Vissza a Főoldalra
 

Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
HKK – Ősi Káosz november 25.
Zén Legendái: Trollok szeptember 16.
A pillanat képe
Szabadulás a möszéktől
(Túlélők Földje)
Küldd el képeslapként!
Létezik egy pszi képesség, mellyel könnyen megszabadulhatunk a tudati energiáinkat habzsoló élősködőktől, a poszogó möszéktől. Érdemes elsajátítani, ha gyakorlott pszi használók vagyunk, és gyakran merészkedünk olyan helyekre, ahol összeszedhetünk párat ezekből a piciny parazitákból.
Nézz szét a galériában!
Titanitdukát aukció – 2023. tél - nyertesek
Ajándéksorsolás december + novemberi eredményhirdetés
HKK Kiadói tervek 2024, Versenynaptár
II. Hungarian Card Expo
Ősi káosz lapelemzés, második rész

A lista folytatása...
Túlélők Földje - Közös Tudatok listája
Elmemester II. (580. tudati képesség)
Ősi Káosz paklibemutató: Vonyító motyogó
Túlélők Földje - A programban történt változtatások listája

A lista folytatása...
Ősi Káosz paklibemutató: Vonyító motyogó (11)
Versenyhirdető (1819)
Titanitdukát aukció – 2023. tél - nyertesek (1)
HKK Kiadói tervek 2024, Versenynaptár (32)
Lapötletek (64896)
HKK kérdés? (46991)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Szikrázó manahal
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 |
Nézet:
+5-6 fegyver szaki ellen kell nemé ép előny!
 
Ha azonos lesz a fordulószámunk, benne vagyok, de egyenlőre ez így esélytelen...bár legutóbb is csak ÉP-vel nyertél..én tévolsági nélkül többet sebeztem beléd ;o)
 
Bárhol is Én várlak megint!
 
Hmm...keleten van ez a buli? mennék én is...szeretném végre elkenni anyuci száját...
Anyu! nagyon hálás vagyok neked, hogy a világra hoztál, de ettől függetlenül még mindig meg kell halnod! hogy ne legyen az, hogy bárkivel kivételezek, megyek, és veled kezdem! Szóval: neked annyi...szip-szip...kár érted...nem baj...majd Bill feltámaszt mint zombit, és hordhatod a csomagjaim...na hol is van ez a buli? Mennék...
Combat Cica
 
Ha tudod azt is, pontosan melyik templomról van szó,szeretettel várunk.Bár a gödröket a napimádóknak szánom,nem vagyok irígy.Ha mindenáron szopógödörbe vágysz,hát jut hely neked is,kis gyilkosom.
Bill
 
Ez tök jó, hogy nyilvánosan szervezkedsz! Majd mi is odamegyünk. Legalább egy helyen lesz a sok sötét. Meglátogathatjátok apucit!
 
halihó
Társakat keresek,némi kőműves munkához.Szeretném megajándékozni raia híveit.Arra gondoltam mi lenne ha egy raia templom mind a kilrnc szomszédos mezőjére telepítenénk egy-egy csinos szopógödröt.
Biztosan örülne neki a sok gyík napimádó.
Aki segítene jelentkezzen itt
M.Bill
 
Pffff... Mind1. Nekem a dalebgad kristalyvert pont jó amíg meg nem lesz a játékmesterim...
 
Mondjuk vannak jobb páncélok, mint a vasvért. De ha ez elkerülte figyelmedet, keresd fel a segítség kezdőknek c. oldalt.
Különben nem nem mindig a tápot kell nézni. Vagy ha nem bírja valaki a szerepjátékot, inkább üljön le sakkozni!
 
Nem majd vasvértben fog rohangálni...
 
Én Rhatt páncélt nem vettem fel elvi okok miatt...
Bufapáncélom nekem is volt, az szerintem még elfogadható amíg nem lesz normális páncél. Viszont biami? Az manapság kicsit gagyi, de hát ha nincs más...

Jah ez után futottál???

Radul
 
Nem csak, hogy gáz de pofátlanság is! Keressenek CHD páncélt!
 
Hali!

Íme egy érdekes részlet a fordulómból:
A táborozás 1. napján összeakadsz egy fekete, tüsi hajú, piros szemű alakváltó férfival. Kecskeszakálla és rövid bajsza van. Bőre bronzként csillog. Chara-din nagyhatalmú főpapja. Egy Bufa páncélját, egy hatalom fülbevalóját, egy káosz szimbólumot, egy kreiton fókuszt, egy mágusköpenyt, egy Morgan sipkáját, egy nehéz harci kesztyűt, egy obszidián karkötőt, egy örökkéval.gyémántját, egy rothasztó talizmánt, egy Rughar gyűrűjét, egy smaragd karkötőt, egy smaragd védőgyűrűt, egy varkaudar csizmát és egy zafír erőövet, egy zafír fülbevalót visel. Ruházatát egy taalru trófea, egy ongóliant trófea és egy tüskés gigaféreg trófea teszi egyedivé. Hovatartozását apró jelvény mutatja: Kardra tekeredő, kitárt szárnyú háromfejű sárkány. Övén 3 kalandozóskalp fityeg! Jobb kezében egy biami kvazárlándzsát, bal kezében egy teknőcpajzsot tart. Lőfegyvere egy fúvócső. Teherhordója is van: egy Thargodan csontváz! Szegény állat majd megszakad. Elég egy mentális pillantás aurájára: gonosz fekete, a sötét oldalt szolgálja! Ellenségesen viselkedik, Rád akar támadni! No, akkor majd véded magadat!
Felkészülsz az esetleges mentális támadásra egy pszi-acéltorony felhúzásával. A mészárlásra kiszemelt áldozat láthatatlan védekező varázst lök magára. Mélyen koncentrálva, megidézel egy tisztítótűz varázslatot, majd ellenfeledre küldöd. 42 életpontot sebeztél. Ellenfeled egy kézmozdulatot tesz, majd ellő egy a káosz szava varázslatot. A támadásnak - hála az égnek - semmi eredménye sem volt. Ellenfeled hibázott: túl távol van tőled. Ezért lőhetsz rá a bo'adhun nyílpuskával. Az esélyek kiegyensúlyozása céljából ellenfeled Rád lő hosszú íjjal. Elrepül 4 csillaglövedék. Néhány helyen eltalálod az alakváltó jobb lábát. (3 támadással 32 életpontot sebezve.) Feléd repül 4 vashegyű nyíl. Kacagva elütöd a lövedéket! Félelmet nem ismerve a másikra támadsz. Brutális kegyetlenséggel kezded meg a Kos Csapása manőverét. Ököllel többször eltalálod az alakváltó jobb lábát. (4 támadással 114 életpontot sebezve.) {GYD:} Agyartőrrel párszor épp hogy megérintgeted az alakváltó fejét. (2 támadással 15 életpontot sebezve.) Biami kvazárlándzsával az alakváltó tökéletesen perforálja a bal lábadat. (4 támadástól 185 életpontot vesztesz.)

Nahát, nahát! Melyik az a vakmerő CHD-os, amelyik BUFA PÁNCÉLBAN rohangál???
Nem gáz ez egy kicsit???
 
Én 27. de beválallak Kregon után. Ha esetleg a ligában is indulnál akkor még pontokat is kapnánk a csatáért. A részleteket a lordkisse@freemail.hu-n!
 
Keleti kari 30.
Nyugati kari 18.
 
Jah, okés. Hát nem tudom, hogy miért nem kedvelnek titeket. Szerintem azért mert nálatok a tagok nagy része jó. VV meg Leah, Inkvizítorok gonosz szvsz a gonoszok utaljak a jokat plussz azokat a semlegeseket akik a jokkal szimpatizalnak...

ps.: Az nem baj a lényeg, hogy CHD híve lesz!
 
Upsz, akkor ez nem fog összejönni, mert én 23. szinten ballagok (pihentem vagy másfél évet)!
Namost, nem arra gondoltam, hogy a Chd-osok miért utálnak minket (azt értem - mi is őket), hanem arra céloztam, hogy az utóbbi időben mintha divat lenne utálni a Lovagokat (lásd: Végítélet Várói, akikkel eleinte még majdnem haverkodtunk is, egyszercsak nekünk estek, "mert az olyan jó poén!")

Privát ui.: Amúgy Sonka is Darlan gyereke...
 
Holis pontosan? Most jövök vissza keletre leadni a küldit talizhatnánk, vagyis üthetnénk!
Szintem: 33, káoszkígyó, sárkánytőr, ezüstollú szal nem nagy valami. (FX mindjart írok neked is vagy másik fórumba!)
 
:P Kevés vagy te hozzá! ))
 
OK. Mikor? Hol?

Én spec azért "utálom" a lovagokat mert Chara-din hívő vagyok ők pedig "állítólag" Rhatt és Bufa hívők vagy mivelhogy ez nem lehetséges velük szimpatizáló jók és semlegesek. Ha ennyi nem elég akkor azért mert én utálok mindenkit mert engem is utál mindenki! ))
 
Szinted mekkora? Ha nincs nagy előnyöd akkor Kregon után sorba állhatsz!
 
Repülni Te fogsz. Vigyázz, nehogy átrepülj a csatorna felett, vagy ami még rosszabb, pont belepottyansz a vízbe cápavacsorának!
Zangroz környékén megtalálsz...
 
Engem se hagyjatok ki a harcbol :-)
Keleti es nyugati lovagok jelentkezzetek ha repulni szeretnetek :-))

Farfadet
 
Cica becsületére váljon, hogy első szóra kiállt ellenem és nem kellett könyörögni neki. Ja és még szintben is magasabb vagyok. Igaz neki magasabb a fegyver szakija(ez meg is látszott többet ütött belém mint én varkaudar che-kard rulez)
Most próbálkozom egy szintel magasabban Kregon a célpont lehet szurkolni neki.
 
OK, "szeretettel" várlak! Csak ne játszd azt, amit Cica. Imádja püfölni a jóval kisebbeket, de ha emberére akad, már nem olyan nagy a szája!
Egy tisztességes küzdelmet viszont bármikor bevállalok.

Azért lassan végre valaki megmondhatná nekem, miért is kell ennyire utálni pont a Lovagokat???
 
Kis Se elverte Cicát??? Ez új, én azt hittem Cica brutálisabb... Na csak kerüljenek a kezeim közé az Iccaka lovagok...
 
Ez a (mostanra már kitagadott) lányom, Combat Cica from Maffia volt.
Mondjuk jót tesz neki ez a kis incidens (remélem), mert egy ideje már csak a gyengébbekre volt ráálllva a lányzó...
 
KT?
 
Itt a revans!
találkozol egy fekete, hosszú hajú, kék szemű mutáns nővel. Bőre teljesen fehér! Leah felszentelt papja.
A bohócsipkád vonzza ellenfeled tekintetét. (Támadása és védekezése csökken.) Megfontoltan felméred a helyzeted, majd elmormolsz egy elektromos pajzs varázslatot. A mészárlásra kiszemelt áldozat láthatatlan védekező varázst lök magára. Egy villámcsapás varázslatot dobsz ellenfeledre. 51 életpontot sebeztél. A sok gyakorlás növelte tudásodat (+1 taumaturgia). Varázsenergiád fejlődik. (+6 max. varázspont.) Üdvözlésképpen egy villámcsapás varázslatot ereszt meg irányodba ellenfeled. A támadása szerencsére hatástalan volt. (kiválóan működik felrakott elektromos pajzs védelmed.) Vas dobónyilat markolva becélzod a mozgó célpontot. Elrepül 4 vas dobónyíl. Több lövedéked átfúrja a mutáns nyakát. (4 támadással 74 életpontot sebezve.) Félelmet nem ismerve a másikra ugrasz. A helyzet alkalmas egy Sziklaököl támadás bevitelére! Ököllel többször kegyetlenül megütöd a mutáns testét. (5 támadással 209 életpontot sebezve.) Pengepajzzsal néhányszor meglegyinted a mutáns jobb lábát. (2 támadással 25 életpontot sebezve.) Varkaudar che-karddal a mutáns végigvagdossa a testedet. (5 támadástól 182 életpontot vesztesz.) Ellenfeled regenerálódik! A varkaudar che-kard 7 ép-t sebzett ellenfeleden. Ellenfeled egy kézmozdulatot tesz, majd ellő egy ősvillám varázslatot. 128 életpontot vesztettél. Nitmák pengével a mutáns néhányszor megcsapja a testedet. (3 támadástól 72 életpontot vesztesz.) Ellenfeled regenerálódik! Egy villámsújtás varázslattal köszönt csatapartnered. A támadásnak - hála az égnek - semmi eredménye sem volt. (elektromos pajzs védelmez.) Amikor a másik a földre zuhan, egy pillanatig hitetlenkedve bámulsz. Sikerült megölnöd! Már majdnem elmosolyodsz, amikor valami furcsa történik: a hulla egyszerűen köddé válik! Sunyi mágia! Dühödten továbbmész. 3400 tapasztalati pontot kaptál.
 
Írj egy mailt a drowlich@chello.hu -ra megbeszélünk egy talit....
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 |
Nézet:
Infók | Hírek, változások | Segítség kezdôknek | Fejlesztési ötletek | Közös Tudatok | Bugok | Csere-bere | Átadó karakterek | Szavazások | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2023
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.