Vissza a Főoldalra
 
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett

Hírek, újdonságok
Változások listája
A számlanyitás folyamata
Árak + Jelenlét bónusz
Befizetési módok
Demo forduló
Jelentkezési lap
Kedvezmények
Kipróbálás (10 ingyenes forduló)
Szabálykönyv
Új játékosoknak
Alanori Krónika kupon
Aukció
Beállítós UL
Bónuszok
Eseménynaptár
Hasznos Információk
Ismeretek hasonlítása
Karakternév-változtatás
Lemaradás vásárlása
Reinkarnáció
Megosztott fordulók
Nyilvános fordulók
Statisztikák
Szavazások
Tesztcsata
Titanitdukát aukció
Tudástár
UL küldés
Beholder Labirintus
Memóriajáték
Mini-szójáték
Puzzle
Chat, üzenõfal
Fórumok
Közös Tudatok
Közös Tudatok Listája
KT-képességfa
Levelezési lista, IRC
Olimpiák
TF találkozó
AK Archívum
GN Archívum
Írások, novellák
Linkek
TF könyvek
Letöltés
Gyakori kérdések
Felhasználási feltételek
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
A pillanat képe
A fiatalság itala
Küldd el képeslapként!
A fiatalság itala egyike a legnehezebben előállítható, ámde leghatalmasabb varázsitaloknak. Ghallán megjelenésének eredete a múlt ködébe veszik ugyan, de léteznek bo'adhun feljegyzések, amik arra utalnak, már a régen kihalt barbár faj tagjai is használták magukon a szert áldásos hatása miatt. Persze ez sem menthette meg őket a háborúskodás miatti kihalástól...
Nézz szét a galériában!
LV. Alanori Olimpia és Tapasztalati pont bónusz
Yaurri mászóverseny – zárás
54. Beholder Találkozó 2021.06.19. – Beszámoló
Online táplálási szünet
Titanitdukát aukció - 2021. nyár

A lista folytatása...
Aukciós statisztika
Túlélők Földje - Nyomtérkép az utolsó 32 játékhét nyomaiból
Az utolsó Aukciós Napon történtek
Túlélők Földje - Közös Tudatok listája

A lista folytatása...
Meghalt a Király! (29)
LV. Alanori Olimpia és Tapasztalati pont bónusz (1)
Yaurri mászóverseny – zárás (4)
Titanitdukát aukció - 2021. nyár (4)
Kalandozók Versenye (37)
Online táplálási szünet (2)

További témák...

2021-06-24 14:52:28 Az UL-ek letöltésre kerültek.

Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Pókerjáték
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
Ajánlott böngésző, felbontás:
Internet Explorer, 1024x768
 

XX. Alanori Olimpia - Eredményhirdetés

Elkövetkezett a nagy esemény, a díjkiosztás. Vasaltujjú Berengár, a sportügyi miniszter feláll, és a tömeg elcsendesedik. A miniszter hosszasan méltatja az eseményen résztvevő kalandozók kiváló sportteljesítményét, és köszönetét fejezi ki Alanor és a király nevében, hogy megtisztelték ezt a szerény rendezvényt. A miniszter hátralép, és feláll az uralkodó, VI. Borax. Kicsit megtántorodik - nem csoda, lassan itt az ideje, hogy átadja a trónt! No de, amint a bemutatóból kiderült, nem lesz probléma az örökösödéssel.

Borax mágikusan felerősített hangját az egész arénában hallani: - Kalandozók! Örömmel látom, hogy sikeresen beilleszkedtetek társadalmunkba. Az idei díjakat javarészt a tőletek származó adóbevételekből fedeztük, így kétszeresen is megdolgoztatok értük. Remélem, a díjak mindenki megelégedésére szolgáltak, igyekeztünk minél több versenyzőt jutalmazni. Gratulálok minden résztvevőnek! Most pedig lássuk, melyik tárgynak ki lesz a boldog tulajdonosa, következzék tehát a díjak kiosztása! Ezzel elkezdik a dobogósokat az emelvényre szólítani, ahol átvehetik nyereményüket.

Először a képesség-versenyek eredményhirdetése következik:

A mászás-verseny győztese, Leia Organa átveszi jutalmát, egy tyrkiai mászógépet.

A tolvaj-versenyt (amely rejtőzködést, nyomkövetést, lopást és csapdaészlelést igényelt) Motavato nyerte! Díja egy nyomkereső talizmán.

A hercegnő megmentésének (vagyis a gyógyítás, felderítés, zene és titkosírás) legjobbja Nano Pallanthoff, gigászi állóképességről téve tanúbizonyságot! Díja egy orvosságos zacskó.

A futóversenyt Baromarcú nyerte, miután mindenkit megelőzve érkezett célba. Most átveszi jutalmát, egy dalebgad kristálycsizmát.

Ezután a svájci rendszerben lebonyolított kalandozó-kalandozó harc versenyek eredményhirdetése következik:

Az első kategória nyertese, Mestermágus, copfos ezüsthajú, szürke szemű mutáns férfi az erkölcsi elismerés mellett egy smaragd koszorút és 50 aranyat kap jutalmul.

A második helyezett, Alal Lallasu, copfos aranyhajú, zöld szemű kobudera férfi jutalma egy kinemfogyó tegez és 35 arany.

A harmadik helyezett, McEg, hosszú ezüsthajú, barna szemű, kecskeszakállas gnóm férfi is személyesen rázhat kezet a sportügyi miniszterrel, majd átveheti nyereményét, ami egy tudás gyöngye és 20 arany.

Az első kategória további helyezettjei

A második kategória győztese, Celebdin, hosszú ezüsthajú, kék szemű elf férfi egy pszi követ és 80 aranyat kap fődíjként. Vasaltujjú Berengár mellett a verseny fő rendezői is kezet ráznak vele.

A kalandozó, akit az utolsó fordulóban győzött le Andrew Vortex, fekete, hosszú hajú, kék szemű ember férfi is értékes díjat kap, ami egy igazi nekrofun medál és 50 arany.

E kategória harmadikja, Alex DiMarco, hosszú ősz hajú, szürke szemű alakváltó férfi veszi át díját következonek, ami egy gránit őrszobor és 30 arany.

A második kategória további helyezettjei

Ezután következik a veteránok értékelése. Itt a győzelmet Arny Vadász, barna, rövid hajú, zöld szemű, bajuszos kobudera férfi szerezte meg. A neki járó fődíj lélegzetállító: egy rubin fülbevalót és 100 aranyat kap! Óriási taps üdvözli a lelátóról.

A második helyezett Shidehara, fekete, copfos hajú, zöld szemű, kecskeszakállas kobudera férfi - díja egy zafír védőgyűrű és 75 arany.

A harmadik helyezett, UgyanKedvesPotrien, barna, hosszú hajú, kék szemű mutáns nő jutalma sem semmi: egy orvosságos zacskó és 50 arany.

A harmadik kategória további helyezettjei

Moraj fut végig a tömegen, ahogy a negyedik kategória győztese, Shanon Dhar Wermon, barna, copfos hajú, kék szemű alakváltó férfi fellépked az emelvényre. Az ő csatái már igencsak látványosak voltak. Nyereményként egy mágikus hátizsákot és 150 aranyat vehet át!

A második helyezett, Vörös Heringné, vörös, göndör hajú, piros szemű árnymanó nő sem volt kezdő. Az ő díja egy Khór maszkja és 100 arany.

Végül a mesterek közül a harmadik, FéNYeS NaP, barna, tüsi hajú, barna szemű ember férfi is átveszi díját, ami egy dalb.kristálycsizma és 75 arany.

A negyedik kategória további helyezettjei

Csend ül az arénára, ahogy a harcosok kategóriájának legjobbja, High Density, vörös, kontyos hajú, félszemű árnymanó nő a király elé járul. Félszeg mosollyal, apró meghajlással veszi át díját, egy bűzölgő csizmát és 300 aranyat.

A második legjobb harcos, Sneki, vörös, hosszú hajú, zöld szemű troll nő szintén az ellenkező nemtől származó, vágyakozó pillantások kereszttüzében lép a díszpáholyba. Az ő jutalma egy gyémánt védőgyűrű és 200 arany.

Utoljára a harmadik, Quadral Corelli, barna, rövid hajú, szürke szemű vézna, de izmos kobudera férfi lép fel. A tapsot ő is megérdemli fantasztikus teljesítményéért. Díja egy Zu'lit fülkarikája és 100 arany.

Az ötödik kategória további helyezettjei

A tökéletesek kategóriájának maximális teljesítményt nyújtó első helyezettje, Mnémoszüné, barna, hosszú hajú, zöld szemű elf nő büszkén lép a miniszter elé. Ő valóban TÖKÉLETESEN küzdött! Díjként egy Martian tekercsét és 500 aranyat nyújtanak át neki.

A második csak egy leheletnyivel volt kevésbé tökéletes, ő Iron Hand, fekete, hosszú hajú, barna szemű törpe férfi , nevét most mindenki megismeri. Nyereménye egy Sshreakza amulettje és 300 arany.

A harmadik helyezett, Spunkmeyer, barna, tüsi hajú, kék szemű árnymanó férfi szinte bocsánatkéroen néz körül, hogy nem ő lett a legjobb. Díja egy Fairlight öve és 200 arany.

A hatodik kategória további helyezettjei

Az utolsó kategória résztvevői felette állnak a halandók nyomorult világának: előttük még a miniszter is meghajol. A közönség elnémul, ahogy a félelmetes külsejű Fekete Tetü, kopasz, piros szemű árnymanó férfi méltóságteljesen az emelvényre lépked. Látható büszkeséggel veszi át az Élet Gyűrűjét és 800 aranyat - győzelme megérdemelt díját.

Ghalla második legjobbja, Sylvester az Elf, barna hajú, barna szemű elf férfi szintén elhomályosítja a király teljes udvartartását mind pompában, mind hatalomban. Az ő vacak kis díja egy Zarknod szeme és 500 arany.

A harmadik, Szopóka-Nyalóka, hosszú ezüsthajú, kék szemű elf nő is kegyesen átveszi a nyereményt, ami egy drakolder kesztyű és 300 arany.

A hetedik kategória további helyezettjei

A félisten kategória résztvevői halvány aura ragyogja körül, ahogy az emelvényre lépkednek. A levegő szikrázik körülöttük, mágikus szolgák hada repked körülöttük. Közülük is a leghatalmasabbnak bizonyult idén Yamamoto, barna, hosszú hajú, barna szemű, bajuszos kobudera férfi. Berengár felé nyújtja apró ajándékként a sárkányölő kardot - a győztes azonban csak megrázza fejét. Számára mindennél többet ér, hogy Ghalla népe ismét fejet hajt előtte, bár néhányan csak irigyen morognak.

A második leghatalmasabb, Egy Isten, barna, göndör hajú, kék szemű törpe férfi szintén visszautasítja a díjat - ami egy energiapajzs - hiszen ez neki sem jelent semmit. Hihetetlen, de a két bajnok mellett szinte eltörpül az egész udvartartás.

Végül a kategória harmadikja, Clod Onar, kék-zöld csíkos, rövid hajú, borostyánszemű troll férfi is az elemvényre lép, és csókot hint a közönség felé. Elfogadja a sportminiszter baráti kézfogását, de ő is csendes nemet int, amikor megpillantja a neki szánt nyereményt, ami egy Síkok Kulcsa.

A nyolcadik kategória további helyezettjei

Ezzel a bajnokság véget ért! A feszültség feloldódik, és megkezdődnek a záró bemutatók és játékok.

Létrehozás: 2003. december 1. 09:18:02Utolsó frissítés: 2015. május 20. 10:44:08 Küldd el a cikket másoknak Nyomtatási forma


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2021
1680 Budapest, Pf. 4 | E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.