Vissza a Főoldalra
 
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett

Karakterválasztás
Új karakter
Statisztikák
Fórum
Chat, üzenõfal
1. Játékos oldal
2. Játékos oldal
Rövid leírás
Gyakori kérdések
Tippek és trükkök
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
A pillanat képe
Szende Ughal
(Túlélők Földje kalandozó)
Küldd el képeslapként!
Ritka eset, hogy egy ork kalandozni induljon, de Ughallal pont ez történt. Magányos utazásai során gyorsan hírnevet szerzett magának, elsősorban félelmetes erejével, azonban ahhoz, hogy ez az ismertség hosszútávon kitartson, több gógyira lett volna szükség, mint amennyi szegény Ughal fejébe beleférhetett. Itt múlt el az ork kalandozók dicsősége.
Nézz szét a galériában!
Milyen fejlesztést szeretnél látni a Sárkányölőn? (931)
106.szint (20)
Ghalla Története (1)
Vén Golod meséi... (37)
VAlami BUG lehet (565)
A kalandozás is lehet kemény... (472)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:Utoljára ezt küldték:
Aranytigris
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 |
Nézet:
Az otromba troll arcán megjelenő vigyor bizony még a legedzettebbek gyomrát is felkavarná.
- Néhány 'delikvens' az utóbbi években önfejű módon a rend megbontásába kezdett.. szabotázs, emberrablás, merényletek. Most, végre a nyomukra akadtam, és úgy tűnik, sarokba szorultak. Végre egy hosszú ügynek vethetnénk véget, a jutalom pedig busás. De ne fecséreljük a szót, irány a furgon! - most a goblinhoz fordult, aki az imént kimentette őt a tűzharcból. - Vissza tudsz vinni minket a járműhöz?
 
lehet itt az neten játszani?
 
A trollnak bizony igaza van. Adam is ismeri már a világ farkastörvényeit, azaz mindig az erősebb marad életben. De az egyén sajnos ehhez nem elég, és ezt a troll is tudja. Ha a segítség önként ajánlkozik, azt el kell fogadni és kihasználni... egy ideig. Hogy aztán mi lesz azt csak ők tudhatják, de Adam hitelt ad szavának.
- Rendben veletek tartok! De először is avassatok be! Kiket üldözünk és miért? Hogyan tovább?
 
-Rendben.-mondta a goblin ikor látta ujdonsült és egyetlen társa reakcióját.-Akkor hogyan tovább?
 
A troll is közelebb lépdel az elfhez. Láthatóan nem áll szándékában végezni a jövevénnyel.. legalábbis egyenlőre.
- Ami azt illeti, segíthetsz. A világ ezen felén két fél van: aki életben marad, és aki elpusztul - fegyverébe eközben egy energiacellát csúsztat - mi vagyunk akik életben fognak maradni. Tarts velünk, számoljunk le a rend megbontóival.. a Vállalat jutalma bizonyára elég lesz, hogy megjavítsd a lélekvesztődet.
 
Gyanús pillantás az elftől, egyből átlátja a helyzetet. Akármilyen harcos is, de egy trollal és egy goblinnal egyszere nem szabad kikezdeni, akármilyen fenyegetően néznek is rá és fogják pisztolyuk markolatát, meg kell hogy őrizze a hidegvérét. A hely kevés a védekezésre, ráadásul az erőfölényt ki tudnák használni így beszorítva. "Nem, nem bocsájtkozunk harcba" - gondolja és hátára veti immár kék szikrákban villódzó kardját.
- Adam Warlock vagyok, üdv! Egy titkos fejvadász klán főparancsnoka a Nap túlsó oldaláról. A hajómmal nem rég kellett kényszerleszállást végrehajtanom ezen a bolygón. Mikor meghallottam a zajt, ide siettem.
A goblin továbbra is erős szemmelverése, elbizonytalanította az elfet, és a biztonság kedvéért hátrébb lépett egyett. Közben szeme sarkából észrevette, amint egy menekülő árny suhant el a házak között.
- Ti kik vagytok? Barát, vagy ellenség? Talán segíthetek valamiben. - mondta, és ezüstszín szemét a a goblin szemébe sülyesztette...
 
//oké akkor maradj meg legyözhetetlen követhetetlennekDD//

-Dahast-mondja a goblin,mire a troll értetlenkedve néz rá.
-Dahast ismétli a goblin.Ez a nevem.Ezt kevesen tudják-mondja kacsintva.-Az ötleted Tetszik nézzük meg.Már éppen indulnának mikor észreveszi a feléjük osonó elfet.Egy szempillantás alatt árnyélba olvad majd kis idö mulva az elf elött bukkan fel.
-Téged küldtek lenyomozni minkeT,-szegezi a kérdést az elfnek.Láthatóan kevés választja el egy támadástól.

//Lee elfjére gondoltamm.//
 
A troll némi fejvakargatás után a következő ötlettel áll elő.
- A furgon! Lehet, hogy fel tudjuk használni a nyomravezetésben.. visszavezethetünk egy jelet a törphöz.
 
//egy utcai szamurájt meghallani? hülyébb kérdés...egy elfet meghallani? DD
ez lehet, hogy nagyképűségnek hangzik, de ne feledd, hogy a háztetőkön vagytok, így a minimálisan fellépő zajokra sem tudsz felfigyelni...
a csapdákra nem szerelnek ilyen hatékonyságű álcázóberendezést...mellesleg a személyi pajzsom is leárnyékol valamelyest ;)
mondom, ha egy poloskát telepítetettél rám, annak segítségével sem találnál rám...
mondom, ha csak nincs egy infraszemüveged, akkor cseszheted ^^//
 
//Ja másik.Salmeyna nem tudja hogy háztetőn vagyunk,és ha pont alattunk ment el?//
 
A szenzorom lát téged.Mit gondolsz a golbin hogy védi ki a csapdákat mikor azok álcázva vannak?Ö egy besurranó,aki bombákat telepit.a csapdákat észre kell vennie.Egyébként még a lépteid zaját is hallhatta...//
 
Graimer egy kicsit durcás volt mikor megérkeztek, de nem volt mérges. Végre talán igazi barátokra lel. Robot kissé késöbb érkezett, hála a kitérésnek. Épitője mellé áll, és ott várakozik. Grait nem nagyon izgatja a többiek beszéde, most inkább a slayer //a robot// karra szerelhető pengéin dolgozik, és azon mérgelődik, hogy minden felszerelése a saját rejtekhelyén maradt, ahová már nem igen mehet vissza. Mikor a csapat szot halja, a szmurálytól, már magában szinte bele is eggyezik.
 
//hékás, az álcázóberendezés elnyeli a kibocsájtott elektromágneses sugarakat is, úghyogy csak úgy látsz, ha ott vagy előttem, és eltorzul előtted a tér, vagy infraszemüveged van...^^//
 
A gnóm követte az elf mozgását.Hiába lett láthatalan,felszerelései akkor is látszottak a gnóm szenzorán.
-Mostanra biztos elsimitották az ügyet.Üldözzük öket?Nagyjábol tudom hol vannak-mondja a goblin.
-Vagy inkább szálljunk le roluk és hozzunk segitséget,és meglepjük öket?
 
-Hm...történt egysmás...miután elváltunk az után a Fuchi-s küldetés után, hogy elbújjunk, visszatértem népemhez Til Tirendilbe...sajnálatos módon nem örvendtem túl nagy népszerűségnek, így a fejesek egyhangúan szavaztak sorsom felöl...száműztek...utána dolgoztam egy kicsit a Fuchi Asiának, meg a VaulTeknek is, alaposan megizzasztottam az amerikai Fuchi utódvállalatának az életét...kinyírtam pár dekást a főhadiszállásukon, ezután komolyan vettek, és nagy erőkkel jöttek ellenem...a Fuchi Asia elárult engem és csapatomat, kiszolgáltattak az amcsiknak...alig egy páran éltük túl, a mesterlövészünk meg az utcai mágusunk...Smith, Laniers meg René odavesztek a sámánunkkal egyetemben...tudod, Brick, a rigónk...nem volt hajlandó elmenekülni, a helikopterében maradt...egyenesen belerobbant a minket üldöző tankok közé, feláldozta magát, hogy megmeneküljünk...hallottál a Fuchi Asia vezérigazgató leváltásáról? Állítólag lemondott a tisztségéről, valójában azonban nem tudott visszalépni sehonnan, lévén látogatásom után egy fejjel rövidebb lett...Kari, a mesterlövészünk akkor halt meg, a bosszúhadjáratunk miatt...miután az egész Föld ellenünk fordult, betörtünk az egyik űrkikötőbe, és egy dekás segítségével sikerült elkötnünk egy hajót...a dekás szintén menekült, többet lopott a kelleténél a cégektől...a Szaturnuszi-kolóniára elért a hírünk, szerencsére nem sugározták át a képeinket...mindenesetre gyanakodtak az emberek, úgyhogy felszálltunk a legközelebbi mélyűrhajóra...utazgattunk a világok közt, úgy a Trantor környékén sikerült végleg megszabadulnunk az üldözőktől...tudod, a Birodalomban nem kedvelik a földieket, így még segítettek is nekünk...a dekás ott maradt volna a Birodalom központi bolygóján, a Trantoron, de túl sokat tudott rólunk...elcsendesítettem...de az a nyomorult a halála előtti másodpercekben fel tudott szökni a Mátrixra, és riadóztatta a teljes Trantori hadsereget...súlyos bűnőzőknek állított be minket a rendőri aktákban, sajnálatos módon a felségárulás is szerepelt a listán...így a Trantori flotta várta a hajónk indulását...a mágus barátunknak köszönhetően, aki előrenézett az asztrális síkon, időben felfedeztük a veszélyt, és elbújtunk egy teherhajón...így kerültem ide. A mágus mozgósította néhány ismerősét, ezért van itt ennyi felszerelés...ő másmerre bújt el, hogyha elkapják valamelyikőnket, a másik el tudjon menekülni...szereztünk új személyazonosságot, hivatalosan egy zöldfülű zsoldos vagyok, aki még nem sokat tudott elkövetni eddigi pályafutása során...elf létemet sajnálatos módon titokban kell tartanom, valamiért gyűlölik a metákat az állomáson...a törpék meg gnómok/goblinok még hasznosnak bizonyulhatnak technikai tudásuk miatt, még a trollokat is elnézik valahogy...kell a munkaerő...ha megnézed, az állomást nemrég építették, a bővítésen pedig rengeteg troll dolgozik...de mondjuk az olyan hasznavehetetlen fajokat, mint az elfeket meg a temetőlidérceket üldőzik...na, és veled mi történt?
 
//Mellesleg Mullen nem gnóm, hanem goblin. Jegyezd meg a w3-mas goblin kamikaze teamról //

-Érdeklődhetek esetleg a Mátrixban néhány összekötőmnél, de közvetlenül nem ismerek senkit, mivel nem szoktam pénzért dolgozni senkinek. Esetleg érdeklődhetek néhány Földi szakadár környezetvédő csoportnál, hogy hol lehetne cég ellenes merényletet végrehajtani. Ám ez nonprofit vállalkozás, mi nem keresünk rajta semmit, de legalább a Vállalat veszít rajta. A Gondolkodó nevét nagyra becsülik, és tudják, hogy végrehajtom a választott célpont ellen az akciót, ha megígérem. Ez oknál fogva a fent említett környezetvédő csoportosulások megbízható célpontot adnak a hasonlóknak mint én, igyekeznek információkkal segíteni, hisz érdekükben áll, hogy pusztítsuk a Vállalatot. Munkaügyben csak ennyit tudok segíteni. De mesélj, mi történt veled amióta nem láttalak? -kérdi, majd szinte megszokás szerűen a kezébe kap valami bizgentyűt, hogy szerelgesse, amíg tart a beszámoló.
 
S'almeyna leül törökülésbe, majd megszólítja a Raptort...
-Nem tudsz valami fejest, akinek zsoldosok szükségeltetnek? Régen jó párost alkottunk, most meg vállalhatnánk mi hárman egy küldetést...persze csak, miután végeztünk a trollal...meg annak a segítőjével...Paladine-ra, egy gnóm! Itt gondok lesznek...a gnómok mindig mindent felrobbantanak...de ha ide merészkedik, és kárt tesz méregdrága felszerelésemben, akkor bajban lesz...akkor vadászni fogok rá!
 
//Feltételezem egy kisebb szerelőcsarnok is ki van alakítva itt, hadd játszon a törpöm. ^^//

-Magam is el tudtam volna rejtőzni, az utóbbi évek alatt elég nagy tapasztalatot szereztem benne. -dörmög morcossan Sal felé a törp.
Bizonyára neki is van egynéhány rejtekhelye, melyet a céges patkányok elöl menekülve használt. Muszály volt a legapróbb részleteket is kidolgoznia, hogy ne kapják el. Valószínűleg autója és felszerelése sem csak az az egy volt. Természetesen mindezt bőkezűen "állta" az éppen soron következő cég kimeríthetetlennek tetsző bankszámlája. Persze a törpnek nem kellett sok, a pénz feltűnést okoz. Párszázezer kredid készpénz szétszórva a plattformon dugi helyekre, a szűkös időkre. A pénzből csak a tönkretett eszközöket építette újjá, a maradékot általában valamely elszánt természetvédő csoportnak, újrahasznosítási üzemnek vagy környezet tisztító vállalatnak utalta. A Mamutvállalatok pénzéből így a saját szennyükből takaríttatott fel a törp. A pénz eladományozása miatt is vállt híressé/hírhedté a Gondolkodó.
A törp megörült a kocsi körüli kis szerelőcsarnoknak, majdnem olyan otthonos, mint a sajátja. Csak a szamurály rosszalló tekintete miatt nem állt neki darabokra szerelni a gépjárművet. Ehelyett kért egy portot, ahonnan a dekkjével felcsatlakozhatott a Mátrixra. Persze a céges bankszámlák felé se nézett -ahhoz az otthoni komoly felszerelés szükségeltetik- inkább a rendőrségi adatbázisba hamisította fel a dzsipp rendszámát és a GridGuideból töröldette ki az utcai harc adatait. Aki le kívánta nyomozni, az sajnálatos módon egy végtelenített adatférgekkel teli pornócsatornasorozatba került. Az ismeretlen troll lenyomozásával egyenlőre nem próbálkozik, lesz rá alkalma. Agyalapi időleges adathordozó implantátumába ki van mentve külseje, ami alapján némi dúrás után előkaparhatja a céges adatbázisokból a fegyvermániás árnyvadász mélyre dugott adatait.
 
//Módosítás...:
felkapja Zuluhedet is, a robot pedig fut magától...^^
az álcázóberendezés nála nem működik, nem tartózkodik a személyes auráján belül, így elvárom Zulutól, hogy a robotját valahova másfelé irányítsa...nehogy leleplezze rejtekhelyem ^^//
 
S'almeyna odafut Raptorhoz, és karjaiban levő kibervereinek segítségével könnyedén felkapja azt...tudja, hogy öreg cimborája ezt nem értékeli, de bizonyosan megérti, hogy a helyzet miatt jobb lesz gyorsan feloldódni...
Elf fürgesége és mozgáshuzalozásának köszönhetően maximális sebességgel halad a sikátorokban, a súlyos törpe nem akadályozza a mozgásban...
Az utcai szamuráj gondol egyet, majd az egyik sarok után jobbra fordul be, kanyarodás után viszont bekapcsolja álcázó-berendezését, és balra indul el...így lerázva az esetleges üldözőket, vagy háztetőről figyelőket...;)
Tudatosan a raktárak felé indul, egy általa gyakran ahsznált búvóhelyre viszi...körbekémlel, majd aktivál egy titkos panelt, és gyorsan beüti a kódot...gonosz vigyor jelenik meg a képén...ha valaki megpróbálná feltörni, amint hozzácsatlakozna a rendszerhez, 200 Voltos áramütés érné, ha pedig a Mátrixon keresztül próbálnák feltörni, 3 fekete jéggel találnál szembe magukat...szép kis summát fizetett a védelemért, még egy utcai mágust is felbérelt egy pár védővarázslatért...
A raktárban található egy szép kis fegyverkészlet, és egy dzsipp parkol a közepén...Raptor rövid szemrevételezés után látja, hogy kicsit fel van tuningolva...rendelkezik álcázó-berendezéssel, és még pajzsa is van...a hátuljában egy kisméretű fotonágyu helyezkedik el, az elején pedig egy régimódi gépágyú...amolyan takarítónak...
 
A törp mérgesen nézet fel a háztetőre, majd a robottal tüzet nyitott. Mikor volt egy szabad perce egy röpke "üdv-el" köszöntötte "társait".
 
Adam Warlock a galaktikus elf fejvadász, öntörvényűsége miatt rengetegszer került már balhékba, de harci tudása és trükkjei mindig bizonyították, hogy méltó klánja rangjaira. Ám az utóbbi megbizatása során, amikor is egy menekülő árnyvadászt üldözött, súlyosan megrongálódott hajójával kénytelen volt kényszerleszállást végrehajtani. A bolygó, hol landolt számára ismeretlen volt, a sötét sikátorok sokasága pedig elég bajlóslatúnak tűnt, ez pedig nyomasztotta a gyanakvó elfet. Hirtelen egy közeli sikátorból máris valami csatazaj hallatszott. Harcos létére mindenképpen részt kell benne vennie, gondolta, és háztetőről háztetőre ugrálva jutott el a helyszínig, hol már ket fickó szemlélődött a tetőről. Elővette hát drabális kardját, a köpenyébe belekapott a szél. A két fickó egy gnóm volt, a másik megy egy nagydarab troll.
- Mi történik itt? - kérdezte barátságos hangon, mely jelezte, hogy hajlandó bárminű segítséget nyújtani a párosnak...
 
Krieg meglepetten meredt a kis fickóra, de hamar eljutott a tudatáig, hogy mi is történt.
-Hmm, ez most jól jött.. nem tudom, meddig bírtam volna köztük. Fel kell tartanunk őket! Legalább ameddig a rendőrök ideérnek! -morogta a troll két agyara közül.
 
A gnóm rettenetes sebességgel közeledett.Gyorstító bokaperecei révén száguldott.Megerősitette karjait majd nekiszáguldott a trollnak.Mindketten letüntek majd egy közeli háztetőn jelentek meg.
-Támadjunk vagy meneküljünk?-kérdezi a robbantásmester.-Tetszik a teleportom?A közeli robbantásoknál ezt használom-közli mosolyogva.
 
A törpöt, Graimert nem nagyon zavarta a troll akciója, ő egyre jobban bele élte magát a harcba. Elfuthatott volna, de ő nem akart ( fölleg a 2 méteres segítőtársa miatt. Mivel a szamurály a troll közeleébe volt, nem tüzelhetett. Oda kellett hát küldeni. A melák robot dübörgő létekkel idult el a troll felé.
 
S'almeyna mozgáshuzalozása és lábaiban levő kiberverek már akkor aktivizálódtak, amikor a troll előkapta fegyverét...az utcai szamuráj elrugaszkodik, és egy látványos szaltóval átpördül az energialövedék felett...a detonáció erejét elnyeli sugárpjzsa, viszont előreveti az elfet, egyenesen a troll irányába...mozgáshuzalozása ismét hasznosnak bizonyul, ahelyett, hogy elterülne a földön, tigrisbukfenccel érkezik, és kigurul...pár méterre van a trolltól, és ismét útjára küldi lövedékeit...ezuttal a lábára célozva, hiszen egy oldalra vetődéssel kikerülhetné időben a fejlövéseket, lábaival viszont el kell rugaszkodnia...így valami nagyon jót kell annak kitalálnia, hogy elkerülje a lövedékeket, amik 100%-osan eltalálják, ha nem csinál valamit...
Lövéseit futás közben adja le, gurulásából rögtön állásba érkezett ugyanis, így nem veszített időt...enyhe félkörben igyekszik a trollhoz, nehogy telibe kapja egy lövedék, ha pedig felé lendítené a troll a fegyver csövét, mozgáshuzalozása gondoskodna az elkerüléséről...
Amikor közelharci távolságba érkezik, már protonerősítésű katarjai vannak kezében...Herdere hevederen nyugszik, S'almeyna fejére csatlakozott kiberverének köszönhetően gondolati úton is irányíthatja a fegyvert...persze, amíg célra tart...
 
Krieg, a troll fejvadász, élete során számtalan veszélybe került már: számára ez is csak egy elvégzendő munka volt. Túlerő? Őt ez nem zavarta. Felkészült az ilyesfajta helyzetekre, és tudta, csak addig kell elhúznia, ameddig a rendőrök meg nem érkeznek.
A Vállalat jól felszerelte.. kiberverjei harci reflexeit a többszörösére pumpálták, így tudta, honnan tüzelnek rá, és a lövedékek hol találnák el, ezért oldalra vetődött, amit a különleges lábbelije elősegített, így pont elkerülte a felette átzúduló lövedékhalmazt. Fegyvere éles hangal feltöltődött, és amint Krieg újra gugoló helyzetbe került, már tüzelésre készen állt: a troll az elf vélhető érkezési pontja felé tüzelt, az energiasugár pedig a levegőt perzselve indult meg pusztító útjára...
 
//azért jó lenne, ha ez tiszta szerepjátékfórum lenne, nem röpködne ennyi OFFdémonka, mint a KVban vagy a fogadóban...OFFOFF//
 
\\Egyébként örülök, hogy tetszik, Zuluhed! És Cody a számból vette ki a szót: ide bárki jöhet!\\
 
\\Örülök, hogy mégis beszálltál Mullen! Egyébként ez Star Wars, StarCraft, Tiberian Sun, Shadowrun + amit még ti hozzátesztek fajta lesz!\\

Amíg pár utcasarokkal arrébb őrült csata dúlt, a sörözöbe elökelö vendég érkezett. -Hvy, ez őrültség. Te is tudod! -kiabált a fiatal, de annál sötétebb ruházatú ember felé. Erre mindenhol elhallgattak, némaság következett. Pár másodperc után az előbb Hvy-nak nevezett figura válaszolt: -Mi van? Csak nem beszart a kormányzó urfi? -kérdezte gúnyos hangon- A pajzsok már alig bírják a terhelést, ezenkívül egy hajó sem tud leszállni! Te is itt fogsz pusztulni, ha nem hagyod abba! -felelt erre a kormányzó- Te is tudod, hogy addig nem állítom le az ionvihart, amíg meg nem teszed amit kérek! -De...! -bukott ki a kormányzó- Nem, nincs semmi de! -Mondta, majd sörét az asztalon hagyva, kikerülve a kétségbeesett kormányzót, távozott.
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 |
Nézet:
Kérdések | Vélemények | Egyéb | Szavazások

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2021
1680 Budapest, Pf. 4 | E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.