| | | | | Fórum - edmond. utolsó 30 hozzászólása | | | | |
| edmond. (előzmény: galambd 38210.) | 2014.03.05. 16:41 |
| | | köszi. ugyan erre gondoltam énis. csak nem voltam biztos. |
| | | | |
| | | | sheran követő mellet szánalmas teki kap izmot ha magát veteti vissza? |
| | | | |
| edmond. (előzmény: jozsi98 8215.) | 2014.02.22. 20:29 |
| | | Vigyázz vele!!
Mindenkinek szólok hogy csak úgy cseréljetek vele ha előre küldi lapot/pénzt!!!!
lehet hogy majd jön uj felhasználóval!..
címe:
"nagykanizsa 8800 garay utca 10/c földszint2 németh
józsef van ki írva a posta ládára" |
| | | | |
| edmond. (előzmény: edmond. 38042.) | 2014.02.03. 23:29 |
| | | ugyan ez a kérdés merült fel nekem is de megsporolták  |
| | | | |
| | | | köszi a válaszokat.
énis így gondoltam. hogy elöször lap sebzését számoljuk azután meg a hatásokat amik hatnakrá. |
| | | | |
| | | | Eladó
változó környezet 3200 |
| | | | |
| edmond. (előzmény: David910 4019.) | 2014.01.27. 20:42 |
| | | szóval tudtad hogy nem lehet 2-t választani..
és mégis úgy játszottál vele... thx itt az vita lezáró kijelentésed... |
| | | | |
| edmond. (előzmény: The_Jester 4016.) | 2014.01.27. 16:30 |
| | | minden alkalomal te rinyálsz hogy nem jó neked valami ami mellet kiállok. és mindig végén kiderül hogy ja hogy az tényleg ugy van...
eddig csak ilyen volt.
(ezis mentegetőzés volt. LEHET nem csalás de akkor simán használója se tudta hogy kell használni pároson lehet!.. dávid semmi hasonlót nem mondott.)
befejeztem! |
| | | | |
| edmond. (előzmény: The_Jester 4010.) | 2014.01.26. 22:43 |
| | | mentegetőzz csak ha jobban esik. de hogy csaltatok az fix. 2 képeséget neveztetek meg 1 szabálylapnak.
olvas hkk kérdést ott részletesebben megnézheted.
amúgy ha ennyire erölteted
a kérdés igy szólt versenyen ami felém hangzott és nem beleszoltam!
Szivárványsörényű pegazus (új) lapot figyelembe veszi trinigan konzerv? én azt mondtam igen mert 3-x az 3.
TE erre azt mondtad hogy az 3-x az X és X eset nem vesz figyelembe! |
| | | | |
| edmond. (előzmény: The_Jester 4005.) | 2014.01.26. 19:24 |
| | | most mondom nem az a bajom hogy mások ellen becsaltátok hanem hogy ha mondom hogy mi a helyes szabály de te kiállsz a hülyeséged mellet és még engem sértegetsz!
szabálylapnak 2 képeséget választottatok.(ami eléggé meghatározo szempont)
Én csak annyit mondtam hogy kézben lévő lap ik ja ha X vagy tartalmaz X et mindig a lehető legkisebbnek kell tekinteni ha valami ik-t néz. ez mindig is igy volt.
dönteni nem tudtam de a kérdés amúgy az volt hogy fix ik néz e konzerv. és hagytam hogy úgy legyen ahogy te mondod.
engem degradálsz miközbe megint igazam volt, úgy hogy csupán az alapján döntesz hogy te vagy ép a melleted ülő hogy használta a lapot eddig. ha dávid mond valamit nem biztos hogy az ugy is van! nézz utánna legközelebb én is azt teszem ha nem tudok valamit.
(multkor állitottátok hogy bomtar nem lop életes lényt soha nem is lopott stb... -.-
nem fogok belekötni olyanba ha elirsz valamit nem vagyok paraszt)
Üdv. |
| | | | |
| edmond. (előzmény: The_Jester 4002.) | 2014.01.26. 16:56 |
| | | tevagy erik ? aki harmadszorra is hulyet csinal magabol?  |
| | | | |
| edmond. (előzmény: The_Jester 4002.) | 2014.01.26. 16:53 |
| | | "Hogy pároson a villámháború miatt mind két játékos választhat 1 valamit amit a szablap ad. Ez szerintem evidens."
szerintem buj el valahova... 
mert ehez nagyon nem értesz.
nyertetek grat! nagyon jó dekk volt elésmerésem dávidnak!
engem az idegesít hogy szabályokat nem akartok betartani... és engem hülyéztetek meg néztetek le. holot én tudtam pontosan hogy mivan... nektek fogalmatok sem volt.. |
| | | | |
| | | | Kedves Erik és Dávid!
sokadszora!!! tévedtetek.. már kezd szánalmas lenni hogy mindig rinyáltok valamiért ami nem úgy van ahogy szeretnétek.
bitorlorol faq van kb 2005 óta.. mint most kiderült..
(ez az elszólás hogy évek ota mindeki úgy játszik vele stb... minősít!)
villámháborút meg becsaltátok páros versenyen mindenki más ellen.... ügyesek vagytok! |
| | | | |
| | | | egy érdekes kérdés merült fel versenyen
villámháboru vs rúna
zoárd vissza kapocsolja háborút. választhat neki képeséget a főfázisban ?
vagy a játék elején választhat mikor levan rúnázva hogy később zoárdal majd úgyis visszahozzák???
páros versenyen 2 villámháborúnál a pár tagjai nevezhetnek meg külömböző képeséget?
és molekula bitorlóval akartak kijátszáskori képeséget lopni és használni.. de az már abszurd volt.
de azér valaki erősitsen meg hogy tényleg nem lehet kijátszáskorit használni bitorloval  |
| | | | |
| edmond. (előzmény: The_Jester 3663.) | 2014.01.22. 21:10 |
| | | Elvégre nem túl gyakori? 
2 hónapja volt egy |
| | | | |
| edmond. (előzmény: The_Jester 3663.) | 2014.01.22. 21:06 |
| | | igen ez a kérdés már meglett beszélve a szervezés elött!
és pont a geri gérdezte hogy legyen e így.
de leszavaztuk.
viszont a hagyó nem érné meg akkor! |
| | | | |
| edmond. (előzmény: David910 3660.) | 2014.01.22. 16:56 |
| | | yes!
megjegyzem azért van páros mert itt sokan azt szeretik!
én pl nem, de mind1  |
| | | | |
| edmond. (előzmény: kecelhegyi 3658.) | 2014.01.22. 16:41 |
| | | ami kivan irva  |
| | | | |
| edmond. (előzmény: David910 3656.) | 2014.01.21. 19:09 |
| | | normal dijazás lesz!
ha szombatra rakod most elöre kifizetjük nevezést hogy elhidd megyünk! sajnos nem rajtam mulott hogy mennyünk. mer akkor mentünk volna :/ |
| | | | |
| edmond. (előzmény: jozsi98 37926.) | 2014.01.20. 08:31 |
| | | lapnak számít, és ilyenkor a gyűjtőben is jelölni kell!
"célpont lap"-al tudod leszedni, jelzőleszedésel nem! |
| | | | |
| | | | Keresek cserére vételre:
1db Trinigan manakonzervátora (fontos!! most akár 2k ért is e héten)
3db Térszaggatás
3db Trinigan paradoxona
1db Sziránusz bűbáj
1db Ősmágia tornya
2db Zinthurg börtönőr
2db Túlélők Földje
2db Mer-gah (új)
3db Talbot szava
1db A feledés korszaka
2db Kisebb jégdémon |
| | | | |
| | | | Keresek cserére vételre:
1db Trinigan manakonzervátora
3db Térszaggatás
3db Trinigan paradoxona
1db Sziránusz bűbáj
1db Ősmágia tornya
2db Zinthurg börtönőr
2db Túlélők Földje
2db Mer-gah (új)
3db Talbot szava
1db A feledés korszaka
2db Kisebb jégdémon |
| | | | |
| edmond. (előzmény: David910 3654.) | 2014.01.10. 20:21 |
| | | ha a kanizsaira gondolsz az szombat lesz.
de ha kaposvári versenyre gondolsz akkor ha szombatra raknád most tudnánk menni páran. |
| | | | |
| | | | a kötelék fixen teljesül, nincs lehetőség lemondani a képeséget?
van olyan lehetőség hogy "én nem akarom hogy ez a képeség müködjön" |
| | | | |
| edmond. (előzmény: Gice 37834.) | 2014.01.07. 22:01 |
| | | ez mind igaz is. de ezek külöböznek abban hogy edra jelzővel együt jön, beldian pedig képeségével együt.
itt a szabálylapok ugy jönnek hogy alaphelyzetben változonál nincs kint semmi, csak 1 változoval kezded ( ugye erről vita volt hogy csak ha nincs ellenek runa akkor jön 1 szablap, és rúna tilt mielött lehetne válsztani)
és most jött még 1 olyan szablap ami nem azonnal ad képeséget hanem lapok felhúzása után szabálylapok felforgatása után, amikor már rúna letiltotta a képeségét. és változoból kiindulva akkor ez a képeség sem fog létrejönni.
Szerintem valahogy igy müködik |
| | | | |
| edmond. (előzmény: zoralltigris 37829.) | 2014.01.07. 16:01 |
| | | csak most néztem meg pontosan. nem is ugy van mint változo, ezt húzás után kell. akkor semmikép nem nevezhetsz neki semmit.
még változonak se lehet szabálylapot mondani hogy melyikel kezded ha rúna van pedig az játék elött történik.
változo vs villámháborúnál végleg kioltja képeségét a változo.
szerintem. |
| | | | |
| edmond. (előzmény: zoralltigris 37829.) | 2014.01.07. 15:57 |
| | | szerintem buktad. csak 1 szer lehet választani. játék közbe már nem. ha visszakapcsolod.
többi szabálylap ami játék elején ad bonuszt és azt rúna nem engedi.. utána hiába hozod vissza nem fog adni semmit ( pl lépéselőny, bőség zavara stb) |
| | | | |
| | | | Üdv
Keresek cserére vételre:
2db Trinigan manakonzervátora
3db Trinigan paradoxona
1db Trinigan bemutatója
1db Sziránusz bűbáj
2db Ősmágia tornya
2db Zinthurg börtönőr
2db Túlélők Földje
3db Mer-gah (új)
3db Talbot szava
1db A feledés korszaka
2db Kisebb jégdémon |
| | | | |
| | | | Eladó/csere
1 Apokalipszis
1 Rejtett rartalék
1 Beholder mágus |
| | | | |
A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek
|
© Beholder Kft., 2003 - 2025
E-mail: beholder@beholder.hu | Tel.: (06-1)-280-7932
Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.
|