912. forduló, 914. forduló, Roante összes nyilvános fordulója
Fordulóm kinézete legyen.
Kövesd a Túlélők Földje levelezős szerepjátékot: érdekességek, friss információk a Facebook oldalunkon! http://www.facebook.com/tulelokfoldje

TÚLÉLŐK FÖLDJE

Betáplálva: 2024. júl. 1. 0h:13'
EZ A 1031. JÁTÉKHETED, 913. FORDULÓD
1032. játékheted kezdete: júl. 2.
A következő fordulódat azonnal betápláljuk, amint megkapjuk.
Ez a forduló 1 ingyenfordulóba és 10 zsetonba került.
E-mail!
KALANDOZÓ: #4812
SZÁMLA : XXXX
ingyenf: 3

ROANTE KALANDJAI


3 nap telt el azóta, hogy letáboroztál a [74,59] koordinátán.
Táborozásod 1. napján Earthquake átadott neked 20 manakristályt.
Táborozásod 1. napján Earthquake átadott neked 20 dözmöng szivet.
Táborozásod 1. napján Earthquake átadott neked 20 kábító nyilacskát.
Táborozásod egyik napján felkeresett az Aukciós Ház ügynöke. Felmutatod a hűségérmédet. Átvette a felajánlott 200 tintát (891 arany kikiáltási áron). A felajánlási költség tételenként 15 arany. Átveszed a sikeresen eladott 1 bozontfonat (eladási ár: 678 arany, ebből a kezelési költség: 54 arany), 1 gyémánt védőgyűrű (eladási ár: 9876 arany, ebből a kezelési költség: 790 arany), 393 ugh méreg (eladási ár: 393 arany, ebből a kezelési költség: 31 arany) ellenértékét.
A táborozás 1. napján összeakadsz egy szőke, hosszú hajú, kék szemű alakváltó nővel. Fekete a bőre. Egy arany emlékérmet, egy arany morférmet, egy arany morfjelvényt, egy arany morfmedált, egy arany sárk. kesztyűt, egy arany sárk.karperecet, egy arany sárkánycsizmát, egy arany sárkányköpenyt, egy arany sárkánynadrágot, egy arany sárkánysisakot, egy arany sárkányvállapot, egy arany sárkányvértet, egy arany vadászmedált, egy boszorkánykendőt, egy csodálatos nyakláncot, egy Dendeitren gyűrűjét, egy drakolder gyűrűt, egy Élet gyűrűjét, egy ezüst éjmedált, egy Hatalom Karkötőjét, egy Iniac nyakláncát, egy jáde ékszert, egy koponya gyűrűt, egy kráken gyűrűt, egy kreiton palástot, egy mind. smaragdját, egy nodonrod kitűzőt, egy ogre övet, egy olimpiai aranymedált, egy quwarg nyakpántot, egy roxati üvegszemet, egy ryuku kalózkendőt, egy ryuku ökölgyolcsot, egy saválló fülbevalót, egy teriadan karkötőt, egy tradicionális övet, egy trix amulettet, egy trix harci totemet, egy Tsutomu amulettjét, egy varkaudar fétist, egy varkaudar szimbólumot, egy Vlagyimir-díjat és egy Zarknod fülbevalóját visel. Fegyverzetét egy aranygólem trófea, egy Handastye gyermeke trófea és egy dűneelf zombi trófea ékesíti. Jelet látsz a ruhájára festve: koponyák gyűrűjében fekete obszidián denevér. Övén 1 kalandozóskalp fityeg! Jobb kezében egy Aurgir lándzsáját, bal kezében egy kyorg tőrt tart. {max. varázspontja: 11091; max. pszije: 7528.} Elég egy mentális pillantás aurájára: ő is gonosz. Összeismerkedtek. Az ő neve Scaldris. Bizalmas homlokérintésetek lehetővé teszi, hogy a későbbiekben is kapcsolatot tarthassatok fenn. A tolvajszem működésbe lép! Néhány, a zsákban lapuló tárgy: vasérc, vörös morfplazma, vörös zyel, xirnox szív. A mágiaelméletről beszélgettek. Kiderül, hogy mindketten jártasak vagytok az őstaumaturgia tudományában. Alkalmi mestered tudása messze a tiéd fölött áll, ezért nem habozol kihasználni a kínálkozó alkalmat, hogy feltegyél néhány kérdést, ami régóta foglalkoztat. Mentorod felbátorodik, és mágiatörténeti kiselőadást tart neked. Tudása észrevehetően gyarapodott. (+1% őstaumaturgia.) A hitelméletről társalogtok. Az ősteológiára terelődik a szó. Tisztelettel fejet hajtasz a vallástudományban nálad jóval jártasabb kalandozó előtt, de azért nem habozol kihasználni a kínálkozó alkalmat, hogy feltégy néhány kérdést, ami már régóta foglalkoztat. Tudásod észrevehetően gyarapodott. (+1% ősteológia.)
Bátran véded a monolitot, kitartásodra szükség is van: egy ádáz kalandozó támad rád. szőke, hosszú hajú, kék szemű alakváltó nő. Fekete a bőre. Egy arany emlékérmet, egy arany morférmet, egy arany morfjelvényt, egy arany morfmedált, egy arany sárk. kesztyűt, egy arany sárk.karperecet, egy arany sárkánycsizmát, egy arany sárkányköpenyt, egy arany sárkánynadrágot, egy arany sárkánysisakot, egy arany sárkányvállapot, egy arany sárkányvértet, egy arany vadászmedált, egy boszorkánykendőt, egy csodálatos nyakláncot, egy Dendeitren gyűrűjét, egy drakolder gyűrűt, egy Élet gyűrűjét, egy ezüst éjmedált, egy Hatalom Karkötőjét, egy Iniac nyakláncát, egy jáde ékszert, egy koponya gyűrűt, egy kráken gyűrűt, egy kreiton palástot, egy mind. smaragdját, egy nodonrod kitűzőt, egy ogre övet, egy olimpiai aranymedált, egy quwarg nyakpántot, egy roxati üvegszemet, egy ryuku kalózkendőt, egy ryuku ökölgyolcsot, egy saválló fülbevalót, egy teriadan karkötőt, egy tradicionális övet, egy trix amulettet, egy trix harci totemet, egy Tsutomu amulettjét, egy varkaudar fétist, egy varkaudar szimbólumot, egy Vlagyimir-díjat és egy Zarknod fülbevalóját visel. Ruházatát egy aranygólem trófea, egy Handastye gyermeke trófea és egy dűneelf zombi trófea teszi egyedivé. Furcsa jelvénye van: koponyák gyűrűjében fekete obszidián denevér. Övén 1 kalandozóskalp fityeg! Jobb kezében egy Aurgir lándzsáját, bal kezében egy kyorg tőrt tart.

Ki tudja, mire készül a másik - jobb az óvatosság! A biztonság kedvéért felraksz egy fizikai pajzs II varázst. Az ősi mágia oltalmazón körbeöleli testedet. Ellenfeled ujjai a levegőben táncolnak, ajkai hangtalanul mozognak. Varázsol! Aha, egy fizikai pajzs II mágia... Néhány mozdulatot teszel, mormolsz, és a következő másodpercben már ongóliant tombolás vibrál körülötted. Öregedtél 2 évet. A másik mormol valamit: egy hhaar burka varázslat! Egy isteni átok varázslatot dobsz ellenfeledre. Ellenfeled -25 szerencsét kap a harc időtartamára. Mélyen koncentrálva, ellenfeled megidéz egy őstűz varázslatot, majd rád küldi. 191 életpontot vesztettél. Mormolsz, majd ujjaidból kirepül egy káosz szava varázslat. A varázslathoz szükséges komponenst megspóroltad. 803 életpontot sebeztél. (A varázslat 80 életerőt gyógyított.) Ellenfeled jártasabb a varázslásban nálad, sikeresen megcsapolja manatartalékaidat (-89 varázspont). Ellenfeled az isteni energiákat felhasználva gyengít téged. (-333 életpont). Elszántan a másikra támadsz. A kí nagymesterek precizitásával hajtasz végre egy Sziklazuhatag manővert. Ököllel többször kegyetlenül megütöd Scaldris fejét. (16 támadással 2803 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+701 életerő). (bőre védelmezi.) Aurgir lándzsájával Scaldris több döféssel felnyársalja a jobb lábadat. A Halálos Döfés módszerét mutatta be. (17 támadástól 2964 életpontot vesztesz.) Ellenfeled regenerálódik! (bőröd védelmez +593 ÉP.) Kyorg tőrrel Scaldris tökéletesen perforálja a testedet. A Halálos Döfés kí-technikát demonstrálta támadásával. (14 támadástól 1156 életpontot vesztesz.) Ellenfeled regenerálódik! (bőröd védelmez +232 ÉP.) Ellenfeled mormol, majd ujjaiból kirepül egy tűzkéz varázslat. 13 életpontot vesztettél. A kí izzó csomókban árad ujjhegyeidbe, készen az ellenfél életenergiájának elszívására. Ököllel borzalmas ütéseket mérve rá összetöröd Scaldris jobb oldalát. (14 támadással 2351 életpontot sebezve.) Te 293 ép-t gyógyultál, a kí-érintésnek köszönhetően. Vámpirizálsz (+588 életerő). (bőre védelmezi.) Aurgir lándzsájával Scaldris nagy lendületekkel át- meg átszúrja a jobb lábadat. A Halálos Döfés módszerét mutatta be. (17 támadástól 2868 életpontot vesztesz.) Ellenfeled regenerálódik! (bőröd védelmez +574 ÉP.) Kyorg tőrrel Scaldris több döféssel felnyársalja a testedet. A Halálos Döfés technikáját alkalmazta. (14 támadástól 1189 életpontot vesztesz.) Ellenfeled regenerálódik! (bőröd védelmez +238 ÉP.) Egy tűzkéz varázslattal köszönt csatapartnered. 34 életpontot vesztettél. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-20 varázspont.] {Csatastatisztika; sebzés: 5957, sebződés: 8415, gyógyulás: 3299, összesen: -5116 ÉP}


Deus ex machinád füstölögve kisül, megmenti az életedet. Még szerencse, hogy volt nálad! A monolit lassan visszagyógyítja az elszenvedett sebeidet (+3225 életpont).
Az 1. napon megintcsak összefutsz Scaldrissal. {támadása: 159.} Elég egy mentális pillantás aurájára: ugyanolyan sötét, mint a Tied. A tolvajszem működésbe lép! Néhány, a zsákban lapuló tárgy: üllő, varkaudar látógömb, viharamulett, vizestömlő, vörös zyel, vortexvessző, Xanathal karkötője, zöld drakpikkely. A mágiaelméletről beszélgettek. Kiderül, hogy mindketten jártasak vagytok az őstaumaturgia tudományában. Alkalmi mestered tudása messze a tiéd fölött áll, ezért nem habozol kihasználni a kínálkozó alkalmat, hogy feltegyél néhány kérdést, ami régóta foglalkoztat. Mentorod felbátorodik, és mágiatörténeti kiselőadást tart neked. A hitelméletről társalogtok. Az ősteológiára terelődik a szó. Tisztelettel fejet hajtasz a vallástudományban nálad jóval jártasabb kalandozó előtt, de azért nem habozol kihasználni a kínálkozó alkalmat, hogy feltégy néhány kérdést, ami már régóta foglalkoztat. Tudása észrevehetően gyarapodott. Egy meleg kézfogás, rövid hírcsere, aztán újból elváltok.
Az 1. napon ismét találkozol Scaldrissal. {védettsége: 162 szúró, 162 vágó, 162 ütő ellen.} Számodra jól felismerhető a körülötte lebegő láthatatlan aura: ő is gonosz. A tolvajszem működésbe lép! Néhány, a zsákban lapuló tárgy: hattyútoll, holdbőr, hollókrist. prizma, Huddens kesztyűje. A mágiaelméletről beszélgettek. Kiderül, hogy mindketten jártasak vagytok az őstaumaturgia tudományában. Alkalmi mestered tudása messze a tiéd fölött áll, ezért nem habozol kihasználni a kínálkozó alkalmat, hogy feltegyél néhány kérdést, ami régóta foglalkoztat. Mentorod felbátorodik, és mágiatörténeti kiselőadást tart neked. Tudása észrevehetően gyarapodott. (+1% őstaumaturgia.) A hitelméletről társalogtok. Az ősteológiára terelődik a szó. Tisztelettel fejet hajtasz a vallástudományban nálad jóval jártasabb kalandozó előtt, de azért nem habozol kihasználni a kínálkozó alkalmat, hogy feltégy néhány kérdést, ami már régóta foglalkoztat. Tudásod észrevehetően gyarapodott. (+1% ősteológia.) Köszöntitek egymást, aztán tovább.
Az 1. napon összefutsz egy barna, rövid hajú, barna szemű troll férfival. Fekete a bőre. Tharr bíborosa. Egy viharvert acélsisakot, egy jobb napokat látott, sötét színű köpönyeget, s egy rangjelzésekkel teli, fekete egyenruhát hord. Harcokban megkopott, de nagy gondossággal karbantartott fegyverzetet visel, amit néhány különös, ryuku eredetűnek tűnő relikvia díszít. Rangja a Kompániában: hadúr. Ruházatát egy sztatikus gólem trófea, egy Dakotuka trófea és egy Fadabama trófea teszi egyedivé. Furcsa jelvénye van: csaták viharától tépett lobogó. Hátasa egy idomított szőrös azuka. Holmiját egy lélekgólem cipeli. {legmagasabb egyéb szakértelme: teológia (1659).} Érzékeled auráját: semleges a nyomorult. Összebarátkoztok egymással. Az ő neve Abdul. Bizalmas homlokérintésetek lehetővé teszi, hogy a későbbiekben is kapcsolatot tarthassatok fenn. A tolvajszem működésbe lép! Néhány, a zsákban lapuló tárgy: moa obszidián, moa szemlencse, moa varázsdoboz, mocsári penke, morf esszencia, Morgan szilánkja, mul tekercs, nagy káoszrelikvia. A mágiaelméletről beszélgettek. Kiderül, hogy mindketten jártasak vagytok az őstaumaturgia tudományában. Alkalmi mestered tudása messze a tiéd fölött áll, ezért nem habozol kihasználni a kínálkozó alkalmat, hogy feltegyél néhány kérdést, ami régóta foglalkoztat. Mentorod felbátorodik, és mágiatörténeti kiselőadást tart neked. A hitelméletről társalogtok. Az ősteológiára terelődik a szó. Tisztelettel fejet hajtasz a vallástudományban nálad jóval jártasabb kalandozó előtt, de azért nem habozol kihasználni a kínálkozó alkalmat, hogy feltégy néhány kérdést, ami már régóta foglalkoztat. Tudásod észrevehetően gyarapodott. (+1% ősteológia.)
Itt az ideje előkapni a szerencsekockákat. Gyorsan megegyeztek a tétben: 200 arany lesz a nyertesé. Ellenfeled dob először, hatos. Te egy kettest gurítasz. Vesztettél! 200 aranyad bánta a dolgot.
Táborozásod 1. napján Earthquake átadott neked 57 kábító nyilacskát.
Táborozásod egyik napján felkeresett az Aukciós Ház ügynöke. Felmutatod a hűségérmédet. Átveszed a sikeresen eladott 1 kráken gyűrű (eladási ár: 1525 arany, ebből a kezelési költség: 122 arany), 4 Dendeitren gyűrűje (eladási ár: 4788 arany, ebből a kezelési költség: 383 arany), 1 aranyfaló ládikó (eladási ár: 3012 arany, ebből a kezelési költség: 240 arany), 1 titkos teleportkő (eladási ár: 1986 arany, ebből a kezelési költség: 158 arany) ellenértékét.
A 2. napon egy fekete, hosszú hajú, piros szemű árnymanó nő megpróbált lopni tőled, de kiszúrtad idejében. Rögtön elszaladt a sunyi.
A 2. napon összeakadsz Pistikével. Mozgása könnyed, szinte már légies. Szemében a poklok tüze lángol, az örökké tartó kárhozat; a fájdalom és a kéj, melyet hamarosan megoszt veled... Auráját érzékelve máris tudod, színtelen, jelezve semleges mivoltát a féregnek. A tolvajszem működésbe lép! Néhány, a zsákban lapuló tárgy: ómatéria, ork csodaszer, ősök könyve, pókkarmok, polip szívóka, pszi kő, pular kristály, quwarg tojás. A mágiaelméletről beszélgettek. Kiderül, hogy mindketten jártasak vagytok az őstaumaturgia tudományában. Tudásod messze alkalmi tanítványodé felett áll, megválaszolod hát néhány technikai kérdését. Kéztartás, komponensek, hanglejtés... Aztán felbátorodva tartasz egy kiselőadást mágiatörténetből, és elégedetten nyugtázod társad érdeklődését. A vallásra, és azon belül a teológiára terelődik a szó. Nem vitás, hogy a tudásod messze alkalmi tanítványodé felett áll, így nem nehéz meggyőznöd őt, hogy alapjaiban hibásak a nézetei. Érvelésed idézetekkel, és bölcseletekkel támasztod alá, majd egy-két, a saját életutadból merített példával is megerősíted. Egymásra mosolyogtok, híreket cseréltek. A mentális kapcsolat megerősítése után elbúcsúztok egymástól. Percekkel később is a különös találkozás hatása alatt állsz... de már nem vagy képes felidézni a részleteket. Éberen őrködsz, így nem ér meglepetésként, amikor egy galád kalandozó az általad őrzött monolitban próbál kárt tenni, kopasz, zöld szemű, hosszú szakállas alakváltó férfi. Bőre mint a sírok márvány fehérje. Mozgása könnyed, szinte már légies. Szemében a poklok tüze lángol, az örökké tartó kárhozat; a fájdalom és a kéj, melyet hamarosan megoszt veled...

Megfontoltan felméred a helyzeted, majd elmormolsz egy fizikai pajzs II varázslatot. Az ősi mágia oltalmazón körbeöleli testedet. Hatalmadat demonstrálandó, mormolni kezdesz. Létrejött egy ongóliant tombolás. Öregedtél 2 évet. Ellenfeled szemöldökét összehúzva koncentrál, ahogy felrak egy pszi-acéltorony pszit. Támadó varázslatot alkalmazol: ellenfeledre őstűz varázslatot lősz. A varázslathoz szükséges komponenst megspóroltad. 169 életpontot sebeztél. Ellenfeled végigsöpör rajtad egy az agy kifacsarása pszi támadással. A támadása szerencsére hatástalan volt. A varázslásban jártasabb vagy ellenfelednél, ezért megcsapolod manatartalékait (+7 varázspont). Teológiai ismereteidet az ellenfél gyengítésére használod. (215 életpontot sebzel.). Teli erőből vas dobónyilat dob Rád az ellenfeled. Feléd repül 9 vas dobónyíl. Megpróbálod félreütni, de elügyetlenkeded. Ügyesen kitérsz a lövedékek elől. Elszántan ellenfeledre támadsz. A kí zenél testedben, ahogy fókuszálódik egy Sziklazuhatag megindításához. Ököllel halálos csapásokat osztva péppé vered Pistike testét. (16 támadással 3701 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+926 életerő). (bőre védelmezi.) Aurgir lándzsájával Pistike tökéletesen perforálja a jobb oldaladat. (12 támadástól 1530 életpontot vesztesz.) Ellenfeled regenerálódik! (bőröd védelmez +306 ÉP.) Vércsapolóval Pistike jól megszurkálja a bal lábadat. (10 támadástól 673 életpontot vesztesz.) Ellenfeled regenerálódik! (bőröd védelmez +135 ÉP.) Távolról nekromanta ölelés varázslatot lő rád a másik. 176 életpontot vesztettél. Az ellenfél gyógyult. Felkészülsz Acél ököl alkalmazására. Ököllel borzalmas ütéseket mérve rá összetöröd Pistike jobb oldalát. (14 támadással 3174 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+793 életerő). (bőre védelmezi.) Aurgir lándzsájával Pistike nagy lendületekkel át- meg átszúrja a jobb lábadat. (12 támadástól 1507 életpontot vesztesz.) Ellenfeled regenerálódik! (bőröd védelmez +302 ÉP.) Vércsapolóval Pistike megdöfködi a jobb oldaladat. (10 támadástól 673 életpontot vesztesz.) Ellenfeled regenerálódik! (bőröd védelmez +135 ÉP.) Mélyen koncentrálva, ellenfeled megidéz egy nekromanta ölelés varázslatot, majd rád küldi. 172 életpontot vesztettél. Az ellenfél gyógyult. A másik egy pillanatig még vádlón bámul rád, aztán meginog, és összeesik. Vége! A következő másodpercben súlyos csalódás ér: áldozatod csak úgy hipp-hopp, eltűnik! Valószínűleg deus ex machinája volt, el kellett volna lopni tőle azt előbb. 57 266 tapasztalati pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-20 varázspont.] {Csatastatisztika; sebzés: 7044, sebződés: 4731, gyógyulás: 2597, összesen: -2134 ÉP}


A monolit lassan visszagyógyítja az elszenvedett sebeidet (+2134 életpont).
Táborozásod egyik napján felkeresett az Aukciós Ház ügynöke. Felmutatod a hűségérmédet. Átveszed a sikeresen eladott 200 tinta (eladási ár: 791 arany, ebből a kezelési költség: 63 arany), 1 kinemfogyó tegez (eladási ár: 199 arany, ebből a kezelési költség: 15 arany) ellenértékét.
A krónikának köszönhetően optimalizálod a tevékenységeidet (+25 tvp ). A moa tértorzítónak köszönhetően kapsz 10 tvp-t. (+10 tvp ). Nyakadon két apró pont van. Vért szívtak tőled! (-322 életerő.) Már éppen indulnál, amikor egy vérvörös rózsát veszel észre a hátizsákodra fektetve. Vajon hogyan kerülhetett oda? Nem tudsz ellenállni élénk színének és illatának, így óvatosan elteszed. A teremtés zsákja létrehozott 1 vízionár szemet. A teremtés zsákja létrehozott 1 sólyomcsőrt. A teremtés zsákja létrehozott 1 vámpírfogat. A méregtermő iszák termelt 1 gyenge mérget. Városi pihenésed alatt nem tudtál ellenállni a csábításnak, így meglátogattál egy szerencsejátékbarlangot. Vagy te vagy a világ legszerencsésebb embere, vagy csak nagyon értesz a kockához (esetleg mindkettő), mert ismét 108 arannyal gazdagabban távoztál.
A táborozás alatt próbáltál minél többet pihenni. Bár nagyon le vagy már gyengülve az szomjazástól, azért visszanyerted erőd egy részét. (+138 életerő.) Varázserőd regenerálódik. (+1620 varázspont.) Időt cserélsz (+10 TVP, -5 VP). Mély meditáció segít a pszid regenerálásában. (+1333 pszi pont.) Erőt merítesz a Közös Tudatból. (+22 tudatpont.) A táborozás alatt vadászott neked az arató csattanat. (+1 kaja.) Kajaszünetet tartasz. (-1 kaja.) A lottó 1605. hetének nyerőszámai: 30, 7, 3. 15 db 0 találatos szelvényed volt. 3 db 1 találatos szelvényed volt. Erre összesen 39 arany nyereményt kapsz. 2 db 2 találatos szelvényed volt. Erre összesen 204 arany nyereményt kapsz. Elpárolgott a fejedből a tudás, melyet a moa varázsdoboz kinyitásának különleges élményei ültettek oda.
Időközben sokat nézelődtél, keresgéltél, hátha egy ork bérgyilász nyomára bukkansz. Úgy látszik, ilyen szörny nem él a környező néhány négyzetmérföldes területen. (Önanalízis: +22% szörnyismeret.) [7 pontot használtál fel, van még 1116. Kapsz 8 VP-t.]

* 1. KP: vv 71 224 303 elmormolod a 71. varázslatot a 224. varázslatot a 303. varázslatot
Beizzik a turbómágia. Újabb lehetőségek nyílnak meg előtted szürkeállományod kihasználására. [-20 pszi pont.] Erőd TF-elődött. [2 pontot használtál fel, van még 1114. Kapsz 2 VP-t.]
Hihetetlen sebességgel varázsolsz. Munkád gyümölcsözni fog! [-20 varázspont.] Erőd TF-elődött. [0 pontot használtál fel, van még 1114.]
Szupersebesen mormolsz. [-25 pszi pont.] (Önanalízis: +2% pszi.) Erőd TF-elődött. [7 pontot használtál fel, van még 1107. Kapsz 8 VP-t.]

* 2. KP: hh 1133 2306 1629 használod az 1133. tárgyat a 2306. tárgyat az 1629. tárgyat
Kinyitod a moa varázsdobozt. Hirtelen feltárul előtted a moák hihetetlen bölcsességének egy parányi szeletje. (IQ-d a következő kör elejéig megnőtt 15-tel.) [21 pontot használtál fel, van még 1086. Kapsz 25 VP-t.]
Használod A Végzet kristályát. Sötéten kavargó aura kezd vibrálni körülötted. (+150 max. ÉP következő táborozásod végéig.) Erőd TF-elődött. [1 pontot használtál fel, van még 1085. Kapsz 1 VP-t.]
Két kézre kapod a koboldkoronát, lehunyod a szemed és akarod, erősen AKAROD, hogy csoda történjen! Egyszer csak elpukkan egy láth. észlelése varázslat, mintha csak te magad mormoltad volna el a megfelelő igéket. Erőd TF-elődött. [1 pontot használtál fel, van még 1084. Kapsz 1 VP-t.]

* 3. KP: vv 4 222 364 elmormolod a 4. varázslatot a 222. varázslatot a 364. varázslatot
Szupersebesen mormolsz. Felkészültél az aurák kilesésére. [-20 varázspont.] Erőd TF-elődött. [2 pontot használtál fel, van még 1082. Kapsz 2 VP-t.]
Szupersebesen mormolsz. (+6 csapdaészlelés) [-20 varázspont.] Erőd TF-elődött. [2 pontot használtál fel, van még 1080. Kapsz 2 VP-t.]
Beizzik a turbómágia. Véred buzogni kezd. (+3 lopás, +3 csapdaészlelés, +3 zárnyitás, +3 felderítés, +3 rejtőzködés következő táborozásod végéig.) [-22 varázspont.] Erőd TF-elődött. [2 pontot használtál fel, van még 1078. Kapsz 2 VP-t.]

* 4. KP: vv 28 70 185 elmormolod a 28. varázslatot a 70. varázslatot a 185. varázslatot
Gyorsvarázsolsz! Izmaid megnőnek, megdagadnak (+23 erő). [-20 varázspont.] Erőd TF-elődött. [2 pontot használtál fel, van még 1076. Kapsz 2 VP-t.]
Gyorsvarázsolsz! Felkészülsz az agyakban való turkálásra. [-16 pszi pont.] (Önanalízis: +1% pszi.) Erőd TF-elődött. [1 pontot használtál fel, van még 1075. Kapsz 1 VP-t.]
Fürgén varázsolsz! [-20 varázspont.] Erőd TF-elődött. [2 pontot használtál fel, van még 1073. Kapsz 2 VP-t.]

* 5. KP: vv 297 443 120 elmormolod a 297. varázslatot a 443. varázslatot a 120. varázslatot
Hihetetlen sebességgel varázsolsz. [-20 pszi pont.] (Önanalízis: +1% pszi.) Erőd TF-elődött. [2 pontot használtál fel, van még 1071. Kapsz 2 VP-t.]
Beizzik a turbómágia. Érzed, ahogy a harci induló ritmusára mozdul minden izmod (+20 támadás). [-50 varázspont.] Erőd TF-elődött. [2 pontot használtál fel, van még 1069. Kapsz 2 VP-t.]
Fürgén varázsolsz! Iszonyatosan erős mentális pajzs feszül védelmezőn az elméd köré. [-15 pszi pont.] (Önanalízis: +1% pszi.) Erőd TF-elődött. [2 pontot használtál fel, van még 1067. Kapsz 2 VP-t.]

* 6. KP: v 15 447 6 elmormolod a 15. varázslatot
Nekilátsz a varázslat elmondásának. Hamarosan összegyűlik a szükséges varázsenergia. Sikerült elmondanod a szaporítás varázslatot! Gyorsan növekedni kezd, és már a kezedben is van 6 új lótuszvirág. [-42 varázspont.] Erőd TF-elődött. [30 pontot használtál fel, van még 1037. Kapsz 36 VP-t.]

* 7. KP: vv 182 184 137 elmormolod a 182. varázslatot a 184. varázslatot a 137. varázslatot
Beizzik a turbómágia. Zöldes fényű erőtér kezd körülötted vibrálni. [-20 varázspont.] Erőd TF-elődött. [2 pontot használtál fel, van még 1035. Kapsz 2 VP-t.]
Hihetetlen sebességgel varázsolsz. [-20 varázspont.] Erőd TF-elődött. [2 pontot használtál fel, van még 1033. Kapsz 2 VP-t.]
Gyorsvarázsolsz! Felkészülsz a szemmelverésre. [-20 varázspont.] Erőd TF-elődött. [2 pontot használtál fel, van még 1031. Kapsz 2 VP-t.]

* 8. KP: kf 441 1041 0 kézbeveszed/felveszed a 441. tárgyat az 1041. tárggyal
Leveszed az arany sárkányköpenyt, majd felöltöd a láthatatlan köpenyt. Láthatatlanná váltál. [-7 varázspont.] Erőd TF-elődött. [0 pontot használtál fel, van még 1031.]
Leveszed a láthatatlan köpenyt, majd felöltöd az arany sárkányköpenyt. [0 pontot használtál fel, van még 1031.]

* 9. KP: hh 745 1546 1253 használod a 745. tárgyat az 1546. tárgyat az 1253. tárgyat
Használod a bo'adhun idolt. A varázslat működésbe lép, láthatatlanul védelmezve testedet. Erőd TF-elődött. [1 pontot használtál fel, van még 1030. Kapsz 1 VP-t.]
Teremtesz egy adag varkaudar pálinkát a varázskorsóba, majd felhajtod a mágikusan létrehozott löttyöt. Megborzongsz az alkohol hatásától. (+4 támadás, -8 védekezés - a kör végéig.) [2 pontot használtál fel, van még 1028. Kapsz 2 VP-t.]
Óvatosan előszedsz a hátizsákodból egy csillezsályalevelet, és élvezni kezded a belőle áradó illatokat. Rövid ideig bódulat lesz úrrá testeden. (Hatása a kör végéig maradandó: +19 szerencse.) [6 pontot használtál fel, van még 1022. Kapsz 7 VP-t.]

* 10. KP: h 1868 20 0 használod az 1868. tárgyat
Elővarázsolod a hangszered, és máris körülvesz a tömeg. Halatir kalapját magad elé rakod, hogy abba dobálják az összegyűltek adományaikat. Püfölni kezded a dobot, és dúdolva kíséred. Saját megítélésed szerint kiválóan játszol, igazi virtuóz módjára adod elő a dolgokat. Hatalmas tapsvihart kapsz az előadás befejezésekor, az emberek ujjonganak, füttyentgetnek. Záporoznak az aranyak a kalapodba (+25 arany). Felpezsdül a véred a zenétől. (+20 támadás élőholtak és fürkészek ellen.) (Önanalízis: +25% zene.) [20 pontot használtál fel, van még 1002. Kapsz 24 VP-t.]

vv 319 361 363 elmormolod a 319. varázslatot a 361. varázslatot a 363. varázslatot
Szupersebesen mormolsz. Az ősök tudását felhasználva harcolsz majd ebben a fordulóban. (A szörnyek több Tapasztalati Pontot érnek.) [-200 varázspont.] Erőd TF-elődött. [2 pontot használtál fel, van még 1000. Kapsz 2 VP-t.]
Gyorsvarázsolsz! Mostantól képes leszel hatékonyabban beosztani a varázslatkomponenseidet. [-200 varázspont.] Erőd TF-elődött. [6 pontot használtál fel, van még 994. Kapsz 7 VP-t.]
Fürgén varázsolsz! (Spóroltál 114 aranyat.) Mostantól nem lesz szükséged anyagi komponensre a védekező varázslataidhoz. A rúna felhúzása fájdalommal is jár. (-33 max. életerő következő táborozásod végéig.) [-33 varázspont.] Erőd TF-elődött. [16 pontot használtál fel, van még 978. Kapsz 19 VP-t.]

vv 53 139 299 elmormolod az 53. varázslatot a 139. varázslatot a 299. varázslatot
Beizzik a turbómágia. Csapásaid erősebbek lesznek! (+19 sebzés támadásonként.) [-24 varázspont.] Erőd TF-elődött. [2 pontot használtál fel, van még 976. Kapsz 2 VP-t.]
Szupersebesen mormolsz. Alkudozni fogsz. [-20 varázspont.] Erőd TF-elődött. [2 pontot használtál fel, van még 974. Kapsz 2 VP-t.]
Szupersebesen mormolsz. Elmerülsz egy rövid időre agyad legmélyebb bugyraiban, hogy számba vehesd a közeljövőben végrehajtandó teendőidet. (+20 TVP.) A meditáció végeztével frissen, energiával telve térsz magadhoz. [-100 pszi pont.] Erőd TF-elődött. [0 pontot használtál fel, van még 994.]

hh 841 1100 1145 használod a 841. tárgyat az 1100. tárgyat az 1145. tárgyat
Használod a varkaudar csészét. Szerencsésebb lettél 1 körre (+4 szerencse következő táborozásod végéig.) Erőd TF-elődött. [1 pontot használtál fel, van még 993. Kapsz 1 VP-t.]
Használod az Éjmágus tükrét. Semmi sem történik. Használod az Éjmágus tükrét. Az erőpajzs láthatatlanul vibrálni kezd körülötted. Erőd TF-elődött. [1 pontot használtál fel, van még 992. Kapsz 1 VP-t.]
Felhajtasz egy adag kreiton főzetet. Ebben a körben, ha meghalnál egy szörny elleni csatában, teljesen visszagyógyulsz és folytathatod a harcot. [1 pontot használtál fel, van még 991. Kapsz 1 VP-t.]

bb 811 812 70 beraksz a bankba a 811. tárgyat (812 darabot)
Sajnos nincs a birtokodban az a tárgy. Sajnos nincs a birtokodban az a tárgy. Beraksz a bank széfjébe 18 rézdarabot. [0 pontot használtál fel, van még 991.]

h 248 5 használod a 248. tárgyat
Behunyod a szemed, és lenyeled a rücskös követ. Érzed, ahogy az energia szétárad a testedben. Jaj de perzsel! (-70 életpont.) Hosszú ideig fetrengsz, amíg a fájdalom lassan enyhül. Pszi képességed fejlődött! (Önanalízis: +17% pszi.) Behunyod a szemed, és lenyeled a rücskös követ. Érzed, ahogy az energia szétárad a testedben. Jaj de perzsel! (-68 életpont.) Hosszú ideig fetrengsz, amíg a fájdalom lassan enyhül. Pszi képességed fejlődött! (Önanalízis: +17% pszi.) Gyorsan elnyeled a pszi követ. A következő pillanatban pusztító fájdalomhullám fut végig a testeden. (-56 életerő.) Ordítva dobálod magadat, átkozódva, amiért ilyen őrültséget követtél el. Aztán lassan magadhoz térsz. Pszi képességed fejlődött! (Önanalízis: +17% pszi.) Nagyra tátod a szádat, és elnyeled a pszi követ. Gulp! Ahogy a kő még nyelés közben szétolvad, iszonyatos fájdalom árad szét testedben. (-66 életpont.) Percekig a földön fetrengesz, míg valamennyire magadhoz térsz. Pszi képességed fejlődött! (Önanalízis: +17% pszi.) Nagyra tátod a szádat, és elnyeled a pszi követ. Gulp! Ahogy a kő még nyelés közben szétolvad, iszonyatos fájdalom árad szét testedben. (-69 életpont.) Percekig a földön fetrengesz, míg valamennyire magadhoz térsz. Pszi képességed fejlődött! Elegendő tapasztalatra tettél szert ahhoz, hogy pszi szakértelmed megnövekedjen! (Ezt a karakterlapon * jelöli.) (Önanalízis: +7% pszi.) [25 pontot használtál fel, van még 966. Kapsz 30 VP-t.]

ftv 284 7138 felt. tám/véd. varázslat a 284. varázslatot a 7138. szörnyet
Beizzik a turbómágia. Vooooaaaaah! Irtózatos fájdalom jár át, ahogy agyi kapacitásodat egy parányi mértékben megnöveled a hatalmas mennyiségű szabadjára engedett pszi energia segítségével. [-18 életpont.] (Önanalízis: +1% pszi.) A sok gyakorlás növelte tudásodat (+1 pszi). Mentális képességed érezhetően fejlődött. (+22 max. pszi pont.) [-300 pszi pont.] Erőd TF-elődött. [15 pontot használtál fel, van még 951. Kapsz 18 VP-t.]
Ok, ezt a támadó varázslatot fogod használni, ha a megadott lénnyel szembekerülsz. [0 pontot használtál fel, van még 951.]

vv 299 299 299 elmormolod a 299. varázslatot a 299. varázslatot a 299. varázslatot
Gyorsvarázsolsz! Elmerülsz egy rövid időre agyad legmélyebb bugyraiban, hogy számba vehesd a közeljövőben végrehajtandó teendőidet. (+20 TVP.) A meditáció végeztével frissen, energiával telve térsz magadhoz. [-100 pszi pont.] Erőd TF-elődött. [0 pontot használtál fel, van még 971.]
Fürgén varázsolsz! Elmerülsz egy rövid időre agyad legmélyebb bugyraiban, hogy számba vehesd a közeljövőben végrehajtandó teendőidet. (+20 TVP.) A meditáció végeztével frissen, energiával telve térsz magadhoz. [-100 pszi pont.] Erőd TF-elődött. [0 pontot használtál fel, van még 991.]
Fürgén varázsolsz! Elmerülsz egy rövid időre agyad legmélyebb bugyraiban, hogy számba vehesd a közeljövőben végrehajtandó teendőidet. (+20 TVP.) A meditáció végeztével frissen, energiával telve térsz magadhoz. [-100 pszi pont.] Erőd TF-elődött. [0 pontot használtál fel, van még 1011.]

vv 299 299 299 elmormolod a 299. varázslatot a 299. varázslatot a 299. varázslatot
Szupersebesen mormolsz. Elmerülsz egy rövid időre agyad legmélyebb bugyraiban, hogy számba vehesd a közeljövőben végrehajtandó teendőidet. (+20 TVP.) A meditáció végeztével frissen, energiával telve térsz magadhoz. [-100 pszi pont.] Erőd TF-elődött. [0 pontot használtál fel, van még 1031.]
Gyorsvarázsolsz! Elmerülsz egy rövid időre agyad legmélyebb bugyraiban, hogy számba vehesd a közeljövőben végrehajtandó teendőidet. (+20 TVP.) A meditáció végeztével frissen, energiával telve térsz magadhoz. [-100 pszi pont.] Erőd TF-elődött. [0 pontot használtál fel, van még 1051.]
Beizzik a turbómágia. Elmerülsz egy rövid időre agyad legmélyebb bugyraiban, hogy számba vehesd a közeljövőben végrehajtandó teendőidet. (+20 TVP.) A meditáció végeztével frissen, energiával telve térsz magadhoz. [-100 pszi pont.] Erőd TF-elődött. [0 pontot használtál fel, van még 1071.]

vv 299 299 299 elmormolod a 299. varázslatot a 299. varázslatot a 299. varázslatot
Hihetetlen sebességgel varázsolsz. Elmerülsz egy rövid időre agyad legmélyebb bugyraiban, hogy számba vehesd a közeljövőben végrehajtandó teendőidet. (+20 TVP.) A meditáció végeztével frissen, energiával telve térsz magadhoz. [-100 pszi pont.] Erőd TF-elődött. [0 pontot használtál fel, van még 1091.]
Hihetetlen sebességgel varázsolsz. Elmerülsz egy rövid időre agyad legmélyebb bugyraiban, hogy számba vehesd a közeljövőben végrehajtandó teendőidet. (+20 TVP.) A meditáció végeztével frissen, energiával telve térsz magadhoz. [-100 pszi pont.] Erőd TF-elődött. [0 pontot használtál fel, van még 1111.]
Gyorsvarázsolsz! Elmerülsz egy rövid időre agyad legmélyebb bugyraiban, hogy számba vehesd a közeljövőben végrehajtandó teendőidet. (+20 TVP.) A meditáció végeztével frissen, energiával telve térsz magadhoz. [-100 pszi pont.] Erőd TF-elődött. [0 pontot használtál fel, van még 1131.]

mak 2 makró 2

h 211 0 0 használod a 211. tárgyat
Belélegzel némi sáfrányport. Rögtön jobban érzed magad! (+5 TVP.) [0 pontot használtál fel, van még 1136.]

h 1271 1477 0 használod az 1271. tárgyat
Elültetsz egy jokonbia ágat Sheran cserepében, majd meglocsolod vízzel és isteni könnycseppel. Némi hajtás azonnal sarjadzani kezd, de még sok idő, míg leszüretelheted. [5 pontot használtál fel, van még 1131. Kapsz 6 VP-t.]

vv 178 326 299 elmormolod a 178. varázslatot a 326. varázslatot a 299. varázslatot
Gyorsvarázsolsz! (Spóroltál 2 vizet.) Leheletvékony mágikus aura jelenik meg a tárgyaid körül. [-20 varázspont.] Erőd TF-elődött. [2 pontot használtál fel, van még 1129. Kapsz 2 VP-t.]
Hihetetlen sebességgel varázsolsz. Gyomrod a varázslat hatására azonnal megtelik. Láthatóan szörnyeidnek is tele lett a pocija, jobbkedvűek is lettek tőle! [-70 varázspont.] Erőd TF-elődött. [3 pontot használtál fel, van még 1126. Kapsz 3 VP-t.]
Beizzik a turbómágia. Elmerülsz egy rövid időre agyad legmélyebb bugyraiban, hogy számba vehesd a közeljövőben végrehajtandó teendőidet. (+20 TVP.) A meditáció végeztével frissen, energiával telve térsz magadhoz. [-100 pszi pont.] Erőd TF-elődött. [0 pontot használtál fel, van még 1146.]

v 84 283 0 elmormolod a 84. varázslatot
Varázsolni kezdesz. Energia árad testedbe. Megidézted a szörnyidézés varázslatot! Megidézel egy aranyfecskét! Szegény gyámoltalanul pislog, nem egészen érti, hogy hol van.
(Feltételes támadás:) Egy aranyfecske! Ezt kerested. {szintje: 29.} {max. életpontja: 601-660.} Felkészülsz, hogy minél jobban el tudd kalapálni az agresszort.

Mesteri pajzsharcos lévén felkészülsz arra, hogy a pajzsoddal hárítsad ellenfeled támadásait. Gyorsan felraksz egy fizikai pajzs II varázslatot. Az ősi mágia oltalmazón körbeöleli testedet. Felkészülsz az esetleges mentális támadásra egy pszi-acéltorony felhúzásával. (Önanalízis: +1% pszi.) Potenciális célpontod gyorsan felrak egy védelem tűz ellen mágiát. Távolról őstűz varázslatot lősz a másikra. A varázslathoz szükséges komponenst megspóroltad. 328 életpontot sebeztél. Mentális energiáidat gyűrűbe gyűjtöd, majd útjának eresztesz egy direkt kontaktus I pszi támadást. A varázslathoz szükséges komponenst megspóroltad. 186 életpontot sebeztél. Elszívod ellenfeled pszi energiáit! (+180 pszi pont.) (Önanalízis: +1% pszi.) Ellenfeled mentális energiáit gyűrűbe gyűjti, majd útjának ereszt egy az agy kifacsarása pszi támadást. Semmi eredménye! (Kiválóan működik felrakott pszi-acéltorony védelmed.) Mérg. vas dobónyilat markolva becélzod a mozgó célpontot. A pontosabb célzás érdekében lenyugtatod érzékeidet. Elrepül 1 mérg. vas dobónyíl. Pontos célzásodnak köszönhetően meglőtted az aranyfecske testét. (1 támadással 123 életpontot sebezve.) Fegyvert váltasz: előkapod a pásztorbotot. Vad csatakiáltással, felemelve a pásztorbotot a másikra rontasz. A kí fantasztikus tánclépéseket ad: Haláltáncba kezdesz. {HD:} Pásztorbottal megütöd az aranyfecske testét. (1 támadással 182 életpontot sebezve.) (Nincs értelme vámpirizálni.) Mélyen koncentrálva, megidézel egy lángcsóva varázslatot, majd ellenfeledre küldöd. Semmi hatás! (védelem tűz ellen van rajta.) Az aranyfecske csőre feléd sújt, de Te könnyedén félrehajolsz. Az aranyfecske feléd csap csőrével, de sikertelenül. A varkaudar fétis gyógyított rajtad (+22 életerő ). Az aranyfecske most már meggondolná a harcot, de egy kicsit elkésett. Megölted!
Társaidtól életerőt kapsz: gyógyulsz +110 életerőt. Előveszed a gyémánt okulárét. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 1 mérg. vas dobónyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva a vadászkést, szereztél 95 aranyat. (Ez idézett szörny volt, TP sajnos nem jár érte.) (Önanalízis: +2% ütőfegyverek.)
{Csatastatisztika; sebzés: 819, sebződés: 0, gyógyulás: 22, összesen: +22 ÉP}

[-72 varázspont.] Erőd TF-elődött. [10 pontot használtál fel, van még 1136. Kapsz 12 VP-t.]

ek 40 19 0 t. energia kisütése: 40 19
Összesűríted a tárolt tudati energiáidat, és formálni kezded. Előállítottál 95 TVP-t. [-19 TU.] [0 pontot használtál fel, van még 1231.]

ek 215 20 0 t. energia kisütése: 215 20
228 varázspont felhasználásával előállítasz 19 TU-t. [0 pontot használtál fel, van még 1231.]

h 697 9999 0 használod a 697. tárgyat
Megfújod az Ezüstmágusok kürtjét. Életenergiád mágikus energiává alakul! (+1397 varázspont, -2795 életpont.) [0 pontot használtál fel, van még 1231.]
Némi tétovázás után leöntesz a torkodon egy adag sötét italt. A hatás szinte azonnal jelentkezik. ( +3215 életerő.) [0 pontot használtál fel, van még 1231.]

h 1602 260 50 használod az 1602. tárgyat
Használod az ezüstszelencét. A belsejébe 50 isteni könnycseppet dobsz. Tudod, mikor kell kinyitni - tárgyaid eltűntek, helyükön 50 kaktusztüskét találsz. [kaktusztüske ->eldobod] [3 pontot használtál fel, van még 1228. Kapsz 3 VP-t.]

v 367 429 0 elmormolod a 367. varázslatot
Elkezdesz a mágia mítikus nyelvén mormolni. A mágia tűzként árad szét tagjaidban. Megidézted a klónozás varázslatot! (Spóroltál 1 mutáns csontot.) A mutáns csontból és a belőle vett mintából a varázslat leklónozza kedvenc szörnyed. Az új példány gothag döglidérc nem igazán érti hol van, csak bambán álldogál előtted.
(Feltételes támadás:) Egy zafír sárkány! Ezt kerested. Nyugodtan várod, hogy megleckéztethessed a pimasz lényt.

Mesteri pajzsharcos lévén felkészülsz arra, hogy a pajzsoddal hárítsad ellenfeled támadásait. Nem árt az elővigyázatosság! Egy fizikai pajzs II varázslattal készülsz a csatára. Az ősi mágia oltalmazón körbeöleli testedet. Hatalmadat demonstrálandó, mormolni kezdesz. Létrejött egy tompítás. A csata nem lesz könnyű: célpontod elektromos pajzs varázslatot rak magára. Mélyen koncentrálva, megidézel egy őstűz varázslatot, majd ellenfeledre küldöd. 294 életpontot sebeztél. Pszi támadást indítasz: pillanatok alatt létrejön egy direkt kontaktus I. A varázslathoz szükséges komponenst megspóroltad. 203 életpontot sebeztél. Elszívod ellenfeled pszi energiáit! (+180 pszi pont.) (Önanalízis: +2% pszi.) Ellenfeled speciális támadást alkalmaz: harsogva csattan rajtad egy az agy kifacsarása pszi hatás. A támadásnak - hála az égnek - semmi eredménye sem volt. Ellenfeled ősvillám varázslatot lő rád. 76 életpontot vesztettél. Egy gömbvillám varázslatot dob rád a másik. 68 életpontot vesztettél. Mérg. vas dobónyilat hajítasz a másik védtelen testébe. Összpontosítasz, hogy kitérhess majd a szörny lehelete elől. Elrepül 8 mérg. vas dobónyíl. Alaposan megsorozod a zafír sárkány testét. (8 támadással 940 életpontot sebezve.) A zafír sárkány szemében félelem villan, aztán lassan lehunyja, miközben lelke kitör testének fogságából.
Társaidtól életerőt kapsz: gyógyulsz +110 életerőt. Előveszed a gyémánt okulárét. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 7 mérg. vas dobónyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva a vadászkést, szereztél 6 sárkánypikkelyt. (Ez idézett szörny volt, TP sajnos nem jár érte.)
{Csatastatisztika; sebzés: 1437, sebződés: 144, gyógyulás: 0, összesen: -144 ÉP}

[-60 varázspont.] Erőd TF-elődött. [5 pontot használtál fel, van még 1223. Kapsz 6 VP-t.]

vv 480 220 147 elmormolod a 480. varázslatot a 220. varázslatot a 147. varázslatot
Beizzik a turbómágia. [-36 varázspont.] Erőd TF-elődött. [2 pontot használtál fel, van még 1221. Kapsz 2 VP-t.]
Gyorsvarázsolsz! (+2 minden tulajdonságodra.) [-25 varázspont.] Erőd TF-elődött. [2 pontot használtál fel, van még 1219. Kapsz 2 VP-t.]
Hihetetlen sebességgel varázsolsz. Csillogó energiafelhő jelzi, hogy képes vagy a mágikus teremtmények megsebzésére. [-20 varázspont.] Erőd TF-elődött. [0 pontot használtál fel, van még 1219.]

m 1 mozogsz északkeletre
Gyomorkavaró érzés vesz erőt rajtad: a teleport varázslat befejezéseképp most visszarepít a kiinduló mezőre. Hushhh, elteleportálsz!
[115,126] A síkság "meggyűrődik", dombos vidékre vált. Oopsz, e mellett nehogy elmenj! Éles szemeddel kiszúrtál egy oltárt. Chara-din hívői építették. Észreveszel egy vaskohót. Ahogy cammogsz, egyszercsak hogy, hogy nem: kiszúrsz egy borkonyó cserjét. A helyiek még mindig a ryuku csodapalotáról beszélnek, talán érdemes lenne közelebbről is megszemlélned. (82. többszemélyes kaland, 100 TVP szükséges hozzá, innen keletre 12, északra 240 mérföldre teljesítheted.) Találsz egy kazmárt. Azanya! Olyan szobrot fedeztél fel, aminek láttán nem hiszel a szemednek. Alaposabb nézelődés után inkább mégis. Látod, hogy Atalanta egy győztes csata után jóízűen falatozik egy Thargodan hercegből. Az étvágygerjesztő alkotást nézve a te szádban is összefut a nyál... Mindenesetre kicsit elborult lehetett a művész. Egy rosszkedvű elflánnyal találkozol. Elmeséli, hogy ma van a születésnapja, és nem kapott senkitől semmit. A rokonai meghaltak a tűzviharban, és most magányos. Ahhoz, hogy felvidítsad, valamilyen szép ajándékot kellene adnod - például egy ezüst nyakláncot. Ez a segítség 4 TVP-be kerül (38. jellempróba). Felhágsz egy magasabb pontra, és a ryuku kalózkendőn keresztül körbevizslatod a tájat. Néhány mérföldre keletre megpillantasz egy drakolder csatamezőt. Délre nézve látsz egy feneketlen tavat. Nyugatra egy tükörtorony van. Északra egy quwarg ikerboly van. Jól kivehetőek a távolban. Társaidtól életerőt kapsz: gyógyulsz +34 életerőt. A sziklák mögül kibukkanó lény nem tudott meglepni. Csak egy bumshir óriásmacska. Megvető mosollyal várod a találkozást. {fizikai sebezhetőség: 90%.} {max. életpontja: 2451-2640.} Itt csata lesz.

Mesteri pajzsharcos lévén felkészülsz arra, hogy a pajzsoddal hárítsad ellenfeled támadásait. Még megfelelő a távolság - felhúzol egy fizikai pajzs II varázslatot. Az ősi mágia oltalmazón körbeöleli testedet. Védekezésképp villámgyorsan felhúzol egy hhaar burka varázst. A csata nem lesz könnyű: célpontod védelem sav ellen varázslatot rak magára. Ellenfeledre őstűz varázslatot lősz. 151 életpontot sebeztél. Mentális támadást alkalmazol: bevetsz egy agybénítás III pszit. Az ellenfél agya átmenetileg lebénult! (Önanalízis: +1% pszi.) Ellenfeled egy kézmozdulatot tesz, majd ellő egy természet haragja varázslatot. Az isteni védelem elnyeli a varázslatot. Mérg. vas dobónyilat markolva becélzod a mozgó célpontot. Lecsillapítod légzésed, felkészülve Muo-Tie Nyugalmának bevetésére. Elrepül 10 mérg. vas dobónyíl. Lövedékeiddel perforálod a bumshir óriásmacska aggresszív fejét. (10 támadással 1074 életpontot sebezve.) Félelmet nem ismerve ellenfeledre rohansz. Haláltáncba kezdesz ellenfeled körül. Felkészülsz, hogy lesújts az Erő Öklével. Ököllel borzalmas ütéseket mérve rá összetöröd a bumshir óriásmacska jobb vállát. (5 támadással 1351 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+338 életerő). A bumshir óriásmacska karma a fejed mellett suhan el! A bumshir óriásmacska még megpróbál elszaladni, de két-három lépés után összeesik, és nem mozdul többet.
Előveszed a gyémánt okulárét. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 10 mérg. vas dobónyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. 27 853 tapasztalati pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-20 varázspont.]
{Csatastatisztika; sebzés: 2576, sebződés: 0, gyógyulás: 338, összesen: +338 ÉP}

Van itt egy Zarknod ónixpiramisa (695. épület.). Éles szemeddel azonnal kiszúrod, hogy van valami a földön... Kicsit régi (kb. 1 hetes) alakváltó nyomok vezetnek nyugatra. Találsz még kb. 1 hetes alakváltó nyomokat, amelyek északra, kb. 1 hetes troll nyomokat, amelyek nyugatra, kb. 1 hetes alakváltó nyomokat, amelyek délre, kb. 1 hetes alakváltó nyomokat, amelyek keletre, kb. 2 hetes emberi nyomokat, amelyek északra, kb. 1 hetes emberi nyomokat, amelyek délre, kb. 1 hetes troll nyomokat, amelyek keletre vezetnek. (Önanalízis: +5% nyomkövetés.)
(Feltételes készítés:) Kezed lágy mozdulatokba kezd, miközben a varázsigét mormolod. A mágia tűzként árad szét tagjaidban. Elmondtad a varázsital főzése varázslatot! Együtt van minden a kotyvasztáshoz, ezért rögvest hozzálátsz. Lassan mormolod a varázsigéket, és közben a főzetbe szórod a komponenseket. Hmmm, finom lötty lesz belőle! Kimondod az utolsó szót, mire a főzet nagyot buggyan. Elkészültél! [-30 varázspont.] Erőd TF-elődött. Legyártottál 1 kreiton főzetet. [Rahn ékkő:] 1 515 tapasztalati pontot kaptál. Erőd TF-elődött.
(Feltételes készítés:) Legyártottál 1 mérg. vas dobónyilat. [Rahn ékkő:] 605 tapasztalati pontot kaptál. Erőd TF-elődött.
[15 pontot használtál fel, van még 1204. Kapsz 18 VP-t.]

ek 503 114 83 t. energia kisütése: 503 114 83
Elteleportálsz a kedvenc táborhelyedre.

A TELEPORTÁLÁS PILLANATA ELŐTTI TÉRKÉPED

114 115 116
125
126
127
(115,126) Zarknod ónixpiramisa (#695), Chara-din oltár, 255. jellempróba, vaskohó (#155), borkonyó cserje (#311, belőle készíthető: #312), 82. többszemélyes kaland, kazmár (#204, belőle készíthető: #205), művészi porolit (#720), 38. jellempróba, bumshir óriásmacskák (#492)

[114,83] A buckák elmaradoznak, és máris egy sűrű erdőben vagy! Ahogy sétálsz, egyszercsak megragadja valami a figyelmedet. Megvizsgálod közelebbről: találtál egy quwarg bolyt. Utad során felfedezel egy nekrofunt. Oopsz, e mellett nehogy elmenj! Éles szemeddel kiszúrtál egy álomvirágot. Épp virágzik! Begyűjtesz 1 álomport. Felfedeztél egy teljesen lerombolt oltárt. Oopsz, e mellett nehogy elmenj! Éles szemeddel kiszúrtál egy borkonyó cserjét. Szemedet összehúzva előrekémlelsz: igen, jól látod, találtál egy barátság szent tüzét. Találsz egy szent tölgyfát. északkeletre látsz egy viharfelhőt , benne a következő név rajzolódik ki:.
(Feltételes támadás:) Egy zafír sárkány! Ezt kerested. {szintje: 40.} {védettsége: 62 szúró, 62 vágó, 62 ütő ellen.} Mivel meglepni nem sikerült, ezért gondolkodás nélkül neked ront a szörny. Persze te sem maradsz tétlen.

Mesteri pajzsharcos lévén felkészülsz arra, hogy a pajzsoddal hárítsad ellenfeled támadásait. Még megfelelő a távolság - felhúzol egy fizikai pajzs II varázslatot. Az ősi mágia oltalmazón körbeöleli testedet. Ki tudja, mire készül a másik - jobb az óvatosság! A biztonság kedvéért felraksz egy tompítás varázst. Sajnos ellenfeled sem kezdő: felhelyez egy elektromos pajzs varázslatot. Ellenfeledre őstűz varázslatot lősz. 154 életpontot sebeztél. Pszi támadást indítasz: pillanatok alatt létrejön egy direkt kontaktus I. A varázslathoz szükséges komponenst megspóroltad. 187 életpontot sebeztél. Elszívod ellenfeled pszi energiáit! (+180 pszi pont.) (Önanalízis: +1% pszi.) Ellenfeled koncentrál, majd megindít egy az agy kifacsarása pszi támadást. Semmi hatás! Távolról ősvillám varázslatot lő rád a másik. 78 életpontot vesztettél. Ellenfeled néhány elegáns kézmozdulata után már süvít is feléd egy gömbvillám. 67 életpontot vesztettél. A lény villámokat köp rád. Villámgyorsan lehajolsz, de még így is görcsbe rándulnak az izmaid. (102 életpontot vesztettél.) Fegyvert váltasz: előkapod a teriád lándzsát. Marokra fogva a teriád lándzsát a másikra rohansz. Haláltáncba kezdesz ellenfeled körül. {HD:} Teriád lándzsával néhányszor teljesen átdöföd a zafír sárkány testét. Kritikus ütés! (5 támadással 1060 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+266 életerő). A zafír sárkány feléd harap, de sikertelenül. A zafír sárkány melléd csap a farkával! A zafír sárkány most már meggondolná a harcot, de egy kicsit elkésett. Megölted!
Átvizsgálod a testet. Úgy tűnik, alkalmasan betápoltál. Szerzeményed: egy umbatari karkötő [umbatari karkötő ládikóba-> (99,81)-> 40 arany, -2 ÉP], 6 arany, egy aranylánc [aranylánc ládikóba-> (99,81)-> 20 arany, -2 ÉP], egy ametiszt medál [ametiszt medál ládikóba-> (99,81)-> 28 arany, -2 ÉP], egy obszidián karkötő [obszidián karkötő ládikóba-> (99,81)-> 30 arany, -2 ÉP], egy ezüstshuriken [ezüstshuriken ládikóba-> (100,80)-> 8 arany, -2 ÉP] és egy aranygyűrű [aranygyűrű ládikóba-> (99,81)-> 12 arany, -2 ÉP]. Felhasználva a vadászkést, szereztél 6 sárkánypikkelyt. 23 286 tapasztalati pontot kaptál. (Önanalízis: +1% szúrófegyverek.) Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-20 varázspont.]
{Csatastatisztika; sebzés: 1401, sebződés: 259, gyógyulás: 266, összesen: +7 ÉP}

[-1 TU.] [5 pontot használtál fel, van még 1199. Kapsz 6 VP-t.]

h 1167 6 használod az 1167. tárgyat
Lefőzöl egy adag omlós szerencsemasszát. Habzsolva nyeled be az elkészült ebédet. Igazi kincsvadászhoz illő érzéseid támadnak. (Önanalízis: +11% főzés.) 6 060 tapasztalati pontot kaptál. [5 pontot használtál fel, van még 1194. Kapsz 6 VP-t.]

m 7 mozogsz északnyugatra
Gyomorkavaró érzés vesz erőt rajtad: a teleport varázslat befejezéseképp most visszarepít a kiinduló mezőre. Hushhh, elteleportálsz!
[115,126] Az erdőt dombvidék váltja fel. Néhány lefelé guruló kő figyelmeztet a veszélyre. Kissé összehúzod a szemed, hogy jobban lássál. Á, csak egy rőtmanó berzerker. {szintje: 10.} {egyik sebzési módja: 2x 4d5+8.} Mivel minden egyéb kommunikációs lehetőséget kizár a szörny agresszív magatartása, felkészülsz a csatára.

Mesteri pajzsharcos lévén felkészülsz arra, hogy a pajzsoddal hárítsad ellenfeled támadásait. Védekezésképp villámgyorsan felhúzol egy fizikai pajzs II varázst. Az ősi mágia oltalmazón körbeöleli testedet. Néhány mozdulatot teszel, mormolsz, és a következő másodpercben már hhaar burka vibrál körülötted. Egy őstűz varázslattal köszöntöd a másikat. A varázslathoz szükséges komponenst megspóroltad. 315 életpontot sebeztél. Egy izomernyesztés varázslatot dobsz ellenfeledre. A varázslathoz szükséges komponenst megspóroltad. Ellenfeled elernyed. Ennyi! A másik kigúvadt szemmel borul a földre. Meghalt.
Átvizsgálod a testet. A következő kincseket találtad: 1 rőtmanó kacagány [rőtmanó kacagány ládikóba-> (97,107)-> nem kaptál semmit! -2 ÉP]. 962 tapasztalati pontot kaptál.
{Csatastatisztika; sebzés: 315, sebződés: 2, gyógyulás: 0, összesen: -2 ÉP}

Felfedeztél egy oltárt. Chara-din híveié. Utad során felfedezel egy vaskohót. Ki nyitott szemmel jár, talál: esetedben egy borkonyó cserjét. A helyiek még mindig a ryuku csodapalotáról beszélnek, talán érdemes lenne közelebbről is megszemlélned. (82. többszemélyes kaland, 100 TVP szükséges hozzá, innen keletre 12, északra 240 mérföldre teljesítheted.) Valami érdekesre bukkantál: azonosítasz magad előtt egy kazmárt. Egy lebegő porszemekből álló műalkotást látsz. Épp új formát ölt, mégpedig ezt: Chara-din néhány satnya híve megpróbál elmenekülni egy rájuk dőlő ocsmány monolit alól, de ez szerencsére nem sikerül nekik. Az összeomló tákolmány másik oldalán Atalanta vigyorog kajánul. Egy rosszkedvű elflánnyal találkozol. Elmeséli, hogy ma van a születésnapja, és nem kapott senkitől semmit. A rokonai meghaltak a tűzviharban, és most magányos. Ahhoz, hogy felvidítsad, valamilyen szép ajándékot kellene adnod - például egy ezüst nyakláncot. Ez a segítség 4 TVP-be kerül (38. jellempróba). Felhágsz egy magasabb pontra, és a ryuku kalózkendőn keresztül körbevizslatod a tájat. Ahogy a szemedet erőlteted, észreveszel keletre egy drakolder csatamezőt. Délre nézve látsz egy feneketlen tavat. Nyugatra egy tükörtorony van. Északra egy quwarg ikerboly van. Még jó, hogy ilyen remek a látásod. Van itt egy Zarknod ónixpiramisa (695. épület.). Nyomok után kutatsz, sikeresen! Kicsit régi (kb. 1 hetes) alakváltó nyomok vezetnek nyugatra. Találsz még kb. 1 hetes alakváltó nyomokat, amelyek északra, kb. 1 hetes troll nyomokat, amelyek nyugatra, kb. 1 hetes alakváltó nyomokat, amelyek délre, kb. 1 hetes alakváltó nyomokat, amelyek keletre, kb. 2 hetes emberi nyomokat, amelyek északra, kb. 1 hetes emberi nyomokat, amelyek délre, kb. 1 hetes troll nyomokat, amelyek keletre vezetnek. (Önanalízis: +5% nyomkövetés.)
[7 pontot használtál fel, van még 1187. Kapsz 8 VP-t.]

v 198 123 126 elmormolod a 198. varázslatot
Varázsolni kezdesz. Bizsergető, csípős érzés fut végig rajtad. Kimondva az utolsó varázsszót, létrehoztad a tiltott teleport varázslatot! Vuuush, elteleportálsz!

A TELEPORTÁLÁS PILLANATA ELŐTTI TÉRKÉPED

114 115 116
125
126
127
(115,126) Zarknod ónixpiramisa (#695), Chara-din oltár, 255. jellempróba, vaskohó (#155), borkonyó cserje (#311, belőle készíthető: #312), 82. többszemélyes kaland, kazmár (#204, belőle készíthető: #205), művészi porolit (#720), 38. jellempróba, bumshir óriásmacskák (#492), rőtmanó berzerker (#369)

[123,126] Elmaradoznak a dombok, újra sík vidéken vagy. Nem messze tőled három szarka veszekszik valami fénylő kavicsdarabon. Ahogy sétálsz, egyszercsak megragadja valami a figyelmedet. Megvizsgálod közelebbről: találtál egy lebegő erődöt. Oopsz, e mellett nehogy elmenj! Éles szemeddel kiszúrtál egy lávatavat. Egy női hangot hallasz: "Segítség!" Kapkodod a fejed, de csak pár másodperc múlva találod meg a hang forrását. A melletted álló magas tölgy kinyúló ágán egy gyönyörű elf nő ül. "Nézd vándor s figyeld bajom, lantom néma s nem hallhatom, csak egy kicsiny húr kéne még, egy húrért egy húron pendülnék." Nem hiába fejlesztetted az intelligenciádat: "Megpurcant egy drótszőr, mi?" Ha segíteni akarsz a bárdon, egy drótszőrre és 5 TVP-re van szükséged (49. jellempróba). Egyszercsak megtorpansz. Hohó, nicsak, mit fedeztél fel: egy oltárt. Chara-din hívői építették. Egyszercsak megtorpansz. Hohó, nicsak, mit fedeztél fel: egy álomvirágot. Épp virágzik! Begyűjtesz 1 álomport.
(Feltételes mászás:) Egy csáp szinte a földig lóg. A pókkarmok megtapadnak a felületen, így próbálsz egyre feljebb jutni a feletted lebegő behemót teste felé. Lépésről-lépésre haladsz, így jó időbe telik, míg eléred a leviatán hasát. Ezután felmászol a vastag, csúszós bőrön a hátáig, és ott megpillantod az erődöt. Csak pár lépés, és találsz egy bejáratot. Egy bűzös és sötét átjárón keresztül egy nagy terembe jutsz. (Önanalízis: +4% mászás.) Információgyűjtő bámészkodásodat kaparászó zajok zavarják meg. Rémülten fordulsz meg a tengelyed körül. Ez egy varkaudar pusztító! { sav alapú varázslat nem hat rá.} {max. életpontja: 4201-5100.}

Mesteri pajzsharcos lévén felkészülsz arra, hogy a pajzsoddal hárítsad ellenfeled támadásait. Hatalmadat demonstrálandó, mormolni kezdesz. Létrejött egy fizikai pajzs II. Az ősi mágia oltalmazón körbeöleli testedet. Hatalmadat demonstrálandó, mormolni kezdesz. Létrejött egy ongóliant tombolás. Öregedtél 2 évet. Ellenfeledre őstűz varázslatot lősz. A varázslathoz szükséges komponenst megspóroltad. 339 életpontot sebeztél. Néhány elegáns kézmozdulat után már süvít is ellenfeled felé egy káosz szava. A varázslathoz szükséges komponenst megspóroltad. 2039 életpontot sebeztél. Mérg. vas dobónyilat hajítasz a másik védtelen testébe. A pontosabb célzás érdekében lenyugtatod érzékeidet. Elrepül 11 mérg. vas dobónyíl. Lövedékeiddel perforálod a varkaudar pusztító testét. (11 támadással 1012 életpontot sebezve.) A szörny egy savdárdát formál a semmiből, majd feléd hajítja. (A(z) saválló fülbevaló védett meg.) Félelmet nem ismerve a másikra rontasz. Használod a Belső időt. A kí-energiák fókuszálása lehetővé tesz számodra egy Kobraharapást. Ököllel többször eltalálod a varkaudar pusztító testét. (6 támadással 1425 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+357 életerő). Nem sikerült a varkaudar pusztító ravasz és erős ütései közül mindet hárítanod. (6 támadástól 640 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +128 ÉP.) Erős pajzscsapással hárítod ellenfeled ütését, aki saját magát sebzi meg a pajzsodon 67 életpont sebzés. Jobbra-balra szökkenve osztja a varkaudar pusztító nehezen védhető csapásait. (6 támadástól 668 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +134 ÉP.) Erős pajzscsapással hárítod ellenfeled ütését, aki saját magát sebzi meg a pajzsodon 70 életpont sebzés. Nem vagy felkészülve a varkaudar pusztító gyors oldaltámadására. Többször eltalálja a bal karodat. (6 támadástól 563 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +113 ÉP.) Erős pajzscsapással hárítod ellenfeled ütését, aki saját magát sebzi meg a pajzsodon 59 életpont sebzés. A varkaudar fétis gyógyított rajtad (+22 életerő ). A varkaudar pusztító még megpróbál elszaladni, de két-három lépés után összeesik, és nem mozdul többet.
Társaidtól életerőt kapsz: gyógyulsz +110 életerőt. Előveszed a gyémánt okulárét. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 11 mérg. vas dobónyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. 69 817 tapasztalati pontot kaptál. (Önanalízis: +1% ökölvívás.) Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-20 varázspont.]
{Csatastatisztika; sebzés: 5011, sebződés: 1871, gyógyulás: 754, összesen: -1117 ÉP}

Pár pillanat telik csak el, és újabb ellenfél bukkan fel előtted. Ez egy káoszlovag! {szintje: 62.} {max. életpontja: 5801-8000.}

Mesteri pajzsharcos lévén felkészülsz arra, hogy a pajzsoddal hárítsad ellenfeled támadásait. Nem árt az elővigyázatosság! Egy fizikai pajzs II varázslattal készülsz a csatára. Az ősi mágia oltalmazón körbeöleli testedet. Még megfelelő a távolság - felhúzol egy ongóliant tombolás varázslatot. Öregedtél 2 évet. Ellenfeledre fekete energia varázslatot lősz. A varázslathoz szükséges komponenst megspóroltad. 1604 életpontot sebeztél. Ellenfeled védettsége csökkent. Támadó varázslatot alkalmazol: ellenfeledre istenítélet varázslatot lősz. A varázslathoz szükséges komponenst megspóroltad. 3361 életpontot sebeztél. (50 ép-t sebződsz te is.) (A varázslat 336 életerőt gyógyított.) Mielőtt közelharcba bocsátkoznál, mérg. vas dobónyilat ragadva megsorozod ellenfeledet. Megszáll a Muo-Tie féle nyugalom. Elrepül 11 mérg. vas dobónyíl. Alaposan megsorozod a káoszlovag tetovált testét. (11 támadással 1066 életpontot sebezve.) Ellenfeled mereven rád néz, majd megindítja mentális támadását. Tudatodat megacélozva, ellenállsz a támadásnak. Félelmet nem ismerve a másikra ugrasz. A kí fantasztikus tánclépéseket ad: Haláltáncba kezdesz. Gyors, pergő támadásokkal útjára indítasz egy Sziklazuhatagot. Ököllel néhányszor megcsapod a káoszlovag bal oldalát. (6 támadással 1259 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+314 életerő). A káoszlovag támadásai összeszabdalják a lábaidat! (9 támadástól 2514 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +503 ÉP.) Erős pajzscsapással hárítod ellenfeled ütését, aki saját magát sebzi meg a pajzsodon 266 életpont sebzés. A varkaudar fétis gyógyított rajtad (+22 életerő ). A káoszlovag összecsuklik, majd megpróbál feltápászkodni, de végleg elhagyja az ereje, és elterül. Megölted.
Társaidtól életerőt kapsz: gyógyulsz +110 életerőt. Előveszed a gyémánt okulárét. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 11 mérg. vas dobónyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. 101 233 tapasztalati pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-20 varázspont.]
{Csatastatisztika; sebzés: 7556, sebződés: 2564, gyógyulás: 1175, összesen: -1389 ÉP}

Egy kupacot látsz. Biztos kincs! Megpiszkálod. A kupac megmozdul. Ez egy háromfejű quiss! {pajzszúzás varázslat nem hat rá.} {támadása: 190.}

Mesteri pajzsharcos lévén felkészülsz arra, hogy a pajzsoddal hárítsad ellenfeled támadásait. Gyorsan felraksz egy fizikai pajzs II varázslatot. Az ősi mágia oltalmazón körbeöleli testedet. Nem árt valamilyen védekező mágiát alkalmazni: hhaar burka létrehozásához szükséges szavakat mormolsz. Egy számodra ismeretlen védekező rúnavarázst mormol el ellenfeled. Az elnyelés kiolt minden védekező varázslatot. Egy fekete energia varázslatot dobsz ellenfeledre. A varázslathoz szükséges komponenst megspóroltad. 1466 életpontot sebeztél. Ellenfeled védettsége csökkent. Üdvözlésképpen egy istenítélet varázslatot eresztesz meg ellenfeled irányába. A varázslathoz szükséges komponenst megspóroltad. 3147 életpontot sebeztél. (50 ép-t sebződsz te is.) (A varázslat 314 életerőt gyógyított.) Ellenfeled mormol, majd ujjaiból kirepül egy hangcsapás varázslat. 271 életpontot vesztettél. Az elviselhetetlen hang még sokáig ott visszhangzik fejedben! Egy armageddon varázslattal köszönt csatapartnered. Az isteni védelem elnyeli a varázslatot. Egy háló varázslatot dob rád a másik. Szerencsére nem hatott rád. Mélyen koncentrálva, ellenfeled megidéz egy háló varázslatot, majd rád küldi. Semmi eredménye! Mielőtt közelharcba bocsátkoznál, mérg. vas dobónyilat ragadva megsorozod ellenfeledet. Hogy pontosabban célozhass, Muo-Tie Nyugalmának technikáját alkalmazod. Elrepül 10 mérg. vas dobónyíl. Alaposan megsorozod a háromfejű quiss testét. (10 támadással 1201 életpontot sebezve.) A szörny képességét próbálja használni, de te ügyesen kitérsz a támadás elől. Fegyvert váltasz: előkapod a pásztorbotot. Elszántan ellenfeledre rohansz. Félelmetes Haláltáncba kezdesz, elvágva ellenfeled menekülésének útját. {HD:} Pásztorbottal gyengén megütögeted a háromfejű quiss pikkelyes nyakát. (3 támadással 547 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+137 életerő). Egy kézmozdulatot teszel, majd ellősz egy lángcsóva varázslatot. 59 életpontot sebeztél. A háromfejű quiss nyelve halálos szorítással tekeredik a nyakadra. (3 támadástól 2241 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +449 ÉP.) Erős pajzscsapással hárítod ellenfeled ütését, aki saját magát sebzi meg a pajzsodon 237 életpont sebzés. A háromfejű quiss farkával halálos csapást mér a fejedre! (1 támadástól 520 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +104 ÉP.) Erős pajzscsapással hárítod ellenfeled ütését, aki saját magát sebzi meg a pajzsodon 54 életpont sebzés. A varkaudar fétis gyógyított rajtad (+22 életerő ). A kreiton főzet megmenti az életed (+4065 életerő). A háromfejű quiss összeesik, és nem mozdul többé. Megölted!
Előveszed a gyémánt okulárét. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 10 mérg. vas dobónyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. 130 906 tapasztalati pontot kaptál. (Önanalízis: +1% dobófegyverek.) Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-20 varázspont.]
{Csatastatisztika; sebzés: 6711, sebződés: 3082, gyógyulás: 1026, összesen: -2056 ÉP}

Jobban szemügyre veszed az erőd belsejét. Ez igen, kincsre bukkansz, találsz 1 kék golyót. A pókkarmokat újra felcsatolva, lefelé mászol, hamar leérsz. Felhágsz egy magasabb pontra, és a ryuku kalózkendőn keresztül körbevizslatod a tájat. Amikor keletre nézel, észreveszel egy moa romokat. Délre nézve látsz egy ganüid masszakaptárat. Jól kivehetőek a távolban.

Észreveszel valamit a földön. Szinte felismerhetetlen (kb. 3 hetes) törpe nyomok vezetnek délre. Találsz még kb. 2 hetes törpe nyomokat, amelyek keletre, kb. 1 hetes kobudera nyomokat, amelyek keletre, kb. 1 hetes troll nyomokat, amelyek délre vezetnek. (Önanalízis: +5% nyomkövetés.)
[-100 varázspont.] Erőd TF-elődött. [70 pontot használtál fel, van még 1117. Kapsz 84 VP-t.]

im imádkozol
Az oltárra helyezel 92 szent kelyhet, remélve, hogy istened feltölti könnycseppjeivel. Egy óra telik el buzgó mormolással. A szent kehely megtelt! Forró, simogató fuvallat szalad végig hátadon. Az imád meghallgatásra került. (+40 varázspont.) Figyelmedet a földenergiavonalak rezdülései irányítják a földelem síkját megzavaró lényre: egy karmos tankány. {szintje: 10.} {védettsége: 30 szúró, 30 vágó, 16 ütő ellen.} Sikoltozva menekülsz, rettegve a végső pusztulástól... Hirtelen istened hangja tölti be a teret: Kudarcot vallottál! Sokat kell tanulnod, hogy jóvátehesd hibád! [-678 TP] [30 pontot használtál fel, van még 1087. Kapsz 36 VP-t.]

ek 559 120 127 t. energia kisütése: 559 120 127
Vuuush, elteleportálsz! Lekuporodsz a földre, és összpontosítasz. Minden idegszáladdal arra a helyre koncentrálsz, ahová szeretnél eljutni, majd hagyod, hogy tested, minden egyéb holmiddal együtt a dimenziók közti térbe zuhanjon. Némi tájékozódási anomália után, sikeresen azonosítod pillanatnyi helyzeted, és máris úszni kezdesz a Semmiben, célod felé. Már látod is! Ismét koncentrálsz, és néhány pillanattal később meditációs pózban térsz magadhoz, pontosan azon a helyen, ahová indultál! Ez aztán a mutatvány!

A TELEPORTÁLÁS PILLANATA ELŐTTI TÉRKÉPED

122 123 124
125
126
127
(123,126) lebegő erőd (#1756), lávató (#595), 49. jellempróba, Chara-din oltár, álomvirág (#395, belőle készíthető: #396), varkaudar pusztító (#7134), káoszlovag (#7139), háromfejű quiss (#7138)

[120,127] Dombos terepre érkeztél. Utad során felfedezel egy nagyobb phua-kúpot. Észreveszel egy vaskohót. Ahogy sétálsz, egyszercsak megragadja valami a figyelmedet. Megvizsgálod közelebbről: találtál egy oltárt. Tharr hívői építették. Ahogy sétálsz, egyszercsak megragadja valami a figyelmedet. Megvizsgálod közelebbről: találtál egy csillezsályát. Utad során felfedezel egy rát-fát. Egyszercsak megtorpansz. Hohó, nicsak, mit fedeztél fel: egy borkonyó cserjét. Találsz egy olvasztókemencét. Egyszercsak megtorpansz. Hohó, nicsak, mit fedeztél fel: egy teljesen lerombolt törpe bányát. Egy vén tazunkaróka botorkál előtted az úton. Már nincs ereje ennivalót szerezni. Ha meg akarod etetni, rajta - ehhez egy kajára van szükség, és 0 TVP-re (27. jellempróba). Felhágsz egy magasabb pontra, és a ryuku kalózkendőn keresztül körbevizslatod a tájat. Néhány mérföldre északkeletre megpillantasz egy teriád települést. Északra nézve látsz egy draklen citadellát. Még jó, hogy ilyen remek a látásod.

Megvizsgálod a talajt. Nem valami friss (kb. 1 hetes) troll nyomok vezetnek északra. Találsz még kb. 1 hetes alakváltó nyomokat, amelyek északkeletre, kb. 1 hetes troll nyomokat, amelyek északkeletre vezetnek. (Önanalízis: +5% nyomkövetés.)
(Feltételes készítés:) Begyűjtöttél 3 csillezsályalevelet. [Rahn ékkő:] 2 726 tapasztalati pontot kaptál. Erőd TF-elődött.
[-15 pszi pont.] [-1 TU.] [19 pontot használtál fel, van még 1068. Kapsz 22 VP-t.]

tim 25 titkosírás megfejtése 25
A találós kérdés a phua-kúp oldalán az orrod előtt materializálódik.

Elővéve minden tudásodat, nekilátsz, hogy megkeresd a megoldást. (Önanalízis: +6% titkosírás.) A sok gyakorlás növelte tudásodat (+1 titkosírás). HURRÁ! Megvan a megoldás (de nem kötöd a saját orrodra). Hangosan kimondod a szót. AAááhhhh! Zümmögve félrehúzódik a phua-kúp ajtaja. Kicsit furcsa szag leng körül, ahogy belépsz a phua-kúpba. A falakból halvány fény világít, fáklyára nincs szükség. Hajaj, gondok vannak! Egy Moa teremtmény, egy massza rohan rád meglepetésszerűen! Óriási, ekkorát még sosem láttál! {egyik sebzési módja: 1x 1d85+22.}
Összetörsz 1 varázskövet. (+100 varázspont.)

Mesteri pajzsharcos lévén felkészülsz arra, hogy a pajzsoddal hárítsad ellenfeled támadásait. Nem árt valamilyen védekező mágiát alkalmazni: fizikai pajzs II létrehozásához szükséges szavakat mormolsz. Az ősi mágia oltalmazón körbeöleli testedet. Még megfelelő a távolság - felhúzol egy elektromos pajzs varázslatot. Sajnos ellenfeled sem kezdő: felhelyez egy lidércidézés varázslatot. Megjelenik egy lidérc! Egy kézmozdulatot teszel, majd ellősz egy őstűz varázslatot. 336 életpontot sebeztél. Néhány elegáns kézmozdulat után már süvít is ellenfeled felé egy izomernyesztés. (Spóroltál 2 vizet.) Ellenfeled elernyed. Mélyen koncentrálva, ellenfeled megidéz egy ősi hurrikán varázslatot, majd rád küldi. 299 életpontot vesztettél. Mielőtt közelharcba bocsátkoznál, mérg. vas dobónyilat ragadva megsorozod ellenfeledet. A Kitérés Művészetének technikáját alkalmazod majd. Elrepül 10 mérg. vas dobónyíl. Lövedékeiddel perforálod az óriásmassza testét. (10 támadással 1188 életpontot sebezve.) Ellenfeled kitátja pofáját, és máris elektromos szikrák repülnek feléd. Mosolyogva bámulod a kék szikrákat. Félelmet nem ismerve ellenfeledre rontasz. Használod a Belső időt. Emberfeletti gyorsaságot kölcsönöz számodra a kí, de ez szükséges is a Sziklazuhataghoz. Ököllel többször kegyetlenül megütöd az óriásmassza testét. (8 támadással 1886 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+472 életerő). A szörny mancsával apró sebet ejt a bal kezeden. (1 támadástól 8 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +2 ÉP.) A lidérc téged támad! Szerencsére nem talált. Erős pajzscsapással hárítod ellenfeled ütését, aki saját magát sebzi meg a pajzsodon 0 életpont sebzés. Az óriásmassza nyelvét kilökve, kisebb sebet ejt jobb kezeden. (1 támadástól 3 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +1 ÉP.) A mágus kinyújtja a kezét, és a következő pillanatban apró villámok cikáznak feléd. Félig megúsztad. 54 életpontot vesztettél. A lidérc téged támad! Szerencsére nem talált. Az óriásmassza farkával meglegyinti a válladat. (1 támadástól 22 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +5 ÉP.) A lidérc téged támad! Szerencsére nem talált. Erős pajzscsapással hárítod ellenfeled ütését, aki saját magát sebzi meg a pajzsodon 2 életpont sebzés. Az óriásmassza ostorszerű nyelve véres csíkot hagy maga után bőrödön. (1 támadástól 3 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +1 ÉP.) A lidérc téged támad! Szerencsére nem talált. Az óriásmassza összecsuklik, majd megpróbál feltápászkodni, de végleg elhagyja az ereje, és elterül. Megölted.
Előveszed a gyémánt okulárét. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 10 mérg. vas dobónyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva a vadászkést, szereztél 2 acélpengőkét. [acélpengőke ládikóba-> (97,107)-> nem kaptál semmit! -2 ÉP] 83 780 tapasztalati pontot kaptál. (Önanalízis: +1% ökölvívás.) (Önanalízis: +1% dobófegyverek.) Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-20 varázspont.]
{Csatastatisztika; sebzés: 3412, sebződés: 391, gyógyulás: 481, összesen: +90 ÉP}

Keresgélni kezdesz a kúp belsejében, hátha találsz valami érdekeset. Egy csodálatos moa jádekő! Van itt még valami! Egy fantasztikus moa obszidián! Elhagyod a phua-kúpot. [25 pontot használtál fel, van még 1043. Kapsz 30 VP-t.]

hh 367 367 1145 használod a 367. tárgyat a 367. tárgyat az 1145. tárgyat
A munkában a mélységi grittang segít. Kiásol egy nagy gödröt. Az ásás eredménnyel járt! Találtál 1 óndarabot! (Önanalízis: +2% bányászat.) [11 pontot használtál fel, van még 1032. Kapsz 13 VP-t.]
A munkában a mélységi grittang segít. Kiásol egy nagy gödröt. Eredményes volt a munkád. Kiástál 1 óndarabot! (Önanalízis: +3% bányászat.) [11 pontot használtál fel, van még 1021. Kapsz 13 VP-t.]
Felhajtasz egy adag kreiton főzetet. Ebben a körben, ha meghalnál egy szörny elleni csatában, teljesen visszagyógyulsz és folytathatod a harcot. [1 pontot használtál fel, van még 1020. Kapsz 1 VP-t.]

hh 367 367 367 használod a 367. tárgyat a 367. tárgyat a 367. tárgyat
A munkában a mélységi grittang segít. Egy jó nagy lukat ástál. Sikeres volt a földtúrás: Kiástál 1 rézdarabot! (Önanalízis: +3% bányászat.) [11 pontot használtál fel, van még 1009. Kapsz 13 VP-t.]
A munkában a mélységi grittang segít. Kiásol egy nagy gödröt. Az ásás eredménnyel járt! Találtál 1 óndarabot! (Önanalízis: +3% bányászat.) [11 pontot használtál fel, van még 998. Kapsz 13 VP-t.]
A munkában a mélységi grittang segít. Egy szép, mély gödröt ástál. Az ásás eredménnyel járt! Találtál 1 óndarabot! (Önanalízis: +3% bányászat.) [11 pontot használtál fel, van még 987. Kapsz 13 VP-t.]

mak 3 makró 3

v 84 283 0 elmormolod a 84. varázslatot
Koncentrálsz, majd hozzálátsz a mágia megidézésének. A mágia tűzként árad szét tagjaidban. Elmormoltad a szörnyidézés varázslatot! (Spóroltál 1 aranyat.) Megidézel egy aranyfecskét! Szegény gyámoltalanul pislog, nem egészen érti, hogy hol van.
(Feltételes támadás:) Egy aranyfecske! Ezt kerested. {védettsége: 0 szúró, 0 vágó, 0 ütő ellen.} No, ma sem fognak berozsdálni az izmaid. Felkészülten várod ellenfeled.
Híján vagy a varázsenergiának - gyorsan összetörsz 1 varázskövet. (+100 varázspont.)

Mesteri pajzsharcos lévén felkészülsz arra, hogy a pajzsoddal hárítsad ellenfeled támadásait. Gyorsan felraksz egy fizikai pajzs II varázslatot. Az ősi mágia oltalmazón körbeöleli testedet. Szemöldöködet összehúzva koncentrálsz, ahogy pszi-acéltorony pszi védekezést raksz fel. (Önanalízis: +1% pszi.) A csata nem lesz könnyű: célpontod védelem tűz ellen varázslatot rak magára. Mélyen koncentrálva, megidézel egy őstűz varázslatot, majd ellenfeledre küldöd. 348 életpontot sebeztél. Pszi támadást indítasz: pillanatok alatt létrejön egy direkt kontaktus I. 177 életpontot sebeztél. Elszívod ellenfeled pszi energiáit! (+180 pszi pont.) (Önanalízis: +1% pszi.) Ellenfeled mentális energiáit gyűrűbe gyűjti, majd útjának ereszt egy az agy kifacsarása pszi támadást. A támadása szerencsére hatástalan volt. (pszi-acéltorony védett meg.) Mérg. vas dobónyilat hajítasz a másik védtelen testébe. Hogy pontosabban célozhass, Muo-Tie Nyugalmának technikáját alkalmazod. Elrepül 1 mérg. vas dobónyíl. Becsapódva, megdöfi az aranyfecske jobb vállát. (1 támadással 122 életpontot sebezve.) A szörny még egy utolsó halálüvöltést hallat, majd eldől.
Előveszed a gyémánt okulárét. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 1 mérg. vas dobónyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva a vadászkést, szereztél 97 aranyat. (Ez idézett szörny volt, TP sajnos nem jár érte.)
{Csatastatisztika; sebzés: 647, sebződés: 0, gyógyulás: 0, összesen: +0 ÉP}

[-72 varázspont.] Erőd TF-elődött. [10 pontot használtál fel, van még 977. Kapsz 12 VP-t.]

h 1477 6 5 használod az 1477. tárgyat
Elhatározod, hogy most repülni fogsz egyet. Előveszed a jokonbia ágat, a lábad közé kapod, elől jól megmarkolod aztán. Juhéjj! A levegőbe szökkensz. Minden figyelmed leköti, hogy ülve maradj, ezért fogalmad sincs, merre jársz. [10 pontot használtál fel, van még 967. Kapsz 12 VP-t.]

AZ UTAZÁS MEGKEZDÉSE ELŐTTI TÉRKÉPED

119 120 121
126
127
(120,127) nagyobb phua-kúp (#1410), vaskohó (#155), 255. jellempróba, Tharr oltár, csillezsálya (#1252, belőle készíthető: #1253), rát-fa (#77, belőle készíthető: #69), borkonyó cserje (#311, belőle készíthető: #312), olvasztókemence (#86), törpe bánya (#435), 27. jellempróba, óriásmassza (#840), aranyfecske (#283)

[115,127] Egyre többet mászva veszed észre, hogy már hatalmas hegyek között vagy. Néhány lefelé guruló kő figyelmeztet a veszélyre. Csak egy hótarantula. Megvető mosollyal várod a találkozást. {háló varázslat nem hat rá.} {támadása: 62.} Itt csata lesz.
Kinyered egy manakristály energiáját. (+1789 varázspont.)

Mesteri pajzsharcos lévén felkészülsz arra, hogy a pajzsoddal hárítsad ellenfeled támadásait. Hatalmadat demonstrálandó, mormolni kezdesz. Létrejött egy fizikai pajzs II. Az ősi mágia oltalmazón körbeöleli testedet. Hatalmadat demonstrálandó, mormolni kezdesz. Létrejött egy fehér glóbusz. Egy őstűz varázslatot dobsz ellenfeledre. 339 életpontot sebeztél. Néhány elegáns kézmozdulat után már süvít is ellenfeled felé egy izomernyesztés. A varázslathoz szükséges komponenst megspóroltad. Ellenfeled elernyed. Mérg. vas dobónyilat hajítasz a másik védtelen testébe. A Kitérés Művészetének technikáját alkalmazod majd. Elrepül 1 mérg. vas dobónyíl. Pontos célzásodnak köszönhetően meglőtted a hótarantula hófehér potrohát. (1 támadással 117 életpontot sebezve.) A szörny hideget lehel! Fürdesz a hópelyhek özönében. Fegyvert váltasz: előkapod a teriád lándzsát. Félelmet nem ismerve a másikra rohansz. Haláltáncba kezdesz ellenfeled körül. {HD:} Teriád lándzsával tökéletesen perforálod a hótarantula hófehér potrohát. (6 támadással 1199 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+299 életerő). A hótarantula feléd sújt csáprágóival, de mellé! A másik elterül, rángatózik egy kicsit, majd csendben meghal.
Előveszed a gyémánt okulárét. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 1 mérg. vas dobónyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva a vadászkést, szereztél 1 tarantulakarmot. [tarantulakarom ládikóba-> (97,107)-> 20 arany, -2 ÉP] 17 245 tapasztalati pontot kaptál. (Önanalízis: +1% szúrófegyverek.) Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-20 varázspont.]
{Csatastatisztika; sebzés: 1655, sebződés: 2, gyógyulás: 299, összesen: +297 ÉP}

Egy feneketlen tóhoz érkeztél. Ivás után megtöltöd a vizestömlőt is. Egy lebegő porszemekből álló műalkotást látsz. Épp új formát ölt, mégpedig ezt: Chara-din néhány satnya híve megpróbál elmenekülni egy rájuk dőlő ocsmány monolit alól, de ez szerencsére nem sikerül nekik. Az összeomló tákolmány másik oldalán Atalanta vigyorog kajánul. Ahogy sétálsz, egyszercsak megragadja valami a figyelmedet. Megvizsgálod közelebbről: találtál egy törpe bányát. Oopsz, e mellett nehogy elmenj! Éles szemeddel kiszúrtál egy tündöklő szobrot. Elenios rád kacsint! Néhány mákrózsa virág hullik a lábad elé. Miközben felveszed, boldogan tapasztalod, hogy egy harmadik szem varázslat került rád. Hálásan nézel Elenios szemébe. (Feltételes úszás:) Felöltöd a rájabőr úszógatyát. Felöltöd a sikamlós búvárruhát. Leveted magadról a páncélt, és az egyéb, súlyos cuccokkal együtt a parton hagyod. A víz nem túl meleg, de gyorsan mozogni kezdesz, és így már nem fázol. Tempózni kezdesz, zsákmány után lesve, majd lemerülsz. Harcban a bevált avenirt fogod használni. Úszik feléd valami. Egy hínárevő piranha! {szintje: 4.}

Félelmet nem ismerve a másikra rontasz. Haláltáncba kezdesz ellenfeled körül. Avenirral teljesen átszúrod a hínárevő piranha uszonyát. (1 támadással 155 életpontot sebezve.) (Nincs értelme vámpirizálni.) A hínárevő piranha megpróbál beléd marni, de kudarca teljes. Az élet elillant ellenfeled testéből. Bugyborékolva alámerül.
Felhasználva a vadászkést, szereztél 4 kaját. 162 tapasztalati pontot kaptál.
{Csatastatisztika; sebzés: 155, sebződés: 0, gyógyulás: 0, összesen: +0 ÉP}

Öblös karcsapásokkal úszol tovább a mélybe. Hirtelen megpillantasz valamit. Egy trix vadász! {szintje: 16.} {támadása: 60.}

Meglengetve az avenirt ellenfeledre rohansz. Haláltáncba kezdesz ellenfeled körül. Avenirral nagy lendületekkel át- meg átszúrod a trix vadász testét. (2 támadással 305 életpontot sebezve.) (Nincs értelme vámpirizálni.) Bár ügyesen védekezel, a trix vadász sem kezdő, és megdöfködi a mellkasodat. (3 támadástól 18 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +4 ÉP.) Ellenfeled némi rángatózás után bugyborékolva leheli ki a lelkét!
Átvizsgálod a testet. Úgy tűnik, alkalmasan betápoltál. Szerzeményed: 1 trix harci totem, 1 trix gyógypálca és 1 zafír medallion [zafír medallion ládikóba-> (96,108)-> 25 arany, -2 ÉP]. 2 551 tapasztalati pontot kaptál. (Önanalízis: +1% víziharc.)
{Csatastatisztika; sebzés: 305, sebződés: 20, gyógyulás: 4, összesen: -16 ÉP}

Szinte összeprésel a feletted lévő sok víz, ahogy haladsz lefelé. Úszik feléd valami. Egy trix mágustanonc! {szintje: 26.} {egyik sebzési módja: 1x 10d14+6.}

Mélyen koncentrálva, ellenfeled megidéz egy izomernyesztés varázslatot, majd rád küldi. Semmi eredménye! Félelmet nem ismerve ellenfeledre rohansz. Használod a Belső időt. Avenirral több döféssel felnyársalod a trix mágustanonc testét. (2 támadással 304 életpontot sebezve.) (Nincs értelme vámpirizálni.) Félrehajolsz, de a trix mágustanonc karmai így is karcolják az arcodat. (1 támadástól 32 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +7 ÉP.) A mágus kezéből láng csap feléd. Félig megúsztad. 18 életpontot vesztettél. Ennyi! A szörny végre a halálát lelte!
Alaposan átvizsgálod a tetemet. Kincs! KIIINCS! Lássuk, mire bukkantál: 1 trix fiola, 1 trix gyógypálca és 1 pszi kő. 5 636 tapasztalati pontot kaptál. (Önanalízis: +1% víziharc.)
{Csatastatisztika; sebzés: 304, sebződés: 50, gyógyulás: 7, összesen: -43 ÉP}

Szinte összeprésel a feletted lévő sok víz, ahogy haladsz lefelé. Hopplá! Nemcsak te vagy az egyedüli fürdőző. Jön feléd egy trix nőstény! {szintje: 21.} {max. életpontja: 181-270.}

Félelmet nem ismerve a másikra támadsz. Ellenfeled nem menekülhet: a kí döbbenetes Haláltáncába kezdesz. Avenirral nagy lendületekkel át- meg átszúrod a trix nőstény manófejét. (3 támadással 447 életpontot sebezve.) (Nincs értelme vámpirizálni.) A trix nőstény karmai majdnem eltalálnak! Az élet elillant ellenfeled testéből. Bugyborékolva alámerül.
Átkutatod a tetemet. Úgy tűnik, alkalmasan betápoltál. Szerzeményed: 1 trix gyógypálca és 1 ytterium kőzet. 3 771 tapasztalati pontot kaptál.
{Csatastatisztika; sebzés: 447, sebződés: 0, gyógyulás: 0, összesen: +0 ÉP}

Öblös karcsapásokkal úszol tovább a mélybe. Hopplá! Nemcsak te vagy az egyedüli fürdőző. Jön feléd egy trix vízmágus!

Egy hullámkeltés varázslatot dob rád a másik. 133 életpontot vesztettél. Elszántan ellenfeledre ugrasz. Félelmetes Haláltáncba kezdesz, elvágva ellenfeled menekülésének útját. Avenirral nagy lendületekkel át- meg átszúrod a trix vízmágus bal karját. (3 támadással 459 életpontot sebezve.) (Nincs értelme vámpirizálni.) Ellenfeled mormol, majd ujjaiból kirepül egy nagyobb pajzszúzás varázslat. A manaretesz elnyeli a varázslatot. Az élet elillant ellenfeled testéből. Bugyborékolva alámerül.
Alaposan átvizsgálod a tetemet. Kincs! KIIINCS! Lássuk, mire bukkantál: 1 kreiton esszencia, 1 kreiton agy és 1 trix mágiafókusz [trix mágiafókusz ládikóba-> 600 arany, -2 ÉP]. 8 845 tapasztalati pontot kaptál.
{Csatastatisztika; sebzés: 459, sebződés: 135, gyógyulás: 0, összesen: -135 ÉP}

Kénytelen leszel visszafordulni, ennél mélyebbre merülni már sem kedved, sem időd! Gyorsan körülnézel kincsek után, hátha úszik valami trixek által elhagyott dolog a közelben. Semmit nem találsz! Már az utolsó korty levegőd is elfogyott, mire a felszínre kiérsz. Gyorsan megtörlöd magad és felöltözködsz. (Önanalízis: +19% úszás.) A ryuku kalózkendőn keresztül alaposan szemügyre veheted a környéket. Amint a kukkert északkeletre fordítod, megpillantasz egy drakolder csatamezőt. Északnyugatra nézve látsz egy tükörtornyot. Északra egy Chara-din oltár van. Olyan élesen látod őket, mintha az orrod előtt lennének. Kiásol a földből pár vadhagyma-gubót. (+1 kaja.) Alaposan körülnézel a földön. Nem túl friss (kb. 1 hetes) alakváltó nyomok vezetnek északkeletre. Találsz még kb. 2 hetes emberi nyomokat, amelyek északra, kb. 1 hetes troll nyomokat, amelyek északnyugatra, kb. 2 hetes kobudera nyomokat, amelyek északkeletre, kb. 1 hetes alakváltó nyomokat, amelyek északra, kb. 1 hetes alakváltó nyomokat, amelyek északnyugatra, kb. 1 hetes emberi nyomokat, amelyek északnyugatra, kb. 1 hetes troll nyomokat, amelyek északkeletre vezetnek. (Önanalízis: +5% nyomkövetés.)
(Feltételes készítés:) Szemöldöködet ráncolva gyors ujjmozdulatokba és kántálásba kezdesz. Ereidben a vér forrón lendül előre. Elmondtad a varázsital főzése varázslatot! Együtt van minden a kotyvasztáshoz, ezért rögvest hozzálátsz. Lassan mormolod a varázsigéket, és közben a főzetbe szórod a komponenseket. Hmmm, finom lötty lesz belőle! Kimondod az utolsó szót, mire a főzet nagyot buggyan. Elkészültél! [-30 varázspont.] Erőd TF-elődött. Legyártottál 1 kreiton főzetet. [Rahn ékkő:] 1 515 tapasztalati pontot kaptál. Erőd TF-elődött.
[65 pontot használtál fel, van még 902. Kapsz 78 VP-t.]

vv 299 299 299 elmormolod a 299. varázslatot a 299. varázslatot a 299. varázslatot
Hihetetlen sebességgel varázsolsz. Elmerülsz egy rövid időre agyad legmélyebb bugyraiban, hogy számba vehesd a közeljövőben végrehajtandó teendőidet. (+20 TVP.) A meditáció végeztével frissen, energiával telve térsz magadhoz. [-100 pszi pont.] Erőd TF-elődött. [0 pontot használtál fel, van még 922.]
Szupersebesen mormolsz. Elmerülsz egy rövid időre agyad legmélyebb bugyraiban, hogy számba vehesd a közeljövőben végrehajtandó teendőidet. (+20 TVP.) A meditáció végeztével frissen, energiával telve térsz magadhoz. [-100 pszi pont.] Erőd TF-elődött. [0 pontot használtál fel, van még 942.]
Beizzik a turbómágia. Elmerülsz egy rövid időre agyad legmélyebb bugyraiban, hogy számba vehesd a közeljövőben végrehajtandó teendőidet. (+20 TVP.) A meditáció végeztével frissen, energiával telve térsz magadhoz. [-100 pszi pont.] Erőd TF-elődött. [0 pontot használtál fel, van még 962.]

m 1 0 0 mozogsz északkeletre
[116,126] A sziklák elmaradoznak, ismét füves síkságon vagy. Ahogy cammogsz, egyszercsak hogy, hogy nem: kiszúrsz egy drakolder csatamezőt. Egyszercsak megpillantasz egy vermet. Egy kövér ember nő üldögél benne. Elhaló nyöszörgéssel próbálja a segítségedet kérni. Ha segíteni akarsz rajta, szükséged van egy szuperkötélre és 8 TVP-re (42. jellempróba). Találsz egy oltárt. Fairlight hívei emelték. Utad során felfedezel egy álomvirágot. Épp virágzik! Begyűjtesz 1 álomport. Miközben fütyörészve sétálsz, megpillantasz a közelben egy móricserjét. Észreveszel egy ovimon-bokrot. Egyszercsak megtorpansz. Hohó, nicsak, mit fedeztél fel: egy rúnakövet. Pillanatnyi mentális érintkezés után már látod, hogy ez valószínűleg Chara-din rúnaköve. Vándorlásod során egy különös szoborra bukkansz. Milliárdnyi színes, apró porszem kavargásából áll össze. A szobor magát Chara-dint ábrázolja, amint behódol egy nála nagyobb istennek, ami nem más, mint Atalanta. Felhágsz egy magasabb pontra, és a ryuku kalózkendőn keresztül körbevizslatod a tájat. Amikor nyugatra nézel, észreveszel egy Chara-din oltárt. Északnyugatra nézve látsz egy quwarg ikerbolyt. Még jó, hogy ilyen remek a látásod. A feléd lopakodó szörny nem volt elég óvatos, ezért már messziről kiszúrod. Egy picit sem remegsz meg, amikor felismered, hogy egy arató csattanat közeledik. A hátizsákodban élesen felizzik Aritma varázsgömbje. {védettsége: 16 szúró, 32 vágó, 32 ütő ellen.} Kicsit sokat tud ez az állat. Majd Te megtanítod a jómodorra...

Mesteri pajzsharcos lévén felkészülsz arra, hogy a pajzsoddal hárítsad ellenfeled támadásait. Még megfelelő a távolság - felhúzol egy fizikai pajzs II varázslatot. Az ősi mágia oltalmazón körbeöleli testedet. Ki tudja, mire készül a másik - jobb az óvatosság! A biztonság kedvéért felraksz egy hhaar burka varázst. Távolról őstűz varázslatot lősz a másikra. A varázslathoz szükséges komponenst megspóroltad. 302 életpontot sebeztél. Üdvözlésképpen egy izomernyesztés varázslatot eresztesz meg ellenfeled irányába. (Spóroltál 1 vizet.) Ellenfeled elernyed. Az arató csattanat szemében félelem villan, aztán lassan lehunyja, miközben lelke kitör testének fogságából.
1 230 tapasztalati pontot kaptál.
{Csatastatisztika; sebzés: 302, sebződés: 0, gyógyulás: 0, összesen: +0 ÉP}

Észreveszel valamit a földön. Kicsit régi (kb. 1 hetes) alakváltó nyomok vezetnek nyugatra. Találsz még kb. 1 hetes alakváltó nyomokat, amelyek délnyugatra, kb. 1 hetes troll nyomokat, amelyek délnyugatra, kb. 1 hetes troll nyomokat, amelyek nyugatra vezetnek. (Önanalízis: +5% nyomkövetés.)
(láthatatlan észlelése:) Egyszercsak megpillantod Atalanta táborát. Tharr lényét magába fogadott isteni entitás. Egy arany éjmedált, egy arany emlékérmet, egy arany morférmet, egy arany morfjelvényt, egy arany morfmedált, egy arany vadászmedált, egy arany végzetéremt, egy arany végzetmedált, egy árnygyűrűt, egy árnyszőttest, egy Arzgul függőjét, egy beholderfej medált, egy bohócsipkát, egy boszorkánykendőt, egy bozontfonatot, egy csonka fülbevalót, egy Dendeitren gyűrűjét, egy díszes fegyvertokot, egy drakolder nyakörvet, egy dzsudzsu medált, egy éjsötét rémcsizmát, egy Elenios fülbevalóját, egy Élet gyűrűjét, egy értépő sarkantyút, egy ezüst végzetmedált, egy fejvadász medált, egy felleggyűrűt, egy gyógyító szimbólumot, egy Hatalom Karkötőjét, egy Istenek fülbevalóját, egy Istenek vállvédőjét, egy jáde ékszert, egy Kaleq kesztyűjét, egy két kard szimbólumot, egy Khór maszkját, egy kígyóbőr övet, egy kígyószemet, egy klasszik ezüstmedált, egy klasszikus kitűzőt, egy koponya gyűrűt, egy kreiton palástot, egy Krőzus kitűzőjjét, egy Krőzus nyakláncát, egy lajstrom medált, egy lánghordozó kitűzőt, egy lovagi övcsatot, egy Lucius érméjét, egy mahagóni karvédőt, egy mahagóni köpenyt, egy medvetalp mokasszint, egy mentát koronát, egy mind. zafírját, egy moa lábszárvédőt, egy naso-thin medált, egy nerub sámánövet, egy Niagren vállszíját, egy olimpiai aranymedált, egy olimpiai rubinmedált, egy ősi emblémát, egy párducbőr övtáskát, egy purifikátor övet, egy purifikátor páncélt, egy Pusztítók övét, egy Putakalu karkötőjét, egy q. demoralizátort, egy q. taposó medált, egy quwarg nyakpántot, egy quwarg testpáncélt, egy rizspapír-vértet, egy roxati üvegszemet, egy ryuku kalózkendőt, egy ryuku ökölgyolcsot, egy szerencse érmét, egy szerencsekockát, egy tépett lobogót, egy térhasító kesztyűt, egy tervezői negyedrendet, egy tervezői ötödrendet, egy Thargodan agyfókuszt, egy Tharr koronáját, egy Titanitkard láncot, egy Tökéletesség érmét, egy topáz erényövet, egy Toyaki csuklópántját, egy trix amulettet, egy trix harci totemet, egy vámpír talizmánt, egy varkaudar ékkövet, egy varkaudar fétist, egy varkaudar szimbólumot, egy Vlagyimir gyűrűjét, egy Vlagyimir különdíjat, egy Zarknod fülbevalóját és egy Zekhartax gyűrűjet visel. Felszerelését egy sagarothi sikoltó trófea, egy pragmatikus lidérc trófea és egy krízislidérc trófea díszíti. Jelet látsz a ruhájára festve: Áttört tudatpajzson berepülő holló. Övén 304 kalandozóskalp fityeg! Lőfegyvere egy vas dobónyíl. Hátasállata egy haragvó pegazus! Holmiját egy lélekgólem cipeli. {védettsége: 913 szúró, 913 vágó, 913 ütő ellen.} Legnagyobb megdöbbenésedre, jól lát téged! Elég egy mentális pillantás aurájára: színtelen, jelezve a pártatlan semlegest. Rögtön látod, hogy senki és semmi vagy az ő hatalmához képest. Semmi esélyed sem lenne harcban. Nagy ívben elkerülöd a táborhelyét, mielőtt még felfigyelne rád.
[7 pontot használtál fel, van még 955. Kapsz 8 VP-t.]

kut 67 0 0 kutatsz 67 pontért
Besétálsz a drakolder csatamezőre. Szerencsére a dramoan talizmán megvéd az ősi mágiák permanens pusztító erejétől. Kicsit távolabb valamilyen földöntúli tűz ég. Azért itt-ott még megcsillan a nap fénye ilyen-olyan félig ép tárgyakon. Egy kisebb energiakitörés, ami a melletted lévő kupacból tör az ég felé, majdnem a földre taszít. Egy elemi pulzátor védelmezi a vadászterületét. {támadása: 54.}

Mesteri pajzsharcos lévén felkészülsz arra, hogy a pajzsoddal hárítsad ellenfeled támadásait. Úgy ítéled meg, hogy nem árt egy fizikai pajzs II védekező rúna felrakása. A következő pillanatban már meg is idézted. Az ősi mágia oltalmazón körbeöleli testedet. Nem árt az elővigyázatosság! Egy hhaar burka varázslattal készülsz a csatára. Potenciális célpontod gyorsan felrak egy védelem tűz ellen mágiát. Egy őstűz varázslattal köszöntöd a másikat. 327 életpontot sebeztél. Pszi támadást indítasz: pillanatok alatt létrejön egy agybénítás II. 158 életpontot sebeztél. Ellenfeled agya átmenetileg lebénult! (Önanalízis: +1% pszi.) Ellenfeled néhány elegáns kézmozdulata után már süvít is feléd egy gigaököl. 18 életpontot vesztettél. Mielőtt közelharcba bocsátkoznál, mérg. vas dobónyilat ragadva megsorozod ellenfeledet. A pontosabb célzás érdekében lenyugtatod érzékeidet. Elrepül 1 mérg. vas dobónyíl. Lövedéked átfúrja az elemi pulzátor egyik csápját. (1 támadással 118 életpontot sebezve.) Fegyvert váltasz: előkapod a pásztorbotot. Meglengetve a pásztorbotot a másikra ugrasz. Ellenfeled nem menekülhet: a kí döbbenetes Haláltáncába kezdesz. {GYD:} Pásztorbottal borzalmas ütéseket mérve rá összetöröd az elemi pulzátor jobb lábát. (5 támadással 881 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+221 életerő). Egy lángcsóva varázslattal köszöntöd a másikat. Semmi eredménye! (védelem tűz ellen védelmezte.) Az elemi pulzátor csápjával feléd suhint, de ügyesen félrehajolsz. Az elemi pulzátor szemében félelem villan, aztán lassan lehunyja, miközben lelke kitör testének fogságából.
Előveszed a gyémánt okulárét. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 1 mérg. vas dobónyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva a vadászkést, szereztél 2 madártollat. 14 336 tapasztalati pontot kaptál. (Önanalízis: +1% dobófegyverek.) Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-20 varázspont.]
{Csatastatisztika; sebzés: 1484, sebződés: 18, gyógyulás: 221, összesen: +203 ÉP}

Eltöprengsz azon, vajon hogyan tud egy ilyen helyen egy ilyen szörny életben maradni?!? Keresztül vágsz egy teljesen sivár és kietlen tisztáson. Itt különösen brutális volt a pusztítás! De mi ez a hang? Egy ködmágus támad rád. {mágikus sebezhetőség: 150%.} {max. életpontja: 2401-2500.}

Mesteri pajzsharcos lévén felkészülsz arra, hogy a pajzsoddal hárítsad ellenfeled támadásait. Védekezésképp villámgyorsan felhúzol egy fizikai pajzs II varázst. Az ősi mágia oltalmazón körbeöleli testedet. Egy pszi-acéltorony felrakása sosem árthat. Védekezően feszül agyad köré. (Önanalízis: +1% pszi.) Ellenfeled ujjai a levegőben táncolnak, ajkai hangtalanul mozognak. Varázsol! Aha, egy agytaposás mágia... Támadó varázslatot alkalmazol: ellenfeledre őstűz varázslatot lősz. A varázslathoz szükséges komponenst megspóroltad. 432 életpontot sebeztél. Mormolsz, majd ujjaidból kirepül egy káosz szava varázslat. (Spóroltál 1 isteni könnycseppet.) 1833 életpontot sebeztél. Ellenfeled vérbeli borzongás varázslatot lő rád. Semmi hatás! (Mivel pszi-acéltorony van rajtad.) Mielőtt közelharcba bocsátkoznál, mérg. vas dobónyilat ragadva megsorozod ellenfeledet. A pontosabb célzás érdekében lenyugtatod érzékeidet. Elrepül 3 mérg. vas dobónyíl. Pár lövedéked átjárja a ködmágus jobb lábát. (3 támadással 177 életpontot sebezve.) A ködmágus összeesik, és nem mozdul többé. Megölted!
Előveszed a gyémánt okulárét. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 3 mérg. vas dobónyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. 30 822 tapasztalati pontot kaptál.
{Csatastatisztika; sebzés: 2442, sebződés: 0, gyógyulás: 0, összesen: +0 ÉP}

Rémülten tapasztalod, hogy megmozdult a lábad alatt a föld, mintha valami a felszínre törne. Lehervad arcodról a kincsre áhítozó mosoly, amint megpillantod az újabb szörnyet. Egy ezeréves lélek intéz feléd kihívást. {varázspajzs varázslat nem hat rá.} {max. életpontja: 2401-2640.}

Mesteri pajzsharcos lévén felkészülsz arra, hogy a pajzsoddal hárítsad ellenfeled támadásait. Úgy ítéled meg, hogy nem árt egy fizikai pajzs II védekező rúna felrakása. A következő pillanatban már meg is idézted. Az ősi mágia oltalmazón körbeöleli testedet. Ki tudja, mire készül a másik - jobb az óvatosság! A biztonság kedvéért felraksz egy hhaar burka varázst. Ellenfeled szemöldökét összehúzva koncentrál, ahogy felrak egy pszi-acéltorony pszit. Néhány elegáns kézmozdulat után már süvít is ellenfeled felé egy őstűz. 173 életpontot sebeztél. Pszi támadást indítasz: pillanatok alatt létrejön egy direkt kontaktus I. A varázslathoz szükséges komponenst megspóroltad. 177 életpontot sebeztél. Elszívod ellenfeled pszi energiáit! (+180 pszi pont.) (Önanalízis: +2% pszi.) Mélyen koncentrálva, ellenfeled megidéz egy ősi sorvasztás varázslatot, majd rád küldi. Az isteni védelem elnyeli a varázslatot. Mérg. vas dobónyilat markolva becélzod a mozgó célpontot. Hogy pontosabban célozhass, Muo-Tie Nyugalmának technikáját alkalmazod. Elrepül 10 mérg. vas dobónyíl. Alaposan megsorozod az ezeréves lélek áttetsző testét. Kritikus ütés! (10 támadással 930 életpontot sebezve.) Borzalmas dolgot érzel: a szörny halál-auráját! Megacélozod akaratodat, és sikeresen ellenállsz. Félelmet nem ismerve a másikra rohansz. A kí mesterfokát jelenti a Haláltánc, amelybe döbbent ellenfeled körül kezdesz. A kí zenél testedben, ahogy fókuszálódik egy Sziklazuhatag megindításához. Ököllel gyilkos csapásokat szórva összezúzod az ezeréves lélek testét. (8 támadással 1405 életpontot sebezve.) Ellenfeled mormol, majd ujjaiból kirepül egy ősvillám varázslat. 78 életpontot vesztettél. A teremtmény fülsiketítő robbanással szakad darabokra (-107 életerő). A másik elterül, rángatózik egy kicsit, majd csendben meghal.
Előveszed a gyémánt okulárét. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 10 mérg. vas dobónyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. 32 548 tapasztalati pontot kaptál.
{Csatastatisztika; sebzés: 2685, sebződés: 185, gyógyulás: 0, összesen: -185 ÉP}

Egy sárgás-vöröses savfelleg közeledik feléd. Meglepődve tapasztalod, hogy amikor a közeledbe ér, egy lény lép elő belőle. Egy végzetes szójer intéz feléd kihívást. {puha ütés varázslat nem hat rá.} {támadása: 100.}

Mesteri pajzsharcos lévén felkészülsz arra, hogy a pajzsoddal hárítsad ellenfeled támadásait. Úgy ítéled meg, hogy nem árt egy fizikai pajzs II védekező rúna felrakása. A következő pillanatban már meg is idézted. Az ősi mágia oltalmazón körbeöleli testedet. Ki tudja, mire készül a másik - jobb az óvatosság! A biztonság kedvéért felraksz egy hhaar burka varázst. Ellenfeled ujjai a levegőben táncolnak, ajkai hangtalanul mozognak. Varázsol! Aha, egy tompítás mágia... Mormolsz, majd ujjaidból kirepül egy őstűz varázslat. 315 életpontot sebeztél. Koncentrálsz, majd megindítasz egy agybénítás III pszi támadást. Az ellenfél agya átmenetileg lebénult! (Önanalízis: +1% pszi.) Ellenfeled mormol, majd ujjaiból kirepül egy természet haragja varázslat. Az isteni védelem elnyeli a varázslatot. Mérg. vas dobónyilat hajítasz a másik védtelen testébe. Megszáll a Muo-Tie féle nyugalom. Elrepül 10 mérg. vas dobónyíl. Pár lövedéked átjárja a végzetes szójer szögletes fejét. (10 támadással 1192 életpontot sebezve.) A teremtmény képességét használja, de te számítasz rá, és félreugrasz. Elszántan ellenfeledre rohansz. Haláltáncba kezdesz ellenfeled körül. A kí zenél testedben, ahogy fókuszálódik egy Sziklazuhatag megindításához. Ököllel gyilkos csapásokat szórva összezúzod a végzetes szójer fejét. (10 támadással 2322 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+581 életerő). A végzetes szójer csápjai a bal lábad köré tekerednek. Kikászálódsz, de milyen áron! (2 támadástól 15 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +3 ÉP.) Erős pajzscsapással hárítod ellenfeled ütését, aki saját magát sebzi meg a pajzsodon 1 életpont sebzés. A végzetes szójer nyelvével fájdalmas sebeket ejt a jobb karodon. (2 támadástól 27 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +6 ÉP.) Erős pajzscsapással hárítod ellenfeled ütését, aki saját magát sebzi meg a pajzsodon 2 életpont sebzés. A végzetes szójer szemében félelem villan, aztán lassan lehunyja, miközben lelke kitör testének fogságából.
Előveszed a gyémánt okulárét. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 10 mérg. vas dobónyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. 41 450 tapasztalati pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-20 varázspont.]
{Csatastatisztika; sebzés: 3832, sebződés: 42, gyógyulás: 590, összesen: +548 ÉP}

Folytatod a felderítést. Törött nyílvesszők, mocskos lábbelik, és elszenesedett nyakláncok. Biztos van itt valami használható is, gondolod, és bekukkantasz minden megperzselődött fűcsomó alá is. A következő kincseket találtad: egy hosszú íj [hosszú íj ládikóba-> (97,107)-> 20 arany, -2 ÉP], 2 igazgy. fülbevaló [igazgy. fülbevaló ládikóba-> (96,108)-> 40 arany, -2 ÉP], egy nagy bronzkulcs [nagy bronzkulcs ládikóba-> (97,107)-> 14 arany, -2 ÉP], egy nagy vaskulcs [nagy vaskulcs ládikóba-> (97,107)-> 16 arany, -2 ÉP], egy arany, egy bronzhegyű nyíl [bronzhegyű nyíl ládikóba-> (97,107)-> 5 arany, -2 ÉP] és egy ytterium kőzet. Lejárt a kutatásra szánt időd. Ideje tovább indulni, új kalandok felé. (Önanalízis: +7% felderítés.) [67 pontot használtál fel, van még 888. Kapsz 80 VP-t.]

hh 2373 2210 1037 használod a 2373. tárgyat a 2210. tárgyat az 1037. tárgyat
Használod az esszenciafókuszt. Esszenciavédelem vonja be tested. Erőd TF-elődött. (+731 VP.) [6 pontot használtál fel, van még 882. Kapsz 7 VP-t.]
Használod a lélekcsengőt. Az idő furcsa dimenzió. Mikor a varázslatot befejezted, olybá tűnik, mintha visszaléptél volna néhány perccel korábbra. Nocsak, és tényleg, a drakolder csatamező új lakókat kapott! Erőd TF-elődött. [21 pontot használtál fel, van még 861. Kapsz 25 VP-t.]
Használod az arany sárkánysisakot. Sebeid gyógyulnak (+1 életerő). Erőd TF-elődött. [1 pontot használtál fel, van még 860. Kapsz 1 VP-t.]

kut 68 0 0 kutatsz 68 pontért
Besétálsz a drakolder csatamezőre. Szerencsére a dramoan talizmán megvéd az ősi mágiák permanens pusztító erejétől. Kicsit távolabb valamilyen földöntúli tűz ég. Azért itt-ott még megcsillan a nap fénye ilyen-olyan félig ép tárgyakon. Egy tűzgolyó repül el a füled mellett. Egy hajszálon múlt, hogy nem estél áldozatul a konzerválódott ősi mágia ilyetén elszabadulásának. Egy ro'galhal kísértet készül a lemészárlásodra. {puha ütés varázslat nem hat rá.} {max. életpontja: 1601-1750.}

Mesteri pajzsharcos lévén felkészülsz arra, hogy a pajzsoddal hárítsad ellenfeled támadásait. Védekezésképp villámgyorsan felhúzol egy fizikai pajzs II varázst. Az ősi mágia oltalmazón körbeöleli testedet. Nem árt az elővigyázatosság! Egy hhaar burka varázslattal készülsz a csatára. A halálraítélt, aki veled szemben áll, küszködik életéért: elmormol egy számodra ismeretlen védekező varázst. Ellenfeledre őstűz varázslatot lősz. 339 életpontot sebeztél. Egy izomernyesztés varázslatot dobsz ellenfeledre. (Spóroltál 1 vizet.) Ellenfeled elernyed. Egy sorvasztás varázslattal köszönt csatapartnered. Semmi eredménye! Teli erőből mérg. vas dobónyilat dobsz az ellenfeledre. Hogy pontosabban célozhass, Muo-Tie Nyugalmának technikáját alkalmazod. Elrepül 1 mérg. vas dobónyíl. Lövedéked becsapódik! Eltaláltad a ro'galhal kísértet áttetsző karját. (1 támadással 119 életpontot sebezve.) Fegyvert váltasz: előkapod a teriád lándzsát. Marokra fogva a teriád lándzsát a másikra rontasz. Félelmetes Haláltáncba kezdesz, elvágva ellenfeled menekülésének útját. {HD:} Teriád lándzsával nagy lendületekkel át- meg átszúrod a ro'galhal kísértet áttetsző karját. (7 támadással 1406 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+352 életerő). Könnyedén félreszökkensz a ro'galhal kísértet csapása elől. A ro'galhal kísértet összeesik, és nem mozdul többé. Megölted!
Előveszed a gyémánt okulárét. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 1 mérg. vas dobónyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. 18 250 tapasztalati pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-20 varázspont.] A sok gyakorlás növelte tudásodat (+1 teológia).
{Csatastatisztika; sebzés: 1864, sebződés: 0, gyógyulás: 352, összesen: +352 ÉP}

Rövid imát vetsz a szörny hullája fölött, majd folytatod a felderítést. Megbotlasz valamiben. Nocsak, egy épen maradt ládikát löktél fel figyelmetlenségeddel. A következő kincseket találtad: egy jégkristály és 5 arany. Egy ködmágus készül a lemészárlásodra. {fizikai sebezhetőség: 50%.} {védettsége: 100 szúró, 80 vágó, 80 ütő ellen.}

Mesteri pajzsharcos lévén felkészülsz arra, hogy a pajzsoddal hárítsad ellenfeled támadásait. Nem árt az elővigyázatosság! Egy fizikai pajzs II varázslattal készülsz a csatára. Az ősi mágia oltalmazón körbeöleli testedet. A biztonság kedvéért mentális energiát gyűjtesz, és kifeszítesz egy pszi-acéltorony pszit. (Önanalízis: +1% pszi.) A mészárlásra kiszemelt áldozat agytaposás varázst lök magára. Mormolsz, majd ujjaidból kirepül egy őstűz varázslat. 441 életpontot sebeztél. Távolról káosz szava varázslatot lősz a másikra. A varázslathoz szükséges komponenst megspóroltad. 1857 életpontot sebeztél. Ellenfeled néhány elegáns kézmozdulata után már süvít is feléd egy vérbeli borzongás. Semmi hatás! (Mivel pszi-acéltorony van rajtad.) Teli erőből mérg. vas dobónyilat dobsz az ellenfeledre. Megszáll a Muo-Tie féle nyugalom. Elrepül 3 mérg. vas dobónyíl. Lövedékeiddel perforálod a ködmágus jobb lábát. (3 támadással 175 életpontot sebezve.) A ködmágus szemében félelem villan, aztán lassan lehunyja, miközben lelke kitör testének fogságából.
Előveszed a gyémánt okulárét. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 3 mérg. vas dobónyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. 30 822 tapasztalati pontot kaptál.
{Csatastatisztika; sebzés: 2473, sebződés: 0, gyógyulás: 0, összesen: +0 ÉP}

Egyszer csak újabb nesz üti meg a füled. Rémülten pördülsz meg. Egy újabb szörny! Egy ködmágus intéz feléd kihívást. {mágikus sebezhetőség: 150%.} {támadása: 95.}

Mesteri pajzsharcos lévén felkészülsz arra, hogy a pajzsoddal hárítsad ellenfeled támadásait. Megfontoltan felméred a helyzeted, majd elmormolsz egy fizikai pajzs II varázslatot. Az ősi mágia oltalmazón körbeöleli testedet. Egy pszi-acéltorony felrakása sosem árthat. Védekezően feszül agyad köré. Egy agytaposás rúnavarázst mormol el ellenfeled. Egy őstűz varázslatot dobsz ellenfeledre. 471 életpontot sebeztél. Egy kézmozdulatot teszel, majd ellősz egy káosz szava varázslatot. A varázslathoz szükséges komponenst megspóroltad. 1816 életpontot sebeztél. Üdvözlésképpen egy vérbeli borzongás varázslatot ereszt meg irányodba ellenfeled. Semmi hatás! (pszi-acéltorony védett meg.) Teli erőből mérg. vas dobónyilat dobsz az ellenfeledre. Megszáll a Muo-Tie féle nyugalom. Elrepül 3 mérg. vas dobónyíl. Lövedékeiddel perforálod a ködmágus jobb lábát. (3 támadással 175 életpontot sebezve.) A ködmágus szemében félelem villan, aztán lassan lehunyja, miközben lelke kitör testének fogságából.
Előveszed a gyémánt okulárét. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 3 mérg. vas dobónyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. 30 822 tapasztalati pontot kaptál.
{Csatastatisztika; sebzés: 2462, sebződés: 0, gyógyulás: 0, összesen: +0 ÉP}

Éppen folytatnád a kutatást, amikor egy újabb szörny toppan eléd. Legalább három fejjel magasabbnak és veszélyesebbnek néz ki az eddigieknél. Egy élőholt drakolder intéz feléd kihívást. {támadása: 120.}

Mesteri pajzsharcos lévén felkészülsz arra, hogy a pajzsoddal hárítsad ellenfeled támadásait. Nem árt az elővigyázatosság! Egy fizikai pajzs II varázslattal készülsz a csatára. Az ősi mágia oltalmazón körbeöleli testedet. Néhány mozdulatot teszel, mormolsz, és a következő másodpercben már hhaar burka vibrál körülötted. Egy számodra ismeretlen védekező rúnavarázst mormol el ellenfeled. Az elnyelés kiolt minden védekező varázslatot. Támadó varázslatot alkalmazol: ellenfeledre őstűz varázslatot lősz. A varázslathoz szükséges komponenst megspóroltad. 338 életpontot sebeztél. Egy káosz szava varázslatot dobsz ellenfeledre. 1960 életpontot sebeztél. Ellenfeled mormol, majd ujjaiból kirepül egy szerencsétlenség varázslat. (-40 szerencse a harc időtartamára.) Mélyen koncentrálva, ellenfeled megidéz egy végső enyészet varázslatot, majd rád küldi. A támadásnak - hála az égnek - semmi eredménye sem volt. Teli erőből mérg. vas dobónyilat dobsz az ellenfeledre. A pontosabb célzás érdekében lenyugtatod érzékeidet. Elrepül 10 mérg. vas dobónyíl. Alaposan megsorozod az élőholt drakolder bal vállát. (10 támadással 1187 életpontot sebezve.) A rém borzalmasat üvölt. De te csak kacagsz rajta. Csak ennyit tudsz, rém? Félelmet nem ismerve a másikra rontasz. Ellenfeled nem menekülhet: a kí döbbenetes Haláltáncába kezdesz. A kí zenél testedben, ahogy fókuszálódik egy Sziklazuhatag megindításához. Ököllel néhányszor megcsapod az élőholt drakolder gigantikus testét. (4 támadással 943 életpontot sebezve.) Óriási tüskéi sebeznek. (-117 életpont.) Vámpirizálsz (+236 életerő). Egy tűzgolyó varázslatot dob rád a másik. 59 életpontot vesztettél. Egy tűzgolyó varázslatot dob rád a másik. A manaretesz elnyeli a varázslatot. Az élőholt drakolder néhányszor belevágja karmát a jobb válladba. (2 támadástól 172 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +35 ÉP.) A varázsló kezéből apró villámok repülnek ki. Félig megúsztad. 94 életpontot vesztettél. Erős pajzscsapással hárítod ellenfeled ütését, aki saját magát sebzi meg a pajzsodon 18 életpont sebzés. Az élőholt drakolder belemar bal oldaladba, de jó reflexeidnek köszönhetően csak gyenge sebet ejt. (1 támadástól 72 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +15 ÉP.) Erős pajzscsapással hárítod ellenfeled ütését, aki saját magát sebzi meg a pajzsodon 7 életpont sebzés. Az élőholt drakolder szemében félelem villan, aztán lassan lehunyja, miközben lelke kitör testének fogságából.
Előveszed a gyémánt okulárét. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 10 mérg. vas dobónyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. Alaposan átvizsgálod a tetemet. Érdemes volt keresni: kincsre bukkansz! A zsákmány 1 drakolder gyűrű [drakolder gyűrű ládikóba-> (96,108)-> 1000 arany, -2 ÉP]. 139 635 tapasztalati pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-20 varázspont.]
{Csatastatisztika; sebzés: 4453, sebződés: 516, gyógyulás: 286, összesen: -230 ÉP}

Folytatod a felderítést. Törött nyílvesszők, mocskos lábbelik, és elszenesedett nyakláncok. Biztos van itt valami használható is, gondolod, és bekukkantasz minden megperzselődött fűcsomó alá is. Kincs! KIIINCS! Lássuk, mire bukkantál: 2 vas dobónyíl, 42 arany, 2 ezüst nyaklánc [ezüst nyaklánc ládikóba-> (96,108)-> 20 arany, -2 ÉP], egy obszidián függő [obszidián függő ládikóba-> (96,108)-> 10 arany, -2 ÉP], egy trófea nyaklánc [trófea nyaklánc ládikóba-> (96,108)-> 30 arany, -2 ÉP] és egy sáfránykő. A feltámadó szél egy savfelhőt sodor feléd a csatamező túlsó vége felől. Ideje menekülni, mielőtt még a sors keresztezné útjaitokat. Alaposan körbevizsgálódsz. A munkád eredménytelen: nem találtál eldobott/rejtett tárgyakat. [68 pontot használtál fel, van még 792. Kapsz 81 VP-t.]

v 275 1251 0 elmormolod a 275. varázslatot
Elkezdesz a mágia mítikus nyelvén mormolni. Ereidben a vér forrón lendül előre. Elmormoltad az érckonverzió varázslatot! Érzed, ahogy a testedbe áramlik a mágikus energia a kezedben lévő két ércdarabból. (+3900 varázspont) [-20 varázspont.] Erőd TF-elődött. [5 pontot használtál fel, van még 787. Kapsz 6 VP-t.]

vv 365 309 316 elmormolod a 365. varázslatot a 309. varázslatot a 316. varázslatot
A varázslatot most nem lenne értelme elmondani, nincs rajtad ártó hatás. [0 pontot használtál fel, van még 787.]
Hihetetlen sebességgel varázsolsz. 12 évet fiatalodtál! [-200 varázspont.] Erőd TF-elődött. [5 pontot használtál fel, van még 782. Kapsz 6 VP-t.]
Ezt a varázslatot nem mondhatod el többször (már 20-szor sikeresen megidézted)! [0 pontot használtál fel, van még 782.]

m 6 6 2 mozogsz nyugatra, nyugatra, keletre
[115,126] A síkság "meggyűrődik", dombos vidékre vált. Megpillantasz egy felfelé kapaszkodó élőlényt. Egy szikla mögé rejtőzöl. (Önanalízis: +12% rejtőzködés.) Sikerült elbújnod. Óvatosan utánapillantasz, hogy megállapítsd mi is volt az. Egy pillantás elég, hogy megismerd. Egy dombi yeti. Most már nincs semmi gáz. Előbújsz.

Oldalt pillantva, meglátsz egy oltárt. Chara-din hívei emelték. Felfedeztél egy vaskohót. Miközben fütyörészve sétálsz, megpillantasz a közelben egy borkonyó cserjét. A helyiek még mindig a ryuku csodapalotáról beszélnek, talán érdemes lenne közelebbről is megszemlélned. (82. többszemélyes kaland, 100 TVP szükséges hozzá, innen keletre 12, északra 240 mérföldre teljesítheted.) Ahogy cammogsz, egyszercsak hogy, hogy nem: kiszúrsz egy kazmárt. Egy lebegő porszemekből álló műalkotást látsz. Épp új formát ölt, mégpedig ezt: Chara-din néhány satnya híve megpróbál elmenekülni egy rájuk dőlő ocsmány monolit alól, de ez szerencsére nem sikerül nekik. Az összeomló tákolmány másik oldalán Atalanta vigyorog kajánul. Egy rosszkedvű elflánnyal találkozol. Elmeséli, hogy ma van a születésnapja, és nem kapott senkitől semmit. A rokonai meghaltak a tűzviharban, és most magányos. Ahhoz, hogy felvidítsad, valamilyen szép ajándékot kellene adnod - például egy ezüst nyakláncot. Ez a segítség 4 TVP-be kerül (38. jellempróba). Speciális mentális képességed segítségével megérzed, hogy fém (vasérc) közelében vagy.
(Feltételes ásás:) A munkában a mélységi grittang segít. Leásol elég mélyre. Sikeres volt a földtúrás: Kiástál 1 vasércet! (Önanalízis: +2% bányászat.) (Önanalízis: +1% bányászat.) Felhágsz egy magasabb pontra, és a ryuku kalózkendőn keresztül körbevizslatod a tájat. Ahogy a szemedet erőlteted, észreveszel délre egy feneketlen tavat. Nyugatra nézve látsz egy tükörtornyot. Északra egy quwarg ikerboly van. Még jó, hogy ilyen remek a látásod. Megpillantasz egy épületet. Közelebbről látod, hogy egy Zarknod ónixpiramisa (695. épület.). Oppsz, itt járt már valaki! Nem túl friss (kb. 1 hetes) alakváltó nyomok vezetnek nyugatra. Találsz még kb. 1 hetes alakváltó nyomokat, amelyek északra, kb. 1 hetes troll nyomokat, amelyek nyugatra, kb. 1 hetes alakváltó nyomokat, amelyek délre, kb. 1 hetes alakváltó nyomokat, amelyek keletre, kb. 2 hetes emberi nyomokat, amelyek északra, kb. 1 hetes emberi nyomokat, amelyek délre, kb. 1 hetes troll nyomokat, amelyek keletre vezetnek. (Önanalízis: +5% nyomkövetés.)

(Továbbmész...) [114,126] Vége a dombságnak, a terep átvált sík, de bokrokkal teli vidékbe. Oldalt pillantva, meglátsz egy tükörtornyot. Utad során felfedezel egy oltárt. Fairlight hívei emelték. Megtorpansz, mert valami felkelti a figyelmedet. Aha! Találtál egy borkonyó cserjét. Oopsz, e mellett nehogy elmenj! Éles szemeddel kiszúrtál egy csillezsályát. Messziről megérzed a víz szagát: egy kis patak által táplált tavat találtál. Ivás után megtöltöd a vizestömlőt is. Egy rosszkedvű elflánnyal találkozol. Elmeséli, hogy ma van a születésnapja, és nem kapott senkitől semmit. A rokonai meghaltak a tűzviharban, és most magányos. Ahhoz, hogy felvidítsad, valamilyen szép ajándékot kellene adnod - például egy ezüst nyakláncot. Ez a segítség 4 TVP-be kerül (38. jellempróba).
(Feltételes mászás:) A pókkarmok megtapadnak a felületen, így próbálsz egyre feljebb jutni a gyorsan pörgő építmény tükörsima falán. Szinte csukott szemmel haladsz előre a vakító fény miatt, ami bárhogy is fordulsz, a szemedbe tükröződik. Hosszú idő telik el, míg eléred a lentről kiszúrt rést. A sötét átjáró végén egy fényes teremre bukkansz. Szokatlanul nagy ahhoz képest, hogy a tükörtorony kívülről milyen keskenynek nézett ki. (Önanalízis: +4% mászás.) Információgyűjtő bámészkodásodat kaparászó zajok zavarják meg. Rémülten fordulsz meg a tengelyed körül. Ez egy algaleioda! {szintje: 35.} {egyik sebzési módja: 3x 14d14+40.}

Mesteri pajzsharcos lévén felkészülsz arra, hogy a pajzsoddal hárítsad ellenfeled támadásait. Úgy ítéled meg, hogy nem árt egy fizikai pajzs II védekező rúna felrakása. A következő pillanatban már meg is idézted. Az ősi mágia oltalmazón körbeöleli testedet. Még megfelelő a távolság - felhúzol egy gázpajzs varázslatot. Mormolsz, majd ujjaidból kirepül egy őstűz varázslat. 307 életpontot sebeztél. Néhány elegáns kézmozdulat után már süvít is ellenfeled felé egy izomernyesztés. Ellenfeled elernyed. Mérg. vas dobónyilat küldesz ellenfeled felé. Összpontosítasz, hogy kitérhess majd a szörny lehelete elől. Elrepül 1 mérg. vas dobónyíl. Pontos célzásodnak köszönhetően meglőtted az algaleioda testét. (1 támadással 121 életpontot sebezve.) A szörny mérgező gázt lehel! Kacagsz a nevetséges próbálkozáson. Fegyvert váltasz: előkapod a teriád lándzsát. Vad csatakiáltással, felemelve a teriád lándzsát ellenfeledre ugrasz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. {HD:} Teriád lándzsával több döféssel felnyársalod az algaleioda bal vállát. (7 támadással 1361 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+341 életerő). Az algaleioda feléd csap csőrével, de sikertelenül. Az algaleioda szemében félelem villan, aztán lassan lehunyja, miközben lelke kitör testének fogságából.
Előveszed a gyémánt okulárét. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 1 mérg. vas dobónyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva a vadászkést, szereztél 3 madártollat. 17 793 tapasztalati pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-20 varázspont.]
{Csatastatisztika; sebzés: 1789, sebződés: 0, gyógyulás: 341, összesen: +341 ÉP}

Hjaj, pihenni sincs időd. Egy újabb szörny jelenik meg előtted. Ez egy tleikan ölőművész! {fizikai sebezhetőség: 95%.} {támadása: 65.}

Mesteri pajzsharcos lévén felkészülsz arra, hogy a pajzsoddal hárítsad ellenfeled támadásait. Hatalmadat demonstrálandó, mormolni kezdesz. Létrejött egy fizikai pajzs II. Az ősi mágia oltalmazón körbeöleli testedet. Úgy ítéled meg, hogy nem árt egy gázpajzs védekező rúna felrakása. A következő pillanatban már meg is idézted. Egy őstűz varázslatot dobsz ellenfeledre. A varázslathoz szükséges komponenst megspóroltad. 357 életpontot sebeztél. Egy kézmozdulatot teszel, majd ellősz egy izomernyesztés varázslatot. A varázslathoz szükséges komponenst megspóroltad. Ellenfeled elernyed. Mérg. vas dobónyilat hajítasz a másik védtelen testébe. A Kitérés Művészetének technikáját alkalmazod majd. Elrepül 1 mérg. vas dobónyíl. Lövedéked becsapódik! Eltaláltad a tleikan ölőművész rusnya testét. (1 támadással 109 életpontot sebezve.) A lény zöld felhőt fúj rád. Mélyet szippantasz a levegőből, közben mosolyogsz. Félelmet nem ismerve a másikra ugrasz. Ellenfeled nem menekülhet: a kí döbbenetes Haláltáncába kezdesz. A kí zenél testedben, ahogy fókuszálódik egy Sziklazuhatag megindításához. Ököllel halálos csapásokat osztva péppé vered a tleikan ölőművész nyakát. (9 támadással 1970 életpontot sebezve.) A tleikan ölőművész karma a fejed mellett suhan el! A tleikan ölőművész szemében félelem villan, aztán lassan lehunyja, miközben lelke kitör testének fogságából.
Előveszed a gyémánt okulárét. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. Sajnos egyet sem találsz meg. 21 466 tapasztalati pontot kaptál. (Önanalízis: +1% ökölvívás.)
{Csatastatisztika; sebzés: 2436, sebződés: 0, gyógyulás: 0, összesen: +0 ÉP}

Egy kupacot látsz. Biztos kincs! Megpiszkálod. A kupac megmozdul. Ez egy kreiton lich! {szintje: 41.} {max. életpontja: 2181-2280.}

Mesteri pajzsharcos lévén felkészülsz arra, hogy a pajzsoddal hárítsad ellenfeled támadásait. Védekezésképp villámgyorsan felhúzol egy fizikai pajzs II varázst. Az ősi mágia oltalmazón körbeöleli testedet. Gyorsan felraksz egy hhaar burka varázslatot. Ellenfeled ujjai a levegőben táncolnak, ajkai hangtalanul mozognak. Varázsol! Aha, egy számodra ismeretlen védekező mágia... Mélyen koncentrálva, megidézel egy őstűz varázslatot, majd ellenfeledre küldöd. 320 életpontot sebeztél. Néhány elegáns kézmozdulat után már süvít is ellenfeled felé egy háló. Ellenfeled teljesen belegabalyodott a hálóba! Ellenfeled egy kézmozdulatot tesz, majd ellő egy szerencsétlenség varázslatot. (-40 szerencse a harc időtartamára.) Teli erőből mérg. vas dobónyilat dobsz az ellenfeledre. A pontosabb célzás érdekében lenyugtatod érzékeidet. Elrepül 10 mérg. vas dobónyíl. Lövedékeiddel perforálod a kreiton lich bal karját. (10 támadással 1194 életpontot sebezve.) Ellenfeled ügyesen kibújik a hálóból, de legalább most ezzel volt elfoglalva. Fegyvert váltasz: előkapod a pásztorbotot. Félelmet nem ismerve a másikra támadsz. Haláltáncba kezdesz ellenfeled körül. {HD:} Pásztorbottal halálos csapásokat osztva péppé vered a kreiton lich groteszk fejét. (4 támadással 731 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+183 életerő). Egy lángcsóva varázslatot dobsz ellenfeledre. 89 életpontot sebeztél. A kreiton lich elhibázza az ütést csápjával. Ellenfeled mormol, majd ujjaiból kirepül egy nekromanta csókja varázslat. 65 életpontot vesztettél. Az ellenfél gyógyult. A szörny még egy utolsó halálüvöltést hallat, majd eldől.
Előveszed a gyémánt okulárét. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 10 mérg. vas dobónyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. Átkutatod a tetemet. Kincs! KIIINCS! Lássuk, mire bukkantál: 1 agvari manafókusz [agvari manafókusz ládikóba-> (96,108)-> 300 arany, -2 ÉP]. 26 720 tapasztalati pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-20 varázspont.]
{Csatastatisztika; sebzés: 2334, sebződés: 67, gyógyulás: 183, összesen: +116 ÉP}

Valami puhára lépsz. Még egy alvó szörny, ami rögvest felriad! Ez egy kreiton átokmester! {mágikus sebezhetőség: 90%.}

Mesteri pajzsharcos lévén felkészülsz arra, hogy a pajzsoddal hárítsad ellenfeled támadásait. Ki tudja, mire készül a másik - jobb az óvatosság! A biztonság kedvéért felraksz egy fizikai pajzs II varázst. Az ősi mágia oltalmazón körbeöleli testedet. Nem árt az elővigyázatosság! Egy hhaar burka varázslattal készülsz a csatára. A halálraítélt, aki veled szemben áll, küszködik életéért: elmormol egy elektromos pajzs varázst. Egy őstűz varázslattal köszöntöd a másikat. 297 életpontot sebeztél. Egy izomernyesztés varázslattal köszöntöd a másikat. A varázslathoz szükséges komponenst megspóroltad. Ellenfeled elernyed. Ellenfeled támadó varázslatot alkalmaz: Asylux átka varázslatot lő rád. A támadásnak - hála az égnek - semmi eredménye sem volt. Mérg. vas dobónyilat markolva becélzod a mozgó célpontot. Megszáll a Muo-Tie féle nyugalom. Elrepül 10 mérg. vas dobónyíl. Pár lövedéked átjárja a kreiton átokmester ráncos csápját. (10 támadással 1179 életpontot sebezve.) Durranás, és máris bűzfelhővel vagy körülvéve! Majdnem elhányod magad, de aztán megacélozod magad. Fegyvert váltasz: előkapod a pásztorbotot. Félelmet nem ismerve ellenfeledre rohansz. Ellenfeled nem menekülhet: a kí döbbenetes Haláltáncába kezdesz. {HD:} Pásztorbottal borzalmas ütéseket mérve rá összetöröd a kreiton átokmester ráncos csápját. (4 támadással 738 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+184 életerő). Egy lángcsóva varázslatot dobsz ellenfeledre. 77 életpontot sebeztél. A kreiton átokmester csápol, de mindhiába. A szörny még egy utolsó halálüvöltést hallat, majd eldől.
Előveszed a gyémánt okulárét. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 10 mérg. vas dobónyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. 25 411 tapasztalati pontot kaptál. (Önanalízis: +1% ütőfegyverek.) Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-20 varázspont.]
{Csatastatisztika; sebzés: 2291, sebződés: 0, gyógyulás: 184, összesen: +184 ÉP}

Megtörlöd a homlokod, majd újra szemügyre veszed a kivilágított helyiséget. Egy mélyedésben kincsre bukkansz, találsz 1 kreiton esszenciát. A pókkarmokat újra felcsatolva, lefelé mászol. Mintha csillapodott volna a torony forgási sebessége, hamar leérsz. Felhágsz egy magasabb pontra, és a ryuku kalózkendőn keresztül körbevizslatod a tájat. Amint a kukkert északkeletre fordítod, megpillantasz egy quwarg ikerbolyt. Délkeletre nézve látsz egy feneketlen tavat. Még jó, hogy ilyen remek a látásod. Valamiért úgy érzed, mint ha valami lesne rád. Úgy teszel, mintha te is csak egy lennél a bokrok közül. (Önanalízis: +12% rejtőzködés.) Hál istennek, ezt megúsztad. Amikor már úgy érzed, a szörny nem vehet észre, kikukkantasz. Ráismersz a távolodóra. Egy ragyás burástya. A hátizsákodban élesen felizzik Aritma varázsgömbje. {szintje: 10.} {max. életpontja: 73-84.} Amint megtisztul a terep, Te is előkerülsz.

Levadászol két vaddisznókölyköt. Aztán iszkiri, mert jön az anyjuk! (+4 kaja.) Lábánál kapsz el két tízcentis remetepókot. Zamatos, ízletes csemegék. (+2 kaja.) Nocsak, itt van valami érdekes! Nem túl friss (kb. 1 hetes) alakváltó nyomok vezetnek keletre. Találsz még kb. 2 hetes emberi nyomokat, amelyek keletre, kb. 1 hetes alakváltó nyomokat, amelyek északkeletre, kb. 2 hetes emberi nyomokat, amelyek délkeletre, kb. 1 hetes troll nyomokat, amelyek keletre, kb. 1 hetes alakváltó nyomokat, amelyek délkeletre, kb. 1 hetes troll nyomokat, amelyek délkeletre, kb. 2 hetes emberi nyomokat, amelyek északkeletre vezetnek. (Önanalízis: +5% nyomkövetés.)
(Feltételes készítés:) Begyűjtöttél 2 tüskét. [Rahn ékkő:] 605 tapasztalati pontot kaptál. Erőd TF-elődött.
(Feltételes készítés:) Begyűjtöttél 3 csillezsályalevelet. [Rahn ékkő:] 2 726 tapasztalati pontot kaptál. Erőd TF-elődött.
(Feltételes készítés:) Legyártottál 1 mérg. vas dobónyilat. [Rahn ékkő:] 605 tapasztalati pontot kaptál. Erőd TF-elődött.

(Továbbmész...) [115,126] A bozótos terep dombvidékbe megy át. Ahogy cammogsz, egyszercsak hogy, hogy nem: kiszúrsz egy oltárt. Chara-din hívei emelték. Valami érdekesre bukkantál: azonosítasz magad előtt egy vaskohót. Ahogy cammogsz, egyszercsak hogy, hogy nem: kiszúrsz egy borkonyó cserjét. A helyiek még mindig a ryuku csodapalotáról beszélnek, talán érdemes lenne közelebbről is megszemlélned. (82. többszemélyes kaland, 100 TVP szükséges hozzá, innen keletre 12, északra 240 mérföldre teljesítheted.) Ahogy cammogsz, egyszercsak hogy, hogy nem: kiszúrsz egy kazmárt. Azanya! Olyan szobrot fedeztél fel, aminek láttán nem hiszel a szemednek. Alaposabb nézelődés után inkább mégis. Látod, hogy Atalanta egy győztes csata után jóízűen falatozik egy Thargodan hercegből. Az étvágygerjesztő alkotást nézve a te szádban is összefut a nyál... Mindenesetre kicsit elborult lehetett a művész. Egy rosszkedvű elflánnyal találkozol. Elmeséli, hogy ma van a születésnapja, és nem kapott senkitől semmit. A rokonai meghaltak a tűzviharban, és most magányos. Ahhoz, hogy felvidítsad, valamilyen szép ajándékot kellene adnod - például egy ezüst nyakláncot. Ez a segítség 4 TVP-be kerül (38. jellempróba). A ryuku kalózkendőnek köszönhetően messzire ellátsz. Amint a kukkert keletre fordítod, megpillantasz egy drakolder csatamezőt. Délre nézve látsz egy feneketlen tavat. Északra egy quwarg ikerboly van. Olyan élesen látod őket, mintha az orrod előtt lennének. Egy pillanatig bambán bámuljátok egymást egy mucugróval, aztán gyorsan elkapod, mielőtt alámerülhetne a pocsolyában. (+1 kaja.) Valamilyen épületet látsz! Felismered, egy Zarknod ónixpiramisa (695. épület.). Éles szemeddel azonnal kiszúrod, hogy van valami a földön... Nem túl régi (maximum néhány napos) alakváltó nyomok vezetnek nyugatra. Találsz még kb. 1 hetes alakváltó nyomokat, amelyek északra, kb. 1 hetes troll nyomokat, amelyek nyugatra, kb. 1 hetes alakváltó nyomokat, amelyek délre, kb. 1 hetes alakváltó nyomokat, amelyek keletre, kb. 2 hetes emberi nyomokat, amelyek északra, kb. 1 hetes emberi nyomokat, amelyek délre, kb. 1 hetes troll nyomokat, amelyek keletre vezetnek. (Önanalízis: +5% nyomkövetés.) [98 pontot használtál fel, van még 684. Kapsz 117 VP-t.]

v 181 95 107 elmormolod a 181. varázslatot
Mély koncentrációban hozzálátsz a varázslat elmondásának. Pezsgő mágikus energia terjed szét benned. Létrehoztad a városi teleport II varázslatot! Vuuush, elteleportálsz!

A TELEPORTÁLÁS PILLANATA ELŐTTI TÉRKÉPED

113 114 115 116 117
125
126
127
(114,126) tükörtorony (#885), 255. jellempróba, Fairlight oltár, borkonyó cserje (#311, belőle készíthető: #312), csillezsálya (#1252, belőle készíthető: #1253), tavacska, 38. jellempróba, algaleioda (#474), tleikan ölőművész (#535), kreiton lich (#536), kreiton átokmester (#537), ragyás burástya (#111)
(115,126) Zarknod ónixpiramisa (#695), Chara-din oltár, 255. jellempróba, vaskohó (#155), borkonyó cserje (#311, belőle készíthető: #312), 82. többszemélyes kaland, kazmár (#204, belőle készíthető: #205), művészi porolit (#720), 38. jellempróba, bumshir óriásmacskák (#492), rőtmanó berzerker (#369), dombi yeti (#366), érclelőhely
(115,127) hótarantulák (#464), feneketlen tó, művészi porolit (#720), törpe bánya (#435), tündöklő szobor (#1587), hínárevő piranha (#194), trix vadász (#7087), trix mágustanonc (#7091), trix nőstény (#7088), trix vízmágus (#7093)
(116,126) drakolder csatamező (#966), 42. jellempróba, Fairlight oltár, álomvirág (#395, belőle készíthető: #396), móricserje (#115, belőle készíthető: #116), ovimon-bokor (#206, belőle készíthető: #207), Chara-din rúnaköve, művészi porolit (#720), arató csattanat (#144), Atalanta (1067. kalandozó), elemi pulzátor (#440), ködmágus (#597), ezeréves lélek (#634), végzetes szójer (#631), ro'galhal kísértet (#463), élőholt drakolder (#628)

[95,107] Épületek tűnnek fel. A város nyüzsög az élettől - koldusok kéregetnek, hetyke elf leányokat kísérgetnek troll testőreik, alakváltó árusok kínálják gyanús portékáikat.

A kultúra már ide is betört: Egy cikornyás betűkkel telerótt táblát pillantasz meg. Elolvasod: " A High Density sivatag innen 276 mérföld nyugatra. " Észreveszel egy Arénagödröt. Miközben fütyörészve sétálsz, megpillantasz a közelben egy nekrofunt. Észreveszel egy quwargot. Rálépsz - reccs! Vége. 1 tapasztalati pontot kaptál. Mindig van kedved kockázni, amikor alkalmat látsz rá, így most sem utasítod vissza a lehetőséget, amikor meglátsz egy kisebb csoportosulást, ahol pörögnek a kockák. A szerencse most sem hagyott el, nyertél 80 aranyat. keletre látsz egy viharfelhőt , benne a következő név rajzolódik ki: Drakar Kestor. Halvány bizsergést érzel a homlokod tájáról - a harmadik szem rejtett tárgyat jelez. Megpillantasz egy épületet. Közelebbről látod, hogy egy jósda (577. épület.).
[-60 varázspont.] Erőd TF-elődött. [10 pontot használtál fel, van még 674. Kapsz 12 VP-t.]

be 497 8 1 bemész a 497. épületbe
Az arénát övező kerítéshez lépsz. A púpos varkaudar egy aknához vezet, amelyben egy létrát látsz. Bíztat hogy mássz le rajta. Legyőzve rossz érzésed lemászol, az akna aljából egy alagút vezet az arénába. Belépsz a porondra, a varkaudar közönség lelkesen felkiált, előre élvezik a várható vérengzést.
Egy másik alagúton érkezik ellenfeled. Egy varkaudar varázsló. {szintje: 20.} {max. életpontja: 201-220.}

Mesteri pajzsharcos lévén felkészülsz arra, hogy a pajzsoddal hárítsad ellenfeled támadásait. Ki tudja, mire készül a másik - jobb az óvatosság! A biztonság kedvéért felraksz egy fizikai pajzs II varázst. Az ősi mágia oltalmazón körbeöleli testedet. Ki tudja, mire készül a másik - jobb az óvatosság! A biztonság kedvéért felraksz egy hhaar burka varázst. A mészárlásra kiszemelt áldozat elektromos pajzs varázst lök magára. Mormolsz, majd ujjaidból kirepül egy őstűz varázslat. A varázslathoz szükséges komponenst megspóroltad. 319 életpontot sebeztél. Támadó varázslatot alkalmazol: ellenfeledre izomernyesztés varázslatot lősz. (Spóroltál 3 vizet.) Ellenfeled elernyed. Távolról savhurrikán varázslatot lő rád a másik. (A(z) saválló fülbevaló védett meg.) A varkaudar varázsló összeesik, és nem mozdul többé. Megölted!
2 876 tapasztalati pontot kaptál.
{Csatastatisztika; sebzés: 319, sebződés: 0, gyógyulás: 0, összesen: +0 ÉP}

Ellenfeled üvöltve ront rád. Egy magnetikus praglonc. {szintje: 30.} {védettsége: 45 szúró, 5 vágó, 45 ütő ellen.}

Mesteri pajzsharcos lévén felkészülsz arra, hogy a pajzsoddal hárítsad ellenfeled támadásait. Hatalmadat demonstrálandó, mormolni kezdesz. Létrejött egy fizikai pajzs II. Az ősi mágia oltalmazón körbeöleli testedet. Ki tudja, mire készül a másik - jobb az óvatosság! A biztonság kedvéért felraksz egy hhaar burka varázst. Egy őstűz varázslatot dobsz ellenfeledre. 320 életpontot sebeztél. Támadó varázslatot alkalmazol: ellenfeledre izomernyesztés varázslatot lősz. (Spóroltál 2 vizet.) Ellenfeled elernyed. Ellenfeled egy kézmozdulatot tesz, majd ellő egy inst.szingularitás varázslatot. Semmi eredménye! Mielőtt közelharcba bocsátkoznál, mérg. vas dobónyilat ragadva megsorozod ellenfeledet. Lecsillapítod légzésed, felkészülve Muo-Tie Nyugalmának bevetésére. Elrepül 1 mérg. vas dobónyíl. Lövedéked becsapódik! Eltaláltad a magnetikus praglonc plazmáját. (1 támadással 106 életpontot sebezve.) Fegyvert váltasz: előkapod a pásztorbotot. Félelmet nem ismerve a másikra rontasz. Használod a Belső időt. {HD:} Pásztorbottal többször kegyetlenül megütöd a magnetikus praglonc testét. (2 támadással 336 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+84 életerő). Távolról lángcsóva varázslatot lősz a másikra. 88 életpontot sebeztél. A magnetikus praglonc csápol, de mindhiába. Ennyi! A másik kigúvadt szemmel borul a földre. Meghalt.
Előveszed a gyémánt okulárét. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 1 mérg. vas dobónyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva a vadászkést, szereztél 1 praglonc hártyát. 9 706 tapasztalati pontot kaptál. (Önanalízis: +1% dobófegyverek.) Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-20 varázspont.]
{Csatastatisztika; sebzés: 850, sebződés: 0, gyógyulás: 84, összesen: +84 ÉP}

A kerítésen átlendülve érkezik a porondra ellenfeled. Egy norpadolótika. {szintje: 21.} {max. életpontja: 241-260.}

Mesteri pajzsharcos lévén felkészülsz arra, hogy a pajzsoddal hárítsad ellenfeled támadásait. Néhány mozdulatot teszel, mormolsz, és a következő másodpercben már fizikai pajzs II vibrál körülötted. Az ősi mágia oltalmazón körbeöleli testedet. Megfontoltan felméred a helyzeted, majd elmormolsz egy hhaar burka varázslatot. Egy kézmozdulatot teszel, majd ellősz egy őstűz varázslatot. 322 életpontot sebeztél. Néhány elegáns kézmozdulat után már süvít is ellenfeled felé egy izomernyesztés. (Spóroltál 1 vizet.) Ellenfeled elernyed. Yeeee! Lenyomtad az ellenfeledet, esélye sem volt.
3 200 tapasztalati pontot kaptál.
{Csatastatisztika; sebzés: 322, sebződés: 0, gyógyulás: 0, összesen: +0 ÉP}

A közönség belöki soraiból ellenfeled. Egy ében halálhajcsár. {szintje: 28.} {támadása: 44.}

Mesteri pajzsharcos lévén felkészülsz arra, hogy a pajzsoddal hárítsad ellenfeled támadásait. Még megfelelő a távolság - felhúzol egy fizikai pajzs II varázslatot. Az ősi mágia oltalmazón körbeöleli testedet. Úgy ítéled meg, hogy nem árt egy tompítás védekező rúna felrakása. A következő pillanatban már meg is idézted. Üdvözlésképpen egy őstűz varázslatot eresztesz meg ellenfeled irányába. 294 életpontot sebeztél. Támadó varázslatot alkalmazol: ellenfeledre izomernyesztés varázslatot lősz. A varázslathoz szükséges komponenst megspóroltad. Ellenfeled elernyed. Teli erőből mérg. vas dobónyilat dobsz az ellenfeledre. A pontosabb célzás érdekében lenyugtatod érzékeidet. Elrepül 1 mérg. vas dobónyíl. Lövedéked becsapódik! Eltaláltad az ében halálhajcsár ébenfekete testét. (1 támadással 119 életpontot sebezve.) Fegyvert váltasz: előkapod a pásztorbotot. Marokra fogva a pásztorbotot ellenfeledre ugrasz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. {HD:} Pásztorbottal kegyetlenül megütöd az ében halálhajcsár nyakát. (1 támadással 183 életpontot sebezve.) (Nincs értelme vámpirizálni.) Egy kézmozdulatot teszel, majd ellősz egy lángcsóva varázslatot. 96 életpontot sebeztél. Az ében halálhajcsár inkább csak védekezik: egyetlen támadást sem visz be. Az ében halálhajcsár szemében félelem villan, aztán lassan lehunyja, miközben lelke kitör testének fogságából.
Előveszed a gyémánt okulárét. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 1 mérg. vas dobónyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva a szivárványszivet, szereztél 1 Thargodan esszenciát. 7 811 tapasztalati pontot kaptál.
{Csatastatisztika; sebzés: 692, sebződés: 0, gyógyulás: 0, összesen: +0 ÉP}

A közönség belöki soraiból ellenfeled. Egy varkaudar varázsló.

Mesteri pajzsharcos lévén felkészülsz arra, hogy a pajzsoddal hárítsad ellenfeled támadásait. Nem árt az elővigyázatosság! Egy fizikai pajzs II varázslattal készülsz a csatára. Az ősi mágia oltalmazón körbeöleli testedet. Még megfelelő a távolság - felhúzol egy hhaar burka varázslatot. A halálraítélt, aki veled szemben áll, küszködik életéért: elmormol egy elektromos pajzs varázst. Távolról őstűz varázslatot lősz a másikra. 290 életpontot sebeztél. Támadó varázslatot alkalmazol: ellenfeledre izomernyesztés varázslatot lősz. (Spóroltál 1 vizet.) Ellenfeled elernyed. Üdvözlésképpen egy savhurrikán varázslatot ereszt meg irányodba ellenfeled. (A(z) saválló fülbevaló védett meg.) A varkaudar varázsló összeesik, és nem mozdul többé. Megölted!
2 876 tapasztalati pontot kaptál.
{Csatastatisztika; sebzés: 290, sebződés: 0, gyógyulás: 0, összesen: +0 ÉP}

Egy másik alagúton érkezik ellenfeled. Egy varkaudar pusztító. { villám alapú varázslat nem hat rá.} {max. életpontja: 4201-5100.}

Mesteri pajzsharcos lévén felkészülsz arra, hogy a pajzsoddal hárítsad ellenfeled támadásait. Megfontoltan felméred a helyzeted, majd elmormolsz egy fizikai pajzs II varázslatot. Az ősi mágia oltalmazón körbeöleli testedet. Megfontoltan felméred a helyzeted, majd elmormolsz egy ongóliant tombolás varázslatot. Öregedtél 2 évet. Egy őstűz varázslattal köszöntöd a másikat. 330 életpontot sebeztél. Néhány elegáns kézmozdulat után már süvít is ellenfeled felé egy káosz szava. A varázslathoz szükséges komponenst megspóroltad. 2208 életpontot sebeztél. Mielőtt közelharcba bocsátkoznál, mérg. vas dobónyilat ragadva megsorozod ellenfeledet. Lecsillapítod légzésed, felkészülve Muo-Tie Nyugalmának bevetésére. Elrepül 11 mérg. vas dobónyíl. Lövedékeiddel perforálod a varkaudar pusztító testét. (11 támadással 1004 életpontot sebezve.) A szörny egy savból formált csóvát vet feléd! (A(z) saválló fülbevaló védett meg.) Félelmet nem ismerve a másikra támadsz. Használod a Belső időt. Mozgásod felgyorsul, emberi szem számára követhetetlenné válik, ahogy a Sziklazuhataggal bombázod ellenfeledet. Ököllel gyilkos csapásokat szórva összezúzod a varkaudar pusztító fejét. (7 támadással 1637 életpontot sebezve.) (Nincs értelme vámpirizálni.) A varkaudar pusztító nem hagy pihenőt: lesújt a karodra és a mellkasodra. (6 támadástól 505 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +101 ÉP.) Erős pajzscsapással hárítod ellenfeled ütését, aki saját magát sebzi meg a pajzsodon 53 életpont sebzés. Pengéjét vadul forgatva, a varkaudar pusztító újra meg újra lecsap. (6 támadástól 734 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +147 ÉP.) Erős pajzscsapással hárítod ellenfeled ütését, aki saját magát sebzi meg a pajzsodon 77 életpont sebzés. A varkaudar pusztító megrohamoz, és hátrébb taszít. Ahogy megperdülsz, fegyverét többször a hátadba döfi. (6 támadástól 521 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +105 ÉP.) Erős pajzscsapással hárítod ellenfeled ütését, aki saját magát sebzi meg a pajzsodon 54 életpont sebzés. A szörny még egy utolsó halálüvöltést hallat, majd eldől.
Előveszed a gyémánt okulárét. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 11 mérg. vas dobónyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. 69 817 tapasztalati pontot kaptál. (Önanalízis: +1% ökölvívás.)
{Csatastatisztika; sebzés: 5363, sebződés: 1760, gyógyulás: 353, összesen: -1407 ÉP}

Ellenfeled üvöltve ront rád. Egy sötét ölész. {szintje: 36.} {egyik sebzési módja: 1x 5d10+50.}

Mesteri pajzsharcos lévén felkészülsz arra, hogy a pajzsoddal hárítsad ellenfeled támadásait. Hatalmadat demonstrálandó, mormolni kezdesz. Létrejött egy fizikai pajzs II. Az ősi mágia oltalmazón körbeöleli testedet. Még megfelelő a távolság - felhúzol egy hhaar burka varázslatot. Egy kézmozdulatot teszel, majd ellősz egy őstűz varázslatot. 330 életpontot sebeztél. Egy izomernyesztés varázslattal köszöntöd a másikat. (Spóroltál 1 vizet.) Ellenfeled elernyed. Mérg. vas dobónyilat hajítasz a másik védtelen testébe. Megszáll a Muo-Tie féle nyugalom. Elrepül 1 mérg. vas dobónyíl. Lövedéked becsapódik! Eltaláltad a sötét ölész elmosódó alakját. (1 támadással 117 életpontot sebezve.) A szörny iszonytató kiáltást hallat! Ellenállsz! Nemhiába, erős a szervezeted. Fegyvert váltasz: előkapod a pásztorbotot. Vad csatakiáltással, felemelve a pásztorbotot ellenfeledre rohansz. A kí fantasztikus tánclépéseket ad: Haláltáncba kezdesz. {HD:} Pásztorbottal borzalmas ütéseket mérve rá összetöröd a sötét ölész testét. (4 támadással 738 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+184 életerő). Ellenfeledre lángcsóva varázslatot lősz. 89 életpontot sebeztél. Karmaival a sötét ölész megpróbálja felszakítani a bőrödet, de sikertelenül. A sötét ölész szemében félelem villan, aztán lassan lehunyja, miközben lelke kitör testének fogságából.
Előveszed a gyémánt okulárét. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 1 mérg. vas dobónyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. 17 028 tapasztalati pontot kaptál. (Önanalízis: +1% ütőfegyverek.) Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-20 varázspont.]
{Csatastatisztika; sebzés: 1274, sebződés: 0, gyógyulás: 184, összesen: +184 ÉP}

Ellenfeled üvöltve ront rád. Egy vámpírféreg. {szintje: 37.} {egyik sebzési módja: 2x 3d10+25.}

Mesteri pajzsharcos lévén felkészülsz arra, hogy a pajzsoddal hárítsad ellenfeled támadásait. Gyorsan felraksz egy fizikai pajzs II varázslatot. Az ősi mágia oltalmazón körbeöleli testedet. Ki tudja, mire készül a másik - jobb az óvatosság! A biztonság kedvéért felraksz egy hhaar burka varázst. Ellenfeledre őstűz varázslatot lősz. 321 életpontot sebeztél. Üdvözlésképpen egy izomernyesztés varázslatot eresztesz meg ellenfeled irányába. A varázslathoz szükséges komponenst megspóroltad. Ellenfeled elernyed. Ellenfeled támadó varázslatot alkalmaz: nekromanta csókja varázslatot lő rád. 62 életpontot vesztettél. Az ellenfél gyógyult. Mérg. vas dobónyilat hajítasz a másik védtelen testébe. Megszáll a Muo-Tie féle nyugalom. Elrepül 1 mérg. vas dobónyíl. Lövedéked átfúrja a vámpírféreg testét. Kritikus ütés! (1 támadással 124 életpontot sebezve.) Fegyvert váltasz: előkapod a pásztorbotot. Vad csatakiáltással, felemelve a pásztorbotot ellenfeledre támadsz. Ellenfeled nem menekülhet: a kí döbbenetes Haláltáncába kezdesz. {HD:} Pásztorbottal többször kegyetlenül megütöd a vámpírféreg testét. (4 támadással 729 életpontot sebezve.) Egy kézmozdulatot teszel, majd ellősz egy lángcsóva varázslatot. A lény immúnis erre a varázslatra! A vámpírféreg állkapcsa ártalmatlanul csapódik össze melletted. A vámpírféreg most már meggondolná a harcot, de egy kicsit elkésett. Megölted!
Előveszed a gyémánt okulárét. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 1 mérg. vas dobónyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva a vadászkést, szereztél 2 vámpírfogat. 18 076 tapasztalati pontot kaptál. (Önanalízis: +1% ütőfegyverek.)
{Csatastatisztika; sebzés: 1174, sebződés: 62, gyógyulás: 0, összesen: -62 ÉP}


A közönség éljenez, úgy tűnik legyőzted minden ellenfeledet. A púpos varkaudar mogorván előkotorja az erszényét, és kezedbe számlálja a megállapodott összeget. Kapsz 2000 aranyat. [85 pontot használtál fel, van még 589. Kapsz 102 VP-t.]

m 2 2 mozogsz keletre, keletre
[96,107] Továbbmész a város utcáján. Áldod az előrelátásodat, hogy annak idején megtanultál valamennyire olvasni. Most legalább ki tudod böngészni, hogy mi van a táblára írva, amit találtál: " Huertol város közleménye: Kedves kalandozók! Újabb szórakoztató centrumok nyíltak (az irány hozzávetőleges): Júra-park 60 mérföld keletre és néhány mérföld délre, Trollkeltető Zóna 70 mérföld keletre és 60 mérföld északra, Óriások földje 60 mérföld keletre és 25 mérföld északra. A belépés ingyenes! " Egy fehér kőből kifaragott, tiszta vizű szökőkutat találsz. Teletöltöd vízzel a kulacsodat. Megtorpansz, mert valami felkelti a figyelmedet. Aha! Találtál egy teljesen lerombolt Vlagyimir szobrát. Ahogy cammogsz, egyszercsak hogy, hogy nem: kiszúrsz egy sörsátrat. Szemedet összehúzva előrekémlelsz: igen, jól látod, találtál egy Khór szobrát. Egy helyen egy tábla van a földbe szúrva, a következő felirattal: " Hideg fémtől meghal, aki újra lángot csihol. Wolfheart(1644) "
(Vándorcirkusz:) Először egy törpét pillantasz meg, amint egy kátyúba szorult szekér előtt parancsokat osztogat az ott szorgoskodó embereknek. Aztán észreveszed a kicsit arrébb felhúzott sátoregyüttest, és rájössz, kik ezek: a vándorcirkusz. A törpe, amint észrevesz, eléd siet, és pirospozsgás arccal befelé mutogat. De aztán feltűnik neki a kitűződ, így ingyen beenged a sátrak közé.
A céllövölde felé tartasz. Az óriás, aki a hely tulajdonosa, rád mosolyog és maga előtt tolva a sátor belsejébe lökdös. Mire magadhoz térsz, már egyedül állsz a furcsa levegőjű helyiségben. A következő pillanatban egy lénnyel nézhetsz farkasszemet. Egy smaragdgólem. {védettsége: 108 szúró, 108 vágó, 108 ütő ellen.}

Mesteri pajzsharcos lévén felkészülsz arra, hogy a pajzsoddal hárítsad ellenfeled támadásait. Hatalmadat demonstrálandó, mormolni kezdesz. Létrejött egy fizikai pajzs II. Az ősi mágia oltalmazón körbeöleli testedet. Úgy ítéled meg, hogy nem árt egy hhaar burka védekező rúna felrakása. A következő pillanatban már meg is idézted. Egy őstűz varázslatot dobsz ellenfeledre. A varázslathoz szükséges komponenst megspóroltad. 150 életpontot sebeztél. Üdvözlésképpen egy izomernyesztés varázslatot eresztesz meg ellenfeled irányába. Ellenfeled elernyed. A sok gyakorlás növelte tudásodat (+1 taumaturgia). Varázsenergiád fejlődik. (+6 max. varázspont.) Mérg. vas dobónyilat hajítasz a másik védtelen testébe. A pontosabb célzás érdekében lenyugtatod érzékeidet. Elrepül 10 mérg. vas dobónyíl. Alaposan megsorozod a smaragdgólem smaragd testét. (10 támadással 1193 életpontot sebezve.) Fegyvert váltasz: előkapod a pásztorbotot. Meglengetve a pásztorbotot ellenfeledre rontasz. Félelmetes Haláltáncba kezdesz, elvágva ellenfeled menekülésének útját. {HD:} Pásztorbottal megcsapod a smaragdgólem testét. (1 támadással 185 életpontot sebezve.) (Nincs értelme vámpirizálni.) Néhány elegáns kézmozdulat után már süvít is ellenfeled felé egy lángcsóva. 44 életpontot sebeztél. A smaragdgólem meglegyint mancsával, de csak súrol. (1 támadástól 61 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +13 ÉP.) A szörny kitárja karjait, és megpróbál átölelni. Egymásnak feszültök, de te bizonyulsz az erősebbnek. Erős pajzscsapással hárítod ellenfeled ütését, aki saját magát sebzi meg a pajzsodon 6 életpont sebzés. Ennyi! A másik kigúvadt szemmel borul a földre. Meghalt.
Előveszed a gyémánt okulárét. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 9 mérg. vas dobónyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. Alaposan átvizsgálod a tetemet. A következő kincseket találtad: 1 gólem talizmán. 19 045 tapasztalati pontot kaptál.
{Csatastatisztika; sebzés: 1578, sebződés: 61, gyógyulás: 13, összesen: -48 ÉP}

(Önanalízis: +5% versengés.)
Épp elhaladnál egy sátor előtt, amikor egy hangra leszel figyelmes, ami téged szólít. Egy árnymanó ül nem messze tőled egy asztal mögött, kezében egy pakli kártya mutatja, hogy békés küzdelemben szeretné próbára tenni tudásod. Kedved támad a szerencsejátékhoz, úgyhogy magabiztosan közelebb lépsz.
- Akkor kezdjük! - mondja az árnymanó, és kirak 100 aranyat maga elé az asztalra, ezután te is így cselekszel. 1. kör: A legnyugodtabb lelkiállapotot színlelve megnézed a kezedben lévő lapokat: 1 Kaszabolósáska, 1 Piromenyét, 1 Szerencsejáték, 1 Mákrózsa főzet, 1 Déja vu. Ez sajnos semmit nem ér. Az ellenfél emeli a tétet. Határozatlan viselkedésed láttán bemérgesedik, te pedig ebből levonod a következtetést: jó lapjai vannak. Úgy találod, nem érdemes kockáztatni, az árnymanó dühös tekintetétől vezérelve az asztalra hajítod lapjaidat. (Önanalízis: +12% szerencsejáték.) 3 030 tapasztalati pontot kaptál. Szomorúan állapítod meg, hogy megszabadultál 49 aranytól. Otthagyod a gonosz mosollyal téged méregető árnymanót. (Önanalízis: +5% versengés.)
Egy csúcsos, fekete színű sátorra lelsz a cirkusz közepén. Előtte egy jókora ember férfi szónokol az őt körülálló kalandozóknak, és eget rengető szenzációként próbálja az odabent található veszélyeket beharangozni. A tétova tömeg látványa magabiztossá tesz. Előrelépsz, hogy tárgyaidat leadva beléphess a labirintusba. Sétálsz egy darabig az össze-vissza kanyargó folyosókon. Hamar kiismered a labirintus építője milyen elvet követett a járatok kialakítása során, így az egyetlen továbbvezető útra is könnyedén rábukkansz. Hirtelen tör rád az éhség. Az orrod előtti járatban egy kistestű madár vergődésére leszel figyelmes. Közelebb érve megállapítod, hogy egy sérült mirgről van szó, akinek zamatos húsa remekül szolgálhatná étkeztetésedet. Először lefogod az állatot, majd miután a nyakát kitekerted, tollaitól megfosztottad, bekebelezed. (Önanalízis: +12% vadászat.) Kellemes énekszó tölti be a folyosó légterét. Örömmel hallgatod, de nem hagyod, hogy bűvereje hatása alá kerülj. (Önanalízis: +12% zene.) Egyszercsak jajgatásra leszel figyelmes. Amikor közelebb érsz, felismered, hogy a segítségre szoruló kék és átlátszó ruhás alak maga a szirén. Látszólag fájdalmai vannak, és hamar fel is fedezed, mi okozza azokat: a mély vágott seb a nő jobb bokáján. Lehajolsz hozzá, és segítőkészen a meggyógyításához fogsz. Ruhád egy leszakított darabjával bekötözöd a szerencsétlent, majd hálálkodó mosolya láttán, elégedetten fellélegzel. (Önanalízis: +12% gyógyítás.)
- Az utolsó feladat az építészethez való hozzáértésedet teszteli - mondja neked a szirén, majd egy másik terembe vezet, ahol egy félig kész oltár áll. Az oszlopok már nagyjából a helyükön állnak, viszont még rengeteg szögletesre csiszolt kő hever a földön szanaszét. Lelkesen látsz hozzá a falak felhúzásának, és hamar végzel. 3 030 tapasztalati pontot kaptál.
- Sikerült - örül sikerednek a szirén. - Végre valaki végigküszködte magát a próbákon. - Ajándékul a szirén köpenyét kapod, boldogan indulsz vele utadra. [szirén köpenye ládikóba-> 80 arany, -2 ÉP] (Önanalízis: +5% versengés.)
Mindig van kedved kockázni, amikor alkalmat látsz rá, így most sem utasítod vissza a lehetőséget, amikor meglátsz egy kisebb csoportosulást, ahol pörögnek a kockák. A szerencse most sem hagyott el, nyertél 74 aranyat. magad fölött látsz egy viharfelhőt , benne a következő név rajzolódik ki: Drakar Kestor.

Megpillantasz egy épületet. Közelebbről látod, hogy egy Fősátor (770. épület.).
Összeakadsz Diz-ohhal. Dornodon misszionáriusa. Egy bozontfonatot, egy che-vállszalagot, egy denevér szimbólumot, egy gólem talizmánt, egy Jerome köpenyét, egy Khór maszkját, egy koponya gyűrűt, egy kvazár kesztyűt, egy kvazár sisakot, egy obszidián karkötőt, egy ritualista amulettet, egy ritualista övet, egy ryuku függőt, egy ryuku karvédőt, egy ryuku nadrágot, egy smaragd védőgyűrűt, egy vark. pecsétgyűrűt, egy varkaudar csizmát és egy varkaudar szimbólumot visel. Felszerelését egy királyi lovag trófea, egy királyi őrjáratos trófea és egy tektonikus kvatáns trófea díszíti. Övén 25 kalandozóskalp fityeg! Bal kezében egy kvatáns pajzsot tart. Egy csataremák a hátasa. {egészsége: 81.} Persze nem lát téged. A tolvajszem működésbe lép! Néhány, a zsákban lapuló tárgy: kaja, szeksztáns, varázskő, vasérc.
Furcsa érzésed van a homlokod irányából - a harmadik szem itt egy KUT parancsot javasol.
(Feltételes készítés:) Legyártottál 1 mérg. vas dobónyilat. [Rahn ékkő:] 605 tapasztalati pontot kaptál. Erőd TF-elődött.

(Továbbmész...) [97,107] Folytatod sétádat a házak közt. Találsz egy táblát, rajta a következő felirattal: " Tanya: keletre 15, délre 9 mérföld. Remetelak: keletre 12, délre 33 mérföld. " Megtorpansz, mert valami felkelti a figyelmedet. Aha! Találtál egy fény szentélyét. Ki nyitott szemmel jár, talál: esetedben egy nagyobb monolitot. Találsz egy nekrofunt. A helyi grafiti egyik megnyilvánulására, egy feliratos táblára bukkansz. Kiböngészed a szöveget. " Üdvözöljük Pumpa győzedelmes seregeit szerény városunkban! Sylvera(5801) " (Feltételes vásárlás:) 8 db amniosz 8 aranyért; 10 db trikornis szarv 180 aranyért; 13 db purifikátor háj 351 aranyért; 7 db remák szív 126 aranyért; 11 db toxyl 132 aranyért; 25 db vas dobónyíl 375 aranyért; 4 db moa gyémánt 480 aranyért;
Mindig van kedved kockázni, amikor alkalmat látsz rá, így most sem utasítod vissza a lehetőséget, amikor meglátsz egy kisebb csoportosulást, ahol pörögnek a kockák. A szerencse most sem hagyott el, nyertél 60 aranyat.

A kultúra már ide is betört: Egy cikornyás betűkkel telerótt táblát pillantasz meg. Elolvasod: " Febr. 13-án éjjel farsangi buli a városban. Légy itt. Várunk. (V&T). " A következő épületeket látod: egy fegyverbolt (592. épület.) és egy vegyesbolt (595. épület.).
(Feltételes lopás:) Megkeresed azt a helyet, ahol Kopasz Gunymók letáborozott. Kivárod az alkalmas pillanatot. Csendben megpróbálod megközelíteni a másik holmiját. A tolvajszem működésbe lép! Néhány, a zsákban lapuló tárgy: áldott kő, amniosz, arany masszariasztó, elf csont. A szégyentelen áldozatod csapdát állított! Szerencsére kiszúrtad, és kikerülted. (Önanalízis: +4% csapdaészlelés.) Nem látod a tárgyat, amit eredetileg el akartál csenni, ezért mást választasz. A motyóra fantom kakukkmadár vigyáz. Lélegzetedet visszafojtva, hangtalanul elcsórsz egy tárgyat. Zsákmányod egy aranypikkely! Aztán tűnés! (+1 gonoszság.) (Önanalízis: +4% lopás.)
(Feltételes lopás:) Gyorsan megtalálod azt a helyet, ahol Izomagy tábort vert. Megvárod a megfelelő pillanatot. A pihenő figura holmijához közelítesz. A tolvajszem működésbe lép! Néhány, a zsákban lapuló tárgy: ásó, aurach fog, Beholder csapda, csontpálca, csontszurony, darázsszárny. A nyomorult figura csapdával védte magát! Kiváló csapdaészlelésednek köszönhetően könnyedén elkerülted. (Önanalízis: +4% csapdaészlelés.) Ügyesen elemelted a kiszemelt tárgyat (1 sáfrányport). Aztán tűnés! (+1 gonoszság.) (Önanalízis: +4% lopás.)
(Feltételes lopás:) Hamar felfedezed Elmeni táborhelyét. Kivárod az alkalmas pillanatot. Közel lopódzol a másik motyójához. A tolvajszem működésbe lép! Néhány, a zsákban lapuló tárgy: álompor, arany masszariasztó, aranyló ugarhéj, ásó, bordacsont. A szégyentelen áldozatod csapdát állított! Kiváló csapdaészlelésednek köszönhetően könnyedén elkerülted. (Önanalízis: +4% csapdaészlelés.) A tábort egy kaffogó hebrencs őrzi! Hoppsz, lebuktál! Sajna túl nagy zajt csaptál. Lélekszakadva futsz kudarcod színhelyéről. (Önanalízis: +5% lopás.) A kultúra már ide is betört: Egy cikornyás betűkkel telerótt táblát pillantasz meg. Elolvasod: " High Density sivatag. VIGYÁZAT, a homok kincseket rejt!!! " [51 pontot használtál fel, van még 538. Kapsz 61 VP-t.]

ve 269 300 megveszed a 269. tárgyat 300
(Ügyesen alkudoztál.) Vásároltál 300 purifikátor hájat. 8100 aranyat fizettél. [0 pontot használtál fel, van még 538.]

bb 269 300 beraksz a bankba a 269. tárgyat (300 darabot)
Beraksz a bank széfjébe 300 purifikátor hájat. [0 pontot használtál fel, van még 538.]

m 1 mozogsz északkeletre
Gyomorkavaró érzés vesz erőt rajtad: a teleport varázslat befejezéseképp most visszarepít a kiinduló mezőre. Hushhh, elteleportálsz!
[115,126] Dombos terepre érkeztél. Szemedet összehúzva előrekémlelsz: igen, jól látod, találtál egy oltárt. Chara-din hívői építették. Oldalt pillantva, meglátsz egy vaskohót. Oopsz, e mellett nehogy elmenj! Éles szemeddel kiszúrtál egy borkonyó cserjét. A helyiek még mindig a ryuku csodapalotáról beszélnek, talán érdemes lenne közelebbről is megszemlélned. (82. többszemélyes kaland, 100 TVP szükséges hozzá, innen keletre 12, északra 240 mérföldre teljesítheted.) Egyszercsak megtorpansz. Hohó, nicsak, mit fedeztél fel: egy kazmárt. Egy különös szoborra leszel figyelmes. Apró, színes homokszemek kavargása alkotja. Magát Chara-dint ábrázolja, amint egy nála hatalmasabb lény, Atalanta lábát masszírozza. Egy rosszkedvű elflánnyal találkozol. Elmeséli, hogy ma van a születésnapja, és nem kapott senkitől semmit. A rokonai meghaltak a tűzviharban, és most magányos. Ahhoz, hogy felvidítsad, valamilyen szép ajándékot kellene adnod - például egy ezüst nyakláncot. Ez a segítség 4 TVP-be kerül (38. jellempróba). Felhágsz egy magasabb pontra, és a ryuku kalózkendőn keresztül körbevizslatod a tájat. Messze keletre látsz egy drakolder csatamezőt. Délre nézve látsz egy feneketlen tavat. Nyugatra egy tükörtorony van. Északra egy quwarg ikerboly van. Még jó, hogy ilyen remek a látásod. Van itt egy Zarknod ónixpiramisa (695. épület.). Nocsak, itt van valami érdekes! Friss alakváltó nyomok vezetnek nyugatra. Találsz még kb. 1 hetes alakváltó nyomokat, amelyek északra, kb. 1 hetes troll nyomokat, amelyek nyugatra, kb. 1 hetes alakváltó nyomokat, amelyek délre, kb. 1 hetes alakváltó nyomokat, amelyek keletre, kb. 2 hetes emberi nyomokat, amelyek északra, kb. 1 hetes emberi nyomokat, amelyek délre, kb. 1 hetes troll nyomokat, amelyek keletre vezetnek. (Önanalízis: +5% nyomkövetés.)
[8 pontot használtál fel, van még 530. Kapsz 9 VP-t.]

v 84 290 elmormolod a 84. varázslatot
Arkánum-jeleket rajzolva a levegőbe, mormolni kezdesz. Ismerős meleg fut végig karjaidon. Elmondtad a szörnyidézés varázslatot! Megidézel egy manaelementált! Szegény gyámoltalanul pislog, nem egészen érti, hogy hol van.
(Feltételes támadás:) Egy manaelementál! Ezt kerested. {max. életpontja: 5000.} Nem tetszik a szörny képe. Úgy döntesz, kiplasztikázod egy kicsit.

Mesteri pajzsharcos lévén felkészülsz arra, hogy a pajzsoddal hárítsad ellenfeled támadásait. Néhány mozdulatot teszel, mormolsz, és a következő másodpercben már fizikai pajzs II vibrál körülötted. Az ősi mágia oltalmazón körbeöleli testedet. Néhány mozdulatot teszel, mormolsz, és a következő másodpercben már hhaar burka vibrál körülötted. Üdvözlésképpen egy őstűz varázslatot eresztesz meg ellenfeled irányába. 314 életpontot sebeztél. Egy izomernyesztés varázslatot dobsz ellenfeledre. A varázslathoz szükséges komponenst megspóroltad. Ellenfeled elernyed. Mérg. vas dobónyilat markolva becélzod a mozgó célpontot. Megszáll a Muo-Tie féle nyugalom. Elrepül 1 mérg. vas dobónyíl. Lövedéked becsapódik! Eltaláltad a manaelementál lebernyegét. (1 támadással 114 életpontot sebezve.) Elszántan a másikra rontasz. Ellenfeled nem menekülhet: a kí döbbenetes Haláltáncába kezdesz. A kí zenél testedben, ahogy fókuszálódik egy Sziklazuhatag megindításához. Ököllel többször kegyetlenül megütöd a manaelementál hullámzó masszáját. (15 támadással 3534 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+883 életerő). A manaelementál csápjával feléd suhint, de ügyesen félrehajolsz. A kí nagymesterek precizitásával hajtasz végre egy Sziklazuhatag manővert. Ököllel párszor keményen megütöd a manaelementál testét. (5 támadással 1120 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+281 életerő). A manaelementál elhibázza az ütést csápjával. A manaelementál most már meggondolná a harcot, de egy kicsit elkésett. Megölted!
Előveszed a gyémánt okulárét. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 1 mérg. vas dobónyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva a vadászkést, szereztél 5 varázskövet. (Ez idézett szörny volt, TP sajnos nem jár érte.) Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-20 varázspont.]
{Csatastatisztika; sebzés: 5082, sebződés: 0, gyógyulás: 1164, összesen: +1164 ÉP}

[-72 varázspont.] Erőd TF-elődött. [10 pontot használtál fel, van még 520. Kapsz 12 VP-t.]

v 323 1954 elmormolod a 323. varázslatot
Arkánum-jeleket rajzolva a levegőbe, mormolni kezdesz. Bizsergető, csípős érzés fut végig rajtad. Sikerült elmondanod a káoszportál varázslatot! Az örvénylő káoszportál túloldalán megjelenik egy téridő hasadék belseje. Kalandra készen átlépsz a kapun. Falak vesznek körül, minden irányból. Sima, értelmes lények keze munkáját dicsérő falak. A sarkok szabályosak, talán túlságosan is. Mintha az alanori főépítész rajzolta volna azokat a plajbászával egy szürkéskék papirosra. A félhomály nem aggaszt, de az már igen, hogy sehol egyetlen ablak, vagy ajtó... Megrángatod a hasadékba vesző szuperkötelet, és megállapítod, hogy az kitart. Épp eldöntöd, hogy nincs itt semmi, és ideje lenne visszamászni, mikor egy másik hasadékot fedezel fel, csupán néhány lépésnyire tőled! Ráadásul, mintha mozogna valami mögötte! Ez egy térfaló! { energia alapú varázslat nem hat rá.} {max. életpontja: 951-1050.}

Mesteri pajzsharcos lévén felkészülsz arra, hogy a pajzsoddal hárítsad ellenfeled támadásait. Hatalmadat demonstrálandó, mormolni kezdesz. Létrejött egy fizikai pajzs II. Az ősi mágia oltalmazón körbeöleli testedet. Nem árt valamilyen védekező mágiát alkalmazni: tükörpajzs létrehozásához szükséges szavakat mormolsz. Ellenfeled ujjai a levegőben táncolnak, ajkai hangtalanul mozognak. Varázsol! Aha, egy agytaposás mágia... Üdvözlésképpen egy fekete energia varázslatot eresztesz meg ellenfeled irányába. 1479 életpontot sebeztél. Ellenfeled védettsége csökkent. Üdvözlésképpen egy armageddon varázslatot eresztesz meg ellenfeled irányába. Az agytaposásnak köszönhetően a varázslat kudarcot vallott! Egy varázslatlopás varázslattal köszönt csatapartnered. A manaretesz elnyeli a varázslatot. A térfaló most már meggondolná a harcot, de egy kicsit elkésett. Megölted!
Átvizsgálod a testet. Nemhiába, alkalmas tápszereket találsz! Nézzük, milyen kincsre bukkantál: egy rejtőköpeny [rejtőköpeny ládikóba-> (96,108)-> nem kaptál semmit! -2 ÉP], egy zafír erőöv [zafír erőöv ládikóba-> (140,61)-> nem kaptál semmit! -2 ÉP] és 2 pular kristály. 18 573 tapasztalati pontot kaptál.
{Csatastatisztika; sebzés: 1479, sebződés: 4, gyógyulás: 0, összesen: -4 ÉP}

Körbenézel, egy kicsit alaposabban és felfedezed, hogy nem kettő, de tucatnyi hasadék nyílik erre a helyre! Beleborzongsz a lehetőségekbe! Micsoda dimenzióváltási perspektívák nyílnának meg előtted, ha... Idáig érsz a gondolatmenetben, amikor az egyik hasadékból egy lény feje bukkan elő, és egyenesen rád mered! Ez egy időrabló herceg! {szintje: 76.}

Mesteri pajzsharcos lévén felkészülsz arra, hogy a pajzsoddal hárítsad ellenfeled támadásait. Nem árt az elővigyázatosság! Egy fizikai pajzs II varázslattal készülsz a csatára. Az ősi mágia oltalmazón körbeöleli testedet. Nem árt az elővigyázatosság! Egy ongóliant tombolás varázslattal készülsz a csatára. Öregedtél 2 évet. Távolról fekete energia varázslatot lősz a másikra. A varázslathoz szükséges komponenst megspóroltad. 779 életpontot sebeztél. Ellenfeledre istenítélet varázslatot lősz. (Spóroltál 1 purifikátor hájat.) 5737 életpontot sebeztél. (50 ép-t sebződsz te is.) Egy varázslatlopás varázslattal köszönt csatapartnered. Semmi eredménye! Ellenfeled egy kézmozdulatot tesz, majd ellő egy lassulás varázslatot. (Hatása alatt lassabban tudsz mozogni.) Mérg. vas dobónyilat markolva becélzod a mozgó célpontot. A pontosabb célzás érdekében lenyugtatod érzékeidet. Elrepül 11 mérg. vas dobónyíl. Több lövedéked átfúrja az időrabló herceg áttetsz‹ testét. (11 támadással 1291 életpontot sebezve.) Ellenfeled ragasztót köp! Kecsesen félreugrasz. Félelmet nem ismerve a másikra rontasz. Haláltáncba kezdesz ellenfeled körül. A felgyülemlett kí-energiák vad rohamában indulsz a Kos Csapására. Ököllel néhányszor megcsapod az időrabló herceg éjfekete csápját. (13 támadással 2583 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+246 életerő). Az időrabló herceg csápjait vérre éhesen a bal lábadra tapasztja. (4 támadástól 851 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +171 ÉP.) Felizzik egy védőkristály, és megvéd az ártó hatástól. Erős pajzscsapással hárítod ellenfeled ütését, aki saját magát sebzi meg a pajzsodon 89 életpont sebzés. A másik elterül, rángatózik egy kicsit, majd csendben meghal.
Előveszed a gyémánt okulárét. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 11 mérg. vas dobónyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva a szivárványszivet, szereztél 1 kronoplazmát. 132 846 tapasztalati pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-20 varázspont.]
{Csatastatisztika; sebzés: 10479, sebződés: 901, gyógyulás: 417, összesen: -484 ÉP}

Rémülten felnyögsz: még egy szörny ront rád! Ez egy térhasító! {szintje: 82.} {egyik sebzési módja: 3x 40d15+300.}

Mesteri pajzsharcos lévén felkészülsz arra, hogy a pajzsoddal hárítsad ellenfeled támadásait. Úgy ítéled meg, hogy nem árt egy fizikai pajzs II védekező rúna felrakása. A következő pillanatban már meg is idézted. Az ősi mágia oltalmazón körbeöleli testedet. Védekezésképp villámgyorsan felhúzol egy ongóliant tombolás varázst. Öregedtél 2 évet. Ellenfeled agytaposás varázslattal készül a csatára. Mormolsz, majd ujjaidból kirepül egy fekete energia varázslat. 1493 életpontot sebeztél. Ellenfeled védettsége csökkent. Egy istenítélet varázslatot dobsz ellenfeledre. (Spóroltál 1 purifikátor hájat.) 5496 életpontot sebeztél. (50 ép-t sebződsz te is.) Ellenfeled mormol, majd ujjaiból kirepül egy jégvihar varázslat. 125 életpontot vesztettél. Tagjaid megdermednek. (-35 védekezés). Ellenfeled mormol, majd ujjaiból kirepül egy elemi fagyförgeteg varázslat. 128 életpontot vesztettél. Ellenfeled néhány elegáns kézmozdulata után már süvít is feléd egy végső fagyhalál. 368 életpontot vesztettél. Mérg. vas dobónyilat küldesz ellenfeled felé. A pontosabb célzás érdekében lenyugtatod érzékeidet. Elrepül 11 mérg. vas dobónyíl. Pár lövedéked átjárja a térhasító testét. (11 támadással 1313 életpontot sebezve.) A lény dobófegyverként jégpasztillát használ. Már repül is belőlük feléd pár. Sajnos nincs időd félreugrani előlük. 198 életpontot vesztettél. Félelmet nem ismerve ellenfeledre rohansz. Ellenfeled nem menekülhet: a kí döbbenetes Haláltáncába kezdesz. Megindulsz, mint egy acélkolosszus, hogy megvalósítsd a Kos Csapását. Ököllel többször eltalálod a térhasító jobb karját. Kritikus ütés! (10 támadással 2442 életpontot sebezve.) Védhetetlen ütések záporoznak felsőtestedre és jobb karodra. (3 támadástól 955 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +191 ÉP.) Erős pajzscsapással hárítod ellenfeled ütését, aki saját magát sebzi meg a pajzsodon 100 életpont sebzés. Kemény ütések sorozatát kapod. Reccsenés jelzi, hogy valami megrepedt odabent. (3 támadástól 968 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +194 ÉP.) Erős pajzscsapással hárítod ellenfeled ütését, aki saját magát sebzi meg a pajzsodon 102 életpont sebzés. A varkaudar fétis gyógyított rajtad (+22 életerő ). A térhasító még megpróbál elszaladni, de két-három lépés után összeesik, és nem mozdul többet.
Társaidtól életerőt kapsz: gyógyulsz +110 életerőt. Előveszed a gyémánt okulárét. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 11 mérg. vas dobónyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva a vadászkést, szereztél 4 jégpasztillát. 151 948 tapasztalati pontot kaptál. (Önanalízis: +1% ökölvívás.)
{Csatastatisztika; sebzés: 10946, sebződés: 2792, gyógyulás: 407, összesen: -2385 ÉP}

Furcsa, sistergő hangot hallasz. Mindenre felkészülve várod, mi fog történni, és a sistergés erősödik. Egy hasadék jelenik meg közvetlenül előtted! Gyorsan elhátrálsz tőle. Egy szivárványszín köpönyeges ember férfi bukkan elő belőle. Egy tökéletesen egyenes, fehéren derengő botot tart a baljában, és másik kezével pedig pórázon vezet egy hatalmas ebet. A kutya hatalmas ugyan, de teljesen barátságosnak látszik. A férfi körülnéz, és rád mosolyog.
- Üdvözöllek, halandó! Talán már találkoztunk... A Síkok Vándora vagyok. Gyakran megfordulok itt, és úgy érzem, veled is össze fogok még akadni itt. Látom, ügyesen eltakarítottál néhányat undok ellenségeim közül, ezért hálám jeléül fogadd el ezt a kis ajándékot - mondja, és a markodba ejt néhány kacatot, aztán eltűnik a hasadékkal és a kutyájával együtt. Elteszed a fejpénzt, 1 opál karperecet.
(Feltételes gyógyítás:) Egy utolsó kézmozdulattal kisütöd az isteni gyógyítás varázslatot! [-4 TVP] Sebeid gyógyulnak (+1406 életerő). [-60 varázspont.] Erőd TF-elődött. A káoszportálon keresztül elhagyod a helyet. [-150 varázspont.] Erőd TF-elődött. [79 pontot használtál fel, van még 441. Kapsz 94 VP-t.]

v 75 291 elmormolod a 75. varázslatot
Arkánum-jeleket rajzolva a levegőbe, mormolni kezdesz. A mágia tűzként árad szét tagjaidban. Sikerült elmondanod a mágiafeloldás varázslatot! Elmúlt a lassulás hatása. Sikerrel jártál! [-20 varázspont.] Erőd TF-elődött. [5 pontot használtál fel, van még 436. Kapsz 6 VP-t.]

v 181 73 60 elmormolod a 181. varázslatot
Megfelelő mozdulatok kíséretében mormolni kezdesz. Az utolsó szavakra megtelsz energiával. Megidézted a városi teleport II varázslatot! Vuuush, elteleportálsz!

A TELEPORTÁLÁS PILLANATA ELŐTTI TÉRKÉPED

114 115 116
125
126
127
(115,126) Zarknod ónixpiramisa (#695), Chara-din oltár, 255. jellempróba, vaskohó (#155), borkonyó cserje (#311, belőle készíthető: #312), 82. többszemélyes kaland, kazmár (#204, belőle készíthető: #205), művészi porolit (#720), 38. jellempróba, bumshir óriásmacskák (#492), rőtmanó berzerker (#369), dombi yeti (#366), érclelőhely, manaelementál (#290), térfaló (#783), időrabló herceg (#7345), térhasító (#7348)

[73,60] Lakott területre érkeztél. Elérted Maad keleti határát, a Grákó-hegyek első lankáit. Oopsz, e mellett nehogy elmenj! Éles szemeddel kiszúrtál egy főutcát. Megtorpansz, mert valami felkelti a figyelmedet. Aha! Találtál egy teljesen lerombolt oltárt. Miközben fütyörészve sétálsz, megpillantasz a közelben egy fellegvárat. (no:1. építését xadornix kezdte, eddig 12000 TVP épült bele.) Miközben fütyörészve sétálsz, megpillantasz a közelben egy fellegvárat. (no:2. építését Ősi Hajnal Lovagjai kezdte, eddig 12000 TVP épült bele.) Egyszercsak megtorpansz. Hohó, nicsak, mit fedeztél fel: egy fellegvárat. (no:3. építését magenta Jade kezdte, eddig 12000 TVP épült bele.) Mindig van kedved kockázni, amikor alkalmat látsz rá, így most sem utasítod vissza a lehetőséget, amikor meglátsz egy kisebb csoportosulást, ahol pörögnek a kockák. A szerencse most sem hagyott el, nyertél 72 aranyat.

Valamilyen épületet látsz! Felismered, egy Trikornis Futárszolgálat (711. épület.).
(Feltételes lopás:) Hamar felfedezed Palasti táborhelyét. Kivárod az alkalmas pillanatot. Közel lopódzol a másik motyójához. A tolvajszem működésbe lép! Néhány, a zsákban lapuló tárgy: acélpengőke, aranylánc, ásó, bronzhegyű lándzsa, csontszablya. A nyomorult figura csapdával védte magát! Szerencsére kiszúrtad, és kikerülted. (Önanalízis: +4% csapdaészlelés.) Nem látod a tárgyat, amit eredetileg el akartál csenni, ezért mást választasz. Ügyesen elcsentél valamit. Zsákmányod egy zöld üveg! A siker után olaj! (+1 gonoszság.) (Önanalízis: +4% lopás.)
(Feltételes lopás:) Hamar felfedezed azt a helyet, ahol Galargamoth tábort vert. Vársz, amíg az alkalom a legkínálkozóbb. A pihenő figura holmijához közelítesz. A tolvajszem működésbe lép! Néhány, a zsákban lapuló tárgy: álompor, antilopbőr, aranylánc, aranyló ugarhéj, aranytű, aurach fog, borkonyó bibe, bronzkulcs. A fenébe, a tábort csapda védi! Kiváló csapdaészlelésednek köszönhetően könnyedén elkerülted. (Önanalízis: +4% csapdaészlelés.) A motyóra fantom kakukkmadár vigyáz. Elcsented a kiszemelt tárgyat (1 sáfrányport). Gyorsan lelépsz. (+1 gonoszság.) (Önanalízis: +4% lopás.)
Összefutsz Sertével. Egy fekete bőrcsizmát, egy griff nyakéket, egy gromak páncélt, egy koponya szimbólumot, egy lánckesztyűt, egy nodonrod kitűzőt, egy regeneráló gyűrűt, egy rinóbőr övet, egy ritualista amulettet, egy smaragd védőgyűrűt és egy vassisakot visel. Jelvényei: Naprend (a Chara-din elleni harcért). Fegyverzetét egy kérődző etra trófea, egy érző szívű dromedár trófea és egy arató csattanat trófea színesíti. Jobb kezében egy vashegyű lándzsát, bal kezében egy csontkést tart. Lőfegyvere egy rövid íj. {max. varázspontja: 591; max. pszije: 25.} Körbejárhatod, figyelheted elgondolkodó ábrázatát, mivel nem lát téged. A tolvajszem működésbe lép! Néhány, a zsákban lapuló tárgy: mérg. ubuk dobónyíl, mérg. ubuk tüske, mocsári penke, ormánygőte csont, rókafarok, sullár hólyag.
[-60 varázspont.] Erőd TF-elődött. [16 pontot használtál fel, van még 420. Kapsz 19 VP-t.]

mak 1 makró 1

fl 0 0 0 lopsz parancsok törlése
Minden fl parancs törölve. [0 pontot használtál fel, van még 420.]

fl 1 211 0 lopsz az 1. fajúaktól a 211. tárgyat
Úgy lesz, ahogy akarod - amint a parancs feltétele teljesül, végrehajtódik. [0 pontot használtál fel, van még 420.]

fl 2 211 0 lopsz a 2. fajúaktól a 211. tárgyat
Úgy lesz, ahogy akarod - amint a parancs feltétele teljesül, végrehajtódik. [0 pontot használtál fel, van még 420.]

fl 3 211 0 lopsz a 3. fajúaktól a 211. tárgyat
Úgy lesz, ahogy akarod - amint a parancs feltétele teljesül, végrehajtódik. [0 pontot használtál fel, van még 420.]

fl 4 211 0 lopsz a 4. fajúaktól a 211. tárgyat
Úgy lesz, ahogy akarod - amint a parancs feltétele teljesül, végrehajtódik.
(Feltételes lopás:) Gyorsan megtalálod Serte táborhelyét. Megvárod a megfelelő pillanatot. A pihenő figura holmijához közelítesz. A tolvajszem működésbe lép! Néhány, a zsákban lapuló tárgy: acélpengőke, acéltű, álompor, ásó. A nyomorult figura csapdával védte magát! Kiváló csapdaészlelésednek köszönhetően könnyedén elkerülted. (Önanalízis: +4% csapdaészlelés.) A sok gyakorlás növelte tudásodat (+1 csapdaészlelés). Nem látod a tárgyat, amit eredetileg el akartál csenni, ezért mást választasz. Elemelsz valamit észrevétlenül. Zsákmányod egy gyöngymangó! A siker után olaj! (+1 gonoszság.) (Önanalízis: +4% lopás.) [3 pontot használtál fel, van még 417. Kapsz 3 VP-t.]

fl 5 211 0 lopsz az 5. fajúaktól a 211. tárgyat
Úgy lesz, ahogy akarod - amint a parancs feltétele teljesül, végrehajtódik. [0 pontot használtál fel, van még 417.]

fl 6 211 0 lopsz a 6. fajúaktól a 211. tárgyat
Úgy lesz, ahogy akarod - amint a parancs feltétele teljesül, végrehajtódik. [0 pontot használtál fel, van még 417.]

fl 7 211 0 lopsz a 7. fajúaktól a 211. tárgyat
Úgy lesz, ahogy akarod - amint a parancs feltétele teljesül, végrehajtódik. [0 pontot használtál fel, van még 417.]

fl 8 211 0 lopsz a 8. fajúaktól a 211. tárgyat
Úgy lesz, ahogy akarod - amint a parancs feltétele teljesül, végrehajtódik. [0 pontot használtál fel, van még 417.]

fl 9 211 0 lopsz a 9. fajúaktól a 211. tárgyat
Úgy lesz, ahogy akarod - amint a parancs feltétele teljesül, végrehajtódik. [0 pontot használtál fel, van még 417.]

m 1 mozogsz északkeletre
[74,59] Továbbmész a város utcáján.
(Feltételes támadás:) Egy gothag döglidérc! Ezt kerested. A hátizsákodban élesen felizzik Aritma varázsgömbje. {mágikus sebezhetőség: 50%.} {max. életpontja: 1701-1800.} Mivel minden egyéb kommunikációs lehetőséget kizár a szörny agresszív magatartása, felkészülsz a csatára.

Mesteri pajzsharcos lévén felkészülsz arra, hogy a pajzsoddal hárítsad ellenfeled támadásait. Nem árt az elővigyázatosság! Egy fizikai pajzs II varázslattal készülsz a csatára. Az ősi mágia oltalmazón körbeöleli testedet. Nem árt az elővigyázatosság! Egy hhaar burka varázslattal készülsz a csatára. Egy őstűz varázslatot dobsz ellenfeledre. 165 életpontot sebeztél. Néhány elegáns kézmozdulat után már süvít is ellenfeled felé egy izomernyesztés. (Spóroltál 1 vizet.) Ellenfeled elernyed. Mérg. vas dobónyilat hajítasz a másik védtelen testébe. A pontosabb célzás érdekében lenyugtatod érzékeidet. Elrepül 1 mérg. vas dobónyíl. Lövedéked átfúrja a gothag döglidérc bal karját. (1 támadással 120 életpontot sebezve.) Elszántan a másikra rontasz. A kí fantasztikus tánclépéseket ad: Haláltáncba kezdesz. A kí nagymesterek precizitásával hajtasz végre egy Sziklazuhatag manővert. Ököllel többször kegyetlenül megütöd a gothag döglidérc rothadó alakját. (7 támadással 1653 életpontot sebezve.) Karmaival a gothag döglidérc megpróbálja felszakítani a bőrödet, de sikertelenül. A gothag döglidérc összeesik, és nem mozdul többé. Megölted!
Előveszed a gyémánt okulárét. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 1 mérg. vas dobónyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva a szivárványszivet, szereztél 1 xirnox szivet. 18 377 tapasztalati pontot kaptál. (Önanalízis: +2% ökölvívás.)
{Csatastatisztika; sebzés: 1938, sebződés: 0, gyógyulás: 0, összesen: +0 ÉP}

Áldod az előrelátásodat, hogy annak idején megtanultál valamennyire olvasni. Most legalább ki tudod böngészni, hogy mi van a táblára írva, amit találtál: " ELF vagy? Aurád NEM FEHÉR? Ne gondolkozz tovább: állj a drow-ok közé. " Találsz egy teljesen lerombolt vaskohót. Megtorpansz, mert valami felkelti a figyelmedet. Aha! Találtál egy főutcát. Miközben fütyörészve sétálsz, megpillantasz a közelben egy nagyobb monolitot. Ahogy cammogsz, egyszercsak hogy, hogy nem: kiszúrsz egy nekrofunt. Egyszercsak megtorpansz. Hohó, nicsak, mit fedeztél fel: egy teljesen lerombolt oltárt. Miközben fütyörészve sétálsz, megpillantasz a közelben egy sárkánytanyát. Miközben fütyörészve sétálsz, megpillantasz a közelben egy fellegvárat. (no:1. építését Haláltánc kezdte, eddig 12000 TVP épült bele.) Egy helyen egy tábla van a földbe szúrva, a következő felirattal: " Aranysárkány és Rend hívei! Erőnk alatt tör szét a Káosz csarnokának oszlopa! AKHI " Mindig van kedved kockázni, amikor alkalmat látsz rá, így most sem utasítod vissza a lehetőséget, amikor meglátsz egy kisebb csoportosulást, ahol pörögnek a kockák. A szerencse most sem hagyott el, nyertél 75 aranyat. Lekapsz két hamuludat. A Te reflexeid voltak a jobbak. (+3 kaja.) Egy feléd lopakodó alakot pillantasz meg a túl oldalon. Megpróbálsz eggyé válni egy árnyékos kapualjjal. (Önanalízis: +12% rejtőzködés.) A sok gyakorlás növelte tudásodat (+1 rejtőzködés). Sikerült elbújnod. Óvatosan utánapillantasz, hogy megállapítsd mi is volt az. Ez nem lehet más, mint egy útonálló. {szintje: 4.} {védettsége: 8 szúró, 8 vágó, 8 ütő ellen.} Most már nincs semmi gáz. Előbújsz.

Ahogy tovább caplatsz, egyszercsak megakad valamin a szemed. Közelebb nyomulva meggyőződhetsz róla, hogy ez egy tábla, valamilyen felirattal. Kiböngészed: " Nem mindig az erő a nyerő! Vigyázz! Jön az ÁRNYMENŐ! U.M.A. (5569) az ÁRNYMENŐ! " A következő épületeket látod: egy ezüst mágustorony (670. épület.), egy Mélysötét Aréna (683. épület.), egy kolostor (690. épület.) és egy Földelem Kapuja Harci Iskola (698. épület.). Találsz egy táblát, rajta a következő felirattal: " Álljon-e tábla az ősi Istenek tiszteletére. Hirdesse Rhatt és Bufa régvolt nagyságát és tanait. Állította Hexeter az Ősi Hajnal Lovagjai [9167] K.T. tagja közül. " [8 pontot használtál fel, van még 409. Kapsz 9 VP-t.]

v 75 76 elmormolod a 75. varázslatot
Mély koncentrációban hozzálátsz a varázslat elmondásának. A mágia tűzként árad szét tagjaidban. Egy utolsó kézmozdulattal kisütöd a mágiafeloldás varázslatot! Elmúlt a láthatatlanság hatása. Sikerrel jártál! [-20 varázspont.] Erőd TF-elődött. [5 pontot használtál fel, van még 404. Kapsz 6 VP-t.]

h 1268 780 használod az 1268. tárgyat
Aktivizálod a hollókristály prizmát, egy gór tekercset dobva a belsejébe. A hollókristályok reagálnak a bányászlámpa által kibocsátott világosságra. Az apró neszre a hátad mögött gyorsan megfordulsz. Egy homoktúró galaga áll ott harcra készen. {hideg alapú varázslatokra érzékeny.} {védettsége: 75 szúró, 75 vágó, 200 ütő ellen.}

Mesteri pajzsharcos lévén felkészülsz arra, hogy a pajzsoddal hárítsad ellenfeled támadásait. Hatalmadat demonstrálandó, mormolni kezdesz. Létrejött egy fizikai pajzs II. Az ősi mágia oltalmazón körbeöleli testedet. Úgy ítéled meg, hogy nem árt egy hhaar burka védekező rúna felrakása. A következő pillanatban már meg is idézted. Ellenfeledre őstűz varázslatot lősz. A varázslathoz szükséges komponenst megspóroltad. 322 életpontot sebeztél. Ellenfeledre izomernyesztés varázslatot lősz. (Spóroltál 1 vizet.) Ellenfeled elernyed. Mérg. vas dobónyilat küldesz ellenfeled felé. A pontosabb célzás érdekében lenyugtatod érzékeidet. Elrepül 10 mérg. vas dobónyíl. A lény nagy levegőt vesz, és félrefújja lövedéket. A lény szeméből hősugár lövell ki feléd. Szerencsére idejében félreugrasz. Félelmet nem ismerve a másikra támadsz. Haláltáncba kezdesz ellenfeled körül. A kí zenél testedben, ahogy fókuszálódik egy Sziklazuhatag megindításához. Ököllel borzalmas ütéseket mérve rá összetöröd a homoktúró galaga testét. (10 támadással 2327 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+582 életerő). A homoktúró galaga feléd sújt csáprágóival, de mellé! A homoktúró galaga most már meggondolná a harcot, de egy kicsit elkésett. Megölted!
Előveszed a gyémánt okulárét. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 10 mérg. vas dobónyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. 30 717 tapasztalati pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-20 varázspont.]
{Csatastatisztika; sebzés: 2649, sebződés: 0, gyógyulás: 582, összesen: +582 ÉP}

[10 pontot használtál fel, van még 394. Kapsz 12 VP-t.]

kre 292 122 6 kreálsz a 292. tárggyal a 122. tárgyat (6 darabot)
Nekilátsz a varázslat elmondásának. Pezsgő mágikus energia terjed szét benned. Kimondva az utolsó varázsszót, létrehoztad a kreáció varázslatot! (Spóroltál 1 sárkánypikkelyt.) Kreáltál 6 dözmöng szivet. [-72 varázspont.] Erőd TF-elődött. [12 pontot használtál fel, van még 382. Kapsz 14 VP-t.]

zip 6666 100 nemes céllal pusztítod a 6666. tárgyat 100
Rendben, a monolitot életed árán is védelmezni fogod! Micsoda közbiztonság! Már egy szimpla monolit-javítás előtt is csatáznod kell! Ellenfeled egy érző szívű dromedár. {támadása: 16.}

Mesteri pajzsharcos lévén felkészülsz arra, hogy a pajzsoddal hárítsad ellenfeled támadásait. Nem árt valamilyen védekező mágiát alkalmazni: fizikai pajzs II létrehozásához szükséges szavakat mormolsz. Az ősi mágia oltalmazón körbeöleli testedet. Gyorsan felraksz egy hhaar burka varázslatot. Támadó varázslatot alkalmazol: ellenfeledre őstűz varázslatot lősz. 331 életpontot sebeztél. Ellenfeledre izomernyesztés varázslatot lősz. Ellenfeled elernyed. Véres nyál csordul ki az érző szívű dromedár száján, majd halk hörgéssel a porba hull.
Felhasználva a vizestömlőt, szereztél 4 vizet. 1 040 tapasztalati pontot kaptál. Végeztél egy jó lénnyel. (+2 gonoszság.)
{Csatastatisztika; sebzés: 331, sebződés: 0, gyógyulás: 0, összesen: +0 ÉP}

A következő ellenfeled egy pszi elementál. {védettsége: 8 szúró, 8 vágó, 8 ütő ellen.}

Mesteri pajzsharcos lévén felkészülsz arra, hogy a pajzsoddal hárítsad ellenfeled támadásait. Még megfelelő a távolság - felhúzol egy fizikai pajzs II varázslatot. Az ősi mágia oltalmazón körbeöleli testedet. Jobb az óvatosság, feldobsz egy pszi-acéltorony pszi védekezést. Egy kézmozdulatot teszel, majd ellősz egy őstűz varázslatot. 327 életpontot sebeztél. Néhány elegáns kézmozdulat után már süvít is ellenfeled felé egy izomernyesztés. (Spóroltál 1 vizet.) Ellenfeled elernyed. Mentális támadást alkalmaznak ellened: ellenfeled rád zuhogtat egy agykorbács pszit. Semmi eredménye! (Köszönhetően pszi-acéltorony védelmednek.) Ellenfeled koncentrál, majd megindít egy agybénítás pszi támadást. Semmi eredménye! (Kiválóan működik felrakott pszi-acéltorony védelmed.) A szörny még egy utolsó halálüvöltést hallat, majd eldől.
855 tapasztalati pontot kaptál.
{Csatastatisztika; sebzés: 327, sebződés: 0, gyógyulás: 0, összesen: +0 ÉP}

A következő ellenfeled egy trikornis. {szintje: 10.} {egyik sebzési módja: 2x 2d5+2.}

Mesteri pajzsharcos lévén felkészülsz arra, hogy a pajzsoddal hárítsad ellenfeled támadásait. Néhány mozdulatot teszel, mormolsz, és a következő másodpercben már fizikai pajzs II vibrál körülötted. Az ősi mágia oltalmazón körbeöleli testedet. Nem árt valamilyen védekező mágiát alkalmazni: hhaar burka létrehozásához szükséges szavakat mormolsz. Mormolsz, majd ujjaidból kirepül egy őstűz varázslat. A varázslathoz szükséges komponenst megspóroltad. 321 életpontot sebeztél. Egy kézmozdulatot teszel, majd ellősz egy izomernyesztés varázslatot. (Spóroltál 1 vizet.) Ellenfeled elernyed. Ellenfeled mormol, majd ujjaiból kirepül egy villámcsapás varázslat. A manaretesz elnyeli a varázslatot. A trikornis szemében félelem villan, aztán lassan lehunyja, miközben lelke kitör testének fogságából.
Felhasználva a vadászkést, szereztél 1 trikornis szarvat. 945 tapasztalati pontot kaptál. Végeztél egy jó lénnyel. (+2 gonoszság.)
{Csatastatisztika; sebzés: 321, sebződés: 0, gyógyulás: 0, összesen: +0 ÉP}

Hosszú időt töltesz a monolit javításával, újjápítésével. Micsoda barbárok! Sajnos a monolitot több sérülés érte, mint amit egyszerre ki tudnál javítani, még kb. 91 alkalommal kéne javítgatni. [Rahn ékkő:] 30 300 tapasztalati pontot kaptál. Erőd TF-elődött. [100 pontot használtál fel, van még 282. Kapsz 120 VP-t.]

p 115 30 használod a 115. pszi képességet
Összpontosítani kezdesz. Érzed, hogy testedben szétáramlik az erő! Az erőt egyetlen csomóba sűrítve, kilövöd a pszi-konverzió pszi képességet. Pszi energiáidat konvertálva, előállítottál 30 Tudatpontot. [-1500 pszi pont.] Erőd TF-elődött. [20 pontot használtál fel, van még 262. Kapsz 24 VP-t.]

ef 25 581 energia fejlesztése 25
Hosszan meditálsz, a többi tudattaggal egyesülve dolgozol egy új tudati képesség kifejlesztésén. [-25 TU.] [175 pontot használtál fel, van még 87. Kapsz 210 VP-t.]

szk 781 778 78 keresed a 781. szörnyet a 778. szörnyet a 78. szörnyet
Elhatározod, hogy táborozás alatt megpróbálsz felkutatni egy ork bérgyilászt. [0 pontot használtál fel, van még 87.]

* 1. BP: ext 0 0 0 visszadátumozás kérelem
Visszadátumoztunk 5 játékhéttel. [0 pontot használtál fel, van még 87.]

* 2. BP: bb 976 977 978 beraksz a bankba a 976. tárgyat (977 darabot)
Sajnos nincs a birtokodban az a tárgy. Sajnos nincs a birtokodban az a tárgy. Sajnos nincs a birtokodban az a tárgy. [0 pontot használtál fel, van még 87.]

* 3. BP: bb 328 292 2 beraksz a bankba a 328. tárgyat (292 darabot)
Beraksz a bank széfjébe 1 Thargodan esszenciát. Beraksz a bank széfjébe 7 sárkánypikkelyt. Beraksz a bank széfjébe 15 kaját. [0 pontot használtál fel, van még 87.]

* 4. BP: ek 3 2 0 t. energia kisütése: 3 2
Tudatpajzsot feszítesz elméd köré. Kizárólag ellenséges tudati képességek ellen fogod használni. [-1 TU.] [10 pontot használtál fel, van még 77. Kapsz 12 VP-t.]

* 5. BP: e 10 0 0 élelemszerzés 10 pontért
Minden szárnyas krokodil, amelyik lassan manőverezik, úgy jár, mint a legutóbbi zsákmányod: vagyis leves lesz belőle. (+5 kaja.) Találsz néhány fincsi földigilisztát. (+1 kaja.) (Önanalízis: +12% vadászat.) (Önanalízis: +6% nyomkövetés.) Hatodik érzéked veszélyt jelez. Visszaugrasz a sarok mögé. (Önanalízis: +12% rejtőzködés.) Még szerencse, hogy az elrejtőzés mellett döntöttél. Azonnal rájössz, hogy egy útonálló ijesztett meg. {szintje: 4.} {egyik sebzési módja: 1x 1d8+4.} Most már nincs semmi gáz. Előbújsz.

[10 pontot használtál fel, van még 67. Kapsz 12 VP-t.]

* 6. BP: hh 1269 1233 2107 használod az 1269. tárgyat az 1233. tárgyat a 2107. tárgyat
Belenézel a kaleidoszkópba. A különböző fényű üvegszilánkok hatására rögtön transzba zuhansz. Különös dimenziókban jársz, és egy lenyűgöző élményvilág tárul fel előtted. 467 125 tapasztalati pontot kaptál. Gyorsan elpakolod a kaleidoszkópot. [4 pontot használtál fel, van még 63. Kapsz 4 VP-t.]
Sajnos nincs a birtokodban az a tárgy. [0 pontot használtál fel, van még 63.]
Ravasz csapdát állítasz a táborhelyed közelében. [6 pontot használtál fel, van még 57. Kapsz 7 VP-t.]

* 7. BP: hh 522 1554 1534 használod az 522. tárgyat az 1554. tárgyat az 1534. tárgyat
Sajnos nincs a birtokodban az a tárgy. [0 pontot használtál fel, van még 57.]
Megfújod az aenouth ködkürtöt. A tülkölés megteszi hatását, élőholt teremtmények hada vesz körül, akik a kürt hangjára érkeztek. A többség szétszéled a szélrózsa minden irányába, csupán egyetlen gyökérszellem marad itt, hogy most azonnal végezzen veled! { sav alapú varázslat nem hat rá.} {egyik sebzési módja: 2x 11d15+9.}
A csata idejére bekészíted az arany sárkánypajzsot.

Mesteri pajzsharcos lévén felkészülsz arra, hogy a pajzsoddal hárítsad ellenfeled támadásait. Hatalmadat demonstrálandó, mormolni kezdesz. Létrejött egy fizikai pajzs II. Az ősi mágia oltalmazón körbeöleli testedet. Úgy ítéled meg, hogy nem árt egy hhaar burka védekező rúna felrakása. A következő pillanatban már meg is idézted. Egy őstűz varázslattal köszöntöd a másikat. A varázslathoz szükséges komponenst megspóroltad. 288 életpontot sebeztél. Néhány elegáns kézmozdulat után már süvít is ellenfeled felé egy izomernyesztés. (Spóroltál 1 vizet.) Ellenfeled elernyed. Mielőtt közelharcba bocsátkoznál, mérg. vas dobónyilat ragadva megsorozod ellenfeledet. Hogy pontosabban célozhass, Muo-Tie Nyugalmának technikáját alkalmazod. Elrepül 10 mérg. vas dobónyíl. Alaposan megsorozod a gyökérszellem testét. (10 támadással 1094 életpontot sebezve.) Félelmet nem ismerve ellenfeledre támadsz. Felkészülsz a spirituális extenzióra. Emberfeletti gyorsaságot kölcsönöz számodra a kí, de ez szükséges is a Sziklazuhataghoz. Ököllel gyilkos csapásokat szórva összezúzod a gyökérszellem testét. (15 támadással 3400 életpontot sebezve.) Csápok szívnak vért a combjaidból. (2 támadástól 68 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +14 ÉP.) Erős pajzscsapással hárítod ellenfeled ütését, aki saját magát sebzi meg a pajzsodon 2 életpont sebzés. A gyökérszellem csápjai a jobb lábad köré tekerednek. Kikászálódsz, de milyen áron! (2 támadástól 73 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +15 ÉP.) Felizzik egy védőkristály, és megvéd az ártó hatástól. Erős pajzscsapással hárítod ellenfeled ütését, aki saját magát sebzi meg a pajzsodon 3 életpont sebzés. Mozgásod felgyorsul, emberi szem számára követhetetlenné válik, ahogy a Sziklazuhataggal bombázod ellenfeledet. Ököllel többször kegyetlenül megütöd a gyökérszellem testét. (9 támadással 1947 életpontot sebezve.) Csápjaival a gyökérszellem csapásokat mér a hasadra. (2 támadástól 79 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +16 ÉP.) Erős pajzscsapással hárítod ellenfeled ütését, aki saját magát sebzi meg a pajzsodon 3 életpont sebzés. A gyökérszellem csápjai a bal lábad köré tekerednek. Kikászálódsz, de milyen áron! (2 támadástól 47 életpontot vesztesz.) (bőröd védelmez +10 ÉP.) Erős pajzscsapással hárítod ellenfeled ütését, aki saját magát sebzi meg a pajzsodon 1 életpont sebzés. A gyökérszellem most már meggondolná a harcot, de egy kicsit elkésett. Megölted!
Előveszed a gyémánt okulárét. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 10 mérg. vas dobónyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. 66 481 tapasztalati pontot kaptál.
{Csatastatisztika; sebzés: 6738, sebződés: 267, gyógyulás: 55, összesen: -212 ÉP}

Elégedetten csomagolod el a ködkürtöt. [16 pontot használtál fel, van még 41. Kapsz 19 VP-t.]
Működésbe hozod a quwarg teleportgömböt. Hirtelen a környezeted megváltozik, elhomályosodik, majd újra kitisztul. Zárt helyre, egy quwarg boly belsejébe érkeztél! Döbbenetes élmény ebbe a mesterséges létesítménybe behatolni. Mindenhol kisebb-nagyobb quwargok nyüzsögnek! Valami hatalmasat csíp beléd hátulról (-9 életerő). Hatodik érzéked veszélyt jelez, és valóban: egy hatalmas árny takarja el a fentről beszűrődő fényt. Egy quwarg harcos! {támadása: 21.}

Mesteri pajzsharcos lévén felkészülsz arra, hogy a pajzsoddal hárítsad ellenfeled támadásait. Védekezésképp villámgyorsan felhúzol egy fizikai pajzs II varázst. Az ősi mágia oltalmazón körbeöleli testedet. Úgy ítéled meg, hogy nem árt egy hhaar burka védekező rúna felrakása. A következő pillanatban már meg is idézted. Támadó varázslatot alkalmazol: ellenfeledre őstűz varázslatot lősz. A varázslathoz szükséges komponenst megspóroltad. 309 életpontot sebeztél. Üdvözlésképpen egy izomernyesztés varázslatot eresztesz meg ellenfeled irányába. (Spóroltál 1 vizet.) Ellenfeled elernyed. Ennyi! A másik kigúvadt szemmel borul a földre. Meghalt.
2 977 tapasztalati pontot kaptál.
{Csatastatisztika; sebzés: 309, sebződés: 0, gyógyulás: 0, összesen: +0 ÉP}

Morgást hallasz magad mögül, rosszat sejtve fordulsz meg. Egy quwarg parafenomén! {támadása: 30.}

Mesteri pajzsharcos lévén felkészülsz arra, hogy a pajzsoddal hárítsad ellenfeled támadásait. Ki tudja, mire készül a másik - jobb az óvatosság! A biztonság kedvéért felraksz egy fizikai pajzs II varázst. Az ősi mágia oltalmazón körbeöleli testedet. Hatalmadat demonstrálandó, mormolni kezdesz. Létrejött egy hhaar burka. A halálraítélt, aki veled szemben áll, küszködik életéért: elmormol egy elektromos pajzs varázst. Egy őstűz varázslatot dobsz ellenfeledre. A varázslathoz szükséges komponenst megspóroltad. 325 életpontot sebeztél. Egy kézmozdulatot teszel, majd ellősz egy izomernyesztés varázslatot. (Spóroltál 1 vizet.) Ellenfeled elernyed. Ellenfeled mormol, majd ujjaiból kirepül egy vakító fény varázslat. A támadásnak - hála az égnek - semmi eredménye sem volt. Egy vakító fény varázslattal köszönt csatapartnered. A támadásnak - hála az égnek - semmi eredménye sem volt. Egy vakító fény varázslatot dob rád a másik. Semmi hatás! Mélyen koncentrálva, ellenfeled megidéz egy vakító fény varázslatot, majd rád küldi. A támadásnak - hála az égnek - semmi eredménye sem volt. A quwarg parafenomén most már meggondolná a harcot, de egy kicsit elkésett. Megölted!
4 795 tapasztalati pontot kaptál.
{Csatastatisztika; sebzés: 325, sebződés: 0, gyógyulás: 0, összesen: +0 ÉP}

Egy kupacot látsz. Biztos kincs! Megpiszkálod. A kupac megmozdul. Egy quwarg parafenomén! {szintje: 20.} {védettsége: 35 szúró, 35 vágó, 35 ütő ellen.}

Mesteri pajzsharcos lévén felkészülsz arra, hogy a pajzsoddal hárítsad ellenfeled támadásait. Nem árt az elővigyázatosság! Egy fizikai pajzs II varázslattal készülsz a csatára. Az ősi mágia oltalmazón körbeöleli testedet. Védekezésképp villámgyorsan felhúzol egy hhaar burka varázst. A csata nem lesz könnyű: célpontod elektromos pajzs varázslatot rak magára. Néhány elegáns kézmozdulat után már süvít is ellenfeled felé egy őstűz. 165 életpontot sebeztél. Egy izomernyesztés varázslatot dobsz ellenfeledre. (Spóroltál 2 vizet.) Ellenfeled elernyed. Egy vakító fény varázslattal köszönt csatapartnered. Szerencsére nem hatott rád. Ellenfeled támadó varázslatot alkalmaz: vakító fény varázslatot lő rád. A támadásnak - hála az égnek - semmi eredménye sem volt. Ellenfeled vakító fény varázslatot lő rád. Szerencsére nem hatott rád. Ellenfeled néhány elegáns kézmozdulata után már süvít is feléd egy vakító fény. Az isteni védelem elnyeli a varázslatot. Teli erőből mérg. vas dobónyilat dobsz az ellenfeledre. Lecsillapítod légzésed, felkészülve Muo-Tie Nyugalmának bevetésére. Elrepül 1 mérg. vas dobónyíl. Pontos célzásodnak köszönhetően meglőtted a quwarg parafenomén torát. Kritikus ütés! (1 támadással 129 életpontot sebezve.) A lény speciális képességét alkalmazza, de sikeresen elkerülöd. Fegyvert váltasz: előkapod a pásztorbotot. Vad csatakiáltással, felemelve a pásztorbotot ellenfeledre támadsz. Ellenfeled nem menekülhet: a kí döbbenetes Haláltáncába kezdesz. {HD:} Pásztorbottal gyilkos csapást mérve bezúzod a quwarg parafenomén bal hátsó lábát. (1 támadással 189 életpontot sebezve.) (Nincs értelme vámpirizálni.) Ellenfeledre lángcsóva varázslatot lősz. 101 életpontot sebeztél. A quwarg parafenomén csáprágói a közeledben csápolnak, de eredménytelenül. A másik elterül, rángatózik egy kicsit, majd csendben meghal.
Előveszed a gyémánt okulárét. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 1 mérg. vas dobónyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. 5 128 tapasztalati pontot kaptál.
{Csatastatisztika; sebzés: 584, sebződés: 0, gyógyulás: 0, összesen: +0 ÉP}

Szétrugdosod a quwargokat, és kincs után kutatsz. Eredménnyel! A földön találsz 4 quwarg tojást. Eddig tartott a csodálatos utazás, ahogy a teleportgömb energiája kimerül, te visszakerülsz az induló koordinátára. [41 pontot használtál fel, van még 0. Kapsz 49 VP-t.]

* 8. BP: gy 10 0 0 gyógyítás
Nincs elég pontod ahhoz, hogy ezt a parancsot végre tudd hajtani.

* 9. BP: vv 295 295 295 elmormolod a 295. varázslatot a 295. varázslatot a 295. varázslatot
Nincs elég pontod ahhoz, hogy ezt a parancsot végre tudd hajtani. [0 pontot használtál fel, van még 0.]
Nincs elég pontod ahhoz, hogy ezt a parancsot végre tudd hajtani. [0 pontot használtál fel, van még 0.]
Nincs elég pontod ahhoz, hogy ezt a parancsot végre tudd hajtani. [0 pontot használtál fel, van még 0.]

* 10. BP: kf 1158 0 0 kézbeveszed/felveszed az 1158. tárgyat
Sajnos nincs a birtokodban az a tárgy. [0 pontot használtál fel, van még 0.]
(Önanalízis: +6% csapdakészítés.) Az aranypikkelyek kifejtik jótékony hatásukat. (+0 jóság.) Kifejlődött a növény Sheran cserepében. Leszeded a termést, 2 jokonbia ágat. Elmúlik az üstben főzött étel hatása. Elmúlt a csillezsályalevél hatása (-19 szerencse). [KT képesség hatása:] Üzenetet kapsz a Fairlight banktól: mivel ebben a körben elfelejtettél lottót vásárolni, megtették helyetted, 1 szelvénnyel, általuk választott számokkal játszották meg neked. A 10 arany költséget a bank fizette. Vásárolsz egy lottószelvényt, amelyen a tippjeid: 21, 30, 6.
Jelenleg 4682 felépült monolit, és -1109 lerombolandó oltár van Ghallán. Figyelem: 2 forduló múlva az EFelésed nullázódik! Etetési idő! Megeteted a szörnyeidet. Egy amnioszt nyel le a színes dözmöng. 3 kaját nyel le a bunthar. 2 kaját habzsol be a mélységi grittang. Egy kaját nyel le a gyilkos szilmill. Egy kis testmozgás gyanánt néhányszor a magasba emeled a malomkövet. Kissé nyúzott állapotban a mai fáradalmaktól, táborozásra alkalmas helyet keresel. A fáradtság a legjobb altatómester: szinte azonnal elalszol. Karaktered megállíthatatlanul fejlődik, a tapasztalatoknak köszönhetően. (Szerencséd egy picit megnövekedett - kb. 5 TVP-nyi fejlesztésnek megfelelő mértékben.) A rajtad lévő árnyszőttes hatása csökken (a következő fordulóban már csak 32 pluszt ad).
Gratulálok, a következő szintbe léptél! A minősítésed mostantól semmintmondó címek nélkül is hatalmas kalandozó helyett az évezredes Thargodanokat is megreszkettető veterán. Ennek eredményeképp, karaktered a következő fejlődést tapasztalja: +131 max. varázspont, +15 max. életerő, +1 támadás, eloszthatsz 4 tulajdonság-pontot, és 4 képesség-pontot.
Elmúlt a munka gyümölcse hatása. Elmúlt az auralátás hatása. Elmúlt az agyletapogatás hatása. Elmúlt az alku hatása. Elmúlt a harmadik szem hatása.
Ebben a körben 0 pontod maradt. Most kapsz 1054 pontot. A következő körben tehát 1054 pontot költhetsz el.

KARAKTERLAP

Roante, egy szőke, göndör hajú, kék szemű alakváltó férfi vagy. Bőröd a sírok márvány fehérjét idézi. Chara-din szentelő papja vagy. A Káosz Lordjai (#9147) K.T. tagjai közé tartozol. Ez a 913. fordulód.

Erő: 131 (185) Szint: 67 Merészség: 10/2 Magasság: 193 cm
IQ: 140 (187) Támadás: 141 (150) Agresszió: 3 Testsúly: 85 kg
Ügyesség: 121 (151) Védekezés: 271 (284) Menekülés: 2 % Életkor: 59/26 év
Egészség: 123 (152) Életpont: 3239/3642 Jellem: gonosz (666) Tul. pont: 16
Szerencse: 130 (199) Varázspont: 7881/560 Pénz: 116060 arany Kép. pont: 35
Tudatpont: 135/34 Pszi pont: 6730/1213 Halhatatlanság: 32 % EFejl: 30
Eddig összesen 25709 szörnyet (51 ebben a körben) öltél meg. Ebben a fordulóban 2 012 239 TP-t kaptál. Jelenleg 378 459 316 TP-d van. A következő szinthez még 37 540 684 TP szükséges. Trófeáid: térhasító, Naso-thin szelleme, időhasító. A 759. fordulódban 218741 arany került a bankszámládra. 221333 aranyat vehetsz fel a kamatokat is beleszámítva. Eddig 11 többszemélyes kalandot teljesítettél.

HARCI ISMERETEK
víziharc: 29/30 (+2%) ökölvívás: 73/73 (+7%) szúrófegyverek: 47/52 (+2%)
vágófegyverek: 26/33 ütőfegyverek: 47/19 (+5%) lőfegyverek: 31/46
dobófegyverek: 63/14 (+4%)

Feltételes fegyverváltás: pásztorbot (#513) (900%) << árnypenge (#1946) (750%) << teriád lándzsa (#1282) (600%)
Feltételes lőfegyver használat: semmi (0 .); mérg. vas dobónyíl (#190) max. 1 db (1 -39.); mérg. vas dobónyíl (#190) (40 -68.); esszenciakristály (#350) max. 1 db (69 .); mérg. vas dobónyíl (#190) (70 -80.); mérg. vas dobónyíl (#190) (81 -);
Óvatosság (labirintusokban): 0 KPCS: automatikusan minden kapcsolónál
74,59 mezőn táborozol
Teleport hatása alatt állsz, melynek induló koordinátája 115,126
Max. X koordináta (eddig teleportálhatsz városi teleporttal): 140
Kedvenc táborhely: 114,83
Kisebb kívánság: legutóbb 2024. évben 2. hónapban.
Az idő kódexe: legutóbb 756. fordulóban.
Legfeljebb 190 TU-t válthatsz TVP-re.
A negatív esszencia az öklödre van kenve.
A páncélfényező játékmesteri palást felületére kenve.
Feltételes varázskő használat: 5 százalék varázspont alatt.
Ha elfeledkezel az olimpiai jelentkezésről, és léptél az előző 1 hónapban, automatikusan jelentkezel az olimpiára az induláskor. (Ezt a beállítást H 1 50 888-cal tudod kikapcsolni.)
platina varázskr.: esszenciavédelem.
A következő másznivalókban nem harcolsz az utolsó szörnnyel: lebegő erőd.
JLKzott minoszkúpok: 63, 58

SZÁMLÁLÓK
Kék golyó 20/1 (támadás:1 védekezés:0 max.ép:0 max.vp:0) Pszi katalizátor 50/50 Örökkévalóság 20/20
Max életkor 163 év Átcsoportosítási és instabil keret: 400 261 TVP E 1 paranccsal ölt szörny: 50 000/1
Teljesített szintek a kihívás tornyában: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8.

EGYÉB ISMERETEK
1. rejtőzködés: 196/14 (+48%) 2. nyomkövetés: 341/92 (+56%) 3. lopás: 183/73 (+25%)
4. mászás: 64/67 (+8%) 5. csapdakészítés: 75/24 (+6%) 6. csapdaészlelés: 257/2 (+24%)
7. gyógyítás: 88/15 (+12%) 8. titkosírás: 79/5 (+6%) 9. felderítés: 76/11 (+7%)
10. szörnyidomítás: 18/68 11. teológia: 383/33 (+85%) 12. taumaturgia: 263/32 (+107%)
13. szerencsejáték: 46/16 (+12%) 14. versengés: 81/27 (+15%) 15. harcművészetek: 62/6
16. zene: 235/39 (+37%) 17. szörnyismeret: 216/57 (+22%) 18. pszi: 376/16 (+97%)
19. zárnyitás: 36/67 20. vadászat: 99/85 (+24%) 21. vitalitás: 1/96
22. bányászat: 130/94 (+17%) 23. testépítés: 7/69 24. úszás: 74/99 (+19%)
25. főzés: 75/78 (+11%) 26. ősteológia: 115/55 (+28%) 27. őstaumaturgia: 109/59 (+28%)
28. csapatmunka: 7/25

FEJLESZTÉSI PONTOK
Felhasználatlan fejlesztési pont: 8
1. sebzés bónusz: 5 5. varázslat sebzés: 5 6. regeneráció: 5 10. vp regeneráció: 5(6)
11. kincskeresés: 6 15. rezisztencia: 5 16. tulajdonságpajzs: 5

FELTÉTELES PARANCSOK (még 8 lehet)
deus ex machinád 1 mezőre repítsen
totem 30% életpont alatt (sötét ital (#284))
totemmester 60% életpont alatt (isteni gyógyítás (#324))
lopsz az emberektől (1) sáfrányport (#211), az elfektől (2) sáfrányport (#211), a törpéktől (3) sáfrányport (#211), a trolloktól (5) sáfrányport (#211), a gnómoktól (6) sáfrányport (#211), az alakváltóktól (7) sáfrányport (#211), a kobuderáktól (8) sáfrányport (#211), a mutánsoktól (9) sáfrányport (#211)
ásol max. 50 TVP-ért
készítesz kerek követ (#19) (max. 20 darabot ), sötét italt (#284) (max. 25 darabot ), kreiton főzetet (#1145) (max. 5 darabot ), tüskét (#22) (max. 50 darabot ), csillezsályalevelet (#1253) (max. 50 darabot ), mérg. vas dobónyilat (#190) (max. 50 darabot ), vas dobónyilat (#189) (max. 30 darabot )
elfogod vadász quwargot (#241) fedett veremmel (#219)
mászol max. 200 TVP-ért de nem mászol le gyengébb helyekre, mint a tükörtorony (885)
cirkusz: céllövölde, ötpróba, kártyabarlang, labirintus (27)
úszol max. Feltételes úszás max. 100 TVP-ért.
vásárolsz deus ex machinát (#1) (max. 50 darabot ), manifeszt.nyúlványt (#214) (max. 50 darabot ), amnioszt (#203) (max. 50 darabot ), trikornis szarvat (#198) (max. 50 darabot ), xirnox szivet (#213) (max. 50 darabot ), purifikátor hájat (#269) (max. 50 darabot ), lótuszvirágot (#447) (max. 50 darabot ), remák szivet (#264) (max. 50 darabot ), dözmöng szivet (#122) (max. 50 darabot ), fűszerkeveréket (#1170) (max. 50 darabot ), tintát (#101) (max. 100 darabot ), toxylt (#591) (max. 50 darabot ), tankány karmot (#237) (max. 20 darabot ), kőszemet (#304) (max. 50 darabot ), kristályfolyadékot (#449) (max. 10 darabot ), pszi követ (#248) (max. 50 darabot ), vas dobónyilat (#189) (max. 50 darabot ), mutáns csontot (#331) (max. 30 darabot ), láthatatlan köpenyt (#441) (max. 15 darabot ), moa katalizátort (#386) (max. 50 darabot ), moa gyémántot (#385) (max. 50 darabot ), boszorkánykendőt (#1697) (max. 20 darabot )
maradék TVP-dből az erő (1) tulajdonságodat TF-eled
Feltételes támadás (aktív: 41, max: 50)
halált okozó lények (#9098), élőholt quwarg (#202), bávatag golombár (#165), halálos morf (#7618), harcias morf (#7619), brutális morf (#7620), lomha morf (#7621), védelmező morf (#7622), mágiamorfáló (#7623), domináns morf (#7624), éltető morf (#7625), rubin sárkány (#330), Ylgoroth (#332), aranyfecske (#283), Folrang (#331), hattyúkirály (#776), sötét ölész (#314), Rém (#315), bunthar (#396), kronoelementál (#287), tleikan főbíra (#512), élőholt drakolder (#628), vércápa sámán (#281), ragadozó (#292) (csak egyszer), Buqqe (#572), színes dözmöng (#78), mópat fatty (#317), ryuku csapásvezető (#778), zafír sárkány (#329), öregedést okozó lények (#9095), armageddont lövő lények (#9099), manaelementál (#290), gothag döglidérc (#429), sikolyféreg (#7256), időrabló herceg (#7345), időrabló (#7341), lélekgólem (#7342), téridő szaggató (#7343), negátor (#7346), időhasító (#7347), térhasító (#7348)
Barátságosság (aktív: 31, max: 50)
apró lidércfi (#930), fémbontó szójer (#150), emberevő (#119), bandita (#758), tüskés harci gromak (#156), púpos burástya (#92), ragyás burástya (#111), félelem-járó (#56), útonálló (#130), kardfogú fülemüle (#146), bíbor szulfagor (#358), földsárkány (#359), lajhárlord (#757), proteinsólyom (#771), khór darázs (#348), troll ritualista (#365), bibircsók-óriás (#120), orgyilkos (#131), trappoló dinymák (#118), karmos tankány (#137), ekharion bébi (#768), dombi yeti (#366), kardszárnyú pocok (#152), erszényes elkarog (#354), vérfürdető magszim (#148), pordémon (#253), sullár (#101), sörényes ubuk (#89), pattanóböde (#145), tormikus egér (#218), szenzoros lápi rém (#594)
Feltételes pajzshasználat (aktív: 1, max: 30)
arany sárkánypajzs(1038):gyökérszellem(856)

VARÁZSLATAID ÉS PSZI KÉPESSÉGEID
Varázslói varázslataid
energiatüskék (#29, 5 VP) tüskepajzs (#30, 4 VP) lángcsóva (#31, 10 VP)
hhaar burka (#32, 6 VP) izomernyesztés (#33, 6 VP) varázsvédelem (#34, 8 VP)
mágiatörés (#35, 10 VP) védelem sav ellen (#36, 12 VP) tompítás (#40, 8 VP)
jégcsóva (#41, 15 VP) örvénykerítés (#42, 10 VP) fehér glóbusz (#47, 13 VP)
gigaököl (#49, 16 VP) villámcsapás (#50, 18 VP) elektromos pajzs (#51, 14 VP)
varázslat olvasása (#67, 30 VP, 20 TVP) mágiafeloldás (#75, 5 VP, 5 TVP) láthatatlanság (#76, 15 VP, 5 TVP)
fúzió (#77, 25 VP, 5 TVP) láth. észlelése (#78, 7 VP, 5 TVP) városi teleport (#96, 50 VP, 10 TVP)
varázsital főzése (#100, 30 VP) tükörpajzs (#101, 26 VP) savhurrikán (#107, 40 VP)
varázsvédelem II (#108, 18 VP) felszínre ugrás (#109, 25 VP, 5 TVP) var.tárgy készítés (#153, 300 VP)
tűzgolyó (#155, 25 VP) varázspáncél (#156, 15 VP, 10 TVP) tűzmágia (#157, 24 VP, 5 TVP)
familiáris idézése (#159, 40 VP, 20 TVP) varázskő készítés (#160, 120 VP, 10 TVP) varázsenergia (#161, 35 VP, 5 TVP)
hhaar burka II (#162, 10 VP) városi teleport II (#181, 60 VP, 10 TVP) Symulf rúnája (#182, 12 VP, 5 TVP)
varázsszem (#184, 9 VP, 5 TVP) vízlélegzés (#185, 15 VP, 5 TVP) háló (#186, 24 VP)
állatvédelem (#192, 25 VP, 5 TVP) a hatalom szava (#196, 50 VP) tiltott teleport (#198, 100 VP, 10 TVP)
a munka gyümölcse (#224, 10 VP) villámmágia (#227, 36 VP, 5 TVP) kalmárszem (#228, 11 VP, 15 TVP)
érckonverzió (#275, 3 VP, 5 TVP) filofaxáció (#277, 20 VP, 10 TVP) jégmágia (#279, 25 VP, 5 TVP)
ryuku átokvarázs (#280, 45 VP) ryuku teremtőerő (#281, 200 VP, 50 TVP) időcsere (#285, 5 VP)
speciális védelem (#292, 50 VP) mágikus gyorsítás (#330, 0 VP) emléktörlés (#338, 50 VP, 5 TVP)
Morgan rúnája (#363, 33 VP, 33 TVP) tolvajvér (#364, 22 VP, 5 TVP) klónozás (#367, 60 VP, 5 TVP)
szívküldi (#368, 5 VP, 5 TVP) múltidézés (#369, 150 VP, 10 TVP) oldás (#372, 15 VP)
banshee-sikoly (#373, 20 VP) távolbalátás (#374, 40 VP, 5 TVP) analízis (#375, 6 VP, 2 TVP)
böfögtető átok (#380, 100 VP, 5 TVP) gyógyító aura (#386, 90 VP) felsőbb beavatkozás (#388, 500 VP, 50 TVP)
pukk (#389, 160 VP) fegyvertánc (#391, 60 VP) helyreállítás (#398, 240 VP, 20 TVP)
harci induló (#443, 50 VP, 5 TVP) filofaxáció II. (#444, 20 VP, 10 TVP) Trinigan rúnája (#453, 10 VP, 3 TVP)
csapda álcázása (#460, 20 VP, 5 TVP) gázpajzs (#467, 20 VP) savmágia (#477, 36 VP, 5 TVP)
fekete mágia (#479, 36 VP, 5 TVP) méregmágia (#480, 36 VP, 5 TVP) kinematurgia (#482, 36 VP, 5 TVP)
ómatéria formázása (#542, 100 VP, 5 TVP)
Papi varázslataid
vámpirizáció (#1, 8 VP, 5 TVP) éber kakukk (#3, 6 VP) auralátás (#4, 8 VP, 5 TVP)
áldomás (#6, 5 VP, 5 TVP) varázsfesték (#9, 4 VP, 5 TVP) erőpajzs I (#12, 6 VP, 5 TVP)
méregsemlegesítés (#14, 10 VP, 5 TVP) szaporítás (#15, 7 VP, 5 TVP) vak őrület (#18, 3 VP, 5 TVP)
kitartó ló (#19, 10 VP, 5 TVP) unkreáció (#22, 0 VP, 5 TVP) jellemrejtés (#23, 10 VP, 5 TVP)
hadiszerencse II (#24, 6 VP, 5 TVP) tulajdonságpajzs (#26, 16 VP, 5 TVP) csupasz izom (#28, 10 VP, 5 TVP)
méregfelhő (#37, 12 VP) védelem tűz ellen (#38, 12 VP) szárazság (#48, 6 VP)
óriáserő (#53, 24 VP, 5 TVP) kristálygömb (#54, 20 VP, 5 TVP) Sötét Ceremónia (#55, 50 VP, 10 TVP)
puha ütés (#60, 18 VP) erőpajzs II (#63, 24 VP, 5 TVP) oltár eltörlése (#79, 60 VP, 10 TVP)
szörnyidézés (#84, 72 VP, 10 TVP) szopókőpusztítás (#88, 21 VP, 5 TVP) halotthívás (#93, 34 VP, 5 TVP)
rúnapukkasztás (#94, 0 VP) DEM kreálása (#95, 50 VP, 10 TVP) sorvasztás (#102, 20 VP)
szopógödör kreálás (#125, 60 VP, 10 TVP) erőpajzs III (#127, 30 VP, 5 TVP) életszívás III (#128, 15 VP, 5 TVP)
mágiadagály (#132, 25 VP, 5 TVP) élőholt pozdorja (#134, 40 VP) tárgyészlelés (#135, 30 VP, 10 TVP)
szemmelverés (#137, 18 VP, 5 TVP) alku (#139, 20 VP, 5 TVP) ongóliant tombolás (#146, 40 VP)
mágikus ütés (#147, 18 VP) kreáció (#148, 12 VP, 2 TVP) esszenciavédelem (#165, 15 VP, 5 TVP)
oltár teremtése (#167, 50 VP, 10 TVP) feltámadás (#168, 50 VP, 5 TVP) infralátás (#171, 8 VP)
tárgyvédelem (#178, 14 VP, 5 TVP) gyorsvarázslás (#179, 0 VP) agytaposás (#180, 12 VP)
a halál csókja (#187, 10 VP, 2 TVP) esszenciavédelem 2 (#188, 15 VP, 5 TVP) méregfelhő II (#193, 20 VP)
káoszcsapás (#200, 10 VP) rúnakő teremtése (#201, 15 VP, 80 TVP) álommérgezés (#202, 10 VP, 5 TVP)
mágiafaló (#203, 12 VP, 5 TVP) káosz szava (#207, 25 VP) kisebb kívánság (#208, 300 VP, 30 TVP)
vadászat (#209, 40 VP, 5 TVP) pestisaura (#210, 40 VP, 5 TVP) menekülés (#212, 12 VP)
áldomás III (#217, 15 VP, 5 TVP) armageddon (#218, 100 VP) lidércidézés (#219, 30 VP)
hatalomvarázs (#220, 25 VP, 5 TVP) csapdaészlelés (#222, 12 VP, 5 TVP) Chara-din lesújt (#223, 25 VP)
mágia megértése (#226, 0 VP) meditáció (#250, 0 VP) istenítélet (#284, 50 VP)
ékkő kreálása (#466, 100 VP, 10 TVP)
Pszi képességeid
pszi-ernyő (#64, 6 PP, 5 TVP) auratranszformáció (#65, 10 PP, 10 TVP) pszi-regeneráció (#66, 12 PP, 5 TVP)
felejtés (#68, 5 PP, 5 TVP) kí koncentráció (#69, 14 PP, 5 TVP) agyletapogatás (#70, 16 PP, 2 TVP)
szürkeáll. aktiv (#71, 20 PP, 5 TVP) mentális pajzs (#72, 9 PP, 5 TVP) pszi fejlesztés (#73, 20 PP, 10 TVP)
molekulaátrendezés (#74, 10 PP, 5 TVP) agykorbács (#97, 6 PP) pszi-acéltorony (#98, 8 PP)
tudatkutatás (#99, 20 PP, 10 TVP) térképelemzés (#104, 20 PP, 10 TVP) kontinuum-tágítás (#105, 60 PP, 10 TVP)
tudatrombolás (#111, 25 PP) pszi-gyűjtés (#112, 300 PP, 30 TVP) pszi-ernyő II (#113, 10 PP, 3 TVP)
agybénítás (#114, 10 PP) pszi-konverzió (#115, 50 PP, 20 TVP) az elme fölénye (#116, 10 PP, 5 TVP)
szuperpszi kif. (#117, 400 PP, 60 TVP) teljes őrület (#118, 12 PP) térképelemzés II (#119, 80 PP, 40 TVP)
nagyobb agypajzs (#120, 15 PP, 5 TVP) direkt kontaktus I (#121, 35 PP) direkt kontakt. II (#122, 45 PP)
az elme hatalma (#123, 15 PP, 5 TVP) a möszék kiirtása (#189, 8 PP, 5 TVP) igazlátás (#190, 3 PP)
ragály (#191, 5 PP, 5 TVP) gyors pihenés (#194, 0 PP) pszi-konverzió II (#195, 20 PP, 15 TVP)
az agy kifacsarása (#197, 14 PP) agybénítás II (#246, 15 PP) elme dominanciája (#247, 20 PP, 5 TVP)
fehérál.roncsolása (#248, 22 PP) spirituális ext. (#249, 0 PP) pszi fejlesztés II (#295, 100 PP, 100 TVP)
önanalízis (#296, 15 PP, 5 TVP) pszi-ernyő III (#297, 20 PP, 5 TVP) gyilkos ösztönök (#298, 50 PP)
pszi meditáció (#299, 100 PP) önanalízis II (#300, 20 PP, 10 TVP) elmehártya (#301, 30 PP)
agybénítás III (#302, 25 PP) önanalízis III (#303, 25 PP, 15 TVP) tudatháló (#304, 35 PP)
belső idő (#305, 0 PP) mentálturbó (#478, 50 PP, 5 TVP) próba elemzése (#485, 20 PP, 10 TVP)
harci ösztönök (#490, 50 PP)
Alakváltó és tudati képességeid
kisebb tűzlehelet (#110, 2 ÉP) nagyobb tűzlehelet (#150, 5 ÉP) pszi kő kreálása (#151, 30 ÉP, 30 TVP)
Ősteológia varázslataid
isteni átok (#307, 50 VP) manapajzs (#308, 1 VP, 5 TVP) megifjodás (#309, 200 VP, 10 TVP)
isteni kontaktus (#315, 3000 VP, 300 TVP) örökkévalóság (#316, 300 VP, 20 TVP) halhatatlanság (#317, 0 VP)
fizikai pajzs (#318, 50 VP) isteni bölcsesség (#319, 200 VP, 4 TVP) isteni gyógyítás (#324, 60 VP, 4 TVP)
isteni eledel (#326, 70 VP, 6 TVP) fizikai pajzs II (#327, 75 VP) isteni kegy (#376, 90 VP, 5 TVP)
Őstaumaturgia varázslataid
őstűz (#310, 50 VP) ősjég (#311, 100 VP) ősi hurrikán (#312, 150 VP)
rezisztencia (#313, 70 VP) őselemi védelem (#314, 50 VP) őskreáció (#320, 30 VP, 5 TVP)
nekrofun teremtése (#321, 250 VP, 10 TVP) szingulár. védelem (#322, 50 VP) káoszportál (#323, 150 VP)
fekete energia (#325, 200 VP) általános komponens (#361, 200 VP, 12 TVP) redukció (#365, 80 VP, 5 TVP)
kódtörés (#439, 100 VP, 5 TVP)
Butaság ára beállítás: teológia: 20 vp; taumaturgia: 20 vp;
A varázslatok tanulására elkölthető: 50 kör eleji VP regeneráció.

JELENLEG RAJTAD LEVŐ AKTÍV VARÁZSLATOK ÉS PSZI HATÁSOK
méregsemlegesítés (#14) vámpirizáció (#1) (8801,50) feltámadás (#168) szürkeáll. aktiv (#71)
önanalízis III (#303) Techiulan aurája (#261) láth. észlelése (#78) csapdaészlelés (#222)
tolvajvér (#364) csupasz izom (#28) vízlélegzés (#185) pszi-ernyő III (#297)
harci induló (#443) nagyobb agypajzs (#120) Symulf rúnája (#182) varázsszem (#184)
szemmelverés (#137) tulajdonságpajzs (#26) isteni bölcsesség (#319) általános komponens (#361)
Morgan rúnája (#363) óriáserő (#53) hadiszerencse III (#59) erőpajzs III (#127)
tárgyvédelem (#178) méregmágia (#480) hatalomvarázs (#220) mágikus ütés (#147)
esszenciavédelem (#165)

TÁMADÓ ÉS VÉDEKEZŐ VARÁZSLATOK LISTÁJA
Feltételes varázslat-használat
0. és magasabb szintűek ellen
Támadó varázslatok (aktív: 4, max: 20)
direkt kontaktus I (#121), pukk (#389), őstűz (#310), izomernyesztés (#33)
Védekező varázslatok (aktív: 16, max: 20)
hhaar burka (#32), pszi-acéltorony (#98), védelem tűz ellen (#38), tükörpajzs (#101), oldás (#372), tompítás (#40), fehér glóbusz (#47), elektromos pajzs (#51), gázpajzs (#467), fegyvertánc (#391), harci ösztönök (#490), gyógyító aura (#386), fizikai pajzs II (#327), speciális védelem (#292), rezisztencia (#313), szingulár. védelem (#322)
Feltételes támadó varázslatok (aktív: 191, max: 299 - védekező varázslatokkal együtt)
direkt kontaktus I (#121) >> aranyfecske (#283) fehérál.roncsolása (#248) >> halálos morf (#7618)
fehérál.roncsolása (#248) >> harcias morf (#7619) fehérál.roncsolása (#248) >> lomha morf (#7621)
fehérál.roncsolása (#248) >> védelmező morf (#7622) fehérál.roncsolása (#248) >> mágiamorfáló (#7623)
fehérál.roncsolása (#248) >> domináns morf (#7624) fehérál.roncsolása (#248) >> éltető morf (#7625)
fehérál.roncsolása (#248) >> brutális morf (#7620) fehérál.roncsolása (#248) >> Ylgoroth (#332)
direkt kontaktus I (#121) >> borzalmas varkaudar (#166) direkt kontaktus I (#121) >> Tguarkhan (#212)
direkt kontaktus I (#121) >> északi tűzsárkány (#219) direkt kontaktus I (#121) >> zafír sárkány (#329)
direkt kontaktus I (#121) >> áeratikus hasnyák (#243) agybénítás II (#246) >> kreiton bűvölő (#506)
agybénítás II (#246) >> elemi pulzátor (#440) háló (#186) >> sötét ülnök (#508)
háló (#186) >> tleikan főbíra (#512) káosz szava (#207) >> ködmágus (#597)
agybénítás III (#302) >> kristálynyálka (#632) káosz szava (#207) >> árnytündér csontváz (#629)
káosz szava (#207) >> élőholt drakolder (#628) agybénítás III (#302) >> bumshir óriásmacska (#492)
fehérál.roncsolása (#248) >> fagyóriás (#653) fehérál.roncsolása (#248) >> zafír drakón (#320)
fehérál.roncsolása (#248) >> lidérckirály (#316) fehérál.roncsolása (#248) >> viharóriás sámán (#324)
fehérál.roncsolása (#248) >> taalru herceg (#307) direkt kontaktus I (#121) >> kisebb quwarg isten (#213)
direkt kontaktus I (#121) >> varkaudar katona (#691) direkt kontaktus I (#121) >> Nateilena úrnő (#404)
háló (#186) >> tleikan amazon (#534) háló (#186) >> tleikan hajadon (#533)
háló (#186) >> kreiton lich (#536) agybénítás III (#302) >> quwarg gigász (#7128)
háló (#186) >> Morghatal A'ton (#544) direkt kontaktus I (#121) >> hoarián sárkánybébi (#830)
direkt kontaktus I (#121) >> ezeréves lélek (#634) agybénítás III (#302) >> rothadó borzalom (#633)
agybénítás III (#302) >> végzetes szójer (#631) direkt kontaktus I (#121) >> fertőzött dr.lárva (#630)
direkt kontaktus I (#121) >> Quwaxotix (#961) agybénítás II (#246) >> lidércherceg (#929)
agybénítás III (#302) >> troglodita harcos (#556) agybénítás III (#302) >> ryuku ősszellem (#7026)
agybénítás III (#302) >> kronoelementál (#287) káosz szava (#207) >> elkóborolt rémeb (#7023)
istenítélet (#284) >> teriád íjász (#802) káosz szava (#207) >> mélységi ent (#909)
káosz szava (#207) >> tüskés hatruuq (#816) armageddon (#218) >> árnyékfoltozó (#932)
fehérál.roncsolása (#248) >> fekete draklen (#812) káosz szava (#207) >> jáde draklen (#810)
káosz szava (#207) >> bíbor draklen (#809) direkt kontaktus I (#121) >> topáz draklen (#811)
káosz szava (#207) >> aszott draklen (#814) káosz szava (#207) >> zöld draklen (#813)
káosz szava (#207) >> Aurgir, a Jáde (#822) káosz szava (#207) >> Fagyor, a topáz (#823)
káosz szava (#207) >> Méniach, a Zöld (#824) káosz szava (#207) >> Durghal, az Aszott (#825)
istenítélet (#284) >> férfiak (#998) káosz szava (#207) >> nők (#999)
agybénítás III (#302) >> dögbűzös liliom (#455) agybénítás III (#302) >> verg elmeszaggató (#430)
agybénítás III (#302) >> mutánsféreg (#554) agybénítás III (#302) >> homogén artikula (#434)
káosz szava (#207) >> varkaudar pusztító (#7134) agybénítás III (#302) >> Toodrok Din (#503)
armageddon (#218) >> baljós árny (#588) istenítélet (#284) >> Goachan, a Bíbor (#821)
istenítélet (#284) >> draklen családfő (#820) istenítélet (#284) >> élőholt draklen (#819)
agybénítás III (#302) >> eldüeni vándor (#601) háló (#186) >> bányászvorthag (#593)
istenítélet (#284) >> sikolyféreg (#7256) isteni átok (#307) >> sikolyféreg (#7256)
isteni átok (#307) >> fekete draklen (#812) isteni átok (#307) >> élőholt draklen (#819)
isteni átok (#307) >> draklen családfő (#820) istenítélet (#284) >> féregtenyészet (#803)
istenítélet (#284) >> teriád harcos (#804) káosz szava (#207) >> teriád főmágus (#808)
istenítélet (#284) >> teriád nekromanta (#806) istenítélet (#284) >> teriád törzsfő (#805)
fehérál.roncsolása (#248) >> Kyeli Intluka (#807) fekete energia (#325) >> féregtenyészet (#803)
direkt kontaktus I (#121) >> ködsárkány (#947) isteni átok (#307) >> nők (#999)
fekete energia (#325) >> férfiak (#998) fekete energia (#325) >> teriád főmágus (#808)
istenítélet (#284) >> quiss (#7135) fekete energia (#325) >> quiss (#7135)
istenítélet (#284) >> vérgólem (#7136) fekete energia (#325) >> vérgólem (#7136)
istenítélet (#284) >> káoszlovag (#7139) fekete energia (#325) >> káoszlovag (#7139)
istenítélet (#284) >> rémlovag (#7140) fekete energia (#325) >> rémlovag (#7140)
istenítélet (#284) >> háromfejű quiss (#7138) fekete energia (#325) >> háromfejű quiss (#7138)
istenítélet (#284) >> Wrigh (#7142) fekete energia (#325) >> Wrigh (#7142)
puha ütés (#60) >> kétfejű quiss (#7137) fekete energia (#325) >> kétfejű quiss (#7137)
isteni átok (#307) >> agyrém (#7141) háló (#186) >> agyrém (#7141)
istenítélet (#284) >> negatív elementál (#734) fekete energia (#325) >> negatív elementál (#734)
armageddon (#218) >> térfaló (#783) fekete energia (#325) >> térfaló (#783)
istenítélet (#284) >> időrabló (#7341) fekete energia (#325) >> időrabló (#7341)
istenítélet (#284) >> lélekgólem (#7342) fekete energia (#325) >> lélekgólem (#7342)
istenítélet (#284) >> téridő szaggató (#7343) fekete energia (#325) >> téridő szaggató (#7343)
istenítélet (#284) >> időrabló herceg (#7345) fekete energia (#325) >> időrabló herceg (#7345)
puha ütés (#60) >> negátor (#7346) fekete energia (#325) >> negátor (#7346)
istenítélet (#284) >> időhasító (#7347) fekete energia (#325) >> időhasító (#7347)
istenítélet (#284) >> térhasító (#7348) fekete energia (#325) >> térhasító (#7348)
istenítélet (#284) >> nerub száműzött (#7262) fekete energia (#325) >> nerub száműzött (#7262)
istenítélet (#284) >> ryuku káoszutazó (#7264) fekete energia (#325) >> ryuku káoszutazó (#7264)
istenítélet (#284) >> csodálatos remete (#7269) fekete energia (#325) >> csodálatos remete (#7269)
istenítélet (#284) >> óriás sziklozug (#7302) fekete energia (#325) >> óriás sziklozug (#7302)
istenítélet (#284) >> moa szellem (#7356) fekete energia (#325) >> moa szellem (#7356)
istenítélet (#284) >> Naso-thin szelleme (#7357) fekete energia (#325) >> Naso-thin szelleme (#7357)
istenítélet (#284) >> moa szerkezet (#7358) fekete energia (#325) >> moa szerkezet (#7358)
istenítélet (#284) >> gépszörnyeteg (#7359) fekete energia (#325) >> gépszörnyeteg (#7359)
Feltételes védekező varázslatok (aktív: 191, max: 299 - támadó varázslatokkal együtt)
ongóliant tombolás (#146) >> gépszörnyeteg (#7359) ongóliant tombolás (#146) >> moa szerkezet (#7358)
ongóliant tombolás (#146) >> Naso-thin szelleme (#7357) ongóliant tombolás (#146) >> moa szellem (#7356)
ongóliant tombolás (#146) >> óriás sziklozug (#7302) ongóliant tombolás (#146) >> csodálatos remete (#7269)
ongóliant tombolás (#146) >> ryuku káoszutazó (#7264) ongóliant tombolás (#146) >> nerub száműzött (#7262)
rezisztencia (#313) >> negátor (#7346) ongóliant tombolás (#146) >> térhasító (#7348)
ongóliant tombolás (#146) >> időhasító (#7347) ongóliant tombolás (#146) >> negátor (#7346)
ongóliant tombolás (#146) >> időrabló herceg (#7345) ongóliant tombolás (#146) >> téridő szaggató (#7343)
ongóliant tombolás (#146) >> lélekgólem (#7342) ongóliant tombolás (#146) >> időrabló (#7341)
ongóliant tombolás (#146) >> Wrigh (#7142) ongóliant tombolás (#146) >> agyrém (#7141)
ongóliant tombolás (#146) >> rémlovag (#7140) ongóliant tombolás (#146) >> káoszlovag (#7139)
rezisztencia (#313) >> vérgólem (#7136) rezisztencia (#313) >> sikolyféreg (#7256)
rezisztencia (#313) >> teriád főmágus (#808) elektromos pajzs (#51) >> teriád íjász (#802)
tompítás (#40) >> teriád harcos (#804) agytaposás (#180) >> sikolyféreg (#7256)
ongóliant tombolás (#146) >> Goachan, a Bíbor (#821) ongóliant tombolás (#146) >> varkaudar pusztító (#7134)
ongóliant tombolás (#146) >> nők (#999) ongóliant tombolás (#146) >> férfiak (#998)
ongóliant tombolás (#146) >> Durghal, az Aszott (#825) gázpajzs (#467) >> Méniach, a Zöld (#824)
fehér glóbusz (#47) >> Fagyor, a topáz (#823) elektromos pajzs (#51) >> Aurgir, a Jáde (#822)
gázpajzs (#467) >> zöld draklen (#813) ongóliant tombolás (#146) >> aszott draklen (#814)
fehér glóbusz (#47) >> topáz draklen (#811) ongóliant tombolás (#146) >> bíbor draklen (#809)
elektromos pajzs (#51) >> jáde draklen (#810) ongóliant tombolás (#146) >> fekete draklen (#812)
agytaposás (#180) >> élőholt draklen (#819) oldás (#372) >> képlékeny otaa (#818)
ongóliant tombolás (#146) >> Moa hatalmasság (#841) gázpajzs (#467) >> quwarg lázhozó (#478)
oldás (#372) >> tüskés totemblarg (#482) agytaposás (#180) >> quwarg bölcs (#7131)
tükörpajzs (#101) >> kreiton jótündér (#538) védelem tűz ellen (#38) >> ongóliant (#159)
védelem tűz ellen (#38) >> vortexmágus (#418)

ELFOGOTT SZÖRNYEID
ekharion bébi (#768) (építő: +67% segítség ÉP parancsnál) státusz: OK
kardfogú fülemüle (#146) (őrzi a holmidat: +14 lopás ellen) státusz: OK
hegyi szamár (#7168) (málhás: +35 kg teher) státusz: OK
arató csattanat (#144) (vadászik) státusz: OK
gyilkos szilmill (#7456) (+1 sebzés közelharcban) státusz: OK
mélységi grittang (#103) (ásó: ásás csak 6 TVP-be kerül) státusz: OK
élőholt sullár (#216) (hátas: 11 lépés/kör; +15 védettség; +2 támadás;) státusz: OK
bunthar (#396) státusz: OK
színes dözmöng (#78) státusz: OK
gothag döglidérc (#429) státusz: OK

ISTENI KÜLDETÉSEID
1.) Mutasd be számomra a Tudás Könyvét, jelezve, hogy készen állsz a káosz legbensőbb titkainak feltárására!
2.) Semmisíts meg egyet a ritka natali kövek közül!
3.) A mópat mészárlás trófeáit, 20 mópat tokent az oltáromnál áldozhatod fel.

ÉPÜLETES KÜLDETÉSEID
szürke mágustorony (500): kész. városháza (Qvill) (527): kész. apró gnómlak (531): kész. városháza (Shaddar) (539): kész. városháza (Gatin) (540): kész. szürke kastély (547): kész. cseréptetős torony (549): új. gnóm kutatóállomás (550): kész. helytartói hivatal (563): kész. sötét kastplom (566): kész. fényűző villa (600): kész. kőtorony (664): kész. városháza (685): kész. Zarknod ónixpiramisa (695): többek közt 980. tárgyat kell leadnod. cirkuszi fősátor (713): kész. tündérpalota (750): kész. tündérpalota (751): új. tündérpalota (752): kész. tündérpalota (753): új. tündérpalota (754): új. fejvadászház (757): kész. fejvadászcéh (758): kész. Toborzóiroda (759): kész. sámánkunyhó (767): kész. Fősátor (770): kész. tündérpalota (830): új. bányászház (839): kész. Harmincasok klubja (875): 1000. labirintus (0,0).

ISMERT LABIRINTUSOK
1, 5, 6, 7, 9, 13, 14, 20, 22, 23, 24, 25, 33, 34, 35, 36, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 58, 63, 66, 68, 72, 73, 81, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 134, 136, 170, 171, 172, 173, 174, 175, 176, 177, 178, 179, 180, 181, 187, 189, 190, 191, 192, 204, 205, 244, 277, 319.

TÖBBSZEMÉLYES KALANDOK
Folyamatban: 81, 82.
Kész: 1, 5, 6, 9, 14, 16, 17, 18, 45, 47, 83.

HŐSTETTEID
Az Élőholt invázióban megölt élőholtak száma: 731, a megölt főholtak száma: 10, ennyivel csökkentetted Ghalla negatív energiáját: 110940.
Az első Végzet Vermében 43 szintet teljesítettél.
Miniesemény statisztikák
Jelenlegi miniesemény: Yaurri titkosítás verseny
Megölt szörnyek: 600. Szerzett pont: 117395. Beállított erő: 115 Összpont: 253691
Sötét kor statisztikák
Karakter csaták: 89. Monolit építés: 273.

MAKRÓID (jelenleg 3 lehet)
1. makró parancsai: fl, fl 1 211, fl 2 211, fl 3 211, fl 4 211, fl 5 211, fl 6 211, fl 7 211, fl 8 211, fl 9 211.
2. makró parancsai: h 211, h 1271 1477, vv 178 326 299, v 84 283, ek 40 19, ek 215 20, h 697 9999, h 1602 260 50, v 367 429, vv 480 220 147.
3. makró parancsai: v 84 283, h 1477 6 5, vv 299 299 299, m 1, kut 67, hh 2373 2210 1037, kut 68, v 275 1251, vv 365 309 316, m 6 6 2.

KT-d eddig kifejlesztett képességei:
gyógyító totem (116)
keményebb bicepsz (149)
kaszt.kiteljesedés (166)
kasztrop.kitágulás (197)
a hatalom rúnája (215)
önismeret (236)
a kapcsolat (248)
a monolit imádása (264)
a butaság ára (273)
ima a monolitokért (276)
fegyvermester (302)
kétkezes harc (338)
monolit érzékelés (341)
a mágia szeretete (393)
időfolyamok (394)
káoszmágia (400)
a káosz elszabadul (410)
Tudati képességfa:
tudati portya (501) OK
auraerősítés (502) OK
kedvenc táborhely (503) OK
elmetágítás (504) OK
tudatforrás (505) OK
tudati gyorsítás (506) OK
kőbőr (507) OK
varázslómester (508) OK
közös ima (509) OK
tudati retesz (510) OK
tudatkinézis II (511) OK
mentális felfrissülés (512) OK
tudati gyorsítás II (513) OK
tudati kitérés I (514) OK
manaszívás (515) OK
a hit ereje (516) OK
tudati kontaktus I (517) OK
tudati kincstár (518) OK
tudati ismétlés (519) OK
tudati gyorsítás III (520) OK
tudati kitérés II (521) OK
taumaturgia mentor (522) OK
hitbéli mentor (523) OK
pszi regeneráció II (524) OK
tudati ostrom (525) OK
vakmerőség (526) OK
tudati erősítés (527) OK
regeneráció (528) OK
manaretesz (529) OK
isteni védelem (530) OK
mentális roncsolás (531) OK
tudati segítség (532) OK
gyűjtögető életmód (533) OK
tudati erősítés II (534) OK
pajzshasználat I (535) OK
varázslómester II (536) OK
a hit ereje II (537) OK
tudati kontaktus II (538) OK
tudati ostrom II (539) OK
halhatatlanság (540) OK
a düh vérvörös köde (541) OK
pajzshasználat II (542) OK
mágikus vámpirizáció (543) OK
gyógyítómester (544) OK
elmerombolás (545) OK
tudati védelem (546) OK
nyakláncviselés (547) OK
kritikus találat (548) OK
pajzshasználat III (549) OK
varázslómester IV (550) OK
isteni ítélet (551) OK
elmemester (552) OK
totemmester (553) OK
tudati cserkészés (554) OK
bénító sebzés (555) OK
pajzshasználat IV (556) OK
varázslómester V (557) OK
isteni áldás (558) OK
tudatáthelyezés (559) OK
tudatunk hatalma (560) OK
kincsvadászat (561) OK
redukálás (564) belefejlesztettél: 0 TU. szükséges még: 600 TU. (KT-d jelenleg ezt fejleszti, kifejlesztéséhez még 1865 TU szükséges.)
tudati segítség II (567) OK
makróbővítés I (568) belefejlesztettél: 0 TU. szükséges még: 600 TU.
korlátlan tudat (574) OK
gyűrűviselés (575) belefejlesztettél: 0 TU. szükséges még: 660 TU.
turbó turbó (581) belefejlesztettél: 516 TU. szükséges még: 204 TU.
makróbővítés II (582) belefejlesztettél: 0 TU. szükséges még: 720 TU.
tudatunk hatalma II (588) belefejlesztettél: 0 TU. szükséges még: 780 TU.

TÁRGYAK A KT KINCSTÁRÁBAN NYUGATON
855 drótszőr (#37) 1 grifftoll kesztyű (#1578) 1 mágusköpeny (#453)
1 pszi katalizátor (#610) 1 teriád dobóháló (#1281)

TÁRGYAK A KT KINCSTÁRÁBAN KELETEN
1405 áldott kő (#642) 21 berzerker rablánc (#1865) 8042 drótszőr (#37)
550 dűneelf arckendő (#1920) 98 fáklya (#36) 1 fejsze (#1240)
5 feneketlen bugyor (#570) 50 fenőkő (#1618) 1450 fokhagyma (#403)
1 gyémánt fétisrúd (#758) 100 isteni könnycsepp (#260) 1429 kaktuszbogyó (#429)
50 kreommat szirom (#925) 40 leviatángumó (#1757) 2 lótakaró (#1356)
10720 madártoll (#112) 280 manakristály (#500) 950 manifeszt.nyúlvány (#214)
30 megsemmisítő (#1540) 52 mutáns csont (#331) 80 nothar bogyó (#923)
100 periszkóp csigaház (#1926) 1767 purifikátor háj (#269) 121 quwarg katalizátor (#1535)
96 remák szív (#264) 950 rum (#1419) 50 sallank karom (#128)
880 szvó-ektoplazma (#151) 200 térdeplő tülök (#1440) 1130 Thargodan esszencia (#328)
183 trikornis szarv (#198) 600 tűzbimbó (#623) 10 tűztagadó (#1979)
300 vámpírfog (#1221) 1300 varányszem (#30) 150 varkaudar pálinka (#1137)

A FORDULÓ ELEJÉN MÉG MEGVOLT...
4721 arany (#50) 2 aranyrög (#1251) 1 fűszerkeverék (#1170)
1 gór tekercs (#780) 1 halcsont (#390) 1 kreiton agy (#1142)
1 manakristály (#500) 4 ősmatéria (#1254) 4 pszi kő (#248)
1 ragasztó (#83) 17 rézdarab (#70) 1 sallank karom (#128)
1 sötét ital (#284) 3 tinta (#101) 3 ugh méreg (#166)
1 varányszem (#30) 4 víz (#27)

EBBEN A FORDULÓBAN KERÜLT HOZZÁD...
3 álompor (#396) 7 amniosz (#203) 1 aranypikkely (#415)
5 csillezsályalevél (#1253) 5 dözmöng szív (#122) 1 gólem talizmán (#811)
1 gyenge méreg (#26) 1 gyöngymangó (#135) 1 jégkristály (#593)
4 jégpasztilla (#1566) 1 kék golyó (#1802) 2 kreiton esszencia (#892)
1 kronoplazma (#1953) 5 lótuszvirág (#447) 5 madártoll (#112)
6 mákrózsa virág (#56) 4 moa gyémánt (#385) 1 moa jádekő (#382)
1 moa obszidián (#380) 4 óndarab (#85) 1 opál karperec (#1855)
1 praglonc hártya (#215) 2 pular kristály (#239) 12 purifikátor háj (#269)
3 quwarg tojás (#360) 6 remák szív (#264) 1 sáfránykő (#979)
1 sáfránypor (#211) 1 sólyomcsőr (#1223) 9 toxyl (#591)
11 trikornis szarv (#198) 1 trix fiola (#1705) 3 trix gyógypálca (#1704)
1 trix harci totem (#1703) 3 vámpírfog (#1221) 2 varázskő (#305)
24 vas dobónyíl (#189) 1 vasérc (#152) 1 vérvörös rózsa (#1622)
1 vízionár szem (#102) 1 xirnox szív (#213) 2 ytterium kőzet (#965)
1 zöld üveg (#82)

E KÖRBEN TETT LÉPÉSEID TÉRKÉPE

72 73 74 75
58
59
60
61
(73,60) Trikornis Futárszolgálat (#711), főutca (#399), oltár, ház (#400), Palasti (6116. kalandozó), Galargamoth (6117. kalandozó), Serte (6118. kalandozó)
(74,59) ezüst mágustorony (#670), olimpiai aréna (#683), kolostor (#690), Földelem Kapuja Harci Iskola (#698), aranyfecske (#283), zafír sárkány (#329), gothag döglidérc (#429), vaskohó (#155), főutca (#399), nagyobb monolit (#2783), nekrofun (#173), oltár, sárkánytanya (#492), ház (#400), útonálló (#130), homoktúró galaga (#595), érző szívű dromedár (#753), pszi elementál (#221), trikornis (#104), gyökérszellem (#856), quwarg harcos (#201), quwarg parafenomén (#248)

Üzenet küldése a karakternek