellenfeled sorvasztás varázslatot lő rád. Semmi eredménye! Véres nyál csordul ki a Thargodan mágus száján, majd halk hörgéssel a porba hull.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 7 vas dobónyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. Érdemes volt keresni: kincsre bukkansz! A zsákmány 2 csuklyavirág [csuklyavirág ládikóba-> (310,64)-> 2 arany, -2 ÉP] és egy xirnox szív. 8143 tapasztalati pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-23 varázspont.] Gyógyulsz (+4 életpont). Megújítod az áldomás varázslatot. [-20 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 950, sebződés: 2, gyógyulás: 124, összesen: +122 ÉP}

Az ocsmány lények egymással vitatkoznak, melyikük tépjen szét. Halálvarázs sújt le rád hátulról, de te csak kacagsz rajta (magadban pedig csodálkozol óriási szerencséden). Egy Thargodan mágus támad rád.

Hatalmadat demonstrálandó, mormolni kezdesz. Létrejött egy agytaposás. Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont). A mészárlásra kiszemelt áldozat láthatatlan védekező varázst lök magára. Egy kézmozdulatot teszel, majd ellősz egy bo'adhun csapás varázslatot. Semmi eredménye! (elektromos pajzs tette ezt számára lehetővé.) A szilánk működik (+4 életpont). Távolról szárazság varázslatot lő rád a másik. Semmi hatás! Üdvözlésképpen egy energiaspirál varázslatot ereszt meg irányodba ellenfeled. Az agytaposásnak köszönhetően a varázslat kudarcot vallott! Ellenfeled mormol, majd ujjaiból kirepül egy energiaspirál varázslat. 88 életpontot vesztettél. Vas dobónyilat markolva becélzod a mozgó célpontot. Elrepül 7 vas dobónyíl. Pár lövedéked átjárja a Thargodan mágus bibircsókos fejét. (7 támadással 417 életpontot sebezve.) Fegyvert váltasz: előkapod a kyorg hosszúpengét. Meglengetve a kyorg hosszúpengét ellenfeledre rohansz. Kyorg hosszúpengével többször mélyen végigmetszed a Thargodan mágus testét. (5 támadással 546 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+110 életerő). Naginatával jól megszúrod a Thargodan mágus bal lábát. (1 támadással 93 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+19 életerő). Egy Asylux átka varázslattal köszönt csatapartnered. A támadása szerencsére hatástalan volt. Ellenfeled szárazság varázslatot lő rád. A támadásnak - hála az égnek - semmi eredménye sem volt. Egy méregfelhő III varázslatot dob rád a másik. A támadásnak - hála az égnek - semmi eredménye sem volt. A Thargodan mágus szemében félelem villan, aztán lassan lehunyja, miközben lelke kitör testének fogságából.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 7 vas dobónyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. Nemhiába, alkalmas tápszereket találsz! Nézzük, milyen kincsre bukkantál: egy kék orchidea [kék orchidea ládikóba-> (310,64)-> 4 arany, -2 ÉP] és 2 sáfránypor. 8143 tapasztalati pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-23 varázspont.] A szilánk működik (+4 életpont). Megújítod az áldomás varázslatot. [-20 varázspont.] Gyógyulsz (+4 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 1056, sebződés: 90, gyógyulás: 145, összesen: +55 ÉP}

A kisebb Thargodanok menekülnek. Itt az idő, hogy szembenézz a táborparancsnokkal. Egy ezerszemű bestia védelmezi a vadászterületét.

Ki tudja, mire készül a másik - jobb az óvatosság! A biztonság kedvéért felraksz egy agytaposás varázst. A szilánk működik (+4 életpont). A sok gyakorlás növelte tudásodat (+1 teológia). Egy láthatatlan védekező rúnavarázst mormol el ellenfeled. Üdvözlésképpen egy bo'adhun csapás varázslatot eresztesz meg ellenfeled irányába. 575 életpontot sebeztél. A szilánk működik (+4 életpont). Ellenfeled egy kézmozdulatot tesz, majd ellő egy villámcsapás varázslatot. Az agytaposásnak köszönhetően a varázslat kudarcot vallott! Egy villámcsapás varázslattal köszönt csatapartnered. 31 életpontot vesztettél. Mielőtt közelharcba bocsátkoznál, vas dobónyilat ragadva megsorozod ellenfeledet. Elrepül 7 vas dobónyíl. Alaposan megsorozod az ezerszemű bestia jobb vállát. (7 támadással 413 életpontot sebezve.) A lényből áradó sugarak sejtjeidet pusztítják. (-19 életerő.) A dolgot még 10 aranyad bánja. A lény savat köp rád. A savtámadás kevésbé volt veszélyes, mint ahogy számítottad. (64 életpontot vesztettél.) Ököllel fogsz harcolni. Elszántan a másikra támadsz. Ököllel csak érinted az ezerszemű bestia jobb vállát. (1 támadással 89 életpontot sebezve.) Az ellenfelet borító méretes tüskék sebeznek. (-11 életpont.) Vámpirizálsz (+18 életerő). Naginatával meghorzsolod az ezerszemű bestia testét. (1 támadással 77 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+16 életerő). Ellenfeled néhány elegáns kézmozdulata után már süvít is feléd egy energiatüskék. Az agytaposásnak köszönhetően a varázslat kudarcot vallott! Mélyen koncentrálva, ellenfeled megidéz egy villámcsapás varázslatot, majd rád küldi. Az agytaposásnak köszönhetően a varázslat kudarcot vallott! Az ezerszemű bestia csápja eltalálja a bokádat. (1 támadástól 4 életpontot vesztesz.) Öregedtél 3 évet. Az ezerszemű bestia belemar bal oldaladba, de jó reflexeidnek köszönhetően csak gyenge sebet ejt. (1 támadástól 22 életpontot vesztesz.) Nyelvével az ezerszemű bestia eltalálta a bal lábadat. (1 támadástól 2 életpontot vesztesz.) A lény kicsit mozgatja az antennáit, majd hirtelen ráköp a birtokodban levő óndarab felületére. Szerencsére semmi hatása sincs. A lény szörnyű sugárzása káros az egészségedre! (-22 életerő.) Sajnálatos módon tönkrement 9 aranyad is. Az ezerszemű bestia összecsuklik, majd megpróbál feltápászkodni, de végleg elhagyja az ereje, és elterül. Megölted.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 6 vas dobónyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. Átkutatod a tetemet. Úgy tűnik, alkalmasan betápoltál. Szerzeményed: egy obszidián függő [obszidián függő ládikóba-> (310,64)-> 10 arany, -2 ÉP], 2 gyöngysor [gyöngysor ládikóba-> (310,64)-> 96 arany, -2 ÉP], egy ezüst gyűrű [ezüst gyűrű ládikóba-> (310,64)-> 6 arany, -2 ÉP], 5 gyöngymangó, egy szent jogar [szent jogar ládikóba-> (310,64)-> 50 arany, -2 ÉP], egy aranytű és egy aranygyűrű [aranygyűrű ládikóba-> (310,64)-> 12 arany, -2 ÉP]. Felhasználva a kőkést, szereztél 1 galachmitot. [galachmit ládikóba-> (310,64)-> 30 arany, -2 ÉP] 13393 tapasztalati pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-23 varázspont.] Gyógyulsz (+4 életpont). Megújítod az áldomás varázslatot. [-20 varázspont.] A szilánk működik (+4 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 1154, sebződés: 187, gyógyulás: 50, összesen: -137 ÉP}

Benézel a csontokból összeeszkábált kalyibákba, kincs után kutatva. Érdemes volt keresni: kincsre bukkansz! A zsákmány 2 igazgy. fülbevaló [igazgy. fülbevaló ládikóba-> (310,64)-> 40 arany, -2 ÉP], 2 nagy vaskulcs [nagy vaskulcs ládikóba-> (310,64)-> 32 arany, -2 ÉP], egy fűszertartó, egy aranygyűrű [aranygyűrű ládikóba-> (310,64)-> 12 arany, -2 ÉP], 2 borostyán függő [borostyán függő ládikóba-> (310,64)-> 12 arany, -2 ÉP], 2 vasérc, egy réz papi karkötő [réz papi karkötő ládikóba-> (310,64)-> nem kaptál semmit! -2 ÉP] és egy praglonc hártya [praglonc hártya ládikóba-> (310,64)-> 200 arany, -2 ÉP]. Jól megadtad nekik! Elégedetten távozol, mielőtt még néhány Rém megjelenne.
Azanya! Olyan szobrot fedeztél fel, aminek láttán nem hiszel a szemednek. Alaposabb nézelődés után inkább mégis. Látod, hogy Bohmer Kair egy győztes csata után jóízűen falatozik egy Thargodan hercegből. Az étvágygerjesztő alkotást nézve a te szádban is összefut a nyál... Mindenesetre kicsit elborult lehetett a művész. Megállsz pihenésképpen, és azért, hogy a távcsővel körbevizsgálódj. Ahogy a szemedet erőlteted, észreveszel északkeletre egy lávatavat. Délre nézve látsz egy ősvortexet. Északra egy lávató van. Elrakod a távcsövet. Értékes varázserőd a rusnya chelonicitákat táplálja. (-17 VP.) Jóízűen falatozol. (-1 kaja.) Alaposan körülnézel a földön. Nagyon régi (kb. 3 hetes) troll nyomok vezetnek délre. Találsz még kb. 2 hetes alakváltó nyomokat, amelyek északra, kb. 3 hetes alakváltó nyomokat, amelyek délkeletre vezetnek. [107 pontot használtál fel, van még 796. Kapsz 192 VP-t.]

m 7 7 1 mozogsz északnyugatra, északnyugatra, északkeletre
[386,76] Süppedős homokkal borított, sivatagi területre értél. Egy szellemszerű alak húz el melletted: távoli világ asztrális utazója, aki nem meri hús-vér testés a Sötét Földön kockáztatni. Felkapaszkodsz egy magasabb pontra, ahonnét jó kilátás nyílik, és körbevizsgálódsz a távcsővel. Néhány mérföldre keletre megpillantasz egy lávatavat. Délnyugatra nézve látsz egy ősvortexet. Északra egy ősvortex van. Leereszted a távcsövet, és továbbindulsz. Ösztöneidre hallgatva hátrapillantasz, és így időben észreveszed a közeledő lényt. Megörülsz, amikor rájössz, hogy egy rubin sárkány került az utadba. Az ellenséges teremtmény a földbe akar döngölni. Nem hagyod magad.

Gyorsan felraksz egy agytaposás varázslatot. Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont). Sajnos ellenfeled sem kezdő: felhelyez egy számodra ismeretlen védekező varázslatot. Az elnyelés kiolt minden védekező varázslatot. Ellenfeledre bo'adhun csapás varázslatot lősz. 575 életpontot sebeztél. Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont). Mélyen koncentrálva, ellenfeled megidéz egy armageddon varázslatot, majd rád küldi. 109 életpontot vesztettél. Ellenfeled háló varázslatot lő rád. Semmi eredménye! Teli erőből vas dobónyilat dobsz az ellenfeledre. Elrepül 7 vas dobónyíl. Lövedékeiddel perforálod a rubin sárkány nyakát. (7 támadással 423 életpontot sebezve.) A szörny tüzet lehel! Szerencsére nem kaptál telitalálatot. (49 életpontot vesztettél.) Fegyvert váltasz: előkapod a kyorg hosszúpengét. Megmarkolva a kyorg hosszúpengét ellenfeledre rontasz. Kyorg hosszúpengével többször mélyen végigmetszed a rubin sárkány gigászi testét. (4 támadással 425 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+86 életerő). Naginatával kicsit megsebzed a rubin sárkány óriási karmát. (1 támadással 85 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+18 életerő). Egy kis bőrt csippent le a lábfejedről a rubin sárkány, ahogy megpróbál megharapni. (1 támadástól 69 életpontot vesztesz.) A rubin sárkány farkával megérint. (1 támadástól 33 életpontot vesztesz.) A szörny több karmával is a lábadra csap. (2 támadástól 58 életpontot vesztesz.) A rubin sárkány még megpróbál elszaladni, de két-három lépés után összeesik, és nem mozdul többet.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 7 vas dobónyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. Átkutatod a tetemet. Nemhiába, alkalmas tápszereket találsz! Nézzük, milyen kincsre bukkantál: egy ezüst karkötő [ezüst karkötő ládikóba-> (310,64)-> 14 arany, -2 ÉP], 2 obszidián karkötő [obszidián karkötő ládikóba-> (310,64)-> 60 arany, -2 ÉP], egy kristálygömb [kristálygömb ládikóba-> (310,64)-> 10 arany, -2 ÉP], egy ezüst nyaklánc [ezüst nyaklánc ládikóba-> (310,64)-> 10 arany, -2 ÉP], egy bíbor erőöv [bíbor erőöv ládikóba-> (310,64)-> nem kaptál semmit! -2 ÉP] és egy vas dobónyíl. Felhasználva a kőkést, szereztél 6 sárkánypikkelyt. 16886 tapasztalati pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-23 varázspont.] A szilánk működik (+4 életpont). Megújítod az áldomás varázslatot. [-20 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 1508, sebződés: 328, gyógyulás: 120, összesen: -208 ÉP}

Tehetetlenül tűröd, hogy a cheloniciták belezabálnak mentális tartalékaidba. (-17 VP.)

(Továbbmész...) [385,75] Máris a Sötét Föld gonosz karmai, a magashegyek között vagy! Vérfagyasztó sikoly jut el hozzád a távolból. Megpillantasz egy felfelé kapaszkodó élőlényt. Egy Banyapók nem lehet ellenfél a hozzád hasonló profinak. Nyugodtan várod a találkozást. No, ma sem fognak berozsdálni az izmaid. Felkészülten várod ellenfeled.

Nem árt valamilyen védekező mágiát alkalmazni: agytaposás létrehozásához szükséges szavakat mormolsz. Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont). Egy kézmozdulatot teszel, majd ellősz egy bo'adhun csapás varázslatot. 575 életpontot sebeztél. Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont). Ellenfeled támadó varázslatot alkalmaz: méregfelhő III varázslatot lő rád. A támadása szerencsére hatástalan volt. Mielőtt közelharcba bocsátkoznál, vas dobónyilat ragadva megsorozod ellenfeledet. Elrepül 2 vas dobónyíl. Alaposan megsorozod a Banyapók jobb oldalát. (2 támadással 118 életpontot sebezve.) A szörny még egy utolsó halálüvöltést hallat, majd eldől.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 2 vas dobónyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva a toxyl üvegcsét, szereztél 3 csepp toxylt. 6008 tapasztalati pontot kaptál. Megújítod az áldomás varázslatot. [-20 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 693, sebződés: 0, gyógyulás: 12, összesen: +12 ÉP}

Különleges érzékeid megállítanak: a közelben fém (adamantit) kell, hogy legyen! Keresel egy magasabb pontot, és onnét körbenézel a távcsöveddel. Néhány mérföldre keletre megpillantasz egy ősvortexet. Elrakod a távcsövet. Értékes varázserőd a rusnya chelonicitákat táplálja. (-17 VP.)
(Feltételes készítés:) Begyűjtöttél 14 kerek követ. Erőd TF-elődött.

(Továbbmész...) [386,74] Irtózva lépsz be a mocsárba. Az ingoványon kívül a mérges növények és a százféle módon ölni képes egyéb élőlények is komoly veszélyt jelentenek. Egyszercsak megmozdul alattad a talaj! Felismered a közeledőt. Csak egy talriai behemót. Nem jelenthet különösebb problémát. Nem tetszik a szörny képe. Úgy döntesz, kiplasztikázod egy kicsit.

Néhány elegáns kézmozdulat után már süvít is ellenfeled felé egy bo'adhun csapás. 575 életpontot sebeztél. A szilánk működik (+4 életpont). Fegyvert váltasz: előkapod a Daramoula pálcáját. Meglengetve a Daramoula pálcáját a másikra rohansz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Daramoula pálcájával borzalmas ütéseket mérve rá összetöröd a talriai behemót testét. (7 támadással 745 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+150 életerő). Ellenfeledre nekromanta csókja varázslatot lősz. 96 életpontot sebeztél. 96 életpontot gyógyultál. Naginatával jól megszurkálod a talriai behemót testét. (4 támadással 338 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+68 életerő). A talriai behemót fogai megkarcolják kézfejedet. (1 támadástól 107 életpontot vesztesz.) A talriai behemót szemében félelem villan, aztán lassan lehunyja, miközben lelke kitör testének fogságából.
Felhasználva a kőkést, szereztél 44 kaját. 14939 tapasztalati pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-23 varázspont.] Gyógyulsz (+4 életpont). Megújítod az áldomás varázslatot. [-20 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 1754, sebződés: 107, gyógyulás: 326, összesen: +219 ÉP}

A távcsővel lassan körülnézel. Néhány mérföldre délre megpillantasz egy ősvortexet. Leereszted a távcsövet, és továbbindulsz. A cheloniciták egymással versengve habzsolják a manatartalékodat. (-17 VP.) [41 pontot használtál fel, van még 755. Kapsz 73 VP-t.]

m 1 8 2 mozogsz északkeletre, északra, keletre
[387,73] Tovább lépkedsz a dögletes bűzű mocsárban. A cuppogó vízben néhol sötét teremtmények moccannak. Szinte érzed a mindenből áradó gonosz lüktetését. Megállsz pihenésképpen, és azért, hogy a távcsővel körbevizsgálódj. Néhány mérföldre északkeletre megpillantasz egy viharóriás barlangot. Elteszed a látcsövet.

Értékes varázserőd a rusnya chelonicitákat táplálja. (-17 VP.)

(Továbbmész...) [387,72] Elérted a kiégett pusztaság határát. Habozva folytatod utadat. Messze előtted, a kiégett bokrok közt mozdul valami. Már távolról sem tűnik túl veszélyesnek a szörny. Amint közelebb ér, rá is ismersz. Egy árnylord. A szörny a halálodat akarja, és neked ront.

Néhány mozdulatot teszel, mormolsz, és a következő másodpercben már agytaposás vibrál körülötted. Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont). Potenciális célpontod gyorsan felrak egy láthatatlan védekező mágiát. Mormolsz, majd ujjaidból kirepül egy bo'adhun csapás varázslat. 575 életpontot sebeztél. A szilánk működik (+4 életpont). Távolról a hatalom szava varázslatot lő rád a másik. Az agytaposásnak köszönhetően a varázslat kudarcot vallott! Az árnylord még megpróbál elszaladni, de két-három lépés után összeesik, és nem mozdul többet.
Felhasználva a Fekete Kehelyt, szereztél 1 sötét italt. 3937 tapasztalati pontot kaptál.
{Csatastatisztika; sebzés: 575, sebződés: 0, gyógyulás: 8, összesen: +8 ÉP}

Keresel egy magasabb pontot, és onnét körbenézel a távcsöveddel. Amikor keletre nézel, észreveszel egy viharóriás barlangot. Elteszed a látcsövet. A cheloniciták elégedetten szürcsölik a benned felhalmozódó manát. (-17 VP.) Jóízűen falatozol. (-1 kaja.)

(Továbbmész...) [388,72] Magad mögött hagyod a lankásabb vidéket, és felmászol az igazi hegyek közé. Megtorpansz, mert valami felkelti a figyelmedet. Aha! Találtál egy viharóriás barlangot. Érzékeled, hogy valamilyen fémszerű anyag (adamantit) van alattad. Némi ásással hozzájuthatnál.

A manád lassacskán a cheloniciták anyagtalan testébe vándorol. (-17 VP.)
(Feltételes készítés:) Begyűjtöttél 1 kerek követ. Erőd TF-elődött. [28 pontot használtál fel, van még 727. Kapsz 50 VP-t.]

h 697 8888 használod a 697. tárgyat
Megfújod az Ezüstmágusok kürtjét. Életenergiád mágikus energiává alakul! (+1241 varázspont, -2482 életpont.) [0 pontot használtál fel, van még 727.]
(Feltételes gyógyítás:) Elmondtad az ősi gyógyítás varázslatot! [-5 TVP] Ősi energiák regenerálják tested (+300 életerő). [-30 varázspont.] Gyógyulsz (+4 életpont).
(Feltételes gyógyítás:) Sikerült elmondanod az ősi gyógyítás varázslatot! [-5 TVP] Ősi energiák regenerálják tested (+300 életerő). [-30 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont).
(Feltételes gyógyítás:) Megidézted az ősi gyógyítás varázslatot! [-5 TVP] Ősi energiák regenerálják tested (+300 életerő). [-30 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont).
(Feltételes gyógyítás:) Elmondtad az ősi gyógyítás varázslatot! [-5 TVP] Ősi energiák regenerálják tested (+300 életerő). [-30 varázspont.] A szilánk működik (+4 életpont).
(Feltételes gyógyítás:) Kimondva az utolsó varázsszót, létrehoztad az ősi gyógyítás varázslatot! [-5 TVP] Ősi energiák regenerálják tested (+300 életerő). [-30 varázspont.] Gyógyulsz (+4 életpont).
(Feltételes gyógyítás:) Egy végső mozdulattal előhívod az ősi gyógyítás varázslatot! [-5 TVP] Ősi energiák regenerálják tested (+300 életerő). [-30 varázspont.] Gyógyulsz (+4 életpont).
(Feltételes gyógyítás:) Az utolsó ige kiejtésével elmondtad az ősi gyógyítás varázslatot! [-5 TVP] Ősi energiák regenerálják tested (+300 életerő). [-30 varázspont.] A szilánk működik (+4 életpont).
(Feltételes gyógyítás:) Sikerült elmondanod az ősi gyógyítás varázslatot! [-5 TVP] Ősi energiák regenerálják tested (+300 életerő). [-30 varázspont.] Gyógyulsz (+4 életpont). [40 pontot használtál fel, van még 687. Kapsz 72 VP-t.]

be 612 bemész a 612. épületbe
Lélekben felkészülve egy jóízű D.E.M.ezésre, besétálsz a barlangba. A viharóriás épp dolgát végzi a barlang végében. Hú, milyen büdös van! Aztán a behemót feléd fordul. Itt az ideje az óriásölésnek!

Néhány mozdulatot teszel, mormolsz, és a következő másodpercben már tompítás vibrál körülötted. Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont). Egy láthatatlan védekező rúnavarázst mormol el ellenfeled. Néhány elegáns kézmozdulat után már süvít is ellenfeled felé egy bo'adhun csapás. Semmi hatás! (elektromos pajzs védelmezte.) A szilánk működik (+4 életpont). Egy villámcsapás varázslatot dob rád a másik. 28 életpontot vesztettél. Vas dobónyilat markolva becélzod a mozgó célpontot. Elrepül 7 vas dobónyíl. Pár lövedéked átjárja a viharóriás testét. (7 támadással 398 életpontot sebezve.) Fegyvert váltasz: előkapod a kyorg hosszúpengét. Félelmet nem ismerve a másikra ugrasz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Kyorg hosszúpengével hatalmas csapásokat adva felmetszed a viharóriás testét. (4 támadással 427 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+86 életerő). Naginatával jól megszúrod a viharóriás oszlopos lábát. (1 támadással 93 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+19 életerő). A viharóriás megpróbál bevinni egy komolyabb ütést, de majdnem teljesen hárítod. (1 támadástól 24 életpontot vesztesz.) Ellenfeled egy kézmozdulatot tesz, majd ellő egy villámcsapás varázslatot. 23 életpontot vesztettél. A viharóriás összecsuklik, majd megpróbál feltápászkodni, de végleg elhagyja az ereje, és elterül. Megölted.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 7 vas dobónyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. Szereztél 86 aranyat. 7245 tapasztalati pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-23 varázspont.] A szilánk működik (+4 életpont). Megújítod az áldomás varázslatot. [-20 varázspont.] Gyógyulsz (+4 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 918, sebződés: 75, gyógyulás: 121, összesen: +46 ÉP}

Már indulnál, de a földön találsz 1 csalánvirágot. Elrakod. Kacagva a könnyű győzelem fölött, kimész a barlangból. [10 pontot használtál fel, van még 677. Kapsz 18 VP-t.]

v 198 360 66 elmormolod a 198. varázslatot
Miközben a varázsigéket mormolod, kezeddel fura mozdulatokat teszel. Az utolsó szavakra megtelsz energiával. Egy végső mozdulattal előhívod a tiltott teleport varázslatot! Vuuush, elteleportálsz!

A TELEPORTÁLÁS PILLANATA ELŐTTI TÉRKÉPED


(385,75) Banyapókok (#305), érclelőhely
(386,74) talriai behemót (#312)
(386,76) rubin sárkány (#330)
(386,78) smaragd sárkány (#326)
(387,72) árnylordok (#342)
(387,77) drótszőrű mópat (#426), Notermanthi (#257), Thargodan mágus (#318), ezerszemű bestia (#288), Thargodan tábor (#588), művészi porolit (#720)
(387,79) rd'alv lélektipró (#413)
(388,72) viharóriás barlang (#612), érclelőhely, viharóriás (#278)

[360,66] A világ hátán, a Sötét Föld legmagasabb csúcsai közt barangolsz. Hó azonban még itt sincs. Miközben fütyörészve sétálsz, megpillantasz a közelben egy viharóriás barlangot. Utad során felfedezel egy törpe bányát. A távolban egy gigászi csatajelenetet ábrázoló szoborcsoportot látsz. A részleteket is alaposan kiértékelve feltűnik a nagy kavarodás közepén egy apró alak. Ez nem más, mint Dred Hornwill, amint Chara-din hordáit szecskázza apróra. A torz lények tömege sem bírja legyűrni, mert Ghalla hét valódi istene támogatja. Felfedeztél egy Chara-din monolitját. Speciális mentális képességed segítségével megérzed, hogy fém (pular kristály) közelében vagy.
(Feltételes ásás:) Bemész a törpe bányába, csákánnyal a kezedben. Egy jó nagy lukat ástál. Sikeres volt a földtúrás: Kiástál 1 pular kristályt! [pular kristály ládikóba-> (310,64)-> 8 arany, -2 ÉP] Keresel egy magasabb pontot, és onnét körbenézel a távcsöveddel. Amint a kukkert keletre fordítod, megpillantasz egy Sheran oltárt. Délkeletre nézve látsz egy törpe bányát. Délre egy kátránygödör van. Délnyugatra egy művészi porolit van. Nyugatra egy törpe bánya van. Északnyugatra egy művészi porolit van. Északra egy gejzír van. Elrakod a távcsövet. délnyugatra látsz egy viharfelhőt, benne a következő név rajzolódik ki: De'Cugel.

Megvizsgálod a talajt. Friss árnymanó nyomok vezetnek északra. Találsz még friss kobudera nyomokat, amelyek északra, kb. 2 hetes mutáns nyomokat, amelyek északra, kb. 2 hetes alakváltó nyomokat, amelyek északra, kb. 1 hetes elf nyomokat, amelyek délnyugatra, kb. 1 hetes elf nyomokat, amelyek nyugatra, friss törpe nyomokat, amelyek északra, friss kobudera nyomokat, amelyek délkeletre vezetnek.
(láthatatlan észlelése:)
Összefutsz Lord of Night-tal. Furcsán, betegesen sápadtnak tűnik. Tharr első számú avatárja. Egy császári kesztyűt, egy drakolder gyűrűt, egy Emma kötényét, egy értépő sarkantyút, egy Hantas karperecét, egy haramakit, egy kabutót, egy két kard szimbólumot, egy Khór maszkját, egy mágusköpenyt, egy natharion gömböt, egy ogre övet, egy ősmágus fülbevalóját, egy rogalhal csuklópántot, egy Rughar gyűrűjét, egy ryuku hüvelykgyűrűt, egy ryuku kalózkendőt, egy sodét, egy szerencsetalizmánt, egy teriadan karkötőt, egy torz fülkarikát, egy tűzúr csizmáját, egy Vlagyimir-díjat és egy Xanathal karkötőjét visel. Fegyverzetét egy Dl'orkhaugruk trófea, egy triklem drakolder trófea és egy Nateilena úrnő trófea ékesíti. Egy szövetséghez tartozik, mutatja a ruhájára festett jel: Árnymanó feje felett tündöklő glória. Jobb kezében egy árnyszablyát, bal kezében egy Urgol káoszpajzsát tart. Lőfegyvere egy vas dobónyíl. Hátasa egy idomított szőrös azuka. Teherhordója is van: egy sivatagi doareg! Szegény állat majd megszakad. Auráját érzékelve máris tudod, színtelen semleges, mint Neked. Üdvözlitek egymást, aztán ki-ki folytatja a maga útját.
Összefutsz Fürge Calverrel. Egy Batharak vállemezét, egy dalebg.kristályvértet, egy drag'kór fülkarikát, egy drag'kór lábvédőt, egy drakolder gyűrűt, egy háború gyűrűjét, egy lidérckoronát, egy natharion talizmánt, egy óriás fülbevalót, egy örökkéval.smaragdját, egy őselemek köpenyét, egy ősmágus fülbevalóját, egy Ovgun nyakláncát, egy teriadan karkötőt, egy tűzúr csizmáját, egy Urgod kesztyűjét, egy Xanathal karkötőjét és egy zafír erőövet visel. Fegyverzetét egy triklem drakolder trófea, egy ml'othag szürcsölő trófea és egy gh'raiton ölész trófea díszíti. Egy szövetséghez tartozik, mutatja a ruhájára festett jel: egy sújtásra emelt pöröly. Jobb kezében egy Pusztítás Botját, bal kezében egy Zarknod szemét tart. Lőfegyvere egy hajító csillag. Holmiját egy sivatagi doareg cipeli.
Találkozol egy rubinvörös szemű, kékesszürke bundájú, óriás termetű farkassal. Magatartása barátságos, úgy tűnik telepatikus képességeivel kommunikál. Ó, hiszen ez sauron Junior, farkassá változva! Számodra jól felismerhető a körülötte lebegő láthatatlan aura: ő is semleges. Üdvözlitek egymást, aztán ki-ki folytatja a maga útját.
Összeakadsz Acinonyx Jubatusszal. Sheran teljhatalmú megbízottja és jobbkeze. Tagja az Igaz Barátok Rendjének. Egy bársony övsálat, egy bo'adhun gyűrűt, egy drag'kór fülkarikát, egy drakolder gyűrűt, egy kreiton palástot, egy Luthius karkötőjét, egy mágusköpenyt, egy mihlanil medált, egy Mutáns koronát, egy natharion talizmánt, egy örökkéval. topázát, egy ősmágus fülbevalóját, egy Ovgun nyakláncát, egy rizspapír-vértet, egy rogalhal csuklópántot, egy Teremtő koronáját, egy torz fülkarikát, egy tűzúr csizmáját, egy virág szimbólumot, egy Vlagyimir gyűrűjét, egy yiang csuklópántot, egy yiang kesztyűt, egy yiang mellényt, egy yiang nadrágot és egy yiang vállvédőt visel. Ruházatát egy triklem drakolder trófea, egy Nap bírája trófea és egy vtoeken döntőbíra trófea színesíti. A K.T.-tek tagja. Bal kezében egy kyorgölő pengét tart. Lőfegyvere egy hosszú íj. Köszöntitek egymást, aztán tovább.
Összefutsz Gilthanassal. Szeme fehérje aranyszínű, pillantása pedig mély és átható. Egy csillogó karkötőt, egy dalebg.kristályvértet, egy drag'kór fülkarikát, egy drag'kór lábvédőt, egy drakolder gyűrűt, egy ezüsttölgy karkötőt, egy ezüsttölgy kesztyűt, egy ezüsttölgy köpenyt, egy gólemgyűrűt, egy hósárkánybőr csizmát, egy jégisten amulettet, egy kreiton palástot, egy kyorg vállpántot, egy Morgan sipkáját, egy natharion talizmánt, egy óriás fülbevalót, egy örökkéval.tűzopálját, egy ősmágus fülbevalóját, egy Ovgun nyakláncát, egy párducbőr övtáskát, egy regeneráló övet, egy rogalhal csuklópántot, egy ryuku hüvelykgyűrűt és egy Vlagyimir gyűrűjét visel. Felszerelését egy triklem drakolder trófea, egy Fürge Maidena trófea és egy Morghatal A'ton trófea színesíti. Egy szövetséghez tartozik, mutatja a ruhájára festett jel: Aranysárkány. Jobb kezében egy vámpírölőt, bal kezében egy Din cséphadaróját tart. Lőfegyvere egy hajító csillag. Hátasállata egy pikkelyes ptog! Mélyen gondolataiba mélyedve egy csöpp aranysárkány baktat mellette, alig látszik ki a fűből. Elég egy mentális pillantás aurájára: tiszta fehérrel ragyog, jelezve, hogy ő jó. Egymásra mosolyogtok, híreket cseréltek. A mentális kapcsolat megerősítése után elbúcsúztok egymástól.
A cheloniciták elégedetten szürcsölik a benned felhalmozódó manát. (-17 VP.)
[-100 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont). [18 pontot használtál fel, van még 659. Kapsz 32 VP-t.]

tk 15 5350 többszemélyes kaland 15 5350
Ellenőrzöd, ki ért már ide: még senki. Most már csak várni kell! Amint Acinonyx Jubatus ideér, indulhat a közös kaland! [0 pontot használtál fel, van még 659.]

vv 73 73 73 elmormolod a 73. varázslatot a 73. varázslatot a 73. varázslatot
Fürgén varázsolsz! Alapvető gyakorlatokat végzel, amelyek pszi szakértelmedet fejlesztik. [-20 pszi pont.] [5 pontot használtál fel, van még 654. Kapsz 9 VP-t.]
Beizzik a turbómágia. Alapvető gyakorlatokat végzel, amelyek pszi szakértelmedet fejlesztik. [-20 pszi pont.] [5 pontot használtál fel, van még 649. Kapsz 9 VP-t.]
Fürgén varázsolsz! Alapvető gyakorlatokat végzel, amelyek pszi szakértelmedet fejlesztik. [-20 pszi pont.] [5 pontot használtál fel, van még 644. Kapsz 9 VP-t.]

vv 73 73 73 elmormolod a 73. varázslatot a 73. varázslatot a 73. varázslatot
Hihetetlen sebességgel varázsolsz. Pszi energiádat próbálod megismerni különböző gyakorlatok útján. [-20 pszi pont.] [5 pontot használtál fel, van még 639. Kapsz 9 VP-t.]
Gyorsvarázsolsz! Hosszasan meditálsz, pszi gyakorlatokat hajtasz végre. [-20 pszi pont.] [5 pontot használtál fel, van még 634. Kapsz 9 VP-t.]
Szupersebesen mormolsz. Pszi energiádat próbálod megismerni különböző gyakorlatok útján. [-20 pszi pont.] [5 pontot használtál fel, van még 629. Kapsz 9 VP-t.]

vv 73 73 73 elmormolod a 73. varázslatot a 73. varázslatot a 73. varázslatot
Hihetetlen sebességgel varázsolsz. Pszi energiádat próbálod megismerni különböző gyakorlatok útján. [-20 pszi pont.] [5 pontot használtál fel, van még 624. Kapsz 9 VP-t.]
Szupersebesen mormolsz. Hosszasan meditálsz, pszi gyakorlatokat hajtasz végre. [-20 pszi pont.] [5 pontot használtál fel, van még 619. Kapsz 9 VP-t.]
Szupersebesen mormolsz. Alapvető gyakorlatokat végzel, amelyek pszi szakértelmedet fejlesztik. [-20 pszi pont.] [5 pontot használtál fel, van még 614. Kapsz 9 VP-t.]

be 612 bemész a 612. épületbe
Lélekben felkészülve egy jóízű D.E.M.ezésre, besétálsz a barlangba. A viharóriás a barlang közepén épp valamilyen mágikus rituálét gyakorol. Felkészülsz az epikus összecsapásra.

Gyorsan felraksz egy tompítás varázslatot. Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont). Potenciális célpontod gyorsan felrak egy láthatatlan védekező mágiát. Egy bo'adhun csapás varázslatot dobsz ellenfeledre. A támadásnak sajnos semmi eredménye sem volt. (úgy látszik elektromos pajzs védte a csupasz testét.) Gyógyulsz (+4 életpont). Egy villámsújtás varázslattal köszönt csatapartnered. 28 életpontot vesztettél. Teli erőből vas dobónyilat dobsz az ellenfeledre. Elrepül 7 vas dobónyíl. Pár lövedéked átjárja a viharóriás testét. (7 támadással 388 életpontot sebezve.) Fegyvert váltasz: előkapod a kyorg hosszúpengét. Marokra fogva a kyorg hosszúpengét ellenfeledre rohansz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Kyorg hosszúpengével kegyetlenül összevagdalod a viharóriás oszlopos lábát. (4 támadással 421 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+85 életerő). Naginatával megdöföd a viharóriás villámló testét. (1 támadással 82 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+17 életerő). A viharóriás megpróbál bevinni egy komolyabb ütést, de majdnem teljesen hárítod. (1 támadástól 50 életpontot vesztesz.) Egy villámsújtás varázslatot dob rád a másik. 35 életpontot vesztettél. Véres nyál csordul ki a viharóriás száján, majd halk hörgéssel a porba hull.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 7 vas dobónyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. Szereztél 85 aranyat. 7245 tapasztalati pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-23 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont). Megújítod az áldomás varázslatot. [-20 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont).
{Csatastatisztika; sebzés: 891, sebződés: 113, gyógyulás: 118, összesen: +5 ÉP}

Mosolyogva hagyod hátra a tetemet. [10 pontot használtál fel, van még 604. Kapsz 18 VP-t.]

vv 25 25 25 elmormolod a 25. varázslatot a 25. varázslatot a 25. varázslatot
Fürgén varázsolsz! A kézfejed halványan világítani kezd. [-16 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont). [0 pontot használtál fel, van még 604.]
Hihetetlen sebességgel varázsolsz. A kézfejed halványan világítani kezd. [-16 varázspont.] A szilánk működik (+4 életpont). [0 pontot használtál fel, van még 604.]
Fürgén varázsolsz! A kézfejed halványan világítani kezd. [-16 varázspont.] Gyógyulsz (+4 életpont). [0 pontot használtál fel, van még 604.]

vv 25 25 25 elmormolod a 25. varázslatot a 25. varázslatot a 25. varázslatot
Szupersebesen mormolsz. A kézfejed halványan világítani kezd. [-16 varázspont.] A szilánk működik (+4 életpont). [0 pontot használtál fel, van még 604.]
Szupersebesen mormolsz. A kézfejed halványan világítani kezd. [-16 varázspont.] Gyógyulsz (+4 életpont). [0 pontot használtál fel, van még 604.]
Gyorsvarázsolsz! A kézfejed halványan világítani kezd. [-16 varázspont.] A szilánk működik (+4 életpont). [0 pontot használtál fel, van még 604.]

vv 25 25 25 elmormolod a 25. varázslatot a 25. varázslatot a 25. varázslatot
Hihetetlen sebességgel varázsolsz. A kézfejed halványan világítani kezd. [-16 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont). [0 pontot használtál fel, van még 604.]
Fürgén varázsolsz! A kézfejed halványan világítani kezd. [-16 varázspont.] A szilánk működik (+4 életpont). [0 pontot használtál fel, van még 604.]
Szupersebesen mormolsz. A kézfejed halványan világítani kezd. [-16 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont). [0 pontot használtál fel, van még 604.]

vv 25 25 25 elmormolod a 25. varázslatot a 25. varázslatot a 25. varázslatot
Szupersebesen mormolsz. A kézfejed halványan világítani kezd. [-16 varázspont.] Gyógyulsz (+4 életpont). [0 pontot használtál fel, van még 604.]
Beizzik a turbómágia. A kézfejed halványan világítani kezd. [-16 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+4 életpont). [0 pontot használtál fel, van még 604.]
Hihetetlen sebességgel varázsolsz. A kézfejed halványan világítani kezd. [-16 varázspont.] Gyógyulsz (+4 életpont). [0 pontot használtál fel, van még 604.]

ef 20 energia fejlesztése 20
Egy parányi tégla berakásával te is hozzájárulsz a KT új tudati képességének kifejlesztéséhez: tudati energiát ölsz a fejlesztésbe. [-18 TU.] A befejezéshez még 1231 TU szükséges. Erőd TF-elődött. [180 pontot használtál fel, van még 424. Kapsz 324 VP-t.]

* 1. BP: leveszed/lerakod a 608. tárgyat
Kiveszed a füledből az ősmágus fülbevalóját. [0 pontot használtál fel, van még 424.]

* 2. BP: kézbeveszed/felveszed az 511. tárgyat
Sajnos nincs a birtokodban az a tárgy. [0 pontot használtál fel, van még 424.]

* 3. BP: használod a 892. tárgyat
Sajnos nincs a birtokodban az a tárgy. [0 pontot használtál fel, van még 424.]

* 4. BP: használod a 305. tárgyat
Porrá zúzol 1 varázskövet. (+100 varázspont.) [0 pontot használtál fel, van még 424.]

* 5. BP: visszadátumozás kérelem
Még nem telt el három hónap (legutóbb 2006. évben 6. hónapban adtad ki) a parancs utolsó használata óta. [0 pontot használtál fel, van még 424.]

* 6. BP: elmormolod a 208. varázslatot
Még nem telt el fél év a legutóbbi kisebb kívánság óta. (Legutóbb 2006. év 5. havában használtad a varázslatot!) [0 pontot használtál fel, van még 424.]

Több pontod maradt, mint amennyit a következő körre át tudsz vinni. Ebből automatikusan gyógyítasz / gyakorolsz / élelmet szerzel.

tf 1 40 fejleszted az 1. tulajdonságodat 40 pontért
Helybenfutás, guggolások, és egyéb tornagyakorlatok segítenek hozzá bicepszeid fejlesztéséhez. Már nem is olyan sok gyakorlás kell ahhoz, hogy az erőd észrevehetően fejlődjön. [Még 30 TVP-t kell elköltened.] A manád lassacskán a cheloniciták anyagtalan testébe vándorol. (-17 VP.) [40 pontot használtál fel, van még 384. Kapsz 72 VP-t.]

tf 1 40 fejleszted az 1. tulajdonságodat 40 pontért
Itt az ideje egy kis izomfejlesztésnek - fekvőtámaszokat kezdesz nyomni. Érezhető fejlődést tapasztalsz! (+1 erő.) A manád lassacskán a cheloniciták anyagtalan testébe vándorol. (-17 VP.) [40 pontot használtál fel, van még 344. Kapsz 72 VP-t.]

tf 1 40 fejleszted az 1. tulajdonságodat 40 pontért
Száz guggolást-felállást, és száz fekvőtámaszt csinálsz. Huh, huh! Ez még édeskevés ahhoz, hogy az erőd észrevehetően fejlődjön.

A cheloniciták egymással versengve habzsolják a manatartalékodat. (-17 VP.) [40 pontot használtál fel, van még 304. Kapsz 72 VP-t.]

tf 1 40 fejleszted az 1. tulajdonságodat 40 pontért
Gondos edzéstervet állítasz össze, majd gyakorolni kezdesz. Fekvőtámaszokkal, helybenfutással, guggolásokkal gyötröd testedet. Ez még édeskevés ahhoz, hogy az erőd érezhetően megnövekedjen. Értékes varázserőd a rusnya chelonicitákat táplálja. (-17 VP.) [40 pontot használtál fel, van még 264. Kapsz 72 VP-t.]

tf 1 40 fejleszted az 1. tulajdonságodat 40 pontért
Helybenfutás, guggolások, és egyéb tornagyakorlatok segítenek hozzá bicepszeid fejlesztéséhez. Még elég sok gyakorlásra van szükség ahhoz, hogy az erőd érezhetően megnövekedjen. Tehetetlenül tűröd, hogy a cheloniciták belezabálnak mentális tartalékaidba. (-17 VP.) Korgó gyomrodra hallgatva, megállsz enni. (-1 kaja.) [40 pontot használtál fel, van még 224. Kapsz 72 VP-t.]

tf 1 24 fejleszted az 1. tulajdonságodat 24 pontért
Gondos edzéstervet állítasz össze, majd gyakorolni kezdesz. Fekvőtámaszokkal, helybenfutással, guggolásokkal gyötröd testedet. Még nagyon sok kell ahhoz, hogy az erőd komolyan megnőjön. A manád lassacskán a cheloniciták anyagtalan testébe vándorol. (-17 VP.) [24 pontot használtál fel, van még 200. Kapsz 43 VP-t.]
Küzdelmes kalandjaid után megpihensz táborhelyeden, és felkészülsz a Szertartásra, melyet talán még őseid sem ismertek... ám hiába próbálsz tudatod legmélyére férkőzni, hogy meríts az Élet Forrásából, valami megakadályoz ebben... Azok a nyavalyás cheloniciták osztódni kezdenek! Nem ártana már megszabadulni tőlük! Lestrapálva a nap eseményeitől, táborhelyet keresel. A fáradtság a legjobb altatómester: szinte azonnal elalszol. A megpróbáltatások egyre szívósabbá tesznek. (+1 max. életerő.) Elmúlt a munka gyümölcse hatása.
Ebben a körben 200 pontod maradt, ebből a következő körre 200 pontot vihetsz át. Kapsz még 780 pontot. A következő körben tehát 980 pontot költhetsz el.

ENCYCLOPEDIA FANTASIA


SÁRKÁNYKIRÁLYNŐ (7030. SZÖRNY)
Csak kevesen tudják, hogy minden sárkány (függetlenül attól, hogy milyen fajhoz tartozik) teljesen egyforma tojásból kel ki. Azt pedig talán még kevesebben tudják, hogy a közönséges egyedek nem is tudnak tojást rakni! Erre csakis azok a sárkánynőstények képesek, amelyek betöltik az ezredik életévüket, és így királynővé válnak. Ők ettől kezdve már nem kajtatnak zsákmány után, visszavonulnak az időtlen-idők óta létező sárkányvárak egyikébe, és erőteljes hímekkel, no és szolgadrakónok hadával veszik körül magukat, ezek táplálják és védelmezik a királynőt. Hogy egy tojásból miféle sárkány kel ki, az csakis attól függ, épp melyik hím volt szerencsés. Ha netán teljesen megőrültél, és saját fészkén támadsz meg egy sárkánykirálynőt, készülj fel, hogy ő már olyan vén, és tapasztalt, hogy magán viseli mind az öt ismert sárkányfaj tulajdonságait!

CSAPATMUNKA
A csapatmunka szakértelem a többszemélyes kalandokban való megfelelés tudománya, növekedése egyben jelképezi a szociális viselkedés, a csapat egészét segítő képességek, és a kettőnél több résztvevős harcban való helytállás fejlődését is. Minden egyes alkalommal, amikor többszemélyes kalandban veszel részt, a csapatmunka fejlődik - mértéke a kaland próbáinak számával arányos. A kaland vezetőjének fejlődése olyan, mint ha eggyel több próbát teljesített volna. Ha olyan csapattal tartasz, melynek minden tagja a te Közös Tudatod tagja, már szinte félszavakból is megértitek egymást, így a fejlődés másfélszer annyi lesz, mint egyébként. Ha már csak egyedül maradtál a kalandban, mert a többiek elbuktak valahol útközben, már a csapatmunkád sem fejlődik. Mivel a csapatmunka önképzésben nem fejleszthető szakértelem, KNO-zni nem lehet, ill. a tudatturbó és a sziklozug ragu elfogyasztása sem hat rá. A csapatmunka növekedésével új beállítási lehetőségeket, képességeket szerezhetsz, melyeket a többszemélyes kalandokban használhatsz majd fel. Ezekről mindig enciklopédia tájékoztat majd. Az adott képességet attól a szinttől használhatod majd, ahányas szakértelemnél azt megkaptad. Az első ilyen "képesség" a "Mindenki egyért", melyet alant olvashatsz.

"MINDENKI EGYÉRT" BEÁLLÍTÁS
Most, hogy megszerezted első tapasztalataidat a többszemélyes kalandozás terén, talán épp egy összeszokottabb, minden kalandba közösen induló csapatra vágysz. Ez azonban nem működhet teljesen, amíg a csapattagok szenvtelenül figyelik, miként buknak el társaik, és ők, mintha mi sem történt volna, folytatják a kalandozást. Mostantól ezt a tényezőt kiküszöbölheted a TKB 1 <beállítás> parancs használatával, ahol
ha a beállításnak 1-et adsz meg: ha valaki elbukik, a teljes csapat elbukja a kalandot,
ha a beállításnak 0-t adsz meg (azaz TKB 1 parancs hatására): ha valaki elbukik, a csapat attól még folytatja a kalandot. (Ez az alapállapot, csak ha átállítottad korábban, és most törölni akarod, akkor van szükséged erre a parancsra.)
Azokban a többszemélyes kalandokban, ahol te vezeted csatába társaidat, a te beállításod határozza meg a kaland milyenségét.

KARAKTERLAP

Sauron Junior, egy fekete, hosszú hajú, csillogó szemű alakváltó férfi vagy. Fekete a bőröd. Tharr első számú avatárja vagy. A Hófarkas Klán (#9117) K.T. tagjai közé tartozol. Ez a 670. fordulód.

Erő: 82 (122) Szint: 54 Merészség: 10/3 Magasság: 180 cm
IQ: 77 (103) Támadás: 89 (91) Agresszió: 5 Testsúly: 60 kg
Ügyesség: 77 (101) Védekezés: 135 (137) Menekülés: 15 % Életkor: 51/24 év
Egészség: 76 (104) Életpont: 2677/2544 Jellem: semleges Tul. pont: 1
Szerencse: 77 (102) Varázspont: 4169/4104 Pénz: 1471 arany Kép. pont: 2
Tudatpont: 21/0 Pszi pont: 134/199 Halhatatlanság: 30 % EFejl: 56
Eddig összesen 8151 szörnyet (13 ebben a körben) öltél meg. Ebben a fordulóban 144412 TP-t kaptál. Jelenleg 54464803 TP-d van. A következő szinthez még 10535197 TP szükséges. Trófeáid: triklem drakolder, ryuku sorkatona, dagálydémon. A Hófarkas tetoválását viseled.

HARCI ISMERETEK
víziharc: 11/86 ökölvívás: 12/95 (+28%) szúrófegyverek: 57/63 (+2%)
vágófegyverek: 35/93 (+7%) ütőfegyverek: 38/60 (+1%) lőfegyverek: 17/37
dobófegyverek: 45/56 (+2%)

Feltételes fegyverváltás: ököl (#28) (120%) << kyorg hosszúpenge (#917) (120%) << Daramoula pálcája (#950) (100%)
Feltételes lőfegyver használat: semmi (0 -4.); ezüsttollú nyíl (#363) (5 -13.); mérg. ubuk dobónyíl (#188) (14 -37.); bogyógránát (#430) (38 -44.); vas dobónyíl (#189) (45 -996.); bűvös shuriken (#562) (997 .); hajító csillag (#939) (998 -);
Óvatosság (labirintusokban): 0 KPCS: automatikusan minden kapcsolónál
A negatív esszencia épp tleikan nyárs fegyverre kenve.

EGYÉB ISMERETEK
1. rejtőzködés: 62/17 2. nyomkövetés: 176/22 (+14%) 3. lopás: 2/92
4. mászás: 47/17 5. hajózás: 18/44 6. csapdakészítés: 15/68
7. csapdaészlelés: 26/7 8. gyógyítás: 142/25 9. titkosírás: 7/98
10. felderítés: 35/86 (+7%) 11. szörnyidomítás: 3/90 12. teológia: 345/73 (+129%)
13. taumaturgia: 108/38 (+8%) 14. szerencsejáték: 7/32 15. versengés: 24/88
16. harcművészetek: 4/7 17. zene: 12/12 18. szörnyismeret: 30/98
19. pszi: 69/25 (+8%) 20. zárnyitás: 18/96 21. vadászat: 12/66
22. vitalitás: 11/96 (+6%) 23. bányászat: 61/80 (+6%) 24. úszás: 13/55
25. főzés: 6/45 26. ősteológia: 9/40 27. csapatmunka: 1/19

FEJLESZTÉSI PONTOK
Felhasználatlan fejlesztési pont: 62
1. sebzés bónusz: 3 2. támadás bónusz: 2 3. védekezés: 1 5. varázslat sebzés: 5
6. regeneráció: 3(4) 8. képességpont: 4 9. gyors fejlődés: 4 10. vp regeneráció: 7(9)
11. kincskeresés: 3

FELTÉTELES PARANCSOK (még 3 lehet)
deus ex machinád 0 mezőre repítsen
totem 80% életpont alatt (ősi gyógyítás (#267))
gyógyítasz 60% életerő alatt 40 TVP-ért (max. 6 alkalommal)
kutatsz max. 200 TVP-ért
ásol max. 80 TVP-ért
készítesz szögletes követ (#17) (max. 10 darabot ), kerek követ (#19) (max. 20 darabot ), nyílvesszőt (#108) (max. 12 darabot ), pézsmatökmagot (#934) (max. 10 darabot ), hajító csillagot (#939) (max. 10 darabot ), kőkést (#6) (max. 2 darabot ), jokonbia ágat (#1477) (max. 5 darabot ), gourry tojást (#1455) (max. 1 darabot )
mászol max. 400 TVP-ért
cirkusz: céllövölde, ötpróba, küldetés, kártyabarlang, labirintus, szellemkastély (63)
maradék TVP-dből az erő (1) tulajdonságodat TF-eled
Feltételes támadás (aktív: 16, max: 16)
armageddont lövő lények (#9099), halált okozó lények (#9098), Rém (#315), éjfattyak (#9096), 9955. szövetség (#9955), purifikátor császár (#393), öregedést okozó lények (#9095), északi tűzsárkány (#219), Dl'orkhaugruk (#425), manaelementál (#290), vámpírféreg (#782) (csak egyszer), ősöreg taalruherceg (#718), teriád varázsló (#798), teriád gyilkos (#800), 9944. szövetség (#9944), Sötétség Hercege (#296)
Barátságosság (aktív: 12, max: 16)
semlegesek (#989), jók (#990), élőholt ősmágus (#179), rothadó lián (#427), Garmhuun familiáris (#543), bosszúálló (#562), kronotapír (#286), bűbájlidérc (#761), Bondorroth (#723), magh-goth párduc (#871), Wart (#5667), hoarián barbár (#833)

VARÁZSLATAID ÉS PSZI KÉPESSÉGEID
Varázslói varázslataid
energiatüskék (#29, 5 VP) lángcsóva (#31, 5 VP) izomernyesztés (#33, 6 VP)
varázsvédelem (#34, 8 VP) mágiatörés (#35, 10 VP) védelem sav ellen (#36, 12 VP)
tompítás (#40, 8 VP) jégcsóva (#41, 15 VP) fehér glóbusz (#47, 13 VP)
villámcsapás (#50, 18 VP) elektromos pajzs (#51, 14 VP) mágiafeloldás (#75, 5 VP, 5 TVP)
fúzió (#77, 25 VP, 5 TVP) láth. észlelése (#78, 7 VP, 5 TVP) varázsital főzése (#100, 30 VP)
tükörpajzs (#101, 26 VP) savhurrikán (#107, 40 VP) varázsvédelem II (#108, 18 VP)
felszínre ugrás (#109, 25 VP, 5 TVP) varázslatfelejtés (#130, 20 VP, 5 TVP) tűzgolyó (#155, 25 VP)
tűzmágia (#157, 24 VP, 5 TVP) familiáris idézése (#159, 40 VP, 20 TVP) varázskő készítés (#160, 120 VP, 10 TVP)
dimenzióugrás (#163, 55 VP, 5 TVP) városi teleport II (#181, 60 VP, 10 TVP) Symulf rúnája (#182, 12 VP, 5 TVP)
vízlélegzés (#185, 15 VP, 5 TVP) háló (#186, 24 VP) tiltott teleport (#198, 100 VP, 10 TVP)
a munka gyümölcse (#224, 10 VP) jégoszlop (#231, 24 VP) minta formázása (#237, 120 VP, 10 TVP)
Thargodan illúzió (#242, 50 VP) éjfattyak végzete (#260, 100 VP) tl'urlang formázás (#262, 500 VP)
filofaxáció (#277, 20 VP, 10 TVP) jégmágia (#279, 25 VP, 5 TVP) időcsere (#285, 5 VP)
ősi harcmodor (#287, 120 VP)
Papi varázslataid
vámpirizáció (#1, 8 VP, 5 TVP) éber kakukk (#3, 6 VP) áldomás (#6, 5 VP, 5 TVP)
alkímia (#7, 7 VP, 3 TVP) esőidézés (#11, 8 VP, 5 TVP) erőpajzs I (#12, 6 VP, 5 TVP)
hadiszerencse I (#13, 4 VP, 5 TVP) méregsemlegesítés (#14, 10 VP, 5 TVP) vak őrület (#18, 3 VP, 5 TVP)
kitartó ló (#19, 10 VP, 5 TVP) korgó gyomor, huss (#21, 3 VP, 5 TVP) unkreáció (#22, 0 VP, 5 TVP)
hadiszerencse II (#24, 6 VP, 5 TVP) tündérfény (#25, 1 VP) tulajdonságpajzs (#26, 16 VP, 5 TVP)
harmadik szem (#27, 12 VP, 5 TVP) csupasz izom (#28, 10 VP, 5 TVP) méregfelhő (#37, 12 VP)
óriáserő (#53, 24 VP, 5 TVP) a lélek védelme (#57, 32 VP) azonnali gyógyítás (#58, 15 VP, 5 TVP)
hadiszerencse III (#59, 15 VP, 5 TVP) puha ütés (#60, 18 VP) tűzeső (#61, 16 VP)
erőpajzs II (#63, 24 VP, 5 TVP) oltár eltörlése (#79, 60 VP, 10 TVP) vadítás (#81, 8 VP, 5 TVP)
szörnyészlelés I (#82, 8 VP, 5 TVP) szörnycsábítás (#83, 14 VP, 3 TVP) szörnyidézés (#84, 72 VP, 10 TVP)
vasszervezet (#86, 8 VP) szopókőpusztítás (#88, 21 VP, 5 TVP) agyburok (#90, 11 VP)
fürgülés (#92, 22 VP) rúnapukkasztás (#94, 0 VP) DEM kreálása (#95, 50 VP, 10 TVP)
pusztító végzet (#106, 30 VP) erőpajzs III (#127, 30 VP, 5 TVP) élőholt pozdorja (#134, 40 VP)
tárgyészlelés (#135, 30 VP, 10 TVP) földelem idézése (#144, 70 VP, 20 TVP) Tharr haragja (#145, 16 VP)
ongóliant tombolás (#146, 40 VP) mágikus ütés (#147, 18 VP) becsületjel (#158, 14 VP)
esszenciavédelem (#165, 15 VP, 5 TVP) oltár teremtése (#167, 50 VP, 10 TVP) áldomás II (#169, 10 VP, 5 TVP)
planetáris őrdémon (#172, 18 VP) szopógödöreltörlés (#173, 30 VP, 10 TVP) tárgyvédelem (#178, 14 VP, 5 TVP)
gyorsvarázslás (#179, 0 VP) agytaposás (#180, 12 VP) kényszerport (#183, 8 VP)
esszenciavédelem 2 (#188, 15 VP, 5 TVP) méregfelhő II (#193, 18 VP) megfejtés (#199, 28 VP, 5 TVP)
Pörhemór köre (#205, 30 VP, 5 TVP) kisebb kívánság (#208, 300 VP, 30 TVP) vadászat (#209, 40 VP, 5 TVP)
áldomás III (#217, 15 VP, 5 TVP) hatalomvarázs (#220, 25 VP, 5 TVP) földrengés (#221, 160 VP, 20 TVP)
csapdaészlelés (#222, 12 VP, 5 TVP) mágia megértése (#226, 0 VP) meditáció (#250, 0 VP)
pajzszúzás (#251, 24 VP) bo'adhun csapás (#266, 60 VP) ősi gyógyítás (#267, 30 VP, 5 TVP)
kiszáradás (#268, 70 VP) árnyak segítsége (#270, 24 VP) bo'adhun gyógyítás (#272, 0 VP)
kyorg tudás (#273, 0 VP) papi aura (#377, 50 VP, 5 TVP) fájdalomtükör (#379, 130 VP)
Pszi képességeid
pszi-ernyő (#64, 6 PP, 5 TVP) auratranszformáció (#65, 10 PP, 10 TVP) pszi-regeneráció (#66, 12 PP, 5 TVP)
felejtés (#68, 5 PP, 5 TVP) kí koncentráció (#69, 14 PP, 5 TVP) agyletapogatás (#70, 16 PP, 2 TVP)
szürkeáll. aktiv (#71, 20 PP, 5 TVP) mentális pajzs (#72, 9 PP, 5 TVP) pszi fejlesztés (#73, 20 PP, 10 TVP)
molekulaátrendezés (#74, 10 PP, 5 TVP) agykorbács (#97, 6 PP) pszi-acéltorony (#98, 8 PP)
tudatkutatás (#99, 20 PP, 10 TVP) térképelemzés (#104, 20 PP, 10 TVP) kontinuum-tágítás (#105, 60 PP, 10 TVP)
tudatrombolás (#111, 25 PP) pszi-gyűjtés (#112, 300 PP, 30 TVP) pszi-ernyő II (#113, 10 PP, 3 TVP)
agybénítás (#114, 10 PP) pszi-konverzió (#115, 50 PP, 20 TVP) az elme fölénye (#116, 10 PP, 5 TVP)
szuperpszi kif. (#117, 400 PP, 60 TVP) teljes őrület (#118, 12 PP) térképelemzés II (#119, 80 PP, 40 TVP)
nagyobb agypajzs (#120, 15 PP, 5 TVP) direkt kontaktus I (#121, 35 PP) direkt kontakt. II (#122, 45 PP)
az elme hatalma (#123, 15 PP, 5 TVP) a möszék kiirtása (#189, 8 PP, 5 TVP) igazlátás (#190, 3 PP)
ragály (#191, 5 PP, 5 TVP) gyors pihenés (#194, 0 PP) pszi-konverzió II (#195, 20 PP, 15 TVP)
az agy kifacsarása (#197, 14 PP) agybénítás II (#246, 15 PP) elme dominanciája (#247, 20 PP, 5 TVP)
fehérál.roncsolása (#248, 22 PP) spirituális ext. (#249, 0 PP)
Alakváltó és tudati képességeid
kisebb tűzlehelet (#110, 2 ÉP) nagyobb tűzlehelet (#150, 5 ÉP) pszi kő kreálása (#151, 30 ÉP, 30 TVP)
Ősteológia varázslataid
megifjodás (#309, 200 VP, 10 TVP) isteni eledel (#326, 70 VP, 6 TVP)
Butaság ára beállítás: teológia: +15 vp 15 költség alatt; taumaturgia: +15 vp 15 költség alatt;
A varázslatok tanulására elkölthető: 250 kör eleji VP regeneráció.

JELENLEG RAJTAD LEVŐ AKTÍV VARÁZSLATOK ÉS PSZI HATÁSOK
Pörhemór köre (#205) (171,5,2) vámpirizáció (#1) áldomás (#6) méregsemlegesítés (#14)
óriáserő (#53) esszenciavédelem 2 (#188) tulajdonságpajzs (#26) esszenciavédelem (#165)
hatalomvarázs (#220) csupasz izom (#28) Techiulan aurája (#261) szürkeáll. aktiv (#71)
papi aura (#377) mágikus ütés (#147)

TÁMADÓ ÉS VÉDEKEZŐ VARÁZSLATOK LISTÁJA
Feltételes varázslat-használat
10. és magasabb szintűek ellen
Támadó varázslatok (aktív: 3, max: 10)
puha ütés (#60), éjfattyak végzete (#260), bo'adhun csapás (#266)
Védekező varázslatok (aktív: 2, max: 10)
agytaposás (#180), tompítás (#40)
Feltételes támadó varázslatok (aktív: 54, max: 59 - védekező varázslatokkal együtt)
pusztító végzet (#106) >> káoszszellem (#472) pusztító végzet (#106) >> tleikan házőrző (#507)
pusztító végzet (#106) >> sötét ülnök (#508) pusztító végzet (#106) >> kreiton idéző (#510)
pusztító végzet (#106) >> tleikan hajadon (#533) pusztító végzet (#106) >> tleikan ölőművész (#535)
pusztító végzet (#106) >> kreiton jótündér (#538) pusztító végzet (#106) >> shokara bogár (#436)
pusztító végzet (#106) >> kreiton lich (#536) nagyobb tűzlehelet (#150) >> tleikan hadúr (#509)
pusztító végzet (#106) >> szellemdarázs (#481) pajzszúzás (#251) >> pszionikus entitás (#553)
direkt kontakt. II (#122) >> részeg kalandozó (#187) bo'adhun csapás (#266) >> kisebb jégisten (#662)
bo'adhun csapás (#266) >> ősöreg hósárkány (#663) puha ütés (#60) >> férfiak (#998)
puha ütés (#60) >> nők (#999) bo'adhun csapás (#266) >> tleikan behemót (#511)
tűzgolyó (#155) >> fagybehemót (#660) bo'adhun csapás (#266) >> ezerszemű bestia (#288)
bo'adhun csapás (#266) >> sötét kaszás (#591) halálos érintés (#271) >> tl'urlang vadász (#610)
halálos érintés (#271) >> ml'othag szürcsölő (#415) halálos érintés (#271) >> árnytündér csontváz (#629)
halálos érintés (#271) >> végzetes szójer (#631) pusztító végzet (#106) >> garmhegyi szerzetes (#599)
halálos érintés (#271) >> tleikan rémeb (#626) bo'adhun csapás (#266) >> takarító (#609)
halálos érintés (#271) >> eldüeni vándor (#601) halálos érintés (#271) >> baljós árny (#588)
bo'adhun csapás (#266) >> ősöreg Tguarkhan (#727) jégoszlop (#231) >> ősöreg taalruherceg (#718)
halálos érintés (#271) >> ryuku orgyilkos (#942) tűzeső (#61) >> Wart (#5667)
jégoszlop (#231) >> gnóm szolgáló (#943) halálos érintés (#271) >> ryuku tolvaj (#883)
halálos érintés (#271) >> teriád törzsfő (#805) halálos érintés (#271) >> kithszaki orgyilkos (#843)
halálos érintés (#271) >> ryuku sorkatona (#828) halálos érintés (#271) >> ryuku szamuráj (#836)
Feltételes védekező varázslatok (aktív: 54, max: 59 - támadó varázslatokkal együtt)
elektromos pajzs (#51) >> fényes griff (#952) agytaposás (#180) >> hoarián sámán (#834)
fürgülés (#92) >> gnóm szolgáló (#943) fájdalomtükör (#379) >> ősöreg taalruherceg (#718)
árnyak segítsége (#270) >> ősi asszimiláció (#717) varázsvédelem II (#108) >> tlopedmuk (#584)
agytaposás (#180) >> energiaelementál (#577) fürgülés (#92) >> ősöreg hósárkány (#663)
agytaposás (#180) >> kisebb jégisten (#662) fürgülés (#92) >> fagybehemót (#660)
pszi-acéltorony (#98) >> pszionikus entitás (#553) agytaposás (#180) >> márvány fagyúr (#657)
varázsvédelem (#34) >> elemi pulzátor (#440) varázsvédelem (#34) >> shokara bogár (#436)

ISTENI KÜLDETÉSEID
1.) Fosztogass végig tíz drakolder csatamezőt! (számláló: 4)
2.) Immunitáskövek? Bah, ilyesmire nincs szükségünk! Áldozz fel hármat a szívemtől legmesszebb állóból oltáromnál!
3.) Várlak audenciára - kerülj hozzám olyan közel, mint még soha életedben!

HŐSTETTEID
A quwarg rajzásban leölt quwargjaid: 1 élőholt, 6 rohamosztagos, 4 ősmágus, 1 anyakirálynő, 1 ősquwarg.
Olimpiai helyezéseid: harmadik hely az 5. kategóriában a XI. olimpián.
Eddigi legjobb helyezésed az alanori íjász- és dobóversenyen: 21. Legjobb pontszámod: 144.

A FORDULÓ ELEJÉN MÉG MEGVOLT...
2 isteni könnycsepp (#260) 1 katonai kötszer (#1508) 1 nyílvessző (#108)
20 pirkit (#153) 1 purifikátor háj (#269) 1 sallank karom (#128)
2 szögletes kő (#17) 1 varázskő (#305) 36 víz (#27)

EBBEN A FORDULÓBAN KERÜLT HOZZÁD...
1102 arany (#50) 1 aranytű (#272) 1 csalánvirág (#582)
2 fűszertartó (#210) 5 gyöngymangó (#135) 2 kaja (#2)
1 karbin plazma (#199) 5 kerek kő (#19) 2 sáfránypor (#211)
11 sárkánypikkely (#292) 1 sötét ital (#284) 1 tl'urlang erőkő (#825)
3 toxyl (#591) 4 vasérc (#152) 1 xirnox szív (#213)

E KÖRBEN TETT LÉPÉSEID TÉRKÉPE


(360,66) viharóriás barlang (#612), törpe bánya (#435), művészi porolit (#720), Chara-din monolitja (#534), érclelőhely, Lord of Night (2780. kalandozó), Fürge Calver (2957. kalandozó), Acinonyx Jubatus (5350. kalandozó), Gilthanas (5940. kalandozó), viharóriás (#278)

ÜZENET A JÁTÉKVEZETŐTŐL


2006.06.21 09:37 Változások a számládon! 150 zseton átutalása a(z) 2042. számlára!
˙

TÚLÉLŐK FÖLDJE REFERENCIA


Sauron Junior 670. fordulója

Szörnyek

vadász tatu (#10) lila brekk (#11) szárnyas gömböc (#12) gonyolék (#13) rambó bogár (#14)
démontetű (#15) homokvarány (#16) bolhakutya (#17) ormánygőte (#18) kavadu (#19)
mérges pók (#20) goblin (#21) drótszőrű pincsi (#22) gazda (#24) grákó denevér (#25)
királygyík (#26) óriás sáska (#27) sakál (#28) gyilkos mókus (#29) surranó kígyó (#30)
woor-antilop (#31) gnóm boltos (#32) sünmedve (#33) kőszáli disznó (#34) acélkolosszus (#35)
manó (#36) sötét motyogó (#37) gorombilla (#38) lebegő gomba (#39) hamupók (#40)
görgőte (#41) óriás patkány (#42) tigroszlán (#43) Baar-ork (#44) Duer-ork (#45)
Tugt-ork (#46) harcos (#47) csontváz (#48) zombi (#49) technokolin (#50)
gyíkember (#51) bakkura (#52) százfogú (#53) bo-skorpió (#54) rőtmanó (#55)
félelem-járó (#56) gátvakond (#57) rájanyék (#58) pókvadász (#59) drasmólyom (#60)
hegyi rák (#61) kőevő (#62) umor-pióca (#63) varkaudar (#64) goldugar (#65)
vízionár (#66) húsevő magszim (#67) móleon (#68) evaporőr (#69) vadtroll (#70)
fabontó szójer (#71) óriás skorpió (#72) garokk (#73) tintacsiga (#74) mirg (#75)
gitonga (#76) zoloboo (#77) színes dözmöng (#78) bombagoly (#79) trollfa (#80)
tazunkaróka (#81) spagulár (#82) kaszabolósáska (#83) bíborgörény (#84) gyilkos sallank (#85)
topránypolip (#86) árnyékrája (#87) kaffogó hebrencs (#88) sörényes ubuk (#89) törpe kovács (#90)
alpesi tehén (#91) púpos burástya (#92) bundás csirmáz (#93) légirozmár (#94) mérges nyukmár (#95)
szintszívó (#96) mosolygó rettenet (#97) téfea magoflux (#98) piromenyét (#99) szőrös pók (#100)
sullár (#101) uzbány (#102) mélységi grittang (#103) trikornis (#104) óriás griff (#105)
griffőniksz (#106) fekete griff (#107) vadász varkaudar (#108) kőkorszaki szaki (#109) nyuhaj karbin (#110)
ragyás burástya (#111) sóhajtó dorony (#112) süvítő rája (#113) vérszomjas csüldő (#114) törpemammut (#115)
gyilkos tetű (#116) mutáns pók (#117) trappoló dinymák (#118) emberevő (#119) bibircsók-óriás (#120)
homokféreg (#121) xirnox (#122) tetemember (#123) manifesztátor (#124) büntető praglonc (#125)
miksziszi húsgólem (#126) Morbid (#127) varkaudar mágus (#128) Lord Kovács József (#129) útonálló (#130)
orgyilkos (#131) sötét gnóm (#132) elit palotaőr (#133) palotaőr (#134) élőholt mirg (#135)
sötét főgnóm (#136) karmos tankány (#137) agglomerátor (#138) proteinfecske (#139) acéldarázs (#140)
szőrlajhár (#141) udvari mágus (#142) vadászkutya (#143) arató csattanat (#144) pattanóböde (#145)
kardfogú fülemüle (#146) epokitféreg (#147) vérfürdető magszim (#148) szőrös bozsó (#149) fémbontó szójer (#150)
dehidrátor (#151) kardszárnyú pocok (#152) quwarg királynő (#153) autentikus vámpír (#154) nukleáris cickány (#155)
tüskés harci gromak (#156) purifikátor (#157) nómenklatúra (#158) ongóliant (#159) tyrannoszaurusz rex (#160)
velociraptor (#161) hadroszaurusz (#162) kétfejű troll (#163) jégtroll (#164) bávatag golombár (#165)
borzalmas varkaudar (#166) kvazár kovács (#167) halálosztó kain (#168) orgoró (#170) óriásféreg (#171)
sírlidérc (#172) vark. nekromanta (#173) dögkeselyű (#174) élőholt mágus (#175) óriás csontváz (#176)
csontváz lord (#177) ongóliant hadúr (#178) élőholt ősmágus (#179) Zinthurg (#180) gnóm szolgáló (#181)
pöfögő kregon (#182) elf mesterharcos (#183) ezoterikus mardel (#184) karmazsin huhogó (#185) szeppent rákfatty (#186)
részeg kalandozó (#187) kocsmai verekedő (#188) varkaudar behemót (#189) varkaudar bajnok (#190) szutykos remák (#191)
trosnyogó szakóca (#192) vércápa (#193) hínárevő piranha (#194) opati polip (#195) elektromos angolna (#196)
étkezési homár (#197) moszatrája (#198) mélység fattya (#199) magnetikus praglonc (#200) quwarg harcos (#201)
élőholt quwarg (#202) agyagelementál (#203) bazaltelementál (#204) gránitelementál (#205) kacagó szépia (#206)
diuretikus kráken (#207) drónkeselyű (#208) kneopatikus mollusk (#209) degradátor (#210) joviális m.szockó (#211)
Tguarkhan (#212) kisebb quwarg isten (#213) quwarg nagymester (#214) tűzfőnix (#215) élőholt sullár (#216)
massza (#217) tormikus egér (#218) északi tűzsárkány (#219) királyi palotaőr (#220) pszi elementál (#221)
aurapollátor (#222) szubreális vámpír (#223) nanda (#224) átokmurgattyú (#225) norpadolótika (#226)
kultúrmasztodon (#227) éjkornis (#228) orbitális mackósajt (#229) zoloboo sámán (#230) woorgard (#231)
ekharion (#232) alanori csatamén (#233) adószedő (#234) káoszteknőc (#235) Chara-din fattya (#236)
Mnebolath (#237) Orkhan Thai (#238) Raia szent lovagja (#239) sivatagi doareg (#240) vadász quwarg (#241)
qwarg rohamosztagos (#242) áeratikus hasnyák (#243) hegyi góliát (#244) Rughar familiárisa (#245) nagyobb vércápa (#246)
kputtyintó csalán (#247) quwarg parafenomén (#248) taalru (#249) noth szellem (#250) zombi mester (#251)
lidércúr (#252) pordémon (#253) hordóagyú mameluk (#254) őrült varázsló (#255) tüskés gigaféreg (#256)
Notermanthi (#257) pszi őselementál (#258) holle anyó (#259) kőtipró (#260) trikornis herceg (#261)
zsoldoskatona (#262) bérmágus (#263) páncélos lovag (#264) harci mágus (#265) elit gárdista (#266)
mestervarázsló (#267) zoloboo törzsfő (#268) quwarg anyakirálynő (#269) varkaudar hadúr (#270) varkaudar varázsló (#271)
pszi elementál lord (#272) Főmágus (#273) őrjáratozó katona (#274) triklem drakolder (#275) tűzelementál (#276)
jégelementál (#277) viharóriás (#278) halálelementál (#279) Védőnővér (#280) vércápa sámán (#281)
ősdentor (#282) aranyfecske (#283) molgan (#284) kronokukac (#285) kronotapír (#286)
kronoelementál (#287) ezerszemű bestia (#288) titánkolosszus (#289) manaelementál (#290) Ekhnagorhu (#291)
ragadozó (#292) káoszbajnok (#293) ében hadúr (#294) ében halálhajcsár (#295) Sötétség Hercege (#296)
Thargodan csontváz (#297) Maffiózó (#298) quwarg felderítő (#299) ősquwarg (#300) quwarg szabotőr (#301)
quwarg ősmágus (#302) óriáspók (#303) aranygriff (#304) Banyapók (#305) méregelementál (#306)
taalru herceg (#307) uchako (#308) mópat gigász (#309) Thargodan zsoldos (#310) Thargodan légiós (#311)
talriai behemót (#312) ősöreg góliát (#313) sötét ölész (#314) Rém (#315) lidérckirály (#316)
mópat fatty (#317) Thargodan mágus (#318) lélekelementál (#319) zafír drakón (#320) smaragd drakón (#321)
márvány drakón (#322) Notermanthi báró (#323) viharóriás sámán (#324) Ovgun (#325) smaragd sárkány (#326)
ében sárkány (#327) márvány sárkány (#328) zafír sárkány (#329) rubin sárkány (#330) Folrang (#331)
Ylgoroth (#332) Raia angyala (#333) Sir Rasolphius (#334) Thargodan kufár (#335) áldott okerón (#336)
küklopsz (#337) albinó küklopsz (#338) sziklaskorpió (#339) sárkányfajzat (#340) dűnelord (#341)
árnylord (#342) bölcs szilmill (#343) smaragd őrsárkány (#344) ork sámán (#345) szürke rinocérosz (#346)
varkaudar kósza (#347) khór darázs (#348) liumbe (#349) északi aurach (#350) halálmadár (#351)
láplidérc (#352) tesh alligátor (#353) erszényes elkarog (#354) nektoraf (#355) vörös rakolits (#356)
dűnekukac (#357) bíbor szulfagor (#358) földsárkány (#359) ryuku gárdista (#360) ryuku légiós (#361)
ryuku ostromteknős (#362) partravetett medúza (#363) fekete amőba (#364) troll ritualista (#365) dombi yeti (#366)
dombi óriásyeti (#367) kérődző etra (#368) rőtmanó berzerker (#369) Hrumagurk (#370) élőholt hadúr (#371)
átokosztó (#372) mutáns patkány (#373) oglyth (#374) bérgyilkos (#375) gorath lárva (#376)
Thargodan berzerker (#377) Eruol (#378) Zinthurg börtönőr (#379) Leah avatárja (#380) Dornodon avatárja (#381)
Raia avatárja (#382) Elenios avatárja (#383) Sheran avatárja (#384) Tharr avatárja (#385) Fairlight avatárja (#386)
Chara-din avatárja (#387) bolyongó lidérc (#388) zombi mágus (#389) lélekorzó (#390) halottidéző (#391)
csontgólem (#392) purifikátor császár (#393) ryuku gólem (#394) csápos otagi (#395) bunthar (#396)
hegyi óriás (#397) mutáns bunthar (#398) erdei rém (#399) Techiulan (#400) lidércóriás (#401)
varkaudar őslich (#402) fertőzött ent (#403) Nateilena úrnő (#404) villámrája (#405) triton (#406)
vérkeszeg (#407) vízdémon (#408) vízbeölt ryuku (#409) óriás vízi sün (#410) hullámelementál (#411)
gh'raiton ölész (#412) rd'alv lélektipró (#413) kr'uagon pusztító (#414) ml'othag szürcsölő (#415) vg'axtol torzító (#416)
smaragdgólem (#417) vortexmágus (#418) halálhozó (#419) korinthai amőba (#420) kék rothasztó (#421)
ősi szellem (#422) csontváz hadúr (#423) kísértetvarázsló (#424) Dl'orkhaugruk (#425) drótszőrű mópat (#426)
rothadó lián (#427) natharion gólem (#428) gothag döglidérc (#429) verg elmeszaggató (#430) esthari vérszopó (#431)
krathan csontváz (#432) trakhon (#433) homogén artikula (#434) táncoló ogre (#435) shokara bogár (#436)
sziklaelementál (#437) testzabáló (#438) Baalgarmon szolgája (#439) elemi pulzátor (#440) tarajos mandrag (#441)
vastagbőrű mutak (#442) greén örvény (#443) mennydörgő titán (#444) animált korall (#445) veszett gorilla (#446)
őshonos sziklozug (#447) homokcápa (#448) ködmedúza (#449) pengekarú nitmák (#450) púpos zsokarg (#451)
bosszantó apróság (#452) zseléféreg (#453) hegyi yeti (#454) dögbűzös liliom (#455) szárnyaló halál (#456)
lidérctűz (#457) sötét szisszenő (#458) chaktra vadászeb (#459) titokzatos kroa (#460) vadkos (#461)
hájas okerón (#462) ro'galhal kísértet (#463) hótarantula (#464) varkaudar remete (#465) tündöklő griff (#466)
bo'adhun lidérc (#467) bo'adhun éjhozó (#468) türkiz sárhajító (#469) pikkelyes ptog (#470) kettéroppantó (#471)
káoszszellem (#472) rubin góliát (#473) algaleioda (#474) hamuelementál (#475) leviathán lárva (#476)
kutyafejű medve (#477) quwarg lázhozó (#478) dübörgő bahrot (#479) trakatoid (#480) szellemdarázs (#481)
tüskés totemblarg (#482) rikácsoló kolibri (#483) katamán ordas (#484) harcos hárpia (#485) tarajos áspis (#486)
elmeszonda (#487) ében tigris (#488) fekélyes hernyó (#489) csupaszbőrű maclogh (#490) harci mugrath (#491)
bumshir óriásmacska (#492) kyorg szolgasárkány (#493) Kronga hadúr (#494) Koponyazúzó Emma (#495) Sshreakza (#496)
Ébenuszonyú Tekla (#497) nitmák lord (#498) Iszonyat (#499) Fehér Özvegy (#500) Tissian sámánúr (#501)
Éjvadász (#502) Toodrok Din (#503) Mindabala (#504) Uthan Teriadan (#505) kreiton bűvölő (#506)
tleikan házőrző (#507) sötét ülnök (#508) tleikan hadúr (#509) kreiton idéző (#510) tleikan behemót (#511)
tleikan főbíra (#512) testzabáló rasáth (#513) pirogólem (#514) achát gólem (#515) torz gólem (#516)
bíbor tenyészet (#517) smaragd tenyészet (#518) őstenyészet (#519) drag'kór féregűző (#520) drag'kór sámánúr (#521)
drag'kór kolosszus (#522) Dreighatran (#523) ro'galhal gyóntató (#524) Harmarghal (#525) zztrissh harcos (#526)
zztrissh veterán (#527) Strissha (#528) albinó féreg (#529) káoszpók (#530) tűzrája (#531)
Tokan (#532) tleikan hajadon (#533) tleikan amazon (#534) tleikan ölőművész (#535) kreiton lich (#536)
kreiton átokmester (#537) kreiton jótündér (#538) raskhiir szellem (#539) quwarg széltáncos (#540) selyemszárnyas (#541)
vadászskorpió (#542) Garmhuun familiáris (#543) Morghatal A'ton (#544) kémsárkány (#545) bársony gyilkos (#546)
káoszdémon (#547) monumentalizmo (#548) eszement trappoló (#549) kyorg álomherceg (#550) troglodita idéző (#551)
bűzkeselyű (#552) pszionikus entitás (#553) mutánsféreg (#554) vérszomjas karvaly (#555) troglodita harcos (#556)
élőholt pöffeteg (#557) kóbor mortag (#558) karmos behemót (#559) groxmati varázstudó (#560) szörnyszülött-fióka (#561)
bosszúálló (#562) sivatagi okerón (#563) elfajzott enkala (#564) tengeri parduan (#565) groxmati átokmanó (#566)
kyorg őrgólem (#567) kísértetvándor (#568) moxerati mocsárlakó (#569) P. Vlagyimir (#570) troglodita hadvezér (#571)
Buqqe (#572) Fürge Maidena (#573) Kíméletlen Ardo (#574) Gyorsröptű Kabol (#575) trakuun lidérc (#576)
energiaelementál (#577) Alkotó (#578) Teremtő (#579) Thargodan főmágus (#580) kreált kopó (#581)
mutáns kopó (#582) Bropxat (#583) tlopedmuk (#584) hártyás dermesztő (#585) árnygólem (#586)
templomos lovag (#587) baljós árny (#588) gnomori rémszolga (#589) wayazamund szirén (#590) sötét kaszás (#591)
khrak kőóriás (#592) bányászvorthag (#593) szenzoros lápi rém (#594) homoktúró galaga (#595) nekromanta kóborló (#596)
ködmágus (#597) kocsonyakígyó (#598) garmhegyi szerzetes (#599) ősi matéria (#600) eldüeni vándor (#601)
fényhozó (#602) dűneszellem (#603) dranadáni kőtörő (#604) smaragdvámpír (#605) tleikan áruló (#606)
ősféreg (#608) takarító (#609) tl'urlang vadász (#610) patás tanough (#611) gygyan krokodil (#612)
Tobias Ak'radal (#613) Szépséges Ma'yia (#614) Lord Daramoula (#615) Dranadáni Salamon (#616) garmhegyi árny (#619)
tlopedmuk rémúr (#620) tlopedmuk halálbáró (#621) ében árnylidérc (#622) ősi csontvázúr (#623) rothadó tetem (#624)
Rettegés Ura (#625) tleikan rémeb (#626) vtoeken döntőbíra (#627) élőholt drakolder (#628) árnytündér csontváz (#629)
fertőzött dr.lárva (#630) végzetes szójer (#631) kristálynyálka (#632) rothadó borzalom (#633) ezeréves lélek (#634)
tollaskígyó (#635) sarki róka (#636) jegesmedve (#637) fagyféreg (#640) hópárduc (#642)
fagyelementál (#644) dermesztő lidérc (#645) eszkimó óriás (#648) jégzabáló (#649) fagymágus (#650)
animált hókutya (#651) jégdémon (#652) fagyóriás (#653) mammut zombi (#654) rozmár sámán (#655)
jégtörő (#656) márvány fagyúr (#657) kristályförgeteg (#658) hósárkány (#659) fagybehemót (#660)
kisebb jégisten (#662) ősöreg hósárkány (#663) agyfröccsentő (#666) troll bányász (#679) varkaudar hírnök (#686)
varkaudar íjász (#687) varkaudar iszákos (#688) nőstény varkaudar (#689) varkaudar vajákos (#690) varkaudar katona (#691)
varkaudar böllér (#692) vark. kardtáncos (#693) csataremák (#694) mópatétkű grymeth (#695) hiperéber grymeth (#696)
csattogó kígyó (#697) Őrült Montrix (#698) haprszagú Thargodan (#699) lázadó hapral (#700) Thargodan raktfőnök (#701)
vámpírdenevér (#702) púpos varkaudar (#703) varkaudar che-pap (#704) szikrázó manahal (#705) Nap bírája (#711)
Rüeumöeu szelleme (#712) laborkudarc (#713) kísérleti kudarc (#714) fokozott burjánzás (#715) gőzölgő fröccsenet (#716)
ősi asszimiláció (#717) ősöreg taalruherceg (#718) őscápa (#719) mélytengeri kráken (#720) Bondorroth (#723)
ősöreg Zinthurg (#724) ősöreg Notermanthi (#725) ősöreg Orkhan Thai (#726) ősöreg Tguarkhan (#727) ősöreg Tharg. mágus (#728)
zg'umrad facsaró (#738) Zt'tuzzarxn (#743) magger (#747) vezérfarkas (#748) mammutóriás (#749)
adamantit gólem (#750) kék rakolits (#754) drakolich (#760) bűbájlidérc (#761) kentaurusz (#762)
darázsfelhő (#763) élőholt tigris (#766) ekharion bébi (#768) mantikór (#769) proteinsólyom (#771)
ryuku csapásvezető (#778) roguena (#779) ork bérgyilász (#781) vámpírféreg (#782) térfaló (#783)
méregféreg (#784) kiütéses negátor (#785) elemi rin (#786) nekrit parazita (#787) keyrasi démonlidérc (#788)
mösze uralkodó (#789) skarlátdémon (#790) fattylord (#791) szánalmas pondró (#792) csáp entitás (#794)
teriád vadász (#796) teriád ámokfutó (#797) teriád varázsló (#798) élőholt teriád (#799) teriád gyilkos (#800)
teriád őrgólem (#801) teriád íjász (#802) féregtenyészet (#803) teriád harcos (#804) teriád törzsfő (#805)
teriád nekromanta (#806) teriád főmágus (#808) draklen medúza (#817) szívfaló (#826) ryuku sorkatona (#828)
ryuku kalandozó (#829) hoarián sárkánybébi (#830) sárkánylovas (#831) hoarián barbár (#833) hoarián sámán (#834)
ryuku lovas (#835) ryuku szamuráj (#836) ryuku gólemtudós (#837) kvazárgólem (#838) rubingólem (#839)
óriásmassza (#840) kithszaki orgyilkos (#843) tükördémon (#844) gömbpók (#845) kronopók (#848)
shintar pásztor (#849) quwarg b.háborító (#850) quwarg harcmágus (#851) amőbaszerű gyík (#852) smaragd griff (#853)
nyálkás genoid (#854) quwarg ölész (#855) gyökérszellem (#856) sangin yeti (#857) mutáns hegyitroll (#859)
kővarangy (#860) hebrencs teknős (#861) magh-goth párduc (#871) ent kertész (#872) tojásrakó pöfeteg (#873)
gigantoszaurusz (#874) bíbor anguaxin (#875) Zafórion (#877) Mg'thorath (#882) ryuku tolvaj (#883)
hallgatag térdeplő (#888) ryuku kalóz (#891) teishin keselyű (#892) tengeri parazita (#893) kaotikus ősvégzet (#894)
bámulatos zombi (#896) méregzsák (#897) dagálydémon (#898) bálnaevő kajmán (#899) legendás godzilla (#900)
kajmánevő gargantua (#901) dzsumbujharcos (#902) szőrös azuka (#903) vermelő rozsomák (#904) fekete albatrosz (#915)
tengeri kígyó (#919) bálnarák (#923) gigászi teknős (#924) édesvízi narvál (#938) ryuku orgyilkos (#942)
gnóm szolgáló (#943) cunami teknős (#944) páncélfoltozó (#945) ködsárkány (#947) szánalmas teknős (#949)
fényes griff (#952) zsákmányvadász (#953) ódon vízköpő (#954) Yurk, a profi (#958) Shengoroth (#967)
Teijiyoshi (#970) Barnega (#971) Blounther apó (#972) királyi őrjáratos (#7006) Friedurgonoma (#7009)
széleshátú bahrot (#7013) nagyképű párbajhős (#7022) elkóborolt rémeb (#7023) menekülő rabszolga (#7024) leleplezett teriád (#7025)
ryuku ősszellem (#7026) idegenvadász (#7027) sárkánykirálynő (#7030) magányos küklopsz (#7036) Kaszás Ubaron (#7040)
Ywgerothon (#7053) hrutemocha inda (#7069) toronyőrszellem (#7072)

Tárgyak

deus ex machina (#1) kaja (#2) vizestömlő (#3) bot (#4) bunkó (#5)
kőkés (#6) $kőhegyű lándzsa (#7) $szöges bunkó (#8) bunkósbot (#9) dárda (#10)
csontkés (#11) $csontszurony (#12) kőkalapács (#13) sünmedve tüske (#14) vadász tatu bőr (#15)
$bordacsont (#16) szögletes kő (#17) parittya (#18) kerek kő (#19) fúvócső (#20)
ormánygőte csont (#21) tüske (#22) mérgezett tüske (#23) kavadu lebeny (#24) kavadu iszák (#25)
gyenge méreg (#26) víz (#27) ököl (#28) smirglilevél (#29) $varányszem (#30)
smirglibokor (#31) szeksztáns (#32) $lapockacsont (#33) ásó (#34) tűzbokor (#35)
fáklya (#36) $drótszőr (#37) gumifa (#38) zárnyitó készlet (#39) kis vaskulcs (#40)
$grákóbőr (#41) távcső (#42) tükör (#43) királygyík bőr (#44) kis bőrpajzs (#45)
krómkaktusz (#46) surranó kígyó bőr (#47) antilopbőr (#48) $kígyóbőr kesztyű (#49) arany (#50)
bőrpáncél (#51) patak (#52) tavacska (#53) szökőkút (#54) mákrózsa bokor (#55)
$mákrózsa virág (#56) $bőrsisak (#57) ködmangó cserje (#58) ködmangó (#59) ködkapu (#60)
árnyéksár (#61) ködcsillag (#62) tigroszlán fog (#63) csontszablya (#64) $szöges páncél (#65)
szöges bőrpajzs (#66) kék orchideacserje (#67) $kék orchidea (#68) szárnyas hernyó (#69) $rézdarab (#70)
$rézpáncél (#71) $rézsisak (#72) $rézpajzs (#73) csontkulcs (#74) rézkulcs (#75)
bronzkulcs (#76) rát-fa (#77) mászókarom (#78) korongfa (#79) lapkorong (#80)
$mérleg (#81) zöld üveg (#82) ragasztó (#83) $díszes rézpajzs (#84) óndarab (#85)
olvasztókemence (#86) $bronzhegyű lándzsa (#87) $bronzsisak (#88) $bronzpajzs (#89) $bronzpáncél (#90)
manilla-fa (#91) kötél (#92) mély kút (#93) $bronzhegyű nyíl (#94) $bakkura bőr (#95)
$bakkura csizma (#96) $rákpáncél (#97) $rákpajzs (#98) $fekete gyöngy (#99) aranyló ugarhéj (#100)
$tinta (#101) vízionár szem (#102) $magszim bél (#103) fémrúd (#104) evaporőr háj (#105)
fabontó (#106) $rövid íj (#107) nyílvessző (#108) vapár cserje (#109) vapár ág (#110)
hosszú íj (#111) madártoll (#112) xantusz-kaktusz (#113) kaktusztüske (#114) móricserje (#115)
móri gyümölcs (#116) $ezüst nyaklánc (#117) púderszikla (#118) púderkő (#119) tábla (#120)
jellempróba (#121) dözmöng szív (#122) $göcsörtös bunkó (#123) rókafarok (#124) mandibulapenge (#125)
$bronzpenge (#126) $mandibulakasza (#127) sallank karom (#128) $sallank nyíl (#129) hebrencs állkapocs (#130)
$ubuk tüske (#131) hóhérbimbó (#132) $csuklyavirág (#133) gyöngymangó bokor (#134) gyöngymangó (#135)
rúnakő (#136) $mérg. ubuk tüske (#137) $ubuk dobónyíl (#138) koponya szimbólum (#139) denevér szimbólum (#140)
nap szimbólum (#141) $szem szimbólum (#142) virág szimbólum (#143) két kard szimbólum (#144) $villám szimbólum (#145)
oltár (#146) hebrencs csapda (#147) $mocsári penke (#148) grok-képződmény (#149) $szent jogar (#150)
szvó-ektoplazma (#151) vasérc (#152) pirkit (#153) mély szakadék (#154) vaskohó (#155)
világítótorony (#156) nyu-shuriken (#157) $ezüst karkötő (#158) $kis vaspajzs (#159) $vassisak (#160)
$nagy vaspajzs (#161) $borostyán függő (#162) karócsapda (#163) $vasvért (#164) mászókampó (#165)
ugh méreg (#166) sziklafészek (#167) sullár hólyag (#168) uzbány csőr (#169) spiritusz (#170)
$rövid kard (#171) $téfea-agy (#172) nekrofun (#173) $harci kalapács (#174) márványtorony (#175)
$vashegyű nyíl (#176) szopógödör (#177) mínosz-kúp (#178) grifftojás (#179) $ezüst gyűrű (#180)
$vasalt bunkó (#181) $vashegyű lándzsa (#182) vaskulcs (#183) $ezüst kulcs (#184) $nagy bronzkulcs (#185)
$nagy vaskulcs (#186) $mérgezett vasnyíl (#187) mérg. ubuk dobónyíl (#188) vas dobónyíl (#189) mérg. vas dobónyíl (#190)
$aranylánc (#191) $gyöngysor (#192) $aranygyűrű (#193) $arany karperec (#194) $obszidián függő (#195)
$trófea nyaklánc (#196) $igazgy. fülbevaló (#197) $trikornis szarv (#198) karbin plazma (#199) gyíkfű csomó (#200)
gyíkfű (#201) amniosz-fa (#202) amniosz (#203) kazmár (#204) kazmár gyökér (#205)
ovimon-bokor (#206) ovimon-bogyó (#207) óriás lián (#208) szuperkötél (#209) fűszertartó (#210)
sáfránypor (#211) $dorony tüdő (#212) xirnox szív (#213) $manifeszt.nyúlvány (#214) $praglonc hártya (#215)
$ketrec (#216) $hurokcsapda (#217) ketrec-csapda (#218) fedett verem (#219) háló-csapda (#220)
dobóháló (#221) $láncing (#222) $smaragd védőgyűrű (#223) $varkaudar lándzsa (#224) $orgyilkos tőr (#225)
ramit kő (#226) helytartói jogar (#228) $obszidián karkötő (#229) $lánckesztyű (#230) acélpengőke (#231)
$ilkin érc (#232) furulya (#233) tatu dob (#234) dorony duda (#235) lajhár csont (#236)
tankány karom (#237) lant (#238) $pular kristály (#239) $kis aranykulcs (#240) $smaragd kulcs (#241)
tüskecsapda (#242) nyílcsapda (#243) kvazár (#244) $márványkulcs (#245) nagy aranykulcs (#246)
$fekete bőrcsizma (#247) pszi kő (#248) bumeráng (#249) $kvazár páncél (#251) smaragd koszorú (#252)
nekrofun medál (#253) $regeneráló gyűrű (#254) $tatu ködmön (#255) templom (#256) szent kehely (#257)
$nehezék (#258) szopókő (#259) isteni könnycsepp (#260) bájital (#261) friss csatamező (#262)
ősi csatamező (#263) remák szív (#264) $kristálygömb (#265) $kvazár sisak (#266) $fülemüle agyar (#267)
$gromak bőr (#268) purifikátor háj (#269) gromak páncél (#270) szürke bőrkesztyű (#271) aranytű (#272)
szuper dobóháló (#273) szuper hálócsapda (#274) $ametiszt medál (#275) $sárga erőöv (#276) $rejtőköpeny (#277)
$umbatari karkötő (#278) $Mágikus Koponya (#279) $tyrex csont (#280) $raptor karom (#281) $jégszív (#282)
Fekete Kehely (#283) sötét ital (#284) $Szent Kulacs (#285) Sheran főzete (#286) Tharr Keresztje (#287)
zan indukátor (#288) sárkányölő kard (#289) energiapajzs (#290) $bíbor erőöv (#291) sárkánypikkely (#292)
drako pikkelyvért (#293) $varkaudar páncél (#294) elit csatavért (#295) $kvazár pajzs (#296) $kvazár kard (#297)
$arx formázó minta (#298) $bev formázó minta (#299) cru formázó minta (#300) din formázó minta (#301) $Fairlight köpenye (#303)
$kőszem (#304) varázskő (#305) $adamantit kesztyű (#306) $réz papi karkötő (#307) $ezüst papi karkötő (#308)
$arany papi karkötő (#309) $galachmit (#310) borkonyó cserje (#311) borkonyó bibe (#312) gyógykenőcs (#313)
roxati zárfaló (#314) $optiri agysisak (#315) Pusztítás Botja (#316) varkaudar csizma (#317) taposó tappancs (#318)
ködkard (#319) kregon zúzmó (#320) plazmacsillag (#321) $ezüsttőr (#322) $ezüsthegyű nyíl (#323)
$ezüsthegyű lándzsa (#324) ezüstkard (#325) ezüstdarab (#326) ezüstshuriken (#327) Thargodan esszencia (#328)
$csontpálca (#329) mirtuszkoszorú (#330) $mutáns csont (#331) huhogó bibe (#332) rákfatty váladék (#333)
acéltű (#334) olló (#335) pukkanó tűcsapda (#336) piranha zsákvédő (#337) $királyi korona (#338)
hadilobogó (#340) alkímiázó üst (#341) fagyöngy füzér (#342) $rézgolyó (#343) kincs (#344)
viharfelhő (#345) rózsaszín bugyogó (#346) súlyzó (#347) $shinai gömb (#348) lovagi tabard (#349)
esszenciakristály (#350) tolmokov-koktél (#351) mithril (#352) molluszk ház (#353) degradátor váladék (#354)
szockó hólyag (#355) Tguarkhan-csapda (#356) Baghar korbácsa (#357) vámpírkard (#358) quwarg boly (#359)
quwarg tojás (#360) káosz szimbólum (#361) árnyékköpeny (#362) ezüsttollú nyíl (#363) vámpírtőr (#364)
tyrkiai mászógép (#365) szerencsetalizmán (#366) Trákin csákánya (#367) kinemfogyó tegez (#368) gránit őrszobor (#369)
vascarai csizma (#370) Raia papi palástja (#371) phua-kúp (#372) $Eldaran karkötője (#373) fekete tű (#374)
fekete csuha (#375) fény szentélye (#376) $moa smaragd (#377) $moa gyöngy (#378) $moa rubin (#379)
$moa obszidián (#380) moa zafír (#381) $moa jádekő (#382) $moa üveggömb (#383) $moa burát (#384)
moa gyémánt (#385) $moa katalizátor (#386) ónix piramis (#387) natali kő (#388) $szigony (#389)
halcsont (#390) polip szívóka (#391) mászó-karperec (#392) szent tölgyfa (#393) kőtorony (#394)
álomvirág (#395) álompor (#396) $zafír erőöv (#397) városépítkezés (#398) főutca (#399)
ház (#400) kristálypalota (#401) morgud hagymatő (#402) fokhagyma (#403) $rájabőr (#404)
rájabőr úszógatya (#405) réz fejpánt (#406) bronz fejpánt (#407) vas fejpánt (#408) árnyékharcos gyűrű (#409)
kígyóbőr öv (#410) királyi emlékmű (#411) vérvörös köpeny (#412) moa stuki (#413) stukilövedék (#414)
$aranypikkely (#415) $teknőcteknő (#416) teknőcpajzs (#417) $era formázó minta (#418) $fpi formázó minta (#419)
agyartőr (#420) tyrex bunkó (#421) mágusölő (#422) $szívkereső (#423) csontpozdorja (#424)
pengepajzs (#425) $Raia pallosa (#426) $őstroll agyaló (#427) gránátkaktusz (#428) kaktuszbogyó (#429)
bogyógránát (#430) gránátcsapda (#431) Thargodan csatamező (#432) Vlagyimir szobra (#433) bányászcsákány (#434)
törpe bánya (#435) $réz masszariasztó (#436) $arany masszariasztó (#437) $ónix masszavadító (#438) szent liget (#439)
$láthatatlan köpeny (#441) Muezli aranykeze (#442) $roxati üvegszem (#443) $gór formázó minta (#444) $kvazár kesztyű (#445)
fekete lótusz (#446) $lótuszvirág (#447) lótuszfőzet (#448) kristályfolyadék (#449) feketekard nyaklánc (#450)
zangrozi csizma (#451) térkapu (#452) mágusköpeny (#453) krapixlon fürdőruha (#454) kampós acélszigony (#455)
arany pikkelyvért (#456) mithril láncing (#457) Rhatt páncélja (#458) Tharr pajzsa (#459) mithril pajzs (#460)
szellempajzs (#461) Urgod kesztyűje (#462) mithril kesztyű (#463) nehéz harci kesztyű (#464) mithril sisak (#465)
Morgan sipkája (#466) gyémántsisak (#467) Dantor amulettje (#468) Dantor vértje (#469) kholden kulcs (#470)
norgat kulcs (#471) dizen kulcs (#472) $fiatalság itala (#473) Tilnetor kardja (#474) törpe bakancs (#475)
Fairlight botja (#476) zafír fülbevaló (#477) drakolder szem (#478) áspis védőköpeny (#479) cápaölő tőr (#480)
obszidián tüske (#481) raptor szablya (#482) egykezes súlyzó (#483) barátság szent tüze (#484) Szent Pöröly (#485)
sörsátor (#486) rothadás szentélye (#487) erődítmény (#488) pusztulás sírjai (#489) elefántcsont torony (#490)
sárkánytanya (#492) rejtett kolostor (#493) $Techiulan amulettje (#499) manakristály (#500) kdole (#501)
kihívás tornya (#502) Morgan pálcája (#503) aranytermő ládikó (#504) totemoszlop (#505) bolondok aranya (#506)
Krugrog terítője (#507) Morgan szilánkja (#508) bűvös lant (#509) ostromlétra (#510) Eldereth kristály (#511)
Eldereth szilánk (#512) $pásztorbot (#513) $zafír medallion (#514) városi kút (#515) $varkaudar szablya (#516)
Chara-din ékköve (#517) Rughar gyűrűje (#518) tükörpáncél (#519) Tharr kalapácsa (#520) mágusbot (#521)
tudás gyöngye (#522) Mjölborg kalapácsa (#523) drakolder kulcs (#524) moa töltő (#525) gránátlövedék (#526)
Luthius karkötője (#527) óriásölő (#528) angyalok gyűrűje (#529) lordok öve (#530) lidérckorona (#531)
zafír védőgyűrű (#532) tűzúr csizmája (#533) Chara-din monolitja (#534) sötét tekercs (#535) Thargodan amulett (#536)
Zu'lit tarsolya (#537) Bufa páncélja (#538) mihlanil (#539) eknozol (#540) iknegurin (#541)
mágikus pulzáns (#542) $Thargodan korona (#543) kisebb zan (#544) kristályrend (#545) gnóm nyílpuska (#546)
$nyílpuska lövedék (#547) mérg. nyílp.lövedék (#548) szent nyílp.lövedék (#549) troll dorong (#550) $dentor bőr (#551)
troll klopfoló (#552) tünde íj (#553) $tünde nyíl (#554) csatabárd (#555) jing-jang fejpánt (#556)
árnyéktőr (#557) szélkorona (#558) Fairlight öve (#559) őselemek köpenye (#560) Urgod fétise (#561)
$bűvös shuriken (#562) főnixtoll (#563) $dalebg.kristályvért (#564) amul kulcs (#565) árnyékkulcs (#566)
Tudás Könyve (#567) biami kvazárlándzsa (#568) Martian tekercse (#569) feneketlen bugyor (#570) aranytoll (#572)
dentor vért (#573) koponyalékelő (#574) mithril kard (#575) gejzír (#576) fekete kaktusz (#577)
ében toboz (#578) kátránygödör (#579) kátrány (#580) gyilkos csalán (#581) csalánvirág (#582)
mópat boly (#583) $mópat tetem (#584) mópat token (#585) áldozati oltár (#586) ősvortex (#587)
Thargodan tábor (#588) ében sziklatorony (#589) dentor szüttyő (#590) toxyl (#591) toxyl üvegcse (#592)
jégkristály (#593) gravia öve (#594) lávató (#595) mihlanil sisak (#596) mihlanil nyíl (#597)
mérg. mihlanil nyíl (#598) mihlanil dobótőr (#599) mérg.mihlan.dobótőr (#600) $hro formázó minta (#601) mihlanil csizma (#602)
mihlanil kesztyű (#603) mihlanil öv (#604) csalánkoktél (#605) vörös zyel (#606) vortex amulettje (#607)
ősmágus fülbevalója (#608) angyalok kesztyűje (#609) pszi katalizátor (#610) viharamulett (#611) viharóriás barlang (#612)
óriások öve (#613) óriás fülbevaló (#614) Ovgun nyaklánca (#615) rémplazma (#616) $sárkányfog (#617)
pszi kristály (#618) $lélekesszencia (#619) sárkánybarlang (#620) életszikla (#621) bíborcserje (#622)
tűzbimbó (#623) lovagi tábor (#624) Démonölő (#625) sárkánytőr (#626) adamantit (#627)
adamantit páncél (#628) adamantit sisak (#629) adamantit pajzs (#630) adamantit csizma (#631) arkog kő (#632)
törpe őskő (#633) univerzum nektárja (#634) Halálpöröly (#635) Végítélet (#636) Káoszkígyó (#638)
Fókuszpenge (#639) Thór pörölye (#640) bronz taider (#641) áldott kő (#642) $küklopsz szem (#643)
gyémántkoponya (#644) légiós nadrág (#646) Eldaran ékköve (#647) kulcskarika (#648) Huddens kesztyűje (#649)
sámán erszény (#650) rinóbőr (#651) darázsszárny (#652) varkaudar tekercs (#653) darázsfarok (#654)
liumbe hajtás (#655) aurach fog (#657) alligátorbőr (#661) elf csont (#664) elkarog szőr (#665)
nektoraf faggyú (#667) rakolits por (#669) nyomkereső talizmán (#671) rubin fülbevaló (#673) szulfin (#676)
szulfagor agyar (#677) smaragdkő (#678) orvosságos zacskó (#682) elf tekercs (#683) tímárkunyhó (#684)
rinóbőr öv (#685) tűzfény (#686) ryuku karvédő (#687) ryuku sisak (#688) ryuku mellvért (#689)
ryuku kesztyű (#690) ryuku nadrág (#691) ryuku csizma (#692) ryuku köpeny (#693) ryuku kopja (#694)
ryuku szablya (#695) ryuku buzogány (#696) Ezüstmágus kürt (#697) sötét kámzsa (#699) tubarkő (#700)
Rahn ékkő (#701) $teknősesszencia (#702) medúzacsáp (#703) gnóm csont (#706) smaragd karkötő (#707)
berzerker tüske (#713) $rőtmanó kacagány (#714) csillagrubin (#715) $Zinthurg pallos (#716) kij formázó minta (#717)
lélekkulcs (#718) Harcosok Könyve (#719) művészi porolit (#720) Zombilapító (#721) háború gyűrűje (#722)
császári kesztyű (#723) ryuku kalapács (#724) Zu'lit fülkarikája (#727) rubin fejék (#729) smaragd orrkarika (#730)
$topáz erényöv (#731) gyöngyberakásos öv (#732) bunthar bőr (#733) bunthar zsák (#734) mágikus hátizsák (#735)
Natharion karkötő (#738) $Batharak vértje (#739) kyorg köpeny (#741) bo'adhun gyűrű (#743) bo'adhun tiara (#744)
bo'adhun idol (#745) natharion opál (#747) $esthari rubin (#748) jáde rakshallion (#749) türkiz karika (#750)
$rítusónix (#751) nyers zafír (#752) jácint díszkő (#753) $csavart smaragd (#754) $malachit füzér (#755)
$obszidián kereszt (#756) bo'adhun aranygömb (#757) gyémánt fétisrúd (#758) ezüstlevél (#759) to'aghan orrkarika (#760)
$bronz nyakörv (#761) $adamantit érme (#762) $ro'galhal lánc (#763) mihlanil érme (#764) káosztiara (#765)
$aranyfétis (#766) kyorg rúnakorong (#767) raskhiir bozaka (#768) trakuun napkorong (#769) kyorg lepel (#770)
idézőszőnyeg (#771) nagymesteri pálca (#772) drakolder póráz (#773) raskhiir talizmán (#774) bűvölt kristály (#775)
arany foggyűrű (#776) arx tekercs (#777) $bev tekercs (#778) $cru tekercs (#779) $gór tekercs (#780)
$hro tekercs (#781) iti tekercs (#782) $jen tekercs (#783) kij tekercs (#784) lad tekercs (#785)
$mul tekercs (#786) tl'urlang fiola (#788) $gh'raiton származék (#789) $rd'alv származék (#790) $kr'uagon származék (#791)
$ml'othag származék (#792) $vg'axtol származék (#793) gh'raiton fókusz (#795) rd'alv amulett (#796) ml'othag abroncs (#797)
$gh'raiton esszencia (#798) rd'alv esszencia (#799) kr'uagon esszencia (#800) $ml'othag esszencia (#801) vg'axtol esszencia (#802)
ősi vállvédő (#805) ősi nyaklánc (#806) gólem talizmán (#811) vortex talizmán (#812) halálhozó talizmán (#813)
korinthai talizmán (#814) rothasztó talizmán (#815) halálhozó karkötője (#816) hatalom fülbevalója (#817) teremtés zsákja (#818)
aranytermő erszény (#819) szirén köpenye (#820) Zu'lit koronája (#821) Vlagyimir gyűrűje (#822) mihlanil medál (#823)
játékmesteri palást (#824) tl'urlang erőkő (#825) varázsfiola (#828) dlathog kőzet (#829) Huddens elixírje (#830)
Batharak vállemeze (#831) cápafog (#833) ogre öv (#834) Din cséphadarója (#840) hótarantula köpeny (#842)
hókereszt (#843) teriadan karkötő (#844) Éjvadász karma (#847) ében nyílvessző (#848) ében dobónyíl (#849)
Éjvadász bundája (#850) ősi rúnatorony (#852) kreiton fókusz (#853) $krathan szablya (#854) $krathan pallos (#855)
nitmák kard (#856) sziklozug comb (#858) $rasáth orrkarika (#859) memóriaelixír (#860) energiamembrán (#861)
$vörös zselé (#862) $yetifog (#863) rakshallion jogar (#864) natharion gömb (#865) gólemgyűrű (#866)
natharion talizmán (#867) kyorgölő kés (#868) drag'kór var.könyv (#869) $drag'kór lábvédő (#870) drag'kór fülkarika (#871)
drag'kór vért (#872) $drag'kór bökő (#873) $ünnepi övsál (#874) $kyorgölő penge (#875) Krossan párnája (#876)
halgar kulcs (#877) hernyópete (#878) $kitintüske (#879) Tokan esszenciája (#880) $kyorgölő buzogány (#881)
regeneráló öv (#882) ősi esszencia (#883) káoszkulcs (#884) tükörtorony (#885) pókkarmok (#886)
tarantulakarom (#887) kreiton palást (#888) kreiton ősgömb (#889) agvari manafókusz (#890) rogalhal csuklópánt (#891)
kreiton esszencia (#892) $tleikan kesztyű (#893) $gyakorlónadrág (#894) $tleikan karkötő (#895) zyel katalizátor (#896)
örökkéval. rubinja (#900) kyorg vállpánt (#901) kyorg tőr (#902) $Kabol irhája (#903) Kabol gyűrűje (#904)
szürke briliáns (#908) parduanhályog (#909) $gyémántplazma (#910) $skorpiókarom (#911) quwarg igazgyöngy (#912)
kyorg karkötő (#913) kockagyémánt (#914) $enkala deréköv (#915) drachmor kristály (#916) kyorg hosszúpenge (#917)
Teremtő koronája (#918) regeneráló totem (#919) $Bropxat vállvédője (#920) $Alkotó kalapács (#921) nothar cserje (#922)
nothar bogyó (#923) kreommat-liliom (#924) kreommat szirom (#925) kreommat varázsital (#926) artikula bélhólyag (#927)
csillagbozótos (#928) csillagbot (#929) bo'adhun nyílpuska (#930) csillaglövedék (#931) $cápazsír (#932)
pézsmatök (#933) pézsmatökmag (#934) raaba-fa (#935) raaba-gumó (#936) raaba-főzet (#937)
$bahrot bőr (#938) hajító csillag (#939) $keselyűmirigy (#941) kulcsszilánk (#942) brill azttar kulcs (#943)
ében talizmán (#944) Daramoula pálcája (#950) vámpírölő (#951) sötét kasza (#957) éjkristály (#958)
tlopedmuk paróka (#959) Rettegés Köpenye (#960) Holtak Könyve (#961) tleik. törvénykönyv (#963) tleikan nyárs (#964)
ytterium kőzet (#965) drakolder csatamező (#966) dramoan kő (#967) dramoan talizmán (#968) drakolder gyűrű (#969)
ytter. katalizátor (#970) tapasztalatkő (#975) sáfránykő (#979) daleb.kristálykulcs (#980) dramoan főzet (#981)
arany sárkánysisak (#1037) arany sárkánypajzs (#1038) arany sárk. kesztyű (#1039) arany sárkánycsizma (#1040) arany sárkányköpeny (#1041)
arany sárkányvállap (#1042) arany sárk.karperec (#1043) arany sárkánynadrág (#1044) Síkok Kulcsa (#1063) tl'urlang konverter (#1064)
örökkéval.gyémántja (#1065) párducbőr (#1066) $jegesmedve bunda (#1067) $rozmárfog (#1069) $lidércesszencia (#1074)
cetuszony (#1075) mágusszelence (#1076) hókutya nyakörv (#1077) mammutbőr (#1078) $jégtörő korong (#1079)
szélgömb (#1080) $behemótköröm (#1081) hósárkány szív (#1082) jégisten amulett (#1087) hósárkánybőr csizma (#1088)
ulkor kötény (#1089) cetbőr válltömés (#1091) csodák kútja (#1096) varkaudar látógömb (#1107) varkaudar falu (#1109)
nagy ónixkulcs (#1111) varkaudar che-kard (#1112) varkaudar csont (#1113) che-vállszalag (#1114) örökkéval.smaragdja (#1115)
örökkéval. zafírja (#1116) jégszilánk (#1128) derit láncszem (#1129) csigakagyló (#1131) acéltűz nyílhegy (#1132)
varkaudar korbács (#1134) varkaudar pálinka (#1137) Khór maszkja (#1138) sámán gyógykenőcs (#1139) királyi őrsánc (#1140)
hűségérme (#1141) kreiton agy (#1142) tleikan életkő (#1143) kreiton főzet (#1145) Mutáns korona (#1149)
isteni fétis (#1150) tudati fétis (#1151) ryuku evező (#1152) ryuku amfora (#1153) ryuku védőkenőcs (#1154)
ryuku ökölgyolcs (#1156) ryuku kalózkendő (#1157) ryuku vadászing (#1158) ryuku harmatgyűjtő (#1159) korallföveny (#1160)
azúrharmat (#1161) ryuku rúnatekercs (#1162) ryuku hajóroncs (#1163) őscápa fog (#1164) Rodger kezdő üstje (#1167)
Rodger profi üstje (#1168) tűzrakó hely (#1169) fűszerkeverék (#1170) oldalzsák (#1172) Tharr szentélye (#1178)
Fairlight szentélye (#1179) Thargodan csont (#1181) Thargodan koponya (#1182) Notermanthi amulett (#1183) negatív esszencia (#1184)
ektoplazma (#1185) örökkéval.kristálya (#1207) vámpírfog (#1221) sólyomcsőr (#1223) íjászkence (#1225)
ork csodaszer (#1228) $mösze hátpáncél (#1229) $holdbőr (#1236) fejsze (#1240) vaspánt (#1241)
tutaj (#1242) csónak (#1243) ladik (#1244) vitorlás hajó (#1245) gerdraban fa (#1246)
örökkéval. topáza (#1247) aranyrög (#1251) csillezsálya (#1252) csillezsályalevél (#1253) homokóra (#1259)
gyilkos méreg (#1265) Utazók Gyűrűje (#1274) destabilizátor (#1275) teriád féreg (#1276) teriád tőr (#1277)
teriád háló-csapda (#1280) teriád dobóháló (#1281) $teriád pöröly (#1283) teriád település (#1286) $teriád nyílvessző (#1287)
$teriád íj (#1288) szaké (#1295) teriád fétis (#1296) ryuku remetelak (#1317) ryuku harci dárda (#1318)
$ryuku menetpajzs (#1320) ryuku hüvelykgyűrű (#1321) ryuku függő (#1322) ryuku vállvédő (#1323) ryuku derékszíj (#1324)
ryuku nyaklánc (#1325) moa munkáskesztyű (#1329) hoarián bőröv (#1341) hoarián bőrzeke (#1342) vékony ryuku kulcs (#1343)
vastag ryuku kulcs (#1344) hoarián bőrnadrág (#1345) hoarián saru (#1346) lótakaró (#1356) $extra takarmány (#1360)
rizsföld (#1363) véka rizs (#1364) naginata (#1371) ogwawa kulcs (#1376) pókláb (#1378)
teriád méreg (#1379) $mérg. teriád nyíl (#1380) mérg. teriád tőr (#1381) $dinó szaru (#1385) pöfeteg tojás (#1386)
szerencse gyűrűje (#1391) agyértágító (#1406) nagyobb phua-kúp (#1410) kulcsoskönyv (#1411) papagájsíp (#1415)
elhagyott kalózhajó (#1434) ryuku kereskedőhajó (#1437) litu-puka páfrány (#1438) húsos terrathua (#1442) terrathua levél (#1443)
fényfaló galóca (#1446) galóca kalap (#1447) hoarián vállkendő (#1448) $hoarián drágakő (#1449) gourry fészek (#1454)
gourry tojás (#1455) $kajmánhús (#1457) dzsumbujharcos bóla (#1458) teriád kobak (#1461) azuka vese (#1462)
nyeldeklő fűz (#1464) angolna szálka (#1465) kígyónyelv (#1473) hajóács szerszám (#1475) jokonbia fa (#1476)
jokonbia ág (#1477) édesmoha (#1478) édesmoha csomó (#1479) titanitdukát (#1480) finom keszkenő (#1484)
fűzött kagylósor (#1493) Tsutomu amulettje (#1507) katonai kötszer (#1508) rozsomákszőr (#1510) ryuku akadálypálya (#1511)
ryuku aranybánya (#1512) teknős territórium (#1513) teknőstojás (#1514) misztikus tojás (#1515) örökkéval.tűzopálja (#1518)
precíziós vetőtű (#1522) megsemmisítő (#1540) Arsa potrohgyűrűje (#1541) varázskorsó (#1546) balkezes gyűrű (#1549)
Huddens alkarvédője (#1550) tanulmánytekercs (#1571) jégrúna-tekercs (#1575) tündöklő szobor (#1587) ezüstszelence (#1602)
Holtak Akarata (#1604) mágusok itala (#1610) fenőkő (#1618) Tharg. varázskönyv (#1619)

Receptek

főtt étel (#1) omlós szerencsemassza (#6) istenek eledele (#7) halászlé (#9)

Parancsok

A    tárgy     kalandozó darab        -  tárgy átadása
AA   tárgy     [tárgy]   [tárgy]      -  összes par. tárgy átadása
ÁL   tárgy1    tárgy2    tárgy3      20  áldozat bemutatása
AMT  kalandozó MXTU                   -  MXTU átadása
AT   kalandozó TU                     -  TU átadása
AV   forma                            ?  alakváltás
BA   élőlény   [élőlény] [élőlény]    -  barátságosság
BB   tárgy     darab                  -  berakás bankszéfbe
BE   [épület]                         5  belépés épületbe/lab.-ba
BEAJ kalandozó                        -  beajánlás Közös Tudatba
BEEN kalandozó                       20  belépés engedélyezése
BPB  [sorszám]                        -  befejező parancs berakása
BPK  sorszám                          -  befejező parancs kivétele
CIR  [beállítás]                      -  vándorcirkusz látogatása  
D    tárgy                            -  tárgy eldobása
D    tárgy     darab     hova         6  tárgy elrejtése
DD   tárgy     [tárgy]   [tárgy]      -  összes par.tárgy eldobása
DX   1-20                             -  D.E.M. beállítása
É    TVP                           1-40  élelemszerzés
EA   mit       darab                  -  eladás boltban
EE   tárgy     [tárgy]   [tárgy]      -  összes par. tárgy eladása
EF   TU                           10*TU  Tudati Energia Fejlesztés
EK   sorszám   ?         ?            ?  tudati energia kisütése
ÉP   épület    TVP                  TVP  építkezés
ERKI [kaland.]                       20  erőszakos kilép(tet)és
ESK  kaland.   [kaland.]             30  esküvő
EXT                                   -  játékhét visszadátumozási kérelem
F    tárgy                           10  kísérletezés, feltalálás
FÁS  TVP                            TVP  felt. ásás, max. TVPért
FELV KT/szövetség                     -  szövetségi felvétel
FF   1.fegyver 2.fegyver 3.fegyver    -  feltételes fegyverváltás
FFK  %         [%]       [%]          -  felt. fegyverv. kockázata
FGY  életerő%  TVP    [hányszor]    TVP  feltételes gyógyítás
FKÉR [kaland.]                        -  feloszl/felfügg. kérése
FKT  tárgy     darab     [1]          ?  feltételes készítés
FKU  TVP                            TVP  feltételes kutatás
FLH  szint     fegyver                -  felt. lőfegyver használat
FOG  szörny    csapda                 ?  feltételes szörnyelfogás
FM   TVP                              -  feltételes mászás
FNO  képesség  [hányszor]             -  fejl. pont felhasználása
FSE  TVP                            TVP  feltételes segítség
FU   kalandozó                      (5)  feltételes udvarlás
FV   tárgy     darab     honnan       4  felvesz elrejtett tárgyat
FTV  varázslat élőlény                -  feltételes T/V varázslat
FVH  szint                            -  felt. T/V mágia használat
GO   próbaszám                       10  jellempróba-gonoszság
GY   TVP                           1-40  gyógyítás
GYJ  [tárgy]   [megterh] [érték]      -  gyűjtés szelekció
GYK  fegyver   TVP                 1-50  gyakorlás fegyverrel
H    tárgy                            ?  használja a tárgyat
HIR  hírszám   [1. par.] [2. par.]    -  KT hír közlése
HU   [tárgy]   [tárgy]   [tárgy]      -  hulladékgyűjtés
ID   szörny    TVP                  TVP  elfogott szörny idomítása
IM                                   30  imádkozás oltárnál
IN   kalandozó élőlény   tárgy        -  információ átadás
JLK  kód                              5  jelszó kimondása
K,FK faj       lépésszám irány       10  követi a megadott fajt
KB   tárgy     darab                  -  kivét bankszéfből
KLD  [1. par.]                        -  küldetés teljesítése
KIEN kalandozó                        -  K.T.-ból kilépés enged.
KF   tárgy     [1-2]	   	      -  felvesz/felölt/kézbevesz
KF   tárgy     3		      -  őriz a tolvajok ellen
KF   lőfegyver [lövedék]              -  bekészíti a lőfegyvert
KNO  képesség  [hányszor]             -  képesség növelése
KÖKI                                  -  Közös Tudatból kilépés
KÖTB K.Tudat                          -  Közös Tudatba belépés
KÖTL létszám   vezető                 -  Közös Tudat létrehozása
KPB  [sorszám]                        -  kezdeti parancs berakása
KPCS [1-3]                         0/20  kapcsoló állítása
KPK  sorszám                          -  kezdeti parancs kivétele
KT   tárgy     [darab]                ?  készít/begyűjt
KUT  TVP                           1-50  átkutatja a terepet
L,FL kalandozó [tárgy]                5  lopás kalandozótól
LE   tárgy                            -  letesz/elrak
LIC  sorszám   összeg                 -  licitálás az árverésen
LM   pont      [pont]     [pont]   5+OV  labirintusban való mozgás
LOT  1.tipp    2.tipp     3.tipp      -  lottózás (10 arany)
M    irány     [irány]    [irány]    10  adott irányba mozgás
OV   0-5                              -  óvatosság labirintusban
P    pszi      [param1]  [param2]  5(?)  pszi képesség használata
PBE  pénz                             -  pénz berakása bankba
PKI  pénz                             -  pénz kivétele bankból
PPF  PP                               -  spórolt pszi pont felszabadítás
PPS  PP                               -  pszi pont letiltása, spórolása
SE   próbaszám                        ?  jellempróba-segítség
SZE  szörny                           -  fogoly szörny elengedése
SZK  szörny                          10  szörnykeresés
SZM  szörny                           -  elfogott szörny leölése
T,FT élőlény   [élőlény] [élőlény]    -  élőlény megtámadása
TAN  tippszám  [tárgy]               10  tanulás bölcstől
TF   tulajd.   TVP                  TVP  tulajdonság fejlesztése
TIM  TVP                            TVP  titkosírás megfejtése
TK   kaland kalandozó                 ?  többszemélyes kalandra indulás
TKB  beállítás beállítás              -  többszemélyes kaland beállítása
TNO  tulajdonság [hányszor]           -  tulajdonság növelése
TPF  TVP                              -  spórolt TVP felszabadítás
TPS  TVP                              -  TVP letiltása, spórolása
TV   varázslat [varázsl] [varázsl]    -  varázslat T/V listába
USZ  TVP                            TVP  úszás
V    varázslat [param1]  [param2]  5(?)  varázslás
VE   mit       darab                  -  vásárlás boltban
VI   merészség agresszió menekülés%   -  viselkedés
VIK  merészség                        -  merészség kalandozókra
VPF  VP                               -  spórolt VP felszabadítás
VPS  VP                               -  VP letiltása, spórolása
VTN  varázslat                       35  var. tanulása mestertől
VV   varázslat [varázsl] [varázsl]    -  gyors varázslás
ZIP  mit        TVP                 TVP  rombolás nemes céllal

Üzenet küldése a karakternek