Vissza a Főoldalra
 
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett

Hírek, újdonságok
Változások listája
A számlanyitás folyamata
Árak + Jelenlét bónusz
Befizetési módok
Demo forduló
Jelentkezési lap
Kedvezmények
Kipróbálás (10 ingyenes forduló)
Szabálykönyv
Új játékosoknak
Alanori Krónika kupon
Aukció
Beállítós UL
Bónuszok
Eseménynaptár
Hasznos Információk
Ismeretek hasonlítása
Karakternév-változtatás
Lemaradás vásárlása
Reinkarnáció
Megosztott fordulók
Nyilvános fordulók
Statisztikák
Szavazások
Tesztcsata
Titanitdukát aukció
Tudástár
UL küldés
Beholder Labirintus
Memóriajáték
Mini-szójáték
Puzzle
Chat, üzenõfal
Fórumok
Közös Tudatok
Közös Tudatok Listája
KT-képességfa
Levelezési lista, IRC
Olimpiák
TF találkozó
AK Archívum
GN Archívum
Írások, novellák
Linkek
TF könyvek
Letöltés
Gyakori kérdések
Felhasználási feltételek
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
A pillanat képe
Az Ezüstmágusok tornya
Küldd el képeslapként!
Ím hát a hely, ahonnan "az" a Kürt származik, a messze legértékesebb csecsebecse, ami valaha a Túlélők Földjén létezett. Olyan mértékű mágikus szakértelem alkotta, melyről a mai kor varázslói már csak álmodni sem merhetnek... az Ezüstmágusok rendjének varázslóié.
Nézz szét a galériában!
Befizetési Akció 2021.06.16. - 2021.06.27.
Névpályázat zárás
54. BEHOLDER TALÁLKOZÓ 2021.06.19. PROGRAMJA
3. Végzet Verme – eredményhirdetés

A lista folytatása...
Aukciós statisztika
Az utolsó Aukciós Napon történtek
Túlélők Földje - Nyomtérkép az utolsó 32 játékhét nyomaiból
54. BEHOLDER TALÁLKOZÓ 2021.06.19. HKK MINIVERSENY

A lista folytatása...
Meghalt a Király! (28)
Névpályázat zárás (3)
Névpályázat (5)
Kalandozók Versenye (35)
Meghalt a király! (6)
Jégmágus kt. alakulna (9353)

További témák...

2021-06-14 05:12:16 Az UL-ek letöltésre kerültek.

Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Pókerjáték
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
Ajánlott böngésző, felbontás:
Internet Explorer, 1024x768
 

XXXVII. Alanori Olimpia eredményei

Elkövetkezett a nagy esemény, a díjkiosztás. Vasaltujjú Berengár, a sportügyi miniszter feláll, és a tömeg elcsendesedik. A miniszter hosszasan méltatja az eseményen résztvevo kalandozók kiváló sportteljesítményét, és köszönetét fejezi ki Alanor és a király nevében, hogy megtisztelték ezt a szerény rendezvényt. A miniszter hátralép, és feláll az uralkodó, VI. Borax. Már nagyon öreg lehet! Hangján is érzodik a kor, de ugyanakkor még mindig megvan benne az uralkodóhoz méltó ero. Jól lehet az egész arénában hallani:

- Kalandozók! Minden évben különlegesebb díjakat szerzünk be, hogy a legjobbakat méltóképp tudjuk jutalmazni. Persze a verseny nem a díjakról szól elsosorban, hanem a nemes versengésrol, és a dicsoségrol. Mindenki, aki részt vett ezen az olimpián, már nyert valamit, és elégedett lehet magával. Most pedig lássuk, kik voltak a kategóriák legjobbjai!

Először a képesség-versenyek eredményhirdetése következik:

A mászás verseny győztese, Kóbor Holló átveszi jutalmát, egy Kaleq kesztyűjét. Kihirdetik azt is, hogy ebben a versenyszámban a második helyezett Dachande lett. Díjként egy mesés relikviát, egy tyrkiai mászógépet kap. Azt is megtudhatjuk, hogy a mászóverseny részpontjai alapján a Vértestvérek Közös Tudat tagjai teljesítettek legjobban.

A tolvaj-versenyt Pumuk-Lee nyerte! Díja egy Muezli érdemérme. Kihirdetik azt is, hogy ebben a versenyszámban a második helyezett Süsü lett. Díjként egy mesés relikviát, egy mesterolvaj érmét kap. Azt is megtudjuk, hogy a versenyben a Sötét Inkvizíció Apostolai Közös Tudat tagjai teljesítettek legjobban.

A hercegnőt a vérmes triklem drakolder fogságából Médzsik Hórsz mentette meg, gigászi állóképességről téve tanúbizonyságot! Díja egy Rasolphius kitűzője. Kihirdetik azt is, hogy ebben a versenyszámban a második helyezett Qwardloss lett. Díjként egy mesés relikviát, egy hős lovag érdemérmét kap. Még kihirdetik, hogy a részpontok alapján a Vértestvérek Közös Tudat tagjai teljesítettek a legjobban.

Az idei főzőversenyt Neal Syrrus-Derra nyerte. Díját, egy Rodger főzőkanalát, Falafel Vilmos adja át. Az illető hangosat böffent a tárgy átvételekor. Más körülmények között talán illetlenségnek számítana, most azonban a főszakács is csak együtt nevet a közönséggel. Kihirdetik azt is, hogy ebben a versenyszámban a második helyezett McSivaat lett. Díjként egy mesés relikviát, egy mesterszakács kanalát kap. Falafel Vilmos még bejelenti, hogy a versenybírák által adott pontok alapján a legjobbnak a Káosz Harmóniája Közös Tudat tagjai bizonyultak.

A kvízversenyen Médzsik Hórsz diadalmaskodott. Díját, egy Kragoru okuláréját, teljes mértékig megérdemli, hiszen minden kérdésre jól válaszolt. Kihirdetik azt is, hogy ebben a versenyszámban a második helyezett McSivaat lett. Díjként egy mesés relikviát, egy gnóm okulárét kap. Romer Zaks még elmondja azt is, hogy a részpontok alapján a versenyben legjobban a Vértestvérek Közös Tudat tagjai szerepeltek.

Az idei pókerversenyt Kóbor Holló nyerte. Díját, egy Lucius érméjét, Falafel Vilmos adja át. A győztes mosolyogva dobál csókokat az őt ünneplő közönségnek. Kihirdetik azt is, hogy ebben a versenyszámban a második helyezett Falgeron lett. Díjként egy mesés relikviát, egy szerencse érmét kap.

A futóverseny győztese, Mirtill Maxima átveszi jutalmát, egy Huddens övét. Kihirdetik azt is, hogy ebben a versenyszámban a második helyezett Benedict lett. Díjként egy mesés relikviát, egy futóbajnok övét kap. A futóversenyben legjobban a Vértestvérek Közös Tudat tagjai teljesítettek, a társaság egy meghajlással köszöni meg a közönség lelkes üdvrivalgását.

Ezzel elkezdik a dobogósokat az emelvényre szólítani, ahol átvehetik nyereményüket.

Az első kategória nyertese, Megadeathka, barna, kontyos hajú, kék szemű gnóm nő az erkölcsi elismerés mellett egy olimpiai ezüstmedált és 100 aranyat kap jutalmul. A második helyezett, Ralan Bek, kopasz, kék szemű kobudera férfi jutalma egy olimpiai rézmedál és 75 arany. A harmadik helyezett, Stephan Severin, szőke hajú, kék szemű, bajuszos alakváltó férfi is személyesen rázhat kezet a sportügyi miniszterrel, majd átveheti nyereményét, ami egy olimpiai vasmedál és 50 arany.

A második kategória győztese, Don Marquez, fekete, hosszú hajú, kék szemű, körszakállas alakváltó férfi egy rubin koszorút és 200 aranyat kap fődíjként. Vasaltujjú Berengár mellett a verseny fő rendezői is kezet ráznak vele. A kalandozó, akit az utolsó fordulóban győzött le Pepper, fekete, hosszú hajú, kék szemű elf nő is értékes díjat kap, ami egy igazi olimpiai ezüstmedál és 150 arany. E kategória harmadikja, Amelita Andemon, barna, hosszú hajú, zöld szemű kobudera nő veszi át díját következőnek, ami egy olimpiai rézmedál és 120 arany.

Ezután következik a veteránok értékelése. Itt a győzelmet Olga von der Volga, kontyos ezüsthajú, kék szemű gnóm nő szerezte meg. A neki járó fődíj lélegzetállító: egy olimpiai aranymedált és 500 aranyat kap! Óriási taps üdvözli a lelátóról, csakúgy, mint a második helyezettet: ő Nehwon, a Gyors, hófehér, copfos hajú, borostyánszemű drow férfi - díja egy rubin koszorú és 400 arany. A harmadik helyezett, Lliana, barna, rövid hajú, barna szemű ember nő jutalma sem semmi: egy olimpiai ezüstmedál és 300 arany.

Moraj fut végig a tömegen, ahogy a negyedik kategória győztese, Trollina, kontyos ősz hajú, barna szemű troll nő fellépked az emelvényre. Az ő csatái már igencsak látványosak voltak. Nyereményként egy Mesterek érmet és 1000 aranyat vehet át! A második helyezett, Perbit, vörös, göndör hajú, piros szemű, kecskeszakállas gnóm férfi sem volt kezdő. Az ő díja egy olimpiai aranymedál és 800 arany. Végül a mesterek közül a harmadik, Leni Riefenstahl, szőke, copfos hajú, kék szemű mutáns nő is átveszi díját, ami egy olimpia kvazármedál és 600 arany.

Csend ül az arénára, ahogy a harcosok kategóriájának legjobbja, Mintaka, fekete, hosszú hajú, kék szemű kobudera nő a király elé járul. Félszeg mosollyal, apró meghajlással veszi át díját, egy Harcosok érmét és 2800 aranyat A második legjobb harcos, Nardaal, a Róka, barna, hosszú hajú, zöld szemű, körszakállas kobudera férfi szintén az ellenkező nemtől származó, vágyakozó pillantások kereszttüzében lép a díszpáholyba. Az ő jutalma egy olimpiai titanit és 2200 arany. Utoljára a harmadik, Yelina Warwick, vörös, hosszú hajú, kék szemű törpe nő lép fel. A tapsot ő is megérdemli fantasztikus teljesítményéért. Díja egy olimpiai aranymedál és 1500 arany.

A tökéletesek kategóriájának maximális teljesítményt nyújtó első helyezettje, Mella Maxima, hófehér, hosszú hajú, izzóan vörös szemű gnóm nő büszkén lép a miniszter elé. Ő valóban TÖKÉLETESEN küzdött! Díjként egy Tökéletesség érmét és 5000 aranyat nyújtanak át neki. A második csak egy leheletnyivel volt kevésbé tökéletes, ő Erynome Killmaster, hófehér, hosszú hajú, teljesen vak kobudera férfi , nevét most mindenki megismeri. Nyereménye egy olimpiai rubinmedál és 4000 arany. A harmadik helyezett, Atrix, fekete, kontyos hajú, kék szemű troll nő szinte bocsánatkérően néz körül, hogy nem ő lett a legjobb. Díja egy olimpiai titanit és 3000 arany.

Az utolsó kategória résztvevői felette állnak a halandók nyomorult világának: előttük még a miniszter is meghajol. A közönség elnémul, ahogy a félelmetes külsejű Baromarcú, kopasz, izzóan vörös szemű troll férfi méltóságteljesen az emelvényre lépked. Látható büszkeséggel vesz át egy tűzopál érmét és 10000 aranyat - győzelme megérdemelt díját. Ghalla második legjobbja, Leon, rövid ősz hajú, narancssárga szemű, körszakállas ember férfi szintén elhomályosítja a király teljes udvartartását mind pompában, mind hatalomban. Az ő vacak kis díja egy olimpiai gyémánt és 8000 arany. A harmadik, Raimund, fekete, tüsi hajú, zöld szemű alakváltó férfi is kegyesen átveszi a nyereményt, ami egy olimpiai rubinmedál és 6000 arany.

A félisten kategória résztvevői halvány aura ragyogja körül, ahogy az emelvényre lépkednek. A levegő szikrázik körülöttük, mágikus szolgák hada repked körülöttük. Közülük is a leghatalmasabbnak bizonyult idén Neal Syrrus-Derra, fekete, hosszú hajú, kék szemű, körszakállas alakváltó férfi . Berengár felé nyújt apró ajándékként egy Félisteni érmet és 18000 aranyat - a győztes elfogadja, bár számára mindennél többet ér, hogy Ghalla népe ismét fejet hajt előtte, bár néhányan csak irigyen morognak. A második leghatalmasabb, Falgeron, barna hajú, barna szemű troll férfi is átveszi a díját - ami egy olimpiai smaragd és 15000 arany. Hihetetlen, de a két bajnok mellett szinte eltörpül az egész udvartartás. Végül a kategória harmadikja, Manus, barna, tüsi hajú, barna szemű ember férfi is az elemvényre lép, és csókot hint a közönség felé. Elfogadja a sportminiszter baráti kézfogását, és átveszi a neki szánt nyereményt, ami egy olimpiai mágusmedál és 12000 arany.

Ezzel a bajnokság véget ért! A feszültség feloldódik, és megkezdődnek a záró bemutatók és játékok. Te a többi kalandozóval együtt megindulsz a vibráló, zöld energiakapu felé, és a következő percben már újra ott vagy, ahonnét indultál! Kimerülten versz tábort, és a következő percben már alszol is, a fantasztikus olimpiáról álmodva.

Létrehozás: 2013. július 1. 16:55:57Utolsó frissítés: 2015. május 20. 10:44:20 Küldd el a cikket másoknak Nyomtatási forma


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2021
1680 Budapest, Pf. 4 | E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.