Vissza a Főoldalra
 

Hírek, újdonságok
Változások listája (dec. 4.)
Dicsőség Csarnoka
Új játékosoknak
Szabálykönyv
Demo forduló
Árak
Kedvezmények
Befizetési módok
Jelentkezési lap
UL küldés
Alanori Krónika kupon
Aukciós ház
Nyilvános fordulók
Szövetségek
Olimpiák
Chat, üzenõfal
Fórumok
Levelezési lista, IRC
Szavazások
ŐV találkozó
Beholder Labirintus
Mini-szójáték
AK Archívum
ŐV könyvek
Írások, novellák
Linkek
Letöltés
Gyakori kérdések
Felhasználási feltételek
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
A pillanat képe
A feledés szelleme
Küldd el képeslapként!
Egyetlen galetki sem tudja, hogy létezik-e egyáltalán ez a torzszülött, és ha létezik, hol és hogyan néz ki. No persze nem azért, mintha olyan kevesen találkoznának vele, dehogy! Csupán arról van szó, hogy akik eddig megpillantották, már nem emlékeznek semmire...
Nézz szét a galériában!
60. Beholder Találkozó 2024.06.15. - Beszámoló

A lista folytatása...
NEM VAGY EGYEDÜL! - Játékosok felhívása! (6)
ŐV fejlesztési ötletek játékosoktól (55)
ŐV help (521)
56. BEHOLDER TALÁLKOZÓ 2022.06.18. PROGRAMJA (21)
Támasszuk fel a közösséget! (241)
Szövetségi felvétel (36)

További témák...

2024-10-05 21:38:43 Az UL-ek letöltésre kerültek.

Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
7946-890

Karakterszám: 7946 Számlaszám: titkos
Fordulószám: 890 Játékhét: 1149
E forduló ára: 16 zs. Maradék zseton: 923
Forduló típusa: email
1997-99 (C) Beholder Kft.
Betáplálás dátuma: 2024. júl. 5. 6h:02'
A következõ fordulód táplálható: 2024. júl. 6.

E-mail!

MZ/X KALANDJAI




Nyugodt pihenésedet a következõ esemény zavarta meg:
*** Szövetségi üzenet: A 3 hét elteltével Shug-Niggurath 2 legenda pont árán megvásárolta a xenomorf csuklópántot a szövetségi kincstárból, mivel az övé volt a legjobb ajánlat. ***

Megtudod, hogy a Hegy leghíresebb galetkije Morq Fan Gor, egy magas, vékony testû, szikrázó szemû, kiváncsi természetû, tréfálkozó férfi. (hírneve 32700.)
A barlangod már túl kicsi számodra: nekilátsz, hogy kibõvítsd! Hosszasan dolgozol, ásol, hordod ki a köveket a bejárat elé. Végül megszemléled az eredményt. No, így már mindjárt kényelmesebb lesz! Barlangod új mérete: 2001.
[50 TVP-t használtál fel, maradt még 2593.]
[Automatikus zsákbarakás:] Berakod a zsákba: 1 vadászok itala.

be 9 4 1 meglátogatod a 9. épületet
A szint temploma egy cseppkövekkel teli, gyertyákkal kivilágított barlangban foglal helyet. Nagyon hangulatos! Áhítattal lépsz be. Papok fogadnak. Egy szolgád testét szeretnéd rekonstruáltatni. Isteni mágia! Szolgád, gnóm útonálló újra egészséges. Megköszönöd a papok segítségét, és kifizetsz 162 aranyat.
[5 TVP-t használtál fel, maradt még 2588.]

be 9 4 3 meglátogatod a 9. épületet
Ellátogatsz a templomba, ez egy nagy, gyertyákkal kivilágított barlang, tele furcsa szobrokkal. Csuhába öltözött galetkik fogadnak. Egy szolgád testét szeretnéd rekonstruáltatni. Isteni mágia! Szolgád, árnyhajcsár újra egészséges. Megköszönöd a papok segítségét, és kifizetsz 324 aranyat.
[5 TVP-t használtál fel, maradt még 2583.]

mak 2 2. makró definiálása/hívása

bsz belépés szövetségi barlangba
Ellátogatsz a szövetségetek barlangjába.
Elõször is, alaposan jóllaksz az élelmiszerraktár takarosan rendezett polcairól. (+7% jóllakottság.) Nem ártana bemelegíteni a mai vadászathoz - a katonai gyakorlópályán edzel. (+10% támadás, +4 lehelet kör végéig.) Az akadálypályán is edzel kicsit. Jólesõen ellazulsz a barlangfürdõben. (+2 rugalmasság, +2 bûz/illat) Beugrasz a jelmezkölcsönzõbe. (+2 álcázás, +2 lopakodás) Megnézed az üzenõfalat. Nincs új üzenet. Imádkozol az õsök oltáránál (+10% lélekenergia). Szolgáid morálja is javul (+10%). Karbantartod szerszámaidat (+2 mászás, +2 zárnyitás). Búcsúzóul körülleng a mágustorony aurája.
[3 TVP-t használtál fel, maradt még 2580.]

v 176 176. varázslat elmondása
Heves kézmozdulatok közepette elvarázsolsz egy szélpajzsot. (-45 vp.)
[10 TVP-t használtál fel, maradt még 2570.]

v 188 188. varázslat elmondása
Összegyûjtve a benned rejlõ mágikus energiákat, elvarázsolsz egy sziklaerõt. Támadásod megnõ (+49%). (-18 vp.)
[3 TVP-t használtál fel, maradt még 2567.]

v 189 189. varázslat elmondása
Mormolsz a mágia különös nyelvén. Létrejött egy elemek uralma! (-11 vp.)
[3 TVP-t használtál fel, maradt még 2564.]

v 148 1 148. varázslat elmondása
Néhány rövid kézmozdulat után létrehozol egy méregsemlegesítés varázslatot. (-5 vp.)
[3 TVP-t használtál fel, maradt még 2561.]

v 154 154. varázslat elmondása
Néhány rövid kézmozdulat után létrehozol egy kisebb erõpajzs varázslatot. (+75% védekezés.) (-5 vp.)
[3 TVP-t használtál fel, maradt még 2558.]

be 20 20 1 meglátogatod a 20. épületet
Felkeresed a remetét, és elõveszed a kacatot, amit találtál.
- Ah, a drágaszágom! - a remete remegve nyúl az ócska limlom felé. Mosolyogva adod át neki. - Csakhogy megkerült, azt hittem, már örökre elvesztettem! Köszönöm, barátom, köszönöm! A bizalmamat elnyerted, semmi szükség további tesztre. Akkor térjünk most a lényegre. - elõvesz egy térképet, és magyarázni kezd, hol tudsz ezúttal bejutni a Legendák Völgyébe. - Néhány galetki lord is bent vadászik, szolgáik a bejáratoknál várakoznak. Javaslom, hogy a két leggyengébb csapat közül próbálkozz valamelyikkel. Az egyikben a következõ szolgák vannak: 2 glaidiata, egy kyratid pók és egy chyrropteod. Míg a másik csapat ezekbõl épül fel: egy törpe kincstáros, egy sötét elf királynõ, egy sötét elf romboló és egy nagyobb tûzelementál. [Ehhez a következõ körödben az LV 1 vagy az LV 2 parancsot add ki, ahol a paraméter értelemszerûen az elsõ ill. második csapatot jelöli.] Ha megfelelõen felkészülsz, könnyedén legyõzheted õket! Sok szerencsét, MZ/X, remélem zsákmánnyal megrakodva térsz vissza! Arra az esetre, ha mégis kudarcot vallanál, itt egy talizmán [a karakterlapon nem jelöljük], ez segíteni fog a menekülésben.
[5 TVP-t használtál fel, maradt még 2553.]

kno 114 130 114. képességre 130 képességpont
Elköltesz 130 képességpontot a bal mancs végtagodhoz tartozó sebzõ méreg szakértelem növelésére. A gyakorlásnak köszönhetõen bal mancs végtagod speciális támadási módja 45. szintre nõtt.
[0 TVP-t használtál fel, maradt még 2553.]

dk 492 dobása 492. kalandnak
Rendben, 492. kaland törölve.
[0 TVP-t használtál fel, maradt még 2553.]

k 391 289 223 446 367 kaland elvállalása
(391. kaland:) Elég nehezen találsz vissza az aknához. Igen széles, és a mélybõl fény szûrõdik fel. Lássuk, mi van odalent! Óvatosan, vigyázva mászol lefelé.
[Mászás próba 35-ös küszöbre: sikeres] Nehéz volt lemászni, visszafelé már könnyebb lesz. Az akna alján vagy.
Hirtelen mozgást észlelsz a szemed sarkából. Ellenfeleid 2 meréniai behemót (#441) [aura: 200-as méretû 180-as szintû jobb mancs, erõ: 220, 170-es méretû 150-es szintû bal mancs, méret: 8000.].

*** 1. KÖR *** Összegyûjtve a benned rejlõ mágikus energiákat, elvarázsolsz egy gránitbõrt. (-7 vp.) Magadban motyogva, létrehozol egy óriáserõt. Végtagjaid megerõsödnek (+43 méretükre). (-3 vp.) Heves kézmozdulatok közepette az ichini lélekvadász elmormol egy lélekfacsarást. Az 1. meréniai behemót megúszta! A 2. meréniai behemót ellenállt a varázslatnak. Heves kézmozdulatok közepette a gnóm útonálló elmormol egy ellenáll.megtörését. Összegyûjtve mágikus energiáit, a gnóm útonálló elvarázsol egy elemi védelmet. ( +39 tûzimmunitás, +39 hidegimmunitás, +39 savimmunitás, +39 elkt.immunitás, +39 imm.mérg.gázra.) Az árnyhajcsár ellõ egy halál csókja varázslatot. Az 1. meréniai behemót megúszta! A 2. meréniai behemót ellenállt a varázslatnak. Az 1. meréniai behemót a szójer császárt rohamozza. A 2. meréniai behemót megközelíti az árnyhajcsárt. A titánvaránusz az 1. meréniai behemótot rohamozza. A szójer császár az 1. meréniai behemót irányába megy. A vasgólem az 1. meréniai behemótot rohamozza. Az 1. meréniai behemót és a szójer császár egymással harcolnak. Az 1. meréniai behemót a titánvaránuszt támadja. A szójer császár halálos sebet kapva a földre zuhan. A 2. meréniai behemót az árnyhajcsárt támadja. A 2. meréniai behemót téged támad. Ütni próbál bal mancsával. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél). Tüskéd a bõrébe fúródik. Lecsap rád jobb mancsával. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél). Tüskéid megszúrják. Megpróbál benyomni neked bal mancsával. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél). Tüskéid sebzik. Az árnyhajcsár halálhörgés közepette a földre zuhan. A titánvaránusz az 1. meréniai behemótot támadja. A vasgólem és az 1. meréniai behemót egymással harcolnak.
*** 2. KÖR *** Az ichini lélekvadász ellõ egy lélekfacsarás varázslatot. Az 1. meréniai behemót megúszta! A 2. meréniai behemót ellenállt a varázslatnak. A gnóm útonálló elmond egy jégcsóva varázslatot. A 2. meréniai behemót ellenállt a varázslatnak. Megindulsz az 1. meréniai behemót felé. Már ott is vagy! A 2. meréniai behemót a gnóm útonállót támadja. A 2. meréniai behemót az ichini lélekvadászt támadja. A gnóm útonálló holtan terül el. Az 1. meréniai behemót és a titánvaránusz egymással harcolnak. Az 1. meréniai behemót rád támad. Lekever egyet bal mancsával. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél). Tüskéid megszúrják. Bever egyet jobb mancsával. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél). Tüskéid megszúrják. Lekever egyet bal mancsával. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél). Tüskéid sebzik. A titánvaránusz hörögve elterül. Megtámadod az 1. meréniai behemótot. Kimeresztve, elõre suhintasz jobb karmoddal. (335 ép-t sebeztél). Érintésed rothaszt. Elõresuhintasz farkaddal. Nem találtál. Harapni próbálsz. (359 ép-t sebeztél). A kontaktméreg sikeresen behatol az ellenfél szervezetébe. Lekeversz egyet bal mancsoddal. (278 ép-t sebeztél). Benyomsz egyet bal mancsoddal. Félrehajolt. Célozni próbálsz jobb lábaddal. (274 ép-t sebeztél). Ostorként csattantasz jobb csápoddal. Félrehajolt. Beversz egyet jobb mancsoddal. (283 ép-t sebeztél). Elõrerúgsz bal lábaddal. (283 ép-t sebeztél). Odacsapsz bal karmoddal. (276 ép-t sebeztél). Az 1. meréniai behemót kileheli lelkét. A vasgólem nem támad, mivel választott ellenfele már a földön van.
*** 3. KÖR *** Magában motyogva, az ichini lélekvadász létrehoz egy lélekfacsarást. A 2. meréniai behemót elkerülte a varázslatot. Megindulsz a 2. meréniai behemót felé. Már ott is vagy! A vasgólem a 2. meréniai behemót irányába megy. A 2. meréniai behemót az ichini lélekvadászt támadja. A 2. meréniai behemót rád veti magát. Benyom neked bal mancsával. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél). Tüskéid sebzik. Az ichini lélekvadász halálos sebet kapva a földre zuhan. A 2. meréniai behemótot próbálod megsebezni. Kimeresztve, elõre suhintasz jobb karmoddal. Hátraugrott a támadás elõl. Rávágsz farkaddal. Elhibáztad. Fogaidat próbálod belemélyeszteni. (353 ép-t sebeztél). Lecsapsz bal mancsoddal. (276 ép-t sebeztél). Benyomsz neki bal mancsoddal. (289 ép-t sebeztél). Egy rúgást próbálsz jobb lábaddal. (280 ép-t sebeztél). Körbe-körbe forgatva ütsz jobb csápoddal. (283 ép-t sebeztél). Odacsapsz jobb mancsoddal. (261 ép-t sebeztél). Célozni próbálsz bal lábaddal. (289 ép-t sebeztél). Lecsapsz bal karmoddal. (265 ép-t sebeztél). A vasgólem és a 2. meréniai behemót egymással harcolnak.
*** 4. KÖR *** A 2. meréniai behemót és a vasgólem egymással harcolnak. A 2. meréniai behemót rád veti magát. Benyom neked bal mancsával. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél). Tüskéid sebzik. A vasgólem halálhörgés közepette a földre zuhan. A 2. meréniai behemótot próbálod megsebezni. Rávágsz jobb karmoddal. (345 ép-t sebeztél). Érintésed rothaszt. Körbe-körbe forgatva ütsz farkaddal. (262 ép-t sebeztél). Elõrehajolva harapni próbálsz. (348 ép-t sebeztél). Beversz egyet bal mancsoddal. Mellétrafáltál. Lendületet véve ütsz bal mancsoddal. (272 ép-t sebeztél). Célozni próbálsz jobb lábaddal. (284 ép-t sebeztél). Odacsapsz jobb csápoddal. (284 ép-t sebeztél). Lecsapsz jobb mancsoddal. Fürgén elhajolt. Megeresztesz egy jól irányzott rúgást bal lábaddal. (266 ép-t sebeztél). Felé ütsz bal karmoddal. (280 ép-t sebeztél).
*** 5. KÖR *** A 2. meréniai behemót rád támad. Odacsap neked jobb mancsával. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél). Tüskéd szúrja. Benyom neked bal mancsával. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél). Tüskéd a bõrébe fúródik. Lecsap rád jobb mancsával. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél). Tüskéid sebzik. Lecsap rád bal mancsával. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél). Tüskéid sebzik. A 2. meréniai behemótot próbálod megsebezni. Odacsapsz jobb karmoddal. (316 ép-t sebeztél). Érintésed rothaszt. Körbe-körbe forgatva ütsz farkaddal. (278 ép-t sebeztél). Harapásra nyitod szádat. (349 ép-t sebeztél). Beversz egyet bal mancsoddal. Elhibáztad. Odaütsz bal mancsoddal. Hátraugrott a támadás elõl. Célozni próbálsz jobb lábaddal. (280 ép-t sebeztél). Elõresuhintasz jobb csápoddal. (274 ép-t sebeztél). Benyomsz egyet jobb mancsoddal. (280 ép-t sebeztél). Érzékeny pontot próbálsz eltalálni bal lábaddal. Nem találtál. Felé ütsz bal karmoddal. Elhibáztad.
*** 6. KÖR *** A 2. meréniai behemót rád támad. Bever egyet jobb mancsával. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél). Tüskéid sebzik. Ütni próbál bal mancsával. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél). Tüskéid sebzik. Benyom neked jobb mancsával. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél). Tüskéd szúrja. Megpróbál benyomni neked bal mancsával. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél). Tüskéd a bõrébe fúródik. Megtámadod a 2. meréniai behemótot. Felé ütsz jobb karmoddal. Félrehajolt. Elõresuhintasz farkaddal. (282 ép-t sebeztél). Kitátod szádat, harapni próbálsz. (366 ép-t sebeztél). A kontaktméreg sikeresen behatol az ellenfél szervezetébe. Odakensz neki bal mancsoddal. (291 ép-t sebeztél). Benyomsz neki bal mancsoddal. (277 ép-t sebeztél). Megpróbálod felbuktatni jobb lábaddal. Elhibáztad. Ostorként csattantasz jobb csápoddal. Nem találtál. Odacsapsz jobb mancsoddal. (289 ép-t sebeztél). Célozni próbálsz bal lábaddal. (268 ép-t sebeztél). Gyorsan felé lendítesz bal karmoddal. Fürgén elhajolt. A 2. meréniai behemót kileheli lelkét.
[A csatában összesen 8437 sebzést okoztál, és 0 sebzést kaptál. Szolgáid ill. szövetségeseid által okozott/kapott sebzés: a gnóm útonálló: 0/262, az árnyhajcsár: 0/443, a titánvaránusz: 102/871, az ichini lélekvadász: 0/630, a szójer császár: 0/832, a vasgólem: 0/1107.] Ismét látványosan gyõzedelmeskedtél. Magadba szívod a megérdemelt jutalmat, a lélekenergiát (+331%). Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot. Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot. Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot. Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot. Magadhoz veszed a zsákmányt, ami 496 arany és 2 haszontalan vacak. Szívesen bekapnál valamit. Az ételre veted magad. (+50% jóllakottság.)
Alaposan körbevizsgálódsz. És igen, találsz is valamit: 64 drágakõ.
A küldetést sikeresen végrehajtottad. Jutalmad 3 hõsiesség pont, 4 képességpont és 70% lélekenergia. (+1 erõ.) (+2% védekezés.) ( +1 méret, +1 rezisztencia, +1 áttörés.)
(Feltételes gyógyítás templomban:) Elmész a templomba, amely egy ezernyi gyertyával megvilágított barlangcsarnok. A fénytõl kissé elvakulva lépsz be. Egy szolgádat szeretnéd gyógyíttatni. A papok varázsolnak. Szolgád, gnóm útonálló újra él és egészséges. Megköszönöd a papok segítségét, és kifizetsz 54 aranyat.
(Feltételes gyógyítás templomban:) Elmész a templomba, amely egy ezernyi gyertyával megvilágított barlangcsarnok. A fénytõl kissé elvakulva lépsz be. Egy szolgádat szeretnéd gyógyíttatni. A papok varázsolnak. Szolgád, árnyhajcsár újra él és egészséges. Megköszönöd a papok segítségét, és kifizetsz 108 aranyat.
(Feltételes gyógyítás templomban:) Ellátogatsz a templomba, ez egy nagy, gyertyákkal kivilágított barlang, tele furcsa szobrokkal. Csuhába öltözött galetkik fogadnak. Egy szolgádat szeretnéd gyógyíttatni. A papok varázsolnak. Szolgád, titánvaránusz újra él és egészséges. Megköszönöd a papok segítségét, és kifizetsz 126 aranyat.
(Feltételes gyógyítás templomban:) Ellátogatsz a templomba, ez egy nagy, gyertyákkal kivilágított barlang, tele furcsa szobrokkal. Csuhába öltözött galetkik fogadnak. Egy szolgádat szeretnéd gyógyíttatni. A papok varázsolnak. Szolgád, ichini lélekvadász újra él és egészséges. Megköszönöd a papok segítségét, és kifizetsz 126 aranyat.
(Feltételes gyógyítás templomban:) A szint temploma egy cseppkövekkel teli, gyertyákkal kivilágított barlangban foglal helyet. Nagyon hangulatos! Áhítattal lépsz be. Papok fogadnak. Egy szolgádat szeretnéd gyógyíttatni. A papok varázsolnak. Szolgád, szójer császár újra él és egészséges. Megköszönöd a papok segítségét, és kifizetsz 135 aranyat.
(Feltételes gyógyítás templomban:) Ellátogatsz a templomba, ez egy nagy, gyertyákkal kivilágított barlang, tele furcsa szobrokkal. Csuhába öltözött galetkik fogadnak. Egy szolgádat szeretnéd gyógyíttatni. A papok varázsolnak. Szolgád, vasgólem újra él és egészséges. Megköszönöd a papok segítségét, és kifizetsz 135 aranyat.

(289. kaland:) Felkeresed a furcsa halmot. Még mindig ugyanott van, háborítatlanul! Tehát más nem fedezte fel. Szíved a torkodban dobog, ahogy megközelíted. Óvatosan mászni kezdesz.
[Mászás próba 48-as küszöbre: 7 hõsiesség pont árán sikeres] Felérkeztél a halom tetejére.
Egyszercsak minden figyelmeztetés nélkül támadás ér. Ellenfeleid 2 meréniai behemót (#441) [aura: 190-es méretû 170-es szintû bal mancs, ügyesség: 200, 180-as méretû 160-as szintû jobb mancs, egészség: 230.].

*** 1. KÖR *** Mágikus erõd felhasználásával elõidézel egy gránitbõrt. (-7 vp.) Elmondasz egy óriáserõ varázslatot. Végtagjaid megerõsödnek (+43 méretükre). (-3 vp.) Az ichini lélekvadász ellõ egy lélekfacsarás varázslatot. Az 1. meréniai behemót elkerülte a varázslatot. A 2. meréniai behemót ellenállt a varázslatnak. Az árnyhajcsár ellõ egy halál csókja varázslatot. Az 1. meréniai behemót ellenállt a varázslatnak. A 2. meréniai behemót elkerülte a varázslatot. Heves kézmozdulatok közepette a gnóm útonálló elmormol egy ellenáll.megtörését. Összegyûjtve mágikus energiáit, a gnóm útonálló elvarázsol egy elemi védelmet. ( +39 tûzimmunitás, +39 hidegimmunitás, +39 savimmunitás, +39 elkt.immunitás, +39 imm.mérg.gázra.) Az 1. meréniai behemót elindul a szójer császár felé. A 2. meréniai behemót elindul az árnyhajcsár felé. A szójer császár az 1. meréniai behemót irányába megy. A titánvaránusz az 1. meréniai behemót felé mozog. A vasgólem elindul az 1. meréniai behemót felé. Az 1. meréniai behemót és a szójer császár egymással harcolnak. Az 1. meréniai behemót a titánvaránuszt támadja. A szójer császár halálhörgés közepette a földre zuhan. A 2. meréniai behemót az árnyhajcsárt támadja. A 2. meréniai behemót rád veti magát. Megpróbál benyomni neked bal mancsával. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél). Tüskéid megszúrják. Odacsap neked jobb mancsával. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél). Tüskéid megszúrják. Ütni próbál bal mancsával. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél). Tüskéid sebzik. Az árnyhajcsár halálos sebet kapva a földre zuhan. A titánvaránusz az 1. meréniai behemótot támadja. A vasgólem és az 1. meréniai behemót egymással harcolnak.
*** 2. KÖR *** Heves kézmozdulatok közepette az ichini lélekvadász elmormol egy lélekfacsarást. Az 1. meréniai behemót elkerülte a varázslatot. A 2. meréniai behemót megúszta! A gnóm útonálló elõhív egy jégcsóva varázslatot. A 2. meréniai behemót elkerülte a varázslatot. Az 1. meréniai behemót irányába mozogsz. Az 1. meréniai behemót és a titánvaránusz egymással harcolnak. Az 1. meréniai behemót rád veti magát. Feléd üt bal mancsával. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél). Tüskéid megszúrják. Benyom neked jobb mancsával. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél). Tüskéd szúrja. Odaken neked bal mancsával. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél). Tüskéd szúrja. A titánvaránusz halálos sebet kapva a földre zuhan. A 2. meréniai behemót a gnóm útonállót támadja. A 2. meréniai behemót az ichini lélekvadászt támadja. A gnóm útonálló halálos sebet kapva a földre zuhan. Megtámadod az 1. meréniai behemótot. Felé döfsz jobb karmoddal. Fürgén elhajolt. Villámgyorsan elõrevágsz farkaddal. (275 ép-t sebeztél). Harapni próbálsz. (343 ép-t sebeztél). Benyomsz neki bal mancsoddal. (285 ép-t sebeztél). Lecsapsz bal mancsoddal. Elhibáztad. Érzékeny pontot próbálsz eltalálni jobb lábaddal. (280 ép-t sebeztél). Odacsapsz jobb csápoddal. (280 ép-t sebeztél). Benyomsz neki jobb mancsoddal. (286 ép-t sebeztél). Célozni próbálsz bal lábaddal. (282 ép-t sebeztél). Rávágsz bal karmoddal. (285 ép-t sebeztél). A vasgólem és az 1. meréniai behemót egymással harcolnak.
*** 3. KÖR *** Az ichini lélekvadász mágikus ereje felhasználásával elõidéz egy lélekfacsarást. Az 1. meréniai behemót elkerülte a varázslatot. A 2. meréniai behemót megúszta! A 2. meréniai behemót az ichini lélekvadászt támadja. Az ichini lélekvadász kileheli lelkét. Az 1. meréniai behemót és a vasgólem egymással harcolnak. Az 1. meréniai behemót téged támad. Lecsap rád bal mancsával. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél). Tüskéd szúrja. A vasgólem halálhörgés közepette a földre zuhan. Megtámadod az 1. meréniai behemótot. Elõre szúrsz jobb karmoddal. Elhibáztad. Tekergetve suhintasz farkaddal. (289 ép-t sebeztél). Harapni próbálsz. (344 ép-t sebeztél). Odakensz neki bal mancsoddal. (284 ép-t sebeztél). Lekeversz egyet bal mancsoddal. Mellétrafáltál. Megpróbálod felbuktatni jobb lábaddal. (283 ép-t sebeztél). Tekergetve suhintasz jobb csápoddal. (284 ép-t sebeztél). Benyomsz egyet jobb mancsoddal. Fürgén elhajolt. Rúgsz bal lábaddal. (276 ép-t sebeztél). Gyorsan felé lendítesz bal karmoddal. Fürgén elhajolt.
*** 4. KÖR *** A 2. meréniai behemót feléd rohan. Az 1. meréniai behemót téged támad. Lesújt rád jobb mancsával. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél). Tüskéd szúrja. Ütni próbál bal mancsával. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél). Tüskéd a bõrébe fúródik. Benyom neked jobb mancsával. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél). Tüskéd a bõrébe fúródik. Bever egyet bal mancsával. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél). Tüskéid sebzik. A 2. meréniai behemót rád veti magát. Megpróbál benyomni neked jobb mancsával. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél). Tüskéid sebzik. Lecsap rád bal mancsával. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél). Tüskéid megszúrják. Odaken neked jobb mancsával. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél). Tüskéd szúrja. Bever egyet bal mancsával. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél). Tüskéid sebzik. Az 1. meréniai behemótot próbálod megsebezni. Elõre szúrsz jobb karmoddal. Félrehajolt. Tekergetve suhintasz farkaddal. (277 ép-t sebeztél). Fogaidat próbálod belemélyeszteni. (327 ép-t sebeztél). Lecsapsz bal mancsoddal. (288 ép-t sebeztél). Odaütsz bal mancsoddal. (274 ép-t sebeztél). Lendítesz egy nagyot jobb lábaddal. Fürgén elhajolt. Ostorként csattantasz jobb csápoddal. (257 ép-t sebeztél). Lecsapsz jobb mancsoddal. (269 ép-t sebeztél). Megeresztesz egy jól irányzott rúgást bal lábaddal. (291 ép-t sebeztél). Rávágsz bal karmoddal. (264 ép-t sebeztél).
*** 5. KÖR *** Az 1. meréniai behemót rád támad. Benyom neked jobb mancsával. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél). Tüskéid sebzik. Ütni próbál bal mancsával. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél). Tüskéid megszúrják. Lekever egyet jobb mancsával. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél). Tüskéd a bõrébe fúródik. Megpróbál benyomni neked bal mancsával. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél). Tüskéid sebzik. A 2. meréniai behemót rád támad. Megpróbál benyomni neked jobb mancsával. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél). Tüskéid sebzik. Lekever egyet bal mancsával. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél). Tüskéd szúrja. Lecsap rád jobb mancsával. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél). Tüskéd szúrja. Odacsap neked bal mancsával. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél). Tüskéid sebzik. Támadod az 1. meréniai behemótot. Lesújtasz jobb karmoddal. (355 ép-t sebeztél). Érintésed rothaszt. Rávágsz farkaddal. (275 ép-t sebeztél). Pofádat nagyra tátva harapsz. (367 ép-t sebeztél). Lendületet véve ütsz bal mancsoddal. (289 ép-t sebeztél). A 2. meréniai behemótot próbálod megsebezni. Odacsapsz bal mancsoddal. Hátraugrott a támadás elõl. Célozni próbálsz jobb lábaddal. (276 ép-t sebeztél). Rávágsz jobb csápoddal. (293 ép-t sebeztél). Benyomsz egyet jobb mancsoddal. (294 ép-t sebeztél). Érzékeny pontot próbálsz eltalálni bal lábaddal. (290 ép-t sebeztél). Felé suhintasz bal karmoddal. Elkerülte. Az 1. meréniai behemót hörögve elterül.
*** 6. KÖR *** A 2. meréniai behemót rád támad. Lecsap rád jobb mancsával. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél). Tüskéd a bõrébe fúródik. Feléd üt bal mancsával. (373 ép-t sebzõdtél). Tüskéd a bõrébe fúródik. Benyom neked jobb mancsával. (344 ép-t sebzõdtél). Tüskéd szúrja. Megpróbál benyomni neked bal mancsával. (329 ép-t sebzõdtél). Tüskéid megszúrják. A 2. meréniai behemótot próbálod megsebezni. Kimeresztve, elõre suhintasz jobb karmoddal. El sem találtad. Meglóbálva zúzol farkaddal. (267 ép-t sebeztél). Harapni próbálsz. (326 ép-t sebeztél). Beversz egyet bal mancsoddal. Mellé! Odakensz neki bal mancsoddal. Mellétrafáltál. Lendítesz egy nagyot jobb lábaddal. Nem találtál. Odacsapsz jobb csápoddal. (274 ép-t sebeztél). Beversz egyet jobb mancsoddal. Mellé! Célozni próbálsz bal lábaddal. Nem találtál. Felé ütsz bal karmoddal. Mellé! Regenerálsz (+148 ép)
*** 7. KÖR *** A 2. meréniai behemót rád veti magát. Bever egyet jobb mancsával. (403 ép-t sebzõdtél). Tüskéd a bõrébe fúródik. Bever egyet bal mancsával. (373 ép-t sebzõdtél). Tüskéd a bõrébe fúródik. Benyom neked jobb mancsával. (358 ép-t sebzõdtél). Tüskéid megszúrják. Benyom neked bal mancsával. (326 ép-t sebzõdtél). Tüskéd a bõrébe fúródik. Megtámadod a 2. meréniai behemótot. Felé suhintasz jobb karmoddal. Elhibáztad. Villámgyorsan elõrevágsz farkaddal. Fürgén elhajolt. Megpróbálod belemélyeszteni fogaidat. Elhibáztad. Benyomsz neki bal mancsoddal. Mellétrafáltál. Lendületet véve ütsz bal mancsoddal. Elhibáztad. Célozni próbálsz jobb lábaddal. (278 ép-t sebeztél). Lecsapsz jobb csápoddal. (289 ép-t sebeztél). Benyomsz neki jobb mancsoddal. Elkerülte. Hasba próbálod rúgni bal lábaddal. (282 ép-t sebeztél). Odacsapsz bal karmoddal. Nem találtál. Regenerálsz (+148 ép)
*** 8. KÖR *** A 2. meréniai behemót téged támad. Megpróbál benyomni neked jobb mancsával. (377 ép-t sebzõdtél). Tüskéid megszúrják. Odaken neked bal mancsával. (361 ép-t sebzõdtél). Tüskéd szúrja. Odaken neked jobb mancsával. (354 ép-t sebzõdtél). Tüskéd szúrja. Benyom neked bal mancsával. (343 ép-t sebzõdtél). Tüskéid sebzik. Ájultan a földre zuhansz.
[A csatában összesen 11866 sebzést okoztál, és 2774 sebzést kaptál. Szolgáid ill. szövetségeseid által okozott/kapott sebzés: a gnóm útonálló: 0/262, az árnyhajcsár: 0/462, a titánvaránusz: 102/871, az ichini lélekvadász: 0/631, a szójer császár: 0/856, a vasgólem: 0/1107.] Teljes vereséget szenvedtél. A küldetéssel kudarcot vallottál (próbálkozhatsz vele késõbb újra).
(Feltételes gyógyítás templomban:) Ellátogatsz a templomba, ez egy nagy, gyertyákkal kivilágított barlang, tele furcsa szobrokkal. Csuhába öltözött galetkik fogadnak. Egy szolgádat szeretnéd gyógyíttatni. A papok varázsolnak. Szolgád, gnóm útonálló újra él és egészséges. Megköszönöd a papok segítségét, és kifizetsz 54 aranyat.
(Feltételes gyógyítás templomban:) A szint temploma egy cseppkövekkel teli, gyertyákkal kivilágított barlangban foglal helyet. Nagyon hangulatos! Áhítattal lépsz be. Papok fogadnak. Egy szolgádat szeretnéd gyógyíttatni. A papok varázsolnak. Szolgád, árnyhajcsár újra él és egészséges. Megköszönöd a papok segítségét, és kifizetsz 108 aranyat.
(Feltételes gyógyítás templomban:) Elmész a templomba, amely egy ezernyi gyertyával megvilágított barlangcsarnok. A fénytõl kissé elvakulva lépsz be. Egy szolgádat szeretnéd gyógyíttatni. A papok varázsolnak. Szolgád, titánvaránusz újra él és egészséges. Megköszönöd a papok segítségét, és kifizetsz 126 aranyat.
(Feltételes gyógyítás templomban:) A szint temploma egy cseppkövekkel teli, gyertyákkal kivilágított barlangban foglal helyet. Nagyon hangulatos! Áhítattal lépsz be. Papok fogadnak. Egy szolgádat szeretnéd gyógyíttatni. A papok varázsolnak. Szolgád, ichini lélekvadász újra él és egészséges. Megköszönöd a papok segítségét, és kifizetsz 126 aranyat.
(Feltételes gyógyítás templomban:) Elmész a templomba, amely egy ezernyi gyertyával megvilágított barlangcsarnok. A fénytõl kissé elvakulva lépsz be. Egy szolgádat szeretnéd gyógyíttatni. A papok varázsolnak. Szolgád, szójer császár újra él és egészséges. Megköszönöd a papok segítségét, és kifizetsz 135 aranyat.
(Feltételes gyógyítás templomban:) Elmész a templomba, amely egy ezernyi gyertyával megvilágított barlangcsarnok. A fénytõl kissé elvakulva lépsz be. Egy szolgádat szeretnéd gyógyíttatni. A papok varázsolnak. Szolgád, vasgólem újra él és egészséges. Megköszönöd a papok segítségét, és kifizetsz 135 aranyat.
(Feltételes gyógyítás templomban:) Ellátogatsz a templomba, ez egy nagy, gyertyákkal kivilágított barlang, tele furcsa szobrokkal. Csuhába öltözött galetkik fogadnak. Gyógyíttatni szeretnéd magad. A papok munkához látnak, gyógyítanak rajtad 2375 életpontot. Megköszönöd a papok segítségét, és kifizetsz 2480 aranyat.

(223. kaland:) Felkeresed a döbbenetes mágikus-organikus képzõdményt. Talán fel lehetne mászni. Óvatosan megérintesz egy golyót. Erõsebb, mint gondoltad! Meg lehet benne kapaszkodni. Többszörösen biztosítva magadat, mászol fölfelé.
[Mászás próba 40-es küszöbre: sikeres] De gusztustalan volt felmászni! Mindegy, most már fent vagy, egy lapos sziklatetõre vezetett a zseléfüggöny.
Körülnézel, és megérzed az idegen jelenlétet. Így hát nem ér készületlenül a támadás a következõ percben. Ellenfeled egy meréniai behemót (#441) [aura: 190-es méretû 170-es szintû bal mancs, 200-as méretû 180-as szintû jobb mancs, 170-es méretû 150-es szintû bal mancs, mágia: 160.].

*** 1. KÖR *** Mágikus erõd felhasználásával elõidézel egy gránitbõrt. (-7 vp.) Mágikus erõd felhasználásával elõidézel egy óriáserõt. Végtagjaid megerõsödnek (+43 méretükre). (-3 vp.) Az ichini lélekvadász elmormol egy lélekfacsarás varázslatot. A meréniai behemót elkerülte a varázslatot. Magában motyogva, az árnyhajcsár létrehoz egy halál csókját. A meréniai behemót elkerülte a varázslatot. Heves kézmozdulatok közepette a gnóm útonálló elmormol egy ellenáll.megtörését. Összegyûjtve mágikus energiáit, a gnóm útonálló elvarázsol egy elemi védelmet. ( +39 tûzimmunitás, +39 hidegimmunitás, +39 savimmunitás, +39 elkt.immunitás, +39 imm.mérg.gázra.) A meréniai behemót a szójer császárt rohamozza. A titánvaránusz a meréniai behemótot rohamozza. A szójer császár a meréniai behemótot rohamozza. A vasgólem elindul a meréniai behemót felé. A meréniai behemót és a szójer császár egymással harcolnak. A meréniai behemót a titánvaránuszt támadja. A szójer császár halálhörgés közepette a földre zuhan. A titánvaránusz a meréniai behemótot támadja. A vasgólem és a meréniai behemót egymással harcolnak.
*** 2. KÖR *** Az ichini lélekvadász elõhív egy lélekfacsarás varázslatot. A meréniai behemót ellenállt a varázslatnak. Néhány rövid kézmozdulat után az árnyhajcsár létrehoz egy halál csókja varázslatot. A meréniai behemót elkerülte a varázslatot. A gnóm útonálló rúnákat rajzol a levegõbe, mire létrejön egy isteni harag. A meréniai behemót sebzõdik 61 ép-t. Megrohamozod a meréniai behemótot. A meréniai behemót és a titánvaránusz egymással harcolnak. A meréniai behemót téged támad. Lecsap rád bal mancsával. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél). Tüskéid sebzik. Ütni próbál jobb mancsával. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél). Tüskéid sebzik. Bever egyet bal mancsával. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél). Tüskéd szúrja. A titánvaránusz halálos sebet kapva a földre zuhan. Megtámadod a meréniai behemótot. Lesújtasz jobb karmoddal. Mellétrafáltál. Ostorként csattantasz farkaddal. Mellé! Pofádat nagyra tátva harapsz. (351 ép-t sebeztél). Benyomsz egyet bal mancsoddal. (277 ép-t sebeztél). Beversz egyet bal mancsoddal. Mellétrafáltál. Elõrerúgsz jobb lábaddal. (287 ép-t sebeztél). Odacsapsz jobb csápoddal. (293 ép-t sebeztél). Lecsapsz jobb mancsoddal. (299 ép-t sebeztél). Érzékeny pontot próbálsz eltalálni bal lábaddal. (284 ép-t sebeztél). Elõre szúrsz bal karmoddal. Fürgén elhajolt. A vasgólem és a meréniai behemót egymással harcolnak.
*** 3. KÖR *** Az ichini lélekvadász elmond egy lélekfacsarás varázslatot. A meréniai behemót ellenállt a varázslatnak. Az árnyhajcsár elmond egy halál csókja varázslatot. A meréniai behemót elkerülte a varázslatot. A gnóm útonálló a mágia különös nyelvén mormol. Létrejött egy isteni harag! A meréniai behemót 68 ép-t sebzõdik. A meréniai behemót és a vasgólem egymással harcolnak. A meréniai behemót rád támad. Odaken neked bal mancsával. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél). Tüskéd a bõrébe fúródik. A vasgólem holtan terül el. A meréniai behemótot próbálod megsebezni. Lesújtasz jobb karmoddal. (362 ép-t sebeztél). Érintésed rothaszt. Ostorként csattantasz farkaddal. (270 ép-t sebeztél). Megpróbálod megmarni. (350 ép-t sebeztél). Lekeversz egyet bal mancsoddal. (282 ép-t sebeztél). Lekeversz egyet bal mancsoddal. (290 ép-t sebeztél). Hasba próbálod rúgni jobb lábaddal. (280 ép-t sebeztél). Villámgyorsan elõrevágsz jobb csápoddal. Elkerülte. Odakensz neki jobb mancsoddal. Ez mellément. Lendítesz egy nagyot bal lábaddal. (273 ép-t sebeztél). Elõre szúrsz bal karmoddal. Mellétrafáltál.
*** 4. KÖR *** Az ichini lélekvadász rúnákat rajzol a levegõbe, mire létrejön egy lélekfacsarás. A meréniai behemót elkerülte a varázslatot. Összegyûjtve mágikus energiáit, az árnyhajcsár elvarázsol egy halál csókját. A meréniai behemót ellenállt a varázslatnak. Néhány rövid kézmozdulat után a gnóm útonálló létrehoz egy isteni harag varázslatot. A meréniai behemót sebzõdik 64 ép-t. A meréniai behemót rád veti magát. Ütni próbál jobb mancsával. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél). Tüskéid sebzik. Ütni próbál bal mancsával. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél). Tüskéid sebzik. Lecsap rád jobb mancsával. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél). Tüskéd szúrja. Lecsap rád bal mancsával. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél). Tüskéid sebzik. Megtámadod a meréniai behemótot. Felé döfsz jobb karmoddal. Hátraugrott a támadás elõl. Meglóbálva zúzol farkaddal. (284 ép-t sebeztél). Fogaidat próbálod belemélyeszteni. Elhibáztad. Odaütsz bal mancsoddal. (276 ép-t sebeztél). Benyomsz egyet bal mancsoddal. Mellétrafáltál. Megeresztesz egy jól irányzott rúgást jobb lábaddal. Ez mellément. Körbe-körbe forgatva ütsz jobb csápoddal. (281 ép-t sebeztél). Odaütsz jobb mancsoddal. (252 ép-t sebeztél). Érzékeny pontot próbálsz eltalálni bal lábaddal. (283 ép-t sebeztél). Lesújtasz bal karmoddal. (276 ép-t sebeztél).
*** 5. KÖR *** Az ichini lélekvadász ellõ egy lélekfacsarás varázslatot. A meréniai behemót elkerülte a varázslatot. A gnóm útonálló varázshatalma segítségével elmond egy isteni haragot. A meréniai behemót 59 sebzést kap. Magában motyogva, az árnyhajcsár létrehoz egy halál csókját. A meréniai behemót elkerülte a varázslatot. A meréniai behemót téged támad. Odacsap neked jobb mancsával. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél). Tüskéid megszúrják. Benyom neked bal mancsával. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél). Tüskéid sebzik. Megpróbál benyomni neked jobb mancsával. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél). Tüskéd szúrja. Megpróbál benyomni neked bal mancsával. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél). Tüskéid sebzik. A meréniai behemótot próbálod megsebezni. Rávágsz jobb karmoddal. Fürgén elhajolt. Körbe-körbe forgatva ütsz farkaddal. Fürgén elhajolt. Pofádat nagyra tátva harapsz. (350 ép-t sebeztél). Lendületet véve ütsz bal mancsoddal. Nem találtál. Lecsapsz bal mancsoddal. Mellétrafáltál. Lendítesz egy nagyot jobb lábaddal. Mellé! Tekergetve suhintasz jobb csápoddal. (256 ép-t sebeztél). Lesújtasz jobb mancsoddal. (253 ép-t sebeztél). Hasba próbálod rúgni bal lábaddal. (275 ép-t sebeztél). Kimeresztve, elõre suhintasz bal karmoddal. (281 ép-t sebeztél).
*** 6. KÖR *** Összegyûjtve mágikus energiáit, az ichini lélekvadász elvarázsol egy lélekfacsarást. A meréniai behemót ellenállt a varázslatnak. Magában motyogva, az árnyhajcsár létrehoz egy halál csókját. A meréniai behemót megúszta! A gnóm útonálló rúnákat rajzol a levegõbe, mire létrejön egy isteni harag. A meréniai behemót 57 ép-t sebzõdik. A meréniai behemót téged támad. Odaken neked jobb mancsával. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél). Tüskéd szúrja. Feléd üt bal mancsával. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél). Tüskéid megszúrják. Lekever egyet jobb mancsával. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél). Tüskéid sebzik. Odaken neked bal mancsával. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél). Tüskéd a bõrébe fúródik. A meréniai behemótot próbálod megsebezni. Rávágsz jobb karmoddal. Mellétrafáltál. Villámgyorsan elõrevágsz farkaddal. Mellétrafáltál. A fogaiddal támadsz. (335 ép-t sebeztél). Odacsapsz bal mancsoddal. El sem találtad. Beversz egyet bal mancsoddal. Elkerülte. Megpróbálod felbuktatni jobb lábaddal. (296 ép-t sebeztél). Ostorként csattantasz jobb csápoddal. Elkerülte. Lendületet véve ütsz jobb mancsoddal. (256 ép-t sebeztél). Megpróbálod felbuktatni bal lábaddal. (269 ép-t sebeztél). Rávágsz bal karmoddal. Mellé! A meréniai behemót hörögve elterül.
[A csatában összesen 7780 sebzést okoztál, és 0 sebzést kaptál. Szolgáid ill. szövetségeseid által okozott/kapott sebzés: a gnóm útonálló: 309/0, az árnyhajcsár: 0/0, a titánvaránusz: 102/871, az ichini lélekvadász: 0/0, a szójer császár: 0/897, a vasgólem: 0/1107.] Ismét látványosan gyõzedelmeskedtél. Nagy szikrázás közepette beléd áramlik némi lélekenergia (+122%). Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot. Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot. Szolgáidnak is jut 51%. Viszed, ami mozdítható: egy haszontalan vacak. Az árnyhajcsár eszik. (+25% jóllakottság.)
Megérte az erõfeszítést - kincset találtál: a káosz szürke szimbóluma, egy lila manaital, az enyészet gyémántíja, az angyalok mágikus amulettje és egy csapdaészlelés itala.
A küldetést sikeresen végrehajtottad. Jutalmad 3 hõsiesség pont, 4 képességpont és 70% lélekenergia. (+1 erõ.) (+2% védekezés.) ( +1 méret, +1 rezisztencia, +1 áttörés.)
(Feltételes gyógyítás templomban:) Elmész a templomba, amely egy ezernyi gyertyával megvilágított barlangcsarnok. A fénytõl kissé elvakulva lépsz be. Egy szolgádat szeretnéd gyógyíttatni. A papok varázsolnak. Szolgád, titánvaránusz újra él és egészséges. Megköszönöd a papok segítségét, és kifizetsz 126 aranyat.
(Feltételes gyógyítás templomban:) Elmész a templomba, amely egy ezernyi gyertyával megvilágított barlangcsarnok. A fénytõl kissé elvakulva lépsz be. Egy szolgádat szeretnéd gyógyíttatni. A papok varázsolnak. Szolgád, szójer császár újra él és egészséges. Megköszönöd a papok segítségét, és kifizetsz 135 aranyat.
(Feltételes gyógyítás templomban:) A szint temploma egy cseppkövekkel teli, gyertyákkal kivilágított barlangban foglal helyet. Nagyon hangulatos! Áhítattal lépsz be. Papok fogadnak. Egy szolgádat szeretnéd gyógyíttatni. A papok varázsolnak. Szolgád, vasgólem újra él és egészséges. Megköszönöd a papok segítségét, és kifizetsz 135 aranyat.

(446. kaland:) Odasétálsz az építményhez, és megpróbálod az ajtót. Nincs bezárva! Belépsz az épületbe. Az elsõ szoba üres, a padlót csontok borítják. Továbbmész a második szobába. Hirtelen mozgást észlelsz a szemed sarkából. Ellenfeleid 2 meréniai behemót (#441) [aura: 180-as méretû 160-as szintû jobb mancs, gyorsaság: 230, 190-es méretû 170-es szintû bal mancs, 200-as méretû 180-as szintû jobb mancs.].

*** 1. KÖR *** Mormolsz a mágia különös nyelvén. Létrejött egy gránitbõr! (-7 vp.) Mormolsz a mágia különös nyelvén. Létrejött egy óriáserõ! Végtagjaid megerõsödnek (+43 méretükre). (-3 vp.) Magában motyogva, az ichini lélekvadász létrehoz egy lélekfacsarást. Az 1. meréniai behemót elkerülte a varázslatot. A 2. meréniai behemót elkerülte a varázslatot. Magában motyogva, az árnyhajcsár létrehoz egy halál csókját. Az 1. meréniai behemót ellenállt a varázslatnak. A 2. meréniai behemót ellenállt a varázslatnak. A gnóm útonálló mágikus ereje felhasználásával elõidéz egy ellenáll.megtörését. Magában motyogva, a gnóm útonálló létrehoz egy elemi védelmet. ( +39 tûzimmunitás, +39 hidegimmunitás, +39 savimmunitás, +39 elkt.immunitás, +39 imm.mérg.gázra.) A 2. meréniai behemót a gnóm útonálló felé mozog. Az 1. meréniai behemót a szójer császárt rohamozza. A titánvaránusz megközelíti az 1. meréniai behemótot. A szójer császár elindul az 1. meréniai behemót felé. A vasgólem az 1. meréniai behemót irányába megy. A 2. meréniai behemót a gnóm útonállót támadja. A 2. meréniai behemót téged támad. Lekever egyet bal mancsával. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél). Tüskéd a bõrébe fúródik. Megpróbál benyomni neked jobb mancsával. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél). Tüskéd a bõrébe fúródik. Benyom neked bal mancsával. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél). Tüskéd szúrja. A gnóm útonálló holtan terül el. Az 1. meréniai behemót és a szójer császár egymással harcolnak. Az 1. meréniai behemót a titánvaránuszt támadja. A szójer császár halálos sebet kapva a földre zuhan. A titánvaránusz az 1. meréniai behemótot támadja. A vasgólem és az 1. meréniai behemót egymással harcolnak.
*** 2. KÖR *** Az ichini lélekvadász a mágia különös nyelvén mormol. Létrejött egy lélekfacsarás! Az 1. meréniai behemót ellenállt a varázslatnak. A 2. meréniai behemót elkerülte a varázslatot. Az árnyhajcsár a mágia különös nyelvén mormol. Létrejött egy halál csókja! Az 1. meréniai behemót megúszta! A 2. meréniai behemót ellenállt a varázslatnak. Az 1. meréniai behemót felé mozogsz, hogy megtámadhasd. Az 1. meréniai behemót és a titánvaránusz egymással harcolnak. Az 1. meréniai behemót rád veti magát. Bever egyet bal mancsával. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél). Tüskéid sebzik. Feléd üt jobb mancsával. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél). Tüskéd szúrja. Megpróbál benyomni neked bal mancsával. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél). Tüskéd szúrja. A titánvaránusz halálos sebet kapva a földre zuhan. A 2. meréniai behemót az árnyhajcsárt támadja. A 2. meréniai behemót az ichini lélekvadászt támadja. Az árnyhajcsár holtan terül el. Megtámadod az 1. meréniai behemótot. Kimeresztve, elõre suhintasz jobb karmoddal. Mellétrafáltál. Elõresuhintasz farkaddal. (279 ép-t sebeztél). Megpróbálod belemélyeszteni fogaidat. Mellétrafáltál. Odaütsz bal mancsoddal. (295 ép-t sebeztél). Benyomsz egyet bal mancsoddal. (273 ép-t sebeztél). Elõrerúgsz jobb lábaddal. Elkerülte. Körbe-körbe forgatva ütsz jobb csápoddal. (278 ép-t sebeztél). Kontaktmérged gyilkos hatást fejti ki. Lesújtasz jobb mancsoddal. Mellétrafáltál. Megeresztesz egy jól irányzott rúgást bal lábaddal. Nem találtál. Felé ütsz bal karmoddal. Elkerülte. Az 1. meréniai behemót hörögve elterül. A vasgólem választott ellenfelét már legyõzték, így õ tétlen ebben a körben.
*** 3. KÖR *** Az ichini lélekvadász rúnákat rajzol a levegõbe, mire létrejön egy lélekfacsarás. A 2. meréniai behemót ellenállt a varázslatnak. Megindulsz a 2. meréniai behemót felé. Már ott is vagy! A vasgólem elindul a 2. meréniai behemót felé. A 2. meréniai behemót az ichini lélekvadászt támadja. A 2. meréniai behemót téged támad. Lecsap rád bal mancsával. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél). Tüskéid megszúrják. Az ichini lélekvadász kileheli lelkét. Megtámadod a 2. meréniai behemótot. Felé ütsz jobb karmoddal. Elhibáztad. Rávágsz farkaddal. (278 ép-t sebeztél). Pofádat nagyra tátva harapsz. El sem találtad. Lendületet véve ütsz bal mancsoddal. (291 ép-t sebeztél). Lekeversz egyet bal mancsoddal. (277 ép-t sebeztél). Célozni próbálsz jobb lábaddal. (267 ép-t sebeztél). Kontaktmérged hamarosan kifejti hatását. Meglóbálva zúzol jobb csápoddal. (276 ép-t sebeztél). Odaütsz jobb mancsoddal. (264 ép-t sebeztél). Érzékeny pontot próbálsz eltalálni bal lábaddal. (274 ép-t sebeztél). Felé ütsz bal karmoddal. Félrehajolt. A 2. meréniai behemót hörögve elterül.
[A csatában összesen 2535 sebzést okoztál, és 0 sebzést kaptál. Szolgáid ill. szövetségeseid által okozott/kapott sebzés: a gnóm útonálló: 0/262, az árnyhajcsár: 0/457, a titánvaránusz: 102/871, az ichini lélekvadász: 0/630, a szójer császár: 0/862, a vasgólem: 127/0.] Gyõzelmet arattál! Apró villámok csapdosnak, miközben magadba szívod a lélekenergiát (+232%). Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot. Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot. Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot. Szolgáidnak is jut 99%. Magadhoz veszed a zsákmányt, ami 518 arany és 2 haszontalan vacak. A vasgólem eszik. (+25% jóllakottság.) A gyomrod korog egyet. Hozzálátsz az ételhez. (+25% jóllakottság.)
Ahhoz, hogy továbbmehess, ki kell nyitnod ezt a zárt sziklaajtót. Nem vagy rest, máris próbálgatod a nálad lévõ kulcsokat, és ha nem segítene, még mindig ott van a zárnyitó készlet.
[Zárnyitás próba 42-es küszöbre: sikeres] [A roxati zárfalóval gyorsan megy a munka. (+2 TVP)] Hosszasan matatsz, míg végül sikerrel jársz. Az ajtó nyitva van, továbbmehetsz.
Micsoda furcsaság! Egy asztalt pillantasz meg, rajta vízzel (vagy valamilyen más átlátszó folyadékkal?) megtöltött, zárt gömbök. A szoba túloldalán egy ajtót látsz.
[Csapdaészlelés próba 43-as küszöbre: sikeres] Visszaemlékezel arra, hogy hogyan is mûködik ez a csapda. Igen! Ennél a variációnál semmit sem kell tenned! Kinyitod az ajtót, és továbbmész.
Kutatni kezdesz, próba szerencse alapon. Sikerrel: 525 arany, egy védelem itala és a yeti obszidián pajzsa.
A küldetést sikeresen végrehajtottad. Jutalmad 3 hõsiesség pont, 4 képességpont és 70% lélekenergia. (+1 erõ.) (+2% védekezés.) ( +1 méret, +1 rezisztencia, +1 áttörés.)
(Feltételes gyógyítás templomban:) Elmész a templomba, amely egy ezernyi gyertyával megvilágított barlangcsarnok. A fénytõl kissé elvakulva lépsz be. Egy szolgádat szeretnéd gyógyíttatni. A papok varázsolnak. Szolgád, gnóm útonálló újra él és egészséges. Megköszönöd a papok segítségét, és kifizetsz 54 aranyat.
(Feltételes gyógyítás templomban:) Ellátogatsz a templomba, ez egy nagy, gyertyákkal kivilágított barlang, tele furcsa szobrokkal. Csuhába öltözött galetkik fogadnak. Egy szolgádat szeretnéd gyógyíttatni. A papok varázsolnak. Szolgád, árnyhajcsár újra él és egészséges. Megköszönöd a papok segítségét, és kifizetsz 108 aranyat.
(Feltételes gyógyítás templomban:) Ellátogatsz a templomba, ez egy nagy, gyertyákkal kivilágított barlang, tele furcsa szobrokkal. Csuhába öltözött galetkik fogadnak. Egy szolgádat szeretnéd gyógyíttatni. A papok varázsolnak. Szolgád, titánvaránusz újra él és egészséges. Megköszönöd a papok segítségét, és kifizetsz 126 aranyat.
(Feltételes gyógyítás templomban:) Elmész a templomba, amely egy ezernyi gyertyával megvilágított barlangcsarnok. A fénytõl kissé elvakulva lépsz be. Egy szolgádat szeretnéd gyógyíttatni. A papok varázsolnak. Szolgád, ichini lélekvadász újra él és egészséges. Megköszönöd a papok segítségét, és kifizetsz 126 aranyat.
(Feltételes gyógyítás templomban:) Elmész a templomba, amely egy ezernyi gyertyával megvilágított barlangcsarnok. A fénytõl kissé elvakulva lépsz be. Egy szolgádat szeretnéd gyógyíttatni. A papok varázsolnak. Szolgád, szójer császár újra él és egészséges. Megköszönöd a papok segítségét, és kifizetsz 135 aranyat.

(367. kaland:) Közelebb óvakodsz a csontépülethez. Némelyik, az építésnél felhasznált csonthoz tartozó állatnak még a koponyája is nagyobb, mint te vagy! Zakatoló szívvel lépsz be az egyetlen bejáraton. Hirtelen mozgást észlelsz a szemed sarkából. Ellenfeled egy meréniai behemót (#441) [aura: méret: 8000, méregelnyelés: 90, gyorsaság: 230, 180-as méretû 160-as szintû jobb mancs.].

*** 1. KÖR *** Összegyûjtve a benned rejlõ mágikus energiákat, elvarázsolsz egy gránitbõrt. (-7 vp.) Elmormolsz egy óriáserõ varázslatot. Végtagjaid megerõsödnek (+43 méretükre). (-3 vp.) Az ichini lélekvadász rúnákat rajzol a levegõbe, mire létrejön egy lélekfacsarás. A meréniai behemót megúszta! Az árnyhajcsár varázshatalma segítségével elmond egy halál csókját. A meréniai behemót ellenállt a varázslatnak. A gnóm útonálló elõhív egy ellenáll.megtörése varázslatot. A gnóm útonálló elõhív egy elemi védelem varázslatot. ( +39 tûzimmunitás, +39 hidegimmunitás, +39 savimmunitás, +39 elkt.immunitás, +39 imm.mérg.gázra.) A meréniai behemót elindul a szójer császár felé. A titánvaránusz megközelíti a meréniai behemótot. A szójer császár a meréniai behemótot rohamozza. A vasgólem elindul a meréniai behemót felé. A meréniai behemót és a szójer császár egymással harcolnak. A meréniai behemót a titánvaránuszt támadja. A szójer császár halálhörgés közepette a földre zuhan. A titánvaránusz a meréniai behemótot támadja. A vasgólem és a meréniai behemót egymással harcolnak.
*** 2. KÖR *** Néhány rövid kézmozdulat után az ichini lélekvadász létrehoz egy lélekfacsarás varázslatot. A meréniai behemót elkerülte a varázslatot. Heves kézmozdulatok közepette a gnóm útonálló elmormol egy isteni haragot. A meréniai behemót 62 ép-t sebzõdik. Az árnyhajcsár elmormol egy halál csókja varázslatot. A meréniai behemót ellenállt a varázslatnak. A meréniai behemót irányába mozogsz. A meréniai behemót és a titánvaránusz egymással harcolnak. A meréniai behemót rád veti magát. Megpróbál benyomni neked bal mancsával. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél). Tüskéd szúrja. Megpróbál benyomni neked jobb mancsával. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél). Tüskéd szúrja. Odacsap neked bal mancsával. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél). Tüskéid sebzik. A titánvaránusz halálhörgés közepette a földre zuhan. A meréniai behemótot próbálod megsebezni. Elõre szúrsz jobb karmoddal. (345 ép-t sebeztél). Érintésed rothaszt. Körbe-körbe forgatva ütsz farkaddal. Nem találtál. Harapni próbálsz. (338 ép-t sebeztél). Benyomsz neki bal mancsoddal. El sem találtad. Benyomsz neki bal mancsoddal. (271 ép-t sebeztél). Egy rúgást próbálsz jobb lábaddal. (275 ép-t sebeztél). Meglóbálva zúzol jobb csápoddal. (279 ép-t sebeztél). Odaütsz jobb mancsoddal. (276 ép-t sebeztél). Célozni próbálsz bal lábaddal. (281 ép-t sebeztél). Odacsapsz bal karmoddal. Fürgén elhajolt. A vasgólem és a meréniai behemót egymással harcolnak.
*** 3. KÖR *** Az ichini lélekvadász elmormol egy lélekfacsarás varázslatot. A meréniai behemót megúszta! A gnóm útonálló elmond egy isteni harag varázslatot. A meréniai behemót 60 ép-t sebzõdik. Az árnyhajcsár a mágia különös nyelvén mormol. Létrejött egy halál csókja! A meréniai behemót megúszta! A meréniai behemót és a vasgólem egymással harcolnak. A meréniai behemót rád támad. Lekever egyet bal mancsával. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél). Tüskéd szúrja. A vasgólem halálhörgés közepette a földre zuhan. A meréniai behemótot próbálod megsebezni. Kimeresztve, elõre suhintasz jobb karmoddal. Mellé! Elõresuhintasz farkaddal. (291 ép-t sebeztél). Acsarogva harapni próbálsz. (329 ép-t sebeztél). Lekeversz egyet bal mancsoddal. (284 ép-t sebeztél). Odacsapsz bal mancsoddal. (287 ép-t sebeztél). Egy rúgást próbálsz jobb lábaddal. (271 ép-t sebeztél). Elõresuhintasz jobb csápoddal. Mellé! Lendületet véve ütsz jobb mancsoddal. (279 ép-t sebeztél). Rúgsz bal lábaddal. Nem találtál. Felé döfsz bal karmoddal. (276 ép-t sebeztél).
*** 4. KÖR *** Az ichini lélekvadász mágikus ereje felhasználásával elõidéz egy lélekfacsarást. A meréniai behemót elkerülte a varázslatot. A gnóm útonálló ellõ egy isteni harag varázslatot. A meréniai behemót sebzõdik 62 ép-t. Összegyûjtve mágikus energiáit, az árnyhajcsár elvarázsol egy halál csókját. A meréniai behemót megúszta! A meréniai behemót rád veti magát. Lesújt rád jobb mancsával. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél). Tüskéd a bõrébe fúródik. Megpróbál benyomni neked bal mancsával. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél). Tüskéd szúrja. Bever egyet jobb mancsával. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél). Tüskéid sebzik. Ütni próbál bal mancsával. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél). Tüskéd szúrja. A meréniai behemótot próbálod megsebezni. Odacsapsz jobb karmoddal. Hátraugrott a támadás elõl. Körbe-körbe forgatva ütsz farkaddal. Mellé! A fogaiddal támadsz. Mellétrafáltál. Odaütsz bal mancsoddal. (275 ép-t sebeztél). Lekeversz egyet bal mancsoddal. (280 ép-t sebeztél). Célozni próbálsz jobb lábaddal. (274 ép-t sebeztél). Lecsapsz jobb csápoddal. (266 ép-t sebeztél). Odakensz neki jobb mancsoddal. Ez mellément. A hasát célzod bal lábaddal. (285 ép-t sebeztél). Felé döfsz bal karmoddal. (276 ép-t sebeztél).
*** 5. KÖR *** Heves kézmozdulatok közepette az ichini lélekvadász elmormol egy lélekfacsarást. A meréniai behemót elkerülte a varázslatot. Az árnyhajcsár varázshatalma segítségével elmond egy halál csókját. A meréniai behemót megúszta! A gnóm útonálló a mágia különös nyelvén mormol. Létrejött egy isteni harag! A meréniai behemót 67 ép-t sebzõdik. A meréniai behemót rád veti magát. Benyom neked jobb mancsával. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél). Tüskéd szúrja. Lecsap rád bal mancsával. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél). Tüskéid megszúrják. Lecsap rád jobb mancsával. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél). Tüskéid megszúrják. Feléd üt bal mancsával. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél). Tüskéd szúrja. Támadod a meréniai behemótot. Rávágsz jobb karmoddal. (353 ép-t sebeztél). Érintésed rothaszt. Meglóbálva zúzol farkaddal. (286 ép-t sebeztél). Megpróbálod belemélyeszteni fogaidat. (359 ép-t sebeztél). Odaütsz bal mancsoddal. (287 ép-t sebeztél). Lecsapsz bal mancsoddal. (289 ép-t sebeztél). Megeresztesz egy jól irányzott rúgást jobb lábaddal. (276 ép-t sebeztél). Rávágsz jobb csápoddal. (272 ép-t sebeztél). Lendületet véve ütsz jobb mancsoddal. (287 ép-t sebeztél). Megpróbálod felbuktatni bal lábaddal. Hátraugrott a támadás elõl. Odacsapsz bal karmoddal. El sem találtad. A meréniai behemót halálhörgés közepette a földre zuhan.
[A csatában összesen 8085 sebzést okoztál, és 0 sebzést kaptál. Szolgáid ill. szövetségeseid által okozott/kapott sebzés: a gnóm útonálló: 251/0, az árnyhajcsár: 0/0, a titánvaránusz: 102/871, az ichini lélekvadász: 0/0, a szójer császár: 0/843, a vasgólem: 120/1107.] Gyõztél! Apró villámok csapdosnak, miközben magadba szívod a lélekenergiát (+122%). Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot. Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot. Szolgáidnak 51% jut. Viszed, ami mozdítható: a villám imhalid köpenye, 238 arany és 2 haszontalan vacak. Az árnyhajcsár az ételre veti magát. (+25% jóllakottság.)
Egy hatalmas, kétszárnyú kapu van elõtted, rajta egy óriási lakattal. Nem vagy rest, máris próbálgatod a nálad lévõ kulcsokat, és ha nem segítene, még mindig ott van a zárnyitó készlet.
[Zárnyitás próba 43-as küszöbre: sikeres] [A roxati zárfalóval gyorsan megy a munka. (+2 TVP)] Ez az! Kattan a zár, és az ajtó máris nyitva áll.
A fáklyákkal világított helység után egy sötét folyosóra jutsz.
[Csapdaészlelés próba 43-as küszöbre: sikeres] Megvárod, amíg a szemed alkalmazkodik. Továbbmész. A földön egy gonosz vadászcsapdát látsz, egy összecsukódó fogas vasszerkezetet! Kikerülöd.
Hirtelen mozgást észlelsz a szemed sarkából. Ellenfeleid 3 meréniai behemót (#441).

*** 1. KÖR *** Varázshatalmad segítségével elmondasz egy gránitbõrt. (-7 vp.) Varázshatalmad segítségével elmondasz egy óriáserõt. Végtagjaid megerõsödnek (+43 méretükre). (-3 vp.) Az ichini lélekvadász elõhív egy lélekfacsarás varázslatot. Az 1. meréniai behemót megúszta! A 2. meréniai behemót elkerülte a varázslatot. A 3. meréniai behemót megúszta! Az árnyhajcsár elmond egy halál csókja varázslatot. Az 1. meréniai behemót ellenállt a varázslatnak. A 2. meréniai behemót megúszta! A 3. meréniai behemót elkerülte a varázslatot. A gnóm útonálló mágikus ereje felhasználásával elõidéz egy ellenáll.megtörését. A gnóm útonálló elmormol egy elemi védelem varázslatot. ( +39 tûzimmunitás, +39 hidegimmunitás, +39 savimmunitás, +39 elkt.immunitás, +39 imm.mérg.gázra.) Az 1. meréniai behemót megközelíti a gnóm útonállót. A 2. meréniai behemót az árnyhajcsár felé mozog. A 3. meréniai behemót az ichini lélekvadász felé mozog. Az 1. meréniai behemót a gnóm útonállót támadja. Az 1. meréniai behemót rád veti magát. Odacsap neked bal mancsával. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél). Tüskéd a bõrébe fúródik. Odacsap neked jobb mancsával. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél). Tüskéd szúrja. Lecsap rád bal mancsával. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél). Tüskéid sebzik. A gnóm útonálló holtan terül el. A 2. meréniai behemót az árnyhajcsárt támadja. A 2. meréniai behemót téged támad. Megpróbál benyomni neked jobb mancsával. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél). Tüskéid sebzik. Megpróbál benyomni neked bal mancsával. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél). Tüskéid megszúrják. Az árnyhajcsár holtan terül el. A 3. meréniai behemót az ichini lélekvadászt támadja.
*** 2. KÖR *** Magában motyogva, az ichini lélekvadász létrehoz egy lélekfacsarást. Az 1. meréniai behemót elkerülte a varázslatot. A 2. meréniai behemót ellenállt a varázslatnak. A 3. meréniai behemót megúszta! A 3. meréniai behemót az ichini lélekvadászt támadja. A 3. meréniai behemót téged támad. Odaken neked jobb mancsával. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél). Tüskéid megszúrják. Lekever egyet bal mancsával. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél). Tüskéid sebzik. Az ichini lélekvadász holtan terül el. Az 1. meréniai behemót választott ellenfelét már legyõzték, így õ tétlen ebben a körben. A 2. meréniai behemót téged támad. Lesújt rád jobb mancsával. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél). Tüskéid megszúrják. Lesújt rád bal mancsával. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél). Tüskéid megszúrják. Lekever egyet jobb mancsával. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél). Tüskéid megszúrják. Megpróbál benyomni neked bal mancsával. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél). Tüskéd szúrja. Megtámadod a 2. meréniai behemótot. Felé suhintasz jobb karmoddal. (342 ép-t sebeztél). Érintésed rothaszt. Lesújtasz farkaddal. Félrehajolt. Pofádat nagyra tátva harapsz. Fürgén elhajolt. Lekeversz egyet bal mancsoddal. Félrehajolt. Odaütsz bal mancsoddal. Fürgén elhajolt. A hasát célzod jobb lábaddal. Mellétrafáltál. Tekergetve suhintasz jobb csápoddal. (276 ép-t sebeztél). Beversz egyet jobb mancsoddal. (282 ép-t sebeztél). A hasát célzod bal lábaddal. (275 ép-t sebeztél). Kimeresztve, elõre suhintasz bal karmoddal. Félrehajolt.
*** 3. KÖR *** A 3. meréniai behemót téged támad. Lecsap rád jobb mancsával. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél). Tüskéid sebzik. Lecsap rád bal mancsával. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél). Tüskéd a bõrébe fúródik. Ütni próbál jobb mancsával. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél). Tüskéd szúrja. Feléd üt bal mancsával. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél). Tüskéid megszúrják. Az 1. meréniai behemót rád támad. Lekever egyet jobb mancsával. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél). Tüskéid megszúrják. Odacsap neked bal mancsával. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél). Tüskéid megszúrják. Odacsap neked jobb mancsával. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél). Tüskéid sebzik. Megpróbál benyomni neked bal mancsával. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél). Tüskéd a bõrébe fúródik. A 2. meréniai behemót rád támad. Lesújt rád jobb mancsával. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél). Tüskéd szúrja. Bever egyet bal mancsával. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél). Tüskéd a bõrébe fúródik. Odacsap neked jobb mancsával. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél). Tüskéd a bõrébe fúródik. Lecsap rád bal mancsával. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél). Tüskéid sebzik. Megtámadod a 2. meréniai behemótot. Elõre szúrsz jobb karmoddal. Hátraugrott a támadás elõl. Lecsapsz farkaddal. Elkerülte. A fogaiddal támadsz. (370 ép-t sebeztél). Beversz egyet bal mancsoddal. (297 ép-t sebeztél). Benyomsz egyet bal mancsoddal. (269 ép-t sebeztél). Megpróbálod felbuktatni jobb lábaddal. Elkerülte. Odacsapsz jobb csápoddal. Mellétrafáltál. Odakensz neki jobb mancsoddal. (284 ép-t sebeztél). Hasba próbálod rúgni bal lábaddal. Fürgén elhajolt. Rávágsz bal karmoddal. Félrehajolt.
*** 4. KÖR *** A 2. meréniai behemót rád támad. Lecsap rád jobb mancsával. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél). Tüskéd szúrja. Lecsap rád bal mancsával. (376 ép-t sebzõdtél). Tüskéd a bõrébe fúródik. Megpróbál benyomni neked jobb mancsával. (345 ép-t sebzõdtél). Tüskéd a bõrébe fúródik. Lekever egyet bal mancsával. (315 ép-t sebzõdtél). Tüskéd szúrja. A 3. meréniai behemót rád veti magát. Ütni próbál jobb mancsával. (395 ép-t sebzõdtél). Tüskéd szúrja. Feléd üt bal mancsával. (362 ép-t sebzõdtél). Tüskéid sebzik. Odacsap neked jobb mancsával. (350 ép-t sebzõdtél). Tüskéid megszúrják. Feléd üt bal mancsával. (327 ép-t sebzõdtél). Tüskéd szúrja. Ájultan a földre zuhansz.
[A csatában összesen 3697 sebzést okoztál, és 2470 sebzést kaptál. Szolgáid ill. szövetségeseid által okozott/kapott sebzés: a gnóm útonálló: 0/262, az árnyhajcsár: 0/542, az ichini lélekvadász: 0/630.] Mi tagadás, legyõztek. A küldetéssel kudarcot vallottál (próbálkozhatsz vele késõbb újra).
(Feltételes gyógyítás templomban:) A szint temploma egy cseppkövekkel teli, gyertyákkal kivilágított barlangban foglal helyet. Nagyon hangulatos! Áhítattal lépsz be. Papok fogadnak. Egy szolgádat szeretnéd gyógyíttatni. A papok varázsolnak. Szolgád, gnóm útonálló újra él és egészséges. Megköszönöd a papok segítségét, és kifizetsz 54 aranyat.
(Feltételes gyógyítás templomban:) A szint temploma egy cseppkövekkel teli, gyertyákkal kivilágított barlangban foglal helyet. Nagyon hangulatos! Áhítattal lépsz be. Papok fogadnak. Egy szolgádat szeretnéd gyógyíttatni. A papok varázsolnak. Szolgád, árnyhajcsár újra él és egészséges. Megköszönöd a papok segítségét, és kifizetsz 108 aranyat.
(Feltételes gyógyítás templomban:) Ellátogatsz a templomba, ez egy nagy, gyertyákkal kivilágított barlang, tele furcsa szobrokkal. Csuhába öltözött galetkik fogadnak. Egy szolgádat szeretnéd gyógyíttatni. A papok varázsolnak. Szolgád, titánvaránusz újra él és egészséges. Megköszönöd a papok segítségét, és kifizetsz 126 aranyat.
(Feltételes gyógyítás templomban:) Elmész a templomba, amely egy ezernyi gyertyával megvilágított barlangcsarnok. A fénytõl kissé elvakulva lépsz be. Egy szolgádat szeretnéd gyógyíttatni. A papok varázsolnak. Szolgád, ichini lélekvadász újra él és egészséges. Megköszönöd a papok segítségét, és kifizetsz 126 aranyat.
(Feltételes gyógyítás templomban:) Elmész a templomba, amely egy ezernyi gyertyával megvilágított barlangcsarnok. A fénytõl kissé elvakulva lépsz be. Egy szolgádat szeretnéd gyógyíttatni. A papok varázsolnak. Szolgád, szójer császár újra él és egészséges. Megköszönöd a papok segítségét, és kifizetsz 135 aranyat.
(Feltételes gyógyítás templomban:) A szint temploma egy cseppkövekkel teli, gyertyákkal kivilágított barlangban foglal helyet. Nagyon hangulatos! Áhítattal lépsz be. Papok fogadnak. Egy szolgádat szeretnéd gyógyíttatni. A papok varázsolnak. Szolgád, vasgólem újra él és egészséges. Megköszönöd a papok segítségét, és kifizetsz 135 aranyat.
(Feltételes gyógyítás:) kisebb gyógyítással gyógyítod magad. Ennek eredményeképp gyógyulsz 96 ép-t. (-3 vp.) Ennek eredményeképp gyógyulsz 92 ép-t. (-3 vp.) 93 ép-t gyógyított rajtad. (-3 vp.) Ennek eredményeképp gyógyulsz 88 ép-t. (-3 vp.) 89 ép-t gyógyított rajtad. (-3 vp.) 91 ép-t gyógyított rajtad. (-3 vp.) Ennek eredményeképp gyógyulsz 92 ép-t. (-3 vp.) Ennek eredményeképp gyógyulsz 94 ép-t. (-3 vp.) Ennek eredményeképp gyógyulsz 89 ép-t. (-3 vp.) 91 ép-t gyógyított rajtad. (-3 vp.) Ennek eredményeképp gyógyulsz 88 ép-t. (-3 vp.) Ennek eredményeképp gyógyulsz 93 ép-t. (-3 vp.) Ennek eredményeképp gyógyulsz 97 ép-t. (-3 vp.) 96 ép-t gyógyított rajtad. (-3 vp.) Gyógyulsz 84 életpontot. (-3 vp.) Gyógyulsz 87 életpontot. (-3 vp.) Ennek eredményeképp gyógyulsz 96 ép-t. (-3 vp.) Gyógyulsz 94 életpontot. (-3 vp.) 95 ép-t gyógyított rajtad. (-3 vp.)
A következõ fejlõdést tapasztalod: +1 mászás; [296 TVP-t használtál fel, maradt még 2257.]
[Automatikus zsákbarakás:] Berakod a zsákba: 7 haszontalan vacak, 1 lila manaital, 1 csapdaészlelés itala, 1 védelem itala.

mak 4 4. makró definiálása/hívása

ism 6 a következõ parancs ismétlése 6 alkalommal

vd vadászat
Elhatározod, hogy vadászni mész. Megkeresed az egyik járatot, ami az alsó barlangrendszerekbe vezet, és leereszkedsz. Bár tökéletesen látsz a sötétben, azért ezeknek a folyosóknak a mélységes sötétsége még téged is megrémiszt kicsit. Egy óriásira nõtt felfelé álló cseppkõ mellett mész el. Ahogy végignézel a természet gigantikus kreációján, látod, hogy a cseppkõ teteje le van törve, valamilyen furcsa, fészekszerû alkotmány van rajta. Egy ügyes galetki fel tudna oda mászni. (488. kaland, összköltsége 20 TVP.) Útközben észreveszel egy elonotichlant. Fáradtságod nem kímélve, megközelíted, és sikeresen begyûjtesz 2 darabot. Rövid kutatás után megpillantasz egy torzszülöttet. Menekülni próbál, üldözni kezded. Egyenest a fészkébe menekül a bolond! Szemedet összehúzod: pszionikus jelenlétet érzékelsz! Ellenfeled egy vízióféreg (#753) [aura: pszi támadás: 40, 70-es pszi acéltorony, méret: 5, pszi energia: 1.].

Kör Név Támadás Hatás PP / PE Név Támadás Hatás PP / PE
1. MZ/X Mentális pajzs 3 körre (-20)275 (+0)315 Vízióféreg Pszi acéltorony kudarc (-7)193 (+0)5
2. MZ/X Tudati méreg +8 méreg (-6)269 (+0)315 Vízióféreg Pszi acéltorony kudarc (-15)178 (-5)0

Elméddel összezúztál minden ellenállást. Gyõztél! (+15% pszi támadás, +15% pszi energia.) Viszed, ami mozdítható: egy féregpete.
[10 TVP-t használtál fel, maradt még 2247.]
[Automatikus zsákbarakás:] Berakod a zsákba: 2 elonotichlan, 1 féregpete.

vd vadászat
Itt az ideje egy kirándulásnak a torzszülöttek közé! A délkeleti tornyokban kiépített lépcsõsorok egyikét választod, hogy megközelítsd a torzszülöttek lakóhelyét. Megérkeztél az alsó szintekre! Lábadnál a csatorna szennyvize csordogál. Egy sziklaperemen sétálsz végig. Hideg borzongás fut végig rajtad, ahogy lenézel a mélybe. Várjunk csak! Mi az ott? Kapaszkodók vezetnek le egy helyen a falon. Valami van ott! Rejtekhely? Fészek? Ha legközelebb erre jársz, megnézheted esetleg. (457. kaland, összköltsége 20 TVP.) Mintha csak virágot szednél, úgy gyûjtesz útközben 2 fulkcint. Egy szûk oldaljáratot találsz, az elején alig bírod magad belepréselni, de aztán késõbb kiszélesedik. Aha, egy torzszülött rejtekhely! Ellenfeleid egy quwarg irányító (#756) [aura: ügyesség: 130, 60-as méretû 70-es szintû csáprágó, 60-as roncsolás, 60-as méretû 70-es szintû csáprágó, 50-es sebzõ méreg, savimmunitás: 30.] és 4 megvadult ember (#751) [aura: 20-as méretû 20-as szintû bal mancs, 100-as tárgyirtás, 20-as méretû 20-as szintû jobb mancs, 100-as tárgyirtás, egészség: 35, méret: 700.].

*** 1. KÖR *** Elõhívsz egy gránitbõr varázslatot. (-7 vp.) Összegyûjtve a benned rejlõ mágikus energiákat, elvarázsolsz egy óriáserõt. Végtagjaid megerõsödnek (+43 méretükre). (-3 vp.) Heves kézmozdulatok közepette az ichini lélekvadász elmormol egy lélekfacsarást. A quwarg irányító megúszta! Az 1. megvadult ember 152 sebzést kap. A 2. megvadult ember sebzõdik 150 ép-t. A 3. megvadult ember elkerülte a varázslatot. A 4. megvadult ember sebzõdik 140 ép-t. Összegyûjtve mágikus energiáit, az árnyhajcsár elvarázsol egy halál csókját. A quwarg irányítót védi rezisztanciája. Az 1. megvadult ember 96 ép-t sebzõdik. A 2. megvadult ember 96 sebzést kap. A 3. megvadult ember 96 sebzést kap. A 4. megvadult ember 96 ép-t sebzõdik. A gnóm útonálló ellõ egy ellenáll.megtörése varázslatot. A gnóm útonálló elõhív egy elemi védelem varázslatot. ( +39 tûzimmunitás, +39 hidegimmunitás, +39 savimmunitás, +39 elkt.immunitás, +39 imm.mérg.gázra.) A 3. megvadult ember a gnóm útonállót próbálja távolról eltalálni. (5 találattal 317 sebzést okozott.) A gnóm útonálló halálos sebet kapva a földre zuhan. Az 1. megvadult ember csontdárdával lövi az árnyhajcsárt. Nem talált. A 4. megvadult ember felemeli a csontdárdát, és az árnyhajcsár felé lõ. (45 ép-t sebzett.) A 2. megvadult ember csontdárdával lövi az árnyhajcsárt. (40 ép-t sebzett.) A quwarg irányító a szójer császár irányába megy. A titánvaránusz a quwarg irányító felé mozog. A szójer császár a quwarg irányító felé mozog. A vasgólem az 1. megvadult ember irányába megy. A quwarg irányító és a szójer császár egymással harcolnak. A szójer császár megtántorodik. A titánvaránusz a quwarg irányítót támadja. Tönkretette a regenerálódás obszidiángyûrûjét. A vasgólem az 1. megvadult embert támadja. Regenerálsz (+69 ép) Mérgezõdik: A szójer császár 50 ép-t sebzõdik.
*** 2. KÖR *** Összegyûjtve mágikus energiáit, az ichini lélekvadász elvarázsol egy lélekfacsarást. A quwarg irányító elkerülte a varázslatot. A 3. megvadult ember 147 sebzést kap. Az árnyhajcsár ellõ egy halál csókja varázslatot. A quwarg irányítót védi rezisztanciája. Az 1. megvadult ember sebzõdik 96 ép-t. A 2. megvadult ember 96 ép-t sebzõdik. A 3. megvadult ember 96 ép-t sebzõdik. A 4. megvadult ember 96 ép-t sebzõdik. Megközelíted a 2. megvadult embert. A 3. megvadult ember az árnyhajcsár irányába megy. A 4. megvadult ember az ichini lélekvadász irányába megy. A 2. megvadult ember máris elõtted terem! A quwarg irányító és a szójer császár egymással harcolnak. A szójer császár megtántorodik. A szójer császár hörögve elterül. A 2. megvadult embert próbálod megsebezni. Felé döfsz jobb karmoddal. (356 ép-t sebeztél). Érintésed rothaszt. Villámgyorsan elõrevágsz farkaddal. (283 ép-t sebeztél). Paralizálod. A quwarg irányítót próbálod megsebezni. Megpróbálod megmarni. Elhibáztad. Odaütsz bal mancsoddal. (229 ép-t sebeztél). Tüskés a bõre (-41 ép) Vámpirizálsz (+37 ép). Lecsapsz bal mancsoddal. (242 ép-t sebeztél). A bõrén levõ tüskék felsértenek (-41 ép) Érzékeny pontot próbálsz eltalálni jobb lábaddal. (232 ép-t sebeztél). Tüskés a bõre (-16 ép) Tekergetve suhintasz jobb csápoddal. Mellétrafáltál. Lendületet véve ütsz jobb mancsoddal. (237 ép-t sebeztél). Tüskés a bõre (-41 ép) Vámpirizálsz (+22 ép). Egy rúgást próbálsz bal lábaddal. (242 ép-t sebeztél). A bõrén levõ tüskék felsértenek (-16 ép) Roncsolod bõrét. Elõre szúrsz bal karmoddal. (245 ép-t sebeztél). A bõrén levõ tüskék felsértenek (-25 ép) A 2. megvadult ember kileheli lelkét. A titánvaránusz és a quwarg irányító egymással harcolnak. A 3. megvadult ember az árnyhajcsárt támadja. A vasgólem és az 1. megvadult ember egymással harcolnak. Az 1. megvadult ember halálhörgés közepette a földre zuhan. A 4. megvadult ember az ichini lélekvadászt támadja. Regenerálsz (+69 ép)
*** 3. KÖR *** Az ichini lélekvadász elmond egy lélekfacsarás varázslatot. A quwarg irányító ellenállt a varázslatnak. Az árnyhajcsár mágikus ereje felhasználásával elõidéz egy halál csókját. A quwarg irányító rezisztálja. A 3. megvadult ember 96 ép-t sebzõdik. A 4. megvadult ember 96 sebzést kap. A 3. megvadult ember felé mozogsz, hogy megtámadhasd. A vasgólem elindul a 4. megvadult ember felé. A quwarg irányító és a titánvaránusz egymással harcolnak. A titánvaránusz megtántorodik. Megtámadod a 3. megvadult embert. Elõre szúrsz jobb karmoddal. (343 ép-t sebeztél). Érintésed rothaszt. Megtámadod a 4. megvadult embert. Meglóbálva zúzol farkaddal. (271 ép-t sebeztél). Paralizáltad! A fogaiddal támadsz. (369 ép-t sebeztél). Kontaktmérged gyilkos hatást fejti ki. Lekeversz egyet bal mancsoddal. (290 ép-t sebeztél). Vámpirizálsz (+37 ép). Lendületet véve ütsz bal mancsoddal. (282 ép-t sebeztél). Megmérgezted. Megeresztesz egy jól irányzott rúgást jobb lábaddal. (285 ép-t sebeztél). Kontaktmérged hamarosan kifejti hatását. Meglóbálva zúzol jobb csápoddal. (290 ép-t sebeztél). Kontaktmérged gyilkos hatást fejti ki. Lekeversz egyet jobb mancsoddal. Mellé! A hasát célzod bal lábaddal. (294 ép-t sebeztél). Kimeresztve, elõre suhintasz bal karmoddal. (264 ép-t sebeztél). A 3. megvadult ember holtan terül el. A 4. megvadult ember hörögve elterül. A vasgólem csak bámészkodik, választott ellenfele már halott. Regenerálsz (+69 ép)
*** 4. KÖR *** Az ichini lélekvadász mágikus ereje felhasználásával elõidéz egy lélekfacsarást. A quwarg irányító elkerülte a varázslatot. Magában motyogva, az árnyhajcsár létrehoz egy halál csókját. A quwarg irányító ellenáll a varázslatnak. A quwarg irányító irányába mozogsz. A vasgólem elindul a quwarg irányító felé. A quwarg irányító és a titánvaránusz egymással harcolnak. A titánvaránusz megtántorodik. Támadod a quwarg irányítót. Felé ütsz jobb karmoddal. (284 ép-t sebeztél). A bõrén levõ tüskék felsértenek (-25 ép) Érintésed rothaszt. Villámgyorsan elõrevágsz farkaddal. (246 ép-t sebeztél). A tüskés bõr megsebez (-25 ép) Harapni próbálsz. (348 ép-t sebeztél). A tüskés bõr megsebez (-25 ép) Kontaktmérged hamarosan kifejti hatását. Lecsapsz bal mancsoddal. (243 ép-t sebeztél). Tüskés a bõre (-25 ép) Vámpirizálsz (+37 ép). Lecsapsz bal mancsoddal. (238 ép-t sebeztél). A tüskés bõr megsebez (-25 ép) Megpróbálod felbuktatni jobb lábaddal. (242 ép-t sebeztél). A bõrén levõ tüskék felsértenek (-8 ép) Lesújtasz jobb csápoddal. (251 ép-t sebeztél). Tüskés a bõre (-25 ép) Kontaktmérged hamarosan kifejti hatását. Lecsapsz jobb mancsoddal. (258 ép-t sebeztél). A bõrén levõ tüskék felsértenek (-25 ép) Vámpirizálsz (+22 ép). Elõrerúgsz bal lábaddal. (248 ép-t sebeztél). A tüskés bõr megsebez (-8 ép) Roncsoltál. Felé suhintasz bal karmoddal. (269 ép-t sebeztél). Tüskés a bõre (-10 ép) A quwarg irányító halálhörgés közepette a földre zuhan. Regenerálsz (+69 ép)
[A csatában összesen 2899 sebzést okoztál, és 381 sebzést kaptál. Szolgáid ill. szövetségeseid által okozott/kapott sebzés: a gnóm útonálló: 0/260, az árnyhajcsár: 960/142, a titánvaránusz: 204/553, az ichini lélekvadász: 589/0, a szójer császár: 17/930, a vasgólem: 478/0.] Ezt a csatát te nyerted! Magadba szívod a megérdemelt jutalmat, a lélekenergiát (+118%). Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot. Szolgáidnak 50% jut. Vasgólem 6. szintre lépett! Magadhoz veszed a zsákmányt, ami 15 drágakõ, 4 csontdárda, 318 arany és 4 haszontalan vacak. Az ichini lélekvadász táplálkozik. (+25% jóllakottság.)
(Feltételes gyógyítás templomban:) Elmész a templomba, amely egy ezernyi gyertyával megvilágított barlangcsarnok. A fénytõl kissé elvakulva lépsz be. Egy szolgádat szeretnéd gyógyíttatni. A papok varázsolnak. Szolgád, gnóm útonálló újra él és egészséges. Megköszönöd a papok segítségét, és kifizetsz 54 aranyat. Az Örökkévalóság gyûrûje teljesen meggyógyította titánvaránuszt!
(Feltételes gyógyítás templomban:) Ellátogatsz a templomba, ez egy nagy, gyertyákkal kivilágított barlang, tele furcsa szobrokkal. Csuhába öltözött galetkik fogadnak. Egy szolgádat szeretnéd gyógyíttatni. A papok varázsolnak. Szolgád, szójer császár újra él és egészséges. Megköszönöd a papok segítségét, és kifizetsz 135 aranyat.
[23 TVP-t használtál fel, maradt még 2224.]
[Automatikus zsákbarakás:] Berakod a zsákba: 2 fulkcin, 4 haszontalan vacak.

vd vadászat
A következõ programod egy baráti vadászkirándulás lesz. Izgatottan ereszkedsz le egy publikus folyosón a rettegve bujdokló vadak, a torzszülöttek világába. Egy barlangtó mellé érkezel. A tó túloldalán több járat is indul. Valamelyik nyilván elvezet a vadak fészkéhez. Egy igazi ritkaságot pillantasz meg: egy neborhaud-fát! Ez a vastag, pórusos törzsû óriásgomba nagyrészt kipusztult, mert a galetkik kivágták a kiválóan használható anyaga miatt. Azonban ez a hatalmas példány nyilvánvalóan évtizedek óta itt áll, érintetlenül, csupasz ágainak sokasága kész labirintust alkot. Hopp, mintha valami megcsillant volna odafent! Lehet, hogy érdemes lenne megvizsgálni. (402. kaland, összköltsége 20 TVP.) Menet közben botanikus gyûjteményed szaporodik: leszedsz 3 tejfonalat. Egyik pillanatban még minden nyugodt, a következõ pillanatban azonban elszabadul a pokol. Ellenfeleid egy xenomorfeata (#752) [aura: 45-ös méretû 50-es szintû jobb csáp, 50-es tárgyirtás, 50-es méretû 50-es szintû fog, 40-es roncsolás, imm.mérg.gázra: 10, ügyesség: 40.] és 4 megvadult ember (#751) [aura: mágia: 35, erõ: 35, 20-as méretû 20-as szintû jobb mancs, 100-as tárgyirtás, 20-as méretû 20-as szintû bal mancs, 100-as tárgyirtás.].
Elmorzsolsz 1 ghouesdrumot.
*** 1. KÖR *** Összegyûjtve a benned rejlõ mágikus energiákat, elvarázsolsz egy életpajzsot. (-11 vp.) Összegyûjtve a benned rejlõ mágikus energiákat, elvarázsolsz egy gránitbõrt. (-7 vp.) Az ichini lélekvadász mágikus ereje felhasználásával elõidéz egy lélekfacsarást. A xenomorfeata elkerülte a varázslatot. Az 1. megvadult ember 145 sebzést kap. A 2. megvadult ember 159 sebzést kap. A 3. megvadult ember 150 ép-t sebzõdik. A 4. megvadult ember 143 ép-t sebzõdik. Az árnyhajcsár varázshatalma segítségével elmond egy halál csókját. A xenomorfeata elkerülte a varázslatot. Az 1. megvadult ember 96 ép-t sebzõdik. A 2. megvadult ember 96 ép-t sebzõdik. A 3. megvadult ember 96 ép-t sebzõdik. A 4. megvadult ember 96 sebzést kap. Magában motyogva, a gnóm útonálló létrehoz egy ellenáll.megtörését. A gnóm útonálló varázshatalma segítségével elmond egy elemi védelmet. ( +39 tûzimmunitás, +39 hidegimmunitás, +39 savimmunitás, +39 elkt.immunitás, +39 imm.mérg.gázra.) Az 1. megvadult ember felemeli a csontdárdát, és a gnóm útonálló felé lõ. (70 sebzést okozott.) A 4. megvadult ember a gnóm útonállót próbálja távolról eltalálni. (70 sebzést okozott.) A 2. megvadult ember a gnóm útonállót próbálja távolról eltalálni. (63 ép-t sebzett.) A gnóm útonálló hörögve elterül. A 3. megvadult ember az árnyhajcsárt próbálja távolról eltalálni. (47 sebzést okozott.) A xenomorfeata a szójer császárt rohamozza. A titánvaránusz a xenomorfeata felé mozog. A szójer császár megközelíti a xenomorfeatát. A vasgólem az 1. megvadult embert rohamozza. A xenomorfeata és a szójer császár egymással harcolnak. a szójer császár paralizálódott. A titánvaránusz a xenomorfeatát támadja. A vasgólem az 1. megvadult embert támadja. Regenerálsz (+69 ép) Az árnyhajcsár 95 ép-t sebzõdik a sugárzástól. A titánvaránusz 95 ép-t sebzõdik a sugárzástól. Az ichini lélekvadász 95 ép-t sebzõdik a sugárzástól. A szójer császár 95 ép-t sebzõdik a sugárzástól. A vasgólem 95 ép-t sebzõdik a sugárzástól.
*** 2. KÖR *** Magában motyogva, az ichini lélekvadász létrehoz egy lélekfacsarást. A xenomorfeata megúszta! Az árnyhajcsár a mágia különös nyelvén mormol. Létrejött egy halál csókja! A xenomorfeata ellenállt a varázslatnak. Az 1. megvadult ember 96 sebzést kap. A 2. megvadult ember 96 sebzést kap. A 3. megvadult ember megúszta! A 4. megvadult ember sebzõdik 96 ép-t. A 2. megvadult ember felé mozogsz, hogy megtámadhasd. A 3. megvadult ember az árnyhajcsárt rohamozza. A 4. megvadult ember az ichini lélekvadászt rohamozza. A 2. megvadult ember feléd mozog. Megtámadod a 2. megvadult embert. Odacsapsz jobb karmoddal. (226 ép-t sebeztél). Érintésed rothaszt. (+1 méret.) Meglóbálva zúzol farkaddal. (199 ép-t sebeztél). Paralizálod. A xenomorfeatát próbálod megsebezni. Elõrehajolva harapni próbálsz. (224 ép-t sebeztél). Benyomsz egyet bal mancsoddal. (170 ép-t sebeztél). Vámpirizálsz (+37 ép). Benyomsz egyet bal mancsoddal. (161 ép-t sebeztél). Megmérgezted. Egy rúgást próbálsz jobb lábaddal. (167 ép-t sebeztél). Körbe-körbe forgatva ütsz jobb csápoddal. (167 ép-t sebeztél). Kontaktmérged gyilkos hatást fejti ki. Benyomsz egyet jobb mancsoddal. (167 ép-t sebeztél). Vámpirizálsz (+22 ép). Érzékeny pontot próbálsz eltalálni bal lábaddal. (156 ép-t sebeztél). Roncsolod bõrét. Elõre szúrsz bal karmoddal. (154 ép-t sebeztél). A xenomorfeata holtan terül el. A 2. megvadult ember kileheli lelkét. A titánvaránusz választott ellenfelét már legyõzték, így õ tétlen ebben a körben. A szójer császár nem támad, mivel választott ellenfele már a földön van. A vasgólem és az 1. megvadult ember egymással harcolnak. Az 1. megvadult ember holtan terül el. A 3. megvadult ember az árnyhajcsárt támadja. A 4. megvadult ember az ichini lélekvadászt támadja. Regenerálsz (+69 ép)
*** 3. KÖR *** Heves kézmozdulatok közepette az ichini lélekvadász elmormol egy életszívást. A 3. megvadult ember 94 ép-t sebzõdik. Az ichini lélekvadász visszanyer 89 életpontot. Az árnyhajcsár ellõ egy gyógyító szellõ varázslatot. Gyógyulsz 109 életpontot. Az árnyhajcsár gyógyul 88 ép-t. A titánvaránusz gyógyul 89 ép-t. Gyógyítja a szójer császárt (+98 ép). Gyógyítja a vasgólemet (+65 ép). Megindulsz a 3. megvadult ember felé. Már ott is vagy! A titánvaránusz megközelíti a 4. megvadult embert. A szójer császár elindul a 3. megvadult ember felé. A vasgólem a 4. megvadult embert rohamozza. Támadod a 3. megvadult embert. Felé suhintasz jobb karmoddal. (223 ép-t sebeztél). Érintésed rothaszt. Körbe-körbe forgatva ütsz farkaddal. (189 ép-t sebeztél). Paralizálod. Támadod a 4. megvadult embert. Fogaidat próbálod belemélyeszteni. (249 ép-t sebeztél). Kontaktmérged gyilkos hatást fejti ki. Odakensz neki bal mancsoddal. (197 ép-t sebeztél). Vámpirizálsz (+37 ép). Benyomsz neki bal mancsoddal. Mellétrafáltál. Megeresztesz egy jól irányzott rúgást jobb lábaddal. (199 ép-t sebeztél). Kontaktmérged gyilkos hatást fejti ki. Rávágsz jobb csápoddal. (194 ép-t sebeztél). Kontaktmérged gyilkos hatást fejti ki. Lecsapsz jobb mancsoddal. (186 ép-t sebeztél). Vámpirizálsz (+22 ép). Rúgsz bal lábaddal. El sem találtad. Kimeresztve, elõre suhintasz bal karmoddal. (190 ép-t sebeztél). A 3. megvadult ember holtan terül el. A 4. megvadult ember hörögve elterül. Regenerálsz (+69 ép)
[A csatában összesen 1983 sebzést okoztál, és 0 sebzést kaptál. Szolgáid ill. szövetségeseid által okozott/kapott sebzés: a gnóm útonálló: 0/203, az árnyhajcsár: 672/194, a titánvaránusz: 1/95, az ichini lélekvadász: 691/95, a szójer császár: 0/648, a vasgólem: 485/95.] Gyõzelmet arattál! Nagy szikrázás közepette beléd áramlik némi lélekenergia (+110%). Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot. Szolgáidnak is jut 47%. Elteszed a zsákmányt, ami egy xenóbõr csizma, egy fókuszkristály, egy xenóbõr pajzs, a tûz obszidián karkötõje, egy ébenfa íj, egy xenó agy, 3 xenópete, 4 csontdárda, 473 arany és 5 haszontalan vacak. Az ichini lélekvadász kajával tömi magát. (+25% jóllakottság.)
(Feltételes gyógyítás templomban:) Elmész a templomba, amely egy ezernyi gyertyával megvilágított barlangcsarnok. A fénytõl kissé elvakulva lépsz be. Egy szolgádat szeretnéd gyógyíttatni. A papok varázsolnak. Szolgád, gnóm útonálló újra él és egészséges. Megköszönöd a papok segítségét, és kifizetsz 54 aranyat.
[21 TVP-t használtál fel, maradt még 2203.]
[Automatikus zsákbarakás:] Berakod a zsákba: 1 xenó agy, 5 haszontalan vacak.

vd vadászat
Elhatározod, hogy vadászni mész. Izgatottan ereszkedsz le egy publikus folyosón a rettegve bujdokló vadak, a torzszülöttek világába. Egy észak-dél irányú folyosó közepén állsz, amely enyhén lejt dél felé. Ahogy folytatod utadat, egy nagy terembe érkezel. A terem plafonja olyan magasan van, hogy nem látod. Középen egy furcsa, sziklaszerû képzõdményt látsz, olyan, mint egy fatörzs, amelybe valaki lukakat vájt. A sziklaképzõdmény kb. 20 láb magasságban kiszélesedik. Vajon mi lehet odafent? Furdal a kíváncsiság. (471. kaland, összköltsége 20 TVP.) Menet közben botanikus gyûjteményed szaporodik: leszedsz 2 velparajt. Lassan haladsz tovább. Neszezést hallasz a hátad mögött, és megpördülsz. Ellenfeleid egy hegymélyi mammut (#705) [aura: 40-es méretû 60-as szintû agyar, 60-as roncsolás, 40-es méretû 60-as szintû agyar, 60-as roncsolás, gyorsaság: 55, mágia: 10.] és egy mammut borjú (#706) [aura: méret: 580, 18-as méretû 50-es szintû agyar, 24-es roncsolás, 18-as méretû 50-es szintû agyar, 24-es roncsolás, hidegimmunitás: 200.].

*** 1. KÖR *** A hegymélyi mammut kicsinyeit védelmezi. Néhány rövid kézmozdulat után létrehozol egy gránitbõr varázslatot. (-7 vp.) Elmondasz egy óriáserõ varázslatot. Végtagjaid megerõsödnek (+43 méretükre). (-3 vp.) Néhány rövid kézmozdulat után az ichini lélekvadász létrehoz egy lélekfacsarás varázslatot. A hegymélyi mammut elkerülte a varázslatot. A mammut borjú 156 sebzést kap. A mammut borjú ellõ egy rémisztõ visítás varázslatot. A gnóm útonálló megdermed. Néhány rövid kézmozdulat után az árnyhajcsár létrehoz egy halál csókja varázslatot. A hegymélyi mammut elkerülte a varázslatot. A mammut borjú 260 ép-t sebzõdik. A hegymélyi mammut elindul a szójer császár felé. A titánvaránusz a mammut borjú felé mozog. A szójer császár a hegymélyi mammut irányába megy. A vasgólem a mammut borjú felé mozog. A hegymélyi mammut és a szójer császár egymással harcolnak. A szójer császár hörögve elterül. A titánvaránusz a mammut borjút támadja. A mammut borjú megtántorodik. A mammut borjú kileheli lelkét. A vasgólem lassú volt, mire ütne, ellenfelét már más a padlóra küldte. Regenerálsz (+69 ép)
*** 2. KÖR *** Az ichini lélekvadász mágikus ereje felhasználásával elõidéz egy lélekfacsarást. A hegymélyi mammut sebzõdik 160 ép-t. A gnóm útonálló varázshatalma segítségével elmond egy ellenáll.megtörését. A gnóm útonálló a mágia különös nyelvén mormol. Létrejött egy elemi védelem! ( +39 tûzimmunitás, +39 hidegimmunitás, +39 savimmunitás, +39 elkt.immunitás, +39 imm.mérg.gázra.) Összegyûjtve mágikus energiáit, az árnyhajcsár elvarázsol egy halál csókját. A hegymélyi mammut megúszta! A hegymélyi mammut irányába mozogsz. A titánvaránusz megközelíti a hegymélyi mammutot. A vasgólem a hegymélyi mammutot rohamozza. A hegymélyi mammutot próbálod megsebezni. Felé ütsz jobb karmoddal. (306 ép-t sebeztél). Érintésed rothaszt. Ostorként csattantasz farkaddal. (282 ép-t sebeztél). Teljesen lebénul. A fogaiddal támadsz. (347 ép-t sebeztél). Kontaktmérged hamarosan kifejti hatását. Odacsapsz bal mancsoddal. (278 ép-t sebeztél). Vámpirizálsz (+37 ép). Lendületet véve ütsz bal mancsoddal. (265 ép-t sebeztél). Célozni próbálsz jobb lábaddal. (292 ép-t sebeztél). A kontaktméreg sikeresen behatol az ellenfél szervezetébe. Lecsapsz jobb csápoddal. (261 ép-t sebeztél). Kontaktmérged gyilkos hatást fejti ki. Lendületet véve ütsz jobb mancsoddal. (274 ép-t sebeztél). Vámpirizálsz (+22 ép). Célozni próbálsz bal lábaddal. (286 ép-t sebeztél). Kimeresztve, elõre suhintasz bal karmoddal. (280 ép-t sebeztél). A hegymélyi mammut halálos sebet kapva a földre zuhan. Regenerálsz (+21 ép)
[A csatában összesen 942 sebzést okoztál, és 0 sebzést kaptál. Szolgáid ill. szövetségeseid által okozott/kapott sebzés: a gnóm útonálló: 0/0, az árnyhajcsár: 260/0, a titánvaránusz: 264/0, az ichini lélekvadász: 316/0, a szójer császár: 0/434, a vasgólem: 0/0.] Gyõzelmet arattál! Apró villámok csapdosnak, miközben magadba szívod a lélekenergiát (+64%). Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot. Szolgáidnak 27% jut. Elrakod a zsákmányt, ami 2 mammut agyar és 231 arany. Az ichini lélekvadász zabál. (+25% jóllakottság.) A gnóm útonálló táplálkozik. (+25% jóllakottság.)
(Feltételes gyógyítás templomban:) A szint temploma egy cseppkövekkel teli, gyertyákkal kivilágított barlangban foglal helyet. Nagyon hangulatos! Áhítattal lépsz be. Papok fogadnak. Egy szolgádat szeretnéd gyógyíttatni. A papok varázsolnak. Szolgád, szójer császár újra él és egészséges. Megköszönöd a papok segítségét, és kifizetsz 135 aranyat.
[24 TVP-t használtál fel, maradt még 2179.]
[Automatikus zsákbarakás:] Berakod a zsákba: 2 velparaj, 2 mammut agyar.

vd vadászat
A következõ programod egy baráti vadászkirándulás lesz. A délkeleti tornyokban kiépített lépcsõsorok egyikét választod, hogy megközelítsd a torzszülöttek lakóhelyét. Megérkeztél az alsó szintekre! Lábadnál a csatorna szennyvize csordogál. Megpillantasz egy nagy galetkibõrt, ami a sziklafalat takarja le. Felemelve, egy barlangnyílást látsz mögötte. Hmm, micsoda vérszomjas állat lakhat itt, aki csak úgy galetkiket nyúz meg? Érdemes lenne majd körülnézni itt. (261. kaland, összköltsége 5 TVP.) Valamiben megakad a szemed. Nocsak, itt sötét mák nõ! 2 darabot sikerül begyûjteni. Egyik pillanatban még minden nyugodt, a következõ pillanatban azonban elszabadul a pokol. Ellenfeled egy gránit alligátor (#741) [aura: savimmunitás: 220, elkt.immunitás: 220, erõ: 100, ügyesség: 30.].

*** 1. KÖR *** Elmormolsz egy annihiláció varázslatot. A gránit alligátor eltûnik. (-22 vp.) Heves kézmozdulatok közepette a gnóm útonálló elmormol egy ellenáll.megtörését. Heves kézmozdulatok közepette a gnóm útonálló elmormol egy elemi védelmet. ( +39 tûzimmunitás, +39 hidegimmunitás, +39 savimmunitás, +39 elkt.immunitás, +39 imm.mérg.gázra.)
[ Szolgáid ill. szövetségeseid által okozott/kapott sebzés: a gnóm útonálló: 0/0, az árnyhajcsár: 0/0, a titánvaránusz: 0/0, az ichini lélekvadász: 0/0, a szójer császár: 0/0, a vasgólem: 0/0.] Gyõztél! Magadba szívod a megérdemelt jutalmat, a lélekenergiát (+12%). Szolgáidnak is jut 4%. Összegyûjtöd a "kincset": 4 alligátor fog és 19 drágakõ. A titánvaránusz kajával tömi magát. (+25% jóllakottság.)
[22 TVP-t használtál fel, maradt még 2157.]
[Automatikus zsákbarakás:] Berakod a zsákba: 2 sötét mák, 4 alligátor fog.

vd vadászat
A következõ programod egy baráti vadászkirándulás lesz. A vadászhírek jó fogást ígérnek a szint keleti részén, így hát odamész. Leérve, óvatosan megkezded a felderítést. Ha nem vagy elég óvatos, könnyen vad lesz a vadászból. Mintha csak virágot szednél, úgy gyûjtesz útközben 2 xita uborkát. Befordulva egy sarkon, megzavarsz egy torzszülött rituálét. Szétspriccelnek, azonban van, amelyik harcolni akar. Ellenfeleid egy életrabló (#748) és egy quwarg irányító (#756) [aura: 60-as méretû 70-es szintû csáprágó, 50-es bénító méreg, 60-as méretû 70-es szintû csáprágó, 50-es sebzõ méreg, imm. méregre: 40, 60-as méretû 70-es szintû csáprágó, 60-as roncsolás.].

*** 1. KÖR *** Mormolsz a mágia különös nyelvén. Létrejött egy gránitbõr! (-7 vp.) Mágikus erõd felhasználásával elõidézel egy óriáserõt. Végtagjaid megerõsödnek (+43 méretükre). (-3 vp.) Az ichini lélekvadász elõhív egy lélekfacsarás varázslatot. Az életrabló rezisztálja. A quwarg irányító megúszta! Az árnyhajcsár rúnákat rajzol a levegõbe, mire létrejön egy halál csókja. Az életrabló ellenáll a varázslatnak. A quwarg irányító elkerülte a varázslatot. A gnóm útonálló rúnákat rajzol a levegõbe, mire létrejön egy ellenáll.megtörése. Összegyûjtve mágikus energiáit, a gnóm útonálló elvarázsol egy elemi védelmet. ( +39 tûzimmunitás, +39 hidegimmunitás, +39 savimmunitás, +39 elkt.immunitás, +39 imm.mérg.gázra.) A quwarg irányító a szójer császár irányába megy. Az életrabló elindul a titánvaránusz felé. A titánvaránusz az életrabló irányába megy. A szójer császár a quwarg irányítót rohamozza. A vasgólem megközelíti az életrablót. A quwarg irányító és a szójer császár egymással harcolnak. A szójer császár megtántorodik. Az életrabló és a titánvaránusz egymással harcolnak. Az életrabló megtántorodik. A vasgólem az életrablót támadja. Méreg: A szójer császár sebzõdik 50 ép-t.
*** 2. KÖR *** Heves kézmozdulatok közepette az ichini lélekvadász elmormol egy lélekfacsarást. Az életrabló rezisztálja. A quwarg irányító elkerülte a varázslatot. Az árnyhajcsár varázshatalma segítségével elmond egy halál csókját. Az életrabló ellenáll a varázslatnak. A quwarg irányító megúszta! A gnóm útonálló elmond egy isteni harag varázslatot. Az életrabló rezisztálja. A quwarg irányító ellenáll a varázslatnak. Megrohamozod a quwarg irányítót. A quwarg irányító és a szójer császár egymással harcolnak. A szójer császár megtántorodik. A szójer császár kileheli lelkét. Megtámadod a quwarg irányítót. Felé döfsz jobb karmoddal. (316 ép-t sebeztél). Tüskés a bõre (-41 ép) Érintésed rothaszt. Lecsapsz farkaddal. (234 ép-t sebeztél). Tüskés a bõre (-41 ép) Teljesen lebénul. Harapásra nyitod szádat. (303 ép-t sebeztél). A tüskés bõr megsebez (-41 ép) Odakensz neki bal mancsoddal. Félrehajolt. Benyomsz neki bal mancsoddal. (221 ép-t sebeztél). A tüskés bõr megsebez (-41 ép) Megeresztesz egy jól irányzott rúgást jobb lábaddal. (231 ép-t sebeztél). A bõrén levõ tüskék felsértenek (-16 ép) Villámgyorsan elõrevágsz jobb csápoddal. (218 ép-t sebeztél). A bõrén levõ tüskék felsértenek (-41 ép) Kontaktmérged hamarosan kifejti hatását. Megtámadod az életrablót. Beversz egyet jobb mancsoddal. (275 ép-t sebeztél). Vámpirizálsz (+22 ép). Elõrerúgsz bal lábaddal. (266 ép-t sebeztél). Roncsoltál. Odacsapsz bal karmoddal. (284 ép-t sebeztél). Az életrabló holtan terül el. A quwarg irányító holtan terül el. Regenerálsz (+69 ép)
[A csatában összesen 2315 sebzést okoztál, és 221 sebzést kaptál. Szolgáid ill. szövetségeseid által okozott/kapott sebzés: a gnóm útonálló: 0/0, az árnyhajcsár: 0/0, a titánvaránusz: 493/216, az ichini lélekvadász: 0/0, a szójer császár: 0/930, a vasgólem: 227/0.] Ismét látványosan gyõzedelmeskedtél. Apró villámok csapdosnak, miközben magadba szívod a lélekenergiát (+81%). Szolgáidnak is jut 34%. Magadhoz veszed a zsákmányt, ami a szalamandra obszidián karkötõje, egy quwarg hátdísz, 6 drágakõ, 119 arany és 2 haszontalan vacak. A gnóm útonálló zabál. (+25% jóllakottság.)
(Feltételes gyógyítás templomban:) A szint temploma egy cseppkövekkel teli, gyertyákkal kivilágított barlangban foglal helyet. Nagyon hangulatos! Áhítattal lépsz be. Papok fogadnak. Egy szolgádat szeretnéd gyógyíttatni. A papok varázsolnak. Szolgád, szójer császár újra él és egészséges. Megköszönöd a papok segítségét, és kifizetsz 135 aranyat.
[30 TVP-t használtál fel, maradt még 2127.]
[Automatikus zsákbarakás:] Berakod a zsákba: 2 xita uborka, 2 haszontalan vacak.

m 19 14 8 1111 1114 4145 mozgás az Õsök Csarnokában
(M 19,14) Itt az ideje, hogy tiszteletedet tedd az õsöknél! Elsétálsz a fenséges Csarnokig.
(M 8) A legközelebbi feladat megoldásánál kno pontot fogsz használni az eszed helyett.
(M 19,13) Merre tovább? Északra! Az õsi csarnok közepén fehéren kavargó alak jelenik meg. Egy õs szelleme! Térdre borulsz. A szellem elmondja, hogy próbára akar tenni. Ha a próbát kiállod, továbbmehetsz, ha nem, vissza kell fordulnod! A következõ feladványra kell megoldást találnod:
A következõ egyszerû feladattal az intelligenciádat szeretném próbára tenni. Számokat fogok mondani, és a te feladatod mindössze annyi, hogy megmondd a számsor következõ elemét. Tehát jól figyelj! A számok: 1, 8, 16, 26, 40, 62... No, mi a következõ? [Ha a megoldás 999-nél nagyobb, elég a megoldás elsõ három számjegyét megadnod.] Ugyan, semmi értelme gondolkodni. Átpasszolsz egy kis lélekenergiát (-13 KNO), amit a kiéhezett szellem örömmel fogad, és azonnal továbbenged.
(M 19,12) Észak felé mész a labirintusban. Egy üres barlangterembe érkezel.
(M 19,11) A négy égtáj közül északot választod. Nocsak, mi ez, zöldségeskert? Liánok, bokrok, mohák mindenhol. Mintha csak virágot szednél, úgy gyûjtesz útközben 7 xita uborkát.
(M 19,10) Rövid vizsgálódás után észak felé indulsz. Üres szobába érkezel.
(M 19,9) Rövid vizsgálódás után észak felé indulsz. A következõ helyszínen nincs semmi érdekes.
(M 19,8) Irány észak! Furcsa dolgot látsz: egy mágikus idézõkört, tökéletesen megrajzolva, csak éppen a szélére rakott gyertyák nem égnek. A kör közepén állva gyújtod meg a gyertyákat. Elemi erõvel söpör végig rajtad az õsök mágiája! (vesztesz 16% lélekenergiát.)
(M 19,7) Észak felé mész a labirintusban. Egy óriási mancsokkal felszerelt, fekete bõrû, vörösen izzó szemû galetki toppan eléd. - Egy egyszerû próbát kell kiállnod! - mondja. A galetki elõvezet egy hatalmas, macskaszerû lényt. Ezzel kell versenyt futnod! Rajtra indultok.
[Gyorsaság próba 110-es küszöbre: sikeres] - Kevés torzszülött tud elõled elmenekülni - biccent a galetki.
(M 18,7) Lépteid visszhangoznak, ahogy nyugati irányba ballagsz. Egy lapos sziklán hatalmas trón emelkedik, vasszerkezetébe csillogó féldrágakövekkel. Félve lépsz közelebb. Helyet foglalsz a trónon. Apró szikrák táncolnak végig rajtad, ahogy a mágia életre kel. (varázspontod maximális lett.)
(M 17,7) A térkép szerinti balra vezetõ járaton mész. Nicsak, mi van itt! Egy ébenfekete ládára bukkansz. Nyilván kincs van benne! Ajjaj, nem nyílik. Megpróbálod ügyesen felnyitni a zárat.
[Zárnyitás próba 38-as küszöbre: sikeres] [A roxati zárfalóval gyorsan megy a munka. (+2 TVP)] Ez volt a megoldás! Megnézed, mi a zsákmány: 496 arany, a szalamandra zafíröve, a tökéletesség gyémántíja, egy energiaital, egy lila manaital, egy sárga gyógyital és egy Leah drágakõ fülbevalója.
(M 17,6) A következõ terem északra van, így arra mész. A barlangszobában találsz egy nagy vasalt ládát. Úrrá lesz rajtad a kíváncsiság. A hatalmas lakatot a zárnyitó készlettel próbálod kinyitni.
[Zárnyitás próba 40-es küszöbre: sikeres] [A roxati zárfalóval gyorsan megy a munka. (+2 TVP)] Ez volt a megoldás! Megnézed, mi a zsákmány: 466 arany, 64 drágakõ, az angyalok rubinsisakja, egy védelem itala, a kígyó rubin nyaklánca, a tökéletesség kékacél lándzsája, a kobra smaragd fülbevalója és egy fehér gyógyital.
(M 16,6) A térkép szerinti balra vezetõ járaton mész. Egy megtermett galetki lép eléd. Óriási csápjai vannak, és bikafeje. Üdvözöl, és közli, hogy egy egyszerû próbát kell kiállnod. Eléd tol a galetki valamilyen ronda bogarat. Döglött. Ezt kell megenned! Hú, ez kemény feladat, az biztos, hogy a próba után a következõ szobában kiokádod az egészet.
[Egészség próba 111-es küszöbre: sikeres] Láthatóan ez tökéletes szervezetednek meg sem kottyant. Az akadályvezetõ is elismerõen nyilatkozik.
Visszasietsz az Õsök Csarnokának bejáratához.
[44 TVP-t használtál fel, maradt még 2083.]
[Automatikus zsákbarakás:] Berakod a zsákba: 7 xita uborka, 1 energiaital, 1 lila manaital, 1 sárga gyógyital, 1 védelem itala, 1 fehér gyógyital.

m 16 6 8 1114 445 mozgás az Õsök Csarnokában
(M 16,6) Felkeresed a szent zarándokhelyet.
(M 8) A legközelebbi feladat megoldásánál kno pontot fogsz használni az eszed helyett.
(M 16,5) Rövid vizsgálódás után észak felé indulsz. Nicsak, mi van itt! Egy ébenfekete ládára bukkansz. Nyilván kincs van benne! Ajjaj, nem nyílik. Megpróbálod ügyesen felnyitni a zárat.
[Zárnyitás próba 36-os küszöbre: sikeres] [A roxati zárfalóval gyorsan megy a munka. (+2 TVP)] Sikerült! Most pedig lássuk, mi van a ládában: 61 drágakõ.
(M 16,4) Mindenre felkészülve, északra mész. Hûs, páradús levegõ csapja meg az arcodat, és a következõ pillanatban egy kis barlangtavat pillantasz meg. Iszol egy nagy kortyot a hûvös vízbõl, és kisvártatva érzed a hatást! (vesztesz 18% lélekenergiát.)
(M 16,3) Tovább északra! A sötétbõl egy halvány szellemalak bontakozik ki. Alázatosan meghajolsz elõtte, míg õ elmondja, hogy milyen próbát kell kiállnod. Egy feladatot kell megoldanod! Ha nem sikerül, fordulhatsz vissza:
Történt egyszer, hogy egy öreg paraszt elindult, hogy eladja Mahammat városában a terményét. Útközben számolta a lépéseit - 86 alkalommal számolt el 100-ig, míg elért Ghedar város fõterére. Mivel innen már nem vezetett tovább út, elõvette iránytûjét, 67 fokot elfordult balra, és erre ment tovább, míg végül újabb 56 százas lépés után érkezett meg Mahammat városába. Este a paraszt gondolt egyet, és egyenesen ment haza, Ghedar érintése nélkül. Rájött, hogy sokkal rövidebb így az út! Vajon hányszor száz lépéssel ért haza? (max. 5-öt tévedhetsz)
Nem sok kedved van töprengeni. Lélekenergiát sugárzol ki magadból, ezzel vesztegeted meg a szellemet (-13 KNO). A szellem lassan eltûnik. Szabad az út!
(M 15,3) A következõ terem nyugatra van, így arra indulsz. Egy szabályos kör alakú, kéken világító vizû piciny tavacskát látsz. Egy mágikus tó! Izgatottan lépsz közelebb. Óvatosan kortyolsz a hideg vízbõl. Azonnal érzed a hatást! (+1 képességpont.)
(M 14,3) A négy égtáj közül nyugatot választod. Ahogy belépsz a következõ helyiségbe, egy alak mozdul feléd. Védekezõ pozíciót veszel fel. Ellenfeleid egy troglodita vajákos (#708) [aura: 75-ös feltámasztás, manaformálás: 66, 40-es méretû 60-as szintû jobb karom, 60-as roncsolás, gyorsaság: 58.] és egy troglodita (#551) [aura: 38-as méretû 38-as szintû fog, 30-as bénító méreg, 26-os méretû 36-os szintû bal karom, 30-as sebzõ méreg, vastag bõr: 25, mágia: 28.].

*** 1. KÖR *** Heves kézmozdulatok közepette elvarázsolsz egy annihilációt. A troglodita vajákos eltûnik. (-22 vp.) Az ichini lélekvadász mágikus ereje felhasználásával elõidéz egy lélekfacsarást. A troglodita ellenállt a varázslatnak. Az árnyhajcsár varázshatalma segítségével elmond egy gyógyító szellõt. Gyógyulsz 95 életpontot. Gyógyítja az árnyhajcsárt (+97 ép). A titánvaránusz visszanyer 90 életpontot. A gnóm útonálló a mágia különös nyelvén mormol. Létrejött egy ellenáll.megtörése! A gnóm útonálló elmormol egy elemi védelem varázslatot. ( +39 tûzimmunitás, +39 hidegimmunitás, +39 savimmunitás, +39 elkt.immunitás, +39 imm.mérg.gázra.) A troglodita elindul a szójer császár felé. A titánvaránusz a troglodita irányába megy. A szójer császár a troglodita felé mozog. A vasgólem a troglodita irányába megy. A troglodita és a szójer császár egymással harcolnak. A szójer császár megtántorodik. A titánvaránusz a trogloditát támadja. A vasgólem a trogloditát támadja. A troglodita holtan terül el. Regenerálsz (+35 ép)
[ Szolgáid ill. szövetségeseid által okozott/kapott sebzés: a gnóm útonálló: 0/0, az árnyhajcsár: 0/0, a titánvaránusz: 257/0, az ichini lélekvadász: 0/0, a szójer császár: 110/105, a vasgólem: 195/0.] Ismét látványosan gyõzedelmeskedtél. Magadba szívod a megérdemelt jutalmat, a lélekenergiát (+26%). Szolgáidnak is jut 11%. Elteszed a zsákmányt, ami a méreg fogazott kardja, 2 troglodita pikkely és 200 arany. A titánvaránusz kajával tömi magát. (+25% jóllakottság.) Az árnyhajcsár eszik. (+25% jóllakottság.)
(M 13,3) A levegõbe szagolva, nyugati irányba indulsz. A boltíves csarnok kong az ürességtõl.
Elhagyod a Csarnokot.
[29 TVP-t használtál fel, maradt még 2054.]
[Automatikus zsákbarakás:] Berakod a zsákba: 2 troglodita pikkely.

m 13 3 8 4444 4435 mozgás az Õsök Csarnokában
(M 13,3) Elmész az Õsök Csarnokába.
(M 8) A legközelebbi feladat megoldásánál kno pontot fogsz használni az eszed helyett.
(M 12,3) A folyosó nyugatra visz. Az õsi csarnok közepén fehéren kavargó alak jelenik meg. Egy õs szelleme! Térdre borulsz. A szellem elmondja, hogy próbára akar tenni. Ha a próbát kiállod, továbbmehetsz, ha nem, vissza kell fordulnod! A következõ feladványra kell megoldást találnod:
Zuveghar professzor népünk egyik legnagyobb tudósa volt. Rengeteg kísérletet végzett. Egy ízben púpos molad tenyésztésével foglalkozott, laboratóriumi körülmények között. Azt vizsgálta, bizonyos tápanyagok és egyéb hatások hogyan befolyásolják, növelik ill. csökkentik a szaporulatot. Megfigyelte, hogy ha X lény napi fejadagként 5 sziklát kapott, és az állatokat napi 8 órán keresztül világították meg Y milganddal, a szaporulat 148 volt. Hasonlóan X állat és Y milgand esetén 2-es fejadagnál, 6 órás megvilágítás eredményeképp a szaporulat 104 volt. Amikor pedig ezt az X állatot 4-es fejadagnál 1 óráig világították a milgandokkal, 32 volt a szaporulat. Talán ezek után már te is rájöttél, amikor Zuveghar 1-es fejadagot adott X állatnak, és 5 óráig világította õket meg, mi lett az eredmény. [Ha negatív számot kaptál, akkor hagyd el a negatív elõjelet, és így írd a számot a 8-as után.] Minek törd a fejed? Felszabadítasz egy kis lélekenergiát, és átsugárzod az õsnek (-13 KNO). Elfogadja, és eltûnik! Micsoda korrupt alak... Mehetsz tovább.
(M 11,3) Tovább nyugatra - biztatod magad. Egy gigantikus, fémbõl öntött trónt látsz, benne féldrágakövek csillognak. Tudod, hogy a drágaköveket nem szabad ellopni, aki azonban beleül a trónba, egy alkalommal elnyerheti az Õsök kegyét. Leülsz, a karfákat markolva. Azonnal megérint az õsök mágiája. (kaptál 20 TVP-t.)
(M 10,3) Nyugat felé folytatod a felderítést. Szerencsés vagy: ebben a szobában nem vár semmilyen gonosz akadály.
(M 9,3) Nyugati irányba folyatod utadat. Amikor belépsz a barlangterembe, ráébredsz, hogy torzszülöttek szentségtelenítették meg az Õsök Csarnokát. A te dolgod, hogy rendet tegyél. Ellenfeleid egy sötét elf királynõ (#749) [aura: IQ: 75, vastag bõr: 10, 60-as sötét halál, 5-ös méretû 8-as szintû bal mancs.] és egy sötét elf romboló (#519) [aura: vastag bõr: 45, álcázás: 20, 5-ös méretû 45-ös szintû jobb mancs, ügyesség: 45.].

*** 1. KÖR *** Magadban motyogva, létrehozol egy gránitbõrt. (-7 vp.) Varázshatalmad segítségével elmondasz egy óriáserõt. Végtagjaid megerõsödnek (+43 méretükre). (-3 vp.) Az ichini lélekvadász ellõ egy lélekfacsarás varázslatot. A sötét elf királynõ elkerülte a varázslatot. A sötét elf romboló ellenállt a varázslatnak. A sötét elf királynõ megidézi az ében nekromantát. A sötét elf romboló roncsoló íjjal lövi a gnóm útonállót. (7 lövéssel 439 ép-t sebzett.) A gnóm útonálló halálos sebet kapva a földre zuhan. Összegyûjtve mágikus energiáit, az árnyhajcsár elvarázsol egy gyógyító szellõt. Gyógyítja az árnyhajcsárt (+90 ép). A titánvaránusz visszanyer 96 életpontot. A szójer császár gyógyul 72 ép-t. A titánvaránusz az ében nekromanta felé mozog. A szójer császár a sötét elf rombolót rohamozza. A vasgólem megközelíti a sötét elf királynõt. A titánvaránusz és az ében nekromanta egymással harcolnak. Az ében nekromanta megtántorodik. A szójer császár a sötét elf rombolót támadja. Tönkretette a nehéz harci nyílpuskát. A vasgólem a sötét elf királynõt támadja.
*** 2. KÖR *** Magában motyogva, az ichini lélekvadász létrehoz egy lélekfacsarást. A sötét elf királynõ ellenáll a varázslatnak. A sötét elf romboló ellenáll a varázslatnak. Az ében nekromanta 159 ép-t sebzõdik. A sötét elf királynõ ellõ egy annihiláció varázslatot. Az árnyhajcsár eltûnik. A sötét elf romboló varázshatalma segítségével elmond egy elektromos kezet. A titánvaránusz sebzõdik 90 ép-t. A szójer császár 90 ép-t sebzõdik. A vasgólem rezisztálja. Az ében nekromanta a mágia különös nyelvén mormol. Létrejött egy sötét halál! Rezisztálod a varázslatot. Az ében nekromanta felé mozogsz, hogy megtámadhasd. Az ében nekromantát próbálod megsebezni. Rávágsz jobb karmoddal. (362 ép-t sebeztél). Érintésed rothaszt. A sötét elf királynõt próbálod megsebezni. Meglóbálva zúzol farkaddal. Gránitbõr védi. (0 ép-t sebeztél). Paralizálod. Megpróbálod belemélyeszteni fogaidat. Gránitbõr védi. (0 ép-t sebeztél). A kontaktméreg sikeresen behatol az ellenfél szervezetébe. Lesújtasz bal mancsoddal. Gránitbõr védi. (0 ép-t sebeztél). Lecsapsz bal mancsoddal. Gránitbõr védi. (0 ép-t sebeztél). Elõrerúgsz jobb lábaddal. Gránitbõr védi. (0 ép-t sebeztél). Elõresuhintasz jobb csápoddal. Gránitbõr védi. (0 ép-t sebeztél). Kontaktmérged hamarosan kifejti hatását. Odaütsz jobb mancsoddal. Gránitbõr védi. (0 ép-t sebeztél). Egy rúgást próbálsz bal lábaddal. Gránitbõr védi. (0 ép-t sebeztél). Vastag bõrét szaggatod. Felé ütsz bal karmoddal. Gránitbõr védi. (0 ép-t sebeztél). A sötét elf királynõ holtan terül el. Az ében nekromanta holtan terül el. A titánvaránusz választott ellenfelét már legyõzték, így õ tétlen ebben a körben. A szójer császár a sötét elf rombolót támadja. A vasgólem nem támad, mivel választott ellenfele már a földön van.
*** 3. KÖR *** Az ichini lélekvadász elmond egy lélekfacsarás varázslatot. A sötét elf rombolót védi rezisztanciája. A sötét elf romboló elmond egy elektromos kéz varázslatot. Nem hat rád. A titánvaránusz sebzõdik 90 ép-t. A szójer császár 90 sebzést kap. A vasgólem rezisztálja. Megtámadod a sötét elf rombolót. Elõre szúrsz jobb karmoddal. (304 ép-t sebeztél). Érintésed rothaszt. Ostorként csattantasz farkaddal. (232 ép-t sebeztél). Teljesen lebénul. Kitátod szádat, harapni próbálsz. (310 ép-t sebeztél). Kontaktmérged gyilkos hatást fejti ki. Lecsapsz bal mancsoddal. (235 ép-t sebeztél). Lekeversz egyet bal mancsoddal. (237 ép-t sebeztél). Mérgezed! Megpróbálod felbuktatni jobb lábaddal. (233 ép-t sebeztél). Kontaktmérged gyilkos hatást fejti ki. Tekergetve suhintasz jobb csápoddal. (224 ép-t sebeztél). A kontaktméreg sikeresen behatol az ellenfél szervezetébe. Lesújtasz jobb mancsoddal. (230 ép-t sebeztél). Megeresztesz egy jól irányzott rúgást bal lábaddal. (227 ép-t sebeztél). Vastag bõrét szaggatod. Felé ütsz bal karmoddal. (256 ép-t sebeztél). A sötét elf romboló hörögve elterül.
[A csatában összesen 1193 sebzést okoztál, és 0 sebzést kaptál. Szolgáid ill. szövetségeseid által okozott/kapott sebzés: a gnóm útonálló: 0/262, az árnyhajcsár: 0/0, a titánvaránusz: 387/180, az ichini lélekvadász: 159/0, a szójer császár: 208/180, a vasgólem: 0/0.] Ezt a csatát te nyerted! Magadba szívod a megérdemelt jutalmat, a lélekenergiát (+91%). Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot. Szolgáidnak is jut 39%. Viszed, ami mozdítható: egy roncsoló íj, egy relikviaszilánk, egy hatalom kék itala, 2 ében tündekard, 187 arany és 4 haszontalan vacak. Az ichini lélekvadász kajával tömi magát. (+25% jóllakottság.)
(M 8,3) Nyugatra mész tovább. Egy áttetszõ testû, vékony, könnyû léptû galetki lép eléd. Szépnek is lenne mondható, ha nem látnád lüktetõ belsõ szerveit! Kedvesen elmondja, hogy a továbbjutáshoz egy próbát kell kiállnod. A galetki néhány kérdést tesz fel a galetki társadalommal kapcsolatban, intelligenciádat téve próbára.
[IQ próba 109-es küszöbre: sikeres] - Okos vagy! - bólint a galetki.
(M 7,3) Nyugat felé folytatod a felderítést. A csarnok egy üres keresztfolyosójára értél.
(M 7,4) A folyosó délre tart. Áttetszõ figura lép eléd a semmibõl. Az ijedtséget béke és nyugalom érzete váltja fel. Egy õsöd! A szellem egy feladványt közöl veled - ha nem tudod a megoldást, vissza kell fordulnod!
Történt egyszer, hogy egy vámpírdenevér alomban csak nõstény vámpírdenevér született. Amikor felnõttek, mindegyik szaporodott, és csodák csodája, mindegyiknek ugyanannyi kölyke lett, mint ahányan az eredeti alomban voltak. Születésüktõl egészen addig, amíg csemetéik megnõttek, minden egyes nõstény felfalt 11 mázsa rovart, ugyaneddig az ideg minden egyes csemete megevett 4 mázsa rovart. Ezek a falánk lények tehát összesen 2178 mázsa rovart pusztítottak el. Hány vámpírdenevér volt egy alomban?
Huh, hát ez nem megy rögtön.
Elhagyod a labirintust.
(Feltételes gyógyítás templomban:) Ellátogatsz a templomba, ez egy nagy, gyertyákkal kivilágított barlang, tele furcsa szobrokkal. Csuhába öltözött galetkik fogadnak. Egy szolgádat szeretnéd gyógyíttatni. A papok varázsolnak. Szolgád, gnóm útonálló újra él és egészséges. Megköszönöd a papok segítségét, és kifizetsz 54 aranyat.
[17 TVP-t használtál fel, maradt még 2037.]
[Automatikus zsákbarakás:] Berakod a zsákba: 1 hatalom kék itala, 4 haszontalan vacak.

mak 1 1. makró definiálása/hívása

h 77 77. tárgy használata
Óvatosan beszürcsölsz 1 hatalom bíbor italát. (+4 minden tulajdonságodra)
[3 TVP-t használtál fel, maradt még 2034.]

h 69 69. tárgy használata
Felhajtasz 1 õsmágus szájvizét. ( +3 varázslatszint.)
[5 TVP-t használtál fel, maradt még 2029.]

h 71 71. tárgy használata
Felhörpintesz 1 immunitás italát. ( +4 tûzimmunitás, +4 hidegimmunitás, +4 savimmunitás, +4 elkt.immunitás, +4 imm.mérg.gázra.)
[3 TVP-t használtál fel, maradt még 2026.]

mak 2 2. makró definiálása/hívása

bsz belépés szövetségi barlangba
Ellátogatsz a szövetségetek barlangjába.
[3 TVP-t használtál fel, maradt még 2023.]

v 176 176. varázslat elmondása
Ebbõl a varázslatból egyszerre csak egy lehet rajtad.
[0 TVP-t használtál fel, maradt még 2023.]

v 188 188. varázslat elmondása
Ebbõl a varázslatból egyszerre csak egy lehet rajtad.
[0 TVP-t használtál fel, maradt még 2023.]

v 189 189. varázslat elmondása
Ebbõl a varázslatból egyszerre csak egy lehet rajtad.
[0 TVP-t használtál fel, maradt még 2023.]

v 148 1 148. varázslat elmondása
Ellõsz egy méregsemlegesítés varázslatot. (-5 vp.)
[3 TVP-t használtál fel, maradt még 2020.]

v 154 154. varázslat elmondása
Ebbõl a varázslatból egyszerre csak egy lehet rajtad.
[0 TVP-t használtál fel, maradt még 2020.]

lv 1 látogatás a Legendák Völgyébe
Egy körben vagy egyszer bemehetsz a remetéhez a rejtvény miatt, vagy egyszer próbálhatsz egy LV 1-t vagy LV 2-t! [0 TVP-t használtál fel, maradt még 2020.]
bb 1 30 több épület meglátogatása
[be 1:] Felkeresed a szint vegyesboltját. Megnézed, hogy mi kapható, és kb. mennyiért: Fairlight rubin fejpántja (#38014) 5525 ap, Fairlight gyöngysor nyaklánca (#38087) 2988 ap, Fairlight ezüst fülbevalója (#38157) 447 ap, Fairlight szamurájkardja (#38223) 4395 ap, Földanya kvazársisakja (#38883) 5163 ap, Leah átlátszó köntöse (#39852) 451 ap, Fagyúr gránitpajzsa (#40668) 4011 ap, Behemót fekete csizmája (#42972) 410 ap, Armageddon ametisztgyûrûje (#44433) 10901 ap, kemény bõrpáncél (#3) 22 ap, bõrpáncél (#9) 11 ap, parittya (#10) 6 ap, kerek kõ (#11) 1 ap, üvegcse (#14) 2 ap, kõbalta (#18) 3 ap, mandolin (#19) 44 ap, kötél (#128) 11 ap, ében tündekard (#132) 22 ap, ében nyílpuska (#133) 33 ap, ében láncing (#134) 44 ap, mintrogi erõöv (#262) 66 ap, lelakatolt ládikó (#310) 330 ap, mágikus védõruha (#341) 330 ap, olaj (#415) 11 ap, elsõsegély csomag (#619) 4000 ap, feneketlen zsák (#643) 1100 ap, törpe varázsfejsze (#818) 330 ap, az erõ kékacél lándzsája (#1789) 2364 ap, az egészség smaragd fülbevalója (#3065) 2947 ap, az élet pokoli maszkja (#5150) 2958 ap, az élet rubin fejpántja (#5164) 2337 ap, az élet adamantitkardja (#5376) 3713 ap, a törpék rubin nyílpuskája (#6695) 3222 ap, a harcos rubin fejpántja (#7864) 2489 ap, a harcos lovagi nyílpuskája (#8044) 2568 ap, a gólem mágikus amulettje (#8405) 3136 ap, az óriás smaragd fülbevalója (#8915) 3125 ap, a tolvaj kvazárkardja (#9424) 2515 ap, a lich pokoli maszkja (#11900) 3136 ap, a sebesség gyémántíja (#13430) 3165 ap, a harcmûvész aranymintás köpenye (#13744) 2478 ap, a majom királyi csizmája (#14181) 3890 ap, a szívósság zafírtõre (#14810) 3136 ap, a szellemek zafírgyûrûje (#15185) 3136 ap, a gepárd gyémánt nyaklánca (#15590) 3153 ap, a sas kristálymaszkja (#15949) 2489 ap, a sas királyi csizmája (#15981) 3890 ap, az elefánt gyémántöve (#16475) 3125 ap, az elefánt zafírgyûrûje (#16535) 3136 ap, a természet rubinsisakja (#16835) 3165 ap, a bérmágus királyi köntöse (#17361) 3890 ap, a bölcsesség aranymintás köpenye (#17794) 2478 ap, az energia zafír láncinge (#18591) 4105 ap, az energia rubinsisakja (#18635) 3165 ap, az energia királyi öve (#18726) 3878 ap, a kígyó kristálymaszkja (#19099) 2489 ap, a kígyó hétmérföldes csizmája (#19129) 2489 ap, a kígyó gyémántöve (#19175) 3125 ap, a sebezhetetlenség obszidián pajzsa (#19519) 2515 ap, a tökéletesség dalebgad csizmája (#21830) 2958 ap, a tökéletesség zafírgyûrûje (#21935) 2958 ap, a tökéletesség smaragdgyûrûje (#21936) 3475 ap, a tökéletesség zafír fülbevalója (#21964) 1568 ap, a tökéletesség smaragd fülbevalója (#21965) 2947 ap, a tûz királyi pikkelyvértje (#22175) 2865 ap, a tûz pokoli maszkja (#22250) 2779 ap, a tûz vívómesteri tõre (#22459) 2185 ap, a jég hétmérföldes csizmája (#22729) 2185 ap, a jég zafír karkötõje (#22850) 2779 ap, a jég zafír fülbevalója (#22864) 2175 ap, a jég gyémánttõre (#22911) 3475 ap, a jég legendás lándzsája (#22940) 2808 ap, az enyészet gyémánt fejpántja (#23166) 3475 ap, a villám dalebgad csizmája (#23630) 2779 ap, a méreg rubin lemezpáncélja (#23960) 3037 ap, a méreg királyi pikkelyvértje (#23975) 2865 ap, a méreg obszidián pajzsa (#24019) 2212 ap, a méreg rubinmaszkja (#24051) 3475 ap, a méreg rubin fejpántja (#24064) 2185 ap, a méreg smaragd fülbevalója (#24215) 2769 ap, a regenerálódás királyi köntöse (#24561) 3475 ap, a regenerálódás zafír karkötõje (#24650) 2779 ap, a sün rubinpajzsa (#24920) 2808 ap, a sün gyémántöve (#25025) 2769 ap, a teknõs gyémántöve (#25475) 2769 ap, a teknõs királyi nyaklánca (#25491) 3494 ap, a szalamandra aranymintás köpenye (#25894) 2175 ap, a szalamandra imhalid köpenye (#25895) 2769 ap, a szalamandra zafírgyûrûje (#25985) 2779 ap, a yeti királyi köntöse (#26361) 3475 ap, a yeti gyémántíja (#26480) 2808 ap, a sav rubinpajzsa (#26720) 2808 ap, a sav zafír fejpántja (#26765) 2779 ap, a sav obszidián amulettje (#26854) 2185 ap, a sav gyémántszimbóluma (#26871) 3494 ap, a sav zafírtõre (#26960) 2779 ap, az elektromosság királyi öve (#27276) 3463 ap, a légzés mesterlövész nyílpuskája (#27846) 3567 ap, az angyalok obszidián mellvértje (#28054) 2344 ap, az angyalok rubinpajzsa (#28070) 2808 ap, az angyalok kristálymaszkja (#28099) 2185 ap, az angyalok mágikus amulettje (#28205) 2779 ap, az angyalok smaragd fülbevalója (#28265) 2769 ap, az angyalok kvazárlándzsája (#28341) 3505 ap, az ellenállás zafír karkötõje (#28700) 2779 ap, a bûz obszidián mellvértje (#28954) 2344 ap, a bûz mithrilkardja (#29225) 2808 ap, a sólyom imhalid köpenye (#29495) 2769 ap, a sólyom királyi köntöse (#29511) 3475 ap, a sólyom kékacél lándzsája (#29689) 2212 ap.
Automatikus eladás: Eladod a légzés malachit fülbevalóját 328 aranyért. Eladod a titán vaspajzsát 296 aranyért. Eladod a tûz obszidián karkötõjét 493 aranyért. Eladsz 1 ébenfa íjat 246 aranyért. Eladod az enyészet gyémántíját 2128 aranyért. Eladsz 1 az angyalok mágikus amulettjét 2106 aranyért. Eladod a méreg fogazott kardját 222 aranyért. Eladod a szalamandra obszidián karkötõjét 493 aranyért. Eladod a yeti obszidián pajzsát 1676 aranyért. Eladod a villám imhalid köpenyét 2098 aranyért. Eladod a szalamandra zafírövét 1648 aranyért. Eladod a tökéletesség gyémántíját 2263 aranyért. Eladsz 1 Leah drágakõ fülbevalóját 3305 aranyért. Eladod az angyalok rubinsisakját 2128 aranyért. Eladod a kígyó rubin nyakláncát 1898 aranyért. Eladod a tökéletesség kékacél lándzsáját 1216 aranyért. Eladod a kobra smaragd fülbevalóját 2368 aranyért.

[be 30:] Hazamész a boltból. Ellátogatsz a szövetség arénájába. Egy pillanatra elgyönyörködsz a faragásokban, amelyek a tulajdon kezed munkáját dícsérik. Aztán odafordulsz az arénamesterhez. Megtudod, hogy a legügyesebb arénaharcos Miss Missing, a Remény Küldöttei szövetség tagja. A legerõsebb csoport, amit sikeresen legyõzött: egy torz orgling, egy mammut bika, egy fungoid vadász, egy renegát pszionicista, egy latrinaféreg, egy õraltató manó, egy kisebb agyszívó, egy molitár, egy sziklaóriás és egy húsevõ növény. Szövetségetek legügyesebb arénaharcosa Törött Nyíl. A legerõsebb csoport, amit sikeresen legyõzött: egy kõtörõ boa, egy sötét elf királynõ, egy krakolich, egy mimoid, egy nedonkutya, egy agglomerátor, egy halál sekrestyése, egy kisebb agyszívó, egy womath és egy elmanakh. A legügyesebb szövetség a Remény Küldöttei, amelynek tagjai összesen 12417 gyõzelmet arattak. A ti szövetségetek eddig 478 gyõzelmet aratott. Köszöntöd, és 4800 arany kifizetése után már vezetik is elõ a soron következõ teremtményt. Ellenfeleid egy törpe õsszellem (#712) [aura: erõ: 65, 5-ös méretû 40-es szintû bal mancs, 30-as vámpirizáció, 5-ös méretû 40-es szintû jobb mancs, 20-as roncsolás, IQ: 65.], egy ichini lélekvadász (#445) [aura: manaformálás: 25, erõ: 25, auraészlelés: 30, 60-as lélekfacsarás.], egy sógólem (#432) [aura: 24-es méretû 30-as szintû jobb mancs, 30-as sebzõ méreg, méret: 540, 24-es méretû 30-as szintû bal mancs, 30-as sebzõ méreg, bûz: 255.], egy molitár (#35) [aura: tûzimmunitás: 5, hidegimmunitás: 5, rezisztencia: 10, bûz: 3.], 2 tûzgyík (#40) [aura: 2-es méretû 5-ös szintû jobb karom, gyorsaság: 12, ügyesség: 8, méret: 35.] és egy szárazföldi uborka (#97) [aura: 2-es méretû 8-as szintû fog, 6-os vámpirizáció, rezisztencia: 14, bûz: 2, regeneráció: 10.].

*** 1. KÖR *** Néhány rövid kézmozdulat után létrehozol egy gránitbõr varázslatot. (-7 vp.) Néhány rövid kézmozdulat után létrehozol egy óriáserõ varázslatot. Végtagjaid megerõsödnek (+45 méretükre). (-3 vp.) Az 1. ichini lélekvadász elõhív egy lélekfacsarás varázslatot. A törpe õsszellem elkerülte a varázslatot. A 2. ichini lélekvadász sebzõdik 147 ép-t. A sógólem ellenáll a varázslatnak. A molitár sebzõdik 143 ép-t. Az 1. tûzgyík 131 sebzést kap. A szárazföldi uborka 148 ép-t sebzõdik. A 2. tûzgyík sebzõdik 162 ép-t. A molitár kileheli lelkét. Az 1. tûzgyík hörögve elterül. A szárazföldi uborka hörögve elterül. A 2. tûzgyík hörögve elterül. A törpe õsszellem a mágia különös nyelvén mormol. Létrejött egy átok! Ellenállsz a varázslatnak. Összegyûjtve mágikus energiáit, a 2. ichini lélekvadász elvarázsol egy lélekfacsarást. Ellenállsz a varázslatnak. A gnóm útonálló 120 sebzést kap. A titánvaránusz megúszta! Az 1. ichini lélekvadász 115 sebzést kap. A szójer császár 126 ép-t sebzõdik. A vasgólem rezisztálja. A gnóm útonálló ellõ egy ellenáll.megtörése varázslatot. A gnóm útonálló a mágia különös nyelvén mormol. Létrejött egy elemi védelem! ( +39 tûzimmunitás, +39 hidegimmunitás, +39 savimmunitás, +39 elkt.immunitás, +39 imm.mérg.gázra.) A titánvaránusz megközelíti a sógólemet. A szójer császár a 2. ichini lélekvadász felé mozog. A vasgólem a törpe õsszellemet rohamozza. A sógólem elindul a titánvaránusz felé. A titánvaránusz és a sógólem egymással harcolnak. A sógólem megtántorodik. A szójer császár a 2. ichini lélekvadászt támadja. A vasgólem a törpe õsszellemet támadja.
*** 2. KÖR *** A törpe õsszellem elõhív egy dermesztés varázslatot. Nem hat rád. Az 1. ichini lélekvadász a mágia különös nyelvén mormol. Létrejött egy lélekfacsarás! A törpe õsszellem ellenállt a varázslatnak. A sógólemet védi rezisztanciája. A 2. ichini lélekvadász rúnákat rajzol a levegõbe, mire létrejön egy lélekfacsarás. A varázslat nem hatott rád. A titánvaránusz elkerülte a varázslatot. A vasgólemet védi rezisztanciája. A gnóm útonálló mágikus ereje felhasználásával elõidéz egy isteni haragot. A törpe õsszellem immúnis a varázslatra. A 2. ichini lélekvadász 58 sebzést kap. A sógólem ellenáll a varázslatnak. A sógólem irányába mozogsz. A sógólemet próbálod megsebezni. Felé döfsz jobb karmoddal. (357 ép-t sebeztél). Érintésed rothaszt. Ostorként csattantasz farkaddal. (279 ép-t sebeztél). Paralizálod. Harapásra nyitod szádat. (344 ép-t sebeztél). Lekeversz egyet bal mancsoddal. (308 ép-t sebeztél). Benyomsz egyet bal mancsoddal. (277 ép-t sebeztél). Mérgezed! Egy rúgást próbálsz jobb lábaddal. (286 ép-t sebeztél). Tekergetve suhintasz jobb csápoddal. (291 ép-t sebeztél). Benyomsz neki jobb mancsoddal. (291 ép-t sebeztél). Hasba próbálod rúgni bal lábaddal. (290 ép-t sebeztél). Felé ütsz bal karmoddal. (280 ép-t sebeztél). A sógólem hörögve elterül. A titánvaránusz választott ellenfelét már legyõzték, így õ tétlen ebben a körben. A vasgólem a törpe õsszellemet támadja. A szójer császár a 2. ichini lélekvadászt támadja.
*** 3. KÖR *** Az 1. ichini lélekvadász a mágia különös nyelvén mormol. Létrejött egy lélekfacsarás! A törpe õsszellem ellenállt a varázslatnak. Összegyûjtve mágikus energiáit, a gnóm útonálló elvarázsol egy isteni haragot. A törpe õsszellem immúnis a varázslatra. A 2. ichini lélekvadász 59 sebzést kap. A 2. ichini lélekvadász a mágia különös nyelvén mormol. Létrejött egy lélekfacsarás! Rezisztálod a varázslatot. A titánvaránusz elkerülte a varázslatot. A vasgólemet védi rezisztanciája. A 2. ichini lélekvadász felé mozogsz, hogy megtámadhasd. A titánvaránusz elindul a törpe õsszellem felé. Támadod a 2. ichini lélekvadászt. Felé suhintasz jobb karmoddal. (326 ép-t sebeztél). Érintésed rothaszt. A törpe õsszellemet próbálod megsebezni. Lecsapsz farkaddal. (254 ép-t sebeztél). Harapásra nyitod szádat. (311 ép-t sebeztél). Kontaktmérged hamarosan kifejti hatását. Odaütsz bal mancsoddal. (267 ép-t sebeztél). Benyomsz egyet bal mancsoddal. (258 ép-t sebeztél). Megpróbálod felbuktatni jobb lábaddal. (260 ép-t sebeztél). Meglóbálva zúzol jobb csápoddal. Ez mellément. Odaütsz jobb mancsoddal. (269 ép-t sebeztél). A hasát célzod bal lábaddal. (258 ép-t sebeztél). Vastag bõrét szaggatod. Elõre szúrsz bal karmoddal. (278 ép-t sebeztél). A törpe õsszellem halálhörgés közepette a földre zuhan. A 2. ichini lélekvadász hörögve elterül.
[A csatában összesen 1078 sebzést okoztál, és 0 sebzést kaptál. Szolgáid ill. szövetségeseid által okozott/kapott sebzés: a gnóm útonálló: 117/120, a titánvaránusz: 411/0, az 1. ichini lélekvadász: 705/115, a szójer császár: 65/126, a vasgólem: 441/0.] Gyõzelmet arattál! Magadba szívod a megérdemelt jutalmat, a lélekenergiát (+84%). Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot. Szolgáidnak is jut 108%. Viszed, ami mozdítható: egy sótömb, egy molitár háj, 3 drágakõ, 2 pirgamit, 225 arany és 4 haszontalan vacak. A szójer császár az ételre veti magát. (+25% jóllakottság.) A vasgólem habzsolja az ételt. (+12% jóllakottság.) A gnóm útonálló kajával tömi magát. (+25% jóllakottság.) A nézõk hangos tapssal jutalmazzák produkciódat. (+1 hõsiesség pont, hírneved megnövekedett.) Aréna érdemérmed felizzik, transzformál, átváltozik. Az aréna holdkõ érme lett belõle!
[15 TVP-t használtál fel, maradt még 2005.]
[Automatikus zsákbarakás:] Berakod a zsákba: 1 sótömb, 1 molitár háj, 2 pirgamit, 4 haszontalan vacak.

forduló vége
Egyszercsak váratlan látogató érkezik hozzád: egy földig érõ, fekete csuhát viselõ férfi. A csuklya alól sárga szempár mered rád, úgy érzed, mintha egy ragadozóval néznél farkasszemet. A látogató köszönés helyett így szól:
- A dukátkereskedõ vagyok. - azzal, miközben leesett állal bámulsz, már mutatja is portékáját. (zárójelben azt láthatod, hogy az adott tárgy hány fekete dukátba kerül. A tárgyakat a VE 218 {1. tárgy} {2. tárgy}.. paranccsal veheted meg. de csakis a következõ körödben!) Mohón megvizsgálod õket. (-6 TVP.) Tüzetesen megvizsgálod a tárgyakat. A sav dalebgad csizmája: értéke 2106 arany #26780 (1 dukát). A tárgy érdekes tulajdonságokkal rendelkezik: +18% védekezés, +11 savimmunitás. A bûz ur-gathal tõre: értéke 3242 arany #29212 (7 dukát), a sebzése 5D4+13. A következõ képességekkel rendelkezik: +29% támadás ezzel a fegyverrel, +13 bûz, +1 gyorsaság. A majom kvazárlándzsája: értéke 2970 arany #14391 (1 dukát), a sebzése 3D12+12. Hatása a képességeidre: +17% támadás ezzel a fegyverrel, +7 ügyesség, +14% védekezés, -1 gyorsaság. A tûz királyi csizmája: értéke 2633 arany #22281 (1 dukát). A tárgy érdekes tulajdonságokkal rendelkezik: +19% védekezés, +12 tûzlehelet. A sebezhetetlenség császári fülbevalója: értéke 4342 arany #19718 (8 dukát). A következõ képességeket azonosítod: +8 gyorsaság, +16% védekezés. Az élet smaragd karkötõje: értéke 2790 arany #5301 (1 dukát). A következõ képességeket azonosítod: +26 méret.
Torzul az idõ (-10 TVP, +1 kno). A Tisztogató klántól 170 aranyat kaptál vérdíjként a leölt torzszülöttekért. Belenézel Zu'lit csodatarsolyába, hátha találsz benne valamit. Hoppá! Egy nordkristály. Boldogan teszed el. Megfújsz 3 Ezüstmágusok Kürtjét. Elborít a lélekenergia, élvezed, ahogy a meleg áramlat az arcodat simogatja (+35 képességpont.)
Nocsak, valami érdekes dolgot veszel észre: Xenópetéid megduzzadtak! Néhány duzzadt xenópetéd már óriásira nõtt! Óriásira nõtt xenó petéid nagy reccsenéssel szétnyílnak, és valami fertelmes dolog kel ki belõlük. Ellenfeleid 6 xenomorf harcos (#586) [aura: 18-as méretû 33-as szintû bal csáp, 20-as paraliz.méreg, 18-as méretû 33-as szintû jobb csáp, 20-as bénító méreg, 26-os méretû 30-as szintû jobb csáp, 20-as tárgyirtás, vastag bõr: 25.].
A meglepetés miatt a harc közeltávról indul.
*** 1. KÖR *** Elõhívsz egy gránitbõr varázslatot. (-7 vp.) Rúnákat rajzolsz a levegõbe, mire létrejön egy óriáserõ. Végtagjaid megerõsödnek (+45 méretükre). (-3 vp.) Az ichini lélekvadász mágikus ereje felhasználásával elõidéz egy lélekfacsarást. Az 1. xenomorf harcos sebzõdik 148 ép-t. A 2. xenomorf harcos 140 sebzést kap. A 3. xenomorf harcos 146 sebzést kap. A 4. xenomorf harcos sebzõdik 155 ép-t. Az 5. xenomorf harcos sebzõdik 163 ép-t. A 6. xenomorf harcos ellenállt a varázslatnak. A gnóm útonálló a mágia különös nyelvén mormol. Létrejött egy ellenáll.megtörése! Összegyûjtve mágikus energiáit, a gnóm útonálló elvarázsol egy elemi védelmet. ( +39 tûzimmunitás, +39 hidegimmunitás, +39 savimmunitás, +39 elkt.immunitás, +39 imm.mérg.gázra.) A 4. xenomorf harcos a gnóm útonállót támadja. A gnóm útonálló megtántorodik. A gnóm útonálló holtan terül el. A 2. xenomorf harcos az ichini lélekvadászt támadja. Az 5. xenomorf harcos és a szójer császár egymással harcolnak. a szójer császár lebénult. A 6. xenomorf harcos és a titánvaránusz egymással harcolnak. A titánvaránusz megtántorodik. a titánvaránusz kontaktméreg áldozata lett. A titánvaránusz kileheli lelkét. A 3. xenomorf harcos és a vasgólem egymással harcolnak. A vasgólem megtántorodik. Az 1. xenomorf harcos téged támad. Ostorként csattant jobb csápjával. Elkerülted. Lecsap rád bal csápjával. Mellé! Meglóbálva zúz jobb csápjával. Nem talált. Rád vág bal csápjával. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél). Tüskéid sebzik. Elõresuhint jobb csápjával. Gránitbõr védelmez. (0 ép-t sebzõdtél). Tüskéd a bõrébe fúródik. Megpróbálja eltörni az Istencsászár bíbor köpenyét. Kudarcot vall. Odacsap neked bal csápjával. El sem talált, haha. Acsarogva harapni próbál fogával. Kacagsz a nevetséges próbálkozáson. Harapni próbál fogával. Kacagsz a nevetséges próbálkozáson. Tekergetve suhint farkával. Mellé! Az 1. xenomorf harcos regenerálódik.
*** 2. KÖR *** Magában motyogva, az ichini lélekvadász létrehoz egy lélekfacsarást. A 6. xenomorf harcos 146 ép-t sebzõdik. Megtámadod az 1. xenomorf harcost. Felé suhintasz jobb karmoddal. (315 ép-t sebeztél). Érintésed rothaszt. Lesújtasz farkaddal. (255 ép-t sebeztél). Harapni próbálsz. (354 ép-t sebeztél). Támadod a 2. xenomorf harcost. Lecsapsz bal mancsoddal. (266 ép-t sebeztél). Lekeversz egyet bal mancsoddal. (251 ép-t sebeztél). Érzékeny pontot próbálsz eltalálni jobb lábaddal. (238 ép-t sebeztél). Lecsapsz jobb csápoddal. (256 ép-t sebeztél). A kontaktméreg sikeresen behatol az ellenfél szervezetébe. Odakensz neki jobb mancsoddal. (251 ép-t sebeztél). Érzékeny pontot próbálsz eltalálni bal lábaddal. (272 ép-t sebeztél). Roncsolod bõrét. Odacsapsz bal karmoddal. Nem találtál. Az 1. xenomorf harcos halálos sebet kapva a földre zuhan. A 2. xenomorf harcos kileheli lelkét. A 6. xenomorf harcos az ichini lélekvadászt támadja. A szójer császár és az 5. xenomorf harcos egymással harcolnak. A vasgólem és a 3. xenomorf harcos egymással harcolnak. a szójer császár testébe kontaktméreg hatol. A szójer császár halálos sebet kapva a földre zuhan. A vasgólem megtántorodik. A 4. xenomorf harcos lassú volt, mire ütne, ellenfelét már más a padlóra küldte.
*** 3. KÖR *** Az ichini lélekvadász elmormol egy életszívás varázslatot. A 3. xenomorf harcos 94 sebzést kap. Gyógyítja az ichini lélekvadászt (+94 ép). Támadod a 4. xenomorf harcost. Kimeresztve, elõre suhintasz jobb karmoddal. (336 ép-t sebeztél). Érintésed rothaszt. Lesújtasz farkaddal. (253 ép-t sebeztél). Fogaidat próbálod belemélyeszteni. (312 ép-t sebeztél). Megtámadod a 3. xenomorf harcost. Lesújtasz bal mancsoddal. (266 ép-t sebeztél). Lesújtasz bal mancsoddal. (245 ép-t sebeztél). Mérgezed! Rúgsz jobb lábaddal. (266 ép-t sebeztél). A kontaktméreg sikeresen behatol az ellenfél szervezetébe. Tekergetve suhintasz jobb csápoddal. (257 ép-t sebeztél). Odacsapsz jobb mancsoddal. (268 ép-t sebeztél). Lendítesz egy nagyot bal lábaddal. (258 ép-t sebeztél). Roncsoltál. Lesújtasz bal karmoddal. (263 ép-t sebeztél). A 3. xenomorf harcos holtan terül el. A 4. xenomorf harcos halálhörgés közepette a földre zuhan. A vasgólem csak bámészkodik, választott ellenfele már halott. Az 5. xenomorf harcos az ichini lélekvadászt támadja. Az ichini lélekvadász megtántorodik. az ichini lélekvadász kontaktméreg áldozata lett. Az ichini lélekvadász holtan terül el. A 6. xenomorf harcos választott ellenfelét már legyõzték, így õ tétlen ebben a körben.
*** 4. KÖR *** Megtámadod az 5. xenomorf harcost. Felé ütsz jobb karmoddal. (310 ép-t sebeztél). Érintésed rothaszt. Meglóbálva zúzol farkaddal. (261 ép-t sebeztél). A 6. xenomorf harcost próbálod megsebezni. Pofádat nagyra tátva harapsz. (334 ép-t sebeztél). Kontaktmérged gyilkos hatást fejti ki. Benyomsz egyet bal mancsoddal. (262 ép-t sebeztél). Beversz egyet bal mancsoddal. (249 ép-t sebeztél). Mérget juttatsz belé. Megeresztesz egy jól irányzott rúgást jobb lábaddal. (261 ép-t sebeztél). A kontaktméreg sikeresen behatol az ellenfél szervezetébe. Villámgyorsan elõrevágsz jobb csápoddal. (254 ép-t sebeztél). Kontaktmérged hamarosan kifejti hatását. Odaütsz jobb mancsoddal. (245 ép-t sebeztél). Elõrerúgsz bal lábaddal. (258 ép-t sebeztél). Vastag bõrét szaggatod. Rávágsz bal karmoddal. (285 ép-t sebeztél). Az 5. xenomorf harcos hörögve elterül. A 6. xenomorf harcos halálos sebet kapva a földre zuhan.
[A csatában összesen 3632 sebzést okoztál, és 0 sebzést kaptál. Szolgáid ill. szövetségeseid által okozott/kapott sebzés: a gnóm útonálló: 0/155, a titánvaránusz: 238/22, az ichini lélekvadász: 992/640, a szójer császár: 171/420, a vasgólem: 394/1001.] Gyõzelmet arattál! Magadba szívod a megérdemelt jutalmat, a lélekenergiát (+200%). Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot. Elegendõ lélekenergiát gyûjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot. Szolgáidnak 85% jut. Elteszed a zsákmányt, ami 7 xenópete, 567 arany és 7 haszontalan vacak. Fényes gyõzelmed után a barlangod alapos nagytakarításra szorul.
Fáradtan a megpróbáltatásoktól, nyugovóra térsz. Figyelem! Már nagyon sok TVP-d gyûlt össze. Ha 2000-nél több TVP-d marad a forduló végén, akkor csak 2000-t vihetsz tovább, a többi elvész.
*** A fordulód során 3 véletlen kalandot teljesítettél, így +10% kalandor rangot szereztél, kalandor rangod jelenleg (48.78).
A fordulódban rekordot értél el: te vagy az elsõ a szinteden, akinek mászás tulajdonsága 37 lett!
Ebben a körben +5 galetki erõt kaptál. A kör során összesen 56442 sebzést okoztál, és 5846 sebzést kaptál. A körben szerzett tapasztalatok eredményeképp 83 képességpontot kapsz. Ezenfelül kapsz még 1 képességpontot, jutalmul pszi gyõzelmedért. Errõl a fordulóról 1989 TVP-t viszel át a következõre. Azzal együtt, amit a következõ fordulóban kapsz, összesen 2632 TVP-t költhetsz majd el.

KARAKTERLAP


MZ/X, egy férfi vagy. Jelenlegi lakóhelyed: fõnemesi szint (39. szint). Táplálkozásod: kõevõ. Kalandor rangod: (48.78). Ez a 890. fordulód.
TULAJDONSÁGAID
[1] erõ: 115 (130) / 103.84
[2] IQ: 100 (120) / 34.18
[3] ügyesség: 106 (125) / 28.57
[4] egészség: 92 (108) / 1.53
[5] mágia: 85 (103) / 17.41
[6] gyorsaság: 89 (120) / 52.38
[9] Méret/ép: 2002 (2376) / 2376
Min. méret: 855
Barlangméret: 2001
PONTJAID
Varázspont: 2921 / 2864
Képességpont: 157 / 61%
Hõsi pont: 45 (50)
Tám.bónusz: 145%
Véd.bónusz: 131%
Galetki erõ: 8056 / 6551
Hírnév : 0
Jóllakottság: 300%
Életkor: 30 / 30
STATISZTIKÁK
Galetki csaták: 604 (0)
Galetki gyõzelmek: 266 (0)
Torzsz. csaták: 16952 (15)
Torzsz. gyõzelmek: 15175 (13)
Leölt torzszülött: 31372 (40)
Pszi csaták: 1271 (1)
Pszi gyõzelmek: 806 (1)
Ájulások száma: 1367 (2)

A Halhatatlanok Klánjának (#10) tagja vagy.
Rangod: nagyhatalmú félisten (131)
Speciális képességeid:
+73 TVP / kör. Nincs méretvesztés, ha harcban elájulsz. Forduló végén, ha öregedtél, 4 év fiatalodás. +6 szerezhetõ max. lélekenergia, +6 max. lehetséges méret; szolgáidnak +6 max. morál; +2 max. lehetséges TVP;
Aktív Klánküldetéseid:
1.) Hozz 3 zsugorító gyûrût (nem kell egyszerre leadni)! 2.) Hozz egy varázskövet! 3.) Legyél legalább 250 éves!

A Mutánsok Klánjának (#16) tagja vagy.
Rangod: növekmény (26)
Speciális képességeid:
kapott lélekenergiára 36%-os szorzó. +1 minden végtag speciális képességre.

HARCI SZAKÉRTELMEK
[10] tûzlehelet: 23 (64) / 10.62 [11] jéglehelet: 2 (43) / 0 [12] savlehelet: 51 (97) / 2.74
[13] elektr.lehelet: 22 (63) / 2.29 [14] mérg. lehelet: 3 (44) / 0 [15] regeneráció: 62 (69) / 18.77
[16] tüskés bõr: 30 (42) / 0.45 [17] vastag bõr: 81 (83) / 75.90 [18] tûzimmunitás: 42 (56) / 20.64
[19] hidegimmunitás: 67 (81) / 41.07 [20] savimmunitás: 50 (69) / 1.48 [21] elkt.immunitás: 27 (41) / 9.08
[22] imm.mérg.gázra: 25 (39) / 17.90 [23] imm.ktkt.méreg: 47 (62) / 14.90 [24] rezisztencia: 70 (88) / 63.47
[25] bûz: 59 (66) / 32.63 [26] lõfegyver: 28 (53) / 0.60 [27] imm. méregre: 0 (10) / 0
[31] áttörés: 7 (20) / 0 [33] manaformálás: 0 (22) / 0 [34] párbajozás: 55 / 1.90
[35] inimícia: 75 (94) / 65.20 [36] halhatatlanság: 24 / 0 [37] tudatnyitás: 21 / 0

EGYÉB SZAKÉRTELMEK
[45] csapdakészítés: 16 / 14.98 [46] csapdaészlelés: 45 / 3.33 [47] zárnyitás: 44 / 4.92
[48] mászás: 37 / 0.51 [49] rugalmasság: 23 (27) / 3.35 [50] meggyõzõkészség: 38 / 24.64
[51] transzformáció: 21 / 17.23 [52] auraészlelés: 48 / 15.94 [53] ékszerészet: 28 / 19.10
[54] kereskedelem: 40 / 35.90 [55] szívósság: 51 (54) / 13.65 [56] varázsitalfõzés: 31 / 12.17
[57] gyógynövények: 41 / 9.42 [58] nyomkeresés: 24 / 6.18 [59] vezetõkészség: 84 (89) / 2.51
[60] pszi támadás: 55 (59) / 14.47 [61] pszi energia: 60 (63) / 1.95 [62] lopás: 32 / 3.25
[63] éberség: 36 / 14.43 [64] átokszórás: 67 / 60.24 [65] álcázás: 31 (1) / 5.16
[66] lopakodás: 26 / 17.55 [67] régészet: 30 / 18.90 [68] zene: 27 / 16.28
[69] tanulás: 63 / 8.95 [70] idézés: 34 / 6.68 [71] javítás: 34 / 16.72
[72] építés: 35 / 19.88 [73] felderítés: 29 / 8.61 [74] vitalitás: 41 (42) / 14.24

VÉGTAGOK
jobb karom [100] méret: 51 (75) / 0.38 [101] szakért.: 52 (74) / 45.33 [102] rothasztás: 50 (74) / 0  
farok [103] méret: 50 (74) / 0.82 [104] szakért.: 52 (74) / 12.30 [105] paraliz.méreg: 50 (74) / 0  
fog [106] méret: 56 (80) / 0 [107] szakért.: 59 (81) / 49.26 [108] kontaktméreg: 85 (109) / 0  
bal mancs [109] méret: 53 (77) / 49 [110] szakért.: 51 (73) / 34.76 [111] vámpirizáció: 50 (74) / 0  
bal mancs [112] méret: 50 (74) / 38 [113] szakért.: 50 (72) / 38.64 [114] sebzõ méreg: 45 (69) / 5  
jobb láb [115] méret: 50 (74) / 0 [116] szakért.: 50 (72) / 36.26 [117] kontaktméreg: 30 (54) / 0  
jobb csáp [118] méret: 50 (74) / 0 [119] szakért.: 50 (72) / 34.84 [120] kontaktméreg: 30 (54) / 7  
jobb mancs [121] méret: 50 (74) / 33 [122] szakért.: 52 (74) / 16.95 [123] vámpirizáció: 20 (44) / 10  
bal láb [124] méret: 50 (74) / 0 [125] szakért.: 50 (72) / 31.24 [126] roncsolás: 21 (45) / 0  
bal karom [127] méret: 50 (74) / 0 [128] szakért.: 40 (62) / 26.41      

VARÁZSLATOK & PSZIK
[173] a forrás érintése: 40 (61) / 0.95 [130] agyvihar: 40 (51) / 6.29 [147] alkímia: 16 (40) / 1.36
[26] annihiláció: 87 (111) / 85.06 [36] csábmosoly: 1 (2) / 0 [42] csendvarázs: 20 (41) / 0.77
[149] dimenziókapu: 25 (46) / 3.38 [37] egokínzás: 20 (41) / 18.86 [143] elektromos fal: 24 (48) / 10.39
[11] elektromos kéz: 25 (49) / 11.34 [41] elemek parancsa: 26 (50) / 1.73 [189] elemek uralma: 28 (52) / 16.89
[49] elemi védelem: 10 (25) / 3.04 [48] ellenáll.megtörése: 42 (63) / 1.50 [24] energiafolyam: 25 (49) / 10.30
[244] energiakoncentráció: 1 (2) / 0 [280] esszencia kreáció: 20 (44) / 7.28 [156] éhínség: 1 (2) / 0
[291] életpajzs: 45 (67) / 22.31 [29] életszívás: 9 (22) / 0.76 [282] felderítõ szem: 20 (41) / 9.06
[152] felejtés: 11 (27) / 5.54 [18] földelem idézése: 43 (67) / 35.44 [172] gázpajzs: 19 (41) / 17.52
[204] gondolatolvasás: 27 (48) / 5.43 [17] gránitbõr: 53 (75) / 25.75 [269] h.látó vérkutya észlelés: 20 (41) / 4.26
[193] háló: 49 (73) / 30.33 [222] hõsi ének: 15 (36) / 10.06 [23] isteni harag: 69 (93) / 2.79
[13] jégcsóva: 20 (44) / 1.44 [217] jégfal: 11 (27) / 0.90 [15] jégpajzs: 10 (25) / 3.21
[21] jégvihar: 1 (2) / 0 [163] kineport: 14 (37) / 9.12 [154] kisebb erõpajzs: 32 (53) / 27.45
[27] kisebb gyógyítás: 42 (64) / 13.70 [240] kisebb manapajzs: 13 (32) / 12.12 [247] kitartó ló: 11 (27) / 5.30
[146] kontakt.õseiddel: 19 (40) / 0.24 [294] kristályfókuszálás: 50 (74) / 0.32 [158] láth. észlelése: 10 (25) / 0.18
[157] láthatatlanság: 23 (44) / 15.08 [246] Martian hatalma: 35 (59) / 17.16 [165] manafókuszálás: 35 (59) / 0.80
[35] mágiatörés: 24 (45) / 7.40 [162] mágikus csapda: 18 (42) / 0.24 [135] mentális pajzs: 29 (40) / 9.34
[129] mentális robbanás: 42 (53) / 6.33 [290] meteorzápor: 23 (47) / 7 [272] méonech fókuszálás: 25 (49) / 3.65
[148] méregsemlegesítés: 42 (64) / 20.45 [208] nagyobb tárgyvédelem: 1 (2) / 0 [28] óriáserõ: 67 (89) / 63.16
[209] õsi immunitás: 42 (66) / 38.99 [233] õsi villám: 72 (96) / 6.66 [38] parancs: 17 (38) / 0.96
[133] pszi acéltorony: 42 (53) / 6.57 [128] pszi csáp: 38 (49) / 3.84 [169] savcsapás: 17 (41) / 0.74
[171] savpajzs: 10 (25) / 0.28 [249] sárkányforma: 24 (48) / 0.56 [151] sárkánylehelet: 14 (35) / 6.98
[30] sorvasztás: 13 (32) / 0.24 [131] sz.áll.roncsolása: 39 (50) / 16.84 [281] szabad mozgás: 16 (38) / 10.94
[159] szellemidézés: 16 (38) / 0.36 [176] szélpajzs: 25 (46) / 2.78 [188] sziklaerõ: 28 (52) / 23.22
[150] tárgyvédelem: 20 (44) / 10.97 [167] tombolás: 30 (52) / 20.76 [270] tudati álcázás: 26 / 16.60
[132] tudati méreg: 46 (57) / 10.89 [19] tûzfal: 1 (2) / 0 [16] tûzpajzs: 10 (25) / 3.54
[20] tûzvihar: 1 (2) / 0 [14] vakító fény: 20 (44) / 2.86 [170] villámpajzs: 1 (2) / 0
[22] villámsújtás: 17 (41) / 1.50 [194] vízlélegzés: 15 (37) / 12.05    

T/V VARÁZSLATLISTÁID (KIKAPCSOLVA)
1. lista (500%): 26 annihi 11 elektr 24 energi 169 savcsa 233 õsi vi 173 a forr 209 õsi i 17 gránit 249 sárkán  

RAJTAD LEVÕ VARÁZSLATOK/HATÁSOK
szélpajzs (43), õsmágus szájvize (1), immunitás itala (1), méregsemlegesítés (64).


SZOLGÁID
név méret/ép morál jóllakottság szint állapot
[1] gnóm útonálló 161/0 156% 200% 29 / 13.97 ájult
[2] bohócmolad 1/1 206% 41% 1 / 0 nem harcol
[3] árnyhajcsár 441/0 182% 200% 16 / 11.77 megsemmisült
[4] titánvaránusz 766/0 192% 189% 11 / 5.89 ájult
[5] ichini lélekvadász 530/0 190% 200% 12 / 7.21 ájult
[6] szójer császár 798/0 204% 170% 5 / 4.31 ájult
[7] vasgólem 1011/130 206% 182% 6 / 1.44 harcol
lélekenergia rész 30% jóllakottság határ 100% gyógyítás: 99

MAKRÓID
1. Makró
h 77
h 69
h 71
2. Makró
bsz
v 176
v 188
v 189
v 148 1
v 154
3. Makró
e 9 110
sza 2 10 1
sza 2 10 2
sza 2 10 3
sza 2 10 4
sza 2 10 5
4. Makró
ism 6
vd
5. Makró
h 14 5 29 30 40
h 14 5 28 32 36
h 14 5 30 33 36

HARCI PROGRAMOD
15: tûzlehelet használata ha ellenfeled #692. Prioritás: 253.
16: õsi villám t.var. ha ellenfeled #1905. Prioritás: 250.
25: Közelharc támadás ha ellenfeled #1910. Prioritás: 255.
26: tombolás v.var. ha ellenfeled #1912. Prioritás: 255.
29: isteni harag t.var. ha ellenfeled #1913. Prioritás: 254.
38: annihiláció t.var. ha ellenfeled #1915. Prioritás: 255.
1: Közelharc támadás ha ellenfeled torzszülött, Prioritás: 200, és ha 1 vagy több ellenfél van, és ha ellf, nincs galetki nem sebzi (232) képessége és ha ellf. nincs eltalálhatatlan (237) képessége
3: óriáserõ v.var. ha a harc 1. köre van, Prioritás: 201, és ha 1 vagy több ellenfél van, és ha ellf, nincs galetki nem sebzi (232) képessége és ha ellf. nincs eltalálhatatlan (237) képessége
5: gránitbõr v.var. ha ellenfeled torzszülött, Prioritás: 230, és ha 1 vagy több ellenfél van, és ha a harc 1. köre van.
7: méonech fókuszálás v.var. ha ellenfeled #561, Prioritás: 241, és ha 1 vagy több ellenfél van, és ha a harc 1. köre van.
9: elemek parancsa v.var. ha ellenfeled #601, Prioritás: 250, és ha 1 vagy több ellenfél van, és ha a harc 1. köre van.
11: õsi immunitás v.var. ha ellenfeled #1904, Prioritás: 254, és ha 1 vagy több ellenfél van, és ha a harc 1. köre van.
13: óriáserõ v.var. ha ellenfeled #1904, Prioritás: 254, és ha 1 vagy több ellenfél van, és ha a harc 1. köre van.
17: gránitbõr v.var. ha ellenfeled #1906, Prioritás: 255, és ha 1 vagy több ellenfél van, és ha a harc 1. köre van.
19: sebezhetetlenség itala v.var. ha ellenfeled #1907, Prioritás: 255, és ha 1 vagy több ellenfél van, és ha a harc 1. köre van.
21: háló t.var. ha ellenfeled #1908, Prioritás: 255, és ha 1 vagy több ellenfél van, és ha a harc 1. köre van.
23: Martian hatalma v.var. ha ellenfeled #1909, Prioritás: 255, és ha 1 vagy több ellenfél van, és ha a harc 1. köre van.
27: földelem idézése t.var. ha ellenfeled #1914, Prioritás: 255, és ha 1 vagy több ellenfél van, és ha a harc 1. köre van.
30: a forrás érintése v.var. ha ellenfeled #678, Prioritás: 255, és ha 1 vagy több ellenfél van, és ha a harc 1. köre van.
32: a forrás érintése v.var. ha ellenfeled #1911, Prioritás: 255, és ha 1 vagy több ellenfél van, és ha a harc 1. köre van.
34: ellenáll.megtörése v.var. ha ellenfeled #1911, Prioritás: 255, és ha 1 vagy több ellenfél van, és ha a harc 1. köre van.
36: annihiláció t.var. ha ellenfeled #1911, Prioritás: 250, és ha 1 vagy több ellenfél van, és a harc 2. körétõl.
39: egokínzás t.var. ha ellenfeled #1916, Prioritás: 250, és ha 1 vagy több ellenfél van, és a harc 2. körétõl.
41: életpajzs v.var. ha ellenfeled #1917, Prioritás: 255, és ha 1 vagy több ellenfél van, és ha a harc 1. köre van.
43: életpajzs v.var. ha ellenfeled #1918, Prioritás: 255, és ha 1 vagy több ellenfél van, és ha a harc 1. köre van.
45: savlehelet használata a harc 2. körétõl, Prioritás: 255, és ha ellenfeled #1901.
47: sárkányforma v.var. a harc 1. körétõl, Prioritás: 255, és ha ellenfeled #1901.


ELLENFÉL LISTÁK
1901: kincsfutár (#577), kék toronyõr (#501).
1902: dögféreg (#673), fagylidérc (#664).
1904: döglidérc (#663), multigenezis (#669), izzó genezis (#671), Ozohrat (#692), kincsfutár (#577), lomha nukratoid (#556), antimágikus puffancs (#475), nadroq sáska (#604), kék toronyõr (#501).
1905: Szteirax, a kegyetlen (#505), kísérleti drón (#616), kronolidérc (#662), orgling hekatomb (#561), átalakult lidérc (#682), Dimenthor (#695), amorfeata (#726), Dort Amessix (#722), Targhon, a lélekvadász (#678), Astacuidius Maximus (#773), astacuidius (#772).
1906: kronolidérc (#662), döglidérc (#663), kisebb lidérc (#683), orgling hekatomb (#561), ködös kivetülés (#525), nedonkopó (#446), torz orgling (#301), ichini lélekvadász (#445).
1907: kronovámpír (#660), lomha nukratoid (#556).
1908: izzó genezis (#671), lidérc genezis (#667), kronolidérc (#662).
1909: Dimenthor (#695), átalakult lidérc (#682), amorfeata (#726), ódzkodó manó (#631), Dort Amessix (#722), kincsesláda (#649).
1910: Gintak, szkritter ölész (#573), zizegõ poloskák (#702), nagyobb jégörvény (#409), õrszellem (#277).
1911: csontváz szolga (#506), dögféreg (#673), márvány krazit (#601), Fhtoqaxx fattya (#770).
1912: sünpók (#624), óriás vízelementál (#731), lidérc nyálka (#681).
1913: ódzkodó manó (#631), márvány krazit (#601), kronolidérc (#662), kincsesláda (#649).
1914: ódzkodó manó (#631), Lady Athelena (#478), dögféreg (#673), Hrroughrr (#755).
1915: botlóindás alga (#742), gránit alligátor (#741), troglodita vajákos (#708), bogárpásztor (#703).
1917: Wyhetrqaxx fattya (#764), Wyhetrqaxx, az iszonyú (#765), glaidiata (#728), duophydra (#760), hydrafej (#761), astacuidius (#772), Astacuidius Maximus (#773).
1918: nyüzsgõ ghouesdrum (#757), Pdhivqaxx fattya (#766), Pdhivqaxx, a borzalmas (#767), amorfeata (#726), xenomorfeata (#752).

FELTÉTELES PARANCSAID
GY 70 0 0 510 9 27 98 80; VI erõ:200% ép:5%; PV 4 5; PSZ 69 55 46; BA 15152; TT 5; PT 2; PTA 135 132 132 135 132; PTB 132 135 132 132 128; I 50 0 50 63 75; HU 13 12 1000 20; HUA 1 90 91;

SPECIALIZÁCIÓD: Torzszülöttek ismerõje. (Immunis vagy a végtag csonkolásra, a rothasztástól kisebb eséllyel veszít méretet, a kronoérintés ellened 50% eséllyel kudarcot vall.)
Az Orgling lázadás során általad legyõzött orglingok száma: 11.

AKTUÁLIS KÜLDETÉSEID: #488 (890. forduló), #289 (889. forduló), #457 (890. forduló), #402 (890. forduló), #471 (890. forduló), #367 (889. forduló), #354 (887. forduló), #393 (887. forduló), #445 (887. forduló), #477 (889. forduló), #261 (890. forduló).

SZÖVETSÉGED: Feltámadás Hírnökei (#15152). Szavazataid száma: 1. A következõ tagok szavazatát birtoklod: 7946. Szövetségetek jelenlegi legendás ellenfele: Monokonstrumatik Abarrun. Még 2 alkalommal gyõzhetitek le. (De te már csak a következõ ellenfélnél adhatsz ki LCS parancsot). Jelenleg 17 legenda pontod van.

TÁRGYAID


Páncélok, ruhák
1 a káosz dalebgad köpenye (#32199) 1 a káosz démoni lemezpáncélja (#12714) 1 a káosz díszes csizmája (#2934)
1 a káosz fekete köpenye (#4749) 1 a káosz furcsa sisakja (#10089) 1 a káosz hercegi láncinge (#23994)
1 a káosz híveinek pajzsa (#13224) 1 a káosz irtózatos pikkelyvértje (#25779) 1 a káosz mágusának pikkelyvértje (#18579)
1 a káosz mesterének maszkja (#17754) 1 a káosz ragyogó köntöse (#8364) 1 a káosz rémületes köntöse (#15564)
1 a káosz rettenetes pajzsa (#25374) 1 a káosz szolgájának fejpántja (#8769) 1 a káosz varázslatos köpenye (#11949)
1 a siker karvédõje (#712) * 1 avatár karvédõ (#826) 1 az elektromosság ur-gathal sisakja (#27187)
* 2 az inimícia öve (#841) * 1 az Univerzum karvédõje (#760) 1 az Univerzum páncélja (#402)
1 az Uralkodó köpenye (#713) 1 az Uralkodó koronája (#716) 1 az Uralkodó páncélja (#711)
* 2 Firandi kesztyûje (#625) * 1 Fthoqaxx karvédõje (#932) 1 gigászok pajzsa (#844)
7 Hrroughrr pajzsa (#905) * 1 Istencsászár arany fejpántja (#42059) 1 Istencsászár arany lemezpáncélja (#41956)
* 1 Istencsászár bíbor köpenye (#42089) 1 Istencsászár elit lemezpáncélja (#41953) 1 Istencsászár ezüstcsizmája (#42074)
* 1 Istencsászár gyíkbõr öve (#42119) 1 Istencsászár kvazársisakja (#42033) 1 Istencsászár lemezpáncélja (#41950)
* 1 Istencsászár lovagi pajzsa (#42015) * 2 platina nadrág (#186) * 38 quwarg hátdísz (#906)
* 3 szkritter karvédõ (#656) * 1 Teron Hõsi Vértje (#927) * 5 tormikus bilincs (#706)
* 1 tükörkarvédõ (#773) 1 vastag csizma (#717) 14 xenóbõr csizma (#794)
12 xenóbõr pajzs (#614)

Ékszerek, kincsek
1 a káosz árnyéknyaklánca (#29094) 1 a káosz dalebgad szimbóluma (#32274) 1 a káosz éjsötét nyaklánca (#11094)
1 a káosz förtelmes gyûrûje (#2139) 1 a káosz harmadik fülbevalója (#21969) 1 a káosz õrült fülbevalója (#11619)
1 a káosz szürke szimbóluma (#4374) 1 a káosz túlvilági nyaklánca (#16044) 1 a káosz tûzarany amulettje (#23709)
* 1 a királynõ karkötõje (#496) 1 a Világtalan Szem (#719) 1 a yeti rubingyûrûje (#26437)
28162 arany (#1) 30 arany orgling fétis (#296) 6 arénamesteri tekercs (#460)
* 1 avatár karkötõ (#827) 1 az Érzés Amulettje (#774) * 1 az Érzés Gyûrûje (#569)
* 1 az Érzés Karkötõje (#889) * 1 az Univerzum karkötõje (#489) * 1 bronz harci gyûrû (#868)
* 1 Crouveaux gyûrûje (#473) 1 császári kitüntetés (#771) 32000 drágakõ (#2)
* 1 elementáris kristály (#550) 1 Elenios smaragd fülbevalója (#41765) * 1 Epikus örökgyûrû (#691)
1 fertõzött pszi medál (#333) 1 Fywl fülbevalója (#792) * 1 Fywl gyûrûje (#791)
* 6 Fywl karkötõje (#790) * 4 Goddak gyûrûje (#690) * 7 Goddak talizmánja (#689)
1 helytartói pecsétgyûrû (#507) * 1 Istencsászár ametiszt nyaklánca (#42136) * 1 Istencsászár díszes amulettje (#42151)
* 1 Istencsászár ezüst fülbevalója (#42207) * 1 Istencsászár ónix karkötõje (#42193) * 1 Istencsászár ónixgyûrûje (#42178)
* 1 isteni hatalom függõje (#846) * 1 isteni hatalom karkötõje (#803) * 12 klinoch gyûrû (#759)
* 1 legendás karkötõ (#923) 1 Lidérckirály gyûrûje (#576) * 1 myrakoid karkötõ (#425)
1 nilbongi kitûzõ (#311) 46 orgling fétis (#269) 4 roxati üvegszem (#580)
2 szent milbani amulett (#568) * 1 szerencsekõ (#197) * 7 toronyõr gyûrû (#620)
69 üvegszimbólum (#138)

Felszerelés
1 a Felszín Kulcsa (#922) 2 a Hûség Záloga (#817) 1 a jóllakottság tükre (#775)
5 a kétségbeesés tegeze (#635) 3 arany papi VIP kártya (#659) 11 arany relikformázó (#734)
739 aranydukát (#437) 103 aréna tóken (#934) 1 az Érzés Tókenje (#823)
8 az Univerzum szilánkja (#708) 2 bronz tárgyformázó (#722) 8 bunthar bõrdarab (#515)
1 császári fejlesztõkõ (#669) 1 deflektor (#577) 2 dorony duda (#588)
1 energiamantra (#925) 1 ezüst tárgyformázó (#723) 19 ezüst tóken (#763)
3 Ezüstmágusok Kürtje (#538) 2 fekete csuha (#586) 202 fekete dukát (#218)
1 feneketlen zsák (#643) 131 fókuszkristály (#897) 10 Fortuna kiskorsója (#521)
1 GEVSZAT tagsági kártya (#665) 2 gyémánt tókenszilánk (#767) 1 Harcosok Könyve (#535)
13 hatalomparány (#883) 1 helytartói jogar (#646) 7 idõkapszula (#621)
19 idõkristály (#219) 1 idõtorzító kristály (#374) 3 idõtranszformátor (#622)
2 izzó vörös tóken (#623) 3 javítókalapács (#401) 8 kincskeresõ kisködmön (#519)
1 Kisebb Zan (#537) 9 kötél (#128) 9 krono-reduktor (#788)
32 kronogömb (#787) 10 Krugrog mama terítõje (#517) 8 legendás tóken (#606)
20 lidércembléma (#843) 1 Lucosta hatalma (#885) 5 Maahradam gyöngye (#596)
1 mágikus apparátus (#414) 5 mágikus nyakörv (#686) 44 mágikus védõruha (#341)
26 mágustóken (#672) 1 mithril tárgyformázó (#726) 6 molitár dob (#168)
13 Morgan kristálya (#525) 6 Morgan pálcája (#511) 3 orrcsiptetõ (#618)
11 orvosságos zacskó (#590) 7 õsi relikviaszilánk (#714) 2 õskõtermõ zsák (#534)
1 platina kaszinóbérlet (#762) 4 platina relikformázó (#735) 5 platina tóken (#765)
3 pszi katalizátor (#531) 1 pszikõvonzó üst (#449) 1 Quirinulis hatalma (#887)
48 relikviaszilánk (#604) 1 roxati zárfaló (#863) 32 rúvel fókusz (#350)
10 sáfránykõ (#444) 1 szent kehely (#862) 34 szilmill hatásnövelõ (#865)
1 szójer totem (#649) 1 teleporter (#789) 20 térképdarabka (#801)
7 Tiume batyuja (#529) 1 TVoreP köve (#772) 9 Urgod kémszeme (#533)
1 vadász érdemrend (#375) 1 varázstekercs (#916) 1 Veiodivis hatalma (#886)
1 vibráló izé (#926) 15 vortex szív (#644) 1 xenó keltetõ (#913)
1 Zarknod Szeme (#536) 10 Zu'lit csodatarsolya (#509)

Fegyverek
1 a káosz borzalmas lándzsája (#26544) 1 a káosz különös lándzsája (#2694) 1 a káosz ragyogó íja (#8484)
1 a káosz rút nyílpuskája (#1749) 106 csontdárda (#915) 8 ében tündekard (#132)
1 Istencsászár nyársaló lándzsája (#42285) 1 Istencsászár szamurájkardja (#42273) * 1 Lhoal'zetan nyílpuskája (#608)
18 roncsoló íj (#636) 11 szilmill tõr (#314) 2 törpe varázsfejsze (#818)

Varázsitalok és füvek
240 elfu moha (#33) 7 haszontalan vacak (#650) 25 hatalom bíbor itala (#77)
313 mézfû (#29) 6 õsmágus szájvize (#69) 575 sárkányvirág (#32)
66 szemani gomba (#36) 560 tejfonál (#28) 432 tokin kaktusz (#40)
206 üvegcse (#14)

Egyéb kacatok
27 duzzadt xenópete (#479) 117 eruacidus serte (#882) 141 ghouesdrum (#907)
1 nordkristály (#146) 9 óriási xenópete (#480) 30 xenópete (#278)

A szürkével jelölt tárgyakra szerintünk már nincs szükséged, csak a helyet foglalják. Ha az EE parancs egyik paraméterének 7-est adsz meg, az összes ilyen tárgyadat eladod (ami nem eladható, azt eldobod). Természetesen nem adsz el / dobsz el KF-elt, vagy feneketlen zsákban levõ tárgyat.


Ebben a fordulódban szerzett tárgyaid: 1 nordkristály (#146), 2 ében tündekard (#132), 33 haszontalan vacak (#650), 17 arany (#1), 1 a káosz szürke szimbóluma (#4374), 1 fókuszkristály (#897), 1 xenóbõr csizma (#794), 3 tejfonál (#28), 8 csontdárda (#915), 1 óriási xenópete (#480), 1 xenóbõr pajzs (#614), 1 roncsoló íj (#636), 1 quwarg hátdísz (#906), 4 xenópete (#278), 1 relikviaszilánk (#604), 1 hatalom kék itala (#58), 1 energiaital (#82), 1 csapdaészlelés itala (#65), 1 sárga gyógyital (#61), 2 lila manaital (#83), 2 védelem itala (#59), 2 fulkcin (#45), 2 elonotichlan (#31), 2 sötét mák (#23), 2 velparaj (#35), 9 xita uborka (#39), 1 fehér gyógyital (#50), 2 pirgamit (#152), 2 mammut agyar (#861), 2 troglodita pikkely (#677), 1 molitár háj (#165), 1 xenó agy (#898), 1 sótömb (#566), 4 alligátor fog (#901), 1 féregpete (#899).

Ebben a fordulódban elhasznált tárgyaid: 1 hatalom bíbor itala (#77), 1 õsmágus szájvize (#69), 1 ghouesdrum (#907), 3 duzzadt xenópete (#479), 1 a légzés malachit fülbevalója (#27809), 1 a titán vaspajzsa (#5563), 1 a remete drágaszága (#632), 1 immunitás itala (#71).

FENEKETLEN ZSÁK


Varázsitalok és füvek
84 arany gyógyital (#101) 105 arany manaital (#102) 49 bajnokok itala (#62)
60 berserker ital (#104) 46 bolondok itala (#95) 55 bosszantás itala (#81)
92 csapdaészlelés itala (#65) 620 csótányláb (#25) 651 ehorapin (#44)
534 elemi gomba (#46) 128 elemi immunitás itala (#97) 558 elonotichlan (#31)
66 energiaital (#82) 51 fehér gyógyital (#50) 1 fekete fõzet (#91)
145 fekete gyógyital (#98) 607 fekete spárga (#47) 625 féregtüske (#42)
3 fertõzött álomital (#120) 57 fiatalság itala (#96) 625 fulkcin (#45)
140 gránitbõr itala (#110) 711 gyilkos boróka (#27) 12771 haszontalan vacak (#650)
37 hatalom kék itala (#58) 496 hõsiesség itala (#52) 46 kalmárok itala (#66)
43 kék manaital (#75) 43 kihívás itala (#68) 43 kincskeresés itala (#64)
708 liánvirág (#24) 72 lila manaital (#83) 130 lordok itala (#90)
3 machiaparazita (#119) 197 mágiaellenállás (#76) 734 mátekel gomba (#21)
205 mélységi vadrózsa (#873) 138 méregellenállás itala (#51) 4 mirhafõzet (#118)
648 mitulen fû (#20) 564 mored gyökér (#48) 1 morfinder fõzet (#105)
649 muskil (#37) 62 narancs gyógyital (#80) 545 nekrofun bimbó (#43)
27 olaj (#415) 6 oldószer (#116) 2 orgling aranykoktél (#113)
6 orgling fétiskoktél (#112) 18 orgling kristálykoktél (#111) 42 óriásnövés itala (#60)
436 õsgomba (#49) 51 õsmana itala (#84) 629 parafû (#41)
64 pontosság itala (#72) 731 ragálygomba (#26) 741 rémcserje (#34)
4 rózsavíz (#117) 40 sárga gyógyital (#61) 97 sebezhetetlenség itala (#93)
682 sötét mák (#23) 265 szolgamirha (#874) 1 titanit (#702)
108 titánok itala (#100) 102 vadászok itala (#92) 100 vasdarab (#642)
55 védelem itala (#59) 114 védõolaj (#99) 709 velparaj (#35)
664 waarkin (#38) 588 winropu moha (#22) 639 xita uborka (#39)
52 zöld manaital (#63)

Egyéb kacatok
14 a halál bére (#679) 130 algainda (#900) 841 alligátor fog (#901)
87 amorfeata csáp (#876) 2 antimágikus plazma (#559) 24 aratóvelõ (#835)
165 astacuidus kitin (#924) 155 asztrálesszencia (#154) 7 asztrálplazma (#555)
9 barna manakõ (#149) 3 bazalt mytokronit minta (#745) 7 bolhedor szárny (#15)
10 bronz korong (#297) 70 chyrropteod lebernyeg (#878) 44 csigaház (#680)
3 csöpögõ csáp (#334) 82 éjpolip szív (#785) 8 ekinda haj (#147)
7 elektronit (#141) 10 elementális kõzet (#427) 3 fekete mytokronit minta (#747)
119 féregpete (#899) 3 Fhtoqaxx esszenciája (#920) 10 fókuszrubin (#337)
82 glaidiata fonal (#880) 21 gólemagyag (#330) 3 gootarg tüske (#494)
5 gyanta (#673) 28 hanator hangszál (#796) 10 holtwez lándzsa (#881)
1 Hrroughrr bõre (#904) 38 húsevõ bibe (#151) 21 hydraszív (#908)
494 immuneodron pikkely (#786) 57 jégszív (#836) 4 káoszkígyó pikkely (#230)
145 kék esszencia (#748) 20 kék lélekszilánk (#654) 12 khazdar taréj (#268)
109 kheutixisz esszencia (#902) 10 krakolich csont (#397) 4 kristályfatty por (#403)
339 kronoesszencia (#833) 775 kronogólem agyag (#781) 53 lélekpikkely (#837)
7 lemúr hártya (#161) 27 lidércplazma (#816) 34 lila esszencia (#750)
35 maerju koponya (#336) 397 mammut agyar (#861) 12 mandibula (#157)
93 manótotem (#784) 1 méonech plazma (#704) 9 mobilum szalag (#877)
10 molad púp (#16) 11 molitár háj (#165) 2 myrakoid váladék (#398)
95 nohnetár gumó (#212) 13 nordkristály (#146) 63 orglinggyökér (#457)
1313 õsi relikvia (#17) 5 õspók pete (#331) 8 patkányfog (#270)
8 Pdhivqaxx esszenciája (#918) 395 pirgamit (#152) 45 proszektur lebeny (#838)
112 protolisk láb (#640) 60 purifikációs plazma (#832) 9 redellin szerv (#879)
3 sárga gömb (#136) 21 smaragd esszencia (#229) 6 sótömb (#566)
65 sünpók tüske (#782) 30 sünrája ikra (#543) 2 Szent Totem (#798)
1 szinapszis plazma (#344) 5 szirénhaj (#293) 12 szkritter kitinpáncél (#467)
9 szójer csáprágó (#231) 6 szuvas cápafog (#416) 180 tetrabitin (#834)
34 tõzeg (#468) 105 tricix pete (#565) 151 troglodita pikkely (#677)
76 üvegdarab (#681) 33 vérkutya trófea (#683) 3 vörös mytokronit minta (#746)
42 wobramung szív (#469) 11 Wyhetrqaxx esszenciája (#917) 119 xenó agy (#898)
3 xenó esszencia (#490) 7 yeti csont (#160) 61 zöld amõba nyálka (#864)
105 zöld esszencia (#749) 4 Zrhitqaxx esszenciája (#919)

A szürkével jelölt tárgyakra szerintünk már nincs szükséged, csak a helyet foglalják. Ha az EE parancs egyik paraméterének 7-est adsz meg, az összes ilyen tárgyadat eladod (ami nem eladható, azt eldobod). Természetesen nem adsz el / dobsz el KF-elt, vagy feneketlen zsákban levõ tárgyat.

AZ ÕSÖK CSARNOKA

0  
1  
2  
3  
4  
5  
6  
7  
8  
9  
10  
11  
12  
13  
14  
15  
16  
17  
18  
19  
  0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.