726. forduló, 728. forduló, Aad-Shaar Asyn összes nyilvános fordulója
Fordulóm kinézete legyen.
Kövesd a Túlélők Földje levelezős szerepjátékot: érdekességek, friss információk a Facebook oldalunkon! http://www.facebook.com/tulelokfoldje

TÚLÉLŐK FÖLDJE

Betáplálva: 2013. febr. 25. 12h:15'
EZ A 995. JÁTÉKHETED, 727. FORDULÓD
996. játékheted kezdete: márc. 3.
A következő fordulódat azonnal betápláljuk, amint megkapjuk.
Ez a forduló 10 zsetonba került.
E-mail!
KALANDOZÓ: #3611
SZÁMLA : XXXX

AAD-SHAAR ASYN KALANDJAI


Néhány óra telt el azóta, hogy letáboroztál a [144,61] koordinátán.
A táborozás 1. napján összefutsz Callystus Ornatusszal. Tharr földi és égi helytartója. Tagja az Igaz Barátok Rendjének. Egy behemót amulettet, egy csodálatos nyakláncot, egy díszes fegyvertokot, egy drag'kór fülkarikát, egy draklen csizmát, egy drakolder gyűrűt, egy Élet gyűrűjét, egy értépő sarkantyút, egy hakamát, egy haramakit, egy Hatalom Karkötőjét, egy hótarantula köpenyt, egy karomkesztyűt, egy két kard szimbólumot, egy Korrissh sisakját, egy kreiton palástot, egy kyorg övcsatot, egy medvebőr övet, egy natharion gömböt, egy örökkévaló ametiszét, egy ősplazmát, egy purifikátor övet, egy q. demoralizátort, egy q. taposó éremet, egy quwarg ékkövet, egy quwarg nyakpántot, egy rizspapír-vértet, egy ryuku hüvelykgyűrűt, egy ryuku kalózkendőt, egy ryuku ökölgyolcsot, egy sodét, egy teriádbőr karkötőt, egy troglodita gyűrűt és egy Vlagyimir gyűrűjét visel. Fegyverzetét egy triklem drakolder trófea, egy quwarg harcmágus trófea és egy quwarg ölész trófea ékesíti. Jelet látsz a ruhájára festve: földbe szúrt kard. Övén 1 kalandozóskalp fityeg! Jobb kezében egy pusztító lándzsát, bal kezében egy T'vadar tőrét tart. Lőfegyvere egy kentaurusz íj. Hátasa egy idomított tüskés gigaféreg. Holmiját egy sivatagi doareg cipeli. {max. életpontja: 1778.} Callystus Ornatust kihívott egy barátságos szkander-partira! Egy sima kőlapra könyököltök, jobb híján. Most ellenfeledre akadtál! Izzadság ül ki a homlokodon, de hiába szenvedsz: gyenge vagy, mint a harmat. Kikaptál! Ezt a szégyent... Üdvözlitek egymást, mint két régi jóbarát. Rövid trécselés után folytatod utadat.
Az 1. napon találkozol William Maddennel. Furcsán, betegesen sápadtnak tűnik. Fairlight kisebb avatárja. Egy árnygyűrűt, egy árnyszőttest, egy bársony övsálat, egy Doemon kőkarkötőjét, egy dr'thanox gyűrűt, egy drag'kór fülkarikát, egy drakolder gyűrűt, egy Élet gyűrűjét, egy Fairlight nyakláncát, egy fejvadász medált, egy Istenek Talizmánját, egy játékmesteri palástot, egy kiképzői érdemérmet, egy koponya gyűrűt, egy kreiton palástot, egy kyorg övcsatot, egy lajstrom medált, egy Luthius karkötőjét, egy mahagóni csizmát, egy mahagóni kesztyűt, egy mahagóni koronát, egy mahagóni lábvédőt, egy mahagóni vállvédőt, egy mihlanil medált, egy Notermanthi amulettet, egy og'lhobn fülbevalót, egy olimpiai rézmedált, egy olimpiai titanitot, egy ősi kígyóbőr övet, egy q. demoralizátort, egy q. taposó éremet, egy q. végbélnyúlványt, egy quwarg nyakpántot, egy Rettegés Köpenyét, egy rogalhal csuklópántot, egy ryuku függőt, egy ryuku hüvelykgyűrűt, egy ryuku kalózkendőt, egy Teremtő koronáját, egy troglodita gyűrűt, egy tűzhaj diadémet, egy villám szimbólumot és egy Yuin gyöngysorát visel. Ruházatát egy élőholt drakolder trófea, egy triklem drakolder trófea és egy Zt'tuzzarxn trófea ékesíti. Valamilyen szövetség tagja, jelvénye: egy eltaposott quwarg. Jobb kezében egy Aurgir lándzsáját, bal kezében egy Gonemutlan tőrét tart. Lőfegyvere egy hosszú íj. Egy szőrös azuka a hátasa. Tárgyainak egy részét egy quwarg királynő viszi. Csicskása egy élőholt quwarg. Éppen a gazdája hátát masszírozza. {legmagasabb fegyver szakértelme: 62.} Azt mondja: " Ismered a KT-mat ? Neeem ? www.nexus.hu/vasaltbunkok" Örömmel tapasztalod aurátok egymásra gyakorolt pozitív hatását (+8 varázspont).
Egymásra mosolyogtok, híreket cseréltek. A mentális kapcsolat megerősítése után elbúcsúztok egymástól.
Az 1. napon összeakadsz egy hollófekete, hosszú hajú, izzóan vörös szemű elf férfival. Bőre mélykék színű. A lovagból áradó fény percekig elvakított, de ahogy visszatér látásod, mellvértjén egy szimbólumot fedezel fel: Sötét fellegek közül előtörő hajnali fénysugár. Raia földi és égi helytartója. Egy árnygyűrűt, egy árnyszőttest, egy Ballingár köpenyét, egy Blounther gyűrűjét, egy díszes fegyvertokot, egy drag'kór fülkarikát, egy drakolder nyakörvet, egy dzsudzsu medált, egy Élet gyűrűjét, egy Erdauin gyűrűt, egy Fagyor övsálját, egy fejvadász medált, egy gárdista övcsatot, egy gron vállvédőt, egy Hantas karperecét, egy hűbéresi gyűrűt, egy Istenek Talizmánját, egy jáde ékszert, egy kisebb napkorongot, egy kreiton palástot, egy kristály vállvédőt, egy lajstrom medált, egy lényegformázó gyűrűt, egy lordok övét, egy moa lábszárvédőt, egy nap szimbólumot, egy Notermanthi amulettet, egy Obarran köpenyét, egy og'lhobn fülbevalót, egy opál karkötőt, egy örökkévaló napkövét, egy purifikátor övet, egy Putakalu karkötőjét, egy q. demoralizátort, egy q. pusztító éremet, egy quwarg ékkövet, egy quwarg moralizátort, egy quwarg nyakpántot, egy rogalhal csuklópántot, egy ryuku csataszoknyát, egy ryuku hüvelykgyűrűt, egy Sárkány Amulettjét, egy Szakamó fülgyűrűjét, egy tanítvány övet, egy Toyaki csuklópántját, egy trix harci totemet, egy troglodita gyűrűt, egy tünde tegezt, egy varkaudar szimbólumot, egy Vlagyimir-díjat, egy Yuin gyöngysorát, egy Zarknod fülbevalóját, egy Zekhartax gyűrűjet és egy Zhung gyűrűjét visel. Ruházatát egy Zhung, a félelmetes trófea, egy Rhomtbior trófea és egy Lyonarissa trófea színesíti. Jobb kezében egy Fadabama hasítóját, bal kezében egy árnypengét tart. Lőfegyvere egy kentaurusz íj. Hátasállata egy haragvó pegazus! Málhásállata egy púpnélküli dromedár. {védettsége: 461 szúró, 461 vágó, 461 ütő ellen.} Auráját érzékelve máris tudod, fehér, jelezve, hogy jó. Összebarátkoztok egymással. Az ő neve Hajnalcsillag. Homlokérintéssel biztosítjátok a későbbi telepatikus összeköttetést.
Az 1. napon összeakadsz Szeli'D Kígyószisszel. Sheran lényének egy apró része. Tagja az Igaz Barátok Rendjének. Egy Arsa potrohgyűrűjét, egy Batharak vállemezét, egy dalebg.kristályvértet, egy derit sodronynadrágot, egy drag'kór fülkarikát, egy drakolder gyűrűt, egy hatalom fülbevalóját, egy Luthius karkötőjét, egy mihlanil kesztyűt, egy mihlanil medált, egy mihlanil övet, egy natharion gömböt, egy örökkév. igazgyöngét, egy ősmágus fülbevalóját, egy Ovgun nyakláncát, egy pszi katalizátort, egy rogalhal csuklópántot, egy Rughar gyűrűjét, egy Ssszissszenő csizmát, egy szirén köpenyét, egy virág szimbólumot és egy Vlagyimir gyűrűjét visel. A Pöröly Olimpia réz emlékérmét viseli. Fegyverzetét egy triklem drakolder trófea, egy quwarg bölcs trófea és egy quwarg b.háborító trófea teszi egyedivé. Ugyanabba a K.T.-be tartozik, mint te. Övén 1 kalandozóskalp fityeg! Jobb kezében egy Shengoroth karmát, bal kezében egy otagi csápot tart. Lőfegyvere egy teriád tőr. Hátasa egy idomított pikkelyes ptog. Málhásállata egy sivatagi doareg.
Köszöntitek egymást, aztán tovább.
Az 1. napon találkozol egy kontyos ezüsthajú, kék szemű gnóm nővel. Fekete a bőre. Chara-din inkvizítora. Egy bo'adhun gyűrűt, egy bozontfonatot, egy che-vállszalagot, egy csodálatos nyakláncot, egy díszes tunikát, egy drakolder gyűrűt, egy Emma kötényét, egy értépő sarkantyút, egy fejvadász medált, egy fűzött kagylósort, egy gárdista övcsatot, egy kabutót, egy káosz szimbólumot, egy Khór kesztyűjét, egy Khór maszkját, egy kotét, egy lajstrom medált, egy Lucius szerencsep.ét, egy merénylő köpenyét, egy moa csiptetőt, egy olimpiai aranymedált, egy örökkéval.gyémántját, egy q. demoralizátort, egy q. taposó éremet, egy quwarg ékkövet, egy ryuku függőt, egy ryuku hüvelykgyűrűt, egy ryuku kalózkendőt, egy teriádbőr karkötőt, egy tradicionális övet, egy tűztagadót, egy tűzúr csizmáját, egy varkaudar fétist, egy varkaudar szimbólumot, egy Vlagyimir-díjat és egy rogalhal csuklópántot visel. Fegyverzetét egy triklem drakolder trófea, egy eszement trappoló trófea és egy drótszőrű mópat trófea teszi egyedivé. Egy szövetséghez tartozik, mutatja a ruhájára festett jel: egy koponya, mely szemüregében haláltusádat látod. Jobb kezében egy inkvizítori korbácsot, bal kezében egy cápafogat tart. Lőfegyvere egy kentaurusz íj. Nem kell gyalog mászkálnia: pacija egy szelíd élőholt sullár. {legmagasabb egyéb szakértelme: taumaturgia (171).} Auráját érzékelve máris tudod, sötét, mert gonosz. Bemutatkoztok egymásnak. Az ő neve Olga von der Volga. Bizalmas homlokérintésetek lehetővé teszi, hogy a későbbiekben is kapcsolatot tarthassatok fenn.
Az 1. napon összeakadsz Ezüstkarommal . Tharr félisten hatalmú felszentelt főpapja. Tagja az Igaz Barátok Rendjének. Egy árnyszőttest, egy bozontfonatot, egy díszes fegyvertokot, egy dr'thanox gyűrűt, egy drag'kór fülkarikát, egy drakolder nyakörvet, egy dzsudzsu medált, egy éjsötét rémcsizmát, egy Élet gyűrűjét, egy Erdauin gyűrűt, egy értépő sarkantyút, egy Fagyor övsálját, egy felleggyűrűt, egy ganüid masszapáncélt, egy Ghudd'zilla kesztyűt, egy gron vállvédőt, egy halálfejes köpenyt, egy hűbéresi gyűrűt, egy Istenek Talizmánját, egy jáde ékszert, egy játékmesteri palástot, egy két kard szimbólumot, egy Khór maszkját, egy kisebb napkorongot, egy kreiton palástot, egy kristály vállvédőt, egy lajstrom medált, egy lényegformázó gyűrűt, egy lordok övét, egy lovagi sisakforgót, egy Lucius szerencsep.ét, egy Luthius karkötőjét, egy medvetalp mokasszint, egy moa lábszárvédőt, egy moa nyakláncot, egy moa rohamsisakot, egy nemesi ruhadíszt, egy Notermanthi amulettet, egy Obarran köpenyét, egy og'lhobn fülbevalót, egy olimpiai aranymedált, egy opál karkötőt, egy örökkévaló napkövét, egy q. demoralizátort, egy q. irtó éremet, egy q. végbélnyúlványt, egy quwarg ékkövet, egy quwarg moralizátort, egy quwarg nyakpántot, egy rizspapír-vértet, egy rogalhal csuklópántot, egy ryuku csataszoknyát, egy ryuku hüvelykgyűrűt, egy ryuku kalózkendőt, egy ryuku ökölgyolcsot, egy Sárkány Amulettjét, egy Szakamó fülgyűrűjét, egy Teremtő koronáját, egy Thargodan agyfókuszt, egy Toyaki csuklópántját, egy tünde tegezt, egy tűzhaj diadémet, egy varkaudar szimbólumot, egy Vlagyimir-díjat, egy Zarknod fülbevalóját és egy Zekhartax gyűrűjet visel. Ruházatát egy Dakotuka trófea, egy Rhomtbior trófea és egy Démonparázs trófea ékesíti. Furcsa jelvénye van: egybeolvadó szent szimbólumok. Jobb kezében egy Jégisten kopjáját, bal kezében egy Vércsapolót tart. Lőfegyvere egy tünde íj. Egy haragvó pegazus a hátasa. Holmiját egy púpnélküli dromedár cipeli. {max. életpontja: 6256.}
Üdvözlitek egymást, aztán ki-ki folytatja a maga útját. Laurana (1040) ellopott tőled 1 csillogó nyakéket.
Az 1. napon összeakadsz egy fekete, tüsi hajú, barna szemű, körszakállas troll férfival. Bőre bronzként csillog. Tharr személyes tanácsadója. Tagja az Igaz Barátok Rendjének. Egy Arutac mithrilövét, egy derit sodronynadrágot, egy drakolder gyűrűt, egy fejvadász medált, egy hósárkánybőr csizmát, egy játékmesteri palástot, egy két kard szimbólumot, egy Khór maszkját, egy kiképzői érdemérmet, egy koponya gyűrűt, egy kyorg övcsatot, egy lajstrom medált, egy lidérckoronát, egy Luthius karkötőjét, egy ősmágus fülbevalóját, egy q. demoralizátort, egy q. taposó éremet, egy quwarg ékkövet, egy quwarg nyakpántot, egy rd'alv amulettet, egy rémbőr kesztyűt, egy ryuku hüvelykgyűrűt, egy sodét, egy Sshreakza amulettjét, egy szirén köpenyét, egy teknős mágiapáncélt, egy teriádbőr karkötőt, egy tűztagadót, egy varkaudar szimbólumot és egy Vlagyimir gyűrűjét visel. Fegyverzetét egy triklem drakolder trófea, egy Dl'orkhaugruk trófea és egy quwarg gigász trófea színesíti. Hovatartozását apró jelvény mutatja: Lelkekben élő Igaz Barátság. Jobb kezében egy ent pásztorbotot, bal kezében egy Zarknod szemét tart. Lőfegyvere egy kentaurusz íj. Hátasállata egy szőrös azuka! Tárgyainak egy részét egy sivatagi doareg viszi. {legmagasabb fegyver szakértelme: 59.} Összeismerkedtek. Az ő neve Caramon. Bizalmas homlokérintésetek lehetővé teszi, hogy a későbbiekben is kapcsolatot tarthassatok fenn. A másik barátságos viselkedése belőled is felszabadítja a pozitív energiákat (+8 varázspont).
Az 1. napon egy láthatatlan alak megpróbált lopni tőled, de kiszúrtad idejében. Rögtön elszaladt a sunyi. A nyomok alapján a felállított csapda okozta felsülését.
Az 1. napon összefutsz egy copfos ezüsthajú, kék szemű alakváltó nővel. A kalandozó aurájában mágikus energiák örvénylenek. Tagja az Igaz Barátok Rendjének. Egy arany sárkányköpenyt, egy beholderfej medált, egy bozontfonatot, egy díszes fegyvertokot, egy dr'thanox gyűrűt, egy drag'kór fülkarikát, egy drakolder gyűrűt, egy éjsötét rémcsizmát, egy Élet gyűrűjét, egy Erdauin gyűrűt, egy értépő sarkantyút, egy Fagyor övsálját, egy Ghudd'zilla kesztyűt, egy gron vállvédőt, egy hűbéresi gyűrűt, egy Iniac nyakláncát, egy Istenek Talizmánját, egy Khór maszkját, egy kisebb napkorongot, egy kreiton palástot, egy kristály vállvédőt, egy kyorg övcsatot, egy lajstrom medált, egy lényegformázó gyűrűt, egy lordok övét, egy Luthius karkötőjét, egy medvetalp mokasszint, egy moa harci nadrágot, egy nemesi ruhadíszt, egy Notermanthi amulettet, egy Obarran köpenyét, egy og'lhobn fülbevalót, egy opál karkötőt, egy örökkéval.gyémántját, egy q. demoralizátort, egy q. taposó éremet, egy quwarg ékkövet, egy quwarg nyakpántot, egy rizspapír-vértet, egy rogalhal csuklópántot, egy ryuku csataszoknyát, egy ryuku hüvelykgyűrűt, egy ryuku kalózkalapot, egy ryuku kalózkendőt, egy ryuku ökölgyolcsot, egy Sárkány Amulettjét, egy szamurájvértet, egy tanítvány övet, egy teknős mágiapáncélt, egy Teremtő koronáját, egy tőrvető vállszíjt, egy Toyaki csuklópántját, egy troglodita gyűrűt, egy tűzhaj diadémet, egy tűztagadót, egy varkaudar szimbólumot, egy védőtalizmánt, egy Vlagyimir-díjat és egy Zarknod fülbevalóját visel. Felszerelését egy gigantikus csüldő trófea, egy Quttaqrua trófea és egy ősöreg yeti trófea teszi egyedivé. Furcsa jelvénye van: egy mágikus viharban meditáló varázsló. Jobb kezében egy Romboló kalapácsát, bal kezében egy Agyzúzót tart. Lőfegyvere egy acéltűz dobónyíl. Nem kell gyalog mászkálnia: pacija egy szelíd hoarián sárkánybébi. Teherhordója is van: egy mutáns hegyitroll! Szegény állat majd megszakad. {legmagasabb egyéb szakértelme: taumaturgia (546).} Bemutatkoztok egymásnak. Az ő neve Sárga Sophie. Mentális kapcsolatot vesztek fel egymással.
Az 1. napon összeakadsz egy vörös, tüsi hajú, kék szemű mutáns nővel. Bőre mint a sírok márvány fehérje. Mozgása könnyed, szinte már légies. Mosolya szomorú, a vértelen ajkak ívelése az időtlen szépség maga... Angyal ő; a halál angyala... {egészsége: 441.} Elég egy mentális pillantás aurájára: sötét, akárcsak a lelke. Nincs beszédes kedvében, csak mosolytalanul rádnéz. Elfordulsz, és tovább totyogsz. Percekkel később is a különös találkozás hatása alatt állsz... de már nem vagy képes felidézni a részleteket.
A krónikából levont következtetések révén nem csinálsz hiábavaló tevékenységeket (+10 tvp ). Fura érzésed van: mintha valamid hiányozna...
Megpróbálod megállapítani a nyomok alapján, hogy ki volt a tolvaj. Végtelen tudásodat és hatalmas tapasztalatodat felhasználva nem csoda, hogy a vizsgálódás eredményeképp pontosan tudod, hogy a tolvaj Laurana volt. Zu'lit tarsolya termel 1 manifeszt.nyúlványt. Az aranytermő erszény 73 aranyat termelt. A tl'urlang termelő hipp, hopp, láss csodát - a semmiből előállít neked 3 tl'urlang fiolát. [tl'urlang fiola ládikóba-> (143,61)-> 150 arany, -2 ÉP] Városi pihenésed alatt nem tudtál ellenállni a csábításnak, így meglátogattál egy szerencsejátékbarlangot. Vagy te vagy a világ legszerencsésebb embere, vagy csak nagyon értesz a kockához (esetleg mindkettő), mert ismét 30 arannyal gazdagabban távoztál. Varázserőd regenerálódik. (+1886 varázspont.) Időt cserélsz (+10 TVP, -5 VP). Mély meditáció segít a pszid regenerálásában. (+318 pszi pont.) Erőt merítesz a Közös Tudatból. (+7 tudatpont.) A plusz TU-kat 30 TVP-re váltod.
(Szörnykeresés: ilyen terepen a keresett szörny nem él, ezért nem is pazarolsz most kutatásra TVP-t.)

* 1. KP: elmormolod a 71. varázslatot a 28. varázslatot az 53. varázslatot
Szupersebesen mormolsz. Újabb lehetőségek nyílnak meg előtted szürkeállományod kihasználására. [-20 pszi pont.] [2 pontot használtál fel, van még 818. Kapsz 2 VP-t.]
Beizzik a turbómágia. Izmaid megnőnek, megdagadnak (+23 erő). [-25 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). [+3% teo] [2 pontot használtál fel, van még 816. Kapsz 2 VP-t.]
Gyorsvarázsolsz! Csapásaid erősebbek lesznek! (+20 sebzés támadásonként.) [-24 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont). [+2% teo] [2 pontot használtál fel, van még 814. Kapsz 2 VP-t.]

* 2. KP: elmormolod a 26. varázslatot a 165. varázslatot a 188. varázslatot
Szupersebesen mormolsz. A varázslat működésbe lép, láthatatlanul védelmezve testedet. [-16 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). [+3% teo] [2 pontot használtál fel, van még 812. Kapsz 2 VP-t.]
Beizzik a turbómágia. Esszenciavédelem vonja be tested. [-15 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). [+1% teo] [2 pontot használtál fel, van még 810. Kapsz 2 VP-t.]
Fürgén varázsolsz! Kékes fény vonja be bőröd. [-15 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). [+1% teo] [2 pontot használtál fel, van még 808. Kapsz 2 VP-t.]

* 3. KP: elmormolod a 120. varázslatot a 137. varázslatot a 182. varázslatot
Beizzik a turbómágia. Iszonyatosan erős mentális pajzs feszül védelmezőn az elméd köré. [-15 pszi pont.] [2 pontot használtál fel, van még 806. Kapsz 2 VP-t.]
Hihetetlen sebességgel varázsolsz. Felkészülsz a szemmelverésre. [-18 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). [+1% teo] [2 pontot használtál fel, van még 804. Kapsz 2 VP-t.]
Hihetetlen sebességgel varázsolsz. Zöldes fényű erőtér kezd körülötted vibrálni. [-42 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). [+1% tau] [2 pontot használtál fel, van még 802. Kapsz 2 VP-t.]

* 4. KP: elmormolod a 157. varázslatot a 227. varázslatot a 279. varázslatot
Gyorsvarázsolsz! [-54 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). [+1% tau] [2 pontot használtál fel, van még 800. Kapsz 2 VP-t.]
Szupersebesen mormolsz. [-66 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). [+2% tau] [2 pontot használtál fel, van még 798. Kapsz 2 VP-t.]
Szupersebesen mormolsz. [-55 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). [+1% tau] [2 pontot használtál fel, van még 796. Kapsz 2 VP-t.]

* 5. KP: elmormolod a 127. varázslatot a 209. varázslatot a 220. varázslatot
Fürgén varázsolsz! Az erőpajzs láthatatlanul vibrálni kezd körülötted. [-30 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). [+1% teo] [2 pontot használtál fel, van még 794. Kapsz 2 VP-t.]
Beizzik a turbómágia. Felkészülsz a vadászatra. [-40 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). [+2% teo] [2 pontot használtál fel, van még 792. Kapsz 2 VP-t.]
Gyorsvarázsolsz! (+2 minden tulajdonságodra.) [-25 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). [+3% teo] [2 pontot használtál fel, van még 790. Kapsz 2 VP-t.]

* 6. KP: elmormolod a 88. varázslatot a 172. varázslatot a 178. varázslatot
Sajnos nincs a birtokodban valamilyen komponens, ami feltétlenül szükséges lenne a varázslat elmondásához (1 szopókő). [0 pontot használtál fel, van még 790.]
Beizzik a turbómágia. Kékesen vibrálni kezd a levegő, és a villódzásból kibontakozik egy planetáris őrdémon. Micsoda fenséges látvány! Teljesen békésnek látszik, remélhetőleg tökéletesen fogja feladatát ellátni. [-18 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). [+1% teo] [0 pontot használtál fel, van még 790.]
Szupersebesen mormolsz. Leheletvékony mágikus aura jelenik meg a tárgyaid körül. [-14 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). [2 pontot használtál fel, van még 788. Kapsz 2 VP-t.]

* 7. KP: elmormolod a 224. varázslatot a 64. varázslatot a 247. varázslatot
Fürgén varázsolsz! Munkád gyümölcsözni fog! [-40 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). [+2% tau] [0 pontot használtál fel, van még 788.]
Szupersebesen mormolsz. [-6 pszi pont.] [2 pontot használtál fel, van még 786. Kapsz 2 VP-t.]
Fürgén varázsolsz! Érzed, ahogy egyre erősebben buzog az Elméd Dominanciája. [-20 pszi pont.] [2 pontot használtál fel, van még 784. Kapsz 2 VP-t.]

* 8. KP: leveszed/lerakod az 511. tárgyat
Kiveszed a füledből az Eldereth kristályt. [0 pontot használtál fel, van még 784.]

* 9. KP: kézbeveszed/felveszed a 608. tárgyat az 1041. tárggyal az 1037. tárgyat
A füledre akasztod az ősmágus fülbevalóját. [0 pontot használtál fel, van még 784.]
Leveszed a mágusköpenyt, majd felöltöd az arany sárkányköpenyt. [0 pontot használtál fel, van még 784.]
Leveszed a lidérckoronát, majd a fejedre teszed az arany sárkánysisakot. [0 pontot használtál fel, van még 784.]

* 10. KP: t. energia kisütése: 145 2
Felkészülsz a kasztroplanáris transzformáció förtelmesen undorító szertartására. [-1 TU.] [10 pontot használtál fel, van még 774. Kapsz 14 VP-t.]

av 13 alakváltás 13
Oké, álcázod magad a táborozás alatt. [3 pontot használtál fel, van még 771. Kapsz 4 VP-t.]

bpk 6 bef. parancs kivétele: 6
KF 453 511 531 parancs törölve. [0 pontot használtál fel, van még 771.]

vv 443 76 214 elmormolod a 443. varázslatot a 76. varázslatot a 214. varázslatot
Szupersebesen mormolsz. Érzed, ahogy a harci induló ritmusára mozdul minden izmod (+5 támadás). [-80 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). [+3% tau] [2 pontot használtál fel, van még 769. Kapsz 2 VP-t.]
Beizzik a turbómágia. Láthatatlanná váltál. [-45 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). [+1% tau] [2 pontot használtál fel, van még 767. Kapsz 2 VP-t.]
Fürgén varázsolsz! Aláhullik az égből 857 arany! Gyorsan összeszeded. [-12 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). [+1% teo] [2 pontot használtál fel, van még 765. Kapsz 2 VP-t.]

vv 161 377 184 elmormolod a 161. varázslatot a 377. varázslatot a 184. varázslatot
Hihetetlen sebességgel varázsolsz. Következő fordulódban varázsenergiát nyersz ki. [-65 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont). [2 pontot használtál fel, van még 763. Kapsz 2 VP-t.]
Fürgén varázsolsz! Aranyszín ragyogás jelenik meg körülötted. [-50 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont). [+2% teo] [2 pontot használtál fel, van még 761. Kapsz 2 VP-t.]
Beizzik a turbómágia. [-39 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). [+1% tau] [2 pontot használtál fel, van még 759. Kapsz 2 VP-t.]

v 84 283 elmormolod a 84. varázslatot
Mormolni kezdesz. Az erő gyűlik, egyre csak gyűlik benned. Kimondva az utolsó varázsszót, létrehoztad a szörnyidézés varázslatot! Megidézel egy aranyfecskét! Szegény gyámoltalanul pislog, nem egészen érti, hogy hol van.
(Feltételes támadás:) Egy aranyfecske! Ezt kerested. {védettsége: 0 szúró, 0 vágó, 0 ütő ellen.} Legjobb védekezés a támadás, kiáltod, és már ugrasz is.

Szemöldöködet összehúzva koncentrálsz, ahogy pszi-acéltorony pszi védekezést raksz fel. Potenciális célpontod gyorsan felrak egy védelem tűz ellen mágiát. Mentális energiáidat gyűrűbe gyűjtöd, majd útjának eresztesz egy direkt kontaktus I pszi támadást. Elszívod ellenfeled pszi energiáit! (+110 pszi pont.) Ellenfeled végigsöpör rajtad egy az agy kifacsarása pszi támadással. Szerencsére nem hatott rád. (kiválóan működik felrakott pszi-acéltorony védelmed.) Szemöldöködet ráncolva, lélegzetedet visszafojtva koncentrálsz, hogy a bo'adhun nyílpuskával célba találj. Elrepül 7 csillaglövedék. Megsoroztad az aranyfecske bal szárnyát. (7 támadással 448 életpontot sebezve.) Csatakiáltást hallatsz: "Éljen a Pöröly Rend!" 69 életpontot sebeztél. Félelmet nem ismerve ellenfeledre rohansz. Ent pásztorbottal épp hogy eltalálod az aranyfecske csillogó testét. (1 támadással 132 életpontot sebezve.) (Nincs értelme vámpirizálni.) Transzformálsz! (+13 varázspont.) Mélyen koncentrálva, megidézel egy rovarfelhő II varázslatot, majd ellenfeledre küldöd. 234 életpontot sebeztél. Ellenfeledet különösen vérszomjas darazsak veszik körül. Zarknod szemével megpöccinted az aranyfecske bal vállát. (1 támadással 74 életpontot sebezve.) Transzformálsz! (+7 varázspont.) Egy káoszcsapás varázslatot dobsz ellenfeledre. 76 életpontot sebeztél. Az aranyfecske csőre feléd sújt, de Te könnyedén félrehajolsz. Az aranyfecske feléd csap csőrével, de sikertelenül. Csőrével az aranyfecske nem tudott megsebezni. Yeeee! Lenyomtad az ellenfeledet, esélye sem volt.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 7 csillaglövedéket találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva a vadászkést, szereztél 95 aranyat. (Ez idézett szörny volt, TP sajnos nem jár érte.)
{Csatastatisztika; sebzés: 1033, sebződés: 0, gyógyulás: 0, összesen: +0 ÉP}

[-72 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). [+1% teo] [10 pontot használtál fel, van még 749. Kapsz 14 VP-t.]

be 497 8 1 bemész a 497. épületbe
Az arénát övező kerítéshez lépsz. A púpos varkaudar egy aknához vezet, amelyben egy létrát látsz. Bíztat hogy mássz le rajta. Legyőzve rossz érzésed lemászol, az akna aljából egy alagút vezet az arénába. Belépsz a porondra, a varkaudar közönség lelkesen felkiált, előre élvezik a várható vérengzést.
A kerítésen átlendülve érkezik a porondra ellenfeled. Egy varkaudar iszákos {egyik sebzési módja: 4x 4d6+12.}

Még megfelelő a távolság - felhúzol egy védelem sav ellen varázslatot. Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). [+1% tau] Ellenfeled tompítás varázslattal készül a csatára. Egy kézmozdulatot teszel, majd ellősz egy bo'adhun csapás varázslatot. 817 életpontot sebeztél. Gyógyulsz (+2 életpont). [+1% teo] Ellenfeled mormol, majd ujjaiból kirepül egy méregfelhő II varázslat. A támadásnak - hála az égnek - semmi eredménye sem volt. A varkaudar iszákos most már meggondolná a harcot, de egy kicsit elkésett. Megölted!
3063 tapasztalati pontot kaptál.
{Csatastatisztika; sebzés: 817, sebződés: 0, gyógyulás: 4, összesen: +4 ÉP}

Ellenfeled üvöltve ront rád. Egy sötét ölész {egyik sebzési módja: 1x 5d10+50.}

Ellenfeledre lesújtasz egy fehérál.roncsolása pszi támadással. 636 életpontot sebeztél. Szemöldöködet ráncolva, lélegzetedet visszafojtva koncentrálsz, hogy a bo'adhun nyílpuskával célba találj. Elrepül 7 csillaglövedék. Párszor kipécézted a sötét ölész jobb oldalát. (7 támadással 445 életpontot sebezve.) Véres nyál csordul ki a sötét ölész száján, majd halk hörgéssel a porba hull.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 7 csillaglövedéket találsz meg, amelyet még használni tudsz. 12848 tapasztalati pontot kaptál. Megújítod az áldomás varázslatot. [-20 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont). [+1% teo]
{Csatastatisztika; sebzés: 1081, sebződés: 0, gyógyulás: 2, összesen: +2 ÉP}

A közönség belöki soraiból ellenfeled. Egy csataremák {védettsége: 50 szúró, 50 vágó, 50 ütő ellen.}

Támadó varázslatot alkalmazol: ellenfeledre bo'adhun csapás varázslatot lősz. 817 életpontot sebeztél. Gyógyulsz (+2 életpont). [+2% teo] Még elég távol vagytok egymástól ahhoz, hogy a bo'adhun nyílpuskával beleereszthess néhány lövedéket. Elrepül 7 csillaglövedék. Többször meglövöd a csataremák testét. (7 támadással 457 életpontot sebezve.) Azt üvöltöd: "Éljen a Pöröly Rend!" 65 ép-nyi sebzést okoztál. Marokra fogva az ent pásztorbotot ellenfeledre rohansz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Ent pásztorbottal megpöccinted a csataremák feléd kúszó csápját. (1 támadással 145 életpontot sebezve.) (Nincs értelme vámpirizálni.) Transzformálsz! (+14 varázspont.) Egy rovarfelhő II varázslatot dobsz ellenfeledre. 229 életpontot sebeztél. Ellenfeledet különösen vérszomjas darazsak veszik körül. Zarknod szemével gyengén megütöd a csataremák testét. (1 támadással 71 életpontot sebezve.) Transzformálsz! (+7 varázspont.) Ellenfeledre káoszcsapás varázslatot lősz. 96 életpontot sebeztél. Csápok tekergődznek feléd. Megpróbálod elkerülni őket, de néhány lecsap a testedre. (12 támadástól 74 életpontot vesztesz.) A csataremák most már meggondolná a harcot, de egy kicsit elkésett. Megölted!
Gyorsan ellátod a sebeidet: +20 életerő. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 7 csillaglövedéket találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva a vadászkést, szereztél 1 remák szivet. 8888 tapasztalati pontot kaptál. Megújítod az áldomás varázslatot. [-20 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). [+1% teo]
{Csatastatisztika; sebzés: 1880, sebződés: 74, gyógyulás: 4, összesen: -70 ÉP}

A kerítésen átlendülve érkezik a porondra ellenfeled. Egy varkaudar iszákos {védettsége: 10 szúró, 10 vágó, 10 ütő ellen.}

Megfontoltan felméred a helyzeted, majd elmormolsz egy védelem sav ellen varázslatot. A szilánk működik (+2 életpont). [+1% tau] Egy tompítás rúnavarázst mormol el ellenfeled. Ellenfeledre bo'adhun csapás varázslatot lősz. 817 életpontot sebeztél. Gyógyulsz (+2 életpont). [+2% teo] Ellenfeled méregfelhő II varázslatot lő rád. Szerencsére nem hatott rád. A varkaudar iszákos még megpróbál elszaladni, de két-három lépés után összeesik, és nem mozdul többet.
Alaposan átvizsgálod a tetemet. Érdemes volt keresni: kincsre bukkansz! A zsákmány 1 varkaudar pálinka. 3063 tapasztalati pontot kaptál.
{Csatastatisztika; sebzés: 817, sebződés: 0, gyógyulás: 4, összesen: +4 ÉP}

A közönség belöki soraiból ellenfeled. Egy varkaudar {védettsége: 10 szúró, 10 vágó, 10 ütő ellen.}

Ezüstshurikent küldesz ellenfeled felé. Elrepül 1 ezüstshuriken. Lövedéked átfúrja a varkaudar bal karját. (1 támadással 46 életpontot sebezve.) A varkaudar összeesik, és nem mozdul többé. Megölted!
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 1 ezüstshurikent találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva a vadászkést, szereztél 1 varkaudar csontot. [varkaudar csont ládikóba-> (143,61)-> nem kaptál semmit! -2 ÉP] 140 tapasztalati pontot kaptál.
{Csatastatisztika; sebzés: 46, sebződés: 2, gyógyulás: 0, összesen: -2 ÉP}

A közönség belöki soraiból ellenfeled. Egy varkaudar {támadása: 7.}

Mielőtt közelharcba bocsátkoznál, ezüstshurikent ragadva megsorozod ellenfeledet. Elrepül 1 ezüstshuriken. Lövedéked átfúrja a varkaudar jobb oldalát. (1 támadással 47 életpontot sebezve.) A szörny még egy utolsó halálüvöltést hallat, majd eldől.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 1 ezüstshurikent találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva a vadászkést, szereztél 1 varkaudar csontot. [varkaudar csont ládikóba-> (143,61)-> 4 arany, -2 ÉP] 140 tapasztalati pontot kaptál.
{Csatastatisztika; sebzés: 47, sebződés: 2, gyógyulás: 0, összesen: -2 ÉP}

Ellenfeled üvöltve ront rád. Egy zafír sárkány {támadása: 70.}

Ki tudja, mire készül a másik - jobb az óvatosság! A biztonság kedvéért felraksz egy elektromos pajzs varázst. Gyógyulsz (+2 életpont). [+1% tau] Egy elektromos pajzs rúnavarázst mormol el ellenfeled. Ellenfeledre lesújtasz egy direkt kontaktus I pszi támadással. Elszívod ellenfeled pszi energiáit! (+110 pszi pont.) Ellenfeled koncentrál, majd megindít egy az agy kifacsarása pszi támadást. Szerencsére nem hatott rád. Mélyen koncentrálva, ellenfeled megidéz egy ősvillám varázslatot, majd rád küldi. 88 életpontot vesztettél. Ellenfeled néhány elegáns kézmozdulata után már süvít is feléd egy gömbvillám. Semmi eredménye! (elektromos pajzs védelmez.) Mielőtt összecsapnátok, a bo'adhun nyílpuskával ellenfeledre lősz néhány lövedéket. Elrepül 7 csillaglövedék. Párszor kipécézted a zafír sárkány óriási karmát. (7 támadással 450 életpontot sebezve.) A szörny nagy levegőt vesz, és a következő pillanatban villámok repülnek feléd. A villámok csak csiklandoznak. Hatalmasat kiáltasz: "Itt a megváltód!" 63 életpontot sebeztél. Félelmet nem ismerve ellenfeledre rohansz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Ent pásztorbottal néhány helyen meghorzsolod a zafír sárkány jobb szárnyát. (7 támadással 936 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+94 életerő). Transzformálsz! (+46 varázspont.) Egy rovarfelhő II varázslatot dobsz ellenfeledre. 218 életpontot sebeztél. Ellenfeledet különösen vérszomjas darazsak veszik körül. Zarknod szemével meghorzsolod a zafír sárkány jobb hátsó lábát. (1 támadással 77 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+8 életerő). Transzformálsz! (+3 varázspont.) Ellenfeledre káoszcsapás varázslatot lősz. 85 életpontot sebeztél. A zafír sárkány fogai megkarcolják kézfejedet. (1 támadástól 46 életpontot vesztesz.) A zafír sárkány farka végigsúrolja a bal karodat. (1 támadástól 16 életpontot vesztesz.) Karmával néhányszor a zafír sárkány megcsapja a fejedet. (2 támadástól 33 életpontot vesztesz.) Yeeee! Lenyomtad az ellenfeledet, esélye sem volt.
Gyorsan ellátod a sebeidet: +56 életerő. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 7 csillaglövedéket találsz meg, amelyet még használni tudsz. Átkutatod a tetemet. Kincs! KIIINCS! Lássuk, mire bukkantál: egy szent jogar [szent jogar ládikóba-> (143,61)-> 50 arany, -2 ÉP], egy zafír erőöv [zafír erőöv ládikóba-> (143,61)-> 100 arany, -2 ÉP] és egy nagy vaskulcs [nagy vaskulcs ládikóba-> (143,61)-> 16 arany, -2 ÉP]. Felhasználva a vadászkést, szereztél 5 sárkánypikkelyt. [sárkánypikkely ládikóba-> (143,61)-> 100 arany, -2 ÉP] 17567 tapasztalati pontot kaptál. Megújítod az áldomás varázslatot. [-20 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). [+1% teo] Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-23 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). [+2% teo]
{Csatastatisztika; sebzés: 1829, sebződés: 191, gyógyulás: 108, összesen: -83 ÉP}

A közönség belöki soraiból ellenfeled. Egy varkaudar íjász {egyik sebzési módja: 2x 8d6+8.}

Ezüstshurikent hajítasz a másik védtelen testébe. Elrepül 3 ezüstshuriken. Alaposan megsorozod a varkaudar íjász testét. (3 támadással 134 életpontot sebezve.) A szörny még egy utolsó halálüvöltést hallat, majd eldől.
Gyorsan ellátod a sebeidet: +25 életerő. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 3 ezüstshurikent találsz meg, amelyet még használni tudsz. Alaposan átvizsgálod a tetemet. Úgy tűnik, alkalmasan betápoltál. Szerzeményed: 1 rövid íj [rövid íj ládikóba-> (143,61)-> 8 arany, -2 ÉP] és 1 nyílvessző. 1697 tapasztalati pontot kaptál.
{Csatastatisztika; sebzés: 134, sebződés: 2, gyógyulás: 0, összesen: -2 ÉP}


A közönség éljenez, úgy tűnik legyőzted minden ellenfeledet. A púpos varkaudar mogorván előkotorja az erszényét, és kezedbe számlálja a megállapodott összeget. Kapsz 2000 aranyat. [85 pontot használtál fel, van még 664. Kapsz 119 VP-t.]

kre 272 1128 6 kreálsz a 272. tárggyal az 1128. tárgyat (6 darabot)
Mély koncentrációban hozzálátsz a varázslat elmondásának. A mágia tűzként árad szét tagjaidban. Elmondtad a kreáció varázslatot! Kreáltál 6 jégszilánkot. [-72 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). [+2% teo] [2 pontot használtál fel, van még 662. Kapsz 2 VP-t.]

kb 360 40 kiveszel a bankból a 360. tárgyat (40 darabot)
Kiveszel a bank széfjéből 40 quwarg tojást. [0 pontot használtál fel, van még 662.]

v 15 429 6 elmormolod a 15. varázslatot
Megfelelő mozdulatok kíséretében mormolni kezdesz. Hamarosan összegyűlik a szükséges varázsenergia. Egy utolsó kézmozdulattal kisütöd a szaporítás varázslatot! Gyorsan növekedni kezd, és már a kezedben is van 6 új kaktuszbogyó. [-42 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont). [+2% teo] [30 pontot használtál fel, van még 632. Kapsz 42 VP-t.]

m 2 6 2 mozogsz keletre, nyugatra, keletre
Gyomorkavaró érzés vesz erőt rajtad: a teleport varázslat befejezéseképp most visszarepít a kiinduló mezőre. Hushhh, elteleportálsz!
[279,114] Szűnni nem akar a zöld síkság. Ez hát a quwarg rajzás szíve! A föld állandóan besüpped alattad, nem tudja megtartani az ezernyi járatot, amelyet a quwargok vájtak. Milliónyi apró quwarg nyüzsög körülötted. Egyszerűen képtelenség védekezni ellenük, nem is úszod meg jópár apró marás és csípés nélkül (-25 életpont). A fű zizzenésére felfigyelve, észreveszel egy feléd törtető szörnyet. Kissé összehúzod a szemed, hogy jobban lássál. Á, csak egy quwarg lázhozó. {támadása: 61.} Az ellenfeled úgy döntött, eljött a halálod napja. Szerinted pedig az övé.

Pszi támadást indítasz: pillanatok alatt létrejön egy fehérál.roncsolása. 701 életpontot sebeztél. A bo'adhun nyílpuskával ellenfeledre célzol és lősz. Elrepül 7 csillaglövedék. Többször meglövöd a quwarg lázhozó testét. (7 támadással 484 életpontot sebezve.) A szörny nagy levegőt vesz, majd mérgező párát lehel feléd. Küzdesz a méreg ellen, a siker részleges. (55 életpontot vesztettél.) Ellenfeledre nézel, és a képébe ordítod: "Itt a megváltód!" 66 életpontot sebeztél. Vad csatakiáltással, felemelve az ent pásztorbotot ellenfeledre rohansz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Ent pásztorbottal néhányszor súrolod a quwarg lázhozó testét. (5 támadással 682 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+68 életerő). Transzformálsz! (+34 varázspont.) Mormolsz, majd ujjaidból kirepül egy rovarfelhő II varázslat. 191 életpontot sebeztél. Ellenfeledet különösen vérszomjas darazsak veszik körül. Zarknod szemével súrolod a quwarg lázhozó csáprágóját. (1 támadással 70 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+7 életerő). Transzformálsz! (+3 varázspont.) Támadó varázslatot alkalmazol: ellenfeledre káoszcsapás varázslatot lősz. 71 életpontot sebeztél. A quwarg lázhozó csáprágója kisebb sebet ejt a jobb kezeden. (1 támadástól 27 életpontot vesztesz.) A quwarg lázhozó összeesik, és nem mozdul többé. Megölted!
Gyorsan ellátod a sebeidet: +30 életerő. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 7 csillaglövedéket találsz meg, amelyet még használni tudsz. 11266 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál. Megújítod az áldomás varázslatot. [-20 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont). [+2% teo] Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-23 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont). [+2% teo]
{Csatastatisztika; sebzés: 2265, sebződés: 82, gyógyulás: 79, összesen: -3 ÉP}

Egy fekete tintával bemázolt fatábla bukkan fel előtted. Megpróbálod kibogarászni a kusza betűket: " A II. quwarg invázió leküzdésében a Fekete Druidák KT (9165) is kivette a részét. " Megtorpansz, mert valami felkelti a figyelmedet. Aha! Találtál egy oltárt. Chara-din híveié. Felfedeztél egy quwarg gödröt. Ki nyitott szemmel jár, talál: esetedben egy elpusztított sámángyökeret. Ideje lenne véget vetni ennek a rajzásnak, különben Ghallán hamarosan nem lesz más, csak quwarg. Egy rosszkedvű elflánnyal találkozol. Elmeséli, hogy ma van a születésnapja, és nem kapott senkitől semmit. A rokonai meghaltak a tűzviharban, és most magányos. Ahhoz, hogy felvidítsad, valamilyen szép ajándékot kellene adnod - például egy ezüst nyakláncot. Ez a segítség 4 TVP-be kerül (38. jellempróba). Utad során felfedezel egy elpusztított álomvirágot. Ideje lenne véget vetni ennek a rajzásnak, különben Ghallán hamarosan nem lesz más, csak quwarg. Ki nyitott szemmel jár, talál: esetedben egy elpusztított álomvirágot. Ahogy lenézel, egy quwargot látsz, amint éppen azon iparkodik, hogy megcsípjen. Eltaposod. 1 tapasztalati pontot kaptál. Mandarinszüretet tartasz egy mandarinfánál. Kicsit sárga, kicsit savanyú, de a Tied. (+3 kaja.) Megérezve a magas fűből érződő szagot, rájössz, hogy valami rád leselkedik. Felismered a közeledőt. Csak egy quwarg b.háborító. Nem jelenthet különösebb problémát. {egyik sebzési módja: 2x 8d20+144.} Kicsit sokat tud ez az állat. Majd Te megtanítod a jómodorra...

Mentális energiáidat gyűrűbe gyűjtöd, majd útjának eresztesz egy fehérál.roncsolása pszi támadást. 712 életpontot sebeztél. A közelharc előtt még megeresztesz a bo'adhun nyílpuskával néhány lövedéket. Elrepül 7 csillaglövedék. Párszor kipécézted a quwarg b.háborító testét. (7 támadással 482 életpontot sebezve.) Azt üvöltöd: "Ez egy jó nap a halálra!" 60 életpontot sebeztél. Megmarkolva az ent pásztorbotot ellenfeledre rontasz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Ent pásztorbottal néhányszor súrolod a quwarg b.háborító testét. Kritikus ütés! (9 támadással 1508 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+151 életerő). Transzformálsz! (+75 varázspont.) Támadó varázslatot alkalmazol: ellenfeledre rovarfelhő II varázslatot lősz. 238 életpontot sebeztél. Ellenfeledet különösen vérszomjas darazsak veszik körül. Zarknod szemével gyengén megütögeted a quwarg b.háborító testét. (6 támadással 451 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+45 életerő). Transzformálsz! (+22 varázspont.) Támadó varázslatot alkalmazol: ellenfeledre káoszcsapás varázslatot lősz. 93 életpontot sebeztél. Hiába próbálsz hátrálni, a quwarg b.háborító többször is megmar! (2 támadástól 398 életpontot vesztesz.) A lény kiszakít belőled egy részt, és gyorsan behabzsolja. Még 288 életpontot vesztettél. Ent pásztorbottal súrolod a quwarg b.háborító jobb hátsó lábát. (1 támadással 142 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+14 életerő). Transzformálsz! (+7 varázspont.) Ellenfeledre rovarfelhő II varázslatot lősz. 190 életpontot sebeztél. Ellenfeledet különösen vérszomjas darazsak veszik körül. Néhány elegáns kézmozdulat után már süvít is ellenfeled felé egy rovarfelhő II. 252 életpontot sebeztél. Ellenfeledet különösen vérszomjas darazsak veszik körül. Zarknod szemével megpöccinted a quwarg b.háborító jobb oldalát. (1 támadással 69 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+7 életerő). Transzformálsz! (+3 varázspont.) Egy káoszcsapás varázslatot dobsz ellenfeledre. 72 életpontot sebeztél. Marásokat ejt rajtad a quwarg b.háborító. (2 támadástól 395 életpontot vesztesz.) A szörny hatalmas darabot tép ki húsodból, és bekebelezi. Még 282 életpontot vesztettél. A quwarg b.háborító összeesik, és nem mozdul többé. Megölted!
Gyorsan ellátod a sebeidet: +56 életerő. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 5 csillaglövedéket találsz meg, amelyet még használni tudsz. 20473 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál. Megújítod az áldomás varázslatot. [-20 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont). [+2% teo] Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-23 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). [+2% teo]
{Csatastatisztika; sebzés: 4269, sebződés: 1363, gyógyulás: 221, összesen: -1142 ÉP}

Az irányodba osonó szörny tehetségtelen a rejtőzködésben, ezért rögtön kiszúrod. Hmm, csak egy quwarg széltáncos. Ettől nincs semmi félnivalód. Legjobb védekezés a támadás, kiáltod, és már ugrasz is.

Gyorsan felraksz egy védelem tűz ellen varázslatot. Gyógyulsz (+2 életpont). [+1% teo] A másik mormol valamit: egy számodra ismeretlen védekező varázslat! Távolról istenítélet varázslatot lősz a másikra. 1596 életpontot sebeztél. (50 ép-t sebződsz te is.) Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). [+1% teo] Ellenfeled mormol, majd ujjaiból kirepül egy sivatagi vihar varázslat. 100 életpontot vesztettél. Mielőtt összecsapnátok, a bo'adhun nyílpuskával ellenfeledre lősz néhány lövedéket. Elrepül 7 csillaglövedék. Többször meglövöd a quwarg széltáncos jobb oldalát. (7 támadással 405 életpontot sebezve.) Teli tüdőből elordítod: "Rajta, rajta, rajta, fel a diadalra!" 70 ép-nyi sebzést okoztál. Vad csatakiáltással, felemelve az ent pásztorbotot ellenfeledre támadsz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Ent pásztorbottal párszor megpöccinted a quwarg széltáncos testét. (8 támadással 967 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+97 életerő). Transzformálsz! (+19 varázspont.) Mélyen koncentrálva, megidézel egy rovarfelhő II varázslatot, majd ellenfeledre küldöd. 259 életpontot sebeztél. Ellenfeledet különösen vérszomjas darazsak veszik körül. Zarknod szemével gyengén megütöd a quwarg széltáncos fejét. (1 támadással 63 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+6 életerő). Transzformálsz! (+1 varázspont.) Egy kézmozdulatot teszel, majd ellősz egy káoszcsapás varázslatot. 96 életpontot sebeztél. A quwarg széltáncos csáprágója kisebb sebet ejt a bal kezeden. (1 támadástól 171 életpontot vesztesz.) A quwarg széltáncos összecsuklik, majd megpróbál feltápászkodni, de végleg elhagyja az ereje, és elterül. Megölted.
Gyorsan ellátod a sebeidet: +56 életerő. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 6 csillaglövedéket találsz meg, amelyet még használni tudsz. Átvizsgálod a testet. Kincs! KIIINCS! Lássuk, mire bukkantál: 1 quwarg igazgyöngy. 23018 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál. Megújítod az áldomás varázslatot. [-20 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont). [+2% teo] Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-23 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). [+2% teo]
{Csatastatisztika; sebzés: 3456, sebződés: 321, gyógyulás: 111, összesen: -210 ÉP}

A következő kincseket találtad: 5 katonai kötszer.
(Feltételes gyógyítás:) Kimondva az utolsó varázsszót, létrehoztad az ősi gyógyítás varázslatot! [-5 TVP] Ősi energiák regenerálják tested (+225 életerő). [-30 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). [+2% teo]
(Feltételes gyógyítás:) Létrehoztad az ősi gyógyítás varázslatot! [-5 TVP] Ősi energiák regenerálják tested (+225 életerő). [-30 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). [+2% teo]
(Feltételes gyógyítás:) Egy utolsó kézmozdulattal kisütöd az ősi gyógyítás varázslatot! [-5 TVP] Ősi energiák regenerálják tested (+225 életerő). [-30 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). [+1% teo]
(Feltételes gyógyítás:) Egy végső mozdulattal előhívod az ősi gyógyítás varázslatot! [-5 TVP] Ősi energiák regenerálják tested (+225 életerő). [-30 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). [+2% teo] Öreg nyomkövetőként körbeszaglászol. Még egész friss árnymanó nyomok vezetnek délnyugatra. Találsz még friss kobudera nyomokat, amelyek keletre, friss kobudera nyomokat, amelyek délkeletre, friss kobudera nyomokat, amelyek északkeletre, friss mutáns nyomokat, amelyek keletre, friss törpe nyomokat, amelyek északkeletre, friss alakváltó nyomokat, amelyek nyugatra, friss alakváltó nyomokat, amelyek északkeletre vezetnek.
(láthatatlan észlelése:)
Találkozol egy szőke, hosszú hajú, kék szemű árnymanó férfival. A bőre kreolszínű. A Halál, a Tűz és a Káosz Angyala kíséri. Leah inkvizítora. Egy Arutac mithrilövét, egy bozontfonatot, egy Bropxat vállvédőjét, egy derit sodronynadrágot, egy drag'kór fülkarikát, egy drakolder gyűrűt, egy értépő sarkantyút, egy felleggyűrűt, egy Huddens alkarvédőjét, egy játékmesteri palástot, egy Khór maszkját, egy koponya szimbólumot, egy kyorg köpenyt, egy kyorg övcsatot, egy Luthius karkötőjét, egy mordaith cipőt, egy Natharion amulettet, egy natharion talizmánt, egy nehéz harci kesztyűt, egy nodonrod kitűzőt, egy örökkév. igazgyöngét, egy ősmágus fülbevalóját, egy ősplazmát, egy q. demoralizátort, egy q. taposó éremet, egy q. végbélnyúlványt, egy rogalhal csuklópántot, egy ryuku hüvelykgyűrűt, egy ryuku kalózkendőt, egy Sshreakza amulettjét, egy Teremtő koronáját, egy Vlagyimir gyűrűjét és egy Zu'lit koronáját visel. Ruházatát egy quwarg ölész trófea, egy varkaudar pusztító trófea és egy tangi óriásféreg trófea díszíti. Hovatartozását apró jelvény mutatja: egy koponya, mely szemüregében haláltusádat látod. Jobb kezében egy inkvizítori korbácsot, bal kezében egy T'vadar tőrét tart. Hátasállata egy élőholt sullár! Holmiját egy sivatagi doareg cipeli. Legnagyobb megdöbbenésedre, jól lát téged! Érzékeled auráját: fekete, jelezve hogy gonosz. Jó lesz vigyázni! Bár Te nem akarsz harcolni, ő másképp vélekedik. Elfogadod a kihívást.

Jobb az óvatosság, feldobsz egy pszi-acéltorony pszi védekezést. Potenciális célpontod gyorsan felrak egy számodra ismeretlen védekező mágiát. Öregedett 2 évet. Néhány elegáns kézmozdulat után már süvít is ellenfeled felé egy bo'adhun csapás. A varázslat kudarcot vallott. Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). [+1% teo] Ellenfeled néhány elegáns kézmozdulata után már süvít is feléd egy bo'adhun csapás. 430 életpontot vesztettél. Még elég távol vagytok egymástól ahhoz, hogy a bo'adhun nyílpuskával beleereszthess néhány lövedéket. Elrepül 7 csillaglövedék. Néhány helyen eltalálod az árnymanó bal lábát. (7 támadással 449 életpontot sebezve.) (bőre védelmezi.) A másik egy pillanatig még vádlón bámul rád, aztán meginog, és összeesik. Vége! A mosoly azonban lehervad az arcodról, amikor ellenfeled teste köddé válik. Kereket oldott az utolsó pillanatban valamilyen varázslat segítségével! 40480 tapasztalati pontot kaptál. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 7 csillaglövedéket találsz meg, amelyet még használni tudsz. Megújítod az áldomás varázslatot. [-20 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). [+1% teo] {Csatastatisztika; sebzés: 449, sebződés: 430, gyógyulás: 4, összesen: -426 ÉP}


(Feltételes gyógyítás:) Megidézted az ősi gyógyítás varázslatot! [-5 TVP] Ősi energiák regenerálják tested (+225 életerő). [-30 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). [+2% teo]
(Feltételes gyógyítás:) Elmormoltad az ősi gyógyítás varázslatot! [-5 TVP] Ősi energiák regenerálják tested (+225 életerő). [-30 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). [+2% teo]
(Feltételes készítés:) Legyártottál 4 csillaglövedéket. Egészséged TF-elődött.

(Továbbmész...) [278,114] A síkság itt véget ér, és egy ritka erdő kezdődik. A földön egy óriás - talán egy ongóliant - csontváza hever. A quwargok teljesen felfalták ezt a behemót lényt! Oopsz, e mellett nehogy elmenj! Éles szemeddel kiszúrtál egy teljesen lerombolt oltárt. Zajt hallasz a közeledből. Nem is zaj ez, hanem beszéd. Fülelsz egy percig: "Gyerekikispocok! Nembántalakkispocok!" Mi lehet ez? Odasettenkedsz. Egy, az átlagnál is alacsonyabb gnóm férfi térden állva beszél egy lyukba... Köszöntöd, majd atyáskodva megkérded mi jót csinál errefelé. Elmondja, hogy az Alanori Tudományegyetem biológiaszakos novíciusza és Ghalla állatfajait tanulmányozza. Most épp egy bíborgörényt próbál kicsalogatni a vackából, de nem nagyon megy. Ha segítesz, szükség van 10 TVP-re és egy amnioszra (48. jellempróba). A földön meglátsz egy quwargot. Mély undorral taposod el. 1 tapasztalati pontot kaptál. Gyorsan ellátod a sebeidet: +56 életerő. Gyanús mozgást látsz a fák között. Megörülsz, amikor rájössz, hogy egy fertőzött ent került az utadba. {max. életpontja: 3401-3600.} Ha a szörny harcolni akar, ám legyen. Majd megmutatod neki.

Gyorsan felraksz egy védelem tűz ellen varázslatot. Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). Ellenfeled számodra ismeretlen védekező varázslattal készül a csatára. Mormolsz, majd ujjaidból kirepül egy istenítélet varázslat. 1849 életpontot sebeztél. (50 ép-t sebződsz te is.) Gyógyulsz (+2 életpont). [+3% teo] A sok gyakorlás növelte tudásodat (+1 teológia). Távolról természet haragja varázslatot lő rád a másik. 30 életpontot vesztettél. Darabokra robban egy birtokodban levő deus ex machina. Az esélyek kiegyensúlyozása céljából ellenfeledre lősz a bo'adhun nyílpuskával. Elrepül 7 csillaglövedék. Párszor kipécézted a fertőzött ent korhadó gyökerét. Kritikus ütés! (7 támadással 504 életpontot sebezve.) Teli tüdőből elordítod: "Búcsúzz az életedtől!" 63 ép-nyi sebzést okoztál. Meglengetve az ent pásztorbotot ellenfeledre rohansz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Ent pásztorbottal néhányszor épp csak megérinted a fertőzött ent rothadó kérgét. (9 támadással 1265 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+127 életerő). Transzformálsz! (+25 varázspont.) Egy rovarfelhő II varázslatot dobsz ellenfeledre. 222 életpontot sebeztél. Ellenfeledet különösen vérszomjas darazsak veszik körül. Zarknod szemével megpöccinted a fertőzött ent korhadó gyökerét. Kritikus ütés! (1 támadással 82 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+8 életerő). Transzformálsz! (+1 varázspont.) Támadó varázslatot alkalmazol: ellenfeledre káoszcsapás varázslatot lősz. Semmi hatás! A fertőzött ent csápjával feléd suhint, de ügyesen félrehajolsz. A másik elterül, rángatózik egy kicsit, majd csendben meghal.
Gyorsan ellátod a sebeidet: +56 életerő. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 6 csillaglövedéket találsz meg, amelyet még használni tudsz. 23465 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál. Megújítod az áldomás varázslatot. [-20 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). [+3% teo] Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-23 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). [+2% teo]
{Csatastatisztika; sebzés: 3985, sebződés: 80, gyógyulás: 143, összesen: +63 ÉP}

Belebotlasz néhány érett sárgadinnyébe. Be a zsákba! (+3 kaja.) Észreveszel valamit a földön. Friss alakváltó nyomok vezetnek keletre. Találsz még kb. 1 hetes gnóm nyomokat, amelyek délre, kb. 1 hetes árnymanó nyomokat, amelyek északra, friss gnóm nyomokat, amelyek keletre, kb. 1 hetes árnymanó nyomokat, amelyek keletre, kb. 1 hetes troll nyomokat, amelyek délre, kb. 1 hetes troll nyomokat, amelyek északra, friss kobudera nyomokat, amelyek keletre vezetnek. Itt az ebéd ideje. (-1 kaja.)
(Feltételes készítés:) Legyártottál 1 csillaglövedéket. Egészséged TF-elődött.

(Továbbmész...) [279,114] A fák eltünedeznek, ismét síkságon vagy. Ez hát a quwarg rajzás szíve! A föld állandóan besüpped alattad, nem tudja megtartani az ezernyi járatot, amelyet a quwargok vájtak. Milliónyi apró quwarg nyüzsög körülötted. Egyszerűen képtelenség védekezni ellenük, nem is úszod meg jópár apró marás és csípés nélkül (-23 életpont). Valami egészen sajátos dologra bukkansz: egy tábla, felirattal. Elolvasod: " A II. quwarg invázió leküzdésében a Fekete Druidák KT (9165) is kivette a részét. " Szemedet összehúzva előrekémlelsz: igen, jól látod, találtál egy oltárt. Chara-din hívei emelték. Észreveszel egy quwarg gödröt. Utad során felfedezel egy elpusztított sámángyökeret. Egy rosszkedvű elflánnyal találkozol. Elmeséli, hogy ma van a születésnapja, és nem kapott senkitől semmit. A rokonai meghaltak a tűzviharban, és most magányos. Ahhoz, hogy felvidítsad, valamilyen szép ajándékot kellene adnod - például egy ezüst nyakláncot. Ez a segítség 4 TVP-be kerül (38. jellempróba). Szemedet összehúzva előrekémlelsz: igen, jól látod, találtál egy elpusztított álomvirágot. Szemedet összehúzva előrekémlelsz: igen, jól látod, találtál egy elpusztított álomvirágot. Ideje lenne véget vetni ennek a rajzásnak, különben Ghallán hamarosan nem lesz más, csak quwarg. A földön meglátsz egy quwargot. Rátaposol. 1 tapasztalati pontot kaptál. Gyorsan ellátod a sebeidet: +56 életerő. Az irányodba osonó szörny tehetségtelen a rejtőzködésben, ezért rögtön kiszúrod. Egy picit sem remegsz meg, amikor felismered, hogy egy quwarg b.háborító közeledik. {egyik sebzési módja: 2x 8d20+146.} Végre egy kis testmozgás. Fincsi!

Pszi támadást indítasz: pillanatok alatt létrejön egy fehérál.roncsolása. 744 életpontot sebeztél. A közelharc előtt még megeresztesz a bo'adhun nyílpuskával néhány lövedéket. Elrepül 7 csillaglövedék. Párszor kipécézted a quwarg b.háborító bal hátsó lábát. (7 támadással 472 életpontot sebezve.) Teli tüdőből elordítod: "Üsd, vágd, nem apád!" 65 ép-nyi sebzést okoztál. Marokra fogva az ent pásztorbotot ellenfeledre rohansz. Ent pásztorbottal néhányszor épp csak megérinted a quwarg b.háborító testét. (9 támadással 1283 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+128 életerő). Transzformálsz! (+25 varázspont.) Egy rovarfelhő II varázslattal köszöntöd a másikat. 195 életpontot sebeztél. Ellenfeledet különösen vérszomjas darazsak veszik körül. Zarknod szemével párszor súrolva eltalálod a quwarg b.háborító bal első lábát. Kritikus ütés! (6 támadással 492 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+49 életerő). Transzformálsz! (+9 varázspont.) Mélyen koncentrálva, megidézel egy káoszcsapás varázslatot, majd ellenfeledre küldöd. 81 életpontot sebeztél. Hiába próbálsz hátrálni, a quwarg b.háborító többször is megmar! (2 támadástól 413 életpontot vesztesz.) A szörny kiszakít belőled egy kis húst, és hamm, bekapja! Még 302 életpontot vesztettél. Ent pásztorbottal néhány helyen meghorzsolod a quwarg b.háborító bal oldalát. (3 támadással 398 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+40 életerő). Transzformálsz! (+7 varázspont.) Mélyen koncentrálva, megidézel egy rovarfelhő II varázslatot, majd ellenfeledre küldöd. 221 életpontot sebeztél. Ellenfeledet különösen vérszomjas darazsak veszik körül. Mélyen koncentrálva, megidézel egy rovarfelhő II varázslatot, majd ellenfeledre küldöd. 242 életpontot sebeztél. Ellenfeledet különösen vérszomjas darazsak veszik körül. Zarknod szemével gyengén megütöd a quwarg b.háborító testét. (1 támadással 73 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+7 életerő). Transzformálsz! (+1 varázspont.) Mélyen koncentrálva, megidézel egy káoszcsapás varázslatot, majd ellenfeledre küldöd. 88 életpontot sebeztél. Akárhogyan is védekezel, itt is, ott is csáprágók marják húsodat! (2 támadástól 431 életpontot vesztesz.) A szörny hatalmas darabot tép ki húsodból, és bekebelezi. Még 248 életpontot vesztettél. A quwarg b.háborító szemében félelem villan, aztán lassan lehunyja, miközben lelke kitör testének fogságából.
Gyorsan ellátod a sebeidet: +56 életerő. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 5 csillaglövedéket találsz meg, amelyet még használni tudsz. 20682 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál. Megújítod az áldomás varázslatot. [-20 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont). [+2% teo] Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-23 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). [+1% teo]
{Csatastatisztika; sebzés: 4354, sebződés: 1394, gyógyulás: 228, összesen: -1166 ÉP}

Az irányodba osonó szörny tehetségtelen a rejtőzködésben, ezért rögtön kiszúrod. Felismered a közeledőt. Csak egy quwarg b.háborító. Nem jelenthet különösebb problémát. {egyik sebzési módja: 2x 8d20+145.} Az ellenfeled láthatólag harcra készül. Te felkészülten várod.

Mentális energiáidat gyűrűbe gyűjtöd, majd útjának eresztesz egy fehérál.roncsolása pszi támadást. 622 életpontot sebeztél. Még elég távol vagytok egymástól ahhoz, hogy a bo'adhun nyílpuskával beleereszthess néhány lövedéket. Elrepül 7 csillaglövedék. Párszor kipécézted a quwarg b.háborító fejét. (7 támadással 457 életpontot sebezve.) Hatalmasat kiáltasz: "Ezt kapd ki!" 64 életpontot sebeztél. Vad csatakiáltással, felemelve az ent pásztorbotot ellenfeledre rohansz. Ent pásztorbottal gyengén megütögeted a quwarg b.háborító jobb oldalát. (9 támadással 1218 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+122 életerő). Transzformálsz! (+24 varázspont.) Néhány elegáns kézmozdulat után már süvít is ellenfeled felé egy rovarfelhő II. 239 életpontot sebeztél. Ellenfeledet különösen vérszomjas darazsak veszik körül. Zarknod szemével néhányszor súrolod a quwarg b.háborító fejét. (6 támadással 455 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+46 életerő). Transzformálsz! (+9 varázspont.) Néhány elegáns kézmozdulat után már süvít is ellenfeled felé egy káoszcsapás. 89 életpontot sebeztél. Több marást ejt rajtad a quwarg b.háborító csáprágójával. (2 támadástól 403 életpontot vesztesz.) A lény kiszakít belőled egy részt, és gyorsan behabzsolja. Még 300 életpontot vesztettél. Ent pásztorbottal gyengén megütögeted a quwarg b.háborító testét. (4 támadással 548 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+55 életerő). Transzformálsz! (+10 varázspont.) Távolról rovarfelhő II varázslatot lősz a másikra. 235 életpontot sebeztél. Ellenfeledet különösen vérszomjas darazsak veszik körül. Mormolsz, majd ujjaidból kirepül egy rovarfelhő II varázslat. 217 életpontot sebeztél. Ellenfeledet különösen vérszomjas darazsak veszik körül. Zarknod szemével megpöccinted a quwarg b.háborító bal oldalát. (1 támadással 70 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+7 életerő). Transzformálsz! (+1 varázspont.) Egy kézmozdulatot teszel, majd ellősz egy káoszcsapás varázslatot. 85 életpontot sebeztél. Marásokat ejt rajtad a quwarg b.háborító. (2 támadástól 438 életpontot vesztesz.) A szörny hatalmas darabot tép ki húsodból, és bekebelezi. Még 275 életpontot vesztettél. Ennyi! A másik kigúvadt szemmel borul a földre. Meghalt.
Gyorsan ellátod a sebeidet: +56 életerő. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 7 csillaglövedéket találsz meg, amelyet még használni tudsz. 20545 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál. Megújítod az áldomás varázslatot. [-20 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). [+1% teo] Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-23 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont). [+2% teo]
{Csatastatisztika; sebzés: 4299, sebződés: 1416, gyógyulás: 234, összesen: -1182 ÉP}

A fű zizzenésére felfigyelve, észreveszel egy feléd törtető szörnyet. A fűben meglapulva reménykedsz, hogy az ellenfeled nem vesz észre. Szerencsére sikerült észrevétlennek maradnod. Kiváncsian kinézel, mi is zavarta meg nyugalmadat. Egy pillantás elég, hogy megismerd. Egy quwarg bölcs. {védettsége: 60 szúró, 60 vágó, 60 ütő ellen.} Amikor már eltűnt szem elől, előbújsz.


(Feltételes gyógyítás:) Létrehoztad az ősi gyógyítás varázslatot! [-5 TVP] Ősi energiák regenerálják tested (+225 életerő). [-30 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont). [+2% teo]
(Feltételes gyógyítás:) Elmormoltad az ősi gyógyítás varázslatot! [-5 TVP] Ősi energiák regenerálják tested (+225 életerő). [-30 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). [+3% teo]
(Feltételes gyógyítás:) Sikerült elmondanod az ősi gyógyítás varázslatot! [-5 TVP] Ősi energiák regenerálják tested (+225 életerő). [-30 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont). [+2% teo]
(Feltételes gyógyítás:) Egy végső mozdulattal előhívod az ősi gyógyítás varázslatot! [-5 TVP] Ősi energiák regenerálják tested (+225 életerő). [-30 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont). [+3% teo]
(Feltételes gyógyítás:) Az utolsó ige kiejtésével elmondtad az ősi gyógyítás varázslatot! [-5 TVP] Ősi energiák regenerálják tested (+225 életerő). [-30 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). [+1% teo]
(Feltételes gyógyítás:) Megidézted az ősi gyógyítás varázslatot! [-5 TVP] Ősi energiák regenerálják tested (+225 életerő). [-30 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). [+1% teo]
(Feltételes gyógyítás:) Elmormoltad az ősi gyógyítás varázslatot! [-5 TVP] Ősi energiák regenerálják tested (+225 életerő). [-30 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). [+2% teo]
(Feltételes gyógyítás:) Kimondva az utolsó varázsszót, létrehoztad az ősi gyógyítás varázslatot! [-5 TVP] Ősi energiák regenerálják tested (+225 életerő). [-30 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). [+2% teo]
(Feltételes gyógyítás:) Kimondva az utolsó varázsszót, létrehoztad az ősi gyógyítás varázslatot! [-5 TVP] Ősi energiák regenerálják tested (+225 életerő). [-30 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). [+2% teo] Öreg nyomkövetőként körbeszaglászol. Friss árnymanó nyomok vezetnek délnyugatra. Találsz még friss kobudera nyomokat, amelyek keletre, friss kobudera nyomokat, amelyek délkeletre, friss kobudera nyomokat, amelyek északkeletre, friss mutáns nyomokat, amelyek keletre, friss törpe nyomokat, amelyek északkeletre, friss alakváltó nyomokat, amelyek nyugatra, friss alakváltó nyomokat, amelyek északkeletre vezetnek.
(Feltételes készítés:) Legyártottál 2 csillaglövedéket. Egészséged TF-elődött. [116 pontot használtál fel, van még 516. Kapsz 162 VP-t.]

h 1168 16 használod az 1168. tárgyat
Főzőcskézésbe kezdesz, finom ropogós rókafarok készül. Az étek elfogyasztása igazi örömet okoz. Finom! Nocsak, mi ez itt az üst tövében: 3 arany! (+4 szerencse.) 1625 tapasztalati pontot kaptál. [1 pontot használtál fel, van még 515. Kapsz 1 VP-t.]

hh 841 1253 1534 használod a 841. tárgyat az 1253. tárgyat az 1534. tárgyat
Használod a varkaudar csészét. Szerencsésebb lettél 1 körre (+4 szerencse következő táborozásod végéig.) [1 pontot használtál fel, van még 514. Kapsz 1 VP-t.]
Beszippantod a csillezsálya levelének illatát, mely rövid ideig különösen intenzív hatást kelt benned. De aztán a bódulat elmúlik. (Hatása a kör végéig maradandó: +11 szerencse.) [6 pontot használtál fel, van még 508. Kapsz 8 VP-t.]
Próbát teszel a quwarg teleportgömbbel. Hirtelen a környezeted megváltozik, elhomályosodik, majd újra kitisztul. Zárt helyre, egy quwarg boly belsejébe érkeztél! Nyögve körbepillantasz. Száraz, tág helyen vagy, de minden zsizseg a rovaroktól. És a sok csípés, iszonyú fájdalmas! (-9 életerő). Egyszercsak megmozdul valami nagy. Valami ÓRIÁSI. Valami, ami lényegesen nagyobb, mint egy átlag quwarg. Egy quwarg királynő!

Mielőtt közelharcba bocsátkoznál, ezüstshurikent ragadva megsorozod ellenfeledet. Elrepül 3 ezüstshuriken. Alaposan megsorozod a quwarg királynő torát. (3 támadással 121 életpontot sebezve.) Teli tüdőből elordítod: "Üsd, vágd, nem apád!" 69 ép-nyi sebzést okoztál. A quwarg királynő összecsuklik, majd megpróbál feltápászkodni, de végleg elhagyja az ereje, és elterül. Megölted.
Gyorsan ellátod a sebeidet: +56 életerő. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 3 ezüstshurikent találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva az uzbány csőrt, szereztél 4 csepp ugh mérget. (Nincs mibe rakni 4 ugh mérget.) 1343 tapasztalati pontot kaptál.
{Csatastatisztika; sebzés: 190, sebződés: 0, gyógyulás: 0, összesen: +0 ÉP}

Már épp kincsek után kutatnál, amikor újabb vendéglátó vereget vállon. Egy quwarg ősmágus!

Nem árt valamilyen védekező mágiát alkalmazni: védelem tűz ellen létrehozásához szükséges szavakat mormolsz. A szilánk működik (+2 életpont). [+2% teo] A mészárlásra kiszemelt áldozat számodra ismeretlen védekező varázst lök magára. Ellenfeledre bo'adhun csapás varázslatot lősz. 817 életpontot sebeztél. A szilánk működik (+2 életpont). [+2% teo] Ellenfeled sötét halál varázslatot lő rád. Semmi hatás! (Az immunitáskő védett meg.) Egy tűzeső varázslatot dob rád a másik. Szerencsére nem hatott rád. (védelem tűz ellen védett meg.) A quwarg ősmágus összeesik, és nem mozdul többé. Megölted!
Gyorsan ellátod a sebeidet: +56 életerő. Úgy tűnik, alkalmasan betápoltál. Szerzeményed: 4 pirkit és egy manifeszt.nyúlvány. 3118 tapasztalati pontot kaptál.
{Csatastatisztika; sebzés: 817, sebződés: 0, gyógyulás: 4, összesen: +4 ÉP}

Valami puhára lépsz. Még egy alvó szörny, ami rögvest felriad! Egy quwarg ősmágus!

Gyorsan felraksz egy védelem tűz ellen varázslatot. Gyógyulsz (+2 életpont). [+2% teo] Ellenfeled ujjai a levegőben táncolnak, ajkai hangtalanul mozognak. Varázsol! Aha, egy számodra ismeretlen védekező mágia... Támadó varázslatot alkalmazol: ellenfeledre bo'adhun csapás varázslatot lősz. 817 életpontot sebeztél. Gyógyulsz (+2 életpont). [+3% teo] Ellenfeled jégcsóva varázslatot lő rád. 20 életpontot vesztettél. Ellenfeled mormol, majd ujjaiból kirepül egy éhínség varázslat. Semmi eredménye! A quwarg ősmágus összeesik, és nem mozdul többé. Megölted!
Gyorsan ellátod a sebeidet: +56 életerő. Nemhiába, alkalmas tápszereket találsz! Nézzük, milyen kincsre bukkantál: 2 púderkő és 5 gyenge méreg. 3118 tapasztalati pontot kaptál.
{Csatastatisztika; sebzés: 817, sebződés: 20, gyógyulás: 4, összesen: -16 ÉP}

Ugrálsz egy kicsit a quwargokon, mire elslisszolnak. És ami marad - az KINCS! Felveszel 1 ezüsttőrt. A quwarg teleportgömb ekkor repít vissza a mezőre, ahonnan érkeztél. Elégedetten csomagolod el az elsötétedő, kimerült eszközt. [41 pontot használtál fel, van még 467. Kapsz 57 VP-t.]

vv 79 167 58 elmormolod a 79. varázslatot a 167. varázslatot az 58. varázslatot
Hihetetlen sebességgel varázsolsz. Irtóztató detonáció kíséretében tűnik el a nyomorúságos tákolmány. Helyén csak por és füst marad. [-60 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont). [+2% teo] [5 pontot használtál fel, van még 462. Kapsz 7 VP-t.]
Szupersebesen mormolsz. Sikeresen létrehoztál egy felszentelt oltárt! Áldott legyen az istened! [-50 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). [+1% teo] [5 pontot használtál fel, van még 457. Kapsz 7 VP-t.]
Szupersebesen mormolsz. A gyógyító energia a testedbe áramlik (+132 életerő). [-15 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). [+1% teo] [2 pontot használtál fel, van még 455. Kapsz 2 VP-t.]

im 0 5 imádkozol
Az oltárra helyezel 4 szent kelyhet, remélve, hogy istened feltölti könnycseppjeivel. Hosszú idő telik el csendes meditációban. A szent kehely megtelt! Forró, simogató fuvallat szalad végig hátadon. Az imád meghallgatásra került. (+40 varázspont.) Figyelmedet a földenergiavonalak rezdülései irányítják a földelem síkját megzavaró lényre: egy quwarg b.háborító. {egyik sebzési módja: 2x 8d20+160.}

Koncentrálsz, majd megindítasz egy fehérál.roncsolása pszi támadást. 725 életpontot sebeztél. A bo'adhun nyílpuskával célzol és lősz. Elrepül 7 csillaglövedék. Megsoroztad a quwarg b.háborító testét. (7 támadással 465 életpontot sebezve.) Elkiáltod magad: "Üsd, vágd, nem apád!" 65 ép-nyi sebzést okoztál. A sok gyakorlás növelte tudásodat (+1 ordítás). Megmarkolva az ent pásztorbotot ellenfeledre rontasz. Ent pásztorbottal néhányszor épp csak megérinted a quwarg b.háborító testét. (9 támadással 1221 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+122 életerő). Transzformálsz! (+24 varázspont.) Néhány elegáns kézmozdulat után már süvít is ellenfeled felé egy rovarfelhő II. 235 életpontot sebeztél. Ellenfeledet különösen vérszomjas darazsak veszik körül. Zarknod szemével néhányszor súrolod a quwarg b.háborító testét. (6 támadással 431 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+43 életerő). Transzformálsz! (+8 varázspont.) Néhány elegáns kézmozdulat után már süvít is ellenfeled felé egy káoszcsapás. 95 életpontot sebeztél. Marásokat ejt rajtad a quwarg b.háborító. (2 támadástól 417 életpontot vesztesz.) A lény kiszakít belőled egy részt, és gyorsan behabzsolja. Még 309 életpontot vesztettél. Ent pásztorbottal néhány helyen meghorzsolod a quwarg b.háborító testét. (4 támadással 563 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+56 életerő). Transzformálsz! (+11 varázspont.) Néhány elegáns kézmozdulat után már süvít is ellenfeled felé egy rovarfelhő II. 195 életpontot sebeztél. Ellenfeledet különösen vérszomjas darazsak veszik körül. Egy rovarfelhő II varázslatot dobsz ellenfeledre. 238 életpontot sebeztél. Ellenfeledet különösen vérszomjas darazsak veszik körül. Zarknod szemével súrolod a quwarg b.háborító bal első lábát. (1 támadással 70 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+7 életerő). Transzformálsz! (+1 varázspont.) Támadó varázslatot alkalmazol: ellenfeledre káoszcsapás varázslatot lősz. 95 életpontot sebeztél. Csípéseket kapsz a lábaidba. (2 támadástól 383 életpontot vesztesz.) A lény óriási darabot tép ki belőled. Még 298 életpontot vesztettél. A quwarg b.háborító még megpróbál elszaladni, de két-három lépés után összeesik, és nem mozdul többet.
Gyorsan ellátod a sebeidet: +56 életerő. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 7 csillaglövedéket találsz meg, amelyet még használni tudsz. 20790 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál. Megújítod az áldomás varázslatot. [-20 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). [+2% teo] Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-23 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). [+3% teo]
{Csatastatisztika; sebzés: 4398, sebződés: 1407, gyógyulás: 232, összesen: -1175 ÉP}


(Feltételes gyógyítás:) Befejezted az ősi gyógyítás varázslatot! [-5 TVP] Ősi energiák regenerálják tested (+225 életerő). [-30 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). [+2% teo]
(Feltételes gyógyítás:) Létrehoztad az ősi gyógyítás varázslatot! [-5 TVP] Ősi energiák regenerálják tested (+225 életerő). [-30 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont). [+1% teo]
(Feltételes gyógyítás:) Megidézted az ősi gyógyítás varázslatot! [-5 TVP] Ősi energiák regenerálják tested (+225 életerő). [-30 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont). [+2% teo] [45 pontot használtál fel, van még 410. Kapsz 63 VP-t.]
Megtalálod az oltárt, és imádkozni kezdesz. Hosszú idő telik el csendes meditációban. Kellemes, bizsergető érzés fut végig rajtad, ahogy istened tudtul adja, hallotta imád. (+35 varázspont.) Figyelmedet a földenergiavonalak rezdülései irányítják a földelem síkját megzavaró lényre: egy quwarg agyfürkész. {max. életpontja: 2601-3000.}

Felkészülsz az esetleges mentális támadásra egy pszi-acéltorony felhúzásával. Döbbenten érzékeled, hogy ravasz ellenfeled kifeszít egy pszi-acéltorony pszit. Távolról bo'adhun csapás varázslatot lősz a másikra. 817 életpontot sebeztél. Gyógyulsz (+2 életpont). [+2% teo] Ellenfeled támadó varázslatot alkalmaz: inst.szingularitás varázslatot lő rád. Szerencsére nem hatott rád. Ellenfeled néhány elegáns kézmozdulata után már süvít is feléd egy agyroppantás. Szerencsére nem hatott rád. (pszi-acéltorony védett meg.) A közelharc előtt még megeresztesz a bo'adhun nyílpuskával néhány lövedéket. Elrepül 7 csillaglövedék. Néhány helyen eltalálod a quwarg agyfürkész jobb oldalát. (7 támadással 518 életpontot sebezve.) Ellenfeledre nézel, és a képébe ordítod: "Rajta, rajta, rajta, fel a diadalra!" 68 életpontot sebeztél. Vad csatakiáltással, felemelve az ent pásztorbotot ellenfeledre rontasz. Ent pásztorbottal néhány helyen meghorzsolod a quwarg agyfürkész bal oldalát. (9 támadással 1298 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+130 életerő). Transzformálsz! (+25 varázspont.) Távolról rovarfelhő II varázslatot lősz a másikra. 235 életpontot sebeztél. Ellenfeledet különösen vérszomjas darazsak veszik körül. Zarknod szemével gyengén megütögeted a quwarg agyfürkész bal lábát. (6 támadással 454 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+45 életerő). Transzformálsz! (+9 varázspont.) Egy káoszcsapás varázslatot dobsz ellenfeledre. 91 életpontot sebeztél. Ellenfeled mormol, majd ujjaiból kirepül egy agyroppantás varázslat. Semmi hatás! (pszi-acéltorony védett meg.) Ellenfeled koncentrál, majd megindít egy fehérál.roncsolása pszi támadást. Szerencsére nem hatott rád. (mivel pszi-acéltorony van rajtad.) A szörny még egy utolsó halálüvöltést hallat, majd eldől.
Gyorsan ellátod a sebeidet: +56 életerő. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 7 csillaglövedéket találsz meg, amelyet még használni tudsz. 26375 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál. Megújítod az áldomás varázslatot. [-20 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). [+3% teo] Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-23 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont). [+2% teo]
{Csatastatisztika; sebzés: 3481, sebződés: 0, gyógyulás: 181, összesen: +181 ÉP}

[30 pontot használtál fel, van még 380. Kapsz 42 VP-t.]
Megtalálod az oltárt, és imádkozni kezdesz. Egy óra telik el buzgó mormolással. Jóleső meleg fut végig a testeden. (+36 varázspont.) Figyelmedet a földenergiavonalak rezdülései irányítják a földelem síkját megzavaró lényre: egy quwarg gigász.

Pszi támadást indítasz: pillanatok alatt létrejön egy fehérál.roncsolása. 754 életpontot sebeztél. Ellenfeled hibázott: túl távol van tőled. Ezért lőhetsz rá a bo'adhun nyílpuskával. Elrepül 7 csillaglövedék. Néhány helyen eltalálod a quwarg gigász testét. (7 támadással 479 életpontot sebezve.) Azt üvöltöd: "Üsd, vágd, nem apád!" 73 ép-nyi sebzést okoztál. Elszántan a másikra támadsz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Ent pásztorbottal gyengén megütögeted a quwarg gigász testét. (9 támadással 1258 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+126 életerő). Transzformálsz! (+25 varázspont.) Távolról rovarfelhő II varázslatot lősz a másikra. A lény immúnis erre a varázslatra! Zarknod szemével néhány helyen meghorzsolod a quwarg gigász fejét. (6 támadással 459 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+46 életerő). Transzformálsz! (+9 varázspont.) Távolról káoszcsapás varázslatot lősz a másikra. 85 életpontot sebeztél. A quwarg gigász megüti a bal válladat. (1 támadástól 259 életpontot vesztesz.) A szörny megtipor. 120 életpontot vesztettél. Ocsmány csáprágóját a quwarg gigász hasadba mélyeszti. (1 támadástól 275 életpontot vesztesz.) Megpróbál karjaival összeroppantani. Azonban te erősebbnek bizonyulsz - ellököd magadtól. Ent pásztorbottal súrolod a quwarg gigász testét. (1 támadással 150 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+15 életerő). Transzformálsz! (+3 varázspont.) Néhány elegáns kézmozdulat után már süvít is ellenfeled felé egy rovarfelhő II. A lény immúnis erre a varázslatra! Zarknod szemével meghorzsolod a quwarg gigász testét. (1 támadással 74 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+7 életerő). Transzformálsz! (+1 varázspont.) Néhány elegáns kézmozdulat után már süvít is ellenfeled felé egy káoszcsapás. 82 életpontot sebeztél. A quwarg gigász egyik ütését nem sikerült hárítanod. (1 támadástól 233 életpontot vesztesz.) A lény összetapos! 116 életpontot vesztettél. Ocsmány csáprágóját a quwarg gigász hasadba mélyeszti. (1 támadástól 224 életpontot vesztesz.) Megpróbál megragadni. Azonban te erősebbnek bizonyulsz - ellököd magadtól. Véres nyál csordul ki a quwarg gigász száján, majd halk hörgéssel a porba hull.
Gyorsan ellátod a sebeidet: +56 életerő. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 7 csillaglövedéket találsz meg, amelyet még használni tudsz. 25219 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál. Megújítod az áldomás varázslatot. [-20 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). [+2% teo] Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-23 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont). [+3% teo]
{Csatastatisztika; sebzés: 3414, sebződés: 1227, gyógyulás: 198, összesen: -1029 ÉP}


(Feltételes gyógyítás:) Befejezted az ősi gyógyítás varázslatot! [-5 TVP] Ősi energiák regenerálják tested (+225 életerő). [-30 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). [+2% teo]
(Feltételes gyógyítás:) Elmormoltad az ősi gyógyítás varázslatot! [-5 TVP] Ősi energiák regenerálják tested (+225 életerő). [-30 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont). [+1% teo]
(Feltételes gyógyítás:) Elmondtad az ősi gyógyítás varázslatot! [-5 TVP] Ősi energiák regenerálják tested (+225 életerő). [-30 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). [+1% teo]
(Feltételes gyógyítás:) Létrehoztad az ősi gyógyítás varázslatot! [-5 TVP] Ősi energiák regenerálják tested (+225 életerő). [-30 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont). [+2% teo] [50 pontot használtál fel, van még 330. Kapsz 70 VP-t.]
Rábukkansz az oltárra. Letérdelsz, és imádkozni kezdesz. Hosszú idő telik el csendes meditációban. Kellemes, bizsergető érzés fut végig rajtad, ahogy istened tudtul adja, hallotta imád. (+38 varázspont.) Figyelmedet a földenergiavonalak rezdülései irányítják a földelem síkját megzavaró lényre: egy quwarg b.háborító. {támadása: 135.}

Pszi támadást indítasz: pillanatok alatt létrejön egy fehérál.roncsolása. 727 életpontot sebeztél. A közelharc előtt még megeresztesz a bo'adhun nyílpuskával néhány lövedéket. Elrepül 7 csillaglövedék. Néhány helyen eltalálod a quwarg b.háborító jobb oldalát. (7 támadással 479 életpontot sebezve.) Hatalmasat kiáltasz: "A PÖRÖLY nevében!" 61 ép-nyi sebzést okoztál. Elszántan a másikra támadsz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Ent pásztorbottal gyengén megütögeted a quwarg b.háborító testét. (9 támadással 1236 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+124 életerő). Transzformálsz! (+24 varázspont.) Támadó varázslatot alkalmazol: ellenfeledre rovarfelhő II varázslatot lősz. 184 életpontot sebeztél. Ellenfeledet különösen vérszomjas darazsak veszik körül. Zarknod szemével gyengén megütögeted a quwarg b.háborító bal vállát. (6 támadással 451 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+45 életerő). Transzformálsz! (+9 varázspont.) Távolról káoszcsapás varázslatot lősz a másikra. 91 életpontot sebeztél. Több marást ejt rajtad a quwarg b.háborító csáprágójával. (2 támadástól 390 életpontot vesztesz.) Iszonyatos fájdalmat érzel, ahogy a karmok kitépnek belőled egy darabot. Még 311 életpontot vesztettél. Ent pásztorbottal gyengén megütögeted a quwarg b.háborító testét. Kritikus ütés! (3 támadással 498 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+50 életerő). Transzformálsz! (+9 varázspont.) Üdvözlésképpen egy rovarfelhő II varázslatot eresztesz meg ellenfeled irányába. 184 életpontot sebeztél. Ellenfeledet különösen vérszomjas darazsak veszik körül. Egy kézmozdulatot teszel, majd ellősz egy rovarfelhő II varázslatot. 193 életpontot sebeztél. Ellenfeledet különösen vérszomjas darazsak veszik körül. Zarknod szemével megpöccinted a quwarg b.háborító testét. (1 támadással 73 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+7 életerő). Transzformálsz! (+1 varázspont.) Egy káoszcsapás varázslattal köszöntöd a másikat. 95 életpontot sebeztél. Marásokat ejt rajtad a quwarg b.háborító. (2 támadástól 410 életpontot vesztesz.) A szörny kiszakít belőled egy kis húst, és hamm, bekapja! Még 287 életpontot vesztettél. A szörny még egy utolsó halálüvöltést hallat, majd eldől.
Gyorsan ellátod a sebeidet: +56 életerő. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 7 csillaglövedéket találsz meg, amelyet még használni tudsz. 20416 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál. Megújítod az áldomás varázslatot. [-20 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont). [+3% teo] Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-23 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont). [+1% teo]
{Csatastatisztika; sebzés: 4272, sebződés: 1398, gyógyulás: 230, összesen: -1168 ÉP}


(Feltételes gyógyítás:) Egy végső mozdulattal előhívod az ősi gyógyítás varázslatot! [-5 TVP] Ősi energiák regenerálják tested (+225 életerő). [-30 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). [+2% teo]
(Feltételes gyógyítás:) Egy utolsó kézmozdulattal kisütöd az ősi gyógyítás varázslatot! [-5 TVP] Ősi energiák regenerálják tested (+225 életerő). [-30 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont). [+2% teo]
(Feltételes gyógyítás:) Az utolsó ige kiejtésével elmondtad az ősi gyógyítás varázslatot! [-5 TVP] Ősi energiák regenerálják tested (+225 életerő). [-30 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont). [+1% teo]
(Feltételes gyógyítás:) Kimondva az utolsó varázsszót, létrehoztad az ősi gyógyítás varázslatot! [-5 TVP] Ősi energiák regenerálják tested (+225 életerő). [-30 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). [+2% teo] [50 pontot használtál fel, van még 280. Kapsz 70 VP-t.]
Rábukkansz az oltárra. Letérdelsz, és imádkozni kezdesz. Egy óra telik el buzgó mormolással. Kellemes, bizsergető érzés fut végig rajtad, ahogy istened tudtul adja, hallotta imád. (+38 varázspont.) Figyelmedet a földenergiavonalak rezdülései irányítják a földelem síkját megzavaró lényre: egy quwarg b.háborító. {max. életpontja: 3250-4009.}

Mentális energiáidat gyűrűbe gyűjtöd, majd útjának eresztesz egy fehérál.roncsolása pszi támadást. 785 életpontot sebeztél. A bo'adhun nyílpuskával célzol és lősz. Elrepül 7 csillaglövedék. Többször meglövöd a quwarg b.háborító testét. (7 támadással 472 életpontot sebezve.) Teli tüdőből elordítod: "Rajta, rajta, rajta, fel a diadalra!" 66 ép-nyi sebzést okoztál. Félelmet nem ismerve a másikra támadsz. Ent pásztorbottal néhányszor súrolod a quwarg b.háborító testét. (9 támadással 1210 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+121 életerő). Transzformálsz! (+24 varázspont.) Ellenfeledre rovarfelhő II varázslatot lősz. 238 életpontot sebeztél. Ellenfeledet különösen vérszomjas darazsak veszik körül. Zarknod szemével párszor megpöccinted a quwarg b.háborító nyakát. (6 támadással 454 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+45 életerő). Transzformálsz! (+9 varázspont.) Mélyen koncentrálva, megidézel egy káoszcsapás varázslatot, majd ellenfeledre küldöd. 78 életpontot sebeztél. Hiába próbálsz hátrálni, a quwarg b.háborító többször is megmar! (2 támadástól 416 életpontot vesztesz.) A lény kiszakít belőled egy részt, és gyorsan behabzsolja. Még 268 életpontot vesztettél. Ent pásztorbottal épp hogy eltalálod a quwarg b.háborító testét. (1 támadással 126 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+13 életerő). Transzformálsz! (+2 varázspont.) Mélyen koncentrálva, megidézel egy rovarfelhő II varázslatot, majd ellenfeledre küldöd. 225 életpontot sebeztél. Ellenfeledet különösen vérszomjas darazsak veszik körül. Mormolsz, majd ujjaidból kirepül egy rovarfelhő II varázslat. 251 életpontot sebeztél. Ellenfeledet különösen vérszomjas darazsak veszik körül. Zarknod szemével meghorzsolod a quwarg b.háborító testét. (1 támadással 71 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+7 életerő). Transzformálsz! (+1 varázspont.) Távolról káoszcsapás varázslatot lősz a másikra. 85 életpontot sebeztél. Hiába próbálsz hátrálni, a quwarg b.háborító többször is megmar! (2 támadástól 383 életpontot vesztesz.) Iszonyatos fájdalmat érzel, ahogy a karmok kitépnek belőled egy darabot. Még 294 életpontot vesztettél. A szörny még egy utolsó halálüvöltést hallat, majd eldől.
Gyorsan ellátod a sebeidet: +56 életerő. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 7 csillaglövedéket találsz meg, amelyet még használni tudsz. 18946 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál. Megújítod az áldomás varázslatot. [-20 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont). [+2% teo] Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-23 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). [+2% teo]
{Csatastatisztika; sebzés: 4061, sebződés: 1361, gyógyulás: 190, összesen: -1171 ÉP}


(Feltételes gyógyítás:) Elmondtad az ősi gyógyítás varázslatot! [-5 TVP] Ősi energiák regenerálják tested (+225 életerő). [-30 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). [+2% teo]
(Feltételes gyógyítás:) Egy utolsó kézmozdulattal kisütöd az ősi gyógyítás varázslatot! [-5 TVP] Ősi energiák regenerálják tested (+225 életerő). [-30 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). [+1% teo]
(Feltételes gyógyítás:) Egy utolsó kézmozdulattal kisütöd az ősi gyógyítás varázslatot! [-5 TVP] Ősi energiák regenerálják tested (+225 életerő). [-30 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). [+2% teo]
(Feltételes gyógyítás:) Az utolsó ige kiejtésével elmondtad az ősi gyógyítás varázslatot! [-5 TVP] Ősi energiák regenerálják tested (+225 életerő). [-30 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). [+2% teo] [50 pontot használtál fel, van még 230. Kapsz 70 VP-t.]

m 2 6 6 mozogsz keletre, nyugatra, nyugatra
[280,114] Sűrű bozóttal teli terepre érkeztél. Kalandozók csontmaradványait látod itt is, ott is. Talán el kéne innen menned... Oldalt pillantva, meglátsz egy oltárt. Dornodon híveié. Látsz egy elpusztított sámángyökeret. Zajt hallasz a közeledből. Nem is zaj ez, hanem beszéd. Fülelsz egy percig: "Gyerekikispocok! Nembántalakkispocok!" Mi lehet ez? Odasettenkedsz. Egy, az átlagnál is alacsonyabb gnóm férfi térden állva beszél egy lyukba... Köszöntöd, majd atyáskodva megkérded mi jót csinál errefelé. Elmondja, hogy az Alanori Tudományegyetem biológiaszakos novíciusza és Ghalla állatfajait tanulmányozza. Most épp egy bíborgörényt próbál kicsalogatni a vackából, de nem nagyon megy. Ha segítesz, szükség van 10 TVP-re és egy amnioszra (48. jellempróba). Egy quwargot látsz odébb iparkodni. Rálépsz, és mész tovább. 1 tapasztalati pontot kaptál. Gyorsan ellátod a sebeidet: +56 életerő. Már messziről meghallod a feléd tartó lényt. Már majdnem megijedtél, de aztán felismered, hogy ez egy tleikan áruló. {max. életpontja: 2751-3000.} Itt csata lesz.

Jobb az óvatosság, feldobsz egy pszi-acéltorony pszi védekezést. A halálraítélt, aki veled szemben áll, küszködik életéért: elmormol egy védelem tűz ellen varázst. Üdvözlésképpen egy istenítélet varázslatot eresztesz meg ellenfeled irányába. 1580 életpontot sebeztél. (50 ép-t sebződsz te is.) Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). [+2% teo] Mentális támadást alkalmaznak ellened: ellenfeled rád zuhogtat egy az agy kifacsarása pszit. A támadásnak - hála az égnek - semmi eredménye sem volt. (pszi-acéltorony védett meg.) Még elég távol vagytok egymástól ahhoz, hogy a bo'adhun nyílpuskával beleereszthess néhány lövedéket. Elrepül 7 csillaglövedék. Párszor kipécézted a tleikan áruló testét. (7 támadással 477 életpontot sebezve.) A teremtmény mereven rádbámul, majd ítéletet hirdet. ÁRTATLAN! Nocsak, erre nem számítottál! Ideje köszönetet mondanod. Elkiáltod magad: "Itt a megváltód!" 71 ép-nyi sebzést okoztál. Félelmet nem ismerve ellenfeledre ugrasz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Ent pásztorbottal gyengén megütögeted a tleikan áruló jobb lábát. (6 támadással 818 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+82 életerő). Transzformálsz! (+16 varázspont.) Egy kézmozdulatot teszel, majd ellősz egy rovarfelhő II varázslatot. 215 életpontot sebeztél. Ellenfeledet különösen vérszomjas darazsak veszik körül. Zarknod szemével meghorzsolod a tleikan áruló jobb karját. (1 támadással 73 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+7 életerő). Transzformálsz! (+1 varázspont.) Egy káoszcsapás varázslatot dobsz ellenfeledre. 88 életpontot sebeztél. A tleikan áruló meglegyinti a csápjával a nyakadat. (1 támadástól 44 életpontot vesztesz.) A tleikan áruló csápja eltalálja a bokádat. (1 támadástól 87 életpontot vesztesz.) Csápjával megérint a tleikan áruló. (1 támadástól 70 életpontot vesztesz.) A tleikan áruló csápja eltalálja a bokádat. (1 támadástól 35 életpontot vesztesz.) Isteni hited kicsit megrendült! A tleikan áruló még megpróbál elszaladni, de két-három lépés után összeesik, és nem mozdul többet.
Gyorsan ellátod a sebeidet: +56 életerő. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 7 csillaglövedéket találsz meg, amelyet még használni tudsz. 23453 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál. Megújítod az áldomás varázslatot. [-20 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). [+2% teo] Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-23 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont). [+2% teo] A sok gyakorlás növelte tudásodat (+1 teológia).
{Csatastatisztika; sebzés: 3322, sebződés: 286, gyógyulás: 95, összesen: -191 ÉP}

Egy órába is beletelik, amíg kiásod egy hatalmas maglórium vastag, húsos gyökereit, de ilyen csemegéért megérte! (+2 kaja.) Alaposan körülnézel a földön. Friss mutáns nyomok vezetnek nyugatra. Találsz még kb. 1 hetes alakváltó nyomokat, amelyek északkeletre, friss alakváltó nyomokat, amelyek nyugatra, kb. 1 hetes kobudera nyomokat, amelyek északra, friss kobudera nyomokat, amelyek nyugatra, kb. 1 hetes alakváltó nyomokat, amelyek délre vezetnek.
Összefutsz Enwor Etdrannal. Tharr halandók felett uralkodó helyettese. Egy bársony övsálat, egy bozontfonatot, egy drag'kór fülkarikát, egy drakolder gyűrűt, egy Hantas karperecét, egy inváziós amulettet, egy gránit szimbólumot, egy Khór maszkját, egy kisebb napkorongot, egy kreiton palástot, egy kyorg övcsatot, egy lidérckoronát, egy Luthius karkötőjét, egy mágusgyűrűt, egy mélybíbor karvédőt, egy mélybíbor kesztyűt, egy mélybíbor lábvédőt, egy mélybíbor páncélt, egy mélybíbor vállpántot, egy natharion gömböt, egy natharion talizmánt, egy ogre övet, egy örökkévaló holdkőjét, egy ősmágus fülbevalóját, egy q. demoralizátort, egy q. végbélnyúlványt, egy rogalhal csuklópántot, egy ryuku hüvelykgyűrűt, egy ryuku kalózkendőt, egy ryuku vadászinget, egy Teremtő koronáját, egy torz fülkarikát, egy tűzhaj diadémet, egy tűzúr csizmáját, egy Virotac gyűrűjét és egy Vlagyimir-díjat visel. Felszerelését egy teriád varázsló trófea, egy élőholt drakolder trófea és egy triklem drakolder trófea ékesíti. Egy szövetséghez tartozik, mutatja a ruhájára festett jel: Izzó magmából előtörő gránit monolit. Jobb kezében egy pusztító lándzsát, bal kezében egy T'vadar tőrét tart. Lőfegyvere egy vas dobónyíl. Hátasállata egy pikkelyes ptog! Málhásállata egy bazaltelementál. {legmagasabb egyéb szakértelme: teológia (477).} Nem tudod elképzelni, hogyan lehetséges, de lát téged. Auráját érzékelve máris tudod, ő is semleges. Egy meleg kézfogás, rövid hírcsere, aztán újból elváltok.
Találkozol Yalanna Dorsonnal. Ő Viza EtDran felesége! Dornodon teljhatalmú megbízottja és jobbkeze. Egy árnyszőttest, egy bársony övsálat, egy denevér szimbólumot, egy drag'kór fülkarikát, egy drag'kór lábvédőt, egy drakolder gyűrűt, egy felleggyűrűt, egy hótarantula köpenyt, egy jegygyűrűt, egy kreiton palástot, egy kyorg karkötőt, egy lidérckoronát, egy mélybíbor csizmát, egy mélybíbor karvédőt, egy mélybíbor páncélt, egy mélybíbor vállpántot, egy natharion gömböt, egy natharion talizmánt, egy óriások övét, egy örökkéval.smaragdját, egy ősmágus fülbevalóját, egy Ovgun nyakláncát, egy q. demoralizátort, egy rogalhal csuklópántot, egy szerencse gyűrűjét, egy Teremtő koronáját, egy tűzhaj diadémet, egy Urgod kesztyűjét és egy zafír fülbevalót visel. Fegyverzetét egy triklem drakolder trófea, egy quwarg ölész trófea és egy quwarg harcmágus trófea ékesíti. Valamilyen szövetség tagja, jelvénye: Kardra tekeredő, kitárt szárnyú háromfejű sárkány. Övén 14 kalandozóskalp fityeg! Jobb kezében egy biethlan kardot, bal kezében egy wakizashit tart. Hátasa egy idomított pikkelyes ptog. Teherhordója is van: egy sivatagi doareg! Szegény állat majd megszakad. {támadása: 76.} Nem tudod elképzelni, hogyan lehetséges, de lát téged. Auráját érzékelve máris tudod, fekete, jelezve hogy gonosz. Jó lesz vigyázni! Üdvözlitek egymást, aztán ki-ki folytatja a maga útját.
Összefutsz egy vörös, hosszú hajú, zöld szemű törpe férfival. Hosszú szakálla és harcsabajsza van. Bőre bronzként csillog. Tharr első számú avatárja. Egy angyalok gyűrűjét, egy drag'kór fülkarikát, egy drakolit csizmát, egy drakolit karvédőt, egy drakolit kesztyűt, egy drakolit köpenyt, egy drakolit lábvédőt, egy drakolit páncélt, egy drakolit sisakot, egy drakolit vállvédőt, egy háború gyűrűjét, egy hatalom fülbevalóját, egy két kard szimbólumot, egy kreiton palástot, egy Luthius karkötőjét, egy Natharion amulettet, egy natharion gömböt, egy óriások övét, egy örökkéval.tűzopálját, egy ősmágus fülbevalóját, egy regeneráló övet, egy rogalhal csuklópántot és egy Teremtő koronáját visel. Felszerelését egy vtoeken döntőbíra trófea, egy Rettegés Ura trófea és egy Nap bírája trófea színesíti. Jelet látsz a ruhájára festve: bézs alapon édeskés illatú halálsikoly. Övén 2 kalandozóskalp fityeg! Jobb kezében egy Krossan párnáját, bal kezében egy drakolit pajzsot tart. Hátasa egy idomított pikkelyes ptog. {legmagasabb fegyver szakértelme: 55.} Legnagyobb megdöbbenésedre, jól lát téged! Elég egy mentális pillantás aurájára: semleges, mint a Tiéd. Összebarátkoztok egymással. Az ő neve Borzas Ámlin. Kölcsönösen engedélyezitek egymás számára a további mentális kapcsolatot. Aztán elbúcsúztok, és mindenki megy tovább a maga útján.

(Továbbmész...) [279,114] A bozótos vidéket zöld síkság váltja fel. Ez hát a quwarg rajzás szíve! A föld állandóan besüpped alattad, nem tudja megtartani az ezernyi járatot, amelyet a quwargok vájtak. Milliónyi apró quwarg nyüzsög körülötted. Egyszerűen képtelenség védekezni ellenük, nem is úszod meg jópár apró marás és csípés nélkül (-17 életpont). Áldod az előrelátásodat, hogy annak idején megtanultál valamennyire olvasni. Most legalább ki tudod böngészni, hogy mi van a táblára írva, amit találtál: " A II. quwarg invázió leküzdésében a Fekete Druidák KT (9165) is kivette a részét. " Felfedeztél egy oltárt. Fairlight hívői építették. Felfedeztél egy quwarg gödröt. Miközben fütyörészve sétálsz, megpillantasz a közelben egy elpusztított sámángyökeret. Ideje lenne véget vetni ennek a rajzásnak, különben Ghallán hamarosan nem lesz más, csak quwarg. Egy rosszkedvű elflánnyal találkozol. Elmeséli, hogy ma van a születésnapja, és nem kapott senkitől semmit. A rokonai meghaltak a tűzviharban, és most magányos. Ahhoz, hogy felvidítsad, valamilyen szép ajándékot kellene adnod - például egy ezüst nyakláncot. Ez a segítség 4 TVP-be kerül (38. jellempróba). Oldalt pillantva, meglátsz egy elpusztított álomvirágot. Oldalt pillantva, meglátsz egy elpusztított álomvirágot. Ideje lenne véget vetni ennek a rajzásnak, különben Ghallán hamarosan nem lesz más, csak quwarg. Nocsak, egy quwarg! Rálépsz, és mész tovább. 1 tapasztalati pontot kaptál. Gyorsan ellátod a sebeidet: +56 életerő. A feléd lopakodó szörny nem volt elég óvatos, ezért már messziről kiszúrod. Egy quwarg lázhozó nem ijeszthet meg. Nyugodtan várod a találkozást. {védettsége: 75 szúró, 182 vágó, 75 ütő ellen.} No, ma sem fognak berozsdálni az izmaid. Felkészülten várod ellenfeled.

Mentális támadást alkalmazol: bevetsz egy fehérál.roncsolása pszit. 738 életpontot sebeztél. Ellenfeled hibázott: túl távol van tőled. Ezért lőhetsz rá a bo'adhun nyílpuskával. Elrepül 7 csillaglövedék. Néhány helyen eltalálod a quwarg lázhozó testét. (7 támadással 490 életpontot sebezve.) A szörny mérgező gázt lehel! Próbálod visszatartani a lélegzetedet, de csak félig jársz sikerrel. (58 életpontot vesztettél.) Azt üvöltöd: "Ghalláért!" 72 életpontot sebeztél. Félelmet nem ismerve a másikra rohansz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Ent pásztorbottal párszor megpöccinted a quwarg lázhozó fejét. (5 támadással 695 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+70 életerő). Transzformálsz! (+13 varázspont.) Mélyen koncentrálva, megidézel egy rovarfelhő II varázslatot, majd ellenfeledre küldöd. 205 életpontot sebeztél. Ellenfeledet különösen vérszomjas darazsak veszik körül. Zarknod szemével gyengén megütöd a quwarg lázhozó csáprágóját. (1 támadással 75 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+8 életerő). Transzformálsz! (+1 varázspont.) Néhány elegáns kézmozdulat után már süvít is ellenfeled felé egy káoszcsapás. 82 életpontot sebeztél. Csáprágó csattan csípőd közelében. A quwarg lázhozó összeesik, és nem mozdul többé. Megölted!
Gyorsan ellátod a sebeidet: +56 életerő. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 6 csillaglövedéket találsz meg, amelyet még használni tudsz. 11401 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál. Megújítod az áldomás varázslatot. [-20 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont). [+2% teo] Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-23 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont). [+1% teo]
{Csatastatisztika; sebzés: 2357, sebződés: 58, gyógyulás: 82, összesen: +24 ÉP}

Szerencsédre hamar észreveszed a fűben feléd lopakodó valamit. Kissé összehúzod a szemed, hogy jobban lássál. Á, csak egy quwarg gigász. {max. életpontja: 3129-3228.} Végre egy kis testmozgás. Fincsi!

Mentális támadást alkalmazol: bevetsz egy fehérál.roncsolása pszit. 757 életpontot sebeztél. Mielőtt ellenfeled a közeledbe érhetne, megcélzod a bo'adhun nyílpuskával. Elrepül 7 csillaglövedék. Párszor kipécézted a quwarg gigász bal első lábát. (7 támadással 486 életpontot sebezve.) Azt üvöltöd: "Dögölj meg!" 64 ép-nyi sebzést okoztál. Elszántan a másikra ugrasz. Ent pásztorbottal párszor megpöccinted a quwarg gigász jobb első lábát. (9 támadással 1233 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+123 életerő). Transzformálsz! (+24 varázspont.) Néhány elegáns kézmozdulat után már süvít is ellenfeled felé egy rovarfelhő II. A lény immúnis erre a varázslatra! Zarknod szemével néhány helyen meghorzsolod a quwarg gigász testét. (6 támadással 445 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+45 életerő). Transzformálsz! (+8 varázspont.) Támadó varázslatot alkalmazol: ellenfeledre káoszcsapás varázslatot lősz. 71 életpontot sebeztél. A quwarg gigász egyik ütését nem sikerült hárítanod. (1 támadástól 298 életpontot vesztesz.) A lény összetapos! 110 életpontot vesztettél. A quwarg gigász csáprágói a közeledben csápolnak, de eredménytelenül. Ent pásztorbottal párszor súrolva eltalálod a quwarg gigász jobb hátsó lábát. (2 támadással 285 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+29 életerő). Transzformálsz! (+5 varázspont.) Támadó varázslatot alkalmazol: ellenfeledre rovarfelhő II varázslatot lősz. A lény immúnis erre a varázslatra! Zarknod szemével megpöccinted a quwarg gigász testét. (1 támadással 69 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+7 életerő). Transzformálsz! (+1 varázspont.) Néhány elegáns kézmozdulat után már süvít is ellenfeled felé egy káoszcsapás. 82 életpontot sebeztél. A quwarg gigász egyik ütését nem sikerült hárítanod. (1 támadástól 334 életpontot vesztesz.) A lény összetapos! 103 életpontot vesztettél. Csáprágójával a quwarg gigász megsebzi a bal combodat. (1 támadástól 163 életpontot vesztesz.) Megpróbál karjaival összeroppantani. Azonban te erősebbnek bizonyulsz - ellököd magadtól. A quwarg gigász összeesik, és nem mozdul többé. Megölted!
Gyorsan ellátod a sebeidet: +56 életerő. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 7 csillaglövedéket találsz meg, amelyet még használni tudsz. 25219 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál. Megújítod az áldomás varázslatot. [-20 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont). [+2% teo] Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-23 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). [+1% teo]
{Csatastatisztika; sebzés: 3492, sebződés: 1008, gyógyulás: 208, összesen: -800 ÉP}

A feléd lopakodó szörny nem volt elég óvatos, ezért már messziről kiszúrod. Már távolról sem tűnik túl veszélyesnek a szörny. Amint közelebb ér, rá is ismersz. Egy quwarg agyfürkész. {max. életpontja: 3052-3451.} Nem tetszik a szörny képe. Úgy döntesz, kiplasztikázod egy kicsit.

Szemöldöködet összehúzva koncentrálsz, ahogy pszi-acéltorony pszi védekezést raksz fel. Ellenfeled felkészül egy esetleges mentális támadásra egy pszi-acéltorony pszi felhúzásával. Egy bo'adhun csapás varázslatot dobsz ellenfeledre. 817 életpontot sebeztél. Gyógyulsz (+2 életpont). [+1% teo] Ellenfeled támadó varázslatot alkalmaz: inst.szingularitás varázslatot lő rád. Szerencsére nem hatott rád. Ellenfeled egy kézmozdulatot tesz, majd ellő egy inst.szingularitás varázslatot. Szörnyűség, erő és ügyesség tulajdonságod közelebb került egymáshoz (-2 az elsőre, +2 a másodikra)! Ellenfeled hibázott: túl távol van tőled. Ezért lőhetsz rá a bo'adhun nyílpuskával. Elrepül 7 csillaglövedék. Párszor kipécézted a quwarg agyfürkész bal lábát. (7 támadással 507 életpontot sebezve.) Azt üvöltöd: "Pokolra veled!" 73 ép-nyi sebzést okoztál. Félelmet nem ismerve a másikra ugrasz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Ent pásztorbottal párszor súrolva eltalálod a quwarg agyfürkész csáprágóját. (9 támadással 1250 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+125 életerő). Transzformálsz! (+25 varázspont.) Egy rovarfelhő II varázslattal köszöntöd a másikat. 232 életpontot sebeztél. Ellenfeledet különösen vérszomjas darazsak veszik körül. Zarknod szemével néhányszor súrolod a quwarg agyfürkész testét. (6 támadással 461 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+46 életerő). Transzformálsz! (+9 varázspont.) Néhány elegáns kézmozdulat után már süvít is ellenfeled felé egy káoszcsapás. 79 életpontot sebeztél. Ellenfeled mentális energiáit gyűrűbe gyűjti, majd útjának ereszt egy agybénítás pszi támadást. Szerencsére nem hatott rád. (köszönhetően pszi-acéltorony védelmednek.) Ellenfeled koncentrál, majd megindít egy fehérál.roncsolása pszi támadást. Szerencsére nem hatott rád. (pszi-acéltorony védelmez.) Ent pásztorbottal gyengén megütöd a quwarg agyfürkész jobb lábát. (1 támadással 142 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+14 életerő). Transzformálsz! (+2 varázspont.) Távolról rovarfelhő II varázslatot lősz a másikra. 210 életpontot sebeztél. Ellenfeledet különösen vérszomjas darazsak veszik körül. Mélyen koncentrálva, megidézel egy rovarfelhő II varázslatot, majd ellenfeledre küldöd. 190 életpontot sebeztél. Ellenfeledet különösen vérszomjas darazsak veszik körül. Zarknod szemével csak érinted a quwarg agyfürkész csáprágóját. (1 támadással 72 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+7 életerő). Transzformálsz! (+1 varázspont.) Támadó varázslatot alkalmazol: ellenfeledre káoszcsapás varázslatot lősz. 69 életpontot sebeztél. Üdvözlésképpen egy inst.szingularitás varázslatot ereszt meg irányodba ellenfeled. Szörnyűség, ügyesség és erő tulajdonságod közelebb került egymáshoz (-2 az elsőre, +2 a másodikra)! Ellenfeled végigsöpör rajtad egy fehérál.roncsolása pszi támadással. A támadása szerencsére hatástalan volt. (mivel pszi-acéltorony van rajtad.)
Ennyi! A másik kigúvadt szemmel borul a földre. Meghalt.
Gyorsan ellátod a sebeidet: +56 életerő. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 7 csillaglövedéket találsz meg, amelyet még használni tudsz. 26568 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál. Megújítod az áldomás varázslatot. [-20 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). [+1% teo] Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-23 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). [+2% teo]
{Csatastatisztika; sebzés: 4102, sebződés: 0, gyógyulás: 198, összesen: +198 ÉP}

Kincs! KIIINCS! Lássuk, mire bukkantál: egy gór tekercs [gór tekercs ládikóba-> 100 arany, -2 ÉP].
(Feltételes gyógyítás:) Azt már régen megtanultad, hogy a napba nézés esetenként milyen hasznos lehet. Arra azonban csak most jöttél rá, milyen jó hatással lehet rád, ha nem nézel bele. És valóban, az eredmény fantasztikus! (+322 életerő.) Körbevizsgálódsz. Még egész friss alakváltó nyomok vezetnek keletre. Találsz még friss kobudera nyomokat, amelyek keletre, friss kobudera nyomokat, amelyek délkeletre, friss kobudera nyomokat, amelyek északkeletre, friss mutáns nyomokat, amelyek keletre, friss törpe nyomokat, amelyek északkeletre, friss alakváltó nyomokat, amelyek nyugatra, friss alakváltó nyomokat, amelyek északkeletre vezetnek.
(Feltételes készítés:) Legyártottál 1 csillaglövedéket. Egészséged TF-elődött.

(Továbbmész...) [278,114] A síkságot ritka erdő váltja fel. Kibelezett quwargok hevernek mindenfelé. Akár kalandozótársaid műve, akár a quwarg kannibalizmus élő példáját látod, förtelmes. Miközben fütyörészve sétálsz, megpillantasz a közelben egy teljesen lerombolt oltárt. Ideje lenne véget vetni ennek a rajzásnak, különben Ghallán hamarosan nem lesz más, csak quwarg. Zajt hallasz a közeledből. Nem is zaj ez, hanem beszéd. Fülelsz egy percig: "Gyerekikispocok! Nembántalakkispocok!" Mi lehet ez? Odasettenkedsz. Egy, az átlagnál is alacsonyabb gnóm férfi térden állva beszél egy lyukba... Köszöntöd, majd atyáskodva megkérded mi jót csinál errefelé. Elmondja, hogy az Alanori Tudományegyetem biológiaszakos novíciusza és Ghalla állatfajait tanulmányozza. Most épp egy bíborgörényt próbál kicsalogatni a vackából, de nem nagyon megy. Ha segítesz, szükség van 10 TVP-re és egy amnioszra (48. jellempróba). Nini, egy quwarg! Gyorsan agyontaposod. 1 tapasztalati pontot kaptál. Gyorsan ellátod a sebeidet: +56 életerő. Téged még az erdőben sem lephet meg buta szörny. Egy sötét kaszás nem lehet ellenfél a hozzád hasonló profinak. Nyugodtan várod a találkozást. Éhes szörny kalandozóval álmodik. Ez viszont nem alszik, hanem éppen neked akar ugrani.

Még megfelelő a távolság - felhúzol egy fehér glóbusz varázslatot. Gyógyulsz (+2 életpont). [+1% tau] Sajnos ellenfeled sem kezdő: felhelyez egy elektromos pajzs varázslatot. Néhány elegáns kézmozdulat után már süvít is ellenfeled felé egy istenítélet. 1425 életpontot sebeztél. (50 ép-t sebződsz te is.) A szilánk működik (+2 életpont). [+1% teo] Távolról halálvarázs II varázslatot lő rád a másik. Semmi eredménye! (Az immunitáskő védett meg.) Megveted a lábad, és a bo'adhun nyílpuskával ellenfeledre lősz. Elrepül 7 csillaglövedék. Párszor kipécézted a sötét kaszás jobb oldalát. (7 támadással 477 életpontot sebezve.) A szörny hideget lehel! Fürdesz a hópelyhek özönében. Hatalmasat kiáltasz: "Ghalláért!" Félelmet nem ismerve ellenfeledre ugrasz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Ent pásztorbottal néhányszor súrolod a sötét kaszás testét. (6 támadással 804 életpontot sebezve.) Támadó varázslatot alkalmazol: ellenfeledre rovarfelhő II varázslatot lősz. 205 életpontot sebeztél. Ellenfeledet különösen vérszomjas darazsak veszik körül. Zarknod szemével meghorzsolod a sötét kaszás fekete csuháját. (1 támadással 75 életpontot sebezve.) Távolról káoszcsapás varázslatot lősz a másikra. 81 életpontot sebeztél. Jobbra-balra szökkenve osztja a sötét kaszás nehezen védhető csapásait. (2 támadástól 325 életpontot vesztesz.) Isteni hited kicsit megrendült! Ellenfeled támadó varázslatot alkalmaz: sötét rítus varázslatot lő rád. Szerencsére nem hatott rád. (Az immunitáskő védett meg.) A sötét kaszás összeesik, és nem mozdul többé. Megölted!
Gyorsan ellátod a sebeidet: +56 életerő. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 7 csillaglövedéket találsz meg, amelyet még használni tudsz. Átvizsgálod a testet. Úgy tűnik, alkalmasan betápoltál. Szerzeményed: 1 sötét kasza. 23032 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál. Megújítod az áldomás varázslatot. [-20 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont). [+1% teo]
{Csatastatisztika; sebzés: 3067, sebződés: 375, gyógyulás: 6, összesen: -369 ÉP}


(Feltételes gyógyítás:) Végre hosszas kutatás után sikerült találnod egy blaszterpók-hálót. Miután a pókot sikerült kilakoltatnod, a hálót óvatosan az arcodra rakod. A bőröd azonnal bizseregni kezd, majd ez az érzés lassan szétfut a testeden. Amikor már a bal lábad kisujja is bizsereg, hirtelen letéped a hálót és csinálsz húsz gyors fejkörzést. A szédülés elmúltával jelentős javulást érzel. (+329 életerő.) Alaposan körülnézel a földön. Friss alakváltó nyomok vezetnek keletre. Találsz még kb. 1 hetes gnóm nyomokat, amelyek délre, kb. 1 hetes árnymanó nyomokat, amelyek északra, friss gnóm nyomokat, amelyek keletre, kb. 1 hetes árnymanó nyomokat, amelyek keletre, kb. 1 hetes troll nyomokat, amelyek délre, kb. 1 hetes troll nyomokat, amelyek északra, friss kobudera nyomokat, amelyek keletre vezetnek. [109 pontot használtál fel, van még 121. Kapsz 152 VP-t.]

m 2 4 8 mozogsz keletre, délre, északra
[279,114] A fák eltünedeznek, ismét síkságon vagy. Ez hát a quwarg rajzás szíve! A föld állandóan besüpped alattad, nem tudja megtartani az ezernyi járatot, amelyet a quwargok vájtak. Milliónyi apró quwarg nyüzsög körülötted. Egyszerűen képtelenség védekezni ellenük, nem is úszod meg jópár apró marás és csípés nélkül (-17 életpont). Ahogy tovább caplatsz, egyszercsak megakad valamin a szemed. Közelebb nyomulva meggyőződhetsz róla, hogy ez egy tábla, valamilyen felirattal. Kiböngészed: " A II. quwarg invázió leküzdésében a Fekete Druidák KT (9165) is kivette a részét. " Oldalt pillantva, meglátsz egy oltárt. Fairlight hívői építették. Utad során felfedezel egy quwarg gödröt. Felfedeztél egy elpusztított sámángyökeret. Ideje lenne véget vetni ennek a rajzásnak, különben Ghallán hamarosan nem lesz más, csak quwarg. Egy rosszkedvű elflánnyal találkozol. Elmeséli, hogy ma van a születésnapja, és nem kapott senkitől semmit. A rokonai meghaltak a tűzviharban, és most magányos. Ahhoz, hogy felvidítsad, valamilyen szép ajándékot kellene adnod - például egy ezüst nyakláncot. Ez a segítség 4 TVP-be kerül (38. jellempróba). Találsz egy elpusztított álomvirágot. Észreveszel egy elpusztított álomvirágot. Ideje lenne véget vetni ennek a rajzásnak, különben Ghallán hamarosan nem lesz más, csak quwarg. A földön meglátsz egy quwargot. Mély undorral taposod el. 1 tapasztalati pontot kaptál. Gyorsan ellátod a sebeidet: +56 életerő. A feléd lopakodó szörny nem volt elég óvatos, ezért már messziről kiszúrod. Hamar rájössz, hogy a feléd közeledő szörny egy quwarg b.háborító. {védettsége: 130 szúró, 130 vágó, 130 ütő ellen.} Végre egy kis testmozgás. Fincsi!

Pszi támadást indítasz: pillanatok alatt létrejön egy fehérál.roncsolása. 675 életpontot sebeztél. Még elég távol vagytok egymástól ahhoz, hogy a bo'adhun nyílpuskával beleereszthess néhány lövedéket. Elrepül 7 csillaglövedék. Többször meglövöd a quwarg b.háborító testét. (7 támadással 449 életpontot sebezve.) Csatakiáltást hallatsz: "Gyere és halj meg!" 66 ép-nyi sebzést okoztál. Vad csatakiáltással, felemelve az ent pásztorbotot ellenfeledre rontasz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Ent pásztorbottal néhányszor épp csak megérinted a quwarg b.háborító testét. (9 támadással 1229 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+123 életerő). Transzformálsz! (+24 varázspont.) Üdvözlésképpen egy rovarfelhő II varázslatot eresztesz meg ellenfeled irányába. 277 életpontot sebeztél. Ellenfeledet különösen vérszomjas darazsak veszik körül. Zarknod szemével néhány helyen meghorzsolod a quwarg b.háborító testét. (6 támadással 458 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+46 életerő). Transzformálsz! (+9 varázspont.) Ellenfeledre káoszcsapás varázslatot lősz. 95 életpontot sebeztél. Marásokat ejt rajtad a quwarg b.háborító. (2 támadástól 364 életpontot vesztesz.) A lény óriási darabot tép ki belőled. Még 313 életpontot vesztettél. Ent pásztorbottal néhányszor épp csak megérinted a quwarg b.háborító fejét. (3 támadással 408 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+41 életerő). Transzformálsz! (+8 varázspont.) Egy rovarfelhő II varázslatot dobsz ellenfeledre. 251 életpontot sebeztél. Ellenfeledet különösen vérszomjas darazsak veszik körül. Egy kézmozdulatot teszel, majd ellősz egy rovarfelhő II varázslatot. 191 életpontot sebeztél. Ellenfeledet különösen vérszomjas darazsak veszik körül. Zarknod szemével gyengén megütöd a quwarg b.háborító bal vállát. (1 támadással 80 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+8 életerő). Transzformálsz! (+1 varázspont.) Egy káoszcsapás varázslattal köszöntöd a másikat. 82 életpontot sebeztél. Hiába próbálsz hátrálni, a quwarg b.háborító többször is megmar! (2 támadástól 440 életpontot vesztesz.) A szörny hatalmas darabot tép ki húsodból, és bekebelezi. Még 293 életpontot vesztettél. A quwarg b.háborító még megpróbál elszaladni, de két-három lépés után összeesik, és nem mozdul többet.
Gyorsan ellátod a sebeidet: +56 életerő. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 7 csillaglövedéket találsz meg, amelyet még használni tudsz. 20381 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál. Megújítod az áldomás varázslatot. [-20 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). [+3% teo] Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-23 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). [+1% teo]
{Csatastatisztika; sebzés: 4261, sebződés: 1410, gyógyulás: 222, összesen: -1188 ÉP}

A fű zizzenésére felfigyelve, észreveszel egy feléd törtető szörnyet. Behúzódsz egy bokorcsoport tövéhez, és csendben reménykedsz. Ezt megúsztad. Miután rendezted légzésedet és szívverésedet, megszemléled a szörnyet. Ez nem lehet más, mint egy quwarg b.háborító. {egyik sebzési módja: 2x 8d20+126.} A szörny távoztával előkerülsz búvóhelyedről.

Szerencsédre hamar észreveszed a fűben feléd lopakodó valamit. Gyorsan lelapulsz a fűbe, mielőtt az ellenfeled észrevehetne. Kikukucskálsz rejtekedből, és felsóhajtasz. Még szerencse, hogy elbújtál. Azonnal tudod, hogy egy quwarg harcmágus volt a rémület okozója. {max. életpontja: 2248-3007.} Amint megtisztul a terep, Te is előkerülsz.


(Feltételes gyógyítás:) Soha nem tudtad, hogy miért van gyógyereje az óriásvakond vastagbelének. Igazán soha nem is érdekelt. Miután kiemeled a belet eredeti tulajdonosából, egy darabját a fejedre tekered, a többit a két csuklódra, illetve bokádra. Hanyattfekszel, és csendben várod, hogy a természet megtegye kötelességét. (+509 életerő.) A sok gyakorlás növelte tudásodat (+1 gyógyítás).
(Feltételes gyógyítás:) Az óriás kushadó egér elfogása nem egyszerű feladat. Szerencsédre egy éhes ragadozó már megtette helyetted. Megvizsgálod a maradványokat, majd óvatosan kiszeded bajszának szálait. Összemorzsolod két kővel, majd egy hatalmas szippantással belélegzed a port. Örömmel tapasztalod, hogy gyógyító tudományod most sem hagyott cserben. (+324 életerő.) Megvizsgálod a talajt. Nem túl régi (maximum néhány napos) alakváltó nyomok vezetnek keletre. Találsz még friss kobudera nyomokat, amelyek keletre, friss kobudera nyomokat, amelyek délkeletre, friss kobudera nyomokat, amelyek északkeletre, friss mutáns nyomokat, amelyek keletre, friss törpe nyomokat, amelyek északkeletre, friss alakváltó nyomokat, amelyek nyugatra, friss alakváltó nyomokat, amelyek északkeletre vezetnek. Itt az ebéd ideje. (-1 kaja.)

(Továbbmész...) [279,115] A sík vidéket bozótos váltja fel. Hirtelen elhallgatnak a qwargok állandó ciripelése. Vajon mi történhetett? Nyilvánvaló, hogy közel járhatsz a quwarg tevékenység szívéhez. Néhány mérföldre tőled óriási quwarg raj kering egy óriási gödör körül. A sűrű bozótban a szörnynek esélye sem volt arra, hogy meglepjen. Megörülsz, amikor rájössz, hogy egy tleikan áruló került az utadba. {egyik sebzési módja: 1x 6d21+40.} Az ellenséges teremtmény a földbe akar döngölni. Nem hagyod magad.

Felkészülsz az esetleges mentális támadásra egy pszi-acéltorony felhúzásával. Sajnos ellenfeled sem kezdő: felhelyez egy védelem tűz ellen varázslatot. Egy kézmozdulatot teszel, majd ellősz egy istenítélet varázslatot. 1575 életpontot sebeztél. (50 ép-t sebződsz te is.) Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). [+1% teo] Ellenfeled speciális támadást alkalmaz: harsogva csattan rajtad egy az agy kifacsarása pszi hatás. A támadása szerencsére hatástalan volt. (mivel pszi-acéltorony van rajtad.) A bo'adhun nyílpuskával ellenfeledre célzol és lősz. Elrepül 7 csillaglövedék. Többször meglövöd a tleikan áruló tapogatózó csápjait. (7 támadással 479 életpontot sebezve.) A lény felemeli kezét, hogy döntést hozzon. ÁRTATLAN! Nocsak, erre nem számítottál! Ideje köszönetet mondanod. Azt üvöltöd: "Pusztulj!" 67 ép-nyi sebzést okoztál. Marokra fogva az ent pásztorbotot ellenfeledre támadsz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Ent pásztorbottal néhányszor épp csak megérinted a tleikan áruló testét. (6 támadással 796 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+80 életerő). Transzformálsz! (+15 varázspont.) Mélyen koncentrálva, megidézel egy rovarfelhő II varázslatot, majd ellenfeledre küldöd. 205 életpontot sebeztél. Ellenfeledet különösen vérszomjas darazsak veszik körül. Zarknod szemével gyengén megütöd a tleikan áruló egyik csápját. (1 támadással 75 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+8 életerő). Transzformálsz! (+1 varázspont.) Ellenfeledre káoszcsapás varázslatot lősz. 76 életpontot sebeztél. A tleikan áruló csápjával megpöccinti a válladat. (1 támadástól 57 életpontot vesztesz.) Csápjával megérint a tleikan áruló. (1 támadástól 59 életpontot vesztesz.) Csápjával megérint a tleikan áruló. (1 támadástól 70 életpontot vesztesz.) A tleikan áruló csápjával megpöccinti a válladat. (1 támadástól 44 életpontot vesztesz.) Papi rangodon csekély repedés keletkezett! A tleikan áruló összeesik, és nem mozdul többé. Megölted!
Gyorsan ellátod a sebeidet: +56 életerő. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 6 csillaglövedéket találsz meg, amelyet még használni tudsz. Alaposan átvizsgálod a tetemet. Úgy tűnik, alkalmasan betápoltál. Szerzeményed: 1 jen tekercs [jen tekercs ládikóba-> 100 arany, -2 ÉP]. 23453 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál. Megújítod az áldomás varázslatot. [-20 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). [+1% teo] Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-23 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). [+1% teo]
{Csatastatisztika; sebzés: 3273, sebződés: 282, gyógyulás: 94, összesen: -188 ÉP}

Miközben fütyörészve sétálsz, megpillantasz a közelben egy oltárt. Tharr híveié. Egy rosszkedvű elflánnyal találkozol. Elmeséli, hogy ma van a születésnapja, és nem kapott senkitől semmit. A rokonai meghaltak a tűzviharban, és most magányos. Ahhoz, hogy felvidítsad, valamilyen szép ajándékot kellene adnod - például egy ezüst nyakláncot. Ez a segítség 4 TVP-be kerül (38. jellempróba). Oldalt pillantva, meglátsz egy elpusztított sámángyökeret. Egy quwargot látsz odébb iparkodni. Gyorsan agyontaposod. 1 tapasztalati pontot kaptál. Gyorsan ellátod a sebeidet: +56 életerő. Érett fürtöktől rogyadozó vajbanán-bokorra bukkansz! Szüret. (+4 kaja.) Nocsak, itt van valami érdekes! Nem valami friss (kb. 1 hetes) mutáns nyomok vezetnek északra. Találsz még kb. 1 hetes árnymanó nyomokat, amelyek nyugatra, kb. 1 hetes mutáns nyomokat, amelyek északkeletre, kb. 1 hetes árnymanó nyomokat, amelyek keletre, kb. 1 hetes alakváltó nyomokat, amelyek északkeletre, kb. 1 hetes kobudera nyomokat, amelyek északra, kb. 1 hetes mutáns nyomokat, amelyek keletre, friss gnóm nyomokat, amelyek északra vezetnek.
(Feltételes készítés:) Legyártottál 1 csillaglövedéket. Egészséged TF-elődött.

(Továbbmész...) [279,114] A bokrok megritkulnak, most sík terepen vagy. Ez hát a quwarg rajzás szíve! A föld állandóan besüpped alattad, nem tudja megtartani az ezernyi járatot, amelyet a quwargok vájtak. Milliónyi apró quwarg nyüzsög körülötted. Egyszerűen képtelenség védekezni ellenük, nem is úszod meg jópár apró marás és csípés nélkül (-14 életpont). Itt, a vadon közepén kissé meglepő megnyilvánulását találod: egy útmutató táblát. Azaz valóban útmutató? Közelebb mész, hogy elolvasd. " A II. quwarg invázió leküzdésében a Fekete Druidák KT (9165) is kivette a részét. " Találsz egy oltárt. Fairlight hívői építették. Ahogy sétálsz, egyszercsak megragadja valami a figyelmedet. Megvizsgálod közelebbről: találtál egy quwarg gödröt. Ahogy sétálsz, egyszercsak megragadja valami a figyelmedet. Megvizsgálod közelebbről: találtál egy elpusztított sámángyökeret. Egy rosszkedvű elflánnyal találkozol. Elmeséli, hogy ma van a születésnapja, és nem kapott senkitől semmit. A rokonai meghaltak a tűzviharban, és most magányos. Ahhoz, hogy felvidítsad, valamilyen szép ajándékot kellene adnod - például egy ezüst nyakláncot. Ez a segítség 4 TVP-be kerül (38. jellempróba). Ahogy sétálsz, egyszercsak megragadja valami a figyelmedet. Megvizsgálod közelebbről: találtál egy elpusztított álomvirágot. Ideje lenne véget vetni ennek a rajzásnak, különben Ghallán hamarosan nem lesz más, csak quwarg. Ahogy sétálsz, egyszercsak megragadja valami a figyelmedet. Megvizsgálod közelebbről: találtál egy elpusztított álomvirágot. Észreveszel egy quwargot. Gyorsan agyontaposod. 1 tapasztalati pontot kaptál. Gyorsan ellátod a sebeidet: +56 életerő. A feléd lopakodó szörny nem volt elég óvatos, ezért már messziről kiszúrod. Egy quwarg széltáncos nem ijeszthet meg. Nyugodtan várod a találkozást. {támadása: 69.} Legjobb védekezés a támadás, kiáltod, és már ugrasz is.

Ki tudja, mire készül a másik - jobb az óvatosság! A biztonság kedvéért felraksz egy védelem tűz ellen varázst. A szilánk működik (+2 életpont). [+1% teo] Sajnos ellenfeled sem kezdő: felhelyez egy számodra ismeretlen védekező varázslatot. Egy kézmozdulatot teszel, majd ellősz egy istenítélet varázslatot. 1624 életpontot sebeztél. (50 ép-t sebződsz te is.) A szilánk működik (+2 életpont). [+2% teo] Távolról sivatagi vihar varázslatot lő rád a másik. 100 életpontot vesztettél. A bo'adhun nyílpuskával célzol és lősz. Elrepül 7 csillaglövedék. Párszor kipécézted a quwarg széltáncos vörös páncélját. (7 támadással 400 életpontot sebezve.) Ellenfeledre nézel, és a képébe ordítod: "Lejárt az időd!" 68 életpontot sebeztél. Vad csatakiáltással, felemelve az ent pásztorbotot ellenfeledre rohansz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Ent pásztorbottal párszor megpöccinted a quwarg széltáncos testét. (8 támadással 937 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+94 életerő). Transzformálsz! (+18 varázspont.) Egy rovarfelhő II varázslattal köszöntöd a másikat. 215 életpontot sebeztél. Ellenfeledet különösen vérszomjas darazsak veszik körül. Zarknod szemével csak érinted a quwarg széltáncos bal karját. (1 támadással 63 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+6 életerő). Transzformálsz! (+1 varázspont.) Távolról káoszcsapás varázslatot lősz a másikra. 76 életpontot sebeztél. Akárhogyan is védekezel, itt is, ott is csáprágók marják húsodat! (2 támadástól 409 életpontot vesztesz.) A quwarg széltáncos még megpróbál elszaladni, de két-három lépés után összeesik, és nem mozdul többet.
Gyorsan ellátod a sebeidet: +56 életerő. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 7 csillaglövedéket találsz meg, amelyet még használni tudsz. Alaposan átvizsgálod a tetemet. Úgy tűnik, alkalmasan betápoltál. Szerzeményed: 1 quwarg igazgyöngy. 23504 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál. Megújítod az áldomás varázslatot. [-20 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont). [+1% teo] Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-23 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont). [+2% teo]
{Csatastatisztika; sebzés: 3383, sebződés: 559, gyógyulás: 108, összesen: -451 ÉP}

Szerencsédre hamar észreveszed a fűben feléd lopakodó valamit. Már majdnem megijedtél, de aztán felismered, hogy ez egy quwarg gigász. Felkészülsz, hogy minél jobban el tudd kalapálni az agresszort.

Mentális támadást alkalmazol: bevetsz egy fehérál.roncsolása pszit. 763 életpontot sebeztél. Szemöldöködet ráncolva, lélegzetedet visszafojtva koncentrálsz, hogy a bo'adhun nyílpuskával célba találj. Elrepül 7 csillaglövedék. Párszor kipécézted a quwarg gigász testét. (7 támadással 484 életpontot sebezve.) Azt üvöltöd: "Ezt kapd ki!" 66 életpontot sebeztél. Marokra fogva az ent pásztorbotot ellenfeledre ugrasz. Ent pásztorbottal párszor súrolva eltalálod a quwarg gigász testét. (9 támadással 1250 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+125 életerő). Transzformálsz! (+25 varázspont.) Ellenfeledre rovarfelhő II varázslatot lősz. A lény immúnis erre a varázslatra! Zarknod szemével párszor súrolva eltalálod a quwarg gigász testét. (6 támadással 443 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+44 életerő). Transzformálsz! (+8 varázspont.) Néhány elegáns kézmozdulat után már süvít is ellenfeled felé egy káoszcsapás. 99 életpontot sebeztél. A quwarg gigász támadást kezd balról, aztán váratlanul jobbról sújt le, a lábadra. (1 támadástól 214 életpontot vesztesz.) A teremtmény rád tapos. 122 életpontot vesztettél. A quwarg gigász belecsíp a derekadba. (1 támadástól 310 életpontot vesztesz.) A szörny kitárja karjait, és megpróbál átölelni. Egymásnak feszültök, de te bizonyulsz az erősebbnek. Elmegy a kedved a harctól. Egy pillanat alatt kereket oldasz. A másik úgy dönt, még hagy élni egy kicsit, és nem követ. Gyorsan ellátod a sebeidet: +56 életerő. Megújítod az áldomás varázslatot. [-20 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont). [+1% teo] Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-23 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). [+3% teo]
{Csatastatisztika; sebzés: 3105, sebződés: 646, gyógyulás: 173, összesen: -473 ÉP}

A feléd lopakodó szörny nem volt elég óvatos, ezért már messziről kiszúrod. Gyorsan lelapulsz a fűbe, mielőtt az ellenfeled észrevehetne. A sok gyakorlás növelte tudásodat (+1 rejtőzködés). Még szerencse, hogy az elrejtőzés mellett döntöttél. Ez nem lehet más, mint egy quwarg bölcs. {max. életpontja: 2093-2892.} A szörny távoztával előkerülsz búvóhelyedről.

Nyomok után kutatsz, sikeresen! Nem túl régi (maximum néhány napos) alakváltó nyomok vezetnek délre. Találsz még friss kobudera nyomokat, amelyek keletre, friss kobudera nyomokat, amelyek délkeletre, friss kobudera nyomokat, amelyek északkeletre, friss mutáns nyomokat, amelyek keletre, friss törpe nyomokat, amelyek északkeletre, friss alakváltó nyomokat, amelyek nyugatra, friss alakváltó nyomokat, amelyek északkeletre vezetnek.
(Feltételes készítés:) Legyártottál 6 csillaglövedéket. Egészséged TF-elődött. [121 pontot használtál fel, van még 0. Kapsz 169 VP-t.]

v 75 294 elmormolod a 75. varázslatot
Nincs elég pontod ahhoz, hogy ezt a parancsot végre tudd hajtani. [0 pontot használtál fel, van még 0.]

h 1755 2000 használod az 1755. tárgyat
Nincs elég pontod ahhoz, hogy ezt a parancsot végre tudd hajtani. [0 pontot használtál fel, van még 0.]

v 84 290 elmormolod a 84. varázslatot
Nincs elég pontod ahhoz, hogy ezt a parancsot végre tudd hajtani. [0 pontot használtál fel, van még 0.]

tk 55 5971 többszemélyes kaland 55 5971
Nézzük, hányan érkeztek már meg: Ch'Boyo, Anna Bella, Cerka, Pterois volitans, Takonypóc. Most már csak várni kell! Amint Shadow ideér, indulhat a közös kaland! [0 pontot használtál fel, van még 0.]

* 1. BP: elmormolod a 75. varázslatot
Nincs elég pontod ahhoz, hogy ezt a parancsot végre tudd hajtani. [0 pontot használtál fel, van még 0.]

* 2. BP: elmormolod a 208. varázslatot
Nincs elég pontod ahhoz, hogy ezt a parancsot végre tudd hajtani. [0 pontot használtál fel, van még 0.]

* 3. BP: fejleszted a 2. tulajdonságodat
Nincs elég pontod ahhoz, hogy ezt a parancsot végre tudd hajtani.

* 4. BP: használod a 336. tárgyat
(Felhasználsz a következő forduló TVP-jéből:) Felállítod a csapdát úgy, hogy a közeledbe lopódzkodók ne vehessék észre, csak akkor, ha már késő. [10 pontot használtál fel, van még -10. Kapsz 14 VP-t.]

* 5. BP: élelemszerzés -10 pontért
Nincs elég pontod ahhoz, hogy ezt a parancsot végre tudd hajtani.

* 6. BP: visszadátumozás kérelem
Még nem telt el egy hónap (legutóbb 2013. évben 2. hónapban adtad ki) a parancs utolsó használata óta. [0 pontot használtál fel, van még -10.]
A Sötét Kasza megrendít hitedben! (-1 papi hit). Elmúlt a csillezsályalevél hatása (-11 szerencse). [KT képesség hatása:] Üzenetet kapsz a Fairlight banktól: mivel ebben a körben elfelejtettél lottót vásárolni, megtették helyetted, 1 szelvénnyel, általuk választott számokkal játszották meg neked. A 10 arany költséget a bank fizette. Vásárolsz egy lottószelvényt, amelyen a tippjeid: 1, 27, 8.
Az egyszerű halandó számára elérhetetlen tudati állapotban kapcsolatba lépsz a benned rejlő Élet Forrásával. (+1 max. ép.) Etetési idő! Megeteted a szörnyeidet. 4 kaját habzsol be a pikkelyes ptog. 2 kaját töm magába a hordóagyú mameluk. Egy kaját bezabál a smaragd őrsárkány. 3 kaját fal föl az ezoterikus mardel. 3 kaját töm magába a sivatagi doareg. A legtökéletesebb rejtőzködést alkalmazod: cserjévé alakulva olvadsz bele tökéletesen a környezetedbe. Mára elég volt a kalandozásból. Rutinos öreg rókaként találsz egy pontot, ahol tábort verhetsz. Betakaródzva, gyorsan álomba merülsz. A kalandozás közben szerzett tapasztalatok jó hatással voltak. (+1 max. életerő.) Elmúlt a vadászat hatása. Elmúlt a munka gyümölcse hatása. Elmúlt az átok hatása.
Ebben a körben -10 pontod maradt, ebből a következő körre -10 pontot vihetsz át. Kapsz még 780 pontot. A következő körben tehát 770 pontot költhetsz el.

KARAKTERLAP

Sutor Kragoru, egy meghatározhatatlan színű, rövid hajú, piros szemű sötét gnóm férfi vagy. A bőröd sötétbarna. Fairlight isteni megnyilvánulása vagy. Papi hited: 1701. A Pöröly Rend (#9114) K.T. tagjai közé tartozol. Ez a 727. fordulód.

Erő: 87 (128) Szint: 55 Merészség: 6/5 Magasság: 182 cm
IQ: 86 (109) Támadás: 86 Agresszió: 4 Testsúly: 63 (133) kg
Ügyesség: 85 (107) Védekezés: 165 Menekülés: 30 % Életkor: 51/58 év
Egészség: 87 (126) Életpont: 2525/684 Jellem: semleges Tul. pont: 4
Szerencse: 87 (114) Varázspont: 4476/1716 Pénz: 54627 arany Kép. pont: 91
Tudatpont: 36/35 Pszi pont: 1016/633 Halhatatlanság: 22 % EFejl: 30
Eddig összesen 10283 szörnyet (31 ebben a körben) öltél meg. Ebben a fordulóban 505305 TP-t kaptál. Jelenleg 65531912 TP-d van. A következő szinthez még 14468088 TP szükséges. Trófeáid: triklem drakolder, quwarg harcmágus, quwarg ölész. A 710. fordulódban 40415 arany került a bankszámládra. 41425 aranyat vehetsz fel a kamatokat is beleszámítva. Eddig 1 többszemélyes kalandot teljesítettél.

HARCI ISMERETEK
víziharc: 17/58 szúrófegyverek: 36/82 vágófegyverek: 37/40
ütőfegyverek: 53/94 (+10%) lőfegyverek: 44/65 (+7%) dobófegyverek: 26/29 (+2%)

Feltételes fegyverváltás: ent pásztorbot (#1384) << Shengoroth karma (#1520) << biami kvazárlándzsa (#568)
Feltételes lőfegyver használat: semmi (0 -4.); ezüstshuriken (#327) (5 -17.); vashegyű nyíl (#176) (18 -996.); ezüsttollú nyíl (#363) (997 .); csillaglövedék (#931) (998 -);
Óvatosság (labirintusokban): 5 KPCS: automatikusan minden kapcsolónál
279,114 mezőn táborozol
Kisebb kívánság: legutóbb 2012. évben 12. hónapban.
Legfeljebb 50 TU-t válthatsz TVP-re.

EGYÉB ISMERETEK
1. rejtőzködés: 47/9 (+44%) 2. nyomkövetés: 189/83 (+41%) 3. lopás: 7/10
4. mászás: 27/96 5. hajózás: 1/0 6. csapdakészítés: 48/47 (+6%)
7. csapdaészlelés: 28/2 8. gyógyítás: 113/58 (+120%) 9. titkosírás: 19/1
10. felderítés: 42/14 11. szörnyidomítás: 23/78 12. teológia: 361/29 (-807%)
13. taumaturgia: 172/35 (-984%) 14. szerencsejáték: 10/36 15. versengés: 22/57
16. zene: 54/89 17. szörnyismeret: 33/64 18. pszi: 84/84 (+29%)
19. zárnyitás: 11/85 20. vadászat: 75/26 21. vitalitás: 12/11
22. bányászat: 44/35 23. úszás: 29/23 24. főzés: 15/14 (+10%)
25. ordítás: 101/14 (+29%) 26. csapatmunka: 1/29

FEJLESZTÉSI PONTOK
Felhasználatlan fejlesztési pont: 124
4. max. életpont: 3 5. varázslat sebzés: 5 10. vp regeneráció: 5(7) 11. kincskeresés: 5

FELTÉTELES PARANCSOK (még 33 lehet)
deus ex machinád 0 mezőre repítsen
totem 80% életpont alatt (ősi gyógyítás (#267))
gyógyítasz 60% életerő alatt 40 TVP-ért
kutatsz max. 180 TVP-ért
ásol max. 80 TVP-ért
készítesz szögletes követ (#17) (max. 10 darabot ), kerek követ (#19) (max. 20 darabot ), kaktuszbogyót (#429) (max. 20 darabot ), tűzbimbót (#623) (max. 100 darabot, csak egyszer), nyílvesszőt (#108) (max. 15 darabot ), vashegyű nyilat (#176) (max. 20 darabot ), azúrharmatot (#1161) (max. 90 darabot, csak egyszer), Huddens elixírjét (#830) (max. 5 darabot ), csillaglövedéket (#931) (max. 20 darabot ), csillagbotot (#929) (max. 10 darabot ), pézsmatökmagot (#934) (max. 10 darabot ), dramoan talizmánt (#968) (max. 1 darabot, csak egyszer)
mászol max. 200 TVP-ért
cirkusz: céllövölde, ötpróba, kártyabarlang, labirintus, szellemkastély (59)
maradék TVP-dből az egészség (4) tulajdonságodat TF-eled
Feltételes támadás (aktív: 14, max: 50)
Raia szent lovagja (#239), trikornis herceg (#261), aranyfecske (#283), bávatag golombár (#165), Raia angyala (#333), öregedést okozó lények (#9095) (csak egyszer), halált okozó lények (#9098) (csak egyszer), manaelementál (#290), ezerszemű bestia (#288), rubin sárkány (#330), elemi pulzátor (#440), Ekhnagorhu (#291), purifikátor császár (#393), halálmadár (#351)
Barátságosság (aktív: 3, max: 50)
semlegesek (#989), jók (#990), bűbájlidérc (#761)

VARÁZSLATAID ÉS PSZI KÉPESSÉGEID
Varázslói varázslataid
energiatüskék (#29, 5 VP) tüskepajzs (#30, 4 VP) hhaar burka (#32, 6 VP)
izomernyesztés (#33, 6 VP) varázsvédelem (#34, 8 VP) mágiatörés (#35, 10 VP)
védelem sav ellen (#36, 12 VP) tompítás (#40, 8 VP) jégcsóva (#41, 15 VP)
fehér glóbusz (#47, 13 VP) villámcsapás (#50, 18 VP) elektromos pajzs (#51, 14 VP)
varázslat olvasása (#67, 30 VP, 20 TVP) mágiafeloldás (#75, 5 VP, 5 TVP) láthatatlanság (#76, 15 VP, 5 TVP)
fúzió (#77, 25 VP, 5 TVP) láth. észlelése (#78, 7 VP, 5 TVP) városi teleport (#96, 50 VP, 10 TVP)
varázsital főzése (#100, 30 VP) tükörpajzs (#101, 26 VP) varázsvédelem II (#108, 18 VP)
felszínre ugrás (#109, 25 VP, 5 TVP) var.tárgy készítés (#153, 300 VP) tűzgolyó (#155, 25 VP)
varázspáncél (#156, 15 VP, 10 TVP) tűzmágia (#157, 24 VP, 5 TVP) familiáris idézése (#159, 40 VP, 20 TVP)
varázskő készítés (#160, 120 VP, 10 TVP) varázsenergia (#161, 35 VP, 5 TVP) dimenzióugrás (#163, 55 VP, 5 TVP)
városi teleport II (#181, 60 VP, 10 TVP) Symulf rúnája (#182, 12 VP, 5 TVP) varázsszem (#184, 9 VP, 5 TVP)
vízlélegzés (#185, 15 VP, 5 TVP) háló (#186, 24 VP) állatvédelem (#192, 25 VP, 5 TVP)
tiltott teleport (#198, 100 VP, 10 TVP) a munka gyümölcse (#224, 10 VP) villámmágia (#227, 36 VP, 5 TVP)
kalmárszem (#228, 11 VP, 15 TVP) jégoszlop (#231, 24 VP) Asylux csapdája (#233, 20 VP)
elnyelés (#236, 35 VP) minta formázása (#237, 120 VP, 10 TVP) Thargodan illúzió (#242, 50 VP)
éjfattyak végzete (#260, 100 VP) filofaxáció (#277, 20 VP, 10 TVP) jégmágia (#279, 25 VP, 5 TVP)
ryuku átokvarázs (#280, 45 VP) időcsere (#285, 5 VP) mágikus gyorsítás (#330, 0 VP)
tolvajvér (#364, 22 VP, 5 TVP) analízis (#375, 6 VP, 2 TVP) harci induló (#443, 50 VP, 5 TVP)
Trinigan rúnája (#453, 10 VP, 3 TVP)
Papi varázslataid
vámpirizáció (#1, 8 VP, 5 TVP) éber kakukk (#3, 6 VP) gyógymógy (#5, 6 VP, 5 TVP)
áldomás (#6, 5 VP, 5 TVP) alkímia (#7, 7 VP, 3 TVP) gondolatolvasás (#8, 9 VP, 1 TVP)
varázsfesték (#9, 4 VP, 5 TVP) esőidézés (#11, 8 VP, 5 TVP) erőpajzs I (#12, 6 VP, 5 TVP)
méregsemlegesítés (#14, 10 VP, 5 TVP) szaporítás (#15, 7 VP, 5 TVP) kitartó ló (#19, 10 VP, 5 TVP)
korgó gyomor, huss (#21, 3 VP, 5 TVP) unkreáció (#22, 0 VP, 5 TVP) jellemrejtés (#23, 10 VP, 5 TVP)
hadiszerencse II (#24, 6 VP, 5 TVP) tündérfény (#25, 1 VP) tulajdonságpajzs (#26, 16 VP, 5 TVP)
harmadik szem (#27, 12 VP, 5 TVP) csupasz izom (#28, 10 VP, 5 TVP) méregfelhő (#37, 12 VP)
védelem tűz ellen (#38, 12 VP) óriáserő (#53, 24 VP, 5 TVP) kristálygömb (#54, 20 VP, 5 TVP)
a lélek védelme (#57, 32 VP) azonnali gyógyítás (#58, 15 VP, 5 TVP) puha ütés (#60, 18 VP)
tűzeső (#61, 16 VP) oltár eltörlése (#79, 60 VP, 10 TVP) szörnyészlelés I (#82, 8 VP, 5 TVP)
szörnycsábítás (#83, 14 VP, 3 TVP) szörnyidézés (#84, 72 VP, 10 TVP) vasszervezet (#86, 8 VP)
szopókőpusztítás (#88, 21 VP, 5 TVP) villámsújtás (#89, 15 VP) agyburok (#90, 11 VP)
rúnapukkasztás (#94, 0 VP) DEM kreálása (#95, 50 VP, 10 TVP) erőpajzs III (#127, 30 VP, 5 TVP)
mágiadagály (#132, 25 VP, 5 TVP) tárgyészlelés (#135, 30 VP, 10 TVP) szemmelverés (#137, 18 VP, 5 TVP)
alku (#139, 20 VP, 5 TVP) földelem idézése (#144, 70 VP, 20 TVP) mágikus ütés (#147, 18 VP)
kreáció (#148, 12 VP, 2 TVP) esszenciavédelem (#165, 15 VP, 5 TVP) oltár teremtése (#167, 50 VP, 10 TVP)
isteni küldetés (#170, 40 VP, 5 TVP) planetáris őrdémon (#172, 18 VP) szopókőirtás (#174, 10 VP, 5 TVP)
gömbvillám (#176, 20 VP) tárgyvédelem (#178, 14 VP, 5 TVP) gyorsvarázslás (#179, 0 VP)
agytaposás (#180, 12 VP) kényszerport (#183, 8 VP) esszenciavédelem 2 (#188, 15 VP, 5 TVP)
méregfelhő II (#193, 20 VP) megfejtés (#199, 28 VP, 5 TVP) Pörhemór köre (#205, 30 VP, 5 TVP)
kisebb kívánság (#208, 300 VP, 30 TVP) vadászat (#209, 40 VP, 5 TVP) menekülés (#212, 12 VP)
fürkésző szemek (#213, 25 VP) aranyeső (#214, 12 VP, 5 TVP) áldomás III (#217, 15 VP, 5 TVP)
armageddon (#218, 100 VP) lidércidézés (#219, 30 VP) hatalomvarázs (#220, 25 VP, 5 TVP)
földrengés (#221, 160 VP, 20 TVP) mágia megértése (#226, 0 VP) ősi szaporítás (#238, 25 VP, 5 TVP)
Solisar aurája (#240, 18 VP) meditáció (#250, 0 VP) pajzszúzás (#251, 24 VP)
avatár idézése (#253, 300 VP, 20 TVP) bo'adhun csapás (#266, 60 VP) ősi gyógyítás (#267, 30 VP, 5 TVP)
bo'adhun gyógyítás (#272, 0 VP) kyorg tudás (#273, 0 VP) istenítélet (#284, 50 VP)
papi aura (#377, 50 VP, 5 TVP)
Pszi képességeid
pszi-ernyő (#64, 6 PP, 5 TVP) auratranszformáció (#65, 10 PP, 10 TVP) pszi-regeneráció (#66, 12 PP, 5 TVP)
felejtés (#68, 5 PP, 5 TVP) agyletapogatás (#70, 16 PP, 2 TVP) szürkeáll. aktiv (#71, 20 PP, 5 TVP)
mentális pajzs (#72, 9 PP, 5 TVP) pszi fejlesztés (#73, 20 PP, 10 TVP) molekulaátrendezés (#74, 10 PP, 5 TVP)
agykorbács (#97, 6 PP) pszi-acéltorony (#98, 8 PP) tudatkutatás (#99, 20 PP, 10 TVP)
térképelemzés (#104, 20 PP, 10 TVP) kontinuum-tágítás (#105, 60 PP, 10 TVP) tudatrombolás (#111, 25 PP)
pszi-gyűjtés (#112, 300 PP, 30 TVP) pszi-ernyő II (#113, 10 PP, 3 TVP) agybénítás (#114, 10 PP)
pszi-konverzió (#115, 50 PP, 20 TVP) az elme fölénye (#116, 10 PP, 5 TVP) szuperpszi kif. (#117, 400 PP, 60 TVP)
teljes őrület (#118, 12 PP) térképelemzés II (#119, 80 PP, 40 TVP) nagyobb agypajzs (#120, 15 PP, 5 TVP)
direkt kontaktus I (#121, 35 PP) direkt kontakt. II (#122, 45 PP) az elme hatalma (#123, 15 PP, 5 TVP)
a möszék kiirtása (#189, 8 PP, 5 TVP) igazlátás (#190, 3 PP) ragály (#191, 5 PP, 5 TVP)
gyors pihenés (#194, 0 PP) pszi-konverzió II (#195, 20 PP, 15 TVP) az agy kifacsarása (#197, 14 PP)
agybénítás II (#246, 15 PP) elme dominanciája (#247, 20 PP, 5 TVP) fehérál.roncsolása (#248, 22 PP)
spirituális ext. (#249, 0 PP)
Alakváltó és tudati képességeid
kisebb tűzlehelet (#110, 2 ÉP) nagyobb tűzlehelet (#150, 5 ÉP) pszi kő kreálása (#151, 30 ÉP, 30 TVP)
Butaság ára beállítás: teológia: +15 vp 12 költség alatt; taumaturgia: +30 vp 60 költség alatt;
A varázslatok tanulására elkölthető: 170 kör eleji VP regeneráció.

JELENLEG RAJTAD LEVŐ AKTÍV VARÁZSLATOK ÉS PSZI HATÁSOK
felejtés (#68) (988) állatvédelem (#192) Pörhemór köre (#205) (106,17,3) áldomás (#6)
vámpirizáció (#1) méregsemlegesítés (#14) szürkeáll. aktiv (#71) csupasz izom (#28)
óriáserő (#53) tulajdonságpajzs (#26) esszenciavédelem (#165) esszenciavédelem 2 (#188)
nagyobb agypajzs (#120) szemmelverés (#137) Symulf rúnája (#182) tűzmágia (#157)
villámmágia (#227) jégmágia (#279) erőpajzs III (#127) hatalomvarázs (#220)
planetáris őrdémon (#172) tárgyvédelem (#178) pszi-ernyő (#64) elme dominanciája (#247)
harci induló (#443) láthatatlanság (#76) varázsenergia (#161) papi aura (#377)
varázsszem (#184) hadiszerencse III (#59)

TÁMADÓ ÉS VÉDEKEZŐ VARÁZSLATOK LISTÁJA
Feltételes varázslat-használat
20. és magasabb szintűek ellen
Támadó varázslatok (aktív: 11, max: 20)
villámsújtás (#89), jégcsóva (#41), izomernyesztés (#33), tűzgolyó (#155), méregfelhő II (#193), méregfelhő (#37), pajzszúzás (#251), villámcsapás (#50), az agy kifacsarása (#197), nagyobb tűzlehelet (#150), bo'adhun csapás (#266)
Védekező varázslatok (aktív: 8, max: 20)
varázsvédelem II (#108), agytaposás (#180), tompítás (#40), védelem sav ellen (#36), védelem tűz ellen (#38), fehér glóbusz (#47), elektromos pajzs (#51), pszi-acéltorony (#98)
Feltételes támadó varázslatok (aktív: 63, max: 119 - védekező varázslatokkal együtt)
háló (#186) >> pszi elementál (#221) direkt kontakt. II (#122) >> zoloboo sámán (#230)
direkt kontakt. II (#122) >> őrült varázsló (#255) háló (#186) >> kronotapír (#286)
izomernyesztés (#33) >> kultúrmasztodon (#227) villámsújtás (#89) >> szutykos remák (#191)
izomernyesztés (#33) >> halálhozó (#419) villámsújtás (#89) >> noth szellem (#250)
izomernyesztés (#33) >> kisebb quwarg isten (#213) direkt kontaktus I (#121) >> áeratikus hasnyák (#243)
háló (#186) >> molgan (#284) háló (#186) >> kronokukac (#285)
háló (#186) >> pszi őselementál (#258) háló (#186) >> pszi elementál lord (#272)
armageddon (#218) >> őrjáratozó katona (#274) fehérál.roncsolása (#248) >> ezerszemű bestia (#288)
direkt kontaktus I (#121) >> aranyfecske (#283) armageddon (#218) >> magnetikus praglonc (#200)
az agy kifacsarása (#197) >> ében hadúr (#294) az agy kifacsarása (#197) >> árnylord (#342)
teljes őrület (#118) >> Thargodan mágus (#318) istenítélet (#284) >> smaragd sárkány (#326)
istenítélet (#284) >> manaelementál (#290) háló (#186) >> mösze uralkodó (#789)
háló (#186) >> 20. szintű lényekre istenítélet (#284) >> 43. szintű lényekre
fehérál.roncsolása (#248) >> 35. szintű lényekre éjfattyak végzete (#260) >> éjfattyak (#9096)
jégoszlop (#231) >> férfiak (#998) jégoszlop (#231) >> nők (#999)
jégoszlop (#231) >> quwarg agyfürkész (#745) fehérál.roncsolása (#248) >> quwarg gigász (#7128)
pajzszúzás (#251) >> natharion gólem (#428) pajzszúzás (#251) >> greén örvény (#443)
istenítélet (#284) >> trakuun lidérc (#576) bo'adhun csapás (#266) >> quwarg harcmágus (#851)
fehérál.roncsolása (#248) >> quwarg b.háborító (#850) direkt kontaktus I (#121) >> zafír sárkány (#329)
halálos érintés (#271) >> quwarg ölész (#855) teljes őrület (#118) >> quwarg bölcs (#7131)
Feltételes védekező varázslatok (aktív: 63, max: 119 - támadó varázslatokkal együtt)
agytaposás (#180) >> quwarg harcmágus (#851) agytaposás (#180) >> quwarg bölcs (#7131)
Solisar aurája (#240) >> rubin sárkány (#330) elektromos pajzs (#51) >> zafír sárkány (#329)
Solisar aurája (#240) >> márvány sárkány (#328) védelem sav ellen (#36) >> ében sárkány (#327)
agytaposás (#180) >> smaragd sárkány (#326) agytaposás (#180) >> aranyfecske (#283)
fehér glóbusz (#47) >> Notermanthi báró (#323) tompítás (#40) >> varkaudar vajákos (#690)
agytaposás (#180) >> ezerszemű bestia (#288) fehér glóbusz (#47) >> Sötétség Hercege (#296)
agytaposás (#180) >> őrjáratozó katona (#274) elektromos pajzs (#51) >> viharóriás (#278)
védelem tűz ellen (#38) >> tűzelementál (#276) védelem tűz ellen (#38) >> kisebb quwarg isten (#213)
agytaposás (#180) >> nők (#999) agytaposás (#180) >> férfiak (#998)
agytaposás (#180) >> élőholt ősmágus (#179) védelem tűz ellen (#38) >> Orkhan Thai (#238)
védelem tűz ellen (#38) >> vortexmágus (#418) tompítás (#40) >> éjkornis (#228)
tompítás (#40) >> őrült varázsló (#255)

ELFOGOTT SZÖRNYEID
sivatagi doareg (#240) (málhás: +45 kg teher) státusz: OK
ezoterikus mardel (#184) (őrzi a holmidat: +18 lopás ellen) státusz: OK
smaragd őrsárkány (#344) státusz: OK
hordóagyú mameluk (#254) (építő: +102% segítség ÉP parancsnál) státusz: OK
pikkelyes ptog (#470) (hátas: 10 lépés/kör; 6 TVP/lépés; +10 védettség;) státusz: OK

ISTENI KÜLDETÉSEID
1.) A szellemdarazsak mágikus interferenciát keltenek, varázslataink néha kudarcot vallanak a közelünkben. Ritkítsd őket, ölj meg tizet! (számláló: 7)
2.) Nem tetszik, hogy egyesek teljes védelmet élveznek villámaimmal szemben... Hozz 3 kék immunitáskövet, és áldozd fel oltáromnál!
3.) Az ősi birodalmak vagy a ryuku szigetek legjobb kincseket a pusztában kóborló, legendás szörnyektől szerezheted meg. Végezz tízzel! (számláló: 3)

HŐSTETTEID
Jelvényeid: Naprend (a Chara-din elleni harcért).
A II. quwarg rajzásban megölt quwargjaid száma: 999, pontszámod: 11712.
A quwarg rajzásban leölt quwargjaid: 2 élőholt, 4 vadász, 3 nagymester, 3 parafenomén, 3 rohamosztagos, 1 ősmágus.

KT-d eddig kifejlesztett képességei:
tudati jel (109)
csatakiáltás (111)
gyógyító totem (116)
hangcsapás (130)
kasztropl. trafó (145)
kaszt.kiteljesedés (166)
kasztrop.kitágulás (197)
csatakiáltás II. (223)
önismeret (236)
tolvajfelismerés (243)
ment.felfrissülés (255)
a butaság ára (273)
vallási öntudat (290)
magiometer (314)
az élet forrása (337)
földmágia (357)
Tudati képességfa:
tudati portya (501) OK
kedvenc táborhely (503) belefejlesztettél: 160 TU. szükséges még: 0 TU. (KT-d jelenleg ezt fejleszti, kifejlesztéséhez még 127 TU szükséges.)
tudatforrás (505) OK
Maradék TU, amit a következő fejlesztéseknél használhattok el: 1424.

A FORDULÓ ELEJÉN MÉG MEGVOLT...
1 amniosz (#203) 6 aranytű (#272) 15 csillagbot (#929)
1 csillezsályalevél (#1253) 1 deus ex machina (#1) 1 ezüstdarab (#326)
2 fekete gyöngy (#99) 1 fekete immunitáskő (#1362) 1 gyöngymangó (#135)
27 kaja (#2) 15 pézsmatökmag (#934) 6 purifikátor háj (#269)
1 rézdarab (#70) 1 rókafarok (#124) 1 sáfránypor (#211)
1 sallank karom (#128) 5 spiritusz (#170) 1 tükör (#43)
1 varányszem (#30) 97 víz (#27)

EBBEN A FORDULÓBAN KERÜLT HOZZÁD...
3684 arany (#50) 1 ezüsttőr (#322) 5 gyenge méreg (#26)
5 jégszilánk (#1128) 5 kaktuszbogyó (#429) 5 katonai kötszer (#1508)
1 manifeszt.nyúlvány (#214) 4 pirkit (#153) 2 púderkő (#119)
2 quwarg igazgyöngy (#912) 39 quwarg tojás (#360) 1 remák szív (#264)
1 sötét kasza (#957) 1 varkaudar pálinka (#1137)

E KÖRBEN TETT LÉPÉSEID TÉRKÉPE


(278,114) oltár, 48. jellempróba, fertőzött ent (#403), sötét kaszás (#591)
(279,114) quwarg lázhozó (#478), oltár, 255. jellempróba, quwarg gödör (#571), sámángyökér (#1963, belőle készíthető: #1964), 38. jellempróba, álomvirág (#395, belőle készíthető: #396), quwarg b.háborító (#850), quwarg széltáncos (#540), egy árnymanó férfi, quwarg bölcs (#7131), quwarg királynő (#153), quwarg ősmágus (#302), quwarg agyfürkész (#745), quwarg gigász (#7128), Fairlight oltár, quwarg harcmágus (#851)
(279,115) tleikan áruló (#606), Tharr oltár, 38. jellempróba, sámángyökér (#1963, belőle készíthető: #1964)
(280,114) Dornodon oltár, 255. jellempróba, sámángyökér (#1963, belőle készíthető: #1964), 48. jellempróba, tleikan áruló (#606), Enwor Etdran (2687. kalandozó), Yalanna Dorson (3092. kalandozó), Borzas Ámlin (5323. kalandozó)

Változások a Túlélők Földjén a legutóbbi fordulód óta...


* - Az aranyeső által termlet arany mennyisége egy picit csökkent, főleg a Ryuku szigeteken és a Kiégett Földeken.
* több képességet is örökölhettek, köztük az ősteológiát és őstaumaturgiát, ami természetesen hiba volt. Ezeket a képességeket minden karakternek magának kell megszereznie. Ezentúl már nem öröklődik.
* Manó Qpica kedvese megküzdött Toborzásgátló Vlagyimirral. A küzdelmet Manó nyerte m
* g.@ #LEVEL 59# Ha magas szintű karakter valamilyen újabb fejlesztés miatt kénytelen visszatérni

Üzenet küldése a karakternek