Vissza a Főoldalra
 

Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Zén Legendái: Varázslatok szeptember 21.
Zén Legendái: Rémháború július 20.
A pillanat képe
Víziósólyom
(Ősök Városa)
Küldd el képeslapként!
"Az illúziók működési elve egyszerű: Ha elhiszed, hogy megsebeztek, akkor meg is fognak sebezni." - Rodin La Rousse, illuzionista
Nézz szét a galériában!
XLVIII. Alanori Mini Olimpia - Eredményhirdetés
Ajándéksorsolás október + szeptemberi eredményhirdetés
Hatalom Szövetsége - 55. félév végeremény
HKK Nemzeti Bajnokság közvetítés
Beholderes HKK verseny szeptember 21. - Versenybeszámoló

A lista folytatása...
Túlélők Földje - Közös Tudatok listája
Hatalom Kártyái - Gyakori Kérdések - Semmi
Hatalom Kártyái - Gyakori Kérdések - forrásra immúnis
Túlélők Földje - Nyomtérkép az utolsó 32 játékhét nyomaiból

A lista folytatása...
BEHOLDER bácsinak kérdések !!! (8220)
Lapötletek (65016)
HKK Online V1.0 (21)
Hibák a lapkeresőben (99)
HKK kérdés? (47213)
Megújult lapkereső és pakliszerkesztő (237)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Bíbor möszék
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
  ... | 152 | 153 | 154 | 155 | 156 | 157 | 158 | 159 | 160 | 161 | 162 | 163 | 164 | 165 | 166 | ...
Nézet:
elég egy zén is
 
Nem akarja a Beholder bevezetni, hogy a messziről jövő játékosok valami kisebb jutalmat kapjanak? Mi pl Nyíregyről mentünk fel kocsival 4-en, ami azért nem a szomszédban van, 500 km oda-vissza. Ha pl egy bíró igazolná, hogy "Tényleg, ők onnan jöttek, mert velük jöttem!" akkor valami kisebb juss talán járna nekik. És kérlek ne mondjátok, hogy a Behó talin van, mert oda már nem tudok eljutni... Egy évben 1-2 ilyen rendezvényre tudok felmenni Pestre.

Most felmentem, 5. lettem a csapatomban és kaptam 2 kieget bónuszba... ez azért nekem kicsit gázos... aki meg Pesti, az meg átsétál a szomszédba, és neki mindegy, mert köv hónapban megint ott lesz a Behós versenyen... Felmentek a Debreceniek is, és nem hiszem, hogy pozitív mérleggel jutottak haza...

Nem akarok pénzsóvár lenni, de szerintem aki ilyen messziről is elmegy, az nem csak az élményt szeretné, hanem valami kézzel foghatóbb nyereményt is... ha már vette a fáradtságot, és 0600-kor elindul, és valamikor 2200-ra ér haza. Na, lényeg a lényeg: a cégnek nem hiszem, hogy olyan eszméletlen sok kiadás volna az ilyen messziről jövőket egy kóddal megdobnia, ha nem is paklit ad nekik... pl...

Amugy a frissen bontott nagyon jó volt, tetszett meg minden, csak ez üröm volt az örömben... ez van

BB
 
A másik meg az amit irni akartam ,ha már az AK nál tartunk, hogy amikor megszünt azt mondták hogy cikkek lesznek majd a neten is .Hát én nem nagyon látom ezeket az érdekes cikkeket.Mondjuk ez a forumnak jot tesz mert jobb hiján ezt olvasgatjuk.
 
Esélytelen.
 
Picit pontositok, ez az ár kalkulátor az egymás közti cserét segitené (talán) .Nem a lapok ft értékét jelezné, és természetesen nem lehetne megvenni a Beholdertől ezen az áron a lapokat.A régi AK ban is volt néha árlista,és szerintem ez sokakat érdekelt.
Talán egyszer érdemes volna ide a honlapra feltenni egy részletes árlistát, aztán megnézni a véleményeket.Ha érdektelen lesz vagy sokan leszolják ,le lehet venni.
 
Ez a kérdés időről-időre mindig felbukkan. A Beholder Kft nem árul laponként HKK-t. Eddig mindig ez volt az indoka, hogy miért nincs ilyen. Én a magam részéről ezt támogatom is. Nem a Beholder Kft. dolga megítélni, hogy egy-egy lap mennyit ér. Ez a játékosok, és a laponkénti forgalmazást is bonyolító boltok dolga. Ráadásul a Kft-nek ugyanannyi forintba kerül legyártatni egy Molluszk, az ócskás-t, mint egy nyomorult quwarg-ot.
 
Helo

Én is javasoltam már egyszer ,hogy lehetne itt a honlapon egy árlista a lapokrol .Minden HKK lap szerepelne benne,mellette az árával.Természetesen össze lehetne kötni a Lapkeresővel(amiben minden lap benne kéne hogy legyen ,nem ugy mint ahogy most van).Nem muszály Ft ban megadni az árakat legyen mondjuk az egység mindig egy könnyen beszerezhető gyakori lap ára.Ami mondjuk 5 ft.
 
Nekem a nevezési díj fájó kicsit, ennek függvényében:

Először is minden olyan HKK verseny nevezési díjából, amelyet Beholder Kft. szponzorál (meg van hirdetve honlapunkon, illetve az Alanori Krónikában), 25% kedvezményt kap minden szövetségi tag (gyakorlatilag szinte az összes verseny ilyen), ezenkívül minden pontszerző versenyen (olyan egyéni, a Beholder Kft. által szponzorált verseny, ahol legalább 20 induló volt) úgynevezett hatalompontokat szerezhetsz. Egy versenyen kapott hatalompontjaid azt mutatják meg, hogy hány százalékos teljesítmény értél el.


Szóval 25% kedvezmény járna, ami 1200 Ft-nál 300 Ft lenne, ehhez képest adnak 100 Ft kedvezményt... Szerintem HSZ-szel 1000 Ft-s nevezési díjjal mindenki kiegyezne.


Ez kicsit olyan, mint amikor a behos verseny díjazása sokáig nem volt fent tételesen, holott azt a szabályt hozták, hogy így kell szerepelnie a díjazásnak.
Most is egy általuk hozott szabály alól bújnak ki...
 
na hát az amatőröket se mangyo nmotiválja a 3 helyezett utáni max 1 kieg... és a szomrú, hogy ha vannak 10en akkor is így van, meg ha 35-en akkor is...

kéne egy állandó arány, amit megtartva mindig az össz nevezési díj eg yrészét költenék díjazásra, és a maradék lenne a bevétel, ami midnig más lenne, de arányában mingid ugyan anyni...
 
Azért lássuk be, a profi kategória résztvevőit nem fogja motiválni néhány pakli kártya.
Főleg úgy, hogy a nem behos versenyeken mindig pakli a díjazás.
 
én meg azt ne mértem, hogy ha a kft pénzből él, akkor miért oszt pénzt? miért ne mkártyát, mondjuk 2000 ft helyett három csoamgot. godnolom előállítani kevesebbe kerül, mint 2000 forint, szóval több pénzük maradna..

aki meg nyer, az meg nyerjen csomagot...

na de mindegy, több sebből vérzik ez az egész díjazás/nevezés/támogatás dolog, hiába okoskodik itt bárki...
 
Megemelték a díjazást.
Bár az első és a második ugyanannyit kap, de utána már +2000 ft és a hatodik is kap 2000 ft.
(ha észrevetted volna egyre több a profi versenyző)
 
Hatalom Kártyái verseny - 2011. január 22., Wekerlei Boccia Klub
1200, tagoknak 1100 Ft a profiknál.
Amatőröknél 700/600 Ft.

A profi nevezés megduplázódott,a díjazás pedig ugyanaz, mint eddig. Mi a f*sz?!
 
ezért vállaltam a tervezői/értékelői munkát hogy fejbe mindig napra kész legyek.

Egyébként msn

Nah kösz Viktor! Sportember ilyen "zöldségekkel" nem él. Most dubai és USA prémium kategóriás dohányok közül válogatok
 
hát látod erre kell a pipa, aztán már mindegy is, hogy van-e ellenfél, vagy nincs....
 
És kivel tudsz leülni játszani?
 
Szia Dani!

Én ha elkezdek egy hobbit s tetszik, tuti függő leszek. Eddig csak a wowról sikerült leszoknom mert nem láttam értemét minek ülök napi 10 óránál is többet a gép előtt. Jelenleg a sportra nincs erőm így marad a pipázás és a HKK. Jó itt kinn, de egyszerűen a HKK-nál jobb függőséget még nem találtam...
 
nem rossz ötlet
 


Remélem valamilyen külföldi pszichológust látogatsz meg 'függőségi problémák' panasszal.
 
Hali!
Éppen egy rakás 10-15 éves lapomtól próbálok megszabadulni, és azt látom, hogy hihetetlen káosz van itt a fórumon. Van legalább 10 ilyen témával foglalkozó téma, és nap mint nap benyomják az összesre ugyanazokat a 6 képernyőnyi adok/veszek listákat.
Ebben az a baj, hogy ha valaki ránéz, akkor mindig ugyanazokat a régóta ismert hosszú hirdetéseket látja, és a közte megbújó kincsek teljesen elvesznek, a 'hirdetések' nem igazán tudnak célba találni.
Az persze világos, hogy a cégnek leginkább az az érdeke, hogy a játékosok megvegyék a paklikat, és nem az, hogy cserélgessék, vagy egymástól vegyék, de úgy gondolom nemes gesztus lenne itt honlapon is elősegíteni a cserét/eladást különösen azok számára, akik mér nincsenek benne a HKK vérkeringésében, nem járnak klubbokba, versenyekre, de az 'öreg' lapjaik újabb lendületet adhatnak azoknak, akik csak később, pl ebben az évezredben ;) kezdték a játékot.

A lapkeresőben pl a bejelentkezett felhasználók beállíthatnák, hogy az adott lapból hány lap van nekik cserére/eladásra, vagy hány lapot szeretnének belőle beszerezni, ill fűzhetnének hozzá megjegyzést, pl beállítja hogy 2db kell belőle, meg odaírja, hogy 'adok 200HUF-t darabjáért, vagy választhatsz a cserelapjaimból értékegyeztetéssel'. Egy adott lapra rákeresve így rögtön látható lenne, hogy 'fölös' van belőle, vagy éppen kik akarnak belőle beszerezni, és rögtön lehet küldeni nekik üzenetet.

Nem tűnik nagy fejlesztésnek, de sokkal könnyebbé és hatékonyabbá tenné a távcserét.
 
Kedves Beholer Kft!

Szeretném megkérdezni, hogy a januári behós verseny ugye, hagyományos verseny lesz, s ez a decemberi kis móka csak egy ráadás.
Kb. fél éve foglaltam le a repülőjegyemet úgy hogy az elsődleges szempont nem a karácsony volt!!!! hanem hogy mikor lesz a következő behós hagyományos verseny!
Előre is köszönöm választ
 
mindkettőtök észrevétele helyes, és én is mellettetek vagyok.

korrektebb lenne ha mondjuk az első az urel együtt kapna(és itt ötnek számoljuk megint az urt) 10-12-t, második 8 körül, de legyen tíz, meg az első hely is legyen tizennégy.... már akkor is a harmadik hely kap plussz kettőt az első meg nem érzi meg azt az egy paklit... ellenben ha már csak 6 paklit kapna, meg az urt, a második 3 pakli meg az ur, eléggé szépen lehetne osztani még a gyengébb helyezést elérőknek is( ez persze az az eset amikor a beho ugyanúgy jár, a résztvevők már koránt sem...) noha 10 paklival többet felajánl, akkor meg hawai van, és a játékosok is motiváltabbak lehetnek(elvileg)

fefe, ninsai veletek vagyok
 
Örülök hogy van aki egyetért velem és kicsit kirészletezte a gondolataimat. A masik dolog hogy ezért még azt is kapod hogy idönként hihetetlen végletes a játék.

Egy szarabb húzás vagy azon , hogy az ellenfeled kezd egész forduló mulik az megint csak nevetséges.

Persze szeretem a HKK félre se értse senki, de amikor öszzeraksz egy paklit és, ha az nem valami autos kártya pakli vagy sokszínűség kontroll százezerért akkor élből van 5-6 pakli ami elpicsáz. Ami meg téged elpicsáz azt meg 5-6 másik pakli. Lehet hogy csak én érzem, de nem túl nagy egy kicsit a szerencsefaktor? És ha "szerencsével" valami jobb helyezést érnék el még normális díjazásra sem számíthatok?
 
1: 15
2: 11

valamiért nem rakta ki az összeset, amit odaraktam.
 
én ezt néztem de a legrosszabb ebben az arányok:

30 embernél így néz ki a grafikonha, ha az ultrát mondjuk 5 csoamgnak számoljuk.

1:llllllllll
2:llllllllll
3:llll
4:lll
5:ll
6:ll
7:ll
8:l
9:l
0:l
1
2
3
4
5
6
7
8
9
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
0

plusz random ultra: lllll valahova



és aza gáz, hogy az első az a ki 5/5öt vagy 6/6-ot illetve 6/5,5-öt hozott, aztán 2. helytől a 7-8 helyig vannak az egy menetet bukottak, és az ellenfelek bénázásai miatt ugyan anyni fordulógyőzelemmel nyer valaki 10szer annyit.

nagyon rosszul van ez kitalálva. aki megyneri az elvan a kis ultrájával,néhány csomag pluszban, hogy azért kilóra is érezze..., de hogy harmadikként, esetleg úgy, hogy csak nyertestől kaptál ki, esetleg azért mert a bu.i deckje miatt lejárt az idő csak 4 csomagot kapsz, amiben lesz még egy gyenge meg egy manacsapda is, az nagyon eltántorító...

egymás után három behós amatőr versenyen 6/5-öm volt, és összesen nem hoztam el 5 csomagnál többet.
ennél jobb már csak a 6/6 lehet, akkor nyerjek minden versenyen, hogy elégedett legyek? hát persze..

szerintem az első 5-6 helynek jobban kéne közelítenie egymáshoz túl nagy a szórásuk az átlagukhoz képest a nyeremények arányát illetően. remélem nem hülyén fejeztem ki magam.

továbbá ezt a mondatot nem tudtam értelmezni, csak sejtem hogy mire gondoltak.

Valamint kisorsolunk 1 csomag Örökkévalóságot is vigaszdíjként.
 
1. díj: 10 pakli Örökkévalóság + ultraritka, 2. díj: 6 pakli Örökkévalóság + ultraritka, 3. díj: 4 pakli Örökkévalóság, 4. díj: 3 pakli Örökkévalóság, 5-7. díj: 2 pakli Örökkévalóság, 8-10. 4. díj: 1 pakli Örökkévalóság. A legjobb amatőr is nyer egy ultraritka lapot. Valamint kisorsolunk 1 csomag Örökkévalóságot is vigaszdíjként.



Remélem ettől nem megy csődbe a Beholder Kft.

Nézzétek meg a decemberi versenykiírást!! Röhej.
 
Tudom, láttam. Köszönjük
 
kijavították
 
XDDDDDDDDDD
 
sima.
 
  ... | 152 | 153 | 154 | 155 | 156 | 157 | 158 | 159 | 160 | 161 | 162 | 163 | 164 | 165 | 166 | ...
Nézet:
Hírek, változások | Kérdések | Csere-bere | Stratégiák | Versenyek | Lapötletek | Szavazások | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.