730. forduló, 732. forduló, Aad-Shaar Asyn összes nyilvános fordulója
Fordulóm kinézete legyen.
Kövesd a Túlélők Földje levelezős szerepjátékot: érdekességek, friss információk a Facebook oldalunkon! http://www.facebook.com/tulelokfoldje

TÚLÉLŐK FÖLDJE

Betáplálva: 2013. febr. 28. 12h:07'
EZ A 995. JÁTÉKHETED, 731. FORDULÓD
996. játékheted kezdete: márc. 3.
A következő fordulódat azonnal betápláljuk, amint megkapjuk.
Ez a forduló 10 zsetonba került.
E-mail!
KALANDOZÓ: #3611
SZÁMLA : XXXX

AAD-SHAAR ASYN KALANDJAI


1 nap telt el azóta, hogy letáboroztál a [245,25] koordinátán.
A tervezett kaland helyszínére pontosan érkezel, és meglepődve tapasztalod, hogy már mindenki itt van. Gyorsan körbenézel, kik ezek: Enwor Etdran, Yalanna Dorson, Hooligan és Szeli'D Kígyószisz. Numenathi laboratóriuma sokkal inkább hasonlít egy lepusztult földesúri kúriára, amit már senki sem lak évtizedek óta, mint egy jó nevű professzor lakhelyéhez. A teteje roskadozik, itt-ott lyukas is már, az ablakokon lógnak a spaletták, és a kerítés is ledőlt a ráfutó folyondár súlya alatt. Biztos, hogy jó helyen jártok? - tűnődsz, de aztán Hooligan magához veszi az irányítást, és a kis csapat élére áll. Miután bekopogtok, odabentről halk neszezés hallatszik, majd Galgatovich Numenathi maga nyit ajtót. Koszos köpönyegben van, és a szemét furcsa okuláré torzítja, ami a fél arcát eltakarja. A köpenyén látható olaj, és rozsdafoltok láttán előbb néznétek fegyverkovácsnak, mint hóbortos feltalálónak.
- Na végre! Már azt hittem el se jöttök! Örülök, hogy látlak titeket! A behemót már harcra kész. De várjunk csak! - veszi le a furcsa okulárét. -- Álljatok csak sorba! Hadd látom a létszámot.
-Áh, ez rendben van. Most pedig virítsátok a dukátokat! Aki nevezni akar, az fizesse be a nevezési díjat. Kerek ezer aranyat kérek letenni mindenkitől, és hogy lássátok, nem a levegőbe beszélek, itt van nálam a tétetek duplája, aranyban. Látjátok? Ha nyertek megkapjátok. De nem fogtok nyerni, ebben teljesen biztos vagyok.
Előveszed a bugyellárisodat, és akkurátusan kiszámolod a professzor markába a pénzt. A tudós-varázsló elsüllyeszti koszos köntöse zsebébe a pénzt, aztán bevezet titeket az épület belsejébe. Az ajtón belépve olyan látvány fogad, amire nem igazán voltál felkészülve. Az egész ház üres, eltekintve a padlószint alá vezető csigalépcsőről, amit pedig egy félrehúzható, irgalmatlanul nehéznek, és áthatolhatatlannak látszó fémlap zár le. Mikor a lépcsőn lefelé indultok, a varázsló egy intésével bezárja a fejetek felett a fedlapot.
- Tudjátok, muszáj óvatosnak lenni. Egyedül vagyok a vadonban, bármikor az életemre törhetnek álmomban. Kicsit bezárkóztam, és elhitettem a környéken élőkkel, hogy nem érdemes engem molesztálni. Eddig bevált. - Mikor leértek a lépcső aljára egy nagyobb, ötoldalú terembe juttok. A falon sorakozó fáklyák fénye szépen bevilágítja a terem közepén felállított furcsa gépezetet. Olyan, mint egy nagyobbacska hordszék, de lábakon áll, és három irányból emberszerű babákat szereltek rá.
- Mielőtt összeismertetnélek titeket gyermekemmel, szeretném felmérni a tudásotokat. Ahhoz, hogy megfelelő referenciát biztosítson ez az összecsapás, bizonyítanom kell, hogy kemény ellenfelek voltatok. A három baba közül a kék színű a szúrófegyverek áthatoló erejének tesztelésére szolgál. Aki közületek a legkeményebb lándzsaharcosnak érzi magát, menjen, és döfje bele a fegyverét! Az a feladat pont Hooligan szerepkörébe illik, és ő boldogan vállalja magára azt. Minden erejét, és súlyát beleadja a szúrásba, és a fegyvere teljesen átszúrja a bábut. A magiszter úr a zöld borítású babára mutat:
- Most jöjjön a vágófegyver! Nyilvánvaló, hogy ezt a feladatot Yalanna Dorson fogja teljesíteni, ő a szakértő a témában. Minden erejét, és súlyát beleadja a vágásba, és kettévágja a bábut. A magiszter láthatóan elégedett. Végül a piros borítású babára mutat:
- Ezt pedig ütőfegyver ellen terveztem. Lássuk! A feladatra egyértelmű, hogy te vagy a legalkalmasabb. Minden erődet, és súlyodat beleadod a csapásba, és szétzúzod a bábut. A professzor úr rendkívül elégedett a teljesítményetekkel. Meghúz egy kart az egyik sarokban, amit eddig észre sem vettél, és az egész gyakorló tákolmány a padlóba süllyed, ugyanakkor megnyílnak az oldalsó falakban elrejtett fülkék titkos ajtói és mindegyikből egy-egy gólem lép elő. Öten vannak, mindegyik különbözik a másiktól. Felismered őket, hisz jó pár ilyennel volt már dolgod. Külön-külön nem is lennének ellenfelek, de egyszerre... Így a csata kimenetele már egyáltalán nem annyira egyértelmű.
- Nos, mint láthatjátok, ezeket a régebbi modelleket használtam a fejlesztés során. A hibáikat próbáltam kiküszöbölni, az erényeiket pedig beépíteni a behemótba. Szeretném, ha bemelegítés gyanánt, megmutatnátok, hogy mire vagytok képesek ellenük. Nem szívesen vetem be a behemótot, ha arra érdemtelenek akarnak összeismerkedni vele. Lássuk, mire mentek velük! Előre szólok, hogy a döntetlent is vereségnek veszem.
Igazságos küzdelem várható, egy achát gólem lesz az ellenfeled. {támadása: 52.}

Néhány mozdulatot teszel, mormolsz, és a következő másodpercben már tompítás vibrál körülötted. A szilánk működik (+2 életpont). [+1% tau]
Ellenfeledre lesújtasz egy fehérál.roncsolása pszi támadással. 279 életpontot sebeztél.
Mielőtt ellenfeled a közeledbe érhetne, megcélzod a bo'adhun nyílpuskával. Elrepül 7 csillaglövedék. Megsoroztad az achát gólem pufók combját. (7 támadással 434 életpontot sebezve.) Csatakiáltást hallatsz: "Már megint nincs rajtad sapja!" 65 ép-nyi sebzést okoztál. Felkészülsz a spirituális extenzióra.
Ent pásztorbottal néhány helyen meghorzsolod az achát gólem nyakát. (8 támadással 1054 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+211 életerő). Távolról rovarfelhő II varázslatot lősz a másikra. 212 életpontot sebeztél. Ellenfeledet különösen vérszomjas darazsak veszik körül. Zarknod szemével gyengén megütöd az achát gólem pufók combját. (1 támadással 69 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+14 életerő). Egy káoszcsapás varázslattal köszöntöd a másikat. 85 életpontot sebeztél. Az achát gólem mancsa centiméterekre az arcodtól suhan el! Az achát gólem szemében félelem villan, aztán lassan lehunyja, miközben lelke kitör testének fogságából.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 7 csillaglövedéket találsz meg, amelyet még használni tudsz. 12069 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál. Megújítod az áldomás varázslatot. [-20 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). [+1% teo] Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-23 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). [+1% teo] {Csatastatisztika; sebzés: 2198, sebződés: 0, gyógyulás: 231, összesen: +231 ÉP}


Enwor Etdran egy adamantit gólem, Yalanna Dorson egy natharion gólem, Hooligan egy kyorg őrgólem, Szeli'D Kígyószisz egy ryuku gólem életét vette az elmúlt percekben. Numenathi professzor úr nem tűnik csalódottnak, hogy szétvertétek, és használhatatlanná tettétek játékszereit. Nyilván ezt is belekalkulálta a várható veszteségek sorába. Meghúz egy újabb kart, és a terem túlsó végében kinyílik egy rejtett átjáró. Ezen keresztül vezet, és egy újabb, valamivel kisebb terembe juttok. A terem közepén karba font mancsokkal, halálos nyugalommal várakozik a kvazárbehemót. Meg kell hagyni, impozáns látvány.
- A behemót nem fél, nem érez, és nem hátrál. Egyszerűen tökéletes! Ha le tudjátok győzni, megduplázom a tétjeiteket, tehát a dupláját kapjátok annak, mint amit tétként feltettetek. Persze csak annak fizetek, aki túléli a csatát. Csak bátran! Ne féljetek, nem harap... Állkapcsot, és fogakat ugyanis nem építettem bele, hihihi.
Enwor Etdrannal, Yalanna Dorsonnal, Hooligannal és Szeli'D Kígyószisszel indultok csatába. Egy kvazárbehemót lesz az ellenfél! (ld. enc.)

Enwor Etdran egy fizikai pajzs védekező rúna felrakásával nyit. Enwor Etdran egy hhaar burka II varázslattal készül a csatára. Yalanna Dorson egy elmehártya felrakásával nyit. Hooligan rezisztencia létrehozásához szükséges szavakat mormol. Hooligan mormolni kezd. Létrejött egy árnyak segítsége körülötte. Védekezésképp villámgyorsan felhúzol egy tompítás varázst. A szilánk működik (+2 életpont). [+1% tau]
Enwor Etdran mormol, majd ujjaiból kirepül egy tűzgolyó varázslat. 320 életpontot sebzett.
Yalanna Dorson egy tűzgolyó varázslattal köszönti a másikat. 119 életpontot sebzett. Hooligan egy őstűz varázslattal köszönti a másikat. 141 életpontot sebzett. Hooligan egy kézmozdulatot tesz, majd ellő egy hangcsapás varázslatot. [kvazárbehemót:] A lény immúnis erre a varázslatra! [Enwor Etdran:] A lény immúnis erre a varázslatra! [Yalanna Dorson:] A lény immúnis erre a varázslatra! A lény immúnis erre a varázslatra! [Szeli'D Kígyószisz:] A varázslat kudarcot vallott. Pszi támadást indítasz: pillanatok alatt létrejön egy fehérál.roncsolása. A lény immúnis erre a varázslatra! Szeli'D Kígyószisz mélyen koncentrálva megidéz egy armageddon varázslatot. [kvazárbehemót:] 80 életpontot sebzett. [Enwor Etdran:] 88 életpontot vesztett. [Yalanna Dorson:] 84 életpontot vesztett. [Hooligan:] 31 életpontot vesztett. Semmi hatás! (Az immunitáskő védett meg.)
Enwor Etdran vas dobónyilat küld az ellenfél felé. Elrepül 9 vas dobónyíl. Alaposan megsorozza a kvazárbehemót testét. (9 támadással 600 életpontot sebezve.) Yalanna Dorson vas dobónyilat markolva becélozza a mozgó célpontot. Elrepül 8 vas dobónyíl. Több lövedéke átfúrja a kvazárbehemót testét. (8 támadással 497 életpontot sebezve.) Hooligan megveti a lábát, és a gnóm nyílpuskával az ellenfélre lő. Elrepül 8 nyílpuska lövedék. Alaposan megsorozza a kvazárbehemót lábát. (8 támadással 691 életpontot sebezve.) Szemöldöködet ráncolva, lélegzetedet visszafojtva koncentrálsz, hogy a bo'adhun nyílpuskával célba találj. Elrepül 7 csillaglövedék. Párszor kipécézted a kvazárbehemót bal lábát. (7 támadással 431 életpontot sebezve.) Elkiáltod magad: "Nincs végzet, csak ha bevégzed!" 63 életpontot sebeztél. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Szeli'D Kígyószisz azt üvölti: "Rajta, rajta, rajta, fel a diadalra!" 58 ép-nyi sebzést okozott a hangcsapás!
Pusztító lándzsával Enwor Etdran gyengén megszurkálja a kvazárbehemót lábát. (10 támadással 1846 életpontot sebezve.) T'vadar tőrével Enwor Etdran párszor épp hogy megérintgeti a kvazárbehemót testét. (10 támadással 974 életpontot sebezve.) Biethlan karddal Yalanna Dorson kicsit megvagdalja a kvazárbehemót kvazár lábát. (9 támadással 1064 életpontot sebezve.) Yalanna Dorson néhány elegáns kézmozdulata után már süvít is az ellenfél felé egy őselemi savcsapás. 110 életpontot sebzett. Wakizashival Yalanna Dorson néhányszor súrolja a kvazárbehemót kvazár lábát. (7 támadással 483 életpontot sebezve.) Yalanna Dorson néhány elegáns kézmozdulata után már süvít is az ellenfél felé egy tűzkéz. 14 életpontot sebzett. Pusztító lándzsával Hooligan néhány helyen meghorzsolja a kvazárbehemót lábát. (12 támadással 2650 életpontot sebezve.) T'vadar tőrével Hooligan megkarcolja a kvazárbehemót testét. (1 támadással 123 életpontot sebezve.) Ent pásztorbottal súrolod a kvazárbehemót jobb oldalát. (1 támadással 119 életpontot sebezve.) (Nincs értelme vámpirizálni.) Mélyen koncentrálva, megidézel egy rovarfelhő II varázslatot. [kvazárbehemót:] 23 életpontot sebeztél. Ellenfeledet különösen vérszomjas darazsak veszik körül. [Enwor Etdran:] 24 életpontot vesztett. (Társad különösen vérszomjas darazsak veszik körül, s itt-ott belé is csípnek!) [Yalanna Dorson:] 21 életpontot vesztett. (Társad különösen vérszomjas darazsak veszik körül, s itt-ott belé is csípnek!) [Hooligan:] 18 életpontot vesztett. (Társad különösen vérszomjas darazsak veszik körül, s itt-ott belé is csípnek!) [Szeli'D Kígyószisz:] 23 életpontot vesztett. (Társad különösen vérszomjas darazsak veszik körül, s itt-ott belé is csípnek!)
Zarknod szemével csak érinted a kvazárbehemót nyakát. (1 támadással 74 életpontot sebezve.) Támadó varázslatot alkalmazol: ellenfeledre káoszcsapás varázslatot lősz. A lény immúnis erre a varázslatra! Shengoroth karmával Szeli'D Kígyószisz kicsit megvágja a kvazárbehemót testét. (1 támadással 87 életpontot sebezve.) Szeli'D Kígyószisz támadó varázslatot alkalmaz: az ellenfélre nekromanta csókja varázslatot lő. 52 életpontot sebzett. Társad gyógyult. Szeli'D Kígyószisz támadó varázslatot alkalmaz, méghozzá egy rovarfelhő II varázst. [kvazárbehemót:] 14 életpontot sebzett. Az ellenfelet különösen vérszomjas darazsak veszik körül, hogy jól megcsipkedjék. [Enwor Etdran:] 13 életpontot vesztett. (Társad különösen vérszomjas darazsak veszik körül, s itt-ott belé is csípnek!) [Yalanna Dorson:] 14 életpontot vesztett. (Társad különösen vérszomjas darazsak veszik körül, s itt-ott belé is csípnek!) [Hooligan:] 12 életpontot vesztett. (Társad különösen vérszomjas darazsak veszik körül, s itt-ott belé is csípnek!) 16 életpontot vesztettél. (Különösen vérszomjas darazsak vesznek körül, és itt-ott beléd csípnek!) Otagi csáppal Szeli'D Kígyószisz súrolja a kvazárbehemót fém testét. (1 támadással 69 életpontot sebezve.) Szeli'D Kígyószisz mélyen koncentrálva megidéz egy halálvarázslat varázslatot, majd az ellenfélre küldi. A lény immúnis erre a varázslatra! A kvazárbehemót mancsai Enwor Etdran bordázatának épségét veszélyeztetik! (2 támadástól 468 életpontot vesztett.) Az ellenfél támadó varázslatot alkalmaz: rovarfelhő II varázslatot lő. [Enwor Etdran:] 22 életpontot vesztett. (Társad különösen vérszomjas darazsak veszik körül, s itt-ott belé is csípnek!) [Yalanna Dorson:] 25 életpontot vesztett. (Társad különösen vérszomjas darazsak veszik körül, s itt-ott belé is csípnek!) [Hooligan:] 16 életpontot vesztett. (Társad különösen vérszomjas darazsak veszik körül, s itt-ott belé is csípnek!) 25 életpontot vesztettél. (Különösen vérszomjas darazsak vesznek körül, és itt-ott beléd csípnek!) [Szeli'D Kígyószisz:] 23 életpontot vesztett. (Társad különösen vérszomjas darazsak veszik körül, s itt-ott belé is csípnek!) A kvazárbehemót szemében félelem villan, aztán lassan lehunyja, miközben lelke kitör testének fogságából.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 6 csillaglövedéket találsz meg, amelyet még használni tudsz. 4620 tapasztalati pontot kaptál. A szörnyet te fogod átkutatni. Megújítod az áldomás varázslatot. [-20 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). [+1% teo] {Csatastatisztika; sebzés: 710, sebződés: 41, gyógyulás: 4, összesen: -37 ÉP, összes sebzés: 10775, összes sebződés: 923}

Mikor a behemót nagy döndüléssel a földre dől, és megszűnik mozogni, Numenathi még percekig áll fölötte hitetlenkedve. Aztán finoman felhívjátok rá a figyelmét, hogy tartozik némi apróval, mire előveszi a jutalmatokat, és mindenkit rendben kifizet. Valószínűleg itt-ott még módosítania kell a behemót paraméterein, mert nem volt túl nehéz ellenfél - állapítjátok meg egybehangzóan, miközben a tudós kikísér titeket. Megbeszélt döntésetek alapján a te jutalmad 2000 arany és 1 Numenathi ládikája (ld. enc.) jut. (Enwor Etdran 2000 arannyal és 1 Numenathi ládikájával , Yalanna Dorson 2000 arannyal és 1 Numenathi ládikájával , Hooligan 2000 arannyal és 1 Numenathi ládikájával
, Szeli'D Kígyószisz 2000 arannyal és 1 Numenathi ládikájával boldogabban távozhat.) Ahogy kiléptek a laboratórium épületéből, szétszéledtek, és ki, ki megy a saját dolga után. A táborhelyedre visszatérve azon tűnődsz, hogy miféle élete lehet egy ilyen tudós varázslónak, távol a világtól. Talán, ha egyszer megunod a folytonos vándorlást, a kalandokat, és a veszélyt, te is ilyen életet fogsz választani? - mélázol, aztán jól betakarózva, aludni térsz. A sok gyakorlás növelte tudásodat (+1 csapatmunka). Tapasztalataid alapján újabb dolgokat vagy képes megállapítani a többszemélyes kalandokról. (ld. enc.) 132000 tapasztalati pontot kaptál. [100 pontot használtál fel, van még 670. Kapsz 140 VP-t.]
Sok hasznos dolgot tanulsz a krónikából, így aztán hatékonyabban cselekszel (+10 tvp ). Miután kipihented magadat, visszaváltozol eredeti formádra. Zu'lit tarsolya termel 2 sáfrányport. Az aranytermő erszény 73 aranyat termelt. A tl'urlang termelő hipp, hopp, láss csodát - a semmiből előállít neked 1 tl'urlang fiolát. [tl'urlang fiola ládikóba-> (183,31)-> 50 arany, -2 ÉP] Minden varázserőd visszatért. (+1698 varázspont.) Időt cserélsz (+10 TVP, -5 VP). Mentális erőd regenerálódik. (+322 pszi pont.) Erőt merítesz a Közös Tudatból. (+7 tudatpont.) A plusz TU-kat 30 TVP-re váltod. [A két forduló között 3 új/megváltoztatott Encyclopedia Fantasia-t kaptál. (ld. enc.)]

* 1. KP: elmormolod a 71. varázslatot a 28. varázslatot az 53. varázslatot
Hihetetlen sebességgel varázsolsz. Újabb lehetőségek nyílnak meg előtted szürkeállományod kihasználására. [-20 pszi pont.] [2 pontot használtál fel, van még 718. Kapsz 2 VP-t.]
Szupersebesen mormolsz. Izmaid megnőnek, megdagadnak (+24 erő). [-25 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). [+1% teo] [2 pontot használtál fel, van még 716. Kapsz 2 VP-t.]
Beizzik a turbómágia. Csapásaid erősebbek lesznek! (+20 sebzés támadásonként.) [-24 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont). [+3% teo] [2 pontot használtál fel, van még 714. Kapsz 2 VP-t.]

* 2. KP: elmormolod a 26. varázslatot a 165. varázslatot a 188. varázslatot
Fürgén varázsolsz! A varázslat működésbe lép, láthatatlanul védelmezve testedet. [-16 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont). [+1% teo] [2 pontot használtál fel, van még 712. Kapsz 2 VP-t.]
Szupersebesen mormolsz. Esszenciavédelem vonja be tested. [-15 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). [+1% teo] [2 pontot használtál fel, van még 710. Kapsz 2 VP-t.]
Fürgén varázsolsz! Kékes fény vonja be bőröd. [-15 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). [+2% teo] [2 pontot használtál fel, van még 708. Kapsz 2 VP-t.]

* 3. KP: elmormolod a 120. varázslatot a 137. varázslatot a 182. varázslatot
Hihetetlen sebességgel varázsolsz. Iszonyatosan erős mentális pajzs feszül védelmezőn az elméd köré. [-15 pszi pont.] [2 pontot használtál fel, van még 706. Kapsz 2 VP-t.]
Fürgén varázsolsz! Felkészülsz a szemmelverésre. [-18 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). [+2% teo] [2 pontot használtál fel, van még 704. Kapsz 2 VP-t.]
Hihetetlen sebességgel varázsolsz. Zöldes fényű erőtér kezd körülötted vibrálni. [-42 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont). [+2% tau] [2 pontot használtál fel, van még 702. Kapsz 2 VP-t.]

* 4. KP: elmormolod a 157. varázslatot a 227. varázslatot a 279. varázslatot
Beizzik a turbómágia. [-54 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). [+1% tau] [2 pontot használtál fel, van még 700. Kapsz 2 VP-t.]
Fürgén varázsolsz! [-66 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). [+3% tau] [2 pontot használtál fel, van még 698. Kapsz 2 VP-t.]
Beizzik a turbómágia. [-55 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). [+2% tau] [2 pontot használtál fel, van még 696. Kapsz 2 VP-t.]

* 5. KP: elmormolod a 127. varázslatot a 209. varázslatot a 220. varázslatot
Gyorsvarázsolsz! Az erőpajzs láthatatlanul vibrálni kezd körülötted. [-30 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). [+2% teo] [2 pontot használtál fel, van még 694. Kapsz 2 VP-t.]
Gyorsvarázsolsz! Felkészülsz a vadászatra. [-40 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). [+2% teo] [2 pontot használtál fel, van még 692. Kapsz 2 VP-t.]
Hihetetlen sebességgel varázsolsz. (+2 minden tulajdonságodra.) [-25 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont). [+1% teo] [2 pontot használtál fel, van még 690. Kapsz 2 VP-t.]

* 6. KP: elmormolod a 88. varázslatot a 172. varázslatot a 178. varázslatot
Sajnos nincs a birtokodban valamilyen komponens, ami feltétlenül szükséges lenne a varázslat elmondásához (1 szopókő). [0 pontot használtál fel, van még 690.]
Fürgén varázsolsz! Kékesen vibrálni kezd a levegő, és a villódzásból kibontakozik egy planetáris őrdémon. Micsoda fenséges látvány! Teljesen békésnek látszik, remélhetőleg tökéletesen fogja feladatát ellátni. [-18 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont). [+2% teo] [0 pontot használtál fel, van még 690.]
Hihetetlen sebességgel varázsolsz. Leheletvékony mágikus aura jelenik meg a tárgyaid körül. [-14 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). [+1% teo] [2 pontot használtál fel, van még 688. Kapsz 2 VP-t.]

* 7. KP: elmormolod a 224. varázslatot a 64. varázslatot a 247. varázslatot
Hihetetlen sebességgel varázsolsz. Munkád gyümölcsözni fog! [-40 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). [+1% tau] [0 pontot használtál fel, van még 688.]
Gyorsvarázsolsz! [-6 pszi pont.] [2 pontot használtál fel, van még 686. Kapsz 2 VP-t.]
Gyorsvarázsolsz! Érzed, ahogy egyre erősebben buzog az Elméd Dominanciája. [-20 pszi pont.] [2 pontot használtál fel, van még 684. Kapsz 2 VP-t.]

* 8. KP: leveszed/lerakod az 511. tárgyat
Kiveszed a füledből az Eldereth kristályt. [0 pontot használtál fel, van még 684.]

* 9. KP: kézbeveszed/felveszed a 608. tárgyat az 1041. tárggyal az 1037. tárgyat
A füledre akasztod az ősmágus fülbevalóját. [0 pontot használtál fel, van még 684.]
Leveszed a mágusköpenyt, majd felöltöd az arany sárkányköpenyt. [0 pontot használtál fel, van még 684.]
Leveszed a lidérckoronát, majd a fejedre teszed az arany sárkánysisakot. [0 pontot használtál fel, van még 684.]

* 10. KP: t. energia kisütése: 145 2
Felkészülsz a kasztroplanáris transzformáció förtelmesen undorító szertartására. [-1 TU.] [10 pontot használtál fel, van még 674. Kapsz 14 VP-t.]

vv 443 73 214 elmormolod a 443. varázslatot a 73. varázslatot a 214. varázslatot
Fürgén varázsolsz! Érzed, ahogy a harci induló ritmusára mozdul minden izmod (+5 támadás). [-80 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). [+2% tau] [2 pontot használtál fel, van még 672. Kapsz 2 VP-t.]
Beizzik a turbómágia. Hosszasan meditálsz, pszi gyakorlatokat hajtasz végre. [-20 pszi pont.] [5 pontot használtál fel, van még 667. Kapsz 7 VP-t.]
Beizzik a turbómágia. Aláhullik az égből 1718 arany! Gyorsan összeszeded. [-12 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). [+1% teo] [2 pontot használtál fel, van még 665. Kapsz 2 VP-t.]

vv 161 377 184 elmormolod a 161. varázslatot a 377. varázslatot a 184. varázslatot
Beizzik a turbómágia. Következő fordulódban varázsenergiát nyersz ki. [-65 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont). [2 pontot használtál fel, van még 663. Kapsz 2 VP-t.]
Beizzik a turbómágia. Aranyszín ragyogás jelenik meg körülötted. [-50 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). [+3% teo] [2 pontot használtál fel, van még 661. Kapsz 2 VP-t.]
Hihetetlen sebességgel varázsolsz. [-39 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). [+1% tau] [2 pontot használtál fel, van még 659. Kapsz 2 VP-t.]

vv 73 73 73 elmormolod a 73. varázslatot a 73. varázslatot a 73. varázslatot
Szupersebesen mormolsz. Alapvető gyakorlatokat végzel, amelyek pszi szakértelmedet fejlesztik. [-20 pszi pont.] [5 pontot használtál fel, van még 654. Kapsz 7 VP-t.]
Gyorsvarázsolsz! Pszi energiádat próbálod megismerni különböző gyakorlatok útján. [-20 pszi pont.] [5 pontot használtál fel, van még 649. Kapsz 7 VP-t.]
Beizzik a turbómágia. Alapvető gyakorlatokat végzel, amelyek pszi szakértelmedet fejlesztik. [-20 pszi pont.] [5 pontot használtál fel, van még 644. Kapsz 7 VP-t.]

h 1168 6 használod az 1168. tárgyat
Főzőcskézésbe kezdesz, finom omlós szerencsemassza készül. Habzsolva nyeled be az elkészült ebédet. Igazi kincsvadászhoz illő érzéseid támadnak. 1625 tapasztalati pontot kaptál. [9 pontot használtál fel, van még 635. Kapsz 12 VP-t.]

hh 1153 1228 1228 használod az 1153. tárgyat az 1228. tárgyat az 1228. tárgyat
Előkotorászol egy ryuku amforát a táskádból, majd rövid vizsgálgatás után úgy döntesz: lesz, ami lesz, felhajtod a tartalmát. És igen... mintha egy bizonyos oldaladról megérintett volna a szerencse (+4% kincskeresés a forduló végéig). [1 pontot használtál fel, van még 634. Kapsz 1 VP-t.]
Behörpintesz 1 ork csodaszert. A sámánok ereje beléd száll: +2 támadás a forduló végéig. [3 pontot használtál fel, van még 631. Kapsz 4 VP-t.]
Felhajtasz 1 adag ork csodaszert. Megszédülsz ugyan tőle, de a hatás nem marad el: +2 támadás a forduló végéig. [3 pontot használtál fel, van még 628. Kapsz 4 VP-t.]

hh 841 1253 1534 használod a 841. tárgyat az 1253. tárgyat az 1534. tárgyat
Használod a varkaudar csészét. Szerencsésebb lettél 1 körre (+4 szerencse következő táborozásod végéig.) [1 pontot használtál fel, van még 627. Kapsz 1 VP-t.]
Beszippantod a csillezsálya levelének illatát, mely rövid ideig különösen intenzív hatást kelt benned. De aztán a bódulat elmúlik. (Hatása a kör végéig maradandó: +11 szerencse.) [6 pontot használtál fel, van még 621. Kapsz 8 VP-t.]
Használatba hozod a quwarg teleportgömböt, valahogy ösztönösen érzed, hogyan is kell. Szédüléshez hasonlatos érzés fog el, s mire elmúlik, már egy quwarg boly belsejében állsz. Nyögve körbepillantasz. Száraz, tág helyen vagy, de minden zsizseg a rovaroktól. És a sok csípés, iszonyú fájdalmas! (-9 életerő). Egyszercsak megmozdul valami nagy. Valami ÓRIÁSI. Valami, ami lényegesen nagyobb, mint egy átlag quwarg. Egy quwarg királynő! {max. életpontja: 151-166.}

Ezüstshurikent küldesz ellenfeled felé. Elrepül 3 ezüstshuriken. Több lövedéked átfúrja a quwarg királynő fejét. (3 támadással 111 életpontot sebezve.) Teli tüdőből elordítod: "Üsd, vágd, nem apád!" 67 életpontot sebeztél. A quwarg királynő szemében félelem villan, aztán lassan lehunyja, miközben lelke kitör testének fogságából.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 3 ezüstshurikent találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva az uzbány csőrt, szereztél 4 csepp ugh mérget. (Nincs mibe rakni 4 ugh mérget.) 1343 tapasztalati pontot kaptál.
{Csatastatisztika; sebzés: 178, sebződés: 0, gyógyulás: 0, összesen: +0 ÉP}

Egy kupacot látsz. Biztos kincs! Megpiszkálod. A kupac megmozdul. Egy quwarg ősmágus! {védettsége: 48 szúró, 48 vágó, 48 ütő ellen.}

Úgy ítéled meg, hogy nem árt egy agytaposás védekező rúna felrakása. A következő pillanatban már meg is idézted. Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). [+1% teo] Sajnos ellenfeled sem kezdő: felhelyez egy számodra ismeretlen védekező varázslatot. Ellenfeledre bo'adhun csapás varázslatot lősz. 817 életpontot sebeztél. Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). [+1% teo] Ellenfeled támadó varázslatot alkalmaz: jégcsóva varázslatot lő rád. 17 életpontot vesztettél. Ellenfeled mormol, majd ujjaiból kirepül egy tisztítótűz varázslat. A támadásnak - hála az égnek - semmi eredménye sem volt. A quwarg ősmágus összeesik, és nem mozdul többé. Megölted!
Úgy tűnik, alkalmasan betápoltál. Szerzeményed: 2 fekete gyöngy és egy xirnox szív [xirnox szív ládikóba-> (183,31)-> 10 arany, -2 ÉP]. 3118 tapasztalati pontot kaptál.
{Csatastatisztika; sebzés: 817, sebződés: 19, gyógyulás: 4, összesen: -15 ÉP}

Egy kupacot látsz. Biztos kincs! Megpiszkálod. A kupac megmozdul. Egy quwarg ősmágus!

Úgy ítéled meg, hogy nem árt egy agytaposás védekező rúna felrakása. A következő pillanatban már meg is idézted. Gyógyulsz (+2 életpont). Potenciális célpontod gyorsan felrak egy számodra ismeretlen védekező mágiát. Egy bo'adhun csapás varázslattal köszöntöd a másikat. 817 életpontot sebeztél. Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). [+1% teo] Ellenfeled néhány elegáns kézmozdulata után már süvít is feléd egy sötét halál. Szerencsére nem hatott rád. Távolról sötét halál varázslatot lő rád a másik. A támadásnak - hála az égnek - semmi eredménye sem volt. Yeeee! Lenyomtad az ellenfeledet, esélye sem volt.
Érdemes volt keresni: kincsre bukkansz! A zsákmány egy rókafarok és 8 madártoll. 3118 tapasztalati pontot kaptál.
{Csatastatisztika; sebzés: 817, sebződés: 0, gyógyulás: 4, összesen: +4 ÉP}

Söprögetni kezded a quwargokat, de még így is néhány fürtnyi a nyakadba esik. Észreveszel valamit. Éljen! Találtál 12 gyíkfüvet. [gyíkfű ládikóba-> (183,31)-> 12 arany, -2 ÉP] Eddig tartott a csodálatos utazás, ahogy a teleportgömb energiája kimerül, te visszakerülsz az induló koordinátára. [41 pontot használtál fel, van még 580. Kapsz 57 VP-t.]

v 22 322 elmormolod a 22. varázslatot
Mély, misztikus hangon kántálni kezdesz. A földből energia áramlik testedbe. Elmormoltad az unkreáció varázslatot! Unkreálod a birtokodban levő ezüsttőrt. Elteszed a kapott alkotóelemeket: 2 ezüstdarab. [-12 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont). [+1% teo] [5 pontot használtál fel, van még 575. Kapsz 7 VP-t.]

h 341 1531 1 használod a 341. tárgyat
A tárgyad lassan átváltozik, és a helyén 240 arany csillog! Elrakod a pénzt. [0 pontot használtál fel, van még 575.]

h 341 600 7 használod a 341. tárgyat
A tárgyaid lassan átváltoznak, és a helyükön 98 arany csillog! Elrakod a pénzt. [0 pontot használtál fel, van még 575.]

t 353 1 támadod a 353. szörnyet
FT 353 parancs tárolva.
Találkozol Szeli'D Kígyószisszel. Sheran lényének egy apró része. Tagja az Igaz Barátok Rendjének. Egy Arsa potrohgyűrűjét, egy Batharak vállemezét, egy dalebg.kristályvértet, egy derit sodronynadrágot, egy drag'kór fülkarikát, egy drakolder gyűrűt, egy Eldereth kristályt, egy hatalom fülbevalóját, egy lidérckoronát, egy Luthius karkötőjét, egy mágusköpenyt, egy mihlanil kesztyűt, egy mihlanil medált, egy mihlanil övet, egy natharion gömböt, egy örökkév. igazgyöngét, egy Ovgun nyakláncát, egy rogalhal csuklópántot, egy Rughar gyűrűjét, egy Ssszissszenő csizmát, egy virág szimbólumot és egy Vlagyimir gyűrűjét visel. A Pöröly Olimpia réz emlékérmét viseli. Ruházatát egy triklem drakolder trófea, egy quwarg bölcs trófea és egy quwarg b.háborító trófea teszi egyedivé. Ő is a te K.T.-dbe tartozik. Övén 1 kalandozóskalp fityeg! Jobb kezében egy Shengoroth karmát, bal kezében egy otagi csápot tart. Nem kell gyalog mászkálnia: pacija egy szelíd pikkelyes ptog. Teherhordója is van: egy sivatagi doareg! Szegény állat majd megszakad. {max. varázspontja: 4146; max. pszije: 682.} Auráját érzékelve máris tudod, semleges, mint a Tiéd. Üdvözlitek egymást, aztán ki-ki folytatja a maga útját.

v 84 353 elmormolod a 84. varázslatot
Elkezdesz a mágia mítikus nyelvén mormolni. Az utolsó szavakra megtelsz energiával. Az utolsó ige kiejtésével elmondtad a szörnyidézés varázslatot! Megidézel egy tesh alligátort! Szegény gyámoltalanul pislog, nem egészen érti, hogy hol van.
(Feltételes támadás:) Egy tesh alligátor! Ezt kerested. {max. életpontja: 71-76.} Nem tetszik a szörny képe. Úgy döntesz, kiplasztikázod egy kicsit.

Teli tüdőből elordítod: "Lejárt az időd!" 72 életpontot sebeztél. A szörny még egy utolsó halálüvöltést hallat, majd eldől.
Elmegy a kedved a harctól. Olyan gyorsan futsz el, hogy ellenfeled csak döbbenten áll és bambán bámul utánad. Felhasználva a vadászkést, szereztél 1 alligátorbőrt. (Ez idézett szörny volt, TP sajnos nem jár érte.)
{Csatastatisztika; sebzés: 72, sebződés: 0, gyógyulás: 0, összesen: +0 ÉP}

[-72 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont). [+3% teo] [10 pontot használtál fel, van még 565. Kapsz 14 VP-t.]

v 15 1253 6 elmormolod a 15. varázslatot
Mormolni kezdesz. A forró energia testedbe áramlik. Megidézted a szaporítás varázslatot! Gyorsan növekedni kezd, és már a kezedben is van 6 új csillezsályalevél. [-42 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). [+2% teo] [30 pontot használtál fel, van még 535. Kapsz 42 VP-t.]

v 96 144 61 elmormolod a 96. varázslatot
Arkánum-jeleket rajzolva a levegőbe, mormolni kezdesz. A mágia tűzként árad szét tagjaidban. Létrehoztad a városi teleport varázslatot! Vuuush, elteleportálsz!

A TELEPORTÁLÁS PILLANATA ELŐTTI TÉRKÉPED


(245,25) quwarg királynő (#153), quwarg ősmágus (#302), Szeli'D Kígyószisz (1958. kalandozó), tesh alligátor (#353)

[144,61] Egy kisebb településhez érkeztél. Itt, a vadon közepén kissé meglepő megnyilvánulását találod: egy útmutató táblát. Azaz valóban útmutató? Közelebb mész, hogy elolvasd. " Ízleld meg a rózsa vérét, tapasztald meg: jó a holtlét... " Ahogy sétálsz, egyszercsak megragadja valami a figyelmedet. Megvizsgálod közelebbről: találtál egy főutcát. Utad során felfedezel egy nekrofunt. Itt találkoztál az emberrel, aki egy ősi katedrálist akar felkutatni. (44. többszemélyes kaland, 60 TVP szükséges hozzá, innen nyugatra 3, délre 3 mérföldre teljesítheted.) Észreveszel egy fellegvárat. (no:1. építését Vashegyek Nemzete kezdte, eddig 12000 TVP épült bele.) Oopsz, e mellett nehogy elmenj! Éles szemeddel kiszúrtál egy Arénagödröt. Ki nyitott szemmel jár, talál: esetedben egy fellegvárat. (no:2. építését A Káosz Harmóniája kezdte, eddig 12000 TVP épült bele.) Megtorpansz egy pillanatra, és végignézel az utcát járó tömegen. Hamarosan kiszúrod Tugrundel professzort, aki még mindig a kalandozókat szólongatja. Hóbortos, ártalmatlan kisöreg! Talán előbb-utóbb talál majd valami balekot erre a bugyuta feladatra. (49. többszemélyes kaland, 80 TVP szükséges hozzá, innen keletre 132, északra 9 mérföldre teljesítheted.) Mindig van kedved kockázni, amikor alkalmat látsz rá, így most sem utasítod vissza a lehetőséget, amikor meglátsz egy kisebb csoportosulást, ahol pörögnek a kockák. A szerencse most sem hagyott el, nyertél 17 aranyat. Egy kapualjban gyanús árnyat pillantasz meg. A feléd közeledő részeg kalandozó mosolyt csal ajkaidra. Nagyot ásítasz, amíg vársz rá. {egyik sebzési módja: 3x 3d6+9.} Éhes szörny kalandozóval álmodik. Ez viszont nem alszik, hanem éppen neked akar ugrani.

Egy hhaar burka rúnavarázst mormol el ellenfeled. Távolról izomernyesztés varázslatot lő rád a másik. A támadásnak - hála az égnek - semmi eredménye sem volt. Teli erőből ezüstshurikent dobsz az ellenfeledre. Elrepül 3 ezüstshuriken. Lövedékeiddel perforálod a részeg kalandozó jobb karját. (3 támadással 139 életpontot sebezve.) Teli tüdőből elordítod: "A PÖRÖLY nevében!" 58 életpontot sebeztél. A szörny még egy utolsó halálüvöltést hallat, majd eldől.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 3 ezüstshurikent találsz meg, amelyet még használni tudsz. Alaposan átvizsgálod a tetemet. A következő kincseket találtad: 2 fekete gyöngy. Szereztél 1 szöges bunkót. [szöges bunkó ládikóba-> (143,61)-> 10 arany, -2 ÉP] 1579 tapasztalati pontot kaptál.
{Csatastatisztika; sebzés: 197, sebződés: 2, gyógyulás: 0, összesen: -2 ÉP}

Valaki már majdnem teljesen learatta előtted a vajbanán-bokrot. Azért maradt még néhány fürt! (+2 kaja.) Van itt egy maffia bank (705. épület.), egy ezüst mágustorony (706. épület.), egy Ördögi Kör (710. épület.) és egy Trikornis Futárszolgálat (712. épület.).
(Feltételes készítés:) Legyártottál 6 csillaglövedéket. Egészséged TF-elődött. (+1 egészség.)
[-80 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). [+3% tau] [22 pontot használtál fel, van még 513. Kapsz 30 VP-t.]

v 84 353 elmormolod a 84. varázslatot
Szemöldöködet ráncolva gyors ujjmozdulatokba és kántálásba kezdesz. A kitörni készülő energia már az ujjaidban is van! Egy utolsó kézmozdulattal kisütöd a szörnyidézés varázslatot! Megidézel egy tesh alligátort! Szegény gyámoltalanul pislog, nem egészen érti, hogy hol van.
(Feltételes támadás:) Egy tesh alligátor! Ezt kerested. {támadása: 18.} Végre egy kis testmozgás. Fincsi!

Elüvöltöd magad: "Üsd, vágd, nem apád!" 69 ép-nyi sebzést okoztál. Meglengetve az ent pásztorbotot a másikra rontasz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Ent pásztorbottal kegyetlenül megütöd a tesh alligátor bal első lábát. (1 támadással 117 életpontot sebezve.) (Nincs értelme vámpirizálni.) Transzformálsz! (+11 varázspont.) Néhány elegáns kézmozdulat után már süvít is ellenfeled felé egy rovarfelhő II. 238 életpontot sebeztél. Ellenfeledet különösen vérszomjas darazsak veszik körül. Zarknod szemével egy borzalmas ütést mérve rá összetöröd a tesh alligátor lapos fejét. (1 támadással 62 életpontot sebezve.) Transzformálsz! (+6 varázspont.) Támadó varázslatot alkalmazol: ellenfeledre káoszcsapás varázslatot lősz. 81 életpontot sebeztél. A tesh alligátor állkapcsa ártalmatlanul csapódik össze melletted. A másik elterül, rángatózik egy kicsit, majd csendben meghal.
Alaposan átvizsgálod a tetemet. Érdemes volt keresni: kincsre bukkansz! A zsákmány 1 elf csont [elf csont ládikóba-> (143,61)-> 4 arany, -2 ÉP]. Felhasználva a vadászkést, szereztél 1 alligátorbőrt. (Ez idézett szörny volt, TP sajnos nem jár érte.)
{Csatastatisztika; sebzés: 567, sebződés: 2, gyógyulás: 0, összesen: -2 ÉP}

[-72 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont). [+3% teo] [10 pontot használtál fel, van még 503. Kapsz 14 VP-t.]

t 7134 támadod a 7134. szörnyet
FT 7134 parancs tárolva. [0 pontot használtál fel, van még 503.]

ftv 271 7134 felt. tám/véd. varázslat a 271. varázslatot a 7134. szörnyet
Ez a lény nem választható a Halálos érintés célpontjaként! [0 pontot használtál fel, van még 503.]

be 497 8 1 bemész a 497. épületbe
Az arénát övező kerítéshez lépsz. A púpos varkaudar egy aknához vezet, amelyben egy létrát látsz. Bíztat hogy mássz le rajta. Legyőzve rossz érzésed lemászol, az akna aljából egy alagút vezet az arénába. Belépsz a porondra, a varkaudar közönség lelkesen felkiált, előre élvezik a várható vérengzést.
Egy másik alagúton érkezik ellenfeled. Egy varkaudar katona {max. életpontja: 1001-1164.}

Megfontoltan felméred a helyzeted, majd elmormolsz egy agytaposás varázslatot. Gyógyulsz (+2 életpont). Sunyi ellenfeled, egy pszi-acéltorony pszi felrakásával szöszmötöl! Egy kézmozdulatot teszel, majd ellősz egy bo'adhun csapás varázslatot. 1117 életpontot sebeztél. Gyógyulsz (+2 életpont). [+1% teo] Mélyen koncentrálva, ellenfeled megidéz egy Tharr haragja varázslatot, majd rád küldi. 30 életpontot vesztettél. Véres nyál csordul ki a varkaudar katona száján, majd halk hörgéssel a porba hull.
Felhasználva a vadászkést, szereztél 1 varkaudar csontot. [varkaudar csont ládikóba-> (143,61)-> 4 arany, -2 ÉP] 7022 tapasztalati pontot kaptál.
{Csatastatisztika; sebzés: 1117, sebződés: 32, gyógyulás: 4, összesen: -28 ÉP}

Egy másik alagúton érkezik ellenfeled. Egy sötét ölész {védettsége: 70 szúró, 70 vágó, 70 ütő ellen.}

Mentális energiáidat gyűrűbe gyűjtöd, majd útjának eresztesz egy fehérál.roncsolása pszi támadást. 720 életpontot sebeztél. Mielőtt összecsapnátok, a bo'adhun nyílpuskával ellenfeledre lősz néhány lövedéket. Elrepül 6 csillaglövedék. Többször meglövöd a sötét ölész bal karját. (6 támadással 384 életpontot sebezve.) A szörny még egy utolsó halálüvöltést hallat, majd eldől.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 6 csillaglövedéket találsz meg, amelyet még használni tudsz. 12848 tapasztalati pontot kaptál. Megújítod az áldomás varázslatot. [-20 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). [+3% teo]
{Csatastatisztika; sebzés: 1104, sebződés: 0, gyógyulás: 2, összesen: +2 ÉP}

Egy másik alagúton érkezik ellenfeled. Egy zafír sárkány {max. életpontja: 1281-1360.}

Úgy ítéled meg, hogy nem árt egy elektromos pajzs védekező rúna felrakása. A következő pillanatban már meg is idézted. A szilánk működik (+2 életpont). [+1% tau] Sajnos ellenfeled sem kezdő: felhelyez egy elektromos pajzs varázslatot. Pszi támadást indítasz: pillanatok alatt létrejön egy direkt kontaktus I. Elszívod ellenfeled pszi energiáit! (+110 pszi pont.) Ellenfeled koncentrál, majd megindít egy az agy kifacsarása pszi támadást. Semmi hatás! Ellenfeled néhány elegáns kézmozdulata után már süvít is feléd egy ősvillám. 84 életpontot vesztettél. Üdvözlésképpen egy gömbvillám varázslatot ereszt meg irányodba ellenfeled. A támadása szerencsére hatástalan volt. (mivel elektromos pajzs van rajtad.) Mielőtt ellenfeled a közeledbe érhetne, megcélzod a bo'adhun nyílpuskával. Elrepül 7 csillaglövedék. Többször meglövöd a zafír sárkány fejét. (7 támadással 443 életpontot sebezve.) A szörny villámokat lehel! Semmilyen kárt nem okozott benned. Ellenfeledre nézel, és a képébe ordítod: "Ezt kapd ki!" 63 ép-nyi sebzést okoztál. A sok gyakorlás növelte tudásodat (+1 ordítás). Félelmet nem ismerve a másikra rohansz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Ent pásztorbottal párszor megpöccinted a zafír sárkány óriási karmát. (6 támadással 803 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+161 életerő). Transzformálsz! (+40 varázspont.) Támadó varázslatot alkalmazol: ellenfeledre rovarfelhő II varázslatot lősz. 218 életpontot sebeztél. Ellenfeledet különösen vérszomjas darazsak veszik körül. Zarknod szemével csak érinted a zafír sárkány pikkelyes testét. (1 támadással 68 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+14 életerő). Transzformálsz! (+3 varázspont.) Ellenfeledre káoszcsapás varázslatot lősz. 86 életpontot sebeztél. Egy gyenge harapást kapsz a jobb válladba. (1 támadástól 22 életpontot vesztesz.) A zafír sárkány farkával a kezedre csap. (1 támadástól 18 életpontot vesztesz.) Karmával néhányszor a zafír sárkány megcsapja a fejedet. (2 támadástól 33 életpontot vesztesz.) A zafír sárkány összecsuklik, majd megpróbál feltápászkodni, de végleg elhagyja az ereje, és elterül. Megölted.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 7 csillaglövedéket találsz meg, amelyet még használni tudsz. Alaposan átvizsgálod a tetemet. Nemhiába, alkalmas tápszereket találsz! Nézzük, milyen kincsre bukkantál: egy ezüst karkötő [ezüst karkötő ládikóba-> (143,61)-> 14 arany, -2 ÉP], egy szent jogar [szent jogar ládikóba-> (143,61)-> 50 arany, -2 ÉP], 2 aranylánc [aranylánc ládikóba-> (143,61)-> 40 arany, -2 ÉP], 34 arany, egy aranytű, egy obszidián függő [obszidián függő ládikóba-> (143,61)-> 10 arany, -2 ÉP] és egy igazgy. fülbevaló [igazgy. fülbevaló ládikóba-> (143,61)-> 20 arany, -2 ÉP]. Felhasználva a vadászkést, szereztél 6 sárkánypikkelyt. [sárkánypikkely ládikóba-> (143,61)-> 120 arany, -2 ÉP] 17567 tapasztalati pontot kaptál. Megújítod az áldomás varázslatot. [-20 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). [+1% teo] Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-23 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). [+1% teo]
{Csatastatisztika; sebzés: 1681, sebződés: 169, gyógyulás: 181, összesen: +12 ÉP}

A kerítésen átlendülve érkezik a porondra ellenfeled. Egy sötét ölész {támadása: 66.}

Mentális energiáidat gyűrűbe gyűjtöd, majd útjának eresztesz egy fehérál.roncsolása pszi támadást. 723 életpontot sebeztél. A bo'adhun nyílpuskával célzol és lősz. Elrepül 5 csillaglövedék. Többször meglövöd a sötét ölész elmosódó alakját. (5 támadással 322 életpontot sebezve.) A szörny még egy utolsó halálüvöltést hallat, majd eldől.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 5 csillaglövedéket találsz meg, amelyet még használni tudsz. 12848 tapasztalati pontot kaptál. Megújítod az áldomás varázslatot. [-20 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). [+3% teo]
{Csatastatisztika; sebzés: 1045, sebződés: 0, gyógyulás: 2, összesen: +2 ÉP}

A kerítésen átlendülve érkezik a porondra ellenfeled. Egy vark. nekromanta {támadása: 23.}

Ellenfeled varázstudó! Elmond magára egy számodra ismeretlen védekező varázslatot. Ellenfeled sötét halál varázslatot lő rád. A támadása szerencsére hatástalan volt. Ezüstshurikent küldesz ellenfeled felé. Elrepül 3 ezüstshuriken. Pár lövedéked átjárja a vark. nekromanta bal lábát. (3 támadással 141 életpontot sebezve.) A másik elterül, rángatózik egy kicsit, majd csendben meghal.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 3 ezüstshurikent találsz meg, amelyet még használni tudsz. 1073 tapasztalati pontot kaptál.
{Csatastatisztika; sebzés: 141, sebződés: 0, gyógyulás: 0, összesen: +0 ÉP}

A kerítésen átlendülve érkezik a porondra ellenfeled. Egy ében hadúr

Úgy ítéled meg, hogy nem árt egy védelem sav ellen védekező rúna felrakása. A következő pillanatban már meg is idézted. Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). [+1% tau] A mészárlásra kiszemelt áldozat védelem tűz ellen varázst lök magára. Koncentrálsz, majd megindítasz egy az agy kifacsarása pszi támadást. 375 életpontot sebeztél. Ellenfeled alaposan elkábult. Ellenfeled egy kézmozdulatot tesz, majd ellő egy savhurrikán varázslatot. A támadása szerencsére hatástalan volt. (mivel védelem sav ellen van rajtad.) Szemöldöködet ráncolva, lélegzetedet visszafojtva koncentrálsz, hogy a bo'adhun nyílpuskával célba találj. Elrepül 5 csillaglövedék. Néhány helyen eltalálod az ében hadúr testét. (5 támadással 325 életpontot sebezve.) A szörny még egy utolsó halálüvöltést hallat, majd eldől.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 5 csillaglövedéket találsz meg, amelyet még használni tudsz. 7447 tapasztalati pontot kaptál. Megújítod az áldomás varázslatot. [-20 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). [+3% teo]
{Csatastatisztika; sebzés: 700, sebződés: 0, gyógyulás: 4, összesen: +4 ÉP}

A közönség belöki soraiból ellenfeled. Egy vörös rakolits {támadása: 16.}

Ellenfeled támadó varázslatot alkalmaz: energiatüskék varázslatot lő rád. 9 életpontot vesztettél. Azt üvöltöd: "Dögölj meg!" 62 életpontot sebeztél. Vad csatakiáltással, felemelve az ent pásztorbotot a másikra ugrasz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Ent pásztorbottal gyilkos csapást mérve bezúzod a vörös rakolits jobb oldalát. (1 támadással 135 életpontot sebezve.) (Nincs értelme vámpirizálni.) Transzformálsz! (+2 varázspont.) Egy kézmozdulatot teszel, majd ellősz egy rovarfelhő II varázslatot. 225 életpontot sebeztél. Ellenfeledet különösen vérszomjas darazsak veszik körül. Zarknod szemével gyilkos csapást mérve bezúzod a vörös rakolits jobb vállát. (1 támadással 71 életpontot sebezve.) Transzformálsz! (+1 varázspont.) Egy kézmozdulatot teszel, majd ellősz egy káoszcsapás varázslatot. 91 életpontot sebeztél. Távolról energiatüskék varázslatot lő rád a másik. 14 életpontot vesztettél. A vörös rakolits feléd sújt csáprágóival, de mellé! A vörös rakolits összecsuklik, majd megpróbál feltápászkodni, de végleg elhagyja az ereje, és elterül. Megölted.
Felhasználva a kőkalapácsot, szereztél 1 rakolits port. 825 tapasztalati pontot kaptál.
{Csatastatisztika; sebzés: 584, sebződés: 23, gyógyulás: 0, összesen: -23 ÉP}

Egy másik alagúton érkezik ellenfeled. Egy varkaudar varázsló {védettsége: 28 szúró, 28 vágó, 28 ütő ellen.}

Még megfelelő a távolság - felhúzol egy agytaposás varázslatot. Gyógyulsz (+2 életpont). [+1% teo] Sajnos ellenfeled sem kezdő: felhelyez egy elektromos pajzs varázslatot. Néhány elegáns kézmozdulat után már süvít is ellenfeled felé egy tűzgolyó. 421 életpontot sebeztél. Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). [+2% tau] Üdvözlésképpen egy savhurrikán varázslatot ereszt meg irányodba ellenfeled. 26 életpontot vesztettél. A varkaudar varázsló összecsuklik, majd megpróbál feltápászkodni, de végleg elhagyja az ereje, és elterül. Megölted.
2171 tapasztalati pontot kaptál.
{Csatastatisztika; sebzés: 421, sebződés: 26, gyógyulás: 4, összesen: -22 ÉP}


A közönség éljenez, úgy tűnik legyőzted minden ellenfeledet. A púpos varkaudar mogorván előkotorja az erszényét, és kezedbe számlálja a megállapodott összeget. Kapsz 2000 aranyat. [85 pontot használtál fel, van még 418. Kapsz 119 VP-t.]

m 2 7 7 mozogsz keletre, északnyugatra, északnyugatra
Gyomorkavaró érzés vesz erőt rajtad: a teleport varázslat befejezéseképp most visszarepít a kiinduló mezőre. Hushhh, elteleportálsz!
[245,25] A síkság "meggyűrődik", dombos vidékre vált. Joanauth hegyeinek szélén jársz. Úgy érzed mintha valami kellemetlenség közeledne hozzád. A feléd közeledő homogén artikula mosolyt csal ajkaidra. Nagyot ásítasz, amíg vársz rá. Legjobb védekezés a támadás, kiáltod, és már ugrasz is.

Mentális energiáidat gyűrűbe gyűjtöd, majd útjának eresztesz egy fehérál.roncsolása pszi támadást. 677 életpontot sebeztél. Megveted a lábad, és a bo'adhun nyílpuskával ellenfeledre lősz. Elrepül 7 csillaglövedék. A szörny csak fúj egyet, eltérítve támadást. A teremtmény iszonyatos hangerővel rikoltozni kezd. Szép muzsikával próbálod a kibírhatatlan hangot kivédeni. Szépen zenélsz, és a lény végül abbahagyja a sivítást. Csatakiáltást hallatsz: "Harcra fel, ma győzni kell!" 66 ép-nyi sebzést okoztál. Meglengetve az ent pásztorbotot a másikra támadsz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Ent pásztorbottal néhányszor épp csak megérinted a homogén artikula jobb középső lábát. (9 támadással 777 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+156 életerő). Transzformálsz! (+15 varázspont.) Ellenfeledre rovarfelhő II varázslatot lősz. 222 életpontot sebeztél. Ellenfeledet különösen vérszomjas darazsak veszik körül. Zarknod szemével csak érinted a homogén artikula testét. (1 támadással 46 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+10 életerő). Támadó varázslatot alkalmazol: ellenfeledre káoszcsapás varázslatot lősz. 91 életpontot sebeztél. A homogén artikula csőre feléd sújt, de Te könnyedén félrehajolsz. A homogén artikula ostorszerű nyelve véres csíkot hagy maga után bőrödön. (1 támadástól 26 életpontot vesztesz.) Csontjaidba hideg kúszik (-4 erő forduló végéig). A homogén artikula összecsuklik, majd megpróbál feltápászkodni, de végleg elhagyja az ereje, és elterül. Megölted.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 7 csillaglövedéket találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva a vadászkést, szereztél 1 artikula bélhólyagot. 12634 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál. Megújítod az áldomás varázslatot. [-20 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). [+3% teo] Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-23 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). [+2% teo] A sok gyakorlás növelte tudásodat (+1 teológia).
{Csatastatisztika; sebzés: 1879, sebződés: 26, gyógyulás: 170, összesen: +144 ÉP}

Ki nyitott szemmel jár, talál: esetedben egy Numenathi labort. Észreveszel egy pézsmatököt. Egyszercsak megtorpansz. Hohó, nicsak, mit fedeztél fel: egy oltárt. Fairlight hívői építették. Egy hajléktalan troll csörtet feléd, megszólít: - Haver, aggyá egy aranyat! Három hónapig ispotályba' vótam, nincsen pénzem. - Ha megszánod, adjál neki egy aranyat, ez nem kerül TVP-be (39. jellempróba). A távolban egy gigászi csatajelenetet ábrázoló szoborcsoportot látsz. A részleteket is alaposan kiértékelve feltűnik a nagy kavarodás közepén egy apró alak. Ez nem más, mint egy szánalmas pondró, amint Chara-din hordáit szecskázza apróra. A torz lények tömege sem bírja legyűrni, mert Ghalla hét valódi istene támogatja. Séta közben felkapod az orrodat: semmi kétség, itt valahol a föld alatt fém (rézdarab) van!
(Feltételes ásás:) Egy szép, mély gödröt ástál. Sikeres volt a földtúrás: Kiástál 2 rézdarabot! Minden szárnyas krokodil, amelyik lassan manőverezik, úgy jár, mint a legutóbbi zsákmányod: vagyis leves lesz belőle. (+5 kaja.)
(láthatatlan észlelése:)
Összefutsz Hooligannal. Tharr lényével eggyé olvadó entitás. Egy árnyékpáncélt, egy bársony övsálat, egy díszes fegyvertokot, egy dr'thanox gyűrűt, egy drag'kór fülkarikát, egy draklen csizmát, egy drakolder gyűrűt, egy Élet gyűrűjét, egy Erdauin gyűrűt, egy értépő sarkantyút, egy Ghudd'zilla kesztyűt, egy gron vállvédőt, egy hűbéresi gyűrűt, egy Hulcarhud övét, egy Istenek Talizmánját, egy jáde ékszert, egy gránit szimbólumot, egy kisebb napkorongot, egy kreiton palástot, egy kyorg övcsatot, egy lajstrom medált, egy lényegformázó gyűrűt, egy Luthius karkötőjét, egy moa csiptetőt, egy moa nyakláncot, egy moa vállapot, egy Notermanthi amulettet, egy Obarran köpenyét, egy opál karkötőt, egy örökkéval.gyémántját, egy purifikátor övet, egy q. demoralizátort, egy q. végbélnyúlványt, egy quwarg ékkövet, egy quwarg nyakpántot, egy rizspapír-vértet, egy rogalhal csuklópántot, egy ryuku csataszoknyát, egy ryuku hüvelykgyűrűt, egy ryuku kalózkendőt, egy ryuku ökölgyolcsot, egy ryuku vadászinget, egy Sárkány Amulettjét, egy Szakamó fülgyűrűjét, egy szamurájvértet, egy Teremtő koronáját, egy teriád klipszet, egy tűzhaj diadémet, egy vívónadrágot, egy Zarknod fülbevalóját és egy Zu'lit koronáját visel. Ruházatát egy Wadnax trófea, egy Quinthyn Hwrx trófea és egy Obarraan trófea színesíti. Furcsa jelvénye van: Izzó magmából előtörő gránit monolit. Jobb kezében egy pusztító lándzsát, bal kezében egy T'vadar tőrét tart. Lőfegyvere egy gnóm nyílpuska. Hátasállata egy pikkelyes ptog! Teherhordója is van: egy bazaltelementál! Szegény állat majd megszakad. Auráját érzékelve máris tudod, ő is semleges. Köszöntitek egymást, aztán tovább.
Találkozol Enwor Etdrannal. Tharr földi és égi helytartója. Egy bársony övsálat, egy bozontfonatot, egy drag'kór fülkarikát, egy drakolder gyűrűt, egy Hantas karperecét, egy inváziós amulettet, egy gránit szimbólumot, egy Khór maszkját, egy kisebb napkorongot, egy kreiton palástot, egy kyorg övcsatot, egy lidérckoronát, egy Luthius karkötőjét, egy mágusgyűrűt, egy mélybíbor karvédőt, egy mélybíbor kesztyűt, egy mélybíbor lábvédőt, egy mélybíbor páncélt, egy mélybíbor vállpántot, egy natharion gömböt, egy natharion talizmánt, egy ogre övet, egy örökkévaló holdkőjét, egy ősmágus fülbevalóját, egy q. demoralizátort, egy q. végbélnyúlványt, egy rogalhal csuklópántot, egy ryuku hüvelykgyűrűt, egy ryuku kalózkendőt, egy ryuku vadászinget, egy Teremtő koronáját, egy torz fülkarikát, egy tűzhaj diadémet, egy tűzúr csizmáját, egy Virotac gyűrűjét és egy Vlagyimir-díjat visel. Fegyverzetét egy teriád varázsló trófea, egy élőholt drakolder trófea és egy triklem drakolder trófea teszi egyedivé. Jelet látsz a ruhájára festve: Izzó magmából előtörő gránit monolit. Jobb kezében egy pusztító lándzsát, bal kezében egy T'vadar tőrét tart. Lőfegyvere egy vas dobónyíl. Hátasállata egy pikkelyes ptog! Tárgyainak egy részét egy bazaltelementál viszi. {max. életpontja: 2700.} Üdvözlitek egymást, mint két régi jóbarát. Rövid trécselés után folytatod utadat.
Összeakadsz Yalanna Dorsonnal. Ő Viza EtDran felesége! Dornodon teljhatalmú megbízottja és jobbkeze. Egy árnyszőttest, egy bársony övsálat, egy denevér szimbólumot, egy drag'kór fülkarikát, egy drag'kór lábvédőt, egy drakolder gyűrűt, egy felleggyűrűt, egy hótarantula köpenyt, egy jegygyűrűt, egy kreiton palástot, egy kyorg karkötőt, egy lidérckoronát, egy mélybíbor csizmát, egy mélybíbor karvédőt, egy mélybíbor páncélt, egy mélybíbor vállpántot, egy natharion gömböt, egy natharion talizmánt, egy óriások övét, egy örökkéval.smaragdját, egy ősmágus fülbevalóját, egy Ovgun nyakláncát, egy q. demoralizátort, egy rogalhal csuklópántot, egy szerencse gyűrűjét, egy Teremtő koronáját, egy tűzhaj diadémet, egy Urgod kesztyűjét és egy zafír fülbevalót visel. Felszerelését egy triklem drakolder trófea, egy quwarg ölész trófea és egy quwarg harcmágus trófea ékesíti. Hovatartozását apró jelvény mutatja: Kardra tekeredő, kitárt szárnyú háromfejű sárkány. Övén 14 kalandozóskalp fityeg! Jobb kezében egy biethlan kardot, bal kezében egy wakizashit tart. Nem kell gyalog mászkálnia: pacija egy szelíd pikkelyes ptog. Holmiját egy sivatagi doareg cipeli. {legmagasabb egyéb szakértelme: teológia (329).} Elég egy mentális pillantás aurájára: fekete, jelezve hogy gonosz. Jó lesz vigyázni! Üdvözlitek egymást, aztán ki-ki folytatja a maga útját.
(Feltételes készítés:) Begyűjtöttél 4 szögletes követ. Egészséged TF-elődött.
(Feltételes készítés:) Begyűjtöttél 6 kerek követ. Egészséged TF-elődött.
(Feltételes készítés:) Begyűjtöttél 6 pézsmatökmagot. Egészséged TF-elődött.

(Továbbmész...) [244,24] A dombságot elhagyod, bozótos terepen vagy. Ahogy sétálsz, egyszercsak megragadja valami a figyelmedet. Megvizsgálod közelebbről: találtál egy tükörtornyot. Észreveszel egy oltárt. Tharr híveié. Ki nyitott szemmel jár, talál: esetedben egy Chara-din monolitját. Valami érdekesre bukkantál: azonosítasz magad előtt egy nekrofunt. Egy rosszkedvű elflánnyal találkozol. Elmeséli, hogy ma van a születésnapja, és nem kapott senkitől semmit. A rokonai meghaltak a tűzviharban, és most magányos. Ahhoz, hogy felvidítsad, valamilyen szép ajándékot kellene adnod - például egy ezüst nyakláncot. Ez a segítség 4 TVP-be kerül (38. jellempróba). A táj egyhangúságát egy különös szobor töri meg. Milliónyi színes porszem kavargásából a következő kép bontakozik ki szemed előtt: Saját magadat látod a szobor tövében békésen pihenni, a háttérben Darkmyth irtja Chara-din híveit, mintegy vigyázva az álmodat. A sűrű bozótban a szörnynek esélye sem volt arra, hogy meglepjen. Már gyerekkorodban sem ijedtél meg, ha egy esthari vérszopó közeledett feléd. Most sem aggódsz különösebben. {egyik sebzési módja: 1x 15d24+50.} Az ellenfeled láthatólag harcra készül. Te felkészülten várod.

Mentális támadást alkalmazol: bevetsz egy fehérál.roncsolása pszit. 689 életpontot sebeztél. Szemöldöködet ráncolva, lélegzetedet visszafojtva koncentrálsz, hogy a bo'adhun nyílpuskával célba találj. Elrepül 7 csillaglövedék. A lény megpróbálja félreütni, de elügyetlenkedi. Néhány helyen eltalálod az esthari vérszopó vörös bundáját. (7 támadással 447 életpontot sebezve.) Azt üvöltöd: "Üsd, vágd, nem apád!" 65 ép-nyi sebzést okoztál. Marokra fogva az ent pásztorbotot a másikra támadsz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Ent pásztorbottal párszor megpöccinted az esthari vérszopó farkát. (7 támadással 938 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+188 életerő). Transzformálsz! (+18 varázspont.) Mélyen koncentrálva, megidézel egy rovarfelhő II varázslatot, majd ellenfeledre küldöd. 259 életpontot sebeztél. Ellenfeledet különösen vérszomjas darazsak veszik körül. Zarknod szemével épp hogy eltalálod az esthari vérszopó vörös bundáját. (1 támadással 76 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+16 életerő). Transzformálsz! (+1 varázspont.) Üdvözlésképpen egy káoszcsapás varázslatot eresztesz meg ellenfeled irányába. 82 életpontot sebeztél. Az esthari vérszopó karmai felhorzsolják a bal karodat. (1 támadástól 33 életpontot vesztesz.) Az esthari vérszopó feléd harap, de sikertelenül. Yeeee! Lenyomtad az ellenfeledet, esélye sem volt.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 7 csillaglövedéket találsz meg, amelyet még használni tudsz. Átkutatod a tetemet. Érdemes volt keresni: kincsre bukkansz! A zsákmány 1 esthari rubin [esthari rubin ládikóba-> (184,32)-> 50 arany, -2 ÉP]. 13114 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál. Megújítod az áldomás varázslatot. [-20 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). [+1% teo] Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-23 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). [+2% teo]
{Csatastatisztika; sebzés: 2556, sebződés: 35, gyógyulás: 208, összesen: +173 ÉP}


(Feltételes készítés:) Legyártottál 1 nyílvesszőt. Egészséged TF-elődött.

(Továbbmész...) [243,23] A bozótos vidéket zöld síkság váltja fel. Zagmóziumgomba erjedt illatát hozza a szél. Ki nyitott szemmel jár, talál: esetedben egy kristálypalotát. Ahogy cammogsz, egyszercsak hogy, hogy nem: kiszúrsz egy oltárt. Leah hívői építették.
(Feltételes mászás:) ÖÖ! Nyögsz, ahogy tériszonyodat leküzdve, mászni kezdesz fölfelé a megbízhatatlannak tűnő mászó-karpereccel. Kétszer is majdnem lezuhansz, de a tapadókorongok erősek. Végül felérsz, és odafent találsz egy csini kis házikót, amelynek ablaka nyitva van. Bemászol! Gyönyörű! Idebenn minden tündöklik, és fanfárok hangját hallod. No lássuk, van-e valami mozdítható! Valami megmoccan a terem túlsó végében. Egy aurapollátor! {támadása: 36.}

Ezüstshurikent küldesz ellenfeled felé. Elrepül 3 ezüstshuriken. Pár lövedéked átjárja az aurapollátor testét. (3 támadással 135 életpontot sebezve.) Egy pukkanást hallasz, és a következő pillanatban émelyítő bűz ölel körül. Ellenállsz a borzalmas rosszullétnek. Csatakiáltást hallatsz: "Ha harc, hát legyen harc, itt maradsz vagy hátra arc!" 75 életpontot sebeztél. Yeeee! Lenyomtad az ellenfeledet, esélye sem volt.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 3 ezüstshurikent találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva a vadászkést, szereztél 1 remák szivet. 1636 tapasztalati pontot kaptál.
{Csatastatisztika; sebzés: 210, sebződés: 0, gyógyulás: 0, összesen: +0 ÉP}

Micsoda? Teljesen szokatlan az ilyen másznivaló táphelyektől, hogy még egy szörny legyen. Pedig van, és közeleg! Egy nanda! {egyik sebzési módja: 1x 4d4+6.}

Nem árt az elővigyázatosság! Egy agytaposás varázslattal készülsz a csatára. A szilánk működik (+2 életpont). Távolról bo'adhun csapás varázslatot lősz a másikra. 817 életpontot sebeztél. Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). [+2% teo] Ellenfeled egy kézmozdulatot tesz, majd ellő egy méregfelhő varázslatot. Az agytaposásnak köszönhetően a varázslat kudarcot vallott! A másik elterül, rángatózik egy kicsit, majd csendben meghal.
2217 tapasztalati pontot kaptál.
{Csatastatisztika; sebzés: 817, sebződés: 0, gyógyulás: 4, összesen: +4 ÉP}

Mintha mindez nem lenne elég, újabb lény ugrik elő a semmiből! Egy varkaudar varázsló! {védettsége: 28 szúró, 28 vágó, 28 ütő ellen.}

Úgy ítéled meg, hogy nem árt egy agytaposás védekező rúna felrakása. A következő pillanatban már meg is idézted. Gyógyulsz (+2 életpont). [+2% teo] A mészárlásra kiszemelt áldozat elektromos pajzs varázst lök magára. Mélyen koncentrálva, megidézel egy tűzgolyó varázslatot, majd ellenfeledre küldöd. 445 életpontot sebeztél. Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). [+3% tau] Távolról savhurrikán varázslatot lő rád a másik. Az agytaposásnak köszönhetően a varázslat kudarcot vallott! Véres nyál csordul ki a varkaudar varázsló száján, majd halk hörgéssel a porba hull.
2171 tapasztalati pontot kaptál.
{Csatastatisztika; sebzés: 445, sebződés: 0, gyógyulás: 4, összesen: +4 ÉP}

Rémülten felnyögsz: még egy szörny ront rád! Egy Mnebolath! {támadása: 42.}

Még megfelelő a távolság - felhúzol egy tompítás varázslatot. Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). [+1% tau] Ellenfeled ujjai a levegőben táncolnak, ajkai hangtalanul mozognak. Varázsol! Aha, egy elektromos pajzs mágia... Mélyen koncentrálva, megidézel egy tűzgolyó varázslatot, majd ellenfeledre küldöd. 445 életpontot sebeztél. Gyógyulsz (+2 életpont). [+3% tau] A másik elterül, rángatózik egy kicsit, majd csendben meghal.
Átvizsgálod a testet. Nemhiába, alkalmas tápszereket találsz! Nézzük, milyen kincsre bukkantál: egy fekete gyöngy és egy borostyán függő [borostyán függő ládikóba-> (184,32)-> 6 arany, -2 ÉP]. 2406 tapasztalati pontot kaptál.
{Csatastatisztika; sebzés: 445, sebződés: 2, gyógyulás: 4, összesen: +2 ÉP}

Ez az! Turkálni kezdesz a csillogó kristálycuccok között, kincset keresve. Ez az! Egy fiókban találtál 4 varázskövet. Leveted magad a palota tetejéről, de félúton a falhoz nyomod a tapadókorongot, és ott maradsz függve! Micsoda artistamutatvány! Elégedetten mászol le a palota aljáig. Megérezve a magas fűből érződő szagot, rájössz, hogy valami rád leselkedik. Kissé összehúzod a szemed, hogy jobban lássál. Á, csak egy pengekarú nitmák. {védettsége: 84 szúró, 170 vágó, 74 ütő ellen.} Legjobb védekezés a támadás, kiáltod, és már ugrasz is.

Megfontoltan felméred a helyzeted, majd elmormolsz egy agytaposás varázslatot. Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). [+1% teo] Ellenfeled ujjai a levegőben táncolnak, ajkai hangtalanul mozognak. Varázsol! Aha, egy agytaposás mágia... Koncentrálsz, majd megindítasz egy fehérál.roncsolása pszi támadást. 808 életpontot sebeztél. Ellenfeled puha ütés varázslatot lő rád. Semmi hatás! (Az immunitáskő védett meg.) Még elég távol vagytok egymástól ahhoz, hogy a bo'adhun nyílpuskával beleereszthess néhány lövedéket. Elrepül 7 csillaglövedék. Többször meglövöd a pengekarú nitmák kitinpáncélját. (7 támadással 454 életpontot sebezve.) Csatakiáltást hallatsz: "Lejárt az időd!" 74 ép-nyi sebzést okoztál. Vad csatakiáltással, felemelve az ent pásztorbotot a másikra rohansz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Ent pásztorbottal néhányszor súrolod a pengekarú nitmák nyakát. (3 támadással 430 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+87 életerő). Transzformálsz! (+8 varázspont.) Mélyen koncentrálva, megidézel egy rovarfelhő II varázslatot, majd ellenfeledre küldöd. 204 életpontot sebeztél. Ellenfeledet különösen vérszomjas darazsak veszik körül. Zarknod szemével gyengén megütöd a pengekarú nitmák ízelt lábát. (1 támadással 68 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+14 életerő). Transzformálsz! (+1 varázspont.) Mélyen koncentrálva, megidézel egy káoszcsapás varázslatot, majd ellenfeledre küldöd. 96 életpontot sebeztél. Elegáns támadássorozat eredményeként több vágást kapsz az oldaladra és a lábadra. (2 támadástól 47 életpontot vesztesz.) A pengekarú nitmák még megpróbál elszaladni, de két-három lépés után összeesik, és nem mozdul többet.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 7 csillaglövedéket találsz meg, amelyet még használni tudsz. 13125 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál. Megújítod az áldomás varázslatot. [-20 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). [+1% teo] Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-23 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont). [+1% teo]
{Csatastatisztika; sebzés: 2134, sebződés: 47, gyógyulás: 107, összesen: +60 ÉP}

Alaposan körülnézel a földön. Még egész friss emberi nyomok vezetnek délkeletre. Találsz még friss alakváltó nyomokat, amelyek délkeletre vezetnek. Bekapsz pár falatot. (-1 kaja.) [111 pontot használtál fel, van még 307. Kapsz 155 VP-t.]

v 198 258 66 elmormolod a 198. varázslatot
Varázsolni kezdesz. Pezsgő mágikus energia terjed szét benned. Sikerült elmondanod a tiltott teleport varázslatot! Vuuush, elteleportálsz!

A TELEPORTÁLÁS PILLANATA ELŐTTI TÉRKÉPED


(243,23) kristálypalota (#401), Leah oltár, aurapollátor (#222), nanda (#224), varkaudar varázsló (#271), Mnebolath (#237), pengekarú nitmák (#450)
(244,24) tükörtorony (#885), 255. jellempróba, Tharr oltár, Chara-din monolitja (#534), nekrofun (#173), 38. jellempróba, művészi porolit (#720), esthari vérszopó (#431)
(245,25) quwarg királynő (#153), quwarg ősmágus (#302), Szeli'D Kígyószisz (1958. kalandozó), tesh alligátor (#353), homogén artikula (#434), Numenathi labor (#1696), pézsmatök (#933, belőle készíthető: #934), Fairlight oltár, 39. jellempróba, művészi porolit (#720), érclelőhely, Hooligan (2056. kalandozó), Enwor Etdran (2687. kalandozó), Yalanna Dorson (3092. kalandozó)

[258,66] Továbbra is síkságon vagy. Az irányodba osonó szörny tehetségtelen a rejtőzködésben, ezért rögtön kiszúrod. A feléd közeledő fekélyes hernyó mosolyt csal ajkaidra. Nagyot ásítasz, amíg vársz rá. {max. életpontja: 2021-2120.} Legjobb védekezés a támadás, kiáltod, és már ugrasz is.

Pszi támadást indítasz: pillanatok alatt létrejön egy fehérál.roncsolása. 385 életpontot sebeztél. A közelharc előtt még megeresztesz a bo'adhun nyílpuskával néhány lövedéket. Elrepül 7 csillaglövedék. Megsoroztad a fekélyes hernyó testét. (7 támadással 444 életpontot sebezve.) A lény szörnyű sugárzása káros az egészségedre! (-22 életerő.) A párducbőr pénztárcád megóvja aranyaidat a sugárzástól. A lény bűzfelhőt lő rád! Majdnem elhányod magad, de aztán megacélozod magad. Ellenfeledre nézel, és a képébe ordítod: "Ez egy jó nap a halálra!" 69 ép-nyi sebzést okoztál. Megmarkolva az ent pásztorbotot ellenfeledre rohansz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Ent pásztorbottal néhányszor súrolod a fekélyes hernyó fejét. (9 támadással 1212 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+243 életerő). Transzformálsz! (+24 varázspont.) Üdvözlésképpen egy rovarfelhő II varázslatot eresztesz meg ellenfeled irányába. 249 életpontot sebeztél. Ellenfeledet különösen vérszomjas darazsak veszik körül. Zarknod szemével épp hogy eltalálod a fekélyes hernyó jobb oldalát. (1 támadással 69 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+14 életerő). Transzformálsz! (+1 varázspont.) Ellenfeledre káoszcsapás varázslatot lősz. 85 életpontot sebeztél. A fekélyes hernyó állkapcsa ártalmatlanul csapódik össze melletted. A lényből áradó sugarak sejtjeidet pusztítják. (-20 életerő.) A párducbőr pénztárcád megóvja aranyaidat a sugárzástól. A fekélyes hernyó összeesik, és nem mozdul többé. Megölted!
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 7 csillaglövedéket találsz meg, amelyet még használni tudsz. 12794 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál. Megújítod az áldomás varázslatot. [-20 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). [+1% teo] Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-23 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). [+2% teo]
{Csatastatisztika; sebzés: 2513, sebződés: 42, gyógyulás: 261, összesen: +219 ÉP}

Utad során felfedezel egy oltárt. Sheran hívei emelték. Egy elkínzott arcú gnóm közeledik feléd. Megszólít: - Testvér! Nincsen nálad véletlenül egy felesleges móri gyümölcs? Nagyon sürgős lenne! - Hogy segíthess rajta, egy móri gyümölcsre és 3 TVP-re van szükség (40. jellempróba). Találsz egy tündöklő szobrot. Elenios rád kacsint! Csodálatos érzés kerít hatalmába, miközben virágeső hull az égből. Vidáman gyűjtöd csokorba a szépséges virágokat, ami egy mocsári penke és néhány mákrózsa. [mocsári penke ládikóba-> (185,60)-> 1 arany, -2 ÉP] [mákrózsa virág ->eldobod] Ez hihetetlen! A szemed elé táruló látvány nem más, minthogy Ashym hatalmának elenyésző morzsájával dezintegrál egy dombnyi kupac káosz-szimbólumot. Érdekes műalkotás... Talán érdemes lenne neked is megpróbálkozni egy ilyen szoborral. Felfedeztél egy fekete kaktuszt. Oppsz, itt járt már valaki! Aránylag régi (kb. 2 hetes) emberi nyomok vezetnek északkeletre.
[-100 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). [+4% tau] [10 pontot használtál fel, van még 297. Kapsz 14 VP-t.]

v 84 353 elmormolod a 84. varázslatot
Nekilátsz a varázslat elmondásának. Hamarosan összegyűlik a szükséges varázsenergia. Elmormoltad a szörnyidézés varázslatot! Megidézel egy tesh alligátort! Szegény gyámoltalanul pislog, nem egészen érti, hogy hol van.
(Feltételes támadás:) Egy tesh alligátor! Ezt kerested. {támadása: 18.} Éhes szörny kalandozóval álmodik. Ez viszont nem alszik, hanem éppen neked akar ugrani.

Csatakiáltást hallatsz: "Csak a fejét, hogy meg ne sántuljon!" 63 ép-nyi sebzést okoztál. Elszántan a másikra rohansz. Ent pásztorbottal iszonyatosan megcsapod a tesh alligátor farkát. (1 támadással 122 életpontot sebezve.) (Nincs értelme vámpirizálni.) Transzformálsz! (+2 varázspont.) Egy rovarfelhő II varázslattal köszöntöd a másikat. 214 életpontot sebeztél. Ellenfeledet különösen vérszomjas darazsak veszik körül. Zarknod szemével egy borzalmas ütést mérve rá összetöröd a tesh alligátor testét. (1 támadással 66 életpontot sebezve.) Transzformálsz! (+1 varázspont.) Egy káoszcsapás varázslattal köszöntöd a másikat. 86 életpontot sebeztél. A tesh alligátor állkapcsa ártalmatlanul csapódik össze melletted. A szörny még egy utolsó halálüvöltést hallat, majd eldől.
Átvizsgálod a testet. Nemhiába, alkalmas tápszereket találsz! Nézzük, milyen kincsre bukkantál: 1 elf csont [elf csont ládikóba-> (185,60)-> nem kaptál semmit! -2 ÉP]. Felhasználva a vadászkést, szereztél 1 alligátorbőrt. (Ez idézett szörny volt, TP sajnos nem jár érte.)
{Csatastatisztika; sebzés: 551, sebződés: 2, gyógyulás: 0, összesen: -2 ÉP}

[-72 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont). [+1% teo] [10 pontot használtál fel, van még 287. Kapsz 14 VP-t.]

v 96 142 60 elmormolod a 96. varázslatot
Elkezdesz a mágia mítikus nyelvén mormolni. Hamarosan érzed, hogy kezed erővel telik meg. Az utolsó ige kiejtésével elmondtad a városi teleport varázslatot! Vuuush, elteleportálsz!

A TELEPORTÁLÁS PILLANATA ELŐTTI TÉRKÉPED


(258,66) fekélyes hernyók (#489), Sheran oltár, 255. jellempróba, 40. jellempróba, tündöklő szobor (#1587), művészi porolit (#720), fekete kaktusz (#577, belőle készíthető: #578), tesh alligátor (#353)

[142,60] Lakott területre érkeztél.

Ahogy cammogsz, egyszercsak hogy, hogy nem: kiszúrsz egy főutcát. Ahogy sétálsz, egyszercsak megragadja valami a figyelmedet. Megvizsgálod közelebbről: találtál egy teljesen lerombolt oltárt. Miközben fütyörészve sétálsz, megpillantasz a közelben egy nekrofunt. Utad során felfedezel egy rúnakövet. Hozzáérsz, remélve a telepatikus kontaktust, de semmi. Egyszercsak megtorpansz. Hohó, nicsak, mit fedeztél fel: egy pézsmatököt. Észreveszel egy csillagbozótost. Felfedeztél egy fekete kaktuszt. Találsz egy morgud hagymatövet.
(Vándorcirkusz:) Már messziről megpillantod a cirkuszos sátrakat, és izgatottan, de határozott léptekkel feléjük indulsz. Mielőtt azonban közéjük léphetnél, egy izgága törpe állja utad, aki jegyet osztogat. Elveszi a belépőre szánt 20 aranyérmét, majd az utat mutatva előreenged.
Megállsz a céllövölde előtt és bekukkantasz. Az óriási méretekkel rendelkező ceremóniamester rögtön előtted terem, és beljebb tessékel.
- Gyere, mérd össze tudásod Ghalla legkülönösebb szörnyeivel! - mondja.
- Rendben - válaszolod, és a következő pillanatban már a csatatéren találod magad. Egy korinthai amőba les rád a sátor sötétjéből. {védettsége: 16 szúró, 16 vágó, 16 ütő ellen.}

Néhány elegáns kézmozdulat után már süvít is ellenfeled felé egy istenítélet. 961 életpontot sebeztél. (50 ép-t sebződsz te is.) Gyógyulsz (+2 életpont). [+2% teo] Megveted a lábad, és a bo'adhun nyílpuskával ellenfeledre lősz. Elrepül 7 csillaglövedék. Néhány helyen eltalálod a korinthai amőba testét. (7 támadással 446 életpontot sebezve.) Ellenfeledre nézel, és a képébe ordítod: "Üsd, vágd, nem apád!" 59 ép-nyi sebzést okoztál. Félelmet nem ismerve a másikra rohansz. Ent pásztorbottal néhányszor súrolod a korinthai amőba testét. (2 támadással 286 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+58 életerő). Transzformálsz! (+5 varázspont.) Távolról rovarfelhő II varázslatot lősz a másikra. 242 életpontot sebeztél. Ellenfeledet különösen vérszomjas darazsak veszik körül. Zarknod szemével meghorzsolod a korinthai amőba testét. (1 támadással 71 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+15 életerő). Transzformálsz! (+1 varázspont.) Néhány elegáns kézmozdulat után már süvít is ellenfeled felé egy káoszcsapás. 89 életpontot sebeztél. Csápok szívnak vért a combjaidból. (2 támadástól 117 életpontot vesztesz.) A szörny még egy utolsó halálüvöltést hallat, majd eldől.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 7 csillaglövedéket találsz meg, amelyet még használni tudsz. Átvizsgálod a testet. Úgy tűnik, alkalmasan betápoltál. Szerzeményed: 1 korinthai talizmán. 10575 tapasztalati pontot kaptál. Megújítod az áldomás varázslatot. [-20 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont). [+3% teo] Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-23 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). [+1% teo]
{Csatastatisztika; sebzés: 2154, sebződés: 167, gyógyulás: 79, összesen: -88 ÉP}


Mindig van kedved kockázni, amikor alkalmat látsz rá, így most sem utasítod vissza a lehetőséget, amikor meglátsz egy kisebb csoportosulást, ahol pörögnek a kockák. A szerencse most sem hagyott el, nyertél 11 aranyat. Egy pillanatig bambán bámuljátok egymást egy mucugróval, aztán gyorsan elkapod, mielőtt alámerülhetne a pocsolyában. (+1 kaja.) Megpillantasz egy épületet. Közelebbről látod, hogy egy vámraktár (749. épület.).
(Feltételes készítés:) Begyűjtöttél 6 csillagbotot. Egészséged TF-elődött.
[-80 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). [+2% tau] [38 pontot használtál fel, van még 249. Kapsz 53 VP-t.]

m 2 6 8 mozogsz keletre, nyugatra, északra
Gyomorkavaró érzés vesz erőt rajtad: a teleport varázslat befejezéseképp most visszarepít a kiinduló mezőre. Hushhh, elteleportálsz!
[258,66] Továbbra is síkságon vagy. A terep egyhangúságát csak néha töri meg egy-egy szomorúfűz. A fű zizzenésére felfigyelve, észreveszel egy feléd törtető szörnyet. Pár lépést teszel a szörny felé, és felismered. Egy ében tigris. {támadása: 62.} Felkészülsz, hogy minél jobban el tudd kalapálni az agresszort.

Védekezésképp villámgyorsan felhúzol egy fehér glóbusz varázst. A szilánk működik (+2 életpont). [+1% tau] Ellenfeledre lesújtasz egy fehérál.roncsolása pszi támadással. 767 életpontot sebeztél. Az esélyek kiegyensúlyozása céljából ellenfeledre lősz a bo'adhun nyílpuskával. Elrepül 7 csillaglövedék. Párszor kipécézted az ében tigris ébenfekete bőrét. (7 támadással 454 életpontot sebezve.) A lény jeget köp rád. Kacagsz a nevetséges próbálkozáson. Azt üvöltöd: "Éljen a Pöröly Rend!" 63 életpontot sebeztél. Vad csatakiáltással, felemelve az ent pásztorbotot a másikra rontasz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Ent pásztorbottal néhányszor épp csak megérinted az ében tigris jobb első lábát. (3 támadással 427 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+86 életerő). Transzformálsz! (+8 varázspont.) Egy kézmozdulatot teszel, majd ellősz egy rovarfelhő II varázslatot. 197 életpontot sebeztél. Ellenfeledet különösen vérszomjas darazsak veszik körül. Zarknod szemével csak érinted az ében tigris testét. (1 támadással 73 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+15 életerő). Transzformálsz! (+1 varázspont.) Egy káoszcsapás varázslatot dobsz ellenfeledre. 102 életpontot sebeztél. A szörny több karmával is a lábadra csap. (2 támadástól 108 életpontot vesztesz.) Az ében tigris állkapcsa ártalmatlanul csapódik össze melletted. Yeeee! Lenyomtad az ellenfeledet, esélye sem volt.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 7 csillaglövedéket találsz meg, amelyet még használni tudsz. 13194 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál. Megújítod az áldomás varázslatot. [-20 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). [+1% teo] Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-23 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). [+3% teo]
{Csatastatisztika; sebzés: 2083, sebződés: 108, gyógyulás: 107, összesen: -1 ÉP}

Oldalt pillantva, meglátsz egy oltárt. Sheran hívői építették. Egy elkínzott arcú gnóm közeledik feléd. Megszólít: - Testvér! Nincsen nálad véletlenül egy felesleges móri gyümölcs? Nagyon sürgős lenne! - Hogy segíthess rajta, egy móri gyümölcsre és 3 TVP-re van szükség (40. jellempróba). Találsz egy tündöklő szobrot. Elenios rád kacsint! Csodálatos érzés kerít hatalmába, miközben virágeső hull az égből. Vidáman gyűjtöd csokorba a szépséges virágokat, ami egy mocsári penke és néhány mákrózsa. [mocsári penke ládikóba-> (185,60)-> 1 arany, -2 ÉP] [mákrózsa virág ->eldobod] Vándorlásod során egy különös szoborra bukkansz. Milliárdnyi színes, apró porszem kavargásából áll össze. A szobor magát Chara-dint ábrázolja, amint behódol egy nála nagyobb istennek, ami nem más, mint Ashym. Miközben fütyörészve sétálsz, megpillantasz a közelben egy fekete kaktuszt. A földön meglátsz egy quwargot. Átgyalogolsz rajta. 1 tapasztalati pontot kaptál. Mint béka a lesben, úgy ülsz egy órán át, mozdulatlanul. Az eredmény: négy óvatlan szitakötő. (+1 kaja.) Alaposan körülnézel a földön. Aránylag régi (kb. 2 hetes) emberi nyomok vezetnek északkeletre.

(Továbbmész...) [257,66] Bozóttal teli terepre értél. Rövid megszakítás a sík vidék egyhangúságában. Fehér nyárfavirág szállong a levegőben. Két tazunkarókakölyök talált egy kerek sajtot, de nem tudják megfelezni. Ahhoz, hogy segíthess nekik, szükséged van egy mérlegre és 5 TVP-re (31. jellempróba). Ahogy cammogsz, egyszercsak hogy, hogy nem: kiszúrsz egy oltárt. Leah híveié. Már messziről meghallod a feléd tartó lényt. Magabiztosan nézed a közeledőt. Hiszen csak egy bo'adhun éjhozó. Mivel meglepni nem sikerült, ezért gondolkodás nélkül neked ront a szörny. Persze te sem maradsz tétlen.

A biztonság kedvéért mentális energiát gyűjtesz, és kifeszítesz egy pszi-acéltorony pszit. Ellenfeled ujjai a levegőben táncolnak, ajkai hangtalanul mozognak. Varázsol! Aha, egy elnyelés mágia... Az elnyelés besül. Pszi támadást indítasz: pillanatok alatt létrejön egy fehérál.roncsolása. 719 életpontot sebeztél. Ellenfeled egy kézmozdulatot tesz, majd ellő egy villámsújtás varázslatot. 34 életpontot vesztettél. A közelharc előtt még megeresztesz a bo'adhun nyílpuskával néhány lövedéket. Elrepül 7 csillaglövedék. Párszor kipécézted a bo'adhun éjhozó testét. (7 támadással 350 életpontot sebezve.) A lény villámokat köp rád. Villámgyorsan lehajolsz, de még így is görcsbe rándulnak az izmaid. (55 életpontot vesztettél.) Elüvöltöd magad: "Ez egy jó nap a halálra!" 80 ép-nyi sebzést okoztál. Elszántan ellenfeledre ugrasz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Ent pásztorbottal néhányszor súrolod a bo'adhun éjhozó áttetsző mellkasát. (5 támadással 526 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+106 életerő). Transzformálsz! (+10 varázspont.) Egy kézmozdulatot teszel, majd ellősz egy rovarfelhő II varázslatot. 204 életpontot sebeztél. Ellenfeledet különösen vérszomjas darazsak veszik körül. Zarknod szemével épp hogy eltalálod a bo'adhun éjhozó áttetsző mellkasát. (1 támadással 53 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+11 életerő). Transzformálsz! (+1 varázspont.) Egy káoszcsapás varázslatot dobsz ellenfeledre. 79 életpontot sebeztél. Ellenfeled jégoszlop varázslatot lő rád. 66 életpontot vesztettél. (-17 védekezés.) Ellenfeled egy kézmozdulatot tesz, majd ellő egy energiaspirál varázslatot. 103 életpontot vesztettél. Yeeee! Lenyomtad az ellenfeledet, esélye sem volt.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 7 csillaglövedéket találsz meg, amelyet még használni tudsz. 15206 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál. Megújítod az áldomás varázslatot. [-20 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont). [+1% teo] Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-23 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont). [+1% teo]
{Csatastatisztika; sebzés: 2011, sebződés: 258, gyógyulás: 121, összesen: -137 ÉP}

Oppsz, itt járt már valaki! Kicsit régi (kb. 1 hetes) kobudera nyomok vezetnek keletre.

(Továbbmész...) [257,65] Az aljnövényzet megritkul, megszaporodnak a fák: sűrű erdőben vagy. Azonnal észreveszed a feléd tartó lényt. Már gyerekkorodban sem ijedtél meg, ha egy bo'adhun éjhozó közeledett feléd. Most sem aggódsz különösebben. Mivel minden egyéb kommunikációs lehetőséget kizár a szörny agresszív magatartása, felkészülsz a csatára.

Egy pszi-acéltorony felrakása sosem árthat. Védekezően feszül agyad köré. Sajnos ellenfeled sem kezdő: felhelyez egy elnyelés varázslatot. Az elnyelés besül. Ellenfeledre lesújtasz egy fehérál.roncsolása pszi támadással. 807 életpontot sebeztél. Ellenfeled koncentrál, majd megindít egy agybénítás pszi támadást. Szerencsére nem hatott rád. (köszönhetően pszi-acéltorony védelmednek.) A szörny villámokat lehel! Szerencsére nem kaptál telitalálatot. (49 életpontot vesztettél.) Teli tüdőből elordítod: "Lejárt az időd!" 68 életpontot sebeztél. Marokra fogva az ent pásztorbotot ellenfeledre rontasz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Ent pásztorbottal néhányszor súrolod a bo'adhun éjhozó testét. (9 támadással 967 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+194 életerő). Transzformálsz! (+19 varázspont.) Távolról rovarfelhő II varázslatot lősz a másikra. 256 életpontot sebeztél. Ellenfeledet különösen vérszomjas darazsak veszik körül. Zarknod szemével súrolod a bo'adhun éjhozó jobb karját. (1 támadással 60 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+13 életerő). Transzformálsz! (+1 varázspont.) Egy káoszcsapás varázslatot dobsz ellenfeledre. 85 életpontot sebeztél. Ellenfeled mormol, majd ujjaiból kirepül egy jégoszlop varázslat. 69 életpontot vesztettél. (-17 védekezés.) Ellenfeled néhány elegáns kézmozdulata után már süvít is feléd egy energiaspirál. 102 életpontot vesztettél. A bo'adhun éjhozó szemében félelem villan, aztán lassan lehunyja, miközben lelke kitör testének fogságából.
15206 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál. Megújítod az áldomás varázslatot. [-20 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont). [+2% teo] Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-23 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). [+3% teo]
{Csatastatisztika; sebzés: 2243, sebződés: 220, gyógyulás: 211, összesen: -9 ÉP}

Ahogy cammogsz, egyszercsak hogy, hogy nem: kiszúrsz egy ősi rúnatornyot. Ahogy sétálsz, egyszercsak megragadja valami a figyelmedet. Megvizsgálod közelebbről: találtál egy teljesen lerombolt oltárt. Hopp! Egy örvénylő porfelhőből kialakuló szoborral találkoztál, mely Süsü formáját vette fel, amint éppen egy megfelelőnek látszó Chara-din trófeát tűz az övébe! Ezt az alkotást! Te vajon milyen szobrot csinálnál? Találsz egy szent tölgyfát. Látsz egy álomvirágot. Épp virágzik! Begyűjtesz 1 álomport. Megtorpansz, mert valami felkelti a figyelmedet. Aha! Találtál egy Chara-din monolitját. Oldalt pillantva, meglátsz egy szent ligetet. Valami furcsát érzel: békesség és harmónia uralja a tájat.
(Feltételes mászás:) Felnézel az ősi rúnatorony föléd terebélyesedő formáira, veszel egy mély levegőt, és mászni kezdesz felfelé. Többször az élet-halál küszöbén csüngsz alá a homorú falakról. Hálát adsz az isteneknek, amikor sikeresen felérsz a tetőre. Az ősi rúnatorony teteje teljesen sima, csupán itt-ott látszik a talajon néhány nagyobb repedés. Ijedten felkiáltasz, amikor beszakad alattad a rúnatorony teteje. Pár méter zuhanás után egy terembe esel, ahol már vár rád valami! Egy szellemdarázs! {max. életpontja: 1451-1550.}

Távolról bo'adhun csapás varázslatot lősz a másikra. 817 életpontot sebeztél. A szilánk működik (+2 életpont). [+2% teo] A szörny - épp hogy csak egy hangyafuttatónyira - összevonja szemöldökét. Egy pillanatra elködösödik az elméd, de aztán lerázod a szörny pszi tapogatódzását. Csatakiáltást hallatsz: "Gyere és halj meg!" Meglengetve az ent pásztorbotot a másikra rohansz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Ent pásztorbottal párszor súrolva eltalálod a szellemdarázs áttetsző fullánkját. (5 támadással 689 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+138 életerő). Transzformálsz! (+13 varázspont.) Egy rovarfelhő II varázslattal köszöntöd a másikat. 191 életpontot sebeztél. Ellenfeledet különösen vérszomjas darazsak veszik körül. Zarknod szemével csak érinted a szellemdarázs testét. Kritikus ütés! (1 támadással 80 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+17 életerő). Transzformálsz! (+1 varázspont.) Távolról káoszcsapás varázslatot lősz a másikra. 82 életpontot sebeztél. Ütéseket mér a szellemdarázs a farkával a jobb válladra. (2 támadástól 213 életpontot vesztesz.) A szellemdarázs még megpróbál elszaladni, de két-három lépés után összeesik, és nem mozdul többet.
10508 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál. Megújítod az áldomás varázslatot. [-20 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). [+2% teo] Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-23 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont). [+1% teo]
{Csatastatisztika; sebzés: 1859, sebződés: 213, gyógyulás: 161, összesen: -52 ÉP}

Alig sikerül fellélegezned, döbbenten konstatálod, hogy újabb szörnyeteg közeledik feléd. Egy sötét ülnök! {max. életpontja: 1751-1925.}

Koncentrálsz, majd megindítasz egy fehérál.roncsolása pszi támadást. 564 életpontot sebeztél. A lény ítéletet hirdet fölötted. ÁRTATLAN! Elmosolyodsz. Meg kell mutatnod, mennyire hálás vagy a kedvező ítéletért! Elkiáltod magad: "Ezt kapd ki!" 62 életpontot sebeztél. Félelmet nem ismerve ellenfeledre rontasz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Ent pásztorbottal néhányszor súrolod a sötét ülnök bal lábát. (9 támadással 1207 életpontot sebezve.) Ellenfeledre rovarfelhő II varázslatot lősz. 180 életpontot sebeztél. Ellenfeledet különösen vérszomjas darazsak veszik körül. Zarknod szemével gyengén megütöd a sötét ülnök sötét bőrét. (1 támadással 72 életpontot sebezve.) Üdvözlésképpen egy káoszcsapás varázslatot eresztesz meg ellenfeled irányába. 64 életpontot sebeztél. A szörny fegyverével feléd szúr, de nem talál. A sötét ülnök farka végigsúrolja a bal karodat. (1 támadástól 30 életpontot vesztesz.) Csontjaidba hideg kúszik (-4 erő forduló végéig). A sötét ülnök összecsuklik, majd megpróbál feltápászkodni, de végleg elhagyja az ereje, és elterül. Megölted.
Alaposan átvizsgálod a tetemet. Érdemes volt keresni: kincsre bukkansz! A zsákmány 1 angyalok gyűrűje. 14991 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál. Megújítod az áldomás varázslatot. [-20 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). [+2% teo]
{Csatastatisztika; sebzés: 2149, sebződés: 30, gyógyulás: 2, összesen: -28 ÉP}

Épphogy csak kifújod magad, máris újabb támadó liheg a nyakadba. Egy tleikan behemót! {támadása: 65.}

Mentális támadást alkalmazol: bevetsz egy fehérál.roncsolása pszit. 757 életpontot sebeztél. A szörny mérgező gázt lehel! Próbálod visszatartani a lélegzetedet, de csak félig jársz sikerrel. (41 életpontot vesztettél.) Hatalmasat kiáltasz: "Harcra fel, ma győzni kell!" 80 ép-nyi sebzést okoztál. Elszántan ellenfeledre támadsz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Ent pásztorbottal néhány helyen meghorzsolod a tleikan behemót jókora fejét. (9 támadással 899 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+180 életerő). Transzformálsz! (+17 varázspont.) Mormolsz, majd ujjaidból kirepül egy rovarfelhő II varázslat. 217 életpontot sebeztél. Ellenfeledet különösen vérszomjas darazsak veszik körül. Zarknod szemével párszor megpöccinted a tleikan behemót termetes combját. (5 támadással 285 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+58 életerő). Transzformálsz! (+5 varázspont.) Néhány elegáns kézmozdulat után már süvít is ellenfeled felé egy káoszcsapás. 82 életpontot sebeztél. A tleikan behemót mancsával csapásokat mér karjaidra. (2 támadástól 258 életpontot vesztesz.) Megpróbál karjaival összeroppantani. Azonban te erősebbnek bizonyulsz - ellököd magadtól. A szörny még egy utolsó halálüvöltést hallat, majd eldől.
14991 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál. Megújítod az áldomás varázslatot. [-20 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). [+2% teo] Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-23 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). [+2% teo]
{Csatastatisztika; sebzés: 2320, sebződés: 299, gyógyulás: 242, összesen: -57 ÉP}

Módszeresen végigkutatod a termet ősi relikviák utáni vágyakozással, és úgy néz ki, nagy szerencse ért. Rövid idő elteltével kincsre lelsz. Találtál 3 szent jogart. [szent jogar ládikóba-> (185,60)-> 150 arany, -2 ÉP] A mászó-karperecet újra rátapasztod a rúnatorony külső falára, és óvatosan leereszkedsz. Rajzanak a repülőhalak (no de itt?). Nem sokat töprengesz a természet csodáin, lerugdosol néhány alacsonyan szállót. Ebből villásreggeli lesz! (+4 kaja.) Előpakolod a kaját, és eszel. (-1 kaja.) Nyomok után kutatsz, sikeresen! Épphogy megismerhető (kb. 2 hetes) emberi nyomok vezetnek nyugatra. Találsz még kb. 1 hetes kobudera nyomokat, amelyek délre vezetnek. [72 pontot használtál fel, van még 177. Kapsz 100 VP-t.]

m 6 6 3 mozogsz nyugatra, nyugatra, délkeletre
[256,65] A fák sűrűsödnek, az erdő fenyegetőbbé válik. A ritkás lombozaton itt-ott sugárnyi napfény szűrődik be. Az ágak reccsenése idejében jelzi a közelgő veszélyt. Már gyerekkorodban sem ijedtél meg, ha egy szellemdarázs közeledett feléd. Most sem aggódsz különösebben. {védettsége: 80 szúró, 80 vágó, 80 ütő ellen.} A szörny a halálodat akarja, és neked ront.

Ellenfeledre bo'adhun csapás varázslatot lősz. 817 életpontot sebeztél. Gyógyulsz (+2 életpont). [+2% teo] A bo'adhun nyílpuskával ellenfeledre célzol és lősz. Elrepül 7 csillaglövedék. Megsoroztad a szellemdarázs farkát. (7 támadással 447 életpontot sebezve.) A lény megtorpan egy pillanatra, és meredten rádbámul. Egy pillanatra elködösödik az elméd, de aztán lerázod a szörny pszi tapogatódzását. Csatakiáltást hallatsz: "Éljen a Pöröly Rend!" Megmarkolva az ent pásztorbotot a másikra rohansz. Ent pásztorbottal gyengén megütögeted a szellemdarázs fejét. (3 támadással 397 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+80 életerő). Transzformálsz! (+7 varázspont.) Támadó varázslatot alkalmazol: ellenfeledre rovarfelhő II varázslatot lősz. 221 életpontot sebeztél. Ellenfeledet különösen vérszomjas darazsak veszik körül. Zarknod szemével épp hogy eltalálod a szellemdarázs áttetsző fullánkját. (1 támadással 72 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+15 életerő). Transzformálsz! (+1 varázspont.) Távolról káoszcsapás varázslatot lősz a másikra. 96 életpontot sebeztél. A szellemdarázs farkával meglegyinti a válladat. (1 támadástól 105 életpontot vesztesz.) A szellemdarázs még megpróbál elszaladni, de két-három lépés után összeesik, és nem mozdul többet.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 6 csillaglövedéket találsz meg, amelyet még használni tudsz. 10508 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál. Megújítod az áldomás varázslatot. [-20 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). [+2% teo] Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-23 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). [+2% teo]
{Csatastatisztika; sebzés: 2050, sebződés: 105, gyógyulás: 101, összesen: -4 ÉP}

Vastag, ízletes pondrót emelsz le egy galagonyabokor leveléről. (+1 kaja.) Éles szemeddel azonnal kiszúrod, hogy van valami a földön... Épphogy megismerhető (kb. 2 hetes) emberi nyomok vezetnek nyugatra.
(Feltételes készítés:) Legyártottál 1 csillaglövedéket. Egészséged TF-elődött.

(Továbbmész...) [255,65] Az erdőt bozótos vidék váltja fel. A derűs napsütésben vidáman csicseregnek az énekesmadarak. Oldalt pillantva, meglátsz egy oltárt. Tharr hívői építették. Egy ormánygőte sántikál oda hozzád. Egy tüske fúródott a talpába, és már alig tud járni. Ahhoz, hogy kihúzd a tüskét a talpából, 3 TVP-t kell elköltened (29. jellempróba). Már messziről meghallod a feléd tartó lényt. Már majdnem megijedtél, de aztán felismered, hogy ez egy leviathán lárva. {egyik sebzési módja: 2x 4d12+30.} Itt csata lesz.

Mentális energiáidat gyűrűbe gyűjtöd, majd útjának eresztesz egy fehérál.roncsolása pszi támadást. 718 életpontot sebeztél. Az esélyek kiegyensúlyozása céljából ellenfeledre lősz a bo'adhun nyílpuskával. Elrepül 7 csillaglövedék. A szörny nagyot fúj, eltérítve a gyenge lövést. A szörny ragacsos lét öklend rád. Kecsesen félreugrasz. Azt üvöltöd: "A PÖRÖLY nevében!" 80 életpontot sebeztél. Vad csatakiáltással, felemelve az ent pásztorbotot ellenfeledre rohansz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Ent pásztorbottal párszor súrolva eltalálod a leviathán lárva ráncos bőrét. (8 támadással 948 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+190 életerő). Transzformálsz! (+18 varázspont.) Egy rovarfelhő II varázslattal köszöntöd a másikat. 190 életpontot sebeztél. Ellenfeledet különösen vérszomjas darazsak veszik körül. Zarknod szemével gyengén megütöd a leviathán lárva alattomos csápját. (1 támadással 54 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+11 életerő). Transzformálsz! (+1 varázspont.) Egy kézmozdulatot teszel, majd ellősz egy káoszcsapás varázslatot. 79 életpontot sebeztél. A leviathán lárva feléd harap, de sikertelenül. Csáprágó csattan csípőd közelében. A másik elterül, rángatózik egy kicsit, majd csendben meghal.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 6 csillaglövedéket találsz meg, amelyet még használni tudsz. 14532 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál. Megújítod az áldomás varázslatot. [-20 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). [+1% teo] Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-23 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). [+3% teo]
{Csatastatisztika; sebzés: 2069, sebződés: 0, gyógyulás: 205, összesen: +205 ÉP}

Nyomok után kutatsz, sikeresen! Aránylag régi (kb. 2 hetes) emberi nyomok vezetnek nyugatra.
(Feltételes készítés:) Legyártottál 1 csillaglövedéket. Egészséged TF-elődött.

(Továbbmész...) [256,66] Bozótok, bokrok, cserjék továbbra is mindenütt. Jókora, imádkozó majmot ábrázoló szobor mellett visz el az utad. Sötétbarna raaba-fa törzséből faragták, amit eléggé megviseltek az eltelt évszázadok. Valamiért úgy érzed, mint ha valami lesne rád. Egy bo'adhun lidérc közeledik. Mivel nyilván Te vagy az erősebb, elmosolyodsz. Mivel minden egyéb kommunikációs lehetőséget kizár a szörny agresszív magatartása, felkészülsz a csatára.

Megfontoltan felméred a helyzeted, majd elmormolsz egy agytaposás varázslatot. Gyógyulsz (+2 életpont). [+2% teo] Egy számodra ismeretlen védekező rúnavarázst mormol el ellenfeled. Koncentrálsz, majd megindítasz egy fehérál.roncsolása pszi támadást. 652 életpontot sebeztél. Egy sorvasztás varázslatot dob rád a másik. Semmi hatás! A bo'adhun nyílpuskával célzol és lősz. Elrepül 7 csillaglövedék. Megsoroztad a bo'adhun lidérc szellemalakját. (7 támadással 448 életpontot sebezve.) Teli tüdőből elordítod: "Itt a megváltód!" 68 életpontot sebeztél. Vad csatakiáltással, felemelve az ent pásztorbotot ellenfeledre ugrasz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Ent pásztorbottal néhányszor épp csak megérinted a bo'adhun lidérc szellemalakját. (6 támadással 824 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+165 életerő). Transzformálsz! (+16 varázspont.) Egy rovarfelhő II varázslattal köszöntöd a másikat. 229 életpontot sebeztél. Ellenfeledet különösen vérszomjas darazsak veszik körül. Zarknod szemével súrolod a bo'adhun lidérc testét. (1 támadással 76 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+16 életerő). Transzformálsz! (+1 varázspont.) Mormolsz, majd ujjaidból kirepül egy káoszcsapás varázslat. 95 életpontot sebeztél. Ellenfeled jégcsóva varázslatot lő rád. 17 életpontot vesztettél. Üdvözlésképpen egy sorvasztás varázslatot ereszt meg irányodba ellenfeled. A támadása szerencsére hatástalan volt. A bo'adhun lidérc egy felső támadása részben eléri célját, kisebb zúzódás keletkezik a bal válladon. (1 támadástól 27 életpontot vesztesz.) A lény irtózatos robbanással semmisül meg (-51 életerő). A bo'adhun lidérc szemében félelem villan, aztán lassan lehunyja, miközben lelke kitör testének fogságából.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 6 csillaglövedéket találsz meg, amelyet még használni tudsz. Átvizsgálod a testet. Érdemes volt keresni: kincsre bukkansz! A zsákmány 1 adamantit érme [adamantit érme ládikóba-> (186,61)-> 100 arany, -2 ÉP]. 14852 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál. Megújítod az áldomás varázslatot. [-20 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont). [+3% teo] Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-23 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). [+2% teo]
{Csatastatisztika; sebzés: 2392, sebződés: 97, gyógyulás: 187, összesen: +90 ÉP}

Látsz egy nekrofunt. Miközben fütyörészve sétálsz, megpillantasz a közelben egy oltárt. Fairlight hívei emelték. Két tazunkarókakölyök talált egy kerek sajtot, de nem tudják megfelezni. Ahhoz, hogy segíthess nekik, szükséged van egy mérlegre és 5 TVP-re (31. jellempróba). Egy különös szoborra leszel figyelmes. Apró, színes homokszemek kavargása alkotja. Magát Chara-dint ábrázolja, amint egy nála hatalmasabb lény, Dred Hornwill lábát masszírozza. Mint nagy ínyenc, kellőképpen becsülöd a zazi gyökerének tápértékét. Egy óra munkával egy maréknyit sikerül előásni. (+5 kaja.)
(Feltételes készítés:) Legyártottál 1 csillaglövedéket. Egészséged TF-elődött. [33 pontot használtál fel, van még 144. Kapsz 46 VP-t.]

vv 79 167 58 elmormolod a 79. varázslatot a 167. varázslatot az 58. varázslatot
Sajnos ezen a mezőn nincs olyan felszentelt oltár, amit elpusztíthatnál. [0 pontot használtál fel, van még 144.]
Ezen a mezőn már áll oltár ill. templom. [0 pontot használtál fel, van még 144.]
Hihetetlen sebességgel varázsolsz. A gyógyító energia a testedbe áramlik (+1 életerő). [-15 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). [+1% teo] [2 pontot használtál fel, van még 142. Kapsz 2 VP-t.]

im 0 5 imádkozol
Az oltárra helyezel 4 szent kelyhet, remélve, hogy istened feltölti könnycseppjeivel. Hosszú idő telik el csendes meditációban. A szent kehely megtelt! Jóleső meleg fut végig a testeden. (+38 varázspont.) Figyelmedet a földenergiavonalak rezdülései irányítják a földelem síkját megzavaró lényre: egy bo'adhun éjhozó. {max. életpontja: 1601-1750.}

A biztonság kedvéért mentális energiát gyűjtesz, és kifeszítesz egy pszi-acéltorony pszit. Ellenfeled ujjai a levegőben táncolnak, ajkai hangtalanul mozognak. Varázsol! Aha, egy elnyelés mágia... Az elnyelés besül. Koncentrálsz, majd megindítasz egy fehérál.roncsolása pszi támadást. 389 életpontot sebeztél. Távolról villámsújtás varázslatot lő rád a másik. 31 életpontot vesztettél. Mielőtt összecsapnátok, a bo'adhun nyílpuskával ellenfeledre lősz néhány lövedéket. Elrepül 7 csillaglövedék. Megsoroztad a bo'adhun éjhozó bal karját. (7 támadással 355 életpontot sebezve.) A szörny nagy levegőt vesz, és a következő pillanatban villámok repülnek feléd. Szerencsére nem kaptál telitalálatot. (49 életpontot vesztettél.) Azt üvöltöd: "Már megint nincs rajtad sapja!" 72 életpontot sebeztél. Vad csatakiáltással, felemelve az ent pásztorbotot a másikra ugrasz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Ent pásztorbottal néhányszor súrolod a bo'adhun éjhozó testét. (8 támadással 841 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+169 életerő). Transzformálsz! (+16 varázspont.) Mormolsz, majd ujjaidból kirepül egy rovarfelhő II varázslat. 244 életpontot sebeztél. Ellenfeledet különösen vérszomjas darazsak veszik körül. Zarknod szemével megpöccinted a bo'adhun éjhozó szellemalakját. (1 támadással 56 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+12 életerő). Transzformálsz! (+1 varázspont.) Egy káoszcsapás varázslatot dobsz ellenfeledre. 82 életpontot sebeztél. Egy jégoszlop varázslatot dob rád a másik. 68 életpontot vesztettél. (-17 védekezés.) Egy energiaspirál varázslattal köszönt csatapartnered. 109 életpontot vesztettél. Véres nyál csordul ki a bo'adhun éjhozó száján, majd halk hörgéssel a porba hull.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 7 csillaglövedéket találsz meg, amelyet még használni tudsz. 15206 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál. Megújítod az áldomás varázslatot. [-20 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). [+1% teo] Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-23 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). [+3% teo]
{Csatastatisztika; sebzés: 2039, sebződés: 257, gyógyulás: 185, összesen: -72 ÉP}

[30 pontot használtál fel, van még 112. Kapsz 42 VP-t.]
Rábukkansz az oltárra. Letérdelsz, és imádkozni kezdesz. Egy óra telik el buzgó mormolással. Forró, simogató fuvallat szalad végig hátadon. Az imád meghallgatásra került. (+40 varázspont.) Figyelmedet a földenergiavonalak rezdülései irányítják a földelem síkját megzavaró lényre: egy elmeszonda. {egyik sebzési módja: 1x 20d10+20.}

Felkészülsz az esetleges mentális támadásra egy pszi-acéltorony felhúzásával. Ellenfeled szemöldökét összehúzva koncentrál, ahogy felrak egy pszi-acéltorony pszit. Mormolsz, majd ujjaidból kirepül egy bo'adhun csapás varázslat. 817 életpontot sebeztél. A szilánk működik (+2 életpont). [+1% teo] Egy agyroppantás varázslatot dob rád a másik. Semmi hatás! (pszi-acéltorony védelmez.) Mentális támadást alkalmaznak ellened: ellenfeled rád zuhogtat egy agykorbács pszit. Semmi eredménye! (köszönhetően pszi-acéltorony védelmednek.) Üdvözlésképpen egy pszi ragyogás varázslatot ereszt meg irányodba ellenfeled. A támadása szerencsére hatástalan volt. (pszi-acéltorony védett meg.) Ellenfeled végigsöpör rajtad egy tudatrombolás pszi támadással. A támadásnak - hála az égnek - semmi eredménye sem volt. (mivel pszi-acéltorony van rajtad.) Az esélyek kiegyensúlyozása céljából ellenfeledre lősz a bo'adhun nyílpuskával. Elrepül 7 csillaglövedék. Többször meglövöd az elmeszonda testét. (7 támadással 452 életpontot sebezve.) A lény megtorpan egy pillanatra, és meredten rádbámul. Sziklamerev pillantással véded ki a gyilkos pszi sugarakat. Teli tüdőből elordítod: "Üsd, vágd, nem apád!" 70 ép-nyi sebzést okoztál. A lény irtózatos robbanással semmisül meg (-112 életerő). Véres nyál csordul ki az elmeszonda száján, majd halk hörgéssel a porba hull.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 7 csillaglövedéket találsz meg, amelyet még használni tudsz. 12577 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál. Megújítod az áldomás varázslatot. [-20 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). [+1% teo]
{Csatastatisztika; sebzés: 1339, sebződés: 112, gyógyulás: 4, összesen: -108 ÉP}

[30 pontot használtál fel, van még 82. Kapsz 42 VP-t.]
Rábukkansz az oltárra. Letérdelsz, és imádkozni kezdesz. Hosszú idő telik el csendes meditációban. Jóleső meleg fut végig a testeden. (+37 varázspont.) Figyelmedet a földenergiavonalak rezdülései irányítják a földelem síkját megzavaró lényre: egy bo'adhun lidérc. {max. életpontja: 1751-1920.}

Hatalmadat demonstrálandó, mormolni kezdesz. Létrejött egy agytaposás. Gyógyulsz (+2 életpont). Ellenfeled számodra ismeretlen védekező varázslattal készül a csatára. Pszi támadást indítasz: pillanatok alatt létrejön egy fehérál.roncsolása. 691 életpontot sebeztél. Ellenfeled néhány elegáns kézmozdulata után már süvít is feléd egy sorvasztás. A támadásnak - hála az égnek - semmi eredménye sem volt. A bo'adhun nyílpuskával célzol és lősz. Elrepül 7 csillaglövedék. Néhány helyen eltalálod a bo'adhun lidérc szellemalakját. (7 támadással 441 életpontot sebezve.) Teli tüdőből elordítod: "Búcsúzz az életedtől!" 71 életpontot sebeztél. Marokra fogva az ent pásztorbotot a másikra rohansz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Ent pásztorbottal néhány helyen meghorzsolod a bo'adhun lidérc testét. (5 támadással 658 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+132 életerő). Transzformálsz! (+13 varázspont.) Ellenfeledre rovarfelhő II varázslatot lősz. 214 életpontot sebeztél. Ellenfeledet különösen vérszomjas darazsak veszik körül. Zarknod szemével meghorzsolod a bo'adhun lidérc áttetsző mellkasát. (1 támadással 68 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+14 életerő). Transzformálsz! (+1 varázspont.) Ellenfeledre káoszcsapás varázslatot lősz. 91 életpontot sebeztél. Ellenfeled támadó varázslatot alkalmaz: jégcsóva varázslatot lő rád. 18 életpontot vesztettél. Ellenfeled egy kézmozdulatot tesz, majd ellő egy sorvasztás varázslatot. A támadásnak - hála az égnek - semmi eredménye sem volt. Ellenfeled ütését nem sikerült teljesen hárítanod. (1 támadástól 35 életpontot vesztesz.) A szörny hatalmas detonáció közepette darabokra robban (-69 életerő). A szörny még egy utolsó halálüvöltést hallat, majd eldől.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 5 csillaglövedéket találsz meg, amelyet még használni tudsz. Alaposan átvizsgálod a tetemet. Kincs! KIIINCS! Lássuk, mire bukkantál: 1 adamantit érme [adamantit érme ládikóba-> (186,61)-> 100 arany, -2 ÉP]. 14852 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál. Megújítod az áldomás varázslatot. [-20 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). [+1% teo] Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-23 varázspont.] Gyógyulsz (+2 életpont). [+1% teo]
{Csatastatisztika; sebzés: 2234, sebződés: 124, gyógyulás: 152, összesen: +28 ÉP}

[30 pontot használtál fel, van még 52. Kapsz 42 VP-t.]
Megtalálod az oltárt, és imádkozni kezdesz. Egy óra telik el buzgó mormolással. Forró, simogató fuvallat szalad végig hátadon. Az imád meghallgatásra került. (+39 varázspont.) Figyelmedet a földenergiavonalak rezdülései irányítják a földelem síkját megzavaró lényre: egy harcos hárpia.

Koncentrálsz, majd megindítasz egy fehérál.roncsolása pszi támadást. 690 életpontot sebeztél. Az esélyek kiegyensúlyozása céljából ellenfeledre lősz a bo'adhun nyílpuskával. Elrepül 7 csillaglövedék. A lény megpróbálja félreütni, de elügyetlenkedi. Néhány helyen eltalálod a harcos hárpia szélfútta haját. (7 támadással 401 életpontot sebezve.) Szikrázó energialény suhan feléd veszett gyorsasággal. Félreugrani próbálsz, de mozgásod szánalmas lassított felvételnek tűnik az élő villámcsapással szemben. Átlátva az illúzión, koncentrálni kezdesz, meggyőzni az agyadat arról, hogy a szemeddel lásson, és ne a nyúlványként a tudatodba tapadó varázslattal. Igen, úgy tűnik sikerült! Az illúzió semmivé foszlik. Elüvöltöd magad: "Már megint nincs rajtad sapja!" 70 ép-nyi sebzést okoztál. Félelmet nem ismerve ellenfeledre támadsz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Ent pásztorbottal néhányszor súrolod a harcos hárpia jobb karját. (7 támadással 827 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+166 életerő). Transzformálsz! (+16 varázspont.) Egy rovarfelhő II varázslattal köszöntöd a másikat. 229 életpontot sebeztél. Ellenfeledet különösen vérszomjas darazsak veszik körül. Zarknod szemével meghorzsolod a harcos hárpia szélfútta haját. (1 támadással 61 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+13 életerő). Transzformálsz! (+1 varázspont.) Távolról káoszcsapás varázslatot lősz a másikra. 78 életpontot sebeztél. Félrehajolsz, de a harcos hárpia karmai így is karcolják az arcodat. (1 támadástól 84 életpontot vesztesz.) A lény elhuhogja magát. 82 életpontot vesztettél. A harcos hárpia még megpróbál elszaladni, de két-három lépés után összeesik, és nem mozdul többet.
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 7 csillaglövedéket találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva a vadászkést, szereztél 16 madártollat. 13263 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál. Megújítod az áldomás varázslatot. [-20 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). [+1% teo] Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-23 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). [+2% teo]
{Csatastatisztika; sebzés: 2356, sebződés: 166, gyógyulás: 183, összesen: +17 ÉP}

[30 pontot használtál fel, van még 22. Kapsz 42 VP-t.]
Nincs elég pontod ahhoz, hogy ezt a parancsot végre tudd hajtani. [0 pontot használtál fel, van még 22.]

m 6 1 mozogsz nyugatra, északkeletre
[255,66] A bozótos vidéket zöld síkság váltja fel. A mesebeli kis vakondot pillantod meg, ahogy egy nadrág megszövésére próbálja rábírni a pókot. A pók vállalkozna rá, de az alapanyagok lent vannak a földön, a pók hálója pedig a fa egyik ágán. Ha segíteni akarsz rajta, szükséged van egy mászókaromra. Ez a tevékenység 6 TVP-be kerül (22. jellempróba). Látsz egy oltárt. Chara-din hívői építették. A feléd lopakodó szörny nem volt elég óvatos, ezért már messziről kiszúrod. Már majdnem megijedtél, de aztán felismered, hogy ez egy fekélyes hernyó. {védettsége: 30 szúró, 30 vágó, 30 ütő ellen.} Nem tetszik a szörny képe. Úgy döntesz, kiplasztikázod egy kicsit.

Ellenfeledre lesújtasz egy fehérál.roncsolása pszi támadással. 336 életpontot sebeztél. Szemöldöködet ráncolva, lélegzetedet visszafojtva koncentrálsz, hogy a bo'adhun nyílpuskával célba találj. Elrepül 7 csillaglövedék. Megsoroztad a fekélyes hernyó fekélyes bőrét. (7 támadással 449 életpontot sebezve.) A szörny sugárzása sejtjeidet roncsolja. (-45 életerő.) A párducbőr pénztárcád megóvja aranyaidat a sugárzástól. Durranás, és máris bűzfelhővel vagy körülvéve! Majdnem elhányod magad, de aztán megacélozod magad. Teli tüdőből elordítod: "Lejárt az időd!" 68 életpontot sebeztél. Elszántan ellenfeledre rontasz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Ent pásztorbottal párszor súrolva eltalálod a fekélyes hernyó testét. (9 támadással 1163 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+233 életerő). Transzformálsz! (+23 varázspont.) Néhány elegáns kézmozdulat után már süvít is ellenfeled felé egy rovarfelhő II. 234 életpontot sebeztél. Ellenfeledet különösen vérszomjas darazsak veszik körül. Zarknod szemével épp hogy eltalálod a fekélyes hernyó nyakát. (1 támadással 75 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+16 életerő). Transzformálsz! (+1 varázspont.) Egy káoszcsapás varázslattal köszöntöd a másikat. 86 életpontot sebeztél. A fekélyes hernyó feléd harap, de sikertelenül. A lényből áradó sugarak sejtjeidet pusztítják. (-43 életerő.) A párducbőr pénztárcád megóvja aranyaidat a sugárzástól. A fekélyes hernyó most már meggondolná a harcot, de egy kicsit elkésett. Megölted!
Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 6 csillaglövedéket találsz meg, amelyet még használni tudsz. 12794 tapasztalati pontot, és 1 fejlesztési pontot kaptál. Megújítod az áldomás varázslatot. [-20 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). [+2% teo] Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-23 varázspont.] Morgan szilánkja gyógyít (+2 életpont). [+3% teo]
{Csatastatisztika; sebzés: 2411, sebződés: 88, gyógyulás: 253, összesen: +165 ÉP}


(Feltételes készítés:) Legyártottál 3 csillaglövedéket. Egészséged TF-elődött.

(Továbbmész...)
Nincs elég pontod ahhoz, hogy ezt a parancsot végre tudd hajtani. [15 pontot használtál fel, van még 7. Kapsz 21 VP-t.]

szk 481 keresed a 481. szörnyet
A két forduló között kutatni fogsz, mert nagy szükséged van arra, hogy találj egy szellemdarázst. Bár nem emlékszel, hogy ilyen tereptípuson találkoztál-e azzal a szörnnyel. [0 pontot használtál fel, van még 7.]

vv 83 73 73 elmormolod a 83. varázslatot a 73. varázslatot a 73. varázslatot
Hihetetlen sebességgel varázsolsz. Elkezted a szörnycsábító illat gerjesztését. [-14 varázspont.] A szilánk működik (+2 életpont). [1 pontot használtál fel, van még 6. Kapsz 1 VP-t.]
Beizzik a turbómágia. Hosszasan meditálsz, pszi gyakorlatokat hajtasz végre. [-20 pszi pont.] [5 pontot használtál fel, van még 1. Kapsz 7 VP-t.]
Nincs elég pontod ahhoz, hogy ezt a parancsot végre tudd hajtani. [0 pontot használtál fel, van még 1.]

* 1. BP: elmormolod a 75. varázslatot
Nincs elég pontod ahhoz, hogy ezt a parancsot végre tudd hajtani. [0 pontot használtál fel, van még 1.]

* 2. BP: elmormolod a 208. varázslatot
Nincs elég pontod ahhoz, hogy ezt a parancsot végre tudd hajtani. [0 pontot használtál fel, van még 1.]

* 3. BP: fejleszted a 2. tulajdonságodat 1 pontért
Magad elé képzelsz egy négyzetrácsot, és köröket, kereszteket kezdesz belerajzolni. A fejben amőbázás egy kemény dolog, de jó módja az IQ-d fejlesztésének. Még nagyon sok kell ahhoz, hogy az IQ-d észrevehetően fejlődjön. [1 pontot használtál fel, van még 0. Kapsz 1 VP-t.]

* 4. BP: használod a 336. tárgyat
(Felhasználsz a következő forduló TVP-jéből:) Ravasz csapdát állítasz a táborhelyed közelében. [10 pontot használtál fel, van még -10. Kapsz 14 VP-t.]

* 5. BP: élelemszerzés -10 pontért
Nincs elég pontod ahhoz, hogy ezt a parancsot végre tudd hajtani.

* 6. BP: kézbeveszed/felveszed a 453. tárgyat az 511. tárggyal az 531. tárgyat
Leveszed az arany sárkányköpenyt, majd felöltöd a mágusköpenyt. [0 pontot használtál fel, van még -10.]
Kiveszed a füledből az ősmágus fülbevalóját, majd a füledre akasztod az Eldereth kristályt. [0 pontot használtál fel, van még -10.]
Leveszed az arany sárkánysisakot, majd a fejedre teszed a lidérckoronát. [0 pontot használtál fel, van még -10.]

* 7. BP: visszadátumozás kérelem
Még nem telt el egy hónap (legutóbb 2013. évben 2. hónapban adtad ki) a parancs utolsó használata óta. [0 pontot használtál fel, van még -10.]
Elmúlt a csillezsályalevél hatása (-11 szerencse). Lassan visszatér az erő bénult tagjaidba. [KT képesség hatása:] Üzenetet kapsz a Fairlight banktól: mivel ebben a körben elfelejtettél lottót vásárolni, megtették helyetted, 1 szelvénnyel, általuk választott számokkal játszották meg neked. A 10 arany költséget a bank fizette. Vásárolsz egy lottószelvényt, amelyen a tippjeid: 26, 12, 18.
Az egyszerű halandó számára elérhetetlen tudati állapotban kapcsolatba lépsz a benned rejlő Élet Forrásával. (+1 max. ép.) Etetési idő! Megeteted a szörnyeidet. 4 kaját habzsol be a pikkelyes ptog. 2 kaját bezabál a hordóagyú mameluk. Egy kaját töm magába a smaragd őrsárkány. 3 kaját nyel le az ezoterikus mardel. 3 kaját töm magába a sivatagi doareg. A nap kalandjaitól megfáradtan, egy helyet keresel, ahol aránylag biztonságban pihenhetsz. Betakaródzva, gyorsan álomba merülsz. A heti megpróbáltatások megedzették a szervezetedet. (+1 max. életerő.) Elmúlt a vadászat hatása. Elmúlt a munka gyümölcse hatása.
Ebben a körben -10 pontod maradt, ebből a következő körre -10 pontot vihetsz át. Kapsz még 780 pontot. A következő körben tehát 770 pontot költhetsz el.

ENCYCLOPEDIA FANTASIA


KVAZÁRBEHEMÓT (7444. SZÖRNY)
Jó pár mesterségesen létrehozott bestiával találkoztál már, de a kvazárbehemót - jobb, ha bevallod - legtöbbjükön túltesz. Körülbelül háromszor magasabb egy átlagos embernél, és súlya is majdnem tízszerese a legnagyobb testű trollokénak. Külső borítása acélos színben csillogó kvazár, a belső vázszerkezete pedig az adamantit, és a titanit ötvözete. A mozgatásról töméntelensok bűbáj, és vésett rúna gondoskodik, az intelligenciáról pedig egy megidézett, és bebörtönzött lélek. Jobb, ha nem is tudod, hogy kinek a lelkét használta fel ehhez a művelethez a gólem készítője. A kvazárbehemót tökéletesen ellenáll a mentális, és a méreg alapú mágiaformáknak, és alaptermészeténél fogva immunis a halálmágiára is. Ezekkel kár is próbálkoznod. A többi mágiaformával szemben is igen ellenálló, nem is beszélve róla, hogy fizikailag szinte elpusztíthatatlan. Az egyetlen gyenge pontja talán, hogy nem túl gyors. Ha viszont eltalál - előre szólok -, ott csont reped, hús szakad!

NUMENATHI LÁDIKÁJA (2063. TÁRGY)
Galgatovich Numenathi sosem csinált titkot abból, hogy elégedetlen a világgal. Nem véletlenül él remeteként, távol mindentől, a nagyvárosok zajos forgatagától, és az udvari intrika cselszövéseitől. Ha megtehetné, Numenathi professzor bizony megváltoztatná a világot. A saját eszközeivel, és módszereivel folyton azon dolgozik, hogy ezt meg is cselekedje. Ez a remekbe szabott kis ládika is egyike csodás varázstárgyainak, amivel kitágíthatjuk az extradimenzionális teret, átléphetünk a kiterjedés, és a tömeg kontinuumán. Ha nálad van Numenathi ládikája, bátran pakold bele apróbb személyes holmijaidat. Nem fog bajuk esni, és bármikor hozzájuk férsz majd. Ezt automatikusan meg fogod tenni, a használat semmilyen parancs kiadását nem igényli, és ezért TVP-t sem kell költened. Összesen 25 féle, maximum 25 kg összsúlyú tárgy fér el a ládikában (gyakorlatilag ez +25 tárgyhelyet és -25 kg megterheltséget jelent), de több ilyen ládika hatása nem adódik össze. Ezt az értékes csecsebecsét a híres teremtőmágus kifejezetten neked ajándékozta, ezért talán más akaratának nem is engedelmeskedne, így önszántadból nem fogsz tőle megválni.

ELŐNY A HÁTRÁNYBÓL
Amikor úgy hozza a sors, hogy egyedül kell szembenézned több ellenféllel, bizony nem áll túl jól a szénád. Most, hogy már egyre többet megtudsz a többszemélyes csatákról, egyre inkább nyilvánvalóvá válik számodra, hogy ilyenkor sem érdemes kétségbe esni, a küzdelem nem feltétlen a te meneküléseddel ér majd véget. Épp ezért mostantól ezekben a csatákban +5 támadást kapsz.

KARAKTERLAP

Sutor Kragoru, egy meghatározhatatlan színű, rövid hajú, piros szemű sötét gnóm férfi vagy. A bőröd sötétbarna. Fairlight isteni megnyilvánulása vagy. Papi hited: 1723. A Pöröly Rend (#9114) K.T. tagjai közé tartozol. Ez a 731. fordulód.

Erő: 87 (127) Szint: 55 Merészség: 6/5 Magasság: 182 cm
IQ: 90 (111) Támadás: 86 Agresszió: 4 Testsúly: 63 (133) kg
Ügyesség: 85 (105) Védekezés: 174 Menekülés: 30 % Életkor: 51/59 év
Egészség: 88 (125) Életpont: 2473/3630 Jellem: semleges Tul. pont: 0
Szerencse: 87 (115) Varázspont: 4482/2874 Pénz: 65833 arany Kép. pont: 91
Tudatpont: 36/35 Pszi pont: 1031/380 Halhatatlanság: 22 % EFejl: 30
Eddig összesen 10407 szörnyet (38 ebben a körben) öltél meg. Ebben a fordulóban 335937 TP-t kaptál. Jelenleg 67204620 TP-d van. A következő szinthez még 12795380 TP szükséges. Trófeáid: triklem drakolder, quwarg harcmágus, quwarg ölész. A 710. fordulódban 40415 arany került a bankszámládra. 41425 aranyat vehetsz fel a kamatokat is beleszámítva. Eddig 3 többszemélyes kalandot teljesítettél.

HARCI ISMERETEK
víziharc: 17/58 szúrófegyverek: 36/82 vágófegyverek: 37/40
ütőfegyverek: 54/26 (+8%) lőfegyverek: 44/82 (+3%) dobófegyverek: 26/43 (+4%)

Feltételes fegyverváltás: ent pásztorbot (#1384) << Shengoroth karma (#1520) << biami kvazárlándzsa (#568)
Feltételes lőfegyver használat: semmi (0 -4.); ezüstshuriken (#327) (5 -17.); vashegyű nyíl (#176) (18 -996.); ezüsttollú nyíl (#363) (997 .); csillaglövedék (#931) (998 -);
Óvatosság (labirintusokban): 5 KPCS: automatikusan minden kapcsolónál
255,66 mezőn táborozol
Kisebb kívánság: legutóbb 2012. évben 12. hónapban.
Legfeljebb 50 TU-t válthatsz TVP-re.

EGYÉB ISMERETEK
1. rejtőzködés: 47/10 2. nyomkövetés: 190/90 (+31%) 3. lopás: 7/10
4. mászás: 28/22 (+13%) 5. hajózás: 1/0 6. csapdakészítés: 48/71 (+6%)
7. csapdaészlelés: 28/2 8. gyógyítás: 113/88 9. titkosírás: 19/1
10. felderítés: 42/15 11. szörnyidomítás: 23/78 12. teológia: 376/77 (+128%)
13. taumaturgia: 183/48 (+33%) 14. szerencsejáték: 10/36 15. versengés: 22/75 (+5%)
16. zene: 54/89 17. szörnyismeret: 33/64 18. pszi: 85/78 (+42%)
19. zárnyitás: 11/85 20. vadászat: 75/56 21. vitalitás: 12/11
22. bányászat: 44/46 (+4%) 23. úszás: 29/23 24. főzés: 15/44 (+10%)
25. ordítás: 102/23 (+28%) 26. csapatmunka: 3/24

FEJLESZTÉSI PONTOK
Felhasználatlan fejlesztési pont: 98
4. max. életpont: 4 5. varázslat sebzés: 5 10. vp regeneráció: 5(7) 11. kincskeresés: 5

FELTÉTELES PARANCSOK (még 33 lehet)
deus ex machinád 0 mezőre repítsen
totem 80% életpont alatt (ősi gyógyítás (#267))
gyógyítasz 60% életerő alatt 40 TVP-ért
kutatsz max. 180 TVP-ért
ásol max. 80 TVP-ért
készítesz szögletes követ (#17) (max. 10 darabot ), kerek követ (#19) (max. 20 darabot ), kaktuszbogyót (#429) (max. 20 darabot ), tűzbimbót (#623) (max. 100 darabot, csak egyszer), nyílvesszőt (#108) (max. 15 darabot ), vashegyű nyilat (#176) (max. 20 darabot ), azúrharmatot (#1161) (max. 90 darabot, csak egyszer), Huddens elixírjét (#830) (max. 5 darabot ), csillaglövedéket (#931) (max. 20 darabot ), csillagbotot (#929) (max. 10 darabot ), pézsmatökmagot (#934) (max. 10 darabot ), dramoan talizmánt (#968) (max. 1 darabot, csak egyszer)
mászol max. 200 TVP-ért
cirkusz: céllövölde, ötpróba, kártyabarlang, labirintus, szellemkastély (59)
maradék TVP-dből az egészség (4) tulajdonságodat TF-eled
Feltételes támadás (aktív: 16, max: 50)
Raia szent lovagja (#239), trikornis herceg (#261), aranyfecske (#283), bávatag golombár (#165), Raia angyala (#333), öregedést okozó lények (#9095) (csak egyszer), halált okozó lények (#9098) (csak egyszer), manaelementál (#290), ezerszemű bestia (#288), rubin sárkány (#330), elemi pulzátor (#440), Ekhnagorhu (#291), purifikátor császár (#393), halálmadár (#351), tesh alligátor (#353), varkaudar pusztító (#7134) (csak egyszer)
Barátságosság (aktív: 3, max: 50)
semlegesek (#989), jók (#990), bűbájlidérc (#761)

VARÁZSLATAID ÉS PSZI KÉPESSÉGEID
Varázslói varázslataid
energiatüskék (#29, 5 VP) tüskepajzs (#30, 4 VP) hhaar burka (#32, 6 VP)
izomernyesztés (#33, 6 VP) varázsvédelem (#34, 8 VP) mágiatörés (#35, 10 VP)
védelem sav ellen (#36, 12 VP) tompítás (#40, 8 VP) jégcsóva (#41, 15 VP)
fehér glóbusz (#47, 13 VP) villámcsapás (#50, 18 VP) elektromos pajzs (#51, 14 VP)
varázslat olvasása (#67, 30 VP, 20 TVP) mágiafeloldás (#75, 5 VP, 5 TVP) láthatatlanság (#76, 15 VP, 5 TVP)
fúzió (#77, 25 VP, 5 TVP) láth. észlelése (#78, 7 VP, 5 TVP) városi teleport (#96, 50 VP, 10 TVP)
varázsital főzése (#100, 30 VP) tükörpajzs (#101, 26 VP) varázsvédelem II (#108, 18 VP)
felszínre ugrás (#109, 25 VP, 5 TVP) var.tárgy készítés (#153, 300 VP) tűzgolyó (#155, 25 VP)
varázspáncél (#156, 15 VP, 10 TVP) tűzmágia (#157, 24 VP, 5 TVP) familiáris idézése (#159, 40 VP, 20 TVP)
varázskő készítés (#160, 120 VP, 10 TVP) varázsenergia (#161, 35 VP, 5 TVP) dimenzióugrás (#163, 55 VP, 5 TVP)
városi teleport II (#181, 60 VP, 10 TVP) Symulf rúnája (#182, 12 VP, 5 TVP) varázsszem (#184, 9 VP, 5 TVP)
vízlélegzés (#185, 15 VP, 5 TVP) háló (#186, 24 VP) állatvédelem (#192, 25 VP, 5 TVP)
tiltott teleport (#198, 100 VP, 10 TVP) a munka gyümölcse (#224, 10 VP) villámmágia (#227, 36 VP, 5 TVP)
kalmárszem (#228, 11 VP, 15 TVP) jégoszlop (#231, 24 VP) Asylux csapdája (#233, 20 VP)
elnyelés (#236, 35 VP) minta formázása (#237, 120 VP, 10 TVP) Thargodan illúzió (#242, 50 VP)
éjfattyak végzete (#260, 100 VP) filofaxáció (#277, 20 VP, 10 TVP) jégmágia (#279, 25 VP, 5 TVP)
ryuku átokvarázs (#280, 45 VP) időcsere (#285, 5 VP) mágikus gyorsítás (#330, 0 VP)
tolvajvér (#364, 22 VP, 5 TVP) analízis (#375, 6 VP, 2 TVP) harci induló (#443, 50 VP, 5 TVP)
Trinigan rúnája (#453, 10 VP, 3 TVP)
Papi varázslataid
vámpirizáció (#1, 8 VP, 5 TVP) éber kakukk (#3, 6 VP) gyógymógy (#5, 6 VP, 5 TVP)
áldomás (#6, 5 VP, 5 TVP) alkímia (#7, 7 VP, 3 TVP) gondolatolvasás (#8, 9 VP, 1 TVP)
varázsfesték (#9, 4 VP, 5 TVP) esőidézés (#11, 8 VP, 5 TVP) erőpajzs I (#12, 6 VP, 5 TVP)
méregsemlegesítés (#14, 10 VP, 5 TVP) szaporítás (#15, 7 VP, 5 TVP) kitartó ló (#19, 10 VP, 5 TVP)
korgó gyomor, huss (#21, 3 VP, 5 TVP) unkreáció (#22, 0 VP, 5 TVP) jellemrejtés (#23, 10 VP, 5 TVP)
hadiszerencse II (#24, 6 VP, 5 TVP) tündérfény (#25, 1 VP) tulajdonságpajzs (#26, 16 VP, 5 TVP)
harmadik szem (#27, 12 VP, 5 TVP) csupasz izom (#28, 10 VP, 5 TVP) méregfelhő (#37, 12 VP)
védelem tűz ellen (#38, 12 VP) óriáserő (#53, 24 VP, 5 TVP) kristálygömb (#54, 20 VP, 5 TVP)
a lélek védelme (#57, 32 VP) azonnali gyógyítás (#58, 15 VP, 5 TVP) puha ütés (#60, 18 VP)
tűzeső (#61, 16 VP) oltár eltörlése (#79, 60 VP, 10 TVP) szörnyészlelés I (#82, 8 VP, 5 TVP)
szörnycsábítás (#83, 14 VP, 3 TVP) szörnyidézés (#84, 72 VP, 10 TVP) vasszervezet (#86, 8 VP)
szopókőpusztítás (#88, 21 VP, 5 TVP) villámsújtás (#89, 15 VP) agyburok (#90, 11 VP)
rúnapukkasztás (#94, 0 VP) DEM kreálása (#95, 50 VP, 10 TVP) erőpajzs III (#127, 30 VP, 5 TVP)
mágiadagály (#132, 25 VP, 5 TVP) tárgyészlelés (#135, 30 VP, 10 TVP) szemmelverés (#137, 18 VP, 5 TVP)
alku (#139, 20 VP, 5 TVP) földelem idézése (#144, 70 VP, 20 TVP) mágikus ütés (#147, 18 VP)
kreáció (#148, 12 VP, 2 TVP) esszenciavédelem (#165, 15 VP, 5 TVP) oltár teremtése (#167, 50 VP, 10 TVP)
isteni küldetés (#170, 40 VP, 5 TVP) planetáris őrdémon (#172, 18 VP) szopókőirtás (#174, 10 VP, 5 TVP)
gömbvillám (#176, 20 VP) tárgyvédelem (#178, 14 VP, 5 TVP) gyorsvarázslás (#179, 0 VP)
agytaposás (#180, 12 VP) kényszerport (#183, 8 VP) esszenciavédelem 2 (#188, 15 VP, 5 TVP)
méregfelhő II (#193, 20 VP) megfejtés (#199, 28 VP, 5 TVP) Pörhemór köre (#205, 30 VP, 5 TVP)
kisebb kívánság (#208, 300 VP, 30 TVP) vadászat (#209, 40 VP, 5 TVP) menekülés (#212, 12 VP)
fürkésző szemek (#213, 25 VP) aranyeső (#214, 12 VP, 5 TVP) áldomás III (#217, 15 VP, 5 TVP)
armageddon (#218, 100 VP) lidércidézés (#219, 30 VP) hatalomvarázs (#220, 25 VP, 5 TVP)
földrengés (#221, 160 VP, 20 TVP) mágia megértése (#226, 0 VP) ősi szaporítás (#238, 25 VP, 5 TVP)
Solisar aurája (#240, 18 VP) meditáció (#250, 0 VP) pajzszúzás (#251, 24 VP)
avatár idézése (#253, 300 VP, 20 TVP) bo'adhun csapás (#266, 60 VP) ősi gyógyítás (#267, 30 VP, 5 TVP)
bo'adhun gyógyítás (#272, 0 VP) kyorg tudás (#273, 0 VP) istenítélet (#284, 50 VP)
papi aura (#377, 50 VP, 5 TVP)
Pszi képességeid
pszi-ernyő (#64, 6 PP, 5 TVP) auratranszformáció (#65, 10 PP, 10 TVP) pszi-regeneráció (#66, 12 PP, 5 TVP)
felejtés (#68, 5 PP, 5 TVP) agyletapogatás (#70, 16 PP, 2 TVP) szürkeáll. aktiv (#71, 20 PP, 5 TVP)
mentális pajzs (#72, 9 PP, 5 TVP) pszi fejlesztés (#73, 20 PP, 10 TVP) molekulaátrendezés (#74, 10 PP, 5 TVP)
agykorbács (#97, 6 PP) pszi-acéltorony (#98, 8 PP) tudatkutatás (#99, 20 PP, 10 TVP)
térképelemzés (#104, 20 PP, 10 TVP) kontinuum-tágítás (#105, 60 PP, 10 TVP) tudatrombolás (#111, 25 PP)
pszi-gyűjtés (#112, 300 PP, 30 TVP) pszi-ernyő II (#113, 10 PP, 3 TVP) agybénítás (#114, 10 PP)
pszi-konverzió (#115, 50 PP, 20 TVP) az elme fölénye (#116, 10 PP, 5 TVP) szuperpszi kif. (#117, 400 PP, 60 TVP)
teljes őrület (#118, 12 PP) térképelemzés II (#119, 80 PP, 40 TVP) nagyobb agypajzs (#120, 15 PP, 5 TVP)
direkt kontaktus I (#121, 35 PP) direkt kontakt. II (#122, 45 PP) az elme hatalma (#123, 15 PP, 5 TVP)
a möszék kiirtása (#189, 8 PP, 5 TVP) igazlátás (#190, 3 PP) ragály (#191, 5 PP, 5 TVP)
gyors pihenés (#194, 0 PP) pszi-konverzió II (#195, 20 PP, 15 TVP) az agy kifacsarása (#197, 14 PP)
agybénítás II (#246, 15 PP) elme dominanciája (#247, 20 PP, 5 TVP) fehérál.roncsolása (#248, 22 PP)
spirituális ext. (#249, 0 PP)
Alakváltó és tudati képességeid
kisebb tűzlehelet (#110, 2 ÉP) nagyobb tűzlehelet (#150, 5 ÉP) pszi kő kreálása (#151, 30 ÉP, 30 TVP)
Butaság ára beállítás: teológia: +15 vp 12 költség alatt; taumaturgia: +30 vp 60 költség alatt;
A varázslatok tanulására elkölthető: 170 kör eleji VP regeneráció.

JELENLEG RAJTAD LEVŐ AKTÍV VARÁZSLATOK ÉS PSZI HATÁSOK
felejtés (#68) (988) állatvédelem (#192) Pörhemór köre (#205) (106,17,3) áldomás (#6)
vámpirizáció (#1) méregsemlegesítés (#14) szürkeáll. aktiv (#71) csupasz izom (#28)
óriáserő (#53) tulajdonságpajzs (#26) esszenciavédelem (#165) esszenciavédelem 2 (#188)
nagyobb agypajzs (#120) szemmelverés (#137) Symulf rúnája (#182) tűzmágia (#157)
villámmágia (#227) jégmágia (#279) erőpajzs III (#127) hatalomvarázs (#220)
planetáris őrdémon (#172) tárgyvédelem (#178) pszi-ernyő (#64) elme dominanciája (#247)
harci induló (#443) varázsenergia (#161) papi aura (#377) varázsszem (#184)
hadiszerencse III (#59) szörnycsábítás (#83)

TÁMADÓ ÉS VÉDEKEZŐ VARÁZSLATOK LISTÁJA
Feltételes varázslat-használat
20. és magasabb szintűek ellen
Támadó varázslatok (aktív: 11, max: 20)
villámsújtás (#89), jégcsóva (#41), izomernyesztés (#33), tűzgolyó (#155), méregfelhő II (#193), méregfelhő (#37), pajzszúzás (#251), villámcsapás (#50), az agy kifacsarása (#197), nagyobb tűzlehelet (#150), bo'adhun csapás (#266)
Védekező varázslatok (aktív: 8, max: 20)
varázsvédelem II (#108), agytaposás (#180), tompítás (#40), védelem sav ellen (#36), védelem tűz ellen (#38), fehér glóbusz (#47), elektromos pajzs (#51), pszi-acéltorony (#98)
Feltételes támadó varázslatok (aktív: 63, max: 119 - védekező varázslatokkal együtt)
háló (#186) >> pszi elementál (#221) direkt kontakt. II (#122) >> zoloboo sámán (#230)
direkt kontakt. II (#122) >> őrült varázsló (#255) háló (#186) >> kronotapír (#286)
izomernyesztés (#33) >> kultúrmasztodon (#227) villámsújtás (#89) >> szutykos remák (#191)
izomernyesztés (#33) >> halálhozó (#419) villámsújtás (#89) >> noth szellem (#250)
izomernyesztés (#33) >> kisebb quwarg isten (#213) direkt kontaktus I (#121) >> áeratikus hasnyák (#243)
háló (#186) >> molgan (#284) háló (#186) >> kronokukac (#285)
háló (#186) >> pszi őselementál (#258) háló (#186) >> pszi elementál lord (#272)
armageddon (#218) >> őrjáratozó katona (#274) fehérál.roncsolása (#248) >> ezerszemű bestia (#288)
direkt kontaktus I (#121) >> aranyfecske (#283) armageddon (#218) >> magnetikus praglonc (#200)
az agy kifacsarása (#197) >> ében hadúr (#294) az agy kifacsarása (#197) >> árnylord (#342)
teljes őrület (#118) >> Thargodan mágus (#318) istenítélet (#284) >> smaragd sárkány (#326)
istenítélet (#284) >> manaelementál (#290) háló (#186) >> mösze uralkodó (#789)
háló (#186) >> 20. szintű lényekre istenítélet (#284) >> 43. szintű lényekre
fehérál.roncsolása (#248) >> 35. szintű lényekre éjfattyak végzete (#260) >> éjfattyak (#9096)
jégoszlop (#231) >> férfiak (#998) jégoszlop (#231) >> nők (#999)
jégoszlop (#231) >> quwarg agyfürkész (#745) fehérál.roncsolása (#248) >> quwarg gigász (#7128)
pajzszúzás (#251) >> natharion gólem (#428) pajzszúzás (#251) >> greén örvény (#443)
istenítélet (#284) >> trakuun lidérc (#576) bo'adhun csapás (#266) >> quwarg harcmágus (#851)
fehérál.roncsolása (#248) >> quwarg b.háborító (#850) direkt kontaktus I (#121) >> zafír sárkány (#329)
halálos érintés (#271) >> quwarg ölész (#855) teljes őrület (#118) >> quwarg bölcs (#7131)
Feltételes védekező varázslatok (aktív: 63, max: 119 - támadó varázslatokkal együtt)
agytaposás (#180) >> quwarg harcmágus (#851) agytaposás (#180) >> quwarg bölcs (#7131)
Solisar aurája (#240) >> rubin sárkány (#330) elektromos pajzs (#51) >> zafír sárkány (#329)
Solisar aurája (#240) >> márvány sárkány (#328) védelem sav ellen (#36) >> ében sárkány (#327)
agytaposás (#180) >> smaragd sárkány (#326) agytaposás (#180) >> aranyfecske (#283)
fehér glóbusz (#47) >> Notermanthi báró (#323) tompítás (#40) >> varkaudar vajákos (#690)
agytaposás (#180) >> ezerszemű bestia (#288) fehér glóbusz (#47) >> Sötétség Hercege (#296)
agytaposás (#180) >> őrjáratozó katona (#274) elektromos pajzs (#51) >> viharóriás (#278)
védelem tűz ellen (#38) >> tűzelementál (#276) védelem tűz ellen (#38) >> kisebb quwarg isten (#213)
agytaposás (#180) >> nők (#999) agytaposás (#180) >> férfiak (#998)
agytaposás (#180) >> élőholt ősmágus (#179) védelem tűz ellen (#38) >> Orkhan Thai (#238)
védelem tűz ellen (#38) >> vortexmágus (#418) tompítás (#40) >> éjkornis (#228)
tompítás (#40) >> őrült varázsló (#255)

ELFOGOTT SZÖRNYEID
sivatagi doareg (#240) (málhás: +45 kg teher) státusz: OK
ezoterikus mardel (#184) (őrzi a holmidat: +18 lopás ellen) státusz: OK
smaragd őrsárkány (#344) státusz: OK
hordóagyú mameluk (#254) (építő: +102% segítség ÉP parancsnál) státusz: OK
pikkelyes ptog (#470) (hátas: 10 lépés/kör; 6 TVP/lépés; +10 védettség;) státusz: OK

ISTENI KÜLDETÉSEID
1.) A szellemdarazsak mágikus interferenciát keltenek, varázslataink néha kudarcot vallanak a közelünkben. Ritkítsd őket, ölj meg tizet! (számláló: 9)
2.) Nem tetszik, hogy egyesek teljes védelmet élveznek villámaimmal szemben... Hozz 3 kék immunitáskövet, és áldozd fel oltáromnál!
3.) Az ősi birodalmak vagy a ryuku szigetek legjobb kincseket a pusztában kóborló, legendás szörnyektől szerezheted meg. Végezz tízzel! (számláló: 4)

HŐSTETTEID
Jelvényeid: Naprend (a Chara-din elleni harcért).
A II. quwarg rajzásban megölt quwargjaid száma: 1016, pontszámod: 11916.
A quwarg rajzásban leölt quwargjaid: 2 élőholt, 4 vadász, 3 nagymester, 3 parafenomén, 3 rohamosztagos, 1 ősmágus.
Részt vettél a 220-as quwarg rajzás végső bezárásában.

KT-d eddig kifejlesztett képességei:
tudati jel (109)
csatakiáltás (111)
gyógyító totem (116)
hangcsapás (130)
kasztropl. trafó (145)
kaszt.kiteljesedés (166)
kasztrop.kitágulás (197)
csatakiáltás II. (223)
önismeret (236)
tolvajfelismerés (243)
ment.felfrissülés (255)
a butaság ára (273)
vallási öntudat (290)
magiometer (314)
az élet forrása (337)
földmágia (357)
Tudati képességfa:
tudati portya (501) OK
kedvenc táborhely (503) belefejlesztettél: 160 TU. szükséges még: 0 TU. (KT-d jelenleg ezt fejleszti, kifejlesztéséhez még 107 TU szükséges.)
tudatforrás (505) OK
Maradék TU, amit a következő fejlesztéseknél használhattok el: 1424.

A FORDULÓ ELEJÉN MÉG MEGVOLT...
1 amniosz (#203) 6 csillagbot (#929) 1 dözmöng szív (#122)
1 ezüsttőr (#322) 1 fűszerkeverék (#1170) 1 gyöngymangó (#135)
1 jégszilánk (#1128) 17 kaja (#2) 1 kaktuszbogyó (#429)
3 kerek kő (#19) 1 méregtagadó (#1531) 7 mérg.mihlan.dobótőr (#600)
2 ork csodaszer (#1228) 6 pézsmatökmag (#934) 3 pirkit (#153)
1 purifikátor háj (#269) 1 quwarg tojás (#360) 1 ryuku amfora (#1153)
1 sallank karom (#128) 1 tükör (#43) 1 varányszem (#30)
5 víz (#27)

EBBEN A FORDULÓBAN KERÜLT HOZZÁD...
4922 arany (#50) 1 álompor (#396) 1 angyalok gyűrűje (#529)
1 aranytű (#272) 1 artikula bélhólyag (#927) 6 csillaglövedék (#931)
5 csillezsályalevél (#1253) 1 ezüstdarab (#326) 4 fekete gyöngy (#99)
1 korinthai talizmán (#814) 23 madártoll (#112) 1 rakolits por (#669)
1 rézdarab (#70) 1 rókafarok (#124) 1 sáfránypor (#211)
3 szögletes kő (#17) 4 varázskő (#305)

E KÖRBEN TETT LÉPÉSEID TÉRKÉPE


(255,65) Tharr oltár, 29. jellempróba, leviathán lárvák (#476)
(255,66) 22. jellempróba, oltár, fekélyes hernyó (#489)
(256,65) szellemdarázsok (#481)
(256,66) bo'adhun lidérc (#467), nekrofun (#173), Fairlight oltár, 31. jellempróba, művészi porolit (#720), bo'adhun éjhozó (#468), elmeszonda (#487), harcos hárpia (#485)
(257,65) bo'adhun éjhozó (#468), ősi rúnatorony (#852), 255. jellempróba, oltár, művészi porolit (#720), szent tölgyfa (#393), álomvirág (#395, belőle készíthető: #396), Chara-din monolitja (#534), szent liget (#439), szellemdarázs (#481), sötét ülnök (#508), tleikan behemót (#511)
(257,66) 31. jellempróba, Leah oltár, bo'adhun éjhozók (#468)
(258,66) fekélyes hernyók (#489), Sheran oltár, 255. jellempróba, 40. jellempróba, tündöklő szobor (#1587), művészi porolit (#720), fekete kaktusz (#577, belőle készíthető: #578), tesh alligátor (#353), ében tigris (#488)

Üzenet küldése a karakternek