Vissza a Főoldalra
 

Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Hatalom Kártyái – Varázsdimenzió június 15.
Zén Legendái: Manaszipoly május 25.
A pillanat képe
Mat elrabolja Tuont
(Könyv)
Küldd el képeslapként!
Matnek (a szerencse kegyeltjének) és Tuonnak, (vagyis a Kilenc Hold Lányának) így indul a jóslatokban megjövendölt kapcsolata: Mat egy szőnyegbe csavarba rabolja el a seanchan birodalom örökösnőjét Ebou Darból.
Nézz szét a galériában!
Varázsdimenzió lapok használhatók a pakliszerkesztőben
Roxat céhei csereakció
Titanitdukát aukció – 2024. nyár - nyertesek
Varázsdimenzió paklibemutató: óriások
Varázsdimenzió paklibemutató: Womathok

A lista folytatása...
Túlélők Földje - Közös Tudatok listája
Országjáró feladat 2023
Országjáró feladat 2022
Országjáró feladat 2020

A lista folytatása...
HKK kérdés? (47139)
Lapötletek (64981)
Varázsdimenzió paklibemutató: óriások (6)
Varázsdimenzió lapok használhatók a pakliszerkesztőben (1)
Roxat céhei csereakció (2)
Varázsdimenzió paklibemutató: Womathok (2)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Bíbor möszék
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
  ... | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | ...
Nézet:
Na, most ez mind nagyon szép, de akkor az ÉN gyűjtői vénámnak nem kellene egy kis Trafó meg szürke? Mert már nem "gyűjthető" a két lap... De had ne kelljen már 30k-t kiadni a lapokért...
 
A gyűjthetőség egy nagyon fontos vevői igény. Ha bármikor, bármilyen ritka, különleges stb lap újrakiadása megtörténhet, a szürkeállomány bekerülhet egy zénbe és a hőskorszak paklik megint ott viríthatnak a polcon, akkor azzal kvázi megöltük a gyűjthetőséget.

Az egyetlen eset, amikor kivételt lehet tenni, és egy már nem bontható lapot újra ki lehet adni, ha az egy fontos lap a jelenlegi metában is, és anélkül hátrányban van a játékos, és csak irreális áron tudná beszerezni. Az utolsó évek nagyon gyorsan elfogyott kiegészítőiben jópár ilyen lap volt, többek közt ezért is született meg a 10. kiadás.

Az alábbiakban felsorolt "régiségeknek" viszont inkább csak muzeális, gyűjtői értéke van - ezt nem lenne értelme tönkretenni pusztán azért, mert létezik olyan pakli, amibe akár be is lehetne rakni valamelyiket. Ha a lapot felújítjuk, más formában jelenik meg, az már gyakorlatilag egy új lap, nem árt a gyűjtésnek.

Remélem így már érthető!
 
Lassan járj vagy akár más keresett narancs lap is visszatérhet, ezek időtállóak, de biztosan nem Zében, legfeljebb nagykiegben. Szürkeállomány, trafó ezek az ősi, elsősorban gyűjtői értéket képviselő lapok biztosan nem fognak visszatérni már. A többi említett lap max. felújított formában jelenhet meg, eredeti formájában biztosan nem, ezek egyike sem olyan kulcsspoiler, ami nélkül nem lehet paklit építeni.
 
Kisebb Zan: Ez a lap soha nem lesz gyengébb és alig van belőle. Ráadásul az ezüsthajnalos lapokhoz csak gumikesztyűben lehet hozzányúlni.
Járj: Túl rég nem láttam eladót
A béke megőrzése: Nemsoká ráébred a nép h nem csak együgyű mellé jó. Epikust metában elég beteg.
Őrdögi mentor: Ne csak azoknak mozgassa meg a fantáziáját akinek 3 porosodik gitt állapotban a mappájukban. Ez is a soha nem lehet tudni lap. Szívesen látnám egy zénben.
 
A Járj (+a Bilincs) újrakiadása tényleg elég fontos lenne.
 
A mátrix újratöltve – avagy – azok a régi szép l/napok

Már régebben eszembe jutott, hogy mely lapok lehetnének olyanok, amelyek megérdemelnének egy reprintet. Persze ehhez nem kellene megvárni a következő nagykieget, mikor van itt nekünk Zén, aki szívesen áldoz fel bárkit egy expedíció oltárán a nagyobb jóért. Még tesztelgetni sem kellene a lapokat, csak egyszerűen újra nyomdába küldeni őket.

Szabályok:
- 10 olyan lap, amely egy zén-kiadásban szerepelhetne.
- csak reprint, semmi felújítás!
- mely lapokat éreznéd hiánypótlónak?
- melyik lehetne ritka (mai zén-kiadási szokásokat figyelembe véve)
- ne legyen már felújított lap.
- próbálj minden színben találni egyet.

Bevezetésnek pedig itt lenne az én top10-em:

No. 10 – CHARA-DIN - Sárkánytojás
Szerelemlap a javából, de pl. egy lassan járjas sárkányos pakliban ingyen kipakolni nekronsárkányokat, vagy BÁRMEKKORA dögöket csak úgy… azért az elég jó móka szerintem. A kezdők valószínű, hogy zabálnák. Ráadásul a képe is király, s még tintát is spórol a behó azzal, hogy lehagyja az „Az esetleges kihozási feltételnek teljesülnie kell.” mondatot… de régen is volt, mikor még nagyobb „ára” volt egy nagyobb dögnek… de így…

No. 9 – DORNODON - Zajos léptek
Igen, hülyeségnek tűnik, de aki már használta, az tudja, hogy annyira nem az. Szinte minden 1-ért jön már, mókás dolog imígyen megoldani a keleti kérdést ezzel a jópofa lappal. Dornodon követő mellé is vicces, megfelelő gyűjtőgenben is hasznos tud lenni. Nem egy sztár lap, de talán méltatlanul elfelejtett egy olyan korban, ahol bizony szinte az újonnan kiadott lapok 2/3-a bizony olcsóbb, mint 2…

No. 8. – ELENIOS - Illúziópalota
Jön a sok-sok jóféle épület, és másolni kellene? Ránézünk a dátumra és még nem is éltünk? Ah… Anno nagyon jó volt a Várfal+Zarknod tornya+Ongóliant diszkoszvetés hármasba egy bónusznak, de ugye azok az idők már elmúltak. (Első versenyemet ilyen paklival nyertem… - könnyet elmorzsol) Attól függetlenül ma is jönnek rendkívül jópofa másolható épületek, s ha mellérakunk egy Enkala laboratóriuma+Illúziópalota+Manakonstrukció hármast, akkor az azért már elég aranyos… vagy csak én gondolom így? De másolható vele a Virágoskert, Szemétdomb… gyűjteménybe vele!

No. 7. – RAIA – A kockázat ára
Sok-sok felújított lapon kellett átrágnom magam, mire eljutottam ide. De nem is nagyon keresgéltem tovább, mert szerintem amennyiért-amit csinál, az nagyon erős. EGY körért cserébe kapunk 3 lapot. A lap, a kép és a név valami HIHETETLEN szinergiát mutat. Annyira stílusos, és még tesztelni sem kellene sokat ahhoz, hogy kijelenthessük: jó volna legalább egyszer kipróbálni, hogy milyen lehet egy lávában alvó sárkány fején egyensúlyozva ellopni a kincset az ellenfél orra elől. Főleg, ha aztán jön egy Szenteste, csak hogy bepótoljuk a lemaradást… NYAMI!

No. 6. – LEAH - Ördögi Mentor
Szerintem nem nagyon kell magyarázni. Ezüsthajnal kiegészítő. (Igen, 1998…) VAAAAASTAG kártya. S rengeteg kombó lehetőség, mert a Mentor pakli mindenféle formát megélt már. Bár manapság nem nagyon van már ott az asztalokon, de a lehetőség még mindig adott. De még mennyire… Mókás pl. az Enkala laboratóriummal termelt – majd áldozott lényeket visszahozni még egy körre, hogy had szóljon. S persze miatta került a Robbanó birkákra az a kitétel, hogy „…amin nincs méreg jelző…”

No. 5. – THARR - Délibáb
Igen, Chara-din visszatér kiegben jelent meg ez a jópofa varázslat, ami manapság egy végtelen kombó egyik alapja. De azért ennyire ugye nem egyszerű a helyzet, mert kell még hozzá… khm… egy másik NEM GYAKORI lap… Hoppá… Még ritka sem kell a végtelenhez? Azért ez erős. Szerintem megérne egy zénes reprintet, had örüljenek a kezdők is egy végtelen kombónak. Akármilyen könnyű is azt kivédeni…

No. 4. – SHERAN – A béke szigete
Elég nehéz volt Sheranból „megfelelő” lapot lelnem. De megint egy Ezüsthajnalos vastag kártya jött szembe. Mit csinál? Egy színt 1-2 körre kit tud lőni a játékból. Az ellenféltől. Lényt, lapot, kijátszást. 2 vp ugyan sok, de az az egy körre kiürített őrposzt talán elég. Egy reprintet talán megérne. Ha tudtok, ajánljatok Sherantól jobbat.

No. 3. – Régi dallam
Rhattból elég nehéz volt olyat találnom, mely megérdemelne újranyomást, mert szinte minden lapja vagy „gyenge”, vagy már fel van újítva. De az idézett mesekártya bizony nem. Az egyik legjobb side lap volt nagyon sokáig, hiszen „viszonylag” olcsón tudott megoldani bármennyi lényt. Az ára sem volt sokszor akadály, bár a mai életjelzőktől hemzsegő világban nem biztos, hogy sokáig húzná. De egy reprintet megérdemelne – szerintem.

No. 2. – A Szürkeállomány aktivizálása/Transzformáció
Na, megvolt a mai nap sértése. Tudom, hogy sokaknak ez a két lap talán semmit sem mond, de a többieknek, akik drága pénzen vették a szetet, azoknak annál többet. RENGETEG kombó pakli alapja, akár isteniek is lehetnének. Mert, nem? Talán csak azért nincsenek ott az asztalon, mert azért vannak már erősebb erőforrások. (Sötét mágia). Akkor meg nem érne meg némi tintát néhány olyan lap újra-kiadása, amelyek úgyis 5-10 mappa alján fogják a port? Trafót a népnek! Meg szürkét!

No. 1. – Lassan járj
Magyarázni sem kell, hiszen elég, ha ránézünk a kártya aljára nyomtatott dátumra, illetve a használtsági rátára. Mert a járj egyike a forgásnak, az Életenergia-Járj-Csatamező körforgásban. Remekül működik együtt több követővel, hiszen tárgy követő (zanszilánkokkal is), chd követője lila kontrollal isteniek nélkül, vagy az átkozott kragoru mellé csapva hihetetlen előnyt tud biztosítani. Azért is nevezném őt ritkának, mert így elég egyet bebontani. Tudom, hogy nem jó a neppereknek, de jó mindenki másnak… nem kell 3-ért végigpusztítani egész Budapestet…. Csak bontogatni, szépen, lassan…

Köszönöm, hogy végigolvastátok, a ti listátokat a cikk alján szívesen látnám.

Tisztelettel:
Zsolt atya
 
Tudom verseny szempontjából egy elég marginális dolog, de nem lehetne a krigis és az egérút alól az ősmágiás faq-ot eltüntetni?
 
Amugy ez a nap volt a papirforma - ha osszejon, akkor minden honap utolso elotti szombatja a Behos. Persze vannak neha modositok (munkanap, hely foglaltsaga, stb).
 

Koszi. Sajnos az a hetvege nekem nem palya.
 
A januari Behos verseny idopontja januar 19.
 
Megértem, de vagyunk páran - szerintem - akiknek muszáj előre tervezni. Nekem speciel egy-másfél hónapra. Szóval a versenynaptár, és különösen a januári verseny(ek) időpontja igen fontos.

Köszi a megértést.
 
Remelem 26-an lesz a januari
 
Zajlik az időpont egyeztetés, hamarosan
 
Szeretnek kerni esedezve de surgegyorsan egy versenynaptarat, legalabb a januari behos idopontjat....
 
Kisebb félreértések voltak mondhatni, tippre ma jön.
 
Túl gonoszra sikeredett.
 
Halkan kérdezem, hogy az Elemi erők lapelemzés 3. része elveszett valahol az éterben, vagy mi az oka, hogy nem láthatjuk?
 
köszi
 
Mi történik,hogy úgy ütöm ki a következő BDV szintet,hogy egy engem szponzorált vásárlótól kapom a krediteket? Mikor tudom így átvenni az ajándékot?
 
Fent van már ez is! Köszi a türelmet.
 
Elég p2w lenne a játék, ha nem (: egységes a nerf, igen (nyilván lapon nincs rajta, ahogy az eredetin sem, mert nyáron jött, a nerf meg később).
 
a foilos fókuszálás is megkapta a nerfet?
 
Tervben van, fent lesz, mint az összes többi, de a kollégának még elég sok egyéb munkája van. Addig marad a papír alapú, benne van minden boosterben
 
Azt szeretném kérni, hogy az Elemi erők szabálykönyv is legyen elérhető a megjelent kiegészítőknél, ha lehetséges. Ugye van több olyan újdonság, ami most került papírra, és máshol nem található meg, csak a beharangozó cikkben...
 
Sziasztok!

Lapelemzést én is várom.
 
igen az, de vigyázzatok, ebben a tekintetben nem jó a lapkereső, nem adja ki az összet, ami van
 
_etnikum ha jól rèmlik.
 
Sziasztok! Van olyan kulcsszó ami alapjána a "kötelék" képességre rá lehet keresni a lapkeresőben? Sajnos sem így sem ikonosításként nem találtam. Köszi előre is!
 
Köszönjük
 
Köszönjük szépen.
 
  ... | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | ...
Nézet:
Hírek, változások | Kérdések | Csere-bere | Stratégiák | Versenyek | Lapötletek | Szavazások | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.