Vissza a Főoldalra
 

Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
HKK – Ősi Káosz november 25.
Zén Legendái: Trollok szeptember 16.
A pillanat képe
A sötétség párduca
(Könyv esemény)
Küldd el képeslapként!
Arithon, az Árnyékmester sötétséget idéz ellenfele, Lysaer, a Fény Ura flottájára. A varázslat hatására a sötétségből álló párduc átmenetileg elnyeli a napot.
Nézz szét a galériában!
II. Hungarian Card Expo
59. Beholder Találkozó 2023.11.25. - Beszámoló
Ősi Káosz ritkák
Táplálási szünet - 2023. november 24-25.
Ősi Káosz lapok a lapkeresőben

A lista folytatása...
Túlélők Földje - Közös Tudatok listája
Makróbővítés II. (582. tudati képesség)
Országjáró feladat 2022
Országjáró feladat 2020

A lista folytatása...
BEHOLDER bácsinak kérdések !!! (8055)
Lapötletek (64894)
Ősi káosz lapelemzés, első rész (16)
[HKK Piac] Eladó lapok (141657)
[HKK Piac] Régi lapok (1517)
[HKK Piac] Eladó gyűjtemény (9476)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Szikrázó manahal
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 |
Nézet:
Nemnem, Hyperion most már Kompániás
 
A mai napon én is tudomást szereztem a Páholyos fórumról (jobb későn, mint soha!).
EMBEREK, akik nem HP tagok, de idelátogatnak, ne törődjetek Rhandaurral és Hyperionnal, nem mindenki ilyen hülye a KT-ban. Nem beszélve arról, hogy Hyperion inkvizítor...
Na! Ha érdekel valakit a Humán Páholy KT, bátran írjon bármelyik tagnak (jelvény: tűzförgetegből kilépő ember), vagy ide.

Sir John Kite #5061,
Ecchar Twen-Cor #5747,
a Humán Páholy tagjai
 
Most azt hiszed poénos vagy??? Nézz el a jeriko.hu-ra, ott van egy kis csekélység pár embernek... A pénz, drogok, jó pi(n)ák topic alatt...
 
Erre most mit mondjak ?

Jóóóól van, nyugi, semmi baj !
 
Üdv !

Kivanok sok sikert a próbálkozásodhoz, de én csak akkor szólok bele, ha lesz mit mondanom.

Rhandaur
 
Te hagynál kihalni egy komplett "állatfajt" azért mert találtál nála egy jobbat (gyorsabbat, erosebbet, stb...)! Ennek a fórumnak köszönhetone lettem az aki, nem hagyom elpusztulni..!
 
Szerintem a fo problema az, hogy minek forumozni, ha lehet irogatni a KT levlistajara is?! Ott legalabb gyorsabban megjon a valasz es egyszerubb is megnezni, mint keresgelni a forumok kozott.
 
Üdv !

Hajrá !

Rhandaur
 
Az csak egy példa volt, nem kifejezetten ezt gondolom a fórum halálának okául!

Az tény, hogy ez a fórum (Humán Páholy) nem a legérdekesebb, de mivel teljesen ki fog halni (vagy már meg is tette) ez maradt az egyetlen szórakozásunk! Gondolj rá úgy, mint az olyan próbálkozások eggyikére ami megpróbálja életben tartani ezt a fórumot!

Hogy egy klasszikust idézzek: "Nem adom fel..."

A másik, hogy megcsinálták a Bihisek ezt az új fórumot, nem azt érdemlik, hogy mindenki szarjon bele! Nekem sem esne jól, hogy kitalálok valamit, megcsinálom és mindenki szarik bele! De szerintem neked sem!

Kicsit unalmas lesz itt egyedül irogatni, főként magamnak, de lehet, hogy nekiállok válaszolgatni és véleményeket irogatni az ezeréves beszólásokra is, nem semmi időtöltés, de...

Ja, asszem létre is fogok hozni egy új témát magamnak mondjuk "Kihalt a Fórum..." címmel és majd naponta eltársalgok magammal vagy egy érzőszívű idetévedt lélekkel... Ha érdekel, valószínüleg az infók közé fogom tenni, de még nem biztos, nem tudom, hogy hol lenne neki megfelelő hely... Ötlet?

Hyperion, Dornodon Inkvizítora, "A Remény Rabja..."
 
Én speciel azért nem járok túl gyakran ezen a fórumon, mert ritkán olvasok számomra érdekes irományt. Semmi bajom az itt levő arcokkal, de mit olvasgassak azon hogy melyikőtök akar előrébb lenni a fórumon. (ez csak egy példa volt, nem akarok senkit megbántani)
A másik ok, hogy manapság minden kérdésre választ lehet kapni a közös tudatok levlistáin, ezért elvesztette jelentőségét ez a fórum.(vagy éppen ugyanúgy el tudsz beszélgetni haverjaidról bármivel a levlistán)
Az hogy nem írogatnak ide nem biztos hogy azért van mert leáldozott a TF. Vannak levélben játszó ismerőseim is akik nem jutnak netközelbe.
 
Azért én még reménykedem...
 
Üdv !

Hát ez egy jó nagy batyu hír / by Szilszakáll / 8-)
Erre csak azt tudnám mondani, hogy amikor abbahagytam a TF-t jó másfél évre, akkor még az egész pezsgett. Az Alanori krónikát szétfeszítették az aprók, tele volt érdekesnél érdekesebb írasokkal.
Akkor még az alanori területek voltak a nagy szám.
Mire visszajöttem az apró kihalt, körülöttem minden ismeretlen.
Igazaból szerintem az az egyik nagy baj, hogy minden felgyorsult, gondolok itt az internetre. Erre Miklós felgyorsította a játékot, gyorsabban halad, aki elöl jár, nagyobb tápok stb.
Eközben néhányan a nagyok közül abbahagyták, illegalitásba vonultak.
Egyre több önálló levlista, honlap nyílt. Mindenki szétment. Az újak is csak addig mennek az alapfolyam mentén, amíg nem tudnak specializalódni. Például már én sem lennék itt, ha nem ismerlek meg téged.
Eu ellen pedig nem lehet semmit tenni. A TF nincs úgy széttagolva, mint az OV. Esetleg, ha a közös események nem merülnének ki az évenkénti nagy megmozdulásokban ..
Értelmet kéne adni, hogy az emberek ismét összeálljanak egy nagy egésszé.
De hogy ezt hogyan ? Nem vagyok társadalom pszihológus.
Egy igen érdekes ötletet láttam az egyik MMOPRG / asszem így írjak, most nem nézek utánna /
játékban : Vannak bizonyos labirintusok, amelyek kitakarítása viszi előre a történéseket, de az itt lévő szörnyekért nem jár XP és nincs semmi tárgyjutalom, csak a dicsőség, mert ezentúl mindenki tudja, ezt te vitted véghez.
De ezt bevinni a TF-re lehetetlen.

Ez van.

Rhandaur
 
Most ezt mindent félretéve mondom: NEM TE VAGY AZ ELSŐ AKI EZT KITALÁLTA!!!

Bár én itt ismertem meg minden jófej embert és sajnálnám meghalni hagyni!

Nem tudom, hogy pontosa mi volt amiért mindenki lelépett innen, de ötleteim vannak, szerinted melyikhez áll közelebb a valóság:

- csökkent a TF népszerüsége
- a megújult fórum miatt
- mindenki abbahagyta (ezt nem tudom elképzelni)
- a többi fórum miatt (jeriko.hu; gahllanew-os oldal)

biztosan van még néhány ére amit fel lehetne hozni, de most nem jut eszembe több.

Valahogyan fel kellene éleszteni az egész TF-et de főként ezt a fórumot! Miért van az, hogy pár évvel ezelőtt még lehetett hallani az ehhez hasonló helyeken a nagyokról (Jerikó, Erynome, illinir Doraron, stb...) és most már szinte semmit?

Amit a legjobban nem értek: fél évvel ezelött (amikor először feljötemi ide) még nyüzsgött az élettől a régi fórum, Ariunt naponta lehetett látni, de sok más embert is, mi változhatott meg ennyire? Mára olyan lett az a hely, mint a kiégettföld, sehol senki, csak néha töri meg a csendet egy-egy kósza játékos...

Szerintem nem lenne uncsi, ha MI (és itt nem a Mesterséges Intelligenciára gondolok) nem ölnénk meg a dolgot. Ez vonatkozik a játékra is!

Szerinted mivel lehetne megforditani ezt a SZOMORÚ folyamatot???

Véleményem szerint nem lenne rossz, ha a Bihi-ből valaki (akár a JV, akár Miklós) néha meglátogatna minket itt is, nem csak a forcsik végén látnánk közölve, hogy örüljetek nép, újra áremelés lesz és még hasonló üzenetek! Itt most nem kritizálni akarom a Bihit, de ez az igazság! Az OK, hogy ha valami bajom van és írok nekik akkor máásnapra jön a válasz, de szerintem ez kevés!

Valyon milyen lehet a TF-en az évenkénti születések és végleges halálok aránya? (gondolok itt a játékot kezdpk és abbahagyók arányára)

Az a legnagyobb baj, hogy mára már a játék elhatárolódott a szerepjátéktól és egyre jobban a kizárólagos minlé nagyobb táp felé megy. Gondoljunk itt Babsali levelére, ez nem a játékot most kezdők számára előny, hanem a régen játszókéra, ami azt engedi sejtetni, hogy már egyre kevesebben kezdenek TF-ezni, viszont egyre többen hagyják abba. És erre valóban az lenne a megoldás, hogy hagyjuk táponi a népet az egekbe???

Ha egyszer úgydöntök, hogy abba akarom hagyni, akkor az nem fog meggátolni, hogy ha többet tudok tápolni, akkor majd többet is fogok beleölni (pénzt) a játékba! Te hogy vagy ezzel?

Asszem ez kicsit sok lett, de nem baj, volt pár kérdésem, de szerintem ez arra is jó volt, hogy egy kicsit (fél órát) itt ülj a fórumon és válaszolj...

Hyperion, Dornodon Inkvizítora
 
Üdv !

Lehet, hogy hanyagolni kéne ezt a forumot ?
Unalmas.

Rhandaur
 
Na jó.. kicsit elfeledkezdem erről az oldalról, hisz kettőnkön kívül alig van pár ember...
Most 2 napig ott sem voltam, mert meg volt dögölve a modemem...

Hyperion
 
Üdv !

Pedig a Ghallan naponta fent vagy.
Nekem sajna mostanaban _semmire_ sincs idom, de majd talan.
Addig tarts ki fogadott tesó !

Rhandaur
 
Hi!

Bocsi, hogy nem voltam, de akármi...
Rég "hallottam a hangod"...

Hyperion, a másik fél...
 
Udv !

Rengeteg a dolgom, ha minden igaz, nesokara meg kevesebb lesz.
Az a helyzet, hogy csak 2-3 naponta van idom elnezni ide, meg a ghalla-ra.

Rhandaur az egyik fél
 
Gyere pajti a ghalla.freeweb.hu -ra, én mostanában ott "lakom"... Persze ide is jövök minen nap, de Téged nemlátlak mostanában... Mi van veled???

Hyperion
 
Milyen friss vérre gondolsz??? Kellene ide még pár ember, akik hűségesen követhetnének minket...

Hyperion
 
Udv !

Ok, meggyoztel, haladjunk elore egyutt.
De azert meg ne engedjuk megrothadni ezt a temat, hozzunk bele friss vert.

Rhandaur
 
Az különben is relatív, hogy hányadikok vagyunk, hiszen a Föld (és Ghalla is) gömbölyű (jó, rendben, ellipszis), de mindenképpen egy test! Ezeket a tényeket kihasználva már világos, hogy ha Te 500m-rel "előttem" jársz (tudom, hogy ez lehetetlen!), akkor máshonnan nézve K-500 m-rel leszel a hátam mögött és ez ugyanígy áll rám is...

Tehát a lényeg: ha te nem vagy előttem, de én sem vagyok előtted, mert akkor mögötted is kellene lennem, ami csak úgy menne, hogy mögöttem vagy... IZÉ... a lényeg, hogy egymás mellett haladunk!!!!

Hyperion

U.i.: ha nem hiszed, vegyél elő egy földrajzatlaszt/könyvet és nézz utána, hogy milyen alakja van az égitesteknek, meg fogsz lepődni... ))
 
Tudod mit??? Fela...m!!! De lehet, hogy mégsem... Hehehe-HE!!!

Már megint 2. vagy...
 
Pedig itt állok elötted. Lehet hogy már túl messze vagyok ahhoz, hogy észrevégy ?

az ELSŐ
 
Előre nézek, de csak magamat látom...

Hyperion
 
Üdv !

Néztél már előre ?

Az ELSŐ
 
ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉNNNNNNNNNNNNNNNNN IIIIIIIIIIIIIISSSSSSSSSSSSSS!!!!!!!!!!!!!

AZ ELSŐ

U.i.: mi van veled mostanába? Rég nem láttalak, talán csak nem a hátma mögött kullogsz a 2. helyen??? Hehehe
 
MEGGGGGYYYYYYYYYYYYYYEEEEEEEEEEKKKKKKK!!!!!!!!!

Az ELSO
 
Hi!

Jól mondtad! Az Első, Én(azaz Te), meg a többiek! Most a saját csapdába setél bele! A GhallaNews-on pedig szeretettel várnak mindek, megállapodtam a "tulajjal" is! Meg Xan is jelezte, hogy nem zavarjuk és mivel 4-ünkön (Chary, Xan, Te, Én) nem igen van látogató, így ott a helyünk! No meg aztán úgysem édelmik meg a nyugalmat... ))

Hyperion, az ELSŐ!
 
Üdv második!

Mint már kifejtettem, a GhallaNews egy igen szép, jó próbálkozás, kár lenne tönkretenni.
Itt pedig csak két ember van az ELSŐ / ÉN /, meg persze a többi 8-).

Rhandaur
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 |
Nézet:
Infók | Hírek, változások | Segítség kezdôknek | Fejlesztési ötletek | Közös Tudatok | Bugok | Csere-bere | Átadó karakterek | Szavazások | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2023
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.