Vissza a Főoldalra
 

Hírek, újdonságok
Változások listája
A számlanyitás folyamata
Árak + Jelenlét bónusz
Befizetési módok
Jelentkezési lap
Kedvezmények
Kipróbálás (10 ingyenes forduló)
Szabálykönyv
Új játékosoknak
Alanori Krónika kupon
Aukció
Beállítós UL
Bónuszok
Eseménynaptár
Hasznos Információk
Ismeretek hasonlítása
Kalandozók versenye
Karakternév-változtatás
Lemaradás vásárlása
Reinkarnáció
Megosztott fordulók
Nyilvános fordulók
Statisztikák
Szavazások
Tesztcsata
Titanitdukát aukció
Tudástár
UL küldés
Beholder Labirintus
Memóriajáték
Mini-szójáték
Puzzle
Chat, üzenõfal
Fórumok
Közös Tudatok
Közös Tudatok Listája
KT-képességfa
Levelezési lista, IRC
Olimpiák
TF találkozó
AK Archívum
GN Archívum
Írások, novellák
Linkek
TF könyvek
Letöltés
Gyakori kérdések
Felhasználási feltételek
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
A pillanat képe
A D.E.M.-ezés
Küldd el képeslapként!
A Deus ex machina egy tárgy, amely akkor kezdi el áldásos működését, ha gazdája valami miatt meghalna. A D.E.M. megmenti ilyenkor, messzire repíti a baleset színhelyétől, majd még gyógyít is rajta egy keveset. Talán ez a legfontosabb tárgy a ghallaiak életében.
Nézz szét a galériában!
XLIV. Alanori Mini Olimpia
A mágia létsíkja élesítve
Őszi befizetési akció: 2023.09.12. - 2023.09.26.
A mágia létsíkja
Yasmina szoboravatás

A lista folytatása...
Túlélők Földje - Közös Tudatok listája
Aukciós statisztika
Az utolsó Aukciós Napon történtek
Túlélők Földje - Nyomtérkép az utolsó 32 játékhét nyomaiból

A lista folytatása...
Őszi befizetési akció: 2023.09.12. - 2023.09.26. (8)
TF help (6630)
A mágia létsíkja élesítve (3)
A mágia létsíkja (5)
Yasmina szoboravatás (1)
TF KÖZÖS TUDATOK (1262)

További témák...

2023-09-30 22:02:27 Az UL-ek letöltésre kerültek.

2023-09-30 22:03:57 A TF fordulók kiküldése megkezdődött!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 

A XL. Beholder találkozó

Ezen program iránt töretlen az érdeklődés immár találkozók hosszú sora óta. Sok íjász küzdött a győzelemért, de csak az első három helyezettet jutalmaztuk játékon belüli nyereményekkel. A győztes még egy kupával is gazdagodott.

Ez volt az egyik új program a találkozón. 16 játékossal indult a küzdelem. Híres ember, Beholder regények, Beholder lények, Sportágak, ..., .... kategóriák voltak. Mivel döntetlen lett a végén, így a végső feladatokat a Forma 1 kategóriából az egyik játékvezető /Baraty/ mutogatta el.  Az első helyezést 2 TF játékos nyerte, a másodikat egy TF és egy VÚ játékos szerezte meg. Nyereményeik a saját játékaikon belüli tárgy nyeremények voltak, illetve a két első helyezett kupát is kapott.

A kihagyhatatlan TF-VÚ Mókás csapatversenyben most az ügyesség számított leginkább. Kötélhúzós, egyensúlyozós, célbalövős, hernyómozgásos feladatok mellett a háttérfeladatok egy picit az agyat is megmozgatták. A nyári verseny után most is a Végzeturasok diadalmaskodtak.  Jutalma a karaktereknek minden magyar végzetúr szerveren +5% LE a vadászatért a 2 héten keresztül. A résztvevők arany és ezüst kupát kaptak.

A Végzetúr 5. születésnapját egy külön versennyel ünnepeltük most is. Ez volt a VÚ5! Az 5*5 fős csapatok próbára tehették a memóriájukat a játék több témájában is vagy éppen az anagramma megoldó tudásukat. A jó hangulatú játék nyertesei 3 db reliviakuponnal és egy szép arany kupával lettek gazdagabbak. A második helyezett játékosok 2 db reliviakuponnal és egy egyedi végzetúr születésnapos bögrét kaptak. A harmadik helyezettek 1 db relikviakuponnak és egy-egy Mikulás sapkának örülhettek.

A tombolán TF-es, ŐV-s, VÚ-s, HKK-s nyereményeken kívül meglepetés nyereményeknek is örülhettek a szerencsések. Többek között pl. egy különleges tea csomagnak, amiben Smaragd Sárkány teakeveréket is találhatott a szerencsés nyertes  Köszönet a váci Barangoló teaháznak a nyereményekért. A fődíj, egy hatalmas Beholder csomag volt kiegészítve egy 5000 Ft-os vásárlási utalvánnyal, amit túrafelszerelésekre lehet beváltani. A világítós Mikulássapka és a mindenki kedvence cuki Sárkány már csak hab volt a tortán. A nyertes egy TF játékos, aki nagyon rendes volt, mert a Sárkányt odaadta egy játékostársának, aki a kislányának vitte haza.  Reméljük, hogy neki is tetszett.

Ezen program során eldugott borítékokat kell megtalálni a szemfüles játékosoknak. Bárki keresheti őket, nem kell külön nevezni a játékra. Aki megtalálja, az beválthatja a benne talált kincset. A Beholder bolt és a Dungeon bolt pultja környékén soha nem található kincsvadász boríték. A mostani vadászaton végül négy híján minden kincset megtaláltak a magas felderítés szakértelemmel rendelkező játékosok.

A bejáratnál 20 játékos kapott egy-egy fél képet. Nekik kellett megtalálni a képük másik felével rendelkező játékosokat. A 10 képből végül ötnek sikerült megtalálni a párját, és így 10 játékos örülhetett a nyereményének.

Olimpia Hercegnő Kiszabadítása nagyon jól sikerült. Végre a Hercegnő ismét szabad lett, a gonosz Sárkány pedig elnyerte méltó büntetését: kisorsoltuk a Tombolán. :)

A játékosoknak össze kellett gyűjteniük 10 féle tárgyat, ami a váltságdíj volt. Ez komoly feladat volt számukra, de a végén siker koronázta a küzdelmüket. A játékon belüli nyereményeken kívül a Hercegnő megajándékozta őket egy-egy varázsálarccal is. Azt viszont már nem árulta el nekik, hogy milyen képességek birtokába jut a viselőjük. Erre azért mi is kíváncsiak lennénk.

A nagyteremben több számítógépen is lehetett minijátékokkal játszani. A vállalkozó kedvűek forgathattak szerencsekereket, válaszolhattak a kérdésekre a Kvíz olimpián, tesztcsatázhattak a TF-es karakterükkel, vagy éppen kipróbálhatták a legújabb minijátékot a Beholder Labirintust a játékosok. Egy Beholdert irányítva kellett megszerezni a kincset óvakodva a gólemektől, akik mínusz pontot jelentettek. Az egész napos gyakorlás után délután volt egy verseny a legjobbaknak. Kivetítőn lehetett nézni és izgulni a játékosokkal együtt. A legjobb kincsvadász egy ŐV-s játékos lett, akit egy külön kupával is jutalmaztunk. A Beholder Labirintust mostantól bárki kipróbálhatja itt. (http://www.beholder.hu/?cikk=20387) Kellemes szórakozást kívánunk!

A Hordák Harca vetélkedő 3 fordulóból állt. Az első fordulóban játékos feladatok voltak a csapattagoknak, a támadás, a védekezés, az egészség, a szerencse és az erő próbája. Az egészség próbája során pl. mindenkinek egy hatalmas fahéjas csigát kellett megenni minél rövidebb idő alatt. A 2. és 3. fordulóban már elsősorban az IQ-t és a VÚ-ban való jártasságot tesztelték a feladatok. VÚ keresztrejtvény, szövetségi anagramma, kvíz és titkosírás is volt. A verseny érdekessége, hogy a 8 csapatból a 4. helyet Ősök Városa játékosok alkotta csapat érte el (ok, azért köztük is volt aki ismerte a Végzeturat). Az első 3 relikviakuponokat, a 4-7. helyezettek AF pontokat kaptak.

A találkozón jelent meg hivatalosan az új HKK kiegészítő a Világégés. A találkozón nem csak kedvezményesen lehetett venni az új paklikat, de ismét lehetőség volt a miniversenyeken a hagyományos mellett a frissen bontott formátumban is indulni. Ezúttal 18 miniversenyt indítottuk, nagy volt az érdeklődés mindkét formátum iránt. Akik két versenyt is meg tudtak nyerni, azok beválthatták a 4 pakli Világégés nyereményüket 1 új ultra-ritka lapra, erre a bravúrra Nagy Róbert, Szatmári Bálint, Daku Gergely és Dávid Máté voltak képesek - 2 Villámháború és 2 Tiltott mágus talált gazdára.

A két levelezős játékunk rajongóinak ismét voltak extra programok/lehetőségek.
A belépővel együtt járt a TF kvíz.
A Túlélők Földje játékosoknak fórumot tartottunk, ami kicsit rövidre sikerült ugyan, de majd nyáron igyekszünk több időt adni rá.
Ezúttal is volt Titanitdukát Aukció, valamint Túlélők Földje licit.
Az Ősök Városa játékosoknak aranydukátból vásárlási lehetőség.
Nem találkozós program volt ugyan, de az olimpiai nyereményekkel párhuzamosan kiosztottuk a Vlagyimir-díjakat is. A belépővel együtt VÚ kvíz is járt.
A Végzetúr játékosok számára is tartottunk fórumot. Itt a fő témák az új fejlesztés volt (Állatok evolúciója) a legutóbbi esemény (Hordák Harca) és hogy mit lehetne változtatni rajta, valamit a játék jövője, az aktuális problémák megoldása.
A VÚ játékosok is licitálhattak tárgyakra a VÚ liciten.

A TF-kvíz helyes kitöltése A VÚ-kvíz helyes kitöltése Titanitdukát aukció licitek Vlagyimir-díj Túlélők Földje aukció nyertesei Végzetúr aukció nyertesei

Minden nyertesnek gratulálunk! Találkozunk júniusban!

Mazán Katalin, Tihor Miklós, Dani Zoltán

(A szavazáshoz be kell jelentkezned!)
(átlag: 2 szavazat alapján 9.5)

Ha ez tetszett, olvasd el a következő, jellegében hasonló cikket is: A XL. Beholder találkozó.

Létrehozás: 2013. december 3. 12:56:31
Utolsó frissítés: 2015. május 20. 10:44:22
Nyomtatási forma


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2023
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.