Vissza a Főoldalra
 

Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Hatalom Kártyái – Varázsdimenzió június 15.
Zén Legendái: Manaszipoly május 25.
A pillanat képe
Agytaposás
(Túlélők Földje varázslat)
Küldd el képeslapként!
Az agytaposás egy briliáns, és egyben rendkívül undorító varázslat is, mellyel alaposan meggyengíthető az áldozat mágikus potenciálja. A varázslat megítélése (briliáns vagy undorító) minden bizonnyal attól változik, hogy éppen a varázslat melyik oldalán állsz.
Nézz szét a galériában!
HKK tiltások és nerfek 2024 július
Nyári MondoCon 2024. július 13-14.
Roxat céhei akció 2024.07.02.-2024.07.14.
Ajándéksorsolás július + júniusi eredményhirdetés
Varázsdimenzió lapok használhatók a pakliszerkesztőben

A lista folytatása...
Túlélők Földje - Közös Tudatok listája
Aukciós statisztika
Túlélők Földje - Nyomtérkép az utolsó 32 játékhét nyomaiból
Az utolsó Aukciós Napon történtek

A lista folytatása...
TF help (6660)
HKK tiltások és nerfek 2024 július (62)
Roxat céhei akció 2024.07.02.-2024.07.14. (3)
Kitaposatlan utakon (4)
HKK kérdés? (47145)
Lapötletek (64981)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Bíbor möszék
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
  ... | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | ...
Nézet:
~Egy erekjét. Vagy neki fontos, vagy egy megbízójának. Bár a földultságából inkább az első következik~ -töpreng egy kicsit az ork, majd válaszol:
-Nem ismerem túl jól a városlakókat. Csak egy kereskedőt, akivel a bőrökért csereberélek és a jelen levőket -mutat körbe- Bár nem hinném, hogy bármelyikünknek volnának alvilági kapcsolatai kideríteni az általad keresett személy helyét. Tudod én barbár vagyok -szabadkozik- a vadont járom, nem tudok túl sok városival megismerkedni. Eddig szinte mindig úton voltam, hogy a klánom.. köhömm.. családom.. -nagyot nyel és elakad a mondatában, bár ezt csak próbálja egy sörivásnak szentelt hosszú szünetnek álcázni. Denishának már mesélte,hogy mi is történt a családjával, így ő tudja, hogy mi miatt hallgatott el olyan gyorsan.
 
- Nem. Sajnálom, de nem tudok semmit. - mondja miközben végigméri az igencsak furcsa orkot. Az még nem fordult elő, hogy beszéljen eggyel, tehát nem biztos az elötteálló alak megbízhatóságában. Kicsit tart tőle, akárcsak a többitől.
- Viszont te lehet, hogy tudnál segíteni. Egy kereskedőt üldözök már 1 hónapja, aki ellopott tőlem egy családi ereklyét. Feketén üzletel, de a nevét nem tudom. Fekete nadrág, rikítózöld ing, négy párhuzamos seb az arcán keresztűl, szőke haj és zöld szem. Ha láttad, kérlek mondd meg. Nagyon fontos!
 
Nem kívánja megsérteni a lányt, úgyhogy csak ennyit válaszol:
-A mostani kísértetjárás, és hogy a szellem engem választott médiumának eléggé felkavart.
Garret kérdésére nemet int a fejével, majd visszafordul a tieflinghez:
-Esetleg a szellemjárásról nem tudsz valamit?
Kíváncsi a válaszra, vajon ez ügyben érkezett-e ide a vendég? Persze szavának hitelessége az ork szemében megkérdőjelezhető, de legalább támpontot adhat a macskalány szándékairól.
 
Garret épp a szanaszét tört asztalokat rámolja egy kupacba, amikor valami fényeset pillant meg az egyik deszkahalom alatt.
- Ez meg mi a szilmillköpet? - kérdezi költőien, majd kiemeli a romok közt heverő tárgyat, ami nem más, mint egy kis pénzérme - Hé, fiúk-lányok! - szól hátra a többi vendégnek - Tudja valaki, mit jelent az a szöveg, hogy "Ruina gihmodor ela cummathrax" ?
 
Sárga szemeivel ránéz az orkra. Kellemes csalódás érte. Nem várta volna ezt a szintű udvariasságot pont tőle.
- Üdv Surr. Nyugtalannak látszol. Valami baj van?
Nem nagyon szokott magázni csak hivatalos ügyekben.
 
-Üdv Seirun -köszön a földről épp feltápászkodó ork- én Sebessen Surranó Sötételf Suriken vagyok, de hívj csak Surrnak, mint mindenki.
Hangjában bizalmatlanság van. Inkább csak az illendőség kevéért mutatkozott be. Tisztában van vele, hogy a valóban igen egzotikus, szemnek oly kellemes síkivadék bármikor kárt tehetne bármelyikükben. A Tieflingek -vagyis azok a síkivadékok, akiknek a felmenői között legalább egy démoni lény van- ritkán tagadják meg ősi örökségüket. Megbízhatatlanok, gyakran vállnak alattomos orvgyilkosokká, vérengző fenevadakká. A legtöbb társadalomban nem is tűrik meg őket, vagy csak hasznos szolgálataikért tűrik meg őket.
~Biztos itt is akar valamit!~ -ötlik az ork elméjébe. Biztosan nem véletlenül nem jár itt. Talán a szellemjárás következtében? Esetleg valami más fondorlatos cél vezette ide a lányt?
 
Az alvó már csak az étel isteni illatára ébred és meglátva a takarító idegent meg köszöni neki.
Miután megette és megitta az elé letetteket kér még egy Mákrózsa-pálinkát is.
 
Garret az alvó ismeretlen elé tesz egy tányér pitét (milyen jól fogy ) és egy korsó Csonka Goblin sört, aztán végignéz a fogadóján, és egy megadó sóhajjal nekilát takarítani.
 
- Seirun vagyok. [további részletek az Előtörténetek-ben ] Felőlem lehet az egész a Tied. Nem eszek sárkányt. 100 éve megtanultam, hogy rosszat tesz a gyomromnak. - azzal leült és végighallgatta Fekete Testvér halálának körülményeit és a felénél el is aludt.
 
Fekete Testvér halálának körülményei!


(amikor kilépett a Tavernából elment meg keresni egy hárdium :-) izé.. médium barátját!
egy erdőben járt amikor belecsapott a villám!
túl élte de nehézkesen vánszorgott tovább!
utána egy rabló banda elkapta és lekötözte nehogy elmeneküljön 18 apig bírta a szervezete utána annyira lefogyott hogy ki tudott mászni a kötél soritásából.pont egy őrváltás miadt könnyen kifutott.
egy gyümölcsösbe menekült enni való keresni!
talált is csak az volt a baj hogy a gazdája is volt a (de erről Fekete nem tudott) kertnek 3 félóriás gyerek egy óriás asszony és egy ember apa Fekete Testvért jól elverték utána elengették azzal hogy:
-ha még egyszer lopsz megölünk!
utána Fekete egy temetőbe tévedett ahol pár kísértettel harcolt sikeresen legyőzte őket!
nehezen és sérülésekkel de nyert!
utána mire ki ért a temetőből egy Fekete kaszás ember jelent meg előtte ezzel az szólással:
-Az vétettél az istenenek ellen ezért kegyetlen halál vár rád!
ez után egy sereg élőholttal került szembe nagyából így nézhetett ki a sereg! 1000csontváz alapszintű fegyverekkel pl:kard bárd lándzsa.utána 500zombi csak testi erejüket használva.10 nekromanta akik folyamatosan felélesztették a elpusztult halottakat.
és nagyából 50vámpír nagy szívós szemfogakkal.
és 1 halál avatár !
Fekete Testvérnek esélye sem volt!Az utolsó dolog amire oda figyelt hogy vámpírok szíjják a vérét!
utána meg halt...)(hát ezt tudtam meg a környkbeliektől)(azt senki nem tudta hogy az istenek mért haragudtakrá)
 
-ki vagy te????
???
??
?
Szólal meg Rex.
Válaszolok!
egy szellem vagy több garázdálkodik!
ételt pedig Garrettől kérj most készít éppen egy fekete sárkányt!
De Stip-stop enyém a melle húsa!!
 
- ... tilos bárminemű verekedés, provokáció. - ismétli halkan morogva a taverna 2. számú szabáját miközben belép, hátrahagyva egy kis vörös macskának látszó tojvajt (Aszte), aki épp látott egy halstandot. ~Már megin kunyizik. Sz'al semmi verekedés?! És mi ez a rumli?~
- Jó napot! ööö... költözködnek vagy csak rossz napjuk volt??? - kérdi az összetört maradványokat látva. - Van valami amiben segíthetek? éés... Van még kaja vagy az is ilyen állapotban van? - *egetrengető gyomorkorgás + kiscica szemek* - me' na'on éhes vagyok... - *vigyor*
 
Den nyakig vizesen lép be, de végre letisztította magáról a vér utolsó maradványait is. Ennek örömére kiszolgálja magát a pulton lévő nagy tányér mákrózsapitéből, és letelepszik a többiek mellé. Felvont szemöldökkel figyeli a szabadkozó Rexet, majd elmosolyodik, és vállon veregeti.
- Nyugalom, barátom, senki sem állította, hogy gonosz vagy! De a nekromanták nekem is eszembe jutottak, ha nem is veled kapcsolatban... inkább a kisértetünkre gondoltam. - Kicsit elgondolkodik. - Én ezekhez a dolgokhoz nem értek, de támadt egy kellemetlen gondolatom. Szerintetek lehetséges az, hogy valahol valaki pont ezt a lelket nézte ki arra, hogy egy zombi testébe kényszerítse? Ha igen, én is ideges lennék a helyében! Persz, lehet, hogy csak túlfejlett a fantáziám...
 
Most megmagyarázom hogy mért vok sovány!(meg Fefcének is válaszolok!
Én NEM vagyok neromanta csak ismerem a dolgaikat!
Apám az volt csak egyszer egy feltámasztott Halál szellem ketté szedte.De én addigra már több mint 100 nekromanta varázslatot tudtam...
sose használom őket mert nem akarok apám sorsára jutni...a soványságot a varázslatok miadt látod ezek a varázslatok belőlem élnek és ezért sokat kell ennem hogy túléljem ezeket...
A nekro varázslatokat apám kicsi korom óta tanította
kereken 16-éves koromig addigra a mágia elhatalmasodott bennem és elmentem tanulni!
Szellemet csontvázat zombit még nem idéztem!
Amikor Surr-t meggyógyítottam a saját életenergiámból adtam át neki!(ez is nekro varázslat)
-DE ÉN NEM VAGYOK GONOSZ!!!!!!!!!!
de igazából Den-nek igaza lehet!!
2 azaz 2 szellem lehet hogy erre én mér nem jöttem rá!
egyépként is nem igazán tudom használni a varázslatokat Driád véremből!
mert a Driádok a halált ismerik de nem használják....
 
Fefcét csak nem hagyja a kisördög.
-Honnan tudsz te ilyesmiket?vagy csak gondolod?-egy kicsit távolabb húzódik T-rex-től.-remélem nem vagy te is olyan nekromantikus,nem izé...nekromágikus vagy ilyesmi?és azért tudod mert fel akarod támaszatni ezeket a szerencsétleneket rabszolgának?!brrr,mostanában annyit hallani ilyesmiről...de remélem nem vagy ilyen mert szimpatikusnak látszol.-azzal reménykedve várja választ.
 
- Hogy mit látott Fekete, vagy mit nem, azt már nem fogjuk megtudni... - lép be szomorúan Den, sárkányvéres kezét törölgetve. (Eddig kinn segített Garretnek feldolgozni a DoF által hozott tetemet.) Még éppen elkapja a beszélgetés utolsó pár mondatát.
- Ha engem kérdeztek, egy segítségre szoruló lélek hangját hallottuk, szó sincs gonosz szellemekről... - dobja a rongyot egy vödörbe, majd hirtelen megdermed. - Hé, és mi van akkor, ha nemcsak egy lélek ólálkodik körülöttünk, hanem mindjárt kettö? És az a másik akár lehet gonosz is - az első talán éppen tőle fél! Vagy az is lehet, hogy... - de ekkor elhallgat, és csak ijedt fejrázással felel a többiek kérdő pillantásaira. Nagyon nem akarózik szavakba öntenie, ami eszébe jutott. Inkább felkap egy edényt, és kisiet Garrethoz - valójában persze csak a kérdésektől akar meglógni.
 
Megboldogult Barátunk Fekete Testvér látásai!
biztos vok benne hogy Ő látta a kis lényt mivel a sötét elfek látják a láthatatlan lényeket és agonosz lelkeket szerintem Fekete igazából magát a lelket látta!
Az ilyen látások csak igen fejlett érzékeket igényel ezért Tesó csak félig láthatta!
 
-milyen régi események?
 
-szerintem is de a régi események NEM erre adnak okot!
 
-szerintem ez nem egy gonosz szellem-mondja Fefce-ez inkább egy ártatlan nő(nek tűnik)aki valami segítséget várna tőlünk valami bajára.
 
Gyengébberk kedvéért a Ghull egy gonosz szelélem ami nem tud megnyugodni és isteni erőből tud meg meg jellenni!
 
Réges régen itt egy olyan törzs élt akik a Halál isteneinek szolgálatába áltak!
minden évben az istenek megszáltak egy táltost aki az istenek akaratának játékává vált és folytonos komunikálásra képes volt.Így évente 100életet áldoztak.ez a förtelmes dolog 66 éven keresztül így ment!amikor egy másik törzs leigázta a civilizálatlanokat és új isteneket álítottak fel!
totemekkel és rúnákkal tisztították a a KŐRNYÉKET!!
és nem a halottakat!ez a törzs ide telepedett le és ez a törzs alapította ezt a várost!
a halottak közül pedig időnként meg-meg jelenik pár (aki már irtam) meg van áldva a mágia tehetségével!
ezek szerint vagy Ghullá vált ez a szellem ami szórakozik velünk vagy fel akar éledni!
 
-Temető szólal meg Rex mielőtt Garret szólalni is tudott volna.
-egy oltárral a közepén!
ami mindegy milyen mondavilágban (vallásban) a halál istenéé!
-több ezer embert temettek (és áldoztak fel) ide és aki meg VOLT áldva a mágia adottságával az most kárhozat szellem!
-ennyit tudok!
-meg még a kárhozat szellemekről!
 
..Ahogy mindez megtörténik,mindannyian megpróbálnak összpontositani.sokáig nem tőrténik semmi,majd egyszer csak Surr elkezd valami bizsergést érezni a tarkója környékén,majd egy halk sóhaj hagyja el száját:
-Segítsetek....
Ennyi.Surr amennyire tudja elmondja az elképzeléseit:
-hát ennyi,valószínüleg az előbb az összes erejét elhasználta.mi meg nemtudunk igy kapcsolatba lépni vele.kell valami kapocs.meg még hogy itt halt meg ezen a helyen.Héé fogadós mi állt itt ezelőtt,vagy kitől vetted?
minden szem Garretra néz.
 
Bár az ork sehol nincs megsérülve, de szíves örömest elfogadja az italneműt. Gyorsan le is húz egy keveset a különleges aromájú borból, de csak négy korsóval, nehogy megártson.
Bár az előző atrocitások után szinte mindenki úgy gondolja, hogy az ork úgysem vállalná a közvetítő szerepét, de tévednek. Örömmel elvállalja. Ugyanis van valami amiről a többiek nem tudnak. Surr dédapja a törzsük akkori táltosa volt, amely tisztséget máshol sámánnak is nevezik. Surr dédapja, után azonban másik család lett a cím tulajdonosa, hiába maradt bár a dédapja vérvonalában számottevő mágikus hatalom. Ez persze generációról generációra kopott, így mostanra a barbárunk csupán ösztönszerűen használja az eltanult praktikákat. Az ork családja sosem tudta visszaszerezni a címet, mivel a törzset lerohanó démonok megölték (avagy csak száműzték, az istenek tudják) a törzs tagjait. Ígyhát Surrt azóta is piszkálja a tudat, hogy nem bizonyíthatta táltosként rátermettségét, emiatt megragad minden alkalmat, amikor csöppnyi hatalmát megmérettetheti.
Letelepszik és kést vesz elő. Halvány jeleket ró a fogadó döngölt agyag padlójába, majd közönséges porral körbehinti ölő önmagát ötszögű csillag alakban. A pentagramm a védelem jelképe, ezzel védi magát Surr a szellem ellenében, így az csak az ork szája felett veheti át az irányítást, de teste felett nem. A bevésett rúnák pedig jelzőfákjaként szolgáljanak, hogy a szellem könnyebben odataláljon hozzájuk.
-Üljetek körém és fogjátok meg egymás kezét -szól csendesen, közben bal kezét fefcének, a jobbat Denishának nyújtja. Persze úgy, hogy vele szemben elférjen Garret és Rex is.
 
*** Opsz látom kicsit bekéstem, bocsesz, nem figyeltem ***
 
Garret csak elgondolkodva hümmög, majd kiszalad a konyhába, és egy hordó Sárkányvért tol be szuszogva. Odanyomja Surr mellé, és a sebeire óvatosan csöpögtetni kezdi a folyadékot.
- Ha ez nem segít, akkor semmi...200 éves...úgy gondoltam, másra használom, de Surrnak nagyobb szüksége van rá most, mint nekem - majd megveregeti az ork vállát - Tarts ki, öreg, ezek után bor fog folyni az ereidben is!
 
(sjnálom)
 
(OFF bocs a zavarásért csak üzenem Fekete Testvért törölték!)
(OFF azért tudom mert a barátja vagyok!)
 
Dof és Fefce örülnek hogy annyi idő mulva újra találkoznak,megbeszélik a történéseket,majd DoF azt mondja:
-hát nagyon szép dolog ez a kísértet história,de én nem szeretem őket...meg izé különben is dolgom van úgyhogy bocs de mennem kell.azzal gyorsan kiszelel az ajtón.

Fefce áll megrökönyödve,majd a fejét vakarva igy szól:
-Mi lenne ha kerítenénk valakit aki tud beszélni ezzel a szellemmel?mert gondolom,Surr barátunk nem vállalná a médium szerepét megint.vagy igen?-kérdezi reménykedve.
 
  ... | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | ...
Nézet:

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.