Vissza a Főoldalra
 

Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Alfa pakli - Tengeri rablók március 18.
Alfa pakli - Kereskedők március 18.
Alfa pakli - Felfedezők március 18.
A pillanat képe
Állj! Infók a játékról!
(Túlélők Földje)
Küldd el képeslapként!
"Mielőtt tovább haladsz keletre, pár dolgot el kell mondanom. A szörnyek egyre erősebbek lesznek, a városok küldetései exponenciálisan nehezednek... de kárpótlásként olyan tárgyak megszerzésére nyílik majd lehetőséged, melyről eddig talán még nem is álmodtál." - NJK a Túlélők Földje 60-as X koordinátáján
Nézz szét a galériában!
HKK Védnöki program 2023. - elindult
HKK Védnöki program 2023.
HKK retro laplista
Alfa lapok a lapkeresőben
Tiltott mágia - 2023. március 18.

A lista folytatása...
Túlélők Földje - Közös Tudatok listája
Varázslómester VI. (578. tudati képesség)
Országjáró feladat 2022
Országjáró feladat 2020

A lista folytatása...
HKK Védnöki program 2023. (110)
Lapötletek (64780)
HKK retro laplista (19)
BEHOLDER bácsinak kérdések !!! (7876)
HKK kérdés? (46598)
Excelsior (988)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Tűzmágia
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
Igen Yoro, ahogy jópár kt-nak szintén vannak. De te is jól tudod, hogy az erre való igények megvalósítására - ahogy a kt képességek esetében is - évek óta nincs lehetőség.

(Pedig ugyanolyan mániákusan ölném az épületért az érte kiállandó feladatba a tvp-ket, fordulókat, bármit ami a teljesítéséhez kell ahogy a fába ölöm a TU-kat, tvp-ket egyetlen aktív, játszó karakterrel immáron 16. hónapja (E.S.T.N. 21. helyezés a 78-ból jelenleg).

Mindegy, megvolt a szokásos havi kritika, játszok tovább (mert nincs ló, jó a szamár is igen).
Túl sokat öltem bele már 1996 óta ahhoz, hogy abbahagyjam.

És ha nincs hurka, csak mondjuk párizsit tud adni a hentes akkor inkább veszek vmennyi párizsit hiába hurkát akarnék mert még mindig jobb enni vmit mint nem enni.
Nem kellett volna a maradék szerepjátékot is kiölni a TF-ről meg állandóan azt csinálni amit a néhány Táp Béla "suttogott" és akkor több játékos játszana a TF-en, nem hagyták volna abba a játékot a nagy szerepjátékos nevek.

De mikre is gondolok?.

- nincs az enceknél illusztráció (mert ugye nincs aki rajzolja őket hiszen azt meg kellene fizetni)

- copy-paste szövegek 97%-ban (lásd ki is bukott most Borax király) szóval még odafigyelés sincs. Nincsenek színesítő szövegek hiszen nincs aki írja őket

- nem kellett volna megszüntetni azokat a dolgokat ahol kalandozók csoportosan összefogva tudtak dolgozni akár egymást támogatva, segítve, akár egymás ellen (toronyháború pl.).

Az ilyen szituációk helyett csak állandó számlalópörgetések vannak mert ugye az kényelmes, egyszerű csak menni és püfölni.

- olyan ziccereket hagytak veszni amik soha nem lettek kihasználva de tömegével mozgatta volna meg a játékosokat (lovagi tornák többször volt ötletnek felvetve, faji háborúk, vallási háborúk, fajokkal kapcsolatos események, mutánsok inváziója). Olyan valódi történelmi eseményeket lehetett volna létrehozni hogy 20 év múlva is emlegették volna ezeket.

De nem. A játékosok szépen félre vannak állítva a TF történelmét NEM A JÁTÉKOSOK, NEM MI ÍRJUK.

Mikor is lettünk utoljára megkérdezve, hogy milyen fejlesztéseket látnánk a TF-en úgy, hogy a játékosok adhattak ötleteket mint anno nem pedig fel lett téve 3 számlálópörgető esemény, hogy "tessék, ezekből választhattok de az egyik esemény mellé amit mi mindenképpen kötelezőnek gondoltuk tehát az mindenképpen lesz).

Időhúzás gyaránt hiszen pár éve másról sem szól az egész mint alma sík után körte sík, aztán jön a barack sík meg az összes gyümölcs (Barátok közt 135366773 rész), a szörnyeket meg átnevezzük, pár értéket feljebb tolunk aztán elvannak ezek a játékkal megint pár hónapig.

Nincs új a nap alatt.

- meg lettek szüntetve a kt épületek, kt tárgyak, egyedi, EGYEDI ISMÉTLEM E-GYE-DI tehát SAJÁTOS, tehát ezért SZÍNES, szerepjátékos kt képességek amik SAJÁT ARCULATOT adnak a kt-nak.

De a copy-paste kényelem miatt már azt sem lehet, hogy meglévő képességre a JÁTÉKOS írja meg a színesítő szöveget amit csak simán be kell illeszteni semmit nem kell programozni, változtatni csak egy szöveget kicserélni egy másikra.

2 hónapnyi huzavona után lett a 414. Kt képesség elfogadva saját szöveggel ami persze csak meglévő kt képesség lehetett.

31, ismétlem HARMINCEGY képességötlet lett csont nélkül az asztalról leseperve amin hatalmas lelkesedéssel hetekig dolgoztam, írtam az encüket, a színesítő szövegeiket.

Úgyhogy ha nem nyírják ki végleg a szerepjátékot 3x több játékos lenne most a Tf-en (50 játékos helyett 150).

Ugyanis M.A.G.U.S.-t például rengetegen játszanak a mai napig és közel 1000 fős vasarlói tábora van a "lapozgatós könyveknek " amik ráadásul a mai napig évente 10-15 új kiadvánnyal rukkol elő különbözö lelkes íróknak köszönhetően és viszik őket mint a cukrot (lásd Facebook, Kaland-Játék-Kockázat csoport).

Úgyhogy a szerepjátékra és így a TF-re is van igény Magyarországon csak a TF-et a szerepjáték kiherélésével nem lehet eladni szerepjátékosoknak.

Ami így egy elbaltázott, kihagyott, félrement, mellélőtt marketing hiszen pont azokat nem szólítja meg a játék akik szívesen játszanának vele ha szerepjátékos lenne.
Ez az copy-paste hátránya enceknél, leírásoknál.
Hiába lenne, évek óta "kapacitáshiány" a válasz.
Hát akkor másokhoz hasonlóan (akik úgy gondolják, hogy +2 szörny egy mezőre nem történelmi esemény, fantáziátlan, nem változatos, unalmas, unamomig ismételt, megint újabb rókabőr minimális munka nélkül csak azért, hogy legyenek lefoglalva vmivel a játékosok - igazuk van) ebben sem veszünk részt.

Legközelebb akkor keresse az NJK a karaltereimet ha VALÓDI, ÚJ, SZINES, FANTÁZIADÚS, TÖRTÉNELMI esemény lesz.

Addig meg válvonás a kalandozók versenyére, a morf invázióra és minden, a későbbiekben számozott, újból előhozó eventekre.
Asahi hiába próbáltál meg éjfél után alámvágni úgy, hogy egyszer rálicitáltál a már villámáron felül licitált szilánkokra a kicseszésed ellenem nem jött össze.

Sosem tudsz alámvágni.

Momot (Peakyt) megértem, hogy 0:08-kor megpróbált gyorsan az utolsó pillanatban rálicitálni a szilánkokra hiszen ő korábban is licitált más szilánkokra, nagyjából 6 másodperccel lecsúszott a koppról.

Persze bosszantó, hogy a villámáras licitek ahogy a normál licitek is nem 0:00-kor koppannak hanem 0:03 és 0:31 között random időpontban ugye BEHO???

 Kifizetted a megvett 1 Eldereth szilánkot (5005 arany), 1 Eldereth szilánkot (5200 arany), 1 Eldereth szilánkot (5203 arany), 1 Eldereth szilánkot (5202 arany). Mivel nem volt nálad elég készpénz, a maradék összeget a bankszámládról utalod át az Aukciós Háznak.
Na, most érkeztek meg a délután eltűnt 2 kopposok. Érdekes ez az aukció mostanában az biztos.
Délután eltüntek a 2 koppos cuccok az aukcióról. Visszavonva nem lettek, a legutóbb történteknél nincsenek, karakternél nincsenek.

Már eleve az is érdekes, hogy az aukció hiába frissül elvileg 0:10 - 0:30 körül a 2 koppos cuccok csak délelőtt kerülnek a nyerteshez normális esetben.

Most viszont délután tűntek el a 2 koppos cuccok úgy, hogy nyomuk sincs sehol.

Milyen gebasz történhetett?
Szia!

A Ghalla Népe regisztrációval kapcsolatban Erynomet keresd. Korábban volt szabad regisztráció a GN-re de azt Ery elzárta így ha valaki regisztrálni szeretne oda akkor őt keresve lehet ezt kivitelezni.

Az aktív kt-kban ma már kb. 2-5 aktív játékos van. Azokat a kt-kat érdemes figyelembe venni akik a kt fa fejlesztésben élen járnak.

Persze attól is függ a döntés, hogy általános, vallási, faji vagy jellembeli kt-ba akartok menni?
Viszont továbbra is vásárolnék kézbe mágusok italát, vortexvesszőket, esszencia kristályokat, thargodan esszenciákat.


Nincs mit, szivesen Nyugatiak!

Szia!

Megcsináltuk, hogy nyugaton is lehet 40 sorosat lépni fordulószámtól függetlenül.

További kellemes játékot kíván a Beholder Kft!

Üdvözlettel:
Dani Zoltán
játékvezető
tf@beholder.hu
Már tárgytalan, kaptam italokat teriád fétisekkel együtt az Árnymenők kt-ból.
Sziasztok.

10 darab Mágusok italát vennék futárral (kézbe) 1097-nek.
220+ a 4 ottani területtel hogy meglegyen a 4 kulcsod Zarknod Ónixpiramisához ahol él tudsz indulni Zarknodot kiszabadítani egy küldetéssoron keresztül.

50. szintű lvl50 ----> level 50.
Kati szólt mindannyiunknak, hogy béke van és mivel Katiék tudnak hsz-eket törölni a személyeskedéseket törlik visszamenőleg.

Remélem még nem végeztek, a 2015-ösöket is említettem neki bizonyos topikokban.

Minden jó ha a vége Kati.
Hát ez az aukció már csak ma délelőtt fog helyrejönni.

Csodálom, hogy GN-en senki nem jelezte Erynek a problémát aki pedig szólt volna Miklósnak.

Ezek szerint az, hogy több mint 24 óráig elérhetetlen az aukció senkinek sem probléma.
Már jó a hyper.pbm.hu és a ghalla.pbm.hu is.
Goyslee: a játékkal nincs gond és nagyon várom a bónuszokat. A játékban sok a sikerélményem.

A közösségben meg csak 3 emberrel van baj aminek az oka a Ghalla Népe topikban le lett írva.

A Tf játékosokkal alapvetően nincs problémám, sokan nem is játszanak már a régiek közül a 2000-2015-ös felállásból.

Leírtam amit szerettem volna. Részemről zárva.
Minden tiszteletem annak az egy főnek aki postán adja fel az UL-t. Hatalmas túlélő, respect! Csak egy maradhat.
Milyen érdekes, hogy az elmúlt 100 nap eladási statisztikáiban mindössze 2 lovagi kard szerepel 4800 arany átlagáron! Ha én 55000-ért vittem volna el a lovagi kardot akkor az átlagárnak legalább 30000 aranynak kellene lennie!!!

Ráadásul átnéztem Aer fordulóit december 1-ig visszamenőleg és nem volt nála lovagi kard!

Mágusszelencéket, celzóvizet, moa harci nadrágot, kábító nyilakat vettem vele szóval EBBEN SEM ÍRTÁL IGAZAT!
Rágalmazás, becsületsértés, hazudozások, jogtalan vádaskodások: csupán néhány olyan dolog amit TE, Boronyák és Borsodi 2005 óta ellenem műveltek. Vasvella megírta, hogy Borsodit leállították volna és akkor nem kutakodik a karaktereim között az accountomba belépve.

Ery bár elnémított Gn-en mikor a Peóféták dolgait kezdtem GN-en irni évek óta van másik accountom GN-en illetve a rám tett koholt vádjaitokat itt is tudom tisztázni, olvasni tudom a GN-r szóval sok vizet az elnémításom nem zavar.

Már rég bocsánatot kellett volna hármótoknak kérni az összes igaztalan rágalmazás miatt. Ezt a mai napig nem tettétek meg márpedig mind a rágalmazás, mind a becsületsértés BTK kategória.

Licit.

Megint csúsztatsz! Nem volt 600 k arany amit elköltöttem mert nagyjából 140 k arany volt és BÁRKI LICITÁLHAT KÉT KOPPOS LICITRE RÁADÁSUL VILLÁMÁRAS LICIT VOLT!

AZ, HOGY AZ ARANYAMAT MIRE KÖLTÖM AZ ÉN DOLGOM!

NE ZAVARJON,HOGY VAGY 40 KARAKTEREM VAN KÖZTÜK JÓ IS ÉS GONOSZ IS!

Így csak számodra nem egyértelmű miért van szükség a szent jogarra és a sötét italra. De nem tartozok neked beszámolóval arról milyen tárgyat miért vásárolok!

Ajánlom olvasd el a licitálás,a koppok és a villámár szabályait!
Az meg a legnagyobb butaság hogy kt társak egymás között liciten keresztül adnak át tárgyakat hiszen mint az látható egy tárgyra BÁRKI, BÁRMIKOR LICITÁLHAT.

Menő véletlen ugyebár hogy neked fél nappal azután kellett fétis, hogy a horiánoktól a városba kerültem.

A való életben van aki adott termékért a tízszeresét, 50-szeresét hajlandó fizetni abba sem szól bele senki hiszen a licitálásoknál ÉVSZÁZADOK ÓTA NINCS AZ ÖSSZEGEKNEK FELSŐ HATÁRA MEGSZABVA.

Akkor miért is panaszkodsz?

Olvass utána annak is miből áll egy licitálás mert úgy látszik egyáltalán nem vagy tisztában a licitálások működésével.

Az eladónak az az érdeke, hogy minél több pénzt kapjon érte, a licitálóknak meg az, hogy övék legyen a tárgy és a licitálóknak nem szokott a pénz számítani!

Tehát a problémád irreveláns!

ÉN SZEMELTELEK KI A JÁTÉKBAN????

MEGINT ADOD A SÉRTŐDÖTTET, AZ ÁRTATLANT?

Te Boronyákkal (aki szeret a patrik álnév mögé bújni) és Borsodival együtt hárman korlátlanul használjátok egymás karaktereit attól függően hogy Aer mikor melyik területen van éppen hogy keresztbe tegyetek neki de nem tudtok!

Sem lopással, sem kihívással, sem tudati úton, még mikor Maffia tagokat béreltetek fel ellenem az is csődöt mondott!

Hányszor is álltatok be labirintusok 2. Referenciapontjára és mindig abban a labiban ahová Aer ment?

Miért is intéztek folyton kihívást Aer ellen mikor teljesen más kategóriában megyek vele az Olimpiákon?

Ryushi a karaktered hányszor is kötött bele Aerbe?

OK-OKOZAT! EZEN GONDOLKODJ EL!

A 17 éven át tartó vádaskodásokért, sárdobálásokért, rágalmazásokért várom hármótok bocsánatkéresét mert ez a minimum tőletek azok után amiket a személyemmel kapcsolatban nyilvánosan tettetek 2005 óta!

Hányszor jöttetek Aerre nem frekventált helyen, olyan helyeken ahol 5 mezőnyi sugarú körben semmilyen épitmény, labirintus, másznivaló nem volt!

Még a térkép szélén is belémálltatok anno mikor a 125,1 környékén táboroztam!
Reagálás Aldhyr GN-en rám tett vádjaira (szépen tud csúsztatni a srác):

1: a lovagi kardot nem én vittem el
2: a licitált tárgyakat elvittem, ki tudtam fizetni és használom
3: A sötét italnak meg veszek tartót de arra úgysem ő licitált
4: Boronyák komája licitál folyamatosan az általam licitált tételekre lásd teriád fétis.

A licit szabálya egyértelmű: ha valaki villámárnál a villámár összege felett licitál éjfél után mindenképp elviszi a licitált tárgyat.

Vaszil Tamás tartózkodj a további csúsztatástól, hazudozástól, hergeléstől! Ha nem tudod elfogadni, hogy rád licitálnak akkor ne licitálj.
A Földelem Urai Tharr kt és sokkal előrébb járnak a fában mint a neked ajánlott általános kt.
Ezek az Árnymenő árnymanók és Münchausenek még lopni sem tudnak. Amint elemelnek valamit rögtön visszaadják bánatos képpel (főleg a sáfrányporokat ugye Nikimanó)?
1-4 darab teriád fétist vennék.
Köszönöm a jókívánságaidat Nardaal druida minden óelf nevében. Hasonló jókat kívánok a Fekete Druidáknak Sheran természetanya által.

Aer Thalaron, a tünde nemzet vezetője.
Közös Tudat száma: 9178
Neve: Leah Igaz Nekromantái
Típusa: Leah
Vezető neve: Lord Constant (#2441)
Szimbóluma: Necronomicon (A Holtak Könyve).
Taglétszám: 20
Szövetség: 9304


Enmyi.
2022-es évet búcsúztatva jelen pillanatban a fa fejlesztését és így a kt-k aktivitását tekintve az óelfek (tündék) nemzete a következőképpen áll:

23. hely
9173 Ezüstarcú Sylena Tünde Nemzet Elf 63 Aer Thalaron (#1097) 9304 Smaragdsörényű pegazuson ülő tündekirálynő

24. hely
9138 Szeretet Vándorai Elenios 62 Ninkaszi (#1639) 9377 Csőrében mákrózsát tartó galamb

27. hely
9169 Jégmágusok Szövetsége Általános 62 Apa Tifusz (#1896) 9302 Végtelen hómezőről visszatükröződő jéghideg éj

És a tünde nemzet halad tovább.
Köszönjük!

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2023
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.