Vissza a Főoldalra
 
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett

Hírek, újdonságok
Változások listája
A számlanyitás folyamata
Árak + Jelenlét bónusz
Befizetési módok
Demo forduló
Jelentkezési lap
Kedvezmények
Kipróbálás (10 ingyenes forduló)
Szabálykönyv
Új játékosoknak
Alanori Krónika kupon
Aukció
Beállítós UL
Bónuszok
Eseménynaptár
Hasznos Információk
Ismeretek hasonlítása
Karakternév-változtatás
Lemaradás vásárlása
Reinkarnáció
Megosztott fordulók
Nyilvános fordulók
Statisztikák
Szavazások
Tesztcsata
Titanitdukát aukció
Tudástár
UL küldés
Beholder Labirintus
Memóriajáték
Mini-szójáték
Puzzle
Chat, üzenõfal
Fórumok
Közös Tudatok
Közös Tudatok Listája
KT-képességfa
Levelezési lista, IRC
Olimpiák
TF találkozó
AK Archívum
GN Archívum
Írások, novellák
Linkek
TF könyvek
Letöltés
Gyakori kérdések
Felhasználási feltételek
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
A pillanat képe
Zarknod kovácsai
Küldd el képeslapként!
A Zarknod tleikanjai által kovácsolt vértezetek ősi relikviák, amelyekhez még csak foghatót sem igen ismernek Ghallán. Ezek a páncélok képesek viselőjüket megvédeni az éjfattyak és más, hasonlóan iszonyú és idegen teremtmények azonnali halált és még borzalmasabb dolgokat okozó támadásaitól.
Nézz szét a galériában!
Befizetési Akció 2021.06.16. - 2021.06.27.
Névpályázat zárás
54. BEHOLDER TALÁLKOZÓ 2021.06.19. PROGRAMJA
3. Végzet Verme – eredményhirdetés

A lista folytatása...
Aukciós statisztika
Az utolsó Aukciós Napon történtek
Túlélők Földje - Nyomtérkép az utolsó 32 játékhét nyomaiból
54. BEHOLDER TALÁLKOZÓ 2021.06.19. HKK MINIVERSENY

A lista folytatása...
Meghalt a Király! (28)
Névpályázat zárás (3)
Névpályázat (5)
Kalandozók Versenye (35)
Meghalt a király! (6)
Jégmágus kt. alakulna (9353)

További témák...

2021-06-14 05:32:03 Az UL-ek letöltésre kerültek.

Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Pókerjáték
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
Ajánlott böngésző, felbontás:
Internet Explorer, 1024x768
 

XXV. Alanori Olimpia - Eredményhirdetés

Elkövetkezett a nagy esemény, a díjkiosztás. Vasaltujjú Berengár, a sportügyi miniszter feláll, és a tömeg elcsendesedik. A miniszter hosszasan méltatja az eseményen résztvevő kalandozók kiváló sportteljesítményét, és köszönetét fejezi ki Alanor és a király nevében, hogy megtisztelték ezt a szerény rendezvényt. A miniszter hátralép, és feláll az uralkodó, VI. Borax. Már nagyon öreg lehet! Hangján is érződik a kor, de ugyanakkor még mindig megvan benne az uralkodóhoz méltó erő. Jól lehet az egész arénában hallani:

- Kalandozók! Minden évben különlegesebb díjakat szerzünk be, hogy a legjobbakat méltóképp tudjuk jutalmazni. Persze a verseny nem a díjakról szól elsősorban, hanem a nemes versengésről, és a dicsőségről. Mindenki, aki részt vett ezen az olimpián, már nyert valamit, és elégedett lehet magával. Most pedig lássuk, kik voltak a kategóriák legjobbjai!

Elõször a képesség-versenyek eredményhirdetése következik:

A mászás verseny gyõztese, Redyque átveszi jutalmát, egy tyrkiai mászógépet. Azt is megtudhatjuk, hogy a mászóverseny részpontjai alapján az Északi Druida Szövetség Közös Tudat tagjai teljesítettek legjobban.

A tolvaj-versenyt Árnyék nyerte! Díja egy nyomkeresõ talizmán. Ebben a versenyben idén is az Arnymenõk Közös Tudat tagjai teljesítettek legjobban. Talán ez nem is meglepõ.

A hercegnõt a vérmes triklem drakolder fogságából Gobó Munfann mentette meg, gigászi állóképességrõl téve tanúbizonyságot! Díja egy orvosságos zacskó. Még kihirdetik, hogy a részpontok alapján az Északi Druida Szövetség Közös Tudat tagjai teljesítettek a legjobban.

Az idén negyedszer megrendezett fõzõ- és evõversenyt Vöröshasú Eliot nyerte. Díját, egy Krugrog mama terítõjét hangos böffentés kíséretében veszi át. Még bejelentik azt is, hogy a versenybírák által adott pontok alapján a legjobbnak a Lélektisztító Irgalmas Nõvérek Közös Tudat tagjai bizonyultak.

A kvízversenyen ismételten Vöröshasú Eliot diadalmaskodott. Úgy látszik tudása messze a többieké fölé magasodik. Díját, egy moa varázsdobozt, teljes mértékig megérdemli, hiszen minden kérdésre jól válaszolt. A részpontok alapján a versenyben legjobban szintén a Lélektisztító Irgalmas Nõvérek Közös Tudat tagjai szerepeltek.

A futóverseny gyõztese Skinhead is átveszi jutalmát, egy dalegbad kristálycsizmát. A legjobban az Északi Druida Szövetség Közös Tudat tagjai futottak, a társaság vidáman fogadja a közönség lelkes üdvrivalgását.

Ezzel elkezdik a dobogósokat az emelvényre szólítani, ahol átvehetik nyereményüket.

Az első kategória nyertese, NépekMindenSzigete, szőke, copfos hajú, barna szemű, harcsabajszos mutáns férfi az erkölcsi elismerés mellett egy smaragd koszorút és 50 aranyat kap jutalmul. A második helyezett, Senki Alfonz, fekete, tüsi hajú, barna szemű árnymanó férfi jutalma egy tudás gyöngye és 35 arany. A harmadik helyezett, Sárkányszikla, barna, hosszú hajú, zöld szemű törpe férfi is személyesen rázhat kezet a sportügyi miniszterrel, majd átveheti nyereményét, ami egy fenőkő és 20 arany.

Az elsõ kategória további helyezettjei

A második kategória győztese, Vörös Veronika, vörös, hosszú hajú, barna szemű ember nő egy úri lábbelit és 80 aranyat kap fődíjként. Vasaltujjú Berengár mellett a verseny fő rendezői is kezet ráznak vele. A kalandozó, akit az utolsó fordulóban győzött le Vemhes Guppi, vörös, tüsi hajú, szürke szemű alakváltó férfi is értékes díjat kap, ami egy igazi orvosságos zacskó és 50 arany. E kategória harmadikja, Dark Bloom, hosszú ősz hajú, csillogó szemű mutáns nő veszi át díját következőnek, ami egy kentaurusz szőttes és 30 arany.

A második kategória további helyezettjei

Ezután következik a veteránok értékelése. Itt a győzelmet Ramirez Espanza, barna, copfos hajú, barna szemű, körszakállas ember férfi szerezte meg. A neki járó fődíj lélegzetállító: egy rubin koszorút és 100 aranyat kap! Óriási taps üdvözli a lelátóról, csakúgy, mint a második helyezettet: ő Vérvörösalkonyfény, vörös, rövid hajú, zöld szemű alakváltó nő - díja egy hibátlan tűzopál és 75 arany. A harmadik helyezett, Arisztotelész, tüsi ősz hajú, szürke szemű gnóm férfi jutalma sem semmi: egy dal.kristálykesztyű és 50 arany.

A harmadik kategória további helyezettjei

Moraj fut végig a tömegen, ahogy a negyedik kategória győztese, Harq al-Ada, meghatározhatatlan színű, zilált hajú, teljesen vak, többnapos borostájú kobudera férfi fellépked az emelvényre. Az ő csatái már igencsak látványosak voltak. Nyereményként egy mágikus hátizsákot és 150 aranyat vehet át! A második helyezett, Rezső a Cukrosbá, copfos ősz hajú, csillogó szemű ember férfi sem volt kezdő. Az ő díja egy bélelt vállemez és 100 arany. Végül a mesterek közül a harmadik, Leslie, fekete, kontyos hajú, szürke szemű, harcsabajszos troll férfi is átveszi díját, ami egy zúzókesztyű és 75 arany.

A negyedik kategória további helyezettjei

Csend ül az arénára, ahogy a harcosok kategóriájának legjobbja, Lad, szőke, copfos hajú, zöld szemű mutáns nő a király elé járul. Félszeg mosollyal, apró meghajlással veszi át díját, egy csonka fülbevalót és 300 aranyat A második legjobb harcos, Jókorjött Eső, hosszú ezüsthajú, kék szemű alakváltó férfi szintén az ellenkező nemtől származó, vágyakozó pillantások kereszttüzében lép a díszpáholyba. Az ő jutalma egy Thargodan karkötő és 200 arany. Utoljára a harmadik, Frank Onestein, barna, hosszú hajú, barna szemű törpe férfi lép fel. A tapsot ő is megérdemli fantasztikus teljesítményéért. Díja egy ezüstveretes pajzs és 100 arany.

Az ötödik kategória további helyezettjei

A tökéletesek kategóriájának maximális teljesítményt nyújtó első helyezettje, Szeli'D Kígyószisz, hosszú aranyhajú, piros szemű ember férfi büszkén lép a miniszter elé. Ő valóban TÖKÉLETESEN küzdött! Díjként egy Martian tekercsét és 500 aranyat nyújtanak át neki. A második csak egy leheletnyivel volt kevésbé tökéletes, ő Alex Despronder, fekete, rövid hajú, izzóan vörös szemű ember férfi , nevét most mindenki megismeri. Nyereménye egy lélekharang és 300 arany. A harmadik helyezett, Gorhud, hófehér, hosszú hajú, izzóan vörös szemű alakváltó férfi szinte bocsánatkérően néz körül, hogy nem ő lett a legjobb. Díja egy tünde gyűrű és 200 arany.

A hatodik kategória további helyezettjei

Az utolsó kategória résztvevői felette állnak a halandók nyomorult világának: előttük még a miniszter is meghajol. A közönség elnémul, ahogy a félelmetes külsejű Vöröshasú Eliot, kopasz, kék szemű, kecskeszakállas gnóm férfi méltóságteljesen az emelvényre lépked. Látható büszkeséggel vesz át egy csodakarkötőt és 800 aranyat - győzelme megérdemelt díját. Ghalla második legjobbja, Antares, hosszú aranyhajú, piros szemű mutáns férfi szintén elhomályosítja a király teljes udvartartását mind pompában, mind hatalomban. Az ő vacak kis díja egy esszenciamágnes és 500 arany. A harmadik, Bean-sidhe, fekete, rövid hajú, zöld szemű árnymanó nő is kegyesen átveszi a nyereményt, ami egy Horsa lámpása és 300 arany.

A hetedik kategória további helyezettjei

A félisten kategória résztvevői halvány aura ragyogja körül, ahogy az emelvényre lépkednek. A levegő szikrázik körülöttük, mágikus szolgák hada repked körülöttük. Közülük is a leghatalmasabbnak bizonyult idén Yamamoto, barna, hosszú hajú, barna szemű, bajuszos kobudera férfi . Berengár felé nyújt apró ajándékként egy taumaturgikus övet - a győztes azonban csak megrázza fejét. Számára mindennél többet ér, hogy Ghalla népe ismét fejet hajt előtte, bár néhányan csak irigyen morognak. A második leghatalmasabb, Rizi-Bizi, fekete hajú, szürke szemű kobudera férfi szintén visszautasítja a díjat - ami egy szörnygenerátor - hiszen ez neki sem jelent semmit. Hihetetlen, de a két bajnok mellett szinte eltörpül az egész udvartartás. Végül a kategória harmadikja, Wart, kopasz, félszemű árnymanó férfi is az elemvényre lép, és csókot hint a közönség felé. Elfogadja a sportminiszter baráti kézfogását, de ő is csendes nemet int, amikor megpillantja a neki szánt nyereményt, ami egy hópelyhes kupa.

A nyolcadik kategória további helyezettjei

Ezzel a bajnokság véget ért!

Létrehozás: 2006. június 19. 10:29:16Utolsó frissítés: 2015. május 20. 10:44:19 Küldd el a cikket másoknak Nyomtatási forma


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2021
1680 Budapest, Pf. 4 | E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.