Vissza a Főoldalra
 

Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Zén Legendái: Rémháború július 20.
Hatalom Kártyái – Varázsdimenzió június 15.
Zén Legendái: Manaszipoly május 25.
A pillanat képe
Szörny a mocsárban
(Kalandok Földje szörnyeteg)
Küldd el képeslapként!
A láp minden molekulája egyszerre mozdul, amikor az iszapgólem úgy dönt, megmutatja magát. Talán nem is kellene megvárni, míg a szörny öntudatra ébred, hiszen olyan mindegy, előbb vagy utóbb választod a menekülést célodul.
Nézz szét a galériában!
X. Kelet-Magyarországi HKK Találkozó: sok verseny, sok koncert
Zén bemutató – Rémháború
Varázsdimenzió paklibemutató: Sose halunk meg! (Egérút)
Legendás cél: 1000 lap
HKK tiltások és nerfek 2024 július

A lista folytatása...
Országjáró feladat 2023
Országjáró feladat 2022
Országjáró feladat 2020
Országjáró feladat 2019

A lista folytatása...
[HKK Piac] Gyakori / nem gyakori lapok (3218)
BEHOLDER bácsinak kérdések !!! (8179)
Varázsdimenzió paklibemutató: Sose halunk meg! (Egérút) (1)
[HKK Piac] Eladó gyűjtemény (9482)
[HKK Piac] Régi lapok (1524)
Lapötletek (64984)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Bíbor möszék
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | ...
Nézet:
MÁJUSI EXES VERSENYEK

Az Excelsior Közös Tudat csoport szavazását lezárva kihirdetem az ehavi két formátumunkat: 1x1 lesz ennek a hónapnak a mottója, azaz egylapos verseny után egyszínűt tartunk, utóbbira szavaztak legtöbben.

Mindkét verseny Új Nemzedék, és playoff lebonyolítású. A 29-i versenyen már használhatóak lesznek az új Zénes lapok szokás szerint!

Mindkét versenyen él a kezdő kedvezmény: ha kezdő státuszú versenyző vagy, és idén eddig legfeljebb egyszer voltál nálunk játszani, a nevezési díj csupán 1.000 Ft.

JÚNIUSI TEASER

A következő hónapban várhatóan 12-én és 26-án tartunk majd versenyeket. Az első verseny várhatóan egy Hatalom korlátozása + Zén verseny lesz, a második pedig egy sima Hagyi playoff verseny, már a Varázsdimenzió lapjaival.
 
Kedves kezdők, amatőrök és kalandos kedvű profi játékosok!

Rendhagyó módon már most kihirdetésre kerül az első áprilisi versenyidőpont, mivel ez már jövő szerdán, ÁPRILIS 3-ÁN esedékes lesz (hogy a One Piece versenyekkel megszűnjön az ütközés).

A formátum az április Behós amatőr kategóriájára készülve VESZÉLYES FAJ lesz (Új Nemzedék) és az Exben szokásos playoff lebonyolításban, melynek a lényege a képen is olvasható. A versenyen az UR az Ősi nekronmágia lesz.

Nevezési díj: 1.500 Ft, azonban most készülünk egy extra "jegytípussal": páros nevezési díj 2.000 Ft-ért!

A páros jegy 2 főre szól, amennyiben mindketten előneveztek a verseny előtti nap éjfélig Facebookon, e-mailben vagy Messengeren a versenyre, mindketten kezdő és/vagy amatőr játékosok vagytok és egyikőtök idén maximum 1-szer járt nálunk versenyen. Reméljük, ez kedvet hoz többeknek kipróbálni az Exes versenyt!

A versenyen már használhatóak lesznek az új Alfás lapok valamint a frissen ÚN-né vált Szökőkút is.
Az áprilisi második verseny várhatóan 17-én kerül megrendezésre, formátum később.
Várunk mindenkit!
 
Az év utolsó versenye az Exben. Az év legtöbb kiosztott nyereménye. Az év remélhetőleg legjobb hangulata. Gyertek!

https://www.beholder.hu/?m=hkk&cikk=33705
 
#exes versenyek

Sziasztok, most szerdán lezajlott novemberi első versenyünk, amelyen 12 játékos részvételével próbáltunk ki egy céhek és pár fontosabb spoiler nélküli metát - nem is hiányzott annyira senkinek se az Időlassító, se a Lélekrezó, se a Lopott álom. Mivel a jelenlevők elég jól szórakoztak, ezért lehet, hogy a közeljövőben ezt a formátumot megismételjük!

Az idei utolsó két versenyünk van már csak hátra: november 29-én pörgős ÚN keretben már játszhattok az Ősi Káosz lapjaival, és az ÚJ NEMZEDÉK órája is 2024-et üt nálunk. Ezen a versenyen, ahogy korábban is írtam, csak előnevezéssel tudunk fix helyet biztosítani.

December 13-án pedig megtartjuk szokásos karácsonyi versenyünket, melyre szintén megköszönjük, ha jelzitek érkezésetek. Itt a formátum ugyanaz lesz - friss metát bőven érdemes tesztelni -, és korábbi ígéretemhez híven az Alfás akcióban nyert Varell, ónix istenség (foil) lapom itt talál gazdára, ez is a díjazás extra része lesz! Ezen felül pedig extra ajándéksorsolással is készülök, amiben eredménytől független bárkire rámosolyoghat a szerencse!

Nagyon köszönöm, hogy többen is kitartóan és rendszeresen jártok hozzánk versenyezni! A 2024-es évre több jelentős újítással is készülök nektek, amiben igyekszem majd az Exes versenyek legnagyobb vonzerejét, a kialakult jó társaságot, rendszeres résztvevő mag hűségét honorálni - találkozunk jövőre is az Ex Klub asztalainál!
 
Némi pontosítás a kiíráshoz:

Mindkét versenyen lesznek TILTOTT lapjaink.
Nov. 15-én ezek lesznek: minden céh / Lélekrezonancia / Időlassító / Lopott álom -
Nov. 29-én pedig a Művészek céhe, ami egyébként is kikerül az ÚN poolból.
Az első versenyen rapid könnyítünk a lapválasztásban, hogy ne legyen kötött a playset, így 9 lapot lehet használni bármilyen eloszlásban.
 
Sziasztok! Hosszabb időn keresztül hallgattunk a következő Exes versenyekről, de eljött az ideje, hogy megtörjük a csendet! Kipihenve a Nemzetit, két izgalmas versennyel készülünk nektek ebben a hónapban:

* NOVEMBER 15-ÉN egy Phantom Gamesben már kipróbált versenyformátumot hozunk nektek egy kis extra csavarral: egy sima ÚN pörgős versenyt dobunk fel azzal, hogy lehet játszani 3 playszettnyi (3x3 db) már kirotált, káosz lapot is a pakliban. Minden más szempontból ÚN pörgős a verseny, de paklibeküldéskor ne pipáljátok be az ÚN rubrikát, hogy be tudjátok küldeni a paklilistát.

* NOVEMBER 29-ÉN pedig jön a szokásos teltházközeli versenyünk, azaz az első bp-i verseny, ahol lehet az új kieg lapjait pakliban használni. Az Ősi Káosszal megjelenő összes lap már használható lesz a paklikban (kódos, UR, stb.) és az ÚJ NEMZEDÉK órája is már január 1-et üt nálunk, azaz a Homokdűnék és a 11. Alapkiadás lapjai kimaradnak a paklikból, és azok az UR-ek is kiesnek a pikszisből, amik már csak idén játszanak.

Ezen a versenyen csak előnevezéssel tudunk fix részvételt biztosítani!

A 15-i verseny nevezési díja 2.000 Ft, a 29-i 2.500 Ft lesz, utóbbin már ÚJ UR-EKET és ÚJ KIEGET osztunk természetesen, és továbbra is 1.000 Ft lefogyasztható a helyszínen a nevezésből.

A versenyek részletes kiírása holnap kerül fel a Beholder oldalára, addig és azután nyugodtan jelezzétek, ha kérdés van.

Várunk mindenkit! JuFe & Roland
 
Sziasztok! Ismét október, ismét Nemzeti Bajnokság - ez az Exben sem jelenthet mást, mint felkészülési versenyeket. Ilyenkor szokás szerint az első és második nap formátumának pörgős verziót tartjuk már évek óta, és ez idén se lesz másképp. Először egy Tiltott mágiára, majd utána egy sima pörgősre jöhettek játszani.

A jövő héten még nem, de október 11-én és közvetlenül utána 18-án tehát várunk titeket az Exben jó hangulatú versenyeinken! Akik legutóbb voltak, már észrevehették a változás, miszerint 1.000 Ft lefogyasztható a nevezési díjból - ez a hely kérésére így marad ezután is.

Várunk tehát mindenkit, előnevezni ér továbbra is!
 
Júliusi forróságra ellenszer az Ex! Ebben a hónapban is várunk mindenkit versenyeinken!

07-05 szerda: Pörgős Új Nemzedék
http://www.beholder.hu/?m=hkk&cikk=32787

07-19 szerda: Pörgős Új Nemzedék
http://www.beholder.hu/?m=hkk&cikk=32788
 
Szimpi ez a 7.-i verseny.
Kár, hogy az egyetlen fixen túlórázós napom a hónapban.
 
Júniusban nem is egy, hanem 2 izgalmas versennyel nyitjuk meg a nyári szezont az Exben:

7-én egyedi pörgős ÚN versenyt tartunk, ahol már a jövő évi metába belenyúlunk egy kicsit azzal, hogy a 2020-as év lapjai kiesnek (bye Homokdűnék, bye 11AP), viszont hogy ne legyen túl szűk a készlet, 4 színből lehet összerakni a dekket!

Azt beszéli már a város, megjelent a Császárváros! 21-én legalábbis már biztos elérhető lesz mindenki számára a kieg, így megtartjuk a szokásos ÚN versenyünket, ahol minden addig megjelent lap használható. Erre a versenyre szokás szerint csak előnevezéssel tudunk fix helyet biztosítani, és új UR-t osztunk, új kieget kap az élmezőny!

Ez a lényeg, várunk mindenkit!
 
Ugye, hogy ugye
 
Bingó, pont asz-phaltban gondolkodtam, amikor kérdeztem.
 
Tud építkezni és nincs víziló altípusa.
 
szegény Ifjú matróz mit vétett, amit a Termik spóra nem?
 
Sziasztok, eddig ennyi előnevezőnk van 26-ára. A tiltólista végleges, aki még szeretne jönni, és nem látja magát a listán, jelezze! Jó lenne, ha összejönne egy fix 15+ fős mezőny.

Anka Márton
Arató Zoltán
Bärnkopf Bálint
Dárday Gergely
Györki Dávid
Hajdu Roland?
Hegedüs Márk
Juhász Ferenc
Kornyik Ákos
Panyik Zoltán
Vincze Győző?
Várnai Péter
 
Éjféli pusztítás (HSz lap) is használható már, vagy csak az alfák?
 
Ne feledjétek, jövő szerdán, 22-én ismét vár mindenkit az Ex! Aki kicsit beleunt az Új Nemzedékbe, vagy csak szívesen tenne kanyart a "régi idők" lapjai felé, pörgős káosz versennyel várjuk a nagyérdemű kedvenc helyünkön!

* Az új Alfa lapok már használhatóak a versenyen! (A pakliszerkesztőben helyettesítsétek valamivel, és jelöljétek kérlek megjegyzésben, ha ilyet használtok.)

* Az UR a Végtelen ciklus lesz.

* A legjobb kezdőnek, amennyiben legalább két ilyen játékos van, extra díjat osztunk!

Várunk mindenkit!
 
Ne feledjétek, ma Tiltott mágia verseny az Exben, felkészülési lehetőség az ehavi Behós versenyre. Két UR, korrekt díjazás, prémium hangulatú helyszín. Várunk mindenkit!

http://www.beholder.hu/?m=hkk&cikk=32545
 
Új év, új lapok, új versenyek az Ex Klubban - mi kell még?

2023-ban is folytatódik versenysorozatunk, 4-én és 18-én is lehet pörgetni az új Hódítások lapokat, és a friss Új Nemzedék paklikat nálunk. Az első versenyen Juhász Feri lesz veletek, 18-án pedig én, és természetesen már új ultrákkal és nyerhető kiegekkel készülünk nektek a díjazásban.

Paklilistát ne felejtsetek el beküldeni, és előnevezni továbbra is ér. A nevezési díj kicsit emelkedni fog a kiegek drágulása és a helyszín kérése miatt: 2.000 Ft lesz fixen, melyből 800 Ft lesz lefogyasztható.

Teljes kiírás: http://www.beholder.hu/?m=hkk&cikk=5249
 
Ne feledjétek, a héten rendhagyó módon KEDDEN várunk mindenkit az Exes versenyünkön.

A formátum jelszava: "Csak a PÁROS!" Remélem tetszeni fog nektek ez az új versenytípus, személy szerint nagy reményeket fűzök hozzá.

A teljes kiírás itt megtalálható. http://www.beholder.hu/?m=hkk&cikk=31780
 
Sziasztok, lemondások után lett még pár hely fixen a ma esti Exes kezdő-amatőr versenyre, aki szeretne jönni, jelezze és várjuk!
 
Most szerdán újra vár mindenkit az Excelsior versenye, ahol 2 ultráért és nem kevésbé értékes dicsőségért lehet megküzdeni, a Nemzeti 2. napjának egylapos pörgős formátumában.
A formátum jellege miatt 22 helyett 24 perces köröket tartunk tesztképpen.

Teljes versenykiírás itt. http://www.beholder.hu/?m=hkk&cikk=31628
Várunk mindenkit!
 
Ne feledjétek, ma NEM lesz verseny az Excelsiorban!

Holnap - csütörtök - este a szokásos menetrend szerint várunk mindenkit, csak normál kategóriát tartunk.
 
Holnap este újból találkozunk az Exben, egy utolsó túrára megyünk még a Résföld kalandjai előtt! Végül csak normál kategória lesz, ebben várunk mindenkit!

http://www.beholder.hu/?m=hkk&cikk=31446
 
Sziasztok,

jövő szerdán, május 25-én újra normál és kezdő kategóriával várunk mindenkit az Excelsior versenyén, az Ex Klubban.

Teljes versenykiírás itt:
http://www.beholder.hu/?m=hkk&cikk=31336

Előnevezni ér!
 
Sziasztok,

ezen a héten csütörtökön várunk mindenkit az Exben, egy jó kis pörgős Hatalom korlátozása versenyen.

A legjobb kezdő játékost extra Roxat céhei paklival jutalmazzuk!

A teljes kiírást itt lehet megtekinteni, a speciális tiltott lapokkal együtt: http://www.beholder.hu/?m=hkk&cikk=31335

Várunk mindenkit versenyünkön!
 
#excelsior Sziasztok! Áprilisban is vár mindenkit az Ex, egy bemelegítővel a Beholderes versenyre, és egy speciális egyedi versennyel, amiből még hagyomány is lehet Ezúttal 6-án és 27-én várunk titeket játszani a Gárdonyi térnél, és ezúttal is két kategóriával, ha összejön elég nevező.

* 6-án az áprilisi Beholderes verseny egyszínű formátumának (Istenek háborúja) pörgős verziójára várlak titeket a normál kategóriában (káosz verseny), kezdő kategóriában pedig a sima pörgős, ritka korlátos verseny várható ezúttal is, ha lesz legalább 4 fix előnevező. Emiatt ha kezdőben jönnél, jelezd kérlek!

* 27-én egyedi NÉPAKARAT / újkori Tiltott mágia versenyt tartunk, ahol egy korábbi szavazás eredménye alapján tiltott lesz a HKK jelenlegi 15 legutáltabb lapja. A pontos laplistát itt találjátok: http://www.beholder.hu/?m=hkk&cikk=31262 A paklibeküldéskor sima pörgős ÚN versenyt keressetek, és figyeljetek rá, hogy ezek ne legyenek a pakliban. Itt is lesz sima pörgős ÚN kezdő kategória, ha lesztek elegen.

* 6-án Mardakor céhmester + Roxati leszámolás ultrákat osztunk, 27-én Szerepcserét. Továbbra is kérem, aki tudja, küldje be a Beholderes felületen a paklilistát, főleg az első verseny esetében, mert ott csak annak oszthatunk ultrát, aki ezt megtette. Várunk mindenkit, és mondj nemet a ráknak!
 
Sziasztok,

októberben is vár mindenkit az Ex három versennyel is!

Most szerdán - október 6. - egyszín egylapos (pörgős) versenyt tartunk, két ultrát osztunk, az 1. és 2. helyezettnek!

Jövő héten - október 13. - újra kezdő + amatőr verseny, 1.000 Ft-os nevezési díjjal, aminek a fele lefogyasztható!

Végül 27-én visszatér a ritka vendég, a sokak által kedvelt 5x10-es formátum, történetében először ÚJ Nemzedék versenyként.

Előnevezés ajánlott!
 
Sziasztok,

itt elírtam, de javítom is: 30 ritkás korlát van a holnapi versenyen, így került ki végül FB-ra és a versenykiírások közé is.

http://www.beholder.hu/?m=hkk&cikk=30266

A nyereményben Kristálylázt bontunk kizárólag, így remélhetőleg mindenkinek esik olyan szaftos ritka, ami még hiányzik a gyűjtiből. Várunk minden játszani vágyó kezdő-amatőrt, de ha csak cserélgetni ugranál le, akkor is prémium program
 
Sziasztok, szeptember első szerdáján ismét várunk minden kezdő és amatőr játékost a visszatérő ExLigában! A formátum és a feltételek változatlanok, pörgős ÚN verseny lesz, 15 ritkás korláttal.

Sőt, új díjjal nő a jó eredmény ellenértéke: a következő három hónap legjobb játékosa UR-t is vihet haza! Erről bővebben a versenyen hallhattok majd. Találkozzunk szeptember 1-jén!
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | ...
Nézet:
Hírek, változások | Kérdések | Csere-bere | Stratégiák | Versenyek | Lapötletek | Szavazások | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.