Vissza a Főoldalra
 
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett

Hírek, újdonságok
Változások listája
A számlanyitás folyamata
Árak + Jelenlét bónusz
Befizetési módok
Demo forduló
Jelentkezési lap
Kedvezmények
Kipróbálás (10 ingyenes forduló)
Szabálykönyv
Új játékosoknak
Alanori Krónika kupon
Aukció
Beállítós UL
Bónuszok
Eseménynaptár
Hasznos Információk
Ismeretek hasonlítása
Karakternév-változtatás
Lemaradás vásárlása
Reinkarnáció
Megosztott fordulók
Nyilvános fordulók
Statisztikák
Szavazások
Tesztcsata
Titanitdukát aukció
Tudástár
UL küldés
Beholder Labirintus
Memóriajáték
Mini-szójáték
Puzzle
Chat, üzenõfal
Fórumok
Közös Tudatok
Közös Tudatok Listája
KT-képességfa
Levelezési lista, IRC
Olimpiák
TF találkozó
AK Archívum
GN Archívum
Írások, novellák
Linkek
TF könyvek
Letöltés
Gyakori kérdések
Felhasználási feltételek
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
A pillanat képe
A trófeaviselés motivációja
Küldd el képeslapként!
"Ha egy szörnynek nincs olyan értelmes testrésze, amit később felhasználhatnál, akkor is felmerülhet benned a gondolat: miért ne törjem le a szarvát? Miért ne vágjam ki a fogát? Miért ne tépjem ki a nyelvét? És tűzzem a ruhámra vagy a sisakom mögé, bizonyítva, hogy képes voltam végezni vele?" - a trófeaviselés motivációja
Nézz szét a galériában!
LV. Alanori Olimpia és Tapasztalati pont bónusz
Yaurri mászóverseny – zárás
54. Beholder Találkozó 2021.06.19. – Beszámoló
Online táplálási szünet
Titanitdukát aukció - 2021. nyár

A lista folytatása...
Aukciós statisztika
Túlélők Földje - Nyomtérkép az utolsó 32 játékhét nyomaiból
Az utolsó Aukciós Napon történtek
Túlélők Földje - Közös Tudatok listája

A lista folytatása...
Meghalt a Király! (29)
LV. Alanori Olimpia és Tapasztalati pont bónusz (1)
Yaurri mászóverseny – zárás (4)
Titanitdukát aukció - 2021. nyár (4)
Kalandozók Versenye (37)
Online táplálási szünet (2)

További témák...

2021-06-24 13:33:24 Az UL-ek letöltésre kerültek.

Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Pókerjáték
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
Ajánlott böngésző, felbontás:
Internet Explorer, 1024x768
 

XXI. Alanori Olimpia - Eredményhirdetés

Elkövetkezett a nagy esemény, a díjkiosztás. Vasaltujjú Berengár, a sportügyi miniszter feláll, és a tömeg elcsendesedik. A miniszter hosszasan méltatja az eseményen résztvevõ kalandozók kiváló sportteljesítményét, és köszönetét fejezi ki Alanor és a király nevében, hogy megtisztelték ezt a szerény rendezvényt. A miniszter hátralép, és feláll az uralkodó, VI. Borax.

Látod, hogy mennyire öreg, fia, a délceg tartású harcos támogatja apját. Azonban kora ellenére, Borax hangja még mindig erõtõl cseng. Jól lehet az egész arénában hallani:

- Kalandozók! Minden évben különlegesebb díjakat szerzünk be, hogy a legjobbakat méltóképp tudjuk jutalmazni. Persze a verseny nem a díjakról szól elsõsorban, hanem a nemes versengésrõl, és a dicsõségrõl. Mindenki, aki részt vett ezen az olimpián, már nyert valamit, és elégedett lehet magával. Most pedig lássuk az eredményeket!

Elõször a képesség-versenyek eredményhirdetése következik:

A mászás verseny gyõztese, De'Cugel átveszi jutalmát, egy tyrkiai mászógépet. Azt is megtudhatjuk, hogy a mászóverseny részpontjai alapján a MAFFIA Közös Tudat tagjai teljesítettek legjobban.

A tolvaj-versenyt Ramirez Crashed nyerte! Díja egy nyomkeresõ talizmán. Ebben a versenyben is a MAFFIA Közös Tudat tagjai teljesítettek legjobban. Talán ez nem is meglepõ.

A hercegnõt a vérmes triklem drakolder fogságából Mitheithel mentette meg, gigászi állóképességrõl téve tanúbizonyságot! Díja egy orvosságos zacskó. Még kihirdetik, hogy a részpontok alapján az Aranysárkány Közös Tudat tagjai teljesítettek a legjobban.

Az idén elõször megrendezett fõzõ- és evõversenyt Gorrt Kosugi nyerte. Díját, egy Krugrog mama terítõjét hangos böffentés kíséretében veszi át. Még bejelentik azt is, hogy a versenybírák által adott pontok alapján a legjobbnak a Lélektisztító Irgalmas Nõvérek Közös Tudat tagjai bizonyultak.

A szintén idén elõször megrendezett kvízversenyen Vörös Leif diadalmaskodott. Díját, egy moa varázsdobozt, teljes mértékig megérdemli, hiszen minden kérdésre jól válaszolt. A részpontok alapján a versenyben legjobban a MAFFIA Közös Tudat tagjai szerepeltek. Társaságuk neve már harmadszor hangzik el ezen az estén.

A futóverseny gyõztese Buldózer is átveszi jutalmát, egy dalegbad kristálycsizmát. A legjobban A Földelem Urai Közös Tudat tagjai futottak, a társaság lelkesen fogadja a közönség lelkes üdvrivalgását.

Ezután elkezdik a harcverseny dobogósait az emelvényre szólítani, ahol átvehetik nyereményeiket.

Az elsõ kategória nyertese, Enigmabuccodonozor, vörös, göndör hajú, szürke szemű gnóm férfi az erkölcsi elismerés mellett egy smaragd koszorút és 50 aranyat kap jutalmul.

A második helyezett, Pszi Ponty, barna, hosszú hajú, zöld szemű mutáns nõ jutalma egy regeneráló gyűrű és 35 arany.

A harmadik helyezett, Dharlon, hosszú ezüsthajú, csillogó szemű alakváltó férfi is személyesen rázhat kezet a sportügyi miniszterrel, majd átveheti nyereményét, ami egy tudás gyöngye és 20 arany.

Az elsõ kategória további helyezettjei

A második kategória gyõztese, Don Marquez, fekete, hosszú hajú, kék szemű, körszakállas alakváltó férfi egy ritualista övet és 80 aranyat kap fõdíjként. Vasaltujjú Berengár mellett a verseny fõ rendezõi is kezet ráznak vele.

A kalandozó, akit az utolsó fordulóban gyõzött le Csillagpermet, hosszú ezüsthajú, kék szemű alakváltó nõ is értékes díjat kap, ami egy igazi csontamulett és 50 arany.

E kategória harmadikja, Magician Kbb, fekete, tüsi hajú, barna szemű ember férfi veszi át díját következõnek, ami egy bo'adhun idol és 30 arany.

Az második kategória további helyezettjei

Ezután következik a veteránok értékelése. Itt a gyõzelmet Zoat, fekete, copfos hajú, szürke szemű, körszakállas alakváltó férfi szerezte meg. A neki járó fõdíj lélegzetállító: egy dentor vértet és 100 aranyat kap! Õriási taps üdvözli a lelátóról.

Csakúgy, mint a második helyezettet: õ Astaroth, szõke, hosszú hajú, kék szemű mutáns férfi - díja egy adamantit kesztyű és 75 arany.

A harmadik helyezett, Jander S.Mcload, hosszú ezüsthajú, csillogó szemű ember férfi jutalma sem semmi: egy gránit õrszobor és 50 arany.

A harmadik kategória további helyezettjei

Moraj fut végig a tömegen, ahogy a negyedik kategória gyõztese, A Tűzhajú, szõke, hosszú hajú, kék szemű ember férfi fellépked az emelvényre. Az õ csatái már igencsak látványosak voltak. Nyereményként egy mágikus hátizsákot és 150 aranyat vehet át!

A második helyezett, Vadállat Rabban, fekete, kontyos hajú, piros szemű, kecskeszakállas troll férfi sem volt kezdõ. Az õ díja egy rémbõr tarkóvédõ és 100 arany.

Végül a mesterek közül a harmadik, Blyth the Surviver, barna, rövid hajú, barna szemű ember férfi is átveszi díját, ami egy rubin fülbevaló és 75 arany.

A negyedik kategória további helyezettjei

Csend ül az arénára, ahogy a harcosok kategóriájának legjobbja, Kígyó Gralla, fekete, kontyos hajú, piros szemű gnóm férfi a király elé járul. Félszeg mosollyal, apró meghajlással veszi át díját, egy Fairlight övét és 300 aranyat.

A második legjobb harcos, Uni-Qm Big Dick, copfos õsz hajú, kék szemű törpe férfi szintén az ellenkezõ nemtõl származó, vágyakozó pillantások kereszttüzében lép a díszpáholyba. Az õ jutalma egy Ssszissszenõ csizma és 200 arany.

Utoljára a harmadik, Syrac Hold, barna, hosszú hajú, barna szemű elf férfi lép fel. A tapsot õ is megérdemli fantasztikus teljesítményéért. Díja egy troglodita gyűrű és 100 arany.

Az ötödik kategória további helyezettjei

A tökéletesek kategóriájának maximális teljesítményt nyújtó elsõ helyezettje, Plantagó Lanselot, fekete, hosszú hajú, barna szemű, rövid bajszú gnóm férfi büszkén lép a miniszter elé. ş valóban TÖKÉLETESEN küzdött! Díjként egy Martian tekercsét és 500 aranyat nyújtanak át neki.

A második csak egy leheletnyivel volt kevésbé tökéletes, õ Herkules, fekete, hosszú hajú, kék szemű mutáns férfi , nevét most mindenki megismeri. Nyereménye egy csodálatos nyaklánc és 300 arany.

A harmadik helyezett, Wiftohi el Dohren, hosszú ezüsthajú, zöld szemű alakváltó férfi szinte bocsánatkérõen néz körül, hogy nem õ lett a legjobb. Díja egy gyémánt védõgyűrű és 200 arany.

A hatodik kategória további helyezettjei

Az utolsó kategória résztvevõi felette állnak a halandók nyomorult világának: elõttük még a miniszter is meghajol. A közönség elnémul, ahogy a félelmetes külsejű Sang Al'rahim, hófehér, hosszú hajú, izzóan vörös szemű gnóm férfi méltóságteljesen az emelvényre lépked. Látható büszkeséggel vesz át egy Hatalom Karkötõjét és 800 aranyat - gyõzelme megérdemelt díját.

Ghalla második legjobbja, Wart, kopasz, félszemű árnymanó férfi szintén elhomályosítja a király teljes udvartartását mind pompában, mind hatalomban. Az õ vacak kis díja egy Élet Gyűrűje és 500 arany.

A harmadik, En'Laos, fekete, rövid hajú, kék szemű alakváltó férfi is kegyesen átveszi a nyereményt, ami egy Sshreakza amulettje és 300 arany.

A hetedik kategória további helyezettjei

A félisten kategória résztvevõi halvány aura ragyogja körül, ahogy az emelvényre lépkednek. A levegõ szikrázik körülöttük, mágikus szolgák hada repked körülöttük. Közülük is a leghatalmasabbnak bizonyult idén Clod Onar, kék-zöld csíkos, rövid hajú, borostyánszemű troll férfi . Berengár felé nyújtja apró ajándékként a Urgod lángpallosát - a gyõztes azonban csak megrázza fejét.

Számára mindennél többet ér, hogy Ghalla népe ismét fejet hajt elõtte, bár néhányan csak irigyen morognak. A második leghatalmasabb, Yamamoto, barna, hosszú hajú, barna szemű, bajuszos kobudera férfi szintén visszautasítja a díjat - ami egy og'lhobn fülbevaló - hiszen ez neki sem jelent semmit. Hihetetlen, de a két bajnok mellett szinte eltörpül az egész udvartartás.

Végül a kategória harmadikja, Egy Isten, barna, göndör hajú, kék szemű törpe férfi is az elemvényre lép, és csókot hint a közönség felé. Elfogadja a sportminiszter baráti kézfogását, de õ is csendes nemet int, amikor megpillantja a neki szánt nyereményt, ami egy Notermanthi amulettet.

A nyolcadik kategória további helyezettjei

Ezzel a bajnokság véget ért! A feszültség feloldódik, és megkezdõdnek a záró bemutatók és játékok.

Létrehozás: 2004. június 19. 21:45:46Utolsó frissítés: 2015. május 20. 10:44:20 Küldd el a cikket másoknak Nyomtatási forma


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2021
1680 Budapest, Pf. 4 | E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.