Vissza a Főoldalra
 

Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Hatalom Kártyái – Varázsdimenzió június 15.
Zén Legendái: Manaszipoly május 25.
A pillanat képe
Goblin
(Túlélők Földje szörnyeteg)
Küldd el képeslapként!
Rég volt már, amikor a goblinok még fenyegetést jelentettek a ghallaszülött kalandozók számára. Azóta nagyot fordult a világ, ezeknek a vérszomjas manóknak a likvidálása ma már csupán a kéthetes csecsemők számára kihívás.
Nézz szét a galériában!
Roxat céhei akció 2024.07.02.-2024.07.14.
Ajándéksorsolás július + júniusi eredményhirdetés
Varázsdimenzió lapok használhatók a pakliszerkesztőben
Varázsdimenzió paklibemutató: Kitaposatlan utakon
Roxat céhei csereakció

A lista folytatása...
Túlélők Földje - Közös Tudatok listája
Túlélők Földje - Nyomtérkép az utolsó 32 játékhét nyomaiból
Aukciós statisztika
Az utolsó Aukciós Napon történtek

A lista folytatása...
Roxat céhei akció 2024.07.02.-2024.07.14. (3)
Kitaposatlan utakon (4)
HKK kérdés? (47145)
Lapötletek (64981)
Varázsdimenzió paklibemutató: óriások (6)
Varázsdimenzió lapok használhatók a pakliszerkesztőben (1)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Bíbor möszék
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
  ... | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | ...
Nézet:
Nem igazan ertem, mi ez a szipogas... Az egyik reszleg azert lazong mert a keszlet ugyan az, mint a hagyin (alig esik ki lap), a masik szekcio meg azert, mert inkorrekt, h csak uj lapokat lehet hasznalni.
Ezek a szabalyok, ezekbol a lapokbol kell paklit epiteni. Ennyi.

Jah, hogy nem hozhatom a jol bevalt paklimat. Botrany.
El kell tunodni rajta, h mit lehet osszerakni az utobbi kiegeszitokbol? Szornyu.

Igen. Valoban nemi hatranyban vannak azok, akik csak a szukseges lapokat gyujtik le az uj kiegekbol, viszont a visszatero es uj jatekosok meg kb csak ebbol a keszletbol gazdalkodhatnak. Ez egy kihivas, igy kell felfogni.
 
Balázs, kérlek őszintén, a 10.kiadásban kb. Abufa segítsége, fluxon kívül mi az ami "problémás" lap és nem jött ki újra? Ha meg ragaszkodtok a 2014 dátumhoz az meg a játékosok legalább 90% felé inkorrekt. Ez valahogy sehogyse jó.
Azt hiszem ezt nem kellene eröltetni, de véglegesíteni igen.
 
Ha jól rémlik az a szavazás nem lett valami jól összerakva. Amúgy meg gondolkodtok azon, hogy leváltsátok ezt a szeptemberi versenyt? Most még van idő bőven.
 
Probaltam nyomni, de valamikor tavasszal le lett szavazva igy most sem lehetett.
 
Ezek tök jó gondolatok, egyetértek. Amúgy nem is tudom, hogy miért nem szokott pont decemberben verseny lenni, amikor az emberek szívesen próbálgatnák a lapokat.

Meryx: oké, akkor mondjuk úgy, hogy bár szeretem a játékot, és nem tudtam idén se olyan paklival indulni, ami nem áll közel a szívemhez (gondolkodtam a VH-n), úgyhogy nyilván valahanyadik szempont a játék öröme, de a végén, csalódottan nem így gondolkodik az ember - legalábbis én nem (szíve joga másoknak, elvégre különbözőek vagyunk).
 
október meg lehetne még egy látókör hozzácsapva a szeptemberi top 3-at a tiltólistához (érdekességképp lehetne külön tiltólista profiban és amatőrben), majd decemberben kivételesen rendezhetne versenyt a beho, és az lehetne egylapos - ez egyben kedvezés lenne azoknak, akik nem tudják/akarják ilyen hamar beszerezni a playset-et az új kiegből
 
Egy nemzeti teljesen más, ott a játék öröme csak nagyon sokadik szempont.


Ez egy faszság. Olvasd el ezt a cikket:

https://hkkblog.wordpress.com/2017/08/09/fel-nemzeti-is-nemzeti/

Nekem meg sem fordult a fejemben, hogy egy teljes hétvégét (kivett szabival, amiből ebben az évben egyébként is kevés van) végig rohadjak a 40 fokban.
Viszont amikor megtudtam, hogy ebben a hónapban egy versenyre sem jutok el, max a nemzeti második napra, akkor úgy döntöttem, hogy elmegyek, MERT SZERETEK JÁTSZANI.
Aztán megláttam, hogy aki csak a második napra megy el, az nem kap dobótőrt, és akkor beintettem.
A döntőre viszont beugrottam (bár a tépésről lemaradtam), MERT SZERETEM EZT A JÁTÉKOT.
Szóval ennyit erről.
 
Milyen jó lenne, ha újragondolná beho bácsi és leváltaná.

Gyakorlatilag mindenki ellenzi a formatot ahogy nézem.
 
látókört adnám én is
 
Es italkeveres, torzsi saman, lelekkufar csak 2014+ os datumu tokent / e.k. lapot hozhatnak jatekba?
Mert en valami ilyesmit hallottam.
 
Egy nemzeti teljesen más, ott a játék öröme csak nagyon sokadik szempont.

Ahogy írtam, másnál is simán benne lehet, hogy lelép (és kb mindegy, hogy ténylegesen le, vagy csak ki), G-nél pláne. Nem hiszem, hogy sokan végignyomták volna a helyében.

Ilyenkor jobb, ha elhatárolódik kicsit az ember a játéktól, kiszellőzteti a fejét, tart egy kis pihit, ami épp jól esik -aztán újult erővel folytatja máskor, amikor jónak látja.
 
Szerintem meg is válaszoltad a kérdést magadnak. Bár gondolom nem azért kérdezel, hogy választ kapj.
 
Senkit nem lehet kötelezni arra, hogy végigjátssza a nemzetit, ha nem úgy jönnek össze a dolgok.

Totál megértem, hogy kiszállt, én is leléptem a 4. meccs után, mert bár rengeteget készültem, nem úgy jöttek össze a dolgok - elfogadtam, hogy a szerencse forgandó, minek maradjak még ott 2+ órát.

Na most nyilván ezek az érzések hatványozottan igazak lehettek G-nél bajnokként, persze, hogy nem akarta végignyomni a tét nélküli meccseket.
 
Ide a honlapra viszont felkerult a beszamolo (pedig meg se kedd, se szerda ugye)
 
még meglesz ma a az írás a blogon?
 
Ja, az lenne a legjobb, ha dobnánk. Beszűkült finom lenne helyette.
 
Alapvetően minden verseny erről szól, hogy meghatározzuk a lapok egy részhalmazát, és azokból kell paklit építeni. Főként ha ez egy új formátum, akkor jelentősen próbára teszi a pakliépítési és a metabecslési képességet. Teljesen mind1, hogy 1színű, 2színű, új nemzedék vagy mi, lesznek átfedések a többi versenyformátummal.

Az új nemzedék ezenkívül még egy dologról szól, HA lenne rotálás, akkor milyen lenne egy verseny. Nem, nem akarjuk a rotálást bevezetni, de attól még ki lehet néha próbálni, hogy milyen lenne. A legjelentősebb változást itt bizonyos narancs lapok kirotálása fogja jelenteni, mert ez nemcsak a használható paklikat, de a metát is jelentősen befolyásolja.

Számomra egyetlen probléma van az új nemzedék formátummal, hogyha valakinek van egy lapja, ami változatlan formában újra ki lett adva, de neki csak a régi verzió van meg, akkor nem használhatja a régi lapját. Ezt a problémát a 10. kiadás és a foilos ultra újrakiadások generálják. Még átgondoljuk, de szerintem ezt a kivételt be lehet venni a szabályok közé, hogyha egy változatlan formában újrakiadott lapnak lehet a régi verzióját is használni. Akkor mondjuk ez már nem lesz igazi rotálás, de senkit nem szeretnénk arra kényszeríteni, hogy olyan lapot kelljen beszereznie, ami már megvan neki.
 
Üdv!

Lehetőség szerint ne hasson a 2014es megkötés a követő, szabálylapra, valamint a fókuszálás legyen tiltott foil-ban innen.

Így kb tényleg "nerfelt" hagyi formátum lesz, de legalább nem a pay to win formátumot alapozzátok meg a nemzetit követő első versennyel.

Üdv,
K.D
 
Az új nemzedék azt mutatja meg milyen lenne rotációval a HKK, hát ilyen: ami már megvan, azért újra fizetned kell, ennyi. Így, hogy nincs rotáció, a formátum értelmetlen.
 
Szerintem is borzasztó formátum, lehetőleg offoljuk.
Én még a 10. kiadásos hokitól eltekintve se tartom jónak, de az már más kérdés.
Én egy egyszínt pl szívesen játszanék helyette.
Vagy akár lehetne egy beszűkült a nemzeti első napjának top5 deckjéből.(vagy mehetünk még lejjebb, ha nem elég szűkítés).
 
+1, tényleg inkorrekt, meg hülyeség is.

Értelmetlen format már amióta kitalálták, egy hagyi 2.0, ami egy nagyon kicsit lehetett volna érdekes, ha a 10. kiadás újra kiadott lapjai sem játszanak, így abszolút felesleges.

Jó lenne újragondolni, hogy ez legyen-e (miért lett megcserélve egyáltalán a sokszínnel?), meglepne ha nemzeti után egy hagyira lenne igény - a cél pedig gondolom az, hogy minél többen jöjjenek (az eddigi hozzászólások nem erről árulkodnak).
 
A foil ősköd kapott egy morf altipust.
 
A foilos Alakváltó ősködöt is be lehet számítani Veszélyes faj versenyen a fajos lapmennyiségbe, vagy ez direkt maradt le a lapról?
 
Lehetne helyette draft vagy még akár faj is, bármi, amire 10-nél több ember fog elmenni.
 
Inkorrekt hozzáállás az a véleményem.
 
Értem, hogy így egyszerű... Csak észre kell venni, hogy így nagyon minimális lap szorul ki a hagyihoz képest. Tehát kvázi semmi értelme a formatnak.

Persze h nem kellemes kikapni... De én nem akarok amiatt beszopni egy Fókuszálást, mert nekem nem volt annyi keretem BDV re...
 
A szabály így egyszerű, ott a szám a lap alján, ebből egyértelmű, lehet vele játszani, vagy sem, nem akarjuk ezt komplikálni.

Kikapni egyébként sosem kellemes, akár folios fókuszálástól akár egy gyakori Dobótőrtől, de tény, hogy annak fényében, hogy csinálunk ilyen formatot, már nem volt annyira jó ötlet foilosban kiadni a Fókuszálást meg a Molluszkot.
 
+1, én speciel lehet offolom is, hogy ha nem így lesz, nincs is meg semmi lap a 10. kiadásból kb, mind régi verzió
 
Amúgy nem lehetne a 10. Kiadasban reprintelt lapokat is offolni? Mert így sok értelme nincsen... Minden lap amit esetleg használnak 2014 nel régebbről, kijött az alappakliban.
És én személy szerint annak se örülnék, ha kikapnék egy foilos Fókuszálástól...
 
Gondolom, foilos de mivel Kismassza nincs, ezert nem (sem) valoszinu.
 
  ... | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | ...
Nézet:
Hírek, változások | Kérdések | Csere-bere | Stratégiák | Versenyek | Lapötletek | Szavazások | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.