Vissza a Főoldalra
 
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett

Hírek, újdonságok
Változások listája
A számlanyitás folyamata
Árak + Jelenlét bónusz
Befizetési módok
Demo forduló
Jelentkezési lap
Kedvezmények
Kipróbálás (10 ingyenes forduló)
Szabálykönyv
Új játékosoknak
Alanori Krónika kupon
Aukció
Beállítós UL
Bónuszok
Eseménynaptár
Hasznos Információk
Ismeretek hasonlítása
Karakternév-változtatás
Lemaradás vásárlása
Reinkarnáció
Megosztott fordulók
Nyilvános fordulók
Statisztikák
Szavazások
Tesztcsata
Titanitdukát aukció
Tudástár
UL küldés
Beholder Labirintus
Memóriajáték
Mini-szójáték
Puzzle
Chat, üzenõfal
Fórumok
Közös Tudatok
Közös Tudatok Listája
KT-képességfa
Levelezési lista, IRC
Olimpiák
TF találkozó
AK Archívum
GN Archívum
Írások, novellák
Linkek
TF könyvek
Letöltés
Gyakori kérdések
Felhasználási feltételek
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
A pillanat képe
Varkaudar remete
Küldd el képeslapként!
"Ragyás fejük tetején vékony, hegyes fülek és rövid, hajlott agyarak meredeznek, bőrük ráncos és egyszínű sötét, alatta vaskos izomkötegek húzódnak. Nem igazán szeretik a fegyvereket, inkább karjaik erejében bíznak. Állandóan vándorolnak, sokszor céltalanul, de legtöbbször a letűnt bo'adhun birodalom erdőiben akadhatsz össze velük." - Encyclopedia Fantasia
Nézz szét a galériában!
Befizetési Akció 2021.06.16. - 2021.06.27.
Névpályázat zárás
54. BEHOLDER TALÁLKOZÓ 2021.06.19. PROGRAMJA
3. Végzet Verme – eredményhirdetés

A lista folytatása...
Aukciós statisztika
Az utolsó Aukciós Napon történtek
Túlélők Földje - Nyomtérkép az utolsó 32 játékhét nyomaiból
54. BEHOLDER TALÁLKOZÓ 2021.06.19. HKK MINIVERSENY

A lista folytatása...
Meghalt a Király! (28)
Névpályázat zárás (3)
Névpályázat (5)
Kalandozók Versenye (35)
Meghalt a király! (6)
Jégmágus kt. alakulna (9353)

További témák...

2021-06-14 04:00:28 Az UL-ek letöltésre kerültek.

Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Pókerjáték
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
Ajánlott böngésző, felbontás:
Internet Explorer, 1024x768
 

XXIII. Alanori Olimpia - Eredményhirdetés

Elkövetkezett a nagy esemény, a díjkiosztás. Vasaltujjú Berengár, a sportügyi miniszter feláll, és a tömeg elcsendesedik. A miniszter hosszasan méltatja az eseményen résztvevő kalandozók kiváló sportteljesítményét, és köszönetét fejezi ki Alanor és a király nevében, hogy megtisztelték ezt a szerény rendezvényt. A miniszter hátralép, és feláll az uralkodó, VI. Borax.

Már nagyon öreg lehet! Hangján is érződik a kor, de ugyanakkor még mindig megvan benne az uralkodóhoz méltó erő. Jól lehet az egész arénában hallani:

- Kalandozók! Minden évben különlegesebb díjakat szerzünk be, hogy a legjobbakat méltóképp tudjuk jutalmazni. Persze a verseny nem a díjakról szól elsősorban, hanem a nemes versengésről, és a dicsőségről. Mindenki, aki részt vett ezen az olimpián, már nyert valamit, és elégedett lehet magával. Most pedig lássuk az eredményeket!

Először a képesség-versenyek eredményhirdetése következik:

A mászás verseny győztese, Killer átveszi jutalmát, egy tyrkiai mászógépet. Azt is megtudhatjuk, hogy a mászóverseny részpontjai alapján a Pöröly Rend Közös Tudat tagjai teljesítettek legjobban.

A tolvaj-versenyt Chan'de Francon nyerte! Díja egy nyomkereső talizmán. Ebben a versenyben az Árnymenők Közös Tudat tagjai teljesítettek legjobban. Talán ez nem is meglepő.

A hercegnőt a vérmes triklem drakolder fogságából Imaro mentette meg, gigászi állóképességről téve tanúbizonyságot! Díja egy orvosságos zacskó. Még kihirdetik, hogy a részpontok alapján az Aranysárkány Közös Tudat tagjai teljesítettek a legjobban.

Az idén másodszor megrendezett főző- és evőversenyt Gorhud nyerte. Díját, egy Krugrog mama terítőjét hangos böffentés kíséretében veszi át. Még bejelentik azt is, hogy a versenybírák által adott pontok alapján a legjobbnak az Ördögi Kör Közös Tudat tagjai bizonyultak.

A kvízversenyen Durazbar Grun diadalmaskodott. Díját, egy moa varázsdobozt, teljes mértékig megérdemli, hiszen minden kérdésre jól válaszolt. A részpontok alapján a versenyben legjobban a Pöröly Rend Közös Tudat tagjai szerepeltek. Társaságuk neve már harmadszor hangzik el ezen az estén.

A futóverseny győztese Süsü is átveszi jutalmát, egy dalegbad kristálycsizmát. A legjobban a Pöröly Rend Közös Tudat tagjai futottak, a társaság a mai nap már sokadszor, vidáman fogadja a közönség lelkes üdvrivalgását.

Ezután elkezdik a harcverseny dobogósait az emelvényre szólítani, ahol átvehetik nyereményeiket.

Az első kategória nyertese, Dark Bloom, hosszú, ősz hajú, csillogó szemű mutáns nő az erkölcsi elismerés mellett egy smaragd koszorút és 50 aranyat kap jutalmul.

A második helyezett, Átlag Légiós, fekete hajú, zöld szemű troll férfi jutalma egy pszi kő és 35 arany.

A harmadik helyezett, Etorlán, vörös, hosszú hajú, zöld szemű, hosszú szakállas törpe nő is személyesen rázhat kezet a sportügyi miniszterrel, majd átveheti nyereményét, ami egy tudás gyöngye és 20 arany.

Az első kategória további helyezettjei

A második kategória győztese, Dex Mortis Dafort, fekete, hosszú hajú, piros szemű rettentően vézna alakváltó férfi egy Harcosok Könyvét és 80 aranyat kap fődíjként. Vasaltujjú Berengár mellett a verseny fő rendezői is kezet ráznak vele.

A kalandozó, akit az utolsó fordulóban győzött le Szürke, hosszú, ősz hajú, szürke szemű ember férfi is értékes díjat kap, ami egy igazi gránit őrszobor és 50 arany.

E kategória harmadikja, Miss Re Beka, vörös, tüsi hajú, kék szemű alakváltó nő veszi át díját következőnek, ami egy nekrofun medál és 30 arany.

A második kategória további helyezettjei

Ezután következik a veteránok értékelése. Itt a győzelmet Angus Young, göndör ősz hajú, piros szemű troll férfi szerezte meg. A neki járó fődíj lélegzetállító: egy dalebgad kristálykesztyűt és 100 aranyat kap! Őriási taps üdvözli a lelátóról.

Csakúgy, mint a második helyezettet: ő Manó Qpica Kedvese, szőke, hosszú hajú, zöld szemű gnóm nő - díja egy dalebgad kristálycsizma és 75 arany.

A harmadik helyezett, Alkony, szőke, hosszú hajú, kék szemű alakváltó férfi jutalma sem semmi: egy dentor vért és 50 arany.

A harmadik kategória további helyezettjei

Moraj fut végig a tömegen, ahogy a negyedik kategória győztese, Llanfariad, fekete, copfos hajú, csillogó szemű, kecskeszakállas árnymanó férfi fellépked az emelvényre. Az ő csatái már igencsak látványosak voltak. Nyereményként egy mágikus hátizsákot és 150 aranyat vehet át!

A második helyezett, Daniel Mcload, barna hajú, zöld szemű ember férfi sem volt kezdő. Az ő díja egy sárhajító kesztyű és 100 arany.

Végül a mesterek közül a harmadik, Büntető, szőke, tüsi hajú, kék szemű elf férfi is átveszi díját, ami egy destabilizátor és 75 arany.

A negyedik kategória további helyezettjei

Csend ül az arénára, ahogy a harcosok kategóriájának legjobbja, Tone Zangief, kopasz, barna szemű, kecskeszakállas alakváltó férfi a király elé járul. Félszeg mosollyal, apró meghajlással veszi át díját, egy Thargodan karkötőt és 300 aranyat.

A második legjobb harcos, Draftel, barna, göndör hajú, szürke szemű, körszakállas gnóm férfi szintén az ellenkező nemtől származó, vágyakozó pillantások kereszttüzében lép a díszpáholyba. Az ő jutalma egy ryuku függő és 200 arany.

Utoljára a harmadik, McSivaat, fekete, hosszú hajú, barna szemű ember férfi lép fel. A tapsot ő is megérdemli fantasztikus teljesítményéért. Díja egy Fairlight öve és 100 arany.

Az ötödik kategória további helyezettjei

A tökéletesek kategóriájának maximális teljesítményt nyújtó első helyezettje, Intruder, fekete, hosszú hajú, félszemű ember férfi büszkén lép a miniszter elé. ş valóban TÖKÉLETESEN küzdött! Díjként egy Martian tekercsét és 500 aranyat nyújtanak át neki.

A második csak egy leheletnyivel volt kevésbé tökéletes, ő Gipsz Jakab, fekete, hosszú hajú, piros szemű kobudera férfi, nevét most mindenki megismeri. Nyereménye egy Élet Gyűrűje és 300 arany.

A harmadik helyezett, Kadera Forsetti, vörös, copfos hajú, zöld szemű törpe férfi szinte bocsánatkérően néz körül, hogy nem ő lett a legjobb. Díja egy csodálatos nyaklánc és 200 arany.

A hatodik kategória további helyezettjei

Az utolsó kategória résztvevői felette állnak a halandók nyomorult világának: előttük még a miniszter is meghajol. A közönség elnémul, ahogy a félelmetes külsejű Ravasack, vörös, tüsi hajú, izzóan vörös szemű, körszakállas mutáns férfi méltóságteljesen az emelvényre lépked. Látható büszkeséggel vesz át egy esszenciamágnest és 800 aranyat - győzelme megérdemelt díját.

Ghalla második legjobbja, Zicho, fekete, copfos hajú, zöld szemű kobudera férfi szintén elhomályosítja a király teljes udvartartását mind pompában, mind hatalomban. Az ő vacak kis díja a Fairlight nyaklánca és 500 arany.

A harmadik, Wright a Halálbáró, tüsi aranyhajú, zöld szemű troll férfi is kegyesen átveszi a nyereményt, ami az teknősbőr nadrág és 300 arany.

A hetedik kategória további helyezettjei

A félisten kategória résztvevői halvány aura ragyogja körül, ahogy az emelvényre lépkednek. A levegő szikrázik körülöttük, mágikus szolgák hada repked körülöttük. Közülük is a leghatalmasabbnak bizonyult idén Benedict, szőke, göndör hajú, szürke szemű, kecskeszakállas gnóm férfi. Berengár felé nyújtja apró ajándékként a Sárkány Amulettjét - a győztes azonban csak megrázza fejét. Számára mindennél többet ér, hogy Ghalla népe ismét fejet hajt előtte, bár néhányan csak irigyen morognak.

A második leghatalmasabb, Clod Onar, kék-zöld csíkos, rövid hajú, borostyánszemű troll férfi szintén visszautasítja a díjat - ami egy Fagyor övsálja - hiszen ez neki sem jelent semmit. Hihetetlen, de a két bajnok mellett szinte eltörpül az egész udvartartás.

Végül a kategória harmadikja, Egy Isten, barna, göndör hajú, kék szemű törpe férfi is az elemvényre lép, és csókot hint a közönség felé. Elfogadja a sportminiszter baráti kézfogását, de ő is csendes nemet int, amikor megpillantja a neki szánt nyereményt, ami egy draklen csizma.

A nyolcadik kategória további helyezettjei

Ezzel a bajnokság véget ért! A feszültség feloldódik, és megkezdődnek a záró bemutatók és játékok.

Létrehozás: 2005. június 14. 10:16:02Utolsó frissítés: 2015. május 20. 10:44:10 Küldd el a cikket másoknak Nyomtatási forma


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2021
1680 Budapest, Pf. 4 | E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.