Vissza a Főoldalra
 

Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Zén Legendái: Varázslatok szeptember 21.
Zén Legendái: Rémháború július 20.
A pillanat képe
Roxati tolvajok
(Túlélők Földje)
Küldd el képeslapként!
Az Alanori Királyság harmadik legnagyobb városát, Roxatot még a legendák is a tolvajok városaként emlegetik. Kiterjedt alvilági szövetkezetek működnek ott, nap mint nap sötét üzelmeket folytatva, melyet a helytartói hivatalok erre szakosodott gárdistáinak sem sikerült eddig felszámolnia.
Nézz szét a galériában!
Túlélők Földje - Közös Tudatok listája
Tudati gyorsítás V. (576. tudati képesség)
Országjáró feladat 2023
Országjáró feladat 2022

A lista folytatása...
Karaktert keresek !!! (721)
Őszi befizetési akció: 2024.09.23. - 2024.10.06. (2)
Lapötletek (65015)
HKK Online V1.0 (8)
Versenyhirdető (1830)
Beholderes HKK verseny szeptember 21. - Versenybeszámoló (2)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Bíbor möszék
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
Beholder InstagramBeholder Twitter
Design nélküli honlap, a lassú internetkapcsolattal rendelkezőknek: pure.beholder.hu.

Lelkes szerepjáték rajongók szervezésében július 12.-e és 17.-e között (6 nap, 5 éjszaka) szerepjáték tábor lesz Velencén. A táborlakók számára sok jó program áll majd rendelkezésre, lesz például Shadowrun és Hatalom Kártyái verseny is. A szervezők minden érdeklődőt szeretettel várnak!

Helyszín: Velence
Időpont: Július 12.-17.
Ellátás: Napi egyszeri meleg vacsora
Árak: Faházban 15.000 Ft/fő, sátorban 12.000 Ft/fő
Jelentkezési alsó korhatár: 16 év
Jelentkezés és bővebb információ:
Gombkötő Ferenc: 06-20-525-8129
Pulai Anett: 06-20-346-4608
E-mail: succubus@mailbox.hu


 | 1 | 2 | 3 |
Nézet:
mé nem törlitek ezt a topicot?
 
afmhzkarararkkrzrkz
 
Sziasztok!

Egyet kell értenem az előttem szólóval, jelen pillanatban már csak korlátozott számban vannak szabad helyeink. Ezen oknál fogva, ha valakinek komolyan szándékában áll lejönni, várjuk a jelentkezését.

Üdv,
Erik
 
Szervusztok !

Nos én lent leszek a táborban, ugyanis a mesélői gárdához tartozom. (Vagyis mind a MAGUS mind az SR versenyen mesélek)

Eddigi információim szerint már elég sokan jelentkeztek a táborra, olyannyira hogy a helyek csaknem beteltek, szóval aki még akar jönni az iparkodjon a jelentkezéssel. :-)

Üdv. : Dr. Metropolis
 
Eddig ki jön biztosan? Tegye föl a kezét!
 
Szia! Kérdésedre válaszolva a fix versenyeken kívül bármilyen játék játszható lesz. Akár Középfölde, a Cyberpunk, minden. Mesélőink különböző rendszerkben íródott modulokkal fognak érkezni, de természetesen ha valaki kedvet érez, hogy meséljen, nem fogjuk elfojtani próbálkozását. Sőt, mint egy korábbi hozzászólásban már közzétettük, a legjobb modult, ill. mesélőt díjjazuk.
 
Én is 14 vagyok!
Elég sokan vagyunk 14 évesek nem?
Elmennék versenyre én is de ha így áll a helyzet!
Táborba viszont sehova nem mennék!
 
Sziasztok! Szeretném megtudni, hogy milyen szerepjátékokat lehet majd a táborban játszani, ugyanis én csak Középföldében és Cyberpunk-ban vagyok járatos.
 
fejezzétek már be!
senkinek nem fogtok hiányozni!
amúgy meg még kicsik vagytok ehhez a táborhoz sztem.......
majd ha betöltitek a 16-ot és azt szeretné néhány 12-13éves kis hülyegyerek hogy veletek táborozhasson akkor majd rájöttök hoigy ők nem kellenek meg amikor ti voltatok kicsik addig ti sem mehettek el tehát várjátok ki a ti időtőket
és remélem mostantól nem foglyák ezt a topicot szébombázni a kisgyerekek ilyesfajta kérdésekkel!
világos?(ha nem akkor nincs is helyed a táborban sztem.....)
 
Egyet értek azokkal akik nem értenek eggyet az alsó korhatárral.Niért nem mehetnek 16 éven aluiak!Választ a butafruzsi@freemail.hu-ra.
 
Kedves 16 éven aluliak!

Ha már nem olvastok vissza, akkor itt van két régebbi (asszem kicsit idősebbek által írt) hozzászólás:

„azért mert a korlátozottan cselekvőképes személyek (14.évtől)vállalhatják saját magukra való felelőséget
tehát ha odamegy 1 13éves srác akkor a rendezőknek biztosítaniuk kell a srác éppségét.
Ha ezt nem teszik meg akkor törvényt sértenek gondolom ezt nem áll szándékukban.
viszont ha korhatárt szabnak akkor nincs a probléma...
amúgy meg senkinek nem fog hiányozni x kis hülyegyerek”


„Azonkívül egy kis kiegészítés a korhatárhoz: ha meg lett írva hogy nem lehet 16 év alatt jönni akkor nem. Tehát ne irogassatok ehhez hasonló üziket ide. (több oka is van: ugye a felelősség a szervezők részéröl, felelösség magad részéröl és az hogy valszeg az átlag életkor 20-22 év körül fog mozogni. És valszeg egy fiatalabb (jó sokkal fiatalabb) nem biztos hogy megtalája a közös hangot az idösebbekel. Plána ha pistike csak kártyázni jön, míg az idösebbje szerepjatszani, maszkalni, bulizni - persze ez fönntartásokkal - tehát sztem legyen sztorno a korhatár téma”

Asszem ez eléggé érthető, vagy nem? Mer' akkor nemhogy a táborba nem vagytok valók, de még az óvodák kapui is be fognak zárulni előttetek.
 
Miért nem mehetnek 16 éven aluliak? :-(
 
Ez sz*rul van megszervezve mert csak 16 évesek mehetnek meg drága.nekem nem ér annyit de biztos jó annak aki kib**tt gazdag :/
 
Hehe.Én martfűi vagyok és hkk-s na meg 14 éves is.
Elmennék szivesen a táborra de inkább egy jó színvonalas versnyre mennék.Bár még nagyon amatőr vagyok.Aki akar írjon: szovjet.kukorica@freemail.hu
 
És hol lax? Én is HKK-s és 14.
 
Szerintem nagyon király lehet egy ilyen tábor!
Én hhk-s vagyok! De sajnos még csak 14 vagyok!
 
Sziasztok!

A Beholder Kft.-hez hasonlóan az Inomi Kft is a versenyek díjjazásában segíti a tábor szervezőségét. Gondolom, nem meglepő, hogy a Magus szerepjátékverseny révén szállnak be. Tulajdonképpen az Inomi Kft. támogatását a Beholder Kft. támogatásának is köszönhetjük, ki tudja, vajon összejött volna-e, ha nincs a Beholder Kft.
Mindenesetre köszönjük mindkét kiadónak a szervezőség nevében.

Mint szervező természetesen én is lent leszek a táborban. Érdekes lenne, ha szervezőségi tagok az utolsó pillanatban mégse érkeznének meg.
Néhány hírrel visszaolvasva jeleztük, hogy a versenyeken olyan mesélők vesznek részt, akik a tavalyi Rpg találkozón szép eredményeket értek el a DnD veresenyen. Annak a csapatnak én is tagja voltam.

Függetlenül attól, hogy az Inomi Kft. lett a Magus kiadója, és viszonylag új rendszert adtak a világnak, a versenyen a régi Novák Csanád féle Magus verseny lesz, az ETK szabályai szerint. A versenykarik kitöltésében használhatók még a 2.tv, papok paplovagok és a harcosok gladiátorok.
 
Szia Erik!

Te is jösz a táborba?
A versenyekben részt veszel?
Milyen beosztásban?
 
Szevasztok sorstársak!

Arra gondoltam nem árt egy kis háttérmunka.
Megkérek minden tábor iránt komolyan érdeklődőt, ha van kedve irjon nekem. Jó lenne megismerkedni társakkal a tábori versenyek idejére, hogy könnyebb legyen a csapatalapítás,csatlakozás és hogy ne legyünk vadidegenek egymásnak.

bloodtiger@freemail.hu

Köszi B.T.
 
Hello!
Fel tudnátok sorolni Inomi kft. által forgalmazott,kiadott termékeket?
Most tudtam meg hogy kijött a 3. kiadás MAGUSra.
A tábori verseny 1.,2., vagy 3.-ik kiadás alapján lesz?
Köszi, B.T.
 
És mivel járulnak hozzá?
 
Üdvözletem Mindenkinek!

Örömmel értesítek minden kedves tábor iránt érdeklődőt, hogy a Beholder Kft. mellett az Inomi Kft. is támogatja táborunkat.

Erik
 
Szeva Pole!
Ajánlom neked vegyél 1 valamilyen rpg alapkönyvet,(legjobb erre a M.A.G.U.S.) és nézd át. Fontos hogy szeres olvasni.Mindenképen olvasd el a példajátékot. Igy lesz némi fogalmad az rpg-s alpjairól. Ez a világ leginteraktívabb társasjátéka. Ezt nem helyetesitheti sem a kártya, sem a pc verziok sem.

Sok kiváncsi embert probáltam már "belevinni" az rpg-be, de mikor kértem olvasanak el egy adot részt a könyvben, mindig falba ütköztem. Sajnos kevés ember szeret olvasni. És ez az egyik alapja az rpg-nek.

B.T.
 
Az átlag életkor változó, a szervezőktől függ általában, hogy adnak-e meg korhatárt.
Összegyűlünk valahol bizonyos időre, játszunk, és jól szórakozunk. Barátságokat kötünk, és magáért az élményért (társaságért) tesszük.
Itt nincsenek feltételek, csak jelentkezni kell a táborra, és autómatikusan a tábor összes programján részt lehet venni. Természetesen semmi se kötelező.
 
azért kevés szerepjátékos mert, kevés az olyan honlap vagy újság ami elmondja, hogy mi is az a szerepjáték, és bevezet a szerepjáték rejtelmeibe.
Engem pl. érdekelne a dolog de semmit nem tudok róla nem találok egy normális honlapot (ezt az egyet kivéve) amiből tájékozódhatnék.
-Mekkora az ilyen táborokben átlag életkor
-mi az egészneka lényege
-mi kell hozzá, hogy elinduljak stb....
 
Attol, hogy te hiszel benne, meg semmi sem fog tortenni. Neha tenni is kell erte, es nem csak neked. :)
 
Ez van??????? Erik, ezért tenni kell nem félvállról lekezeln, én tudom, hogy ez a szitkozüdás semmire sem jó, de ilyen hozzáállással nem is lesz jobb. BARÁTAIM: ELJÖN MAJD A NAP AMIKOR RÉGI DICSFÉNYÜNKBEN ÚSZUNK!!! Csak hinni kell benne!
 
Ebben igazad van, már mint a játékosok hiányában, bár szerintem (eddigi tapasztalatim alapján) azért buktak meg a helyek, mert a játékosok nem feltétlenül érezték jó magukat egymás társaságában. Ment a széthúzás. Ezért is egyre kevesebben igénylik a klubéletet, és ha játszani akarnak, akkor valahol összegyűlnek.
A másik verzió, hogy a klub tulajdonos úgy gondolja, hogy ő a szerepjátékosokból akar meggazdagodni, de ő semmit nem akar nyújtani, csak elvenne. Ilyenből is van példa.

Újság? Nem is tudom, volt régen. Aztán úgy csúszott lefele a szinvonal, mint ha jégpályán tette volna. Tehát maradnak a fórumok. Itt meg kicsi az élet.

Ez van.
 
Ez nem erő kérdése.
Több klub,reklám,újság kellene!
Nincs hol gyülekeznünk.
Ezt egyedül nem lehet csinálni,társak kellenek.(lásd régi pecsa klub(min.50 fős rpg tábor/vasárnap)
A létező klubokat pedig ellepték a kártyások. Rengeteg ismerösöm átváltott kártyára (sajnos). Jóval több a reklámja és nagyobb a piaca.
Régen minden klub televolt velünk, most ott ülők egész nap és nem jön le senki játszani, vagy legalábbis nem annyi mint régen. Miért?
Rpg társak. Ez most a legfontosabb küldetésünk. Tápolni nem ér!

B.T.
Egy erős rpg-reformra lenne szükség. Egy jó klubban minden hétvégén lehetne rpg-s "tábor".
 
De mi erösebbek vagyunk ugye? :) ember.... mit nekünk az hiszen azért szerepjáték a szerepjáték, hogy ellépjen a valóságtól nem? :)
 
Hírek, újdonságok, változások | Szavazások
Hírarchívum:


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.